Új privát üzeneted érkezett!

Millye: köszi :wink: Mi van Andriskával, miért nem alszik jól?? Csak nem a foga?? :D

Upsz, laptető, na gyorsan egy képet (na jó, hármat :lol: ):

Kép

Kép Érdekes póz :)

Kép Marci és a kifli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsufi74 2009.10.21 12:38-kor.

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nilabali biztos nem lesz semmi gond!! Hamar meggyógyultok!! Te egyél sok még mézet és szedd a bogyót! (De igazi mézet ne boltit)

Zsufi74 biztos, hogy a foga mert az alsóból csak az egyik törte át az ínyét a másik meg nem bújt ki teljesen.... a másik, hogy nappal kevesebbet cicizett és éjszaka próbálja bepótolni a lemaradást :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsufi74 jössz egy képpel mert tied a laptető :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Sziasztok!

Ricsibaba: ne csináld már!

Egyébként ezt már én is megszoktam, szóval ha tényleg csak túlparáztuk a dolgot, akkor ne menjünk..

Léna milyen ügyi:) Gratula! :D

Hajnski: olyan jó, hogy anyósod jön segíteni

Nálunk a nagyszülők mindkét részér - kicsi úgy érzem - elvárják, hogy házhoz vigyük az unokát, hogy unokázhassanak. 300 és 110 km-re laknak, nem betegek annyira hogy ne tudnának eljönni és a férjem részéről már nyugdíjasok is. Emiatt nagyon szomorú vagyok....(

Nagyon jó a laptető!

NIcko: akkor hasonlóan fejlődnek a csemetéink:) Mesi is nyomogatja a popóját és már elkezdett hátrafelé kúszni:)

andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella beszéljetek a nagyszülőkkel, hogy egyszer ők jöjjenek egyszer ti mentek mert ez nektek sok.... ez lenne a legjobb... biztos megértenék, hogy nem akartok ennyit utazni... :roll: Jönnek a rosszidők is meg a csúszós utak... szóval tudtok mire hivatkozni :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nila!Gyógyuljatok meg gyorsan..
Büdi pelus elháritva azóta még1 :lol:
Hála jön vissza az étvágya...reggelire 1 nagy aventos pohár gyümi +sinlac ebédre egy kis pohár főzi...és este vagy főzi vagy gyümi mikor mihez van kedve...a pépet csak úgy eszi meg ha belekeverem gyümibe :shock: .Keveset iszik de viszont rengeteget cicizik!!

Millye! Sajnálom az éjszakázást..ugye milyen fura mikor egy jó alvó gyerköc elkezd éjszaka kelni?DE szerintem vmi naaagy front van mert azt figyeltem meg itt hogy nagyon sok baba "elromlott"...vagy nem jól látom?!
Mennék én veled csak olyan gátlásos vagyok...meg félek,hogy ha elkezdek fogyni akkor a tejbe belemennek mindenféle csúnya dolgok...nagyon túl parázom?
Te mikortól tervezed mikor kezdenéd?

DE jó hogy Hajni jelentkezett...nagyon nagy a fiad már!!és a képek!!csúúúcs!!

Andabella...nálunk is szinte csak akkor látják a nagyszülők az unokákat ha mi visszük őket...igaz dolgoznak még de szerintem ez nem kifogás...(naa ezért kapni fogok)

Gzsu ! nagyon édes Léna!!Te is szépséges képeket ,hoztál a kis hercegnődről..

Sütöttem ma süti...nagyon gondolkoztam azon ,hohy maffin papírformába teszem a répatorta tésztáját és merész voltam ééés sikerült...ja azért olyan nagy szám mert nincs maffin sütöm, csak simán a papírral próbáltam... kép :Kép


jaaajjj mielőtt elfelejtem van alvás könyvem(tanácsok anyukáknak a babákról)bassz ezt jóól leírtam...szal ha vkinek gondja van az altatással velem együtt akkor nagyon szívesen felrakom a közösbe a napokban...2 könyvről lenne szó... ha kell valakinek csak szóljon és akkor megcsinálom...megkevertem de nem javítom ki. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.10.21 12:41-kor.

Kép
zümis
 
 


Jaa millye!Mi már múlt héten átcseréltük télig gumira én voltam a szerencsés aki elsőként tesztelhette... :oops: Szerintem a reggeli jó idő miatt kell is ....

Kép
zümis
 
 


[quote]v írta:alaki vett már fiókzárat/szekrényzárat? olyanra gondoltam, amivel egyáltalán nem tudja kinyitni pl. a fiókokat


Cellux anyukám, cellux... :lol:

ladmon
 
 


Zümis bizony nagyon furcsa... az én fiam aki egy jól alvó hipp hopp elromlott :shock: Valóban többen panaszkodnak... akkor van valami a levegőben... vagy egyszerűen nálunk a fog.... :roll: Tényleg jönnél velem???? Ez nagyon jó ötlet!!! Szeretnék mihamarabb de csak light-osan nehogy a tejcsivel gond legyen.... Ne legyenek gátlásaid!!! Van itt egy jó konditerem.... :wink: A gumicserét így már értem... nekünk még nyári van fent... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsufi, ügyi vagy a háti hordozóval :) másik témában meg szívemből szóltál, ugyanígy gondolom. (ezért írtam tegnap is, hogy döntsünk, nem olyan horderejű téma, hogy napokig ezen vitatkozzunk)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Szóval:

Zümis, teljesen igazad van, ilyenkorra nagyon sok baba alvása válik ööö... hogy is mondjam... instabillá... :D
Pedig annyira emlékszem, hogy millye egyszer írtad, hogy te ezt sosem szoknád meg, mire én azt írtam, hogy dehogynem... Ááá, ne aggódj, majd lesz jobb is!
Már én sem szoktam elemezni az iccakáimat, de ma pl. pörfikt volt. És miért más a mai nap, mint a tegnapi? Na ez az!! Fene tudja!

Elif: tegnap földhöz vágódott a mixerem (és egyben el is halálozott... :cry: :cry: , ) és csak alma-áfonya cucc volt itthon gyümölcs babakajában. Kétpofára tolta be az enyimé is! :)

Verusom
.... :) No a kecsketejtől ne féljél, hogy Eszterem összefut vele... :P , viszont a glutén már engedélyezett 8 hós kortól, azért nyomtam a kenyérhéjat a kezébe. És szerintem az sem jó, ha nagyon sokáig nem találkozik vele. (És nem utolsó sorban csöndben volt vele még vagy 20 percig... 8) )

Nóri: Valaki írta már a múltkor, de én is szoktam alkalmazni: méz összekeverve citrom levével. Finom és jót is tesz... Jobbulást!

A szavazatom: igen menjünk... Most nem tök mindegy, hol trécselünk? Engem nem izgat a hely, de úgy látom többeket igen, akkor meg menjünk.

Uff, kénytelen voltam beverni majd fél doboz jégkrémet, mert a fagyasztóba már nem férek... Szegény én... :lol:

ladmon
 
 


És Zsuzsi, igenigen, Léna tök ügyi! Én már úgy várom, hogy üljön! (Még mindig úgy kell összekaparni állásból, mert semerre nem megy onnan... És áll már vagy 3 hete... Ha így folytatja, a diplomaosztóján is én fogom állásból ülésbe segíteni... :roll:
Képeken édike, no meg Marci is!!

És nem is volt vattacukor szaga tegnap!!!!!

ladmon
 
 


zümis:nem ér!!tök guszta süti!

zsufi:Marcid gyönyörű!és huncut!

millye:ronda-csúnya fogacskák!hajrá torna!

ladmon.köszi!

msot nekem sem futja többre,mennem kell,mert a betegség anyába bújóst csinált Bazsiból...nehezen tudok ide koncentrálni,miközben tépi.húzza a gatyámat és nyöszörög.....

Kép
nilabali
 
 


Zsufi! tök jó lehet a hátihordozó, már én is nagyon akarok egyet! Már nagyon kéne menni a nagyokkal kirándulni!!!

fiókra cellux beválik!!!!! :):) vagy szigszalag...én régen azt ragacsoltam...De nem kelett sokáig, hamar megtanulta acsmeet mit szbad mit nem , különben pórul jár.... Aztán volt hogy lekapták a ragcsot, és farnkón kirámolták a szekrényt, aztán beültek :):) Édesek...

Én voltam a leglőrelátóbb téligumi ügyben, én már tavaly lecseréletm :):):)

Vinci nem akar aludni!!!!Apa itthon van, minden felfordult...megyek, aztán szívok orrot, hátha.... Totál elromlott a gyerkem :( Jövő héten meg suliszünet, úgyhogy amiatt nem fog jól működni :(:( nah, mindegy. nah, apa most ment vele aludni....ennyit az anyai szigorról.....

Zümis! Tök jók lettek a muffinok!!! Hú, megennék most egyet!

mai menü: gombapörkölt, tésztával, céklával, Vincinek meg cékla csirkehusival, krumplival.

valaki kért kalácsreceptet:
50dkg lisztbe belekeverünk langyos tejjel kelesztett 2 dkg élesztőt, késhegynyi sót, 1 egész tojást, és egynek a sárgáját,és 2 evőkanál cukorral elkevert langyos tejet(kb. 2,5-3dl), hogy jó gyenge tésztát kapjunk.Jól kidolgozni, szép simára, hogy hólyagokat vessen( én géppel szoktam),ekkor rézsletekben beleöntünk 5dkg olvasztott, lanygos vajat(ettől lesz foszlós), és újra simára dolgozzunk!, tetejét kissé meglisztezzük, és lanygos helyen kelesztjük( ha jól megkel, nem reped meg süléskor), a kalácsformát kikenjük vajjal, belisztezzük, és beleteszzük a kelttésztát, vagy 3 felé szedjük a tésztát és befonjuk..(én nem szoktam ezzel szarakodni), a tetejét porcukorrla kevert tojássárgájával kenjük meg, és hideg sütőbe teszszük be, lassú tűzön sütjük, míg piros lesz a teteje kb. fél-háromnegyed óra alatt, de nekem volt már, hogy tovább is tartott, szoktam hústűvel megnézni, ragad e még....
fincsiségek bele: mazsolát is ehet belekeverni, akkor még a kelesztés előtt kutyuljuk bele, lehet vanilliás cukrot is bele ugyanígy...
aztán amit a kölik nekem imádnak, a sütőformába rétegezve teszem bele a kelttésztát kakaóporral(nesquick, vagy sima kakaópor porcukorral keverve), jó sokat szórok, hogy jó csokis legyen... a tetején keltttészta legyen( 2 réteg kakaót szoktam) Isteni fincsi csokis kalács lesz így!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ladmon! :):)

Ja és a költözés: Én is akkor Igen! Végül is mint ahogy az elején is írtam tök mindegy hol írogatunk, cska együtt legyen a csapat, mindenki jókedvve, és senki se érezze magát fezsélyzeve! Ha az jobb, ha lemgyünk, hát menjünk! De akkor mindenki aztán mindent leírjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


No még egyszer, részemről utoljára: tegnap amiket írtatok, az alapján úgy állt össze a szavazás-szerűség, hogy volt 12 igen, 6 mindegy, és 1 inkább maradna. (Az igen és a mindegy között lehet, hogy van egy kis összemosódás, mert vannak, akik tegnap igent mondtak, de a mai hsz-ek alapján inkább a mindegybe tenném őket 8)) Szerintem ez az arány sokkal inkább az igen felé húz, csak nem akartam én kimondani a végső áment, mert konfliktuskerülő gyáva nyúl vagyok.
De akkor most kimondom: menjünk.
Megkérem Andust, segítsen megnyitni az új topikot, jövünk majd részletekkel. Remélem, Hugic, hogy nem fogod személyesnek venni, és nem akasztod velem össze a bajszot. Meg remélem, más sem, nem szeretném, ha úgy jönne le, hogy én itt döntök mások helyett, csak szerintem mindenki arra vár, hogy majd valaki más mondja ki a végső szót, most félek is kicsit, ne én legyek a "rosszfiú".
Persze ahogy tegnap is ígértem, mindenkit értesítek, aki nem jött mostanában, mert az egész csapatot visszük, aki eddig közénk tartozott, az természetesen továbbra is közénk tartozik majd.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zümis: légyszi-légyszi tedd fel a répatorta receptet! Én imádom, de még soha nem csináltam, viszont már nagyon régóta szeretnék... és a tiéd biztos nagyon jó :D annyira guszta a képen.

Marci imádnivaló kislegény.... :D

Én már szavaztam.... mindenesetre, ha akkor költözne a topik, amikor nem vagyok itthon, dobjatok légyszi egy privit a részletekről, hogy ha visszajövök tudjak csatlakozni...

Panna
pandusika
 
 


ladmon jaj... ezt nem szeretném megszokni... mármint a nemalvást :shock: na de nem vészes a dolog még.... 8) és a mixeredet nem Esztike ölte meg? Mert nálunk a vázás már sikeresen földhöz csapta.... apa egyből mondta, hogy: "na persze mindig a kicsire kell fogni hiszen úgysem tudja megmondani, hogy nem ő volt" :shock:

Nilabali szegény ti... remélem holnapra már minden rendben lesz!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Zümis nagyon gusztát sütöttél!

Zsufi nagyon helyes a kismanó! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly: én is így látom jónak... és én is remélem, hogy ebből nem lesz komolyabb konfliktus.... De ha végülis sok az igen és a mindegy és kevés a nem, akkor az igencsak új topik megnyitása mellett szól. Én nem bánnám... először biztos furcsa lesz, amíg meg nem szokjuk, de ez is csak idő kérdése...
Én melletted állok... :wink:

Panna
pandusika
 
 


millye! bizti hamarosan megjavul Andris, a fogacskák sokmindent tudnak okozni....Vincinek kijött fenn a másik fog, tegnap, lehet azért nem alszik jól megin éjszaka.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Egyébként nem értem, hogy itt miért nem lehet zárt topikot csinálni.... :?: Sokkal jobb lenne, ha itt lehetne maradni zárt topik formájában és nem kéne ahhoz máshova menni... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Na, most értem ide...
hol kezdjem....

Az éjszakánk egyszerűen szuper volt... na nem olyan Oli féle 10 óra egyben, de összesen 3szor kellett kelni hozzá, és csak egyszer hammolt... Nekem ez már haladás.... 8) 8) :lol: :lol:

Ricsibaba Móni: necsináld már.... Senki nem haragszik rád!!!!!!!! És igen, tudomtudom, hogy még nem küldtem a képeket, de nem felejtettem ám el, csak lusta dög vok, de küldöm előbb-utóbb...

Vend hihetetlen, már úgy kotor, hogy el sem lehet kapni, és mindenhol áll fel... ÉS olyan ügyi, hogy mindig szépen popsira érkezik, még sosem vágódott hanyatt, igaz, hogy már hetek óta üldögél nagyon stabilan... Olyan büszke vagyok rá...

Menni, vagy nem menni ez itt a kérdés ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A netboard jó, én is fórumozok ott, sztem jól használható. Mondjuk furcsa lesz babázni járni oda.... 8) :lol: :lol:

Na, most megyek, mert Vend alszik, apa meg tojáskrémet és fasírtot rendelt, meg még nem is ebédeltem...

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!
Most csak röviden.
Mesi kis édes a laptetőn
Marcibogyesz de gyönyörűséges
Nevető Vinci, teleettem magam Vinci kis tündér
Andrew is gyönyörűséges
Jaj de édes Léna a cicákkal! Ügyes Léna, gratulálok, igenis nagy dolog.
Hajni!!!!!!!!!! Már hogy lennél zugolvasó, amikor te indítottad a topikot, még jó, h jössz te is!
Zsufi féle Marci is gyönyörű.
Stelly: továbbra is igen.
Nila: jobbulást nektek!
Millye: sajnálom a car éjszakákat.
Übercar éjjelünk és nappalunk van, semmit nem eszik, csak cicit, ordít szinte egyfolytában, úgy érzem magam, mint tegnap Elif (remélem ma jobb a helyzet). Fél egykor végre sikerült elaltatnom és közöltem vele, h 4-ig ne merészeljen felkelni. Most megyek én is aludni.
kreiszi
 
 


keriszi+++++++++++++++ Jó pihit!
nekem is nagyon fáj ám a fejem! front van , ez már tuti!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj, és Amy! akartam már kérdezni, melyik suliba jártál Debrencenbe? Mármint gimibe? Olyan ismerős vagy......

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zsancy:helyes, akkor csak félreértés volt...

millye:nekünk is téli gumi van már...Edzőterem..hátha lenne vkivel akár még oda is mennék. ÉJszakátok sajnálom. Mi egyszer keltünk.

zsufi:nagyon jó képek!!

nilababa:örülök hogy Bazsa jobban van kicsivel, neked is jobbulást!!

andabella:férjem szüleihez mi is házhosz visszük, mert egy baromság miatt nem jönnek hozzánk az esküvő óta.

zümis:nyami süti!!!

ladmon:én is írtam méz-citrommal, nagoyn jót tesz.

stelly:tegnap igen, ma mindegy voltam akkor én is egyértelmű leszek:IGEN. csak ha bénázok segítsetek az új oldalon
:oops:

amy:végre nálatok is jónak mondható éjszaka!!

kreiszi:++++++++++++++++++++++

Kép
budabo
 
 


amy:de jó,hogy ilyen szuper éjjeletek volt!képeket mi is szeretnénk látni!ügyes Vend nagyon,hogy esik nagyokat!

lkverus:jaj,de jó,hogy nem felejtetted el a kalácsot!milyen az a kalácssütő forma? :shock: kakaós kalács,imádom!!!!!!!!!szerinted beletehetem a kuglófformába is rétegezve?meg kell csinálnom,de nem ma,mert kutyául vagyok.....
hétvégén,amikor apa itthon van,Bazsi sem úgy alszik,mint szokott...ez van,megérzik a gyerekek,h más a felállás!

millye:köszi!megyek is pihizni!jó fej a férjed...pedig ezek a gyerekek szeretnek rosszalkodni már,nálunk semmi sincs bitonságban!mit főztél ma?tőled is szoktam ötleteket lopni?!

zümis:csatlakozom a répatorta receptért sírva könyörgőhöz(ha panna nem is,de én sírva kérlek...)

stelly:szeretnélek megnyugtatni,hogy senki sem fog rád haragudni,inkább megköszönjük,ha átköltöztetsz minket!és akkor legyen az én szavazatom is igen!
a brokkoli másodszor is ízlett Adrinak?

megyek én is eldőlök,hátha jobban leszek,apa ma sem ér haza fürcsire....

Kép
nilabali
 
 


kreiszi:aludj egy nagyot!nyugimanót odaküldjük nektek!

bogi:köszi! :D

Kép
nilabali
 
 


nila! továbbra is gyógyulás! Kalácsforma ilyen:már ami nekem van:

Kép
nem tom mennyi láccik, ez olyan magas forma, olyan mint egy tégla....az egyik teflonos, a másik sima, mindkettő szuper.....
amúgy kuglófforma is tökéletes a célra!!!!!!!! jól szétrepesztettem, a kaálácsokat, mert nem kelesztettem elég időt :):) De így is ehető fincsike lett

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nila, igen, szerencsére ízlett Adrinak a brokkoli megint :) bár másodszor nem evett olyan rengeteget, de saját magához képest így is nagyon sokat: 150 gramm lecsúszott :) ma megint vagy 200-at evett, ezúttal cukkini-krumpli :) azt gondolom, hogy igaza volt a védőnőnek, és a fogzás is bezavart, tegnap is köleses gyümiből is 200-at nyomott be a kis haspókom :D olyan jó nézni, mikor ilyen jó étvággyal fal :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nila ,Panna szerintem fent van a közösben... :lol:

Extrahiperszupermegaexreüber visitás van mert hallgatok az okos könyvre és én 1 Tyúk vagyok hagyom ordítani a gyerekemet!!
Mert az elaltatás neve:süket Tyúk!!jövőhéten éjszakás apa így nyugodtan alkalmazhatom...Ne tessék megkövezni...


Stelly hogy ne maradj egyedül az IGEN KÖLTÖZZÜNK kimondásával én is IGEN-el szavazok!!!


Jajj meghasad a szívem....megyek megpuszilgatom....naa jóóó sokáig bírtam mi???!!

Kép
zümis
 
 


Zümis, én nem közvezlek meg! Kitartás! Te Tyúk! :):):) Jó kis könyv lehet....:):):) Hát ez nem könnyű, és néha én is igen süket próbálok maradni....aztán eltelik egy perc, de lehet fél, és már nem bíííííííírom...és a gyerek tudja! :( De a kényszer nagy úr! na meg a remény a változásra, ami soha sem szűnik meg, legfeljebb nem jön be :):)vagy csak sokára....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


[quote]R írta:emélem, Hugic, hogy nem fogod személyesnek venni, és nem akasztod velem össze a bajszot.


Stelly, nem értem miért engem emelsz ki? Nem sértődtem meg semmin, jelét sem adtam ilyesminek. Csak leírtam a véleményem, h én nem szívesen mennék, mert ezt itt megszerettem. Nincs más ok.
Pont.

Ladmon - lekaparja :shock:

KépKép
hugic
 
 


apa még mindig hortyog....de jó is neki....én nem tok napközben aludni...ha alszok, utána az egész délutánom el van cseszve, olyan vagyok, mint a mosott rongy! :)
Ittam egy jó kávét, meg ettem egy kis csokit :wink: ne má itt elfogyjak :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


hú, Hugic, akkor rafinált fiad van! postai ragasztószalag????? Az jó vastag....csak nem szedi le azt is!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Mai napunk határozottan jobb. :) Köszönhetően kaandinak és Botinak (ezentúl minden nap megyünk :wink: :D) és a sétának oda és vissza, amikoris Efe végig alukált. Már evett főzit is egész szép adagot jupiii. :D
kreiszi: remélem holnapra ti is kialusszátok a hisztit, most tényleg átérzem milyen car ez.

Hát Boti továbbrais egy mosolygós gyönyörűség, ja és egy gavallér. :D Pakolásztam és leesett Efe cipije az asztalról, Boti abban a pillanatban lehajolt érte és visszatette :shock: :shock: :shock: , hát kivoltam. Nagyon nagyon ügyes és okos! És bizony tutti járni fog nemsokára. :D Boti előbb ébredt így letámadta kicsit először fiamat aki azt se tudta hova került hirtelen. De aztán szuperül eljátszottak, kánonban magyaráztak és próbáltak bemászni a fiókba, meg lesték az üvegajtóban a macskát. :D
Tényleg nagyon nagyon jó volt!!! Köszi Andi hogy fogadtál minket. Jó volt kicsit levezetni a stresszt és annyira jót tett Efének is!

És bizony csináltunk képeket és ami még jobb videót is. :D

Annyit írtatok mióta nem jöttem, hogy képtelenség visszaolvasni, mivel még főznöm is kéne...
Nilabali: expressz leírnád nekem a mai tésztás kajcsitok receptjét? Sajnálom, hogy betegeskedsz. :( Gyógyulj meg hamar!

Én is úgy gondolom most, hogy ha van aki menni akar, akkor menjünk, csak maradjon együtt a csapat, MINDENKI (Ricsibaba, Hajnski, bárki aki csak nagyon nagyon ritkán tud jönni az is!) Szóval akkor igen.

Húú lkverus és zümis: csodásak a sütik, jajjjjj, nekem is kell!!!! :)

Zsuzsi: köszi a linket! Léna cukorfalat a piros kis pulcsijában! Hamam... de jó is lenne... :D

Éééééédesek a gyerkőcök annyira de annyira!!!!! Marcik mosolyáért teljesen oda vagyok!

Millye: na igen az uborkafőzelék... mint a cukkini csak uborkából, na töb szót nem is érdemel... :roll: Tegnapelőtt áramszünet volt nálunk, na volt itthon üveges sütőtök krumpli (merhogy no turmix, mint ladmonéknál), hát én még életemben nem kóstoltam ilyen rosszat. Full szappaníze volt! :shock: Na az volt az egyetlen ami verte az uborkafőzit eddig. :D

Ladmon: na akkor tegnap ilyen nap volt... mert én a vízforralót vágtam földhöz tele forróvízzel. De csak a nagylábújjam égett meg... :roll: Mostmár azért tényleg vagizol, glutén meg áfonya... mi lesz a következő? barnasör? :wink: :D

Ja és az éjszaka most csak átlagosan volt rossz, ami a tegnapi után egész jónak tűnt. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Kreiszi: tuti a foga... nagyon sajnálom... nekünk is voltak(lesznek) ilyen napok
Remélem mihamarabb elmúlik!!! Kitartás!!!!!!!!!!!!

Nila: jobbulást nektek!

Vera: TÁG-os voltam... Te is ide jártál gimibe???

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


hozok egy rakat babás képet (laptetőre vártam, de az nekem sose jön össze :lol:), engem most nagyon feldobtak

szoknyában cumizós
Kép
ki van akadva
Kép
Tominak segít dolgozni
Kép
beprogramozza a mosogatógépet (sszus letakaríthatnám az ujjnyomokat :oops:)
Kép
segít főzni is (pedig mondom neki, hogy itt még nem tartunk a hozzátáplálásban...)
Kép
sünikés cuki új szett (mozdulni se tud benne, olyan vastag :lol:)
Kép
Kép
hócipője tele van a beöltözéssel
Kép
nekem ő a legszebb kislány a világon
Kép

Hugic, azért téged emeltelek ki, mert leginkább te ragaszkodtál volna hozzá, hogy maradjunk, nem gondoltam, hogy megsértődtél, csak be akartam biztosítani, hogy nem is fogsz :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


tali miatt irigy, irigy!!!! Jó lehetett, és tök jó, hogy efe is legunyogodott! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, én Svetkós voltam :) akkor egymás mellé jártunk...csak nem egyidőben???? én '98ban végeztem....
és a TÁGnak a medijébe úszkáltam reggelente edzésképp :):)

Adri gyönyörűséges!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


húúúúúú,szétvág az ideg!lefeküdtem, 10percre rá megjött apa,csak beugrott,mert kellett neki valami,felsétálta és zörögte Bazsit,majd elment és itt hagyott az ordító,nyűgös gyerekkel.....

na mindegy!

ellif:szuperül hangzik a mai napotok!a dokumentációt nagyon várjuk!
a kaja:kis fej hagyma megpirít,rárak a csirkemellcsíkok,megpirít,só bors,oreganó,bazsalikom,fokhagyma a fűszerezés-de mással is fűszerezheted-,rádob a gomba,összerottyant,kicsi vízzel felönt,hogy legyen szaftja,liszttel egy picit megszórni a tetejét,hogy sűrűbb legyen(elhagyható),majd nyakon önt tejszínnel,frissen vágott petrezselyem kell még bele.tésztát kifőzöd lehet penne,vagy valami csavart vagy amilyet szeretnél,összekeverni a mártással,sok reszelt sajttal és tálba tenni,tetejére még sajt és én mindig teszek rá mozzarellát elmorzsolva,mert az nagyon szép barnára sül.

lkverus:de jól néz ki!az dupla adag,ugye?

Kép
nilabali
 
 


stelly:épp ara gondoltam,hogy milyen régen hoztál képet!
szerintem is gyönyörű a lányod!nekem a durcás tetszik a legjobban!

Kép
nilabali
 
 


Stelly: gyönyörű Adri baba!!! Kész hölgy :)!

Verus: hát akkor biztos azért... mármint, hogy láthattál... én '99ben végeztem. Most lesz a 10 éves érettségitalink... :D

Nila: sajnálom Nyűgibalit.... :(

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Stelly: Jajj mennyire jól áll már Adrinak ez a szerelés pedig, hát az a kis sapis buksija :D ennivaló! Tényleg gyönyörűséges! Nekem a mosógépprógramózós is nagyon bejön! :lol:

Kép
Kép
elif
 
 


Videót már töltöm, addigis képek:
Kép
Botinak nagyon bejött a sárga cumink. :D
Kép
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Köszönjük a dicséreteket :oops:

Akkor hova költözzünk?
Mamaneten nagyon limitált a képfeltöltés barátnőm elmondása alapján
Anyatanya Julcsi tesója szerint megbízhatatlan, sokszor napokig nem működik
Andus és Amy írta a netboardot, hogy jól működik, de vonalzót nem lehet betenni
Ismer valaki még valami fórumozós oldalt, ahol lehet zárt topikot csinálni? Vagy legyen netboard, és hagyjuk a vonalzókat?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nilabali: köszi a receptet! :) Sajnálom, hogy Bazsi felébredt és nyügizik.

Kép
Kép
elif
 
 


elif,kaandi:édesek a fiúk együtt!Boti milyen nagyfiús és imádom Efe harisnyás tappancsait!

kaandi:ott maradtak a helyes kis kéznyomok az üvegen emlékbe!

amy:köszi:már lenyugodott,csak keveset aludt..már bontja szét a lakást!

stelly:szerintem legyen egy jól működő,ahová sok kép fér és akkor hagyjuk a vonalzókat...hacsak valaki nem tud olyat ahol minden szuper :wink:

Kép
nilabali
 
 



Kép
Kép
elif
 
 


jujdeédik a srácok :)

Andussal chateltünk, és végülis azt meg lehet ott is csinálni, hogy lenne egy külön hely, ahova begyűjtjük a vonalzókat, így mindenki könnyen nyomon követhetné a hófordulókat, csak nem lennének ott minden hsz után. De az aláírásba be lehet írni a születési dátumokat, és akkor az meg látszik minden hsz után.
Keresgéltem más lehetőségeket, de eddig nem találtam olyat, ahova lehet vonalzót betenni, pl nők lapja cafén sem.

KépKép

KépKép
stelly
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?