Új privát üzeneted érkezett!

De már elvitték 1 Ft-ért!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
lucus16
 
 


Lucus: ne mááár! Az égiek nem akarták, hogy a mellények a miénk legyenek, na bumm! Komolyan ez legyen a legtöbb problémánk az életben :lol: Lényeg, hogy a meny jelöltem nem törte össze magát ;) Eszedbe se jusson bármennyit is belefizetni a cipőcskébe. Mellényt meg ne vadássz, van egy neki itthonra, az jó, nem kantáros gatát vagy ujjatlan rugit adok rá ;)
Így is köszönöm, hogy segítettél, ha te nem vagy a cipő sem a miénk ;)

biga.csiga
 
 


a mellényektől függetlenül kérdezem, mert vaterán is vannak 1 forintos aukciók: Amúgy tényleg egy forintért is köteles vagy odaaadni az árut? Hiszen nincs is ilyen fizetőeszközünk már :roll:

biga.csiga
 
 

 
 

Biga:
igen, köteles. Én vettem 2 hete 1 ft-ért egy doboz Sinlacot. Nem volt pofám 1 ft-tal odaállítani, így nagyvonalú voltam, és 100 ft-ot adtam :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: értelek, én mindig úgy csinálom, hogy nézek más terméket is az eladótól, így sosem kellett 1 Forintot fizetnem.

Keresél még Bencének cipőt?

Ezt találtam, csak éppen méretet nem írt, ez elég sportcipős :D

http://www.teszvesz.hu/item756040179_va ... icipo.html

biga.csiga
 
 


A Lány ül az ölemben, pacsál a teámban, és nyalja a kezét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Behajtatalan tartozások: :evil: sajnos én is tudnék példát mondani :(
Kriszti: van ilyen, persze (láz téma), csak a hőkülönbséget érzed, az irányát nem. Nyáron volt egyszer, hogy fáztam, rosszul voltam dög melegben, és éreztem, hogy meleg vagyok. 3 hőmérőn mértem lázat vagy 10x, minden alkalommal 34,5-34,6-ot mutatott....
Bence de jó fej :) És mennyit nőt a haja :D
Alvó járgányok :lol: :lol: :lol:
Cserépbaba: mi is csináltunk nászajándékba az Öcséméknek, azaz a gyerekeim :) Most vitrinben van az Öcséméknél :D Régen sokat csináltunk ilyesmit (üvegfestés, cserépbaba, bucibaba, stb...), de most, hogy suliba járnak, semmire sincs idő :( Mesit próbáltam kötni tanítani, de nem haladunk vele. (Luca: szívesen megtanítalak kötni :wink: a horgolásban még én is támogatásra szorulok :lol: :lol: :lol: )

Krisz: ez a bútorbarmolás tényleg durva. Én is elküldtem volna őket a búbánatba.

Sahli: nem hiszem, hogy az tejallergia lenne, bizonyos kor után (most nem leöregeztelek :wink:) van, akinek nehezebben emészti a szervezete a tejet, de az még nem allergia. Ha nagyon gáz, azért nézesd meg! (Ezt a témát eléggé körbejártam a gasztromókusommal, én sem vagyok tejallergiás, de ilyen hasfájások vannak. Nálunk Saci unokatesói voltak tejcukor-allergiások, ők nem gyarapodtak, 1 évesen nem volt a nagyobbik 8 kg, pedig jó súllyal született. Mostanra nyoma sincs, de 3 éves korukig semmi tejterméket nem ehettek. A húsvéti nyuszi is étcsoki volt :?)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


A másik topikban, amibe írogatok, Kriszta leütött egy cipőt pár forintért, és az eladó közölte vele, hogy annyiért nem adja oda. Megteheti?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ahogy fentebb megbeszéltük Mágival: nem! Jelezni kell az oldal müködtetője felé, és szerintem kizárják.

biga.csiga
 
 


Csöre! nem teheti meg! azonnal írni kell a vaterának vagy teszvesznek azonnal! Miért nem adott meg minimum árat????

na fölkeltek egy járgányt és elbattyogunk a közeli nyúlketrec játszótérre.
katuska79
 
 


Csajok!

Enyém gyerek pár napja gargalizál, nagyon komolyan nyomja ezt a torokhangot :lol:

biga.csiga
 
 


sziasztok!

megjött a meitai :):)
szerintem klassz, bár nem olyan masszív mint gondoltam, kicsit vékonyabb a kötős része, de ez is elég strapabíró. a párnázása remek, kényelmes, remélem Szonjának is. mostmár csak bele kell tanulni a felkötésbe, keresek pár videót majd, és ha találkozunk, akkor gyorstalpalót is tarthatnánk majd megint :)

védőnő: hát nem jöttünk ki vmi jól. amikor közölte velem hogy ha nem élek házaséletet a férjemmel a terhesség alatt, akkor tönkre fogom tenni a házasságunkat, akkor szívem szerint ráborítottam volna az asztalt...
így az utolsó 2 hónapban már nem jártam hozzá, azt mondtam nem érek rá.
amikor Szonja megszületett kijött hozzánk kétszer, mindig akkorra csődítettem ide a fél rokonságot, így szerintem vette a lapot. és még kedves is voltam, nem küldtem el stb...
a méréseket, vizsgálatokat ilyesmit mind a gyerekorvos csinálta meg, hozzá járunk rendszeresen.

pénzügyek: azt hiszem most egy kicsit mindenkinek nehezebb, kivéve a bankoknak... nekünk is meg kell nézni mikor mire mennyit, most próbáljuk ezt elfogadni. nézem én is az akciókat mindig...
ruhát is csak így. Szonjának meg legtöbbször turizok, de eddig így sokkal jobbakat találtam, mint az újak között.
gyerekhádában amúgy itt a rákóczin 7-én lesz új áru, kb 3 napig tömve lesz, de én mikor hétvégén mentem új áru érk. után 3 nappal kb akkor nem voltak sokan.

testvér: tudom hogy nem törvényszerű, hogy ilyen legyen a kapcsolat mint tesóm és köztem, de azért még gondolkodunk. végülis ráérünk még második gyerekkel :)

Kép

Kép
czzsofia
 
 


Zsófia:
Nagyon szp a mei taiotok!!! Lehetne, hogy nekem is ez jönne be Bence cipeléséhez.. (csak látom előre, hogy nins rá keretünk.. :cry: )
Mindkét gyerkőc alszik! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ennyit írni!!!
Zsófi nagyon szép a mei-tai!

katuska kerítés szupi! :wink:
Máté me nagy kópé! :wink:

Biga-cs. Baby&Kids Andrea kft. ennyi van a sínadrágon!

én ma a férjemnek vettem egy f1-es könyvet 700 forintért!majd a szülinapjára szánom!

Bence nagyon nagy fiú!milyen szép haja van! :wink:

én sem adok még tejterméket az ekcéma miatt,ami szerencsére elmúlott!nagyon jó testápoló tejet találtam,bübchen,ezzel kenem est Zétit,mert egyébként iszonyú száraz lenne a bőre! :cry:

Kisbogacs jó hétvégét,jó utazást!

szombaton mi szüretre megyünk anyósékhoz,Zéti együtt lehet az unokatesójával,Marcival!este pedig anyuéknál leszünk,apu 50 éves! :D [/b]

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Mágnes milyen nagy pasas Bencéd huu...jó kis vasgyuró.

Rita nem semmi méretei vannak a fiadnak,ahogy mondják eszik is de látszik is :D Anyósod jól van ha jól emlékszem meg mütöték...vagy nem :oops:

Katuska autos csend élet nagyon jó, kreativ Máté. :D

Biga.csiga lehet,hogy Milán opera énekesnek készül :roll: :wink: :D .Külömben érdekesek ahogy naprol napra uj hangokat fedeznek fel magukban és addig gyakorolják amig rá nem unnak ,eltudnám csodálni orák hoszát ahogy felfedezik saját magukat.

Kisbogács kellemes hétvéget.

Csőre adj a lánynak teát cöcöcö kénytelen kiszolgálni magát.:wink: .A vonalzommal halvány gőzöm nincs mit csináltam majd ha türelmem lészen ujra gyártom és valószinü kérdezni fogok ha nem zavarlak.

Zsofia jaj de jó a MT,őszintén mostanig nem tudtam mire mondjátok hogy MT itt kengurunak szólitják :D :oops:

Lehet valahol szabás mintát találni esetleg gyártanék egyet ha nem tul bonyolult,bár nem tudom a fiam sulyával hogy birkoznék meg.

Na még akartam valamit ...de nem tudom mit ,kész a sütim,fiam felébret mentem.Sziasztok.

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Tetyk: mindjárt keresek Neked szabásmintát a MT-hoz! Lehet, hogy elöl nehéz Bence, de a hátadon el tudod cipelészni. Ez nem teljesen kenguru, kötős, és más a szabása: lent nagyobb a terpesz, jobb a csípőnek.
Zsófi: nagyon szép a mt, remélem, kényelmes is, használjátok egészséggel!
Mági: nézzél használtat, hátha kifogsz vmit olcsóbban!

Kriszta: én is voltam ma könyvbevásárolni :) még tart a könyvtárban a turi.

Milán: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


http://babahordozo.lap.hu/ Tetyk: itt van egy szabásminta linkgyűjtemény, de érdemes a gyártók oldalait is átböngészni ötletek miatt.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csajok, én az előző oldal közepén hagytam abba az olvasást pár órája, azóta még egy oldal!! :lol:
Hogy bírjátok? :lol:
Na azóta mi voltunk sétálni, hisztizett, mert nem akart aludni (persze közben ragadt le a szeme) kb 1 óra alatt el is aludt. Közben ugrált rajtam, megrágott, beszélgetett. Biztos nagyon fontos mondanivalója volt amiért nem aludt el.

Katus, jelenleg nálam is rumli van, pedig este már rendet raktam, de is, délben is, a konyhában pár perccel ezelőtt is. És még mindig. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mági, Másnak vettetek hitelre TV-t? És eltűnt? Megyek Katussal. Én fedezem. :lol:


Pénztelenség: szeptemberben a vaterán leütöttem egy gyerekülést úgy, hogy majd ebben a hónapban elhozom. Az embernek a felét kifizettem előlegként, hogy ne tartson kóklernak. Na már most. Megcsináltam az októberi költségvetésünket. Amikor szeptemberben leütöttem még nem tudtam, hogy megyünk esküvőre. Hát ez elég rendesen betesz az oktbernek, és annak, hogy most elhozzam a gyerekülést. Írtam az embernek, hogy nagy gond lenne-e ha még egy hónapot csúszik a dolog. El tudnám hozni, csak akkor úgy ki lennénk számolva, ha csak egy ezressel többet adunk ki, akkor elúsztunk a hónapban. Még nem írt vissza, ha nagyon ragaszkodik, akkor kérek segítséget szüleimtől vagy anyósoméktól. Szóval mi így állunk. :cry:
Az a helyzet Katuska, hogy szerintem mindenki küszködik, csak sokszor szégyelljük még magunk is. Hiába keres a párom az átlagnál tényeg jobban és van céges autója (ami azért nagy segítség) nekünk is havi 150000 Ft-os törlesztő részletün van, ami folyton változik. :?
És ami engem illet ettől függetlenül anyagilag mégis sokkal biztonságosabban érzem magam, mint gyerekkoromban, vagy akár 20 évesen. (csak úgy mint Kriszti) Csak nagyon meg kell fogni a pénzt.

Pont ezért gondolkozom, hogy erőt veszek magamon és főzni fogok. A héten főztem, és pl amit tegnap csináltam az jó volt nekem tegnap ebédre párocskámnak ma és holnapra ebédre, és nekem még ma és holnapra ebédre. Szóval gyakorlatilag 3 napra. Csak valjuk be lusti vagyok. :oops:

Kajáltatás, kajasztrájk: Zsófi mióta beteg sztrájkol. Alig eszik. Ma valami rízses, sárgarépás, pulykahúsos Hippes borzalomból 40 ml-t volt képes megenni. Reggel a tejpépből éppen megevett valamennyit. És nem tűnik éhesnek :roll: ok azért volt szopi is.

Most meg már ébren van. Aludt fél órát, szóval mindjárt megyek is.

Még valami, használ rajtunk kívül valaki Liberót? Tescó katalógus: Libero megapack ötezerakárhányszáz Ft helyett 4590, és ha a libero honlapjáról letöltesz bónt, akkor még 400 Ft-al olcsóbb. Megnéztem így 49 Ft-ra jön ki 1 db. Ha jól rémlik Krisztiék éjjelre ezt használnak.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika:Mi liberót használunk és valamelyik nap a vaterán találtam egy csajt,aki olcsóbban árul pelusokat(minden félefajtáát)meg egyéb dolgokat.3900ft-ért vettem tőle 4-es libero-t,84db-osat.4csomival tetettem el vele,a héten megyünk el érte.
Katuska:Merre laktok a 17.kerületben?Mert oda kell érte menni a Berzsenyi D.24-be.Azt tudod hol van?Na mindegy,majd megtaláljuk... :)

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Eszter, ez is 84 darabos, gyakorlatilag annyiszor 4100 Ft a pelenka ahány kupont kinyomtatsz a netről.
Bevásárolnék belőle én is, de max 2 csomagot veszünk.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Tudom,hogy arra gondoltál,csak mondom,hogy nála meg mindig 3900Ft.(ha venni akarsz,vagy valakit érdekel esetleg...)Én is vennék többet,mióta megszületett Eszter 2x vásároltunk pelenkát,csak mindig annyit,hogy még csak most van fogyóban az uccsó csomi liberó.De most 4csomagot tudok venni,majd legközelebb... :roll:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Csajok!

Mi a fenét adjak a nem enni akaró gyerekemnek?????? :evil:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Eszter, lehet, hogy ugyan őt találtam meg én is, de 4100-ért árulja amit én láttam 4-es pelust.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Eszter m! mikor jöttök érte? Rákoshyegen van...ez a legnagyobb kerület de azért annyira nincs messze tőlünk. Szeretettel várlak benneteket! Mi a Rizskalászban lakunk. Ha gondolod nézd meg térképen mennyire van messze! Bár ha nulláson jöttök körbe akkor itt is elmehettek előttünk.
katuska79
 
 


Tetyk: koszi szepen anyosom egesz jol van, sot... a fiamat naponta emelgeti :roll: a meherol vettek le polipot, es most analizaljak , remelem minden ok lesz.
Magi, Liuska: biztos vagyok benne, hogy valamire jo a torna, sot, csak gondolom az orvosom probalt egy kicsit leallitani, meg hat igen igazad van Magi, egy szulonek kell eldonteni meddig az ameddig normalis a nem mozgas stb. Mindenesetre en is figyelni fogok! Liuska aztan irj, hogy mi volt a tornan, tetszik e vagy nem? Mit szolt hozza Tomi stb?
Ja es megjottek a lagzis kepek annyira orulok, toltok fel joparat, bocsi sok leszek, ha ma nem sikerul akkor holnap tutira.
Anyagiak: minden csaladba vannak problemak, meg ott is ahol ugy tunik nincsenek. Lehet nem okoz problemat ma 300 euro, de 10000 amit masik oldalon ki kell fizetni igen, vagy lehet mar holnap se lesz 300 mert tonkre megy a ceg stb, a mai viszonyok kozott ez normalis. En is itt ulok, egy 1000negyzetmeteres uzletbe, ami raadasul sajat, es ebbe a honapba egy matracot adtam el (kozbe meg nezem a pozitiv oldalat, de jo hogy akkor van krizis amikor van egy bebim, igy tudok vele lenni napkozben). Had ne mondjam, hogy a szamlak ugyan ugy jonnek es a kolcsont amit felvettunk az uzletre ugyan ugy kell fizetni, es nem kis osszeg. Szegeny ferjem tori is a fejet, abba mar bele nyugodott, hogy a munkasoknak menniuk kell ha nincs munka, pedig eddig mindig probalta oket tartani (de nagyreszt mindenki halatlan es nem becsuli meg az erofesziteseket). Szoval mindenkinek meg van a maga keresztje. En mindig azt mondom, hogy csak sok penzem ne legyen, mert akkor nagyon nagyon sok problemam is lesz. (na az mas, ha nyerek a lotton es a penz csak ugy jon es kolthetem ahova akarok :lol: ) Persze azert kajara jusson, mert ha nem durva lesz.
na jo jonnek a kepek

Kép
brestovsky
 
 


Kép Billiardozom Kép A ket babas csalad Kép Na most mi van?

Kép
brestovsky
 
 


Kép Hu de jo az a cipo Kép

Kép
brestovsky
 
 


Holnap dobok meg tobbet ha nem baj, most megyek rohanok bezarok, es elnezek pilatesre (most megyek masodszor, olyan izgi) szegeny fiam meg este tizig egyedul. van is lelkiismeret furdalasom, anyum mondja, hogy ne legyen.
:oops:

Kép
brestovsky
 
 


Ja es pedagogusok: ne aggodjatok nem kell jobb anyanak lenni mint a tobbi, sem tobbet fejleszteni, sem semmi. Mi csaladunkba anyu pedagogus, az ovebe meg az apja volt. MInd a ket csaladba az egyik gyerek rossz tanulo volt (pedig sokkal tobbet foglalkoztak vele) a masik meg a jo.
Eszter: mi ma irtunk ala egy szorzodest amibe kiadtuk a hazunkat 7 honapra, nem tudtam hirtelen sirjak e vagy nevessek, mert itt a torveny annyira szar, hogy ha berlo nem koltozik ki es te erovel kikoltozteted, a rendor teged csuk bortonbe. Joguk van addig ott lenni ameddig nem talanak masik hazat lakast, es ha nincs penzuk akkor persze nem talalnak. JO a torveny mi? Kiakadok neha minden mennyira hatra fele mukodik. Ugy hogy berlo problema aterezve.

Kép
brestovsky
 
 


Képzeljétek el,nagy újságom van!Zéti szopizott,most este,és abba hagyta,bohóckodott,aztán egyszer csak mámá,és tátogatja a száját!
én nevettem,de közben meg folyt a könnyem,mert ez az első szókezdeményünk!Vezetek babanaplót és már írom is be!

Rita Kisfiad nagyon szép!megkérdezhetem,hogy te hogy kerültél ki külföldre?és a férjed ő spanyol?Bocs,ha nem akarsz,nem válaszolsz!Merre fele éltek?
a jobb oldali férfi teljesen Kasuba L. Szilárdos!!! :roll:
És te vagy a sötétruhás?bocs a hülye kérdésekért!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Erika:Igen ,szerintem ő az,de már 1-től 3900-ért adja,mert már nincs a cuccaira jutalék.Gondolom még előző hónapban rakta fel,de már nem annyiért adja... :)
Katuska:Nem tudom még pontosan,hogy mikor megyünk érte...Benézzünk hozzátok is? :D
Ja és képzeld,felhívtuk az egyik tulajt,akinek 4lakásos t.házat építettünk és mondtuk neki,hogy ha nem utal holnap reggel(mert ő miatta(is) nekünk is vannak tartozásaink)csúnya világa lesz... :x Mondtuk ,hogy össze szedünk egy csomó cigányt és beköltöztetjük őket a lakásokba(a kulcsok még nálunk,még a nevünkön vannak az ott lévő cuccok-számlák-)vagy ha miatta,gáz lesz nekünk és a házunkkal,megyünk és költözünk be hozzá mindannyian és addig ott maradunk,míg nem fizet! :o Egyből elkezdett dadogni...Állítólag holnap utal...Remélem! :evil: :)
Rita:Jók a képek...De elmennék egy jó kis paraszt'lagziba...De nem csinál senki...A miénk nagyon tuti lagzi volt,egy olyanba most elmennék! :D
Ja és igen...Vannak törvények...Miért?Az milyen,hogy ha jönnek hozzád betörni,de te a családod védelme érdekében mondjuk leütöd a betörőt,téged visznek el...Hiába ő jött feléd a baseball ütővel,vagy a késsel... :o :evil: Családos embernek adtátok ki?kisgyerekesek?Mert itt azokat lehetetlen kitenni,ha gáz is van,akkor sem! :?

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Itt szakad az eső,és dörög az ég!Őszi zápor? :lol:

Eszter remélem minden jóra fordul!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Eszter! naná, hogy gyertek!

Rita! de gyönyörűek a képek!
Hajrá pilates, én is megyek ha a párom vigyáz a gyerekekre. Szerintem tök jó mozgás!
katuska79
 
 


Sziasztok!

Ennyit termelni! MIkor fogom visszaolvasni?!

Lányok! Irigykedve olvasom a pilates-terveket. Hát az én párom nem fog vigyázni a gyerekekre, tegnap kiborítottam a bilit, hogy mi lenne, ha egy kicsit foglalkoznma velem.
Erre kiderült, hogy én egy követelőző, hisztis, önző, gyerekes nőszemély vagyok, aki nem érti meg, hogy most nincs arra idő, hogy kettesben elmenjünk bárhová, nem érti meg, hogy munka van és dolog...
Szóval, lányok, ismét "sikerült" lendíteni a kapcsolatunkon, ma este már kiabáltunk is.
Úgy tűnik, önző dolog az, hogy az ember elvárja, legyen a napi gályázás és a robot után valami közös program a párjával. (S ezt először 8 éve kértem, hogy menjünk el valahová kettesben, s nem kell nekem repcsijegy a Business Class-on, s nem kell nekem kenyai szafari, nekem az is elég lenne, ha megfogná a kezem, s elkvinne egy múzeumba. De azóta semmi nincs...)
Én "követelőzök", közben meg rendszeres az ő futós programja, rendszeresen szervez programot az összes gyereknek, a táncházból, ahol zenél, sosem hiányzik, mert neki a kikapcsolódás jár... Hát persze, nincs is azzal semmi baj, de én meg itthon vagyok, s nem tudok egy rohadt normális szót váltani egy felnőttel.
(Nem beszélve arról, hogy immáron a harmadik CD-tervemet halasztom el, mert családanya vagyok, s nem látom még az esélyét sem annak, hogy bármikor össze tudjak a barátaimmal dobni egy lemezt, pedig egy csomó ötletem lenne. No mindegy! MÁr megint sokkk voltam, elnézést. Csak sokszor azt érzem, fulladok meg!)
Váááá!

Na elmegyek, rendbe rakom a konyhát, s utána lefekszem., tanulok egy kicsit. Bori úgyis nemsokára felkel, s kezdődik a nagy szopizás...

Bocsánat a kifakadásért. Írhjátok meg nyugodtan a véleményeteket, szóljatok, ha zavarok. Tőletek elfogadom a kritikát és a tanácsot, mert tudom, őszinték vagytok.

Na tényleg megyek, fáradt és szomorú vagyok. :(

PS.:
Tetyk! A keservesen kívül most a gyerekdalok mennek még, Borinak azt énekelem.
De mikor igazán szomorú vagyok, inkább eléneklem a bajaimat ezekkel a nótákkal (Erdő, erdő, de magos vagy, édesanyám de messze vagy! Ha az erdőt levágatnám, édesanyám megláthatnám. S ha a lában térdig váslik, úgyes elmenyek odáig...)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Rita!
Szépek vagytok! :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Rita,nagyon jók a képek,látom ott még mindig meleg van

Mági,Bencéd egy vasgyúró

Bálintnak gratula a felálláshoz

Krisz,köszi.Vettem én is macisajtot,hát persze hogy ízlik manónak

Hát én nem érzem magam pillanatnyilag anyagi biztonságban

Tomi közel tíz napja náthás,meg köhög.A köhögés szerencsére nem vészes a náthája viszont ma erősödött,az előbb horkolt is.Úgy zavarja szegényt,nem tud aludni tőle

Mi kb. 11 éve az akkori párommal meg akartunk venni egy panel lakást,leraktuk ügyvéd jelenlétében a 300ezer foglalót.Aztán a tulajcsaj érdekes módon eltűnt,telefonon nem lehetett elérni.Ha rajtam múlt volna,összeveretem a csajt,amiért így átvágott minket.Az ügyvéd meg csak széttárta a kezét hogy ő nem tehet
semmit.Így az a pénz elúszott,ami akkor nekünk elég nagy összegnek számított

Holnap nem jövök,Petrának előre is boldog névnapot!!
liuska
 
 


Sahli: én gyorsan Apát hívtam fel, a videón – amit készítettem közben – hallatszik is , ahogy közvetítek :-) A fényképet meg elküldtem gyorsan pár helyre :-) Tejérzékenység: nálunk ugye Apánál van, bár nem tudom, hogy tejcukor v. tejfehérje érzékeny-e. Miben nyilvánul meg? Hát, ő nem tudja megemészteni a tejterméket.

Csöre: a tejérzékenység apai ágon jobban öröklődik? És tényleg lehet, hogy felnőttkorban már nem is allergia, ha nem tudja megemészteni?

Barti: már én is akartam kérdezni, mit ingáztatok ti a talin? Ki az inga-mágus a csapatban?

Katuska: én Avirát használok, de sajnos nem tudom, hogyan lehet eltüntetni a felugró ablakot :-( Pedig tényleg idegesítő, nekem mindig akkor jön fel, amikor Bálinttal Halász Juditra „táncolunk” és ő megbűvölten figyeli a Windows media player grafikáit. Erre hirtelen jön az Avira, hogy vegyek új vírusírtót :evil: Ami az anyagiakat illeti: egy építkezés sajnos nagyon nehéz lehet, olyan, mint egy lyukas vödör, amibe csak töltöd a pénzt. De le a kalappal előttetek, hogy annyi mindent megoldatok önerőből, hidd el, ezt sokan megirigyelhetik tőletek (pl. én is :oops: ). Petra meg attól boldog, hogy sokat foglalkozol vele, sapkát horgolsz neki, nem attól a kincsesbödöntől!

Mági: ez nagyon durvaaaa!!! Miért fizetitek az ő hitelét??? Nekünk tesóm tartozik elég sok pénzzel és most nem tudja sajna megadni (ja kérem, válság van :cry: ), de hát ez teljesen más, ő családtag (és nem is tűnt el, nem is tagadja le, csak épp most nem tudja megadni). Bence nagyon édes és tényleg milyen nagyfiús a 2. képen!

Mági: mi is ezt tervezzük most karácsonyi ajándéknak, pontosabban olyan falinaptárat, ahol minden hónapnál van 1-1 fénykép az unokákról (Bálint + a 2 unokatesója).

Zsófi: szuper a MT!

Erika: Bálint is éhségsztrájkol, amióta beteg. Szinte csak szoőizik :-( Pedig ma olyan fincsi „babahúslevest” főztem és ebből is 3 falatot evett :-( Köszi a Libero infót, mi éjjelre azt használunk (meg gyűjtök is a kincsesbödönre, már csak 2 vonalkód hiányzik). Bár lehet, hogy én is megnézem a Vaterán.

Z-Kriszti: gratula a mámá-hoz!!!

Kata: Boldog szülinapot!

Rita: nagyon szépek vagytok!

Batkata: nagyon sajnálom a vitát a pároddal. Sajnos tényleg az van, hogy természetesnek veszik, hogy ide járnak, oda járnak, anya meg otthon van, neveli a gyerekeket és a háztartást vezeti. És a baj ezzel az, hogy hiszik, hogy ez így van jól :-( Én a helyedben kivárnám a tökéletes pillanatot (gyerekek alszanak, viszonylag jó kedve van, nem feszült, stb.) és komolyan elbeszélgetnék vele. Mondd el, mi bánt, mit szeretnél, hogy másképp legyen. Aztán ha nem is mond rá azonnal valamit, szerintem elgondolkodik majd rajta, és hátha változik valami. Nem ismerem a párodat, de nálunk ez a taktika bevált.

Na megyek, bedőlök az ágyba, jó éjt!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Liuska: jobbulást Tominak!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Liuska:Pár éve ugyan ez volt nálunk is.István unokaöccse lakást akart venni,volt másfél millája.Azt lerakta foglalónak...Az eladók az említett lakást,mint utólag kiderült,már legalább 20adszorra adták el!!!!! :o :shock: :evil: Gondolhatod...Ebben ügyvédek,rendőrök voltak benne,még az újságban is benne volt,apósommal meg a férjemmel,akik vissza akarták szerezni a cigányoktól a pénzt,akik közben kihívták a zsernyákokat,férjem fejéhez pisztolyt tartottak a semmiért és önbíráskodásért folyamatosan bíróságra jártunk!Ez egyébként nagyon hosszú és durva történet,de a lényeg ez!
Eszméletlen,hogy így átbas*znak embereket és tudják,hogy mi van,hogy csalók,de te meg önbíráskodtál...Azóta már ki is engedték a cigókat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Sziasztok!

Peni:köszi az infót! Sajnos nálunk nincs Auchen, úgyhogy kutakodhatok tovább.:(

maszatmanó:sajnálom a sok éjszakai kelést. Noémi péntek óta minden áldott éjjel 2-fél 5ig fent bulizik.:( Már előre félek a ma éjszakától is, mert sajnos ilyenkor nagyon nincs erőm és türelmem, és olykor elhagyja a számat 1-2 hangos szó, amit szégyellek, de már nagyon kimerültem.:(
Nagyon is egyet értek abban, hogy mindenki a nagymozgásokat figyeli és a kis dolgokra nem fektetünk nagy hangsúlyt. Tapasztalat, hisz én is ilyen voltam. Aztán éjjel megkaptam a löketet.:) Biztos kinevettek, de már hónapok óta mutogatom Noinak, hogyan kell kézzel a szájon brümmögni.:) Úgy gondolom, ha ezeket leutánozza, akkor rájön, milyen jó buli „tanulni”, és másban is leutánoz majd. Persze mostanában kezdtem feladni, már látszólag nagy ívben sz.rt rám, mikor ezeket csináltam. És éjjel, mikor már alig bírtam nyitva tartani a szemem, kislányom a karomban rám nézett, és elkezdett magától brümmögni. Annyira meghatódtam. Mégis figyel rám vmelyik rejtett szemével.:) Kis dolog, de mégis óriási. Nappal szépen gyakorolta is.:)
Persze sütni, és pát inteni nem akar, de most már nem adom fel.:)

Zétény:örülök a javulásnak!!

Kajolásban bizakodom.:) Már nagyon várom, hogy újra visszatérjen a farkasétvágya.:) Ma megpróbáltam újra pépeset adni, ebből azért többet megevett. Tudom nem valami jó megoldás, de míg rendesen helyre nem jön, addig a fő étkezésekkor újra pépeset kap. A kölesgolyót és a banánt úgyis rágcsálja.:)

krisz:lehet már mackósajtot is adni??Noémi már tízóraira köszöni szépen, de nem kell neki gyümölcs.:( Inkább éhen hal. Helyette bevág majdnem ¼ szelet vajas kenyeret. És ha lehet adni kockasajtot, akkor nem unna rá a vajra olyan hamar.:)

erika:épp a minap gondolkodtam el én is a testvér dolgon. Hogy tudok majd 2 gyerekkel ugyanúgy foglalkozni, törődni, hogy tudom őket úgy szeretni, hogy ne legyen egyik sem „kedvenc”. Aztán rájöttem, ha így maradna az életem, kész öngyilkosság lenne még 1 gyerek, úgyhogy nem is gondolkodtam tovább.:(Egyedül biztos begolyóznék, mert most is van néha, hogy éjszaka már úgy érzem nem bírom tovább...aztán mégis, mert bírni kell.

Bálintanyu:még van 1 foglalkozás, csak ott német nyelvű dalokat tanítanak, én meg úgy vagyok vele, először magyarul tanuljon meg, aztán jöhet a többi. Maga a foglalkozás tetszene, mert nekem is jó volt kikapcsolódni, de nem ilyen oktatóval.:(
Gratulálok a felálláshoz!!

védőnő:én is csak akkor látom, ha kötelező papírokat kell kitölteni, vagy épp összefutok vele valahol.

Katuska:nagyon sajnálom a bödönt!:((( Igenis légy büszke magadra! Nagyon ügyes vagy!!!Olyan jó lenne, ha csak a felét tudnám annak, amit te tudsz!:( Mi is ugyanitt állunk. Rengeteg hitel, kocsink most megy műszakira, ami min. 200e Ft+kirohadt a motorszám+betelt a forgalmi...Folyamatosan újítjuk a házat, ahogy összegyűlik egy kis pénz, mindent mi csinálunk, így a szombati nap mindig melóval telik, nekem is. A szülőktől kiselejtezett bútoraink vannak, csak az új, amit férjem csinált. Így a szobák hangulatát nem is részletezem, egy lakberendező sírva rohanna el.:( Noit turi ruhákból öltöztetem, és pár száz Ft-ért elnyert játékokkal játszik. Igaz már nagyon unja, de karácsonyig nem kaphat másikat.:( Még anyósom, aki úgymond segített eddig, mert Noi kapott tőle 1 szobahintát és egy etetőszéket, de már közölte, hogy most már ő sem tud segíteni. Szüleim még abban sem segítettek, hogy a kertben megtermett gyümölcsből adjanak.:(
Múlt 7en 1edül csiszoltam és festettem le 2-szer a leendő gardrób szobát, ami tényleg egy kis szoba. Persze Noémi pont azokon a napokon nem volt hajlandó az idejét megaludni, amikor nekiálltam. Nagyon buli volt tiszta trutyisan lemenni a gyerekért, felcipelni az emeletre, festeni, közben szórakoztatni. Úgy beállítani a babakocsit, hogy lásson, de még véletlenül se fröccsenjen rá a festék. És persze ilyenkor jön rá a gyerekre a „mindjárt éhen halok” érzés, a berottyintás, stb. Ez alatt a 3 nap alatt öregedtem pár évet, az tuti. Persze ezekről férjem nem is vesz tudomást, tök természetes, hogy ha 3 éve ki tudtam festeni, akkor most is...

Tényleg nagyon szupi a kerítés!!Nekünk még az sincs.:)

Petrának Boldog Névnapot!

liuska:köszi szépen, jól esett, amit írtál!Jobbulást a picurnak!

Melltartó:sajnos nekem választásom sincs. Az én méretemben már csak a szakboltokban találok, ha találok...Össz. 2 db melltartóm van, az egyik az „utcai”, a másik az otthoni. És naponta mosom.:(Most sajnos vennem kellett egy újat, mert már nagyon tönkrement. Azt hittem rosszul hallok, mikor mondta az eladó, hogy mennyibe kerül a legegyszerűbb, legolcsóbb melltartó a méretemben. Azt hiszem olcsóbb lenne egy plasztikai műtét.:(

mágnes:én 7köznap nem főzök magamra, csak a gyereknek. Így próbálok spórolni.:( NA jó, néha eszem diós tésztát, mert abból csak a tésztát kell megvenni.:)
Huh, merész dolog volt, hogy a ti nevetekre vettétek. Remélem sikerül behajtani valahogy.

Zsófi:nagyon szupin néz ki a MT!

Batkata:nagyon sajnálom, hogy nem juttok előbbre!:( Teljesen átérzem az érzéseidet, bár nekem csak 1 gyerekem van, és jóval kevesebb gondom. Nyugodtan írd ki magadból, ami bánt!

Rita:nagyon szépek a képek, és persze ti is! Az a kék ruha...:)

Szombaton süthetek 2 tortát, 1 túrót és 1 csokit. Vasárnap búcsú lesz mamánál. Nem tudom miért hiszi mindenki, hogy azért mert itthon vagyok a gyerekkel, tengernyi időm van.:( Megint éjszakázhatok, mert férjem meg ugye céges buliban lesz egész nap. Így segítség sincs, aki Noit lefoglalná.:(

Kép
moffli82
 
 


Sok boldog névnapot Petrának!

moffli látom a te helyzeted sem valami egyszerű!kitartást!

ahogy így páran írjátok a párkapcsolati problémákat,rá kell ébrednem,hogy az én férjem nem is olyan szörnyű,van nála jobb is,de sajnos rosszabb is! :cry:
pedig a múltkor haragomban már én is azt mondtam neki,hogy nem kellett volna hozzá mennem! :oops:

Zéti olyan sokszor fent volt éjfél előtt,de utána aludt reggelig!
este 9-kor még orrszívtunk,egyszerűen nem kapott levegőt!mikor múlik el ez a hülye nátha! :twisted: :?:

itt olyan felhős van,és hideg!szerintem ma beszorulunk egész napra!majd a teraszon levegőzünk! :cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Batkata! ezt a helyzetet nagyon gyorsan orvosolni kell...Te ismered a férjed és tudod, hogy mivel lehet rá hatni. Hangos szóval, kibrulással vagy elvonulással és durcával. Én be szoktam nyögni, hogy el akarok vááááááálniiiii!!!! (közben meg össze sem vagyunk házasdova 8) ) röhög rajta és veszi a lapot.
És nem vagy Önző, mert attól, hogy gyerekeke vannak attól Ti még nem szüntetek meg egy pár lenni és kapcsolatot ápolni kell felnőttes dolgokkal. Ahogy a gyerekeknek is kijár, hogy elmenjenek egyedül táborba úgy Nektek is! (egyébként vannak olyan gyerekek aki kiborulnak ha a szüleik elmennek kettesben valahová és Ő kimarad...de ott nevelési problémák vannak)
Én is este mondtam a páromnak, hogy nagyon ki vagyok ettől az állandó négy fal között léttől, hogy nem tudok kihez szólni és elmennék hetente egyszer kétszer tornázni. Hát elég semmilyen képet vágott hozzá így az orrom alatt odadörgöltem neki, hogy akkor én is sörözni fogok járni...(szerintem csak rosszkor hoztam fel a témát de nehogy már egy kapcsolatban azt kelljen lesni mikor mit lehet mondani)

Kitartás Mindenkinek! az anyagiak tényleg nem számítanak... ahogy mondják csak egészségünk legyen!

És köszönöm a köszöntéseket Petra nevében. Viszem ma csillagbogarat a dokihoz a nyaka miatt. Kíváncsi vagyok hogyan tovább...
katuska79
 
 


Múltkor Bartikánál vetettem fel, hogy mi lenne ha egyszer valahogy összehoznánk, hogy mindenki apára vagy akárkire hagyja a lurkókat és csapunk egy igazi csajos talit? Beülnénk valahová, tök nyugiban meginnánk egy kávét vagy bármit vagy megennénk egy pizzát úgy, hogy senki nem mászik közbe a szánkba.
katuska79
 
 


Petrának Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Petrának boldog névnapot!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katus, Petrának boldog névnapot!

Szerintem is jó ötlet a gyerekek nélküli tali. Én még anyósomra is tudom hagyni hétköznap de.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Petrának boldog névnapot!

Gyerekek nélküli tali: én nem tudok ilyet.

Batkata: sajnos semmi okosat nem tudok mondani. Nálunk ha hasonló (na jó, nem egy lemez) merül fel, Apa rögtön a megoldásokat keresi. Közös, gyerekmentes program, nos, egyelőre én sem tudom elképzelni. Mert amíg egy gyereket az ember könnyebben "elpasszol", 3-at szinte lehetetlen :( Szóval tudom, miről beszélsz, részben.
Azért a pilates (én vizitornában gondolkodtam, oda hívtak) nekem sem megoldható :( Mert hiába bevállalós Apa, elképzelni sem tudom, hogy este, amikor 10 óra munka után hazaesik, a nyakába varrjam a gyerekeket azzal, hogy most nekem tornázni van kedvem. Még akkor sem, ha nekem is járna a kikapcsolódás. Én személy szerint aránytalannak érzem, de azért más a szitu, itt vidéken minden sokkal több idő, mert utazni kell munkába, tornázni, mindenhová :(

Moffli: hajrá torták! És kitartás!

Na, megyek, amíg SAci alszik, megpróbálok haladni a cipőcskével. Már a talp fele megvan :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Reggelt!
Petrának boldog névnapot!

Azt hiszem,vasárnap reggel úgy fogok ébredni,hogy de megnyerném a lottót...Ha a mai reggeli kívánság is teljesült,akkor az is lehetséges,nem?(kár,hogy nem lottózom)Ma arra ébredtem,hogy de megennék egy finom,friss kalácsot...Jövök ki,hát a ott van a friss kalács a konyha pulton...Kívánság teljesítve! :D
Bizti apa hozta,de honnan tudta?Mindent kitalál,egy rugóra járunk.Bizta ő is azt evett volna... :D Na!Úgyhogy én egy jót falatoztam reggelire!
Gyerek nélküli tali:Én nem hagyom senkire a gyereket,kivéve apa.De ha már nem dolgozik,akkor menjen el inkább pecázni...

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Én szombat reggel megyek tornázni....akkor itthon van azuram. Csak Ő még nem tudja :lol:

Máté ma alakítása, hogy a wc-ben elromlott a tartályban a szelep ezrét folyton folyik így el is van zárva. Most épp egy vödörbe kell engedni a csapról a vizet és úgy leöblíteni. Hallom, hogy csobog a víz. Máté mit csinálsz? Ugye nem vizeskedsz. odamegyek, látom csepp gyermekem éppen pisil bele a vödörbe!!!! A WC-t nem éri fel mert magas, a bili meg dedós ha állva akar pisilni:)
katuska79
 
 


Jó reggelt!

Petrának Sok Boldog Névnapot!

Zsófi: nagyon szép a mei tai és bizti kényelmes is :)

Rita: nagyon jók a fényképek és csini vagy a ruciban. Esküvőn voltatok?

Találtam egy tök jónak kinéző használt autósülést, ma megyünk megnézni. Az elvem az volt hogy újat veszünk de most nincs rá keret és ez nagyon jónak néz ki. A csaj azt írta hogy nem balesetes az ülés.
Laikusként mégis van valami amire figyelni kell, amiből észrevehető ha hibás?

sahli
 
 


Eszter ha m egnyered a lottót és jöttök az oclsó pelusért egy zacsi gyűrött 20 ezressel meglephettek :lol:
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?