Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért! :oops:
Ha esetleg még nem vett valaki közületek betétet szülés utánra, akkor jelezném, hogy nekem van egy csomag Chicco Mamma Donnám eladó. Összesen 1 db hiányzik belőle, szóval 29 db-ról van szó. 1000 Ft-t gondoltam érte. Ha érdekel írj ide:
kondacs@fibermail.hu !
Köszönöm!

További szép napot Nektek!
mandula82
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, de hát nálunk csöstől jön a baj. A múlt hét kedden azzal fogadtak az óvodában, hogy a kislány sírt. Ha a kislány sír az oviban, akkor nálunk az azt jelenti, hogy másnap orvos. Még aznap délután belázasodott, éjjel is lázas volt. Gyógyszer, borogatás másnap reggel orvos. Ja és egész éjjel vécére jártunk, mert hasmenése is volt a kislánynak. Az orvos mondta, hogy járvány van. Smecta por és No-spa, mert a hasa is nagyon fájt a kislánynak. Négy napig 39 fokos lázzal feküdt itthon, a hasmenése még mindig nem múlott el, úgyhogy még mindig itthon van, de már legalább nem lázas.
Én ma megyek az AFP-re és remélhetőleg az orvosom is meg tud majd vizsgálni, mert eddig mindig elmaradt valamiért.
Nektek még nem görcsölt be a lábatok? A múltkor reggel nekem nagyon, még másnap is éreztem a vádlimban. Az első terhességemnél ez csak az utolsó hónapokban volt. A védőnőnél voltam a múlt héten és nem hogy híztam, de egy kicsit fogytam is, pedig a hasam meg nőtt. Igaz még mindig van néha hányingerem és néha hányok is. Étvágyam sincs olyan nagy.

Moncsi: Jó neked, hogy már tudod mi lesz, gratulálok a kisfiúhoz. A névválasztásotok tetszik. Mindenképpen szeretném tudni, hogy mi lesz. Az elsőnél is megkérdeztük azt mondták, hogy valószínű kislány és az is lett.

Krisztike: az itthoni házimunka és a kislányom mellett nem nagyon van szükségem tornára.

Csilumilu: nekem az első baba után is maradtak terhességi csíkok, hiába használtam bármit is. Hirtelen nagyon nagyot nőtt a hasam és mindjárt meg is látszott.

Csnixi: jobbulás kívánok és nagyon vigyázz magadra.

Xsara: aranyosak az Uh képek.

Marimella: remélem nálad is minden rendben van és jobban vagy már. Jobbulást!

Petra: Köszönöm a részvétet. Tündéri a kislányod a képen.

Mindenki vigyázzon magára: Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


tegnap délután voltunk dokibácsinál. nem győzött elnézést kérni, hogy tegnap előtt nem tudott velünk foglalkozni, de a műtőben még az asztalon feküdt a betege. mondtam neki, hogy semmi baj. megnézett, meg elbeszélgettünk, és elvállalta, sőt megtisztelésnek érezte, hogy bízunk benne hogy nála akarunk szülni. miután megvizsgált azt mondta, hogy már teljesen kialakult a placenta, és nem fogok többet hányni, a görcseimre azt mondta szedjek magne b6-ot napi 3x2-t, és szedjek femibiont, ezektől jobban leszek, két hét múlva kell visszamenni hozzá. a korházba be se kell menjek a kombinált tesztem eredményéért, ő majd elhozza nekem, külön ezért nem kell szaladgáljak. kaptunk mobil számot is tőle, nagyon rendes volt. szóval úgy tűnik hogy mostmár rendben lesz minden. :)

Kép
marymirella
 
 

 
 

Még nem is írtam: Mi is voltunk a bababörzén. Nekem nincs összehasonlítási alapom, szóval nem tudom milyennek kellene lennie! Nekem így elsőre nem volt olyan rossz. Sikerült kismama nacikat vennem, nagyon olcsón(200-2500 ft-ért)! Meg vettünk egy Avent mikrós sterilizálót
De mást nem vettünk!

De ma viszont voltam itt az utcánkban egy nagyon jó turiban: és hát nem tudtam ott hagyni 1-2 baby ruhát, na jó összesen 7 db-ot! :D :D 1700 ft-ot fizettem összesen értük, és még vettem egy vékonyabb kis plédet 600 ft-ért, ezek nagy részen teljesen új volt, mert még rajta van az erdeti cimke! :) Persze natúr színekben vettem, amig nem tudjuk a nemét, de remélem jövő hét hétfőn ezt is megtudjuk!

Kicsit kezdek jobban lenni, remélem most már kifelé jövök a betegségből!

Mit csinátok a hosszú hétvégén? :)

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!

Végre én is be tévedtem, mert volt egy kis időm. Elírásokért bocsi, csak már hulla vagyok, de gondoltam megnézem mi van veletek.

Hol voltatok bababörzén?
Én tegnap egy turkálóban csábítottam be a páromat a gyerkőc részlegre, de rajta nem láttam azt a hatást, mint rajtam. Pasik...
Néztem, hogy november 2 hetén is lesz egy börze azt hiszem Pesten.

Beus: vigyél be több magnéziumot a szervezetedbe, mert a magnézium hiány miatt görcsöl a lábad. Nem tudom te mit szedsz, én speciel magnézium tablettát iszok, mert félek a magne b6 étvágy csinálásától.

Nem tudom hogy vagytok a mozgással, de én teljesen ki vagyok egy szimpla lépcsőzéstől is vagy egy hosszabb sétától. Lihegek és tiszta rosszul vagyok. Ráadásul rám jött valami torok mizéria és az még jobban rátesz mostanság. Ezt még tetézi, hogy iszonyatosan kimelegszem mindentől.
Szeretnék mozogni és tornázni járni a SOTÉra, de sajnos a mostani szar állapotom miatt nem ment. Nagyon rosszul voltam hétfőn és még most is iszonyatosan köhögök, nem mertem bemenni, megrémíteni az egészséges kismamákat. :roll:

Nem gondolkodtok egy kicsit túl előre még a babakocsi és ilyen vásárlásokkal?
Nem akarok izé lenni, értitek, de én még félek venni bármit is, pedig nekem aztán már elég nagy pockóm van és lassan-lassan már a félidőt is túl lépem, de én azért félek elkiabálni. :oops:

Gratula a kukacoshoz és tényleg szép nevet adsz neki :)

Összegzés: mi jól vagyunk és már mocorgunk egyre többet. Tegnap vásárlás közben, vagy reggel a villamoson például. Kicsit beteg vagyok, de próbálom kordában tartani, a Pocaklakónak ne legyen baja. Voltam ma AFP-n két két hét múlva uh, és hátha már ott sejleni fog. MAjd beszélek vele, hogy mutassa meg magát :)

Na jól van ennyit mára, végre szünet lesz és pihizhetek is! És persze többet tudok ide figyelni :)

Vigyázzon midnenki magára!

Alexandra
kaisa
 
 


Sziasztok!

Ma voltam AFP vérvételen, nov. 6-ra van eredmény, és csak ezután mehetek a Genetikai UH-ra!

Kezdek kicsit jobban lenni, gyorsan le is kopogom!
Éééésss, úgy néz ki én is érzek kis mozgolódást odabent! :) Már a hét elején is éreztem vmit de nem voltam biztos, h ez az! :) De tegnap hasonlóan kis halacskák csiklandoztak és úszkáltak, szóval ez már tuti a picuri volt, hát tényleg CSODÁS érzés! :)

Szép hosszú hétvégét és jó egészséget Mindenkinek!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, mi van velem, de kicsit visszatért a korábbi időszakra jellemző lustaságom meg a délutáni alvásigényem...

Petra: nagyon aranyos a kislányod, utólag is boldog szülinapot neki!

Beus: hát tényleg rátok jár a rúd, a kislányodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kaisa: neked is jobbulást! Egyébként én az elejétől szedem a Magne B6-ot, és semmivel sincs nagyobb étvágyam, mint a baba előtt...biztos ez is változó.

Nixi: jó, hogy már te is érzed a mocorgást!

Mi elég jól vagyunk, a torokfájdogálás nem akar elmúlni, de más gond nincs szerencsére. Nagyon várom már a hétfőt, hogy végre megint láthassam a picurinkat, olyan rossz volt, hogy azután hogy eleinte kéthetente mentünk, most eltelt egy hónap, mire újra láthatjuk a babót, de végre ez is eljött, már csak pár nap...azért ilyenkor mindig egyre izgatottabb vagyok, hogy minden rendben van-e...
A hétvégét Kaposváron töltjük, mindenkinek jó pihenést!

Kép
tündércserje
 
 


kaisa: sztem mindenki maga dönti el, h mit mikor vásárol. mert biztos meg van rá a saját oka, vagy saját helyzete így hozza.

tündércserje: jó hétvégét Nektek, és vigyi a torkodra!! Neked mikor lesz meg az AFP eredményed? Timmermann doki mondott vmit, hogy hol lesz a Genetikai UH? mert nekem azt mondták a SOTE-n h azért jelentkezzek be , ha netán ott csinálnák, mert sokan vannak, max. majd lemondom, ha nem ott lesz a vizsgálat!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Nixi: elméletileg ma lesz meg az eredmény, de azt mondták, odaadják a dokinak, úgyhogy hétfőn tudom meg, milyen lett.
Szerintem ugyanúgy a Magzati Diagnosztikai Kp-ban lesz az UH, de gondolom hétfőn ezt is megmondja.

Én is úgy vásárolnék már ezt-azt, de a családtagok egyelőre letiltottak, mert sok mindent tőlük kapnánk...azért valami baby ruhát most már megveszek, olyan cukik!!!

Kép
tündércserje
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!!

Valahogy úgy vagyok én is, mint Petra (Boldog szülinapot a kislányodnak így utólag is!). Úgy érzem alig van időm, erőm a Pocaklakóra figyelni :oops: Még mozgást sem éreztem, pedig lehet, hogy érzékelhető, csak a nagy rohanásban nem veszem észre. Este meg örülök, ha ágyba kerülök.

Vásárlás: ha valami kis cuccot jó áron látok, pl. turiban, én is megveszem. Bár ruha nem nagyon kell, főleg, ha pici lány lakozik odabent.
A nagyobb tételekkel anno én is vártam, szerintem érdemes jól körülnézni dolgok után akár interneten, akár boltokban, mert egyrészt nagyon nagy árkülönbségek vannak, másrészt meg tapasztalatból tudom, nem érdemes elhamarkodni semmit, mert később találna az ember jobbat... Én sajnos jártam már így.

De ha valami jó vétel kínálkozik, akkor érdemes megvenni.

Bejelentkeztem 4D-s uhu-ra, igaz későbbre ajánlják, de úgy gondoltam a 18 hetes genetikait ott csináltatom meg, így talán biztosabban kiderül majd a neme is.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Ezt most találtam: Ingyen 4D, még volt időpont!!! (helye: I. ker.):

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... kess%E9gek

KépKép
KépKép
atizka
 
 


atizka: Jajj, nagyon köszike! :) Be is jelentkeztem! :) Akit még érdekel, tényleg van még időpont!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!

Köszi a 4D UH lehetőséget (Niki Neked is, hogy szóltál)
Én is bejelentkeztem, nekem a péntek jó.
Sosem elég a picur nézegetéséből...
Ugye bejöhetnek a papák is? :)
Amit viszont nem találtam, az a pontos cím. Tudjátok?

Mi tegnap voltunk AFP-n - jól megkésve, de a doki így küldött.
2 hét múlva eredmény. Addigra pont meglesz a szúrás eredménye is.
Amúgy jól vagyunk. A Babóka meg ficánkol. (Most is :) ) Most már biztos hogy kb 1 hete őt érzem. Ilyen érzés nincs más... :)
Csak tudatosulnia kellett...
Azért érdekes a tény, hogy egy emberke rugdos belülről, nem? :)

És utólag is mindenkinek köszi a gratulát a fiúhoz.

Aki beteg, annak jobbulást, aki nem, az meg továbbra is vigyázzon magára.
Jó hétvégét mindenkinek!
M.

Kép
moncsi73
 
 


Sziasztok!

Marymirella
Örülök, hogy találtál egyneked megfelelő doktort :lol:
(nem akarlak elkeseríteni, de van olyan ismerősöm, aki az egész terhessége alatt hányogatott :? )

Petra
Nagyon szép a kislányod :lol:

Beus
Szegény kislányod! Remélem, már meggyógyult!
Izomgörcsökre nagyon jó a magnézium és a kalcium!

Vásárlás
Én még magamnak kezdtem el vásárolgatni... :wink:

Kaisa
Már most kivagy? Mi lesz még a 40. héten? :roll:
Mozgás...fokozatosan elkezdeni... :wink:

Gyakorló anyukák!
Babakocsi vásárlásnál mire figyeljünk? Mit érdemes nézni?
alicia
 
 


A héten én is voltam AFP-n. (itt a négyes tesztet csinálják mindenkinek)
alicia
 
 


Kép

16+2-nél :lol: :lol: :lol: :lol:
alicia
 
 


Sziasztok!

Régebben írtam ebbe a topickba, de aztán sajnos annyi munkám lett, hogy a mhelyen nem volt időm, itthon pedig már nem volt energiám leülni a gép elé. :cry:

Mostmár rendeződni látszik a helyzet, remélem visszafogadtok. :oops:

Gyorsan visszaolvasok, kivel mi történt!

Kép
calendula
 
 


Sziasztok!
Jók a pocakfotók!
Nekem még nincs, de igyekszem pótolni!
Ha nem bánjátok rakok fel a nagylányomról! :) Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit akkor a KÍNÁL FÓRUMBAN A 0-6 HÓS GYÖNYÖRŰ FIÚ BABARUHÁK TÉLRE résznél megnézheted őket sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM MEGÉRI ÉN SOKSZOR ÍGY VESZEK A FIAMNAK MERT HAMAR KINÖVI!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy zavarlak titeket de én is tavaly tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit akkor a KÍNÁL FÓRUMBAN A 0-6 HÓS GYÖNYÖRŰ FIÚ BABARUHÁK TÉLRE résznél megnézheted őket sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM MEGÉRI ÉN SOKSZOR ÍGY VESZEK A FIAMNAK MERT HAMAR KINÖVI!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál és elkeserített! Azt mondta hogy a 18 hetes uh helyett csak a 20 héten végeznek uh-ot! Úgyhogy november 2.-a helyett csak 17.-én mehetek! :( Pedig úgy vártam már hogy lássam a babót,meg persze nagyon kivi vagyok már a nemére is!na mindegy nincs más választásom,ki kell várnom! Sziasztok!

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu: mi is csak a 19. héten megyünk legközelebb. :(
Ez azért is rossz, mert a 15. heti uh elég rosszul sikerült, végig aludta a Babónk, háttal nekünk, úgyhogy semmit nem láttunk belőle. Pedig a párom most jött be először, nagyon vártuk.
De megbeszéltük, hogy a 2 uh között elmegyünk egy 4D-sre. Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk a nemére, bár fiú nevünk még mindig nincs. :?

Kép
calendula
 
 


Sziasztok!

Calendula
Jó, hogy jelentkeztél!
Örülünk mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dudu
Nagyon szép a kislányod!

Mi jól vagyunk... ebéd után megyünk csavarogni... nagyon szépen süt a nap! :lol: :lol: :lol: :lol:
alicia
 
 


Alicia, olyan jó neked hogy már ilyen szemmel látható a pocid. Nekem még elég picike, vastagabb pulcsiban nem is látszik egyáltalán. :(
Kismama ruhákról még nem is álmodok egyenlőre.

Azt mondják az ismerőseim, hogy első babánál átlagban a 18-20. héten nő meg hirtelen a pocak, ne izguljak. Könnyű mondani.
:lol:

Kép
calendula
 
 


Sziasztok!

Én is kicsit ismeretlenül potyázok, a tavalyi áprilisiak közül való vagyok, de látom, nem egyedül. Egy mindjárt-féléves kislányom van, aki felváltva ken a kenyérre a csodálatos mosolyaival, és pengeti az idegszálaimat . Nagyon jó érzés egy kicsit nosztalgiázni, és látni az örömötöket. Akartam a cisztákról írni megnyugtatásul, de látom, Cat már beelőzött :D
Remélem, itt is egy olyan nagyszerű társaság fog kialakulni, mint nálunk, mi már elköltöztünk zárt topicra, annyira személyessé vált a kommunikációnk. :D

Ami miatt megszólaltam: ha valakinek kétségei vannak az orvosával, váltson! Én nem tettem meg, bár furcsa érzésem volt vele kapcsolatban, hiba volt, bár végül is nem lett bajunk (de ez sztem nem rajta múlt).
A másik, amit kiemelnék: ha mentek UH vizsgálatra, nézessétek meg, hogy a méhlepény jó helyre tapadt-e fel. Ezt pl. nem vette észre az orvosom, csak akkor még nem tudtam, hogy illett volna. Nekem november végén kellett berontanom a kórházba kis vérzéssel, ott derült ki, hogy a lepény a méhszáj fölött tapadt, és nem a méhfalon, ahol kellene. Ez még nem nagy gond, mert el is húzódhat onnét, de veszélyeztetetté tesz, kiírnak és kímélő életmóddal semmi baj nem lesz. De ehhez tudni kell róla.

Aki megteheti, főleg első gyerekeseknél, az menjen betegállományba, soha többé nem lesz ilyen pihenésre használható idő az életében, és jót is tesz a baba fejlődésének. Sok alvás, nagy séták, minőségi ételek :D

Nevekkel kapcsolatban legyetek óvatosak, most mindenki hirtelen ritka ősmagyar neveket ad, így tele a világ Kolos, Zalán, Csenge, Csanád, és hasonló nevű gyerekekkel. Érdemes megnézni az előző 2-3 év statisztikáit, a neten meg lehet találni.

Nekem ennyi idősen még zéró pocim volt :D És nem lettem csíkos, bár hirtelen nőtt, ellenben a cicimen lett 2-3 csík, pedig az sosem nőtt meg igazán :P és ugyanazzal kentem, tehát ez mázli kérdése, adottságoké.

Vásárolni mi mindet teszveszen-vaterán szoktunk, a fórumon van 1-2szakértőnk, ki babakocsiban tuti, ki hordozóban, ki rucikban.

Hordozóm nekem is babaerszényem volt, nagyon bevált, aztán 4 hónapos kora körül, mikor nagyon rúgkapa lett váltottunk kengurura (nem jött be) majd mei-tai-ra (nagyon bejött).

Bocsánat, hogy észosztottam itt egy kicsit, de hátha volt benne valakinek hasznos info.

Ja és még annyit dudunak: az enyémkém is 5:32kor született :D

icamica
 
 


Sziasztok!

Újra itthon, jó volt Eger, bár én csak pihentem! :) Hasi fájás is csak ritkán jelentkezik, a megfázásból is már kifelé tartok!
Picurinkat meg egyre többször érzem,érdekes érzés! :)

Holnap megyek a dokimhoz, már alig várom, és hátha kiderül a neme is! Nagyon kíváncsi vagyok már! :)

Alicia:
szépen létszik a pocid, mondjuk már én sem tagadhatom le!

icamica Köszi a sok, hasznos infokat! :)

dudu_84: szép lánykád van, nagy barna szemekkel! :)

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje és sokat pihentettek!

Szép estét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csnixi 2009.10.26 07:55-kor.

Kép

Kép
csnixi
 
 


Icamica! :D :D :D :D Ez tök jó!!!!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van, a betegeskedők is minimum gyógyulóban.
Általában utálom a hétfőket, de most nagyon vártam, mert ma végre megint láthatom babit, én is remélem, hogy megmutatja magát, nagyon kiváncsiak vagyunk már!
Nekem elég nagy a pocakom, úgyhogy már az erre érzékenyebbek átadják a helyüket tömegközlekedéskor - általában a középkorú nők...sokan mondták az ismerősök közül, hogy milyen hamar meglátszott ahhoz képest, hogy első baba. Gondolom ez is alkati kérdés, ahogy a csíkok.
Ahogy írtam, mi ma megyünk a dokihoz, aki mindig csinál UH-t, és az ő protokollja szerint a 20. héten van a 2. genetikai UH, úgyhogy két hét múlva meg 4D lesz, alig várom, hogy legyen még egy videónk :D

Icamica, jó hogy ennyi mindent leírtál! Nekem nézték a méhlepényt a 12. heti UH-n, azt hittem, ez természetes, de akkor figyelek rá legközelebb.

Dudu, nagyon szép a kislányod! Ezek a hatalmas barna szemek+tündéri mosoly...!

Nixi, remélem egyszer összejön, hogy kb. ugyanakkor kell a dokihoz mennünk.

Mindnekinek szép napot!

Kép
tündércserje
 
 


Tündércserje:
Ma hányra mész a dokihoz? :)

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!

Icamica: Nagyon jókat írtál és aki az első babáját várja, annak minden új információ aranyat ér. Jó hogy írtad, hogy aki nincs megelégedve a dokijával, az váltson, mert én is ezen vagyok, csak éppen foggalmam sincs, hogy ki a jó doki. Nagyon sok infót olvasok a neten, de sajnos általában minden orvosról van jó és rossz vélemény is. Jelenleg el vagyok keseredve, hogy nincs dokim!

Kismamik: Tudtok nekem ajánlani kórházat, dokit? Eddig Szent Istvánban dolgozó dokim volt, de csalódtam benne... Ajánlottak ottani másikat is, de félnék attól is, hogy mi van, ha a régivel összefutok... Légyszi segítsetek!

Pumi
pamukli
 
 


Akit esetleg érdekel, és el tud menni:

Babakelengye Bemutató október 28. (szerda) 15:00
Kedves Kismamák, Kispapák!
Érezted már úgy, hogy nem tudsz eligazodni az óriási kínálatban, mindenki mást mondd, hogy mi kell a babának, azt se tudod, hogy mi micsoda, a szakkönyvek is keszekuszák és magad se hiszed, hogy amit leírnak, arra szükséged lenne a gyermek érkezéséhez.
Ha így érzed, gyere el (gyertek el) a Mini-Manó Babacentrumban rendszeresen megrendezett, ingyenes Babakelengye Bemutatónkra

további info: http://www.minimano.hu/

Kép

Kép
csnixi
 
 


pamukli,

én sokat kínlódtam mire jó korházat és dokit találtam.sokban megfordultunk már. de ahova ajánlottak minket az nagyon bevállt. A Bajcsy-Zsilinszky korházat csak ajánlani tudom. Mindenki nagyon kedves aranyos és segítőkész. Ha először mész és ideje van hogy megcsináljanak egy vizsgálatot, nem kötik az ebet a karóhoz, hogy de időpont kell, és időpont nélkül nem stb. mint más helyeken, hanem ha kell, igenis soron kívül megcsinálnak minden szükségeset. A dokik nagyon rendesek. Én az osztályvezető főorvoshoz tartozok, hozzá ajánlással kerültem, nem fogad bárkit, de amikor pl. szabadságon volt és helyettesítették, akkor is tök rendes dokikkal találkoztam. Csak jót tudok mondani róluk.A nővérkék segítőkészek, és nem savanyúuborka egyiksem, és nem bunkóznak, nagyon rendesek, és bármi kérdésed van, nagyon szívesen segít minden ott dolgozó, akivel eddig csak találkoztam, pedig már többször is voltunk bent (voltak problémáim), és egy szó mint száz, csak ajánlani tudom. A Maglódi út 89 alatt van (10.ker) villamos is áll meg előtte, meg busz is. de parkoló is van, ha kocsival mész.

Kép
marymirella
 
 


Szia Marymirella!

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtál nekem. Most begyűjtök minden infót és az alapján fogok dönteni. A X. kerület még nincs is rossz helyen nekem, mert eddig a belvárosba kellett bebumliznom.

Pumi
pamukli
 
 


Nixi: 17.45-re kell mennünk, már nagyon izgulok, pedig lehet, hogy nem mutatja meg magát...de olyan jó lesz látni!

Pumi: én magánrendelésre járok, nagyon jó a doki, de áprilisban szülőket azt hiszem már nem vállal, mert nagyon sokan vagyunk. Ő a SOTE II-höz tartozik, és amikor emellett a doki mellett döntöttem ez nagyon fontos szempont volt. Nagyon jó a felszereltség, magas a szakmai színvonal, de konkrétan másik dokit nem tudok onnan ajánlani...

Kép
tündércserje
 
 


Tündércserje: mi múlt héten voltunk uh-n. Nagyon vártuk, most jött be a párom először. A mi kis Bébink végigaludta az egészet, háttal nekünk, és még a lábait is maga alá húzta, nehogy valami is kiderüljön a neméről. :lol:
Úgyhogy a hátán és a tarkóján kívül szó szerint semmit nem láttunk.
A doki azt mondta, legközelebb igyak egy kávét, és egyek egy kis csokit 1 órával az uh előtt.
Úgyhogy nekem egy kicsit csalódás volt, de persze jó volt látni hogy szépen fejlődik és minden rendben van.

Kép
calendula
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy zavarlak titeket de én is tavasszal szültem és van egy csomó felesleges babaruhám, amiket a kisfiam kinőtt. Ha érdekel valakit, akkor ott megnézheted:

http://ruhaparadicsom.gportal.hu/gindex.php?logout=1

sok benne az unisex. A ruhák nem szakadtak jó állapotban vannak.
NEM AKAROK TUKMÁLNI CSAK SZERINTEM MEGÉRI MERT HAMAR KINŐVI!
További szép napot!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Bocs az újabb zavarásért!

Marymirella!

Igaza van Icának, ha nem vagy megelégedve a dokiddal, akkor még most keress újat. És sajnos ilyenkor jobb kórházat is váltani, mert könnyen lehet belőle sértődés.

Én mindkétszer a Péterfyben szültem, és a harmadikat is ott szülném, ha a férjem egyszercsak beleegyezne, hogy legyen.
A saját dokim már nyugdíjas, régebben osztályvezető volt.
De van egy másik, akit bárkinak szívből tudok ajánlani. Kedves, alapos, bármikor elérhető, szakmai tudása nagyon jó, és minden kérdésre válaszol.
Ha valaki szeretne majd epidurális érzéstelenítést a szülésnél (én csak ajánlani tudom), akkor azt ő személyesen beadja, nem kell aneszteziológusra várni. (Profi ebben is, ezt tapasztaltam a második fiamnál.)
Szóval a neve: Dr. Bahrehmard Kiarash, röviden Kia doktor.
Nem utolsó sorban a Péterfyben van újszülött intenzív is, így ha valami komplikáció lenne, azonnal tapasztalt orvos nézi meg a babát.
Vendég
 


Sziasztok

Ma voltunk UH-n, minden rendben van a babócával, ééésss 98%, hogy KISFIÚ lakik a pocakomban! :)
Én is meggyógyultam, és ezentúl mindig meg fogja nézni a doki a méhszájámat rendes vizsgálattal nem csak UH-val!

Annyira el voltam varázsolva, h fiam lesz, h egy csomó mindent elfelejtettem megkérdezni! :oops: :oops:
De nem baj, mert nekem jövő hét pénteken csinálják a Genetikai UH-t, addigra lesz meg az AFP eredménye.

Remélem mindenki jól van! :) Szép estét Nektek!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!

Kaisa: magne B6-ot szedek. Most egy ideje nem görcsöt a lábam.

Alicia: köszönöm a kislányom meggyógyult, bár a hasmenése nagyon lassan akar rendbe jönni. Egyik nap úgy tűnik, hogy elmúlik aztán másnap megint van neki. DE már jobban van. A babkocsinál arra érdemes figyelni, hogy a babakocsinak nagy kerekei legyenek, mert sokkal könnyebb tolni és nem akad el minden gödörben. Az első babánál mi úgy kaptunk kölcsön babkocsit az egyik munkatársamtól, de nem szerettem, mert kicsi kerekei voltak és amily jók nálunk a járdák minden gödörben fent akadtunk. Most majd úgy veszünk egy használtat, de még csak nézegetjük. Ruhákat mi nem nagyon veszünk még. ha kislány lesz akkor nem is kell, mert ott van a Vikinek a rengeteg kinőtt ruhája. szépen növekszik a pocakod.

Calendula: üdv újra! Az első babámnál nekem is elég későn kezdett el nőni a pocakom. A negyedik hónapig szinte nem is látszott semmi, utána meg hirtelen nagyon sokat nőtt. Úgyhogy ne aggódj.

Csnixi: gratulálok a kisfiúhoz!

Dudu: nagyon szép a nagylányod! Aranyos a képeken.

Rólunk: sajnos megint visszajött a hányingerem és hányni is tudok néha. A baba elég keveset mozog. Az elsőnél hozzászoktam az állandó rugdosáshoz és most egy kicsit furcsa, hogy néha alig érzem. Megvolt az AFP. A doki is megvizsgált. Azt mondta minden rendben van. Kaptam időpontot a 18 hetes Uh-ra ami már majdnem 19 hét lesz. November 6-án kell mennem. Remélem megtudjuk, hogy mi lesz. Voltam védőnőnél is aki közölte velem, hogy megint fogytam pár dekát. Viszont a haskörfogatom elég jól nőtt. Egy hét alatt 7 cm-et. A hasam elég jól növekszik.
Mindenkinek jó napot!
Sziasztok!
Mindenki vigyázzon magára!

Kép

Kép

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


Sziasztok!

Én is voltam tegnap dokinál, és úgy néz ki, nekünk is kisfiunk lesz! :lol: Annyira arra vágytam, hogy az első gyerkőc fiú legyen, hogy most alig tudom elhinni, éjszaka olyan izgatott voltam, hogy nem bírtam aludni...
Mi ma megyünk 4D UH-ra, szerencsém volt, tegnap a dokinál be tudtam jelentkezni. Remélem, megerősíti, amit tegnap látott.
A gyerek nem volt semmi, eleinte csak kalimpált a kis lábacskáival, de amikor a doki elkezdte magyarázni a férjemnek, hogy hol is kell nézni azt a bizonyos dolgot, egyszercsak csinált egy előreszaltót és a popsit fordította felénk, úgyhogy árnyékba került a terület...annyira jó lenne, ha ma még biztosabban meg tudná mondani a doki...!

Kép
tündércserje
 
 


Nixi, Tündércserje! Gratula mégegyszer és még sokszor a kispasikhoz. Jönnek az új Casanovák... :)

Mi jól vagyunk, fejlődik a pocak. Csütörtökön szúrás kontroll és pénteken 4D. Ezen a héten élvezkedünk a picur látványával.

Két napja 1-1 alkalommal éreztem a kezemmel is a Babó rugását. :)
Apának még nem mutogatja magát, pedig már nagyon szeretné érezni. Amúgy vezetés közben a legaktívabb :)

Mindenkinek szép napot és jó pocaksimogatást!
M

Kép
moncsi73
 
 


sziasztok :)

hát nagyon birom olvasgatni ahogyan lassan lassan mindenkinek kiderül, hogy ki is van a pocakban :) engem meg csak kinoz a kivancsisag, de ahogy latom meg messze van mig mi megtudjuk, a 16, 18. hét környéke... Csutortokon megyunk ultrahagra, hátha mondana valamit:)

Nixi, Tündércserje! Gratulálok énis:) Lehet gondolkozni a neveken :D

Szép napot!

Kép
csilumilu
 
 


Sziasztok!

De jóóóóó nektek hogy tudjátok már a nemét!
A kínai fogamzáshoroszkóp szerint bejött?
Én inkább lánykát szeretnék, a horoszkóp szerint az is lesz, úgyhogy nagyon reménykedem.

Olyan fura ez a mocorgás, vannak olyan napok amikor egyáltalán nem érzem, másnap meg tisztára beindul. Nálatok is így van/volt 16 hét körül?
Az egyik kolleganőm meg tiszta hülyének néz,merthogy biztos nem a Babót érzem, ilyen korán még nem érezhetem. Hát csak tudom már mit érzek. :o

Holnap megyek afp-re, kész tortúra nekem a vérvétel, mindig rosszul leszek. :cry:

Beus: én még a 10-12. hétre szedtem fel 2,5 kilót, azóta semmi. A hasam valamicskét nőtt, a Bébi rendben fejlődik, úgyhogy nem hinném hogy ez gondot jelent!?

Kép
calendula
 
 


Jól emlékszem? Eddig ugye csak a kisfiúk mutatták meg magukat? :D

A Babát én még mindig nem nagyon érzem mocorogni, kicsit izgulok miatta, de remélem minden rendbe van odabent.

Alicia: babakocsi választásnál érdemes odafigyelni a súly mellett a tolókar magasságára is, nálam az elsővel az volt a baj, hogy túl magas volt és nem tudtam teljes súlyommal ránehezedni, ha pl. egy padkán vagy villamossínen kellett átkelni. Csomószor elakadtam vele, hiába voltak viszonylag nagy kerekei. Szerintem alapfelszereltségnek kellene lenni a kocsiknál a tolókar magasságának állíthatósága, mert ugye egy babakocsit a családból mások is tologatnak és nem biztos, hogy ugyanaz a méret jó az apukának, anyukának, sőt még a nagyinak is...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


pocakpicur szombat este kikopogott a pocimban, aztán ma délután 1-2 óra körül megint éreztem, hogy mocorgat :) De szombat estétől ma délig semmit sem, azóta megint pihen a kis drága

De jó nektek, mentek uhura, és tudjátok mi lesz. mi majd csak nov.30-án mehetünk uhura megint.

Kép
marymirella
 
 


Sziasztok!
A mai UH igazolta a tegnapit, tényleg kisfiúcska van odabent! :lol:
A kis pofiját bezzeg nem nagyon akarta megmutatni, ez az egy kép sikerült róla Kép

Én is úgy emlékszem, hogy eddig csak kisfiúk vannak...mi lesz így velük, hol vannak a csajok? :wink:

Calendula:
nálunk a kínai naptár szerint is fiú, és sok mindenkitől hallottam, hogy nekik is bejött, úgyhogy van esély, hogy nálatok is úgy lesz.
Én is a 16.héten éreztem először, de akkor még nagyon figyelnem kellett rá, és ha nem figyeltem, nem is éreztem, most meg már megy a rocky odabent, de hát mi már majdnem 19 hetesek vagyunk.

Atizka: biztos minden renben a pindurral, csak olyan figyelmes, hogy egyelőre hagyja a tesóját érvényesülni.
Jó hogy írtad ezt az állítható magasság dolgot...a férjem közel 2méter, én viszont csak 1,70 vagyok...[/b]

Kép
tündércserje
 
 


Azt elfelejtettem írni, hogy a hosszát persze már nem tudta a doki lemérni, a becsült súlya 260gramm, a pocakkörfogata 126mm, a buksiátmérő 40mm, a combcsont hossza pedig 31mm. Azért hihetetlen, hogy már ekkora!

Kép
tündércserje
 
 


Sziasztok!

Tündércserje:
itt is még egyszer nagy gratula a kisfiúhoz! :) Sajnálom, h ma sem tudtunk talizni... :( Nagyon cuki a kis kép a babóról, jövő héten remélem nekünk is lesz ilyen!
Meddig tartot a mai UH.? Miket nézett meg a doki?

Én is egyre többet érzem a picurit mozogni! :)

calendula
: nekünk nem jött be kínai fogamzáshoroszkóp, nekünk lányt mutattot az UH meg kisfiút.

Örülök, h egyre több érzik a babák mozgását, és én is úgy emlékszem, h kisfúik vannak eddig! :)

Szép estét!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Nálunk sem jött be a kínai fogantatás naptár. Sőt még az álmom sem. Csak a család néhány tagja jelentette ki már az elején, hogy fiú lesz. És úgy néz ki nekik lett igazuk. :)

Az első mozgását kb a 16. hét végén éreztem, azután, hogy a doki megmondta, hogy fiúcska :)

Nemsokára jönnek a többiek is az időben sorban és kiderülnek a nemek. És egyre több lesz a mozgás is. :)

Kép
moncsi73
 
 


Én még nem érzem a baba mozgását...és még a nemét sem tudom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pamukli
Az, hogy kinek melyik orvos jön be, nagyon egyéni!

Nixi, Tündércserje
Gratulálok a kisfiúhoz! :lol:

Beus, Atizka
Köszi a babakocsis véleményt!

Tündércserje
Nagyon szép a kisfiatok!
alicia
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?