Új privát üzeneted érkezett!

Erika, Vicky: tudom, hogy nagyon nehéz lelkileg feldolgozni egy kutyu elvesztését is, de én mindenképpen szertnék majd. Tudjátok, hogy Milán és a leendő tesói is megtapasztalják, hogy mennyi jót tud adni egy kuytus, és hogy ők is úgy álljanak az állatokhoz, ahogy az Apjuk és én is.

Nekem megfordult a fejemben, hogy a 3 kutyi közül egy mindig öreg menhelyes kutyi lesz, hogy megszépítsük a hátralévő életét, de Apa mondta, hogy azt nem bírnám lelkileg, és igaza van :( Egyszer egy kóbor kutyit vittünk el állatorvoshoz, kiderült, hogy szoprnyicás (nem tudom így írják-e), és el kellett altatni. Én úgy zokogtam, mintha azt a kutyát nem csak 2-3 órája ismertem volna, hanem minimum velem nőtt volna fel.

biga.csiga
 
 


Ő meg az én Lizim. Ez tavasszal készült, amikor még teljesen jól volt.


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.09.29 10:42-kor.

krisz78
 
 


szerintetek Zsófi kaphat hársfateát?

Kép
Kép
cs_erika
 
 

 
 

Krisz: köszi :) Nagyon okoska is volt, tacsi-németjuhász keverék :)

Amikor másoknak mondjuk, hogy mi a szándékunk (menhelyről kutya), mondják, hogy nagyon nehéz lesz, mert ha egy ilyen gondolkodású/lelkivilágú ember, mint én beszabadul egy ilyen helyre, az összes kutyát haza akarja majd vinni... És hogy őszínte legyek tartok is attól, hogy nem fogom tudni, melyiket mentsem meg, mert azt hiszem tényleg mindet akarnám :roll:

biga.csiga
 
 


Krisz: nagyon szép. Imádom a németjuhászokat ;)

És egy sztori még gyorsan, bár ez sem vidám kifejletű:
Anyum amikor járni tanult egy farkaskutya segítette, az ő szőrébe kapaszkodott, ő volt Cézár. Egy kép készült róla, anyu ott áll mellette, olyan magas, mint a kutya.
Nagyon okos volt, és ezért elvitték a határőrséghez, de mindig visszaszökött papáékhoz. Egy ilyen alkalommal a vadászok kilőtték :cry:

Erika: passzolom, de nem hiszem.. Itt a neten nincs róla valami?

biga.csiga
 
 


Én azért nem mennék be menhelyre, mert nem bírnám végig nézni őket. Mi alapján válasszak egyáltalán. Amikor a TV-ben mutatják a csupa szomorú szemű kutyát......
Én még dolgozni sem tudnék ott, mert sokszor el kell altatniuk, mert nincs több férőhely.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Na most megkóstoltatom a múlt héten kapott spenótot a lánnyal. Remélem nem köp szembe vele. :)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Na, megjártuk a fül-orr-gégészetet, csúnya a bal füle és a torka is szegény Manónak :cry: Most nyűgös is ráadásul, gondolom nem tett jót se az, hogy macerálták a rendelőben, sem ez a hidegfront :cry:

Katuska: kijött a szerelő, egy órán át kínlódott vele, de csak nem javult meg. De aztán másnapra elromlott a mosogató lefolyója is, gondolom áttuszkolhatta oda a trutyit.... Most jó a mosogatógép (magától megjavult :lol: ), de nem tudom használni a mosogatót :cry: Férjem ma vesz csőgörényt (jó szó, mi?), meguntuk, hogy félévente fizetünk 10-15 eFt-ot azért, hogy azt a hosszú spirált bedugják a lefolyóba....

Kutya: ne meséljetek már ilyeneket! Nekem még sose volt kutyám, csak hörcsögeim, azokat is mind megsirattam, amikor elmentek :cry: :cry: Biga. Kriszti: menhelyes kutya: egyrészt nagyon nemes cselekedet, amit írsz, de mi sajnos megjártuk az ikerszomszédunk jótékonykodását: kihoztak a menhelyről egy lelkileg eléggé sérült kutyát, aki állandóan ugat. Igyekszem toleráns lenni, de mikor nem tudok kiülni a teraszra meginni a kávémat, mert ordít a kutya (meg nem lehet vendégeket hívni, meg éjjel is ugat, meg felébreszti Bálintot, stb.), akkor bizony én is Afrikába száműzném azt az ebet :twisted:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Vickybabe! Te melyik tápszerbe találtál citromfüvet? mert én még egyikben sem...pedig az összes kereskedelmi forgalomba kaphatót kipróbáltuk már....egyébként meg a citromfüvet simán lehet adni, szokták is nyugtatónak főzni. A barátnőd babája valszeg allergiás mindenfajta fűre fára ha a citromfű kiütötte. Gondolom az összes keresztes és fészkesvirágzatúra....de tényleg érdekelne melyik tápszerben van. Ízesítettben talán?
katuska79
 
 


Én is sajnálom a menhelyi kutyákat, dolgoztam is velük nagyon sokat. Nem vennék magunkhoz egyet sem...főleg gyerek mellé nem. Csak akkor ha kölyök még.
katuska79
 
 


Megint nagyon jó téma nekem gyengéim a kutyák
A nagyfülű baset hound fajta 5 évet lakott velünk panel lakásban irtó okos inteligens olyan szinten hozzánknőtt mi már azt magsirattuk mikor tavaly nyárvégén kikerült a telekre. Három hónapja kapott egy vírust nem sok asélyt adott neki a doki de mivel jó kondiban van így tulélte, én akkor is nagyon megsirattam, el sem tudom képzelni hogy egyszer elmegy. Ő mellé szereztük a nagy feketét 3 éves lány újfullandi életmentő kutya, hogy ne legyen egyedül. Nagyon ragaszkodó szeretetéhes, védelmező kutyus. Majd tavaj ősszel a haversrác eljött és elővett a hátizsákjából egy hat hetes crein terrier kutyust, olyan pici volt mindig a pocakomra mászott és ott melegedett. Igy lettek hároman, nemrég majdnem lett egy negyedik is csak végül lebeszéltem magunkat róla mert már ezek is nagyon sokban vannak és muszáj határt húzni mert meg sem állnánk még lehet tíznél sem.
Levente iszonyatosan imádja őket és ők is Levit. Védelmezik, nagyon vigyáznak rá. A múltkor a szomszédasszony átnyúlt a kerítésen megfogta Babi kezét a nagy fekete pedig rámorgott hogy "el a kezekkel". (Pedig ismeri meg volt már nálunk a nő)

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


nem köpte rám, szimplán kihányta, így elővettem az őszibarackot sertéshússal.
Na abban pedig krumpli darbok vannak. Zsófi a krumplit egyáltalán nem szereti. Tök jók vagyunk ma. :lol:

Kaphat hársfa teát és csipkebogyó teát is. Megkérdeztem a gyerekorvostól

Kép
Kép
cs_erika
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 14:06-kor.
kisbogacs
 
 


Edit: szegény Bálint! Jobbulást neki, remélem mielőbb kilábaltok!
Egyértelmű, hogy egy menhelyes kutyi sok mindent megélt, de ezzel pontosan tisztában vagyunk, és tudjuk, hogy sokkal több törődést igényelnek, mint egy kölyökként beszerzett. Azzal azért nem ér véget a történet, hogy kihoztuk ott a kert, kap kaját, meg vizet, aztán csinál, amit akar, én meg hú de király vagyok, hogy milyen nemes cselkedetet vittem véghez! Azért az ugatós kutyával is lehet mit kezdeni törődéssel és szeretettel, egy idős kutyát is lehet nevelni. Ahogy az ember is holtig tanul ;)
Amúgy én olyan elvetemeült vagyok, hogy előre bejelentettem Apának, ha ő szoliban lesz, a kutyák jönnek a házba, feltéve, hogy akarnak :roll:

Katus: nem akarok hülyeséget írni, de nekem úgy rémlik a Milupás jóéjt tejpépben van, így lehet a Milupa jóéjt tápszerben is :roll: Amúgy Milán kapott ilyen tejpépet, és baja nem lett tőle, tény, hogy az éjszakát sem aludta át, de hát majd eljön annak is az ideje. Egyszer csak! :D

biga.csiga
 
 


Mi vasárnap hoztunk el az állatorvosunk ajánlásával egy fekete Német juhászkutyát.
Ma kapta meg az oltást is nagyon jól érzi itt magát nálunk.
A gyerekeket nagyon szereti, nagyok okos és értelmes kutya, pedig nem igazán lett úgy iskolába hordva csak otthon foglalkozott vele a gazdája. Igazi tekintély itt ez a kutya.
Nekem amikor gyerek voltam akkor volt egy kölyök szintén ilyen fajta kutyánk.
Sajnos édesapámat (1987-ben) műtötték és kórházban volt. valahogy kiszökött, hogy megkeresi aput és olyan jó fej kutya volt az úttesten csak zebrán közlekedett.
Végig járta azokat a helyeket ahol apuval is járt, hátha megtalálja őt.
És amikor már jött haza felé pont a zebrán jött át amikor egy autó elütötte őt, úgy megsirattuk anyuval, mintha egy ember lett volna, apukámnak nem is mertük rögtön elmondani csak amikor már haza engedték őt a kórházból.

manocskak
 
 


Nagyon szép Lizi azt mondják a németjuhász is jó gyerek mellé.
Bcs a te kutyusod is nagyon okosan néz a keverék kutyák átlagban tovább élnek mint a nagyon túltenyésztett fajták.
Nagyon szomorú történetek, és tényleg így van nagyon jó lelki társ is egy kutya, nekem ha rossz kedvem van mindig tudja a nagyfülű, megérzi és jön oda szeretgetni.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Erika: :D Figyu, ha beteg Zsófi inkább a jól bevállt kajákat add neki, annak talán jobb lesz a fogadása ;)

Kupi: üdv a klubban ;) Gyönyörűek a kutyáitok!!!

Kriszti: nagyon szép Rexi, szegény ő is sok mindent megélt :( De nagyon okos szeme van ;)

biga.csiga
 
 


krisz de szép a kutyátok,nagyon sajnálom!

Nekünk is van egy goldenünk,bár én most nem szeretem annyira,mert kiássa a fél kertet,úgyhogy minden reggel a menhellyel,no meg a söprűvel fenyegetem!
Tavasszal és ősszel van ez a zizije,hogy ásni kell! :cry:

Kép

Katuska kb. mennyi idő mire megszervezitek a ruhák kiszállítását?Szeretnék én is küldeni,de Pestre postán nem tudom hány nap alatt ér fel!Ma megpróbálom összeszedni,amit szánok,és majd írjál légyszíves,nem szeretnék lemaradni!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Köszi a Saci méltatásokat, nagylány ő már, bizony :lol:

Kutya téma: Zaza 2 éves volt, amikor volt egy labradorunk, Berci. Megszökött (vagy elvitték), napokig kerestük, nem lett meg. Zaza is, Mesi is a mai napig emlegeti.

Közben megjártuk Harasztit, vittem a kocsi zöldkártyára, meg olajcserére, kiváltottam a fenistilt, és vettem gyönyörű fonalat a cipőcskéhez 8)

Bálintnak gyógypuszik!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kriszti: nagyon szép Rexi! Biztos nagyon hálás, hogy mamád befogadta.

Z-Kriszta: imádom a goldeneket! Annyira okosak, szelídek.

Kutya és gyerek: szerintem nagyon jó hatással van a gyerekekre egy kutya. Megtanulják, mi a felelősség, a feltétel nélküli szeretet, gondoskodni valakiről. Én 8 évesen kaptam az első kutyám, Buksit, a kis keveréket. Nagyon vágytam rá.
Csak panelban hogy adjam meg Ádimnak azt az élményt, amit nekem jelentett Buksi? Hátha addig lesz egy kertes házunk. Vagy majd a mamánál?
Azt viszont meg fogom engedni, hogy hörcsögöt tartson itt a lakásban. Nekem is volt, soha nem volt büdös, lelkiismeretesen takarítottam.

krisz78
 
 


És a teák: én kamillát és hársfát adtam eddig, meg mecsek teát. A citromfű tényleg allergén? Melyik? Amelyiket itthon hívjuk annak, és nyugtató?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Szonja másfél órája alszik. ilyet is régen csinált. biztos a front...
az én torkom nem jobb, sőt a közérzetem is romlik. megyünk le vmi homeosért majd délután a gyógyszertárba...
kakukkfűteát ihatok, legalábbis a gyerekorvos nem mondta hogy nem szabad, pedig már többször is említettem neki. nem volt baja eddig Szonjának tőle, pedig sokszor ittam már korábban is.

Nekem is volt kutyám, kistermetű, shi-tzu, Marcipánnak hívták. Szívbeteg volt szegénykém, de sokat élt így is. Anyut viselte meg nagyon, hiszen mi elköltöztünk. Mondjuk nekem sem volt vmi remek, hiszen szinte Marcival nőttem fel. Ha megyünk kertesbe, nekünk is lesz kutyánk, férjem is nagyon mondogatja mindig. És menhelyről szeretné. Hát, tuti én is az összeset hazahoznám... régen is vittem haza 1-2 kutyát az utcáról, anyuék ki is voltak ettől... de kerestünk nekik gazdit.

Zeteny: gyönyörű a kutyátok!!!
czzsofia
 
 


Sziasztok!

Feladom a visszaolvasást, megpróbáltam, de múlt hét szerda óta nem tudlak titeket behozni. Akkor jöttünk haza Debrecenből. 4 napot voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére Bianka is, pedig azért egy kicsit tartottam ettől az úttól. Éjszakánként is csak egyszer ébredt, pedig külön helyiségben volt, igaz össze voltak nyitva a szobák, de engem nem látott. Nem készült sok kép, de majd rakok fel.

Rólunk: továbbra is ránk jár a rúd. Szerdán hazajöttünk, Bianka nagy örömömre kapaszkodva feltérdelt. Na ez annyira megtetszett neki, hogy mindenhol ki kellett próbálnia, így a polcnál is. Ott megcsúszott egy kicsit a keze és lefejelte a polcot, lett egy szép kis sebünk. Megjegyzem, ott voltam mellette 10 cm-re, mert mindig attól félek, hogy hátra esik, de ő előre bukott, így nem tudtam megakadályozni.
Még Debrecenben pedig fürödtünk a medencében, a szélén növények. Állandóan azokat akarta tépkedni, persze én nem engedtem. Erre kb. 20 mp-re elnéztem, mert a páromra figyeltem, egyszer csak elkezd Bianka köhögni. A kis buta leszakított valami fű-félét, bevette a szájába, ami megakadt a torkán. Még az volt a szerencse, hogy szép nagyra tátotta a száját, ahogy köhécselt és ki tudtam kapni.
Aztán pénteken sajnos meghalt a nagymamám. Már régóta számítottunk rá, de azért megviselte a családot. "Szerencsére" kórházban volt, így nem a szüleim találtak rá, ami azért szerintem nekik jobb. Már évek óta pelenkázni és etetni kellett, mert önállóan már felülni sem tudott, tudom, hogy ez így jobb neki is, de azért apukámmal együtt zokogtunk. Na jó, erről ne beszéljünk többet.

Továbbra is megpróbálom behozni az olvasási-lemaradásomat.

Kép
jandrea
 
 


És a legfontosabb: ma Bianka is felállt!!!!! Na azóta állandóan állni akar, engem meg a frász kerülget, mert még vissza nem tud menni a földre.
A felülés nálunk is teljesen kimaradt!!!!

Kép
jandrea
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Ennyire beteg Zsófi.

Ha rosszalkodni kell nagyon jól érzi magát. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Ma meg a c@ar idő miatt ültök a gép előtt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a lezárt témákra már nem reagálok, a többit meg méwg nem olvastam, 'zile segít nekem gépelni.

Vasárnap óta nelkezdett nagyon csúnyán köhögni, du megmutatom aq dokinka, eszembqe jutott, amikor mági Annája köhögése tüdőgyuszi volt :( :( :( De hó a kedve, nem folyik az orra, nem lázas.

Ja nekem is jó a csütörtök.00000000w000000 na nem hagy

Kép

Kép
lucus16
 
 


Zétény
Nagyon szép a kutyátok. Tisztára emlékeztet engem ami később volt kutyánk, de ő Lengyel hegyi pásztor volt, sokan azt a fajtát a kuvasszal keverték annak idején mivel M.O.-on kevés volt/van belőle.
Őt sajnos el kellett altatni, mert beteg volt. :cry:

manocskak
 
 


Sziasztok!

Elküldöm még egyszer a Leporelló időpontjait és a fontosabb linkeket.
Időpontok:
október 8.
október 15. Babanetes, kezdés kb. 10 - fél 11 körül, 3/4 1-ig maradhatunk...
október 29.
november 12.

Leporelló oldala a neten:

http://www.fszek.hu/konyvtaraink/del-pe ... _hid=34088
Térkép:
http://old.utcakereso.hu/map3/index.php ... oooooooooo
Képek a könyvtárról:
http://picasaweb.google.com/fszek0903/M ... iKonyvtar#

Várunk Benneteket!

Most megyek, Borcsa ismét pakolja a Bakelit lemezeinket. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Este, remélem, tudok mostmár nyugodtan olvasni, hozzáférek a sok gyályázástól a géphez (s most, hogy Apa kilábalóban van az imnfluenza-szerű nyavalyából..)
Addig is szép napot Nektek! :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Ő White Golden Twig Robin, azaz Hobi :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254225163.1507.jpg[/img] A mi kutyunk :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági meg ne sértődj azon amit most írok :lol:

Első ránézésre játékkutyának tűnt. :lol:

Egyébként nagyon aranyos. ilyen kicsi kutyát talán mégis csak beengednék az életünkbe. Mennyire nyugodt, vagy nem nyugodt? Egy volt kolléganőméknek is ilyenjük volt, biciglin szállítótták elöl kosárban. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mági!
De helyes!
A többi kuty is az, ha lenne udvarunk/kertünk, nekem is bizti lenne kutyám, de nincs. Így azt gondolom, nem lesz, az a véleményem, hogy a kutyának a kertben a helye, nem a házban.
Mági! A talira nem tudunk meni, de remélem, egyszer tudunk találkozni... :(

A visszaolvasással nem fogok haladni, Bori megint pakol! Nem akarm eltenni a cuccainkat előle, szeretném, ha megszokná, mit lehet és mit nem, mi az övé és mi nem. Így aztán egész nap a számat tépem, hogy ne, azt lehet, ezt nem szabad, azt igen...

Jajjj, megyek, Kőműves Kelemen mindjárt 2 darabban....

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


http://bolthely.hu/arcanum/id/01575_Tej ... akat__250g

Ez a fajta volt. A kórházban mondták nekik, h a "kedves" gyártók elfelejtik említeni, és már nem egy ilyen esetük volt...nem ijesztgetni akartam, csak én emiatt inkább ezt a fajtát nem próbálom ki... :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Mági és ti hol tartjátok? Veletek van a lakásban ? Ő egy kis vesti nem.(terrier)

Amúgy nálunk a kicsivel van a legtöbb gond, igazi kis terrier, vérében van a pörgés. rágás, ásás, ritka mikor alszik.
Nem biztos hogy mindig a kicsi a jó választás :D

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Erika:
Dehogy sértődöm :lol: Mi is mindig ezt mondtuk róla, amikor kicsi volt, mostmár nagy , és nem játékkutya kinézetű :wink:
Mivel terrirer, ezért nagyon játékos,fáradhatatlan. :lol: Igazi egyéniség,nagyon okos kutya :)
Arra számítani kell vele, hogy3-4 havonta érdemes elvinni kutyakozmetikába.
Anyumnál van, nálunk nem érezte volna jól magát :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kupi:
Nem, nics nálunk.
Meg lehet kövezni, azért, amit most írok, de vállalom.
Szóval régóta szerettem volna ilyen kutyust, és mivel a vetélésem után nagyon magam alatt voltam sokáig, így Apa kedvezett nekem. Megérkezett a kutyus, másnap kiderült, hogy terhes vagyok. :lol:
Nagyon jól elvoltunk, lakásban lévő kutya, de a gondok akkor kezdődtek, amikor Annával be kellett feküdnöm minden héten egy napra a kórházba. Szegény kutya 12 órát volt egyedül. Aztán ,amikor megszületett Anna, tiszta depressziós lett, én egyedül otthon Annával és a kutyával, ő nem jöhetett be a szobába, én Annával foglalkoztam sokat, Hobi pedig unatkozott. Tiszta depis lett, én bőgtem,mert sajnáltam,aztán jöttem Apumák, hogy elviszik 1 hétre, hogy helyrekupálják. Ahogy Anyuékhoz ért, mint akit elvágtak, jó kedű lett, mindig volt vele otthon valaki, sokat játszotttak vele. Beláttam, hogy így jobb a kutyámnak, boldog és kiegyensúlyozott. Jó így apuéknak is,mert imádják. Szóval így maradt ott.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Krisz: Kópé panel kutya volt, de tény, hogy nyaranta több heteket töltött a papáéknál a telken. Méretre olyan spániel forma volt. A lakásban tartott kutyánál a sétáltatási idő fontos, egy csomószor volt, hogy a gimis osztálytársaim mentek csavarogni, én meg jöttem haza kutyát sétáltatni. De úgy örült nekem, hogy a fene se bánta ;)

Kriszti: jobbulást Ágnesnek! Dokival beszéltél, vagy mentek majd?

Kriszta: jaj, a ti kutyátok is nagyon szép, Zéti imádja, igaz?

Mági: nagyon hasonló játék plüss kutyám van, de az legalább 18-20 éves :D

Kupi: túltenyésztés :mad: Keverék kutyunál szerintem azon is múlik, hogy kicsi vagy nagytestű kutyáról van-e szó, mármint, hogy meddig él. Papáméknak egy kaukázusi németjuhász keverék kuytájuk volt, de csak 9 évig élt. Kiderült, hogy epilepsziás, és amikor nem voltak otthon volt egy rohama a kertben, volt vér is, de nem tudjuk, hogy pontosan mi történhetett :(

Ő volt az, Cézi:

Kép

Lucus: jó volt olvasni a hsz-od, Zille szépen kiegészítgette, kis nyelvújító :D

biga.csiga
 
 


Abszolút megértelek dehogy kövezlek meg ezért, neki is így a jobb.Ő tényleg az a fajta akivel nagyon sokat kell foglalkozni. Nálunk is mikor kiderült hogy jön Levi akkor gondolkoztunk el, jobb lenne ha kint lenne mert a gyerek melett nehéz lett volna foglalkozni vele is. Ezért szereztünk hozzá társakat így hárman igazi mókamesterek.

Erika látom Zsófi nagyon beteg :lol:
Nagyon cuki, segít takarítani.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Mági: nekünk a macskánk landolt anyóséknál ;) Én nem kövezlek meg, főleg hogy Hobinak is jobb helye van, meg macsekunknak is ;)

biga.csiga
 
 


Edit, szegény kis Bálint :( kiderült már pontosan, h mi ez a betegség?

Andi, gratula Biankának az álláshoz! NAgyon ügyes! :D

Betegeinknek gyors jobbulást!!!!!!!!

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! Nagyon köszi! erre tényleg rá is van írva! én a tápszeres jóéjttel kevertem.

Mágnes! olyan édi ez a "játék kutya". Imádtam ezeket kozmetikázni mert oylan látványosan széppé lehet őket varázsolni amikor már úgy néznek ki, mint egy torzonborz keverék.

Biga.Csiga! Cézi is kifejezetten jóképű keverék. Vannak iylen szerencsés keverékek...

Én is épp gondolkodom, hogy majd tavasszal miylen kutyánk legyen. Valami közepes termetűre gondoltam vagy kisebbre. Olyan spániel méretűre de nem spánielre. Azok nagyon nem nőttek a szívemhez...
Őrizze a házat, ne ugasson csak ha muszáj, ne romboljon le mindent ha nem megy minden nap sétálni és legyen birka türelmű. Van ilyen? Én még az uszkárt szeretem de a párom nem bírja mert szerinte azok oylan izé kutyák :wink: de legalább a szőrük nem hullik ezért plusz pont jár neki.
katuska79
 
 


Erika! a lányod máris miylen házias. AJánlom a fiús anyukák figyelmébe:)

Andrea! gratulálok a felálláshoz Biankának! MAjd megtanul leülni is gyorsan.
katuska79
 
 


Hát igen örülni tudnak az embernek, mindig ott tolonganak a kapuban, legalább 10 perc mire megnyugtatjuk őket. De ha már eljöttünk haza és valamit ott felejtettünk és visszamagyünk ugyanolyan örömmel várnak pedig csak tíz perc telik el.
Én egy órával keltem hamarább mert reggel mindig én vittem le azóta is hiányoznak azok a reggeli séták, sose sajnáltam az időt rá.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Katuska, szívesen :D

Csajok, most volt itt a védőnő, megkérdeztem a sétáltatással kapcsolatban. Látta, Levi miket csinál, azt mondta, őt már nyugodtan lehet, hiszen ő magától is ezt csinálja egész nap, kapaszkodótól kapaszkodóig megy, a séta ugyanez, csak én vagyok a kapaszkodója. A pici babákat nem szabad sétáltatni, aki magától még nem menne. Amúgy azt mondta, h amiket L. csinál, átlag 1 éves babák csinálják (lépegetés, mutogatás, szavak).

Kép
vickybabe
 
 


Viki: így van, Levi is kb 3 hónappal "elszaladt" :lol: :lol: :lol:

Kutya: vmikor nekünk is lesz, Apus nem engedte eladni a kutyaházat. Sztem idén már nem, inkább tavasszal. Á, a kutyánál is csak azt kapnám, mint a gyerekeknél, hogy elkényesztetem. Vajon miért? :roll: :lol:

Itt eszméletlen szél van :( A nap süt, meleg van, de a szél viszi ezt a jó kis homokot, tele az ember szeme-szája. Ráadásul Saci pár napja úgy döntött, hogy babakocsi sztrájkot tart. Azzal szoktunk menni a nagyokért, elfér rajta Sacin kívül a kajám és a két iskolatáska. Hát nem, vigyem Őt a hátamon, a kaja a kezemben, a nagyok meg cuccolják csak a táskájukat :? íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ez nem én voltam :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Viki:Nem csak ebben a milupában van citromfű...Én milupát veszek midig és úgy emlékszem más gyümisben is van.Most megnéztem a szekrényben,de pont nincs olyan...Egyszerre meg szoktam venni vagy 10-12 dobozzal...Onnan tudom,hogy nem csak ebben van,mert banánosat nem nagyon szoktam venni,de olvastam már másfajta gyümölcsös milupás dobozon is!Én nem hallottam még róla,hogy allergizál a benne lévő kis mennyiségű citromfű,de lehet...Mindenesetre,eddig nem volt vele gondunk és nagyon szereti.Majdnem minden nap ez a vacsija...
Szépek a kutyák!Nekünk 4 kutyánk van,folyamatosan cserélődnek és bővül a csapat 1 kis kutyival,de szerintem ha ezek kipusztulnak...Van egy keverék(Bonifác)aki már 17 éves és vak,süket,állandóan legurul a lépcsőn,megy és egyszer csak elesik,felborul...Nem sok kell már neki és le is fogyott.A másik öreg Bettyke,ő egy törpe palota pincsi...Ő is vak is ,süket is...Van még johny-ka,ő egy pekingi pincsi,befogadta anyósom,itt ólálkodott a kapu előtt.Kerestük a gazdáját,plakátolgattunk,de semmi.Itt maradt és mindenki szereti.Olyan kis hálás...Biztos hogy bántották és ki lett dobva"szerintem megunták és látták,hogy itt jó helye lesz...Vagy nem tudom...Mindenesetre nagyon félt a gyerekektől,de mára már Eszternek is tartja oda a fejét,hiába csak nyúzza... :lol:
Ezen kívül van egy spániel(Dante)Ő is fiatal még csak 6 éves.Egyiket sem mi hoztuk ide,de mind anyósomnál kötött ki,mert ő volt itthon,ő etette őket stb.
Ezért mondtuk,hogy már csak akkor hozunk ide kutyát,ha már nem lesznek ennyien...De most mi hozunk...Vagy lehet,hogy nem is.Majd ha már nagyobbak lesznek a gyerekeink és netalántán elmegyünk innen,akkor...
Ja és nem semmi kutyák,nem esznek meg akármit...Csak a májkrém,de abból csak a globus,meg csirkefej.Ja,és a rántott hús.Te egyed a panírt,nekik meg mehet a husi... :roll: :lol:
Minden ismerősünk hangoztatta már,hogy ő de szeretni nálunk kutya lenni..Talán majd a következő életben... :lol:
Tényleg kivételes bánásmódban részesülnek sok más kutyákhoz képest...
Betegeknek gyógyulást!!!!Édesek és nagyon szépek a babák!

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Andrea részvétem nagymamád miatt!
Bianka nagyon ügyes!Édesapádnak nyújtson ő vigaszt!

Köszi a kutyus dicséreteket!A neve egyébként Honey.
Zétény nagyon csípi,megfogni még nem engedtem neki,de azt hiszem nagyon jóban lesznek!Honey is elégé el van hanyagolva,több szeretetet és törődést igényelne,de mindig azzal vígasztalom,hogy majd Zéti kárpótolja ezért a pár kimaradt hónapért! :wink:
Egyébként imádom,de most az ásás miatt tényleg haragszom rá! :x

Erika kis házi tündér a leánykád!én már kiszemeltem Zétinek!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja,de bejön Petra,Zille,és Saci ... is!Egytől egyik gyönyörűségesek!
Lilláról,Boriról még nem láttam képet!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Gyönyörű kutyusok- és megható történetek!

Beteg babóknak jobbulást!!!

Zsófi igen házias, és az a soklabdás kép nagyon ott van- tud a csajszi élni, no.

Andi: Részvétem... Bianka nagyon ügyes!!!!

Csöre: nálunk is babakocsi sztrájk van- úgy kell lefogni, amíg bekötöm- utána viszont varázsütésre megnyugszik...

Bakker, valahogy szert tettünk egy monoklira- Vió most úgy néz ki, mint Rocky Balboa a 15. menet után- ráadásul foga sincs :D

Most egyébként Feng-suizik- a szélcsengőt rángatja... :roll: :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Feng shui? Fenét- amíg kimentem WC-re, szédszedte a bébiőrt, a pelusokat, a kakispelus tároló zacsikat meg szétfürcölte és kigórta a szobában... :shock: :shock: :lol:

Most a jogi könyvem marcangolja- asszem megyünk a játszótérre...

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Zita: sajna nálunk nincs varázsütés, csak kitartó üvöltés :(
Feng shui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyan mondom, ha Zita nem írja a labdás képet, észre sem veszem. Eddig is ott volt? Tényleg nagyon vagány rajt Zsófi :) És hogy ki van kerekedve :D régen láttuk :)

Azt hiszem, megint átugrottam vhogyan fent jó néhány hsz-t :?

Andi: részvétem a Nagymamád miatt!
Gratula Biankának, ügyes kislány :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?