Új privát üzeneted érkezett!

Mi van Dita-val?
Ilyenkor már ötször bejelentkezik?
:?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
vevikk
 
 


Lehet, hogy Miló már elindult a nagyvilág felé????
Izgulok.

Ti is azt látjátok a táblázat alatt, hogy 2009.09.25-én szerkesztettem a hozzászólást :?: :?: :?: Hát ez érdekes.

Kép
akire79
 
 


Akire!

Én 11. 10-ét látok!

Úgy néz ki, hogy Dita lesz befutó!!
Nagyon kivi vagyok!!!

Kép

Kép
vevikk
 
 

 
 

Jujj mire jövök!!!

Dita?
Igen valóban gyanús, ilyenkor már többször itt szokott lenni!!!!

Vevikk!
Te is bármely perces vagy már!!!!

Tigrincs!
Neked mit is mondott a doki? Meddig kell bentmaradjanak a csajok? Persze tudom, hogy a 40.hétig lenne ideális, de mi az az idő amikor már nem lehet baj? Mikor szoktak a hármasikrek kibújni átlagban?
Tényleg diétával hogy állsz? Nem csesztet a doki?

Akire!
Én is 11.10 et látok a táblázat alatt. De jó lassan te is leteszed a lantot a munkahelyeden és mehet a berendezkedés.
Tényleg lakással mi a helyzet? Maradtok itt ahol most? Jó már a szénmonoxid helyzet?

Zoe!
Örülök, hogy veled is minden okés, és, hogy végre élvezni tudod a kismamiságot. Gyere sűrűbben picit!!!

Colin, Vicky!
Jó babázást mára!!!

Puszi csajok

Dita!
Te meg jelentkezz, nehozd ránk a frászt!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


sziasztok

IRTAM CSAK EZEK SZERINT ELSZÁLLT :twisted: :twisted: :twisted:

MÉG EGYBEN VAGYUNK!!!

Én sem tudom hogy mikor melyik testrészével vesz kezelésbe a fiam. Sőt nagyon sokáig azt sem tudtam hogy mi az a fura rengés mire rájöttem hogy csuklik! :lol: :lol: :lol:

Ma megyek NST-re, védőnőhöz és be kell vásárolni mert nincs itthon semmi. Már a kórházi csomiból vettem ki a vécépapírt mert az is elfogyott. Mostanában rohadtul nincs kedvem vásárolgatni, főleg ilyen szutyok időben! :twisted:

dita75
 
 


Colin, ha olvasod indulás előtt, akkor ott a közeletekben van egy bio bolt, vagy valami gyógynövényes, onnan ha tudnál hozni nekem búzakorpát, azt megköszönném.
Köszi
remény73
 
 


Dita!

Pedig már azt hittem Miló baba tényleg kibújik.
Én me szerettem volna szülni, hogy 11.11 legyen a dátum, de nem valószínű, hogy bejön. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


VEVIKK
Én is tegnapra vagy mára gyúrtam de sztem nekünk sem jött még el az idő. Most épp azt fejtegetem hogy ha végig kihúzzuk mikor kell mennem a kórházba mert a papíromra ez van írva hogy a 40. hét betöltésekor jelentkeznem kell a kórházi csomival a szülészeten.
Másfél hét múlva leszek 40. hetes hétfőn, én úgy értelmezem hogy akkor másnap tehát kedden kell megjelennem a szülészeten. De azért majd ma megkérdezem az NST-n meg a védőnőt mert nem biztos hogy jól értelmezem.

dita75
 
 


Hello!
Már én is azt hittem, Milóka úton van...Ami késik, nem múlik.
Na, Dita, úgy látszik ez a hasleereszkedés se mérvadó. Pedig én is "bemértem" a magamét, hogy lássam, ha lejjebb megy.
Wc-papír...Azt mondta a doki, hogy nincs hashajtó szülés után. Ti is így tudjátok? Tapasztaltak esetleg, ha olvassák!!SOS!!!
Az első után 2 kanál ricinust kellett bekapni a szigorú nővérke mellett, aztán 3 napig fostam, mint a lakodalmas kutya...
Remélem, ez már tényleg nincs. Nagyon brutál volt. Persze, ott is, aki már másodszorra ment (előtte szült), lealkudta 1 kanálra. Jobban is járt...
Na, most ennyi, figyellek, Dita, Vevikk!!Hajrá!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Helló!!

remény viszek persze ha van itt.
akire kijavitanád lécci a fiam nevét ÁRON ATTILA-ra úgy néz ki ez a végleges mert az Ákos miatt mindenki támadásba lendült felém.

Kép
Kép
colin
 
 


Koszi Heni,es Mindenki,hogy hianyoltataok!!!!Itt vagyok,es figyuzom az esemenyeket!! Latod Colin,milyen ugyi a babad,be is helyezkedett!!!Akire! Klassz a tabla,mint mindig! Tenyleg peregnek a hetek!!Bar megmondom oszinten,en nyugodtabb lennek,ha mar a 34 het korul tartanek....de eljon az az ido is!!!Most eloszor Dita,es Vevikk jon!!!!!Es szep sorban mindenki....nagyon izgi!!!! Tigriske!Biztos nagyon furi lehet,hogy 3 manocska mozgolodik benned! En sem tudom kovetni,ennek az egy kis Csodamanomnak a ficankolasat neha!!!puszi
zoe33
 
 


VEVIKK
Hát képzeld el hogy egy nem sok de annyit nem mozgott most Miló abban az 5-10 percben, pont szundikált. Persze mit ad ISten ahogy kiültem a folyósóra rákezdett. Na puff. Megnézte a másik doki és mondta hogy holnap menjek uhura a saját dokimhoz.
Na most mehetek fel megint ebbe a fos időbe, ráadásul időpont nélkül és várhatok vagy két órát hogy bejussak, bár azért remélem hogy meglátnak hogy ott tornyosulok és behívnak előbb.

Megkérdeztem 3 emberkét is, szülésznő, védőnő és az NST-n a csajszit és azt mondták hogy másnap menjek és nem kell reggel hanem olyan ebéd környékén. Tehát ha 23-ra vagyok kiírva akkor 24-én dél körül.

ZOE
Elrepül az a pár hét észre sem veszed. Én úgy látom hogy pörögnek a hetek, épp hogy hazamegy a párom fia azt veszem észre hogy már megint itt van.

COLIN
A barátnőm aki itt lakik a szomszédban ő is az ÁRON-t választotta.
Amúgy nem kell senkire hallgatni mert ez a ti döntésetek. Engem sem érdekelt hogy ki mit fog mondani mert a Milán nekem is eldöntött volt hogy ha fiú lesz.

BRIGI
Na ez elég durván hangzik. Amúgy sztem kórházfüggő hogy melyik mit csinál. Itt nálunk pl. szülés előtt nem kötelező a borotválás és a beöntés sem. A fazonírozást én itthon elintézem, és beöntést is fogok kérni ha nincs kúp, mert nem szeretnék odacsinálni a szülőszékbe.

:oops:

dita75
 
 


Dita!
Erről a kúp-dologról nem is hallottam.
Én k.-ra féltem a beöntéstől, aztán semmi az egész...Mindenképpen "szeretnék" én is. Azt hittem ez alapból "jár"...Na, mindegy, majd kiderül. Hát a borotvákozást megpróbálom én is megoldani, de a visszaültikor is igazítottak rajta. (Konkrétan: alíg maradt valami. :oops: :oops: )Most meg nem is látom, csak úgy vaktában majd..Hát, ki tudja, mi lesz. Mindegy, amire a férjem látja a szülőszoba után (bár ott nem biztos), kinő a bozót újra 20-szor is...
Nálatok szülőszék van? Vagy az ágyra gondoltál? Meg labda, kád..Stb játékszerek is vannak?
Mondjuk, jobb, ha az embernek nincs ideje ezeket kipróbálni...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!

Úgy látom Miló is bedurcizott az NST-re.
Egyébként épp azon gondolkodtam, hogy amíg az ember tud mozogni, addig nem kell sokat dokihoz szaladgálni. Azt mondják, ha eljutsz eddig meg addig a hétig, akkor már sok baj nem lehet.
Erre akkor van a legtöbb vizsgálat meg rohangálnivaló, amikor már elvileg sok baj nem lehet!!!
Ez nem igazság!!!

Remélem holnap az én kis manóm aktívkodik reggel, mert nem szeretnék sem bent maradni, sem 3 NST-t. Főleg nem a múltkori nővel.


Azt még nem is meséltem nektek, hogy a terhes osztályon miket láttam hallottam, amíg vártam a dokimra a múltkor.
Volt pár nem ma barnult nő. Na mire jöttek?.... Talált: kaparásra.
De az a duma, amit levágtak... Hogy ez már a 3. abortusz, és ha fájni fog, akkor legközelebb inkább megszüli és kidobja. (Így szószerint!!!)
Azt hittem odamegyek és egyenként lepofozom őket. A párom zsebében is kinyílt a bicska.
Mi meg éveket szenvedünk és fizetünk vagyonokat, hogy lehessen végre babánk.

Nem nekik kellene inkább fizetni a kaparásért? Sokkal igazságosabb lenne. És egyúttal el is köthetnék őket.

Komolyan a adokimat sajnáltam a legjobban, mert ő volt az ügyeletes, és neki kellett ezekkel is foglalkozni.

Egy másik történet. Két nő együtt ült a sitten 6 évet. Az egyik most szült, de mint mondta csak azért, hogy nehogy már dolgoznia kelljen!!! Azt mondta: " A szoptatás fáj, csak menjek innen haza, és nem szoptatom, majd kap tápot."
Tiszta vér volt a köntöse. Azt mondja: "Nincs nekem időm kimosni, állandóan bőg a gyerek."


Szóval ki voltam akadva. Fel kellett volna venni telefonnal és beküldeni a médiába, hogy ez a "magyar valóság". Ezt támogatjuk!!!


Na... eldugulok.

Kép

Kép
vevikk
 
 


BRIGI
Hát ez a kórház elég kaki ilyen szempontból, úgy volt hogy pont mire megyek szülni felújítják a szülőszobákat, de sajnos el lett jövő tavaszra halasztva. Egy szem labda van és nem fogod elhinni ezt is egy korábban ott szült nő hagyta ott, hát tiszta ciki hogy egy nyamvadt labdát nem tudtak megvenni és így jutottak hozzá.
Van kúp is lehet hogy veszek a gyógyszertárba hogy ne kelljen beöntés bár ettől én sem félek mert volt már benne részem nem is egyszer és teljesen kibirható és még a vécére is kijutottam nem kellett rohanni.
Én le szoktam csupáltatni a kozmetikussal az egészet, hát itthon magamnak a borotvával nem tudom hogy fog menni csak a tükörre fogok én is hagyatkozni. Most azért nem szedettem eddig mert ugyan nem tiltottak el a házasélettől de azért inkább hanyagoltuk a kérdést biztos ami biztos alapon úgyhogy most hónapokig én is jeti voltam, vagy az őserdő hőse?

dita75
 
 


Na, leesett az állam, nem mintha én nem látnám, mi van itt...
Egyszer (még a Sotén) mellettem is egy abortuszos nem ma barnult volt. Jó nagy hanggal pofázott, otthon már volt kölyök (ki tudja, hány)..
K.-ra jólesett együtt várakozni.
Csak azt tudnám, hogy a fax-ba bírnak ezek ennyit elleni, mikor mindegyik olyan vitaminhiányos gebe.
Persze, van idejük kamatyolni reggeltől-estig. Mi meg számolgatunk, aztán félidőben meg a férjem éjszakás, vagy stb...
Hát ez itt a fasza helyzet. Csak szigoríytsák meg a lombikot is, aztán már fehér gyerek nem is lesz.
Csak azt tudnám, majd, ha megérjük a nyugdíjat, ki fog itt dolgozni...
Bocsi, kiakadtam....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!
Hát kellemesebb a téma...
Hát , ha a férjemen múlt volna, már pókhálós lenne... :oops: :lol:
Én sem akartam semmi gondot, hát kibírtam kex nélkül. Most meg már örülök, ha meg bírok fordulni az ágyban...Annak ellenére, hogy nem vagyok szarul, de a hátam közepére sem kívánom most már a házaséletet. Különben is éjszakás...Most durmol, este meg megy meloba. Csak a nagylányom lesz itthon, vele vagyunk édeskettesben, őt meg leköti a zene, meg a többi myvip, meg stb...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


VEVIKK
Én régebben éjszakákat nem aludtam amikor ilyeneket láttam és hallottam. Volt egy közvetlen közeli élményem is amikor is mentem ki a garázshoz és a szembeszomszéd kislánya ott tologatott egy nővel egy babakocsit. Kérdezte hogy nem nézem meg a kisbabát? Én totál azt hittem hogy játékbaba van a kocsiban mert majd szét esett és egy lópokróccal volt betakarva a kicsi. Egy tündéri 3 hónapos kislány feküdt benne tiszta maszat volt az arca. Panaszkodott a csaj hogy valószínű megint terhes mert annyira fáj a cicije.
Aztán később beszéltem a szembeszomszéddal és ő mesélte hogy milyen messziről tolta ide a kisbabát az autópálya mellett és hogy cumisüveg se volt nála legalább egy kis teával mert szoptatni nem szoptatta és egy darab pelenka meg váltóruha se. Nyakig be volt kakilva szegény gyerek és valami lepedőt vágott ketté a szomszédom hogy be tudja pelenkázni meg a 4 éves lányának egy pólóját adta rá. Még jó hogy nyár volt. Amúgy azért sétált ide 5 km-ről hogy 500 ft-ot kérjen cigire.
Totál ki voltam akadva akkor kezdtünk inszemezni apával és már volt egy vagy két sikertelenünk. Mondtam neki hogy ha ezt tudom el sem engedem a gyereket azzal a nővel. Jó pár éjszakát nem aludtam miatta, és hát a csúcsok csúcsa hogy tényleg terhes volt, mint később kiderült, és a kislányon kívül volt még egy kisgyereke akit azonnal a nagymamához passzolt amikor megszületett.
Szóval mostanra már min. 3 gyereke van de hogy minek azt nem tudom.

Amikor meg lombik előtt mentem hysterora meg laparra odajön egy huszonéves csaj a kórházba hogy hová kell beadni a papírját?
Mondom attól függ hogy mire jöttél. Megszólal hát arra amire ti. A mellettem ülő lány cisztaműtétre jött. Nem is értem miből gondolta hogy mert nők vagyunk akkor már kaparásra megyünk?
Lerítt róla hogy arra jött és ki is derült róla hogy így van mert közben kijött az asszisztens és mondta hogy neki a 3. ajtónál kell várakozni. Erre felénk mutatott hogy jó de nekünk miért nem, és még ő volt kiakadva hogy a mi papírjainkat elvették és őt meg átküldték máshová. Na akkor egyből tudtuk hogy mi a stájsz mert egymásra néztünk a mellettem ülő lánnyal. Köztudott hogy a 3. ajtónál az abortuszosok várakoznak. Persze nem akaródzott odamenni a csajnak mert szentül meg volt győződve hogy mi a sorstársai vagyunk csak valamiért minket megkülönböztetnek tőle.
Na akkor nem bírtam magammal és szóltam neki hogy jó lenne ha odafáradna a helyére már csak azért is hogy minél távolabb legyen tőlem, mivel én NEM ABORTUSZRA jöttem hanem pont hogy 6 éve várok arra hogy kisbabám lehessen és ezért műtenek. Nem ítélem el mert nem tudom mi vitte rá de ilyen helyzetben nyilván nem tud az ember másra gondolni mint arra hogy neki lehet és nem akarja, én meg akarom és nem lehet.

A mamám szomszédja egy sötét nő. Van már egy rakat gyereke és amikor az ikreket szülte eltitkolta azt mondta hogy meghízott és ott hagyta őket egy telefonfülkében. Még a kiskegyedben is volt meg a fókuszban. Ingyen ajánlották neki hogy elkötik de nem engedte. Poén az egészben hogy azóta még két gyereket szült.

dita75
 
 


Na, látom, mindenki beindult...Nem csoda...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Tényleg nem értem, hogy az ilyeneket miért nem lehet elkötni. Én a harmadik abortusz után automatikusan elkötném, vagy ha már több gyereke van állami gondozásban. Mennyi pénze megy el az államnak ezekre a rendes szavazó állampolgárokra? Mi meg ne meg nem mehetünk havonta inszemre, mert megszorítások vannak? Szörnyű. Már én is gondolkoztam, hogy szegény gyerekeink fogják eltartani ezeket és fizetik majd a nyugdíjat nekünk. :twisted:
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Na hasonló történetem nekem is van.
Több évvel ezelőtt, mikor spontán lettem terhes, nagyon boldog voltam, ami 8 hétig tartott, elkezdtem vérezni és a baba meghalt. Ezt csak művi úton lehetett befejezni, s mit gondoltok milyen szobába kerültem? 6 ágyas kórterem, és rajtam kívül mindenki abortuszos volt. Gondolhatjátok mit éreztem akkor.
Volt egy fiatal magyar csaj, akinek ez volt a 2. abortusza, s azt mondta ő továbbra sem védekezik, de gyereket sem akar, így ha kell máskor is itt köt ki. Autóval jött, s a műtét után este azzal is ment haza, pedig kikötötték kísérő kell a hazamenetelkor. Egy barna nőnek meg már rengeteg gyereke volt, s gondolom abortusza is, mert a doki mondta neki köttesse el, mert ez így nem mehet tovább.
Egy fiatal csaj meg úgy gondolta korai, majd pár év múlva.
A másik két nőnek meg volt már majdnem felnőtt gyereke, s nem akartak még egy kicsit mellé.
Nem volt elég a bajom, hogy elment a baba, amire annyi ideje vártunk, kezelések, mi egyéb, de a műtétnél még jobban lehervadtam.

Sokszor voltam úgy, hogy fogom jól ellátni a gyerekem, hiszen semmi tapasztalatom nem volt, erre mindig azt kaptam, hogy mások el tudják látni, és nézzem meg őket, milyenek, akkor én nehogy már ne tudjam ellátni jól értelmiségiként több diplomásan. Hát mindig ez van előttem, s ez segít, hogy igen is el fogom látni a gyerekem, s belőle is értelmes gyereket fogok nevelni. Remélem így lesz...
remény73
 
 


Látom jó témát dobtam fel! :oops:

Azt el is felejtettem írni, hogy rólam is azt hitték, hogy azért ülök ott, mert el akarom vetetni. Hát enyi eszük van... 9 hónapig tartogatom, aztán meg eldobom?
Pedig legalább azt szokták tudni, hogy meddig lehet elvetetni.

Szerintem a kaparásokra sokkal több pénz elmegy, mint a beültetések támogatására. Ezért nem értem, hogy miért nekünk kell fizetni. Naponta 5-10 abortusz van a kórházakban!!! És ilyen műtétet szinte mindenhol csinálnak. Lombik pedig csak néhány helyen van. Ezt nem értem, hogy hogy éri meg. És nem hiszem, hogy annyi tb-t fizetnének ők, mint mi. (Hisz miből is fizetnének?)

Kép

Kép
vevikk
 
 


remény: Ez a gyerek már most is olyan kis értelmes. :D Olyan okosan és érdeklődően nézegetett, nagyon édes baba.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
Remény!
De jó, hogy Te is itt vagy néha. Legalább látjuk, hogy majd talán mi is ráérünk írni babák mellett is.
És persze, hogy el tudod látni Ádi babát, hisz eddig is elláttad.
Én csak 21 voltam (igaz fehér vagyok), és megbírkóztam vele (lehet, hogy valaki jobban csinálja-csinálta, de ez van).persze, nem mindig ment simán (most sem fog, ez tuti..)
Szerintem egyre könnyebb, ahogy megismeritek egymást.
Na, nem bölcselkedek itt tovább. Írjatok még, én meg olvasgatom..

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


sziasztok

Bizony ez a téma nem csak a meddő hanem sztem minden jó érzésű ember lelkét megviseli. Amúgy nem kell hogy sötét, tanulatlan vagy színesbörű legyen. Anya értelmiségi kolléganője is csinált nagyon durvát, de ezt már nem írom le mert ez már tényleg nagyon horror. Nem is tudom hogy nem csukták le. Asszem valami pszihés okok miatt úszta meg a sittet. Dilisnek nyilvánították vagy valami ilyesmi, a fene se tudja már nem ma volt.

BRIGI
Nem is tudom miről tudnék még írni, most szembesültem vele ahogy az avataromat néztem hogy mennyit tudok én pofázni.
Majdnem 9000 hozzászólást küldtem már és ebbe nincsenek benne a privát üzenetek! Pedig az is volt szépszerével. :oops:

dita75
 
 


Sziasztok!

A hashajtós témához jöttem hozzászólni. Nálunk a kórházban nem adnak automatikusan, de ha szükséged van rá (nekem volt) akkor a nővérkétől lehet kérni. Valami port adtak, amit vízben kellett feloldani és jó volt, de nem hajtott meg nagyon. Nekem császárom volt, beöntést nem kaptam, viszont fazont igazítottak.

Boldog babavárást!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Dita!
Te szegénykém, már csak úgy számolod az idő múlását, hogy Ricsike megint ott van. Tényleg kivi vagyok milyen lesz a hozzáállásuk, ha már Milóval otthon lesztek!!

Látom mindenkit felbosszant a téma.......jogosan

Ugye mondanom se kell, hogy amikor kétszer is műtöttek a petevezetékem miatt, mindkétszer abortuszosokkal kerültem egy szobába. A szívem majd megszakadt.

Én hülye meg egyik csajt még meg is sajnáltam, mert mikor kihozták a műtőből félkómásan úgy sírt, hogy megölte a kisbabáját, az ápoló srácnak kellett nyugtatgatnia, hogy majd lesz később, nyugodjon meg. Persze én is bőgtem, hogy nekem meg sosem lesz ( normális természetes úton) ( mondjuk én nem tudom nézni ha valaki sír, mert akkor én is bőgök )
Úgyhogy fasza volt a kórterem, pont jött a vizit aztán szinte mindenki bőgött!!! Olyan aranyosak voltak a nővérkék ( János nőgyógy osztály ) ott vígasztaltak, persze főként engem, mondanom se kell, hogy mégjobban elkezdtem sírni. na és persze anyósom is pont akkor jött látogatni, így ő is beszállt a buliba :P

Most így utólag "poénosnak" hangzik, de akkor nagyon szar volt.
Kár, hogy így áll az egészségügy és nem tudnak arra lehetőséget biztosítani, hogy külön külön szobában legyenek az abortuszosok ill. akik babát szeretnének és azért vannak bent.

Na eldugulok........

puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Megjöttem NST-ről.
Minden ok a babóval, kedden kell mennem legközelebb.
Bár én örülnék, ha addig valami csoda folytán kibújna Törpemanó.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


HENI
Hát igen végülis elég hamar elmegy egy hét.
Sajnálom hogy neked is volt ilyen élményed sztem mindenki átesett már hasonlón.

VEVIKK
Velünk is minden oké volt az uhu-n. Nekem hétfőn kéne mennem NST-re de én is abban bízom hogy már nem lesz rá szükség.
küldtem a másikban egy-két anyucinak a meztelen hasamról képet mert úgy jobban látszik hogy mennyire van lent. Anyukám, tesóm és a csajok is mondták hogy totál lent van, biztos hogy most már kilövő állásban van és hamarosan kiváncsi lesz a külvilágra.

dita75
 
 


dita: Ha vasárnap születik Miló, akkor pont 30 év lesz köztünk. :D Jó ki skorpió.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Húúú Dita!

Nem is mondtad, izgulsz, félsz a szüléstől?? Mesélj!

Vevikk, te hogy vagy ezzel?

Jucicuki!
Gratula az ikrek kistesójához, de jó!


Kivi vagyok közülünk ki megy majd kistesóért!!!!!

Persze én egyenlőre megelégednék 1 babóval is, de azt sem bánnám ha ikreim lennének, de, hogy kistesóval mi lenne?? Nem is tudom, bár lehet kihasználnám az 5 lehetőségemet. És ha most majd 3.ra sikerül, még marad 2 próbálkozásunk, nem bizti, hogy hagynám elveszni, főleg ha fagyink is lesz!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Ja Dita!

Írtad, hogy a másikba feltetted a leereszkedett meztelen pocakos fotót, kerestem, de nem találtam, pedig megkukkoltalak volna. Nem mintha értenék hozzá :)

Melyik topikban található az akt?? :wink: :oops: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


sziasztok!

HENI
Privátban küldtem, nem teljesen szalonképes hogy a fórumba is fel merjem tenni.

Az hogy izgulok és félek csak enyhe kifejezés. Úgy tele van a nadrágom hogy még soha ennyire nem voltam bef...va! :oops:
Pedig aztán elég sok mindenen keresztülmentem már, de azért ez mégiscsak más, pláne hogy milyen szép jutalmat kapok a végén! :wink: 8)

VICKY
Benne vagyok! :)

dita75
 
 


Dita!

Ja értem, azt hittem feltetted egyik fórumba :oops:
Bocs, félreértettem

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni!

Én nem a szüléstől félek. Akkor úgyis egy másik tudatállapotban leszek és tudom, hogy jól fog menni minden.
Én csak attól félek, hogy nem fogom felismerni azt a jelet, amikor el kell indulni a kórházba.
50 km innen és nem mindegy, hogy mikor indulunk.
Tegnap is volt egy csaj, akinek éjszaka ffájásai voltak, bement, de leállt reggelre és most bent fekszik, várja, hogy mikor szül "újra". Ilyet nem szeretnék.

A fájásoknál sem tudom mikor induljak el. Azt mondták, hogy 10 perceseknél elég. De mi van, ha már késő lesz? Vagy össze-visza jönnek?

Szóval nekem ilyen paráim vannak.

Meg tegnap óta egy kicsit depis vagyok, mert nem akarom a végéig kihúzni, olyan jó lenne már megszülni, de mostanában semmi jele a dolognak. Tegnap már azon paaráztam, hogy lehet, hogy meg sem születik. Tudom, hogy egyszer kijön, de olyan nehéz kivárni.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok, én még egy fórummal odébb vagyok, de itt is zugolvasok ám néha :lol:

Nincs Pesten valakinek maradék puregon 300-a? Csak az oldat kéne, tollam van.

Köszönöm szépen!
kpn
 
 


Hello!
Képzeljétek, kapok oltást!!!!!!!!!!Gyerekbe már benne van! Ugye mondtam (írtam, hogy bizonytalan vagyok), reggel még nem gondoltam, az iskolain nem is kértük.
Aztán felhívtam a dokimat (Jánossost), és ő egyértelműen javasolta nekem. Én meg azt gondoltam, ha én megkapom, a Lia is kapja meg. Sőt! Ha már lúd, legyen kövér!!!Mindjárt megkapta a másik influenzást is. Még ideje sem volt tiltakozni, mentem elé a suliba, és már mentünk is a dokinénihez.
Hát, ennyi.
Ma egyébként takarítottam is.Ebben a szép időben megjött a kedvem.
Tegnap meg beugrottam Pestre egy Teszveszes hordozóért. Nagyon szép állapotú, 4 ezer volt. Lenne a babkocsihoz is, de az 12 lenne, úgyhogy jobb így.
Más nem történt. Kíváncsi vagyok a szurira. Majd megírom, mi volt.
Remélem, jól döntöttem...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Heni, köszi!

Mi nem mentünk vissza, spontán jött, hét év és a lombik után, annak ellenére, hogy papírom van róla, hogy mindkét petevezetékem össze van hegesedve és átjárhatatlan. A doki szerint vannak még CSODÁK :wink:

Egyébként a babásban egyre többen vagyunk így, szóval lányok ki tudja mit hoz a jövő :!:

jucicuki
 
 


JUCICUKI
Gratulálok a spontán babához! 8)

BRIGI
Asszem én is beadatom hétfőn vagy felíratom a dokival és ha megszültem utána mert ahogy nézem a híradót mindig úgy félek hogy mi is elkapjuk.

VEVIKK
Nyugi be fogtok érni mert első babánál ritkaság hogy pár órán belül megvan a baba. Sztem min. 4-5 óra vagy még annál is több.
Mi van az aranyereddel? Én is azt hittem megúszom hát nem most jön ki egy héttel a szülés előtt. Ráadásul nekem már egyszer műtötték. A pláne az az egészben hogy pont most találkoztam a volt sógornőmmel és ő említette hogy mivel 4 éve volt ez a műtétem engednek egyáltalán természetes úton szülni? Mire mondtam hogy igen, eleve már rég volt és hogy most érdekes módon nincs is panaszom, hát tessék itt van. NEm kopogtam le.
Holnap én is megreszkírozom a mastut remélem visszamegy, most eléggé fáj ha ülök. Mi jöhet még????

dita75
 
 


Dita!
Inkább "ki" jöhet még? Hát a babó! Talán már más nem jön...
Az enyém most a helyén van (mármint az aranyér), de úgy érzem, hogy bármikor újra kijöhet.
Vevikk!
Én is ezt akartam írni kb., mint Dita, csak nagyon el voltam foglalva az oltással.
Lányom jól van egyébként (még). Remélem, hétfőn én is túlesek rajta, és kész. Egyébként a gyerekorvos a simát nem javasolja kismamáknak. Csak mert én is elterveztem, hogy azt is kérem, de ezek szerint azt nem lehet. Mindegy...
Szóval: szerintem sem jön olyan hamar a babó, de egy kicsit én is szoktam ezen aggódni, hogy hogyan kezdődik majd ez az egész. Szerintem az a legjobb, ha a magzatvíz megy el, mert akkor tuti menni kell, és haza sem küldenek, és talán úgy a leggyorsabb. Bár most majd a babások lehet, hogy megcáfolnak.
Nekem a burokrepesztés után 4 perces fájásaim lettek egyből úgy, hogy előtte semmi nem volt, és nem kaptam semmi infúziót. Azért, ha simán megreped a burok, nem hiszem, hogy olyan gyors lenne.
Én meg majd a karácsonyi csúcsban megyek szülni innen, 35 km-ről, úgyhogy Vevikkel együttérzek.
Kíváncsi vagyok, mert úgysem úgy alakul, ahogy az ember eltervezi. Előttem is inkább többféle variáció "lebeg". Hogy, ha így-vagy úgy lesz, akkor hogy lesz tovább.
Férjem dolgozik is műszakban, azt mondja, utolsó héten (dec. 20-tól leállás) kocsival megy majd, hogy haza tudjon jönni, ha sietni kell.
Majd meglátjuk..Már nagyon várom...
Na, jó éjszakát, szerintem ma már nem írok, de holnap egyedül leszek a Liával, majd olvaslak Titeket, kivel mi van....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Heni! Ha hármasikrek nagy része a 28-32 hét között születik meg. Az én lányaim legkorábban a 34. héten fognak előjönni, de még jobb lenne január vége (36.hét). Egyenlőre ezért csak imádkozni tudok.

Zoe! Tényleg fura, olyan mint egy polip, de imádom. Tegnap este az egyikük csuklott, a másik pedig ütemesen rúgott hozzá, hát nagyon vicces volt.

Dita! Neked fájt a szeméremcsontod? Az elmúlt valamitől?

Kép
tigriske1978
 
 


Dita!

Az aranyerem nem húzódott vissza teljesen. Egyik nap nagyobb, másik nap kisebb. Remélem a szülés után eltűnik. Most nyomja a baba is, gondolom azért sem tud teljesen visszahúzódni.

Olyan köd van, hogy nem látom a szomszéd házakat. Most hogy jutnék be a kórházba? Ködben ráadásul parázok kocsiban.
Na mindegy, remélem nem ma kell menni.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Ja! Magzatvíz...
Arról is hallottam olyat, hogy nem is tudta a kismama, hogy elment neki, mert nem volt nagy mennyiség, csak pár csepp.
Mi van ha nem veszem észre?

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vevikk!

Ne parázz, minden okés lesz.
Hallottam valami olyasféle talán betétről, amit ilyenkor használni lehet a bugyiban. És ha elszíneződik, vagy megváltozik benne valami akkor az nem pisi, hanem magzatvíz. Nem hallotatok még ilyenről?
:shock:

Csak, hogy mégjobban megnyugodj!!!! De így sem lesz semmi gond, ne izgulj(atok Ditával )

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Menten bekakkantok, megint laptető :lol:
Januárra begyűjtögetem őket!!! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Vevikk!
Hát, látom, nem nyugodtál meg!
Azt hallottam erről a magzatvízről, hogy, ha 2 betétet átáztat, az tuti az.
Én azért meglepődnék, ha nem vennéd észre valamiből, hogy ez már a szülés. Majd meglátjuk...
Szerintem is minden ok. lesz.Valami jele lesz, az biztos. Tudni fogod.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


TIGRIS
Nem múlt el csak egyre rosszabb lett. Tegnaptól már menni is alig bírok!

VEVIKK
Pár csepp ez hülyeség. Nem pár csepp magzatvíz van a méhben.
Nekem a szülésznő azt mondta hogy ha nem egyben megy el (mert ha egyben az egy nagy tócsa) hanem szivárog akkor azt kell csinálni hogy rá kell ülni egy tiszta lepedőre és ha hagy egy szintelen szagtalan foltot a lepedőn akkor az az. A pisi sárga és szaga is van.
Szóval tudni fogunk mindent sztem már csak ösztönösen is.

már tényleg nagyon közeleg az idő, mert most már annyira, de annyira ki vagyok hogy na. Tegnaptól már olyan szinten nyom alulról mindenemet a gyerek hogy most már semmit nem tudok szinte csinálni egész nap csak fekszem és jajjgatok. Ma voltak jóslófájásaim is. Kicsit be is paráztam mert egymás után elég sokszor jött és már néztem az időt de aztán elmúlt és most már 2 - 3 órája semmi nincs.

Ami még érdekes hogy eddig ment a hiszti az oltás miatt a gyereknél ezért is nem lett kiengedve most a hétvégén a Szlovákiai vizilabdameccsre, erre most mondja hogy a jövő héten mégis megkapja az oltást, aláírta az anyja a beleegyező nyilatkozatot. Na most nem is értem ezt az egészet, de sejtésem szerint azért kapja meg mert fosik hogy nem engedem ide és akkor vége a jó világnak neki a hétvégenként.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

dita75
 
 


Hello!
Na, Dita, örülök, hogy meggondolta magát a csaj, és beadatja az oltást. Így végülis mindenki jól jár.
Én sem bántam meg eddig a Liáét, és már várom a hétfőt, hogy túllegyek rajta én is.
Lia jól van, kicsit fáj a keze, de az fájt a másik kötelező után is, amit nemrég kaptak a suliban.
Azért figyelem a következő napokban, nem lázasodik-e be, de szerintem nem lesz semmi.Amúgy is, ahogy már írtam, elég jó erőben van, a betegségeken is hamar túlesik, csak, ha most nekem itt lesz a pici, ne hozzon haza semmit, meg rá sem lesz annyi időm, hogy orvoshoz rohangáljak vele.
A jósló jó jel, de szerintem nem mérvadó. Valamicskéket éreztem én is, de az lehet, hogy csak a gyerek fekvéséből adódott. Nekem még korai.
Egyébként ma alig mozgott, igaz, én se sokat...
Dita!
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz.Reméljük, már nem tart sokáig, és Miló hamarosan kikívánkozik.
Figyelem itt a híreket, de látom, még Vevikk is itt van (volt).
Hajrá, csajok!
Colin-szobatárs!! Ugye jól vagy????

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


BRIGI
Anya szerint már ma szülök mert ő amikor már így totyogott meg már nagyon minden baja volt akkor még aznap mentek a kórházba.
Hát nem tudom én még nem szültem majd meglátjuk.
Most az aranyerem miatt izgul hogy emiatt lehet császározni fognak.
Én is aggódom miatta hogy gáz lesz mert 4 éve volt ez a komoly műtétem.... hát nem tudom..... most épp azt gondoltam hogy el is viszem a zárójelentésemet a műtétről hátha kelleni fog.

Az oltással kapcsolatban nekem tudod mi a durva? Hogy eddig nagyon ellene volt és hogy ő védi a gyerekét duma meg ilyenek mentek de ahogy kiderült hogy nem akarom ideengedni ha csak köhint egyet inkább gyorsan megváltozott a véleménye. Nehogy vége legyen a jó világnak hétvégenként. Egy kicsit gusztustalannak tartom ezt mert azzal jött nekem hogy akár bele is halhat az oltásba a gyereke mert minden szarra allergiás és most mégis kiteszi ennek, vajon miért???? MErt biztos hogy nem miattam és az én gyerekem miatt.... :roll:

dita75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?