Új privát üzeneted érkezett!

Nilabali én még sehogy...... de át kell passzírozni kis lyukú tésztaszűrőn vagy valami passzírozón... (a héjával együtt nem igazán jó adni, mert puffaszt)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:köszi,megpróbálom akkor paszírozni,jó macerás meló a babakaja készítés,ma vegyes zöldség pürét csinálok husival a Bazsinak,teszek bele répát,borsót,cukkinit,krumplit és pipimellet,remélem megeszi majd a főztömet,de azért van itthon tartalék üveges,hátha mégsem.most talán elaludt a drága,én meg elmegyek még tápot venni,remélem ma jobb napunk lesz.van erre a felsírós dologra valami bogyesz,mert csak chamomillát adok neki?

Kép
nilabali
 
 


Nilabali ügyi vagy, hogy ilyeneket kotyvasztasz! Az biztos, hogy pepecs munka,de legalább a te főztöd!!! Fogzásra adhatsz neki Phytolacca 9CH-t 3-4x5 bogyó ha nem használ a chamomilla.... Nyafogós sírós babának Pulsatilla 15 CH naponta1-2x5 bogyó... HA éjszaka sokszor kel és nyűgös akkor a Chamomilla kiegészítő szere a Mercurius Solubilis 9CH napi 2x5 bogyó.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Sziasztok!

Bebe 5.40kor kelt, negyed8-kor sikerült lebírkóznom Őt még aludni, így aludtunk 8.45-ig!
Hétvégén itt van Anyum, most is épp Őt szórakoztatja Bebe! :D

Millye, a kiságy nálunk is tele van rácsvédővel körbe, de még így is van hogy koccan a buksi elég nagyot, nem tudom mit kéne még csinálni! :roll:

Bogi, hogy van Füge? Hogy telt az éjszaka? Volt még láza? És ti hogy vagytok?

Elif, nagyon huncut Efe! :D Nektek még ennyire fent van az ágyatok!? :shock:

Panna, nagyon sajnálom, hogy ennyit dolgozik a párod! :(

Kreiszi, nagyon ügyesen áll Alex az ágyba! Imádom a mosolyát! :D
Hogy vagytok? Milyen volt a hetetek?

Andus, végre hoztál képet Zétiről! Nagyon sokat változott, mekkorát nőtt, nagyon helyes kispasi, Száva pedig egy igazi nagylány! Látszik rajta, hogy nagyon szereti Zétit! :lol:

Nilabali, sajnálom az éjszakai felsírásokat! :( Biztos a fogak miatt van! :?
zsu83
 
 


Zsu83 nekünk is van rácsvédő csak azzal, hogy az ágyat lejjebb kellett engednem így rövid és arra gondoltam, hogy valami vastagabb szivacsos rácsvédőt kellene varrnom... majd nézek valami anyagot... anyukád nagyon aranyos, hogy segít neked!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


éjszaka:láz nem volt, de éjféltől felsírás, köhécselés, magunk közé vettük, így mi nem aludtunk, mert Füge pörgött,forgott, rúgott,felült...stb. Nem aludtunk túl jól, de ő sem. Láza hál isten idáig nem ment fel. Tápot evett,gyümit nem. De a legdurvább:
kinn voltam a konyhában a gyümijét pucolni, reggel hogy ne fázzon alába mamuszt adtam rá, aminek kötője van és a végén két kisebb dió nagyságú bojt. Visszanézve láttam hogy köhécsel, meg kicsit fura, de hát gondoltam a betegség. Kb. 5 perc volt a pucolás, odamnetem hozzá és láttam hogy az egyik bojt hiányzik :shock: tűvé tettem mindent de nemkerült elő. Kicsit bukott,köhécselt..kb. 1 óra múlva a járókában ácsorgott,épp telcsiztem amikor megláttam a szájában a sárga bojtot...két ujjal éppen ki tudtam venni neki, mert persze ő meg szorította össze a száját. :oops: Az ütő megállt bennem..vmeddig lement neki a bojt, csak ahogy köhögött visszajött. Hülye béna vagyok :twisted:

millye:tegnap nem láttam a képeket...bamba vagyok. Tök jók!!!!!csodálkoztamvolna.. nem olyannak ismertem meg a párod. Jó erőset varj, mert tépni fogja, és azon fog felkapaszkodni.

elif:szegény ti..de akép nagyon édes!!

nilababa: én a cukkinit csak kockáztam,nem reszeltem és semmi gondom nincs velem amikor veszem ki fügének főzinek. Nekünk ugyanilyen volt az éjszak amikor reggelre kibújt a fogacska, illetve előtte is egy pár. Zöldborsó: ha van passzírozod
azon nyomd át, é még nem csináltam.

zsu:Zsolti nincs hétvégén otthon hogy ott anyud? vagy csak úgy ő is? mindegy legalább tudsz picit pihizni.

kreiszi:nagyon helyes Alex!!!

andus: jó képek!!nagyon helyes testvérek.

Kép
budabo
 
 


Alex, Zéti és Száva nagyon szépségesek, tök jó Efe képét ilyen körben látni. :D

Nilabali, Zsu: bizony nekünk még ilyen fenn van az ágy, mivel Efe még nem is próbál semmire felkapaszkodni, önálló felülés is arrébb van még. Eddig csak forogtunk, négykézlábaztunk és hátrafelé kúsztunk. Nekem meg nagyon fájós a hátam, főleg éjszaka fáj nagyon. Efe meg sokszor ébred sajnos megint, szóval amíg lehetett fennmaradt az ágy. De most hétvégén lesz itt az ideje és nálunk is lejjebb kerül. :)

Millye: hajrá rácsvédő és baldachin varrás. :) Rácsvédőnek lehet én is nekiesek és akkormár olyan falvédő szerűre tervezem, rakosgatható figurákkal (tépőzár), meg varázszsebekkel. csak lenne időm és energiám. :roll: És nem válaszoltam korábban, hogy mit csinálnék szívesen... hát pl ezt, no meg decoupageolnék, meg festenék merthogy nekem az az elsődleges "szakterületem" :).
És mivel annyira de annyira nem kapok olyan nacit amilyet szeretnék Efének, lehet azt is nekem kellene összehozni :evil: . Itt amiket árulnak mindegyik fenekén van szinte 1-2 bazinagy szegecs, csatt, farmergomb... A lányosokon bezzeg nincs... Miért? A fiúknak már most edződni kell??? :lol:

Kép
Kép
elif
 
 


Millye, tegnap a férjem viccesen megjegyezte hogy gumiágy kéne Bebének és akkor nem kéne ennyire félnem, hogy beüti magát! :D

Bogi, jaj istenem, ez nagyon ijesztő lehetett, még jó hogy visszaköhögte Füge a bojtot, és ügyesen kivetted! Ne okold magadat, ki gondolta volna, hogy lejön a bojt a mamuszról! :evil:
Sajnálom a rossz éjszakát! Annak örülök, hogy nem volt láza Fügének!

Elif, nekem is fájós a hátam, de sajnos nálunk már régóta lent van az ágy!
zsu83
 
 


Bogi, igen dolgozik Zsolti, de csak fél napokat, már ő is jön hazafele! :D
zsu83
 
 


Millye, a földön csak a habtapi szokott lenni, a párna meg alatt a paplan azért van, mert ott szoktunk aludni, és épp ébredés után fotóztam. Felkel, és fél perc múlva már álldigál.
Ugyanis, töredelmesen bevallom, 3 héttel ezelőtt leesett az ágyról.
Napközben aludt, és annyira kellett pisilnem, ő meg annyira aludt.. 2 percig nem voltam mellette, azalatt felébredt és lepottyant.. épp mentem visszafelé, mikor hallottam a puffanást.
2 napig bőgtem, hogy nem tudtam rá eléggé vigyázni, annyira szar érzés volt. :cry: Iszonyat lelkifurim volt.
De napközben őt nem lehet betenni a kiságyba, egyből felkel. Így azóta leköltöztünk a földre, és ott altatom el. Így legalább el tudok mellőle mozdulni.

Annyira gáz, hogy minden mellett feláll és van, hogy elenged mindent és hátraesik, úgy eldől, mint egy krumpliszsák. A gyomrom állandóan görcsben, és ott ülök mellette, de még így is előfordul, hogy nem vagyok olyan gyors.
Mindezt előadja a járókában is, akkorákat koppan.
Nektek is borulnak és koppannak a buksik?

Bogi, szerencse, hogy észrevetted, és nem nyelte félre Füge.
Jajj, ez annyira szar, hogy az embernek állandóan rajtuk kell legyen a szeme meg átvizslatni mindent, hogy mi keerül a gyerek közelébe.
Én állandóan morgok Szávával, hogy ne hagyja az apró játékait Zéti közelében, mert életveszélyes.....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


zsu:van társaságod legalább. Én is egy órát olvasgattam a teraszon, Niki meg fügével sétál a kertben. Jól esett,most ebéd és remélem lesz szunya. Hülye bojt...

andus:Szegény Zéti, ne hibáztasd magad, nem lett baj és ez a lényeg...mint nekünk a bojttal. Gondolhattam volna amúgy hogy letépi Füge róla...

Kép
budabo
 
 


andus:persze hogy koppan füge, én is megijedek, de nem tudsz mit csinálni...vagyis bukósisakot adhatsz rá, de megfogják tanulni, csak bízni lehet benne hogy nem lesz nagyon esés..Igyekszem a radiátort pl elzárni előle, de ha simán eldől a szőnyegen is koppan,meg a kiságyban,járókában. Csüt este a fürdőkádból jönni akart kifele, apja fele nyújtotta a kezét és mire apa felvette volna Füge már fel is állt és el is csúszott, nyitott szemmel kammilázott a víz alól, apa kirántotta, sírt egy darabig, megszeretgettük.

Kép
budabo
 
 


AMY: boldog hófordulót Vendinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Szép szombatot!

Boldog 8. hófordulót Vendinek!!!!

Andus: Sajnálom a leesést, de azt mondják, ez majdnem minen családban előfordul... Nálunk még nem volt, de mondjuk Marci nem is olyan rég tud lemászni az ágyról. :lol: Jó, hogy baj nem lett belőle.
Végre, gyönyörűk a képek!!! Zéti tényleg nagoyn nagyfiú, igazán szépséges, akárcsa a nővére. :) Hozz mindig, ha van időd.

Huhh, bojt... Rossz volt olvasni is, Bogi! :( No de a természet megtette a magáét, még szerencse... :wink:

Ildi, kérdéesd köszi, hasszurit Isti adja be minden este. És már csak egy hét van hátra. :D (Néha belilul, de amúgy oké a dolog... :roll: )

Ülő Efe és álló Alex gyönyörűek. :D Kreiszi, írj Magatokról!

Képzeljétek, vettünk könnyű sportkocsit, végül nem olyat, mint Bogiéké, hanem gracot, amilyen a nagy kocsink is, és ez azért jó, mert az esővédőt és a lábzsákot tudjuk hozzá használni, szóval azt nem kellett külön megvenni. Könnyű, szép, praktikus, ilyen: http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... acaf42e127 Csak nem ennyiért, hanem 11 ezerrel olcsóbban... :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hunor végre elkezdett négykézláb közlekedni. :) Cserébe elfelejtette,hogyan kell hátáról a hasára átfordulni :roll: Mint egy béna teknős, csak ő ráadásul hangosan méltatlankodik :?

A körfolyamat újra beindult, nagybosszancs hazahozott egy jó kis kötőhártyagyulladást. Persze fertőző, úgyhogy "alig várom" a többi gyereknél a tünetek megjelenését :(

Viszont legalább tudtam beszélni a dokinénivel H1N1 ügyben. Azt mondta, 70%-os védelmet nyújt az oltás, de a körzetében már volt fertőzött gyerek- és semmi extra. Ha nem végezték volna el rajta a vérvizsgálatot (apuka külföldön járt előtte), ki sem derül. Én még sosem oltattam egyik gyereket sem influenza ellen. Amikor először terhes voltam, apát beoltattuk, hogy ne hozza haza a munkahelyéről a kórságot. Totál beteg volt az oltás után (nem biztos, hogy az oltástól) de azóta nem engedi magát beoltani :( Nem tudom, hogy fogunk dönteni, félek a mellékhatásoktól :roll:

Kép
kangu
 
 


Kangu, nekem tavaly kaptak először oltást, én is rettegtem a mellékhatástól, a gyerekorvos azt mondta, hogy nem szokott semmi mellékhatás lenni. Ha valaki beteg lesz, abban már bújkált valami.
Nem is volt semmi bajuk sem apának sem Szávának, azon kívül, hogy 2 napi fájt a válluk egy kicsit a szuri helyén. De semmi más.

Lehet az, hogy ugye minden szuri egy kicsit gyengíti az immunrendszert és ha éppen készült valami kitörni, vagy akkor kapott el valamit, az kijön.
Nem tudom, én is félek tőle, meg a mellékhatásoktól, de ezt mondta nekünk a doktornéni.. .csak tudja....

Én is azt gondolom, hogy talán ez is ugyanolyan influ, mint a többi, de ez a hülye tüdővérzéses eset annyira megíjeszt.. meg az a f..kalap a Tv-ben, aki azt mondta, hogy lesznek sajnos halálesetek még, sokkal több.. mi a francnak kell riogatni a népet.
Nagyon remélem, hogy a környezetünkben nem lesz járvány, a sulitól félek nagyon, hogy onnan Száva bármit hazahozhat. A fene egye meg, ha ovis lenne, tuti itthon tartanám, de suliból nem lehet....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


julcsi:nagyon tuti a kocsitok. nekünk nincs ilyen tálca elöl rajta -ami azért kár- A bojtos dolgon rágódom, akkor nem ijedtem meg, kivettem, utána levert a víz és most is belegondolva, nagy baj is lehetett volna ha nem jön vissza a bojt de le sem :oops: :cry: Szereti Marci az új kocsit?

andus,kangu: védőoltás parám van...sosem oltattam magam, és nem tudom mivel tennék jót Fügének. Nálunk is volt már a keresztlányom osztálytársa londoni kirándulás után fertőzött és c vitamin,sok folyadék pihenés...ennyi votl amit kapott.

Kép
budabo
 
 


nilababa,millye:merre csaviztok?zsu téged tudlak :wink:

Kép
budabo
 
 


Andus, ne legyen lelkifurdid, ilyen bárkivel előfordulhat, nekünk úgy ütötte be Bebe a fejét, hogy ott álltunk mindketten a szekrénynél, és mégis megtörtént a baj, lett is egy pukli a fején! :(
És bizony nálunk is mindennaposak a buksikoppanások, hol a szekrénynél, hol a járókába, de képtelenség őket mindentől megóvni! :roll:

Bogi, voltunk egy kicsit csavizni is, vettem egy felsőt, egy nyakláncot, meg egy fülbevalót, olyan jól esett a lelkemnek! :oops: Kezdek megint befordulni, szerintem a betegség miatt! :(
Na most olvasom, hogy lenyomoztad, hogy csavizunk! :lol: :wink:

Julcsi, nagyon jó az új kocsitok! :D

Kangu, gratulálunk a négykézlábazáshoz! :D
zsu83
 
 


julcsi:jó kis kocsi!

zsu:vásárolni mindig jó!

bogi:vagyok,csak elszórakoztattam magam a babakajával...rengeteget eltettem,sokáig tartott,mert pepecs meló,de most teli van a fagy mindrn finomsággal Bazsinak!ő is segített,nyamogott nyers paradicsomot egyedül,nyers répát, és frissen sült sütőtököt,nagyon élvezte!Füge jól van?

Kép
nilabali
 
 


Marci ma felült! :D :D :D
Holnap képekkel is dokumentálom, sikerült elkapnunk.

(Aludni viszont alig alszik napközben, szóval jaj, kell az energia hozzá... :roll: )

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi, Adri utána csütörtökön egész estig virgonckodott, pedig én is gondoltam rá, hogy esetleg alszik a kocsiban - de nem, végigmesélte az utat :lol: aztán meg jövés-menés, amerre látott :D
Gratulálok Marcinak az üléshez!!!!! Nagyon ügyes :D (és csak kicsivel, látodlátod, mondtam én, hogy már mindjárt :D)

Efe és Alex micsoda kis cukorkák :)
Zéti meg :D csak lesek, milyen nagyfiús lett :) nagyon szépek Szávával :)

Bogi, uhh bébiruháról lejött a bojt??? :shock: basszus, én azt hittem, hogy a bébicuccokat valahogy ellenőrzik, hogy ne legyenek veszélyesek!!! Dehogy vagy te béna, az a béna, aki ilyet gyárt.

Andus, Millye, eleinte nálunk is volt pár bucikopp - volt közte olyan is, hogy komolyan megijedtem :oops: de egész hamar megtanult lecsücsülni Adri, így már nem gáz. Na azért még mindig van néha óbégatás, ha nem pont ügyesen sikerül :lol:

Oltástól picit félek, mert egyik évben beoltottak korábban influenza ellen, na kábé soha nem voltam még olyan beteg, mint utána :roll: lehet, hogy valahogy érzékeny volt a szervezetem arra a cuccra... de Adrinak meg főleg félnék beadatni. Nem tudom, mi legyen...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


julcsi:gratula Marcinak!!!!

zsu:na igen egy kis vásárlás,szépítkezés mindig jól esik.

nilababa:ügyi vagy. Mibe raktad el? mekkora adagokat? végülis nyersen vagy főve?

Kép
budabo
 
 


stelly: mamuszon volt kötő és annak a végén bojt :oops: ténleg mindent át kell alaposan nézni, és figyelni. Apát a hideg rázta amikor telcsin meséltem neki, még jó hogy Julcsi szavaival élve a természet tette a dolgát. Neked is kis energia bomba Adri. :wink:

Kép
budabo
 
 


Nila, Bazsi nagyon ínyenc, hogy mindent végigkóstolt! :wink: :D

Julcsi, gratulálunk Marcinak a felüléshez, nagyon ügyes! :lol:

Bogi, hogy van Füge?
zsu83
 
 


Hoztam pár képet Anyukámról és Bebéről!

Kép

Kép

Kép

Kép
zsu83
 
 


Zsu, azta milyen csinos, fiatal anyukád van! :!:

Stelly, Zéti is le tud már ülni szerencsére, de van amikor annyira vagánykodik, hogy mindkét kezével elengedi a kapaszkodót, aztán csak les, hogy jön a bummmmm....

És tényleg nagyfiús lett, többnek néz ki élőben is, mint a kora, főleg ha nagyfiúsan van öltözve.

Julcsi, gratula a csücsülő Marcihoz!

És Nila, nem te vagy az egyetlen, aki nem főzőcskézett még, hanem talán én.
Én nem főzök, üvegest veszek, amíg ilyen keveset eszik Zéti mindenből. Bár most ott tartunk, hogy 2 nap alatt elfogy ebédre egy öveg bébikaja. Szóval a felét már megeszegeti egy-egy ebédnél.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Huhh, Zsu, én is azt akartam kérdezni, hogy biztos nem a nővéred? :lol: Nagyon csinos az Anyud. Bebe pedig cuki talpig kékben (szerintem a talpig kék pedig a fiús anyukák átka, Marci is sokszor csupakék :lol:). Ő is idősebbnek néz ki sokkal.

Nem is újságoltad Andus, hogy Zéti így halad. :shock: :D Akkor mér 100 körül megeszik egy étkezésre, az tök jó.

Tényleg elteszem magam holnapra. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Budabo áááááá nem csaviztunk hanem a házat kezdtük átszínezni... tudod... András fél percet nem tud pihenni mindig kitalál valamit... :shock: most nem sorolom miket akar még idén megcsinálni :shock: este megvarrtam a baldachint a rácsvédőt még nem mert még agyalok... de anyag már lenne... hogy van Füge? Nem volt láza este?

Elif akkor te nagyon ügyi vagy! Biztos jó a kézügyességed! Én is soakt rajzoltam régebben amikor a lányom ovis volt akkor színezőket rajzoltam az ovinak oroszlánkirályt meg ilyeneket... már egy ideje nem rajzolok... :roll: Te is tudsz varrni? De szuper!!!

Zsu83 na igen gumiágy és gumiszoba.... :shock: mert akkor nem ütnék be magukat sehova... :roll: Anyukád nagyon nagyon csini és nagyon fiatal! Mintha a barátnőd lenne!!! Bebe meg egy tündérmackó!

Andus70 na én is ettől rettegek, hogy csak pár pillanat és már meg is van a baj... és nagyon nem szeretném, de nem foghatom mindig a kezét... :roll: Nálunk is borult és koppan a buksija... tegnap egy puklit fedeztem fel a buksiján és nem tudom mikor szerezte :( de ma már nyoma sincs...

Amy Boldog hófordulót Vendinek!

Julcsi-79 akkor a férjed egy igazi ápoló! NAgyon ügyes!!! Nagyon klassz babakocsit vettetek!!!

Stelly akkor újabb feladat vár ránk... megtanulni leülni.... :? hajjaj... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo basszus ez a bojt dolog :shock: megállt bennem az ütő :( még szerencse, hogy nem lett komolyabb baja!!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu:nagyon csini anyud van!!az összenevetős kép a kedvenc!ja és az elsőn a pofija. :wink:

millye:ti sem bírtok megállni...nyugi,Andris meg fog tanulni ügyesen huppani..addig egy-két esés tutira lesz :oops:

nilababa:hogy ízlet bazsinak a házikoszt? :lol: sírt este?éjjel?

Füge jobban,tegnap sem volt már láz,nappal aludt egyszer 40 percet du-n 2.5órát, kaja az nem nagyon ment, de sokat ivott. Este ellökte a tápot, gyorsan kapott tejpépet. Éjfélig aludt mint a bunda aztán jött a felsírdogálás, kapott szuszpenziót, éjjel még vmikor felsírt, meg reggel 6-kor de elég votl a cumi..szerintem nála inkább a foga zavarhatott be,hacsak nem most kezd majd el folyni az orra :?

Kép
budabo
 
 


jó reggelt :lol:
jelentem én kislányom ma is reggel 7,45-ig alukált ébredés nélkül :lol: :lol:
És tegnap nemtom mi volt a levegőben,de nagyon sokat aludt napközben is!!!
Hááát...... OLTÁS para nálunk is van!!!!Nem tudom mi lenne a jó,de azt hiszem én jobban félek a szövödményektől,mint magátol a vírustól,tehát szerintem mi Hannababánkat nem oltatjuk,még az is kérdéses,hogy magunkat......

budabo:Örülök,hogy Fügének nem volt láza :) :)

millye:ti sem unatkoztok sosem :D

Zsu:tényleg nagyon csini anyukád :) Bebe meg egyszerűen imádni való :lol: Mennyire nagyfiú már!!!!!

Nálunk sok a baleset mostanába,mert a kislányom azt hiszi,hogy ő már nagyon tud egyedül állni és menni :lol: pedig még csak ágy mellett megy,de ő egyszer csak úgy dönt,hogy elengedi az ágyat megfordul és el akar indulni,mint a profik.. :oops: :lol:és persze nem megy még annyira....

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Millye:És Andriskának a szemei............én mindig csak ámulok-bámulok.......egyszerűen hihetetlenül gyönyörű még apa is mindig megcsodálja :D

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Zsancy:És ez a nosztalgiázás pedig tök jó ötlet,mi lenne ha mindenki rakna fel születésit meg mostani képet a babócájáról?!!Megnéznénk mennyi a változás :wink: :)
Petra pedig nagyon szép lányka :lol: de már 1naposan is nagyon szép volt...nem volt megviselt arca :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea:én is örülök,de annak még jobban örülnék ha kijönne az első két fog. Sajnálom Hanna eséseit, de megtanulja majd, mindjárt elindul ő is aztán sétálhatsz vele :D

Kép
budabo
 
 


andrea:jó ötlet a kép. Nálunk szerintem nagy a változás, Fügém meggyötört volt...fiuk elnevezték gollamnak...én nem láttam a gyűrűk urát, így nem tudom hogy néz ki, de asszem nem egy tündér :D

Kép
budabo
 
 


budabo: :lol: :lol: gollam??Én sem láttam a filmat,tehát rá foghatjuk,hogy tündér!!!! :wink: :lol: Amúgy Hanna is "kisnyomi"volt,csúcsfej :lol: Persze én úgy is gyönyörűnek láttam :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


jó reggelt!

bogi:nem csoda,hogy megállt benned az ütő!azért így varrni fel gyerekholmira valamit,hogy egy csöppség le tudja szedni?de még jó,hogy nem lett baj!örülök,hogy nem lázas már Füge!nálunk éjszaka rendben volt,de napközben gáz volt az alvás Bazsinak és elég nyüszi volt.

zsu:anyus nagyon csinos,mintha a nővéred lenne,és olyan jó a kép hol egymásra mosolyognak Bebével!látszik mennyire szeretik
egymást!Bazsi mindent végigkóstolt tegnap,este még ahusilevesből is evett répát és husikát....nagyon élvezte,majd hozok képeket!

millye:milyen színű lesz ház!

andrea:itt is sok a baleset,mert Bazsi is azt hiszi,hogy kapaszkodás nélkül is lehet állni...

julcsi:azt hiszem pár napja Bazsi sem alszik napközben annyit,mint szokott,lehet,hogy most változik megint a napirendnünk,mert ez már a harmadik nap volt és kétszer fél óra meg egyszer 1óra volt a termés,és ő a dupláját szokta aludni....és bizony én elfáradok estére,az állandó készenlét elég kimerít,de szórakoztató is,mert jó látni,hogy mennyire ügyes és meg sem áll egész nap!azért titkon reménykedem,hogy fog még többet aludni napközben!

andus:Bazsi is eddig üvegeset evett,mert az én főzömet nem ette meg,de már szépen és lelkesen eszik ezért álltam neki én is!

bogi,millye.több variációt csináltam,tettem el megsütött sütőtököt adagokba,párolt és nyers cukkinit,répát,karalébét,aztán vegyesen is szintén adagokban,kimértem aventes pohárral és zacsiba raktam.a husit is adagokban zacskóba tettem nyersen és párolva is.most majd kiderül,hogy hogyan lesz jó.aztán főztem répát,krumplit,karalábét,zöldbabot,pipimellet babérlevéllel,zellerzölddel és petrezselyemmel,külön borsó is és összeturmixoltam őket,a végeredmény isteni fini-nekünk is ízlett nagyon-vegyes zöldségpüré lett husival,ezeket zacsival bélelt aventes pohárba tettem és úgy fagyasztottam le,került még brokkoli és karfiol is adagokban nyersen a fagyra.szinte egész nap a konyhában voltam,de apa legalább a vacsiba besegített,panírozott és ő csinálta a krumplipürét!

na regény kész,megyek játszani a fiammal...

Kép
nilabali
 
 


Bebe milyen csudaédes kisfiú :) anyukád meg amindenit milyen fiatal!!!

Andrea, hihi édes lehet Hanna, ahogy nagyvagányan nekivág a nagyvilágnak, aztán bumm :lol: egyszercsak nagyon meg fogsz lepődni, hogy a bumm lemarad :lol:

Hűűűű Nila te aztán beindultál!!! Csak lesek :) nálunk egy deka kaja nincs a gyereknek a fagyóban :oops: de tegnap már bevert 100 gr cukkini-krumplit, meg 120 gr szőlő-kölespépet! Olyan büszke vagyok rá! És ahogy tátog hozzá :) imádom :)

Adri elkezdett állati bújós lenni :) eddig is szerette, ha ölelgetjük, de egy ideje azt csinálja, hogy játék közben odajön hozzám, felmászik az ölembe, és belefúrja az arcocskáját a cicikhez, vagy az ölembe, vagy a hasamba :) meg van egy hatalmas plüssmacija, azt is lecibálja a földre, és utána odabújik hozzá a kis pofijával :) nagyon kis édes :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Koppincsok kivédhetetlenek, egész addig számítani kell rájuk amíg nem járnak stabilan, sőt még néha Zéti is elzakózik mikor nagyon nekilódul :)

Úgy veszem észre lassan szépen esznek az eddig nemevő babák, ennek örülök, szuper :)

Képek mesések, Zéti gyönyörű, és Száva is, és Petra is, Zsu anyukája hú milyen csini :D Bencus mesés nagyfiú, Efe vigyora pedig imádnivaló, Andrisnak a szemei, jaj remélem nem maradt le senki :)

Kangu jobbulást nektek, ti is elkezdtétek, mi is már a második bacinál járunk...nekünk holnap bölcsi, remélem nem küldöm vissza túl korán...

Zümis ti hogy vagytok?

Füginek is megy még a +++

Hannának előre a keddi oltásra +++

Alvómanó csinálhatna mosolyturnét az országban mint a sláger rádió :D (hozzánk is jöhetne már...)

Zéti alakul, Olivér roszzabbodott, tegnap elvittem az ügyeletre mert éjjel ijesztően köhögött, bronchitist írtak a lapjára, még nem néztem meg pontosan mi az de utálatos dolog.
Fojtja a köhögés, sípol-hörög, mostmár hatféle gyógyszere van plusz orrcsepp és orrspré.
Kétféle hörgőtágító (aminek a mellékhatása a nemalvás), antibiotikum, köptető, pluszba adok lándzsás útifüvet, fenistil cseppet, ez már hat, erre jön szükség estén a nurofen fájdalomra (ez éjjel kell, enélkül annyit sem alszik...) és lázra a germicid (ez szerencsére nem kellett most) plusz orrcsepp és orrspré felváltva. Éjjel felkel és órákig felvan, nyöszörög, van hogy játszik, totál éber, és társaság kell neki, bújik, beszélget, ilyesmi.
Amúgy meg nappal fura de tök jó a kedve, sokkal többet mosolyo
g mint a héten, az elmúlt napokban alig lehetett kicsikarni egy vigyort, mostmár magától is kezdeményezi :) Fura ez, pedig nagyon fáradt...hát reméljük kijövünk már ebből. Holnap szuperdoki megint.

Rakom el a kinőtt ruháit, a szívem százfelé szakad közben :( Pici édes ruhácskák...olyan jó a szaguk...olyan puhák...lehet hogy nem kéne Sealt hallgatni közben, bőgés lesz :oops: :D

Na lépek, lassan ébred. Zéti nagyizik, félállásban vagyok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


stelly:Hát lehet hamarosan meglepődök,de addig még lehet kék-zöld lesz a gyerek :lol: :lol: de édes lehet Adrika ahogy bújik :) az ilyenektől én szinte eltudok olvadni :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Budabo az biztos, hogy András ha itthon van nem hagy minket unatkozni... pedig lenne más ötletem is.... ez van... Örülök, hogy Füge jobban van! Remélem nem fog benáthásodni! Mikor mentek Debrecenbe? mennyi időre? Én láttam a filmet és tudom, hogy milyen volt Golam... nos ez azért túlzás lenne.. : Kép

Andrea17 milyen ügyes Hanna, hogy ilyen jól alszik! Köszi a dicséretet!!!

Nilabali eddig rózsaszín volt... :oops: olyan volt mint egy Barbiház.... most meg narancssárga lesz.... NAgyon ügyi vagy az ennivaló készítéssel!!!

Zetibebi jobbulást a gyermekeknek! Annak örülök, hogy Zéti már alakul... de annak nem, hogy Oli rosszabbodott... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Barátom a maci:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok a dícséreteket, átadom Anyukámnak, és Bebének is! Sokszor nézik a nővéremnek Anyukámat! :D
És jól látjátok, Bebe imádja a mamáját! Rajtunk kívül Ő az a családtag, akihez azonnal odamászik, ha meglátja! :D

Éjszakánk horror volt, este 11kor felkelt Bebe, és 2kor aludt vissza! :shock: :x Lehet a foga volt a bűnös, mert már előtte is felsirdogált, nem tudom.... Beraktuk a járókába tök jól elvolt, játszott! :shock: 8.20kor ébredt fel! Én meg olyan vagyok mint egy mosogatórongy! :?
Minden tiszteletem az éjszakázó Anyukáké, nem tudom hogy bírjátok, én ettől az egy éjszakától kikészültem! :?

Andus, nagyon örülök, hogy Zéti így halad a hozzátápival! :D

Millye, nagyon dolgos férjed van! Kérünk képet a baldachinról! :D
Nagyon aranyos Andris a macival! Igazi nagyfiú!!!!!!!!! :D

Bogi, örülök, hogy már Fügének nem volt láza :D , és hogy jobb volt az éjszaka!

Andrea, örülök, hogy Hanna ilyen sokáig aludt!

Nila, remélem ma nem lesz nyüszi Bazsi!
Várom a képeket! :wink:

Eszter, nagyon édes lehet Adri! :D

Zétivera, Olinak+++++++++++++++++++++++++++++++++++
zsu83
 
 


Zsu83 Ahelyett, hogy mi is csavizni mennénk vagy szórakoznánk.... mindig a munka.... mindjárt megyek most is ki segíteni... Köszi! Sajnálom a rossz éjszakát... nálunk is 2x volt kelés de cici után szundi volt... Kép a Baldachinról:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, pedig Nektek is kijárna már egy kis kikapcsolódás! :roll:
Sajnálom az éjszakai kelést, valami biztos volt a levegőbe! :?
Gyönyörű a baldachin :lol: , olyan jó Neked, hogy ilyen szépeket tudsz varrni!
zsu83
 
 


Zsu83 Épp, hogy csak kimentem és a mai munka részben lefújva :shock: apa "rettenetes" állapotban van... (biztos Szandrától kapta el a bacit) nem is tudom, hogy a férfiak miért ilyen rossz betegek... :? most van 3 gyerekem... Köszi a dicséretet, de ilyet könnyű varrni... az a baj, hogy így a fényképen nem adja úgy ki magát mint élőben... pedig arrébb húztam a háttér miatt, hogy ne olvadjon bele nagyon a környezetébe... Rácsvédőt fogok még gyártani ha a "gyerekek" hagynak... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


jajj sajnálom lányok az éjszakai ébredéseket :(

Millye szép lett a baldachin - nálunk ilyen a függöny Adrinál :)

Ma eldöntöttem, hogy holnaptól főzi után nem kap szopit Adri, ugyanis minden nap egyre többet eszik meg ebédre, és az elmúlt napokban, mikor már 80-90 grammot tolt, és kapott utána szopit, kb fél órával később bukott. Pedig ő sose volt bukós baba, kicsi korában is csak akkor jött vissza, ha nagyon telenyomta a pocakot. Valószínűleg neki ez a 100 gramm körüli mennyiség az adagja. (egyébként délután szopizni is csak 80-100 körül szokott) Úgyhogy holnaptól csak vizet kap főzi után inni. Szerintem rendben lesz így is.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly köszi! De szuper, hogy Adrinak ilyen jó az étvágya! Végre végre! Jó lenne ha már mi is itt tartanánk... :roll: ez okos ötlet tőled, hogy ne cicizzen főzi után! Biztos sok neki egyszerre ennyi....

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


andrea:hát Fügém is kis fura volt, de nyilván nekem a legszebb.

nilababa:ma hogy aludtatok idáig? még olvasni is sok volt amit csináltál. Nekem brokkoli,cukkini,csirke van benn. Lassan jönnek a fogak, meg lehet mindenfélét adni. Nálunk most a tápszert nem issza,meg lényegeben mindenből alig eszik. Dokinéni szerint a foga miatt simán lehet ez a rossz étvágy. Apa rendes hogy segített. Nekem is most ő Fügézik, ill. remélehetőleg alvás
lesz és akkor mindketten pihizunk.

zetibebi
:köszönjük a +++. Nektek duplán, szegények jó lenne már ha meggyógyulnátok.

millye:ez a gollam??????????????juj,na így ténleg nem nézett ki Füge, de van egy kép ami totál brutál...bevérzett szem...Szép lesz a házatok, mi is akarjuk majd vmikor szinezni. Egy hét múlva megyünk, de még nem tudjuk hogy hova, apósnál még
nincs fűtés - lakótelep - viszont Debrecen, kényelmesebb, nemmegy az idegünkre, de vendégeket is hívott, plusz mi...anyós..hát azt meg hagyjuk. Tök jó a macis kép.

zsu:éjjel járókában játszás??? nem semmi Bebe. Én sem bírom az éjszakázást, de most hogy volt két pocsék, egy kicsit rossz, még elvagyok, remélem ma megint jobb lesz.

stelly: ari lehet bújos Adribaba.Fügém harap...

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?