Új privát üzeneted érkezett!

Dita!
Most ne foglalkozz a "kölökkel" és az anyukájával, hanem csak Milóra és Magadra koncentrálj!
Én már nagyon izgulok, hogy melyikőtök (Vevikk vagy Te) lesz a befutó és mikor..... :?:

Az meg tudod, hogy nem mérvadó, amit mások mondanak, és ez igaz a szülés időpontjára is.

Képzeljétek:
A barátnőm tegnap (péntek 13. :!: ) elment a dokihoz sima vizsgálatra (19-ére volt kiírva), ott a doki azt mondta, hogy hívja fel a férjét, mert innen már nem megy sehova :shock:
Ez volt délután 4-kor, kicsit még sétálgatott, majd este 7-kor (kb. 20 perc alatt) megszületett Léda Réka!
Szülés utén 2 órával meg olyan vígan mászkált a folyosón, hogy a férje szólt rá, hogy kicsit szenvedjen, mert ezt biztosan nem szívesen nézi a többi kínlódó kismama :lol:
Háááááttttttt vannak ilyen ügyesek! Vagy szerencsések???

Remény merre jársz? Gyere és mesélj magadról és Ádiról!

Trix és Veletek mi a helyzet?

Colin és Zoé is eltűnt, vagy csak hétvége van?

Kép
akire79
 
 


AKIRE
Erről álmodom amin a barátnőd is átesett.
Na asszem beleszuggerálom magamba és a kisfiamba hogy mi is így járjunk! :wink: :D

Amúgy első baba volt?

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita!
Kitartás, már nincs sok hátra!!!! Nem is emlékszem, hogy mondtad volna, de lehet igen, csak én lemaradtam valahol, apás szülést szeretnétek??
Kölökkel tényleg ne foglalkozz, csak magatokra gondolj most!!!!

Vicky!

Üdv a harmincasok között :wink: :lol:
Sok boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 

 
 

Vicky!

Boldog szülinapot!


Dita!

Nekem is voltak az éjszaka fájásaim, de nagyon rövidek és nem túl sok.
Az ény anyukám is azt mondta nekem a múlt héten ,hogy biztos megszülök, de amint a tények mutatják: semmi.
Azért jó lenne már túl lenni rajta.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vicky!

Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!

Kép
akire79
 
 


Szióka!

Dita és Vevikk drágaságok!
Nagyon szeretnétek már túl lenni a szülésen, gondolom. :) Sokat gondolok rátok, vajon melyikőtökért lehet elsőként izgulni. Könnyű, gyors szülést kívánok és szép élményeket! Utána pedig a beszámolókat és sok-sok fotót, hogy gyönyörködhessünk a várva-várt babucikban és erőt meríthessünk a ti sikeretekből!
Kép

Vicky:
Jó Istenke Éltessen Sokáig!!! :lol:
Kép (kissé pajzán, bocsika) :wink:

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


VICKY
Happy birthday!

HENI
CSak akkor lehet apás szülés ha szabad az egyszobás.
De tuti nem lesz az!

SAJT
Köszike! A torta állatkirály! :)

VEVIKK
Én már egy csomó homeos golyót vettem.
Azt hittem elég lesz majd egy dobozzal erre már nem is tudom hányadikat veszem, és még mindig van egy hét.
Te is szedsz valamit?

dita75
 
 


Szijjjjasztok!

Vicky: nagyon sok boldog szülinapot!!! :lol:

Épp kajcsihoz készülődünk, de gondoltam dobok pár képet és ha a Babók hagynak ma még időt írok is Nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

pusszantás :wink:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Vicky! Boldog szülinapot!

Vevikk, Dita! Szurkolok, hogy minél gyorsabban menjen a szülés, mint Akire barátnőjének.

Trix! Nagyon édesek a babók! Remélem nem vagy nagyon kimerült!

Kép
tigriske1978
 
 


Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat. (Otthon anyukám jól megünnepelte, vagy 5-ször bosszantott fel és vesztem vele össze. Nem tudom hogy karácsonykor haza menjek-e, hogy tönkretegye azt is. :twisted: Már mindegy.) Megkaptuk legalább a szülinap-karácsonyi pénzeket, úgyhogy szülinapomra megvehetem a baba bútorát. Ennek azért nagyon örülök.

trix: Nagyon édesek a gyerkőcök. Sajnálom hogy te nem laksz hozzánk közelebb, meglátogatnánk titeket is.

sajt: Nagyon köszönöm a tortát.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita + Vevikk!
NEM SZÜLÜNK MÉG :?: :?: :?:

Trix!
De jó hogy jelentkeztél! Gyönyörű mindkét baba :lol: Kialakult már a napirendetek?
Ha lesz egy kis időd, gyere és mesélj Magatokról!

Vicky!
Csak semmi idegeskedés :lol: Mivel bosszantott fel anyud? Ha majd megveszed, tehetnél fel képet a bútorról.

Kép
akire79
 
 


Trix várom a helyzetjelenésed :) Látom nődögéltek ti is. Aranyosak a gyerekek...a lányod nagyon édes mikor mosolyog...

Vicky, boldog szülinapot kívánok....kár hogy otthon elrontották ezt a napod.

Dita, Vevikk drukkolok nektek a gyors és fájdalommentes szülést, ha eljön az idő...

remény73
 
 


akire: Hát kezdte azzal, hogy miért választottuk a baba nevének a Barbarát, mikor az os decemberben van és így minden év végére tevődik. Aztán megint vett nekem olyan dolgot, amit nem fogok tudni használni és meg is mondtam, hogy otthon fogom hagyni (aztán a végén csak rám sózta). Visszautasítottam a már háromszor megbeszélt rózsaszín giccses anyagot, amiből függönyt akart a gyerekszobába (az nem számít, hogy nekünk nem tetszik). És utána közölte, hogy persze, az anyós is vesz ilyen dolgokat és azokat biztos vigyorogva hazaviszem. Mondtam, hogy az anyós pénzt ad és vegyük meg, amit szeretnénk. Szegény nagyanyámmal is folyton üvölt és azt is közöltem vele, hogy ha ez nem változik, akkor nem fogok hazajönni a gyerekkel, mert sem az anyóséknál, sem pedig nálunk otthon nem üvölt senki. Nem fogom stresszelni ilyen dologgal a gyerekemet. Erre meg megint persze felhúzta az orrát. Az idegeim teljesen kivannak, olyan fáradt vagyok, mint egy kemény munkahét után. És persze még egyszer össze kell majd vesznem, mert már megint nem érti, hogy ne jöjjön fel hozzám. Mondtam, hogyha karácsonykor feküdnöm kell, akkor nem megyünk haza. Erre közli, hogy akkor majd ő jön. Én meg mondtam neki, hogy ne jöjjön, mert ha feküdnöm kell, akkor nem vagyok hajlandó készülni arra hogy ő feljön és nem is tudok menni sehova. Olyan érthetetlen, hogy nagyon ki tud borítani. Befejezem a panaszkodást. A bababútorról mindenképpen teszek fel képet, csak nem tudom mikor kéne majd összerakni, mert szerintem a 30. hét előtt babonából nem fogom. Dobozban meg nem olyan mutatós. :)

remény: Köszi, csak sajnos nem tudom nem felbosszantani magam rajta. A cukrom is olyan magas volt végig, hogy nem is írtam be, pedig még az egyik ebédhez be is adtam azt a lehetőség szerinti 2 egységet.

dita, vevikk: Szülinapi baba? Semmi?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky:
Tudod azon gondolkodtam el, hogy anyukádnak milyen gyermekkora lehetett... Szerették őt eléggé a szülei, vagy nem érte-e valami sérelem akár a többi gyerektől, vagy másoktól, nélkülöztek-e?
A rózsaszín rettenet biztosan neki nagyon tetszett, lehet, h. gyerekként szeretett volna ilyen dolgokat látni maga körül és most így próbál kompenzálni, hogy az unokánál akarja megvalósítani. Ez persze részemről csak találgatás, nem is kell válaszolnod, csak gondolkodj el rajta.
Biztos megvan az oka a viselkedésének, viszont sajnálom, hogy te iszod meg a levét. Tényleg jobb lenne nem izgatnod magad ezen, bár tudom, nehezen megy...
Mindíg ilyen volt a kettőtök viszonya? Ha nem, próbáld meg felidézni mikor változott meg, talán akkor az okára is rájössz. :roll:

Trix:
Olyan édesek a babócáid!!! :) Nem lehet betelni velük!

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


sajt: Nem nyúltál anyuval mellé. Nagyi egyedül nevelte a 6 gyereket, mert az apjuk meghalt. Anyu volt a legnagyobb lány és a többi testvérét is ő nevelte inkább. És persze mindenért ő kapott. Valószínűleg nagyival ezért is van ilyen viszonyban. Mi sem voltunk jóban, talán utoljára gyerekkoromban, de akkor sem nevezném ideálisnak. Én próbálok toleráns lenni, de nem ért a szép szóból, csak ha már veszekszek vele. Addig csak tépem a számat. De erre a húgom is kezd rájönni, ők is állandóan veszekszenek. Anyuval az az alapvető probléma, hogy örök elégedetlen és kritizálós. De persze megoldást nem nyújt, csak fikáz. Hát a gyereknél az elején elég bizonytalan leszek egyébként is, nincs arra szükségem hogy még a fejemhez is vágja és még jobban elbizonytalanítson. Még jó, hogy az anyóssal jóban vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény!
Én mindig meglesem Ádi babát :lol: Azért már ő is elég sokat nőtt, bár ahogy láttam még mindig nagyok rá a ruhái :lol: A kedvenceim a beájulós képei, amikor csak úgy elhagyja magát....

Ég az arcomról a bőr, de teljesen elfelejtkeztem a ruhákról, amit intéztél :oops: Miben maradtunk?
(biztos, hogy terhességi szenilitásom van :D )

Vicky!
Nekem is érdekes a viszonyom anyukámmal, én is próbálok néha elmagyarázni Neki dolgokat, de elég nehéz. Aztán meg lelkiismeret furdalásom van miatta, mert nekem csak ő maradt, mint család (apukám már nincs köztünk, a család többi részével nem nagyon tartom a kapcsolatot). Sajnálom, hogy ilyen nehezen jöttök ki, de próbáld meg egy kicsit megérteni őt is, mert biztosan nem akar direkt rosszat nektek!
Lehet, hogy amint megszületik Barbi, akkor rögtön megváltozik!
Van már unokája, vagy a kislányod lesz az első?????

Kép
akire79
 
 


Vicky:
Ez nagyon érdekes, mert nálunk ugyanez van, csak egy generációval előttem. Nagyimnak rettentő rossz kapcsolata volt az anyjával, 13-an voltak tesók és ő volt az elsőszülött. Na nem is tanulta meg rendesen mi az anyai szeretet. Annyi mákja volt, hogy az apukája nagyon szerette, szorgos és talpraesett gyerek volt. Csak éppen az anya-mintát nem tudta megtanulni. A tesói közül asszem 5 :roll: :?: meghalt gyermekkorában, asszonyként az első gyereke is elment torokgyíkban. Anyukámmal, ill. a testvéreivel ezekből adódóan furán bánt. Viszont én imádom, velem nagyon tündéri, mert megértem és elfogadom a természetét. Szerintem az unokái születése után "tanulta" meg kimutatni az érzéseit. De a gyerekei a mai napig nem tudnak megbékélni a dirigálós, mindent jobban tudok, mindenbe beleszólok természetével. Én viszont jól szórakozom vele. Lehet, hogy anyukáddal jobban ki fog jönni a gyerkőcöd, mint te! :) Sanszos, ez ált. sűrűbben megtörténik. Tudod az unoka-nagyszülő kapcsolat mindíg más, mint a szülő-gyerek. Fel a fejjel, drukkolok, hogy legalább ez megtörténjen!

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Hello!
Boldog szülinapot, utólag, Vicky!
Hú, szegény...Sajnállak, hogy nem jössz ki anyukáddal.Még jó, hogy nem együtt laktok.Így talán kevesebb a feszültség.
A névnél mi is megakadtunk kicsit, mert véletlenül (de tényleg) pont 12.24-én van Léda-nap.Nem tudtam, de van febr. 2-án is, úgyhogy akkor tartjuk, vagy majd a nagyobbikkal együtt, márc.22-én (akkor van a férjem szülinapja, ez is véletlen).
Aztán volt nálunk is megjegyzés, hogy a 2 gyerek neve nagyon hasonló (Lia-Léda), bár a vezetéknevük nem ugyanaz. Anyu kérdezgette eleinte, hogy nem gondoltuk-e meg magunkat, de akkor sem, meg most sem változtatunk.
Mostanra meg belenyugodott mindenki. A nagyobbiknál is mondták, hogy olyan furcsa a Lia, mert olyan mint egy becenév. (Hát, abból alakult kia, az tuti,de mostanra már megszokta mindenki, és szerintem tökre jó is , sőt, illik is hozzá, bár szerintem csak a megszokás...).Mindegy. Lényeg, hogy Ti kiválasztottátok, és nektek tetszik.Majd megszokja mindenki.
Ez is kb olyan, mint amikor én terhesen mentem férjhez. Csak addig számított, amíg meg nem született a gyerek.Manapság meg már senki nem foglalkozik vele, hogy esküvő, meg papírok. Jó is így. Tök lényegtelen szerintem.Inkább egy jó élettársi kapcsolat, mint egy válás.
Hú, de elkanyarodtam...Szófosásom van.
Cukor!
Hát az is kiakaszt időnként.
Valamikor 7 felettit mérek, utána 20 perc múlva meg 6-ot.Tegnap leves után (volt benne borsó, zöldségek, tészta) 4,9 volt.
Szóval: ritkán mérem, de mondtam a védőnőnek, hogy mi van, aztán mondta, hogy tartsak ki már ezzel a diétával, aztán nem lesz semmi. Remélem.
Csüt.-ön megyek a dokihoz, akkor kiderül, mekkora a gyerek. Remélem, nem 4 kilós...
Láttátok a magellánban a cukros-témát? Hát, afornettin megakadtam.16-os lett a cukruk..Anyám...Én is megettem mennyit annak idején, meg még kólát is ittam rá. Lehet, hogy nekem 30 is volt...Csoda, hogy élek....
Na, fornettit el is felejtettem, amióta itt kavarok ezzel a cukorral...
Várom a fejleményeket, Dita, Vevikk!!!
Trix!
Milyen édik ezek a babák....Hasonlítanak egymásra szerintem...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


akire: A Lányom lesz az első unoka mindkét szülőnél. És még a párom nagyszüleinél is ő lesz az első dédunoka. Halálra lesz kényeztetve. :D Anyu meg egyszerűen ilyen, csak mióta nem kapom ezt az anya adagot nap mint nap, ezért havonta egyszer rosszabbul viselem.

sajt: Lehet hogy igazad lesz anyuval kapcsolatban. Remélem a lányom majd jobban kijön vele, mert a mi kapcsolatunknak már mindegy, de a gyereket azért féltem.

brigi: És legalább 200km van köztünk. Már nem is tudnék együtt élni vele. Cukroddal ügyesen bánsz. Én a hétvégén nagyon elengedtem magam. Ha beírnám azt a sok 8 fölötti értéket, amit mértem, akkor tuti nem dicsérne meg a doki. Most visszafogom magam. Sajnos nem láttam a magellánt, majd megpróbálom megkeresni a neten az adást. Én nem vagyok egy Norbi-fan, de a péksütijük finom volt és 30 gr alatti mindegyiknek a ch-tartalma. Teljesen meglepődtem, mert van a friss sütikhez is táblázatuk. Annak meg külön örülök, hogy az esküvőt nem nyomatta egyik csaláád sem, mert én szép nagy esküvőt szeretnék egyszer, a papír része nem érdekel.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!

Én sajnos nem tudok szülinapi babával szolgálni, de Dita lehet, mert nagyon csend van róla! :)
Sajnálom, hogy anyukáddal ilyen nehezen jössz ki.
Nálunk is vannak időszakok, amikor be akar vezényelni anyum, de a páromnak általában sikerül lenyugtatni. Az a szerencse, hogy ő (mármint a párom) is olyan nagyhangú mint az anyám, így nem nagyon tud anyum sem mit tenni ellene. De én meg tesóm soha nem tudunk mit tenni az ilyen kirohanásai ellen. Mióta férjhez mentem nem nagyon tud beleszólni az életembe, sőt egyre gyakrabban úgy kezdi a mondatait, hogy "kérdezhet-e valamit vagy megsértődünk". Ilyenkor a véleményét szeretné elmondani, hogy szerinte valamit rosszul csinálunk.
Régen ezt úgy intézte, hogy közölte, hogy mit és hogyan kellene csinálnunk, mert mi nem tudjuk, csak ő.

Na mindegy...
A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert nem tesz jót a babának!!!


Trix!
Nagyon édik a babák. Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra (egyelőre). :)


Ja!!!! Nevekről:
Mi pont ezért nem mondtuk el senkinek a baba nevét. Mert amikor az elsőt elmondtuk, mindenki beleszólt, hogy így nem jó meg úgy nem jó. Ha megszületik már úgyis mindegy lesz, mert nem lehet megváltoztatni. :) És az lesz, ami nekünk tetszik. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


vevikk: Anyut nem igazán érdekli, hogy megsértődünk-e. A nevünk meg tetszett mindenki másnak, anyu véleményét nem igazán tudom, de nem is érdekel. Csak a névnapot jegyezte meg. Egyébként az a legnagyobb bajunk vele, hogy olyan dolgokat fikáz, ami az ő környezetében sem jobb semmivel. Nálunk szép tiszta a lakás, erre megjegyezte hogy kórházas a fal. Nála meg olyan kosz van mindig, hogy szörnyű. Hát inkább legyen kórházas, mint koszos. Egyébként a hétvégén már a párom is ott tartott, hogy összeveszik vele, pedig ő egyáltalán nem az a természet. Szóval nagyon nyitogatja nálunk a bicskát és szerintem ez a gyerek születésével csak rosszabb lesz. Nagyon ki fogja osztani a párom, de akkor azt nem fogja neki megbocsájtani egy ideig. És az a bajom, hogy nem kellene eddig eljutnunk, ha már rám hallgatna és megtartaná a véleményét magának. Tudod: ha jót nem tud mondani, akkor inkább ne mondjon semmit.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csajszik :lol: , sajna tegnap már nem tudtam jönni :( .
Mindig estére nyűgösek a Babók... :?
Szegény Apa hajnali 1:30 körül tudott lefeküdni és reggel 5-kor már kelt is... :roll:

Én először 2:30-kor kerültem ágyba, de Nándika sírt, ezért átvittem magammal a "hitvesi" ágyba, ott aztán megnyugodott a mellkasomon...

Ma vagyok először egyedül a Babókkal, hát nem egy leányálom. :roll: :oops:
Az a legnagyobb bajom, hogy bárhogyan szeretném csúsztatni az etetésüket, hogy legalább fél óra legyen kettejük között, állandóan egyszerre felébrednek. :shock:
És akkor mindketten követelik a tejcsit... ez egy káosz, egyelőre...
Jelenleg alszanak, de azon gondolkodok, hogy mindjárt felkeltem az egyiküket, hogy legyen normálisan időm az etetésükre és a büfiztetésükre is...
Úgy tűnik sikerült átszoktatnom Őket a cicire, tegnap este óta csak cici van :wink: :lol:

Na, megyek is ébresztem valamelyiküket, mert félek, hogy a másik is felébred...

Köszi mindenkinek a Babáim dícséretét, próbálok még ma jönni, hogy írjak Nektek névreszólóan, ha megvolt a kajcsiztatás. Drukkoljatok, hogy elaludjanak a Babók szopi után :lol: :lol:

pusza

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


sziasztok!

még egyben! :lol:

TRIX
NAgyon szépek a babók alig tudom megkülönböztetni őket tényleg nagyon hasonlítanak.
Még jó hogy két cicid van! :)
Emléxel milyen jó volt a szülésfelkészítőn amikor a videón a nő az egyik melléből szoptatott a másikból meg közben fejte a tejet? Mondtuk REménnyel neked ilyen gondod nem lesz! :)
Drukkolok hogy gyors alvásnak nézzenek elébe hogy tudjál nekünk írni. Addig is puszika!

VICKY
NAgyon sajnálom hogy anyukáddal ilyen a viszonyotok. Én meg is bolondulnék ha legalább anyummal ne lenne jó mert jelenleg is szinte ő a mentsváram, és mindig is az volt. Szerencsére mindig mindenben számíthatok rá. Nagyon szeretem.
Amúgy tényleg nagyon elviselhetetlen dolgai vannak ahogy írod. Ezt a fáradtságot én is mindig tapasztalom amit írsz, mert a hadakozásba meg a vitákba piszkosul bele lehet és én folyamatosan ilyen körülmények között élek. Néha olyan szinten kiégettnek érzem magam és tök kilátástalan ez az egész cécó.
Remélem nálatok megoldódnak majd a dolgok, tudom és megértem milyen rossz ezt kismamiként megélni, duplán sőt triplán szar.

AKIRE
Hát meg vannak számlálva napjaink, nekem mindenesetre egy hét múlva be kell feküdnöm ha addig nem jön Miló de most már az éjjel nagyon ki voltam. Szinte semmit nem sikerült aludnom, pedig jó lenne a szülésre kipihenni magamat.
Te hogy vagy?

BRIGI
Bakker nem láttam a magellánt. Pedig érdekelt volna.

Ha valaki megtalálja a linket dobja már fel köszi.

VEVIKK
Most már kezdek nagyon kiváncsi lenni a választott nevetekre és hogy melyikünk megy előbb! :)
Te hogy vagy, miket érzel? Aranyér? Ja nem is mondtam hogy párom ment a gyógyszertárba mastut venni nekem és pont ott volt a dokink és azt mondta hogy meg se próbáljam és megmodta hogy mit kérjek helyette, erre rá is van írva hogy terhesség és szoptatás alatt is nyugodtan leeht orvosi felügyelet nélkül használni, ha kell még neked használni szívesen megírom melyik, nekem egész jól bevált már szinte alig érzek fájdalmat, és vissza is húzódott de nem teljesen.

dita75
 
 


Dita!

Napi 1-2 jósló fájás mindig van, de az igazi még mindig várat magára.
Írd meg légyszi a krém nevét, mert minden nap kenem, de elmúlni nem akar. Nem fáj ugyan, de nem is húzódik vissza max. egy nagyon kicsit.
Előre is köszi.

Szerintem nekem is be kell majd feküdnöm jövő héten, ha addig nem lesz meg a babó.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

Nem tüntem el nincs nektek olyan szerencsétek. :lol: :lol: :lol:
VICKY igy utolag is BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok neked. Pedig beszéltünk telefonon és teljesen elfelejtettem :oops: :oops: .Te sem usztad meg a 3x :D :D :D :D . Az én Anyumal az a nagy gond,hogy tul aggodik mindent. Most ez a H1N1 nála a téma,hogy rajtam kivül mindenki be van oltva a családban ami engem nem izgat nagyon,de legalább ha jönnek majd akkor nem hozzák a babához. Apa is beoltata magát és egy picit fáj a karja,de férfi kibirja értünk.
Hü de izgi VEVIKK,DITA na ki lesz a befutó??? Szobatárs aztán mi jövünk. Nekem már benne van a zabszem a fenekemben nagyon.
TRIX ja nagyon helyesek a babák úgy megpuszilgatnám öket.

Kép
Kép
colin
 
 


REMÉNY volt nálunk pénteken a védőnő. Godor Gizella a gyerekorvosom. Neked ki??? Környezet tanulmányon volt itt a védőnő és megállapitotta,hogy szép helyre jön a baba.

Kép
Kép
colin
 
 


VEVIKK
Ez kúp és az a neve hogy reparon.
Épp ma tapogattam meg magam reggel a fürdésnél és már egész jól visszahúzódott. Fájni sem fáj már csak max. akkor ha erőlködöm a vécén.

COLIN
Pont most jöttem a dokinénimtől és mondta hogy nekem nem adná be majd ha két hetes lesz a baba akkor oltunk. Amúgy a kisbaba egy éves koráig apának és anyának is ingyenes az oltás a baba védelmében mivel őket nem lehet.
Szóval azért írom, hogy akinek a férje tervezi hogy beadatja magának tudja hogy nem kell érte fizetni.

dita75
 
 


dita a párom cége a felét kifizette igy 900 ft.ba került,de most már mindegy.

Kép
Kép
colin
 
 


Hello, csajok!
Nekem Sperti az aranyeres kencém. Dita! Lehet, hogy a Tiéd is?
Colin!
Hát, nagyon nem szeretném, ha eltűnnél.Gondolom, a többiek sem.
Ha még csak zabszem, az a szerencsésebb. Látod, a többieknek aranyér van a hátsójukban. :lol: :lol: Nekem is, de most "alapállapotban".
Dita!
Azt hittem, Te lettél a befutó.Mindig, amikor leülök, izgatottan várom, mi van...
Megkaptam a szurit. Semmi gáz egyelőre. Lányom is jól van.Remélem, nem is lesz egyikünkkel sem semmi, és a picivel sem.Na, én a nagy oltás-ellenes...Tessék...
Akkor senki nem látta a Magellánt...Hát, meglepő volt a 16-os cukor.Ehhez képest Vicky, meg én itt a heteskéinkkel (meg az ideges 8-asokkal) sehol nem vagyunk. Mondjuk, ők nem babásak, tehát nem kell más miatt aggódniuk, max. maguk miatt.
Azért nem hiszenm, hogy örökre lemondok a fornettiről, de most szülésig nem eszek.
Ma mákos tésztát ettem.Tök jó nagy adag kijön, ha megdagad a tészta.Kimértem, aztán feleztünk a lányommal. tetejére Canderel-es mákot tettem.
Csinált valaki diétás zserbót????Tervezem a hétre. Még veszek majd lekvárt hozzá, mert a háziban sok a cuki, és azért kell bele bőven.
Na, eldugulok, írjatok!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Én csináltam a múlt héten zserbót. Mindenképpen kell bele valamennyi fehér liszt is, de nekem még így is alig akart összeállni a tészta. Meg túl sok diót tettem bele és felszívta a diétás lekvárt. Még jó, hogy 400 ft-ért vettem és még csak az ízét sem lehetett érezni. Elég száraz lett így. A csoki a tetején egész jó lett a keserű kakaó-édesítő-vaj kombinációjából, de nálam nem lett elég vastag. Mondjuk ahhoz képest, hogy én még sosem csináltam zserbót, egész finom lett. Még otthon is megdicsérték.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita engem érdekel a kence neve, mert nekem a mastut mondta a gyerekorvos...de jelenleg csak körömvirág krémet használok.

Mi hétvégén otthon voltunk, és én is tudom miről beszél Vicky. Párom hazafele morgott, mert mindenbe beleszóltak, s piszkálták.
Hogy fogj a gyereket, és mindenbe. A 2 nagyszülő 2 napig babusgatta az unokát, ringatták, minden. Kaptuk rendesen a dolgokat mi is a fejünkre.
Pedig időnként ezt a látogatást meg kell tenni, a tesómék adnak tejcsit, s ha fogy kell a pótlás. S ha már arra megyünk, akkor megyünk haza is egy úttal. Engem is bántott 1-2 dolog, de próbáltam nem lelkileg felvenni, ami nehéz, de mivel tudom ez valahol tapasztalat részükről, meg féltése a gyereknek, stb. Itthon úgyis a saját fejem után megyek...azt az időt meg átvészelem...

Nálunk még mindig a 21-03 óráig tartó időszak a nehéz. Folyamatosan kosztol...üvölt, nem hagy minket aludni... A nappalok ennyire nem gázosak....

Tettem fel új képeket a végére. Ma vagyunk 6 hetesek...

Trix nem irigyellek 2éhes száj miatt. Mennyit esznek 1-1 evésre?

remény73
 
 


Fentebb leírtam már hogy nem kence hanem kúp és a neve:

REPARON

Nekem úgy néz ki hogy beválik.


REMÉNY
Mindjárt nézem a kicsikédről a képeket, jó sok van már fent a minap lestem meg hogy milyen sok fotót gyártottál már. Ügyes vagy.
Remélem hamar lezárul ez az éjszakai mizéria, addig is kitartás.
Lassan mindannyian részesei leszünk azoknak amiknek most te.

BRIGI
Valaki úgyis fog jelezni hogy szülni indultam, ha nekem már nem lesz rá lehetőség úgyhogy nyugi nem maradtok le semmiről. :)
Én már ettem fornettit amióta kiderült a cukor remélem azért nekem nem ment fel ennyire, ugye én nem mérem, mert eddig ahányszor mértem, csoki meg gyümölcsevés után is tök jó volt.
De úgy látszik ez a fornetti nagyon gáz ilyen szempontból. Még jó hogy nem mindennap ezt tömöm magamba, most nagy lelkifurim lenne igy is van sajnos mert mindig bűnözöm és ráadásul most már a 3 óránkéntit sem tartom be hanem csak 3 főétkezés van.
Rájöttem hogy attól hízom hogy 3 óránként eszem.

Hát igen gázos ez az oltás kérdés továbbra is de mivel napjában olvashatjuk és láthatjuk meg hallhatjuk a híreket és egyre több a beteg az ember most már talán jobban fél a betegségtől mint az oltástól mert abba még nem halt bele senki, de a betegségbe igen.
Amúgy nagyon hallgatnak a kismamáról is aki a kislányától kapta el a betegséget és magas lázzal került kórházba életveszélyes állapotban.

dita75
 
 


remény: Már akartam írni, hogy amikor a páromnak voltak popó gondjai, akkor a proktológus azt mondta, hogy körömvirágos krémmel ne kenje, mert irritálja. Nem hiszem hogy most sokat segítettem, de gondoltam leírom. Szóval a gyerek születése után sem lesz jobb ez a nagyszülő helyzet. Marha jó. Majd megpróbálunk jó ritkán menni. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ennek a reparonnak a neve nekem is ismerős. Talán a páromnak is mintha ez lett volna.

dita: Szerinted ha mondjuk 2 hetes korában beoltatom magam, akkor az anyatejjel kaphat védettséget a gyerek? Csajok?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény: hát, változó a tejcsi szopijának mennyisége, Nándika néha 80 ml-t, de volt már hogy 110 ml-t szopizott, Tamikánál hasonló a helyzet. 20 percnél tovább nem hagyom rajta Őket. Bár tudom, hogy a számított értékek alapján ez baromi soknak tűnik, de még így is megébrednek 3 óránként. Éjszakákat ne is említsd, már kész hulla vagyok és én sem irígylem magam. :shock: :?
Nándika 3590 míg Tamika 3090 gramm volt a tegnap esti fürdetésnél. Szépen gyarapodnak. Állítólag a 6. hét környékén van egy nagy ugrás a Babák által elfogyasztott kajamennyiségben...
Ádi milyen súlyban van?
Egyébként Ő is sokat változott, már nem újszülöttes, nagyon helyes kisfiú. Jók a képek!

Na, ma én is megtapasztaltam a kakis rucikat. :shock: Azt kell, hogy mondjam, szegény kislányom szó szerint összefosta magát az előbb rendesen. :roll:
A bodyja a hónaaljáig kakis volt, a rugi is és ami alatta volt a hordozóban törölköző összehajtogatva még az is kakis volt. A pelusról ne is beszéljek, kb. 1 heti adag volt benne.
Csap alatt kellett fürdetni, nem volt egyszerű egyedül, de megoldottam. Volt már hasonló eset, de nem ennyire durva. Gyanús volt nekem, hogy nagyon csendben néz ki a fejéből szegényke, aztán egyszer csak elsírta magát keservesen. Felvettem és éreztem, hogy szó szerint vizes a háta, ekkor azt hittem pisi, aztán döbbenten néztem meg a kis hátát és láttam, hogy barna. Akkor majdnem kétségbeestem. Vanish szappant tudom ajánlani :wink: :)

Dita, Vevikk: Dita már nagyon várom, hogy Te is babázhass végre, Vevikkel. Állandóan én is benézek, mikor van időm, de még semmi fejlemény. Remélem, nagyon könnyű szülésetek lesz. Aranyerem nekem is kiújult a terhesség alatt én Reparon kenőcsöt használtam, nekem is aránylag jó volt.
Szülés óta nem is érzem, szerencsére.
Jelentkezzetek, figyelni fogom az eseményeket! :lol: :lol:

Vicky: sajnálom, hogy olyan messze vagytok tőlem, én is nagyon örülnék Nektek, de sajnos ez nem megy.
Igyekszem a bodys fotókkal, Nándika már hordja, rá már jók az 56-os cuccok. Sajnálom, hogy anyukáddal nem éppen jó a kapcsolatod, de most első Barbi. Szép neve lesz a kislányodnak. :lol:

Akire: köszi a hiányolást! Hát nálunk zajlik az élet. Minden nap csak úgy szalad. Történnek kalandos dolgok, de őrült jó érzés Anyának lenni. Már Ti is nagyon közel vagytok hozzá. Tetszett ez az aranyér elleni krém, karikák ellen. :roll: :lol:
Örülök, hogy már nem sokáig dolgozol, végre pihengetni fogsz. Pihend ki magad, mert szükség lesz az energiádra a szüléshez és az utána következő időszakhoz!!!

Colin, Brigi: Dita és Vevikk után Rajtatok a fórum szeme. Jó sok fényképet fogunk nézegetni, ha mindenkinek megszületnek a Babócái. Már nagyon várom.
Colin sajnálom a betegséget, akkor tényleg császárod lesz?
Brigi: a fornettit én is szeretem, de már ezer éve nem ettem. Egyébként kíváncsi lennék miket tartalmaz egy ilyen péksüti... :roll:

Tigriske: hogy vagy mostanság? Tudsz pihenni? :lol: :roll: Mizu a Babákkal, mikor mész legközelebb dokihoz?

Sajtkukacka: ha jól emlékszem azt olvastam, hogy utsó inszem lesz? Húzzatok bele és gyere már sűrűbben ide. :lol: Én mondom, igaz??? Ja, és köszönöm a Babócák dícséretét!

Henikém: én lennék a legboldogabb, ha meglátogatnál. Majd egyeztetünk, rendben? Festő utcában lakunk egyébként. Szorítok a további diétához, ami nagyszerűen csinálsz!!! Nincs képed az eredményről? Kivi lennék... :wink: :lol:
Remélem hamarosan Te is ikres kismami leszel, én ehhez drukkolok!!! Hajrá!!!
A táblicskut most ki is fejleszti? Egy apróság van benne, ami nem stimmel, hogy Nándika 50 cm-vel született.

Csajszik én folyamatosan fogyok, nincs időm sajnos helyesen táplálkozni. Már 6 kilóval vagyok kevesebb, mint a terhességem kezdetén. :shock:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


TRIX
Annyira örülök hogy írtál bár magatokról elég keveset.
Ez a kakis story nem semmi, bevallom mindig elnevetem magam ha ilyet olvasok, aztán majd nem lesz olyan nevetséges ha én kerülök ilyen helyzetbe. :roll:

Nagyon felnézek rád hogy ilyen ügyesen helytállsz két baba mellett, biztos baromi nehéz lehet még ha eddig volt is segítség azért a munka oroszlánrésze mégiscsak az anyukára hárul akárhogy is nézzük.

Egész szép súlyban vannak a babák, nagyon gyorsan nőnek, most én is azon gondolkozom hogy milyen méretű mikiruhát vegyek Milónak mert karácsonykor abban viszem. :) De hát még azt sem tudom mekkora súllyal születik pláne nem tudom hogy karácsonykor mekkora lesz.

Vigyázz magatokra, és ha tudsz gyere máskor is és hozzál képeket is. Puszi

Képzeljétek a mostani NST-n már előre aggódtam hogy megint nem fog mozogni erre olyan jól sikerült hogy még egy fájás is belekerült.

Ma egész jó napom volt azt leszámítva hogy nem utalták múlt héten a táppénzemet, és amikor felhívtam a csajokat az oe-nél akkor mondták hogy a szomszédom utoljára egy hónapja adott le papírt amit már kiutaltak. Szóval az amit két hete dobtam be a postaládájába eltűnt. Fasza! Én meg már azt hittem hogy le is vonták a számlákat, erre fel meg se érkezett.
Még az a szerencse hogy hozzájutottam most egy kis manihoz mert különben nullforintosan mehetnék szülni, mivel most még elő kell keríteni a papírt valahonnan, ha nincs meg nem is tudom mi van ilyenkor. Remélem csak elfelejtette leadni és nem tűnt el a postaládából. Ez is pont szülés előtt cseszik ki velem, eddig olyan jól ment mindig jött időre a zsé!

dita75
 
 


Akire, abban maradtunk, ha már teljesen meggyógyultál jössz a cuccokért.

Trix irigyellek, hogy van tejcsid mindkét babának. Mi van mikor 60 ml-vel is megelégszik, de van mikor 120 ml is kevés. Mi már átléptük picit a 3,5 kilót.
Kezdetben még nagyon lusti volt, folyton bealudt szopás közben, s a mai napig is ha szopizik kevés az amikor egyszerre 20 percig bírja. Én nem mérlegezgetek szopáskor, sokszor elég keveset szív, s nincs is olyan sok tejem sem, hogy 60-nál többet ki tudjon szopizni. Így kapja a pótlást cumisüvegből, amennyi jólesik neki :)

Lehet vetetek a párommal reparont...mondjuk a papírján ott van, hogy nincs adat róla jó-e szoptatás idején használni...
remény73
 
 


Trix a kajával én is így vagyok. Mivel a gyerek kajálása, és egyebek mellett tudok csak időt szakítani az evésre,s ez marad a háttérben, első a gyerek. Anyukám szerint ez így nem jó, törődni kéne a kajával is jobban, de éjjel elég keveset alszom, így reggel tolom ki a fekvést amíg bírom, közben etetek, büfiztetek, tisztába teszek, s ha nyűgös nyugtatgatok, s mire eljutok a reggeliig sokszor 10-11 óra. Így csúszik nálam minden. Ha alszik, s nyugi van eszem. De néha éhes sem vagyok...mert már elegem van abból, hogy ezt sem, s azt sem ehetek sokszor. Most a széklet puhítása miatt nem ehetek hol ezt, hol azt...

Mi mostanság nagyon púzósak lettünk, lehet ez a hasfájósság? Nem tudom, de olyankor nagyon nyüszög, s lehet ez az oka a hajnali éberségének, hogy nem tud aludni. Párom mindig elintézi azzal, hogy a gyerek éhes, adjunk neki enni, anyukámék meg azt nem kell, és sokszor magam sem tudom mivel teszek neki jót. Olvastam nem szabad ráetetni a hasfájásra, de hajnalban is már olyan műsort rendezett, s mikor megkapta a kaját mint aki 1 hete nem kapott volna kaját úgy evett. Nem tudom hogy fér bele estétől hajnalig közel 300 ml, mert tegnap este is megivott 9-kor 130 ml-t, majd szopott elég hosszasan, majd 11-kor újra evett, meg fél 1-kor és kettőkor...ami nekem nem tetszik. Szeretném ha éjjel átaludna 6 órát, mint a tesómék kislánya, de nem sikerül. Tegnap este mikor gond nélkül bedugtuk az ágyba s elaludt, azt hittem ok lesz az éjjel, de mikor 1,5 órára felébredt s párom szerint követelte a kaját már nem tudom hogy mit kéne tennem, hogy nyugodtabb éjjeleink legyenek. Párom tegnap kiakadt, így ma én leszek az éjszakás...

remény73
 
 


remény: Nem hiszem én sem, hogy mindig éhes lenne. Mivel te vagy otthon vele, majd te tudod idővel megkülönböztetni hogy mikor miért sír. Ha úgy érzed, hogy nem éhes, akkor próbáld meg masszírozni a pociját vagy ilyesmi. Hátha tényleg csak a hasa fájdogál. A barátnőmék adtak a babának kajálás előtt valami löttyöt és nekik nagyon jó volt (talán ez a sinlac?). Legfeljebb kérdezz rá a dokinál.

dita: Sajnálom a pénzed, még ez is pont szülés előtt.

trix: Ügyesek vagytok, a babák jó nagyot nőttek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Trix! Köszi kérdésed megvagyunk. Kezdem magam úgy érezni mint egy bálna. Már nehezebben megy minden, de azért még tevékenykedem. Csütörtökön megyek dokihoz és akkor nézi meg a méhszájat, amit már egy hónapja nem nézett. Remélem teljesen zárt lesz. Mostanság ha felállok, olyan mintha az összes gyerek lezuhanna a méhem aljára, hát elég fura és sokszor fáj is. Készül a babaszoba dekorációja és ezzel lekötöm magam, de azt hiszem többet kéne feküdnöm.
Nagyon ügyesen intézed a két babát. Örülök, hogy írtál magatokról. Mindenképp egyél rendesen, mert a tej mennyisége romolhat.
Ez a kakis sztorit szerintem mind átéljük majd és akkor Te jutsz eszünkbe!

Remény! A tesóm szokta tornásztatni a lábát, behajlít-kinyújt, köröz, és ha abbahagyja a sírást, akkor nem éhes, hanem fáj a pocakja. Próbáld ki hátha nektek is beválik.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Látom még mindenki 2in1,

Trixikém!
Nagyon ügyik vagytok, csak így tovább. Nagyon szívesen megyek majd hozzátok, de csak kerülget a megfázás. Fájt a torkom lementem a dokihoz, írt antibiotikumot, amíg szedtem 4 napig tök jól voltam, most meg megint érzem, hogy valami nem az igazi.
Majd jobban leszek, mindenképpen megyek hozzátok, egyeztetünk majd.

Sajnálom a sok családi banzájt, szerencsére nálunk semmi ilyen nincs, aztán ki tudja ki milyen okos lesz, ha majd nekünk is lesz babánk.

Csajok olyan fasza sütit csináltam, ha valakit érdekel a recept szóljon. egy szelet kb 10 g CH ot tartalmaz, és szerintem marha fini. Almás

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


sziasztok

VEVIKK???????? szokásos kérdés????? :wink:

REMÉNY
sajnálom az éjszakákat. tuti a pocikája fáj szegénykének és az a baj hogy legtöbbször erre a bajra nincs gyógyszer. szokták mondani majd kinövi és ez így is lesz csak kérdés mikor mert van olyan baba aki korábban van aki később még áltatni sem tudod magad hogy na már csak két hétig kell szenvedni mint mondjuk a cukornál hogy tudtad szülés után vége az egész szarságnak.
jött helyette más problem, de hát a gyerekért mindent. gondolom te is így vagy vele. hát ez van ezt akartuk :wink: de majd jövünk mi is nemsokára panaszkodni fiús anyukák hisz sajnos a kisfiúknál gyakoribb ez a pocakkérdés, lányos anyukák könnyebb helyzetben vannak. tesóm kislánya az első pillanattól végig aludta az éjszakákat a fiával meg fél évig szenvedett.

TIGRIS
Ismerős az érzés. Gondolom 3 babával ez fokozottabb lehet, nem irigyellek, de mondjuk neked nem fog 40 hétig tartani ez a dolog.
Drukk a vizsgálathoz!

Csajok!

A tegnapi hírekre kiakadtam hogy most nyögik be az oltással csak magadat véded ugyanúgy hordozhatod és átadhatod. Asszem senkit nem engedek a fiam közelébe. Pedig már egész megnyugodtam hogy az egész család be lesz oltva erre tessék.
Ezt eddig mi a szarért nem mondták???? Még mi derülhet ki most már kiváncsi vagyok!

dita75
 
 


dita: Ezen nagyon mérges lettem tegnap én is. Gondolom a ruhán, bőrön haza viheti a vírust az ember. Ha eddig nem volt szokás, akkor Miló születése után vezessétek be az otthoni ruhát. Nálunk nem volt otthon divat, de a pároméknál mindenki átöltözik és mióta együtt élünk, azóta én is általában át szoktam. Talán segít valamennyit.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
Hát, én is megakadtam ezen az oltáson. Mindegy, már bennem van.Jól vagyok, a kezem sem fáj. Lia is jól van, még semmi különöset nem produkált az oltás óta.
Férjem egyébként ellenes, azt mondta, mindegy, ingyen volt...Hát, ja, azért tegnap egész délután olvasgattam itt az oltásról.Nem mintha változtatott volna bármit is, mert délben belémnyomták, kivenni meg úgysem tudom, akármit is olvasok.Azért én sem vagyok nyugodt ám miatta.
Látom, Vevikk hiányzik.Lehet, hogy nst-re ment?
Dita!
Reparont használ az egész család (anyuék, meg a tesóm is, szülés után).Nálk bevált.Csak ők kenőcsöset.Nálunk ez az aranyér-dolog "családi hagyomány".
Beraktam a gépbe egy adag kisruhát. Én csak most állok neki kimosni őket. Igazából dec. elején akartam, de legyen inkább kész előbb. A szekrényben nem porososdik talán.
A babakocsi még úgysincs meg, de, ha arra járok, mindig megnézem a boltba, nem vitték -e el. Tegnap még megvolt....
Semmi másról nem tudok beszámolni.Tegnap este megint ugrabugra volt bennem. Egész nap lapítás, este meg tornaóra. éjszaka is, ha felébredek, mindig mozog. Már a bordáimmal egy magasságban rúgkapál.
Hát, Tigris, benned aztán jó "bulik" lehetnek. Hát még később....El sem bírom képzelni...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Helló csajszik!!

Most jöttem a doktorbácsitól. Már nyilik a méhszáj és már menetirányban van a babánk.De csak picit. Nem fogja kivárni a 12.13 időpontot. Bocsi BRIGI33 nem tudok mit csinálni ki akar bujni. Viszont nem tul nagy baba lesz,de gondolom az nem baj. Hüha most már nagyon be vagyok parázva rendesen.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin! Le akarod előzni Ditáékat? Akkor most lefektetett a dokibácsi?

Kép
tigriske1978
 
 


colin: Nahát, remélem minden rendben lesz a szülésnél. Mindjárt itt lesz Áron. Azért még vagy 1 hétig tartogasd ha tudod. Valld be, hogy megkívántad Krisztitől a babázást. :D Nagyon drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Na, tessék!
Kicsit eltűnök, és micsoda meglepi! Colin! Hát, ez az, amit nem lehet visszatartani azt hiszem. Nekem az elsőnél a 35. héttől nyitva volt, de, ha a dokibácsi is azt mondja (és Te császáros is leszel), akkor tuti beelőzöl!!!Nem baj! Majd lehet, hogy Nst-n találkozunk. (Ha jössz még egyáltalán), vagy gyönyörködünk a pici fiad képeiben.Hát, akkor drukkolok Neked is.Már úgyis nagyon be vagy sózva. Én meg még csak most mosom a babaruhákat. Nem úgy érzem még, hogy szülni fogok. Bár az elsőnél 40+5-nél se éreztem úgy.
Colin! Te éreztél valamit ebből a méhszáj-nyílásból?Vagy csak keményedik a pocid?Vagy az sem? Én majd csüt.-n megyek, akkor kiderül, mi van ....
Kíváncsi vagyok! Vevikk eltűnt!
Jujj, kezdenek itt begyorsulni az esmények...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Colin, no para...Sógornőmnél és egyik ismerősömnél is nyitott volt, mégis időre jöttek a gyerekek...

Védőnőre visszatérve nálam nem volt környezettanulmányon a védőnő....
remény73
 
 


COLIN
Mekkora most a baba? Eddig azt mondták jó súlyban van!
Az nem jelent semmit ha nyitva a méhszáj, pihenni kell viszont és akkor nem jön előbb. Na meg vigyázz a fertőzésekkel. Én mióta terhes vagyok még itthon is letörlöm minden vécéhasználat során domestos törlőkendővel a vécét, meg már cserepes a kezem annyit mosom.

VEVIKK???? Ugye nem előztél be???

BRIGI
Én kezdem úgy érezni hogy sosem szülök meg.
40+5??? Akkor még nem volt ez a dolog hogy a kiírt nap másnapján befektetnek? Nekem kedden be kell ha nem jön addig Miló bár azt nem kérdeztem hogy meg is indítják-e aznap vagy másnap gondolom majd a vizsgálat alapján döntik el hogy mi lesz.

Na a tp-es papír senki nem tudja hol van úgyhogy kérhetek másolatot. Ma már nincs háziorvos holnap emiatt is nyakamba vehetem a várost megint. NST is lesz 3kor. Minden napra jut valami.

dita75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?