Új privát üzeneted érkezett!

Ja azt elfelejtettem hogy örülök hogy most minden oké volt az NST-n.

Én is most érkeztem haza elhoztam a reggeli vv eredményt úgyhogy ez is megvan. Minden okés, még a cukor is. Éhgyomrit néztek és 4,3 lett, pedig tegnap este még 10kor almát ettem és még utána kétszer belenyaltam a nutellás dobozba mert savat csinált az alma és kellett valami édes íz hogy elnyomja. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert még mindig dolgozom (már csak 16 perc :lol: ), majd este otthonról visszaolvasok és írok.

Mi is voltunk ma UH-on, a mi "kicsi" fiúnk 1445 gr, így a 29. héten :shock:
Hát kíváncsi leszek...... Szerintetek mekkorára fog nőni ?
Remélem nem nő meg 4 kg-osra! 3,5 kg-ot még bevállalok.
Ja és nem utolsó szempont, hogy nekünk is nagyon sok szép 56-os ruhánk van, amit azért legalább 1x-2x szeretnék ráadni.

Most megyek is (bocsi, hogy ilyen önző voltam) este még jövök!

Puszi Mindenkinek!

Kép
akire79
 
 


AKIRE
A babák nem fejlődnek egyenlő ütemben. Nem tudom mivel kecsegtesselek. Ha magunkat nézem Milóka 30+4 naposan volt másfél kiló. Sztem kb. akkora lesz majd akkor a te kisfiad is mint az enyém.

Más téma:

Véleményeket kérek az új influenza elleni oltással kapcsolatban.
Nekem a doki azt mondta hogy én magamat már ne mert nemsokára úgyis szülök ne kockáztassunk de a környezetemet igen.
A párom meg is kapta mindkettőt, anyósék és anyum is aki majd sokat lesz a babával. A párom exe pedig hallani se akar hogy a gyerek be legyen oltva. Pedig jövő hétvégén meccse lesz Szlovákiában ahol meg már rendesen terjed a vírus. Most megint ki vagyok akadva mert jött itt nekem hogy ő megérti hogy én is védem a saját gyerekemet, de ő is a sajátját mert lehet hogy pont az oltásba fog belehalni! Hát teljesen kész vagyok tőle, csak ezért nem küldtem el melegebb éghajlatra és mondtam meg neki hogy akkor ide nem jön a gyerek ezentúl mert itt ült kint a Ricsi és vagyok annyira intelligens hogy a gyerek előtt nem vitatkozom. Anyósomék is teljesen ki vannak rajta bukva.
Én fújom fel nagyon a dolgot? Ti mit tennétek, mi a véleményetek? Magatoknak, kamaszgyereketeknek beadatnátok, vagy már meg is történt esetleg?

dita75
 
 

 
 

dita: Apa már most lelkes a gátmasszázs iránt. Már szexuális irányba tovább is fejlesztette a dolgot. :D Még jó, hogy mi nem vagyunk eltiltva a keksztől, bár nem hiszem, hogy a 36. hét után is sok kedvem lesz hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita! Nálunk is be lett oltva az egész család, bár csak felnőtt van. Én magamat nem oltattam be.

Kép
tigriske1978
 
 


Dita!

Mi pont a héten kérdeztük meg a dokit, hogy beoltassa-e apa magát.
Azt mondta, hogy nekem semmiféle képpen nem javasolja, apának meg magánügye.
A doki rengeteg kismamával foglalkozik + neki is van egy kislánya, de azt mondjam hogy ő nem oltatja be magát.
Pedig a kórházban simán elkaphat bármit.

Úgyhogy nálunk apa sem oltatta be magát. Különben is legyengített vírust kap az oltásban. Ha nem elég erős az immunrendszere, akkor már oltástól is beteg lehet. (Sok olyan van, aki oltás után átesik egy enyhébb influenzán.) Na... Ami neki gyenge, az lehet, hogy nekünk végzetes.

Szóval mi nem oltatunk.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Ja!

Viszont sok fokhagymát meg hagymát eszünk, mert az abban lévő anyagok megölik a vírusokat!!

Úgyhogy vacsi fokhagymás pirítós!
Most ebédre pedig hagymás virsli saláta lesz! :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


sziasztok

Köszi az eddigi véleményeket, várom a többiekét is.

Miló-lak:

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!
Nehéz ügy...(mármint az oltás).
A gátmasszázs nálunk nem megy. Én sem gyakorlom, meg apa sem.A továbbfejlesztett változat tetszik. Majd szülés után kipróbáljuk :lol: :lol: Mármint pár hét múlva, nem másnap azért.
Miló-lak!
Szép, nagy, kerek...
Erika!
Enyém is kb akkora volt, de tényleg eltérően nőnek. A cukor miatt a doki nekem mindig azt mondja: "nem nagy". (legalábbis legutóbb. Aztán, kinek mi a nagy...
Oltás!
Jajj, ne is mondjátok! Hatalmas dilemmábaban vagyok én is, csak itt nem akartam feldobni, de, ha megetettétek, leírom, nálunk mi van:
Szóval: lányom hazahozta a papírt, amit alá kell (ett volna) írnom , hogy megkapja, de azt írtuk rá, hogy nem kérjük, köszi.
ASnnyi csak az indokom (és ez ne legyen senki számrs iránymutatás, azért is nem akartam itt befolyásolni senkit, mert én sem tudom, jól döntök-e), szóval: háziorvos nem javasolta nekem a felnőtt, és a gyereknek sem (nagynak). Védőnő nekem nem javasolta.Gyerekorvos állítólag javasolja (nagyoknak), de vele nem beszéltem.
Nem tudom, csajok...Ez k. nehéz döntés, mert mi van, ha egyik (oltás), vagy nem oltás miatt lesz a gyerekkel valami.
Most itt mindig a nagyra gondolok, mert magamat nem oltatom.De az meg milyen gáz, hogy nekem ne adják be, a gyereket meg odatolom, hogy "tessék, oltsátok be"!
A másik, ami idegesít, hogy mindenhol alá kell írni a papírt, ha beadatod. ALiának adattam be már kullancsos oltást, meg egy másikat, ami nem tudom, hogy azóta kötelező-e (agyhártyagyulladásos, ami egy időben, kb 8 éve felkapott lett), és sosem kellett aláírnom semmit, csak vittem az oltóanyagot, beszúrták, beírták a kiskönyvébe az oltóanyag számát, és kész.
Most meg ez az aláírogatás...Minek?
Szóval: nálunk apa sem oltat (ott) eddig, és nem is tervezzük egyenlőre. De teljesen nem zárkózom el.
Gyereknél az iskolában is megoszlik ez az egész.Sokan nem oltatják be a gyerekeket.
Én, ha nem lennék terhes, eszembe sem jutna. Voltunk sima influenzásak pár éve. Hát elég szar volt, de azért túléltük. Más ez egy picinél. Nagyon kell figyelni.Bár, én voltam lázas beteg (náthás, meg stb), amikor Liát szoptattam, és nem kapta el. Azt hiszem, 38,5-ig lehet szoptatni. 4 hónapos volt akkor.
Ezzel gondolom senkinek nem segítettem, nem akarlak befolyásolni Titeket, mert egyik pillanatban hallani sem akarok róla, másikban meg rohannék gyerekestől-apástól oltatni.
Annyit még (aztán kussolok). Férjem gyógyszergyárban dolgozik (nem influenzás gyogyikat gyártanak), azt mondja, több év is szükséges egy-egy gyogyi kifejlesztéséhez, engedélyezéséhez, itt nem tudom, mennyi telt el...És, hogy a 30-as évekbeli influenzából kifejlesztett vakcina mennyire hatásos..Nem tudom.
Na, üdv. Azért írjátok meg, ki-hogy döntött, és mit hallott. Kíváncsi vagyok..

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sztem a legnagyobb baj ott van hogy a mai napig mondanak össze-vissza mindent a médiában és az emberek már teljesen meg vannak zavarodva, ezt így tényleg nem lehet csinálni hogy egyik nap ezt másik nap azt mondják, és már mindenkiben csak félelmet keltett ez az egész. Azért azt látom most nagyon megindult az oltás mióta a környező országokban több halálos eset is történt. Tegnap pedig egy 13 éves kislányt mutattak Ózdi asszem aki élet-halál közt lebeg a vírus miatt. Engem az zavar a legjobban hogy tutira el fogják a jövő héten engedni a gyereket Szlovákiába a meccsre és amilyen peches ő és mi is elkapja vagy ezt vagy mást, de hogy kurva beteg lesz az tuti mert nagyon hajlamos mindent összeszedni legyen tél vagy nyár.
A másik topicban is írták hogy adjak rá maszkot, hát röhögött a vakbelem mert 12 éves létére mai napig arra nem tudtuk ránevelni hogy reggel zoknit húzzon és legyen rajta papucs. Nálam mindenhol járólap van és télen-nyáron mezténláb csattog a kövön. Csoda hogy folyton beteg??? Az apja pedig mindig megfenyegeti hogy százas szöggel ráveri a lábára a papucsot de hiába, falra hányt borsó. Bezzeg a gyerek szobájába amikor feltettem a szőnyeget akkor bezzeg rajta volt a papucs és faszán végigtrappolt rajta. Ki érti ezt a gyereket is ??? :roll:

dita75
 
 


Néhány ruha árváltozása:
- vajszínű, "maciszerű" kétrészes, télre való együttes: 1500 Ft
- halványlila, overallnak átalakítható bundazsák: 2500 Ft
- halványsárga, vastag overall: 2500 Ft

Colin, és Vicky nálam vannak a ruhák, bármikor jöhettek, egyedül keddre tudom, hogy délután jön a doki néni.

Én korábban mindig beadattam az influenza ellenit, s náthás lettem, s a kollégáim szívattak emiatt, mert ők meg nem adatták be.
Az idén a párom mindkettőt beadatta, ezzel is védeni akar minket.
Én nem fogom beadatni, a fiamnak meg nem lehet, hiszen nincs fél éves. Nem tudom, hogy neki beadatnám-e, ha lehetne...
remény73
 
 


sziasztok

kihalt a topic vagy mindenki megijedt az XXXL-es pocakomtól ??? :lol:

dita75
 
 


Dita! Szép pocak. Lassan az enyém is lesz ekkora. :lol: Szerintem nem ijesztett el senkit. Nekünk családi orvos barát adta be az oltást (anyumnak, apumnak, nagyimnak és a férjemnek), de mondta, hogy nekem el kell dönteni, hogy mit akarok. Hát én eldöntöttem: nekem nem kell, hiszen nem dolgozom és majd elkerülöm a karácsonyi plázázást is. Aztán anyukám rákérdezett a nőgyógyásznál, aki hátradőlt és feltette a kezét, hogy Ő nem mond semmit, de láttam rajta, hogy ellenzi.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok Kismamik!!Mar jo regen irtam,orulok,hogy mindenki jol van!!Kb 1 hete mar majdnem irtam,de mindenkinek volt valami problemaja,lakasvasarlas,anyos,megfazas,erre hulyen jott volna ki,ha en leirom,hogy vegre mar hogy nincs roka koma,es gombolyodik a pocakom,milyen szuper kismamanak lenni,erre kicsi pecetelesre ebredtem a mult het szombaton.Nagyon megijedtem,es a dokim is benntartott a korhazban.Szerencsere semmi sem volt,valoszinu,valami kis hajszaler kivul a mehszajnal,megpattanhatott,de persze mar hazaengedtek,de ha sokat fekszem.Ugyhogy most itthon vagyok.Dita!!Szep ki sulyu Milan!!!Szuper a Milo-lak!!Bar nekem mindig is tetszettek a pocakfotoid,es persze mindenkie!!Akire! Nalad is szep meret van mar!!!Tigriske!!Te meg 3-szorosa lehetsz mindenkinek!!Gratula!!Vicky!!Akkor,hogy a multkor irtad,hogy a mehszajad kicsit nyitva van,meg annak ellenere se tiltott el a doki a hazaselettol???nekem teljesen zart,de inkabb letiltott.Az influenzarol,pedig nekem se annyira ajanlottak a kismamaknak,csak a kornyezetnek. Puszi mindenkinek
zoe33
 
 


zoe: Nem mondta, hogy ne lehetne kekszelni. Mondjuk a vad orgiák már elkerülnek minket. :lol: A folyásra kért a dokid vizeletvizsgálatot vagy hüvelykenetet? Csak hogy nem baci van-e a dologban?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


tigriske: Én remélem karácsonyi bevásárlásra lecseng ez a járvány mizéria, mert én imádok ilyenkor plazázni. Mondjuk kérdés, hogy mennyire fog ez nekem menni, mert addigra elhagyom a 30. hetet.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én is vagyok ám, nem ijesztett el Dita pocakja :lol: :lol: :lol:

Ditus!
Hát mit szeretnél, mekkora legyen a pocakod :?: Azért Milónak csak el kell valahol férnie :shock:

Mi ma voltunk 4D UH-on, de sajnos nem készült egy kép sem, mert babó nem volt hajlandó megmutatni magát.
Szomorú vagyok :oops: 12 hete láttam utoljára és már annyira szerettem volna megnézni milyen kis husis lett :oops:
Nagyon vártam már ezt a napot, erre tessék. Mondjuk a pasi nem is kínlódott sokáig, kb 2 próbálkozás után mondta, hogy sajnálom ebből nem lesz semmi, jöhet a következő :shock:
Na jó nem kínlódok tovább.

Zoe!
De jó hogy jöttél, megnyugodtam hogy nincs baj. Élvezzd a várandósságot, amíg lehet, mert lassan lesznek olyan napjaid, amikor inkább terhesnek érzed magad (legalábbis én most vagyok ebben a hangulatban)!

Vevikkel mi van? Tud róla valaki valamit?

Mostmár eldugulok, mert még folytatnom kell a takarítást (pedig már nagyon ki vagyok), holnap pedig már újra meló van :cry: :cry: :cry:

Jó éjt Nektek kismamik és anyukák!

Kép
akire79
 
 


Akire! Nekem tegnapra volt idopontom Bp-en a genesisben 4d-re,de az orvosom lemondatta velem,hogy meg inkabb ne autozzak hosszabb utra,de persze en a heten lattam a kis Manokankat,es jo erzes volt,elhiszem,hogy csalodott vagy,de hisz rendes uh,te is nemreg voltal,hisz mar szep kis sulyu,az a lenyeg,hogy minden ok a babocakkal.En meg egyalltalan nem voltam 4d,mert a 18.heten akartuk,de mivel voltunk genetikan,igy mar nem akartunk extra uh.Vicky!!Nincs folyasom,valami kis barnas maszat volt,de mire mar beertunk a korhazba,meg utana se volt semmi.Persze akkor nalad sincs semmi komoly,ha mehet a kekszeles lightosan.Puszi
zoe33
 
 


Jó reggelt!!
Dita!
Én sem ijedtem meg a pocidtól. A magamétól szoktam csak néha.
De az sem vészes.
Szombaton voltunk a picinek bevásárolni pár dolgot. Pelenka, ilyen törlő-olyan törlő...stb. Apróságok. Még ma folyt. köv.
Zoe!
Jó, hogy újra itt vagy!
Vigyázz magatokra, nehogy valami gond legyen!
Vevikk tényleg nagyon eltűnt, de lehet, hogy csak elfoglalt.
Dita!
Hát, értem az aggodalmadat a vírussal kapcs.-ban. Nem tudom, én sem, hogy mi a jó döntés. Elég, ha egyszer bekerül a családba. Én csak reménykedek, hogy nem így lesz, és valahogyan átvészeljük az első időket a bébikkel...
Nem is nagyon tudk semmiről írni. Néha ropog a keresztcsontom felkeléskor. Marha fura, mert nem fáj, csak olyan hülye hangja van. Más egyéb nem nagyon van szerencsére...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


ZOÉ
Te gondolatolvasó vagy, pont tegnap du gondoltam arra hogy milyen régen jelentkeztél és hogy remélem minden ok veletek.
Sajnálom hogy megint ijesztő dolgok történtek veled de hálistennek semmi baj. Ennek örülök és annak is hogy jól érzed magad a bőrödben. Azon viszont csodálkoztam hogy még csak most kerekedik a pocid??? Pocakfotó??? Nem biztos hogy terhes lesz neked a finish. Van akinek az eleje gáz, van akinek a vége. Nekem a közepétől folyamatosan, az elején kutya bajom nem volt.

AKIRE
Te meddig dolgozol még? Sajnálom a 4D-t. Ha ez vígasztal én 18. héten voltam és a 24.-en és mindkét alkalommal rejtegetett valamit a fiatalúr, bele-belefúrkodta magát a lepénybe, a lábait keresztbevetette. Aztán amikor az arcát akartam látni akkor meg azt nem mutogatta a pöcsit meg feszt. Szóval nekünk sincsenek valami jó képek ami miatt pipa voltam mert másoknak meg tök szuper képei vannak. Ráadásul nekem a vizsgálatokon sosem adtak még fekete-fehéret sem, a BMC-ben kaptam csak képet de ott utoljára a 6 hetes uhu-n voltam.

Már én is izgulok hogy mi lehet Vevikkel. Tuti be fog előzni, Miló úgy tűnik baromi jól elvan a hatalmas kastélyában. :)

BRIGI
De jó neked hogy nem fáj semmid. Nekem most neki kéne állni takarítani mert tegnap a fiúk ki-be mászkáltak a lakásban a sáros cipőjükkel, komolyan mondom mint a dagonya olyan a lakás.
De elhatároztam hogy csak letörlök mindent ott ahol kilátszik és felporszívózom meg felmosok. Bár így is azt hiszem délutánig meglesz a programom, mert 10 percenként le kell ülnöm. Utána megyek NST-re és boltba, pedig legszívesebben egész nap csak punnyadnék.

dita75
 
 


Sziasztok!

Nyugi!!! Még egyben vagyok. :)
A hétvégén egy kicsit elfáradtam, és már nem volt kedvem netezni.
Ágyat húztam, takarítottunk, főzőcskéztem stb.
De már semmi nem megy úgy mint régen. Ráadásul becsípődött a derekam megint, úgyhogy tegnap apa cipelt egyik helyről a másikra, mert azt hittem besz...rok, úgy fájt.

Persze a pocak nyilalások sem álltak le. Anyum szerint a héten már meglesz az unokája.
Én már nagyon remélem, hogy tényleg így lesz.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vicky! Én is szeretem a karácsonyi forgatagot, de erről most le kell mondanom. Csodálkoztam én is, hogy nektek szabad a házasélet, mert én úgy tudtam ilyenkor nem szabad, de úgy látszik ez is dokifüggő.

Zoé! Jó, hogy nem lett semmi komoly bajod, akkor most jöhet a pihengetés neked is.

Akire! Nagyon rossz lehet, hogy nem mutatta meg magát. Szerencsére én két hetente látom őket a fekete-fehér kis monitoron a dokinál, bár képet én sem kapok soha, de azért megnyugtató, hogy ott a feje, meg a lába. Bár én általában az elején elvesztem a fonalat, hogy kinek melyik testrésze van a monitoron. :lol: De amég az orvos nem vág gondterhelt arcot, addig rendben.

Brigi! Én is bevásárolgattam a hétvégén még néhány dolgot a kórházi csomaghoz.

Vevikk, Dita! Elképesztő, hogy már csak 2 hét és babázhatok.

Nekem is neki kell állni kitakarítani, meg húslevest főzni.

Kép
tigriske1978
 
 


Úgy néz ki, hogy a hétvégén sikerült megállapodnunk a kislányunk első nevében. Frankó Barbara lesz. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Majd lesz második neve is, de ne akarjunk mindent egyszerre. :D

zoe: Örülök, hogy elmúlt a maszatolásod. 20-án azért majd rákérdezek a dokinál a kekszre.

vevikk, dita: Irigyellek azért titeket, már csak pár hét és itt lesznek a babáitok. Ha belegondolok, hogy még most estünk teherbe! Rohan az idő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.11.09 13:42-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!!

Ma voltunk CTG-n. Hát hazutolta meg magát az én pici fiam mert végig mocorgota az egész időt. 115-170 között volt a szívhangja ami egy picit ijesztő volt,de a szülésznő szerint teljesen normális.
Nálunk már a párom csinál mindent mert én el vagyok tiltva. A mosógép programok még nem tiszták neki,de már halad.
dita helyes pocak,de tényleg. Neked is szoritok,hogy minden könnyen menjen.
vevikk nagyon várom majd az SMS-t ha kibujik a babóca. Ügyi légy.
heni majd lécci írd át a táblázatban a babánk nevét Áron Attila-ra. Hüha laptető figyelj oda ez jót jelent ám :lol: :lol: :lol: :lol:
akire79 nagyon keveset tudunk rólad tessék sürüben jelentkezni.
Helló szobatárs. A párom beoltatja magát értünk,hogy mi biztonságba legyünk.
zoé na csak,hogy itt vagy.
vicky mikor megyünk Krisztihez?? Neked mikor jó??

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


NEM hazutolta meg magát ezt akartam írni.

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Holnap délután nem jó nekik, de szerdán mehetünk, ha gondolod és az már nekik is jó lenne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Colin, Vicky, nekem jó a szerda, ha nektek az jó...

Hát visszasírom a terhességem egy bizonyos állapotát. A terhesség alatt lágy volt a székletem, de a szülés óta kemény, mint a kő. Meg is szívtam pénteken, mert az utolsó résznél vérezni kezdtem. Azóta nem merek sok dolgot enni, próbálok rostban gazdag dolgokat enni, de sajnos eddig nincs javulás. Tudtok valami ötletet hogyan lehetne a problémámat orvosolni doki nélkül? Már olívaolajat is kanalaztam a párom javaslatára, eszem megint a korpovit kekszet, a lekvárokat, iszok, de eddig semmi javulás. A vérzés zavar leginkább, de gondolom felsértettem.

remény73
 
 


remény nekem a málnalekvár vált be. Szerdán reggel jönnek a vízóránkat hitelesiteni de aztán jó. Viszem a pénzt a rucikért. Ha szükséged van valamire Kriszti szólj.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Hívj, ha a vízórások végeztek. Én egész nap ráérek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


REMÉNY
Engem műtöttek is aranyérrel úgyhogy utána nagyon paráztam hogy mi lesz a vécén és hogy a varrat szét fog jönni.... úgyhogy kb. egy hétig csak levest ettem, utána meg aszalt szilva, műzli, és más egyéb rostban gazdag kaja és sok folyadék. Szerencsére minden oké volt, ja és naponta vettem kamillás ülőfürdőt, de ezt szerintem a seb miatt kellett de jól esett.
Gondolom még szedned kell a vasat, hát az szokott sajnos ilyen panaszokat eredményezni.

VEVIKK
Most az én pocakom is nagyon fura, kemény és nagyon húz lefelé.
Az előbb a hasmenés is megvolt de nem csodálom mert megittam két deci hideg tejet majdnem egy kortyra mert nagyon szomjas voltam amikor hazaértem az NST-ről.

Most nem volt csoki de azért így is ficánkolt Miló úrfi. Teljesen hülye vagyok eddig még soha nem felejtettem itthon a kiskönyvemet, még a házidokihoz is mindig viszem pedig sose kéri. Majdnem hazaküldtek miatta. Hát nem esett volna valami jól mert haza gyalog jöttem és még mindig ki vagyok miatta.
Annyira nehéz a hasam mintha 10 kiló követ varrtak volna bele.
Reggel itt volt a barátnőm és panaszkodott hogy az asszisztens mindig rámondja hogy nincs ott a lelet mert lusta megkeresni, hát velem is majdnem eljátszotta én meg mondtam hogy nem létezik hogy egy hónapja ülnek a leleten az ANTSZ-nél, hát persze hogy ott volt csak nehezére esik neki elővenni egy kurva mappát.
De a lényeg hogy végre megvan az utolsó leletem és nem kell feleslegesen antibiotikumot kapni mert streptococcus nem tenyészett ki hálistennek. Na ezzel megvónánk..... most már tényleg mehetünk szülni. Most kiporszívózom fél óra múlva a lakást és felmosok hátha.... :)

dita75
 
 


Túl vagyok a fogászaton. Úgy uuuutálom. :evil: De a maradék két fogam már kibírja szülés utánig. Ez egy bölcsességfog volt és ki volt törve belőle egy darab, nem akartam hogy még rosszabb legyen. De azért jól megtépázta a dokinéni a pofázmányomat.

dita: Akkor most már tényleg csak a szülés van hátra.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ditus!
Ezek nagyon bíztató jelek :lol:
Mármint a lenti, nehéz has és a hasmenés. Lehet Miló 1-2 napon belül kíváncsi lesz a kinti világra?
Ha történik valami, azért értesíts minket!

DRUKKOLOK!

Kép
akire79
 
 


Hello!

Itt vagyok újra ebben a szar időben.
Dita!
Húú, de kíváncsi vagyok! Aztán gondolj ám majd ránk ( a szülőszobán is, ha lesz időd). Hamarosan odakerülünk mi is. Már én is egyre jobban várom....
Jajj, lesz sok babakép...De jó. Meg élménybeszámolók (ha lesz a baba mellett időtök). Most akkor Vevikkel "versenyezhettek".
Colin-szobatárs! Te még ne szállj be a versenybe ám!!!
Annak ellenére, hogy tényleg nem vagyok nagyon oda, azért múltkor még a wc-tisztítás is megviselt, amire 2-vel végeztem. A derekam már majd' leszakadt, pedig a takarításban a lányom sokat segített. Mindig kivárom, amíg ráér, és akkor ketten takarítunk. Felpakolásokat a fürdőben, meg porszívózást simán rá lehet bízni. Egy-egy helyiséget ő csinál, addig én felmosok a másikban. Így aztán hamar végzünk, és egyikünk sem szakad meg.
A mostani terhességet egyébként jobban viselem, mint az elsőt. Biztos amiatt, hogy nem híztam hirtelen sokat, és egyáltalán nem vizesedek most sem. Akkor meg mint egy viziló, úgy mozogtam.
Mégiscsak jó valamire ez a diéta, mégha most nem mérlegezek, mert kb. tudom, miből mennyit. A kenyér is hiányzik, de ez a fogyis egész ehető.
Nem is nagyon tudok mit írni. Napközben itt ülök a gép előtt folyamatosan, majd főzögetek közben azért, de olvasom, hátha valaki közben elindul szülni.
Drukkolok Nektek, aztán lassan tényleg mi következünk....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vicky!

GRATULA a névhez, nagyon szépet választottatok :lol:
A második keresztnévnél mik vannak még versenyben? Még ugyanazok, mint múltkor?

Elvileg akkor mindenkinél megvan a név, ugye? (kivéve Vevikk-et, mert ők Titokban tartják)

Kép
akire79
 
 


Húúúú, ma vagyunk 30 hetesek :lol:
Nem is akarom elhinni, mennyire megy az idő.

Ésss, már csak 14 munkanap (ebből 2 szabi) és végre otthon maradhatok! Juhééééééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
akire79
 
 


Vicky! Szép név! Sajna a fogorvost én sem úsztam meg.

Remény! Éhgyomorra néhány szem aszalt szilva, vagy paradicsomlé. Illetve a vérzés ellen torma.

Akire! Nekünk változott az egyik név, átírnád a táblában? A Fanni helyett Kata.
Már Te is 30 hetes vagy! Hogy rohan az idő.

Brigi! Még jó, hogy a lányod segít neked. Én már csak két részletben tudok takarítani.

Dita! Tök jó, hogy nem kell antibiotikum.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Voltam NST-n.
Azt hittem megint ismétlős lesz, de hál' Istennek nem lett.
Folyton elmocorgott a fiam a fej alól.
Az nst-s csaj meg velem kiabált, hogy nem jól fogom a fejet. Pedig nem is tehettem róla.
Csak ő gyorsan akart végezni és idegesítette, hogy ott kell állnia mellettem.
Mondjuk szerintem ez a dolga. Persze pletykálni meg újságot olvasni kényelmesebb, de akor menjen haza és csinálja azt.

Csütörtökön megint megyünk. Jó lenne már ott maradni szülni! :oops:

Kép

Kép
vevikk
 
 


Szasztok!

VICKY
Fogorvos! :twisted: :roll:
Hát igen már "CSAK" a szülés van hátra! :lol: :lol: :lol:

AKIRE
Boldog 30. hetet neked! Kitartás a két hét munkához még!

BRIGI
Itt is mocsok az idő, amilyen jó volt tegnap most olyan szar, de szerencsére ma nem kell sehová sem mennem, én is befejezem a takarítást mert tegnap nekem is abbamaradt annyira húzta lefelé Miló a pocakomat hogy már kénytelen voltam lepihenni mert fájt.

TIGRINCS
A Kata jobban tecc! Nagyon aranyos név!

NAGY WENTWORTH MILLER FAN VAGYOK! Ma megnéztem még a maradék Szökés részeket DVD-n, mert a köv. rész két hét múlva lesz és addig már biztos nem húzzuk ki Milóval..... meg ígértek még két bónusz részt is ami ki tudja mikor lesz leadva az RTL-en. Remélem Miló tudja hogy csak egy film miatt bőgtem és nincs semmi baj! :oops: :roll:

dita75
 
 


Ok Tigriske, javítom a nevet a táblában.
Nekem is tetszik a Kata név (jobban mint a Fanni :oops: ) Ezzel már a család is elégedett?

Kép
akire79
 
 


akire: Azok a második nevek még meg vannak, de lehet hogy jönnek még hozzá. Most már ehhez jöhetnek esetleg újak.

tigriske: Nekem is tetszik a Kata. Mondjuk nekem a Fanni is tetszett.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!

Tegnap voltunk NST-n és nagyon megijesztett a szülésznőm mert azt mondta,hogy farfekvéses a fiam. Ma voltam a doktorbácsimnál aki megnyugtatott,hogy már lent van a fejecskéje. Ismét kifogtam egy nagyon kedves vérszivó nénit akinek nem volt túl jó kedve,hogy én mindig kifogom. Pedig most kivártam a soromat.
Ma olyasmi történt ami a 35 hét alatt egyszer sem. Álltam a sorban és egy olyan húszas éveiben járó fiú maga elé engedett. Amúgy a HÉV-et végig álltam+4-6 villamost+61 villamost. Na,de mindegy már megszoktam. Nem vagyok én beteg ahogy egy öreg néni közölte velem múltkor. Na puffff. :? :? :? :?
brigi nem szállok én sehova megvárlak!!! :) :) :)
vicky akkor holnap hivlak aztán valahol találkozunk mert én még nem voltam Krisziéknél.
A nevekre visszatérve nálunk senki sem elégedett a név kiválasztással,de nem érdekel senki. Mi döntünk a párommal és kész.

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Hívjál és a buszmegállónál találkozunk, mert busszal azért jobb Krisztiékhez menni. Délelőtt szeretnél, vagy inkább ebéd után?A baba nevét még nálunk sem tudja a család, majd a hétvégén kiderül mit szólnak hozzá. Akinek eddig mondtam, annak tetszett.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky attól függ,hogy a vízesek mikor mennek el. 8-12 között mondták,hogy jönnek aztán ki tudja. Talán ebéd után.

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Köszi Akire a javítást! Nekem is jobban tatszik a Kata. Volt viszont egy kolléganőm aki nem nagyon kedvelt, így az elején ezért nem jött szóba ez a név. Most viszont, hogy nem dolgozom ez már nem tűnik fontosnak. A családból csak apukám nem elégedett a Lilla névvel, de már nekem a nevekhez mozdulatok, érzések és egyéniségek is társulnak és tudom, hogy jól választottunk.
Zita lesz a legnagyobb babánk. Ő olyan nyugodt fajta, csak akkor rugdos ha sokat ülök és összenyomódik.
Lillinek hívják a legkisebb lányunkat. Ő viszont elég izgága és Ő reagál leginkább a hangomra.
Kata fekszik legfelül és méretben majdnem azonos Zitával. Igazi egyéniség. Ő rúgja a legnagyobbakat.
Szóval már most megvan mindenkinek az egyénisége és így társítottam a neveket.

Kép
tigriske1978
 
 


Ok, Colin! Nagyon helyes!
Remélem, én is belefutok majd az NST-s "tündérkébe".Bár, nekem már volt szerencsém az AFP-kor is találkozni eggyel ott. Lehet, hogy ugyanarról van szó..
Mindegy, már nem sokáig kell kibírnunk őket...
Tigris!
Ez igen. Hogy külön tudod válogatni a csajokat! Én még azt sem tudom, hogy ennek az egynek melyik testrésze rugdal éppen.
De fura lehet 3-szor ennyi mozgás! Tök jó...
Mi lesz még később?...
A nevet eldöntöttük, és már tuti nem változtatunk.Kivéve, ha valami csoda folytán megkukacosodna, de szerintem erre 0 az esély. Akor majd apa kitalál valamit, mert én biztos beájulok...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Na, laptetű! Ez most mit jelenthet???
Átadom annak, akinek kell!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi! Jó lesz neked a szüléshez a laptető! Egyébként vannak egyértelmű rúgások, amit nem lehet összetéveszteni, illetve van, hogy mindhárman egyszerre mozognak. Így kb tudom ki hol van, de azt nem hogy a könyöke vagy a lába volt e. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


colin: Akkor megpróbálom megsütni a zserbót még délelőtt. Ha jól sikerül, akkor viszek.

brigi: Nekem is ez jutott Tigriske írásáról eszembe, hogy még ez az egy is annyit mocorog, hogy nem tudom hogy rúg vagy bokszol. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Íme a friss tábla:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akire79 2009.11.10 19:16-kor.

Kép
akire79
 
 


Javítottam....

Kép
akire79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?