Új privát üzeneted érkezett!

Babszi! Ne rágd magad! Szerintem mindenki tudja, hogy nem akartál senkit megbántani! Én is sokszor írok, mondok olyanbokat ami félreértető, de nincs mögötte rossz szándék, csak más szemszögből nézünk dolgokat. Ez tipikusan pl. nálam a gyereknevelésnél jön elő. Régen voltak elképzeléseim a gyereknevelésről, és azt gondoltam, csak így lehet jól csinálni. Aztán lettek gyerekeim, és szinte mindent átértékeltem, és mindent teljesen máshogyan látok, és csinálok! Nem biztos, hogy az a jó ahogyan én csinálom, de én így látom jónak..

A jővőnk? Hát most egy nagy görcs van a gyomrom helyén. Pénteken megkaptam a munkahelyemről szept.28-tól a beosztásomat. persze 14-20-ig van a munkaidőm ami kivitelezhetetlen. Most 4 pályázatot beadtam, és várok. A munkahelyemmel pedig valószínüleg az lesz, hogy ma elmegyek a doki bácsihoz, és megdumálom vele az 1 hónap táppénzt, utána pedig közös megegyezéssel véget vetünk a munkavizsonyomnak. remélem addigra találok melót.
Baba ügyben pedig úgy döntöttünk tovább próbálkozunk, és ha nem jön össze akkor januárban irány a meddőségi. nem akarjuk feladni!

aviubi
 
 


Ubi!

Miért van januári elképzelés? Miért nem léptek hamarabb? Csak azért kérdezem, mert egy ilyen időszak után eljöhet az az érzés, hogy "miért is nem mentem már korábban el..."

A munkát abszolút átérzem, most én is olyan pozícióban vagyok, ami nem tetszik, és nem ezt ígérték... Pályázok én is mindenfelé, de nem jön csak 1-2 "köszönjük, hogy pályáztál, de..." válasz. Az is nagy csoda, amikor ilyen levél jön, amúgy mély hallgatás. Ha most nem jön majd össze a babó, akkor intenzívebben fekszem majd a kérdésre, hiszen akkor lesz megint fél év várakozási időm sajnos. Remélem összejön, akkor irány táppénz.

A gyereknevelés pont egy olyan téma, amin barátságok szűnhetnek meg... :) Persze függ a barátoktól. Már én sok dolgot feladtam, amit régen elképzeltem. Az én szüleim viszont olyanok, akik mindent, de MINDENT jobban tudnak mindenkinél csinálni. Amikor annak idején babás voltam azt mondták, senkire (ismétlem SENKIRE) ne hallgassak, mert csak ők tudják mi az igazán jó, például az ágnes-pelenka. Meg elég 5-6 rugdalózó, amit majd kézzel is elég kimosni...stb. Ők azok, akik nem értékelnek át semmit, és nem fogdnak el semmit. Amikor anyukámnak mondtam, hogy 6 hetes terhes vagyok közölte, olyan nincs, én még nem lehetek 6 hetes terhes, max. 2. Hehe. Meg hogy minek megyek máris orvoshoz, majd 3 hónap múlva kell menni...

De persze ezek extrém dolgok. Köszönöm a bíztatást!!!
babszi
 
 


A januári elképzelés főleg azért van, mert félek az átjárhatóságitól, és azt hiszem hiszek benne amit férjem mond, hogy azért nem jön a baba, mert görcsös vagyok. Mivel a méhenkivüli után januártól próbálkozunk, ezért megvárjuk az 1 évet.

Nem semmi szüleid vannak! Én ezt szerencsére megúsztam. Egyedül apám anyukája szokott "okos" tanácsokat adni. Ő azt gondolja, hogy mivel 6 gyereket felnevelt mindent tud, és minden amit ő csinált jó! Hááát azért végignézve a családon nem osztom a véleményét, de persze ezt soha nem mondat senkinek.. ( 6 gyerekből: 1 pap, 1 szerzetes, 2 aránylag normális lány, 1 nős, de az egyházvonzásában él és dolgozik, 1 politikus...)
Ja! Ami a legjobb példa a megérzésekre a nevelésben az az, hogy mindenki kivolt akadva azon, hogy a fiúk az ágyunkban alhatnak. Mindenki azzal riógatott, hogy nem tudjuk majd a heléyükre szoktatni! jelentem a fiúk augusztus óta amióta saját szobájuk van a helyükön alszanak. Hunor még néha átjön hajnalban, de ennyi. Persze engem az sem zavar ha más máshogyan csinálja, de amikor jönnek az okoskodással na akkor robbanok.

aviubi
 
 

 
 

Ahha. Akkor tuti hozzájárultam a januári vállaláshoz a hsg-s történetemmel. Amúgy ki lehet bírni, ne izgulj miatta annyira. Ha lehet, ne a II. Klinikán csináltasd, ott sok a mászka, de amúgy nagyon jó dokik vannak. Én elindítanám már most a helyedben, ha január óta próbálkoztok. A görcsölést értem én, de mégsem értem meg - sosem fogadtam el. Vagy várjuk a babát, vagy nem várjuk. Ha várjuk, akkor meg nem lehet éppen csak várni. Szóval ez olyan hüle duma. Szerintem. És amikor elkezditek, akkor is egy csomót kell rohangálni vérvételre, meg mindenre, hogy a végén azt mondod minek húztad ennyi ideig.
Persze ez csak az én meglátásom, majd ti meg döntötök. Csak ha ilyet hallok, mindig magamra gondolok, hogy mennyi mindent másképpen csinálnék, ha lehetne. És nem várnék ennyit a babával. Meg mással sem...

Mia??
babszi
 
 


Jaj, jaj. Nem a fájdalom miatt félek a Hsg-től. Hanem a régi dokim nagyon nem ajánlotta. Azt mondta, hogy az én esetemben szerinte sokkal több a kockázat, mint, hogy megérné. Mivel volt a méhenkivüli műtétem nagynak látja az esélyt, hogy a vizsgálattól gyulladás lépjen fel, illetve ha átjárható vagyok akkor még pont ettől a vizsgálattól összenőhet a petevezető. Ő azt ajánlotta, hogy ezt a lépést ki kell hagyni. De szerintem az lesz, hogy kérek majd mostmár a közeljövőben időpontot a meddőségibe. Én most a Máv kórház meddőségijébe szeretnék menni, mivel a nődokim Máv-os, és ő ott ajánlott dokit! És a görcsölést úgy értem, hogy nagyon- nagyon akartam, akarom ezt a babát, és minden hónapban görcsösen figyelem magam, hogy vannak-e tüneteim.
Tényleg mikor mész a lombikra? Már elkezdtétek a vizsgálatokat?

aviubi
 
 



Köszönöm,bocsi de most csak ennyire van energiám

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Most még nem olvastam vissza, látom sokat írtatok.
Sütike, én sajna valamiért nem tudom megnyitni a szüléstörténeted.
Nem másolnád be ide a kedvemért??????
Persze ha lesz energiád! :wink:

És Boldog Szülinapot Kívánok! :lol: :lol: :lol:

Én hulla vagyok, pedig Beni olyan jól alszik az új szobájában, hogy inni sem kel fel ált. reggel 5-ig, pedig míg velünk volt 3-szor is ébredt.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Avi, Hunornak most van a szülinapja???
Akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT neki is!!!

Nem semmi, hogy 6-an vagytok tesók! Akkor mozgalmas gyerekkorod lehetett!
Mellékesen én sem foglalkozok senki okosságával.
Anya pont azon nyávogott nekem, hogy lehetek ilyen szívtelen, hogy Benit külön szobába tesszük. Nem sajnálom? Mondtam neki, akkor sajnálnám, ha majd a kicsi sír egész éjjel, felkelti őt is! + még magamat is sajnálnám akkor! :lol: Sajnos ő leragadt ott, hogy mikor mi kicsik voltunk öcsémmel, ők kénytelenek voltak 4-en lakni 1 szobába sokáig.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Húúú, Angi! Méghogy szívtelen lennél a külön szobával... Asztaaaa!
Jóól van, akkor nemcsak az én szüleim tudnak furák lenni...azt hittem kivételesek :) Megnyugodtam :)

Ubi!
A dokim szóról szóra ugyanezt mondta nekem, amit a tied. Aztán ajánlotta azt a kollégáját, amelyik lombikos, és ő pedig "badarságnak" mondta, illetve nélküle semmit nem csinálnak. Szóval ennyiből is érdemes hamarabb elmenni a meddőségibe, hogy infot gyűjtsél be! Fúú, nem akarom ám erőltetni, bár nagyon úgy hangzik. :)
babszi
 
 


önző módon most csak ennyi,mert elkapta a taknyot tőlem,így fokozottan igényel Berni,de próbálok olvasni

Kép

sutimano76
 
 


Story:

reggel 11 óra ctg,semmi extrát nem mutat,aztán doki amniot csinált,hát sajna meconiumos volt a magzatvíz,így mondta hogy irány a szülőszoba!!! Na,nekem több se kellett,rögtön becsináltam,hát nem szülni mentem én alapon,apa kint várt a folyosón,hívtam hogy hozza szülőszobai pakkom,mert nem megyünk haza,közben kaptam beöntést(húúúúú de car ),majd fürcsi ,addig apa is beöltözött és irány az egyágyas szoba,ágyra fel,doki jön burkot repeszteni,na szegény azóta tuti sántít ,mert az egyik lábom apa a másikat a szülésznő fogta,doki meg hogy hozzám férjen leült az ágyra,lábam a combján,sajna nem jött be "a most legyünk ügyesek és ne okozzunk egymásnak fájdalmat" dolog,ő a burokrepesztessél csinált fájdalmat(nekem nagyon fájt,mert fent hátul és vaskos volt a méhszáj),én szétpréseltem a lábát......na folyik antibiotikum a meconium miatt,addig ctg mutat fájásokat,apa mindegyiknél szól jön és lassan vége.......édes volt .....szólt a levegővétel-kifújásnál is .......nagyon komolyan vette a feladatát,majd szóltak,hogy 3-kor megkapom az oxit,na gondoltam eddig ezeka fájások nem voltak túl extrák,na majd akkor!!!Közben doki közölte,hogy jó lenne ha nem edáznánk ,mert az lassítja adolgokat és nekünk most az lenne a legjobb ha minnél hamarabb megszülnék,mondtam hogy hát o..k..ééé,kicsit vonakodva mondtam ki ezt a 3 betűt...,És ezzel együtt közölte hogy mivel esténél előbb nem lesz bab így elmegy az sztkba rendelni,de 25 perc alatt itt van ha kell...mondtam neki ne vicceljen én 2 órát szántam az egészre,kinevetett........doki el, majd nemsokára a szülésznő észrevette,hogy baba szívhangja nagyon leesik a fájásoknál (2-nél)és ez neki nem tetszik,így hívta a dokit hogy mégse induljon el,jöjjön nézze meg....jött is...vártuk hogy lesz-e még mert ha nem jöhet az oxi....hát lett még ilyen leesés,és ekkor a doki mondta hogy ez az jelenti,hogy valami nem stimmel a köldökzsinorral,de így nem tudja mi...vagy a nyaka körül van és azért esik a szívhang vagy a fájásoknál olyan helyen nyomodik hogy rossz keringést produkál,ezért ő azt javasolná,hogy császár....mondtam hogy akkor most azonnal vigyenek a műtőben,mert csak belegondoltam,hogy barátnőmnél hasonló minden,csak állítólag a ctg-je rendben volt...na a babája 1 hónapig volt az intenzíven,így én ezt nem akartam,úgyhogy siettem a műtőbe.....spináris beadása sem egy vágyálom,de mindegy a baba a legfontosabb...és 16.05 perckor megérkezett Berni 3400 gr-mal és 58 cm-vel,doki megmutizta amint kivette,majd vitték rendben tenni,majd visszahozták felöltöztetve,hát én bőgtem (és most is) a meghatottságtól,ez a világ legszebb dolga....annyira kis édes volt,közölte a csecsemős hogy nagyszájú.....na ja nem ismeri az anyját...hihihi ,majd mikor odatartotta és kapott könnyáztatta puszikát,akkor abbahagyta a sírást ,varrtak és irány az őrző,majd később behozták nekünk és elég sokáig velünk lehetett.....itt a vége fuss el véle....

Hát ismertek milyen bőbeszédű vagyok természetesen ezt sem tudtam rövidebben leírni,bocsi.......

A kórházi körülmények és főleg a csaszis (császárnői) szoba jó volt ,kaja pocsék,személyzet segítőkész.....szóval no panasz...de azért már jobb itthon és hát ti is hiányoztatok......

Volt némi gondom a mellemmel,de tegnap (nagy fájdalmak közepette)kimasszírozták és most jobb.


Ja azt el is felejtettem írni,hogy doki a műtőben kérdezgetett,stb,és szóba került a szülés vége,mondta hogy a legjobb időben döntöttünk a csaszi mellett,mert Berni nyakára 2× volt szorosan körbetekeredve a köldökzsinór ........mondtam is neki,hogy látja hogy csak 2 órát szántam rá.. (jó mondjuk nem így gondoltam,dehát a 2 óra az 2 óra akár hogy is........)
És most megkísérlem a visszaolvasást....addig is egy édi kép Berniről: Kép

sutimano76
 
 


Sütike, köszi szépen, hogy bemásoltad a sztorit, kíváncsi voltam.
Nekem is ez volt a legnagyobb félelmem Beninél, hogy későn döntenek a császár mellett és vmi baja lesz.
Én beöntést akkor megúsztam idő hiányában,de a méhen kívülinél nem.
Hááát!!! Már most mondtam a dokimnak, hogy én ezt kihagyom. Inkább nem eszek 1 napig, de még egyszer nem dugnak be semmit! :lol:
Pihenjetek sokat! Sajna én is takony vagyok, félek is ettől a hülye H1N1-től.Ma visszamentem a háziorvoshoz (szerencsére már nem helyettes volt) , meghallgatott és nincs tüdőgyulladás.
Elküldött vérvételre, hogy nézzük meg a pajzsmirigy működésem, mert lehet attól van a túlzott izzadás. Még mindig csurom nedves a pólóm 2 óra alatt éjszaka.
holnap megyek. :cry:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Angie,remélem nincs semmi komoly!!!!

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Suti! Nagyon szép baba Berni! Gartulálok hozzá!

Angie! Szegényke. Még mindig nem sikerült teljesen kijönni a takonykórból? Ez az izzadás nekem szülés után volt. Kb. 1-2 hónapig iszonyatosan leizzadtam minden éjjel. Nagyon kellemetlen volt, de aztán szépen elmúlt.
Ja, félreértettél. Nem nekem van sok testvérem, hanem apámék vannak 6-an. Nekem is vannak tesóim, de ők féltestvérek, és soha nem éltünk együtt, ugyhogy én inkább egykének tartom magam. Különben is a legnagyobb hugom, és köztem van 14 év. Amúgy így 4 féltesóm van..

Többiek? Boris, Mia, Ranita???

aviubi
 
 


SZERELEMEIM Kép
Kép

sutimano76
 
 



Többiek????
Mia! Milyen volt az esküvő?

Angie! meggyógyultál?

Boris???? Mi van veletek? Mostanában nagyon eltüntél!

Ranita! Már 1 hónapja nincs semmi hír rólad! pedig nagyon szorítottunk. Igazán írhatnál, hogy mi van. Szerintem ennyit megérdemlünk. :cry: :wink:

Babszi! Készültök a lombikra?

aviubi
 
 


Sütike,
én még nem is gratuláltam neked :D :D :D . Kép

Berni gyönyörűséges :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


félkézzel....

avi....hát náha elvan,de csak a büfi miatt fekszik így..

rani....köszi szépen

sutimano76
 
 


Hol vagytok csajok?????csak nem mindenki gyereket csinál????? :D na jó akkor igazolt a hiányzás!!!

sutimano76
 
 


Itt vagyok! :lol:

Annyira édesen fekszik apa karján Berni baba!
Már 14 napos, megy az idő!

Én már jól vagyok, de múlt héten újabb fájdalmat ismertem meg és már besokalltam.
Eddig nem tudtam mi az aranyér, de sajna már igen. :cry: :cry: :cry:
hogy ez ilyen kiba.... ul fájjon, el sem hiszem!
Persze egyszerre fáj a derekammal, ami már elviselhetetlen.
Nem akarok panaszkodni, ezért vagyunk mi anyák, hogy kibírjuk.
Szégyenszemre már mondtam apának, nem bánnám ha megszületne, ha megérett rá. De 1 hónap, az 1 hónap.
Viszont voltam uh-on, sacc 2600 gr.
:lol: :lol: :lol:
Ennyi van velem!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Angi, remélem minden ok. Voltál vérvételen? Húúú, lekopogom, nekem nem volt aranyerem, de akinek volt, az rettenetesen szenvedett vele. Szülés után is kijön, azt mondják.

Sütke, Berni tényleg nagyon helyes. Édesen van Apa ölében, karján. Anyás képet is kérek!!!!!!!!!!!!

Mia, esküvő? Mesélj már, ritkán jössz!!

Ubi :) Ti is jól vagytok?

Ranita, gyere te is mesélni, kérlek!!!

Borcsa, veled mi van? Remélem semmi komoly!!! Nincs neted???

Mi lombikolunk, remélem lesz jó hír. Kép Kép Kép
babszi
 
 


Angie.még ilyen picin inkább ne bújjon ki,hízlald még picit.enyim aranyér nem fáj ennyire,de a szülés óta meg se néztem,hogy kint van-e még,de nem érzem..

Babszi....lombik hurrá,nagyon drukolok!!!!Milyen stádiumban vagytok????vagy nem is tudom hogy kérdezzek,mert kicsit tudatlan vagyok e téren!!!

sutimano76
 
 


Sütke, most ott tartok, hogy tegnap volt a leszívás, és 4-5 petéből 3 szép maradt meg (kettőt ígértek eredetileg, de 3 nagy tüsző lett, a többi éretlen, de mindent leszívnak), és annyira szépek voltak, meg a kedvesen anyaga is annyira szuper volt, hogy petricsészében buliztak egyet spontán a lányok-fiúk, és mind a 3 szépen fejlődésnek indult. Hogy marad-e a bűvös hármas, majd kiderül, de ez eddig nagyon jó hír. A dokit amikor azt kérdeztem szépek-e azt mondta "tiszta anyjuk"... murisak ezek a dokik :) Csüt. valószínű visszakapom őket :) Szuper.
babszi
 
 



Ubikám, ne ess magad alá! Hallgass rám, keresd fel az intézeted, érdeklődj! Nem kell belevágni, de érdeklődj!!!
babszi
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,így már értem Babszi,na akkor kezemlábam csuriban,annyira drukkolok!!!!nem tudom mennyi babót terveztetek,de én mindhárom versenyzőnek drukkolok!!!!

Ubi,gyere ki magad alól,és próbálj pozitivabban állni a dolgokhoz!!!!Vagy menj és érdeklődj!!!

Boris,te merre jársz??????

Ja és remélem szívesen veszitek,de mivel kibújt a topikomba az összes babó,ezért 3 kislurkó kivételével felkerültek egy tablóra,no ezt megmutiznám........leginkább reménysugárnak szánva...
Kép

sutimano76
 
 


Sütke, én nem bánom, csak sajna a nevek alig olvashatók - nekem. Elábrándozok a neveken, becézéseken...érdekelnek.

Borcsika mindenhonnan eltűnt, lehet nincs net :( Remélem nem beteg.
babszi
 
 


Sziasztok,

Itt vagyok ám, csak éppen költözködés kellős közepében és egyéb intéznivalók is akadnak bőven, meg eddig vártam a "profi" képekre és még kicsinyíteni is kéne, időm meg kb egyenlő a nullával.

utólag levettem a képet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:46-kor.
-m-i-a-
 
 


Természetesen végig jelen volt, mint a kis családunk alkatrésze :):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.03.23 00:47-kor.
-m-i-a-
 
 


Gratulálok Mia.....nem épp szokványos viselet...de nagyon csinosak vagytok...és a koszorúslány sem épp szokványos!!!!Azért nagyon várom a többi képet is!!!!!!

Babszi,a nevek :
NORKA,NONCSI,MATYI,BOGI,
ANNA ÉS TIBI,DÓRI,DÓRA,MARCI
LUCA,LOTTI ÉVA,MÓR,FRUZSI,
NIKI,BLANKA,BARNABÁS,ÉBÁNÓ,
VERONIKA,IMOLA,ZOÉ,VIKI,
TAMÁS,EMESE,DORINA,SOMA,
ÁKOS,BERNI,MÁTÉ,LŐRINC,
MATYI ÉS MÁLNA,LOTTI,BENDEGÚZ,TOMI. .

sutimano76
 
 


És még egy ikerpár:Flóra és Jázmin,illetve Nóra még hiányzik a tablóról,mert még nem kaptunk képet!!

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babák! De jó ötlet ez a tabló! Azért ez megmarad örök emléknek, végülis együtt vártátok a babáitokat. :D

Mia! Nagyon jófej kutyátok van! Fiaim biztos imádnák! Volt nagy buli?
Nekem most azt hiszem nagy kikapcsolódásra lenne szükségem. Most nem is főképp a baba projekt sikertelensége miatt vagyok magam alatt, hanem úgy érzem nem fogok munkát találni. Sajna akadály a 2 gyerek. Szégyelhetné magát ez a társadalom. Sírnak, hogy kevés gyerek születik ha pedig szülsz akkor szünj meg, és mindent oldj meg magadnak, de úgy, hogy ne kérj segítséget. A munkát felejtsd el, mert a gyerek beteg lesz stb, és az nem fér bele. :x
baba ügyben pedig úgy döntöttünk belevágunk a kivizsgálásokba, aztán majd mire odaérünk, hogy pl. lombik az tuti legalább 3-4 hónap...

Babszi! Neked pedig nagyon-nagyon szorítok! Tuti sikerülni fog! Küldöm az összes pozitív energiát felétek!

Nem lehet, hogy Boris is besokallt egy kicsit?

Suti! Egyébként jól telnek a napjaitok? Milyen baba Berni?

aviubi
 
 


Ubi,nem mondhatnám,hogy könnyen,Berni nem büfizik,kicsit hasfájós is,szopi után nem tud rendesen bealudni,ma 10-13.30-ig ment a műsor,többszöri ciciretevés mellett.modt is félálomba fekszik a karomba,még vagy 10-15 percig meg sem próbálom letenni.. :( .mire nagyobb lesz addigra olyan karom lesz mint Schwarzinak.. :lol:

Írtam sms-t Borisnak,remélem nem zavarom és válaszol. :oops:

sutimano76
 
 


Suti,
köszi, hát mi már csak ilyen szokványtalanok vagyunk :D:D
Aviubi,
Kutyus valóban jófej, szereti a babákat és a pici gyerekeket is, biztos jól ellennének :) csak egy kicsit ugatós. Sajnálom a melót, tényleg nagyon nehéz jó munkahelyet találni..
Tényleg valakinek van közületek kutya/cica? A toxoplazmózis miatt érdekelne,ugyanis dokim azt mondta,hogy a próbálkozástól elkezdve az első 3 hónapig adjuk oda valakinek a kutyát??!! Természetesen ez kivitelezhetetlen, és még ha az lenne sem adnánk oda, barátnőm apja állatorvos, szerinte is ez azért túlzás meg még utána is olvastam csöppet. Valakinek van ezzel kapcsolatban véleménye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -m-i-a- 2010.01.20 00:34-kor.
-m-i-a-
 
 


Háát az nagyon szar tud lenni ha hasfájós. Próbáltatok már mindenféle cseppeket amik a hasfájásra jók? Amúgy az a tartás ahogyan a férjed tartja Bernit a múltkori képen az szuper hasfájásra! Nagyon szokták szeretni a babák. Van 1 ismerősöm, és az ő kislánya is hasfájós, náluk kiderült, hogy refluxa van a kislánynak. na a lényeg, hogy ők is sokáig tartják hami után a babát, de nekik úgy kell tartani, hogy bölcső tartásban, de a feje legyen feljebb. Háát tényleg karerősítő mesterség az anyaság! de azért pihenj is ha tudsz. hagyd a lakást, hadd fusson. :wink: Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy jééé átaludtuk az éjszakát! :lol:

aviubi
 
 


Mia! Szerintem ez baromság. A lényeg, hogy a kutya után mindig kezet kell mosni, és nem egymás táljából enni. de szerintem ez amúgy is normálisnak mondható. Nekünk mindig volt kutyánk, és nem volt belöle gond. Igaz a lakásunkban most nincs kutya, de anyámnál van, és 2-szer voltam terhes...

aviubi
 
 


Mia,nehogy félreérts,nincs gond a nem szokványossal........ahogy már Babszival is megtárgyaltuk,mindeki úgy ahogy neki tecc!!!!A lényeg,hogy egy gyönyörű emlékezets nap maradjon,és a képen az arcotok csak úgy sugárzik!!!!Nagyon sok boldogságot kívánok!!!!

Kutya..nekem nncs ,de a nővéreméknek én etettem,játszottam vele..és semmi bajunk nem lett..a lényeg ne nyalakodjon a szádba,és mindig mos rendesen kezet!!!

Ubi,hát ma ettem köménylevest,és a rákövetkező szopi(2-3 óra múlva),már bealvással végződött!!!Az infacolt próbáltuk,pár napig jó is volt,de már csak pár csepp van belőle.....a grape water megvéve,de az áll rajta,hogy csak 1 hós kortól.Most kipróbáljuk,hogy csak én eszem a köménylevest,hátha nem kell rásegítés.

sutimano76
 
 


Sütike, dehogy értettem félre :)köszönjük szépen!
Aviubi, ezen jót nevettem " nem egymás táljából enni.", elképzeltem magam négykézláb a konyhában ahogy nyomatom a Frolic-ot például vagy egy jó farhátat :D:D
-m-i-a-
 
 


Süti! remélem hamar elmúlik ez a hasfájós időszak. Nagyon szar..

Mia! Igazából ez az egymás táljából enni dolog arra célzott, hogy sajna én nagyon sok olyan embert ismerek aki simán odatolja a tányérját a kutyának, hogy kiegye. Hát nálunk külön tálja, edénye van a kutyának, és külön szivaccsal a fürdőszobában mosogatjuk a dolgait. :lol: De azért az elképzelés vicces, mégis megesik még az is egyeseknél. :P

Babszi! Na? Bocsi, de egy kicsit rádkerestem, mert nagyon szorítok érted! :wink: Mostmár csak azért szorítok, hogy kapaszkodjon-janak a babák. :D

aviubi
 
 


Sziasztok!
Jól vagyok, meg vagyok, csak ha nem fáj a derekam, annyi mindent kell csinálni, ha meg fáj, nem bírok ülni sem.
De azért mindig gyorsan elolvasom mit írtok! :oops:

izzadás megszünt, most már fázok! :lol: :lol: :lol:
Komolyan gondolkodunk a fűtés beindításán.
Meg azon, hogy Beninek hálózsákot veszek, mert utálom, hogy lerúgja a takarót.
De nem fog elesni benne, ha felkel?
Tapasztalat???

Mia, dehogy kell odaadni a kutyust!
Még akinek macskája van régen, azt sem kell odaadni.
A macska ürülékétől lehet ezt a toxo-t elkapni, de akinek régen van állata, már lehet át is esett rajta. Ezt lehet tesztelni vérvétellel. Terheseknek csinálják, ha kéri, előtte állóknál nem tudom hogy van.
Egyébként én esküvőmre kaptam egy csivavát, Bence már akkor ott volt csak nem tudtuk, és semmi bajom nem volt. Most is együtt játszanak sokat, igaz egy ideig nem érintkeztek, asszem úgy 7-8 hónapos koráig.
Tényleg nagyon boldogok vagytok, ez a képen is látszik.
sok boldogságot!

Süti a grape jó lesz remélem, nálunk az bevállt Beninél.
Őrület volt ez a hasfájás. Képzeljétek volt, hogy 4 napig sem volt széklete és azt mondta a gyerekorvos, ez nem baj. Megnézném őt hasonló helyzetben.

Ezer bocs, mindenkinek akartam írni, de Beni megunta. Kiabál, hogy : tátá, tátá! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Angie,nálunk a széklettel semmi gond,szinte minden pelusba van.. :shock: ,szóval eszik is rendesen,csak mostanában szerintem annyira mohó,hogy nagyon sok levegőt nyel,csak épp a világért nem büfizné ki,ettől a hasfájás.....aztán üvöltés akár 1-1,5 óráig is,és addigra már annyira felzaklatja magát,hogy hüppög szopi közben ,ez megint levegőnyeléshez vezet és kezdődik minden előről,aztán meg a sok sírás miatt nyugtalanul alszik....tegnap este is rajtam aludt 4 órán keresztül,mert amint letettem vagy felkelt és bömbi,vagy tök nyugtalanul aludt...rajtam minden bánata elmúlt...nem mondom még nincs 4 kg se ,de azért a vége felé már igen nehéznek tűnt,a hátam meg a hasam is fájt,de ez nem lényeg,amíg a műtéti hegnek baja nincs addig cipelem a kis popóját.Hétvégén meg kapok kipróbálásra egy kendőt,meglátjuk milyen lesz ha magamra kötöm...ha bejön lehet megveszem a kendőt..

sutimano76
 
 


Angie!
Nakünk nem jött be a hálózsák. Azaz Bence használta egy darabig, de Hunor nagyon hamar kiverte a hisztit miatta. Ő nagyon utálta a bezártságot, így nála nem használtuk. Bence talán 1,5 éves koráig használta, mert utána már pofára esett. Én kezeslábas pizsit adok Hunorra, így legalább a dereka nem lóg ki. Ő is mindig lerugja atakarót, és ha betakarom rögtön lerúgja. Bence pedig még reggel is nyakig betakarózva alszik.

Az, hogy szoptatott babának napokig nincs széklete tényleg normális. Persze azért hozzá szokták tenni, hogy amennyiben nem fáj től a hasa. Bence pl.hetente 1x kakilt, és én is izgultam, de neki tényleg nem volt baja. sZERENCSÉRE NEM VOLT HASFÁjós.

Igen a toxopl.. csinálják. barátnőmnél ki is derült, hogy már átesett rajta, így védett...

aviubi
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, próbálok majd visszakapcsolódni.

Szóval megvolt a 2. inszem, minden szépen alakult, de mégsem sikerült :cry: .
A doki szerint nagy az esély arra, hogy a megmaradt petevezetőm sem működik rendesen. Így ő a lombikot javasolja. Nem vagyok elragadtatva, azt hittem idáig nem kell eljutni és mégis :cry:
Ha megjön, akkor uh. Ha a sárgatest eltűnt, akkor 3. naptól szuri, leszívás és ET.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita sajnálom,de ha majd a kezedbe fogod a második csöppöt is akkor már feledésbe is fog merülni ez a sok vizsgálat meg bosszúság!!!!Nagyon drukkolok....

Babszi ha jól sejtem te sem vagy már egymagad,neked kezemlábam csuriban....

sutimano76
 
 


Borisnak üzentem,1-2 napja de nem válaszolt :( :( :( :(

sutimano76
 
 


Rani, örülök, hogy visszakapcsolódsz!!! Én jobban bízom a lombikban, főleg hogy látom hogyan mennek a dolgok!!! Hajrá! Nagyon drukkolok, tuti sikerül majd!!!

Angi! Az én környezetemben nagyon bejött a hálózsák. A keresztlányom még 5 évesen is használta - asszem varratták neki. Az ő családjukban 3 gyerek volt, mind a 3 imádta. Amúgy a hálózsákba nem adtak rájuk zoknit, így olyan volt, mint egy takaró. Ha meglesznek a babák, én is azt szeretnék rájuk!!! Próbáld ki! Az eleséstől tartok kicsit, de k.lányoméknál semmi ilyen nem volt - rugalmas a gyerek, megoldja a mászkálást saját maga.

Sütke, Ubi. Hááát, most éppen hárman vannak bent, és szeretnénk is mind a hármat :) Dokik szerint 2 szép van és egy nagyon szép, azaz kettő 8 sejtes, egyikük pedig 12-16 sejtes volt tegnap előtt reggel... mára már ágyaznak maguknak :) Hát, érdekes lesz, ha hárman maradnak - hirtene nagycsaládosok leszünk :) De nem baj. Dokik nagyon tartanak az ikerterhességtől. Kérdezték nem fogom-e nagyon szidni őket, ha ikrek lesznek. Mondtam nem, de erősen gondolok rájuk, amikor hárman három felé szaladnak majd :) Jót nevettek rajta :) Háát, tudom, beképzelem magamnak, de olyan fura érzésem van - néha feszül a pocak, mintha a petefészek lenne vagy a méhem, mintha szólna, hogy elég az ülésből, feküdjek kicsit. Nemtom :) De jó képzelegni. Majd 2 hét múlva kell tesztelni.

Borcsika, gyere felénk!! Látod, hogy hiányolunk!!! Kép
babszi
 
 


babszi
 
 


Sziasztok!

Ranita! De jó, hogy jöttél! ne izgulj, tuti minden rendben lesz. Hidd el sikerülni fog a lombik, és lehet, hogy ti is nagycsaládosok lesztek! :wink: Én nagyon drukkolok!

Babszi! éljen, éljen!!! Nagyon szorítottam neked, és még 8, 5 hónapig fogok szorítani! Az, hogy feszül a hasad szerintem teljesen normális. Mivel azért fell lettél töltve hormonokkal azok dolgoznak. ( Már egy ideje olvasgatok 1 lombikos topikot az nlc-n. Ott egy picit okosítom magam...)

Boris! Nagyon-nagyon hiányzol!

aviubi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?