Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: most ez egy "szimpla" megfázás, egyszer be is lázasodott, amúgy meg a megfázás tipikus tünetei. Sajnos elég lassan jön helyre és kicsit ráment a fülére is. Az állandó hőemelkedésnek továbbra sincs meg az oka, majd ha kijön ebből a megfázásból, elviszem a Madarász u-ba góckeresésre.

Andi: részvétem nagymamád miatt!

Csajok, átaludtam a délutánt, most keltem fel :shock: Előre félek az éjszakától... Bálint még mindig alszik, lassan 3 órája :shock:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


De figyelmetlen voltam én is. Andrea részvétem :cry:

Z-Kriszti! szép a kutya! Nekem nagyon tetszenek. Csak nekünk muszáj házőrzőt szerezni....pedig gyerekek mellé meg Ő lenne a legjobb választás.

Király Petra elaludt kint a babakocsiban erre a párom elkezdett flexelni...

Szólok időben, hogy mikor megy ki! Most hétvégén biztosan nem mert Németországba megy...oda meg nem kell segítség.
katuska79
 
 


Vickybabe! néztem a videókat a blogban és fantasztikus Levi amiket csinál! Valóban úgy mozog, mint egy egy éves!
katuska79
 
 

 
 

Nagyon édes mindegyik baba, már nem is babásak annyira!!

Jelentem tüdő tiszta, doki jó alaposan meghallgatta, azt mondta a náthából visszamaradt vmi a garaton és azt köhögi még egyelőre ne adjak semmit, csak szívjam még az orrát, ha nem múlik néhány nap múlva akkor köptetőt.

Csöre,
már akartam kérdezni, hozzátok hogyhogy kijár még a doki?, nekünk mindig menni kell mióta két hónapos Zille. Jó lett a frizura, nekünk még most sincs ekkora hajunk!

Erika Zsófinak és neked jobbulást.

Immunrendszer
én most adom a cebiont naponta neki, valaki ad oscilo…. homeósat megelőzésre a babájának?, gondolkodom rajta. a dokink nem ismer semmi homeósat őt hiába kérdezem.

Bartika
nem vagy szar anya!!!!!!!!!

Katuska
– Nekem is kb 100 km volt Bartika, gyertek Mágihoz!!!!

CEU-tól levél??? Nem is hallottam róla, valahol regisztrálva vagy Kriszti? Ja Bartikáéknál két lány jött Neked ki!!

Edit
– Bálintnak is sok sok gyógypuszi, nem jó sosem betegen látni a gyermekünket!!

Mindenki kutyusát sajnálom, a miénk is menhelyi, de néhány hete elkezdett bepisilni, és ha sokat fekszik nehezen áll lábra. Most 10 éves, Labrador keverék. Ha vihar van mindig elszökik annyira fél, ha itthon vagyunk akkor be szoktuk engedni és szilveszterkor is amikor petérdéznak.

Jandrea
részvétem nagymamád miatt! Gratula Bianka felállásához!

Erika
Zsófi tényleg nagyon betegnek látszik!!!!

Vickybabe,
hol lehet megnézni Leviről a videókat??

Anyumat lassan átteszik a krónikus belosztályra, az elfekvőbe :evil: :evil: :evil: itt már foglalja az aktív ágyat!! Ott nincs monitorozás, váladék leszívás, és 20 betegre jut egy nővér, annyira szomorú vagyok...

Kép

Kép
lucus16
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:01-kor.
kisbogacs
 
 


Lucus! nem is a távolság a gond hanem, hogy a kocsival a párom melózik, meg tankolni most luxus lenne bele csak úgy "szaladgálni" mikor kétszer meggondoljuk útvonaltervezés után, hgy mikor mennyit megyünk vele. Busszal meg két gyerekkel nem egyszerű...főleg innen mert rohadt sok átszállással jutnék csak oda cirka három óra alatt...plusz átszállási idő és várakozás. Azért az sok ekkora gyerekeknek. Még Petra kibírja mert max elalszik de Máténak az nehéz, pedig imád buszozni. Még mindig a trolit emlegeti amivel Bartikáékhoz mentünk :lol: A HÉV-től biztos odáig lenne...
katuska79
 
 


Lucus nagyon sajnálom anyukádat!Nincs változás az állapotában?

Katuska szerintem is a golden a legjobb választás!egy dologra azért jobban figyelnék,vagy utánajárnék,hogy van-e olyan fajtája ami rövid szőrű,mert nagyon hullik a szőre!Most nem olyan gáz,mert Zéti már nagyobb,és eddig még semmiféle allergiás tünetet nem mutatott,de mikor még pici volt és megjött a tavasz és csomókban szállt a kutyaszőr,na az nem volt valami kellemes!
Ragaszkodó típus,és soha nem bántana senkit,ebben 100%-ig biztos vagyok,ő amúgy is érzékeny lélek,elég ha egy kicsit felemelem a hangom és már meg is ijed!Mindig azt mondom neki,olyan mint egy bárány! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Jandrea:
Őszinte részvétem :cry:

Lucus:
nem lehet Anyukádat szállítani valahová?

Kriszti:
én sem kaptam ilyen mailt, de már csak kiváncsiságból is tetszene az ötlet :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Andi! Részvétem! :cry:

CEU-levél: a párom dolgozott a pszichológiai intézetnél, rendszergazda és programozó volt ott anno.
A nagylánya volt is kísérleten (én is voltam KSZ, azaz kísérleti személy, csak nem a babáknál.. :D), szóval megéri megpróbálni, tök izgi. Nagyon jó dolgokat szoktak kihozni ezekből (mármint a két pasi, akik aláírták). Mi asszem megyünk, legalábbis Apával azt beszéltük, belevágunk, úgysem lesz több ilyen lehetőségünk (nem lesz több kicsi babánk...).

Lucus! Nagyon sajnálom anyukádat!
Biztos, hogy szállítható állapotban van? Nem lehet megbeszélni, hogy nincs szálíltható állapotbaan, ne tegyék elfekvőbe? Sajnos anyukámmal és apósommal is ez volt, bár anyukám maradhatott az aktív ágyas osztályon, de "elfekvő" státuszban. Nagyon rossz ez így, nagyon sok erőt kívánok NEked! Imádkozom értetek!

Na, elteszem magam holnapra, hátha ki tudom magam pihenni.. (Álmodik a nyomor.. :D)
Jó éjt Nektek!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Andrea: őszinte részvétem.

Kutya téma: én azért nem megyek menhelyre, mert a szívem szakadna meg értük. Pedig én is nagyon szeretnék menhelyes kutyust, de tavasszal valószínűleg lesz kiskutyánk. Még vita tárgya hogy milyen. Most egy német juhászunk van, de már elég öreg. A másik kb. két hónapja pusztult el, 17 éves volt már.
Otthon anyáéknál nekem is westim van Mági! :) és nekem is már nagyon régi vágyam volt egy ilyen kutyi. Hihetetlen pörgős jószág, apummal nagyon jól megvannak, mindig van vele foglalkozva, tényleg igényli nagyon. És érdekes, hogy 4 és fél évesen még mindig hihetetlen játékos. Amúgy Charlie a neve.

A fiam csak áll és áll és áll... semmi más nem érdekli. Na jó, néha a távirányító. és a cici... :D

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Andrea: őszinte részvétem :cry: .

Kutya: nekünk nincsen....nem is szeretnék....talán ha a gyerekek nagyobbak lesznek....ha majd ők szeretnének meggondolom. Addig olyan lenne mint egy harmadik gyerek...ja nem az a férjem...akkor egy negyedik gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . 4 gyerekre meg marhára nem vagyok hitelesítve :shock: :lol: .

Lucus: nagyon sajnálom anyukádat.....nagyon nehéz lehet ez a helyzet mindenkinek! SOk erőt kívánok Nektek!!!

KépKép
peni
 
 


Jó reggelt!

Andi: részvétem a nagyid miatt. :cry:
Lucus: a múltkor írtad, hogy kinyitotta anyud a szemét. Ez nem javulás? Annyira sajnálom...
Mági: az a kutyus annyira cuki!

Tegnap délután elmentünk egy baráti párhoz, ahol hamarosan születik a baba. Vittünk babarucikat, pihenőszéket, ami Ádámnak már nem kell. Jól eltelt az idő, 10 után értünk haza. Meg sem fürdettük Ádámot, úgy ki volt nyúlva. Azóta megszakítás nélkül alszik.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek travel system-es babakocsijuk van vagy volt. (ilyet akar venni a barátnőm) Annak a keményfalú mózeses részét be lehet kötni az autóba? Biztonságos az annyira, mint a hordozó? Mert nekem anno azt mondták a bababoltban, hogy csak a hordozót engedélyezik. A barátnőmnek meg azt, hogy a mózest is.

krisz78
 
 


Itt a cikk, arról, amiről pár napja beszéltünk, azaz inkább meghökkentünk rajta. Nem provokálásnak szánom, meg nem is vitaindítónak, csak belinkelem ide. A véleményemet meg már ismeritek. :wink:

http://velvet.hu/poronty/2009/09/29/koz ... nyvtarban/

krisz78
 
 


Andi, részvétem nagymamád miatt :cry:

Zsófi méltatásokat köszönjük. Igen, Már most nagyon házias. :lol: Egyszer azon vesztek össze az apjával, hogy a porszívó villádugóját nem engedte bekapni. :lol: (ami persze tökig vissza volt húzva, ez a gyerek meg nem kihúzza???? :roll: )
Szóval vigyáznunk kell nagyon.

Na. ma reggel jól összekaptunk életem párjával. :(
Múlt héten, amikor színházban voltunk, nem tudtuk, hogy kell még parkolót fizetni, és megbüntettek minket. De mondjuk milyen már, hogy a színházak környékén este 8-ig kell???? Persze ezt nem tudtuk.
Mivel Andrisnak céges kocsija van, első körben mondja nekem, hogy ne is fizessük be, mert úgysem adják ki a nevét. Ezeknek a cégeknek csomó- pont ilyen ügyből kifolyólag- behajthatatlan büntetése van.
Én mondom neki, hogy ő is biztos aláírta a cégnél, hogy bármit csinál, behajthatja rajta a cég. (objektív felelősség) Velem aláírattak még míg dolgoztam.
Erre ő, hogy megkérdezi.
Pénteken még mindig nem kérdezte meg, gondoltam nem baj, van még időnk majd hétfőn.
Végül hétfő este mondja, hogy hát be kellene fizetni. Tegnap nézem a papírt, és ezeknél nem 5 munkanap, hanem 5 naptári nap a határidő. Utána van ugyan még 90 napod, de akkor a dupláját fizetheted.
Hát persze, hogy már nem fizettem be az 5000 Ft-t. Ugyan minek.
Erre reggel kérdezi, hogy befizettem-e.
Én pedig most reggel mondom el neki a történetet.
Erre totál felhúzza magát, becsapja az ajtót, és elhúzza a csíkot.
Utána fél óra múlva (miután egy velős emailban kifejtettem, hogy nem igazán volt igaza) felhív, hogy meg kellene beszélnünk.
És basszus, lehet, hogy én is felelős vagyok, mert mi a fenéért nem olvastam el azt a hülye papírt! De ő is írástudó. Akkor valószínüleg olvasni is tud. El tudja olvasni. Erre Ő, hogy ez nem az ő feladata, az én kezemben vannak a pénzügyeink, és hogy nem vigyázok eléggé a pénzünkre, meg milyen nehéz megkeresni stb. Meg egyáltalán, miért nem tegnap mondtam ezt el neki. Miért tegnap mit tudtunk volna csinálni, amikor hétfőn a Centrum parkoló számláján kellene lennie a pénznek????? Ha hétfőn megnéztem volna, még befizethettük volna.(akkor már csak személyesen) Csak akkor épp a Zsófinak 39°C-os láza volt. Kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy ezzel foglalkozzam.


Bocs, hogy sok voltam, csak muszáj volt kidühöngenem magam.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Krisz! így már nem annyira durva, hogy "zárt" helyen megy a szopi. De mi van ha a tömegben nem akarnak szopizni a babák? Petra tuti inkább hetet csavarodna maga körül szopi helyett csak hogy lássa mi történik:)

Erika!Ez komoly, hogy 8-ig kell fizetni? Mi sem tudtuk....azt hittem mindenhol 6 óra a határidő...
Mi is ilyeneken szoktunk balhézni, hogy miért nem tetted ki a csekket a helyére, miért nem szóltál, hogy még azt is be kell fizetni?
Most behajtós lett a dolog? Én nem szoktam foglalkozni a behajtós levelekkkel. Mennek egyből a kukába. Vannak kézbesítési szabályok is a világon. Ha nem tértivel ajánlva küldi ki a levelet akkor én meg sem kapom. A tartozást simán kifizetem az eredeti összegben az eredeti cégnek oszt kapják be. A cég örül, hogy kifizettem a behajtó cég meg mehet a fenébe. Mivel felszámolóként dolgoztam így tudom, hogy iylen esetben tök nehéz már az adóson követelni mert nem tudják alátámasztani a tartozást.
katuska79
 
 


Katuska, még nem tart sehol az ügy, simán csak 4100 Ft-t kellett volna befizetnünk hétfőig. Szerinted fizessük most ki aztán menjenek a fenébe?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Jó reggelt.
Andrea őszinte részvétem nagymamád iránt.

Lucus nagyon sajnálom anyud, kitartás.

Erika akkor most 10000 ft kell befizetni ?
Bakker, de igazad van szerintem is a párodnak is odakellet volna figyelni. Meg különben is ő jár kocsival melózni biztos esik az útjába egy posta v vmi.

Golden rovidebb szőrű változata a Labrador,nagyon okos kutyák, őket szokták betanítani vakvezetőnek stb... Van zsemle és csoki színű is.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Csak a színházak körül, meg még pár helyen. A citadellánál azt hiszem egész éjjel.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika! menjetek be a centrumhoz és csapjátok ki a balhét, hogy márpedig Ti ott voltatok vasárnap délben, hogy határidőben kifizessétek a büntetést....miért nem voltak nyitva???? Ha kiszabnak egy lehetetlen fizetési határidőt akkor biztosítaniuk kell annak teljesítését is! Én tuti bemennék és villámokat szórnék....elmehetnek a jó édesbe.
katuska79
 
 


Erika! igen én azt tenném. Befizetném az eredeti összeget és kész. A többit meg hajtsák be akin tudják....
katuska79
 
 


Katus, hogy neked milyen igazad van

Odamegyek, Zsófit megetetem, és elindulunk. Na majd meglátjuk mit szólnak! Remélem el tudom intézni

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Továbbra sem vagyok, Lilla még mindig beteg, csak két dolog miatt jöttem.

Andi: őszinte részvétem a nagyid miatt.

És belefutottam a szopis program cikkébe: nos, ugye, zárt helyen lesz. Minden elismerésem az ilyen kezdeményezéseké, több ilyen kellene. Ha tehetném, ott lennék.

Szép hetet nektek.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Jó reggelt!

Erika:Mi is azt szoktuk csinálni,amit Katuska is írt!Fizesd ki az eredeti összeget,a többire meg szarjál rá!
Én nem tudom,hogy mi van Eszterrel.Már 3.napja felkel éjszaka is 1x és nem ám csak a cumijáért,hanem még szopizni akar!Nem értem.Mindig átalussza az éjszakát,már 2hós kora óta.Nagy ritkán kelt csak fel 1x1x,de csak a cumit kellett a szájába dugnom és aludt is tovább.Most meg...Ja és szerintem ettől lehet,hogy megint úgy tele vannak a melleim,hogy extra kemény! :roll: Lehet,hogy estére úgy elfárad,hogy nem eszik eleget?Fürdés után cici van,de 5,max 10 perc után már alszik is...De hát eddig is így volt.Na mindegy...Majd vissza áll! :o :)

Eszter

Kép
eszterem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:02-kor.
kisbogacs
 
 


bocs 2x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.09.30 08:56-kor.
kisbogacs
 
 


Sziasztok
Már megint egy "kicsit" eltűntem.
A derekam még fáj, de már legalább aránylag rendesen tudok menni.
Viszont a Joel ma éjjel alig aludt valamit szinte óránként fölébredt és, ha kivettem akkor is elég nyűgős volt, most már kezdek biztos lenni abban, hogy a foga játszik közre.
Még azt nem tudom, hogyha megyek a dokihoz, hogyan fogok le-föl jönni a vizsgáló asztalról, mert még hanyatt annyira nem tudok feküdni. De ismerve az orvosomat szokott lesegíteni a vizsgáló asztalról.

manocskak
 
 


Jó reggelt!

Szilvi: jobbulást Lillának!

Luca: sajnálom, hogy Anyudat át akarják rakni. Anno Dédit is átrakták (Ő a Merényiben volt), az elfekvő nem volt gáz, sokat törődtek velük, Dédi ugye rendesen magánál volt, de ez nagyon kórházfüggő.

Együtt szoptatás: én továbbra sem tudom elképzelni, hogy Saci szopizna egy ilyen rendezvényen, időre, tömegben de valóban teljesen más így, hogy elvonulnak, mintha nyílt színen folyna a dolog. Így már el tudom képzelni a pozitív végkicsengést :wink:

Képzeljétek, tegnap megtanultam horgolni 8) Az usziban az egyik anyuka (6 :!: gyerekes) megtanított :D tényleg tök egyszerű, gyakorolok, aztán hajrá én :mrgreen:

Eszter: igen, Saci is ezt csinálta, átaludta az éjszakát, majd egyik napról a másikra nem. Azóta, hogy fogzik. Most éppen nekünk jobb (1x kelt, 1-kor), de elég változó.

Hú, Erika, bevallom, ezt nem tudtam követni, de a vitát sajnálom, a Centrum meg elmehet a fenébe. Ezt az 5 naptári napot nem is értem. Lehet ilyet?!

CEU levél: sztem véletlenszerű... én már voltam KSH kosár, MTV statisztika (még gyerek koromban, na belőlem sokat nem statisztikáztak, mert nem tévéztem), miért ne? Egy szám a tengerben, de befolyásolja a végeredményt.

Labrador: az első évben fokozott törődést igényel (értsd: rengeteg, elképesztően sok, és fokozhatnám), de később meghálája. Van fekete is. Papának fekete szukája van, nekünk sárga kan volt.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Eszter! ha megtömöd vacsorára akkor is fel fog ébredni enni. Most ez van. Én is ezzel kínlódtam, hiába evett rengeteget akkor is fel kelt újra vacsorázni. Nem is keveset. Most újra alszik éjszaka és csak cumi miatt ébred fel egyszer max kétszer.
Majd Eszter is túl lesz rajta! Most kell neki a plusz energia a sok mozgás miatt és azt a nappali evéssel nem bírja bepótolni ezért eszik éjjel is.
katuska79
 
 


Csöre! nem csodálom, hogy 6 gyerek mellett horgol....annyi gyereket ruházni :shock: :shock:
ugye milyen egyszerű? a mintákat, különféle pálcákat meg könnyű variálni.
katuska79
 
 


Katus: nem horgol, nincs rá ideje :) én kérdeztem, hogy tud-e horgolni (nálam volt fonal és horgolótű), és szerencsém volt, kézimunka terén otthon van, de jó pár éve nem kézimunkázik. A 6 gyerek mellett dolgozik is, meg házimunka, szóval nincs ideje.
Ja, egyelőre a pálcákat meg tudom csinálni (rövid, 1 és 2 ráhajtás), de egyéb figurákat nem ismerek :) Ez is szép 1 óra alatt, legalábbis igyekszem azt gondolni :lol:

Na, közben Saci bealudt végre cicin. Mostanában csak akkor alszik el nappal, ha gép előtt ciciztetem :shock: Fura egy ízlése van :lol:
Szóval felmosok, kiteregetek, pakolok, és ha Saci még alszik, akkor horgolok 8)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! a többi minta meg ezeknek a pálcáknak a különféle kombinációja. A neten szoktam én is bogarászni. Most épp egy füles sapkát horgolok majd télire :) meg magamnak egy virágmintásat de még nem állt bennem össze a kép, hogyan maradnak formábana virágok, még bogarászom a képet mert leírás nincs hozzá.

http://www.meska.hu/img/product/normal/ ... 5056_1.jpg
katuska79
 
 


Katuska
Engem is tanítottak horgolni, de az már tényleg nagyon régen volt, akkor horgoltam egy kis svájci sapkát.

A sógornőm kötni tanított meg, egy nagyon egyszerű mellény és anyukámnak elég sok fül védőt kötöttem.
A sógornőm komoly pulóvereket kötött a fiainak amit aztán az én két fiam is örökölt, sőt még majd a Joelre is marad.

Ma tudtam beszélni a dokimmal, mondtam neki, hogy miért nem mentem hozzá pénteken, majd jövő hét hétfőre adott idő pontot, addigra bízom benne 100%-os lesz a derekam.

manocskak
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:03-kor.
kisbogacs
 
 


Kriszti: hajolj a mellkasára, ha a garatban vagy a tüdőben van vmi, akkor azt meghallod. Illetve, azért azt látod, hogy "buliból", jókedvűen köhög, vagy szenved, :roll: vagy "semleges"? Remélem, tényleg csak utánozós hangulatában van, és nem beteg :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Andrea! Őszinte részvétem. :(

Lucus! Kitartás!

Édesek a bébik. :)

Betegeknek jobbulást!!!!

Csajok!
Aki velem együtt otthon készít a bébiknek kaját itt egy (szerintem) szuper oldal:
http://freeportal.hu/babakonyha/

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katus: http://koteshorgolas.network.hu/video/k ... nk_viragot én nem tudom követni :roll: :oops:

Hanna: köszi, megnézem :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:03-kor.
kisbogacs
 
 


Hanna: le is mentettem az oldalt. Úgyis ötletválságban vagyok babakaja fronton.

krisz78
 
 


Lehet,hogy emiatt,de mondom csak az elmúlt pár napban.Előtte is rengeteget mozgott,akkor meg mégsem kelt fel enni.Nem tömöm én meg nappal,sem vacsira,csak amennyit eszik,annyit.Nem az,hogy parázok,de pont emiatt nem értettem,hogy eddig meg nem evett éjszaka.De különösebben nem zavar,majd vissza áll a régi kerékvágásba.És lehet,hogy nekünk is a fogzás is.Pedig kint van már az alsó 2metsző,de a felsőket,még nem láttam.
Kriszti:Eszter is szokott direktbe köhögni... :D Köhög,én meg mondom kuckuc'és vigyorogva köhög még egyet kettőt... :lol: De azt észre veszed sztem,ha rendes köhögés...
Tegnap este bekakáltam rajta...Eddig ha mondtam neki,hogy buku-buku,megfejeltük egymást és tök tetszik neki... :lol: Tegnap a tükör előtt állt,nyalogatta a tükörképét...Mondom neki buku-buku és olyat fejelt magára,hogy aszittem sírás lesz...Erre elkezd kacagni... :lol: kisgyagyás.... :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Hanna:Átraktam a másikba a linked,hogy meglegyen,ha kell! :)

Eszter

Kép
eszterem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:04-kor.
kisbogacs
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült mindent visszaolvasnom.

Mindenkinek köszönöm az együttérzést!!! Tényleg nagyon aranyosak vagytok!

A vitát is elolvastam, szerintem azért nem is volt olyan vészes.
Én csak egy dologhoz szeretnék hozzászólni, méghozzá a parázáshoz.
Én paramami vagyok, elismerem. Igenis, elgondolkodtatott, amikor olvastam, hogy mennyi gyerek felül, feláll. Most, hogy már Bianka is feláll, kicsit megnyugodtam, de én igenis fontosnak tartom, hogy akár a félelmeinket is megosszuk egymással. Ha az ember csak azt olvassa, hogy ez a baba is tudja, az a baba is tudja és nem írja le, hogy az övé nem, akkor nem kapja meg a többi 5 anyukától a reagálást, hogy az övé sem. Na most ezt jól megaszontam, de remélem értitek. Nyílván nem fogom minden nap felhívni az orvost vagy a védőnőt, hogy mi természetes, mi nem, de ha látom, hogy igaz, hogy 10 baba megcsinál valamit, de azt is látom, hogy 5 baba nem, akkor megnyugszom, és nem tartom kirívó esetnek, hogy az enyém sem. Ha látom, hogy csak az enyém nem, akkor alaposabban utánajárok és esetleg az orvossal is beszélek.

Szóval előre is elénézést kérek, de én továbbra is le fogom írni, ha kétségeim vannak és megnyugtatást szeretnék tőletek. Mert, ha gond van, szeretnék időben lépni. Már csak azért is, mert tudom, hogy a hugicám is jobb állapotban lenne, ha időben tudtak volna anyuék lépni. Akkor még nem volt nagyon internet, nem volt fórum, most van, és ezt én ki is szeretném használni.

Mútlkor írtam a kölesgolyóval kapcsolatos félelmeimet (félrenyelés), ti írtátok, hogy legyek bátrabb és KÖSZI!!!!! Bianka imádja, Debrecenben pl. nagyon jól jött, hogy amíg mi ettük az étteremben, ő is tudott valamit csócsálni, miután megette a saját kajáját.

Most is szeretnék tőletek tanácsot kérni. Tegnap írtam, hogy Bianka feláll, na azóta én nem merem egyedül hagyni a járókában, mert félek, hogy elesik és beüti magát. Nem az eséstől félek, hanem hogy esetleg rosszul esik és a járókába vagy valami játékba beüti magát. Most is túlparázom??? Tudom, hogy muszáj lenne esnie, mert máshogy nem tanulja meg, de félek, hogy megint a Madarászban kötünk ki. Jogos a félelmem, vagy küzdjem le és hagyjam nyugodtan egyedül a járókában???

Katuska: nagyon ügyi vagy!!!! (horgolás) Szeretném elkérni a mintákat, ha lehet.

Mégvalami: valaki írta (talán Katuska), hogy a Fenistil csepp jó az orrfolyásra. Hülye kérdés, de az orrába kell csepegtetni???? Vagy szájon át adni??? Bianka már kapott, amikor kiütései voltak, de akkor nyílván szájon át kapta.

Kép
jandrea
 
 


Hanna! szuper!

Eszter :lol: :lol: :lol:

Kriszti! reménykedj hátha csak múló gyors tátha...

Csöre! ez nem nehéz virág. Ez volt gyerek koromban az első minta amit megtanultam. Körbe körbe megy a virág csak egymás után sorba nehéz, hogy ne formátlanodjon el. de próbálkozok...végül is amit linkeltem az nem is virág hanem legyező minta amit tudok csak nem iylen szépen.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Elnezest az ekezetek hianyaert,sehogy sem akar magyarra valtani :twisted:

Huuu mennyit irtatok :shock: alig tudtam vissza olvasni.Nagyon erdekes temakon vitatkoztatok.Van mivel egyet ertek massal nem,de ez a szep az emberi kapcsolatokban,hogy nem vagyunk egyformak,maskep gondolkodunk,mi lenne ha mindenben egyet ertenenk?Olyanok lennenk mint annak idejen a kocsik hatso ablakaba kitett bologatos kutyak.

Bartika dehogy vagy te rossz anya,tan utod vered a lanyod nem eteted,nem oltozteted,nem hallgatod meg,nem beszelgetsz vele,vagy nem szereted?Dehogy,mind ezt meg teszed s meg is...Mert most ilyen ez a korszak,nalunk zajlotak durvabbak is,mindenre azt mondta rossz anyu vagy...,nem szeretlek...,mamat szeretem...,nala maradok soha nem jovok haza...(ott is maradt,egy-ket napra, utana jott haza es az nap en voltam legjobb,a legszebb,a legnemtudom en milyen anyuka)Sokszor meg is siratot,mert a lelkemet kiteszem erte es ez a koszonet, aztan 2-3 honap ez kimaradt, jott mas.A teljes 4 es feleves magabiztossagaval ,,tudja"hogy amire en azt mondom feher az fekete stb.Egy darabig semmit nem akart kerni csak ,,kell"es kesz beletelt ennek is az atnevelese vagy kethetbe de tul vagyunk es tul lesztek ti is egy nagy adag turelem, hosszas ra beszeles,s egyik rigojat a masik utan novi ki.Kitartas! :wink:

Peni es Erika jo nektek egyikotok gyereke ,,foz"a masik ,, takarit" :lol: :wink:

Lucus sajnalom anyukadat,irtad volt,hogy ha beszel hozza a testvered kinyitja a szemet azota nem volt valtozas?

Jandrea fogad reszvetemet.
Gratulalok a felallashoz,noveny evo a gyerek...szimpatizal a vegetarianusokkal...Az ennyem is, csak o a szoba novenyekre hajt ,mind elraktam az utjabol :roll:

Beteg babaknak es mamaknak jobbulast.

De jo nektek talkoztok.

Majd meg jovok.
Sziasztok!
Tetyk

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Katus: értem :)

Andi: a szájába (fenistil)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Andrea! nekem ugyanúgy itatni kellett vele a fenistil cseppet.
Igazad van ezzel, hogyha nem parázunk nem tudjuk meg, hogy másnak is van iylen olyan aggodalma. És ez valóban így van ha egy egyforma életkorú társaságból 10 babából 8 tudja ugyanazt és kettő nem akkor arra a kettőre oda kell figyelni!

Eleinte maradj vele és mutasd meg neki hogyan kell leülni. Hajlítsd be a térdét. Hidd el megtanulja hogyan kell elesni! DE ehhez hagyni kell egy párszor elpuffanni!
katuska79
 
 


Csöre! elmagyarázom szívesen ha begyakoroltad az alapokat és iylet akarsz majd csinálni.
katuska79
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:05-kor.
kisbogacs
 
 


Ok, Katus, köszi, majd alakítunk horgoló-klubot :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:06-kor.
kisbogacs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?