Új privát üzeneted érkezett!

csak gyorsban lányok, mert ma ketten jönnek lakástnézni és még 5 adag vasalnivalóm van. ku--a élet, ennyit mosni?

lucám kezet foghatunk, majdnem egynapon idnult el a két pasi, ugyanis botika is elindult. :roll: ő még csak pár lépéses, de már az is elég. nem lehet visszafejleszteni? újszülötté mondjuk! hulla vagyok ,lakás romokban, mire jönne vevő már csak kövek lesznek. legújabb szórakozása, hogy kiönti a párologtatóból a vizet.
tomika tündéri a képeken.

suzy!
imádkoztam anyudért, de tudom ,hogy minden ok, mivel fejben dől el minden dolog és nagyon + a te mamid. tessék erősnek lenni és példát venni róla! neki most nagy kényeztetésre van szüksége, megérdemli, de ezt gondolom simán megkapja.

angyalkám!
imádlak, jön a kisanagyal2! :lol: kíváncsi leszek eszterke féltékeny lesz-e.

lesza!
milyen nagyfiú már ákos, gratulálok! nagyon édi és szép baba. szinte már felnőttesen néz. :lol:

kiru!
neked is, nem tom írtam-e az előző képekre. nagyon szépfiú ákos. remélem jössz a nyomdokaimban. én haladok petra és luca után.

petra ,vasi merre jártok? vagy csak én nem olvastam vissza?

daniella!
nagyon ügyes a kiscsaj jókedvű az látszik rajta. te tiszta anyud vagy, a kiscsaj meg tiszta apja :lol:

sajnos rohanok, kua vasalás!

grácus!
ne izguljatok minden ok lesz, remélem spontán jön a baba. pco-val azért kicsit nehezebb, nem kell műteni? jó a dokid?

többiek csók, jövök, ha járni tudó fiam engedi. ja napi 1x alszik, ezért este hulla és végig ordít nekem mindent. az idegeim néha égnek állnak. ja lányok egy kérdés. kinek ordít a csemetéje öltözésnél? az enyém torka szakadtából, mint akit ölnek. valamit nem jól csinálok?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna!

Policisztás petefészkeimet már megcsinálta a doki mikor volt júniusban az átjárhatósági meg a méhtükrözés, égetésel vagy mivel valami latin szó volt electro... A dokim nagyon jó szakterülete a pco, meddőségi próblémák stb. Zsuzsa dokija is Ő lesz!! :lol:

Kép
grácus
 
 


Sziasztok lanyok!

Sajnos nem a legjobb hirekkel szolgalok. Reggel wc-n voltam es torlesnel veres volt (bocs a reszletekert). Azota nem jott semmi, csak torlesnel valami halvany gondolom a reggeli dolog miatt. Szoval nem tudom mi lehet ez, de nem faj a hasam. EPpen csak kis meszis erzesem van neha neha. Szerintetek baj lehet? ERzett tapasztalt kozuletek valaki ilyet? IGen...tul szep is lett volna hogy ne kelljen izgulni, de remelem mindne rendben lesz, es kibirjuk 18-aig valahogy.

Puszi mindenkinek, most meyek vissza pihenni agyhoz itelt a parom mara!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 

 
 

Sziasztok!

Küldtem egy kis videot Nektek hogyan megy a drágám :) Ha vki nem kapta meg szóljon, de szerintem nem mindenki címe van elmentve a gmailben.

Etnám!
Boti előtt le a kalappal, 10 hósan már megy! Látod Tamásom öt hónappal később kezdte, mondjuk nem is bánom, mert nyugi volt - viszonylag. Igaz mászva is bárhova elért. De most nincs gond vele, tök jól elvan azzal, hogy gyakorolja a járást egyedül. Meg tudnám zabálni, olyan édes, kis ingó-bingó lábaival, tündéri. Tamás szerencsére nem üvölt öltözés közben, mindig dumálok neki, elmagyarázom mit csinálok, ha felvettük a kabátot mi lesz..stb.. arra figyel, nem sír. Kérdezem hol van anya kabátja? már mutatja is, leköti magát ezzel, de gondolom Te is így csinálod. Nem tudok okosat mondani :) Puszi Nektek és csók a nagylegénynek! Köszi a bókokat a fotókra :)

Angyalom!
Nem tudok tanácsot adni, nekem nem volt ilyen gondom. Remélem nincs baj, de ahogy írtad Eszterrel is ez volt annak idején, igaz? Szorítok, hogy minden rendben legyen, de szerintem menj előbb dokihoz, hogy megnyugodj! Puszi és ölelés Eszternek!

Most mennem is kell, mert apa már nem bír a gyerekkel :)

Kép

Kép
luca81
 
 


sziasztok!

lucám!
azért boti nem ilyen ügyes, mi még a billegésnél tartunk, aztán fenékre zutty. nagyon jó a video megnéztem, mert csodák csodájára alszik boti.

angyalom!
sokaknak van pisilésnél ilyen, én mennék helyedben az orvoshoz, mert jobb, ha ilyenkor orovos felügyelet mellett vagy. magnézium nagyon sok, hogy ne legyenek görcsök. emeltél? utrogestán kúpot kapsz? attól is lehet. de a szívhangot minél előbb meg kell nézni! szerintem menjetek be, még kisterhes vagy, csináljanak valamit. mindenképp írj, hogy mi van veletek vagy az uradat kérd meg, mert igzulunk értetek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

HIvtam a dokit, de nem vette fel. Gondolom vasarnap nem elerheto. AMugy jol vagyok. Azota sincs semmi. Nemis faj semmim. Arra is gondoltunk, hogy egy erecske pattant el. De ha holnap is ilesz valami, akkor mindenkepp ujra telefonallok.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Angyalkám, nekem volt ilyen mindkét csajjal. Most lettél 1 hós, gondolom mert ekkor sokaknál jelez egy kis vérzéssel. Erikával nekem elég nagy vérzés volt de csak egy napig. Nyugi, nincs semmi baj. Ha idegeskedsz akkor meg lehet baj, tehát tessék lenyugodni.

Csajok, nincs időm írni többet mert megyek dolgozni. Ismét túlóra. De, most ennek örülök mert legalább látom hogy nem dögledezik a cég.

Puszilok és ölelek minden kicsit és nagyot.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Jo reggelt lanyok!
Draga Angyalom!
Hala az Istennek hogy jobban vagy,de azert nem kene hogy megnezzen a doki? nyugodj meg es probalj sokat pihenni ,bar tudom hogy Eszter baba minden percedet igenybe veszi de azert probald meg! nagyon megremültem ahogy olvastam soraid ,de aztan eljutottam oda hogy irtad hogy minden ok!
nagyon vigyazz magadra kerlek ,puszillak es szeretettel ölellek!
nincs most idöm lanyok irni,el kell takaritanom a hetvegi roham nyomait...nagyon sokan voltak !
puszi es öleles kicsiknek es nagyoknak!
Meg annyit hogy anya jol van,szerdan szedik ki a csövet es akkor mondja meg a doki hogy kb mikor mehet haza!
sziasztok!
suzi2
 
 


Sziasztok!

Etnam, elfelejtettem irni, hogy Duphastont szedek ezt szajon keresztul kell, es szedem napi 3x a magneziumot.

Zsuzsam, megnyugtattal, es anyukam is, mert ois mondta, hogy neki is volt velem, es vegulis Eszterrel is volt egy kis levallasom, ami nem egy torlesre, hanem 2-3napra jelentkezett. Nyugodt vagyok draga. MInden ugy lesz ahogy a JOIsten akarja.

SUzy, jo takaritast, johetsz hozzank is. Orulok, hogy anyukad jol van. JOvohet szerdan megyek dokihoz. Nagyon nehez idopontot kapni nalla, es mivel nem verzek nem biztos hogy a babat is jot tesz, hogy mindig piszkalljak ott.

MOst megyek dragak, mert Eszter mar nyugi. Igyexem pihenni amikor tudok!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok Lányok...

Bocsi, hogy eltűntem, de nagyon elkapott minket ez a vírus. Sada is én is köhögünk, még mindig.
Voltam dokinál, és hát csúnyán elkeserített: azt mondta, hogy ez az agresszív vírus tuti megöli a babát, tehát ne reménykedjek.
Bár eddig mensinek még nincs nyoma, de minden tünetem megszűnt. A doki szerint vagy felszívódik, vagy elmegy mensivel.
Basszus, ilyen az én szerencsém. :-(

Most mennem kell, csak jelezni akartam, hogy élek. Sadának szerdán lesz a szülinapja, ő úgy tudja, hogy hétvégén ünnepeljük, de nem. Meghitt, gyertyafényes vacsit tervezek, majd a részleteket leírom, ha érdekel titeket.

Puszilok mindenkit: Nofi :-(

nofertiri
 
 


nofikám!

azrét nőgyógyhoz el kéne menni, vagy annál voltál?

daniella!
nekem csak a zene jött át! kérem szépen megint!

angyal!
vigyázz a kis pöttyre!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Lánykák!

Angyalom: Megijesztettél ezzel a vérzéssel, de ahogy Vasikáé is írta, ez több csajszinál is előfordult itt a fórumon, szóval biztosan minden rendben van veletek!!! Pihenj, amennyit csak tudsz és szedd a magnéziumot! Eszterkét próbáld meg minél kevesebbszer emelgetni, bár tudom, nem egyszerű ezt megtenni. Húgom ma 17 hetes terhes, neki 2 éves múlt a kisfia. Neki sem egyszerű a dolga. Most kicserélték a rácsos ágyat rendes ágyra, hogy ne kelljen már emelgetni belőle Barnit, így magától fel és lemászik az ágyára, olyan édes. Persze ő már nagyobb, mint Eszter. Jövő héten mész dokihoz, ugye? Duphastont azért kell szedned, mert Eszterke előbb jött?
Vigyázz magatokra nagyon, milliószor puszillak!

Etna: Botinak ez a smárolós sztorija...Nem semmi! Igazi pasi! :D :D Jó, hogy ilyen kis talpraesett! Alexa is eléggé nyügi öltözéskor, főleg azt utálja, ha a fején áthúzom a bodyt. A legnyűgösebb az esti fürcsi utáni öltözésnél. Akkor próbáljuk közben mindenfélével elterelni a figyelmét, esetleg játékot adunk a kezébe, azzal elvan egy darabig.
Igazad van, mások is ezt mondják, hogy Alexa tiszta apja, én meg tiszta anyukám vagyok.

Luca: Nagyon jók a keresztelős képek! Tamás milyen nagyfiú, csini abban a kantáros naciban. Nagyon ügyes, hogy most már lépeget egyedül is. Ne bánd, hogy kicsit később indult el így, a babák nem egyformák.

Lesza: Olyan komoly, nagyfiús ezen a képen Ákos, mintha idősebb lenne, mint amekkora valójában. Nagyon szép a kisherceged! Sajnálom, hogy elveszítetted a munkád, remélem, mielőbb találsz másikat, de a jó a rosszban, hogy legalább több időt tudsz tölteni a kisfiaddal! A fogyáshoz gratu! Milyen módszerrel érted el? Nekem is sikerült teljesen vissza fogynom, 4 kg-mal vagyok kevesebb, mint a terhességem előtt, most 58 kg vagyok. Igaz, én este 6 után már csak salit vagy joghurtot eszem, így tudom tartani a súlyomat.

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok Lányok!

Alig van időm, Ákos folyamatos törődést igényel! Szörnyen nyűgös, egyfolytában harapdálja a kezét, és ha felveszem, az én vállamat is. Rágókát vagy ilyesmit semmit nem vesz a szájába. Remélem gyorsan kibújik ez a fogacska!

Angyalka! Gratulálok a manókához :)
Luca! Nagyon ügyesen közlekedik Tamás :)
Etnám, a háztartástan, nagyon ütős :) Ügyes nagyfiad van!
Suzikám, nagyon örülök, hogy anyukád műtéte jól sikerült, minden rendben lesz!

Puszi mindenkinek, de már megint háborog a főnök!

kiru84
 
 


Etna: Ok, elküldöm megint. Amúgy Winamp-pal próbáld majd megnyitni, elvileg azzal műxik.

Eddig 2 emberkétől jött vissza hibaüzi, hogy nem ment el a kisfilm, amit küldtem, Nofitól és Laar-tól. Szerintem tele lehet a postafiókotok vagy kevés a tárhely, nem tudom, nézzézek meg és ha el tudom küldeni, akkor írjatok majd. Meg más is, ha esetleg nem kapta meg. Luca már vissza jelzett, ő meg tudta nézni.

Laar: Megszűntek már az éjszakai ébredések Míránál? Remélem, most már jobban alszik a kiscsajszi! Alexa se nagyon iszik semmit, csak anyatejet meg valamennyi tápit. Vizet nagy ritkán 1-2 kortyot. Teát én nem adtam neki soha. Amit kóstolt már: alma, körte, banán, barack, krumpli, spenót, brokkoli, sütőtök, sárgarépa, cukkini.
A sütőtököt nagyon utálja szegényem, úgyhogy azt nem is adok neki többször, már próbáltam vegyíteni mindenfélével, de úgy sem csúszott. Azon kívűl viszont mindent megeszik, kedvence a banán.
Míra miket eszik? Mik azok, amiket nem szeret? A dobozos pépeket próbáltad már neki? Alexa most kap rizspépet is, azt is szereti.

Suzikám: De jó, hogy Anyud túl van már a műtéten! Mielőbbi felgyógyulást kívánok neki és küldöm a pozitív energiákat! Puszillak!

Nofikám: Én is azt kérdem, hogy nem akarsz elmenni azért nőgyogyihoz? Mondjuk egy hüvelyi uh-ra? Én nagyon kiváncsi lennék a helyedben. Tesztet csináltál azóta? Sajnálom, hogy ezt mondta a doki, de azért bízzunk benne, hogy mégsem így lesz. Tesóm is bekapott a kisfiánál anno egy nagyon csúnya vírust a terhessége elején, lázzal stb. mégsem lett semmi baja a babának!

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok...köszöntök mindenkit :D

angyal nos én nem tudok neked tanácsot adni de tudom min mész keresztül.
az első terhességem alatt a vérzés beindította a vetélésemet rosszúl végződött.
most a másodiknál totál para vagyok minden ilyen esetnél rohanok vagy a dokihoz vagy az ügyeletre.
ja nem is meséltem pénteken megint idegsokkot kaptam.nem volt semmi gond egészen addig amig fürdés után nem törölköztem.
na akkor pár csepp vér és két nagyobb darab alvadt vér távozott belőlem(bocsi a részletekért)utána semmi.nem volt 100% tiszta a helyzet de semmi erős vérzés vagy görcs vagy akármi.
alig aludtam aznap éjjel minden órában felkeltem mentem a wc.-re nézni mi a helyzet.
szombaton reggel csak szóltam lalómnak menjük az ügyeletre.de helyette a dokimhoz mentünk pont bennt volt a kaáliban és rendes volt mert nem küldött el megvizsgált és kismanóval minden rendben volt.szerinte előfordulhat hogy a haematóma távozott de nem tuti.na mindegy a picim jól van és ez a lényeg.azóta semmi gond!!!
szóval lehet ez a vérzés jó is rossz is de ezt nem azért mondom hogy megijesszelek csak én átéltem eddig mindkét végletet...
de remélem angyal minden rendben lesz!!!

nófi ez most tuti biztos????megvizsgált vagy nem? vagy mi alapján mondta hogy ha kismama vagy is nem marad meg??ok gondolom ilyen korai terhességnél nagyon veszélyes bármilyen betegtség de ez tuti??

na de azért vannak jó híreim is.azóta megint minden rendben van legalábbis úgy tűnik de egy kis félelem azért végig fogja kísérni a terhességem!!!bár már jó lenne ha ilyen "apróságok"nem hoznák rám a frászt!!!de azt hiszem sokat kérek bár nem érdekel egészen addig amíg kismanóval minden rendben lesz és neki semmi kára nem lesz az ilyen dolgoktól.Bár mondtam neki ha ilyen helyzet még sokszor előfordul idegsokkos ősz és kikészült anyukát fog kapni pár hónap múlva :) :)
na de ma voltam védőnőnél egész kedvesnek tűnik szimpatikus remélem az is marad :D
szóval most nem tudott velem beszélgetni mert most sokan voltak de azt mondta menjek a nőgyógyászhoz jelentkezzek be és kérjek beutalót laborba és belgyógyászatra.ha ezek megvannak hívjam fel megadta a telószámát és megbeszélünk egy időpontot amikor mehetek és megcsinálja a kiskönyvemet.nos remélem minden rendben lesz.a beutalók megvannak holnap kezdem a körutat :D

majd beszámolok mik a történések addig is cupp mindenkinek
bibócska
 
 


Sziasztok!

Angyalom vigyáz magadra nagyon próbáld meg Eszterkét nem nagyon emelgetni!!

Bibócska a frászt hoztad rám mikor olvastam! Örülök, hogy most már minden rendben és a kis manó jól van maradjon is még 7 hónapig bent!! :lol:

Nofi ezt nőgyógyász mondta?? Ha nem akkor irány a nődoki ki tudja meglehet, hogy még ott a baba!! Nekem is volt bő egy hétig 39 fokos lázam mikor babás voltam és nem ment el a baba!! Igaz most úgy érzem, hogy jobb lett volna mikor még nem nőt a szívemhez......

Ma voltam a munkanélküliben jelenkeztem egy tanfolyamra Szociális gondozó és ápoló!! Még nem tudni mikor indul de nagyon jó lenne, ha sikerülne!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Kedves Érdeklődők!

Harmadéves pszichológushallgató vagyok az ELTE-n és készülő tanulmányomhoz keresek egészséges várandós nőket, akik a 30-35. hét között vannak, és szívesen részt vennének egy interjún, ami a terhességük alatti élményeikről szól. A várandósokat érő kommunikációs hatásokra vagyunk kíváncsiak, tehát, hogy kire milyen hatással vannak a terheseknek szóló "üzenetek"(pl. a védőnőnél, terhesrendelésen, ismertetőfüzetekben, könyvekben, stb.).

További részletekért keressetek nyugodtan! veronika.keki@gmail.com
kekivera
 
 


Laar: Hoztam neked egy képet. Tudod, régebben beszéltünk a pépekről, nem tudom, azóta adod-e Mírának őket, ezt a képet már régebben fel akartam tenni ide, ilyenek vannak most nekünk itthon, ilyesmikre gondoltam. A 7 gabonásat még nem adom a glutén miatt, de a többit már eszi és szereti.

Kép

Kép
daniellla
 
 



Kép

Kép
daniellla
 
 


na mégegyszer: Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, csajszikák!

Kekivera, most épp nincs 30-35-k heti kismamánk, de lesz nemsokára.
Grácus, örülök hogy jobban vagy és szorítok a tanfolyam elindulásához ha annyira akarod. Munkaügyben még semmi, gondolom mert ha lett volna írtad volna.
Bibócska, ne parázz mert nem tesz jót a babónak. Szerintem is a hematóma távozott és az jó. Erre vártál is. Jó pihizést kívánok továbbra is és ha lesz fotó a picurról várjuk.
Kiru, kitartást a fogzáshoz. Tényleg nagyon rossz hogy Ákos nem rágcsál mást mint téged. Hát, tényleg könnyebb a csajokkal fogzáskor.
Etna, nem semmi volt a csókos sztori, de a napi rendedet sem irigylem. Kitartást csajszikám.
Nofikám, én sem értettem hogy most milyen dokinál voltál. Ha csak házidokkernél akkor mindenképp menj el nőgyogyihoz mert valósat csak ő mondhat. Egyébként Etna is meg tudja mondani hogy sokan mesélik a lombik is akkor sikerül a legjobban ha valami megfázás vagy vírus kapja el az illetőt hiszen akkor a szervezet nem az embriót bántja hanem a vírussal vagy a bacival törődik. Fel a fejjel és várjuk a sztorit mit szólt a párod a gyertya fényes vacsora meglepihez.
Angyal, örülök hogy sikerült megnyugtatni. Nem lesz semmi baj meglátod.
Suzi, nagyon örülök hogy anyukád túl van a műtéten, sokat gondolok rá és imádkozom érte. Nem lehet könnyű neked de bízz és meglátod minden rendben lesz.
Daniella, Luca, szarakodik a freemailom, de megpróbálom megnézni a videókat. Ha esetleg nem kaptam meg vagy nem tudom megnyitni akkor majd jelzek. Egyébként most már nagyon ki vagyok akadva a freemailra ezért tényleg gmailos leszek mihelyst lesz egy kis időm.
Velem az a helyzet hogy mérem a hőmet, négy napja naponta ment 0,2°-ot ment felfelé. Tegnap és ma 37,2°-os voltam. Ezek szerint van peteérésem. Ez jó hír, jöhet a vezetékes műtét és akkor van esélyem spontán teherbe esni. Ennek most nagyon örülök csak izgulok hogy megcsinálja-e a doki a műtétet.[/b]

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Daniella, a filmet megnéztem, és jól megríkattál. Annyira jó lett. Köszönöm szépen. :lol:
Luca, tőled nem kaptam semmit. :roll: Kérem szépen.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Nagyon vacak a netem. Remelem tudok nektek irni.

ZSuzsam, tok jo lenne, ha tenyleg igy spontan lenne meg a baba, de miert is ne? HIszen egeszseges fiatalok vagytok mindketten kis segitseggel osszejon. Miert ne vallalna a doki? KOszi a biztatast draga!

ETnam, kuldom enis a vasalnivalot. EN altalaban akkor vasalaom mielott felvesszuk, ha olyan, mert az en szekrenyemben alig van hely mindig gyurotten veszem ki, Eszteret meg mar azert nem mert mindig kipakolja a ruhait, meg gyuri vissza, ugyhogy ertelme nem lenne. IGyekszem vigyazzni a pottyre. Remelem pentekig nem lesz semmi baj. Ugyanis elore hozattam az idopontot, de penteknel hamarabb nem lehetett.

Daniellam, enis remelem, hogy minden rendben lesz. Igen a Duphaston azert van, hogy ne legyen gond. Ti aztan bespajzoltatok kajcsibol. Gondolom akkor lassan ezek utan kezdodik a fozocske a babanak. Azt biztos nagyon fogja dijjazni, a sok uj iz. SUtotokot ettetek mar. NAgyon finom es egeszseges. Biztos szeretni fogja.

NOfi, sajnallnam ha igy lenne, de ezt a nogyogyasz jobban megtudja mondani, es jo lenne ha latna, hogy irhasson magzatvedot, meg ilyeneket. Nem biztos hogy le kell mondani errol a babarol.

Kiru, a ragoka nallunk sem volt meno, nem akarlak elkeseriteni, de egy gyerek se hasznallja igazan arra amire kene. Es sajnos a kibujas is eltarthat honapokig, nallunk is igy volt. Esetleg proballd neki maszirozni foggelel. Az biztos jol esik neki.

BIbocska, tudom nehez megnyugodni, de ha ninc sbaja manoval, akkor meg kell. Nekem is volt Eszterrel is ilyenem, es latod most is. Akkor nem lett baj belole remelem most sem lesz. Nem akarok faggatozni, foleg, ha fajnak meg ezek a sebek, de neked anno, hogy tortent a baba elvesztese? NEm volt tovabb tarto verzes, es fajdalom, mert en ugy tudom akkor van baj? Bocsi hogy kerdezek efelol csak a vasarnap reggeli torles miatt erdekel. AMugy jobb lenne ha csak tusolnal, mert a meleg viz is indithat el verzest. ENis ilyen aggodos, es wc-re jaros vagyok. Azt hittem a 2. maskepp lesz, de nem igazan. A lenyeg tenyleg, hogy a babok jol legyenek.

LAnyok, most megyek pihizni. Igazabol pentek este tudok okosat mondani, mert delutan fogad majd a dokim. Ennyivel tudtam csak elobbre hozni. Pusiz mindenkinek! JO ejt!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Zsuzsa!
Ez a hibaüzi jön vissza:

Delivery to the following recipient failed permanently:

birli.zsuzsanna@freemail.hu

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 552 552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4) (state 18).

Perfekt angolos lefordítja neked :) csinálj gmailt és küldöm oda!

Most megyek is, mert Barátok közt van! Jó éjt lányok, holnap jövök!

Kép

Kép
luca81
 
 


angyal örülök hogy azóta nincsen semmi gond..ne is legyen.
nem szeretek zuhanyozni ezért maradtam a fürdésnél de a forró vízről lemondtam!!langyos vízben szoktam fürödni lalóm néha azt mondja eléggé hűvös..hát nem is töltök sok időt a kádban:-)
nos emlékeim szerint első babám elvsztése úgy indult hogy a nyálkában volt egy kis vér nem sok de volt.ez egy nap múlva el is múlt sokan azt mondták előfordul nem lényeges.
pár nap múlva már barnázni kezdtem hívtam a kaálit ott azt mondták ez nem gond még nyugodjak meg különben is másnapra voltunk hivatalosak uh.-ra.
a barnázás nem múlt sőt erősödött piros lett tehát elkezdtem vérezni majd jöttek a görcsök is.tudtam ez már nem jó de azt is éreztem beindult a folyamat nem tudok mit tenni csak tűrni a fájdalmat és várni.
kedden mikor mentünk uh.akkor már nem látott semmit a doki...
így már biztos volt a vetélés és végül este 9 óra körül megtörtént.
nos röviden ennyi...
ezért vagyok minden apróság miatt félős és aggódós...mert félek hogy mégegyszer megtörténhet a májusi tragédiám.és próbálok nyugodt lenni nincs is velem semmi baj mert élvezem a kismamásgot vidám vagyok tehát nem stresszelem magam kivéve ha ilyen kis haematómák vagy alvadt vérzések nem zargatják meg idegrendszerem!!!! :(
de akkor is tökéletesen nem tudom átadni magam mert a félelem bennem van és ez ellen nem tudok mit tenni.
bibócska
 
 


Daniella nem tudtam megnyitni a videót....

Kép
Kép
arte
 
 


Jó reggelt csajok!

Luca, majd írom az új címem. Ha lesz időm meg csinálom a gmailt mert azzal nem lesz probléma. Azért köszi hogy szóltál. Hát, nem tudom miért szarakodik.
Pussssza mindenkinek én megyek alukálni mert most értem haza melóból csak még bekukkantottam szokásomhoz híven.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok csajok!

Már 1000 éve nem írtam. Próbállak olvasni benneteket, de nem teljesen sikerül. Írni meg aztán abszolút. Gratulálok a kismamiknak, problémamentes terhességet kívánok!!!

Velünk minden rendben. Dani nagyon jó fiú. Éjjel max. egyszer kel fel, de volt pár nap, mikor reggelig is elaludt. Már 5620 gramm. Nagyon szépen fejlödik. Egyre több dologra figyel hatalmasakat mosolyog és nevet. Már át tud fordulni a hasáról a hátára. Eltekereg a kiságyban. Küldök pár képet. Puszilok mindenkit!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok!

Bibocska, koszonom, hogy leirtad a torteneted ujra, es ne haragudj, hogy megegyszer, hogy rakerdeztem. Tudom nem konnyu megnyugodni, ezek utan, meg elozmeny nelkul sem, enis ilyen termeszet vagyok. DE hidd el minden rendben lesz. Foleg, hogy mar lattad, hogy ott van, es mozgatja kicsi vegtagjait. ERre kell gondolni. ENis varom a penteket. Biztos lassan fog eljonni. OLyan furcsa delelott kb 11ig gyenge vagyok, aztan erore kapok es vegulis meglesz az ebed, meg rend is van. Veled is igy van? SImi manokanak1

Tinam, gratulallok a mosolygos fiacskadhoz, nagyon tunder! Es orulok, hogy jo baba, akkor mindnet tudsz csinallni tole, es meg a pihire is van idod ez nagyon fontos. Tenyleg szepen fejlodtok, gyorsan nottok, es milyen eros fiucska, hogy mar atfordul. Puszi nektek!

Megyek mert ra kell neznem a lerben sulo husikara. ALdott napot mindenkinek!

Petram hol vagy maR???

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Angyal...az h egy kicsit véreztél nem jelenti azt, h gond van a babával..
Én mikor elvesztettem a kicsit semmi jele nem volt, és mikor zuhanyzás közben kipottyant a kezembe, akkor már valószínű, h egy hete el volt halva szegényem.És ez után az incidens után kb egy héttel kezdtem el vérezni, pontban akkor mikor meg kellett h jöjjön a menzim..csak nem akart megszűnni a vérzés, ezért csináltak egy missed ab-t.
A második babánál egyik reggel egy kicsit barnáztam, akkor emeltük meg a sárgatest hormont, már szednem kellett a terhességem eleje óta, és utána már semmi gond nem volt.
Szorítok hogy minden rendben legyen.

Bimbócska!
Pihenj sokat..Ne aggódj, nem szabad, csak előre nézzetek Angyallal..tom nehéz én is voltam ilyen cipőben..de arra kell gondolni, h minden rendben lesz.
sok puszi a pocakodra.

Suzim!
Örülök, h jól sikerült a műtéte anyudnak, minden rendben lesz.
puszi

Nofim!
Tessék elmenni, nődokihoz, tom, h most nem vagy olyan anyagi helyzetben, de azt hiszem, most hogy betegek voltatok most jött el az ideje, h megnézesd magad.Az hogy mit mondott a másik orvos azzal ne foglalkozz, azt írtad nem tudni, h influenzások voltatok e..akkor még van remény.

Daniellám!
Köszönöm a képeket, még nem vettem, amjd most iratok a dokival.
Elég sok mindent evett már a kicsi, olyanokat is amiben van husi, borsófőzeléket is..
alma, barack, rizzsel,banán,vegyes zöldség,borsó, sütőtök..krumplit majd most..mindezeket csirkehússal..a zöldségeket csak úgy eszi, ha teszek bele gyümit.
Már jobban alszik éjjel de ez nagyon változó sajnos..most rászokott h oldalára fekszik és úgy alszik, már a hátán nem érzi jól magát..
Mikor tanul majd meg a hasáról vissza is fordulni?

most mennem kell..

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok!
Angyalkam,örülök hogy jol vagy!
varom nagyon en is a penteket hogy jöhess közenk csupa jo hirekkel!
minden renben lesz,ne idegeskedj es pihizz amikor Eszter baba is pihizik!
Bibocska,örülök neked is nagyon!
minden renben lesz kismamik:)
Tina,de jo hogy jöttel!
nagyon edes Danika! kis mosolygos.......nagyon szerencsed van hogy ilyen jo baba,remeljük igy is marad! szopizik?
puszillak benneteket!
Daniellam en sem tudtam megnyitni a videot:(
draga többiek nagyon köszönöm mindannyiotoknak Anyaert az imakat,es az együtterzeseteket! tovabbra is jol van hala Istennek,jo az etvagya es mar hizott is egy kilot! ugy örülök neki!
Nekem a miki megerkezett tegnap este ,nem vagyok szomoru csak faj nagyon a hasam! szurkal,olyan bolondos,sokszor rendesen bele görnyedek! talan el kene mennem mar orvoshoz.....de kell keresnem egy jot mert itt is csak sinterek vannak,az en öreg dokim nyugdijba ment sajnos!
na megyek dragak vigyazzatok magatokra es a picurikra!
kismamik pihenni ...ez parancs :)
suzi2
 
 


Nofikam meg nakad akartam irni!
szerintem is meg kellene hogy nezzen doki!
ez nem jatek!
csak jo szivböl mondom!
remelem meggyogyultok rendesen mindketten!

puszillak!
suzi2
 
 


Csajok!

Most csak egy percre ugrottam be.

Próbáljátok meg a Winamp-pal megnyitni a kisfilmemet, azzal simán megnyitja. Válasszátok ki a listából a Winampot.

Tina: Köszi szépen a képeket, tündéri a kis Dániel! Nagyon szép, mosolygós baba. Legjobban az első kép tetszik, ahol az öledben van! Gratulálok a szuper éjszakákhoz!

Angyal: Nálunk már van HT lassan 1,5 hónapja, úgyhogy Alexa már szinte minden zöldséget és gyümölcsöt eszik. A sütőtök az egyetlen, amit nem ízlik neki. Husit még nem kap, azt majd 8 hós kora után akarok adni neki, az már csak 11 nap. Vigyázz magatokra nagyon!!!!

Laar: Alexa olyan 5 hós korától fordult vissza a hasáról a hátára.

Vasikáé: Örülök, hogy tetszett a videó! Nagyon drukkolok neked a mielőbbi, spontán babásodás miatt!!! Olyan jó, hogy van pé-d, tehát nincs akadálya a dolognak. A szervezeted dolgozik és jól működik, tudja a "dolgát"! Ez nagyon fontos!

Kiru: Ahogy Angyal is írta, tényleg úgy van, a babák nagy része abszolút nem használja arra a rágókát, amire az ki van találva. Helyette rág minden mást, ami a keze ügyébe kerül, pl. Tv távirányítót, szemüveg tokot stb. :D :D :D

Most megyek is csajok, puszka! Szép napot nektek, bár ebben a ronda időben..... :(

Kép

Kép
daniellla
 
 


Nem hiszem el, hogy már megint nem teszi be a vonalzómat! :( :( :( Most már az összes oldalon meghalnak egy idő után a vonalzók??????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok Lányok!!

Még élünk, csak sajnos nem vagyok a legjobb passzban ezért nem írtam, mert nem akartalak benneteket is lehangolni. Összejönnek mindig a dolgaim, egyszerűen vonzom a hülye embereket és egyre inkább azt veszem észre, hogy a közvetlen környezetemben kevés emberre számíthatok. Na mindegy!! Nem akarlak benneteket lehangolni, épp elég ez a buzi idő! :P

Nofi!! Semmi képpen se mondj le a babáról! Menj el a nőgyógyászhoz, tudom, hogy drága, de kérlek, ő tud biztosat mondani!! Nekem is volt a Flórával 39 fokos lázam, de nem lett semmi baja. Az, hogy nem érzed a tüneteket még nem jelenti azt, hogy már nincs baba. A mellfeszülés nekem is hamar megszünt most a Flóránál a második hónap környékén. Remélem, hogy már jobban vagytok Sadával! Írj, hogy mi van veletek!!

Angyalom!! Ne tessék már rám hozni a frászt!! Én is úgy voltam, ahogy Bibócska amint olyat tapasztalam ami megrémített azonnal hívtam az orvost, vagy ültünk az autóba és megnézettem, hogy minden rendben van-e. Remélem, hogy nálatok sem lesz semmi gond, ahogy nálam sem, és pénteken megnyugodhatsz kicsit. Mert én tudom, hogy nem lehet 100%-osan nyugodtan viselni a terhességet, hamár egyszer volt valami gond, de azért próbálj meg nem gondolni semmi rosszra. Pihenj sokat!! Remélem, Eszter is enged majd! Puszi neki!! Gratulálok a szívószállal íváshoz!! Nagyon ügyes! A cumisüveg már teljesen eltünt nálatok??

Bibócska! TE is jól megilyesztettél!! Nagyon örülök, hogy semmi komoly nem volt és bízom benne, hogy a heamatóma távozott! De hogy miért pont így!? Miért nem tudott felszívódni?! ÚÚÚÚÚtálatos!! Simi a manókának! Lassan megtudjuk, hogy ki is lakik a pocakban!! JÚHÉ!! Már csak néhány hét!!

Lucám!! Annyira aranyosan közlekedik TAmásod, hogy azt elmondani nem tudom!! Megint a Kornélkát láttam benne!! Gratulálok! A keresztelős sztori is nagyon tetszett!! Édes lehetett ahogy mondta, hogy Nem! NEM! Puszi nektek!!

Etnám! A te fiacskád már most a nők bálványa!! Nagyon ügyes!! Az nagyon tetszett mikor írtad, hogy nem az apja fia!! Ne mondj ilyet! Még meg fogsz lepődni!! (bár neked udvarolt, te már csak tudod! :D) Mit mondtak a lakás után érdeklődök?? Nem kelt még el??

Daniella! Micsoda tejpép arzenálotok van!! Én eddig Humana-t és Hippet adtam a Flórának. Mi is nagyon szeretjük. Nálunk a sütőtök nagyon nyerő, és a répa. A borsó és a cukini nagyon nem izlik a kisasszonynak. A borsót úgy eszi meg, ha a csirkebecsinált levesből kapja, amúgy nem. Kapott már Alexa babapiskótát?? Én egyszer már adtam a Flórának, nagyon tetszett neki. Olyan édesen rágcsálta!! Most már megissza a gyümölcsleveket és a teácskát is. A gyümilé, meg az üvegből a tea, csak pohárból. Persze nem bánom annyira, mert így talán nem lesz üvegfüggő, mint a tesókája. Egyre jobban felemeli már a felsőtestét, nem sok kell az ülőhelyzethez. A mászáshoz hasonló is van néha. Pillanatok alatt bejárja az ágyunkat. Szóval ügyeskedünk végre!! Fürdetés közben már megül a kiskádban. Még a nagykádba eddig csak kétszer fürdött, mindkétszer a háznál. Élvezte, nem ilyedt meg, de azért itthon a kiskádban fürdik, mivel nem tudunk annyira meleget csinálni, mint ott. A háznál napközben nem nagyon szeret lenni. Szombaton ott aludtunk!! Tök jó volt és olyan rossz volt haza jönni!! De hát ez van!! Ja igen! Képzeld, már két helységben van függönytartó!! A két ünnep között pedig épül a kandalló felépítménye!! Már nagyon várom!! (A függönytartó nagyon sűrgős volt a nappalira és az étkezőre, mert onnan nagyon be lehet látni a konyhába, és félünk nehogy valaki betörjön. A faluban néhány hete volt olyan nap hogy 3 helyre is betörtek egy éjszaka alatt!! És ugye faluszéle, utolsó ház...) Bocsi, ha untatalak benneteket, de ezt már nagyon ki kellett beszélnem magamból, nekem már ez is öröm!! Alexa miket ügyeskedik mostanság?? Házatok hogy áll?? Jövőre költöztök??

Laar! Tudom, hogy nálatok is az ívással van gond. Nem lehet, hogy hideg vagy túl meleg amit adsz neki?? A Flóra nem szereti a hidegebb dolgokat. Nálunk se nagyon ment eddig az ivás, most 2 napja van, hogy issza a gyümölcs leveket üvegből. A teát pedig eddig kanalaztam neki a gyümölcs vagy főzi után. Aztán próbáltam pohárból és onnan is elfogadta. A kamilla tea nem ízlik, de a szőlő (milupa) nagyon megy!! Próbáld ki!! Az éjszakai ébredéssel kapcsolatban akartam még neked írni! Nálunk is van újabban kb hajnali 1 és 2 között. Általában arra ébred, hogy fázik, de szoktam neki adni cicit is ilyenkor, nagyon hamar visszaalszik. Visszateszem a kiságyba és alszik tovább reggel 5-ig fél 6-ig. Nem lehet, hogy fázik?? VAgy szomjas??

Tina! Nagyon örülök, hogy jól vagytok és hogy ennyire jó kisfiú a Dani!! Nagyon helyes baba!! Olyan kis értelmes tekintete van!! Nagyon meglepődtem, mikor írtad, hogy visszafordul!! Egyből arra gondoltam, hogy neked sem lesz majd egy perced sem ha nagyon lesz!! Kis sajtkukac!! :D Gratulálok!!

Arte! Sajnálom, hogy nem érzed jól magad a munkahelyen!! Remélem, megszereted. De legalább kicsit eltereli a figyelmed a baba dologról, bár most hogy ciklust követtek.... Lehet, hogy mégsem!! :oops: Remélem, hogy eredményesek lesztek!!

Lesza! De jó, hogy jelentkeztél!! Már nagyon hiányoltalak!! Örülök, hogy jól vagytok! Sajnálom, hogy januártól nincs munkád! Remélem, hogy hamar találsz majd jobbat!! Nagyon nagy fiú már a te Ákosod!! Hihetetlen!! Gratulálok a fogyáshoz, gondolom van min izgulnod... és ez is segített benne!! Mit ügyeskedik a kicsifiad??

Kiru! Remélem, hogy ez a fogzás mizéria hamar lemegy nálatok!! Nálunk Flóra mindent bevesz a szájába tök mindegy mi az!! A rágókát is. Mekkora most a nagy legény?? Tegnap a rádióban hallottam a fehérvári esetet, jól be is tojtam... Egyből rátok gondoltam. Apátoknak nem kicsit veszélyes a foglalkozása... Nem is tudom hogy bírod!!! Le a kalappal!! Hogy van a kezed?? Meggyógyult már?? Voltál nődokinál?? A fogitabi előtt, vagy ezt még akkor írta fel a doki amikor a 6 hetes kontrollon voltál??

Suzi! Drágám! Örömmel olvasom, hogy anyud sikeresen túl van a műtéten és hogy a kedve is jó! Sőt, hogy hízott egy kg-t!! Remélem továbbiakban is rendben lesz minden és most már fellélegezhettek!! Mikor derül ki, hogy kell-e kezelés?? Sajnálom, hogy fáj a pocakod!! Ez a mensi egy szemét dolog, én tudom, nekem is mindig erős görcseim voltak a Kornélka születése előtt!! A doki dolgot jó ötletnek tartom. HOl is laksz te pontosan?? München?? Az én volt nőgyógyászom münchenhez közel egy klinikára ment dolgozni. Pontosan nem tudom, hogy hol, de ha gondolod utána járhatok neked!! (Vele nem kellene németezned! :D)

Vasikáé! Örülök, hogy örülsz, hogy nem haldoklik a cégetek. Anyukáméknál újra leépítés van... Szegény totál kivan! MErt képzeld nem a szerződéseseket küldik el, hanem a régieket... Ő is már több mint 12 éve ott van... NEm sokára mész a Bata doki bácsihoz!? Remélem, hogy minden rendben lesz vele, és te is meg leszel vele elégedve ahogy Grácus is!!

Grácus!! Drukkolok az uracskádnak!! Nem sokára túl lesz rajta!! Remélem, neked is összejön a tanfolyam!!

Na drágáim! Most aztán jól bepótoltam a lemaradásomat!! De most mennem kell! A Flóra baba reklamál!! Most kap egy kis főzeléket, aztán megyek az örödögömért az oviba. Remélem délután fél 5-ig kicsit jobb idő lesz. Akkor lesz a márton napi felvonulás. Lámpást is csináltam....

Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!! Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Na végre sikerült újabb vonalzót csinálnom!!! Kiváncsi vagyok, ez mikorra fog eltűnni? (mérges smile)
Nem tudjátok, miért szűnnek meg a vonalzók időről-időre?
A babanet oldalt ráadásul most be sem tudtam hozni.....

Kép

Kép
daniellla
 
 


Lányok!

A mamaneten és a babafalván kívül tudtok még nekem mondani oldalakat, ahol lehet vonalzót készíteni? A mamanet folyton lefagy, egyszerűen már nincs több türelmem hozzá!!!!
Most látom, hogy a számokat nem is tette be a vonalzó aljára, pedig kitöltöttem azt is. :x :x

Kép

Kép
daniellla
 
 


Tina, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Én megértem hogy kevés időd van közénk jönni, de azért próbálkozol és ezt én díjazom. Nagyon jó hogy Danika ilyen jó gyermek és alszik éjjel. Nagyon szép baba és imádom a mosolyát. Köszönjük szépen a képeket. Majd még gyere ha időd engedi.

Laar, én nem ismertem ezt a történetet és nagyon sajnálom hogy át kellett élned. Most már melletted van Mírácska és gyönyörű és egészséges, ez a lényeg.

Suzi, nagyon sajnálom a mikit és főleg azt hogy ilyen fájdalmakkal. Hát, mi már rég mondjuk hogy menj el egy dokihoz. Anyukád jól létének nagyon örülök.

Petra, drága, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Azt viszont nagyon sajnálom hogy rosszul alakulnak mostanában a dolgaid. Leírhatod nyugodtan mi a probléma mert azt már megtanulhattad volna itt csupa megértő lelkekre találsz és talán te is kissé megkönnyebülsz.

Daniella, nagyon köszönöm a megértő szavaidat. Jól esik piszkosul. A vonalzót szerintem próbáld meg a 7910 Tickers-en megcsinálni, ott gyönyörű vonalzók vannak és az legalább nem döglik meg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa még nincs meló a láthatáron azért is jelenkeztem tanfolyamra! Örülök, hogy úgy néz ki van peteérésed az nagyon jó! És a dokim mért nem válalna el biztos, hogy elfog!!

Tina Danika nagyon aranyos!!! Örülök, hogy jól vagytok!

A férjem holnap fekszik be a kórházba!! Nagyon izgul meg Én is!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


sziasztok!

képzeljétek rendezgettem a képeket és a felesleget ki akartam törölni, de sikerült egy csomó olyat is kitörölni, amiből nem volt több:(

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


lányok imádkozzatok tesómért, kórházban van, iszonyatosan begörcsölt tegnap hajnalban, babával minden rendben, vesekőre, vakbélre gyanakszanak, átvitték győrbe tegnap, vizsgálják, úgy néz ki mégis vakbél, már a sebészeten van, délután műtik valószínű, de senki nem mond semmit... megőrülünk, hogy lehet ilyen a mai világban? a görcs nem szűnik, 10 szüléssel felér olyan erős. nagyon szenved szegényem. babával azt mondják minden rendben, kérdés milyen súlyos a vakbél, gennyes-e, átterjedt-e.... nagyon le vagyunk törve, valamiért nagyon-nagyon sújt minket a sors :(((( Jók legyetek, ha tudok visszaolvasok. és imádkozzatok érte, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok! Most jöttünk tanácsadásról, Ákos 69 cm és 8, 02 kg!
Most már majd megpróbálok visszaolvasni is!
Luca! Imádkozom a testvéredért és az egész családért!

kiru84
 
 


Luca imátkozok tesódért!!! Minden rendben kell, hogy legyen!!

Kiru Ákoska már jó nagy!! :lol:

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Grácus, köszönöm a bíztatást, nagyon aranyos vagy. Ma reggel is rengetegen voltak a portánál, névsor olvasás volt, újak voltak. Nézgelődtem hátha látlak és elszomorodtam hogy nem. A férjednek nagyon szorítok holnap és utána minden nap hogy hamar gyógyuljon. Nem irigylem őt sem de téged sem mert elég nehéz ezekkel a fiúkkal ha betegek.
Laar, sajnálom hogy elfuseráltad, de gondolj arra hogy lesznek újak és szebbek.
Luca, imádkozom a tesódért. Hát, ez borzasztó lehet. Elképzelni nem tudom hogy ilyenkor mit csinálnak. Hogyan műtik meg ha terhes? Remélem a babát nem bántják. Uram Isten. Imádkozom.
Kiru, gratulálok de nem irigyellek. Eszméletlen mekkorát nőtt Ákos. Már a fotó láttán is mondtam hogy hatalmas baba, de most hogy leírtad le vagyok döbbenve. A lényeg hogy egészséges. Neked sok erőt kívánok az emelgetéshez

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szilvi, hol vagy és mi újság? Látom időközönként mindenki eltűnik egy kicsit, nem csak én. Nekem meg milyen lelki furdalásom volt, hmmm. :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Luca! Imádkozom én is a tesódért!! És a Babáért!! Írj, ha tudsz valamit!!

Laar! A számítógépről törölted?? VAgy a fényképezőgépről?? Mert ha a sz.gépről akkor még a Lomtárban megtalálód őket, ha viszont a fényképezőről akkor nincs remény. Sajnálom! Tudom, mit érzel... Tavaly a mikulásos képpekkel én is így jártam. :(

Kiru!! Jól be értetek minket!! Flóra is ma lett mérve, ő 7,55 kg és 69,5 cm. MÉg mindig csak szopiztok??

Grácus! Minden rendben lesz az uracskáddal ne aggódj!! Az én páromnak is kellene műteni az ágyéksérvét, de ő annyira betoji, hogy inkább szenved vele, még szerencse, hogy a férfiasságának nem ártott! :oops: Különben nagy bajban lennék! :lol: Mikor műtik pontosan??

Most búcsúzom lánykák keresek valami karácsonyi sablont az üvegmatricához! Azt fogok csinálni az ovódai adventi vásárra és néhány sógyurma dolgot, csak azt nem tudom még hogy mit.... :roll: VAlami ötlet???

CSók mindenkinek és remélem mindenki a lehető legjobban érzi magát!! Simi a babáknak a pocakban és a pocin kívül!!

U.i.: MA móron a patikában kinn volt az M1, bezárták az egyik középsulit, mert 100-an lettek betegek... Az anyósom az oltással nyaggat.... De én nem akarom a gyerekem kitenni egy olyan szernek, amit még 40 emberen tesztelek, ki tudja milyen következményei lesznek 10-20 év múlva!! És a doki nőnk is azt mondta, hogy ilyen szövödmény bármely influenzánál és vírus fertőzésnél felléphet... Ti mit tesztek??????????
wpetra
Pusztavám
 
 


Drága Luca!

Nagyon szorítok a tesódért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen vele és a babával is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérlek, próbálj meg pozitív maradni, amennyire csak lehet, imádkozom értük! Puszi!

Bocs Csajok, most csak ennyire futotta.

Kép

Kép
daniellla
 
 


vonalzó próba

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa hát a tranwokerben azt mondták, hogy majd telefonálnak ha van valami ennek már 1 hete. Nem nagyon bizok benne, hogy fognak! :(

Petra holnap fekszik be és valószínűleg pénteken műtik! Flórácska is jó nagy már!

Köszi a drukkokat a Férjemnek majd átadom hátha megnyugszik egy kicsit mert nagyon ideges!!

Daniella jó a vonalzód!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


sziasztok lányok!

előre is elnézést, akiknek most nem írok, de boti elindult és nagyon nincs időm semmire. sajnos tiszta hiszti a gyerek, kiborító egy pasi tud lenni. annyira tetszik neki, hogy egyedül megy, hogy nem akar aludni, ahogy lefektetem már pattan is fel és ordít. :roll:

lucám!
tesódnak jobbulást kívánok, nagyon kemény, amiket írtál. a barátnőmet 14 hetes kismamaként műtötték vakbéllel, semmi baja se neki sem a fiának, már 5 éves. van olyan altató, ami nem megy át a méhlepényen, nekem is ilyet adtak, mikor a 21. héten összevarrták a méhszájamat. szóval remélem megvan a diagnózis és tudnak lépni.

petrám!
mór nagyon közel van, ha lehet ne vidd kornálkát oviba. de ez csak az én véleményem. gyakori kézmosás, arcmosás és vitamin. citrom fokhagyma a felnőtteknek, gyerekeknek szintén vitamin.

de lányok, ez nagyon durván fel van fújva. mivel én egészségügyis vagyok eredetileg, sok eü-ben dolgozó baránőm van, az egyiküknek volt h1n1 a vérében, az orra folyt. SENKI NEM OLTATJA MAGÁT az eügyisek közül. csak haepatitis ellen. 170-en haltak meg ukrajnában, most nem azért mondom, de szinte minden influenzában halnak meg ennyien sajnos. én a nem oltók táborába tartozom, de ez csak az én véleményem! gyerekeket semmi esetre sem engedném.

suzym!
örülök, hogy minden ok anyuddal. sajnálom, hogy megjött, de az idegesség sajnos várható volt, hogy meghozza. most, hogy a párod hajlik a babára nem mentek orvoshoz?

nofi!
voltál nődokinál? figyu, nálatok nem h1n1 volt ez a kemény vírus?

angyal!
minden rendben? elmentél azért orvoshoz?

laar!
remélem meglettek a képek, én sajnos nem is kaptam, ezért nem tudok segíteni.

daniella!
a kúszós filmet már meg tudtam nézni, alexa nem eszi a habtapi darabjait? boti darabokra szedi és harapta, el kellett tenni. movie maker-rel nem jobb filmet csinálni? az mindenhol lejátszódik és tök egyszerű. alapprogram a gépben.

kiru!
szép nagy ákos, azért kicsit aktivizáld, nehogy később baj legyen súlyügyileg. nagyon szép kispasi, lesznek csajos gondok.

bibócska!
lehet, hogy másik baba távozik így tőled, jó kemény dolgokon mész ám keresztül. nem csoda, hogy pánikban vagy, én is abban lennék. nagyon nagyon körültekintően válassz nőgyógyászt, akinél szülni fogsz, mert én is csak a csodának köszönhetem, hogy 35. hétig kihúztam, nem az orvos tudásának. viszont csodálatos a császárom, semmi nem látszik.

gárcus!
drukkolunk a párodért, nem lesz gond. majd, ha nyugodtak a körülmények akarok kérdezni valamit a pco-val kapcsolatban, szólj ha nem zavarlak a kérdéseimmel.

most kaptam lucától sms-t, tesóját viszik a műtőbe, vakbél! drukkoljunk nagyon értük! mennem kell lányok, mi csináljuk a fokhagyma kúrát, amit elküldtem nektek, tiszta bűz a lakás. de hát ha ennyire ijesztegetnek, akkor valamit tenni kell. jó öreg népgyógyászat, annál jobb nem is kell.

vasi!
most látom, hogy fejben állandóan írok neked, annyit gondolok rád, aztán a végén elfelejtettem írni. nemsokára 22-e van. ma beszéltem dórival ja nem írhatok semmit, majd sms-ben. mivel olyanok is ovassák a hozzászólásainkat tutira, akiknek nem kéne.

jaj nem tom kit hagytam ki,de rohanok. csókollak titeket, ha hisztigép hagy, jövök. állítólag el van kapatva, azért hisztizik, tényleg :lol: nem is gondoltam erre. :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?