Új privát üzeneted érkezett!

Eszter, hajrá kistesó! :D :wink:

Millye, nagyon jó a videó! Nagyon megbabonázta a labda Andrist! :D
Én is pont úgy vagyok a kismamákkal, mint Te, látok egyet az utcán és én is újra babát akarok! :roll:

Zsancy, nagyon aranyos Petra, ahogy kukucskál! :D
Szép helyen laktok! :D

Nila, nehogy Te is lebetegedj! :? ++++++++++++++++++++++++

Zsufi, na most már le merem írni, hogy szerintem nekünk is 4 fogunk jön egyszerre, az előbb megvizsgáltam a fiatalúr ínyét! :D
Bebe is nyügi délutánonként napok óta! :(

Habtapifelszedés nálunk is nagyon divatos elfoglaltság, nagy örömömre! :?

Zétivera, Dunaparton sétáltunk, Bebe aludt egy nagyot a babakocsijába! :D
zsu83
 
 


Andus: hmm.. én nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs.
De a 3 hósnak még nyitott a gyomorszája... Ezért bukik stb. Ezt csak úgy kekeckedésből... :D Bocsi...

ladmon
 
 


andus:így van,minden véleménynek örülünk!az én fiam sem nagyevő,amit ma produkált az abszolút a legleglegje.....de reggel csak 80tápot evett 8-kor és az ebéd pedig 1kor volt,mert addig aludt,szóval elég éhes lehetett a drága.nálunk egy üveg bébiétel és még valamennyi üveges gyümölcsös desszert az ebéd,tápból pedig szinte csak 4deci megy le egész nap...

pont most volt itt a védőnő (csak úgy beesett...)azt mondta,hogy nem gáz a táp mennyiség de kell 3xnaponta,főziből pedig megehet 200-220-at,a gyümölcsből pedig nem lehet sokat adni...védőnéni el volt ájulva BAzsitól,hogy mászik,feláll,lépeget....és 3hét alatt sikerült fél kilót hízni....én meg mindig rémeket látok,hogy nem eszi eleget és fogyni fog...most 73centi és 7780gramm!

ladmon:Esztike dolgos kislány!azt hiszem azért irigyellek,mert még ott mered hagyni Esztikét....én már elfordulni sem merek,mert tuti koppan a buksi!

hugic:négy fog egyszerre?szegénykémek!remélem hamar túl lesztek rajta!

millye:mákos guba ment :D

Kép
nilabali
 
 

 
 

Meg gyüttünk a sétából,cudar idő van,de a gyerek kint alszik..
Andus köszi..igaz az én anyosom is úgyan ezt mondta(csecsemős)de hát én ...nem az hogy nem hiszek neki,csak furi hogy mi "keveset "eszünk...De akkor megnyugodtam.Tényleg 8hós után nöl a mennyiség,50g-al

Panna vetetek már babakocsit?
Mert merem ajánlani a Teuthoniát(német márka)és nagyon jó.Nekünk előtte PC-volt na azt nem tudom miért tartják a babakocsik Ferráriának de az egy car...sőt förmedvény...Kb a 2babakocsi összehasonlításában olyan mintha Trabantból átülnél egy Audiba.Igaz drága,de megéri szerintem.
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... cts_id=589
az ülőst nézd

Petra nem áll,csak térdel

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsu:négy fog nálatok is,nem csoda,hogy nyűglődik Bebe!azért nem vagyok szarul,csak tüsszögök már én is!

zsancy:a Pikantóban lesz hordozós bemutató és szoptatási tanácsadás meg ilyenek,de még jó hogy írtad,mert apa rosszul mondta a vasárnapot és ma van,mert ma van 24-e! :evil: lehet elmegyünk,ha Bazsi felébred addig!

Kép
nilabali
 
 


Zsu mért nem merted eddig leirni????

az én gyerekem mért 4hónapos????
Nila...nem a tiéd a laptető :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsu: fogalmam sincs, hogy hogy kezelik, de remélem, hogy sehogy... most olvastam róla... valamikor magától elmúlik, valamikor műtét... de az sem biztos, hogy az, lehet hogy valami izomgörcs vagy valami más... remélem, hogy jövő hétre elmúlik... :roll:

Stelly: hajrá tesó projekt! :)

Megint ivott cumisüvegből gyümölcslevet! :D Éljen! De ma ebédre én is csak 100 g főzit tudtam bekanalazni és aztán még 160 tápszert... szóval mi sem eszünk mindig olyan sokat....

Millye: szuper a video! :D Köszi a tippeket, még várok egy kicsit aztán ha a doki szerint is nyálkő, akkor kipróbálom ezeket a hoemos bogyókat!

Zsancy: tényleg nagyon szuper helyen laktok! :D Nyálkő bármitől kialakulhat, vírustól, baktériumtól és attól is ha valaki kevés folyadékot iszik... :roll:
Köszi a babakocsi tippet!Ismerem a márkát, itt elég sok helyen lehet kapni. Még nem vettünk másikat, de már hétvégén nézegettünk.... igazából olyat szeretnék, aminek bolygókereke van. A mostaninak az van, de sajna eltört és csak úgy tudom használni, ha kikapcsolom a bolygókereket. Szóval igazából használható, csak nem kanyarodik a kerék... szóval csak lusta vagyok, de azért a babakocsink még használható... és hát ezért luxus lenne újat venni, de már győzködöm apát.... csak hát kéne új hűtőt is vennünk, meg etetőszéket, úgyhogy ez még várat magára szerintem...

Andus: írd csak le a véleményed, én igenis kíváncsi vagyok rá! Mondjuk a 300 az már szerintem is sok, de a 200 még szerintem normális. Hanna is átlagban 200-220-at eszik. Valamikor ez csak főzi, de valamikor tápi a fele. De hiába is akarnék többször kevesebbet adni, ha nem kell neki... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Zsancy: annyi van vissza a szülinapjáig :lol:

Andus: szerintem is jó, ha mindenki vállalja a véleményét, illetve megosztja velünk, hogy mit hallott a dokitól vagy a védőnőjétől, mert a miénk pl. sajnos semmit nem ér, így én sokat tanulok tőletek! 8) De azért egy képet most már csak megérdemelnénk Zétiről!!! :lol: :lol:

Ladmon: nyugi-nyugi, enyém gyerkőc is tud sikítani is (és ennek nagyon örül), úgyhogy az éneklés csak a ráadás!!! :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi: :oops: ez ciki
Panna:Mért akarsz bolygós kereket?
Épp te mondtad felétek sok a macskakő és hogy az ette meg a kereket,akkor megint tönkre fog menni...de ebbe is van amúgy bolygós.
Nekem az első az volt,a mostani nem az,és nem látok benne nagy változást,jó oké könnyebb fordulni de nincs katasztrófa,hogy a mostani nem az.
Húú etetőszék nekünk is kell...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


panna:remélem azért jobban vagy!Hanna jobban szereti a tápot egyenlőre,Bazsi amióta eszik rendesen főzit és gyümit azóta még kevésbé issza meg a tápot....annyira különbözőek a gyerekek,majd belejön ő is!

Kép
nilabali
 
 


kicsikém és a spenót első találkozása:
Kép
ez meg a szokásos ráadás:
Kép
reggel ébredés után,egészen olyan,mint egy kisbaba...

Kép
nilabali
 
 


Boldog hófordulókat

mire végigolvastam összekeveredett a fejemben kinek mit is akartam válaszolni így most ki is hagynám ha nem baj...(ennyit régen írtatok) :roll:

Szóval tegnap Zsófiva a Heim Pálba voltunk a hemangiomája miatt ami a pociján van...azaz már felszívódó félben van.Minden félévben menni kellett,nagyon utálta mert kyro kezelést kapott(-70 fokkal fagyasztották)és erre Ő nagyon érzékeny nagyon ritka ez az érzékenység.
Hála most nem "rajzolt" a doki...(Zsó így hívta )Most éjszakai ránctalanító krémet kspott rá ,ha nincs változás 1 éven belül akkor kontroll...ha felszívoodott akkor nappali krémet is kapunk ...Ha 6-éves korára a "zacsi" nem tünik el akkor palsztikázni fogják...
15 órára volt időpontunk ,odaértünk 14:20 ra és 16 órakor kerültünk be :twisted: .

Debyvel 16:30 ra volt időpontunk Börsön.. Visszafelé a Lágymányosi hídon dugó :twisted: lépésben haladtunk...
De 17 re odaértünk...dokinénitől kikaptunk :oops: De elmondtam miért a késés viszább vett...Debyt megfutatták szó szerint...majd fújnia kellett az eredményre csak annnyit mondtak háát ebből az allergiából is asztma lesz kb 17-18 éves korára :roll:
Kontroll novemberben...Jaa Zsófit is vinnem kell mert a dr néni szerint allergia gyanús :shock: ez csak ránézésre... :shock:

De ,hogy ne legyen szép az estém a drága uram megint belekötött a főztömbe!!
Komolyan mondom befejeztem nem főzök neki!!!Nem kötelező enni belőle ....Bummm...meg ufff és szóltam.

De ,hogy a mai napom se legyen 1*ű a gyerekorvosnál kezdtem a napot :evil: Zsó megint köhög,folyik az orra és társult megint a nehézlégzés ami ugye átszokott menni nálunk hörgő gyulladásba...Jaa Muki is taknyos ....Szóval csodadoktornéni megint alkotott csak lestem(és közben magamat okoltam ,hogy miért is nem váltottam előbb :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )Még csak kezdődő a dolog időben kaptuk el ...(ja a másikhoz is mindig ilyenkor vittem)és képzeljétek ott helyben kapott inhalációs pumpát belélegző készülékkel
mert nagyon rossz volt a tüdő hangja...majd felírt 1 rakat gyógyszertári orrcseppet ,orrkenőcsöt,homeos bogyókat...ja és a belélegző készüléket is meg kellett vennem...naponta 4*kell adni...meg azt kérdezte volt -e már ilyen betegségünk..mondom neki volt ..erre mondja akkor nem is kell készülék mert van...mondom :NINCS erről még nem is hallottam !!kérdezi miket kapott a kislány mondom hurutoldót..erre kiakadat és mondta,hogy meg ne próbáljak adni neki mert sokat ronthatok a helyzeten :shock: :shock: :shock:
Mukinak meg 2oldali fül gyulladása van.. :shock: :roll: de honnan??folyik a orra...kicsit köhög...
Apa kiakadt azon,hogy ostorozom -hibáztatom magam ,hogy miért nem váltottam előbb mert így milyen sokáig szenvedett a kis csajom .Naa de ez az én lelkiismeretem amit nem tudok megnyugtatni azzal,hogy mostantól jobb lesz....

Naa majd még írok mást (észerévételt( a csodadoktornéniről)
de mosr egy regény lett bocsánat... :oops: :oops:

Kép
zümis
 
 


Nálunk estefele megint beköszöntött a nyügi! :?

Nila, szerintem ilyen étvágy mellett Bazsi biztos nem fog fogyni! :wink:
Bazsi ennivaló a képeken! :lol:

Zsancy, mert azt hittem, hogy csak rosszul látok, de tényleg 4 fog készülődik nálunk! :shock: :roll:

Panna, drukkolok, hogy elmúljon a fájdalom!+++++++++++++

Zümis, jobbulást Zsónak és Mukinak!+++++++++++++++++++
Apának egy nagy fenékbebillentés! :twisted:
zsu83
 
 


Stelly, köszönjük, hogy eljöttetek! :9 Nagyon jót dumáltunk. :) Először Marcika műsorozott (nem aludta ki magát), aztán szerencsére nagy nehezen visszaaludt, utána Adrika lett kicsit nyüszi, de ugye ez benne van a pakliban! :) Adrikának tényleg világosodik a haja, egyre szebb és hihetetlen szépen mozog. Először itt nálunk szinte kapaszkodás nélkül felállt. :shock: :D Ezúton is gratulálunk!

Huhh, Zümis, minden elismerésem! Négy gyerek az csak négy gyerek, és ha még bete.gek... Remélem minen rendeződik. Szupi dokinéninek örülök nagyon!

Andus: Nagyon örülök, hogy megosztottad a tapasztalataidat és a véleményedet, azt pedig sajnálom, hogy Mist nem tette. :(
És egyetértek Veled...

Zsunak és családjának és Bazsinak jobbulást!

Térdelő Petra nagyon cuki, szépségesek a szemei. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsufi és Zsu: Jajaj!!! 4 fog egyszerre??? :shock: :shock: :shock:
Kitartást, Lányok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


újra itthon!!

ladmon:már két nappal ezelőtti téma de... én a főzijébe raktam paradicsom levet, szürőn átnyomtam és egyet még
rottyant vele.

millye:remélem csak a hely varázsa és itthom minden a régi lesz...vagy végülis ha később fekszik és később kel azzal sincs gond. Nagyon helyes Andris a videón. Na közben mire elolvastam az elmaradt három oldalt, meg írtam, Füge már 20.30-ra kiütötte magát, asszem ebből korán kelés lesz.

zetibebi:örülök hogy apával minden oké!! anyósnak meg húzd a fejébe az apácarácsot.

zsu:apának is kapar, remélem nem lesz belőle semmi és Fügének se. Fürödtünk a csajokkal kinn is, de nagyon meleg volt :oops:

Hugic,Andrea:boldog hófordulót

Kép
budabo
 
 


Igen, lehet, hogy én túlságosan konfliktuskerülő vagyok :D .

Egyébként nem a mennyiségekkel kapcsolatban írtam, de tényleg nem akarok mások dolgába beledumálni. Én a magam részéről mindkét gyereknél igyekszem szigorúan betartani a hozzátáplálás javasolt szabályait, igaz, így jóval lassabban haladunk, mint mások. Natasa szereti a gyümölcsöket, általában 80g körül eszik belőle, a zöldség és a husi egyelőre nem nagyon megy, így azt nem is erőltetjük.

Ennyi...

Ja, és Zsuzsi...léccilécci álommanó, csak egyszer!!!!

Zsufi, kitartás, egyszer csak kijönnek azok a fogacskák, remélem, minél hamarabb...

Zümis, jobbulást nektek, pihenjétek ki ezt a napot!

Kép
mist
 
 


Andus! tök jó, hogy leírtad, vélemények kellenek!!!! És igazad lehet,sokzsori túletettéssel kitágulhat a gyomor, ez felnőttekre is igaz :) Vinci jó sokat tud enni, volt hogy megevett már 300g kaját, de az hígabb volt, mint általában, azért attól is függ ám, hogy milyen kaja, és milyen sűrű....ált.ban 200-220ml-ket eszik meg nagyjából ő is, az jó....(egy ikeás kistálnyi :):) lemértem!)
Parázni nem érdemes semmin, és igenis, írja le mindenki a véleményét, mert ezzel lehet segíteni a másiknak!!!!
Engem már sokmindenért lehetne kövezni :) de mentségemre legyen mondva, már 3 gyerekem van, és egyenlőre egészségesek, szépek, okosak :)ettől még csinálhatom rosszúl...

Zümis! gyógyulást a kis betegeknek! Az én kölkeim is ilyen tüdőbajosak voltak mindig! Már úgy tűnik, kinőtték...sok úszás, sokat segít ám! Inhalációs izéke nem túl jó dolog ám! szteroidos, már ha a ventolint kell szipkázni....de ha csak az használ...mi szívtuk eleget! :(:(
Apának meg bizony, nagy seggbillentés!!!!!!

Bazsalikom spenótvigyorja :D

sikítás nálunk már jó ideje megy, beregéssel, hatalmas köpködéssel társítva, mindezt a suli csendes folyosóján, mikor várjuk a nagyokat :):)

Hugic! Jó fogzást, kitartást!

ebédre jöhettek, bárkit szívesen látok :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nilababa:nagyon helyesek aképek!! jobbulást neked.

zümis:apa hüle!

mennyiségek: Füge átlagban egy aventos pohárral eszik gyümit is és főzit is - kb 240-250 és tápszerből is átlagban 200 körül eszik.

Kép
budabo
 
 


Nila, Móni, kuponok előkészítve, hétfőn feladjuk őket. Felét Stellynek köszönjétek! :wink:

Andris
igazán ügyes a labdával, mintha tényleg lenne tehetsége hozzá. 8)

Zsuzsi, én is így vagyok, csak más oldalról. :wink: Mostanság Marci van, hogy csak egyszer kel fel enni hajnalban (sokszor pedig előtte még megébred egyszer, de az általában nem szokott soká tartani)
Ez pedig királyság! Olyan kipihent vagyok, mintha végigaludnám az éjszakát... :)
Lénácskáról régen láttunk ám képet! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Andus én hálás vagyok amiért írtad, mert pont azon filóztam hogy megemeljem Olivér kajaadagját! Neki minden étkezése 200, reggel a tejpép, a gyümi, a bolti csirkés, a tápszer este, szóval minden. Viszont sokszor úgy néz utána mintha még 200 beleférne...úgyhogy Olival jót tettél hogy leírtad :wink: egyébként Oli durván refluxos szegény, úgyhogy rontottam volna rajta gondolom.

Zsu jó lehetett a séta :)

Zsufi, Zétinek is egyszerre jött a felső négy, keresek képet róla, asszem van egy amin látszik :)

Zümis, atyaég, szegénykéim :roll:
Kicsit rámijesztettél, Oli nagyon csúnyán köhög ma, lehet hogy nem vállalom be így a hétvégét...inkább holnap kihívjuk megint a szuperdokit. Mélyről köhög, de nem szakad fel neki, álmában is párpercenként köhécsel. Zéti már rendben lesz, ő is köhög, de neki fel is szakad, már tisztulni fog.
A doki miatt ne bántsd magad, bár pont én mondom, én is dühös vagyok magamra amiért nem kerestem egyből rendes dokit nekik miután elköltöztünk. A régi helyünkön havonta látta Zétit a gyerekorvos, nem fordulhatott volna elő hogy egy banális székrekedés miatt egy hétre kórházba kerüljön szegény. Meg satöbbi. De az a lényeg hogy jó kezekben vagytok már. :)

MArcinak és Hannának boldog fordulót!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nem tom látszik-e, tök egyszerre nőtt a felső első négy(három biztos látszik belőle :) ). Áprilisi kép, szóval 10 hónapos volt :shock: Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Eszter(Mist), a mai esténk is "jól" indul, Tied az álommanónk, passzold a horrormanót cserébe! De amúgy igazán!!

Andus, a jövő héten elmennék hozzátok, és megtanítanálak hátrakötni. Melyik lenne jó:kedd, szerda, péntek?
És köszi véleményed, nekem is hasznos volt, Léna is zabagép.

4 fog egyszerre? uhhhh, kitartást!

Zümis, pihenj, relaxálj, ne veszítsd el magadat és a nyugalmadat. nagy szükség van rád!Ülj be este 1 forró illatos fürdőbe, gondolj valami kellemesre...Úgy próbálnék segíteni :oops:

Éljen a spenót, Nila, bóti ez is? Voltatok a programon? Mondd, hogy igen, és mesélj lelkesen!

Julcsi, nagyon örülök a nyugalmas éjszakáknak, hidd el, kiérdemelted te ezt, meg még többet is!
Lénus képekkel annyira jönnék, csak hát idő, pedig olyan cukik vannak! Mostanában az új kendőm nagyon leköti az energiáimat. Olvasok róla, meg videókat nézek, vasárnap már a kezemben(hátamon)lesz. Hétfőn ti láthatjátok először. Premier!!!!!!

Bogi, mesélj! Képekkel ám!

Na megyek, szusszanok, talán még van 20 nyugis percem!(ma durvább történésekre számítok)

Nila, még: A múltkor benne voltál az álmomban, holnap elmesélem!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


jóreggelt!!!!

Az én csuda jó kislányom még mindig huzza a lóbőrt este 8óta :lol: :lol:
Köszönjük a köszöntéseket és mi is BoldogHófordulót kívánunk a babócáknak!!! :D
Hát a képek nagyon jók,de nem merek kiemelni senkit,mert félek,hogy valamelyik gyönyörű babát kifelejtem és azt nem bocsátanám meg magamnak :oops: :) a videó is helyes a focistánkról :lol:
Na majd még jövök és reagálok is a dolgokra!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok!

Végre ma sokkal jobban aludtam, mint az elmúlt 3 napba, sokkal kevesebbet köhögtem!

Eszter, gratulálunk Adrinak a majdnem önálló felálláshoz! Hihetetlen milyen ügyes! :shock: :D

Julcsi, köszönjük!
Ma reggel is megnéztem Bebe ínyét szopi után, tuti hogy 4 fog! :shock: És nem is nagyon engedi, hogy bekenjem neki! :?

Bogi, hogy vagytok?
Füge meddig aludt?

Zétivera, hogy van Oli? Annak örülök, hogy Zéti már javul! :)
Nagyon aranyos a képen Zéti, és látszanak a fogacskák is! :D

Gerendai Zsu, nagyon kíváncsi vagyok a kendődre! :D

Andrea, de jó hogy még Hanna alszik, Bebe negyed 7kor kelt!
zsu83
 
 


Halli galli!

Én lánykám 2x fent volt,de csak cumi nyüszi...és még mindig alszik 20óra otta.. :shock: ilyenkor mindig aggódok ...

Spenótos mosoly istenkirály!!!Pikant milyen vót?
Húúú azok a cuki fogak és az a mosoly Zetibébi...imádom az ilyen mosolyokat,mindig elérzékenyülők.
Julcsi képek????Petra szemei,apáé...sőt az egész gyerek totál Zoli,rám csak a mozgásba hasonlít,mindig megy kotor,soha se áll le...állítólag én is ilyen voltam és marha rossz..

Segítenétek nekem?Milyen a jó etetőszék?Nem akarok úgy járni evvel hogy megveszem azt 1-2hét múlva megy a kuka mellé mert car,miket vegyek figyelembe?Mert van itt annyi mint a fene...tök tanácstalan vagyok..

Ladmon,Eszti nem lesz vega..csak finyás :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Vazz' Adri majd' egyedül feláll! :shock:
Uff, mi meg elkezdtünk hátrafele mászni... Na és? :D (Apám, én ilyet még nem hallottam, csak kúszásban..., szóval elif, megértem, milyen megrekedtnek érezni a dolgot.... :lol: )

Zsuzsi: megöl a kíváncsiság, de mi a fene kerül egy kendőbe (alias ruhaanyag) annyiba, amennyit csak megrebesgetni mertél? Mert egy kengurut, vagy MT-t értem én, azok lehetnek más kidolgozásúak, de egy kendő?? :?:
Ööö, mi folyik nálatok éjszakánként? Durvultok?

Apám, ti annyi fogakról beszéltek, hogy csak kapkodom a fejem.... Én még egyet sem láttam... 8)

Verus: te meg jól beparáztattál ám! Eszterem 4 napig sárgarépa és sütőtök alapú kaján élt... Én meg azt lestem reggel, hogy sárga-e már! :D De ma pirosítunk!! (cékla) :D

Ja,Nila, az a spenót.... fúúú, én lehet, kihagyom... Persze a gyerek cuki, de az a zöld izé rajta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.25 06:49-kor.

ladmon
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétek Marcika simán benyakalta este is meg reggel is a tápit (Sinlac-kal vegyítve). Örültem neki, hogy nem kell többfélével kísérletezni, hanem elsőre elfogadta. :D

Andus: azt akartam még írni neked, hogy azért azt se felejtsd el, hogy Zéti az egyik legfiatalabb babóca a topikban, tehát van már ugye 8 hónapos babánk is, és náluk már emelkedik az adag. Most hogy tegnap megvettük az első doboz tápszert, és néztem, hogy ebből mennyit ír egy adagnak, a 7 hónaposnak 230 ml, a 8 hósnak már 270 ml-t ír.

Monjuk Marcika ettől függetlenül csak 200-at evett 8) De szerencsére ma is ugyanolyan jól aludt, ahogy szokott mostanában.

Mist: én is egyetértek veled, én is igyekszem betartani az ajánlásokat, mi sem ettünk még se tejeset, se gluténeset. Csak az a probléma szerintem, hogy mindenki mást mond a hozzátáplálással kapcsolatban. Én ha a dokinőt és a védőnőt kérdezem, akkor ők gyakorlatilag azt mondják, hogy csináljak, amit akarok :? :? Így aztán mihez tartsa magát az ember :?:

Jaj, meg még azt akartam mesélni, hogy mennyire a helyzet magaslatán van a dokinő: az egészséges rendelésen nem tud receptet írni, így felírja, hogy mit akart adni, és át kell battyogni a kórházba, ahol a betegrendelése van, és ott az asszisztenssel megíratni a receptet :twisted: :twisted: Az meg már csak a hab a tortán, hogy olyan tápit írt fel, ami nincs is, így az asszisztensnek kellett rátelefonálni, hogy akkor most mi is legyen :?

Zsuzsi: de jó, hogy láthatjuk a kendődet :) Vigyem én is az enyémet, és megtanítasz hátrakötni???

Julcsi: már nagyon várom a hétfőt, csináltatok tegnap képet Eszterékkel??

Stelly: gratula Adrikának, már vártam, hogy mi lesz a következő kunsztja :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsancy, örülök, hogy nem volt buli éjszaka!
A mi etetőszékünk ilyen, én nagyon elégedett vagyok vele:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Zsufi, örülök, hogy Marci elfogadta a tápit!
Tejci még van?
zsu83
 
 


Ja nekem is van Liberós meg Pamperes kuponom. Valakit érdekel?

Mi meg mostanság Huggiest használunk :P

Ladmon: nálunk a hátrafelé haladás kimaradt, pedig nagyon jópofa lehet :lol: :lol: Ja, és fogügyben nyugi, nekem a főnököm mesélte, hogy a kislányát 9 hónaposan elvitte valami fogorvos barátjához, mert félt, hogy a gyereknek már soha nem lesz foga. De a doki megnyugtatta, hogy előbb utóbb kibújnák ám azok a fogacskák 8)

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsu: hát valamennyi tejci még van, de mivel nem hajlandó szopizni, így most már csak akkor fejek, ha becsomósodik, szóval most már apasztom a tejcit :cry: :cry:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


jó reggelt!

zsuzsi,zsancy:sajnos nem jutottunk el a rendezvényre,mert Bazsiban bújkál a betegség és tegnap mormotát játszott,délelőtt 10-től fél1-ig aludt,délután pedig 3-tól fél6-ig és a program akkor kezdődött....de van ismerősöm a rendezőnél,és azt mondta,hogy készült felvétel,ha akarom meg tudom nézni és a helyi háztűzőrző egyesületnél van szaki,tehát bepótolható a dolog!

stelly: :shock: én csak lesek mindig,hogy a szupercsajod miket produkál!gratulálunk neki!jó lenne megpuszilgatni őt,átadod neki?
és köszi neked is a kuponokat!

továbbra is áll a felajánlásom nekem is pampers kuponok,ha kell valakinek csak írjon!

bogi:üdv a fedélzeten!Füge meddig aludt?

zsuzsi:a spenót saját gyártmány,csak leforráztam és főtt krumplival összeturmixoltam,jutott belőle a fagyra is!most már nekiállok főzni Bazsinak,mert ha a spenótot megette akkor szerintem már mást is meg fog enni,amit én csinálok!nagyon kiváncsi vagyok a kendődre!

ladmon:Bazsinak még direkt tetszett a zöld kulimájsz....én még a céklát nem mertem megpróbálni,nekem a piros máz a furi,de ma veszek és meglátjuk!bár tegnap az áfonyától is szépen festett Bazsaládé!

zsu:nálatok a fogacskáknál lakik a nyüszimanó!remélem gyorsan kibújnak most már!

tényleg csajok csináltatok képet tegnap julcsinál?

millye:remélem ma nem ébresztette fel a lányod Andist!

zümis:+++++++++++!rátok jár a rúd rendesen!a férjed meg........

:evil: :evil: :evil: !

zsufi:270ml egy kajára?nekem Bazsi két evésre iszik meg annyi tápot!mondjuk nme is 8hós!szerencse,hogy Marcika elfogadta a tápot!

tegnap este megtörtént,hogy Bazsalikomot állva találtam az ágyában amire beértem hozzá fürdés előtt a kajacsinálásból!
ja és a legjobb,végre megérkezett a GYED-em,gazdag vagyok!!!!

Kép
nilabali
 
 


Efének küldjük a hófordulós cuppancsot!

elif:merre jársz?mi van veletek?

Kép
nilabali
 
 


Csak gyorsban, mindkét gyerkőc elvan :)

Etetőszék: Peg Perego Prima Pappa :) Istenítem, Bogival 2 hónapja hagytuk el, mert már Bettié.

A babyoutlet.hu-n van olyan, hogy 10 000-rel olcsóbban adják - mi így vettük a miénket, mert kifutó szín volt. Nekünk nagyon bevált. (Állítható magasság, dőlésszög, 2 tálca, könnyen kezelhető.)

Ez egyébként a Brendonnak (is) az outletje: http://www.babyoutlet.hu/

Tegnap én GYED-em is megjött :) Jóval kevesebb, mint amire számítottam :( Mert az előző GYED-em is alapja volt :( Hát ez van.

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


elfelejtettem kikapcsolni a vakut :oops:
tegnap este:
Kép

Kép
nilabali
 
 


Efének nagyon Boldog Hófordulót! :lol:

Zsufi, Bebe is kezdi elég sűrűn elutasítani a cicit, lehet hogy már én se fogok sokáig szoptatni! :roll:

Nila, Bazsi hogy van, és Te?
Így igaz, nálunk a fogacskával nyüszimanó is jár, sajnos! :(
Gratulálunk Bazsinak az álláshoz, kis huncut! :D
zsu83
 
 


Gratula Bazsinak az álláshoz :lol:

Efének Boldoghófordulót!!!!

Zsu:Remélem a nyüsziség hamar elmúlik!!!

stelly:gratula Adrinak :lol: Bár rajta már nemtudok meglepődni :wink: Ő a mi kis zsenink :lol:

Háát a azok a fogak...nekünk sem akarnak kibújni :twisted: :twisted:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kérdésem lenne:a vonalzókat ti hol szerkesztitek??

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Nila Nila...szavam eláll,és hát már kifogytam a dicsérő szavakból..cukorborsónagyon...
Jázmin-Zsu köszi megnézem azt próbálok velük egyezkedni csomagküldés ügybe.. :roll:

Zeller témához vissza egy kicsit..Tegnap Petrának került az ételébe zeller és hát a szája körül +az arcán egymerő piros pötty lett estére.Előszőr csípésre gyanakodtam,azt beszéltem Zoli anyukájával azt mondta hogy szerinte allergizál a gyerek valamire..elmondtam mit evett,azt egyből mondta hogy a zeller a ludas.Most már nagyjából múlnak a pöttyök.

Ma kellbinbót eszik krumplival és répával...

Jaj és még egy..ti beadatjátok a H1n1 elleni védőoltást?
Andi a vonalzók alatt látszik ki hol csinálta.
Nálunk nyüszi van,de hogy mi baja szerintem ő maga sem tudja... :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Drága Efe boldog hetediket neked!!

Zsu: hátha Bebe azért még kitart egy darabig, és nem utasítja teljesen el a cicit!! Én adtam Marcikának, amíg még elfogadta, akkor is, ha már csak nagyon kevesett szopizott. Mondjuk én a vége felé sokszor lemértem, hogy képben legyek kb. mennyi tejcsit evett, mert féltem, nehogy éhes maradjon, szóval ha nagyon keveset evett, akkor utána kapott mást is.

Nilabali: azt néztem, hogy Bazsi nagyon "kilóg" a kiságyból. Nem tudjátok lejjebb tenni már?? Még kiugrik az a kis huncut!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Éljenek az alvóbabák!
Móni, én sem tudtam eddig, mitől döglik egy kendő, de mostanra kiokultam. És: Ruhaanyagnak nevezni a minőségi kendő anyagát olyan, mint vasnak nevezni a mercédeszt. Szóval pont mivel ez nem egy egyszerű ruhaanyag, hanem tök speciálisan szövött, de mégis rugalmas anyagú kendő (95%biopamut), ezért a magas minőség, ami a kötések variálhatóságában (van vagy 15 fajta kötésimód), és a hordozás kényelmében mutatkozik meg.Vagyis: Az autópályán történő futáshoz képest király, ha ugyanott lehet Skodával is menni, de azért megint más mindezt egy pl Mercivel, ami légkondis, ilyen-olyan. Namármost a futócipő sokkal olcsóbb, mint a Skoda, nade a Skoda még így is sokkal olcsóbb, mint a Merci! Értvevagyok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsufi, hozd el a kendődet, ha nem gond, bár én a látszat(amit magamról keltek :lol: :lol: ) ellenére nem kötöttem még soha kendőt, csak elméletben. Szóval újra be kell valljam, szaki közel se vagyok. A kendőkötést hónapokig kell gyakorolni, mindig lehet tökéletesíteni, de ha az alap már megvan, a gyakorlat hozza a javulást. Szóval hozd el, kipróbáljuk a háti kötést.

Éjszakánk nem volt olyan vészes, ezért attól tartok, Mistté viszont az volt.Mist!!!!!!!!! hogy aludtatok?

Bazsi az álldogálós képen olyan, mint egy 1 éves tündérke. összevissza puszilgattad, Nila?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsancy:köszi :lol: és,hogy tudok képet szerkeszteni rá?Tiszta béna vagyok és az írás sem alá került.... :oops: :oops: :oops:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea, most alszik 20 perce Bebe, de már előtte nyüszizett! :(

Zsancy, mi szeretnénk beadatni Bebének és magunknak is az oltást, de még kikérem a gyerekorvos véleményét is! :roll:
Ti tervezitek az oltást?

Zsufi, remélem még egy darabig kihúzzuk, hol vannak azok a régi összebújós szopik..... :( :roll:
zsu83
 
 


Andrea,én úgy vettem észre a nagyonbabán nem tudsz képet mellékelni,(de szóljatok ha tévedek)ahol én csináltam ott lehet és regisztrálni sem kell.

Mivel paranóiás vagyok így én szeretném beadatni,csak az a baj (vagyis nembaj)ide még nem ért el annyira a betegség és a dokink szerint még védőoltást sem szerzet az ország,de valószinű hó végén hazaugrunk,akkor ez lesz az első.Csak már hazamenni is félek emiatt...

Mi is elaludtunk és kébzeljétek eddig összebújva,simízve aludt el,most meg elutasított és inkább hasra vágta magát és alszik egyedül.Tudom hogy önállósodik de ez nekem rosszul esett,hogy elutasít.

Avartott hogy lehet csinálni?Mert nekem az nem megy HEEEEELPPP

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsu83 köszi! Nektek is 4 fogatok jön? :shock:

Nilabali köszia virtuális mákos gubát! Bazsiról a képek ismét nagyon nagyon jók! Neki aztán van fénykép arca!!! Helyes pofi! szerencsére nem keltette fel.... valamikor hajnalban megetettem és 8 órakor kelt fel... mondjuk ez korán van mert én 9 és 10 óra közötti időhöz vagyok szokva... :?

Pandusika köszi! Küldök sok +-t hogy rendbegyere!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zümis akkor jó kis szaladgálós napod volt tegnap!!! A férjednek virtuális fenékbebillentést akartam küldeni de mivel a férjem Etyeken van ezért szólok neki, hogy személyesen adja át neki :evil: Úgy látom nagyon meg vagy áldva a gyerek betegséggel... jobbulást a gyerekeknek!!! A csodadoki meg tényleg nagyon szimpatikus nekem!!!

Budabo végre végre, hogy hazajöttetek... milyen volt az út? Bírta Füge? Mikor keltetek? Hogy aludtatok?

Julcsi-79 köszi! Azt hiszem apától örökölte...

Andrea17 a lányodnak aztán van alvókája!!!

Zsancy Petrának is jó akkor az alvókája! Etetőszék... legyen biztonságos stabil kényelmes és könnyen tisztítható szerintem ezek a fő szempontok...

Elif Efének boldog hetediket!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


lányok!valaki ideküldte a nyüszimanót?Bazsi egy órája sír ás nyűglődik.... :(
zsu:barinőm kisfiam már nagyon beteg..én kinyírom,ha Bazsi is szarabbbul lesz.én jól vagyok!

köszi csajok,persze,hogy összepuszilgatuk,de nem most állt fel először,csak az ágyban!

zsufi:már lejebb is szerkesztettük az ágyát!

millye:örülök,hogy tudtatok aludni!

a többit később,mert apa nem bír a gyerkőccel!nyugimanót kérünk!

Kép
nilabali
 
 


Jó reggelt!

Efécskének nagyon boldog hófordulót!!!!

Millye: De hisz Te is focizol, nem? :wink:

Ezután a magasröptű fejtegetés után már igazán kíváncsi vagyok erre a kendőre, Zsuzsi! :)

Stelly: A póker jól sikerült tegnap?

Én nem sok képet csináltam tegnap, és nem túl jókat, de ezeket még csatolom majd.

Még jövök....

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nilabali nem én küldtem.... :( apa otthon van? de jó neked!

Julcsi-79 igen én is fociztam a terhességemig... (bár nem olyan komolyan mint apa) hiányzik is.... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Azt hiszem mi elvagyunk átkozva, este Füge beájult, majd 1 óra múlva felkelt, éjfélig sírdogált,dobálta magát,kicsit szörcsögött, de megpróbáltam szívni nem jött semmi. Átvettük éjjelre magunkhoz, leghosszabb egyben alvásunk 1 óra. Éjjel felment a láza 38 körülre néha fölé néha alá. Reggel doki, vírust benyaltunk, plusz a fenti fogak egyszerre jönnek, 1 már kinn, de három egyszerre jön, első kettő hegye már nagyon világít. Hazajöttünk nem volt láza,hőemelkéde sem, evett egy nevetséges gyümi adagot, adtam neki nurofen szuszpenziót, felment a láza, bekaksi, nagy nehezen elaludt most mértem, még hőemelkéde sincs. De fél óránként ugrál, én a fáradtságtól meg az idegeskedéstől bőgök. Szóval tök jó újra itthon. :oops: :cry:
Kérdésem lenne: vettem nurofen szuszpenz.-láz fájdalom csillapító,- meg két féle kúp van itthon. A nurofen után mikor lehet szerintek kúp?

gerendai zsu:a szálloda jó volt, képeket majd később.

zsu:örülök hogy jól aludtál és jobban vagy, csak így tovább.

nilababa:mondtam én hogy eljön az az idő amikor nem tudok lerakni az ágyban olyan könnyen aludni, mert ott fog ácsorogni neked.

elif:boldog hófordulót

millye:köszi.Az utat tök jól bírta, itthon is jól volt, csak estére jött. Doki mondta hogy a 38 körüli még lehet a fogtól is, de most volt hogy 38.3-ig is felugrott. :oops: :cry:

Kép
budabo
 
 


Zsancy, már én is tiszta para vagyok a h1n1 miatt! :roll: :?

Millye, bizony 4 fog, ma is megnéztem reggel, hogy tuti jól láttam-e! :shock:
Én örültem volna ma egy 8 órási kelésnek, mi negyed 7kor keltünk! :? Most alszik több mint egy órája Bebe!

Nilabali, remélem Bazsi nem lesz rosszabbul!++++++++++++++++
Barátnődnek meg egy óriási fenékbebillentés, hogy lehetett ilyen felelőtlen!!!!! :twisted:
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?