Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok...

Bocsánat, hogy tegnap nem jöttem, de későn értünk haza, és hulla voltam az egész naposs rohangától.
Teszteltem - és hát nem én lennék, ha egyértelmű lett volna az eredmény - és kicsit tanácstalan maradtam, ugyanis a szélén látszódott, hogy elszíneződött a második csík, de a közepe felé nem ért össze. És a szélén szép kék volt, de ahol rendesen kellett volna látszania a csíknak, ott csak szellemcsíkot láttam. Ha láttam, mert már majd kifolyt a szemem,annyira szugeráltam. :-)
Tehát a kérdést most már csak doki fogja eldönteni, mert ezek a tesztek nekem nem váltak be. Hogy dokihoz mikor megyek, ne is kérdezzétek, ha kapok időpontot, talán a jövő héten. :-)

Lányok, köszönöm a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok. :-)

Vasi-Zsuzsi, gondolok rátok, ügyesek legyetek, és gyere majd a jó hírekkel. :-)

Arte, gratulálok a munkához. Mit fogsz csinálni? Már kis terhességet is veszélyeztetne? Mert ha igen, akkor az elején meg kell majd mondanod, ha babát vársz. :-)

Csajok, bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, rohan a lakás, rendet kell csinálnom, és kitalálnom, mit is főzzek. :-)

Ha tudok, jövök később, puszi mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri
 
 


Nofi :) Ákossal ia olyan volt a csíkom! Ha bármi pici látszik, akkor ott baba van!!! Nagyon GRATULÁLOK :D :D :D

kiru84
 
 


 
 


sziasztok kislányok....

hát nófikám szerintem is benned baba bújkál....
úgy hogy óvatosan gratulálok neked..nekem is olyan halvány volt a második csíkocskám ici-pici halány rózsszín csíkocska!!!
de ez volt az elsőnél is és akkor is baba volt a dologban és most is...
szóval ha bármilyen formában de van csíkocska akkor baba is van..
de remélem ha dokihoz mész ő 100% megnyugtat hogy igen hölgyem önnek kisbabája lesz:-D


nos én jól vagyok bár tegnap este elég erős hányingerem volt de vukig nem fajult a dolog..de örülök neki mert akkor kismanó jól van és ha ő jól van akkor nekem semmi nem számít!!!
most is pihenek és nagyon várom a szombatot mert nagyon kivi vagyok minden rendben van-e továbbra is...
és holnap betöltöm a 8.hetet........
drukkoljatok:-)
puszilok mindenkit....
bibócska
 
 


Sziasztok!

Vasikáé! Drukkolok neked délután! Remélem, lesz majd előrelépés az ügyben!! Köszi a köszöntést! A halacskák biztos tetszenek majd az urfinak!! :) Az oviban is mindenbe halat beszélnek bele neki, hogy egyen és játszon... De nincs mit tenni, pszihiátirai eset lesz ezzel a hal-témával, ha ő nem is akkor én biztosan.

Laar! Hajszín dologban nekem az első kép és a szőke tetszett, és szerintem is jól állna a Claudia hajszíne. :) A másik kérdésedre válaszolva!! Igen, októberben még lehet fűvesíteni, sőt ilyenkor jó, nem pedig nyáron. Szép nagyra növeszetetted a kismanót!! Pedig ha jól rémlik, ő volt az idén született babák között a legkisebb, ugye??(mármint súlyban!) Szépen behoztatok minket :)

Daniella! Nálunk csúszik a sütőtök, és eddig minden ízlett, kívéve a fagyasztott barackot. Gratula a fogacskákhoz. Nekünk még mindig nincs. A hasról visszafordulás sem megy még mindig. A sérónk most már úgy ahogyan kinőtt szépen mindenhol és közel egyforma hosszban. Ücsörgéssel próbálkozik, a fejecskéjét állandóan emelgeti, és ha felültetem néhány másodpercig megücsörög egyedül, aztán mint a krumpliszsák borul oldalra. Aranyos volt Alexa a videókon. :) Nálatok valami újdonság??

Nofikám! Tegnap még jó, hogy nem hívtalak... Bár a névnapod miatt gondoltam úgyis terveztek valamit ezért úgy gondoltam, hogy ma előkeresem a szerződést és este 8 körül csörgök, zavarhatlak még olyan "későn" (ha ébren bírok maradni addig :D:D) Sajnálom a teszt dolgot, de szerintem selejtes lehetett. Mikor csörögsz a dokinak?? Ja, igen, Arte felhívta a figyelmem arra, hogy téged is intselek nyugalomra!! Szóval: Tessék nyugton maradni a fenekeden és vigyázni magadra!! A masszírozással pedig tessék tényleg óvatosan és a tornával is, mert nekem anno nem válalta a masszőr, amikor a Kornélkát vártam a vérbőség képződés miatt!!!

Arte! Gratulálok a munkához! Szerintem, amíg nem vagy babás nem kell mondanod semmit, nehogy emiatt visszatáncoljanak. remélem elégedett vagy velem?! Nofi is kapott egy kis fejmosást! :)

Szilvi! Mi újság?? Jól vagytok?

Suzi! Sajnálom, hogy anyud megpróbáltatásainak még nincs vége, de nagyon bízom a JÓIsten jó akaratában és abban, hogy meggyógyul. Légy erős! És jobbulást! Örülök, hogy a párod ráébredt a dolgokra!!

Lucám! Mi újság nálatok? Tamásom jól van?

Etnám! Ezek a szakik már csak ilyenek.... Hogy vagytok? Neked sincs időd?

Angyalkám! Hogy szuperáll a fütés?? Képzeld az én uram is csinált a hétvégén 28 fokot a háznál, azt hittem bele halok!! A kandalló mellett volt vagy 40 fok az is biztos... Akartam már kérdezni, hogy nem lehet, hogy azért pattant szét a csövetek, mert túl meleg víz ment bele?? Nálunk megvan, hogy mennyi fokos lehet a víz a csövekben, most pontosan nem tudom hogy mennyi az. Nálunk van két keringetőszivattyú ami cseréli a hideg és meleg vízet. Szerintem tuti találmány a padlófütés, csak szönyegpadlóval nem túl jó kombináció!!Eszter miket csinál mostanában?? Rámol már ő is??

Swidi! Örülök, hogy néha-néha még idekeveredsz és írsz nekünk magatokról!! Láttam anyudék kint voltak nálatok!! Hogy érezték magukat??
Aranyos Alex, nagyon. Próbáltam szavazni rá, de azt sajna nem tudom, hogy sikerült-e!

Tina, Niki! Merre jártok? Jól vagytok??

Lesza! Mi újság a bölcsiben??

Most megyek! Remélem, ne felejtettem ki senkit!

Jaj! Bocsi Kiru!! Ez a radar dolog ismerős, ha kettő lesz, akkor kettő mükszik majd! :DD Most akkor, miért drukkoljunk??

Bibócska! Nem sokára szombat! :)
wpetra
Pusztavám
 
 


hahó lányok!

vasi!
sokat gondoltam rátok, remélem minden ok lesz, ha tudsz, dobj egy sms-t, ok?

nofi!
ez a gyerkőc "szivat" minket. tuti pasi! :roll: mond meg neki, hogy nagyon elfenekeli az etna, ha nem mutatja magát minél előbb. a pelusra lesz dádá. azt úgysem érzi. botinak még tetszik is. boldog névnapot kívánok kicsit megcsúszva.

kiru!
szerintem nem lesz baba, ilyenkor tréfálkoznak a hormonok, nagyon nagy csoda lenne, ha szoptatás és gumi mellett becsúszna, akkor már maradnia kell, mert így akarta a sors. nem igaz.

petrám!
sajnos nem volt időm olvasni, amit írtál, remélem minden ok nálatok. kornálkának nagyon boldog halacskás szülinapot kívánok.

laar!
nekem is ugyanaz testszik, mint a csajoknak, de a tuti a sötét, meg ami az avator képeden van. világos sem rossz ,de szerintem neked a sötét a színed.

bibócska!
elfelejteni a 8. heti tragédiát. nem lesz, tuti lesz minden! róka rudi majd jön, nehogy már kimaradj belőle. :lol:

arte!
gratula a melóhoz. meg lehet, hogy a babához is?

szilvi!
megműtötték az urad? kicsi lelked jobban van?

luca!
megkaptátok a könyvet?

az ablakosok nem csinálták meg rendesen a hibát. kezd kurvára elgem lenni, norbi volt itthon, hát nekem kellett volna. most pont nem tudom ellenőrizni, mert meleg van, majd, ha hideg lesz, akkor. de a gyerekszobába egy helyen tuti nem jó. pedig a tulaj maga jött ki, hát ezekszerint az is balfasz. utálom az összes iparost. régen, mikor nagypapim az volt, volt az iparosok szövetsége, mosti is kéne ilyen szervezet, hogy valahogy meg lehessen őket fogni. most még ők tesznek szívességet, hogy megcsinálják neked a saját pénzeden. boti szakmunkás lesz, már úgyis dunát lehet rekeszteni a diplomásokkal, így fog milliókat keresni a rokkant szüleinek.

azért vagyok kevesebbet, mert találtam egy nagyon jó, a lakástól 5 percre lévő baba-mama klubot. nagyon szuper játékok vannak, keddenként anyukának foglalkoztató, varrjuk a mikulás csizmát (én tűt sem tudok befűzni) még jó, hogy szerdánként van pszichológus, meglátja boti a csizmát és másnap vihetem hozzá. dec 11-én karácsonyi ünnepség keretében adjuk át a gyerekeknek. ma voltu 10-ig zenebölcsi, botinak nagyon tetszik. majdnem sírok, mikor látom, hogy milyen nagyfiú. nagyon élvezi, de borul a napirendünk. alig akart elaludni délben. egyébként nagyon pakol, minden fiókból, a lakás csatatér, ezért is jó a klub. az öreglány, aki vezeti, elég szigorú, csak összegumizott hajjal lehet bemenni, konyha nagyon tiszta, mellékhelyiségek is. játékok csak márkásak, olyan jók, ha tudom átküldök egy kis részletet, mert videoztam.

másik régi álmom, ezt is autodidakta módon tanulom, mint sok egyebet, kameráról kiírni dvd-re. vettem hozzá dolgokat, már csak össze kell ügyeskednem. nekünk mini dv a kiskazi, arról akarok kiírni dvd-re avi formátumban. movie maker-rel csinálom, egyből aviban akkora terjedelmű, most máshogy próbálom.

na ezek vannak velünk, lassan elkezdek készülődni karira, meg boti első szülinapja is lesz. de előtte még egy valag pénzt elvisz a kocsik vizsgáztatása és zöldkártya meg egyéb finomságok. az albérlő is decemberben szül, lehet, hogy addigra már készen lesz as házuk és elmennek. hát remélem lesznek újak, akik ilyen jók. meg a kötelező biztosítás, ezért utálom az évvégét, akkor az isten pénze is kevés lenne. de mi megbeszéltük a családdal, mindenhol csak a gyerek kapnak, felnőttek örüljenek, hogy van pénz fára és kajára. főleg addig kijönnek a fűtésszámlák is.
na jó sok lettem, vigyázzatok magatokra csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


ezt nézzétek meg! beszarás mik vannak!

http://www.vatera.hu/intelligender_baba ... 72131.html

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Etna nekem nem műtik az uram, szerencsére. Az a Grácus párja, akit műteni fognak.

Nofi szerintem is tuti a babád. A pozitív mindig pozitív, még ha halvány is.

Arte gratula a munkához. Most biztosan babás maradsz!!!

Petra sok boldog szülinapot a nagyfiúnak.

Zsuzsa szorítottam ma nagyon nektek

Puszika
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Nofi ahogy Szilvi írta a halvány + is +! De orvoshoz menj mindenképp! :D

Bíbócska te meg csak pozítívan nézz a jövőbe hidd el az segít! Én is így vagyok! Csak + dolgokra gondolok és így bevonzóm a jót!

Vasi te meg már végeztél is biztosan alig várom, h megírd mi a helyzet!

Teljesen kész voltam tegnap este. Annyira örültem ennek a lehetőségnek és aztán este szembesültünk a ténnyel, hogy a bejárás tiszta katasztrófa. Már le is mondtam az egészről, egész éjjel bőgtem, meg alig aludtam, képzelhetitek reggel, milyenek voltak a szemeim, nem használt neki semmi smink és pakolás úgyhogy mentem a szatyraimmal 9re. Mondtam nekik, h a bejárás végett nem tudom vállalni a 3 műszakot. De aztán tök rendesek voltak és felajánlották a 2 műszakot (teljesen leesett az állam) és ráadásul nem normál 2 műszak hanem 7-15ig és 12-20ig (itt már azt gondoltam, hogy basszus te kellesz nekik :D). Úgyhogy megegyeztünk h amint tudok munkába állok így megegyeztünk abban h hétfőn kezdek. Teljesen odavagyok tőle :lol: A háznál meg majd a szakemberekkel lesz az aki akar én meg dolgozhatom végre. Először úgy volt, hogy supervisornak (műszakvezetőnek) vesznek fel, de aztán szerintem nem az leszek hétfőtől, mert a csaj elég furán beszélt és szerintem a bejárás végett változtatott azon, hogy minek vesz fel, de erre majd 7főn rá is kérdezek pontosan, mert ma nem tudtam vele sokat beszélni, mert elhívták tárgyalni. Nem tudom hogy ez a munkakör korai terhességet is veszélyeztetne-e már. Majd 7főn ez is kiderül. Szóval röviden ennyi a munkám története. Azt meg le sem írom, h a munkaügyön persze a papírjaim nincsenek lerendezve így nem csoda h még nem kaptam semmi pénzt... Még szerencse h azuram keres....

Etna ez a cucc nem semmi! Mennyi mindennel hülyítik a jónépet.... Te már készülődsz az ünnepekre? Bakker én minidg az utolsó pillanatban szoktam megvenni a dolgokat listával a kezembe járom az üzleteket. De idén szerintem nem lesz nagy ajándékozás, majd kiderül (ez is ) 8) Nekünk az lenne a legnagyobb ajándék ha tudnánk költözni!

Na lépek, majd még jövök!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Laar: Ne viccelj már, szerintem itt nyugodtan kérdezhet mindenki mindenkit bármiről. Nem csak babás dolgokról lehet beszélgetni. :) Szóval, az őszi fűvetésre azt mondják, hogy jobb, mint a tavaszi. Ilyenkor több a csapadék meg a hó is jót tesz majd neki. Viszont ha már fagy, az nem szerencsés. Mi is kb. 1,5 hete vetettük el, mondták, hogy már necces kicsit, de még lehet belőle valami. Apa most minden este megy ki locsolni, amikor nincs eső, 10 nap-2 hét alatt kezd el kinőni, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. Most megint elég enyhe az idő, próbáljátok meg elvetni. Esetleg egy olcsóbb fűmaggal érdemes próbálkozni először. És a locsolás nagyon fontos, ha nincs eső!

Petra: Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Kornélkának. Ő már igazi nagyfiú! Hát, Alexa tényleg korán elkezdte ezt a fogzás dolgot, de ez nem mérvadó, több olyat is tudok, ahol 1 éves korban még nem volt 1 fogacska sem. Nálunk sincs most újdonság, kúszik valamennyire, négykézlábra áll, de nem mászik még, csak hintázik előre-hátra, ültetni én nem ültetem, haladunk szépen a ht-val, most már a főzik is csúsznak, ma kóstolta pl. a cukkinit. Persze a gyümik sokkal népszerűbbek. Mi jövő héten megyünk szerdán szurira és mérlegelésre. Amúgy mostanában mintha valami szeparációs szorongás féle kezdődne nála, ha elmegyek a közeléből, egyből sír. Igényli eléggé a közelségemet, csak így nehezebb csinálni a dolgaimat. :D

Bibócska: Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz a picurkáddal, csak pozitív dolgokra szabad gondolni!!!!

Arte: Gratulálok a munkádhoz és hogy úgy tűnik, sikerült olyan megoldást találni, hogy vállalni tudd a több műszakban való dolgozást. Ez a 7-3-ig és dél-8-ig beosztás elég jól hangzik. A mekiben is vannak ilyen műszakok, én is dolgoztam mindkettőben.

Etna: Jól hangzik ez a zene bölcsis dolog, nálunk is van ilyen, gondolkodtam rajta, hogy ha Alexa nagyobb lesz, mi is mehetnénk. Majd meglátjuk. Várom róla a videót, biztos szuper lehet meg a baba-mama klub is!

Csajok, most megyek, mindenkinek nagyon jó hosszú 7végét kívánok!!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Jaj de hülye vagyok, majdnem elfelejtettem, Nofikám neked akartam még írni, hogy szerintem is tutira pozitív az a teszt! Nekem is baromi halvány volt először a 2. csík, alig-alig látszott. Milyen tesztet csináltál? Nagyon várom már, hogy elmenj végre dokihoz, az lesz azért a tuti!!!! ++++++++++++

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, megjöttünk.
Enyingen is voltunk mert öcsém fiainak ma van a szülinapjuk.
Nem jó hírekkel jövök. Nagyon el vagyok keseredve. Képzeljétek, minden olyan flottul ment hogy alig hittem el. Nem kellenek új vizsgálatok mert elfogadják amit vittünk, gondoltam azonnal kezdünk is. Francokat. Voltam olyan ügyes és 1990-es zárójelentésemet meg őriztem, eddig örültek hogy még meg van és csodálkoztak rajta, de most ez hozta a pechemet. Azt mondta a nővér aki vette át a papírjainkat és kérdezgetett-jegyzetelt hogy ezen a zárón az áll hogy én kértem a sterilizálást. Na, csajok én már magyarázkodhatok mert altatásból fel ébresztenek valakit tudja mit beszél? Szóval, szívás, csak akkor csinálhatják meg ha kifizetem. Annyi pénzem nincs. 8-9-be kerülne, de lehet hogy közelítené ismét a millát.
Azt mondta hogy egy esélyem lenne, de ez szerintem hülyeség. Ha vissza csináltatom a vezetékem műtéti úton. Hát, csajok, asszem most adtam fel. Anyagilag csőd, lelkileg teljesen összetörve és most nagyon elfáradtam. Elegem van mindenből.
Köszönöm hogy ennyire törődtetek velem és ennyire szorítottatok, nagyon jól esett.
Edina, fel hívtalak volna de annyira bőgtem hogy nem tudtam volna beszélni veled. Bocsika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


vasi!
sajnos nem tudom az előzményeket, csak azt, hogy volt méhen kívüli terhességed. nem kell feladni, a vereczkey sokkal olcsóbb lesz, fog rá találni megoldást, biztos vagyok benne. van részletfizetési kedvezmény vagy fordulj a lombikosok szövetségéhez, én pl nekik utaltam át anno az egy százalékomat, hogy a nehéz helyzetben lévők is jussanak gyógyszerhez. utána nézek neked. nem lesz gond! kicsi türelem még és ne add fel! kicsit rögös az út odáig, de ott leszel, hidd el!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Nofi szerintem tuti babás vagy halvány csík is csík!!

Bibócska nyugi minden rendben lesz!

Arte gratula a munkához! Igen még megvannak a kutyák de a szobákba nem jönnek be csak a folyóson vannak! Ja és nagyon szeretem a virágokat!

Zsuzsa sajnálom :cry: Remélem a dokid tud valami okosat mondani!

A cég még nem hívott :( viszont tegnap kezdtük a koszorú árulást a pláza előtt! Ma nem kellett mennem az ünnep miatt de holnap és utána nov. 1-ig minden nap!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Zsuzsa: gondolom most hiába mondanék bármit, teljesen haszontalan lenne, mert úgy érzed tegnap összetörték az álmod, De hidd el bízni kell benne, hogy sikerülni fog! Meríts erőt a szerelmetekből és légy nagyon kitartó! Az ember ha valamit nagyon akar, akkor az sikerülni fog!!! Bízzál ebben és magadban! Fel a fejjel!!!

Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mi melletted állunk és támogatunk ezerrel!!!! Ne mondj le arról, hogy szerelmetek gyümölcsét a karodban tarthasd!!!! Mindig azuram szokott türelemre inteni és mindig igaza van, mert az embernek TÜRELMESnek kell lennie!! Oka van annak amiért a tegnapi nap ilyen híreket kaptál!! Próbálj most a 7végén kikapcsolódni, hogy aztán jövő 7ttől újúlt erővel tudj a jövőbe nézni!

Ezt a mondatot nem értem: "Na, csajok én már magyarázkodhatok mert altatásból fel ébresztenek valakit tudja mit beszél?" , de ez biztos azért van, mert nem ismerem az előzményeket!

Most ennyire futotta, mindenkinek puszi! Majd még jövök!


Kép
Kép
arte
 
 


Hellótok, csajok!
Velencei tónál voltunk egész nap. Néhány perce értünk haza. Nagyon jó volt, kikapcsolódtam teljesen. Fantasztikusan éreztem magam. Csodálatos volt az idő és ismét grilleztünk. Már a reggel jól kezdődött mert amikor kinyitottam a szemem, az én drágaságom engem nézett és mosolygott utána puszilgatott. És lám ti is milyen aranyosak vagytok, itt vagytok velem és mellettem.
Nem adom fel. Megyek műtétre és majd utána meglátjuk mi lesz. Nézetni fogom a petefészkem hogy van-e érés, ha nem akkor majd rásegíttetek és megpróbálunk spontánkodni. Majd lesz valahogy. Bizakodok.
Előzmények : :? ? 24 évesen volt egy méhen kívüli terhességem. Kórházba kerültem és két napig kómásan mászkáltam, állandó megfigyelés alatt voltam, óránként nézték a vérnyomásomat, stb. Nem tudták mi a bajom. Alá írattak velem egy papírt hogy bele egyezem egy küretbe. El altattak (de úgy hogy az altató doki nem akart el altatni mert előtte ittam almalevet és hogy hányni fogok, de ráordított a doki és már bökte is a vénámba a cuccost). Amikor felébresztettek már a nagy műtőben voltam és már nagy műtétre készítettek elő. A doki kérdezte tőlem hogy akarok-e még gyereket. Hát én mondtam hogy nem terveztem. Két nap múlva meg látogatott a kórterembe és elmesélte hogy mekkora volt a méhen kívüli elhalt magzatom és hogy majdnem meghaltam. El kellett távolítani a pete vezetőmet és a másikat lekötötte hogy ne forduljon még egyszer elő ami most történt.
Most meg azt mondták hogy a záró jelentésben az áll hogy én kértem. Eddig én nem is foglalkoztam ezzel, de most már nincs mit tenni. Még azt is mondták hogy ilyen kérdést csakis tiszta tudatállapotban tehetnek fel. De hát én hogy lehettem tiszta frissen felébresztve altatás után? Na, nem is olyan röviden ez a sztorim lényege.
Bocsi azoktól akiket nem érdekelt vagy aki még emlékszik rá hogy leírtam.

További kellemes hétvégét mindenkinek. Grácus, lehet hogy holnap vagy holnapután lenézek a Pláza elé. Egyébként is akarok veled dumcsizni mert a dokidhoz szeretnék fordulni a kérésemmel és a magánrendelője címe kellene és esetleg a telefonszám ahol időpontot lehet kérni hozzá.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa!

Oké várlak remélem megismerjük egymást! :lol:

Leírom a címét meg a telefonszámát!

Puszi!!

Kép
grácus
 
 


Grácus, nagyon de nagyon édes vagy. Engem meg fogsz ismerni mert nagyon magas vagyok és piros biciklim van. És nagyon köszönöm hogy segítesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szívesen segítek! Már le is írtam az elérhetőség a dokinak még a mobilja számát is! Akkor várlak! :wink:

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Jaj de jó, talizunk. És téged is meg ismerhetlek. Annyira örülök. Holnap megyek is, nem tok vasárnapig várni. :lol:
Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Én is nagyon örülök, hogy talizunk!

Puszi és kellemes estét!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Csajszlik!


Nofi es Daniellla utolag is nagyon sok boldog nevnapot!

Csajok hallotatok mar az mbt ciporol?
A ferjem nek nagyon sokat faj a talpa ahogy kezdodik a harant utan a sarok,ezt ajalottak hogy nagyon jo lesz neki, elvileg otthon is lehet kapni ,most rendeltunk a neten mert ugy olcsobb de itt is meg van azert az ara rendesen.
Hallott valaki valamit rola?
felket a herceg kesobb meg jovok
puszika :lol:
swidi05
 
 


Szia, Swidi!
Igen, hallottunk róla és tényleg nagyon jó. Itt is sokan hordják. Én is akarok venni a páromnak. Itt is nagyon drága. Nem tudom mennyiért vetted, de itt olyan 30,000 körül mozog. Rég néztem az árát, de ennyi volt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szio Vasikane!

EN199 $ dollarert vettem a eBay-n neki es magamnak is de a boltban 234$ plussz az ado szoval majdnem 300$ lett volna de neten igyen hazhozszallitassal es adomentesen lehetett venni
ugyhogy igy azert baratibb, bar a pici parom ki volt akadva hogy 400$ ket cipoert!

Suzy: anyud hogy van ?
itt most volta azt hiszem a multheten Suzanne Somers-el egy riport, anno jo par eve mellrakot talaltak nalla, arra mar nem emlekszem hogy mit csinalt de valamikor mostansag mikor volt a dokinal minden hol rak volta dokik le is mondtak rola
aztan elment Hustonba es 4 doki segitet rajta kemo nelkul es mostanra telejsen el tunt a rak a szerveztebol ,egyszeruen nincs .
Irt rola egy konyvet a cime: KNOCKOUT iterviews with DOCTORS WHO ARE CURING CANCER and how to prevent getting it in the first place
Kicsit hosszu a cime , de ha te tudsz angolul akkor erdemes lenne elolvasnod itt most nagy port vert fel az orvosok kozott, ez az egesz bizti lehet mar otthon is kapni vagy ha a parod jar amcsiba akkor o is tud egyett venni, de lehet hogy a neten is meg lehet rendelni,
Szoval szerintem probald meg mert nagyon :wink: sok okossagot ir!
swidi05
 
 


Sziasztok csajszik!

Borzasztó idő van, uh ennyit a füvesítésről, ásásról.
Alig aludt a kicsim az éjjel nem tom mi lehetett vele.
Tegnap elfogyasztottuk a második üveges bébikaját, egész szépen és ügyesen eszik, csak minden nap mást kell adnom neki.
Csajszik, hiába próbálkozom teákkal, vízzel nem kell neki, mégis mit adjak neki inni akkor?Most h kevesebb tápot iszik, muszáj adnom neki több folyadékot, de semmi nem kell neki.

Ma reggelre torokfájással,orrfolyással ébredtem..és szegény manókám is köhint néha egyet egyet, és folyik az orra..van vmi gyógynövény, vagy vmi vitaminos szer amit ilyen korban már lehet adni neki..

Mindenki puszilok, szép hétvégét..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lanykak:)
Vasikae draga,en is csatlakozom a lanyokhoz,hogy ne keseredj el!
eljön az idö mikor mi is kezünkbe tarthatjuk szerelmünk gyümölcset!
tudom nem egyszerü varni es varni es bizakodni de nekünk ez van megirva a nagykönyvbe!
En is neha ugy erzem nem birom de muszaly ezert vagyunk nök!
sajnalom ami anno veled törtent de csak azt tudom mondani kitartast!
szerintem magatol termeszetesen nekem sem lehet ebben mar biztos vagyok,ugyhogy nekem is majd tul kell mennem dolgokon,csak en eddig a parom bizonytalansagaval küzdöttem!
de lassan azt is legyözöm!
fel a fejjel sikerülni fog:) puszillak!
Draga Swidi,minden kepp utanna nezek annak amit irtal...köszönöm!
Anya jol van Hala a JoIstennek,keszül a mütetre varja hogy tullegyen rajta! bizunk nagyon hogy minden egyszer jora fordul!
Alex baba nagyon csodas szep kis kölök:)
Nofikam,remelem hogy baba van a dologba!
Anno nekem is halvany csikos volt,nagyon izgulok erted!
vigyazz magadra!
Draga többiek most nics több idöm irni szertettel ölelek es puszilok mindenkit kicsiket es nagyokat!
kesöbb meg ha lesz idöm benezek,de itt megbolondultak az emberek annyian vannak ,huzom,huzom az igat ezerrel :lol:
puszi nektek!
suzi2
 
 


Sziasztok Lányok...

Aranyosak vagytok, de amíg doki nem látott, addig nem merek örülni teljesen. :-)

Vasi, nem is tudom, mit írjak. Ezek barbárok.
Viszont ahogy érzékelem, jót tett a tegnapi kiruccanás, optimistának tűnik az utolsó írásod. :-) Igazad van, nem szabad feladni!!!
A pozitív hozzállás és gondolatok csodákra képesek. Szorítok neked, hogy hamar sikerüljön beteljesíteni az álmotokat.

Lányok, bocsi, hogy most nem írok többet, de délután megyünk Főnix-bálba (a bnőm adta az összejövetelnek ezt a nevet), kicsit mulatkázni. :-) Tegnap egész nap főztem, hogy ma és holnap ne kelljen. :-) És üveget festettem, mert sztem sokkal értékesebb a kézzel készített ajándék, mint a vásárolt. Ha tudok, majd rakok fel képet az üvegemről. :-)

Most puszi mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri
 
 


Draga Laar,jobbulast neked remeljük Mira baba nem lesz beteg es nem azert volt nyugtalan az ejjel!
Sajna ebben az ivas dologban en nem tudok tanacsot adni mert a mi kis dragank mindent megiszik de meg a vizet is!
de a lanyok biztos irnak neked valami okosat!
Sajnalom hogy rossz az idö otthon es nem tudtok füvesiteni....
itt is nagyon keserves idö van 3 napja esik az esö es hiedeg van!
de az nyugtat hogy legalabb meg nem ho esik!
bar mar mindent elpakoltam a kertböl es tegnap meg a palmakat is bebugyolaltam telire,lassan utolerem magam! mar csak a lakas uszik:) ,de szerdaig meg van idöm mire apa megerkezik! ugy varom mar,hianyzik nagyon......
Puszi neked es a kis hercegnönek!
suzi2
 
 


sziasztok kívánok mindenkinek kellemes és program dús hétvégét....

vasikám sajnálom de remélem itt nem áll meg a dolog....és meg lehet oldani ezt a problémát.

nos én hál istennek jó hírekkel szolgálhatok...
Kismanó vagy ahogy lalóm ma reggel nevezte el Picirix jól van!!
láttam dobogni a kicsi szívét és valami csodálatos és felemelő érzés.majdnem sírtam úgy meghatódtam.
és igen most már egyre jobban hiszem hogy nem lesz baj és kismanó megszülethet....
de addig van még az idő csak így maradjon minden rendben...
szóval 1.6 cm hosszú fejtől-farogik...
és most is hoztam ám egy képet:-)
jövő héten pedig mehetek a védőnőhöz is és a kötelező vizsgálatokra...
legközelebb nov.3-án kell mennünk bélushoz.

hóangyalt csinál épp:-D

kívánok mindenkinek szép hétvégét
cupp-cupp Kép
bibócska
 
 


Sziasztok!

Nem sok idom van csak gyorsan bebukkantottam, Wpetram majd tartok elmenybeszamolot amit a mano elalszik .
Larr: nekem ugyan ez volt a helyzet mikor otthon voltunk a pici fiamnak semmi inni valo nem kellet a teat mai napig ruheli, a viz is nagy kuzdelmek aran megy le,
szoval mikor mi otthon voltunk akkor ami bejott, hogy az uveges bebi gyumi kajcsi egy reszet felhigitottam vizzel igy gyumile let belole na azt benyalta mit annak a rendje , esteleg probald meg !
Nekunk ez bejott!
na mennem kell
puszzancs mindenkinek
swidi05
 
 


Sziasztok!

Bibócska nagyon édi a manód!! :lol:

Zsuzsa voltál kint ma? Lestelek de nem látalak!
Holnap is leszünk olyan 2-ig! Jó lenne talizni!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Lányok én olyan rosszul vagyok, hogy az hihetetlen... Remélem nem betegszem meg most így munkába állás előtt! Fáj a fejem a gyomrom és eléggé hányingerem van és aludnék, de aztán amikor meg lefekszem akkor meg nem tudok... így még a villanyszerelők után se tudok takarítani, így azuramra maradt :D igaz a nagyját összetakarították, de azért még bírtam volna kint tevékenykedni. Így marad az ittbent lét...

Bíbócska: olyan jó h mindig felrakod a képet :D Majd amikor nekem is lesz én is felrakom :D

Mindenkinek nagy ölelés :D

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Vasikáé: Kérlek, ne szomorkodj, szerintem se add fel a dolgot semmiképp! Egyébként úgy szokott lenni, hogy amikor az ember már teljesen lemond valamiről, az akkor szokott sikerülni! Hidd el, nálad is így lesz. Aranyos Etna, hogy mindent megmozgat és segít neked, biztosan meglesz az eredménye! Köszönöm, hogy leírtad ezt a történetet, én nem emlékeztem rá már pontosan. Szemétség, hogy ezt írták rá a papírodra, amikor te nem is voltál szinte magadnál az altatás miatt, amikor kérdezték tőled ezt a dolgot. :( Hiszem, hogy eljön a te időd is és karjaidban tarthatod a kisbabádat. Nem szabad lemondani róla!!!! Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen párod van, Vasi igazán szerethet téged. És szuper, hogy ilyen jó kis napotok volt, fel tudtál töltődni egy kicsit legalább!

Swidi: Nálunk a családban mindenkinek van MBT cipője rajtam kívűl. Apukám már többet is elhasznált, sógorom abban is dolgozik, mert állómunkát végez, húgaimnak MBT szandijuk van és mindenki szereti, bevált nekik. Nekem is lehetett volna, de akkoriban úgy gondoltam, hogy nem használnám ki, aztán valahogy elmaradt a dolog. A cipő egyébként most már nagyon drága, 50-60.000 Ft körül van, a sógorom nemrég vett magának egyet Pécsen. A szandi valamivel olcsóbb. De állítólag tényleg nagyon jó, nem fáj annyit a lábad és a hátad, ha azt hordod. Nekem a nődokim is ilyen cipőben jár, ebben is dolgozik, kiszúrtam a lábán. :D

Bibócska: Nagyon édes a kis picúrkád, tényleg olyan a képen, mintha hóangyalt csinálna. :) Úgy örülök, hogy minden rendben veled, nemsokára túl leszel az első 12 héten, utána már sokkal jobb lesz!

Arte: Mitől lehet nálad ez a rosszullét? Remélem, nem kínoz sokáig, próbálj pihizni azért! Jövő héten már kezdesz is az új melóhelyen? Házatok hogy áll?

Laar: Jobbulást neked és Míra babának is! Remélem, a ma éjszakátok már jobb lesz! Nekünk megfázásra Cebion (c-vitaminos) cseppeket mondtak és calcimuscot. Meg párologtatót a szobába, ami tisztítja a légutakat.

Nekünk jól telik ez a hosszú 7vége, ma Pestről volt itt egy jó barátnőm, akit már régen nem láttam és holnap is barátnők jönnek hozzánk látogatóba, úgyhogy Alexa is el lesz kényeztetve rendesen, kézről-kézre jár majd. Jövő héten Apa csak 3 napot dolgozik, csüt.-ön és pént.-en már szabin lesz, jó lesz 4 napot együtt lenni, már alig várom!!!!

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Csajok, szerintetek miért nem rakja be a vonalzómat? Ti látjátok vagy nálatok is csak egy x van ott a hsz-em alatt????

Kép

Kép
daniellla
 
 


Most nézem, hogy pl. Kiru-nál és Laar-nal is csak egy x-et rak. Akkor lehet, hogy ez Mamanetes hiba?????

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Bibócska, picirix nagyon aranyos. Annyira jó látni ahogy fejlődik és egyre emberibb formát ölt. Olyan kis cuki-muki.
Grácus, kicsit elcsesztem az időt és későn már nem akartam menni mert nem tudtam meddig leszel ott. Holnap mindenképp megyek mert nem kell főznöm csak egy kis nokit vagy tarhonyát készítek a pörihez.
Daniella, köszönöm a kedves szavakat. Nagyon aranyos vagy. Tök jó hogy láthatod a barátnődet. Én már olyan rég láttam az enyémet hogy már nem is tudom mikor volt. Nagyon hiányzik.
Nofi, Suzi, Bibócska, nagyon köszönöm a kedves hozzászólásotokat. Nagyon aranyosok vagytok. Majd lesz valahogy. Nem tudom mi lenne ha nem lennétek. Annyira tudjátok tartani bennem a lelket.
A vonalzó miatt még nem kell aggódni mert szokott ilyet csinálni. Valami hibádzik az oldallal ahol csináltad. Holnap majd minden rendben lesz.
Húúú, csajok de fos egy idő volt ma. Holnap lehetne egy kicsit kellemesebb.
Mindenkinek jó éjszakát és kellemes pihenést-szép álmokkal.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Kép

Ezt küldöm Mindenkinek, akinek egy kis erőre, kitartásra van szüksége!


Daniella: ma végeztek a villanyszerelők a csövezéssel és a jövő hét második felében jönnek a kőművesek belső pucolásra. Hétfőn már kezdek is, ami miatt kicsitt izgulok és szerintem az ideg miatt vagyok kicsit rosszul.

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Jo reggelt lanyok!
remelem mindenkinek szepen telik a hetvege :)
Bibocsa draga köszönjük a kepet a kis Picirix-röl :D nagyon edes !
örülök hogy jo hirrel jöttel hozzank!
biztos nagyon jo erzes lehetett latni ahogy dobog a kicsi szive....el is hiszem hogy meghatodtal!
vigyazz nagyon magadra es simikezem a picurit!
Arte ,remelem jobban vagy.....probalj meg nem idegeskedni...bar tudom ez nem egyszerü! puszillak!
Vasike draga örülök hogy a szavaink segitenek,legalabb egy kicsit!
nekem is nagyon jol esik mikor padlon vagyok es segitetetek!
megegyszer leirom neked hogy kitartast!!!!!!!!!!!!!! biztos vagyok benne hogy miden jora fordul! nagyon aranyos a parod is hogy ennyire melletted all! ezert fogjatok legyözni az akadalyokat es a vegen jön a az a kis mano aki bearanyozza majd az eleteteket!
Petram,Lucam,Kiru,Angyalka,Swidi,Etnam,hogy vannak a kis manok!??? remelem mindenki jol van!
Laar ,hogy alltok az iszikevel?
Remelem te jobban vagy mar!
Danielam,hogy van a kis hercegnö?
De jo hogy baratnözöl ma.....Alexa is elvezni fogja biztos hogy ö lesz a közeppontba! en is sajnos nagyon ritkan latom a legjobb baratnöm,csak amikor hazajutok es neki is van egy fel eves kisfia öt Alexnak hivjak nagyon aranyos! es hianyoznak nekem nagyon! de hat ez az elet! remelem jol erzitek majd magatokat aztan jövö heten meg kiszhasznalhatjatok hogy Apa is veletek lehet egy par napot!
meg nekem is van eg par napom meg apikam hazaer...nagyon rossz nelküle plane hogy az idö is rossz igy meg rosszabb a kedvem! de szerda estere mar hazaer...varom nagyon! igaz minden nap beszelünk de akkor is rossz....na megint elragadtak az erzelmek
:lol:
megyek is nem farasztalak benneteket,dolgozom tovabb...majd kesöbb meg benezek hatha itt lesz valaki!
tovabbi szep hetveget mindenkinek!
suzi2
 
 


Sziasztok!!!
Itt vagyok, itt vagyok!
Suzi, olyan kis édi vagy. Van neked is annyi problémád és dolgod de mégis van erőd mást lelkesíteni. Köszönöm. Múltkor akartam írni csak valahogy kiment a fejemből, hogy tök örülök hogy a zurad végre megértett és most már egyre közelebb vagytok a babásodáshoz. Már nagyon várom hogy te is jó hírekkel jöjj.
Arte, te drága. Köszönjük a gólyát, ámbár kicsit rossz élményem van most a gólya látványától mert Győrben a Kaáli bejáratánál egy gólya szobor díszeleg és nagyon kellemes látvány de én annyira szomorúan jöttem onnan el hogy olyan érzésem volt hogy azt onnan le kellene rúgni. :roll: Persze, soha nem tennék ilyet, csak tudjátok olyan xar érzés volt. A rosszul léted lehet hogy az idegesség miatt van. Erre én csak a Nofikánk jó tanácsát tudom ajánlani. Tudod, a lemegyek a lépcsőn és ott a réten a tükör és olyannak látod magad amilyennek akarod, feltöltődsz a jó érzéssel és energiával és szépen felbattyogsz a 21 lépcsőfokon. Hidd el, én minden este eljátszom vagy nappal ha nem érzem túl nyugodtnak magam és segít. Éjjel nem álmodok egy csomó hülyeséget és nappal is megnyugtat ha izgatott vagyok. Nem muszáj a tükörben lásd magad, elég az érzés is.
Hátha jobb kedvre derítelek :wink:

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


szia Vasi:)
neked is aranybol van a szived! ezert lettünk ilyen jo kis csapat!
igen sajna problema mindenhol van,kinek kisebb kinek nagyobb!
En most anyaval vagyok elfoglalva es csak ö erdekel,most a baba dolog annyira nem aggaszt! föleg hogy tegnap teszteltem es van ovum csak a parom nincs itt,na de majd legközelebb!
en is örülök hogy vegre megertette a parom miröl beszelek hogy önzö amit ö csinalt hogy csak az ö gyereke a fontos es az en lehetösegeim az anyasagra nem az!
de most anyukam a legfontossabb szamomra hogy ö meggyogyuljon es tullegyen a müteten es ugye meg ami utanna következik!
nehez idö ele nezünk es talan most jobb is hogy nem jön a baba mert ha bar mi van haza akarok menni es sgitenem kell ahol csak tudok!
na kiöntöttem a lelkem....
szoval draga fel a fejjel,gyözni fogunk!
puszillak es köszönjük ezt a szep kepet neked!
suzi2
 
 


sziasztok lányok...
szép napot nektek bár az enyém nem felhőtlen....
tegnap éjjel az ügyeleten kötöttünk ki mert megint tapasztaltam a nyálkában a vérzést...
Istenem de megijedtem és már megint a legrosszabb jutott eszembe és nagyon féltem...
Nem tartott sokáig a felhőtlen boldoságom és azt hiszem ez így is fog maradni egészen addig amíg kismanó meg nem születik...
Bár megint itt lebeg a fejem felett a májusi tragédia pallosa.
szóval megvizsgáltak kismanó jól volt még mindig dobogott a szíve de a doki felfedezett egy haematómát a petezsák alatt..
azt mondta ez majdnem minden terhességnél előfordul és majd felszívódik vagy távozik.
pihnnem kell semmi megerőltetés semmi munka semmi idegesség...
hát fekvéssel eddig sem volt bajom hiszen folyton azt csináltam na ez marad továbbra is.
ha jelentkezik vérzés vissza kell menni...hát eddig barnázás van de ez akkor is idegesít...
mintha újra ugyanazt a forgató könyvet olvasnám és ami a legrosszabb élem meg.
én ezt nem értem miért történik ez velem??miért érdemlem ezt?
ráadásul nem tudok tenni semmit sem...a várakozás most teljesen kikészít...megőrülök...
bocsi hogy rátok zúditom a bajom és a félelmem de esetleg ismerős nektek a haemeatóma??vagy valamelyik ismerősötöknek volt ilyen??
nem tudom mit csináljak....kész vagyok
bibócska
 
 


Bíbócska nagyon sajnálom a történteket, de próbálj ne negatív dolgokra és a múltban történtekre gondolni. Próbálj meg pozítívan gondolkodni, mert különben a negatív gondolataiddal bevonzod a bajt! Gondolom h a fekvésből már eleged van, de muszáj, próbálj olvasgatni, keresztrejtvényt fejteni, ezek mind kikapcsolják az agyad! Biztos nem könnyű, de muszáj azért ha babucid a kezedben tarthasd 7 hónap múlva! Kitartás!

Pussz

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Drága Bibócska, kérlek szépen, ne aggódj, igaza van Arte-nak, csakis pozitív dolgokra szabad gondolni, mert akkor azt vonzod be magadnak!!!! Utána olvastam a neten ennek a hematómának, azt írják, hogy a legtöbb esetben tényleg felszívódik. Fontos a szigorú pihenés, nem szabad emelgetni, bár gondolom, ezeket te nem is teszed! Próbáld ki a Nofi féle agykontrollos gyakorlatot, amiről Vasikáé is írt. Képzeld el magad a tükörben boldog, nagypocakos kismamaként és ezt minél többször tedd meg. Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz a picurkáddal!

Suzikám: Kitartás drága, hamarosan itt a szerda és újra átölelheted végre a párodat! Anyudnak továbbra is küldöm a pozitív energiákat, nagyon sokat gondolok rátok és hiszem, hogy meg fog gyógyulni! Csak erre szabad gondolni! Aztán pedig ahogy a rossz dolgok, reméljük a jók is csőstül jönnek majd, meggyógyul édesanyád és meglátod, te is babás leszel majd akkor, de az is lehet, hogy hamarabb, mint gondolnád! Millió puszi neked!

Lassan megyek is csajok, várom a barátnőmet, Alexa meg szundizik. Délelőtt sütőtököt evett almával, hát, a sütőtök továbbra sem a kedvenc, de azért megeszi. A gyümik jobban csúsznak neki, bár tegnap meg a krumplit ette nagyon szépen sárgarépával. Valamelyik nap cukkinit is kapott.

Puszka mindenkinek, kellemes vasárnapot nektek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Hellóka, csajok!

Képzeljétek, találkoztam Grácussal. Annyira, de annyira aranyos, csak annyira de annyira nyugis csajszi hogy folyamatosan én beszéltem, szegény meg sem tudott szólalni csak nagy ritkán. Remélem nem rémítettem meg. De nagyon cukorpofa.

Bibócska, nem elkeseredni. Ilyen már volt többször is más csajokkal és nem történt semmi baj. Minden rendben van, nem aggódni. Ha idegeskedsz akkor rosszat tehetsz, de ha a jóra gondolsz akkor az csak pozitív lehet. Kérlek te is menj le azon a lépcsőn amit Arte-nak írtam és játszikáljál a babáddal. Szoptassad és ringasd és énekelj neki. Meglátod milyen jó lesz. Az a hematoma szépen fel fog szívódni. Én Melinda lányomat végig úgy hordtam ki hogy nyitott volt a méhszájam és barnáztam végig. 3,200 grammal született és egészséges volt. Úgyhogy tessék megnyugodni és nem aggódni hanem csak a jóra gondolni.
Grácus, drága kincsem, megtaláltam a cikket. Luca küldte el nekünk anno. Nem volt egyszerű megtalálni de megvan. Nincs meg az email címed, nem tudom elküldeni, ezért hogy el tudd olvasni ami a lényeg ide passzítom azt a részt.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa köszi a cikket. Én ilyen kis nyugis csajszi vagyok :lol: Te is nagyon aranyos vagy! Nyugi nem rémísztettél el :lol:

gracia86@freemail.hu


Cuki volt a kutyus!! :lol: :lol: :lol:


Bibócska pihenj és ne idegeskedj! Fő a ++ hozzáállás!

Remélem mindenki jól van!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Kép

Csajok, ez olyan szép. Gondoltam meg osztom veletek. Remélem nektek is tetszik.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Lányok...

Bibocska, nyugalom, pihenés és pozitív felfogás. Ne gondolj a rosszra és a múltra, csak előre!!! Picirix titeket választott, ott marad a pocidban még pár hónapot. :-)

Csajok, a tegnapi buli istenien sikerült, hajnali 3-ra értünk haza. Egész nap hulla voltam, de csináltam (én gyúrtam a tésztát is) tortellinit, tejszínes fűszeres mártással, almalevest, és fűszeres csokis süteményt. Aztán ebéd utántól estig aludtam. :-)

Most is nagyon fáradt vagyok, kicsit hányingerem van, most megyek vízszintbe rakom magam. :-)

Puszilok mindenkit, Laar szívem, jobbulást nektek: Nofi

nofertiri
 
 


Sziasztok!

Vasi tényleg nagyon szép a kép :D

Nofi mikor mész már nődokihoz?

Lányok drukkoljatok 8ra megyek dolgozni!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa gyönyörű ez a kép, köszi. Nagyon jó volt olvasni, hogy nem adod fel! Most tudtam csak mindent elolvasni. Megdöbbentő amit anno veled tettek, de hinned kell, hogy minden jóra fordul.

Arte gondolok rád. Viszont lehet, hogy nem az idegesség, hanem baba van a dologban, és attól vagy már rosszul!

Bibócska ne izgulj!!! Az nem tesz jót! Most fő a nyugalom és a pozitív hozzáállás. Nyugi, minden oké lesz, és egészségesen fog megszületni ez a kis manócska. Erről már én is hallottam, nagyon sok mindenkinél előfordul, de a lényeg, hogy pihenni kell vele.

Suzi kitartás, mindjárt hazaér a párod, és jobb kedvre derülsz.

Laar remélem már meg is gyógyultatok, mire én ezt olvastam.

Daniella tudod Te kérdezted, hogy hol tartok éppen:

Reménykedtem, de nagyon. Nekem átlag 25-27 nap a ciklusom, és már a 30. napon jártam, így azt hittem, babás vagyok. Hát nem. Sajnos megjött. Teljesen kiborultam, úgyhogy a hétvégémet sikerült elrontania. Annyit bőgtem, mint még soha. Nagyon igazságtalan a sors. Már nem tudom mit tegyek, de tényleg. Ráadásul most a környezetemben (unoka hugaim) 5 kismama van. A munkahelyemen 2. Nagyon nehéz így. Ebből a 7 emberből csak 1 szeretett volna babát, a többi véletlenül esett teherbe. Na ezért érzem, hogy nincs igazság. Bocsi csajok, hogy ilyen nyűgös vagyok, és lehangoló, úgyhogy inkább abba is hagyom, nem nyavalygok. Ez van, ezt kell szeretni. Lehet, hogy nekem nem szántak az égiek babát.

Puszi mindenkinek.
szilvi09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?