Új privát üzeneted érkezett!

Még búcsúzóul egy vicces képecske, ami telefonnal készült fényképező híján.
Alexa séta közben a babakocsi játékkal a szájában Kép
Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok lányok!! Tigrikém köszi a lapotKép nagyon arika!A hétvége nagyon jól telt!! A hét annál roszabbul kezdődikKépNagyim kórházba kerültKépma van a névnapja és még beszéltem vele!!!Ugye nem lesz semmi holnapra??KépNem birnám ki most nem!!Jó szar idő is van,a gépünk is félig bekrepáltKép Jó mi pár hónapos és behalt a cd iró része??na megyek nem is rontom itt a levegőt! Vigyázzatok magatokra legyetek jók puszi Evi
Ui:Itt igy alszik Alexa??Képnem semmiKép
evetke
 
 


Helló!

Evetkém biztos nem lesz baj a nagyiddal, ne kombinálj!

Hát a gép elég gáz, de öröm az ürömben, hogy még érvényes a garancia. Bár manapság már az sem sokat ér, mert anyumék tévéjét garanciára is alig akarták megcsinálni. Sőt! A tévészerelő meg volt sértődve, hogy melóznia kellett. Már kétszer is!

Ma voltunk dokinéninél, mert Alexacica egyes része (amit a pelus takar Kép ) elég csúnya lett. Kiderült, hogy erősen fogzik a lánykám és ilyenkor megváltozik a PH érték odalent is. Kaptunk kenceficét rá.

Evetke szavaival élve én sem rontom a levegőt Kép
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 

 
 

Sziasztok csajok!! Hát aludni nem nagyon tudok ugyhogy jöttem rontani a levegőtKép Igyekszem nem kombinálni,Gábor is mondta buta vagyok csak hát)))) Nem is mondtam nektek a mult héten eladtam nagyiéknak majd 300 kg sárgabarackotKépKépKép Itt a neten.Igaz hogy volt ember aki beszólt priviben ,de én nem kufárkodni akartam csak segiteni!! Otthon 20-30 ft veszik át tőlük kg-átKép Azért ezt még kimondani is szégyen !!! -És csodálkoznak hogy a vidéki"paraszt ember" lázad!! Szóval jól sült el a dolog,és legalább kicsit ők is örülhettek valaminek!!.tökre élveztem.Kép
A pelusos pirosodás nekünk is gond voltKép Gergőnél jött elő főleg,szinte kisebesedett a popsija mikor jöttek a fogai!! A krém bizti segit majd!!-és amugy jól alszik Alexa ??
hát ti csavargók mere jártok?? Hogy telik a nyár!!?A héten csüt.megyünk haza Nagyiékhoz csak vasárnap este leszek addig kibirjátok nélkülemKép???
Na lépek kávézniKép Puszika és vidám napot nektek a szomorú idő ellenére is!!
evetke
 
 


Betty nagyon szép az albumotokKép!!!!
evetke
 
 


Sziasztok!

Most egy kicsit elbúcsúzom mert holnap megyünk le Szegedre és csak este jövünk haza, mert a Béci unokahugát költöztetjük haza Székesfehérvárra. Szép kis út lesz! Pénteken meg megyünk haza mert vasárnap lesz a keresztelő. Hétfőn megyünk át Fonyódra 1 hétre a gyerekkel. Szóval majd egyszer csak jövök.

Tigribigri: Nagyon aranyos Alexa!KépKép Popsijáról múlnak már a kiütések?

Evetke: Jó utat nektek! Nagyiddal minden rendben?
Tényleg ne gondolj rosszra!!

Puszi nektek: Kati
kfk
 
 


Sziasztok lányok!!!
Hát itten meg mi van kérem??? Mindenki nyaral netánKépKépKép??
A hétvégénk szuper volt! Nagyikám is jól van,jó volt látni!!Igaz kap egy halom gyógyszert és az inzulinját is a napi 3 ról 5-re emelték,de már 100x jobba közérzete,és lement a duzzanat amit a vizesedés okozottKép
Otthon nagyon jó volt a falunap!! Képzeljétek egy ilyen icinyke-picinyke faluba a Dupla Kávé jött le zenélniKép
Amugy minden okk,remélem nektek is hasonlóan telnek a napok!! Vigyázzatok magatokra!! Puszi a kicsiknek is!!
Kati mesélj!!-keresztelő??????
Tigri ti merre jártok??-és ti Betty???
Klárus?????-te is régen jelentkeztél ám??Kép
evetke
 
 


Sziasztok!
Újra itt! Egészen 4 napig!

Evetke: merre voltál falunapon? Jobbulást nagyidnak!

Tigri:Remélem már jobban vagytok! Nem is mondtad, hogy "bomba robbant" a telepen!
Igen, már van egy egész és egy kis csücsöknyi fogunk! 2 hete csak ülni hajlandó a lányzó, és hátrafele tolat. OK, előre nem is lehetne tolatni! Kép Van egy kompunk, amiből csak kisebb erőszak árán lehet kiszedni, és abban is "járkál" a lakásban!
Szerintetek ez még nem korai egy 23-24 hetes gyereknél? Nem szeretném, ha már most tönkre tenné, a pici gerincét!
betty77
 
 


Sziasztok!! Na tessék,és aztán merre csavarogsz megintKép?? Az én kis falum neve Abaujalpár,közel 100 fő lakja max.de most annyi ember volt hogy szinte mozdulni se lehetett!!
gratula a fogcsihoz!! -és aludtok tőle??? Én ugy emlékszem hogy mi amikor ülni tudott a gyerkőc egy párnát tettünk a háta mögé hogy "fixebb" legyen annyira nem akart kiszállni belőleKép Mindenki mást mond jó e vagy sem!! -de ugyse napokat van benne Lili akkor meg nem lehet gond ne aggódj!!!
Hát hirtelen ennyi puszi nektek!! Ildikó
evetke
 
 


Szia!
Látom, csak ketten cseverézgetünk! Mi is cuccolunk a nagyszülőkhöz! De most csak két napra, azaz hétvégére.
Fogak:hááát az, hogy alszunk, az túlzás, mert ő felsír álmában, de nem ébred fel, gyorsan odaugrok, és mielőtt felhergelné magát, bekenem az ínyét. Na jó, ez nem mindig jön ilyen jól össze, de igyekszem. Így legalább ő alszik. Kép
betty77
 
 


Halihó!! Miért nem köszönsz be néha Msn-en ha van időnk bármikor beszélgethetünkKép Hun vagytok csavargók?? -jó most szabad mert szabadságos idő van!! Apa is lassan itthon lesz velünk 1 hétigKép már nagyon várom,igaz meszelés stb.lett betervezveKépaz meg nem egy pihenéses hét lesz!!
Bettykém hát akkor jó utat nektek is!! Azért néha idekukk.majdKép Puszika Ildikó
evetke
 
 


Hát tényleng nyaralunkKép puszi mindenkinek!
evetke
 
 


Helló!

Evetkém 3 napra vidéken voltunk, de már vagyok csak alig jutok a géphez. Igérem lesz bővebb beszámolóm is, most csak annyi, hogy küzdünk a fogacskával Kép
A profilban van egy egész friss kép. Puszi
Hajni
Látom te sem vagy már inkognitóban Kép
tigribigri
 
 


Helló lányok! Mindenki nyaral? Kép

Ma volt Alexa életében először az állatkertben. A fókák és a vizidisznó különösen lenyűgözte. Kép
Kép

Klárus te is csavarogsz? Kismamik írjatok!
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Újra itt!
Húúú, ne tudjátok meg, mit éltünk át szombaton! Szinte úszott az egész falu, olyan vihar volt! Lili nagyon élvezte, tetszett neki a villámlás, és az időszakos áramszünet. Mindig jókat mosolygott amikor világos lett! Az okos szülők pedig éppen szellőztették az autót, így csináltunk egy nagymosást kívűl-belül. A poén pedig az volt, hogy a vihar után én mentem először az autóval, és az egész elkezdett füstölni. Életembe nem ugrottam még ki olyan gyorsan egyetlen kocsiból sem! Ja és becsapott a villám az utcánkba egy "kábeldobozba" és hiába voltak kihuzgálva a tv-k, a kábelen keresztül tönkretett 3 tv-t és egy telefont! Nagyon izgi délutánunk volt!

Tigri: akkor volt ÓÓÓÓ-zás Alexa részéről, igaz?!
Vagy zOO-zás?! Kép Kép
betty77
 
 


Végre egy kis életKép!!! Sziasztok csajok!!!! Tigrikém Alexa igazi fotómodellKép Nagyon tündi-bündi!!! Kitartás lányok!! Egyszer minden fogacska előbujik ,és vége a nyüglődésnek!! Nekem pont a napokban jutott eszembe hogy Nikinek még nem kezdett el hullani,pedig má kéne nem???Ill. cserélődniKép Unalmasan telnek a napok! -bár most volt egy kis melókám is!! Tigrikém a héten elmehetnék felétek??? -Niki azt hiszem átmegy 1-2 napra anyukámékhoz és egy gyerkőccel könyebben mozgok!! -persze csak ha ráérsz valamelyik du. nem akarok zavarni csak kicsit dumálnánk legalább))) Betty is hátha ráér,megismerhetném))
Klárus,Kati???? Mi van veletek?? Kati lehet nem jött vissza a keresztelő óta?? Klárus meg utóljára akkor irt amikor azt beszéltük kéne talizni csak nekem nem volt jó,bár lehet hogy már rosszul emlékszem))) Szóval irjatok ha van kis időtök!!
Puszi nektek Én evetke Az IldikóKép
evetke
 
 


Hali!

Betty,
nem semmi vihar lehetett! A "Zoo"-zás:
Kép
Evetke,
gyere!!! Kép

Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Tigri csörögj rám, és lehet, hogy mi is csatlakozunk a talihoz! Bár holnap már ideje lenne megkapnunk az 5 hós holtást, hisz lassan 6. hónaposak leszünk!
Ezek szerint jól sikerült a vasárnap?! Majd meghallgatjuk Alexa beszámolóját!
betty77
 
 


Helló!

Jól sikerült a vasárnap! Igaz a babakocsiktól lépni sem lehetett az állatkertben, mindenit jól kicsalogatott a Libero Kép Hoztunk Lilinek is Liberos sapit, amit a kuponért adtak! Hát kb. lesznek vagy 8 évesek mikor jó lesz rájuk Kép Csak egy méretben volt Kép
Pelust nem vettünk, mert úgy döntöttünk nem cipekedünk 200 Ft árkedvezmény miatt.
Amúgy szép az állatkert, egyre jobb dolgokat találnak ki. Bár az állatok még mindig be vannak zárva Kép Kép
KépKépKépKép
tigribigri
 
 


Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Tigri nagyon jó a zsiráfos kép! Te mindig olyan jó gif-eket tudsz felrakni!
betty77
 
 


Sziasztok! Nyaralgattunk több részletben, de azért olvasgattalak benneteket. Úgy tűnik, most már itthon vagyunk.
Látom, szépen növögetnek a babákok. Állatkert buli lehetett, Gellért is ezen a Libero-napon volt először, szintén igen zsenge korában. Jobban értékelte, mint most! Kép Na jó, most is szeret menni persze.
Janka kezd beszélni, az egyszótagú szavakat így mondja: székem, sajtom, partom... És egyre anyásabb, és egyre akaratosabb.
Evetkám, taliba továbbra is benne lennék! Többiekkel is!
Puszi mindenkinek, Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem én is. Megjöttem. Túl vagyunk a keresztelőn és még egy hetet pihentem is Apósoméknál.
Majd teszek fel képeket a babaszobába, ha Béci lekicsinyítette.
Jó időnk volt, Bence még fürödni is tudott a Balcsiban.
Felkészítettem magam az elkövetkező napokra, hetekre. Szombaton konyhát festünk mert már nagyon ronda. A jövő héten meg szépen lassan csinálok egy nagytakarítást. Egy teljes hetet adtam magamnak.

Evetke: Örülök, hogy nagyid jobban van.Kép
Hát a meszelés se egy kellemes elfoglaltság, de legalább együtt lesztek. Nézd a pozitív oldalát!Kép

Tigri: Nagyon aranyos Alexa!!!Kép Kire hasonlít? Rád? Bencével már olyan régen el akarunk menni az állatkertbe de soha nem jutunk el. Majd azért még ezen a nyáron sor kerítünk rá.

Betty: Jól kifogtátok a vihart! Még jó, hogy Lili nem fél a villámlástól.
Fogacskák? Moivel kened?

Klárus: Jó, hogy újra itt vagy!Kép Janka nagyon ügyes!
Jót nyaraltatok? Merre voltatok?

Puszi mindenkinek!

Kati
kfk
 
 


Hurrrááá!!! Itten van mindenki!!!!!!! Klárus még mielőtt majd megint elillannál én mostan itten megköszöntelekKép Isten éltessen sokáigKépÖrülök hogy mindenkinek kellemesen telik a nyár!! Az az igazság hogy maradok a fenekemen már a héten mindenképpen,mert minden nap jön valaki,a jövőhéten meg mi is nagyban lakástfelujitunkKép Szóval most lemaradok ha randiztok csajok!! Viszont!!!!-egy tutti frutti játszóterünk lesz napokon belülKép Valami csuda jó lett itt a hidnál lévő piacnál,uj játékok óriási labirintusos fahajó...és le van keritve!!!! Elvileg 15 én adják át!! Nincs kedvetek megnézni majd!!!???
Kati nagyon szép volt Bence!! Remélem magát a ceremóniát kihevertedKépAzért ne dolgozz sokat!!!
Tigri marad a virtuális látványotokKép De szépKép!!! Olyan sapink nekünk is volt ha kendő féleKép Aztán elajándékoztam))
Betty holnap egy kis kávé közbeni csevejKépKépKép?
Na most ennyit belőlem legyetek jók Puszi Ildikó
evetke
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok Klárus!
Kép

Evetke: Nekem az a játszótér tök jó, majd beszéljük meg, hogy mikor találkozunk.
Ide az udvarra is jöhettek ám!Kép

Kati
kfk
 
 


Helló!

Klárus,
nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Evetke,
én úúúgy sajnálom, hogy nem érsz rá, mert már totál beleéltem magam...
A Liberós sapi nem megkötős, hanem amolyan "pecás-féle".
Játszóteret már láttam a 96-os buszról, azaz az építését. Nagyooon jó lesz!

Kati,
no csak lassan azzal a nagytakarítással!
Már várom a képeket! Bence mit szólt a keresztvízhez?
Köszönjük a dícséretet Alexa nevében is! Sokak szerint inkább a férjemre hasonlít. Anyu egyik pillanatban azt mondja Hajnalka, a másikban meg Janika Kép

Betty, köszi a giff dícséretet!Kép Lili barátnőnk, hogy van?

Feltettem pár új képet a második albumunkba.

Üdv!
Hajnalka
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Sajnos mi bandzsák vagyunk gif-feltöltésben Kép
De Klárusnak azért nagyon boldog névnap kívánunk Kép

Most lettünk túl az 5 hónapos oltáson! Lili egy hős! Igaz, hogy most "beájult", de csak akkor sírt amikor a szérum bekerült, a tűtől sem sírt, és utána is csak addig, amíg lefogtam!
Büszke vagyok rá, mert anyukája elsírta magát a kórházban, amikor szülés után adni akartak neki egy méhösszehúzó szurit!
Ma du lecuccolunk a nagyszülőkhöz, vasárnap de vissza, és még aznap du indulunk nyaralni!
betty77
 
 


Sziasztok!! Betty én is mindig félek a szuritólKép Rá se rántsKép. Hát még én hogy mentem volna Tigri !!-gondolod emlitettem volna ha másképp akaromKép De hát ember tervez isten végez!! Hú de bölcs voltamKép Szóval a játszó nektek is tetszik??? Szerintem szupika lesz!!! De ha embert látok lelakni odamegyek és jól megrugdosomKép Annyi itt is a csöves!!!
Betty pont mentem te jöttél aztán forditva!!!)) Na lépek ébredezik Gergőke!! Puszi nektek)) Ildikó
evetke
 
 


Szép napot mindenkinek!
rozsabors
 
 


Sziasztok!

Hát nem mondom Betty ez aztán a megfeszített tempó! Kép Akkor már nem is találkozunk? Kép Pedig Alexa meg akarta mutatni az új tudományát, azaz inkább az anyja Kép Képzeljétek ha mondjuk, hogy pá-pá, akkor nem csak int, hanem ismétli is! Meg a baba és az apa megy nagyon neki.

Rozsabors, üdv itt!Kép Nem voltál valami bőbeszédű...

Klárus hogy ünnepeltetek?

Na lépek!Kép
Puszi
Hajni
tigribigri
 
 


Köszi a jókívánságokat, lányok, nagyon arik vagytok! A család is rendre felköszöntött, és ha minden igaz, holnap végre elmegyünk moziba kettesben férjurammal (ritka dolog nálunk, hogy mindkét gyereket elvállalja valaki). Remélem, sikerül.
Majd azt az új játszót megnéznénk valamikor mi is! Kép
Puszi, Klára
klara
 
 


Sziasztok csajokKép!! Drága Dzsinnn!!Kép kivánhatok is valamit?Kép
Klárus aztán mesélj milyen volt a mozizás????,-szerintem az nagyobb élmény volt hogy a gyerkőcök nem csünggtek a nyakatokban!!
Én is voltam a héten kinaiba BEBEKép Csüt. voltunk 4 éves házasokkk)))) szóval kaptam a kis sárga rózsácskámat és egy vacsika meghivást az én drága páromtól. Persze Gergőkét nem tudtam lepasszolniKép de elég jól viselkedettKépKép
Aztán másnapra olyan gyomorrontásom lett hogy má megakartam hányatni magamKépde megusztam))))
Hétfőtől meszelünk,nem akar segiteni valakiKép
Rózsabors szia!!! mesélj magadról!!-merre laksz?? van már gyerkőcöd!! Vagy csak kismama vagy??-az se bajKép
Tigri és Betty is "itt szült " a topikbaKép na eztet most jól megmondtam mi??? Léptem további kellemes hétvégét,még kicsit netezgetek aztán kelnek a gyerkőceim és vége a nyugalomnak puszi Ildikó
evetke
 
 


Hali!
Hű EviIldi Kép
de jó hangulatban vagy ma! Olyan jó ilyen pozitív sorokat olvasni! Kép Gratula a 4 évhez! Kép
Mi idén voltunk 5. Mármint 5 év házas és 11 "csak úgy" Kép

Gyomorrontást sajnálom!

Meszelésben nem nagyon tudnánk segíteni. Esetleg tapépatépés? Alexa profin tép! Kép

Pusz mindenkinek!
Írjatok, írjatok, írjatok!
Hajni
tigribigri
 
 


tapépa=tapéta Kép
tigribigri
 
 


HalihóKép Mi pedig profin firkálunk és festünkKép A hálószóba fal körbe van rajzolvaKép De ugy marad már idén, mert egyszerűen nem fér bele az időbe!! Majd mekk-mesterkedve körbepemzlizemKépOlyan is leszKép
Egész jó volt a hetem remélem a jövőhét is hasonló lesz,és nem megyünk apa agyára 1 héten keresztül non-stoppbaKépGergő már előre látom mindig láb alatt leszKép De hát akkor is meg kell csinálni,kivűlről is nagyon ronda már a ház,pedig 2 éve volt rendberakva!!
Na megyek csinálok egy kis salikát,este sütögetünk eggyet,má nem tudtam mit kitalálni vacsira!! További kellemes hétvégét!! puszika Ildikó UI:ki merre tekereg??
evetke
 
 


Halihó!!
Na sikerült megint összeszednünk valami virusos nyavajátKép Nikivel reggel dokinál kezdtünk.Szokásos lázas mizéria.2-3 nap!! Szoritsatok GErgő ne kapja elKép
A melót elkezdtük,csak most elbujtunk a naptól,mindenki horpaszt csak én garázdálkodok a netenKép
Remélem mindenki jól van!!Puszi Ildikó
evetke
 
 


Szia Evetkém!
Én csak itthon tekergek Kép
Szegény Niki, lázas? Gyomor? Mi a Balcsin valami hányós trutymót kaptunk el, egymás után. Kép
Mozi: jaja, végre egy kis szabadság. Amúgy a Maradok c. filmet láttuk, és főleg azt élveztem, hogy értem franciául is. A Duna moziban voltunk, és pont belefutottunk (szerencsére csak gyalog) abba a balesetbe, amikor a troli falnak ment. Kép Majdnem ott parkoltam... Hát elég durva volt.
Enyémgyerekek kivételesen alszanak, és egyszerre! A kéménybe kéne felírni az ilyesmit nálunk!
Azt az új játszót okvetlenül megnéznénk a napokban! Látta valaki, megnyílt már?
Kati, hozzátok is szívesen megyünk, a belső udvarra! Árnyas mostanság? Pocakod? Költözés lesz végül?
Tigri, a te tündérlányodnak is millió puszi!
Betty, Lilikédnek is! A jó múltkor kérdeztél bébikompról: én inkább rosszat hallottam róla, mint jót. Vigyázz vele, mert ha túl sok időt tölt benne a lyány, árthat a gerincének.
Borcsa, végül mit döntöttél, hol szülsz? (Már ha jársz még erre...)
Nemrég voltunk a pestújhelyi téri játszón (a templomnál), de elég iszonyú volt, mert Janka mindenáron a legmagasabb bigyókra mászott fel, én meg lent rágtam a körmöm...
Kép Klára
klara
 
 


Hali!

Jaj de sokat írtál Klárus Kép Úgy szeretem a te soraidat is olvasni a gyerkőcökről!

Evetke, jobbulást a Manónak! Várja már a sulit?Kép

Nálunk nagy újság van! Magától felült tegnap a lány!Kép Elég érdekes a technika, de sikerül neki, mert ül, mint a cövek. Csak ámulok és bámulok, hogy napról-napra miket művel! Egyébként még a kúszás/mászás nem valami tökéletes. Inkább csak hátramenet van. Anyum és Anyósom szerint se én, se a férjem nem mászott. Szóval, lehet, hogy Alexa is kihagyja... Pedig olyan husik, amikor négykézláb tepernek!

Komp nekünk is van, játszótálcás és én még csak lefixálva engedem neki használni. Szóval nem megy vele semerre, csak ülve játszik. Komponálja a zenét Kép Ez a komp dolog is elég megosztja a közvéleményt, nem tudom valójában mi igaz vele kapcsolatban. Ha nem használja az ember lépcső, vagy tűzhely stb. környékén nem balesetveszélyes. Ha azt vesszük mi is ebben nőttünk fel. Viszont ez a gerinc dolog igaz. Szóval szerintem is csak mértékkel.

Ja Klárus még azt akartam tőled kérdezni, hogy a gyermekeid ilyentájt mint Alexa (szóval 8 hó környékén) kb meddig szopiztak? Ekkora babácskák már hamar "behúzzák" az adagjukat? Valahogy lerövidültek a szopik és nem tudom, hogy a tejci kevés-e vagy csak már elég ennyi is neki.
Pusz
Hajni
tigribigri
 
 


Tigri, kb 5 percig (se), kivéve elalváshoz, akkor akár egy órát is. És mégse aludtak mindig el... Kép
Mászás: a járókában tartott babák (a mi időnkben ez volt a módi) hagyják ki szerintem meg a bébikomposok, mert természetellenes testhelyzetbe kényszerülnek. Aki szabadon birtokolja a lakás "felszínét", az óhatatlanul mászni fog. Enyimek 7 hónaposan álltak és ültek, mégis mindkettő szívesen mászott, ha volt rá helyük. Hátrafelé érdekes módon sosem, pedig másoktól hallom, hogy úgy szokás kezdeni. Kép
Pussz, Klára
klara
 
 


Köszi! Most már alváshoz se kellek sokáig, de ha hív akkor azonnal menni kell, mert idegbajt kap Kép
Nem is meséltem, hogy múltkor úgy bepörgött, hogy nem vett levegőt, rá kellett fújnom Kép

Igen ezt a járókás dolgot hallottam én is. Nekünk pénzkidobás volt megvenni, mert utálja, ott gyűjtöm a játékait Kép
Komp, kb 10 percig bírja, mert elunja magát benne, addig érdekes csak a játszótálca.
Amúgy meg övé a lakás. Persze ez még cseppet sem biztos, hogy nem fog mászni, csak meglepődtem, hogy elöbb ül, mint mászik.

Puszi
H
tigribigri
 
 


Sziasztok! Ha ritkán is, de azért benézek néha. :o)

Az Újpesti Szülőotthonban fogok szülni. Még nem láttam. A Szunyoghy doktorhoz járok az SZTK-ba.
A pestújhelyi játszin mi tegnap voltunk. (megközelítőleg délidőben) Egy lélek sem volt rajtunk kívül. Eredetileg nem oda készültünk, de másként alakult. A sulival szemben mostmár van hinta is. Kicsi, de aranyos kis játszi lett. Kevesen használják. Szeretjük. A közösségi házat meg átalakítják, felújítják. Legalábbis egy részét. A mellékhelységeket például nem. Ez mondjuk gáz. De a színházterem marha jól néz ki. :o)

Lányok! Augusztus 19-20, ünnepi rendezvénysorozat a Karácsony Benő parkban. Reggel 10-től Este kilencig, tízig. Gyerekprogramok is...
borcsa
 
 


Sziasztok!

Borcsa és hogy van a pocaklakód? Bírod a meleget?
Melyik közösségi házról írsz?

Nálunk non-stop vigasztalás megy, ugyanis borulunk és koppanunk nagyokat Kép Kép

Ja és már megy az előre kúszás is! Apa szerint Alexa úgy kúszik, mint a katonák a szögesdrót alatt Kép
Pussz
Hajni
Kép Kép Kép Kép Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok!

Borcsa és hogy van a pocaklakód? Bírod a meleget?
Melyik közösségi házról írsz?

Nálunk non-stop vigasztalás megy, ugyanis borulunk és koppanunk nagyokat Kép

Ja és már megy az előre kúszás is! Apa szerint Alexa úgy kúszik, mint a katonák a szögesdrót alatt Kép
Pussz
Hajni
tigribigri
 
 


Sziasztok!

Borcsa és hogy van a pocaklakód? Bírod a meleget?
Melyik közösségi házról írsz?

Nálunk non-stop vigasztalás megy, ugyanis borulunk és koppanunk nagyokat Kép
Kép

Ja és már megy az előre kúszás is! Apa szerint Alexa úgy kúszik, mint a katonák a szögesdrót alatt Kép
Pussz
Hajni
tigribigri
 
 


Sorry, a giff miatt történt a triplázás!
tigribigri
 
 


Sziasztok lányok!! Na itt is csak megmutatom magam,mert teljessen le vagyok lakódvaKépén is és a kéró is!!Kép kész a meszelés takaritva semmi.Gergő tegnap ota lázasKépIgy legyen ötösöm a lottónKép
Remélem holnapra rendbejön ő is!!
Jó olvasni titeket!! A játszot szerintem most 20.-án fogják átadni!!Aztán találkozunk ám!!!
Alaxa te kész erőbomba lehetszKépGratula pici lány!!
pocakosok vigyázzatok magatokra!! Klárus örülök hogy összejött a szabad estétek!!
Legyetek jók! Kellemes hétvégét! Puszi Ildikó
evetke
 
 


Helló!

Ildi gondoltam ám rátok meszelésügyileg Kép
Egy kis segítség a takarításhoz:Kép

Láz Kép Jobbulást!

Lányok SOS! Hol lehet bébi bukósisakot kapni? Kép Kép Kép Ez valami borzasztó! A kölyök egyfolytában esik, hol orra, hol hanyatt. Engem a víz kiver, ő üvölt, de hát biztos ismerős a helyzet.

Pusszantyú az "erőbomba" anyukájától (Zárójelben megjegyzem nem tom' honnan az "erőbombaság", ugyanis ma is csak 45 percet aludt napközben Kép )
tigribigri
 
 


Egy helyes kép, de nemcsak a kismamiknak KépKép
tigribigri
 
 


Halihó! A puszi ideértKép Ez a kép tök ari és én meg be is dőltem neki aztán felvilágositottak hogy csak ugy kreált dolog!! Ilyen nem tud lenniKép de akkor is aranyos!! Csajok én ma feladtamKép Ebédet főztem naggyából összerendeztük a dolgokat aztán majd szép lassan folyamatosan rendberakom a lakást!Minden esetre ha valamelyikőtök ide téved,ilyen ajtófélfát stb még ne nézzetekKépKépMi ujsi amúgy??Ha kicsit lehűl az idő megnézzük itten ezt a parkost,milyen műsorok vannak!További jó pihikézést puszi Ildikó
evetke
 
 


Na ide kukk.csajokKépKépcsak egy kis kedv csinálásKép
evetke
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?