Új privát üzeneted érkezett!

Cat Kép
Nem vettünk semmit, csak körülnéztünk. Most először voltunk ilyen nagy babaáruházban, de mi is megállapítottuk, hogy baromi drága. Főleg a ruhák árától estem hanyatt.

Hurki Kép
16 kiló lement a szüléssel? Nem semmi, ügyik vagytok.

Puszi, Alena
alena
 
 


Alena! Nekem nem röpült az idö söt nem mondanám hogy szép volt a terhesség, végig féltem baj lehet, feküdni kellett, szoval én pl. nagyon félek a köv. ne ilyen legyen. Illetve ne ennél rosszabb mert most végülis Orsi egészséges baba lett.

Cat! Gratulálok, milyen ügyesek hogy már befordultak!!

Hurki! Megértelek, én 23 kg hoztam és nagyon zavart, szégyeltem hogy milyen kövér vagyok, bár senki se mondta, de én is nagyon büszke vagyok hogy lement. Ügyes vagy!

Leone! igaz nem olyan lényeges de sajna mire Orsi született már 34 éves voltam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


A nyári topikból:

"Bertold 18.05-kor született meg, 3100/54. Császárral jött a világra. Anya és kisfia jól vannak!!!"

Gratula!! KépKépKép
soraya
 
 

 
 

Gratulálunk Nekik!!!!

Orsi + 2 Kismaczkó
23+0

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Egcsi!Kép
GRATULÁLOK!!! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok finom tejcsit kívánok!

Puszi, Leone és Dana

KépKép
leone
 
 


EgcsiKép
Nagyon sok boldogságot a kis családnak !KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


EgcsiKép
Szivből gratulálok és jó egészséget kivánok NektekKépKépKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Nagy gratula Egcsiéknek!!!! Sok tejcsit és jó egészséget!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Egcsi gratulálok, gyors felépülést és sok tejecskét kívánunk
HUrki és BalázsHugó (aki itt szuszmorog mellettem)
hurki
 
 


Egcsi Kép

Nagyon nagy gratula! Sok boldogságot kívánok.
Látod, ezek az UH-s mérések semmit nem érnek, hiszen a becsült adatok szerint neked óriás bébid kellett volna, hogy szülessen Kép
Picit én is megnyugodtam Kép

Cat Kép
Tudod, hogy pontosan hol van az Üllőin ez a kifutó Brendon üzlet. A novatax (vagy hogy kell írni) gyapjús-biomatracostól messze? és ott is vannak mindenféle cuccok vagy specializálódott egy szűkebb árukörre?
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Sziasztok Kép

Ma megvolt a cukros lötty Kép Annyira nem is rettenet. Az inkább probléma volt, hogy 1,5 órával a megivás után már iszonyúan émelygett a gyomrom, de enni meg még nem volt szabad, így az utolsó 30 perc elég rosszul telt.

Ma egy 24 hetes kismami mellett csücsültem... Cat Kép Nekünk tényleg ennyivel nagyobb a pocink?? Alkatilag a mama olyan volt, mint én, de ekkora pocim szerintem nekem úgy 4-6 hete lehetett Kép Kép Meglepődtem.

puszi mindenkinek

Orsi + 2 Kismaczkó
23+1

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


LanyokKép

Csak gyorsan es egy kezzel...Kép
Balazska csak szopizik tegnap elott este ota.Tejcsi is van, pont amennyi kell.Az en hangulatom is sokkal jobb, csak faradt vagyok, bar a noverem segit, minden nap jon, de az en fiam 2 orankent szopizik es nem egy eszik-alszik baba.Sebaj.
Lenyeg:
TEGNAP ESTE 3750 GR VOLT!!!! 12 NAPOSAN NEM HOGY VISSZANYERTE, MEGFEJELTE A SULYAT!!!Kép

Faraszto, de neki igy tetszik szopizniKép

EgcsiKépItt is gratula, mielobbi felepulest kivanok!!!

Mindenkinek koszi a biztatast:
szoszi+Bazso
szoszi
 
 


EditKép
A kifutó Brendon majdnem a Nagyvárad téren van már, a Novetex-től elég messze. Ahol az orczy park oldalában van a parkoló, és egy csomó gagyi-cipő árus, azzal szemben, egy sarkon van a bolt. Sajnos nem tudom a keresztutca nevét, de ki lehet hamar szúrni a boltot. Én a kirakatát láttam, ott többnyire ágyak, ágyneműk, hálócuccok, játszószőnyegek, játékok voltak. Ruhákat nem igazán láttam, de lehet, hogy van bent.

OrsiKép
Én is tegnap szembesültem azzal, hogy nagyobb a pocink mint 1 babával. 28 hetes kismamikkal voltam cukrot inni, de én úgy néztem ki melelttük mint egy 36 hetes.KépKépKép

SzösziKép
Gratulálok Bazso súlyához! Látod semmi gond nincs ezzel a fiúval, csak nem egy alvós típus. Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Edit Kép
A Brendon az Üllői 115ben van. Közelebbit én sem tudok, de a jövő héten hétfőn lehet, hogy megkeresem. Utána jelentek Kép

Cat Kép
A Te pocid tényleg akkora, mint egy éppen szülni készülő mamié. Az enyémet meg olyan 28-29 hetesnek saccolta mindenki. Volt egy mami, ő 29 hetes volt, és kb. én is akkora lehettem.

Szöszi Kép
Nagyon örülök, hogy megoldódott a problémátok. Annyira jó hallani, hogy minden rendben.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Cat, Orsi
Köszi a címet, lehet hogy szombat délelőtt megnézzük, ha lesz időnk. Már csak pár apróság kell, de úgyis megyünk az Üllőire, akkor útbaejtjük, ha minden igaz.

Cat Kép tényleg szép nagy pocid van.

Szöszi Kép Örülök, hogy szépen nő a kislegény. Csak így tovább.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Egcsi,
Gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!

Szoszi,
Örülök, hogy sikerült a dolog, ügyesek vagytok! De jó, hogy tud segíteni a nővéred!!

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


EditKép
Látom már OrsiKép megírta a címet. A Brendon az Üllői u. Ernő utca sarkán van. Vannak rucik is, és sokminden. Nem annyira flancos mint a nagy, de nagyon kedvesek voltak az eladók.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok LányokKép
ZsuzsaKép
Gratulálok és üdvözöllek a körünkbenKépNagyon boldog babavárást kivánok NektekKép
SzösziKép
Ügyesek vagytokKép
CatKép
Én ekkora pocakmérettel szültem (103 cm volt a császár napján) de csak 31 hét+0 naposak voltak a babák a peteleszivástól számitva, igy nem sok különbség lehetett kettőnk köztKép Neked óriási lesz a pocakod mire szülni fogtokKépKépKép
OrsiKép
Hogy repül az idő! Már Ti is ilyen nagy babásak vagytokKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Cat Kép
Köszi, most már tuti megnézzük a kifutó Brendont. Nem is flancolni akarunk menni, hanem vásárolni Kép
Nekem most 34+2-n 102 cm a pocak (bár nagyon hegyes és jól felcsúszott), úgyhogy tuti hogy a 2 lurkó miatt jóval nagyobb az ikreseké.

Már csak ma dolgozom teljes munkaidőben, aztán jövő héten hivatalosan már nem, csak 1-2 napot bejövök néhány órára és utána már tényleg csak babacucc előkészítéssel és magam kényeztetésével foglalkozom.
Lányok (most pocakosak és már gyakorló anyukák) Kép Ti szülés előtt főztök-főztetek előre, hogy majd gyermekágyas hetekben ne kelljen ezzel foglalkozni?
Mivel nekem sem az anyukám, sem az anyósom nem nyugdíjas és kb. mindegyik 200 km-re lakik, valamint szeretnénk a férjemmel az első 2 hetet kettesben+baba megoldani, így nem számíthatok rá, hogy főzni fog ránk valaki (persze tudom rendelni is lehet), de szó mi szó, mi vettünk egy nagy fagyasztóhűtőt és elkezdtem nagy mennyiségű kész ételeket lefőzni és jól bedobozolni. Vannak akik hülyének néznek emiatt, de én úgy gondolom jól fog ez még jönni Kép
Puszi,
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Jaj Zsuzsa Kép
Akaratam írni, de kimaradt. nagyon boldog és problémamentes gömbölyödést kívánok neked Kép Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


ZsuzsaKép
Üdv. itt a topikban, és problémamentes babavárást kívánok.Kép

DorisKép
Az a baj, hogy nekem már 28 hetesen is 103 cm volt a pocakom. Mi lesz még később?KépKép Igaz a mai mérés szerint is 103 cm, 28+4 naposan. Van amikor stagnál a méret. Remélem azért a babák jól fejlődnek, mert ez a legfontosabb.Kép
Azt szeretném kérdezni még Tőled, hogy ezt a flowmetria vizsgálatot mindenkinél elvégzik alapban ? Ez miből áll ? Honnan tudom például, hogy nálam a lepényi keringés jó-e, vagy kezd romlani, hogy elöregszik a lepény? Vannak ennek tünetei ?

Cat
Kép
cateye
 
 


EditKép
Nagyon jól tetted, hogy főzöcskéztél előre igy rengeteg energiát spórolhatsz majd meg mire szülni fogtokKép
CatKép
Ne izgulj, a rossz keringésnek norm.UH vizsgálatnál van előjele. Nálunk ilyen volt Lilluska lemaradása mind a korához képest mind pedig Gergő fejlődéséhez képest. Ezért kétszer is elküldtek genetikai UH-ra mivel retardált (sorvadt,lemaradt)volt a B.magzat. Őszintén szólva az első - 24. héten végzett - genetikai UH-on csak normál UH-ot csináltak a SOTE-n, és azt mondták le van maradva, de nem kóros... Én nem voltam akkor még elég rámenős. Aztán a 27+3 napos genetikai UH-on ismét el akartak küldeni azzal, hogy nem kóros a lemaradás, de a nőgyógyászom nekem a Margitben mondta, hogy két hete nem hizott Lillus ezért én a SOTE-n nem hagytam kipenderiteni magam, hanem erősködtem az UH-osnak, hogy de a Margit kh.főorvosa szerint két hete nem hizott a baba. Nos ekkor hajlandóak voltak flowmetriát nézni ami az én szempontomból nem volt más mint a normál UH csak az UH gépen állitottak át valamit, igy szines vonalakat, rezgéseket lehetett látni és ezekből a rezgésekből meg elszineződésekből derült ki, hogy nagyon nagy a baj. Ekkor persze mindenki összeszaladt engem meg behivatott a genetikus egy-két perc mulva és közölte, hogy döntsem el, kivegyék-e most mindkét babát élve, vagy hagyják-e méhen belül meghalni a B magzatot és ha nem reped meg a burka, akkor az A mgzat még fejlődhet persze semmi garancia sincs semmire... Le voltam taglózva, tudtam, hogy nagyon picik még igy csak annyit tudtam kinyögni, hogy a nagyobb túlélés felé próbáljunk elmozdulni... Ezek után befektettek, infúziót, tüdőérlelőt kaptam és két hét után hazaengedtek de én átmentem a saját orvosomhoz a Margit kh-ba és ott is fogtak, kaptam tüdőérlelőt és ismételt infúziókat és igy a 31. hét 0.napján mikor a nőgyógyászom és még két másik orvos is rendellenesnek találta Lillus flowmetriáját átszállitottak a SOTE-ra a koraszülés miatt, mivel félő volt, hogy a hétvégén esetleg Lilluska meghalhat méhen belül. Ekkor már nagyobb esélye volt a kinti életre mint a bentire. Ez a néhány hét nagyon kellett nekik és hál az égnek két hónapi intenziv kezelés után és a gyógytornákka most már mondhatom, hogy teljesen egészségesekKép Persze a szemük még alakulhat másfél éves koruk környékéig de ez legyen a legnagyobb bajunk, max.szemüvegesek lesznekKép
Nyugodj meg, egy alapos nőgyógyász ki tudja szűrni a gondot normál UH-on is de nálad ilyen különbség nincs a babák közt és szépen fejlődnek isKépA pocak méreted miatt azért ne aggódj, mert a magzatviz mennyisége és minősége is folyamatosan alakul a terhesség alatt igy lehet, hogy nem nő néhány napig a pocak aztán ugrásszerűen növekszik esetenkéntKépA babák jól vannak az a lényegKépKépEgyébként ennek a haldoklásnak sajnos kivülről érezhető jele nem volt ezért is veszélyes kiengedni a korházból ilyen gyanúval egy kismamát mert nagyon gyakran kell nézni a flow-t. Én teljesen jól éreztem magam és ezért is taglózott le annyira a dolog. Zárt volt a méhszájam és keményedéseim sem voltak... Úgy tudom normál esetben csak a 34-36. hét környékén csinálnak ilyen vizsgálatot persze ha gyanú van valamire akkor elöbb is.Kép Nem lesz semmi gondKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Zsuzsa! Gratulálok, pihenj sokat, otthon legalább nincs stressz. Nekem is furcsa volt hogy nem dolgozhatok, de a baba sokkal fontosabb!

Edit! Én se akkor se most nem fözök, mi hozzuk mert nagyon jo a közelben a kifözde és nem is drága. De ha van most erre energiád akkor tényleg készits ezt-azt elöre, a hazai mindig finomabbKép

Dois! Nem semmi amin átmentetek, én nem tudtam mert ezt a forumot ugye nem ismertem a Kaálisban meg csak annyit irtak Rólatok, hogy gond volt Lillussal. Örülök hogy végül jol alakult minden!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Csak röviden, mert csajom hamarosan ébred.

EgcsiKép
Óriási gratula. Sok tejcsit nektekKép

SzösziKép
Nagyon ügyik vagytok. az is természetes, ha 2 óránként szopik, egyik ismerősöm fia is ugyanígy tett.

LeoneKép
Szipogás: Dokinőnk szerint nincs túl sok teendő vele. Sterimár 1 héten keresztül többször naponta, majd kifújni. Anyatejes babáknál megoldás még, napi 3x 4x 1-1 csepp anyatej az orrocskába min 1 héten keresztül, ha ez sem akkor valszeg nagyobbodott orrmandulája van. ezzel sincs nagyobb teendő 3-4 éves koráig. Remélem valamennyire segíthettem.

CatKép
Fotókat majd később teszek fel, mert még folyamatosan próbálom utolérni magam. Most például míg alszik a törpe a nyílászárókat festem.
Gratu a lakásvásárláshozKép, én a felújítást élvezem a legjobban mindig, úgyhogy ha kész a ház mondtam is Zozonak, hogy költözünk. Na persze ezzel szerencséje van, mert van még vagy 10 éve, minimumKép

Na asszem mennem kellKép Csajszim már dumálKép, aki már olyan ügyi, hogy tegnap FELÁLLTKépKépKép

pusza
Bogár & Eszter

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


ZsuzsaKép
És majdnem kimaradt, téged is üdv a körünkben. Boldog és problémamentes baby-várástKép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Reditke! Kép

Ne foglalkozz azokkal, akik kinevetnek amiatt, hogy "feltankolod" a mélyhűtőt! Én is pont ezt szoktam csinálni! Sőt most nálunk baj is van, mert 3hónaposan is és most is 4hónaposan bevéreztem, nem szabad semmit csinálnom, még főzni sem, és ilyenkor nagyon jól jön, hogy csak ki kell nyitni a mélyhűtőt. Viszont rájöttem, hogy nem minden marad finom mélyhűtés után! Neked vannak tapasztalataid?
Ha kibírjuk, még decemberig akkor az ünnepi kajcsit a párom bevállalja,hogy elkészíti azt mondta, de valami pótnak kell lennie szerintem is! Örülök, hogy elmondtad, mert én is kezdtem gondolkodni, hogy vajon más is így csinálja??????
pusz
Kriszpy
kriszpy
 
 


DorisKép
Köszönöm szépen, hogy leírtad a történetedet! Bár már ismertem, de mindig meghatódom, hogy mennyire akart élni ez a csöpp lány. Biztos hosszú életű lesz ezutánKépKép

Most még tuti nem volt gond a bébikkel, mert összehasonlítva a 27 hetes és a 28 hetes UH-t szépen fejlődtek egy hét alatt is, 150-200 gr-t híztak. Csak nekünk a következő Uh csak a 36. héten lenne, remélem addig sem lesz gond velük. Azért lehet, hogy kérek a dokimtól egy 32. heti UH-t is, főleg, hogy nincs külső jele annak, ha gond van.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Kriszpy Kép
Köszi a bíztatást. Igazából eddig olyanok mosolyogtak csak meg, akik egyébként sem főznek. (Karmen Kép Doris Kép nektek is kösz a bíztatást)
Vigyázz nagyon magadra és ha gondok vannak, akkor inkább tényleg semmit ne csinálj! Kopp-kopp, de szerencsére én erőm teljében vagyok és csak azért csinálom, mert nem tudom szülés után hogy fogom viselni magam és ugye a tej beinduláshoz stb. nem árt a nyugalom és pihenés.
!! Bocs csajok kicsit OFF!!
Én azt figyeltem meg, hogy általában azok a kaják maradnak jók, amik úgymond egytálételek, pl. töltött paprika, rakott káposzta, lecsó. Aztán jó még a vadas, a mindenféle ragus húsok, főzelékek. De múltkor például egy ázsiai tészta maradékot nem akartam kidobni, lefagyasztottam próba alapon és párom megette, észre sem vette, hogy mirelit volt. Szóval elég sokminden működőképes így is.
Puszi, Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


reditke, Kriszpy: en is nagy fagyasztos vagyokKép Neha ramjon, veszek egy nagcsomo kajat, fozok es megy a melyhutobe. Szvsz majdnem minden ok fagyazstva, az koztudott hogy a krumpli pl nem, illetve en a roppanos zoldsegeket nem szeretem mar talan annyira fagyasztva, mert elazikKép Pl zoldbab, karfiol, borso...meg a karfiol tan nem olyan rosszKép

Huuu, nem is tudom gratulaltam-e mar Hurkieknak, ha nem akkor ezuton megteszem: hatalmas gratula a hatalmas fiucskahozKép es persze nagy-nagy gratula Egcsinek is!Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Gratulálok minden új jövevénynek én is,sok-sok finom tejcsikét kivánok!KépKép

Mi még midig rokonokkal vagyunk elfoglalva, kirándulunk amennyit csak tudunk, és enged az idö.Szerencsére Ádám jól birja a hosszabb autóutatkat is, egész belejött a kissrác. Ja,és ami még nagyon megy neki, az a járás! Vasárnap lesz egy éves,és rá lehet fogni,hogy jár, 10-15 lépést megtesz magától is, naponta vagy ezerszer.

Cat, Orsi, irjátok a giga-pocak méretet, lehet erröl valahol képet is látniKép????

Sziasztok, mindenkinek minden jót kivánok!!!
BArbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Orsoly, köszi!
Nagyon jó Balázsunk van. Most két napja egy angyal, aludni is tudtunk tőle. Persze néha fáj a pocó de hatalmas nagy tornát tart apuci neki, és az mindent megolda. A múltkor oldalára fektette és a combiját pakolászta fel-le és Béreds Alexandrára emlékeztek közösen. Kép
Puszka Hurki
hurki
 
 


Sziasztok! Kép

Tegnap voltunk dokinál és azt hiszem lehet kicsit többet tudni a babóról! KISFIÚ!!! És Gergely!
Bár én személy szerint szerettem volna növelni a csajszik táborát, de úgy vagyok vele, hogy mindegy csak egészséges legyen. De ezt szerintem pont nektek nem kell mesélni Kép
Igaz fénykép is van a kukacról, de mivel a remény hal meg utoljára......... KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Leone! Kép
Megteszed, hogy beírod a táblázatba?
Előre is köszi
Kriszpy
kriszpy
 
 


Kriszpy, úgy látszik tart a fiúinvázió, gratulálunk hozzá, nőjön szép nagy fütyije KépKép és azt is látták az UH-on, hogy Gergely? Kép
Itt volnak a naygszülők, elbűvölte őket, mert egy angyal volt végig, most lekvárnagyszülőként hazafolynak Kép
Puszkamuszka Hurki
hurki
 
 


Hurki! Kép

Igen látta KépKépKép
Okos dokink vanKép
De nagyon sok a fiú! Ez nem jó. Muszáj lesz csinálni egy kiscsajszit is Kép Na, de ezen legyünk túl először. Kép
Pusza!
Kriszpy
kriszpy
 
 


SziasztokKép
KarmenKép
Köszi, lényeg, hogy egészségesen túljutottunk az egészenKép
BogárKép
Gratula a felálláshoz!!!KépKép Nagyon ügyes a LeányzóKép
CatKép
Én is mindenképpen beiktatnék a helyetekben egy 32. heti UH-t, mert nyugodtabb az ember, meg 3-4 hetente ilyenkor érdemes nézni Őket, persze nincs miért aggódnodKép
BarbiKép
Gratula Ádámnak a járáshoz és a szülinaphozKépHogy elrepült az időKépKép Nálunk is folyamatos vendégjárás van Kép igy mi is jövünk-megyünk persze a Párom szegényke dolgozik. Végre egy hete itt is nyárias idő vanKép
KriszpyKép
Gratulálok GergőkéhezKépKépAz egészség a legfontosabb, a többi nem számitKépKépKép Remélem a Tiéd nem lesz RosszKutyaBetyár mint az enyémKépKépÉn még fenyegetem a Drágámat, hogy ha nem javul meg, akkor visszaviszem a Kaáliba garanciális csere céljábólKépKép
HurkiKép
Gratula a nagyon jó babáhozKép Ha túl jó lenne esetleg cserélhetnénk néhány napra vagy kölcsön is adhatnám Gerikémet, hogy feldobja a légkört nálatokKépKépKép Elküldhetem GólyapostávalKépKépKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Sziasztok Kép

újabb hírek a nyári topikból Kép

07.31-ÉN 22.18-KOR 2800 GRAMMAL,ÉS 48 CENTIVEL MEGSZÜLETETT BERKOVICS RÉKA!!! MINDHÁRMAN JÓL VANNAK!

Gratula Bnm-nek Kép

Egcsiékrol pedig van fent egy kép ha valakit érdekel Kép

Soraya
soraya
 
 


Doris! Kép

KépKép Köszi, ari vagyKép
De ha az apja fia, akkor már most rosszalkodik, csak szerencséjére nem látomKép! Ha meg anyja fia, akkor sem lesz jó gyerek, csak nagyobb korára jön elő belőle!Kép Mi egy osztályba jártunk általánosban a párommal, az osztály ördögpalántája volt a drága lelkemKép, úgyhogy készülök a legrosszabbraKépKép
Szép vasárnapot mindenkinek!

És az újszülöttnek sok-sok fini tejcsikét!
puszika!
Kriszpy
kriszpy
 
 


Bnemetmnek óriási gratula!!! Jól belelőzött Kép Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
23+4

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


SorayaKép
Köszi az infot Bnm-rőlKépGratulálok Nekik, nagyon jó egészséget, és sok-sok tejcsit kivánokKép

Hamarosan Rád kerül a sorKépHol fogsz szülni, kint vagy otthon?

Puszi:Doris
doris
 
 


Doris Kép ha hiszed, ha nem, ma pont azon gondolkodtam hogy vajon rólam ki hozza majd a hírt? Kép Ami valóban nem biztos hogy soká lesz, ui a méhnyakam már csak fél centis, bár még minden zárt.
Itt szulök kint, klassz a kórház, remélem minden ok lesz Kép Azért még 2 hetet szeretnék egyben lenni, jobb az a Manónak Kép
Ti jól vagytok ugye?

Cat, neked is már mióta akarom írni, csak ugye a feledékeny kismama agy. Naszóval szép vagy, kivirult, a pocak gyönyöru!!!! KépKép

Jut eszembe, Edelweiss-ról nincs hír?

Soraya
36+3
soraya
 
 


Bnemethnek gratula! Nagyon sok boldogságot!
Soraya olyan izgi, hogy már te jössz Kép

Orsi Kép
Voltunk ma a kifutó Brendonban. Sajnos nem sok mindent vettünk, mert már kevés dolog kell és határozott elképzelések voltak, ami ugye pont nem volt, de érdemes körülnézni, azért van néhány dolog.
Jó éjt mindenkinek, letudtunk Kép a hétvégén 2 kerti partit (még így szülés előtt hívjuk össze a különböző társaságokat). Hulla vagyok.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Bnemethnek óriási gratula.KépKépKépKép

SorayaKép
Azért még pihengess, az a 2 hét még jó lenne a babónak!Kép Nagyon kíváncsi leszek a Te szüléstörténetedre, hogy mennyivel másabb kint a kórházi szolgáltatás.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Ne idegesítsetek, még Alice elottem van KépKépKép

Cat, én is kiváncsi vagyok milyen lesz Kép A vajúdók, szuloszobák nagyon otthonosak, szépek, a szulésznok kedvesnek tunnek és semmi de semmi nincs ellenukre (azt mondták, lehet szulni ahogy akar az ember, állva-ulve-fekve-négykézláb Kép) Csak menjen minden rendben és Martin szulessen meg egészségesen, más engem nem érdekel!!! Kép

Edit, meddig dolgozol még??

Zsuzsa Kép nyugi!! A méhlepényt a méhed egyre feljebb fogja huzni magával ahogy no. Arra figyelj, hogy ne emelj nehezet, ne hajolgass, kíméld magad. Késobb azt okozhatja a méhszájnál levo méhlepény, hogy nem szulhetsz huvelyi úton, csak császárral. De ez nagyon ritka dolog, neked még elmehet onnan, hisz az elején vagy! Kép

Soraya
soraya
 
 


Zsuzsa Kép
Nekem a 15. hétig rálógott a méhlepény a méhszájra. Ahogy Soraya Kép is írta, semmi extra teendő nincs. Kíméld magad, ne emelj semmi nehezet, próbálj meg minél többet feküdni. A méh növekedésével a lepény is felhúzódik.
Ha mégsem történne ez meg, akkor a 20. héttől fokozott figyelem kell, és sok mamit kórházba fektetnek. De nálatok egészen biztosan minden rendben lesz Kép

Redit Kép
Köszi az infót. Valamikor mi is kinézünk majd oda. Nekünk még nagyon sok dolog kell, így lehet, hogy találunk hasznosat Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
23+5

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Soraya Kép
Mától nem dolgozom "hivatalosan", ami ugye azt jelenti hogy az ügyfeleket, kollegákat próbálom leszoktatni magamról és nem vagyok reggeltől estig az irodában, de mint azt már régebben megbeszéltük, saját cégnél sosem lehetséges a teljes szülési szabadság, mint olyan.
Mindenesetre azért adtam be mától a törölközőt, mert így van egy hónapja mindenkinek, hogy megszokja nem vagyok minden percben elérhető és így ha felmerül valami, akkor nem a szülőágyon és 2 szoptatás közben derül ki, hanem előbb Kép

Így most itthon vagyok már, de nyughatatlan vagyok, ma reggel óta egyfolytában főzök-sütök (ki fogja ezt megennei ??!!) és elkezdtem kimosni a baba ruhákat, pelusokat, fürdőlepedőket stb. Olyan izgi Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Zsuzsa! Kép

Én is pont ebben a cipellőben járok, sajna én is bevéreztem, idáig már kétszer, de nekem nem tartott sokáig, mert azonnal lefeküdtem, és pihenő üzemmódba kapcsoltam. Amúgy mint a lányok is mondták, nekem a dokim is azt mondta, hogy az idő múlásával, ahogy nő a méh, úgy feljebb fog húzódni a méhlepény. Nekem keményedéseket is okozott először, amire magnéziumot mondott és a vérzésre egy VITAMIN alapú bogyót, amit gyógyszertárban, vény nélkül lehet kapni: Rutascorbin. Most amikor másodszorra is megtörtént, azonnal beszedtem 2 szemet este és reggelre el is múlt. Amúgy akkora mint egy nospa. Ez a vérerek erősítésére szolgál. Mert ugye a méhlepény széle tele van apró vérerecskékkel, és erőltetésre hipp-hopp megpattanhat, mivel "hülye" helyen van.
Nekem megtiltották, hogy bármit is csináljak, mert kórház lesz a vége, nade ki tudná megcsinálni egy 6 éves kiscsávó mellett, aki tele van energiával? Kép
A pihenés nagyon bejött nekem, szerintem próbálj te is sokat pihizni. És semmi nehéz cucc.
Remélem tudtam segíteni az infommal. De ne aggódj, mert az sem jó. Nem lesz semmi gond. Csak nekünk vigyáznunk kell.
Pusza
Kriszpy
19+3 Kép
kriszpy
 
 


Gratulálok Bnemetheknek!!

Soraya! Edelweiss még nem szült, ha meglesz a baba rögtön szólok Nektek. Tegnap betöltötte a 36. hetet, eddig kellett nekik nagyon kihuzni, most már ö is nyugodtabb.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Én is gratulálok Bnémethéknek Réka babához és sok finom tejcsit kívánok. Kép

Cat,
Sugárzik rólad a boldogság a képen. Nagyon jól áll neked a pocak!!! Kép

Lenne egy kérdésem:
Kristóf pénteken múlt 3 hónapos. Eddig nagyon szépen behozta a lemaradását. Most 5,7 kg és 63 cm. Most viszont van egy kis problémám. A tejcsi mennyisége eléggé lecsökkent, Krizsó súlya pedig nem sokat nőtt az elmúlt 2 hétben. Pont a 3 hónapos szülinapján pedig megjött a menszeszem. Szerintetek van összefüggés a két dolog között és számíthatok rá, hogy a menszi elmúltával nő a tejcsi mennyisége ?

Puszi:
Humi
humi
 
 


SorayaKép
Ha gondolod szivesen elküldöm a mobilom számát magánban és akkor üzenhetsz a nagy eseménykorKépÉn szombaton elutazok a családdal nyaralni, de tudok bárkinek sms-t küldeni, hogy irják meg itt az örömhirtKépKép És ha kint szülsz lesz ott majd valaki segitséged az első hetekre?

HumiKép
Sajna nem tudok segiteni...

Puszi:Doris
doris
 
 


Szaiszok CSajok!

Hát persze, hogy visszaolvasni nincs időm, de azt láttom hogy kinek lehet gartulálni:
Egcsi, Benemeth! Nagy gartula és sok-sok tejcsit(csak be ne gyulladjonKép)

Megjöttem a táborból. szuper vol! Minden nap tánci*-tánci! És igazi kismamás koreográfiát tanultunk! Nagyon jó volt! Az nem, hogy esett, mert akár fürödhettünk is volna a holt-Kőrősben, de seebaj.Így sopingoltunk, hogy ne ázzunk, vettem is magamnak kismama nacit. Mert pocakom már igazi, keddre kinőttKép!

Tegnap voltunk 18. heti UH-n. Olyan szép a babánk, hogy csak na!( Bár egyenlőre ET-re jobban hasonlit, mint ránk, bár mindig mondom, hogy Ufó az apja!!Kép)Kép sajnos nem készült, csak vidijó, azt meg nem tudom átküldeni az éteren! Ja, úgy látta az uh-s néni, hogy kislány, de azért azt mondta, hogy erre ne igyunk hipót(na nem pont ezt, de ez volt a lényege).

Na, mindenkinek pusza, én ma még nem dolgozom, csak holnap!! be-be

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?