Új privát üzeneted érkezett!

Millye, és szeretnéd folytatni valamikor a focit? :wink:

Bogi, nagyon sajnálom Fügét! Sok-sok +++++++++++++++++++-t és gyógypuszit küldünk!
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, Füge erős, és hamar felgyógyul!
zsu83
 
 


Na most meg én bérlem a laptetőt! :D

Na lépek, Bebe felébredt, úgy hallom!
zsu83
 
 


Szaisztok!

Csak egy gyors bekukk. Nagyon köszönjük a köszöntéseket!

Valakivel összekevertek minket, mert mi nem fogzunk, szerintem. legalábbis 4 biztos nem jön egyszerre 8) hál'istennek persze. Az az egy napról-napra nagyobb és képzeljétek: harsog alatta az alma. Olyan édesen rágcsálja :) de egyelőre nincs több és nem is igazán szenved semmitől sem.

Nagyon szép napjaink vannak, ébredős éjszakákkal, sokat dolgozom, mert most lehet és kell is. Egész olajozottan mennek a napok, mióta a párom nincs itthon, csak a babanetre már nem nagyon jut. Sajnos...

A nehézségeink ellenére, annyira nagyon boldogok vagyunk, Marci egyszerűen mindent feledtet. Valaki mondja meg, hogy lehet, h egy ilyen nagy csoda ez az egész? Már 7 hós és még mindig az újdonság varázsát érzem. Olyan puha, bársonyos a bőre, illatos, imádok hozzábújni és agyonpuszilgatni. Repülős játékokat imádja, meg lovagolni a mami hasán. Akkorákat kacag, h bezengi az egész utcát. Kihúzgálja a fiókokat, ki is pakolja. Lerángatja a nacimat, ha a konyhába merészkedem valamiért :) Lépegetni egyelőre nem lépeget. Karácsonyra tervezek egy olyasmi járássegítőt, mint Adribabáé, Stelly, kérlek is lci írj róla véleményt, ha van már tapasztalat. Gurítom a labdát, meg az autót és versenyzünk a parkettán, h ki ér oda előbb, és mikor kiabálom neki h megfogom akkor elkezd még gyorsabban mászni. Meglátja h kinyitom a hűtőajtót és rohan oda (persze a csúnyamami becsukja mire oadér), ugyanze a helyzet a mosogatógép ajtajával is :) Úgy tűnikk meglesz az ebéd kiváltás is :)

Na ez most kibukott, bocs h sok voltam és nem reagálok, de vissza kell mennem dolgozni amíg alszik, mert éjszaka már nincs erőm.

Remélem, mindenki jól van, a betegeskedő babáknak, mielőbbi jobbulást!

Puszi nektek.

KépKép
hugic
 
 

 
 

Budabo priviben már írtam, hogy 4 óránként lehet adni.... a paracetamol miatt de szerintem a panadol baby jobb....(kétféle csoportba tartozó lázcsillapító gyógyszer van az egyik csoport a paracetamol tartalmú, a másik pedig az amidazofen (noramidazofen) tartalmú....) viszont ha az egyik amidazofen-t tartalmaz a lázkúp akkor adhatod neki... az a lényeg, hogy paracetamol-t tartalmazó szert ne adj neki 4 óránál sűrűbben....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.09.25 09:50-kor.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon: ezer hála az ötletért! Tegnap egész délután rágóztam, pedig utálom, mert szomjas és éhes leszek tőle és sokkal jobb lett mára. Még nem múlt el teljesen, de érezhetően jobb... :lol:
És fogunk még nekünk sincs, úgyhogy nem vagytok egyedül...

Zsancy: bolygós kereket csak azért akarok, mert lusta vagyok... :oops: :) Meg igazából praktikus is... felénk is sokat esik az eső és volt olyan, hogy útközben elkapott és akkor nagyon jól jött, hogy egyik kezemmel toltam a babakocsit, másikban meg fogtam az ernyőt. Tök simán ment. Így viszont ezt már nem tudom megcsinálni, mert többnyire két kézzel kell tolni a kocsit... :roll:

Bazsi spentószakállal nagyon megnyerő! :lol:

Zümis: remélem hamarosan jobban lesztek! ++++++++++++++++

Etetőszék: a hétvégén mi ezt a Peg Peregot néztük ki, de nem tudom hogy megvegyük e.... mert azt szeretném, hogy minél hamarabb megtanulja, hogy ő is velünk eszik azt asztalnál... persze gondolom ezt is oda lehet húzni, de akkor lehet hogy inkább olyat fogok választani, ami az asztalhoz jobban illeszthető... :roll: egyelőre még teljesen jól megvagyunk a hordozóval, lehet hogy megvárom, hogy felüljön és akkor kap majd etetőszéket.... :roll: és akkor olcsóbbat is tudunk venni....

H1N1 védőoltás: pont most olvastam, hogy nagyon gyorsan mutálódik a vírus. Ezért a vakcina csak az ellen véd, ami most van, mert erre fejlesztették ki. De ha 1 hónap múlva már mutálódik, akkor azt ugyanúgy megkaphatod, hiába oltattad be magad. Szóval ha beadatod, az még nem jelenti azt hogy teljesen megnyugodhatsz, mert lehet hogy 2 hónap múlva már a mutálódott vírus fog terjedni. Ez az oka többnyire annak is, hogy nem tudják kidolgozni a HIV ellenszerét...
De én is elgondolkoztam rajta, mert ha legalább ez ellen véd az is valami. De minden oltásnak lehetnek szövődményei, szóval én ezektől is félek, de majd jövő héten megkérdezem a gyerekdokit.
Kedden megyünk oltásra... :(

Bogi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panna
pandusika
 
 


Hugic annyira édesek vagytok!
Bogi Fügének jobbulást,remélem hamar rendbe jön.
Nila..barátnőnek :evil: :evil:

Panna van benne igazság de vannak nagyon klafa esővédő ruhák amit csak felkapsz a rucid főlé...babakocsi aljába elfér :wink:
Mutálódni minden betegség tud szerintem,nem csak ez,és úgyanúgy mint minden védőoltásnak lehetnek szövödményei,(persze nem jó ha kialakul)de elégé elgondolkoztató az oltás beadása mikor otthon csak úgy meghal egy 34éves makk egészséges férfi,és azt is olvastam hogy a kisbabák és a fiatalok vannak a legnagyobb veszélybe.(mindegy hadjuk mert én már rosszul vagyok)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Budabo folytatom a monológot... nagyon sajnálom a bacit! Lehet nektek is ez a 3 napos láz lesz... nekem bevált az is, hogy nedves rongyot tettem a csuklójára tarkójára. Ilyenkor nem szabad nagyon felöltöztetni.... Amúgy én akkor paráztam be amikor 39 fölé ment neki.... na akkor gyorsan beletettem a kádba....

Zsu83 a fia most aludt el a vállamon.... gratula a sok foghoz! Várom a fotókat!!! Igen szeretném folytatni a focit! Csak a doki azt mondta, hogy amilyen intenzíven csinálom inkább halasszam szoptatás utánra.... :( úgyhogy majd jövőre focizok a fiammal hacsak nem lesz kistesó a pociban.... :roll:

Hugic egy fog is fog :wink: Aranyos dolgokat írtál!!!

Pandusika előre küldöm a gyógypuszikat az oltásra!!! Milyen szurit kap? Influenza?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ez is igaz, de sajna a sima influenza is van ám ennyire veszélyes.... :(
Ezért is utálom, amikor vadidegenek behajolnak a babakocsiba, hogy megnézzék Hannácskát, mert ne leheljen rá senki.... :evil: De sajna nálunk az is az igazság, hogy Apa is bármikor bármit hazahozhat a kórházból..... meg végülis bárki, aki emberek közé megy... :(
De én is nagyon gondolkodom rajta.... jövő héten kedden megkérdezem a gyerekdokinkat. Ha te is megkérdezed, írd majd le légyszi, hogy mit mondott, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Panna
pandusika
 
 


Millye: mi még csak most kapjuk meg a 3. kör oltást, amit otthon 4 vagy 5 hósan kapnak a babák. Az elsőt 3 hónaposan kaptuk, aztán csúsztunk a másodikkal a hasmenés miatt, aztán elutaztunk, aztán meg a doki volt szabadságon, úgyhogy most fogja csak megkapni. De beszéltünk vele többször is és azt mondta, hogy ráér.
Hát most be vagyok parázva rendesen, mert a legutolsó után nagyon belázasodott.... 39,3 volt neki majdnem egy napig.... remélem most nem lesz ennyire durva.... :(

Panna
pandusika
 
 


Pandusika értem! Előre gyógypuszi neki!!! Remélem nem lesz láza!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Budabo ha van otthon Germicid C kúpod azt adhatod neki de ezt 3-4 óránként adhatod neki és max naponta 5x!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Panna írtam a dokinknak :wink: remélem mai nap folyamán vissza ír!
Sok sikert az oltáshoz!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


na,itt vagyok!lehet éhes volt a drága,mert fél11kor odaadtam neki az ebédet és utána elaludt..

oltás:tegnap a védőnénim azt mondta,hogy ő nem adatná be a kicsinek,mert ez egy teljesen új influenza és nincsenek tapasztalatok,lehet hogy sok mellékhatás és egyebek jönnek ki a gyereken,de jövő héten jön a gyerekdoki és vele is beszélek majd.szerintem mi magunknak beadatjuk,de a babának nem.

hugic:nagyon szépen tudsz írni magatokról!mintha magamat hallanám,mikor mesélek valakinek,szerintem életünk legboldogabb időszakát éljük és még nem is tudjuk,hogy mi van hátra,csakis még csodálatosabb lehet!

bogi:szegény kicsi Füge!+++++++++++++++++!kitartást nektek és millió gyógypuszika a lányodnak!

zsuzsi:mit álmodtál?

stelly:ti is pókereztek?nekünk közös hobbink apával :D

zsancy:azért nem kell túlparázni a dolgokat :roll: sajnálom a zeller dolgot!múlnak a pöttyök?

millye:a foci tök jó!mikorra tervezitek a kistesót?

Kép
nilabali
 
 


panna:gyógypuszi Hannának a oltásra!

Kép
nilabali
 
 


Hugic, annyira szépen fogalmaztál! :cry: :oops:

Panna, nagyon örülök, hogy jobban vagy! :D
Mi úgy szoktunk enni, hogy odahúzzuk az etetőszéket teljesen az asztalhoz, és így olyan családias a hangulat is! :D

Millye, a férjem is akar jövőre focizni Bebébel, sőt már most mutogatja neki a focit! :D ja meg a horgászat se maradhat ki jövőre! :wink:
zsu83
 
 


Nila:sz.tem egy betegséget soha nem lehet túlparázni...
póker..apa is nagy pókeres,haverokkal,neten jöhet bárhogy elég jól játszik.Engem sajna nem köt le(nem szeretem a kártya játékokat)
pöttyeink múlnak,de jó hogy nem lett komolyabb,mert Kati fokozta a dolgokat... :? Gyerekem alszik...nem tudom mi van vele...lehet az idő,mert hála istenek a náthát megúsztuk láz és mindenféle mizéria nélkül.Semmi dolgom :roll: kaja van,lakás rendbe...4kv megittam

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Bogi: Négy óránként adhatod a lázcsillapítót, és hatásosabb, ha kevergeted őket, tehát most valami mást adj. Ugyanaz, ami nálunk volt, fogzás legyengítette és benyalt valamit. Kitartást, két nap nagyon kaka, de utána jobb lesz. :!:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bogi: ja szegény Füge! De nem igaz, hogy meg vagytok átkozva! Szerencsések vagytok, hogy a nyaralás jól sült el és csak itthon jött elő valami car!
(Mindennek van másik oldala...)

Panna: dejó! Az öcsémnek is mindig bejött, remélem, el is múlik teljesen!

Etetőszék: szerintem az a legjobb, amelyik:
-dönthető a háttámlája,
-levehető a tálcája,
-állítható a magassága.
No, a miénk nem ilyen, ezért vagyok olyan okos. :D
De, ha Petra már egyedül ül, akkor nem muszáj, hogy dönthető háttámlás legyen, és akkor tudtok olcsóbbat venni. (Mert, ahogy néztem, az nagyon megdobja az árat, ha dönthető.)

Dicsekvés következik: jejejeeee! Esztike becuppantotta a 120 g előre bekészített cukkini-cékla és belecsempészett husi kajáját éééés még adnom kellett a fagyasztásra szánt késztermékből... (50-et)
Nem is jutott a fagyasztóba! Akármit is mondtok, kirááááály!!! :D

Influ: hááát, nekem elég vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Gyorsan kifejlesztett oltás, semmi hosszú távú tapasztalat... Jaaaajjj!
Viszont Laci úgy jött haza valamelyik nap, hogy végig akarják őket is oltani...
Én viszont babát biztosan nem fogok beoltatni... Asszem... magunkat viszont elképzelhető....

ladmon
 
 


ladmon:Éljen Esztike étvágya!
oltás témában teljesen egyetértünk!

Kép
nilabali
 
 


Nagyon ügyesen evett Esztike! :D
zsu83
 
 


Kép 1naposan

Kép ducikám

Kép és most

Nosztalgiázok bocsi,azért látványos az átalakulás?
:D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsuzsi, drága vagy, legközelebb pontos címet adok, mert úgy tűnik, eltévedt útközben a manó :lol: . Mindegy, már beletörődtem, hogy így maradunk, de most már jöhetne egy-két jobb éjszaka (2-3 felkeléssel), mert eléggé felmosórongyszerű lettem.

Influenza: én nem oltatok, nem látom, mitől lenne ez a típus veszélyesebb, mint a többi, azon túl, hogy többen elkaphatják. Az az érzésem, hogy ez az egész pánikoltatás a pénzről szól, vedd meg az oltást, aztán majd lesz valami. Igaz, tavaly Tamarát beoltattam, mert féltem, nehogy az újszülött tesóját megfertőzze, de napokig rosszul volt az oltástól. Ugyan nem kapta el az influenzát, de az osztályukban mások se nagyon, így nem egyértelmű, hogy az oltás védte meg.

Bogi, jobbulást nektek!!!!

Kép
mist
 
 


Számomra az az ijesztő, hogy olyanok is meghalnak a szövődményeiben, akik a hagyományos influenza szövődményeinek egyáltalán nem várományosai.
Tehát, ha én elkapom, ugyanannyi esélyem van meghalni, mint bárki másnak. Ha a hagyományos influenzát kapom el, akkor kisebb eséllyel halok meg, mert annak a szövődményei főként a veszélyeztetettnek kikiáltott csoportot (idősek, legyengült szervezet stb) érintik.
De nem vagyok oltáspárti egyáltalán, sőt, csak nem tetszik nekem az új járvány. A fentiek miatt...

ladmon
 
 


Én meg pont azt olvastam többször is, hogy ugyanilyen esetek a "sima" influenzánál is előfordultak.... :roll: És abban átlagban többen halnak bele, mint ebbe... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Bebe megevett 200 paradicsomos krumplit 8) , alig győztem neki adni! :D

Zsancy, gyönyörű baba Petra! :D
zsu83
 
 


Zsu: jó étvágya van Bencusnak! :D Én most egy darabig hanyagolom a paradicsomos dolgokat, mert tegnap megint felkavarta a pociját. :?
Ma próbálunk valami újat.....

Panna
pandusika
 
 


Nilabali kistesó dolog az bonyolultabb.... sajnos nem biztos, hogy belevágunk még egybe..... most 50-50% az igen és a nem.... sok minden miatt....... majd egyszer elmesélem ha érdekel....

Zsu83 jó kis sport az biztos!!! a horgászatot ne is mondd..... a férjem nyúz vele már mióta.... Milyen ügyi Bebe!!!!

ladmon erre én is csak ezt tudom mondani, hogy kirááááály!!!

Zsancy de édesek a képek! Én is szoktam nosztalgiázni.... szépen kigömbölyödött Petra!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bazsi a Zöldszakállú Herceg :D

Petra nagyon édes, nagyon szép a mosolya :D

Bogi jobbulást Füginek!

Influenza: nem adatok senkinek, 1. az oltás szövődményei miatt, 2. túl friss ez az oltóanyag, valóban nincs tapasztalat hogy hosszú távon mi lesz, 3. a mutálódás miatt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Panna, fájt Hanna pocija? :(

Millye, a horgászat már nekem is nagyon hiányzik! :D
zsu83
 
 


Ladmon, nagy puszi a fagyasztót előre kievő Esztinek! :D

Millye a bébi-érvek engem is érdekelnek :wink: De szerintem te annyira vágysz rá, hogy úgyis lesz hamarosan :wink: Palya Bea is megénekelte, hogy a nő fejében lesz a baba vagy mi, nem emlékszek pontosan, az a lényeg hogy ott dől el :wink:

Nila, köszi, Olivér éjjel elég ijesztő volt, a kiságy tövében gubbasztottam egész éjjel :roll: Köhögött de nem akart felszakadni. Ma már jobb, nem dokizunk. Ha többet aludna már meggyógyult volna, de egyszerűen nem megy... :roll:

Bogi, én már nem kispályázok, eleinte nurofeneztem, mostmár germicidezek. A nurofennek van kúpja, az jobb mint a szuszp mert asszem jobban felszívódik vagy mi. Olinak a nurofen kevés. (Znek is.)

Zümis küldök gyógyenergiát, gondolok rátok!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


köszi köszi...de hála istennek már nem olyan duci mint volt 8)
Csajok én az infulenzával nem akartam kedélyeket borzolni...de most hallgatom a Kék duna rádiót és még egy halálos áldozat van ,egész család kórházba.
Az hogy a sima infulenzába is bele lehet halni az tény és való,de az új infulenza pl tüdővérzéssel is jár és nem minden esetbe van láz,köhögés stb.Az hogy a "sima "infulenzába mennyien halnak bele meg ebbe még nem lehet következtetéseket voni,mert ez még nem lefutott..
Ladmon de egy "zabagép" Eszti... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsu:köszi a ++++remélem használni fog.Bebének is jó étvágya van

zetibebi:köszi...én hál Isten nem vagyok tapasztalt ezért is kérdezek. Ha nem válik be fogok váltani. :cry:

millye:na azért nem vettem most panadolbabyt mert az egyik kúp paracetamol tartalmú, ezért lett nurofen. A doki felírtmost egy másik kúpot is, de próbálom a kúpot éjszakára tartogatni, addig folyadék. Aranyos vagy hogy válaszolsz.
Én is próbálom majd vizes rongy kézen-lábon-tarkon. Próbálom én sem nagoyn nem felöltözteni, délután megyünk levegőzni is. Remélem igazad lesz és a másik dokinőnek is és 3 nap alatt lemegy. Ezek a kúpok vannak itthon: paracetamol 60 mg
ebből kaphat 1 egészet 4-5 óránként, és noraminophenazoni ebből 2/3-od kaphat napi max 4-er.

nilababa:köszi. Nekem is azt mondta a dokinéni hogy nincs tapasztalat.

julcsi:köszönöm, legyen igazad. Hogy bírod a terhelést?

ladmon:jaja az érem másik oldala, persze jóhogy nem ott jött ki.Micsoda kis zabagép Esztike.

mist:köszönjük. A férjem ugyanezt mondja az oltásrtól...pénzről szól az egész.

panna,zsancy:köszönjük. Etetőszék:nekem a hagyományos fa tetszik, amit utána szét lehet szedni asztal-székké, de most kölcsönbe egy dönhetős-csukhatós csuda szék van. A dokinőt ma kérdeztem a védőoltásról és ő azt mondta hogy semmit nem
tudnak róla, most lesz majd tájékoztatás, ha vki "egészséges" annak sok folyadék és c vitamin, akinek eleve van szív,tüdő egyéb rendellenessége annak veszélyes.
Panna:oltásra pussssszzzzzzzzzzz.
zsancy:az utolsó kép nekem a kedvenc!!!!

A dokinőnek el kezdtem volna mondani hogy azért ha gáz van hétvégén hívnám, közölte hogy ügyeletes 9-13-ig...van egy másik dokinéni akinek nyaralója van itt, a Tűzoltó utcai klinikán oszt.vez füll-orr-gégész. Sógórnőm találkozott vele az utcán ésmondta hogy itt van bármikor hívhatom hétvégén, azért megnyugtató. Egyébként meg azt mondta hogy 3 napos dolog, ne parázzak sok folyadék. Ami jó hogy Fügének jó kedve van, és magához képes sokat iszik, almalevet,teát. Ja még rendes dokinéni mondta hogy Fügének most fogyott el az anyatej tartaléka, védettsége legyengült, hajlamos lesz elkapni mindent. :cry: :oops:

Kép
budabo
 
 


zsu:jó az új vonalzód!!!!

Kép
budabo
 
 


Zétivera, küldöm Olinak is a sok-sok ++++++++++++++++++t

Bogi, az nagyon jó, ha Fügének jókedve van, meglátod hamar túllesztek rajta!
Na most nehogy megint elkezd magadat okolni a tejciért! :?
Bebe is volt már beteg 2,5 hósan (hasmenés, hányás) pedig még javába anyatejezett, ennyit az anyatej védettségéről!
zsu83
 
 


Bogi, köszi! :D
zsu83
 
 


Julcsi, remélem, anyukád nem bántódott meg Adri lükeségén! Olyan kedves volt velünk, úgy sajnálom, hogy Adri meg nagyon nem volt kedves vele :(
Nagyon jól éreztük magunkat, Marci valami szuperédes, ahogy nyomul mindenfelé, és nagyon nagyot nőtt!
Bizony, tegnap én is csak lestem, hogy alig kapaszkodva felállt, aztán vagy két-három másodpercig megállt Adri kapaszkodás nélkül :shock: atyagatya, mindjárt elindul :lol:
Ja és képet én csak egyetlenegyet csináltam Marci mosolyáról, de majd felteszem!

Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok a kistesónak :)

Voltam tegnap este haverokkal pókerezni :D Adrika nagyon rendes volt, szépen aludt reggelig, így fel se tűnt neki, hogy nem vagyok otthon :) én meg ugye hajnalban jöttem haza, szóval dögfáradt vagyok, de nagyon jólesett kicsit kimozdulni :)
Megtaláltam a tuti etetési öltözetet :D szkafander, rá szilikonelőke, gyerek lábára terítve pelenka, meg az én ölembe is egy :D így nem kell minden kajálást vetkőzéssel kezdeni - helyette öltözünk :D egyelőre azt gondolom, ez a jobb :)
Éééés Adri ma már 90 főzit tolt - vettem tegnap neki új kanalat, szerintem az segített, ugyanis jóval mélyebb, mint az eddigi :) mert ő szerintem nem csak azért hagyja abba az evést, mert jóllakott, hanem mert megunja hamar. szóval ha minél rövidebb idő alatt adom neki, annál többet eszik, úgy néz ki :D

Andus, szerintem jó dolog, hogy leírod a véleményedet a dolgokról, én mindig át szoktam gondolni, amiket írtok, azokat is, amikkel nem értek rögtön egyet.

Mist, na ezzel a szép lassan haladással kezet foghatunk :) de Adri egyre szebben-ügyesebben eszik, olyan büszke vagyok rá! És ha valami nem megy, arra a mondásodra szoktam gondolni, hogy "ami úgyis megoldódik idővel, azon fölösleges idegeskedni" 8)

Nila, én mindig ámulok-bámulok, hogy Bazsi a legfiatalabb a babák közül, többeknél egy egész hónappal is, ami ilyen korban tök sok szerintem, és ő mozgás-gügyögés-evés-minden téren simán ugyanott tart, mint bármelyik másik baba - sőt, néha előbbre is :wink: pl Adri még mindig nem tudja, hogy dadada :lol:

Zsancy, cukor a vonalzód :) Lulu lett Petra beceneve? Nem is mondtad még!
Avatart úgy tudsz csinálni, ha asszem 80×80 pixelnél nem nagyobbra kicsinyíted a képet, és 10K a felső mérethatár.

Zümis, uhhhh nem volt valami egyszerű napod tegnap :( sajnálom, hogy így egyszerre betegeskednek a gyerkőceid, remélem, hamar kilábaltok ebből a szériából! Apa meg rendeljen magának pizzát, ha nem tetszik a főztöd :evil:

Bogi, remélem, ma már sokkal jobban van Füge, mint az éjjel!

Zsu, jujujujuj Bebe fogacskák..... :roll: remélem, a mai napotok már vidám!

Hugic, szerintem nagyon jó, ami nekünk van, ami nekem tetszik benne: nincsenek túlbonyolítva rajta a játékok, hanem csak egyszerű, pörgetős-forgatós-csörgős cuccok vannak rajta, Adri egyelőre ezeket értékeli igazán, és azokkal hosszasan le is köti magát. Egyelőre csak két-három alkalommal használta Adri a saját funkciójában (mert ugye a játékok épp a másik oldalon vannak, mint ahol lépegetni kéne :lol:), de párszor megmutattuk neki, és már magától feláll mellette, szóval szerintem lassan fogja tudni szabályosan is használni.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Játék-kábeleket nem gyártanak? :lol: Még mindig erősen kábelkorszak van...rákaphatna valamelyik játékgyár, bizniszt látok benne :lol:

Adri nagyon ügyes a felállással! :D Jó lehetett a póker :wink:

Bogi ++++

Zsu köszi! :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nagyon ügyesen eszik Adri! :D
Eddig nem is olyan vészes a napunk, nemsokára ébred Bebe, aztán majd meglátjuk.... :roll:
zsu83
 
 


Játékkábelek engem is érdekelnének! :D :wink:
zsu83
 
 


Hoztam pár képet! :D

Bebe a mobiljával, de megjegyzem még mindig anya mobilja a kedvenc
Kép

Kép

Kép

Kép

És a járássegítő, itt épp motorként funkcionál:
Kép

Kép
zsu83
 
 


Hugic: mi Marcinknál igyekeznek annyira a fogacskák, meg Fügcsinél és Bebénél :wink: :wink:

Nagyon jól megfogalmaztad, én is tök hasonlóan érzek, szinte minden nap megállapítjuk apával, hogy micsoda öröm, hogy van nekünk ez a drága kismuki.

Mondjuk a mai napunk eddig elég gáz, mert sikerült 2 * 1/2 órát aludni 2 * 2 helyett. A köztes időkben meg felváltva üvöltve sír, majd sírva üvölt. Zétivera gondoltam rád ma napközben, mikor én sem tudtam eldönteni, melyik a jobb :lol: :lol: De majdcsak túl leszünk ezen is, azért sem mondok fel :P :P :P

Zéti továbbra is a titkos kedvencem, nagyon cuki a kis egérfogacskáival :lol: :lol:

Stelly: jó lehetett kicsit kimozdulni, mi itthon szoktunk néha ultizni, az is jól esik, az ember 1-2 órára kikapcsol egy kicsit :D

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsu: de helyes Bebe, micsoda kispasis már, látom teljesen átvette az uralmat a lakás felett :lol: :lol:

Az a Superman-es body irtó klassz, hol vettétek?

ZVera: a játékkábel engem is érdekelne, bár amilyen kis agyafúrt Marcika, az tuti nem kellene neki, és startolna az igaziakra egyből :D :D

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi köszi :oops: :D Nekem is nagyon bejön Marci :wink:

A fogakról jut eszembe, van ugye az az álláspont, hogy ha sokat cumisüvegezik, cumizik, szilikonos bimbóvédővel eszik akkor ferdék lesznek a fogai. Zéti 3-4 hónapig evett a bimbóvédővel, cumizott, és sokáig csőröspoharazott. A felső fogai eléggé előreállnak, amint az láthatjátok a képein (bár szerintem ezek még édesek :) ). Olivér nem cumizik (illetve nagy ritkán), nem evett a szilikonos védővel és kevesebbet iszik cumisüvegből, és full egyformán jönnek a fogai mint Znek, az alsó három legalábbis. A felsőket majd meglátjuk, de szerintem azok is olyanok lesznek. Majd megpróbálok fotózni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsufi, akkor nálatok is bekavar a fogzás az alvásba :? , nekünk is a 2*2 órából 2*1 óra lett! :?
Köszönjük a dícséretet :D , igen az egész lakást birtokolja! :lol:
A Corába vettük a body-t és az van ráírva, hogy Superbaby! :lol:
zsu83
 
 


zsu,stelly,zetibebi:köszke, remélem jobb lesz éjszaka.
zsu:jók a képek, ez milyen járássegítő Bebének?
stelly:Adri lesz az első járó baba és drukk hogy neki legyen először kistesó

Kép
budabo
 
 


millye:persze hogy érdekelne a tesó dolog,meg minden,milyen szuper lenne egyszer élőben dumcsizni!

bogi:++++++++++!lehet,hogy a séta jót tesz majd Fügének,felétek is szép idő van?

zsu:Bebe irtó helyes a nagy mosolyával és nagyon szeretném a combikáit jól megharapdálni!jó lehet a járássegítő játék!mennyiért adnak egy iylesmit?zsufi már kérdezte,de nekem is tetszik a szupermenes cucc!

zsancy:nem borzoltál kedélyeket az oltással,nagyon is jó,hogy lehangzanak különféle vélemények,szépen át lehet rágni a dolgokat!tegnap filóztam én is hogy csinálok ilyen volt-lett képeket,de már éppen megérkeztek a szokásos szerda estére a barátok!

stelly:köszönjük a dicséretet!én is ámulok sokat a fiamon,mert gyorsan fejlődik,olyan kis dumálókája van és kis izgőmozgó....apa mindig azt mondta,hogy mikor fog már menni a Bazsi és beszélni,erre tegnap este azt mondta,hogy de kár,hogy nem marad sokáig ekkora,mert annyira édes!ki érti ezt?most már több mint egy hete itthon van,és sokat vannak együtt,látja hogyan telnek a napok és mondja,hogy nagy kár,hogy nem lehet többet itthon,mert szinte lemarad mindenről...én azt gondolom,hogy azért ilyen ügyes a Bazsika,mert nagyon kiváncsi és sosem adja fel,szörnyen kitartó,amit akar azt megcsinál! :roll:

zsufi:hiszti és nem alvás nálunk is megy sajnos!remélem szebb lesz a délután nálatok is!

voltunk vásárolni,vettem csomó féle zöldséget,husikát,gyümiket és mostantól én gyártom a babakaját!Bazsi hazafelé már rendesen ordított a babakocsiban és vergődött is,hazaértünk evett és most alszik...remélem még legalább egy órát!húzok teregetni!

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:remélem most már túl lesztek a betegségen+++++!

Kép
nilabali
 
 


Bogi, Nila, köszönjük! Ez egy FP járássegítő! A motor átalakítható, a piros rész felnyitható, és a lila fogó felhúzható, és akkor tud vele járni! Az ára 18 ezer! :oops: Nem én akartam megvenni, Apa erősködött, én olyat akartam mint Eszteréknek van, de Apa beleszeretett a motorba, és már motoroztatja is rajta Bebét! :D
zsu83
 
 


hát drágaságomnak nem megy a pihenés,10perc alvás aztán sírás,ringatás,simi,alvás és újra...

Kép
nilabali
 
 


Zsufi, huhh te tudsz ultizni? Felnézek rád :wink: nekem egyszer próbálták megtanítani, de beletört a bicskám :lol: lehet, hogy csak egyszerűen buta vagyok :)

Na akiknek már szendvicset eszik a gyereke, azok most nagyon jót fognak röhögni, azt hiszem: az elmúlt egy órát azzal töltöttem, hogy két fürt szőlőt hámoztam meg és magoztam ki :D mindjárt kóstolja is a művésznő, ha el tud szakadni apa nagyon érdekes dobozaitól...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:az jó program,nekem is rendszeres!

azt hiszem letelt újabb 20perc,mert Bazsi megint sír!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?