Új privát üzeneted érkezett!

Szia Terika!
Most vettem észre,hogy Nekem is írtál.2002 július 01-én szültem de benn feküdtem 7 hetet elötte sajnos a szobaszámra nem emlékszem de több helyen is feküdtem.Császárral szültem.Te mikor szültél?
Barci
barci
 
 


Sziasztok!

Ági!
Hogy van Dani?

Shine!
Megnéztem az albumodat is.Kép Nagyon jók a képek! A bikával alszik Ádám?

Barci!
Én meg május 31- én szültem. Így aztán mi nem találkozhattunk - esetleg a büfében Kép.
Most hány hetes a pocaklakód?

Terika
terika
 
 


Szia Terika!
Én már májusban benn feküdtem lehet,hogy a büfében találkoztunk mindenki sokat járt oda...
még csak 3 hetes vagyok de rettentően félek mi lesz a picivel a cukor miatt.Tanácstalan vagyok melyik korházt válasszam óriási a felelősségem.
Neked hány gyermeked született a Valentnél?
Barci
barci
 
 

 
 

Ebben a percben jott az sms kakukkfutolKép

"11.15-kor megerkezett 2. edes babank, Dani, 4200 gr es 59 cm. Jol vagyunk."

hatalmas gratula nekikKép

orsoly
orsoly
 
 


Hurrá!

Nagyon nagy gratula Kakukkfűnek és családjának!Kép
Sok tejcsit és boldogságot kívánok!

Micsoda méretek!!!!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Mi is üdvözöljük az újabb hatalmas pasit a csapatban! A hossza még Szabolcsén is túltesz! (58 cm) Nagy-nagy gratula, és minden szépet és jót kívánunk mindnyájatoknak!
Fulescsacsi
 


HATALMAS GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK KAKUKKFŰNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Kriszta és kis családja

mohácska
 
 


Naaaagy-naaaagy GRATULA Kakukkfűnek és Családjának!!! KépKépKép
muter
 
 


Na végre én is beesekKép

Először nagyon nagy gratula Kakukkfűnek!!!Tényleg nem semmi méretek.

Egy pár napra nem jövök és tessék végig dumáljátok a forumotKép győzzem olvasni.

Turós nokedli receptet én is elloptam hátha így eszik több tejes dolgot az Andi. Most sütöttem meg életem első muffinját jó édes csokis mmm.
Shine Ti olyan gyorsan nőttök, hogy az csak csuda, nagyon édes Ádámka.

Ágiboszi mi újság Danival jobban van már? Pötyik vannak még?

Pirus mesélj minden rendben és indul a baba projekt hajrá és kislány leszKép

Az a baj, hogy az Anditól napközben mostmár egyáltalán nem lehet semmit csinálni. Nem enged még olvasni se a gép előtt mert akkor jön és fényképeket akar nézegetni és mindig kérdezi ez?Kép
Elkezdtem ma a bilire szoktatást muszály volt, mert egyszerűen a gyerek minden pisi után leveszi a pelenkát azért ez így drága mulatság és a nap végére már szólt, hogy pfü és irány a biliKépKép
Napközben meg egy két csepp elindulása után mindig rámnézett és visszatartotta míg a bilihez értünkKép Nagyon nagyokat tapsoltunk, táncoltunk minden siker utánKépKép Igaz néha megvizsgálta az ujjával mi is van a biliben, de remélem még egy hét ilyen gyakorlás és a nappali szobatisztaságot elérjük. Este kapott pelust de az első pisi után levette és másikat kért...hát ilyeneket csinálunk manapság.
Naponta háromszor lefürdetem Andit nagyon élvezi, hogy pancsolhat ilyen sokat.

Hulla vagyok most lelövöm magam majd jövök!!
Mindenkinek nagyon jó hűsölős hétvégét

Puszi Picus
picus
 
 


Sziasztok

Ma voltam bent Kakukknál a kórházba. Nagyon jókl vannak és tejcsike is van már.
A szüléssztorit majd ő leírja én nem mesélem el.
Dani tündéri baba.

Most csak ennyi
Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Kakukkfű!
Gratulálunk! Minden jót kívánunk nektek!

Barci!
Még csak egyszer volt alkalmam, de szeretnék mégegyszer nála szülni.

Picus!
bilizés Kép

Bobónak újabb foga van kibújóban - immár a 17. Annyira szenved szegénykém.Kép Nagyon nyűgös, alig eszik, és sírva mondja: " fáj a szája". Dentinoxszal kenegetem, de nem tudom ér- e valamit. Várom az ötleteiteket, mivel segíthetnék még rajta!Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a fórumot! 30 hetes kismama vagyok, és én is a II. klinikán fogok szülni. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor van szülés előkészítő/felkészítő, vagy valami hasonló a klinikán, és hogy érdemes-e oda elmenni? Várom válaszotokat!
Szanyi
szanyi
 
 


Szanyi!

Úgy tudom, szept. elején indul újra a szülésfelkészítő, minden kedden van talán 2 körül? Ezt nem tudom pontosan, de szerintem hívd fel a kórházat, biztosan tudnak segíteni.
andi70
 
 


Szanyi!

Igen keddenként 2 kor szokott lenni és szeptember első keddjén szokott indulni. És érdemes oda járni, mert nagyon sokmindent meglehet tanulni és nagyon rendesek mindent megmutatnak és mindenre felkészítenek.
andy78
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Fölhívtam a klinikát, a szülésfelkészítő szeptember 2-án indul, 12 alakalom. Erről én már igen-igen lecsúsztam, mert várhatóan szeptember végén születik a baba.Viszont egy kedves védőnővel beszéltem, aki megmutatja majd nekünk a szülőszobát, meg ilyesmik.
A topik olvasgatása alapján úgy látom, a legtöbben már gyakorló anyukák vagytok. Nekünk az első kisbabánk érkezik, semmilyen tapasztalatom nincs, és nem is nagyon tudok kitől tanácsot kérni. Így zaklatnálak még benneteket néhány kérdéssel, bár most hirtelen csak egy jut eszembe.
Most állunk a nagy bevásárlás előtt. Nem tudom eldönteni, hogy lázmérőből milyet vegyek.
Digitálisat szeretnénk, de van belőle hajlékony és merev végű, pelenkára csatolható, fülhőmérő, homlokra tehető... Fogalmam sincs melyik a leghatékonyabb és legkíméletesebb. Milyet javasoltok?
szanyi
 
 


SziasztokKép

Előkerültünk, élünk virulunk kisebb hányattatások utánKép
Dani mostmár elég jól van, bár a sok pöttyöt, meg a virusfertőzést még megspékelte a fogzással járó lázzal is kis manóm, de mára már ugy néz ki, hogy sokkal jobban van, pöttyök nincsenek, a kisnyelve is tisztult sokat, láz elmúlt, de a fog még sehol.

Köszönjük szépen a névnapi jó kivánságokat.

Kakukkfűnek meg hatalmas nagy gratula, sok sok tejcsi a picinek és sok sok örömet a családnakKép

SzanyiKép
Nekem is hasonló dilemmám volt tavaly, végül nem vettem semmi újat, hanem a hagyományosat használtam eddig, de most hogy kisfiam egy zsák kukacra hasonlit mostanában, szeptemberben a bababörzén be fogok szerezni egy fül hőmérőt, azzal talán meg tudom majd mérni rendesen a testhőmérsékletét. Az elején nagyon sokat segitett a kakamanók ellen a sima lázmérő, igy tuti javasolni tudom a hagyományosat is az elejére.

Pirus, Picus, Benő
örülök hogy újra talizhattunk, remélem legközelebb is jöttök. 29én sajna mi nem tudunk menni, de kivánok nektek nagyon nagyon jó időt és érezzétek jól magatok.

Terika
Bobó annyira aranyos volt, remélem legközelebb a járgányt is hozzátok és bemutathatja forma1 es tudását isKép

AnnamariKép
Hu sajnálom az autót, de nektek legalább nem lett bajotok. Remélem azóta zöldágra vergődtél a biztositóval és legalább annyit fizettek amire gondoltál.

KrizsiKép
Majd legközelebb sikerül és akkor hozod majd a csemetédet isKép

Mohácska
Hajrá, hajrá nagyon drukkolok, hogy te is ujra pocakos legyélKép

FcsacsiKép
Gratula a felső fogacskához és a felfedező turákhoz, látod látod nem is olyan fejnehéz Szabolcs, és neki is simán megy a négykézlábazásKép

Most megyek mert Dani követeli a kajcsit, legyen szép napotok

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Én is gratulálok Kakukkfűnek a kis vasgyúróhoz!!!

Én még egyben, de ha minden igaz, már nem sokáig. Méhszáj már egy hete egyujjnyira nyitva, péntekre vagyok berendelve UH-ra, meg vizsgálatra, de ami gyanús, hogy cuccostul... Szerintetek a doki valahogy megpiszkálja a magzatburkot és így indítja el a szülést? Vagy honnan tudja, hogy pénteken már vinnem kell a kórházi csomagomat?! Sok olyan sztorit hallottam, hogy vizsgálat után az ember még aznap megszül, gondolom, ez nem véletlen... Szóval most kicsit parázok.

Más téma: mi a kórházi etikett a szülésznőnek adandó hálapénzzel kapcsolatban - mikor kell odaadni?
És szerintetek a dokinak többet kell-e adni, ha császár lesz a szülés vége, mint ha sima hüvelyi?
Válaszok magánba is jöhetnek, csütörtök estig. Kép

Na, most hirtelen ennyi, majd még benézek.
Addig is minden jótanácsot és tapasztalatot szívesen fogadok Kép

PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

PP, hat izgi! En most szombaton megyek haza, otthon nem nagyon lesz internet, ugyhogy lehet, hogy egy idore eltunok. Azert majd proballak nezni Titeket.

A baboca egyebkent rettento mocorgos, aggodom is, hogy nem hizom mar hetek ota egy kilot sem, pedig eszem rendesen. Lehet, hogy leugralja a hamit? :-)))
Amugy egesz jol vagyunk, attol eltekintve, hogy akarhogyan kenem magam, sotetpiros csikok vannak a fenekemen meg a combomon. De miert pont ott? Se a mellemen, se a hasamon.. Mar arra is gondoltam, hogy nem stria, hanem visszer? A terdhajlatomban elegge visszeres vagyok, es ezek elegge hasonlok.
Nektek volt hasonlo problematok?

P

Kép
Kép
panzej
 
 


Szia Panzej!

Szerintem ha eszel rendesen, akkor nem lehet baj, hogy nem hízol, örülj neki! Én -úgy tűnik- 56 kg-val fejezem be a terhességem, és ami feljött, az is időben elég egyenetlenül. Pl. az utolsó kb. másfél hónapban már súlyra szinte semmit nem híztam, csak a hasam nőtt... Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy ha a gyerek ennyire aktív odabent, akkor nem érezheti magát rosszul. Kép

Csíkok: én Vichy krémmel kentem magam, nem igazán olcsó, de nekem nem lett egy csíkom sem. Persze állítólag ez adottság kérdése is, nem tudom. Lehet, hogy érdemes valami más krémet is kipróbálnod?

PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok Lányok!
Én még babavárás elött vagyok, most keresek dokit. A nőklapja.hun olvastam dr. Radványi Krisztináról és nagyon szimpatikus lett... még sosem voltam női nőgyógyásznál, de mivel a keresés elsődlegs szempontja, hogy jó legyen az orvos és a kórház, nem zárkózok el előle. Szeretném megtudni, hogy közületek jár-e hozzá vki és ha igen, akkor milyen orvos, milyen ember. Nem ismerem a kórházat sem, úgyhogy erről is szívesen veszek infókat, vagy más dokikról is! Előre is köszönöm válaszaitokat.
Üdv,
Rizi
rizi27
 
 


Sziasztok!

Panzej,
sajna van hasonló problémám. Terhesség alatt csak a fenekemen voltak lila csíkok, szülés után a combomon is kijöttek. Én a Milupa krémjével kenegettem, de semmit nem használt. Most térek át a Vichy-re, ami tényleg nem olcsó, de remélem használ.

PP,
mailt megkaptad?

Mi nagyon jól vagyunk. Benike 5 és fél kiló, már 170 grammot szopizik. Csütörtökön jön a dr. néni, megkapja a 2 hónapos oltást. Már előre félek, mekkora sírás lesz belőle. Az oltásnak lesz valami mellékhatása?

Pusza,
Gabi
k_gabi
 
 


Szia Gabi!
Megkaptam, köszi, válaszoltam is (meg kérdeztem továbbiakat Kép), majd szólj, ha nem ment át.
Most már én is szeretnék a 2 hónapos oltásnál tartani! Kép Vigyázzatok magatokra!
puszi
PP
pöttöm_panna
 
 


PP,
mail nem jött, küldtem másik e-mail címet.

Annamari,
autó Kép A biztosítók nagyon nem szeretnek fizetni, de ha te késnél egyszer feladni a csekket, már ott is a felszólító levél.

Ági,
remélem Dani már jobban van. Kép Így utólag is boldog névnapot kívánok neki. Kép

Gabi
k_gabi
 
 


Sziasztok

Rizzi27: Orsoly szült Radványi doktornőnél és nagyon megvolt elégedve vele. Én nem ismerem őt én Dr Ács Nándornál szültem őt tudom ajánlani bárkinek. Nekem elég nagy vágásom volt szülés után, de ugy összevart, hogy nem is éreztem, hogy mit csinál és utána rögtön tudtam ülni is, nem volt semmi fájdalmam.
Én még a régi szülőszobába szültem, de azt mondják, hogy az új szülőszobák nagyon jók, de erről azok nyilatkozanak akik már ott szültek.

A kórházról csak annyit, hogy nagyon jó kórház. És nagyon jó gyerekorvos is van. Ide hozzák egyébként a koraszülött babákat is ha van valami komplikáció. A csecsemős nővérek nem valami kedvesek, de az álltalában egyik kórházban sem. Visszont a nővérkék nagyon rendessek.

Most ennyi ha még érdekell valami kérdezz nyugodtan. Ha akkarod priviben is kérdezhetsz.

PP: Nem tudom mikor szokás odaadni a hálapénzt a szülésznőnek nekem a barátnőm volt és bejött hozzám az utolsó nap mikor jöttünk haza a kórházból én akkor adtam. Vizsgálat sok embertől hallottam, hogy bement megvizsgálták és beindult a szülés. Engem is annó behívott a dokim megviszgált 2 újjnyira nyítva voltam megkérdezte mi legyen hazamegyek e még vagy maradok és akkor megszülök, én az utóbit választottam. De mindenkinek más a dokija.

Gabi: Gratula az 5 és fél kg-hoz, széppen fejlődika babóca. Az oltástól ne félj nem, lesz semmi és álltalában az első oltástól még nem is szoktak sírni majd a 3 hónaposnál.

Most ennyi

Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám, csak lebetegedett a családom. Kezdte Apa pénteken, majd vasárnap éjjel jött Balázs. Azóta ellepték a kiütések mindenhol, szegényem mondja, hogy vityket, és csak vakarózik meg sírdogál. Sajnos nem bárányhimlő, csak valami mezei vírusos nyavaja, ami mellesleg kiütéssel is jár.

Megyek is, mert 2 napja nem aludtam, egész éjjel Balázst nyugtatgattuk, mert nem tudott aludni a viszketéstől KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

ma voltam a klinikan, uh-n, megneztuk kistesotKép Andrea volt, nagyon kedves volt, lehidalt a pocakom meretei lattanKép Viszont megint talat vesetagulatot (Lackonak is volt), ugyhogy 2 het mulva mennem kell kontrollraKép

Rizi: igen, en Radvanyi drnonel szultemKép nekem nagyon bejott, nem egy panikoltatos tipus, de minden kerdesemre mindig valaszolt. A szules is klassz volt, igaz semmi komplikacio, igy gyakorlatilg termeszetes szulesem voltKép Alt aki hozza jar, meg van elegedve vele, es a rendelojeben mondta az asszisztens, hogy elegge megszaporodtak a paciensei (ettol fuggetlenul nagyjabol tudja hova tegyenKép) Ha van meg kerdesed, nyugodtan tedd am felKép

Tenyleg, szuleszno: mennyit illik nekik adni manapsag? Olyan hihetetlen szamok repdesnek nehol, hogy csak kapkodom a fejem....Akik nemreg szultek, adnatok nemi tanmpontot?Kép Az itteni mailcimem egyelore nem latom, szal ide irjatok mar leci: kaiser.o@freemail.hu

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok !
Köszönöm a válaszokat!
Orsoly, azt szeretném még kérdezni, hogy valóban javasol-e homeopátiás megoldásokat, ad-e ilyen ötleteket a terhesség alattt, a szülés elött, után... A másik pedig, hogy tegnap felhívtam a magánrendelőben, hogy megkérdezzek néhány dolgot róla, az asszisztenssel beszéltem, aki azt mondta, hogy legközelebb csak aug. 11-re tud időpontot adni... ez szerintem nagyon hosszú idő... ha vmi bajom van, akár egy felfázás, strandos fertőzés vagy bármi... a babavárás alatti esetleges komplikácikról nem is beszélve... A mostani dokimnál (Pesten csak magánrendelője van, de szülészként a tatabányai kórházban dolgozik... hát az messze van sajnos...) a bejelentkezési idő nem ilyen hosszú, ezért ez nekem nagyon fura... Ez sztenderd más dokiknál is, csak én voltam eddig elkényeztetve ? És ha már ennyire hosszú a bejelentkezési idő, el lehet őt érni tanácsokért telefonon ? ? Minden érdekelne róla... (is)... Ha eláruljátok a szülések "tarifáját" azt is köszönöm... Annyira nem vagyok még képben ezen a téren és sajnos nincs rokon, barátnő sem aki mostanában szült volna, ha minden jól megy én indítom be a lavinát :-)))) Bocsi, ha sokat kérdezek ! Köszi a válaszokat !
Sziasztok, Rizi
rizi27
 
 


Rizi: en ma megyek hozzaKép Na szal: homeopatiat nem tudom, koztunk sosem merult fel, ha eszembe jut megkerdezemKép Sajna mint irtam, mostanaban nagyon sok betege lett, emiatt tenyleg varni kell idopontra. De most szabin is volt, es kisse feltorlodtak a betegek, szal azert maskor 1, max 2 hetre elore kapok. nekem amikor elkezdtem hozza jarni, elso dolga volt megadni a mobilszamat, igy ha valami surgos kerdeznivalom, felelmem van, felhivom es megkerdem. Ha meg ugy gondolja nagy a gond, nyilvan behiv soron kivul a rendelobe, vagy a korhazba. Szal ilyen teren is ok, szerintemKép

Na most hirtelen ennyi, ha van meg kerdes, ide veleKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!
Szia Orsoly!
Hány hetes terhes vagy ? Régen is a doktornőhöz jártál vagy csak mióta babát vársz ? A kórházról is mesélj lszi. Meg magatokról... :-)))
Ti miket csináltatok végig mielött belekezdtetek A nagy projektbe? Én a fogorvosomat szeretném még felkeresni elötte...:-( Járok vért adni, úgyhogy ott tuti minden oké, vagy kell vmi spéci ?
El kell mesélnem, bocsi :-): Képzeljétek, annyira aranyos volt ma az Anyukám... vacakol a gyomrom, hasam néhány napja... van vmi vírus, úgyhogy vigyázzatok! felhívott és nekem szegezte a kérdést: Nem vagy Te terhes ? ? ? Nem Anyucikám, nem vagyok :-)) az egész család zsong már nálunk, hogy mikor akarunk babát... 10 éve vagyunk a párommal és 2 éve volt az esküvő... úgyhogy már esedékes. Ráadásul 1x már akartunk, de akkor megijedtem és visszavonulót fújtam, hogy mégis inkább várjunk... a párom majd' belebetegedett, ő már nagyon szeretne (kb. 10 éve :-))).
A papák lelkesek ? ? :-))
Na, nem zaklatlak tovább titeket :-)
Üdv, Rizi
rizi27
 
 


Sziasztok!

Koszi a sok gratulaciot, hazajottunk. Minden rendben Dani egyenlore nyugodt baba es mindig enni akar. Kép
A friss babakban leirtam a tortenetunket, mindenkinek ilyen szep szulest kivanok,
puszi
Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok,
Nagyon sok infó van a nőklapja II. Klínikás fórumon... az is egy nagyon jó topik... sztem érdemes benézni.
Eldöntöttem, hogy Klínikás orvost szeretnék, de az orvos ügyében még hezitálok...
Sok névvel találkoztam (Radványi Krisztina kivételével... ami érdekes, hiszen ő ír is a nőklapjára...) szóval érdekelne egy-két doki: dr. Gimes Gábor, dr. Pajor Attila és dr. Ács Nándor (Andy78 írtad, hogy Ács dokinál szültél... mesélj kérlek). Azon túl, hogy jó orvosok és emberségesek-e érdekelne, hogy kb. mennyi idősek, hol és mennyiért rendelnek... meg nemtom... minden... :-)))
Köszi a válaszokat ! Nagyon várom ! ! !
Üdv, Rizi
rizi27
 
 


Rizi! A dokineni meg is emlitette a noklapjas forumotKép Meg hogy meg regen 1x benezett a babanetre, es annyira gaz volt hogy elmenekultKép Mondtam neki hogy most mar jobb fejek vannak amKép Rakerdeztem a homeopatiara is, telleg foglalkozik ilyesmivel, de inkabb mar csak annak ad tanacsot aki kerdezi....

En egybekent meg nembabasan kezdtem hozza jarni, nalunk nehezen jott ossze, es o nagy segito hireben allKép Eleg gyorsan ossze is hoztuk a babat, nala is szultem, es most a 2-at is nala fogomKép 33 hetes vagyok egyebkentKép Huhhh, a korhazrol esetleg olvasd el kakukkfu beszamoljoatKép Az uj szuloszobakat meg en sme lattamKép

kakukk: kiegyeznek egy ilyen szulesselKép Meslj meg nekem reszleteket is pls. Pl margit nincs szabin? Dokinenim szerint igen, mert Anna meg szeptemberben megy el, igy lehet en is Margitot valasztom. csecsemosnoverek meg mindig gaz? Meg megirnad emailben mennyit adtal dokinak-szulesznonek?Kép kaiser.o@freemail.hu

koszke!

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Kakukk!
Ez aztán a gyors szülés!KépGratula - mégegyszer!

Gabi!
Micsoda méretei vannak már Beninek!Kép Hogy viselte az oltást?

Fcs Szabolcsa és Picus!
Boldog névnapot!Kép

Terika
terika
 
 


Rizi beleolvastam a noklapjas forumba: uh-ra nem muszaj a maganrendelobe menned, en a klinikara jarom ingyen. Ez futoszalag ugyan, de allitolag jok a dokikKép

ja es tegnap fel 9-kor kerultem sorra, es majdnem 9-ig benn voltam, mindenfele szoba kerult, pedig kinn meg ketten vartak. Mondta is a dokineni, hogy neki nem jon be a futoszalag, egy betegre 7 percet szanunk stilus, o szeret beszelgetniKép
orsoly
 
 


Bocsi a buta kérdésért, de meg tudná valaki mondani, hogy mennyire ingyenes az UH?
És ha az amúgy "magán rendelő" dokid csinálja?
juditka
 
 


Orsoly!

De, Margit most szabadsagon van, de csak rovid idore megy el, ugy tudom.
Egyebkent ezen a heten is van szulo kismamaja, es arra visszajon. Tehat szerintem ez nem gond.
Mikorra vagy kiirva? A csecsemosok ugyanazok, akik eddig is voltak. En ejszakara mar az elso naptol csak par orara toltam be, mert sokkal jobban voltam, mint Emma utan. Mondjuk fel 2 - fel 6ig.
Ica nover azota is egy tunder, megint nala voltam. Sokat segitett megint mindenkinek. Tok jo szoba sikeredett egybkent, 3-an szultunk egy napon, igy vegig egyutt voltunk. Mit irjak meg, kerdezz!
Ja! Beszeld meg feltetlenul a szulesznovel, hogy nem akarsz gatmetszest!
En kicsit repedtem, erre mondta a doki, hogy ugyanennyi varrattal meg lehetett volna oldani egy gatmetszest is. Viszont gyogyulasban nekem eg es fold volt a kulonbseg. Emma utan hetekig nem, most viszont rogton a szules utan vigan ucsorogtem, es alig fajt utana is.

Engem viszont az erdekelne, hogy sikerult e Lackot konnyen visszaszoktatni az egyedul alvasra. Nalunk ugyanez a helyzet, neha egy orat is ott kell ulni az agya mellett, amig el nem alszik, kulonben uvolt. Igaz, most nem akarok nagyon szigorkodni, hiszen annyi most szegenynek a valtozas.

Rizi!

Gimes doktor szuper orvos, nyugodt es profi. Nagyon tudom ot ajanlani! En nala szultem mindket gyerkocot.

Udv
Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Terika,
köszönjük, az oltást nagyon könnyedén vettük, azt hittem nagyobb sírás-rívás lesz belőle. A sírdogálás csak addig tartott, míg fel nem vettem. Kép

Lányok,
PP-ről tud valaki valamit? Szerdán küldtem neki mailt amire már nem válaszolt. Tegnap sem jelentkezett. Elvileg csak ma kellett volna bemennie... Csak nem??? Kép

Juditka,
az UH teljesen ingyenes. A dokid akkor fog behívni, amikor ő van UH-n.

Ági,
hová tűntél?

FCS,
boldog névnapot Szabolcsnak! Ti is nagyon eltűntetek. Kép

Pusza mindenkinek,
Gabi
k_gabi
 
 


Kakukk koszi az infokatKép Azert sajnalom hogy Anna szabin lesz szeptemberben, o megiscsak ismert mar, de talan Margittal is kijovok majd. Lasan fel kene hivnom....Majd beszelek vele a gatvedelemrol, de sajna Lacko szulestesenel kiderult, hogy eleg szakadekonyak a szoveteim, igy valszinu nem fogom meguszni most semKép Remelem most sikerul majd Ica noverhez kerulnom, bar a szeptember eleg telitettnek tunikKép

Altatas: sajna megen gondok vannak, nem si ertem miert. Simasan elaludt egyedul par napig, most meg megint kezdi az orditastKép Ugyhogy mi is szoktatoban vagyunk....egyebkent tok vicces, mert ahogy bemegyek hozza, hasra vagja magat es hunyja is le a szemet, meg a hata sem kell skimogatni, csak legyen valaki mellette, de ha ki akarunk osonni, ordit. Ki erti ezt?Kép

orsoly
orsoly
 
 


Rizi!
én voltam nála, jó fej!
elég laza, bármint kérdezhetsz, mint nő a nőtől, és feleslegesen nem paráztat be...
a kezelesi dij is atlagos
csak a kórház nem tetszikKép
ugyhogy en nem nala fogok szulni

Kép
babarozsa
 
 


Orsply!

Tok ugyanez van nalunk is, hasravagja magat, amint bemegyek. Csak hat nehez megoldani, hogy egy orat uljunk mellette, mert ugye ott a kicsi is.
Vegulis ha jol jon ki, o alszik sokat, de ha egyedul lennek, nem tom mi lenne.
Most felvaltva ulunk ott apaval...
Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok!
Kakukkfu, en is gratulalok! Meg egy kicsit irigykedem.. En meg elotte..
Figyu, hogy erzed magad igy szules utan par nappal? Faradsag, verzes, fajdalmak, depi.. ?

En holnap megyek haza, 8 ora vonaton mert repcsire mar nem ulhetek.. Drukkoljatok legyszi!
P

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

orsoly, kakukkfu: ha megnyugtat nálunk ugyan ez a helyzet altatásnál!!!!
Ha bent vagyunk minden ok. ha kimegyünk üvölt képes 20 percnél tovább akkor bemegyek hozzá és hát hasra vágja magát két perc múlva már alszik is a fáradságtól ha hagyom így üvölteni de kinek van erre energiája meg szíve??

Köszönöm a névnapi jókívánságot és Minden Szabolcsot és Juditot üdvözlöm szeretettel névnapja alkalmából!!!!

Puszi Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! Mi is kívánunk Picusnak és Várbíró doktornak minden jót és szépet! KépKépKép

Kakukk! Klassz volt a történet, én is ilyet akarok másodszorra!

Gabi! Majd ha Beni elkezd négykézlábalni... Eddig valamiért Szabolcs nem mert átjönni a küszöbön a szoba és a konyha között, de pár napja belevágott, s mivel rengeteg izgalmas dolgot talált itt - többek között a nyitott belsejű számítógépet... - hát folyton jönne ki, amikor itt vagyok. Itt az ideje az ajtórácsnak, bár nem tudom, mit szól majd hozzá... Lehet, hogy a gépet kellene inkább körbekeríteni... A szoba már nagyjából bababarát - mondom, amíg valami baleste kapcsán ki nem derül, hogy nemKép - , de a konyha abszolut nem...
Oltás: nálunk az első volt a legrosszabb, és egyre könnyebb, minden alkalommal. Mondta is a védőnő, hogy fura, mert elvileg az első alig fáj...

Altatás: Szabolcs ugyan elalszik egyedül, de megint ébred éjjel. Nem minden éjjel, de amikor igen, az nagyon vacak... A fogára ébred szerintem, most öt jön egyszerre, már felül is kibújt három... Kis simi, cumi a szájba és általában elalszik úgy negyedik odamenésre... lehet, hogy ez a hülye idő is? Ha másnál is van alvás gond...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!
Rizinek szeretnék üzenni.
Nemrég szültem én is (3 hete) a II. Klinikán a második babámat. Én csak ajánlani tudom mindenkinek az én dokimat Dr. Sára Leventét. Mindkét gyerekemet nála szültem. Azt 100%-ra nem tudnám mondani hogy szülés előtti hormonszint kezeléssel is foglalkozik, de szerintem igen.
lestyan
 
 


babarozsa: mi nem tetszett a korhazban? a tobbi korhazrol olvasgatva, haaat, ez meg tan a jobbak kozul valoKép

Kakukk: nem tom mi a megoldas erre az alvasra, en mondjuk probalkozom a bogni hagyassal, ha bemegyek, elmeselem neki hogy o okos nagyfiu, es tudja hogy ilyenkor aludnia kell, es anya-apa itt van, ha gond van, de most szepen aludjon, reggel uj nap kezdodik es jatszunk stbKép Szal rizsaKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Jelenleg 10 hetes terhes vagyok és a Gimes dr.-hoz járok. Lehet kicsit korai még a szülésre gondolnom, ezért nem is akarom még az orvosom traktálni a kérdéseimmel. Nemrég olvastam a Kismama magazin júliusi számában a "gyengédem megszületni" c. cikket. Nagyon sok érdekes dolgot írtak benne a kisbaba világrajöttéről, és arról, hogy a rutinbeavatkozások mennyire terhelőek a számukra. A II-es klinikán mennyire van lehetőség arra, hogy egyéni kérésekkel álljon elő a kismama? vagy minden esetben jönnek a baba számára brutális módszerek?
Aki már járatos e témában kérem írjon erről valamit.
Előre is köszi: Timka
timka
 
 


Sziasztok!
Még egyben, köszi Gabi az érdeklődést! Kép Írtam neked, csak valamiért nagyon lassan megy át. Meg vissza kellett adnom a munkahelyi laptopomat, így már csak esténként a párom laptopján tudok egy kicsit netezni.
Szóval ma valóban bevonultunk a kilinkára cuccostul, volt UH, vizsgálat és CTG, de mivel úgy tűnik, semmit nem változott a helyzet egy héttel ezelőtthöz képest, hazajöhettünk. Kép Úgyhogy most továbbra is várakozás... Kép

Igyekszem majd néha bejelentkezni, ha meg történik valami, majd értesítek valakit! Kép

Jó hétvégét mindenkinek,
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

PP,
örülök, hogy minden rendben van. Mail jött és ment.

FCS,
alig várom, hogy már másszon. Olyan aranyos lehet, ahogy mászik utánad mindenhová. Kép
Oltás: a dr néni szerint a következő nem lesz ilyen könnyű, mert állítólag az csípni is fog.

Altatás: Beni mindig beájul a cicin, így altatni nem szükséges.
Ja, és eddig nem akartam elkiabálni, de egy hete már csak egyszer, éjjel 3-kor kel fel szopizni. Kép

Timka,
mit értesz egyéni kérés alatt?

Kakukkfű,
most olvastam a szüli-törid. Én is gratulálok Danihoz. Kép

Ági,
most én mondom, hogy fizetni fogsz! Kép Hol vagy???

Pussz,
Gabi
k_gabi
 
 


Panzej!

Fu, nagyra vallalkoztal ezzel a vonatuttal! Drukkolok, hogy jol birjad!
En most szuperul erzem magam. Egybol tudtam mindent csinalni, ulni, allni, menni, nem ugy mint az elso babam utan... Pedig az is gyors szules volt. Sokat szamit szerintem, hogy van e gatmetszes vagy nem.
Az energiam is sokkal tobb, de van is ra szukseg a ket picivel.
Depi azert igy is neha ram tor, foleg mikor Emma hiszteriazik. Az uj baba Kép nem sok vizet zavar. Kép
Ha nincs itt Emma, olyan mintha egyedul lennek.
Orsoly, te is meglatod majd, hogy igy lesz.
Koszi a gratulaciot. Kép

Timka!
Tudnod kell, hogy ez egy eleg maradi korhaz, ami az alternativ modszereket illeti. De a legtobb a dokidon es a szulesznon mulik. Most, hogy ilyenek az uj szuloszobak sok mindent meg lehet oldani szerintem.
Te nyilvan a Gimes - Domotor parosnal fogsz szulni, ahogy en is. Ot fogja majd ajanlani, ok egyutt dolgoznak. Szuperek, nem fogod megbanni.
A doki gatmetszesparti, de ha hajlekony vagy, ugyis figyelnek, es csak akkor vagnak, ha elengedhetetlen.
En csinaltam az intimtornat es gatmasszazst is, lehet, hogy az segitett,
Udv
Kakukk
kakukkfu
 
 


SziasztokKép

Mivel eléggé le vagyok égve, ezért irok, mielött fizetnem kéneKépKépKépKépKép

Mentségemre legyen mondva, ez ma már a harmadik próbálkozásom, két hszem már elszállt a hüle gépem miatt, ugy hogy ez inkább tömör lesz, csak átmenjenKép

MEgvagyunk, jelentem virusnak már nyoma sincs. Dani kis gézenguz guszti, elég éntudatos egy kölök, amit a fejébe vesz azt megpróbálja elérni, bevallom sokszor ő győzKép
Mászást illetően, ő is meglep néha, multkor körbebarikádoztam őt, és a szobában hagytam kb két percre, mig kimentem magamnak egy pohár tejet melegiteni, térültem fordultam és csak azt vettem észre, hogy Dani kapaszkodik felfelé a lábamon. Kijött utánam, tök csendben a kölök, nagy rafkós lesz belőle ez tutiKép Fogakkal még csak nyüglődés szintjén állunk, de bavallom nem is bánom, mert bőven elég a harapáshoz az alsó kettő is, nem hogy még felülről is jöjjön támadásKép

Hozzátáplálással elég szépen haladunk, tegnap föztem neki saját gyártásu paradicsomos burgit, egy kis reszelt sajttal bolonditva, nem tudtam neki elég gyorsan kanalazni, folyton tátogott és reklamáltKép, sőt utána még bevágott egy kis adag gyümit is. Ma meg kiprobáltam a turót nála, összetörtem egy kis gyümivel egy kis adagot, az is bejött. Ahogy elnézem a dolgot, minden kaja érdekli, mikor meglát a kezembe bármit amit kajának néz, akkor rögtön el kezd cuppogni, meg nyelniKép
Nah ennyit rólunk, Gabi ugye meguszom a fizetést?KépKépKép

TimkaKép
A dokidon meg a szülésznődön múlik, hogy mennyire vannak benne a gyengéd születésben. Beszéld meg velük, amugy ahogy Kakukk is irta, nagyon jó párosítással van dolgod, a doki szuper, Margit is nagyon jó szülésznő, vagyis tömören: jó kezekben vagyKép

PanzejnKép
Remélem sikeresen hazérsz, azért bátor vagy ennyit ülni egy hüle vonaton...

BabarózsaKép
Ne az alagsor állapotából itéld meg a korházat, az tényleg lepukkant, de a többi része, nagyon jó, nagyon jók a dokik és nem utolsó szempont a PIC léte sem. Egy csomo mindent most újítanak fel, vagyis azt tudom mondani hogy egyre jobb lesz. Sok ismerősőm által tudom, meg némi saját tapasztalatból, hogy ennél sokkal rosszabb körülmények vannak Budapesten egyes korházakban.

GabiKép
rakhatnál fel azért néha egy két kósza képet ámKép
Hadd gyönyörködjünk BenibenKép Egyre később fog ám felkelni, a 3 órából, majd szépen négy lesz, majd öt, sőt el se fogod hinni de 6 isKép Mi is igy kezdtükKép

OrsolyKép
Beszéld meg Annával, hogy bejönne e ha kéred a szabija alatt, persze ha nem külfödre megy. Margit is bejött, amikor az egyik volt szobatársnőm szült, igaz ha jó emlékszem ő csak Balcsin volt.

KakukkKép
olvastam a szüléstörténetedet, szerintem sokan szeretnénk hasonlóan szülniKép Emma hogy fogadta Danit? Altatás hogy megy?

PPKép
hu nagyon izgultam már, eszembe jutott az én utcsó hetem, cucc készenlétbe, bementem, majd szépen hazaKép Szerintem bármelyikünknek irsz smst, szivesen értesitjük a többieket a nagy nagy eseményről. Addig is pihenj sokat, elkövetkezendő három négy évben ugy se lesz rá idődKép

LEstyánKép
csak egyetérteni tudok a véleményeddel. Sára dokit én még a pathon ismertem meg, de nagyon rendes volt, készséges, türelmes, és nagyon lelkiismeretes. Speicel neki köszönhetem, hogy nem szállt el a májam a dopegyttől, amit a vérnyomásomra adtak.

TerikaKép
Bobo hogy viseli ezt a rossz időt?? Még mindig nyuz a motorozásért?Kép

KrizsiKép
Milyen a csuszda? bevállt? Msot láttam éppen müanyagot akcióban 15 e körül, de ahogy elnéztem nem nagy szám volt.

Nah most megyek mert Dani felébredt és félreérthetetlenül közölte hogy éhesKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?