Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok - holnapra szabit vettem ki (ugye itt nem unnep :( es en nem akarok dolgozni) de mar ma is szabadsagos hangulatban vagyok ugyhogy megint beneztem. 8)

Koltozes - en nemmel szavaztam, mert az en szempontjaimnak ez a forum is teljesen megfelel. (En imadom az anyosomat :lol: ) ezzel nem meggyozni akartam senkit csak voksoltam. Teljesen megertem, hogy masoknak, tobb ideje van ide jonni, masrol is szeretnenek beszelni stb. Ez masfel eves ismetettseg/baratsag utan szerintem termeszetes. :D Elfogadom, hogy azok vannak tobbsegben, akik koltoznenek szoval
Andus - ha olvasol es mivel felajanlottad, hogy megcsinalod anemtudomhol a zart topikot. Megtenned es akkor mar kozelebb jutnank ennek az egesz temanak a vegehez, mert szerintem abban megegyezhetunk, hogy eleget irtunk mar rola. Ha az az oldal nem mukodik jol, akkor meg mindig meg lehet probalni mashol...
Ennyi.


Esztike all, Bebe motorozik - tejoeg mi ugy le vagyunk maradva. :lol: Andrew meg csak felallni probalkozik, de azt nagyon lelkesen. Ja es allandoan rugozik - nagykezlab, terdelva, allva, mindenhogy. De nem surgetem - egy 10 kilos feneket emelgetni azert idobe telik. :P

A lencsevedot megszereztem, de igazan a fenykepezogepet akarom. :wink:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnski 2009.10.22 11:42-kor.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Latom mar pont irtal Andus :lol:

Hu lapteto, megyek keresek egy kepet.

Felebredt a pici fiam - lehet, hogy egy kicsit teszek kepet.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Sziasztok!

2 napig nem jövök és mi van itt...

No:

Mist, Andus: az nagyon durva amit a szülészről és az oviról írtatok...

Próbaképpen beírtam a google-ra a felhasználónevemet és kidobta, eddig hány hozzászólást írtam...szóval tényleg olyan is rákereshet, akiről pl. nem is gondolom, csak kíváncsi miket írogatok ide-oda (mert ismerik, h. ez a becenevem..,stb.) Szóval menjünk, vagy kérjük itt egy zártat!

Budabaoo: milyen félreértés történt, hogy nem mennek hozzátok anyósodék? már ha publikus..

Julcsi: megértelek, én is így vagyok vele, jöjjenek csak a nagyszülők is!!!

Stelly: nekünk is nagyon bejön a köleses gyümi...Ja és ha jól láttam az egyik képen, egyforma bútorunk van (fiók- boris típus) és habszivacsunk:))

Ladmon: véletlen ledőlt valamelyik nap a turmixom, benne alma-körte és megrepedt az alja...szerencsére nem tört ripityára :oops:

Elif: nagyon jók a képek Efével és Botival! Ja és megcsináltam a pogis receptedet!!! NAGYON FINI!!! :))

Millye: téligumit mi is majd akkor cseréljük át, ha hidegebb lesz

Képzeljétek ma beletettem Mesit a játszótéren a hintába. Bár még ülni magától nem tud, de ha fogom, akkor tud csücsülni és ez a hinta tartja, kiesni nem tud:) Annyira élevezte, hogy sikongatott, kacagott. Kár hogy nem vittem fényképezőgépet, de talán délután még nem fog esni, és akkor próbálok fotót készíteni.

Bocsi, akit kihagytam..

Szép napot, ugye milyen szép őszi idő van?

Ja és egy fotó Mesiről:

Kép Vagányan

Kép
Kép
andabella
 
 

 
 

hajnski:Andrew édi husimusi!jól meg kellene rágcsálni a kis kezeit!
szerintem jó,hogy te is mondod,és tényleg nem kell több időt erre szánni,menjünk és felejtsük is el azt az izémizériát!

lkverus:gratula 6. :!: fogacskának!

Kép
nilabali
 
 


andabella:vagány Mesi,nagyon cuki!huncut a lelkem,igaz?

Kép
nilabali
 
 


Ladmon..fejbe verlek :D Ne mondj ilyet hogy te rángattál bele..senki nem rágatott semmibe...Én láttam te adsz Esztinek...hát ako én is ,meg úgye az "idő"is itt volt...Nem tudom mi ez bakker de ahol nem száraz ott pöttyös...ahol pöttyös ott nem száraz...Nem várok hétfőig...irok a dokinak...(magyarnak)azt irány az itteni dános...

Meglátjuk mit mond..

Kéne menni boltba pelusért+pópokrémért...de szakad az eső..
:evil: annyira utálom ...mindegy apa majd ha jön haza hoz... :D

Hugic..ja oké...és nem tudjátok van valami olyan csepp amit lehet adni babának immunerősítőként?Vagy ilyen nincs :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zétivera - megyek donvöri (azé baromi jó érzés volt h ezt írtad!!!! :) ölellek :))

És izé a hintáról jut eszembe. Pandusika felraktál egyszer egy hintás fotót Hannáról és láttam, h az a típus amit én is kinéztem magunknak a symba 3in1 de egyszerűen nem lehet sehol kapni. Hol vettétek ha megkérdezhetem (jajmár lehet h németországban :? )

Cowgirl Mesi milyen helyes!

Csini Andrew hidd el eljön az a nap, mikor anya nem lesz eléggé résen és eléred a gépet is :lol:

Új fórum: nekem mindegy, hol lesz, majd szóljatok lci (nincs semmi más tapasztalaotm fórumozásban)

KépKép
hugic
 
 


Zsancy - a cebion cseppek - c vitamin (na ez nem kifejezett immunerősítő, de plusz vitaminforrás) nekem más tudomásom nincs

KépKép
hugic
 
 


Budabo nagyon jók a képek! Füge lazán áll már :D király a szoknyás kép és a többi is! Azok a fogacskák :shock: :D aranyos nagyon! :D Nagyon jó az Ikeás szőnyeg!

Hajnski édes a kisfiadról ez a kép is!

ladmon ááááááá így már világos... na ilyenkor mondaná a lányom hogy kocka vagyok :oops: :D én már valami nagyon bonyolult dologra gondoltam :lol: a lányod aztán tud pakolni!!! :lol:

zetibebi jaj sajnálom a tejcsit, de már mindenevő Oli ugye? Bár ha mi is így haladunk akkor nekem is el fog apadni.... :(

Nilabali éjjel? Volt nyüszörgés nem egyszer... szóval még mindig nem az igazi... cici meg nem nagyon kellett neki reggel :shock: szóvalj fejem a tejem 4 napja :shock: :( NAdrágot varrok meg átalakítok meg a székpárnát de ha így haladok ma is akkor semmit :lol: Gratulálok a babához!!! Hogy vagytok? BAzsinak folyik még a nózija és neked?

Gerendai Zsuzsi, Lénának boldog hófordulót!

Zsu83 éjszaka forgolódás nyöszörgés cici... reggel nem kell cici... szóval nem tudom mi van... már azon gondolkodom, hogy fáj neki az ínye mert a főzeléket eszi... :( de jó, hogy mentek csavizni! Olyan szép idő van! :D Nagyon nagyon jók a képek Bencusról! Igazi nagyfiú már!!!! Helyes pofija van!!! :D

Andabella milyen csini Mesi ebben a farmerben!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszi Nila és Millye:)

Ikverius: nekem szimpi a könyv, vagyis a CD, DVD, írnál pár dalcímet, hogy milyenek vannak rajta?

Köszi, Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


millye:kösz kérdésed,szarul én,Bazsi jobban...!nem tudom mi lehet a fiaddal..reméljük elmúlik nála és nem hagyja abba szopit!ma már biztosan jobb lesz az éjjeletek!jó sok minden varrogatsz,jó munkát!
nálunk már beborult....pedig ki kellene menni egy kicsit.mondjuk nem sok erőt érzek,meg a hasmars is inkább itthon tart :roll:

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Na, megint jól felpörgött a fórum! Azért egy dolgot remélek, hogy szakadás nem lesz ebből a költözés kérdésből! :cry:

Reagálások csak úgy kutyafuttában:

Hel: Szóval barbi a főzit nem szereti? Akkor adj husit gyümölccsel, aztán ha úgy megeszi készíts vegyes főzit (úgy értem zöldség-gyümölcs-husi)! Na meg a tejpépek is jók ám hízlalásra (bocsi a kifejezésért :oops: )! Meg esetleg próbálkozhatsz darabosabb ételekkel, egyetek együtt, hátha azzal megjön az étvágy!

Ladmon: Nem olyan a kiütés Eszti arcán, mint ami az elején az anyatejtől is kijött? Mert akkor csak azt kell megvárni, hogy megszokja a szervezete a tejfehérjét. Sinlacot már nem esztek? Amúgy nálunk is felmerült a tejallergia kérdése, de az ekcéma miatt, ami elsősorban a hátán jön ki Atinak. Szerintem nem a tejtől, hanem bármitől (mondjuk például, ha autósülésben van egy-két órát) :roll:

hugic: én már voltam tüdőszűrésen, állítólag lehet. De azért intézd úgy, hogy utána pár óráig ne szoptasd (biztos ami zicher)!

Amy, Verus, Hajnski: Hajrá Debrecen! Én egyetemre jártam oda, kétszer is. Utoljára akkor, amikor még pár hetes terhes voltam (akkor fejeztem be a második diplomát). :)

Mesi nagy vagány! Andrew-ból biztos fényképész lesz! Bebe meg egyszerüen olyan mint egy rodeosztár, ahogy felpattant az oroszlános mocira!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Különben mi meg vagyunk. Furcsa érzés, ha az embernek hirtelen lesz egy "kiskutyája", aki folyton a lába alatt sertepeltél, és fel is kapaszkodik bele, bár általában a fejével ütögeti a lábam, mint egy faltörő kos :D . Már támaszkodás nélkül is tud ülni, persze néha még eldől hátra, mint a jancsiszög, mert túl nagy lendülettel játszik valamivel. Igen, Millye, még járunk babaúszni, bár a héten pont ellógtuk :oops: (olyan kaki idő volt, hogy nem volt kedvem elindulni reggel fél nyolckor).

Néhány kép:

Kép
A céklaevés kezdetén még olyan, mintha kirúzsoztam volna a száját :lol:


Kép
A végén már igazi céklavigyor!


Kép
Na, így alszik egy igazi gumiember!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Sziasztok!
Lénának boldog hófordulót kívánunk!
Millye: éjszaka? Alex már 8 után aludt, de éjféltől 2 óránként cicizett, fél 6-kor indult a napunk, de amikor fél 9-kor elaludt én is visszafeküdtem.
Ladmon, Verus, Helga, Elif: nálatok milyen volt az éjszaka?
Ja, látom közben páran írtátok.
Helga: de édesen alszik Barbi, kár, h ezt nem éjjel tette.
Szépen megszámolja Esztike a pelusokat :D
Zvera: sajnálom a betegséget, szegény fiúk, de az jó, h talán túl vannak rajta. Sajnálom a tejcsit. Anyósod nem semmi :? .
Bogi: nagyon csini szoknyás Füge és még hajcsatja is van, de cuki. Szép a kertetek.
Hugic: én inkább kihagytam márciusban.
Andus: kibújhatnának a fogacskák+++++++++++++++++++++
Nila: sajnálom az esti hisztit, jobban vagytok? ja, látom nem. +++++++++++++++++++++++++++++++Tesódéknak gratulálok a babához!
Verus: nekem a Glycosept nagyon bevállt a torkomra.
Abencze: jobbulást Fruzsinak++++++++++++++++++++++++++
Julcsi: hétvégi éjszakákhoz és a betegséghez++++++++++++++++++++
Amy: sajnálom az éjszakát+++++++++++++++++, rem csak véletlen volt. Én látom a képet a vonalzódon.
Zsu: de ügyi Bebe, hol marad a bőrdzseki és bukósisak :D ?
Panna: éjjelt sajnálom
Kaandi: bocsi, én is nevettem a polcon fekvő Botikönyvön.
Én ma lasagne-t csinálok .
kreiszi
 
 


Hát nem igaz, 3 órája írom a hsz-t, mire végre elkészülök már megint van fél oldal új iromány :shock: :lol:
kreiszi
 
 


crocus:csúcs Ati céklavigyora!szerintem is tök jó egy "kiskutya"a háznál,sosem unatkozunk!

kreiszi:na szép kis éjszaka!jól tetted,hogy aludtál!én most fogok lefeküdni,ha bazsi is elalszik,nem vagyok képes ma semmit sem csinálni!

apa most hívott,hogy ma csak valamikor hajnalban jön meg,reggel fél7-kor ment el,és este 9-re mennek pestre valami üzletnek szétszedni a berendezését és hozzák tatára :cry: :cry: :cry:

Kép
nilabali
 
 


Zsancy: múltkor próbáltam venni én is valami vitaminkészítményt Hannának immunerősítés céljából, de nem kaptam semmit. Itt csak a Zimafluort ismerik... mi azt szedjük... :roll: De igazából a tápszerben is van csomó vitamin...

Hugic: a hinta sajna nem a miénk... :cry: az egyik barátnőmnél készült a fotó... Mi hétvégén akartunk venni a város legnagyobb játékboltjában és azt mondták, hogy már nem tartanak, mert nem éri meg, túl drága és kevesen veszik. Szóval nekünk is máshol kell keresgélni... :( És hogy otthon hol lehet kapni, sajna lövésem sincs.... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Andus: nekem mindegy, hogy hova megyünk, csak zárt legyen... :roll: Ez, amit írtál, jónak tűnik, én benne vagyok.

Panna
pandusika
 
 


zsancy:nekem azt mondta a doki és a védőnő is,hogy tápban,meg a napi gyümölcsökben benne van minden.én akkor adok cebiont a Bazsinak,amikor betegeskedik,de most nem hagyjuk abba majd, az influenza járvány miatt.

panna.férjed dolgozik ma?

megvárom míg lejár a mosás,aztán megyek dögleni,egyre szarabbul vagyok...

Kép
nilabali
 
 


kreiszi:köszönjük! 40 éve lettek a fenyők ültetve :lol: Jól tetted hogy visszafeküdtél pihizni. Csak elmúlnak ezek a rossz éjszakák egyszer.

millye:köszi. Örülök hogy reagálsz! :wink: :lol: Már megint cicisztárjk?

crocus: nagyon jók a képek!

nila:szegény te apa miatt...

zsu: mégiscsak....bár a düh megmaradt egy picit még:cry:

Kép
budabo
 
 


Én is igennel szavazok, mint tegnap, vagy ha van itt lehetőség a zárttá tételre, az még jobbnak tűnik.
Nekem is eszembe jutott egy sztori a nyílt fórumokkal kapcsolatban, majd ha zártak leszünk, leírom.

Attila is nagyon cuki!!

Lénának boldog hónapfordulót!!!!

Kép
cserkészkolbász
 
 


Sziaztok!

Mi ott tartunk hogy megyünk orvoshoz mert ébredés után Petra háta nem hogy kiütéses hanem holyagós...csak azt nem tudom mitől...a sajtól?ennyire?És ha hozzá érek visit...mit tettem a gyerekkel jézusom...
Szétvág az ideg...komolyan...

Alvás közbe megcsináltam a l.tésztát..hát most tuti sikerülni fog úgyanis a élesztőm sem úgy nézet ki mint multkor...most tők habos lett..és nem olyan mint aki kronflékszet hányt tejjel...bocsika...a

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Milyen cukor Füge a szoknyácskában :) meg ahogy nevetgél a kis fogacskáival :D

ZVera, sajnálom a tejcsit, de ahogy írod, így igazságos 8) Zéti már jár bölcsibe újra?

Pakolós Esztike nagyon édes :)

juj Nila, de nem hangzik jól, hogy mindketten egyszerre vagytok mélyponton :( egyetlen pozitívumot tudok felhozni a helyzet mentése végett: ha ez a mélypont, akkor holnapra tuti sokkal jobb lesz!!!!!
Gratulálok a pici unokatesóhoz! :D

Fruzsinak jobbulást, és remélem, a család többi tagja egészséges marad!

Mist, én is imádom :lol:

Anyós-após-utazós témához: azt hiszem, mi akkor nagyon szerencsések vagyunk, mert korábban mindig mi mentünk, de mióta megvan Adri, ők mondták egyből, hogy nem akarják, hogy ilyen sokat utazzunk (200km), ezért ők jönnek minden hónapban, mi még csak kétszer voltunk azóta, meg persze majd karácsonykor megyünk újra.
De azt gondolom, hogy egy kedves meghívásnak biztos nehéz lenne ellenállni az egyébként házhozszállított unokára vágyó nagyszülőknek is :wink:

Milyen ügyes Bebe, hogy egyedül felült a mocijára :shock:

Jippi Vinci hatodik fogacskája :D

Andabella, jaja az egyforma bútort én is kiszúrtam a te egyik fotódon 8) köleses gyümi Adri nagy kedvence, örülök, hogy vagány farmeros-kendős Mesinek is bejön :D

Millye, hogyhogy el fog apadni a tejcsid? András annyira nem eszik mostanában?

Ati céklavigyora hipercuki :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsancy, azért gyanús, hogy nem egy pár csipet sajttól lett csupa hólyag a háta... futás a gyerekorvos!
(nem használsz új mosószert, vagy fürdetőt?)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


zsancy:akkor irány az orvos,aztán mondd el mi a baj,oké?próbálj kicsit megnyugodni és nem ostorozd magad!

stelly:köszi!tényleg remélem a mai a legrosszabb nap....de hát csaak pozitívan,igaz?

bogi:kösz!ráadásul már ő is kezd taknyosodni,holnapra tök jól lesz ő is,szép kis hétvégének nézünk elébe :cry: :cry:
gyönyörűek azok a fák,apa anyjáéknál van egy ezüstfenyő amit akkor ültettek amikor született,az is nagyon szép.

megyek teregetek aztán pihi,később még benézek!

Kép
nilabali
 
 


Elif - a fetás holdacskáknál a liszthez 2*2 pohár liszt van írva. No de mekkora, 2 vagy 3 dl-es?

Nila - Bazsinak és neked is jobbulást. Apa témában megértelek. Amíg a párom az építőiparban dolgozott, szinte 0-24 óráig csinálta. Sose láttam, de még ünnepnaokon se sokx. most annyiból jobb a helyzet, h ünnepnaokon zárva a bót így ő semmehet be :wink:

Zsancy - mielőbbi jobbulást Petrának. Majd mesélj, h mit mondott a doki ha erre jársz.
Mi kihagyjuk még egy darabig a zöldborsót és az egyéb tejtermékeket, mert a családban a párom vonalán van laktóz intolerancia, viszont túl sokáig sem akarok várni, szal vmi középutat kell majd válasszak.

Horrormanó idelátogatott. Mai alvás mérleg: 1*1 óra (akkor reggeliztem meg tettem-vettem a konyhában), aztán 30 perc. De nálam még se ebéd, se semmi..... ilyen is rég volt. Úszok :?
Most viszont lehet h tényleg elaludt (mikor végre kisütött a nap, h mehetnénk sétálni :roll: ) így futok ezt-azt elintézni a háztartásban.

KépKép
hugic
 
 


Hajni, jó, hogy jöttél, Andrew gyönyörű kis pasi. :D

Zsancy, egy kis sajt szerintem sem csinálhat ilyesmit, ne magadat okold, majd az orvos megmondja, mitől lehet.

És egy kis dicsekvés: Natasa amilyen nehezen kezdte ezt a mozgás-dolgot, annyira belehúzott. Mindenhol feláll, a bútorok mellett lépeget, sőt a közeliekre már át is lendül. Stabilan ül, szabályosan mászik. Egy dolog persze még hiányzik: nem tud állásból leülni :lol: . Ez elég vicces, mert 10 másodpercenként feláll valahol, egy darabig élvezi, utána vonyít, hogy mentse meg valaki :D . Szerintem tudja, hogy mit kellene csinálni, párszor már sikerült is neki, de nagyon félős a lelkem :lol: .

Kép
mist
 
 


Ja, Andus, tőlem bárhová mehetünk, nekem mindegy, milyen címet írok be, lelkileg nem kötődöm a Babanethez :lol: . És köszi, ha megcsinálod!

Kép
mist
 
 


Crocus nagyon helyes céklavigyor Attila! :D és azok a fogacskák :D édes!

Kreiszi éjszaka??? JAj... arra keltem nem egyszer hogy nyöszörög... olyan mintha fájna a fogacskája.... Alex baba már nem nyűgös? :roll: Húúú az éjszaka nálatok is elég zűrös volt.... :shock:

Nilabali annak örülök, hogy Bazsi jobban van viszont annak nem,, hogy te rosszul vagy.... remélem hamar rendbe jössz... nem semmi apa, hogy hajnalig melózik..... :? remélem hosszúhétvégén otthon lesz veletek! :roll: Kellett nekem csokis barátfülét csinálnom.. elment a nap és varrni sem nagyon tudtam csak cipzárt cseréltem meg átalakítottam.......

Budabo talán a fogacska miatt van... ha így folytatja akkor nem lesz jó vége :( Mit csinálsz ma? Mentek sétálni Fügével? Remélem a kisasszony jól viselkedik!

Stelly pár napja nem akar rendesen cicizni napközben... persze éjszaka próbálja bepótolni ezt de attól a tejci az kevesebb... :( mondjuk még így is azért van bőven, de muszáj fejni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Szolgálati közlemény:
Lányok, nézzetek a közösben levelet, megcsináltam a zártat, benne vannak a tudnivalók.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Átgondolva szerintem sem a sajt...mert akkor a hasa mért száraz a háta +pöttyös és holyagós...sajna ma már nem értük el a doki nénit de holnap reggel ott kezdünk.
Stelly:Újszülőt kora otta úgyan azt a mososzert használom(natural0%parfümős)és ugyanilyen öblitőt is a gyerek holmiaihoz..neki még nem kell illatos ruha szerintem..a tusfűrdője ugyan az naturals-os levendulás.Semmi mást nem kapot a gyerek ételt csak sajtot és joghurtos tejpépet...
Ezért vagyok tanácstalan hogy semmi kiindulásom nincs mitől lehetne.. :roll:
Remélem holnap okosabbak leszünk...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy: nem csípte meg vmi? Vagy a joghurtos kajától esetleg? Nincs otthon kalciumod esetleg olyan, h Calcimusc injectio, azt szájon át megihatja Lulu vagy Fenistil csepp?
kreiszi
 
 


Baccus Zsani... ez tényleg ijesztően hangzik... Ez szerintem sem a sajt vagy a joghurt...

Jaj, Nila, ez nagyon gáz... Ennyit melózni... De legalább holnap otthon lesz?

Crocus: ja, olyan, mint a tejkiütés. És elmúlt... Most izgulok...
Sinlacot meg pont azért cseréltem tejpépre, hogy ne legyen már mindentől távol tartva a gyerkőc, szerintem az sem szerencsés... De így... hát most várok...

Apa hozza a Esztikét repülőzve, hogy ihaj, kaki van. Mondom honnan tudod, 3 perce csekkoltam le...
Erre apa:
Ja, mert a gyereknek olyan szaga van, mint az állatkertben a zebrának... :lol:

Uff Andus, azééé nem volt egyszerű a buli.... :roll: De megoldottam (asszem...)

ladmon
 
 


6-an voltak a várólistán, őket beléptettem. Igyekszem nézni, amint tudom....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


húúúúúú, én már kipróbáltam az új helyet....első benyomás: nagyon rideg, nagyon fura, nagyon új.....nagyon nem babás még....és asszem elszarakodok vele én is kicsit, bár jól átlátható....
azér a babanethez képest kicsit naggyon más.....majd megszokjuk....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Akkor lehet, hogy ez ide az utolsó hsz-em? Remélem a várólistáról átkerülök a tagokéba! :wink:

Ladmon: Akkor szerintem no para! Csak meg kell szokni a szervezetének az új típusú fehérjét. Ez még nem allergia (szerintem).

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Abencze, mi lenne, ha kedden meglátogatnánk Lénuval? Barátnőm megy Dunavarsányba, és azt mondta, elvisz Dunaharasztiig, és hát te mondtad, hogy oda értünk jönnél... Áááááá, lehet, hogy megismerhetlek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Többit később, manóm fürödni vágy! :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Fogadjunk csak a medi miatt! :lol:

Crocus: jóvan, nyugszom, és lesem a gyereket... Köszi az infót!
Ja, meg ma habzsi-dőzsi a DM-ben... -10%-kal! :wink:

No, átnézek én is...

ladmon
 
 


10-en vagyunk beléptetve, aki várólistán volt, felvettem.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Köszönjük Andus a szervezést (nagyon kedves Tőled), én is várólistán vagyok már. Nem a hely a lényeg, hanem a csapat!!! :D

Mist: Natasa nagyon kis ügyes, jól ráérzett az ízére! :D Átlendülés: :shock: Nálunk még egy-két lépés is nehezen megy a bútorok meleltt, jobb szereti, ha valamelyikünk vezeti. Elég óvatos. Hátra is szokta nyújtani a kezét, hogy segítsünk. :wink:
Meglestem ám a családodat az iwiwen, nagoyn szépek vagytok! Férejcske is nagoyn szimpi. Te, ezeket fényképész csinálta? (Gondolkodom én is rajta, mennyibe kerül ez nagyjából?)

Látom, Adrika is zépen eszeget! Örülök nagyon, ügyes Kislány! :D
Kakatéma rendbejött Nálatok a péppel?

Zsuzsi: Irigy-irigy, nem a medire, hanem arra, hogy a gyönyörű Erdei gyerekeket láthatod! :) Csináljatok sok képet!
És Lénu igenis nagyon ügyes a visszaüléssel, nagy dolog ez! :wink:
Ja, a héten nem gyakoroltam a jegesmedvével, pedig már kinéztem, melyiket kellene... Ideje lenne, jövőhéten ki akarok menni így Marcival.

Magdikám, azóta javult a helyzet?

Hel: További kitartsát! Az orvos nem mond edrre semmit? Ez nekem is nagoyn kevés ennivalónak látszik, perszenem értek hozzá. :roll:

Ildi, sajnálom a nemcicizést, és javulást kívánok!

Zsu, Bencusod fantasztikus!!! Ez a képsorozat! :D Gratula!
Ugye azért jössz velünk a netboardra? :roll: :wink:

Andrew is csudahelyes! A képen egy fényképezőgéppel elesést láthatunk? Nagyszerűen elkapott pillanat!

Én nagyon taknyos vagyok, annyira, hogy Marcinak sem éreztem ma az illatát, és alig ettem, mert nem érzem az ízeket (legalább ez az előnye megvan a betegségnek... :wink: ).
A gyermekünk viszont csudaaranyos, egyértelmű szeretetnyilvánítások vannak naponta többször. Visít egy édeset, és odabújik, néha még be is kapja az orrom, szám, arcom (gondolom ebből lesz a puszi :lol: ). :D Anyuka meg olvadozik... :D :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


En mar megszoktam, hogy kisebbseg vagyok es semmi problemam nincs a tobbseg akaratanak elfogadasaval a bekesseg erdekeben. :D

Bejelentkeztem az uj helyre. Szerintem megszokhato. Kicsit mas, de en mar talatam ket dolgot, ami jobban tetszik - a legujjabb hozzaszolas a lapteton van es tetszenek a szmajlik. :-)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Bocs Lányok, nem néztem át az előző irományomat, látszik is... :roll: :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Huhh, céklás Atinak mennyi foga van! :D Vicces, én is úgy érzem, hogy vettünk egy kiskutyát. :lol: Aki követ és szuszog, néha visítozik vagy hablatyol. :D

Jobbulást Nila, beszéljünk majd aznap, hogy mi a helyzet! Sajnálom, hogy betegen is egyedül kell végigcsinálnod az estét... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


na,én is listára tettem magam....

julcsi:sajnálom a taknyot!én is kutyául vagyok,vauuuuuu!

zsancy:jobb már a helyzet?sikerült kissé megnyugodnod?

andus:köszi,hogy megnyitottad az új fórumot!

millye:milyen a barátfüle?én még csak hallottam róla,de nem láttam,nem ettem-vagy igen,csak nem tudtam :oops: Andris többet szopizott ma?

Kép
nilabali
 
 


julcsi:köszi!és megdumáljuk még!én a reményt nem adom fel..

Kép
nilabali
 
 


Köszönjük szépen mindenkinek a dícséreteket, Nila átadom Bebének a puszit! :D :wink:

Andrew nagyon helyes kislegény! :D

Mesi pedig tényleg nagyon vagány! :D

Millye, nagyon sajnálom a rossz éjszakát, kívánom hogy a mai sokkal jobb legyen! Esetleg újabb fogacska van készülőbe? :roll:

Ati céklavigyora :lol:

Kreiszi, sajnálom az éjszakát! :cry:

Nila nagyon sajnálom, hogy egyedül vagy, muszály volt Apának is mennie? :roll:

Zsancy, nagyon ijesztő amit írtál! :shock: :(

Julcsi, jobbulást!
zsu83
 
 


Bogi: :cry:
zsu83
 
 


Na én beregisztem!!!
Ott majd mesélek és képet is dobok az isteni lángosról :wink:
Viszlát babanet...viszlát kukolok!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Akik eddig feliratkoztak, bent vannak.

Julcsi, ne köszönd a szervezést, csak megnyitottam és felveszem az embereket, nem nagy dolog, 5 éve netboardozok, jópár fórumot csináltam már ott.

Viszont valaki lécci vegye kézbe az értesítést, azoknak, akik még nincsenek bent. Nem szeretném, ha valaki azért nem jönne oda, mert kifelejtettük.

Itt a jelenlegi taglista: http://www.netboard.hu/grouplist.php?a=s&id=373

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Sziasztok!

Na én is beregisztráltam. De fura lesz...nekem azért fáj a szívem:(

Jó éjt, Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?