Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj Lányok, én nagyon fáradt és álmos vagyok.Normális ez?Az első 3 hónapban sem volt ennyire vészes a dolog, mint most.(20 hetesek vagyunk)Állandóan aludnék és a nyűgölődésemmel már a saját idegeimre is megyek!Lehet, hogy a meleg teszi?
Ti szedtek Elevitet, Maternát vagy ilyesmit?Ha igen naponta?
Mikor kezdtek el vásárolni baba dolgokat?Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő minden hónapban vet ezt-azt, hogy ne maradjon egyszerre minden.Drága kis férjem már nagyon a kiságyakat nézegeti,hogy szeretné helyére beállítani, hogy mi hova fog még férni,de én korainak találom.

Puszi
smille
 
 


Szia Smille!

Én szedek elevitet naponta 1x és Magne B6-ot 2x.
A babaholmit nem veszem meg babonából. Kép Tudom, hülyeség de nekem anyukám sem vett meg semmit előre. Persze ez tényleg hülyeség, biztos praktikusabb előre megvenni. Én kinézem mi, hol mennyi aztán párom megveszi - remélemKép

Réka
kucus
 
 


Sziasztok!

Meleg van, és velem nem történik semmi extra, úgyhogy inkább csak olvasgatlak titeket.

Péntektöl 2 hétig szünetelek, megyünk a Balcsira!!! Hurrá, már nagyon várjuk! Utána remélem, lesz sok minden, amit olvasgathatok töletek. (Mire visszajövök dolgozni, 16,5 hetes leszek, kíváncsi vagyok, hogy észreveszik-e majd a kollegáim, vagy betudják a sok zabának a hasamat.)
És képzeljétek, Sys-szel és a kis családjával meg fogunk ismerkedni! Úgy örülök neki, és már nagyon várom a talit! Hallod, Sys?! (illetve: látod?)

Vica!

Érdekel a férjed, (bocs, mint burkoló), van privát mailed, hogy ne itt beszélgessünk a részletekröl? Nagyon örülnék, ha valami rendes, szépen dolgozó mesterember összejönne! (gondolom, jó szívvel ajánlod az uradat!)

Sziasztok:
Anett
13+6
anettka
 
 

 
 

Lányok!

Köszi az infókat. Úgy tűnik most bejött az aszaltszilva. Az a baj, hogy vasat szedek és ez egy kicsit megnehezíti a dolgokat, mert eddig nem volt problémám.
Kriszti!
Egymás után küldted le ezeket a dolgokat? Szegény gyomrod. Képzeld a gyerek mit szólhatott egy ilyen összeállításhoz. Lehet, hogy ha legközelebb nem jön be az aszaltszilva én is ilyen brutális formát fogok válsztani.
Smille!
Nekünk szerencsénk van mert semmit nem kell vennünk feltéve ha lány lesz. Mert ha fiú akkor egy pár fiúcska cuccot be kell szerezni. Én majd a Bababörzén szeretnék vásárolni októberben addigra már úgyis tudni fogjuk a nemét.
Én is szedek Elevitet, de csak 2 naponta.

Puszi
Sys 14+4
sys
 
 


Anett!

Látlak! Én is nagyon várom már a talit. Holnap megyek a dokihoz, ahol majd kiderül az AFP, hogy mikor kell hazajönnünk és akkor megbeszéljük a pontos időpontot. Szerintem a lányaink is nagyon jól ellesznek.

Aztán Lányok! Mi lenne ha valamikor az ősz folyamán összehoznánk egy pocakos találkozót? Csak kéne egy jó helyszin. Városliget, Margitsziget. Várom véleményeteket. Én is már csak a héten vagyok aztán 3 HÉT szabi. Már előre látom sorsomat, hogy mennyi olvasni valóm lesz amikor visszajövök.

Puszi Sys
sys
 
 


ed {Sziasztok !!!
Megvolt a 12.heti uh,nagyon boldog vagyok,hogy láthattuk és minden rendben,olyan aranyos volt,rugdalózott össze-vissza!!!
sok puszit küldök mindenkinek,febr.1-re vagyok kiírva.Ildi}
ildi10
 
 


Szia Rékacs!

Az injekciót azért kapom, mert 2000.-ben volt egy mélyvénás trombózisom. Így már tudtam előre, hogy amikor összejön a babci akkor kell szúrkálnom magam. Szerencsére csak reggel kell 1x, de azért félek tőle egy kicsit, hogy hogy fogom kibírni a végéig amikor óriási pocim lesz. Ja, és azért muszály kapnom mert úgyan a fogamzásgátló váltotta ki nálam a trombózist, de mint a vizsgálatok alapján kiderült van egy kis hajlamom is rá és biztonság kedvéért kell használni, mert úgyan olyan hormonokat termel a terhesség mint ami a fogigátlóban van.
Tegnap voltam EKG-én, minden rendben. A védőnőnél is voltam, azt ajánlotta hogy ebben a melegben jó lenne ha otthon maradnék és pihentetném a lábam.
Képzeld, úgy megvagyok ijedve, mert 2 napja úgy nagyon tompán messziről fájdogál a hasam. De nem tudom eldönteni, hogy a húgyhólyagom görcsölget-e mert nyomja a babci vagy azért mert nehéz az emésztésem.
Neked nincs semmi ilyen sok nyavajád? Nyavajgok mint egy hülye!
Én is már alig várom, hogy meglássuk megint az UH-on, hogy mekkora és hogy fiúcska v. lányzó! Ti gondolkoztatok már valami néven?

Márti
hajdum
 
 


Szia Rékacs!

Névrokonok vagyunk? Kép
dr. Templom Józsefnek hívják és a Schöpf-Méreyben vezet szüléseket. A 16. hetet töltöttem be szombaton.
Mindenkinek minden jót, a nyaralóknak JÓ IDŐT!!! Kép
U.i. lehet fürödni a Balcsiban?
kucus
 
 


Kedves szobatársnőm!

Hova jársz fürdeni? Nem félsz, hogy elkapsz valami nyavaját? Úgy tudom, hogy te amúgy is érzékeny vagy, nem?

Puszi: Márti (15+6)
hajdum
 
 


Sziasztok!
Most jövök uh-ról és minden rendben Kép.Most azt mondták 18+5 naposak vagyunk de mindig változik
A méretek: BPD 44mm, AC 156mm, FL 31mm,súlybecslés 340g.De megint nem tudtuk meg a nemét,mert ahogy a doki mondta kecsesen zárja a lábát Kép hiába szégyenlős,képzeljétek ma reggel a kezem a hasamon volt és ugy megrugta a kiskölök hogy látszódott, apa odarakta a kezét és rugdosta a kezét is Kép
Márti nem lehet könnyű neked a lábad miatt,pihenj sokat nehogy gond legyen
puszi bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok!

Márti!
A hős utcai usziba voltam, meg oda is járkálgatok. Az azért klassz uszi, mert csak BM dolgozók meg hozzátrtozók mehetnek, így tegnap pl ketten voltunk egy sávban össz-vissz. A gombával meg úgy döntöttem nem törődök, mert annyira jól esik úszni, hogy csak na!
A hasfájástól ne szarj be. Tegnap én is beszartam, de megnyugtattak az előttem járók(minden barátnőm terhes, vagy nemrég szült), hogy ez normális. Nyúlnak a szalagok, meg görcsölget a méhizom meg ilyenek. Tegnap reggel felkeltem és csillagokat láttam. Olyan volt, mint egy betonkocka az alhasamban, ami mindenhol ki akart esni, ha felálltam. A fenekmben is nyilalt, meg a hólyagomat is nyomta, meg a hüvelyem is feszült, mint mensi alatt. Neked is ez van? Én visszafeküdtem és bevettem egy magnéziumot. És 11-kor keltem újra és addigra csak nyoma maradt, azért is mentem úszni, mert úgy éreztem ott kilazul teljesen és így is lett.Kép
Aztán ma már eleve bevettem egy magnéziumot. És akkor most már szedni is fogom.
Azért tudok ilyehn lazán visszafeküdgetni, mert nekem van a világon a legjobb dolgom, ugyanis itthon dolgozom, itt van az irodám és akkor pihenek amikor akarokKép

Te, is pihengess!

Szia
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékacs!
Én is gondolkodtam már, hogy usziba kéne menni, de én nem vagyok ilyen bátor mint te. Ha már olyan szerencsés vagyok, hogy nincs gombám akkor minek keressek magamnak bajt. Sokan nem is ajánlják az uszodákat, hanem a tavakat. De oda sem merészkedtem még el, mert nem vagyok benne biztos, hogy pl. a balcsi v. a velencei tó nem koszosabb mint egy medence? De hát ügye ez rád nem vonatkozik, aki protekciósKép és ilyen jó usziba járKép Ha minden igaz megyünk szeptemberben nyaralni, mert mondtam apának, hogy akkor vagyok pont olyan időben amikor még eltudok menni hosszabb távra. Gondolkodunk Korzikán autóval v. Korfura repcsivel. Sokan mennénk és így nehéz az egyeztetés.
Nagyon jó volt olvasni, hogy neked is vannak ennyire borzalmas hasfájásaid. Na, nem úgy értettem, hogy örülök neki,hogy neked is vannak rossz napjaid. Csak az együttérzés...Kép
Milyen magnéziumot szedsz? Szedsz külön Calciumot?

Én is pihengetnék, de biztos, hogy jól mutatnék az irodában ha lefeküdnék egyet aludni. Én a Főpolgármesteri Hivatalban dolgozom a Vállalkozási Üo. - Pénzügyi Alosztályán. Olvastam ám, hogy neked nagyon jó a szakmád, amit biztos, hogy én is otthon végeznék.
Valószínű, hogy amíg meleg van kiíratom magam és pihenek, aztán visszajövök majd amikor már nincs kánikula. Elküldem az e-mail-re a tel. számomat, ha netán nem tudok net közelben lenni, akkor tudunk egyeztetni, hogy mikor menjük a felkészítőre, tornára és szülniKép?

Pusz: Márti
hajdum
 
 


Szia Márti!

Az egyik barátnőm is ott dolgozik a Főpog.m.Hiv.-ban csak valami adóosztályon. Lehet, hogy ismered is? Tóth Szilvia.

Puszi
Sys
sys
 
 


Sziasztok!

Voltam ma orvosnál és kis szerkentyűjével meghalgattuk a szívhangot. Halkan lehetett csak hallani, de gyönyörű volt. Egyébként minden rendben most egy hónap alatt nem híztam semmit.
Szülési időponttal bajban vagyunk, valahogy nem tud mondani egyet, mert eddig minden uh szerint más volt, úgyhogy megállapodtunk, hogy valamikor jan.16. és 24. között, de úgyis majd Picur dönti el. Aug.9-én megyek AFP-re. Így hál istennek nem kell hazajönni Balcsiról. Szombaton indulunk 2 hétre, már nagyon várom. Dokim eléggé húzta a száját amikor kérdeztem tőle, hogy fürödhetek-e a Balcsiban. Aztán azt mondta, hogy csak egy kicsit.
Majd igyekszem.

Puszi mindenkinek!
Sys
sys
 
 


Sziasztok!

Szia Sys!
Nem ismerem a barátnődet, mert nem nagyon vagyunk kapcsolatban az adósokkal és ahogy mi is, ők is nagyon sokan vannak ahhoz, hogy mindenkit ismerjünk.
Vigyázz tényleg a Balcsival, igaz azt mondják, hogy most nagyon tiszta, de azért jobb félni, mint megijedni.
Nagyon jó nyaralást kívánok! És ügyes vagy, hogy tartod a súllyod!!

Pusz: Márti 16
hajdum
 
 


Jaj, ti hogy csináljátok ezt a nem-hízást??? Nekem már a 12. héttől heti fél kiló felugrik! Pedig nincs rá túl nagy szükségem!Kép

Anett,
mail-cím a profilomban. Én a tiedet nem találtam meg.

Vica
mvica
 
 


Sziasztok,

Én most írok először, ezért néhány szóban bemutatkozom, szeretnék csatlakozni Hozzátok Kép

Első babánkat várjuk, aki várhatóan jan. 10-én (vagy akkortájt) születik majd, szóval most a 15. héten tartunk, egyébként Bp-i vagyok és 28 éves.

Súlyos problémákat én is tapasztalom sajnos, ezek a félkilók bizony jönnek (ráadásul én az első három hónapban is kimaradtam a rosszullétes buliból, étvágyam is volt, meg minden...)

Szerintem nincs mit tenni - jobb ha beletörődünk, a lényeg, hogy nagyon ne szálljon el a dolog és ne (csak) csokiból álljanak a félkilók.

Ciao, Hanitka
hanitka
 
 


Kedves szobatárnőm Rékacs!

Úgy tudom, hogy holnap indulsz Szarvasra, ezért kellemes pihenést és sok-sok táncit kívánok neked. Biztos, hogy jó fogod magad érezni a táborban.
Vigyázz magadra és a babcira!
Pusz: Márti
hajdum
 
 


Sziasztok!
Én nem bírom már a küzdelmet a súlyokkal. Egyszerűen számomra annyira reménytelennek tűnik!!!! Kép Most is olyan éhes vagyok és hol van még az ebédKépKép Addíg meg 10-kor ehetek 1 barackot+1almát. Aztán ebéd után meg semmi!!!!! És Így is hízom! Hülyén hangzik, mert én is régebben azt mondtam a levegőtől senki sem hízik, de most nem értem miért van ez. Kép Pedíg szinte semmi édesség, kenyér alíg. Ebédre szoktam ugyan kifőtt tésztát enni, de hát mindenről nem lehet lemondani.

Jó ég.....mennyit írtam 1000-bocs mindenkitől - úgy látszik megbolondultam Kép
Réka
kucus
 
 


Márti!

Épp egyszerre írtunk egymásnak, csak én a címedre!

Köszi, a kívánságaidat, te is bírt ki valahogy ezt a dög meleget!

puszi
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon eltünt mindenki! Mindenki nyaral vagy pihizik.

Szia Hanitka
Üdvözöllek köztünk! Én eddig szerencsés voltam és az egyébként is sok súlyomból fogytam 3 kg, pedig nem voltam hányos, de 1 hete beindult a hasam a növésben és azóta nekem is már visszajött 2 kg. Én is azt tapasztaltam, hogy 0,5 kg-ként jön, de állítólag ez a legjobb, mert fokozatosan nő a babci és utána ezek a kilók le is mennek. Nekem is ami visszajött kg az mind a babci, mert csak a hasamon van eltérés.

Márti
hajdum
 
 


Na, most végigolvastam az eddigieket!

Márti! Mi is szeptemnberben megyünk nyaralni. Mi Rodoszt választottuk, mert álítólag ott mindig süt a nap, és nagy görögo. fanok nem ajánlották Korfut szeptemberben, mert ott akkor már lehet hideg is. Én még nem jártam arra szóval ez valami sokadkézből származó infó számodra.
A kocsizásról meg engem lebeszéltek az előttem, járok, hogy ők, akik már voltak hat hónaposak, nem bírták volna ki. Persze minden terheség tök más, de azért én nem kockáztatok így marad a röpcsi. Majd remélem nem hiperventillálokKép

Réka!
ne parázz a kilókon, majd megszületik bébi, és ledobálod, he meg nem, akkor ráérsz akkor parázni. Sőt akkor már kinn lesz és lesz mit a fejéhez vágniKép Na, milyen ötlet?! Tönkretetted anyád csipejét!!!!Kép

Mindenkinek szép jövő hetet én holnap utazok (be-be-be)olyan nyarlás félére. Bár fogok izzadni rendesen, de ott a Holt-Körös is!!Kép

Legytek jók! És lustizzatok sokat, mert elviselhetetlen ez az idő máshogy!

sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Szia Rékacs!

Köszi a tippet Kép talán inkább mégsem......
Jó nyaralást! Kép
Réka
kucus
 
 


Szia Rékacs!

Megfogadtam az ötletedet. Nem megyünk Korzikára mert már most nem nagyon bírom a kocsikázást, igaz a haza utakhoz vagyok szokvaKép Így marad a Korfu, vagy mi is elgondolkoztunk Krétán v. Rodoszon. Pont ma megyünk érdeklődni, hogy hol mennyibe kerül.
Jó táncizást, majd jelentkezzél. Addigra már lehet, hogy tudom, hogy hol leszek szept.-ben. Ja, elküldtem az e-mail-re a tel.szám-at, ha bármi van.

Puszi: Márti
hajdum
 
 


Hali,
Az utazóknak nagyon jó pihit és nyaralást!

Márti,
A repcsis változat tutira kényelmesebb, de mi pl. bátran szeptemberben kocsikázunk Olaszországba szabira, majd beszámolok, hogy hogy bírtam Kép

Hanitka
hanitka
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is elhúzok 3 hétre, úgyhogy aki szintén megy annak jó pihenést, aki dolgozik annak pedig kitartást és mindenekelött mindenkinek jó pocakosodást. Vigyázzatok magatokra és Picurkákra.

Sok puszi!

Sys
14+6
sys
 
 


Lányok,

Van valamilyen info-tok/véleményetek arról a géndiagnosztikai vizsgálatról, amit a 16-18. hét között az anya véréből végeznek és egy valószínűséget ad, hogy mekkora az esélye az esetleges fejlődési rendellenességnek?

Én elég sokat gondolkodtam rajta, mert a Sógornőm csináltatott ilyet, az orvosom pedig azt mondta, hogy nem nagyon szereti, mert valószínűségi eredményt ad, nem pedig valamilyen biztos választ, de persze meg lehet csináltani, ha akarom, mert nem ártalmas.

Legutóbb arra a következtetésre jutottam, hogy csak akkor mennék ilyen vizsgálatra, ha az AFP eredménye nem jó (különben kár igzulni még egy % miatt, ami ráadásul nem is kötelező).

Megköszönném, ha megosztanátok a véleményeteket, mennyire érdemes ezzel foglalkozni.

Köszi és jó hétvégét mindenkinek,
Hanitka
hanitka
 
 


Szia Hanitka!

Szerintem - ha nincs nyomós okod rá - fölösleges ilyen vizsgálatra menni. Ha az AFP eredményed nem a normál mezőben van, úgyis elküldenek genetikai vérvételre (ami lehet, hogy ua. mint amire szeretnél menni). Egy ilyen vizsgálat, csak még egy ok, amiért izgulhatsz. A dokik szerint elég az UH és az AFP! Az én dokim szerint sajnos bármi megtörténhet, de ezek az alap vizsgálatok a problémák nagy részét kiszűrik!
Barbara
babar
 
 


Barbara,
Nagyon köszi a választ, elég sokat gondolkoztam rajta, csak eddig senki sem tudott határozottat mondani. Kép
Hanitka
hanitka
 
 


Hanitka, a Quartett-tesztre gondolsz, ami 40 ezer forint? Ha igen: én is gondolkodtam rajta annak idején, de az orvosom lebeszélt róla, azt mondta, ez sem ad biztos választ, ugyanúgy tévedhet, ahogy az AFP is.
Azóta mesélte egy kismama itt a babaneten, hogy ő megcsináltatta: egyik nap az AFP-t, másnap a Quartett-tesztet, hogy biztosabb lehessen az eredményben, amit kap. Na, ehhez képest az egyik érték a másiknak a kétszeresét adta!!! Itt persze nem lehet tudni, melyik eredmény a jó (lehet, hogy egyik sem, mindegyiknél nagy a hibaszázalék), melyiket tekintsék elfogadottnak, megismételni sincs értelme.
Ha nem a Quartettre gondoltál, bocs.

Liv

Kép

Kép
liv
 
 


Szia,

Nem egészen erre, hanem hármas tesztre gondoltam, a lényege szeritem ugyanaz, csak ebben egyel kevesebb faktort néznek a vizsgálaton, a költsége -ahogy hallottam- 10ezer ft körüli. (Ha jól tudom, és semmivel sem keverem, a quartett-tesztet Angliába küldik értékelésre, de amit én hallottam, azt Mo-n csinálják).

Mondjuk amit az Általad említett kismama tapasztalt, az pont az, amit szeretnék elkerülni; mert persze az ember szeretne lehetőleg bizonyosságot (főleg mikor ilyen aggódós), aztán lehet, hogy végül pont az ellekezőjéhez jut!?

Egyre biztosabban lebeszélem magam...
Hanitka
hanitka
 
 


Hanitka, nem akarlak lebeszélni, csak azt akartam mondani, hogy nem biztos, hogy tuti eredményt kapsz akkor sem, ha mindkét vizsgálatot megcsináltatod, az Afp-t is és ezt is. Nekem kicsit magasabb lett az Afp az átlagnál, és lehet, hogy ha megcsináltattam volna pl. a Quartett-tesztet, az tök jó eredményt adott volna, így azonnal megnyugtatott volna, de az is lehet, hogy csak még jobban bepánikoltatott volna - arról nem is beszélve, hogy honnan tudnám, melyik a jó eredmény?
Szóval tényleg nem akarlak lebeszélni semmiről, ha nyugodtabb vagy úgy, csináltasd meg azt a vizsgálatot is. Az orvosodnak mi a véleménye, őt megkérdezted erről?
Liv

Kép

Kép
liv
 
 


sziasztok!
nemsokára "átköltözhetek" ide!! holnap kezdjük a 13. hetet!

Ildi!! szia! hát utólértelek-de csak a topik váltásban, mert uh után február 2. mondtak nekünk!! tényleg egyidősek vagyunk!! csütörtökön megyünk a praxisba hogy a kedvesem is megnézhesse a táncolást! alig várom, el fog ájulni! én tudtam előre hogy (a 12. héten voltam uh-n először) mozgás is lesz, de teljesen leesett az állam amikor megláttam valójában!!!! hát a párom meg nem is olyan "tájékozott" ilyen témában (nem foglalkozik a terhességgel meg babákkal napi 24 órát, mint én!! Kép )
szóval alig várom hogy láthassam újra a picit meg ezzel párhuzamosan kedvesem reakcióját!! ildi nincs kép?? Kép Kép
szassztok,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sys!!
most olvastalak-nekem a védőnő konkrétan azt tanácsolta hogy ha úszni akarok, kerüljem az uszodákat és inkább természetes vízbe menjek!! ??

ja, és októberben pontosan hol, és mikor lesz bababörze??????? nagyon érdekel!!
köszi,
bag

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


<font color="ff0000">Bagzerka!
Sajna,nekem nem adnak képet itt,csak ha 3d-re megyek,azt meg még nem tudom,mikor.Feltétlenül írd meg,milyen volt a 3d,mikor mégy?Az az érdekes,hogy percre pontosa aznap csinálták neked és nekem az uh-t!Amúgy az én képem is ugyanolyan,mint a tied!Vagyis a monitoron én is azt láttam pont.
Puszi
Ildi</font>
ildi10
 
 


Ildi, Bagzer!

Szintén február 2!

Vica
mvica
 
 


Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van elég régen nem irtam és most sikerült a végére jutnom a visszaolvasásnak.
Elég sok dolgom van mostanában kész van a lakásunk már csak néhány simitás van hátra, de úgy néz ki hogy nem költözünk mert a férjem megy ki Németországba dolgozni decemberig.
Én elég jól vagyok csak a múlt héten meg voltam ilyedve, mert tompán fájt a hasam de elmúlt voltam a védőnőnél aki azt mondta menjek orvoshoz de az orvosom szabin volt úgyhogy csak a héten megyek, azt nem tudom miért fájt. Remélem nincs semmi baj, hátha elküld UH-ra, ha látom picurt legalább megnyugszom.
A jövő héten pénteken megyek AFP-re, augusztus 23-án pedig UH-ra. A meleget elég rosszul tűrtem de a mai nap már elmegy.

Mindenkinek jó pocakosodást.

Pusszantás
Andi
15+4

Andi
andrea79
 
 


Sziasztok,

Liv,
Az orvos szerint meg lehet csináltatni ezt a vizsgálatot, mert nem ártalmas, de ő személy szerint nem szereti, mert nem ad biztos eredményt, csak valószínűség %-ot. Az AFP-nek aug. 6-án lesz eredménye (várhatóan) és akkor a 17. hét végén leszek, szóval még a másik vizsgálatra marad egy hét szükség esetén. Addig biztos nem csináltatom meg, főleg mivel Barbara azt írta, hogy ha nem jó az AFP eredmény, úgyis elküldenek genetikai vérvételre, és szerintem ez pont az lenne. Téged nem küldtek ilyen vérvételre, amikor az AFP eredményét megmondták?

Andi,
Én egész eddig (16. hét) kimaradtam a rosszullétekből, cserébe viszont folyamtosan fáj(t) a hasam itt-meg amott is, de azt mondta az orvos, hogy nem nagy baj (nyúlnak a szalagok és stb.) amíg nem görcsöl + egyéb bajok nincsenek. Azért mindenképp beszélj a Te orvosoddal, az a tuti válasz, amit ő mond, de remélem nem lesz semmi gond.

Üdv, Hanitka
hanitka
 
 


Hanitka, mivel nekem nem alacsonyabb, hanem magasabb volt az AFP-m az átlagosnál, nem volt más teendő, mint az ultrahang. Több orvos is megnézte több uh-n a babát, és mindent rendben találtak. Kép
Liv

Kép

Kép
liv
 
 


Liv, az izgalmakért nem irigyellek, de + ultrahangért igen Kép Tök jó, hogy végül minden rendben.
Hanitka
hanitka
 
 


Ildi!
most csütörtökön megyünk 3d-re, majd mutatom!!

Mvica!
már hárman vagyunk!!! -mármint feb. 2.ások!! Kép
-ti hol akartok szülni?????? én otthon, mindenképp. ti??

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzer!

Én is most csütörtökön megyek 3D-re, már ha megjavították már a gépet. Ezek szerint jól számolnak a dokik.
Mi az Istvánban szülünk, jó lenne otthon, de az előző kettőből okulva én nem vagyok az az otthonszülő alkat. Mindig meconiumos vagyok. Ez állítólag nem hajlam, csak véletlen, de kettőből kettő azért meggyőző. Marad a kórház.Kép

Mesélj, hogy lesz az otthonszülés? Geréb Ági?

Vica
mvica
 
 


Mvica!
szia! hát az otthonszülés nálam egy dédelgetett álom, remélem mindkettőnk egészsége és állapota lehetővé teszi!!!! igen, geréb ági, már felvettem vele a kontaktust, majd szeptemberben lehet vele találkozni megbeszélni a dolgokat! majd a nőgyógyászomat is tájékoztatom erről, és ha megnyugtat minket a gondolat, amikor elkezdődik a szülés, azért szólunk neki is, ha esetleg be kéne majd menni. szóval, így gondoltam.

és ti hova mentek uh-ra?? tedd majd fel a képet!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


<font color="ff0000">Sziasztok mindenki!
Elmegyünk nyaralni 2hétre Horvátországba,utána jelentkezem!Jó pihenést mindenkinek!Ha ott is leszünk internetezőben,akkor írok!Szoktunk menni,mert a digit.fényképezőből cd.-re szoktuk menteni a képeket a kirándulás alatt is.
Bagzerka!Várom,hogy megírd a 3d-st!Mi tegnap jót szórakoztunk, a párom/mivel doki/ fonendoszkóppal hallgatta a hasamban a kis lakómat,de szerintem csak bélhangokat fedezhettünk fel.
Sok puszi
Ildi</font>
ildi10
 
 


Ildi!
jó pihenést!!! majd felteszem a legjobb 3ds képet, állítólag többet is adnak....
várunk vissza!
bag

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


SziasztokKép

Beállok én is a sorba!
Február 11-re vagyok kiírva. Jelenleg 12 hetes és 2 napos a babóm:D remélem jól érzi magát. Szeptemberben leszek 24 éves. Ha minden igaz, az István kórházban fogok szülni. Egyenlőre ennyi, remélem hamarosan egyéb dolgokról is beszámolhatokKép
Ja, és kedden megyek a Praxisba, ha lesz kép, felteszem.

Üdv. Cicmerák
cicmerák
 
 


cicmerák!!
szia! örülök hogy minden rendben!! mi ma voltunk a praxisban, a párom, meg egy barátnőm is elkísérhetett! jó felvételt és képeket kaptunk a babáról!! az orvoa kedves volt, és türelmes-a kicsi a vizsgálat felénél úgy döntött hogy eleget láttunk belőle és elszundított!! így kérte a doki hogy kisebbeket köhögjek, az meglöki őt, amikor az sem vállt be, elkezdett az uh-szerszámmal döngetni a hasamon!!! -de kb attól is csak átfordult a másik oldalára! szép...
na, mindegy, a lényeg hogy egészséges legyen!!-egyenlőre minden rendben!! redője most 1,7mm, és ülő mérete 6,8mm, és a többit is rendben találták!
ja, viszont ma voltam a vérvételem eredményéért, és van három adat, ami több, és egy, ami kevesebb a megadott értékeknél.....de nem sokkal, minden kb 0,1 és 0,01-el több, szerintetek???? egy dolgot értek belőle, az a cukorszint, ami rendben van, a többi lila köd.... etz ki fogja megmagyarázni?
-a képekből nemsokára felteszek, nagyon aranyosak!
sziasztok,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Hát mégis csak 2D-n voltam ma, mert a hírekkel ellentétben mégsem javult meg az Istvánban a 4D, sőt a videófelvevő se jó. Úgyhogy csak egy vacak fekete-fehér képpel tudnék szolgálni, de nem hiszem, hogy nagy szám lenne. Azért láttam a kicsit, ahogy kalimpált, minden rendben, nyaki redő 1 (nem tudom miért, de nagyon féltem, hogy valami baj lesz). Jó nagy feje van, és olyan, mint egy babzsák állatka, vagy Malacka a Pagonyból.

Bagzer, Ildi,
át lettem ütemezve február 1-re!!!Kép De én nem hiszek nekik!

Pusz: Vica
mvica
 
 


Sziasztok!

Regisztráció próba Kép

Holnap jelentkezem...
saxi
 
 


Sziasztok csajszik!

Bagzer, Vica, Saxi üdvözöllek titeket. Most eléggé lapang a topic, mert mindenki nyaral valahol.
Én is régóta gondolkodtam már, hogy elkéne menni 4D UH-ra de nem tudtam, hogy melyikbe, meg nekem a 12. heti 2D Uh olyan jó sikerült, hogy abban maradtunk apával, hogy majd a 20.héten. Most, hogy írtátok, hogy a Praxis milyen jó be is jelentkeztem egyből. És kaptam 1000.- Ft kedvezményt is a babanet miatt. Így ingyen lesznek a CD-re írt képek. aug. 27.-én megyünk, már alig várom. Elötte ugyan megyünk 13.-án be a kórházba is Uh-ra, de most biztos valamilyen vírus van a levegőben, mert a Shöpfibe is elromlott az Uh-os gép és csak 1 hónap múlva tudják csak megszerelni, mert külföldről hozznak hozzá alkatrészt. Ami meg van gép az 1000 éves. Kiváncsi leszek, hogy azért a régivel látják-e, hogy csajszi vagy pasi a babci? Mindegy mert rá 2 hétre tuti, hogy fogjuk tudni a 4D , persze ha a drága megmutatja.

Bagzer
Te most a 12.heti UH-on voltál? Nem tudták megmondani, hogy milyen a babci? Mert nekünk a 2D nem tudták, de azt olvastam, hogy a 4D már van hogy látják. Várjuk a képeket.....

Jó hűsülést mindenkinek, élvezzük amíg nem jön a 35 fok.
Puszi: Márti (17+1)
hajdum
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?