Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok...

nófi jobbulást kívánok neked és mielőbbi gyógyulást..

petra drága elvagyok még nem dobott ki a kis francia szóval még minidg sokat fekszem.émekygés,hányinger??
igen ritkán bánt ez az érzés..azt hiszem a héten nem is igen volt.ha van ritkán fordul elő de vukkig még mindig nem jutottam..bár lajosom azt mondta ne is csodálkozzak rajta naponta 6-8 szem magne b6 mellett a rosszullétnek esélye sincs!!

Tegnap is sokat feküdtem mert nem éreztem túl jól magam.a közérzetem valahogy nem volt ott a toppon szinte egész nap feszülgettem.ez is olyan érdekes van amikor van naponta többször is érzem és van amikor 2-3 napog sem érzem..
persze gondolom nem a nap 24 órájában alakul az ember méhe:-)
Na mindegy most pihenek mert ha lalóm haza jön megyünk a temetőbe aztán anyósomhoz ebédelni.egy hét óta most teszem ki elöször a lábam hogy menjek valahova leszámítva a hétfői látogatást a kaáliban.remélem nem lesz gond..
persze a feszülés leszámítva nincs gond a helyzet eddig minden nap tiszta volt...és pénteken betöltöttem a 9.hetet!!!
és már nagyon várom a keddet...
szóval rólam ennyit remélem mindenki jól van.
pusz
bibócska
 
 


Sziasztok!

MAr irtam egy szep hosszut es elment a hue gepem miatt, de kezdem ujra gyorsan mig alszik hercegnom, aztan megyunk mi is temetobe.

Tegnap este volt egy kis balesetunk, Ez a rosszasag nekiment az agynak es felhasadt az orra alatt. De mar jol van, nemis tulajdonitott neki nagy jelentoseget! Annyit ugral, hogy nemis csodallom, hogy mindig csinall valamit.

Etnam, nagyon jol tetted hogy vasaroltal es eltel ezzel a ritka lehetoseggel. Ezek tenyleg nagyon klassz dolgok biztos orulni fog.

Daniellam, szep angyok vagytok. Miket csinall a kiscsaj, uldogel mar? erdeklodik azok irant a dolgok irant amiket te csinallsz? HA josz mesz a hazban? Eszter ezeket a rovid szavakat szereti hasznallni mint ide oda, mondja is a jaetkainak mikor pakolja oket, hogy ott oda, es a jatekok sokszor nem fogadnak szot:)

Petram, Ti is szepen nottok. A mi digitalisunkon Eszter 8kg mar reg ota, en nem tudom miert nem valtozik, csak cm-be no? Pedig jol eszik. De amennyit rohan... JOk a megerzeseid, tudod-e majd a vegen leirom miert!

Bobocska orulok, hogy jol vagytok mikor mesz ujra uh-ra? 12heten, akkor meg csak 3het van hatra gyorsan telik az ido.

NOfi gyogyulast nektek! Szerintem mindenkeppen tesztelj, mar csak a laz miatt is. Ilyekor mar kimutatja a manot!

folyt kov.

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Szoval csajok holnap megyek dokihoz delelott, mert ugye Petram mondta, hogy a hasszurkalas nem a felfazas miatt van. HOlnap megnezzuk, hpgy igaza volt e. Mert Penteken kellett volna megjonnie es megse. Ma reggel felretettem az elso vizeletembol, es mentem venni egy tesztet, ami eleg ket csikos lett. Szoval most nagyn varom, hogy legyen mar holnap delelott. Drukkoljatok nekem nagyon hogy mindne rendben legyen! Kicsit gondolkodtam, hogy irjam e le ezt a bizonytalant, de megiscsak ti vagytok az en baratnoim!

Kiru, te teszteltel? MI lett a vegen megjott, vagy teis kismami vagy!

Most megyek pihizek enis kicsit!

Ezer oleles nektek! Es kerlek imadkozzatok ertunk!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 

 
 

Angyal hát ez nagyon nagyon jó hír!!!!! :lol: Annyira örülök Nektek!!! Gratulálok!!!!

Kép
Kép
arte
 
 


sziasztok

gyorsan írok, reggelre belázasodtam, 38,4 volt a lázam, két lá1zcsillapítóval,és két ürával később, már csk 37,4 volt..remélem babüca nem lesz beteg.

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!!

Angyalom!! Hát nem is tudom, mit írjak neked!! Asszem kezdek anyukám nyomdokaiba lépni, mint boszi!! De sebaj!! A lényeg, hogy babás vagy!! Gratula!! Nagyon vigyázz magadra!! A szülinap, hogy sikerült?? Eszternek pedig puszika a bibijére!! Örülök, hogy nem vette fel, a kis drága!! Ne aggódj a súlya miatt ilyenkor már nem híznak nagy mértékben!! Nekünk a Kornélka 1 év alatt hízott most egy kilót, most 18, szóval ne aggódj!! (ja igen és ruhában!!)

Laar!! Jobbulást!! Egy dolgot tudsz csak csinálni, hogy nem puszilgatod a kicsit és ha nem muszály nem hajolsz hozzá közel, de szerintem sajnos így is jó eséllyel pályáztok nála is a lázra. Reméljük, azért a legjobbakat!! Orvoshoz tessék elmenni!! Jó?!

Arte!! Mi újság veletek?? Nálad jött már a miki?? VAgy még várat magára?? Mikor kellene egyébként NEM jelentkeznie??

Tegnap elrontottam a storyban a kokoszkóp koposzkóp volt! :D

Képzeljétek tegnap csináltam egy tök aranyos töklámpást. Este akartam kimenni, hogy meggyújtom benne a gyertyát ekkor látom, hogy hiányzik az arca!! Az idióta kutyánk megette!! NEm tudtam eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Teljesen átment disznóba. Már a kukorica darát sem lehet előhagyni, mert megeszi. Komolyan mondom förtelmes amit művel!! A Tökfejemet pedig nagyon sajnálom, tök szép nagy volt és olyan jól sikerült!! :( Na mindegy, majd jövőre!! Akkor a kutyának beragasztóm a szájját!!

Jók legyetek! További kellemes 7végét nektek!!

ANgyalom!! NAgyon várom az infót!! Tessék engem skypeon keresni!!

Nofikám! Hogy vagytok???

Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Petra: Ma kell megjönnie.... még nem tette tiszteletét, de szerintem majd fogja, csak késik... Megkaptam a vérvétel eredményét(endokrin), minden a középétrtéken van :) úgyhogy holnap hívom a nődokit remélem tud még holnap fogadni és addig nem jön meg.... Igazából nem bízok benne... De mind1!

Mindenkinek sok puszi, de tőlem most csak ennyire fussssssa :oops:

Minden nap olvaslak bennetek, úgyhogy írjatok csak :D

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Petra: Meforalon kivül most nem szedek semmit! 39 napos volt a ciklusom avagy alakulóban van szerintem mostanában nem volt uh cisztákról nem tudok, hogy lenne! Remélem nincs igaz akkor nem jött volna meg! :D Nov. 12-én műtik a párom kicsit izgul meg Én is! Munka ügyben semmi változás!!

Angyalom halkan grarulálok drukk a holnapi doki látogatáshoz!! :wink:

Bibócska örülök, hogy jól vagy!!

Ma voltunk a temetőbe olyan szép volt sötétben!

Puszika!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást kívánok.

Petra velem semmi különös. Olvaslak benneteket, de nincs időm írni. Nagyon jók a képek.

Nofi minden nap gondolok Rád, én már tutira nem bírtam volna, és csinálnék tesztet. Dokihoz mikor mész?? Bár ezer százalék, hogy baba van a pocidban szeritnem.

Angyal nagyon szorítok. De a pozitív mindig pozitív.

Etna nem semmi a te kis Ödödgfiókád, de a lényeg, hogy egészséges, eleven életre való kis krapek.

Bibócska annyira örülök, hogy elmúlt az a rettegett hét. Innen már csak a jó jöhet. Pihizz sokat.

Suzy drukkolok az anyukádnak, kitartás, és légy nagyon erős.

Arte még nincs veszve semmi, lehet, hogy már ketten vagytok, én drukkolok.

Grácus szorítok a műtét miatt, de minden rendben lesz, ebben biztos vagyok.

Velem semmi különös. Beszedtem a clostylt, és várok a csodára. Már annyira nem érdekel, mindegy, lesz ami lesz. Letettem a dologról, majd jön, ha akar. Én hiába szeretném, ha ő nem. Ez van, ezt kell elfogadnom.

Puszi mindenkinek.
szilvi09
 
 


sziasztok lányok!

angyalom!
te aztán tudsz meglepetést okozni! majdnem kiugrottam örömömben a székből, mikor olvastam a jó hírt. boti csak nézett, hogy miért tapsolok. azt hitte, hogy sikerült az anyját megőrjítenie. :lol: ez nagyon jó hír, remélem az orvos is megerősíti, de nem korai a doki? még csak 3 nap késésnél nem biztos, hogy lát petezsákot, nem? lemaradtam, terveztétek ugye a tesót? hát nagyon vigyázz ám magadra, én csak ámulok azokon az anyukákon, akik pici gyerek mellett kismamák, de ez csak én vagyok, aki ugye vigyázállásban feküdtem végig a terhességet és nem tudom elképzelni, milyen egy laza kismamaság. de gondolom semmi extra, ugyanúgy kell csinálni mindent, csak a végén nem szabad emelgetni. súly dologgal, hogy állsz? visszafogytál mindent ugye? én sajnos semmit nem fogytam, amit fogytam, azt is visszahíztam. de decemberig (jövőre) nekem is fogynom kell, mert akkorra tervezzük a tesót. nagyon várjuk a híreket!!!!!!!

grácus!
pcos vagy? arra kaptad a meforált? az nagyon jó, én is azt kaptam volna, ha beizgazoldóik az inzulin rezisztenciám, de ugye nekem is tökéletes lett a vérképem, ezért nem adtak. de azért a ciszták jelen vannak. januártól mentek akkor inszemre, ha addig nem sikerül? uradnak kitartás, neked meg sok türelem, a lábadozó pasik nem könnyű esetek :roll:

sziliv!
hogy vagy? képzeld, úgy néz ki, hogy múlik a 30 napos hasfájásom, remélem a csodaitaltól. már csak peteéréskor érzem a hasam, mensinél sem vészes. megyek vissza a rákszűrésemért, akkor megnézetem a cisztákat. remélem nálad is mihamarabb babás tesztért drukkolhatunk. nagyon nem írsz, remélem nem vagy annyira magad alatt. télen több kisbaba fogan, mert ugye az ember szeret többet ágyban lenni :lol: írjál mindenképp! tudod, mi együtt izgulunk veletek!

arte!
kezet foghatunk, nekem is minden értékem középen van, tökéletes a vérképem, még a végén én is próbálkozom természetes úton. remélem most, hogy a munkahelyre koncentráltál ott figyel a kis arte.

nofi és laar!
nektek mihamarabbi gyógyulást kívánok!

angyalom feldobtad a napomat! remélem jössz a jó hírrel, bár, ha még nem lát petezsákot, akkor majd fog!

gyerekek még alszik a fiam! igaz tegnap kimardt a du-i alvása! küldtem jó gyógynövényes recepteket, megfázásos időben jól jönnek. laar neked is ment.

lányok van valami tippetek, norbi állandóan beteg, ha meglebbenti egy szellő már beteg. a vitaminok többségétől éhes lesz, már így is 103 kg, igaz 193 cm. de a viszerei is nagyon rossz állapotban vannak. 2005-ben lett műtve, de szinte mind visszajött. új műtét javasolt neki. de azért ez túlzás, hogy 4 évente egy 34 éves embernek műtik a lábát. azt mondták genetika, meg a szakács munka sem tesz neki jót a napi 14 óra állás. szerencsére a gyerek immunrendszere nem az apjáé, eddig 10 hónap alatt 2x volt megfázva. na megyek mert 11-re jön egy ingatlanos, addig rendbe teszem a lakást, mert boti szekrényt pakolt este. ez mikor múlik el?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


szilvi!
de jó, hogy írtál! majdnem egyszerre írtunk!

bibócska!
nemsokára kedd van, remélem nem fáradtál el a temetői járással.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Jó reggelt lányok!

Nem tudok sokak írni (pedig lenne mit), mivel Tamásom nem száll le rólam :) Olvastalak Benneteket és a fogyás témához akarok gyorsan pár sort hozzáfűzni: képzeljétek osztálytalálkozón mesélte egy volt osztálytársam, hogy akupunktúrával fogyott: itt Győrben tettek be neki tűket a fülébe egy hétre (4000 ft-ért) és 4 kg-t ledobott.... nem sanyargatta magát, ugyanúgy evett... létezik ilyen? alig akartam elhinni. Azt mondta semmi durva nem volt, neki ez nagyon bejött.

Szóval mesélnék sokat, hétvégén megvolt a keresztelőnk végre, már nagyon régen akartuk, csakhát egy éve a kórház miatt, utána apukám miatt... most már végre túl vagyunk rajta, majd mesélek, nagyon mókás volt. KÉpeket is teszek fel, csak legyen egy kis időm, talán dél körül majd alszik Tamásom. De még előtte el kell menni a városba, ezer dolgunk van, csak kint meg minusz :( Na puszi Mindenkinek, Angyalom én is nagyon meglepődtem, szuper, hogy leírtad, örülök nektek nagyon! Írj mindenképpen doki után!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan teszek nektek pár képet a manókámról, később igyekszem jönni, de apa beteg lett, tudjátok milyen egy pasi...


Kép

Így szereti anyát :)
Kép

Ja, teszteltem, negatív lett, úgyhogy elkezdem szedni a gyógyszert. Szeretettel vártuk volna a babát ha jön, de sokkal jobb így :) Majd jövőre!
Puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Szép hetet kívánok mindenkinek....

angyal majd ha dokid is megerősíti a jó hírt akkor gratulálok neked...

petra jó kis ügyi kutyusotok van..a mieink előtt sem szabad kinnt hagyni semmit mert nekik aztán mindenbe bele kell dugni az orrukat..szörnyűek :D

Bizony lányok beléptünk a 10.hétbe..
Tegnap kicsit elfáradtam de olyan jó volt kimozdulni kicsit.hiányzott :)
Voltunk a temetőbe ilyenkor olyan szépek a sírok.anyának is volt már egy csomó virág és égtek a mécsesek gyertyák.
Mi is odaraktuk a virágokat vittem két nagy mécsest.
Aztán amikor a temetővel végeztünk anyósomék voltunk.az ebéd finom volt csak náluk hűvösebb van mint nálunk és hamar fáztam.
Délután fél 6 körül jöttünk haza utána átöltöztem és bevágtam a pihit a kis franciámon :oops:
De tegnap csak reggel meg este volt egy kis feszülés..a kettő között nem.szóval jól telt a házon kívül töltött idő.
Ma megint pihizek és remélem holnap megint jó híreket fogok kapni..
Szóval már csak egyet kell aludni :roll: :roll:
hát rólam ennyit mára majd holnap jövök remélem újabb faca kis uh.képpel.
addig is puszi mindnkinek.
bibócska
 
 


Sziasztok Lányok...

Kicsit már jobb nálunk a helyzet, Sada is és én is kezdünk kilábalni a vírusból. Lázunk már nincs, köhögés, bágyadtság még van. :-)

Nem olvastam még rendesen vissza, de...

Angyalom, GRATULÁLOK

DEJÓ DEJÓ DEJÓ!!!!! :-)

Most megyek pihenni, kimerült vagyok még. :-)

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri
 
 



sziasztok lanyok!
csak bekukkantok mert semmi idöm nincs sajnos,bar szabad vagyok de itt a parom gyereke es ö kikeszit,pedig mar nem kicsi de allandoan töri a fejet a rosszasagon hogy idegesitsen (mert nincs eleg bajom nelküle:(
holnap estig ki kell birnom valahogy!
es holnap lesz anya nagy napja! kerlek imadkozzatok erte,ahogy megtudok valamit egyböl irok nektek!
Angyalkam ,olvasom hogy lehet hogy baba van a pociba????
de jooooo! szivböl gratulalok! nagyon örülök neked:)
mennem kell lanyok ,folytatom a fözest aztan meg nem tudom mi var ram! olyan nyüg ez az egesz nekem......... :(
vigyazzatok magatokra! puszi:)
suzi2
 
 


Sziasztok lányok!

Alszik a Drágám, gyorsan írok, aztán teszem a dolgom tovább. Szóval keresztelő: nagyon-nagyon szégyelltük magunkat, amiért ilyen sokáig húzódott a dolog, de ahogy reggel is írtam: egy éve a kórház, utána apukám (arra vártunk jobban legyen, hogy Ő is el tudjon jönni). Mindegy, most már megvagyunk. Szombaton ötre vittük a Drágát, még egy másik kisgyerek is volt. Amíg vártunk a papara, már alig bírtam vele: mindig menni akart, sehogy sem volt jó neki. Szerencsénkre a másik gyerek végig sírt, Tamás meg azt figyelte hogyan ordít. :D Meg sem mozdult a kezemben, amíg nem jött a pap a szentelt vízzel... elfektettük - persze alig hagyta magát- Tamás meg tök hangosan elkezdte kiabálni: NEM-NEM-NEM... Papbácsi elnevette magát, meg a másik csapat is, hát elég vicces volt. Utána már hamar vége lett, volt egy kis sírás, de fél perc alatt megbékélt. Bánjuk, hogy nem videóztuk le, a mókás videók között biztos első helyet kapna. :D Teszem fel a képeket is.

Suzikám!
Nagyon-nagyon szorítok holnap anyukádnak, de én úgy emlékeztem 4-ét írtál, hogy akkor lesz a műtét. Sajnos holnap én csak este tudok jönni, mert apa szabin lesz és megyünk anyósékhoz, de gondolni fogok Rátok sokat! Minden renden lesz, csak erre szabad gondolni. Kitartás és sok-sok erőt Nektek! Puszi

Kiru!
akkor megnyugodhattok :) De ugye voltál dokinál is? nem csak úgy elkezded szedni a gyógyszert? Ákos gyönyörű, szép szál legény.

Bibócska!
Örülök, hogy NÁlatok is minden rendben, most már így is marad, nem kell aggódni. Ez a pici baba nagyon jönni akar hozzátok, de majd csak ha eljött az ideje. Pihizzél csak tovább, várjuk az UH képet!

Petrám!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen tortát sikerült csinálnod, biztos isteni finom is volt. ÉN is imádok sütni, de az én rosszcsont fiacskám mellett ez lehetetlen. Állandóan rajtam lóg, majd csak alakul valamit. :)

Etnám!
Mikor soraid olvasom, mindig örülök egy picit, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben :D (jobban mondva nem csak az én fiam ilyen anyás, rámolós..stb :) ) Remélem a kazi tényleg előkerül, biztos Boti dugta el valahova. Tamás is mindent eldugaszol, apja mobilját bedugta a fiókba (még jó, hogy nem a kukába :D) megcsörgettük, úgy lett meg, különben kereshettük volna. Állandóan eldugiszál valamit, tökre figyelnem kell rá. Puszi Nektek is!

Most akkor jöjjenek a képek!
(bocsi, mégsem tudom feltenni őket, itthon még nincsenek is fennt a gépen, csak anyunál! A fényképező meg persze ott van :oops: ) Este pótolom, addigis puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok lanykaim!

A helyzet a kovetkezo. MA hivtam a baratnom dokijat, de nem vette fel, ugyhogy ugy dontottem felhivom az en dokimat akinel szultem, es minidg is hozza jartam. Rogton felvette, s mondta, ha nem kapok idopontot holnapra, akkor is menjek este fel 7kor, mert fogad. NAgyon rendes volt. Ugyhogy holnap este megyek.
De ma reggel annyira rosszul voltam. Szedultem, hanyingerem volt. Azt hittem nem leszek jo semmire, de ugye Eszter erot adott, es munkat is.

Jajj lanyok olyan furcsa, ha tenyleg baba van, en mar teljesen elfelejtettem mit szabad es mit nem

ETnam, a kilokkal viszonylag jol allok. Visszafogytam teljesen, de meg igy sem az igazi. Most 65kilo vagyok. De ha ujra ugy fogok hizni, mint Eszterrel akkor megutom a 90a vegere. Mert remelem most a JOIsten megadja, hogy kihordjam vegig. Eszter is pakol egesz nap. Az osszes ruhajaval tele van a lakas. HA azt befejezi kezdi a doboz jatekkal. De mar lassan kezdem megszokni. Vagy van hogy a konyhabol hozza az edenyeket. MOst mit csinalljak? HIaba mondom hogy nem szbad nem erti, mar feladtam.

Kiru, nagyon szepek vagytok! Akos meg mindig anyuci fiacskaja. Miket csinall mostansag? Valami ujdonsag?

Arte, holnap minden kiderul, legalabbis remelem nincs tul koran. Milyen az uj melo? Elvezed csinallni?

Szilvi, draga ne keseregj, es ne igy allj hozza. Hanem pozitivan, te mindent megteszel es a baba jonni is fog nemsoka. Erre gondolj.

Petram, vagy kis boszi? A szulinap nagyon jo volt. Szerencsere mindenki dicserte a foztomet apa 38lett nem tudom irtam e. A bekopes allati volt. Nekem nagyon tetszett. Mi is akartunk tokot de a vegen nem jott ossze. A mi kutyank is ilyen lokott, ugyhogy lehet hogy nemis baj. Aztan a rajzolsarol jutott eszembe, hogy KOrnelka toled orokolhette a hajlamot nem e? Hisz teis ugyes vagy ilyen teren.

Suzy nagyon imadkozom holnap, e sgondolok anyukadra. Sajnallom, hogy a parod kislanya rakoncatlankodik. Hany eves? Biztosan kicsi ahoz, hogy ertse ezt. A parod most veled tud lenne? Irj mihelyst tudsz valamit! Ollelek!

BIbocska, varom enis az uj kepeket!

Luca, gratulallok a keresztelohoz. Orulok, hogy megvolt. Ugyes volt Tamas biztosan, persze igy nehezebb, de o biztos jol birta. Eszter is van mikor kevesbbe birja ki a miseket vasarnap, de alapjaban ugyesek ok. Varom nagyon a kepeket!

Megyek, mert sir hercegnom, holnap proballok jonni. Puszika es drukkoljatok meg mindig, hogy minden rendben legyen. Kicsit meg furcsa is hogy nincs barnazas, nem faj smemi. Remelem ez igy is marad!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok lánykák!

Háát lázam tegnap óta nincs, hőemelkedésem van, a hideg is ráz néha, aztán elönt a forróság a torkom iszonyat fáj.
Mivel a dokinála váró állandóan dugig van ezért, elhívtam ide, nem akarok még vmit haza hozni épp elég ez is a kicsinek...az orrunk még mindig folyik, szívom, meg fújom neki a sterimárt, de még mindig olyan mintha dugig lenne az orra.
Nálam vmi vírus van, azt mondta a dokinő, a torkom nagyon piros, szerencsére a mandulámnak nincs baja.Kaptam algopyrint, c vitamint kell szednem, calciumot, és ha rosszabbodik, lesz váladékom akkor ki kell váltanom az antibiotikumot is.Meg mebucaint is kell szopogatnom..remélem hamar meggyógyulok..

Angyal!
Gratulálok!
Ez nagy boldogság gondolom a családban, terveztétek is?

Nofim te mikor mész dokihoz, nem árt a babának a náthádra szedett gyógyszer?

Bimbócska, hogy vagy?Olyan gyorsan rohan az idő...

most megyek mert babuci megint a hasán van és nyafizik.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Ma voltam nődokinál mert szombat óta nem jött meg. Tesztet csinált csak mert uh-al nem lett volna érdemes vacakolni... Ha egy 7 múlva sem jön meg akkor vissza kell mennem. Ha megjön akkor meg a menzesz után kell mennem h megcsinálhassuk a ciklusfigyelést. Ajánlott magzatvédővitamint - femibion a neve és azt mondta legyen nálam mindig nospa....mert azt lehet használni akkor is ha az ember babás.

Bocs h csak így irogatok, de rohadt fáradt vagyok... kikészít szellemileg ez a meló és nem igazán tudom kipihenni... mi lesz még ezután??? Jó a meló, de mint ahogy írtam nagyon fárasztó. Sok az új infó! De majdcsak összejön minden :D

Vasi merre jár vajon?

Puszika

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Gondoltam melóba menetele előtt bekukk és megírom, hogy megjött...
Mindegy nem is bíztam benne, h babás lennék, ebben a hónapban jön a cikluskövetés dokibácsival :D

Pusszantás!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok, csajok!

Ne haragudjatok hogy nem írtam, de nagyon fáradt vagyok én is és kevés az időm. Dolgozok ezerrel, szombaton ismét voltam. Ezen a szombaton nem kell mennem viszont vasárnap kezdem az éjszakát.
Grácus kért hogy írjam meg nektek nem jó a gépe, valami vírusa van. De nem csak a gépnek mert lázas és fáj a torka meg a háta. Szegénykémnek nagyon furi volt a hangja, hallottam hogy beteg. Remélem hamar meggyógyul és a gépe is rendben lesz, az is meggyógyul.
Velem nincs semmi csak várom a 22-t nagyon.
Angyalkám, örülök hogy örülsz és várom mit mond a doki.
Kiru, hogy van a kezed? Jobban vagy már? Mekkora ez a gyerek és milyen aranyos. Fantasztikus. Hallod, nem csodálom hogy fáj a kezed.
Nofikám, nagyon köszönjük a figyelmeztető vonalzót. Mensi ügyben hogy állsz? Ugye nem jött meg? Voltál már dokinál?
Etna, olvastam a másik oldalt is és engem is felháborítanak ezek a dolgok de hidd el hiába mérgelődünk ezen hiszen nem változik tőle semmi. Sajnos vannak ilyen nők. Puszilom Botikát. Milyen nagy fiú lehet már. Iszonyatosan telik az idő.
Petra, nagyon klassz volt a torta és jó sok ajándékot kapott Kornélka. Bizti elvan egy darabig a sok játékkal.
Arte, nem csodálom hogy fáradt vagy. Bármilyen az ember munkahelye meg kell szoknia. Majd később jobb lesz, meglátod. Sajnálom hogy megjött. Csuda vigye már el legalább 9 hónapig. :wink:
Daniella, jól vagytok? Remélem nem fáztatok meg. Most mindenki megfázik mert csalós az időjárás néha és annyira hirtelen jött ez a hideg hogy a szervezetünk nem érkezett követni. De, azért sétálgatni ilyenkor is kell a picurokkal mert nekik is meg kell szokni.
Szilvi, mi van veled? Mensit mikor nem várod? Te is nagyon ritkán írsz. Most olyan gyerekcsináló idő van, úgyhogy húzzzatok bele ti is. :lol:
Laar, nagyon örülök hogy jobban vagy már. Most aztán tessék vigyázni magatokra de nagyon.
Suzi, nagyon szorítok anyukádnak. Imádkozni fogok hogy minden rendben legyen. Puszillak és nagyon sok erőt kívánok neked ezekhez a nehéz időkhöz.
Luca, nagyon vicces lehetett a kiscsávó a keresztelőn. Gratulálok hozzá és nagyon várom a fotókat.
Most már befejezem, remélem nem írtam semmi hülyeséget. Ha mégis nézzétek el nekem mert igen csak fáradt vagyok. Utálok korán kelni és utálom a délelőttös szakot, de lehet hogy csak egyszerűen pihennem kéne egy kicsit.
Csajok, egyre szerelmesebb vagyok Vasiba. Ez normális? Olyan édes és olyan..... szóval nagyon szeretem.
Mindenkit ölelek és vigyázzatok nagyon magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Csajszik!

Angyalom: Halkan, de annál nagyobb örömmel gratulálok a kis pocaklakódhoz! Ma mész dokihoz, ugye? Várom már, hogy gyere a hírekkel!!! Terveztétek a babát? Vagy úgy voltatok vele, hogy jöjjön, ha a Jóisten úgy szeretné?
Igen, Alexa eléggé érdeklődő. Ha lent van a habitapin a földön, én meg teszek-veszek a szobájában, akkor sokszor odakúszik hozzám és rángatja a nadrágom szárát. :D 4kézlábra áll, felnyomja a popóját és hintázik előre-hátra, de még nem mászik. A kedvenc játéka a tv távirányító :D , hihetetlen, mennyire odavan érte. Amúgy minden sokkal jobban érdekli, ami nem játék, pl. szemüvegtok, papírzsepi zacsi, manikűr készlet, fényképezőgép stb.
Eszterkének begyógyult már a kis sebe az orra alatt?
Az üldögélést kérdezted még, néhány mp-ig megül már, de nem nagyon ültetem, majd ha magától is felül, utána majd ráér ücsörögni.

Petra: Ahogy már a múltkor is írtam, mindig előttünk jártok súlyban olyan kb. 300 g-mal, most is. :) Igen, Alexa szereti a cukkinit. Kóstolt már brokkolit és spenótot is, mindegyiket krumplival vegyítve. Üveges bébikaját is kap időnként és én is főzök neki. Üvegesből a DM-es Babylove-nak van egy finom cukkinis főzije, azt nagyon szereti. Flóra hányszor kap 1 nap ht-t? Alexa 2x vagy 3x, ez változó. De még mindig 5x van nappal szopi. Te már kiváltottál egy szopit?
Elhiszem, hogy mérges voltál, amikor a kutyátok megrágcsálta a tököt. Olyan jól néznek ki ezek a világító tökök! Nekem viszont abszolút nincs kézügyességem ilyesmihez.
Hát igen, én is kiváncsi vagyok, hogy tesóméknál mi lesz a 2. baba, de nem akarják most novemberben megkérdezni a 18 hetes uh-n, hanem karácsonykor akarnak menni 4d-re és akkor akarják majd megtudakolni.

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Bibocska, nem felejtettelek el, csak kicsit szórakozott vagyok. Nagyon örülök hogy minden rendben van nálad és a babánál. Pihenj sokat, de azért sétálgass is mert az kell és azzal szerintem nem ártasz. Amikor feküdtem sokat én is majd össze estem és legyengültem. Tehát a séta fontos. Puszika és várom az uh képet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Kiru: Nagyon szépek vagytok Ákossal! Olyan értelmes tekintete van! Sokat nőtt! Örülök, hogy úgy alakult, ahogy szerettétek volna, ráér még a kistesó, én sem tudom mit csinálnék, ha most jönne. :oops: Persze örülnénk, de biztosan nagyon nehéz lenne 2 kicsivel. :roll:

Laar: Jobbulást kívánok nektek, gyógyuljatok meg mielőbb! Házatok hogy áll? Fotókat mikor tudsz hozni? Miket kóstolt eddig Míra baba?

Arte: Sajnálom a mensit! :( Remélem, az uh-os cikluskövetés eredményes lesz, szerintem annak kell lennie, mert azon figyelemmel tudja követni a dokid a tüszőérésedet és meg tudja mondani, hogy mikor akciózzatok. Az ovu teszt is hasonló elven működik.

Szilvi: Ne szomorkodj és azért gyere sűrűbben közénk. Szóval akkor elkezdted szedni a clostyt. Sok ismerősömnek jött össze ezzel a baba (a legjobb barátnőmnek is), drukkolok, hogy nálatok is eredményes legyen! Lehet, hogy egyből ikrek lesznek, tudod, ennek is nagy az esélye ilyenkor!

Niki: Mi van veletek? Amélia? Úgy eltűntél....

Suzikám: Nagyon szorítottam anyudnak, valószínűleg most már túl van a műtéten, ugye? Majd gyere mesélni! Biztosan minden a legnagyobb rendben lesz vele, csak erre szabad gondolni.

Luca: Örülök, hogy jól sikerült a keresztelőtök! Apukád biztosan figyelt benneteket fentről.
Aranyos lehetett Tamás! Nagyon várjuk a fotókat!

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


szép estét kívánok mindenkinek...
Remélem jól vagytok?én nagyon :D :D :D :D :D :D
hál Istennek minden rendben van..Kismanó jól érzi magát sőt...
olyan csodában volt részem ami egy örök emlék marad számomra.
Az én kicsikém izgett mozgott produkálta magát :D
kicsi kezei kicsi lábai csak úgy jártak....a haematóma is kezd felszívódni még ott van de már "gyengül".
szóval most már többet lehet mozognom de persze házi munka továbbra is tabu.és talán most már ideje lesz felkeresni a védőnőt is remélem nem jön közbe semmi.
legközelebb majd 17.-én kell menni szintén 13:00.
olyan messze van még...de most nem lényeg mert kismanó jól érezte magát és csakis ezt kívánom neki a továbbiakban is!!!


ja és az igért fotócska :D Kép
bibócska
 
 


Nofikám: Jobban vagytok már Sadával?
MIKOR MÉSZ VÉGRE NŐDOKIHOZ????????????????


Bibócska: Gratulálok, hogy beléptetek a 10. hétbe! Nemsokára átléped a bűvös 12 hetet és utána már megnyugodhatsz egy kicsit. Vasikáénak igaza van, a pihi mellett azért sétálgass is!

Vasikáé: Veled mi újság, hogy vagy?

Etna: Jól vagytok? Norbi szedhetné a grape fruit kivonat cseppeket, az nagyon jó immunrendszer erősítő. Picit keserű, de limonádéba csepegtetve iható. Napi 3x10 csepp az ajánlott, kúra szerűen.

Grácus: Veled mi újság? Mi a következő lépés nálatok?

Na, vajon kit hagytam ki? Remélem, senkit......

Kép

Kép
daniellla
 
 


Bibócska: Gratulálok és nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!!!!! El tudom képzelni, hogy most mennyire boldog vagy!!!!!!! Nagyon édi a kismanód!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Vonalzó próba.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Megint....

Kép

Kép
daniellla
 
 


Draga lanyok!
hat tiszta ideg vagyok ,egesz nap a bizonytalansag.........nem mütöttek meg anyat ma mert egy eredmenye elkallodott....hat a ku...va eletbe...bocsanat de en ezt nem ertem!
fizetek mindegyiknek mint a kanonatiszt es igy bannak az emberrel!
szegeny hugim szaladgalt egesz nap en meg egettem a telefon vonalat!
mar benn maradt anya holnap 10.kor sorra kerül legalabb is remelem!
beszeltem vele olyan nyugodt a dragam...ö nyugtatott engem mert olyan ideges voltam azt hittem atmaszok a vonalon!
jaj csajok en teljesen kivagyok!
kerlek benneteket megegyszer imadkozzatok anyaert en meg holnap jövök a hirekkel!
nincs idöm visszaolvasni,ne haragudjatok:( asszem bedobok egy xanaxot hogy legalabb aludni tudjak!
szeretettel ölellek benneteket es megegyszer ne haragudjatok hogy nem irtam most mindenkinek..... a parom is sok volt mara nekem!:((((((((((((
puszi mindenkinek! jo ejszakat!
suzi2
 
 


Suzi: Biztos rendben lesz minden Anyukáddal holnap, szorítok értetek nagyon!!!!!!

Csajok!

Hoztam néhány fotót nektek. A képeken Anyukámmal van Lexi. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


folyt. Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Tegnap akartam irni, de elbeszelgettem az idot. MOst gyorsan potolom, mig Eszter alszik. Szoval nagyon kedves volt a doki, meg Eszterrol is kerdezett. CSinallt huvelyi uh-t, mert mondta, hogy meg nem biztos, hogy latunk valamit. DE a vegen megkerult a kis fekete pontocska. Meg nagyon pici. Ugyhogy 2het mulva megyek vissza. Amikor te Bibocska kb akkor. De orulok, hogy elmentem, mert megnyugodtam afelol, hogy jo helyen van. Tegnap este olyan aranyos volt a parom csomo gyumit szeletelt nekem, hogy agyjak a fianak jo pofa. MOSt mar csak azert imadkozom, hogy minden rendben legyen, es 2het mulva lassuk a szivecskejet! Kaptam CEntrum maternat, errol hallott mar valaki? Olyan elevit fele, csak a centrumtol, irt duphastont es magneziumot is, ugyhogy en ugyesen beszedek mindent!

Laar, igen orulunk neki, csak meg nem igazan akarjuk elkiaballni, mig nem latom, hogy ver a kis szive es minden ok. Orulok, hogy gyogyulgatsz. Kozben akartam is irni, hogy a Tentum verde sokat segit a torkocskadna, ha esetleg kapar.

Arte, sajnallom, hogy ilyen nehez a melo, de legalabb van benne kihivas, es nem unatkozol. JO lesz ha a doki figyelni fogja a ciklusod, legalabb latjatok hogy mikor van tenyleg p.e. Ha neked sem 28naposak a ciklusaid eleg nehez. NEkem is 30 es raadasul most mondta a doki, hogy hatrahajlo mehem van eddig nem jutott eszebe, es megiscsak van baba. Szoval csak elore, es bizakodni:)

DAniella, hat igen, mi a JOIstenre biztuk ezt a dolgot. Es ugy ne zki O most latta jonak, ugyhogy bizom benne, hogy most minden zokkeno mentesen alakul majd. Nagyon ugyes Lexi, olyan kis huncut feje van, mint Eszternek, latszik, hogy santikal valamiben. Igen a jatekokkal mar csak igy van, hogy nem erdemes sokat venni, mert ugyis erdekesebb a tavcsi, majd kesobb az edenyek. Eszter is max kiboritja a jatekos ladat, es a kisautokat tologatja, a baba meg nm igazan erdekli, inkabb a plussok. MEg az en edenyeim nah azok nagyon. A sebecske kezd osszemenni mar csak 1pici van, de az meg latszik. Kis rontom bontom remelem nem akarja potolni massal. Lexi edeske lehet, ahogy huzza a nacidat. eszter is csinallta ezt.

folyt. kov.

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Bibocska edesek vagytok. Orulok, hogy teis atelted ezt az elmenyt. Biztosan konnyeket csalhatott a szemedbe. Azert csak pihizz, ha nem muszaly ne csinallj semmit. Van aki fozzon ratok?

Suzy, en nagyon iadkozom efelol nyugodt lehetsz, ma reggel is eszembe jutott edesanyad. HIdd el minden rendben lesz, csak tudom idegesito a varakozas, mikor amugy sem egyszeru. Irj, hogy mi volt, nagyon varunk, es egyel rendesen, nehogy bajod essek. Valami gyenge nyugtit vehetsz be, hogy ne idegeskedj tulsagosan. Es most ne torodj senkivel mit mond, csak az anyukadert imadkozz! Olellek draga!

ZSuzsa, akkor veled eggyutt varom az idopontot. Kivancsi vagyok, hogy alakul majd a dolog. Addigis ne dolgozd halalra magad teis. Vagy ilyenkor nallatok is nagy a hajtas?

MOst megyek dragaim, remelem nem maradt ki senki. Meg pihizek egy kicsit meg bevezem a bogyokat! Aldott napot mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok,

Mindig jovok es olvasok. De irni nem tudok.

Angyal gratulalok nektek. Remelem minden rendben lesz. Olyan jo, hogy megint tobben vannak akiker izgulni kell :)

Bibocska, orulok, hogy minden rendben van. Ha batrabb is lehetsz mostmar, tessek csak sokat pihenni. Majd mozog eleget, ha meg lesz a kicsi.

Suzy sajnalo, hogy ilyen idegorloen viselkednek veletek. Gondolok Anyudta es hidd el minden rendben lesz.

Kiru, Akos olyan szep nagy. A kis pofija tiszta a tied szerintem:) Majd jon a teso is, ne szomorkodj miatta?

Daniella, Alexa egyre jobban hasnolit az Apukajara. Ti mikorra tervezitek a testo. Vagy gonolodm elobb a lakassal akartok tisztaban lenni.

Etna, Botin mindig csak amulok. Olyan szep nagy az a fiu es minden kepen latszik, hogy milyen elvene. Gondolom olyan nagyszaju lesz mint te :)) jovore tervezitek akkor a tesot?

Tudom, hogy nem irok,most mindenkinek, de mennem kell boltba.

Nalunk is tortennek a dolgok.
Akos megszokta a bolcsit es szereti is azt hiszem. Sokat tanul es fejlodik. Megtanult peldaul egyedul elaludni szepen csendben. Mar mindent megfog es nyul a dolgokert. Szerintem lassan meg is fordul,mert mar nagyon kozel van csak mindig visszabillen. Olyan draga :) 18-an megyunk a dokihoz. Akkor meg tudom mondani mekkora.
Ja es egyre jobban hall, meg mindig nem tokeletes, de alalkul.

Nekem meg sajnos nincs munkam jaunartol. A cegnek nincs penze es kenytelenek voltak elkuldeni engem. Sajnalom, hogy igy alakult,mert nem lesz konnyu anyagilag.
Akossal legalabb tobbet lehetek itthon. A vicc az, hogy a bolcsit nem tudom visszamondani, mert ha kapok munkat, akkor megint kell es nem akarom, hogy Akost ujra szoktatni kelljen. Azt fogom csinlani, hg hetfon es penteken egy ket orara menni fog,hogy ne felejtse el,addig en mondjuk takaritok. Nem megy majd rendesen, de mi majd rendesen fizetjuk persze.

Kepzeljetek 68,4 kg voltam 2 honapja es ma reggel 61,8 volt a merlegen :D jaj olyan jo, hogy nem vagyok egy kis tehen.
Ja es kaptan Minerat. Valakinek van itt olyan. Egy honapja tette fel a doki es meg mindig verzek. Allitolag normalis dolog.

Na rohanok boltba, mert Akos kiabal a friss levegert. itt egy kep ezt a bolcsiben csinaltak a multheten.
Kép

Kép
lesza
 
 


Sziasztok!

Lesza!
De jó hallani rólad, az már kevésbé jó, h elveszteted a munkahelyed, remélem hamar találsz másikat.
Ákos nagyon tünemény, milyen nagy már..:)Azt mondták nekem, h a bölcsiben sokat fejlődnek, okosodnak a kicsik, ezek szerint ezt te is megerősíted.
Hogy fogytál, a munkától gondolom..ez nagyon szupi, gondolom örülsz.Amúgy ha szoptatnál, akkor hogy oldanátok meg a bölcsit, meg a melóhelyet?Sok puszi nektek, és szorítok, h mihamarabb találj munkát.
Gondolom a Minera olyan mint a spirál, asszem ott normális a vérzés, de lehet h butaságot írtam,de a csajok biztos jobban tudják.

puszi

Nofim!
Hogy vagytok?Mikor mész dokihoz? Tesztet nem csináltál még egyet azóta?
Még mindig szorítok!

Arte!
Sajnálom, hogy megjött, de ne adjátok fel!Talán jobb is így, most a munka miatt.

Daniella!
Nagyon nagyot nőtt Lexi.
Mi esszük a bébikaját, üditőt, teát vizet azóta sem issza, csak a tápot, uh azzal szoktuk leöblíteni a kaját.
Eszi a zöldségeket, de csak úgy ha keverek hozzá gyümölcsöt, különben kiköpi, a gyümölcsöket imádja, rizzsel simán is.Már esszük a husis bébikaját is, főzelékeket, de azokat is gyümivel keverve..különben nem eszi meg.Nagyon ügyesen eszik kanállal.

Ti esztek még tápot, és miket esztek még?

Etna!
Boti is nagyot nőtt, ő miket eszik már?

Bimbócska!
Nagyon szép a kis manód, vigyázz magadra, pihenj sokat.

Angyal!
Várjuk a híreket.:)

Suzi!
Sajnálom, h ennyit idegeskedsz, szorítok, hogy minden rendben legyen.


puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Szaisztok!

Nofi, Etna, most csak rátok emlékszem.
Hogy hívják a mikroszkópot amit használtok? Maybe Baby?Mert ezt a neten néztem és 13 rugó, és 3-4re emlékeztem

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Leszam, orulok, hogy jottel es irtal nekunk kicsit. NAgyon edes Akos, olyan mintha mar teljesen nagy fiu lenne ezen a kepen. Gratulallok a fogyasodhoz ugyes vagy :D. Orulok, hogy ugyeskedik Akos, azert a bolcsiben sok mindenben megtanul onallonak lenni. Eszter amugy is nagyon az, mert en hagyom neki, de a baratnom kisfia most kezdett el jarni, es o le van dobbenve dolgokon, hogy egyedul csinallja, szoval van ennek jo resze is. Sajnallom, hogy meg kell vallnod a munkahelyedtol. Remelem hamar sikerul ujjat talallni. VEgulis okos kedves fiatal lany vagy. Biztos menni fog. Puszilunk titeket es gyere amikor tudsz gyakran!

Laar, kiproballtal mar tobb fele teat? GEYiket sem kedveli? Es ha poharbol adnad, ugy erdekesebb. VAgy kiskanallal? Mert a folyadek az nagyon kene neki, ha eszik. A tapi megsem olyan. Hatha valamelyik praktika bevallik :)

LAnyok jelentem szivoszallal es poharbol is iszunk egyedul nehany napja. ANnyira tetszik neki,en meg annyit nevetek rajta, mikor szivoszallal iszik. NEz ram es kozben vigyorog a szeme, mintha mondana, nah latod mit tudok:)

MOst megyek reggelit csinallok. ALdott napot mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


sziasztok lányok...bár szinte mindenhol esik(itt tuti) kívánok mindenkinek szép napot.
köszönöm a jó kívánságokat aranyosak vagytok.
igen pihenek még mindig nagyon odafigyelek magamra a továbbiakban is.
főzni szoktam hiszen enni kell de nagyon könnyen elkészíthető és laktató ételeket szoktam csinálni..és mosogatni szoktam még de ennyi itt be is zárul a melókör.de azért muszály kicsit mozogni is..
Ha minden rendben lesz hétfőn amúgy is mennem kell a házi orvosomhoz a tp. papírért és akkor megnézem mikor lesz a védőnőm mert most már engedélyt kaptam hogy mehessek.
de a héten még nem akartam gondoltam még lustizok hogy tutibb legyen a dolog de jövő héten szeretnék menni.
tegnap este óta szét megy a fejem nem tudom mi baja de fáj.még gyogyit nem vettem be nem is nagyon szeretnék de jó lenne ha már elmúlna.
ezen kívül velünk minden rendben van hál istennek jól vagyunk néha feszülgetek de ennyi.ritkán egy kis hányinger de vuk még mindig nem volt :)

angyal garatulálok a kis pöttyödhöz:-)kívánok neked kíméletes problémamentes kismamiságot :D :D

mindenkit puszilok cupp-cupp :lol: :lol:
bibócska
 
 


csak egy percem van, de ezt le kell írnom:

ma a játszóházban lesmárolták a fiam, szó szerint egy kiscsaj ráfeküdt és a nyelvét nyalogatta. boti meg hagyta, nekem rögtön a h1n1 jutott eszembe, közben meg jön az unokám
én az első sokk után úgy röhögtem, hogy majdnem bepisiltem. boti legalább 1 percig feküdt overálban, ilyen még nem volt, mivel soha nem marad egy percig nyugton. legközelebb is hozok a házhoz nőket, hátha azok bírnak vele. küldöm majd a videofelvételt róla, sajnos a smár lemardt, de utána még jöttek kislányok puszilgatni. nagy csibész a kiscsávó! nem az apjára hasonlít, hanem? :oops: :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


JÓ reggelt lányok!

Nekem is nagy hírem van: az én kis Drágám tegnap elindult egyedül! Egyik percről a másikra, először én noszogattam, hogy menjen egyedül, két lépést ment úgy, hogy kísértem, aztán mint a rakéta, beindult. Nem ám csak 1-2 lépés egyedül, hanem egyszerre 10 m!!! Nagyon édes volt, alig akart megállni. Persze még bizonytalan, de nagyon ügyes. Tudtam én, hogy simán menne már egyedül, csak nem merte elengedni a kezemet. Ez volt délelőtt.... aztán délután aranyomnak bevágtak kettő szurit, majdnem megszakadt a szivem. Kapta a 15 hós kötelezőt, plusz még egy Prevenart. Nem is tudtam, hogy abból még kap, hiszen 3-at már kapott, de azt mondják kell egy emlékeztető 1 és két év között. Annyira sírt, de már akkor mikor még csak a védőnőknél voltunk, nem tudom miért viseli ilyen rosszul. Kb. fél órán keresztül sírt, amig ki nem léptünk az épület ajtaján. :(

Etnám!
Boti korán kezdi. :wink: helyesek lehettek nagyon, Te meg büszke a fiadra, hogy már most mennyire bejön a csajoknak. Csúcs!

Angyalom!
Ügyes Eszterke a szívószállal ivással :) Tamás is iszik már így, kb. egy hónapja tanultuk meg, mikor itthon maradt a cumisüveg és muszáj volt arra rájönni. Neki dobozos üdítővel tanítottam meg, hogy egy kicsit megnyomtam a dobozt, aztán mikor jött a szívószálból, már meg is szívta. Azóta nagyon tudja. Amúgy mi iszunk pohárból is nagyon ügyesen.

KIru!
MIndig elfelejtem megírni: nincsenek meg az én gyerekkori ruháim, csak ez az egy hálózsák, illetve a rugi, amiben anyuék hazahoztak a kórházból. Ezt szerettem volna ráadni Tamásra is egy fotó kedvéért (aztán egymás mellé tenni a két képet, hogy anya és Tamás ugyanabban a rugiban), csak adódott egy apró probléma: Tamás nem fért bele :D

Mennem is kell, ezer dolgom van. Remélem nem lesz mellékhatása az oltásnak, doki azt mondja bedagadhat a fültőmirigy, nyálmirigy... hurrá... még az lenne a király, ha megint a heréje dagadna be :( Akkor is pont kettő oltást kapott (prevenar + kötelező)
Suzikám! mi van anyukáddal? Annyira szorítottam értetek, nem írtál semmit!!! Szerdán megvolt a műtét?? ÍRJ pár sort!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Kicsikém felébred éjjelente, legalább egyszer, de betakarom megsimogatom és alszik tovább, sztetek mi ennek az oka, és mostanában ez rendszeres, nem sír, csak elkezd dumálni és játszani, mint aki kialudta magát.Lehet, h nem elég neki kaja, de egyszerre lefekvés előtt nem tud többet enni, valami táplálóbb kellene neki?
Most megyek takarítanom is kellene de nem sok kedvem van

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lanyok!
bocsanat hogy csak most jövök de nem tudtam, tiszta felfordulas itt minden!
Anya tul van a müteten,hal Istennek jol van,nem lazasodott be eddig!
faj neki de ez ugye ez most normalis!
nagyon pozitiv es jo a kedve,hivom minden nap!
Kb.ket hetet kell benn maradnia ha nem lesz semmi baj,es 6 het mulva lesz erdmenye a tovabbi kezelesekröl!
köszönöm lanyok a sok Imat es szoritast,halas vagyok erte nagyon nektek!
meg nem olvastam vissza de igyekszem es irok aztan mindenkinek!
itt rossz az idö nagyon mindeki beteg,haaat nagyon remelem nem fogok elkapni semmit de nem tudom most oltassam magam be vagy nem! itt sok ember megfordul naponta es felek hogy elkapok valamit!
na szaladok tovabb.....puszi mindenkinek!
suzi2
 
 


Sziasztok!

gyorsan a régen beígért képek, aztán indulunk anyósékhoz hétvégére, úgyhogy nem leszek, csak vasárnap. Puszi Nektek és kellemes hétvégét!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Valami virus hazavagta a gepemet, ezert nem tudtam jonni, de latom nem maradtam le.

Bibocska szivembol orulok, hogy jol vagytok, es koszonom a jokivansagokat, enis viszont kivanom. TI mar nemsoka tul vagytok az elso kemeny 12heten, gyorsan eltelt. EN meg izgulok kicsit a szivhang miatt, de 18-aig van meg ido. TE is szedsz megneziumot, duphastont, vagy nem irt a doki, milyen magzatvedo vitamint kaptal?

ETnam, hat nem semmi a kispasi. Kar, hogy nem sikerult megorokiteni. Allati felvetel lett volna belole :)

Lucam, nagyon ugyesek vagytok gratulallok. Eszter is igy volt, hogy mindig fogott minket, mert felt, es aztan egyszercsak meggondolta magat. Mi is ugy tanultunk szivoszallazni, hogy nyomtam neki, csak en kakaossal, es erezte az izt es szivta, de aztan valahogy elfeledkeztem rola, es mikor ujra adtam nem felejtette el, es tetszik neki. MOstmar igy es poharbol proballunk inni napkozben is. Csak estere viszem be neki a csoroset, ha megszomjazna legyen ott. Mert o felszokott ebredni inni gondolom, mert reggelre szinte ures az uveg. Nagyon figura Tamasod ezeken a kepeken. Olyan kis huncutul mosolyog. Anya fiacskaja :)

Laar, lehet, hogy ez csak atmeneti idoszak. Szokott ilyen lenni a babaknal. Biztosan elmulik majd. ha nem sir, akkor nincs baj.

Suzy, szivbol orulok, hogy anyukad korulmenyekhez kepest jol van. remelem hamar tul lesztek ezen. Es 6het mulva minden eredmeny tokeletes lesz. VIgyazz magadra, egyel sok vitamint, es ne engedj sekit tul kozel magadhoz. Nem lesz baj. SOk oleles neked!


MEgyek csajok kesuzlok vasarolni, ma jol erzem magam. tegnap nagyon vacak volt, es gyenge voltam, de ma erosnek erzem magam. Aldott napot mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


jo reggelt lanyok!
Angyalom dragam,gratulalok a kismanohoz a pocidba!
Annyira örülök neked :) örülök annak is hogy jol vagy es kivanom azt hogy minden renben legyen es a Jo Isten vigyazzon ratok!
Eszterkem aranyos lehet nagyon ahogy szivoszalazik:)
Anyukad remelem mar jol van,sokat gondolok ra:)
puszillak benneteket es simike a babanak:)
Lucam draga,vegre elindult a kis hapsi:)
Nagyon aranyos Tamas a kepeken latni hogy milyen boldog baba!
Bibocska örömmel olvasom hogy jol vagytok,csak igy tovabb,tessek nem idegeskedni es pihizni! simike a pocaklakonak!
Etnam draga,jot mosolyogtam Boti kalandjain,haaat nem semmi a kölök! nagyon edes lehetett ahogy elvezte a hölgyek tarsasagat :lol:
Laar draga remelem jol vagytok es Mira baba sem sir ejszaka!
Lesza,örülök hogy irtal nekünk ,nagyon szep a kis herceg! igazi nagyfiu mar! sajnalom hogy nem lesz munkad de remenykedjünk hogy talalsz valami ujat es minden renben lesz! szoritok nektek!
Nofikam,remelem mar meggyogyultatok mindketten? mensivel mizu?
remelem elkerül es baba van a dologba!
Arte draga hogy vagy? hogy telnek melos napjaid?
Sajnalom hogy megint jött a miki hozzad ,de majd csak összejön egyszer az a babo:) kitartast neked!
Petram dragam ti hogy vagytok,remelem jol es nem vagytok betegek! puszi nektek!
Swidim,rolad nem olvastam....puszillak bennetket!
Daniella szivem,nagyon edes Akis hercegnö,szepen növöget......es azok az oriasi nagy barna szemek......nagyon szep kislany!
puszi nektek!
Vasikae veled mizu? hogy allnak a dolgok?
imadkozom erted ,annyira megerdemeled mar hogy legyen babad!
kitartast draga! imadkozom erted!
Jaj lanyok ejjel azt almodtam hogy pozitiv lett a tesztem es kismama lettem,de az alom veget ert es olyan rossz volt felebredni!
pedig mostansag nem töröm magam rajta hisz lefoglal Edesanyam!
Hetfön kell megjönnie a mikinek,de mar erzem is hisz leszakad a derekam! meg most aztan apa nem is volt ithon ugyhogy magyaraszkodhatnek honnan lett a baba :lol:
na mennem kell dolgozom tovabb!
szep es kellemes hetveget mindenkinek es sok-sok szertö öleles!
suzi2
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa köszi, hogy megírtad :) A gép is jó lett meg már Én is jobban vagyok!! Jelenkeztem a tranwokerbe azt mondták, hogy majd jelenkeznek ha lesz valami!!

Angyal gratulálok!

Bibócska nagyon szép a babád! :lol:

Etna igen pco-s vagyok meforalt szedek már január óta!! Inszem csak akkor lesz ha már lesz melóm addig spontán ha jönni akkar had jöjön :wink: Férjecském kicsit izgul meg Én is nagyon!!

Arte sajnálom a mensit! :cry:

Remélem mindenki jól van!

Vírusos lett a gépem újra kelett telepíteni de már jó!! Meg Én is beteg voltam 39 fokos lázam volt meg fájt a torkom, hátam meg a vesém is! De már kutya bajom sincs! Szerdán voltam a dokimnál megkaptam a gyógyszereket Klion-d100 kúrát kapok 10 napon át hüvelybe meg supplint kell szednem nekem is meg a férjemnek is!

Kellemes hétvégét!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Írtam egy qva hosszú hozzászólást és eltűnt az egész...:shock: :x most lerövidítem....

Elkezdtem szedni a femibiont. Jövő 7en megyek már cikluskövetésre. Minden nap olvaslak Bennetek de a munka miatt nagyon fáradt vagyok és későn érek haza így írni már nincs erőm...
A munkát utálom, mihelyst összejön a babó már csak a porfelhőmet fogják látni....

De most lépek majd valamikor a hétvégén bővebben leírok mindent!

Pusza

Kép
Kép
arte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?