Új privát üzeneted érkezett!

millye:zsemledarab van a kezében,kinézi a kaját a szánkból és annyira boldog volt,amikor a kezébe adtam!

zsancy:igazából nem félek,hogy lenyeli,mert annyira eláztatja nyálla és olyan élvezettel cuppogja,amikor elveszem tőle szinte nem is hiányzik belőle,csak az élmény kell szerintem neki és felügyelet alatt van!köszönöm,hogy ennyire megdicsérted fiamat!

még jövök,most mennem kell hív a fiam!

Kép
nilabali
 
 


aha,megint laptető :oops:

Kép
nilabali
 
 


én meg az előzző oldalt kezdtem is, és zártam is :):) micsoda mázli...vagy csak láccik, hogy áll a háztatás, mert vincianya csak itt dekkol a babanet előtt :lol: :lol: :lol:

na télleg léptem! már hajamat tépi a kis aranyos

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

 
 

Én sem merek az éjszakáimról mesélni... Mörfi már sokszor beleszólt, ugye, mint tudjuk...
De Zsuzsi, szólj, ha megunod a mártírkodást, mert asszem, mi foglaljuk az alvókát....

mist: jajdejó, hogy leírtad ezt a szopi tapasztalatot... És jajdekár, hogy kitörölted a többi mondandód. Akár hiszed, akár nem, ezek engem nagy mértékben tudnak megnyugtatni!

Nila: Bazsi édes, de neki is érik lassan egy hajvágás, nem? Eddig nem is tűnt fel, hogy elöl neki is van rendesen lobogó haja! :D
Ja, a fotót nem tudom elkészíteni, mert meleg van!! Így nem adom rá a pulcsit! De csak türelem, jövök én még azzal! :)

Jázmin: ááá, tudtam, hogy volt valaki a Kolpingban, én vártam is a tapasztalatokat, csak aztán senki nem mesélte, így azt hittem rosszul emlékszem! :) Nem baj, ha csak néha jössz, két minibabával még jó, hogy eljutsz néha ide is!

Stelly: azért remélem, ha ma éjszaka baba fogant, akkor enyém a névválasztás lehetősége! Khmm... mindig akartam Bonifác babát ismerni! :lol:
Adritól behalok, annyira jópofa! :D

Verus: Majd lesz macikávé jövő hónapban! Néha elnézem a boldog gyerekeidet és én is rágusztálok 3 gyerekre... De aztán gyorsan továbbgörgetek! :lol:

Zsancy: Miről beszélsz? Tegnap ketten is ugrottunk, hogy neked tésztasali receptet ajánlgassunk! Az már smafu? :wink:
Boldog 4-et!

ladmon
 
 


Csak gyorsan, olvastalak, majd írok is rendesen, csak ezt muszáj: úgy látom kevesen hisztek a békülésünk tartósságában apával, nos hozzátartozik a dologhoz hogy az elmúlt napokban kimerítettem a házisárkány fogalmát, szegény Zétit is két napja csak osztom ha kell ha nem :oops: és ma reggel végre megint nagylány lettem ami sok mindent megmagyaráz.
Apa tényleg bunkó volt, de másnap bocsit kért, belátta, és azóta igyekszik, nem szörnyeteg csak nem tudja kezelni a nyűgit. És hozzátok meg csak akkor jövök ha panaszkodok, a jó oldaláról nem nagyon hallotok. Úgy éreztem ezt muszáj hozzátennem.
Na majd jövök még :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hugic lépcsőmászó gyönyörű gömbölyű Marcikájának boldog hetediket, Andrea kis gyönyörű Hannájának pedig boldog nyolcadikat!AMrci és Anyuja

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ladmon:
igaz igaz..de pl ikverus salia 24órát állni kell hagyni...addig malmozzak a hűtő előtt :lol:
Előre láthatólag nálunk vagy hiszti nap lesz,vagy hiszti nap..esik az eső fúj a szél mint a barom..szinte vihar van..nem csodálom a víz kb 600-700m-re...ja és hideg is van nagyon.Gyerekem meg alszik... :shock: Látszik az eső...(vagy most pótolja az elmulasztott napokat?)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


millye: lehet,h összekeverted miattam a dolgokat, ez a story amit meséltem 2005.12-ben volt, Zsu egy rohadt antibiotikum miatt (zinnat)+ mixtura pecturalis...
most meg pajzsmirigy műtét lesz majd!

húúúúúúúúú megérkezett a sárkány anyós személyében... :lol: :lol:

én is ma reggel úgy láttam,h ma vagy holnap megjön.........a másik mumus, de nem hiányzik, hiába a ritkább és kevesebb szoptatás gyümölcse! :cry: :cry:

Zvera: valamit félre értettél biztos, én például csak a saját ex tapasztalatomat ecseteltem.....

megyek mindjárt két ügyfélhez, du. jövök majd még!

BOLDOG HÓFORDULÓT Hannának és Marcinak!!
Hugic én megyek a városba,de sajnos rohamléptekbe....pedig jó lett volna!! (hátha elmesélted volna a szökés rejtelmeit, mert mindig bealszom:( )

Kép
kaandi
 
 


el se hiszitek mi történet!!!!! Vinci valamit úgy megnyomott a billentyűkkel, hogy a kép totál fejrefordult! kikapcs gép, bekapcs gép, ugyanúgy maradt...egér, minden más irányban :):) megszenvedtem, de nagy nehezen a videókártya beállításainál megforgattam a képet, és most szuper, viszont fog sincs mit nyomhatott meg a drága, amitől minden megfordult, és most még elvileg nem a jó állapotok vannak.....de legalább nem kell fejenállnom az olvasáshoz :):):) Most a kis garázdát letettem aludni...:) már szunyál(kis orrszívás egyből elaltatta :):)
szóval szám. gép zsenik! melyik kombináció megynomása okoz fejenállást????tényleg nagyon érdekel! Vinci nem mutatta meg :(

zsancy! én meg szoktam enni a salit frissiben is, mert imádom, csak akkor még az ízek annyira nem érnek össze, visznt 1-2 óra múéva már tuti jóóó!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Juuuullcccsssiiii! Stipistopi 2 Pampers kupon!Ki korán kel ugyebár... :D
Na, én nyertem őket?

ladmon
 
 


Sziasztok

Bocsi, csak pár mondat megint, ez nagyon megragadta a figyelmemet:

[quote]A írta:z a baj, hogy a nehezebb baba elől hordásakor a mama önkéntelenül előre billenti a csípőjét, és így a medence és a gát izmai nem a gerincoszlop alatt lesznek.


Zsu, segíts lécci, mi a megoldás?

Zéti felöltözve 9 kiló körül van, és én rengeteget cipelem kézben. Nem magamra kötve, de otthon sokszor cipelni kell a fenekét, ha nyűgös. Én is észrevettem, hogy csak úgy tudom őt tartani, ha totál előrenyomom a csípőmet, pocakomat. Észrevettem azt is , hogy nőtt a hasam, mintha az izmok kifelé domborulnának, és a múlt héten volt többször is, hogy alig tudtam eljutni a wc-re, már majdnem csurgott be a pisi (bocsi lányok)
Most rendesen beparáztattál, hogy ezek a dolgok amiatt vannak, hogy sokat cipelem őt.
Van mei-tai-unk, de én nem tudom a hátamra kötni, full béna vagyok hozzá, előre is alig bírom felapplikálni.
Mi a túrót csináljak? Próbáltam, hogy ne toljam előre a csípőmet, de piszok nehéz, leszakad a hátam.....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Kaandi nem értettem félre, csak arról van szó, hogy lelkifurdim van amiért mindig csak szidom itt apát :oops: azért fényezem most, mert nem olyan rossz ő, csak rossz a reklámja :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Andus akkor lehet hogy nekem is azért olyan fura a hasam? :shock: Tök nagy, kábé mint félidős terhesen, de nem háj hanem annál keményebb, gyanús volt hogy a minimális hasizmom lehet az, de annyira képtelennek tűnik...de ha te is mondod...hú :shock: mit lehet tenni?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Hugic Marcijának és Hannának nagyon Boldog Hófordulót kívánunk! :lol:

Apának ma nem kellett bemenni dolgozni, mert sok túlórája van, és ma csúsztat, majd csak holnaptól kezd! Ennek örömére kicsit elmegyünk sétálni valamerre! Messze nem megyünk, mert még azért betegecskék vagyunk! :?

Gerendai Zsu, lehet hogy még a 4 fog is meglesz :wink:! Talit illetően jövőhét után esetleg valamelyik nap összehozhatnánk!? :wink: Jövőhét is jó lenne, de inkább tutira meggyógyulok előtte, nehogy megfertőzzem Lénát!

Millye, köszönjük már jobban vagyunk, Zsolti torka még fáj, de mondta a doki, hogy nehezen is fog gyógyulni a mandulája! Éjszaka még köhögtem! :? Bebe 7,20-ig aludt, felsírás se volt éjszaka, pedig számítottam rá az ínye miatt! Mondjuk adtam este chamomillát neki!

Zsancy, örülök, hogy jó volt az éjszaka!
Boldog Évfordulót Nektek! Miért nem akarsz férjhez menni? :roll:
Én babafogkefével tisztogatom Bebe fogacskáit!

Zétivera, én hiszem hogy tartós lesz a békülésetek Apával, van amikor összejön az embernek minden, most nálatok is ez volt, de ezután minden happy lesz! :wink: :D

Kaandi, hú basszus a Zinnattól! :shock: :? Nekem régen mindig azt írta a dokim torokgyulladásra, és ha jól emlékszem anyumnak is írtak egyszer, és nem nagyon bírta! :?

Ikverus, gyönyörűek a gyerekek! :D
zsu83
 
 


Bocsi, ha sok leszek, de még alszik Zéti, így gyorsan a szopival kapcsolatban írok én is.

Osztom Mist nézeteit ebben a témában. Én Szávát 13 hónapos koráig szoptattam. Sosem voltunk olyan helyzetben, hogy bárhol a pólómat rángassa, mert tudta, hogy nem kajahelyzet van.
4-5 hónapos korától kezdtem hozzátáplálni, és a végén már csak reggel és este volt szopi, szépen fokozatosan egyre többet evett, egyre kevesebb szopit igényelt. Nekem is szépen észrevétlenül elapadt a tejcsi, nem volt vele semmi gond.

Zéti nehezebb eset lesz, ő cicifüggő, bár ő sem követeli soha. Tudja, hogyha eljön az ideje, lefekszünk és kapja a cicit.
Remélem, hogy kitart nálunk a tejcsi, mire szépen fog enni, mert ő tápszert nem hajland elfogadni.

Azt nem is mondta, hogy kopp-kopp de szépen rendeződött a tejcsi helyzet. Iszom továbbra is a laktoherbet (kövezzetek meg, de szeretem az ízét), és a more milk kapszulát szedem, napi 2*2-t.
Ez úgy tűnik bevállt. Van olyan nap, amikor kevesebb a tejcsi, de már nem parázok miatt, többször cicire teszem, és másnapra több lesz.
És szerencsére Zéti is erősebben szívja, mint nyáron, és nem haygja abba 3-4 perc után, így ez elősegíti a termelést.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Jajj, Hugic, Marcikának boldog 7 hónaposat kívánunk!!!!

Vera, pontosan, nekem is olyan kis gömbölyű, mint 4 hónapos terhesen, és kemény, tehát nem háj, hanem olyan, mintha a hasizom kifelé domborodna.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Lányok, én már le se merem írni az éjszakáinkat.... Hanna egyfolytában 12 órázik. Este 7-kor fekszik, aztán szerencsére akkor kel amikor Apa, ő megeteti és még visszaalszik és utána fél 8 körül kel. :lol:
Manócska kipihent, de én.... :( már napok óta rosszul alszom, a fültőmirigynél a jobb oldalon erős görcsök vannak. Először azt gondoltam, hogy megfázott vagy meghúzodott ott egy ideg, de apa szerint lehet hogy nyálkő van a fültőmirigyben, az okozhat ilyen erős fájdalmat. Ez akkor alakulhat ki, ha valaki keveset iszik, ami sajna nálam igencsak előfordul.... Hát még várok jövő hétig, aztán lehet hogy elmegyek dokihoz.... :? Millye? Valami gyógymód?

Zsancy: hova költöztetek, hogy a víz 600 m-re van? Az jó lehet! :lol: Nem tudnál egy-két képet feldobni? Örülök, hogy kezd helyrejönni Petra alvókája! :)

Boldog hófordulót Hannának és Marcinak! :)

Panna
pandusika
 
 


na,itt vagyok megint,enyém gyerek is alszik,hatalmas dögönyözés a nagyágyban hármasban megtette a hatását...kidőlt a drága rendesen!

ladmon:bizony elég hosszú Bazsinak a haja elől,de nem akarom levágni,csak elől,ha muszáj,mert szeretnék angyalhajú babócát magunknak,csak egy éves kora körül akarom levágni!szóval a türelem képet terem :D oké,kivárom,inkább legyen jó idő még egy darabig!

zsuzsi:de kár,hogy nem jöttök,de h ez az ára az új kendődnek,akkor még bizti lesz más alkalom :D

zsu:neked is köszi a dicséretet!nagy kópék ezek a gyerekek!Bazsi sokszor csinálja,hogy szégyenlősen a keze mögé bújik,még a nyakát is behúzza,mintha szégyenlős lenne,de rajta van a félmosoly...imádnivaló!várjuk ám a képet!remélem Bebe nem lesz ma nyűgi!Bazsinak jó kedve volt,de elég náthás lett mára :twisted: szívesen fenékbebillenteném a barinőmet!ti hogy vagytok?

zetibebi:gyerekek gyógyulgatnak?

millye:tudtál már aludni?

zsancy:boldog évfordulót!szarul hangzik az időjárás nálatok...én fiam is sokat alszik,amikor esik-meg amúgy is-de olyankor még többet,de a szélre nyűgivel reagál!szép napot nektek!ünnepeltek?

lkverus:Vinci nagyon ügyesen elintézte neked a gépet,ilyet még nem is hallottam!

Hannának és Marcikának küldjük hófordulós cuppancsokat!

el kell mennem a pékségbe,mert valami fini reggelire vágyik apa..és én is!

Kép
nilabali
 
 


Jajj bocsi, látom Hannának is hófordulója van, Andi, Hannának is boldogot!!!!!!

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Na, még alszik, így gyorsan leírom az én tésztasali receptemet is.

Egy zacsi színes csavart tésztát kifőzök.Tálba teszem, hülni.
Bacon szalonnát csíkokra vágva megpirítok, összekeverem a tésztával.
Paradicsomot, paprikát és uborkát kis kockákra vágok, a tésztához keverem.
Egy fél literes doboz tejfölt bekeverek majonézzel, és azt is belekeverem. A tetejére reszelt sajtot teszek. Füstölt sajttal nagyon fini.
Aki szereti a hagymát, azt is tehet bele, én nem szoktam.
Tök egyszerű és nagyon fincsi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.09.24 09:15-kor.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Andus, szívből örülök, hogy rendeződött a tejci, nagyon ügyesek vagytok! :D

Panna, örülök a szuper éjszakáknak! :D Nyálkő??? :shock: Na még ilyet se hallottam! Jobbulást Neked!++++++++++++++
És ezt hogy kezelik? :roll:

Nila, én se akarom levágni Bebe haját! szerintem nagyon jól állnak a fiainknak a tincsek! :D
Bazsinak jobbulást, hú a barátnődet én is fenékbebillenteném! :evil:
Remélem ma nem lesz nyűg, de nagyon rágta megint a játékait reggel, most alszik, Apa altatta el! :D
zsu83
 
 


Zsuzsi, nem, az enyémet nem lehet hátrakötni, de most azzal nyugtatom magam, hogy elvileg olyan kafán elosztja a súlyt a hátamon levő direkt erre kitalált merevítő, meg erre magasabb súlyhatár volt írva, mint bármelyik másik kengurura, hogy szerintem épp ezen a problémán segít valamelyest. Úgyhogy még egy darabig cipelem így. Aztán utána pocakosan meg majd úgyse.

Meeerthogy tegnap este erőt vettem magamon, és rákérdeztem Tominál, hogy mi legyen. És megbeszéltük, hogy ugyan minden körülmény, és esemény ellene szól (nem írtam, de az utóbbi két hónapban nagyon csúnyán ránk jár a rúd több szempontból is...), de mindketten szeretnénk, úgyhogy félretesszük a józanészt, a szívünkre hallgatunk, és lesz Adrinak kistesója :D úgyhogy most nagyon boldog vagyok :D
(ja és Ladmon, nem, tegnap még nem csaptunk a lovak közé azért :lol: - amúgy meg Vinci majdnem Bonifác lett :lol: :lol: :lol: ugye, Verus?)

pólócibálós szopi: szerintem ha nagyobb a gyerek, lehet olyat csinálni, hogy szopizunk, de csak otthon, vagy ilyesmi - szóval szabályt bevezetni, amit ő is tud tartani. Legalábbis remélem, mert örülnék, ha Adri sokáig szopizna, de azért előttem is rémképként lebeg, amikor apuék egyik barátjáék vendégségben voltak nálunk, a hároméves gyerek odarobogott az anyjához, és míg az nyugodtan beszélgetett tovább, lehúzta a blúzát, és rárepült a cicire... :roll: na nálunk ilyen nem lesz.

Ja és Andus én is szeretem a Laktoherbet :D (mióta hozzátápizunk, elkezdtem inni) örülök, hogy rendeződött nálatok a helyzet! Légyszi, hozz Zétiről képet, nagyon régen nem láttuk már, biztos azóta rengeteget változott!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Szerintem focista lesz a fiam...

http://www.youtube.com/watch?v=fO8DV_7FaZU

Zsancy akkor boldog boldog negyediket! Tervezel valami meglepit apának? MI még nem mosunk fogat mert nekünk még mindig nincs.... Olyan rossz idő van nálatok???

Lkverus csuda édesek a gyerekeid!!! Gratulálok a jó éjszakához!!!

Nilabali érdekes a fiam is mindent kinéz a szánkból :shock:

Kaandi ja értem.... már azt hittem most voltál ilyen rosszul... :(

Andrea17 boldog nyolc hónapost HAnnának!

Hugic boldog 7 hónapost Marcinak!

Lkverus a tálcán van az ikonja a videókárty proginak vagy a startmenüben? Borzasztóan egyszerű... a fiad megnyomta a Windows emblémát és a tab gombot majd a jobbra balra nyíllal sikeresen kiválasztotta az NVidia beállításait és itt az elforgatási beállításnál szépen elforgatta a képet ugyancsak a jobbra balra fel le nyíllal... ügyi a fiad és nem kellett mást tennie mint ezt a pár gombocskát nyomni....

Zetibebi én megértem fáradt is vagy és mensizel is.... szóval érthető.....

Zsu83 nagyon örülök! Éljen a Chamomilla!!!!

Andus70 éna lányomat másfél éves koráig szoptattam és egyszer kétszer volt csak ilyen "pólóhúzós" dolog amikor álmos volt....

Pandusika ha valóban nyálköved van akkor Mercurius Solubilis15 ch-ból és az Apis 15 ch-ból napi 2x5 bogyót szedjél és a Thuya 30 ch-ból heti 1x10 bogyót. Szerintem érdemes lenne kivizsgáltatnod... mert mi van ha mégsem az... Én úgy tudom, hogy magát a nyálkövet nem tudja eltávolítani csak a gyulladást duzzanatot a nyálpangást és a feszülő fájdalmat tudja megszüntetni a homeos bogyó ...

Nilabali 6 órakor keltünk mert a lányom felkeltette az öccsét.... :evil: úgyhogy nem részletezem....

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Panna: inni, inni, inni és rágózni!
Öcsémnek szokott vala lenni, és ha úgy érzi, hogy megint elő akar neki jönni, akkor iszik, iszik, iszik és rágózik! És mindig elmulasztja a gyanús érzését.

Stelly:
Juhéjj, akkor hajrá kistesó! :D Azért a Bonifácot sajnálom... :)

ladmon
 
 


Móni, megnyerted. :D :D :D Privibe kérek címet.

Még jövök, reszkessetek! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


De cukor focista András :D

Julcsi, még ne zárd le, mert akkor beletesszük az én pampers kuponjaimat is, viszem magammal.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


ladmon:sőt nekem is van pampers kuponom,ha írsz címet,akkor küldöm!

millye:nagyon jó a videó!

stelly:éljen a kistesó!(azért most kicsit irigykedem)!!!

panna.sajnálom a betegséged,jobbulást!

Kép
nilabali
 
 


Zsu83:
Nem érzem úgy hogy nekem házasodnom kéne...(késztetést)
Papir nélkül is boldogok vagyunk,az hogy gyerek van az sem változtat semmin,mert sokszor mondják hogy a gyerek végett kéne,szerintem ennek a 2nincs összefüggése.
Sok pl van előttem ,hogy ameddig nem volt házasság nagyon jó visszony volt anyu+apu közt,ahogy meglett a házasság fucsba ment minden.Olyan kapuzárási pánik vagy mi :roll: Persze szép az esküvő,meg fehér ruha,csinadratta,én is szeretnék egyszer de nem most...majd ha Petra nagyobb lesz..talán :roll:

Nila:Biztos lesz ünneplés..meg meglepi is,apa lapít.Ilyenkor már 5x felhív hogy mi a helyzet az ő mazsolájával..most meg egyszer sem hívott :roll: (persze azért mert nem tud fülenteni,igy ha rákérdezek az ajándékra..egyből köhécsel)

Panna:
Koppenhagatól 60km-re költöztünk el északra azt hiszem :roll:


Gyerekem előbb bemászott a pihiszékbe és ott hintázott a háttámlába kapaszkodva..azt se tudtam meg e merjek mozdulni..a f.gépért meg el se mertem lépni...
ja és alvás útán igy várt és sikoltozott

Kép Helló anya!

A lakás az meg ilyen kivülről amibe költöztünk...ők a szomszédaink,nekünk hála istenek nincsen :wink:

Kép

A Facebookon meg van egy kép a tengerről,a az a kép a boltba menet készült ez a házat mögött van...
Tudom sok lettem bocsika!!

ÓÓÓÓÓ stelly...jaj tök izgi..most már tuti te leszel az első pocakos anyuka...Nagy nagy gratula!
Problémákhoz kitartás...lesz jobb is...
Nagylányod az ucsó képen isteni..olyan viditó pofikat tud vágni,és annyira helyes,tüneményes...

Millye:Andris klafa
:wink: jaj de megtudnám harapdálni azokat a húsos láb ujjakat nagyon aranyos.
Nagyon car az idő
az lenne az igazán meglepi ha elkészíteném a kedvenc sütiét(6lapos),de sajna annyira macerás süti hogy az enyémet nem szereti,mamájáét imádja,de sajnos ő tavaly májusba meghalt és nem tanított meg...

Nyálkő?hát ilyet se hallodtam..annyira elszomórít mennyi féle betegség van...Ez mitől alakul ki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.09.24 10:34-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


bonifác :):):) Mindig eszembe jut, mert Ági nagy Bonci kutyája hol itt, hol ott trónol, de ált.ban mindig útban van!

Stelly!hajrá kistesó!!!!!!!!!!!!Csak megjegyzem, én imádtam azt az időszakot, mikor Andris picike volt, jött a másik picike, és a két kis picikével az a nyugis mindennapok!nagyon szuper élvezetes egy időszak volt!!! Annyira jóóóóó volt!!!!!
Most is jó, csak nagyon más, nagyon sok a kötelezettség, nagyon sok mindennek meg kell feleni, más volt akkor totál szabadon, függetlenül sulitól, ovitól...csak hajrá! és legyen kistesóminnél előbb!!!!egy hónap múlva már jelented is a nagy hírt???izgi -izgi

nekem is vannak kuponjaim! :):) kell????pampers is!
címet küldjetk, és postázom!

ja, és Boldog hófordulókat minden babócának, akinak mostan van!

ebéd: vajban pároplt mézes-mustáros csirkecombok krumpliágyon(óóóó, hogy ez milyen jól hangzik így :):):) )
Vincinek párolt csirkehusi répával, rízzsel

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nálunk ebéd.krumplileves,túrógombóc és MÁKOS GUBA!

zsancy:szuper lehet,hogy közel a tenger!

lkverus:megyek ebédelni hozzád!és sokat tudok enni :lol:

kisfiam már másfél órája alszik,szerintem bújkál benne a betegség...az alvás remélem jót tesz neki!

zsu:jó sétát!

Kép
nilabali
 
 


Verus, nyugis hétköznapok? Két kicsivel? :shock: Anyááám, én valamit nagyon rosszul csinálok akkor. Egy picivel valóban nyugis volt, de kettővel... :lol: Hogy csináltad? Mi a titok? Hét hónapja nem jövök rá :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nila ma Tatán a baba hordózásról van tanácsadás+színes rendezvény...nem mész?
Ja nem..beteg Bazsi(elfelejtettem)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zetibebi! Ági nekem egy tündérke volt(1 éves koráig), utána is, csak akkor kicsit kinyilt a csipája, és jöttek az izgalmak, de addig csak aludt, evett, mindent elviselt, ha letettem elvolt magába, szórakoztatta magát a saját hangjával, mert be nem állta a szája, (azóta se), Andris meg egy halál nyugodt, iszonyat figyelmes kisgyerkőc volt(az is még), és nagyon szófogadó volt...persze volt kivétel, de úgy általában. Most egy felpörgetett iszonyat élet van, végül is lehet, hogy 5 év múlva még gázabb esz, és akkor meg ezt az időt is visszasírom, hogy milyen "nyugi" volt....egész nap sétiztünk, vonatokat néztünk, játszótereztünk, boltba mentünk, meg piacra,(volt hely babkocsinak, nem úgy mint itt gödön), meg meglátogattuk az egyik-másik rokont, állatkerteztünk....most meg alig tok menni valahová a sulin kívül, mindig időre ott kell lenni, aztán haza spuri, mert jön a vizilabda....aztán meg az egyebek nem is voltak, amik folyton közbejönnek....persze itthon dekkolok délelőtt, messzire nemigen mehetek, és sok a mosni-vasalni-pakolni való a nagyok miatt, úgyhogy van dolgom elég....nem tok csavarogni...más lehet azért 2 fiú :):) gondolj arra, hogy csak rosszabb lesz, ha kezdődik a suli, meg a még kötöttebb dolgok, és máris rózsaszínben látsz mindent :):) Kitartás!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zsancy:vasárnap megyünk a Pikantóba egy rendezvénye!azért nem mondanám betegnek Bazsit.....legalább is nem nagyon annak,ma nincs már hőemelkedése sem,csak tüsszög és kicsit náthás.sokat aludt most,fél egykor ébredt fel,de jó étvággyal megevett 220mili spenótos krumplit,pedig most evett először,nagyon ízlett neki és még 80mili barackos csirkehusit is ráküldött :shock:
azt hiszem elkezdhetek neki főzni,mert ha a spenótot így kajolta,akkor a már megszokott kajákat meg fogja enni,ha én csinálom neki,remélem leszokunk a bébiételről!

valaki adott már áfonyát a gyerkőcnek?
én is elkezdtem tüsszögni....most már tutira jár a seggbebeillentés a barinőnek! :evil:

Kép
nilabali
 
 


én már adtam áfonyát, de a bébiételes üvegest, almával volt kutyulva asszem, Vinci imádja!!!! Csináltam úgy, hogy fél üveget krumplival kevertem, és lett áfonyás krumpli főzi ebédre, másik fele meg jó lett túrbózva még reszelt almával desszertnek..... takarékos megoldás....olyan fini, szósz szerű :)
Meg sok babakajával lehet ám így, egy üveg Vincinek úgyse elég, amúgy is kéne túrbózni, és van pár kaja, amit nem tudok én megcsinálni alapanyag híján, így megveszem babakajába, és bekutyulom az alaphoz, amit nem tok szerezni....ezt csináltam régen is...sőt, az áfonyás kaja olyan híg, hogy még tejpépnek is tök jó, vagy a milupa 7 gabonás pehellyel....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


el is feledtem, még tipp a kajgyártáshoz: sima tejpép, íz nélkülit, én úgy szoktam még csinálni, hogy őszibaracklével higítom, nem víízel, vagy egyéb lötyivel, és így lesz íze...reggelire ma tápi helyett pép volt,banános kubuval higítva, Vinci meg boldogan ette :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nila:
Mi lesz a Pikantba?
220+80g :shock: Lehet mi keveset eszünk?Mindenki többet eszik nálunk?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Halihó!

Nem vesztem ám el :lol: Csak eléggé fogzunk, aztán így sokat ölbebabázunk Marcikával. Már lehet, hogy csak képzelődöm, de olyan, mintha 4 foga jönne egyszerre. A felső kettő az tuti, azt ma mondta a doktornő is, mert voltunk 8 hós mérésen (kicsit elkapkodtuk), de szerintem alul is jönnek a meglévők mellett 1-1. Néha olyan ordítás van, hogy csak na. :? :?

Ladmon: az van most nálunk, hogy kaptunk HA-s tápszert. Ezt fogja kapni törpincselvtárs reggel és este, úgy hogy Sinlac-kal keverve. Hát remélem meg fogja enni, ma lesz a főpróba 8) Hát ennyi.

Panna: neked akartam még írni, hogy eddig kanállal ettük a Sinlacot, és úgy evett meg 200 ml-t Marcika. Most majd a táppal keverve, de úgy hígabbra kell majd csinálnunk. :) Nagyon cuki Hannácska, ahogy elmélyülten tanulmányozza a kiflit :D :D

Stelly: jó szórakozást Julcsiéknál, nagyon cuki Adri a képeken!! És HAJRÁ KISTESÓ! Mi úgy tervezzük, hogy amikor Marcika 3 éves körül lesz, akkor szülessen. Aztán majd meglátjuk :lol: :lol:

Zsancy: jó az új avatarod!!!!

Boldog hófordulót tegnapra Andriskának, és mára Hannának és Marcitársunknak!!!!

Szoptatás: hát én is szomorú voltam, hogy Marcika úgy döntött, hogy abbahagyja, de hát ez az a dolog, amit nem lehet erőltetni. :roll: Én is úgy terveztem, hogy 1 éves koráig mindenképp, aztán majd ő eldönti, hogy meddig igényli. Hát eldöntötte, de sajnos kissé túl korán. Mondjuk az nekem nagyon furcsa, amikor még 3-4 éves gyerekeket is szoptatnak :shock: :shock:

Voltunk ma méredzkedni, Marcus 71 cm és 8,5 kg. Szóval van súlya már rendesen. És a doktornő állva vizsgálta meg, mert nem volt hajlandó leülni :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi: Paff, HA-s tápi... Na kíváncsi leszek mit szól hozzá a kis (nagy...) legény! :D

Millye: Hűha, én még sosem láttam Andrist akció közben! Tényleg nagyon focista gyanús... :D

Zsancy: na nem akarok felvágni, de ma 70 g répa-cukkini-krumpli volt a nagy esemény.... 8) Értsd HETVEN gramm...
Rájöttem a szomorú valóságra... Kölökgólya nem komálja a husit. Pedig naponta kéne ennünk, gondolom a vas miatt, de akkor csak 40-ig jutunk, azt is csak küzdve.
Ha apa meghallja, hogy vega a gyerek, kikészül... :lol:

Jajmár, meg vagyok hatva, hogy rám akarjátok áldozni az összes Pampers kupont, de elég lesz Julcsiéké is egyelőre. Meg ha Stelly nem felejti beletenni az ő adományát is, akkor az... :) Másnak is maradjon.
Ööö, viszont ezek után nekem is van közösbe dobandó Liberó (350 Ft) és Huggies (500 Ft) kuponom. Meg tápik is... Nóri vagy Bogi (meg akárki) nem ugrotok rá? Beba és Milupa is van a kuponfüzetben.

Megeszem, megzabálom a kölyköt. Kimentem felmosni, és mire visszaértem, felszedte az összes habtapit... :shock:

ladmon
 
 


habtapit Vinnyó is felszedi pikk-pakk...nagyok sose csinálták :( , csak mikor már kiarkóztak vele...úgy láccik, ez valami új divat

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


libero kupon jöhet :) bár nem tom hoyg vegyem át...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Igen Stelly, hajrá tesó! :D Sokkal ügyesebb vagy mint én, úgyhogy nehogy kedved szegjem a nyavajgással :wink:

Verus, igazad van, a sulisokkal rengeteg a meló, nekem is ezzel az egy bölcsissel, pedig neki még házija sincs. :)
Olival nekem is mázlim van, egész jól lefoglalja már magát, Zéti viszont ostromolni akar engem, kilogikázta hogy Oli mindent sírva kér és ez nagyon hatékony, úgyhogy ő is mindent vinnyogva kér, és általában akkor amikor Olinak is kell valami hogy ne a kicsivel foglalkozzak hanem vele. (Talán még mázli hogy ennyiben kimerül a testvérféltékenység, Olit sosem bántja.) Viszont alapvetően jó a természete, segít, egyedül öltözik, fogat mos, bilizik, délben egyedül alszik el (ez nagy szó nála), csak vele az elmúlt egy évben túl sok minden történt és ez nagyon látszik szegényen (költözés, két kórház, tesó, az eltűnéseim...)

Zsufi, állva vizsgálás? :shock: :D Szép méretek :D

Nila köszi, alakulnak a gyerkők, mostmár csak köhögés és takony van, láz nincs, a javulás útján vannak. Zétinek még két nap és kitisztul, Olinak három. (tökre tudom előre mi várható, ugyanez volt két hete...)
Bazsi hogy van? Menjetek el, látogassátok meg a barátnődet, tüsszögjetek rá :twisted:

Zsancy szuper helyen laktok!!! Irigy vagyok rendesen :wink: Tenger, minden...

Pandus, szegény mindig van valami neked...jobbulást!

Andris de ügyi a focival :D És micsoda frizurája van :D

Bogi?

Zsu merre jártatok? Ma nagyon szép idő van!

Mindenki alszik :shock: (aha, ahogy ezt leírtam Olivér felkelt :lol: :lol: :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsancy: még neked akartam írni, hogy milyen cuki Petra, ahogy ácsorog a kiságyban!! :D

Ja, meg hogy ne izgassátok magatokat azon, hogy ha a másik törpincs többet eszik. Elvégre mindegyik más és más. Nekünk a normál adag mindenből olyan 150 g, csak a Sinlacból evett többet Marci. De tuti, hogy van olyan gyerkőci is, akinek kevesebb is elég, meg persze vannak jobb étvágyúak is. :lol: :lol:

Meg még azt akartam mesélni, hogy Marcika elkezdett "énekelni". Hát annyira cuki, hogy asszem megzabálom. Szabályosan játszik a hangjával, kicsit repedtfazék jellegű (valszeg apától örökölte a hangját :lol: ) de iszonyat édes :lol: :lol: Először azt hittem, hogy csak véletlen, amikor énekeltem neki, és ő is rákezdett, de azóta már többször is csinálta :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nilabali szerintem nektek is lesz még babátok... csak túl kell lenned ezen a szörnyűségen! Te még olyan fiatal vagy!!! Mákos gubából küldjél egy adagot légyszi...

Stelly Juj de jó, hogy lesz másik babátok!!!

Zsancy nagyon nagyon édes Petra ahogy kukucskál ki az ágyból azokkal a gyönyörű kék szemeivel!!! Szép helyre költöztetek!!! MAjd tegyél fel képet a lakásról is. Milyen az a hatlapos süti? Piskóta tészta?

Lkverus atya gatya... én két pici mellett már tuti nem tudnék itthon dolgozni se a háztartás meg a varrás... :shock:

Zsufi74 de jó, hogy jöttél! 4 fog jön egyszerre? Jesszus.... :shock: Szép súlyban van a fiad!

Ladmon egyszer már tettem fel videót róla amikor a fürdőkádban megfordult... Esztike nem szétpakolt hanem neked segített összerámolni... szerintem félreértetted... az én fiam is vega mert mi még el sem jutottunk a húsig... de lehet, hogy ezzel kellene kezdnem mert múltkor a 12 kilós sonkát nagyon nézegette....

Zetibebi jó hogy írod a frizuráját... ideje lenne megint levágni neki... egyébként én meg pont fordítva vagyok a kismamákkal.... ha látok egy pocakost összeszorul a szívem, hogy nemrég a manócskám is a pocakomban volt... ilyenkor előjön a dolog, hogy kéne még egy....

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hát úgy, hogy küldd el a címed priviben :wink:
Küldök mellé tejpépes kuponokat is, hátha érdekel! :)

Vera, nem vagy te béna, hanem minden relatív. Verus annyit rohangál a 3 kölyökkel, hogy megértem, ha azt mondja, hogy kettővel de könnyű volt. Hát nem? :D

ladmon
 
 


Zsufi: mázlista... Enyimé rarra jött rá, hogyan lehet sikítani... Reméltem elfelejti másnapra, de nem. :P

ladmon
 
 


(visszaaludt Oli)

Millye, ha úgy állnánk akkor mondjuk tíz év múlva én még bevállalnék egy ugyanilyen párost, másfél-két év különbséggel, addigra Zéti meg Oli iskolások lesznek, a házunk remélhetőleg kész lesz, és apával még mindig csak 35 évesek leszünk...de ez az Olis terhesség annyira megvislet hogy nem tudom merném-e megint :roll: Összesen a két terhesség alatt hétszer vittek úgy szülőszobára hogy namost hajrá, és mindig terhesen jöttem ki fél nap-egy nap után. De azért Stellyre irigykedek én is :wink:

Ladmon igazad van :)

Na most Zéti kelt fel. Ezt most véglegesnek érzem úgyhogy megyek :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi 10 év.... na igen aki ilyen fiatal... na de nekem ketyeg az a bizonyos biológiai óra... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lányok, most tudom, hogy nagyon fogtok utálni, és megint vita lesz belőle.... de megint nem tudom tartani a pofámat.
Szerintem 300 gramm körüli kaja nagyon sok egy 7 hónapos gyereknek, gondoljatok bele, ez egy felnőtt mélytányér kaja.
Engem a kórházban rémített halálra az egyik nővér. Zétit megetette 40 ml táppal az egyik csecsemős. Másnap megtudta az idősebb csecsemősnővér, és totál kiakadt, hogy most ezzel jól elszúrta, mert jól kitágította a gyerek gyomrát, nagyon pipa volt, kiabált.
Aztán itt a szomszédasszonyom, akinek 3 hónapos a babája, és sírva jött haza a gyerekorvostól a múlt héten, hogy leszúrta nagyon a doktornő, hogy túleteti a gyereket, teljesen kitágítja a gyomrát, és ki fog nyílni a gyomorszája, refluxos lesz.

Kövezzetek meg, utáljatok nyugodtan érte, de napok óta örlődök a témán, hogy leírjem-e vagy nem.. de asszem túl öreg vagyok már, vállalom a véleményem.

Nem véletlen, hogy a bébikajás üvegek is ekkorák, és azt hiszem 8 hónap körül kezd nagyobb üveg lenni.
Egy 7 hónapos babának átlag 200-220 az a mennyiség, ami normálisan be tud fogadni a gyomra, a több kajával csak jól kitágul és utána még több és több kell neki. Persze vannak kivételek,aki többet eszik, de mindenki azt mondja, inkább többször de kevesebbet adjunk.

Hamut szórok a fejemre, és nem gond, ha nem értetek vele egyet, és nem is akarok megíjeszteni senkit, mert ennyi idő alatt nem történt semmi maradandó bajuk, nehogy erre gondoljatok, no para, de ki kellett adnom.. bocsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.09.24 14:08-kor.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Andus70 szerintem emiatt senki nem fog megutálni mert leírod a véleményedet és a tapasztalataidat! Köszi, hogy megosztottad velünk!!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?