Új privát üzeneted érkezett!

Picit beleolvastam a laptetobe - zart topik? Elmeseli valaki, hogy miert? En is csak zugolvasok neha - de leginkabb meg azt sem akkor en sem johetek ha mentek? :( Lehet, hogy jo otlet, csak engem elszomorit egy picit, mert ezt en nyitottam (a boldog bekeidok amikor volt forumozasra idom), it's personal... :?

Ha tenyleg ez lesz es megszavazzatok, hogy johetek (jo sok 'ha') akkor kuldene valaki egy uzit, hogy mit meg merre?

En arra epitek, hogy ha legalabb 2-3 hetente irok egyszer talan nem felejtetek el. :lol: Jovore meg bolcsi, szoval amikor 'csak' egy melot kell csinalnom egyszerre hatha tobb idom lesz jonni. Meg mindig terveimben van, hogy szemelyesen is megismerjek legalabb nehany topictagot, amikor hazamegyunk jovore...

Ja azt meg elfelejtettem irni, hogy a parom cegenel megint leepites lesz november elejen, ugyhogy meg az is lehet, hogy o marad itthon Andrew-val egy ideig... :?

Lapteto lett. :oops: Rakok egy kepet, mert annyit lattam szokassa valt... Arrol lemaradtam, hogy miert, de jo otlet.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnski 2009.10.20 21:31-kor.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hát ez az Andrew! Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megjegyzem a fénykép is nagyon jól lett elkapva! Hajni, örülök neked, gyere, amikor csak tudsz. Nem lehet egyszerű egy ilyen kis örökmozgóval megszervezni a melót!

Ezt skandálva: szép volt fiúk! Szép volt fiúk! 8) 8) 8) 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Hajni, híre kelt, hogy beteg kretén pedofil, stb egyének "használják" a képeket, amiket felteszünk, nem biztonságos a dolog, sok személyes infó kiadásából esetleg kalamajka lehet, ezért megyünk. De az teljesen evidens, hogy te is jössz, Stelly, intézi a ritkán jövő tagok értesítését, ha már van pontos új helyünk...még nincs egyenlőre!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 

 
 

jajjaj, és az az új szokásunk, --nemrég találtuk ki---, hogy akié a laptető, tesz a hsz-éhez képet is, hogy amikor nyitjuk az oldalt, legyen mindig kép! Szóval hozz gyorsan egy másik fotót a gyönyörűségedről, és tedd be az elsőbe! :wink: :wink: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Gratulálok Lénának az ücsörgéshez!!! (dehogynem nagy dolog ez, nem szabad lekicsinyelni a teljesítményüket, olyan fantasztikus, ahogy fejlődnek!)
Ugye, milyen jó hallgatni, ahogy magyaráz? Én imádom :D

Andrew nagyon édi, ahogy segít. A háttéren külön jót vidultam, olyan szépen tükrözi, amiről írtál, hogy a gyereknevelés és a munka közt lavírozol - a háttérben meg dossziék és gyerekjátékok keverednek a képen :) Sajnálom, hogy letoltak Andrew dumálgatása miatt... dehát rajta nincs hangerőszabályzó :lol:

Milyen ügyes Boti! Tényleg mindjárt elindul! :shock:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Hajni, viccelsz? A topik édesanyja? Jóhogy jössz 8) írok majd mailt, vagy facebook-on, vagy valahogy, ha van konkrétum. Egyelőre szervezés alatt.

Léna nagyon édi, ahogy cicusozik :) és látom, a cicák pedig jól tűrik, ahogy ismerkedik velük :) nem szokta meghúzni a fülüket? Az a szerszám viszont elég meredek a kis kezében :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


apa nézi a meccset, én is néztem egy ideig, de majdnem elaludtam...és apa visszaküldött netezni, mert szerinte amióta ott ülök és nézem a meccset, szarul jáccanak, és nincs gól...nah, ezér visszajöttem :):) Igazság az, hogy engem a foci nemigen hoz lázba, sőt uuuuutálom! De amúgy télleg egész jó meccs, már amennyit néztem belőle, meg az első félidőből...az jobb volt, izgibb!
Hát ennyit értek hozzá :)

Andrew nagyon édi!!!!!!!!!! Jó hogy jöttél Hajni!

Gyűrük Ura 3 részes amúgy :) de előzmény könyvek is megjelnetek már egy ideje...már csak a megfilmesítés hiányzik..... :):) hát, ami késik nem múlik! még jó hogy nem a Starwars-hoz igazítottuk a gyerekeket, már 6 gyerekünk lenne...

apa már ordít...de mégsem lett gól....huh, azt hittem felkelti még Vincit is, ilyenkor hú de leütném...miért kell őrjöngeni?

Én is a liliputis hátihordót néztem ki! szuper szerintem, de még mindig nem rendeletem meg, várom apa pénzét a plusz melóér...de csak nem fizetik ki.... :(

Zsuzsi! Léna baba nagyon ügyi!!!!!!!

cserkészkolbász!apának is van ep kártyája, régen én is abból mentem, de mostanság mindig eltűnik róla a zsé tápszerre, meg gyógyszerre, meg vitaminra, meg kontaklencsére..... hát ez van.
De jó, hogy így ki tudod használni! Lényeg, hoyg érezd jól magad!
Ja, és köszi a diséretet :):) nemigen vagyok sértődős...meg mire is? Imádom Ladmont, meg mindenkit!

góóóóóóóóóóóól....na, most apa őrjöng, hogy szuper, és csak netezzek tovább.... hihihihi

ja, ladmon! látom ám, nem bírtad tovább, és "mérgezed" a csemtédet??????Ejnye, ejnye glutén! Holnap már pici betükkel fogod vallani, hogy azér megvolt a tehéntejcsi is, vagy a kecske ?):):)

ÓÓÓÓÓÓ, nem is mondtam, ma volt a védőnéni( ez a új nagyon lelkes, és imádja Vincit, jön sokszor...vagy csak ellneőrzi, él e még a gyerek melltem :):) ), szóval mondtam neki a tápidilit, azt mondta hagyjam a fenébe akkor, elég fehérjét eszik már máshogy, ha ennyire nem akarja, ne erőltessem, adjak neki joghurtot, meg pudingos-krémtúrós valamit, sajtot....és így fedezem a tászerhiányt...meg esteleg tejpépet, ha akrja... mászás, egyebk ügyben majd egy hónap múlva visszatérünk, és majd akkor esetleg megdumáljuk, kell e menni vele valami felmérésre, vagy sem...de szerinte még ráér, amiket látott tőle, szerinte tök elég, izomtónus rendben, csak lusti, és nem izgatja még a dolog....még nincs elkésve...meg is nyugtatott. És Vinci végig nevett amíg itt volt, úgyhogy levette a lábáról :)

huh, nem nyertünk...na apa most szomorú...közölte, miért nem jöttem hamarabb netezni, akkor belefért volna akár még 2 gól is....na erről ennyit, imádom :wink:

na, télleg elbúcsúzom, jó éjt! Álommanók remélem használnak!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsuzsi - cicas kepek :lol: Igen, a laptetos hagyomanyra meg nekem is sikerult rajonnom. Javitottam bele egy kepet. Itt meg csak egy foga volt, azota mar harom van! 8)
Hat ez tenyleg nem hangzik jol. :( Van egy barinom, aki neha ide benez, hogy hogy vagyunk - tole hallottam eloszor errol a forumrol - de olyan gyakran sajna ugy sem irok mostanaban. Majd kenytelen leszek neki mail irni. :wink:

Stelly - koszi aranyos vagy. Topic edesanyja - nagyon megtisztelo cim. :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


azér kicsit én is szomorka vagyok, hogy elmászunk innen a babanetről....de megyek veletek bárhová!!!!!!!!!! igazából nekem soha eszembe nem jutott volna, hogy bárki is így használjon ki minket....már ha teszi. na mindegy. és ez miér csak most jött fel amúgy? erről meg én maradtam le! :)
Olyan érzésem van, mint mikor költözött valami másik topik, valami hülyeségért. nah, mindegy. menjünk, ha úgy jó nektek!
A lényeg, hogy együtt maradjunk, és a hangulat, meg minden folyt. köv!

És ez a laptetős Andrew is cukipofa!csak nem cékla volt az ebéd???

És a cicás Léna! annyira helyes!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Volt szó róla, hogy a fotók alapján kirámolnak lakásokat, ezt meg nemrég olvastam, van elég vicces része is:
http://lenyeg.blog.hu/2009/09/13/facebo ... a_vigyazol

KépKép

KépKép
stelly
 
 


húúúúúú, stelly, ez nem is olyan vicces....csak kicsit :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


andabella:nagyon jó Mesi képek!!!!

ladmon: hmmm vmit félreértettél vagy én vagyok hüle..a teherbeesési súlyomhoz még min.10 kell.
A birodalmi lépegető állapotomhoz képest ténleg sok lement, na de még van miből.

elif:azt hittem már...az Ikeában tök tetszik hogy olyan kocsik is vannak amin van gyk ülés.
Látod meg alvás, mega mosoly

zetibebi:kitartásssssssssssss

zümis:mi baj van? :oops: a tésztára én is irtam hogy nekem úgy kell leirni hogy fingom nincs a kelt tésztákról, elolvastam a receptet - miután láttam több fényképet a csajoktól - de bénának éreztem magam és ahogy nila leirta tök jó egyszerűnek tűnt. Életemben nem használtam még rendes élesztőt csak
port azt is már évekkel ezelőtt... :oops: .Ne sértődj meg!!!!!!!!!!!!!!!Ird le a véleményed is. Fiad meg egy tündér lehetett és hős a vérvételen.

julcsi
:helyes marci kép :wink: Olyan kis mosolyalbum.

millye: rendes férjed van, én is mennék mással tornázni, egyedül tuti elbliccelném. Tornára mész vagy edzőterembe?

gerendai zsu: ügyes léna, gratula.Nagyon helyes a képeken, jó kis szerszáma van :lol:

zsancy:ez durva. Amúgy én sem fórumoztam még, csak melóhelyi belsős oldalon, de ott volt aki megszivta mert kiszivárgott amit ott irtunk és médiás,felfújt ügy lett belőle.

nilababa:mai nap leszivta erőmet, holnapra csomó dolgom maradt, a lángos lehet hogy megint csúszik.

cserkészkolbász:sziaaaaaaaaa. ügyi vagy ám a tornával, én lusta vagyok.

zsu:neeeeeeeeeem. Magamtól kis hasizom,gugolás...jó ülés! tetszett Bebének?

hajni
: nagyon helyes Andrew, laptetős kép nagyon ott vanni

Kép
budabo
 
 


Na akkor leírom. Nem finomkodok és nem keresem a szavakat csak ahogy jön:

Szívem szerint itt maradnék! Nagyon megvisel h elköltözik a topik, olyan mintha új házba költözne az ember. Itt babásodtunk, itt szültünk, itt ültek fel a babáink, jöttek ki az első fogak kinek-kinek stb.

Egy hisztéria keltés miatt költözni sztem butaság. A topik 1,5 éve él és senkinek még nem jutott ezidáig eszébe, hogy ez egy nyilvános fórum?
A közöst anno azért teremtettük, h felrakjunk fotókat, egyéb doksikat amik MINKET illetnek. Szerintem ez így jól működött volna, vagy működhetne továbbra is.

Ha mentek persze megyek én is, egymagamba nem szórakozás írogatni és nem marad senki egy kis diskurzusra, tanácsadásra, de nagyon fájó szívvel!!! :cry:

Őszintén úgy érzem, h ez a dolog túl van parázva.
Most kezdjek el kombinálni? Mi szerint: lehet h a pedofil egy számítógép zseni is egyben (hacker v hogy is hívják), és biza utánunk jön az anyatanyára, vagy ahová megyünk, mert pikk-pakk feltöri a védelmi rendszert és ellopja a fotóinkat. Kilesi h mikor kinek jött meg utoljára, kinek mi van az anyósával, sógorával, barátnőjével, vagy épp megkeresik hol lakunk (nem is értem hogyan :? ) és betörnek és kirabolnak minket. :oops:
Akkor most mi legyen? :shock:

Úgy sajnálnám ha elköltöznénk! Nem lehetne, h ide írjuk a dolgainkat, fotók a közösbe, és akinek nem nyilvános nyűgje van és nem akarja közszemlére tenni (pl. anyósozni :lol: ) az skypeon a chatben kiírja magából?

Remélem, h senkit nem bántottam meg, egyáltalán nem volt szándékomban. Általánosságban véve igyekszem nézni a dolgokat.

Hajni, Zétivera: hiszitek vagy nem! Felejthetetlenek vagytok (és más is aki úgy érzi, nem kap reakciót - mellesleg én is sokx érzem így, de aztán elhessegetem), nekem pl Zvera minden nap eszemben vagy, csak én sem jutok mindig oda, h minden nap írjak, mert annyi más kötelező lecke van. Hajni, olyan jó h jöttél és Andrew annyira édes, egy igazi mosolymanó!

Jó Éjt Nektek!

KépKép
hugic
 
 


hugic:talán sokan nem is a pedofil dolog miatt hanem az illetéktelen olvasók miatt akarnak menni. Én igennel szavaztam, de lényegében mindegy. Ahogy irtad ha vmi olyan téma amit itt nem akarok megy pü-ben. Ha megyünk nekem az is jó, de abban egyetértek veled hogy ezt a fórumot szeretem, kiismerem....eleinte olyan béna voltam, ezt meg megszoktam. :lol:
Én nem fogom az iwiwről sem leszedni a képeket. Ha már vki akarta úgyis leszedte. Nem akarom elfogadni hogy ennyire beteg világban élünk.

nyugodalmas joccakát mindenkinek.

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.24 21:45-kor.
ricsibaba
 
 


Hugic - aha asszem en is valahogy igy gondolom, de mivel ritkan irok en azokra hagyom a dontest, akik surubben jonnek. :oops: En szivesen maradnek...

Ja es en nem panaszkodtam, hogy nem kapok reakciot - szerintem mindig tobbet kapok, mint amennyit megerdemlek, mert en nagyon ritkan reagalok. :oops: Lesutott feju labujjnezegetos smaljli. :wink:

Csinaltam uj vonalzot - az elozo mar egy kicsit regi volt, mondjuk ez sem legfrissebb kep, de en szeretem. Itt van nagyban is:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.24 21:44-kor.
ricsibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.24 21:43-kor.
ricsibaba
 
 


Ricsibaba! Ejej! Ne csináld már! Ne legyél buta! Csodálatosak a gyerkőceid, nem szabad elköszönnöd sem neked, sem másnak!

MI ITT ANYUKÁK VAGYUNK! MINDENKINEK VANNAK SZÉP GYERKŐCEI. KÖZÖS TULAJDONSÁGUNK H FEBRUÁRBAN (ESTELEG JAN VÉGÉN MÁRC ELEJÉN :lol: ) SZÜLETTEK A GYEREKEINK ÉS EZ ÖSSZEKÖT BENNÜNKET. EGYÜTT ÖRÜLÜNK EGYMÁS SIKEREINEK ÉS EGYÜTT BÁTORÍTJUK AZT AKI KÉRI, IGÉNYLI! SZERINTEM NÁLUNK SENKI NEM AKAR SENKIT SEM MEGBÁNTANI, LEGALÁBBIS SZÁNDÉKOSAN NEM!

Ricsibaba, ne köszönj el, max. egy jó éjszakát erejéig :)

KépKép
hugic
 
 


[quote]J írta:a es en nem panaszkodtam, hogy nem kapok reakciot
- igen hajni, rosszul jott le tolem. Bocs!
Csak arra akartam kiterni, h irtad, h talan nem emlekszunk rad.... hat dehogynem! Es nem is feledunk :) (pedig én polo jo keson csatlakoztam a topikhoz)

Es igy van ez meg Iriccel, Macsekkal, Edinaval..... remelem ok is jol vannak :)

KépKép
hugic
 
 


Ne máááááááááááááááá, ricsibaba ne csináld. Senki nem téged okol, vagy bántani akar. Leírtad amit gondoltál és kész. Bárki más írásából is eljutott volna odáig a dolog hogy vkinek megfodul a fejében hogy menjünk. Ja és idáig ha nem volt zugolvasónk akkor most tutira van. Emlékesztek a másik topockra akik elköltöztek zártba??amikor elkezdték tárgyalni itt is vki felvetette és sokan átmentünk beleolvasni hogy mi is a helyzet. :oops: Döntsünk, vagy döntsön inkább a többség, és le lesz zárva a téma. SENKI NE VEGYE MÁR MAGÁRA A DOLGOT.

Kép
budabo
 
 


húh Hugic, szívemből szóltál! Csak én nem tom igy megfogalmazni...vagy nem is akartam, na mindegy. Azt nagyon nem szeretném, ha emiatt a kis dilinyó miatt szétszakadnánk!!!!!!!!Ha megyünk máshová, menjünk minden, ha meg maradunk, én örömmel maradok. zugolvasók engem nem zavarnak,képletöltögetősöknek meg a lelkiismeretükre bízom, kivédeni úgyse lehet! Ricsibaba!!!!!!!!szerintm senki sem haragszik rád!!!!Ne köszönj el!!!!!!!!!!

gondoljuk át ezt még csajok jóóóóóó?????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jó reggelt!

mire jön reggel az ember tök betegen?nem kéne ezt csinálni lányok!

ricsibaba:azt hiszem elmegyünk és megkeresünk,ha lelépsz!
:wink: sokan vagyunk,sokféle véleménnyel,de mint ott ahol capat van,minden dolgot közösen kell eldönteni...

saját magam sem tartom életbe vágó dolognak a költözést,de mivel többség dönt és nagyon szeretlek titeket,ott a helyem ahol nektek!szerintem ezt nem kell túlragozni....nem gondoltam volna egyébként,hogy ilyen sokan féltek,vagy vágytok olyan helyre ahol más nem olvashat minket,nekem valahogy eszembe sem jutott,lehet túl jóhiszemű vagyok,vagy mint bogi írta,nem akarom elfogadni,hogy ilyen genyó világban élünk....szóval erről ennyit,és nem kell ezen tovább sajnálkozni,szavazzunk és menjünk vagy maradjunk,csak maradjunk együtt,mert nekem az életem fontos része lett a csapat és szükségem van rátok.

julcsi:nagyon jó a kép Marcikáról!imádom!öülnék a találkozásnak szombton nagyon,remélem addigra meggyógyulunk...bár amilyen szarul vagyok ma most még nehezen hiszem el,de addig van még pár nap!

hajnski:Andrew micsoda nagylegény,nagyon édespofa!pont arra gondoltam,hogy de jó lenne rendesen látni a képet a vonalzódról,nagyon tetszik nekem is!bizony el sem tudom kképzelni,hogy milyen nehéz lehet neked és teljesen megértem,hogy nincs időd jönni!mindig örülünk,amikor jössz és mesélsz és hozol képeket a fiadról....végül is neked köszönhetjük,hogy ismerjük egymást!

zsuzsi:azt hiszem,ma nem lesz tánc....szegény Léna remélem megint jól viseli majd a tornát!
képek szuperek,nagyon vagány Léna azzal a fogóval(ha az az)!gratulálunk kicsi lányodnak az üléshez(Bazsi is inkább leül,mint fel,de már az is előfordul többször)és én mindig meg is dicsérem nagyon akkor!jól belehúzott ő is mozgásba,biztosan használ neki a torna!

hugic:szívemből szóltál!jól vagytok?nme is írtad,hogy Marcinak ízlett-e a sóska?(vagy csak már nem emlékszem á)

kaandi:szóval Boti nemsoká menni fog?aztaaa!

zümis:remélem túléltétek az éjszakát és nem volt nagyon sok ébredés!kérlek gyere majd és mondd el,hogy miért nem lehetsz őszinte itt?neked köszönhetően jött meg az önbizalmam a kelt tészáthoz,kérlek ne csináld,hogy enm adsz több receptet!

lkverus:úgyis tudom,hogy lesz még nálatok gyerkőc..........!annyira imádjátok őket,hogy kell is nektek!légyszi a kalácsrecepted dobd már fel!most már elhiszem,hogy sikerülhet,gondolom az is kell jó sütihez,a hit......

bogi:én képtelen lennék itthon tornázni....!ügyes vagy!

millye:én is szedem a bogyókat,belladonna is van itthon!köszönöm,hogy gondoltál ránk!Andris koma végignézte apával a meccset?gondolom tegnap sem feküdt korán le.éjszaka jól telt ugye?

stelly:apa rendben megérkezett a meccs után?

zsu:szép ülés!Bebe bizti szeretni fogja!

ladmon,elif?

mennem kell,mert Bazsi már nagyon méltatlankodik az utazóban....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilabali 2009.10.21 07:19-kor.

Kép
nilabali
 
 


Na, akkor most már én is leírom ami a szivemet nyomja.... Nem értem sajnos, hogy miért vesztek személyes sértésnek dolgokat... szerintem itt senki sem azért ír le vagy nem ír le valamit, hogy megbántsa a másikat.
Nekem sajnos nagyon rosszul esik, hogy sokszor olyanokból van nézeteltérés, amiből egyáltalán nem kéne.... De ez az én privát véleményem és nagyon remélem, hogy senki sem fogja magára venni.

Az elköltözés meg már régóta érlelődik bennem is és nemcsak a pedofilok és egyéb beteg egyének miatt.... azért is mert feltételezem, hogy van olyan rokonom, aki olvassa ezt az oldalt (és ha jól tudom másnak is) és így nem szívesen írok le mindent....
De hát ez megint csak maradjon az én problémám...
Ha úgy dönt a többség, hogy maradjunk, én is maradok, csak rossz hogy vissza kell fogni magam...

Na, ezt most nekem is jól esett kiírni és nagyon remélem, hogy senki nem veszi magára....

Minden babóka csodagyönyörű!!!!

Zsuzsi: gratulálok Léna mutatványához! És ha hiszed, ha nem, nagy dolog! :D Mi még nem tartunk itt.... Minden "kis lépés", amit megtesznek, az nagy dolog!!!! :D

Panna
pandusika
 
 


apa 3. napja itthon, kezd kiborítnai!!! nah mindegy. Álommanó sajna lelépett éjszaka, lehet hívák valahová, Vinci sokszor felkelt, és nyöszörgött...nem tom mi az oka, meg a fél 5ös kelésnek sem...utána már nem kar aludni...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus:sajnálom a éjszakát!ne hagyd magad kiborítani!mi fél5-kor a légzésfigyelőre ébredtünk.....kisgyermek legurult róla....onnantól csak félig-meddig alvás,aztán apa kelt,tehát én is...pedig szarul aludtam,mert a torkom annyira fáj,hogy nem tudok nyelni-úgy mint te- és el van dugulva sz orrom..engem apa minden reggel kiakaszt,mert még az összerakott cuccait sem találj,meg az elcsomagolt ebédjét sem,nekem kell kivennem a hűtőből reggel,stb....de mindegy mert úgyis szeretjük őket!
tényleg használ a mézes tea?én nem szeretem a mézet,de ha használ akkor iszok mézes teát!
de előbb kávézzunk inkább..aztán koccinthatunk teával is! :wink:

Kép
nilabali
 
 


Nila: jobbulást! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekünk sem volt topp az éjszaka, én 3-szor keltem hozzá. Utoljára fél 5-kor, de aztán szerencsére még 7-ig aludt... Biztos a foga... :D Na, ez még viccnek is rossz, így elutazás előtt... :roll: remélem, hogy nem.... mindenesetre én nem látok semmit az ínyén, de az alsót nem is tudom megnézni, mert nem engedi....

Megtörtént a nagy áttörés... Hanna profin iszik csőrös pohárból egyedül és már nem megy mellé és a cumisüvegből is megiszik napi 300 ml teát. És egyre jobban eszik, bár mi a 100-150 g-os bűvös határt nem tudjuk átlépni. Főzelékből sem eszik még rendes adagot, de tápszert még mindig jól fogyaszt, így talán megkapja azt, amire szüksége van a szervezetének.

Panna
pandusika
 
 


Sokan használjátok még a légzésfigyelőt? :?:

Mi már egy jó ideje nem... amióta Hanna még álmában is vándorol az ágyban, kivettük. Ő nem tud úgy aludni, hogy az ágy egyik végéből ne másszon át a másikba.... :roll:

Panna
pandusika
 
 


panna:Bazsi is vándorol álmában..nem mindig kapcsolom be én sem,de most hogy taknyos a lelkem inkább igen.
ügyesen iszik Hanna,Bazsi nem tud mit kezdeni a csőrös pohárral :?
szerintem elég neki amit kap,mert szépen fejlődik!ügyesek vagytok!te főzöl neki?

Kép
nilabali
 
 


Panna, mi még használjuk a légzésfigyelőt, szerintem egy éves korig fogjuk is - sajnos a környezetünkben sok eset volt, ami miatt para vagyok ebből a szempontból. Mármint egyikből sem lett komoly baj, de riadalom volt.

Ricsibaba, mindig örömmel fogadunk, ha jössz, édik a kisfiaid, és nem ér elbúcsúzni!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Jó reggelt!

Csak röviden: Én költözéspárti vagyok, de ha emiatt bárki elmegy, akkor nem. A legfontosabb, hogy együtt maradjon a topic. Szerintem.

Még jövök, ha tudok.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


mindjárt itt vannak Efe és elif!!! :lol: :lol: :lol:

ricsibaba, nagyon édesek a gyerekek, jól megvannak együtt?

mi is használunk még légzésfigyelőt, enni nem kér, ha van használom minim.1éves koráig,bár az utóbbi 2 hónapban szinte velem alszik.......para is vagyok miatta rendesen.....

Kép
kaandi
 
 


kaandi:de jó,hogy taliztok ma!ne felejtsetek el képeket csinálni!
akkor hárman alszotok?
én is 1éves korig fogom használni.

Kép
nilabali
 
 


Zümis:
Ne csináld már...nem te vagy a hibás az én bénaságom miatt...igen is kell a recepted,mert nélküled én soha de soha nem próbálkoznék a kelt tésztával...és amint látni nekem gyakorolni kell.Ne magadat okold..én végig irtam hogy ez az első...és hát elsőre max egy tojásrántotta sikerül..nálam :lol:
Az hogy nem voltál segítség közelbe az sem a te hibád...(amúgy meg mért akar egy ember olyan dolgot hétvégén csinálni amikor tudja hogy szinte olyankor senki nem forumozik :wink: )
Szerintem ezt a recept témát zárjuk le...ok?Te hozod a receptjeidet én meg megpróbálom megcsinálni :D Hisz ebből is látszik a konyhába még van mit tanulnom...(de másba is)

Bogi :
Én nem úgy értettem hogy most sehova se tegyen fel az ember képet,épp elenkezőleg...ha ide nem mert valaki mert fél a kreténektől..akkor máshova se merjen(szerintem)Hisz egy iwiw-be az ember jobban böngészik mint egy baba-mama kluba..de lehet én gondolom hülyén...
Az hogy milyen világba élünk genyó vagy sem..azt mindenki maga döntése...igaz szerintem a mai világ elég undóritó..hisz a csapból is a pedofilia,és az internetes sex folyik...(tv-ben)
De ne értsd félre...és ezt a témát is zárjuk le szerintem..mert nagyon elferdült már ez az egész...(tudom ezt én hoztam fel)

Mi használjuk a légzésfigyelőt ha nem épp rádióként müködik,nálunk az éjszaka jó is volt meg nem is...gyerkőc melettünk aludt igy tők elgémberedve aludtam..mert félek megmozdulni is..

remélem a félreértések meg oldotnak..én a (kódfeltöréssel sem akartam senkit sem be ijeszteni,csak le irtam az én tanulságomat)
Na megyek vár a fasírt gyártás...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:én el sem tudom képzelni,hogy a gyerekkel aludja,valószínű azért,mert még nem volt szükség rá....nyüszögött éjjel Lulu?

millye:merre jársz?

bogi:?mi újság?

és a többiek?nehogy eltűnjetek itt nekem!

Kép
nilabali
 
 


gZsuzsi!jaj de jó ,hogy Léna ilyen szépen halad...nemsokára szaladhatsz utána :lol: .
Zsu!nagyon jót vettetek...ügyes vagy...
Késöbb folytatom büdi pelus van

Kép
zümis
 
 


Nila:
anno még mikor Lulu pocakbérlő volt én pl azt mondtam ha törik ha szakad a gyereek nem lesz magam mellé véve...nem tudom mi baja van mostanába a saját ágyikójával egyszerüen ,ha az ölembe elaludt és berakom a helyére...kipattan a szeme és sír, mert hogy álmos,de az ágyába nem alszik...vissza viszem a miénkbe és csukja be a szemét és alszik..így nem tudok mit tenni velünk alszik...De amúgy imádok a kis testéhez hozzábújni,fogni a kezét,érezni ahogy ott szuszog melettem...csak félek is nagyon közbe...ma arra ébredtem hogy egy pelusos popó van az arcomba...Ettől is félek mertt össze vissza elforog...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


szaisztok!
jelentem jol vagyunk, mandarin néha, söt egyre többet kinyomja a popoját, behuzza lábát. na tudom ez nem nagy szám mert ti babáitok nagyon ügyesek már ehez képest, de én örülök mindennek.

akinek mai tei van. rakjátok már a hátatokra? én ugy megprobálnám, de hogyan csináljam. a bekötési modszerrel tisztában vok de h rakjam a hátamra? valakinek valami ötlete?

kicsit furán érzem magam napok ota. egyfolytában szeretgetném mandarint. nagyon hiányzik, nem tudom miért, pedig egész nap velem van. mindig mondom neki mennyire szeretem, egy nap 100x.

hétfön vtunk babauszni. mindenki minket nézett. mandarin sikoltozott örömében egész végig. nagyoon aranyos volt, amikor viz közelben van látszik rajta mennyire szereti. nekem ezért is fontos h minden héten 1x megyünk, még ha nincs babauszi akkor is. akkor én mokázok vele.

szép napot mindenkinek

Kép
Kép
nicko
 
 


nilababa:naaaaaa vmi torna félét csinálok, de nem olyan intenzív mintha eljárnék vhova, nem érdemlek dícséretet. Jobbulást nektek!!!!!!Nincs semmi extra. Éjjel keltünk, ma nem főzök,mert elment a reggel, füge már ébren van a délelötti alvásból.

panna:a zugolvasás miatt megértelek, ha nekem is lenne rossz tapasztalat, biztos hogy én is másként éreznék. Sajnálom hogy vannak ilyen elmeháborodottak akik csak olvasnak és ezt felhasználják család tagok ellen. Pohárból és üvegből ivással tök ügyik vagytok, Fügémnek esze ágában sincs önállósodni. Légzésfigyelőt még mi is használjuk...sőt mi nem is halkan hanem pittyegtetve..Kb. 1 éves korig gondoltam.

zsancy:néha nagoyn elbeszélünk egymás mellett...én is úgy gondolom ha ide sem akar vki képet tenni sehova se, mert wiwen még könnyebb megtalálni. A világ beteg tudom - szerinted hány kukkoló,magamutogató...stb láttam idáig testközelből?? - csak nem akarom mindig elfogadni. De most visszaolvasom má megint mit írtam..

nicko:édes lehetett Mandarin az usziban. Tök jó hogy szereti a vizet!

Kép
budabo
 
 


zsancy:esküszöm nem értem miért írtad nekem most ezt...mindegy. Részemről semmi rossz érzés. Ha nekem lenne negatív tapasztalat mint neked, pannának, zümisnek, kaangunak akkor sokkal óvatosabb lennék én is.

Kép
budabo
 
 


Bogi:
Ne agodj mikor meg irtama hsz-et, már láttam hogy fentebb "egyetértesz velem",igen néha történek elbeszélések de az a jó nem értetük félre egymás mondani valóját... :D
Csak néha nem ott van az agyam BOCSIKA
igazából tők egyről beszélünk csak más más megfogalmazásba... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.10.21 11:00-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Nálunk nincs már légzésfigyelő 6 hónapos kora óta. Amikor nyaralni voltunk két hétig, akkor sem volt, amikor hazajöttünk, meg valahogy leszoktunk róla. Úgyhogy nem hosszabbítottuk meg a bérletet. Remélem nem lesz semmi probléma.

A költözést én is inkább a Pandusika által leírtak miatt preferálom, a pedofilok nem érdekelnek, amíg nincsenek testközelben. Úgyhogy nekem minden döntés jó.

Léna nagyon-nagyon ügyes!!!!! Andrew-ról régen láttunk képet, jó nagyot nőtt!! És tök jó pillanatokat sikerült elkapni.

Együttalvással kapcsolatosan: én nagyon szigorú vagyok ez ügyben. Persze ha nagyon nyűgös és nagyon nem akar aludni, odaveszem magam mellé (most a héten is előfordult egyszer).

Na, Apának landolt a gépe, 20 perc és itthon van!

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
cserkészkolbász
 
 


na én tényleg lépek fasirtott gyártani mert még kalamajkát okozok..pusza mindenkinek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Sziasztok!

Költözés: én azt gondolom, hogy ha már egy valaki is van, akinek frusztrációt okoz, hogy nyílt a topik, vagy ha emiatt már érték attrocitások, akkor mindenképp jobb, ha költözünk. Végülis a zárt topikban is mindenki ott lesz (remélhetőleg), aki most itt van, tehát ilyeténformán nincs vesztenivalónk, és így a többiek is jobban meg tudnak majd nyílni, akik eddig nem mertek vagy nem akartak.

Részemről ennyi, téma lezárva, csak most már döntsünk, és ne ezzel teljenek az oldalak.

Javaslat: mindenki mond egy egyértelmű igent vagy nemet és a többség döntsön! Mit gondoltok?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Julcsi-79 NAgyon édes ez a kép :D Marciálló lufi :D találó kifejezés! :D

Zsu83 jó csavizást! Nem korai még a téligumi? :shock: Biztos nem leszel kizárva a másik topikból! :D

lkverus te parázol a súlyodon? Olyan csini vagy és jól nézel ki!!! Sportolni? szerintem eleget futkosol a gyerekekért meg otthon :lol:

Cserkészkolbász mi néztük a meccset tök jó volt! :D

Gerendai Zsuzsi nagyon király a kép Lénáról és a cicákról!

Hajnski végre végre, hogy jelentkeztél!!! NAgyon helyes druszánk a fejhallgatóval és céklás pofival :lol:

Budabo edzőterembe futó-padozni meg súlyzózni persze nem 30 kilóssal hanem kicsivel mert zsírt égetek és nem nagy izmot szeretnék növeszteni :D JÓ lenne ha itt laknátok mert akkor mehetnénk együtt :D

Hugic mondasz valamit!!!! Nekem is fáj a szívem a babanetért :( mondjuk ez is megoldás, hogy nyílvánosan nem írunk le olyat vagy nem teszünk ki olyan képet hisz arra van nekünk a közös hely.... :roll:

Ricsibaba na ne máááááááááááár!!! Szépek a gyerkőceid!!! :D

Nilabali az éjszakáról csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó nyilatkozni :lol: három szóval: nem volt jó... de ez lényegtelen inkább az írd meg, hogy: Hogy vagytok? Amúgy fél tízkor már aludt...

Pandusika én még használom a légzésfigyelőt mert van egy ismerősöm akinek 6 hónaposan aludt el a babája... pár hete beszéltem vele erről és arról, hogy egy ilyen dolgot hogy lehet feldolgozni....

Zsancy nálam szakmába vág a dolog... amint bárki felkapcsolódik a netre onnantól a gépe egy nyitott könyv.... :roll:

Nicko de jó, hogy bejelentkeztél! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Rólunk: hétfőn megkaptam a háti hordozót, és (dobpergés) másodjára már sikerült is a hátamra szerelni Marcikát!!! :D :D

Zsuzsi remélem büszke vagy rám :lol: 8) :lol:

Most még a csípőn hordozást is ki akarom próbálni, az sem lehet rossz (mert azt is lehet ezzel a hordozóval) :wink:

Most a hosszúhétvégén lesz is alkalmam gyakorolni, megyünk a Mátrába a barátokkal. Remélem azért nem fog 3 napig esni az eső 8)

Zsu, Julcsi: jó kis ülése lett a fiúknak :)

Kaandi-Elif: minitalira irigy-irigy!!

Hajni: örülök, hogy jöttél, és hoztál képet is a nagylegényről. Kitartást neked!!!

Ricsibaba: nagyon szépek a te fiaid is, és remélem mára átgondoltad a dolgot!!! :wink:

Zsuzsi: nagyon ügyes Léna az üléssel, nálunk Marcika még nem ül, mondjuk állva nehéz is lenne (márpedig a nap 90%-át állva tölti :lol: ) És igenis nagy dolgok ezek!!!

Nicko: Mandarin is be fog indulni meglátod, aztán nemsokára majd győzzél csak menni utána!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi74 ügyi vagy a háti hordozóval! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ja, és Ladmon: mi is bevezettük a glutént egy kifli képében!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


sziasztok
valaki vett már fiókzárat/szekrényzárat? olyanra gondoltam, amivel egyáltalán nem tudja kinyitni pl. a fiókokat, mert becsípte tegnap is egy picit az ujjacskáját.
akinek van erről hasznos infoja megírná?

köszi
m.

KépKép
hugic
 
 


zsufi:megmutizod majd a hátihordozódat?Bazsi is áll szinte egész nap....bár már szépen megtanult leülni is,de csak azért,hogy továbbállhasson....!

nicko:de jó nektek az uszoda!Mandrain hamar belejön majd a mozgásba és nem lesz megállás....

millye:juj,de sajnálom az éjszakát.mi szedjük a homeost és ittam coldrexet is,tiszta takony vagyok és fáj a torkom,lázam nincs,Bazsi is taknyos nagyon,de szépen kijön neki,a kedve jó és jól aludt,remélem nem lesz komolyabb a dolog!
szerintem is jó volt a meccs,ügyesek ezek a fiúk!

zümis.büdi pelus elhárítva?

nemsoká jön az öcsém babázni,később jövök még!

ma menü:gombás,csirkemelles-tejszínes sajtos csőben sütött tészta,és Bazsi répa-krumpli-alma.husikát evett,ma már kicsit többet,mint tegnap!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?