Új privát üzeneted érkezett!

Benita,
én már a fűnyíráson túl vagyok, így könnyebben összekapkodom a diót, miközben Gabus fejreáll a babakocsival... :lol:
virágokban még nem gondolkodom, mert elég nagy átalakítást tervezünk és akkor úgyis kipusztulnának szegények... :cry:
apa ma is a háznál dolgozik, tujákat ültet a szomszéd felől, hogy ne kelljen egymás szájában élnünk, ugyebár itt nincsenek szomszédok és ott eléggé zavar minket, hogy minden mozdulatunkat lesik... :oops:

Hogy érzed magad a kezelésektől :?:

Annamari,
én nem tudok semmi okosat mondani körömrágásra...
danyuci
 
 


Szilvia,
nem értem miért nem küldtek el... :shock:
danyuci
 
 


Szilvia
Értem a helyzetet. Viszont azt én sem értem, hogyhogy nem "fejezik be" orvosilag a terhességet. Ez nem egészséges! Nekem 10 hetesen volt kb. 6 hetes méretű elhalt magzatom, tehát ilyen esetben mindig visszafejlődnek szegénykék, viszont be kellett feküdnöm, és miután spontán elindult a "távozása", csak egy egyszerűbb művi befejezésre volt szükség. Fura egy doki, aki ennyire rábízza a természetre a dolgot, bár ő az orvos, nem mi. :roll:

Danyu
Köszönöm kérdésedet. :D Egész jól vagyok, legalábbis olyan téren, h színesebbek a napjaim, nem pedig ronda szürkék. Remélem ezek a cseppecskék továbbra is használnak, és sikerül érzelmi egyensúlyt teremtenie a lelkecskémben. :P :P /Ez az egész problémám sajna kisgyermekkoromra nyúlik vissza, amikor egy érzelmi trauma/sérelem ért./
Tuják nekünk is jók lennének, de vagy 150 db kellene... :shock: "Sajnos" saroktelekre építkeztünk, és így a kerítés kérdése elég gáz (milyen legyen, miből készüljön, mikor tudjuk megcsinálni, + méregdrága :evil: )
Most mennem kell, mert még hajat kell mosnom, és indulunk anyukámékhoz!

Benita

Kép
benita76
 
 

 
 

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én sem értem a dokit, de biztos igaza van. Nálam is amikor észrevették a 10. héten, akkor még aznap be kellett feküdnöm és másnap műtöttek. Mondjuk nálam nem indult be spontán, annyira le folt tapadva.

Annamari! Tesódat sajnálom, persze h ki tudja hordani majd a kisbabáját és tuti lesz is nemsokára egy!!! Körömrágásra hallottam olyat h csípős paprikával bekenik az ujjat (ki nem próbálnám), meg h zoknit húztak a kézre.
Szerintem ha balkezes lenne Réka, akkor semmi baja nem lenne. Engem Petránál nem zavarna.

Lent voltunk a hétvégén Zolinál, meg persze anyóséknál is. Megkezdődött a "fejmosásom", h akarjak visszamenni, m a pedagógusok ott is ugyanannyit kapnak m Pesten, meg úgyis csak addig járunk fel amig anyuék vannak, és ott lent is ugyanolyan jó iskolák vannak m Pesten, meg művészeti oktatás is van... Szóval: kicsit zsong a fejem.
Holnap kezdjük a bölcsit, délután fogadóóra...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri,
ez a kever-kavar nem hangzik túl jól...kicsit azt érzem, hogy a férjed a sarkára állhatna...bocs
ügyesek legyetek a bölcsiben :)
danyuci
 
 


Pruci
Ez már nekem is sok lenne.... de tényleg valamelyikőtöknek muszály lenne a másik felé húznia, viszont a hármatok javára és senki kárára! Én megértem h nehéz így, és pont emiatt kéne férjecskédnek a közeletekben munkálkodni, vagy neked őmellette. Persze gondolom ez nem ilyen egyszerű. Ha jól emlékszem mindketten pedagógusok vagytok (bocs, ha tévedek), és tudom, nem lehet összevissza ugrálni a melóhelyek között, de nektek egymás közelében lenne a legjobb!!! :P :P :P (A két nagyszülő között kéne helyileg megállapodni, aztán akkor mindenkinek egyformán jutna belőletek. :wink: )

Danyu
Mikor mész 18 hetesre? vagy már voltál? tudni akarjátok, h lányka lesz-e v fiúcska? :P

Többi "régebbi" kismami merre jár? És a nem kismamik? Biribon? Boni? Atizka? Szilvi? Panny? Pandy? Lillanyu?..... adjatok jelet! :D

Mi ma voltunk Kevinnel baba-mama klubban, hát nem hiszem el: az én Kevinem megint elkezdte az irigykedő korszakát, senki nem játszhat az ő játékával, de neki mindenkié kellene... :roll: :roll: :roll: Ha más gyermekének engedünk, akkor az én fiam sír és nem fog majd szívesen más gyerekekkel lenni, ha viszont mindent elnézek neki, megmondják: "na szép egy anya"!
Na most legyetek okosak! :evil:

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita,
már voltam uh-on, minden oké, de úgy szorította a lábit, hogy csak na...doki szerint lehet össze is kulcsolta nehogy lássunk valamit...
kis szégyenlős...bezzeg Gabus csak mutogatta magát...
ebben a kérdésben még nem tudok tanácsot adni, de remélem nálunka kistesó megoldja az ilyen irigység dolgot...
danyuci
 
 


Sziasztok!

Teri!
Petra biztos jól érzi magát majd a bölcsiben, kedves dadákkal, bölcsis nénikkel, többi gyerekkel. :D :D
Anyósra NE HALLGASS. :lol: :lol:

Danyuci!
Ha ennyire szégyenlős, akkor biztos kislány lesz. Elkezdett már rugdalni??? Érzed a mozgását?

Benita!
Nálunk is van, hogy Réka a sajátját nem adja oda senkinek, ő még meg is mondja, hogy ez az enyém, te nem játszhatsz vele. A homokozóban is az egyik sarokba bepakolja a homokozóját, s megy a többi gyerek játékáért.
Szerintem nem érdemes szólni, bár ha miénket nézegeti vki, akkor mondom Rékának ad oda annak a kislánynak, kisfiúnak. :D :D

Hétvégén apa újra telepítette a gépemet, hát már ráfért. Most sokkal gyorsabb, csak ami a könyvjelzőmben volt elmentve, az nincs meg. :evil: :evil:

Ma elvoltunk a Tesco-ba, hogy megvegyük a Rékának az ajándékot karácsonyra. Tudom még korai, de múlt héten kaptak új babákat, s ez nagyon megtetszett. Meg nem is volt drága, 5228 Ft.
Mától volt olyan kuponunk, hogyha 4000 ft felett vásárolunk, akkor visszakapunk 400 ft-ot. Sőt volt még olyan is,hogy 1000 ft-énk 100 ft vissza jár. (huh, ezt jól leírtam)
Még hétvégén is megnéztük, hogy baba megvan, ára nem változott. Ma mikor megint megnéztük, ára megint az volt kint. Tehát bele a kosárba. Irány a pénztár.
A pénztáros leolvassa, 9990 ft az ára. Mondom, de nem ennyi volt kiírva. Mondta a gép ennyit hoz. Visszaszaladt az árcéduláért, vonalkód egyezik, de nem annyiba kerül. Pénztáros telefonál, s mondta, hogy fizessük ki, a vevőszolgálatnál visszakapjuk a különbözetet.
Kifizettük, irány a vevőszolgálat. Ott egy újabb telefon, s sűrű bocsánat kérés közepette minden szó nélkül vissza kaptuk a pénzt. Tehát a 9990 Ft-os baba került nekünk 4200 Ft-ba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt szeretem a Tesco-ba, hogyha olcsóbb van kiírva, visszafizetik a különbözetet.
Tegnap a Lidl-be, vettem volna 249 Ft-ért szeletelt sonkát, ki volt írva akció, de a pénztárnál 349 Ft volt az ára. Megnézte a csaj, s már be is vette az akciós táblát, hogy nem ennyi az ára. Nem is vettem meg. :D :D
Ja, a babára visszatérve, nem csak egy sima baba, van benne babakocsi, kenguru, hordozó, bölcső, meg baba.
Feltettem a szekrény tetejére, de Réka már észre is vette. :lol: :D
Majd csinálok képet róla, ha egyedül leszek.

Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem.

Valakinél nem kopogtatott már a gólya???? Csak még hallgat róla????
Eltűntek, ti merre vagytok???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


AKINEK GYEREKE VAN !!!!!!!!!

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos véleménye a H1N1 oltásról



Miért ellenzem?



- Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!



- Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak! Talán még Afrikában…



- Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.



- Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.



- Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma – hamis.



- Eddig mindenhol azt tanították, hogy 3 éves kor alatt nem szabad teljes sejtes vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott.



- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek is ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?



- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek vannak, aminek jelei már kiszivárogtak (ld. Omninvest Kft. ügy)

KépKépKépKép
moti
 
 


Szilvia,
sok erőt és kitartást kívánok Neked az angyalka miatt.
Biztosan valamiért így kellett lennie.ez hülye dumának hangzik, de én nagyon hiszek benne.Jöjjön a következő!egyébként a kaparás vrs.természetes "kiürülés" gyakorlata nagyon eltér országonként és orvosonként is.ki tudja, melyik a jobb.

Beni, örülök, hogy használ a kúra!csak így tovább!
Boldi nagyszüleivel lesz, amíg mi FIrenzében hódolunk az olasz kajáknak :D meg persze az Uffizinek. :D be van osztva, hogy melyik nap melyik nagyszülő vigyáz rá.

KépKépKépKép
moti
 
 


Teri!

Petrának utólag is: Kép
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jó reggelt!

Annamari! Köszönjük szépen a köszöntést!
Gratula a babavételhez! A Tescoban tényleg ilyen rugalmasak. A Lidlben én is jártam már így h mire visszamentem a kolega gyorsan bevitte a táblát...

Benita! Jól emlékszel, mindketten tanítunk. Az a nehéz h a párom nem nagyon mer változtatni, de muszáj lesz neki, m én oda többet nem megyek. Elég volt ez a 2 év anyósból... Idegileg egy kicsit kikészített. Pesten azért könnyebb találni állást m ott.

Moti! Köszi h leírtad ezt az oltásról! Azért nem semmi h mit meg nem merészelnek tenni a pénzért...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ilyen még nem volt!!! Még a beszoktatásnál sem. Levente sírva kapaszkodott a lábamba reggel, hogy nem akar maradni az oviba. Majdnem vele bőgtem én is.

Szóval ezt vettük:
Kép Kép

Teri!
Petrának milyen volt a bölcsi?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Szilvi, sajnálom, ami történt :(

Vagyok ám én is, de inkább csak olvasok, nekem még meg sem jött, szóval nálunk egyelőre nem lesz baba.
Vendég
 


Nmarya,
hűha, ez a baba nekem is tetszik!!!!én is akarok valakinek ilyet venni karácsonyra!de még a közel s távoli rokonságban sincsenek kislányok! :D

Pruci,
természetes, hogy közzétettem az infot, én is úgy kaptam valakitől.az ember így legyen okos.....senki nem tud semmi konkrétat mondani.egyelőre én nem oltatok, az biztos.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti
"Jók" ezek az infók. Mondjuk én enélkül is tudtam, h oltatni nem fogok!!! Sztem óriási szenzációhajhászat az egész, jó h felhívják a figyelmet, de ez már őrület. Pláne h szinte dettó olyan tünetei vannak, mint egy normál influenzának, mindazonáltal az is tudott emberek közül szelektálni, és abba is haltak bele "gyengélkedők" :( . Egyenlőre nem vérhasról v. tbc-ről van szó (már bocsánat), h ennyire ijesztgessék az embereket.
Remélem jól érzitek magatok majd az olaszoknál, és Boldi is teljesen jól meglesz nagyiékkal! :P

Teri
Petrának utólag én is kívánok boldog névnapot!!!! Remélem hamar sikerül közös nevezőre jutnotok a család érdekében. :P

Danyu
Hát ha ilyen szégyenlős...... :lol: , lehet, tényleg lányka! :D :D :D 4d-re nem indulsz? Én tuti kíváncsi lennék a nemére! Tényleg már egy pocifotót mutathatnál.

Marya
Szupi a baba, remélem Réka kibírja karácsonyig!!! Jók ezek a korai bevásárlások, én is sztem lassan elkezdem, mert a mi családunkban annyi de annyi kislurkó van!!!! :shock: Egy havi fizu nem lenne elég rájuk ajándékok terén. :D De hát most gyerekek, és igazából ő értük van ez a legszebb ünnep!

Benita

Kép
benita76
 
 


A karácsonyt én is nagyon várom már, főleg Boldi miatt.már tavaly is nagyon odavolt a fáért, idén meg aztán már teljesen kész lesz egész este szerintem.azóta igazi a karácsony nekem újra, mióta ő is velünk van.
gyerekkoromban 12 éves korom óta nem szerettem a karácsonyt, mert ilyenkor éreztem igazán, hogy tényleg, az én szüleim elváltak.sosem volt nagy ünnep, csak 2en voltunk ANyuval, ami egyébként meghitt volt, de nem ünnepélyes.mindig hiányzott egy teljes család a képből.és most végre ez is megvan!ezért érdemes élni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hahóóó!

Benita,
készülünk 4D-re nagyon...barátnőm azt mondta 21-28 hét között érjünk oda.
Már nagyon készülünk Apával...Pocakfotó, egyrészt nincs...de ezt könnyen megoldanám, de ezelőtt is Bonit kértem meg, hogy tegye fel, mert nincs kicsinyítőprogramunk,de ha elküldöd az emailcímed, akkor küldök neked képet és felteheted, ha értesz hozzá...vagy bárki, aki vállalja eme nemes feladatot :lol:

Karácsony,
én is nagyon várom...kíváncsi leszek Gabus mit szól majd hozzá...biztosan teljesen odalesz...tavaly csak nézegette...

Kedvenc program, ablakon nézelődés...egy hete nem láttunk embert a ház előtt, de ma végre jött a kukásautó és nagyon megörült neki...szerencsére már hazament mindenki a telepről...csak néhány szomszéd bízott meg ezzel-azzal...virágöntözés, cicaetetés és dió-almaszedés...emberrel nincs dolgunk, remélem nem is lesz, mert az rosszat jelentene...

A baba tényleg nagyon jó ajándék, de nálunk is 5 fiú unoka van...nincs lányka...bár Maszatka még titkolja kilétét :lol:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Annamari! Nagyon tetszik ez a baba! Nem is rossz ötlet karácsonyra! Lehet, meg is nézem a hétvégén. :oops:

Danyu! A neten van a www.kepmeretezo.hu , ott le tudod te is kicsinyíteni a képet!

Benita! Nekd is köszi a köszöntést!

Moti! Igen, ezek a karácsonyok már olyan jók! Ahogy örülnek a fának, ahogy bontogatják a kis ajándékokat... Olyan megható.

Nosztalgia 1-2 tavalyi kép (már ha nem baj...):
Kép
Kép
Kép
Kép

Megvolt az első 2 nap a bölcsiben, Petra élvezte, tegnap haza se akart jönni, ma már mondta h nem jön, de amikor anyu mondta h ok, akkor itt hagylak, akkor már akart jönni. Kiváncsi leszek mi lesz a vége... Sokat játszott, azért a gondozónők érdekesek, m elég keveset mennek oda a gyerekekhez, hanem "messziről" figyelik őket. Petra inkább magányos farkasként játszik, anyu vitte oda a többi gyerekhez játszani, azok meg körégyűltek és akkor anyu mesélt nekik. He-he. Holnap már kap ebédet is.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Danyu
Küldheted a képet, szívesen segítek. Címem: benita76@freemail.hu

Már írtam egy jó adagot, de elszállt!!!! :evil: :evil: :evil:

Pruci
Örülök, h jó érzéssel indult a bölcsi, és Petra nem sírt, szépen eljátszik nélküled. Reméljük így is marad. :wink: Egyébként Kevin is különvonulna játszani tuti, mert a baba-mama klubban is ezt teszi. Összeszedi magának a játékokat, amikkel játszani akar, aztán elvonul. Nem sokkal később csatlakoznak hozzá a többiek.

Ma indulok autóbusszal bátyámékhoz Kevinnel. Kíváncsi leszek hogy bírja az utat, mert még eddig csak egy 3 perces út miatt ültem fel vele buszra, azt is végigordította (tavaly)! :shock: Most viszont 25 perc az út és 25 vissza! Majd beszámolok.

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Mennyi édes csöppség.
Én is a második gyermekemet várom. Bár Máté még nem bölcsis, két éves két hónapos lesz mire megszületik a tesója. Olvastam a vírus elleni oltásról. Motinál. Hát igen én sem fogom magam beoltatni. Beszéltem eg yhomeós orvossal aki két szert ajánlott nekem, hogy szedjem immunerősítés végett. Beírom hátha valakinek tudnék vele segíteni. Egyik hlten Ehinatia Ch4 vagy 6-osból 2X5 golyó, másik héten Engystolból 2X1 tabletta.


Danyuci: látom készültődtök 4D-re , mi is voltunk Mátéval. És annyira hasonlított megszületése után a képekre. Melyik helyre mentek? Ezt csak azért kérdem, mert hallottam már sok helyről, hogy aludt a baba és elkérték a pénzt. Mi a 4d genesisben voltunk. És nagyon rendesek voltak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Mennyi édes csöppség.
Én is a második gyermekemet várom. Bár Máté még nem bölcsis, két éves két hónapos lesz mire megszületik a tesója. Olvastam a vírus elleni oltásról. Motinál. Hát igen én sem fogom magam beoltatni. Beszéltem eg yhomeós orvossal aki két szert ajánlott nekem, hogy szedjem immunerősítés végett. Beírom hátha valakinek tudnék vele segíteni. Egyik hlten Ehinatia Ch4 vagy 6-osból 2X5 golyó, másik héten Engystolból 2X1 tabletta.


Danyuci: látom készültődtök 4D-re , mi is voltunk Mátéval. És annyira hasonlított megszületése után a képekre. Melyik helyre mentek? Ezt csak azért kérdem, mert hallottam már sok helyről, hogy aludt a baba és elkérték a pénzt. Mi a 4d genesisben voltunk. És nagyon rendesek voltak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Lehet még csatlakozni?

Rólunk pár szó: van két szép kincsem és ha Isten is úgy akarja szeretnék harmadik babát. 2010re egy asztrológus jósolta, hátha igaza lesz! :D Apa nincs elragadtatva az ötlettől de talán ha sikerül nagyobb lakásba költöznünk neki sem lesz kifogása.
Mezei jogász vagyok amúgy de még nem dolgoztam sokat mivel egyetem alatt lepett meg a gólya a lányommal, aztán ha már így alakult szerettünk volna neki kistesót is. Lett. Gyorsabban mint hittük ezért nem merünk elkezdeni "próbálkozni" hátha megint ilyen villám-gólya járásunk lenne.

Beleolvasgattam a topikba és majd megpróbálok képbe kerülni jobban is ha nem bánjátok. :)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Szia :)

De jó, Ti is harmadikat szeretnétek? :)
Vendég
 


? nélkül :)
Vendég
 


: VikSziasztok lányok!
Csak bekukkantottam ide, és máris találtm két ismerőst: Vikci-t és Moti-t :lol: :lol:

Moti: Bocsánat, ezer éve készülök neked privit írni (komolyan, el is mentettem az eddig megírtakat word-be), csak soha nem tudom befejezni :roll: De ígérem, napok kérdése...Nagyon-nagyon gratulálok a második kisfiadhoz.Azért van abban valami "dögös", ha valaki két -fiús anyuka :lol: :lol:
A Lelki köldökzsinórt én is olvasgattam, meg mesélt a tanfolyamról egy barátnőm.Apropó: gyere kismamajógára!!!!!Keddenként 5-kor van a belvárosban(Smaragdház, biobolt).A barátnőm tartja, és nagyon jó!!!

Kép

Kép
linus
 
 


SZiasztok Újak!

Csak gyertek, gyertek...de jó, megint kezdünk sokan lenni...lassan Évi is jön majd, remélem rendben megy a költözés...
Panni, Boni, SZofi, Csandi??? Merre jártok???

Vikci,
Mi SZombathelyre megyünk 4d-re, mert ott a középiskolai barátosnőm csinálja, aki közben szonográfus lett... amit lehet megnéz...Gabusnál is rendes volt, bár ő egyből mutogatta magát, de remélem most megtudjuk Maszatka kicsoda...
Majd 24-28 hét körül, ha Apa elvisz, nem szeretek SZombathelyen vezetni, mert nem ismerem.

Dr.Nono,
Gyere bátran...szeretettel várunk :lol: akkor majd jogi kérdésekkel téged nyaggatunk :oops:

Linus,
csak beköszöntél, vagy babát is szeretnétek??? Igen, igen maradj Te is :wink:

Danyuci
danyuci
 
 


Ja...a lényeg, még jó, hogy ezt akartam leírni...

Tegnap voltam tanácsadáson és képzeljétek...megkerült az AFP-m... :lol: minden oké :wink:

NEGATÍV-Hurrá!

Szép napot! DAnyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Danyu! Jaj de jó! Most már csak a neme az izgi!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Az újaknak: sok szeretettel köszöntelek titeket. Nono üdv. itt is. :D

Tegnap tök ideges lettem, megjött a fűtés elszámolásunk. Fizetni kell 62000 Ft-ot. Elsőre felment a pumpa, s jobban megnéztem, kicsit megkönnyebbültem, mert rosszul lett kiszámolva.
Mi társasházban lakunk, 3 éve adták át, de eddig ilyenkor mindig vita volt. Szóval, mi is elsők között költöztünk ide, 2006. novemberbe. Mikor 2007-ben kijött az elszámolás fizettünk 50000 ft-ot, még pluszba. Akkor kiderült, hogy rossz az egész fűtés rendszerünk, mert nem szigetelték le a csöveket, (olyan mintha padlófűtés lenne).
Az óránk, ami a radiátorra van szerelve, akkor is mér, ha nincs rákapcsolva a radiátorra a fűtés. :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval tavaly átállitották, hogy ne novemberben nullázódjon le a mérő, hanem májusban, így tavaly nem nulláról indultunk, hanem amit tavaly júniusban leolvasott a pasi.
Megígérte, hogy a különbözet lesz elszámolva, s még se igy lett.
A mi lépcsőházunkba vagyunk páran, akiknek 60-130 ezres elszámolás jött.
Ja mi egy másik lépcsőházzal vagyunk egy helyrajzi számon, s egy fűtésen. (központi, távhős). Ők persze 30-40 ezret kapnak vissza.
Amúgy 2 közös képviselőnk van, s a miénk se tudott róla, hogy megjöttek az elszámolások, mert a másik lépcsőházban a h*lye p*csa csaj nem mondta neki. Sőt még le is adta, hogy jók az elszámolások, s távhő ebben a hónapban küldi a számlát. :twisted: :twisted:
Holnap lakógyűlés lesz, szívem szerint megtépném a csajt. De szerintem rajtam kívül még páran.

Bocs, hogy most ilyen hüleséggel jöttem, de jó volt kiírni magamból.
Csak ugorjátok át nyugodtan.

Most már kicsit lehiggadtam, de ekkora tahót....

Danyu!
A Madentko-ba jöttök? Mi a másodiknál ott voltunk, s szerintem tök jó lett. A dvd is, és a kép is.
Biztos kiderül, hogy mi lesz, ott már nem tudja titkolni. :wink:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


panndi: igen hármaska jó lenne de azért tartok is tőle még nagyon, de szeretnék 2010ben pocaklakót! :D

nmarya: eeeez durva. Úgy látszik sok a gázos közös képviselő. Nekünk megemelték a közös klts.et mert jött a 25%os áfa és erre való tekintettel. Mire a közös képviselő elkezd pampogni h ugyan már mér eddig is 25%os áfa volt.....na mondom nagy az I állatkertje....

danyuci: válaszolni aaaaaazt nagyon tudok! :lol: Csak nem mindig helyesen de veszett lelkesen ám! :oops: 8) Van amúgy név ami tetszik és ha olyan nemű az lenne?


...holnap visszaszól a néni kell e neki a lakásunk...jaj de jó lenne...akkor lehetne nagyobb és semmi akadálya nincs már a harmadiknak! :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a fogadtatást. :-)


Danyuci,

igen kicsit elbambultam. Onnan pestre feljönni. Örülök, hogy ismerőssel sikerül megnézetni. Apának viszont egyébbként is ott van a helye melletted. :-) Emlékszem olyan jó volt Mátét is nézni apával.
Örülök, hogy meglett az afp-d :-)

Dr nono,


drukkolok, hogy sikerüljön a nagyobb házikó vagy lakás. +++

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok majd este visszaolvasni,mostanában nem sok időm van itt ülni a gép előtt.

Üdv az újaknak. :D

Tegnap voltam az Istenhegyi úton a 18.heti uh-n.Nagyon kedves volt a doktornő,nagyon jó hely.
Minden rendben van a babóval.Mindene ép és egészséges.Pár nappal nagyobbnak látja.
Megmutatta magát,és megint KISFIAM lesz.
Nagyon nagyon boldog vagyok.

Szép hétvégét nektek

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is csak sulis hetem volt. meg betegek is voltunk.

Üdv az újjaknak.

Szilvi17, gratulálok az újabb fiúcskához :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Danyu, nagyon izgi hogy nálatok ki lakozik a pociban :wink:

Képzeljétek szerdán kicsi fiam megtett teljesen egyedül 12 lépést. Odáig voltunk. Annyira ügyes. Azóta lelkesen gyakorolja a járást, és nagyokat kacag hozzá. :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri
De jó, h Zsombi elkezd(ett) járni.... Hurrá!!!!

Újakat én is üdv., boldog pocakosodást nektek!

Danyu
Ha Szhelyre jössz 4d-re, szívesen összefutnék veled! De jó lenne, hisz én onnan csak 12 km-re lakom.

Szilvi
Örülök, h kisfiú lesz!

Most mennem kell..... talán holnap!

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok! Én is vagyok, olvasgatlak titeket amikor van egy kis időm. Szilvi sajnálom, hogy nem fejlődött a babácska. :(
Mielőbbi egészséges pocaklakót kívánok!

Üdv az újaknak, bár én rittkán vagyok sajnos.

Annamari nagyon jó babát vettetek jó áron. Mi is nagy babásak vagyunk s még játékbabakocsink nincs is. Kár, hogy mi nem tudnánk ilyen kedvezményesen venni.

Szilvi gratula a kisfiúhoz! :D Én kedden megyek az Istenhegyire akkor maj lesznek képeim is remélhetőleg. Tegnap a sima kórházi 2D-s ultrahangon voltam és megerősítették újra, hogy hugica van a pocakomban. :) Már naponta többször érzem a mocorgását is. Jó érzés. :)

Danyuci! Gratula neked is, hogy minden rendben volt. Lucát is elég későn mondták meg biztosan, szóval lehet, neked is lányod lesz. ;)
Úgy látom, hogy Linus már eleve 2010 elejére várja a kistesót. Nézd csak meg a vonalzóját! ;)

Pruci, de jó, hogy problémamentesen idnul a bölcsi! :) Aranyosak a karácsonyi képek, mi is nagyon várjuk! Nálunk a családban mindig is a legnagyobb, legszebb ünnep a karácsony volt. És elég nagyszámban gyűlünk össze. Én imádom azt a hangulatot, a fenyő, a narancs, csillagszóró illatot. A jó esetben havas utcák (sajna ez már egyre kevésbé adatik meg) és az ablakokbó kicsillanó karácsonyfák hangulatát. És leginkább a kisgyermekek csodálkozását, örömét... :)

Kri! Ügyes a kicsi fiad! Most aztán lassan állandóan a sarkában lehetsz, :D

Köszönöm a hiányolást! :) Elnézést, ha nem mindenkinek reagáltam, de épp dolgozom is, és Luca is még ébren. Sajna elég későn fekvők vagyunk... Egyszerűen nem megy, hogy előrébb toljuk az alvásokat.

biribon
 
 


Hello Mindenki!

Jelentem fiúk alszanak...én nem bírok...legalább így éjjel jobban megy. Úgy megnőtt a pocakom a napokban, hogy nem tudok vele mit kezdeni :oops: és a benne zajló bulikról nem is beszélek :oops: néha órákig tart...Gabus nem csinált ilyeneket...

Kri,
Zsombid nagyon siet, bár mostanság Gabus is átkapaszkodik ide-oda és nagyon elszántnak tűnik...már jó lenne, ha tipegne magától, mert elég nehéz cipelnem...

Benita,
Nem tudom mikor jutunk el 4D-re...lehet, csak rohanás lesz, mert Apa angolra jár és folyton időre haza kell érni :roll:

Biribon,
igazából nem is tudom eldönteni, hogy milyen neműre vágyom, mert ha fiú lesz, ha lány lesz nagyon fogjuk szeretni...de a nevekkel hadilábon állunk :oops:

Ma nem vagyok formában, nem jut eszembe semmi értelmes...
danyuci
 
 


Biribon
Gratulálok a kislány-pocaklakóhoz, és örülök h írtál. Klassz érzés lehet a magzatmozgás (persze én is tudom milyen), de úgy értem, h már itt tartasz.

Danyu
Ebben a ronda-ronda-ronda időben nekem sincs nagy ihletem, de azért pötyögök valamit. Kár, ha nem tudunk talizni, de legalább megnézed merrefelé lakom... :wink:

Lányok, lányok hogy megy az idő!!! Szinte döbbenet! Mire ráeszmélek, h én miért nem vagyok pocakos, mit parázok annyit, ti már meg is szültök!!! Komolyan mondom, sokszor "sokkoló"!
Na mindegy, erről ennyit. Majd valahogy nálam is alakul...

Kevin is most kezd felébredni, úgy értem, ettől az időtől tiszta álomkóros, csak ül a nappaliban nézi a Disney-csatornát (most ez új neki), de sztem nem is fogja fel, mit lát.
De amint hallom, most már felébredt, meglátta a gépet, h írok, és most jönni akar!!! :shock: :lol: :lol:

Úgyhogy lépek!

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!


nem csodálom, hogy mindenki kicsit belassult


megmondom őszintén nekem most egy kicsit kedvez ez az idő, nem kell kint is meg bent is lennem. Pedig szeretek ki menni, de mostanában kicsit fáradtabb vagyok. Keményedik a hasam is.

Mondjuk Máté is kicsit nyűgösebb ma. Bár már bizosan elege van a megfázásból is.



Benita,

nyugi ne stresszeld magad majd jön az a baba, ha szeretne.

Szilvi,


gratulálunk a kisfiúhoz


Kri,

nagyon gyorsan elindultatok. Gratulálunk !


Danyu,

nagyon izgi milyen babucitok lesz. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Szilvi,
üdv a kétfiús várandósok közt! :D

Linus, de jó, hogy írtál!!!és köszi a tippet kismamajógára, megkérdezhetem, hogy hívják a barátnődet?kerestem már jógát itt helyben, de nem találtam, ezért egyelőre csak pilatesre jártam továbbra is.és a kedd elvileg pont jó lenne.

DAnyu, tök jó, hogy ok az afp.nekem is a héten kell mennem érte, csak ma nem volt itt a kocsim, mert szervízelik szerda óta.végül nem is lett kész, ezért hoztak addig egy másikat.szerencsére. :D

FIrenze fantasztikus volt.gyönyörű időnk volt, sokat sétáltunk, vásároltunk.Megvettük az álmomat, egy gyönyörű olasz csizmát. :D és hát a kaja.......imádom!!!!!és olyan jó volt végre megint olaszul beszélni.olyan kedvesek és úgy örülnek, ha megszólalok a nyelvükön, tökre értékelik.én meg imádom hallgatni őket.
Boldi viszont nagyon nagyon hiányzott és mi is neki.....az első 2 napot bírta, a második kettőt viszont nehezen.egész nap hisztizett, hiányolt minket.úgy örült tegnap nekünk.

DAnyu, érzetre nekem is csomót nőtt a hasam, bár kívülről még mindig nem látszik, találkoztam ismerőssel és feszülős pólóban sem vettem észre, hogy babát várok.de én is kicsit úgy elnehezedtem.mármint érzetre.Nekem viszont pont ellentétes a pocaklakóm BOldival, Boldi nagyon eleven volt, ő meg szépen nyugisan tölti a napjait.egészen másak ketten, már most látszik. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hahóóó!

Fiúk ma is alszanak...mondjuk ebben az időben nem nagyon lehet mást...Apa szabadnapos, ügyintéző :lol:

Moti,
örülök, hogy minden rendben és épségben hazaértetek...én nem tudom, hogy bírnám Gabus nélkül, de még sosem voltunk külön, max 2-3 órát...Boldi egész jól viselte, elhiszem, hogy megörült Nektek...örülök a csizmádnak :lol:

Benita,
én is csak kapkodom a fejem, hogy nemsokára szülünk...

Kezdek nagyon kíváncsi lenni a nemére, eddig nem érdekelt, de most...nem is értem...könnyebb lenne a névválasztás is, csak egy kört kellene vívni Apával :lol:
danyuci
 
 


Ja...nekem óriási a pocakom, már a köldököm is kifelé kukucskál...mindenki észreveszi :oops: amit csak azért nem szeretek, mert folyton megsimogatják...győzöm hárítani a felém nyúlkáló kezeket...elég felháborító...én sem tapogatok mást, engem sem kellene...
Na és a másik...jaj Gabus is olyan kicsi még...egyébként tervezett gyerek...Hogy miért kell ezen lovagolni...és mikor mondom, hogy IGEN- áááá...nem hiszem el...akkor mindek kérdezi??? NA meg semmi köze hozzá senkinek...

Bosszankodó Danyuci :lol:
danyuci
 
 


Moti
Örülök, h hazajöttél. Boldi ezek szerint egy tünemény...... :P , kitartóan és hősiesen megvárta a szüleit; egy kis hiszti viszont belefér. Én hasonlóan össze vok nőve Kevinnel, mint ahogy Danyu Gabussal, így hát el sem tudok képzelni egy ilyen külön utat apával...

"bosszankodó Danyuci"
Mennyi ronda gonosz ember van!!! Az ilyenekkel ne foglalkozz.
Egyébként: sztem SAJNOS ritka, h a nők ilyen kis korkülönbséggel vállalnak gyermekeket egymás után, hangsúlyozom: sajnos!!! és ritka! És ezek előtt a nők előtt le a kalappal!!! Régebben ez egy természetes dolog volt, de ma már sajna a legtöbbünk nem merjük bevállalni. Úgyhogy Te, és akik még hasonló jót tesznek ill. vállalnak, büszkén hangsúlyozzátok, h IGEN NAGYON AKARTUK!!!
A mai felfogás: h ebben a rohanó, "gyalázatos" világban aki "évenként" szüli a gyerekeket, azokról azt hiszik, biztos becsúszott, meghogy felelőtlenség..... de TI vagytok a bizonyítékai, h most is ugyanúgy lehet egyszerre több kisgyermek mellett tökéletes anya lenni, és ugyanúgy nevelni őket, mintha csak egyet kellene. :D :D :D :P

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita,

ÉDES VAGY!!! PUSZI NEKED!!!
danyuci
 
 


Hát...minket is furán néznek a környezetünkben, viszont aki ismer és megismer minket változik az álláspontja...épp tegnap mondta az ács, hogy irigyel minket, hogy ilyen fiatalon tudjuk mit szeretnénk az élettől...és ráadásul milyen jól egyetgondolunk Apával...ez mennyire ritka a fiataloknál!
danyuci
 
 


Danyu,
csatlakozom!!!!!tőlem is mindenki azt kérdezi, hogy terveztük-e a kistesót, de ami még jobb, mikor azt kérdezik, hogy nem lett volna jobb, ha megvárom, amíg a nagy óvodába megy?????közöd?????olyan bunkók és tapintatlanok!a pocaksimogatástól rosszul vagyok!én megmondom őszintén, csak a férjem simijét tudtam értékelni, másoktól kirázott a hideg, még a családban is!ezért meg is mondtam, hogy ez tabu, ha tetszik, ha nem.és most is meg fogom mondani.engem nem érdekel, engem zavar, és kész.
Danyu, én is kíváncsi lennék már irtóra, ha nem tudnám még , hogy megint fiunk lesz.ráadásul mindjárt félidő!!!hihetetlen!!!!

Benita,

én is köszönöm, amit Danyunak írtál, mert rám is vonatkozik. :D
mi a helyzet a kezeléssel?és a pihenéssel?bár az írásod alapján én úgy látom, jól vagy, és ennek nagyon örülök!

mi most voltunk 1,5 órát sétálni az esőben. :D Boldi nem bírja idebent, mikor fölkelt és kicsit alábbhagyott, elmentünk, most olyan jó kedve van.nem is értem, hogy bírtam ki 4 napot nélküle. :D egyre nehezebben válok meg tőle.mi lesz, ha szülök?????legjobb esetben is 3 éjszaka külön...

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
danyuci
 
 


Moti!
Jaj, de irigyellek, hogy Olaszországban voltatok!!!!És, hogy kettesben :lol: Mi eddig csak egyszer hagytuk Kristófot másfél napra anyósoméknál, amikor a gyerekszobát festettük, alakítottuk át kétszemélyesre :lol: :lol: :lol:
A kismamajóga kedden, 17-18:30-ig van a Smaragdházban (biobolt, Kucsera F.u.6.).Puskás Kata tartja.Gyere holnap !!!!

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Moti, irigy-irigy :lol: Olaszország nagyon jó lehetett. :lol: :lol: :lol:

Pocakos kismamik, én is nagyon utáltam mikor állandóan a pocimat akarták simizni. :evil:
Az emberek pedig gyagyák, szerintem is mindenki akkor vállal újabb babát amikor akar. Senkinek semmi köze hozzá. Elképesztő, hogy azzal zaklatnak titeket, hogy tervezett gyerek e.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


ja, és a harmadik legjobb kérdés a kedve tapintatos emberektől, mikor megutdják, hogy a második is fiú:
Nem vagy csalódott?azért mégiscsak egy kislány olyan jó lenne.


De, persze, majd szólok, hogy köszi, TÉged nem kérünk, küöldj magad helyett egy lányt!!!!komolyan mondom.....
még szegény nagymamám is kb ezt mondta.......mikor mondtam neki, hogy tuti biztos, láttam a kukiját, akkor meg elkezdte, hogy hátha még visszanő addig..... :D

KépKépKépKép
moti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?