Új privát üzeneted érkezett!

Benő!
Kikérem magamnak! Már nem Trabink van! Ha az lenne, leszarnám a koccanást! Így viszont a gyönyörű autónk elcsúfult és a szívem szakad meg érte. Leszakadt a lökhárítója, a csomagtartó tiszta piros lett (piros autó jött belénk), a kipufogó is elkezdett leszakadni, horror. Már a defektnél is sajnáltam szegény autót, de ez... KépKép

Télleg nem könnyű időszak az 1-2 éves kor, mert még tényleg nem beszélnek olyankor, akaratuk viszont van, de miután nem mindig sikerül eltalálni, hogy mire gondolnak, igen sok hiszti van. Mostmár egyre kevesebb a hiszti, sok a "beszélgetés", a nagy összebújás, nem az a kisbabás "nélküled éhen halok"-bújás, hanem az a "szeretlek és megpuszillak"-bújás.
Mai új szó: szikatökő KépKépKép

Gabi!
Nagyon gyönyörűséges a kismanó!!! Hogy nézelődik! KépKép

Annamati
muter
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nagyon szép baba Beni!KépKépKép Gyönyörűen fejlődik.Kép

Annamari!
balesetKép Szerencse, hogy ti nem sérültetek meg!
Sikerült-e elintézned a biztosítást?

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin. Kár, hogy most sem volt teljes a csapat!Kép
Picus!
Várjuk a képeket!Kép

Angi, Solya, Csilla!
Olyan rég hallottunk rólatok!

Terika
terika
 
 


Gabi! Gyönyörű kis Benitek van! Milyen csöpp abban a "nagy" pelusban... Aranyos!

Annamari! Hú, én nem is tudtam, hogy a lakáscserén kívül autócsere is volt nálatok? Ha nem vagyok túl fáncsi, mi az új márka? Nem írsz a kéróról semmit. Sikerült már belaknotok? A lakásavatón is túl vagytok már? Balázs nem veszik el abban a nagy szobájában? Kép A nagy gyerekszoba miatt irigy-irigy.

Csilláékat is irigy-irigy (úgy látszik ma ilyen hangulatban vagyok Kép). Hogy miért? Mert a rádióban az hangzott el, hogy Norvégia után Svédországban a legjobb a megélhetés. A harmadik helyen Ausztrália szerepel, magyarország a 36. helyen áll.

A tali nekünk is nagyon bejött. Máskor is. Kép

Üdv: Benő
beno
 
 

 
 

Kepek holnapra aktivizalodnak, mert az Andi miatt nem lehetett ma gep kozelbe ulni innen meg nem latom a sajat gepemet most.

Orulok, hogy masnak is tetszett a tali !!!!
Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Terika!
Holnapután ott kezdek. Apukám megnézte ma az autót, azt mondta, ajánljak 10%-ot a kárfelvevőnek és mondjak egy összeget, amennyit szeretnék, de ne vörösödjek el. Hát nekem ez nem fog menni KépKép

Benő!
Egy 98-as Ford Mondeót vettünk, nagyon tuti, van benne minden, ráadásul kombi, szóval batár nagy és nagyon szép Kép Vagyis most épp nem az.
Lakás belakva, a bútorok szép sorban jönnek, most mindenekelőtt a 2 db, 5 évre felvett hitelt szeretnénk visszavizetni még idén. Szerintem a Párom nem normális, de azt mondja, sikerülhet. Hááát, nem tudom, nem tudom... Kép
Balázs imádja a lakást, és persze mi is, még mindig nem tudunk betelni vele. Csak ne kéne takarítani... KépKép
Lakásavató családon belül volt, meg Párom kollégái is voltak itt, akartam egy babásat is és még mindig nem tettem le róla, csakhát azt ki kéne találni, meg kéne szervezni, sötöbö.
Gyerekszoba minden, csak nem nagy, 8 nm, mondjuk szép, minden elfér benne, de majd akkor lesz király Balázsnak, ha jön a Kistesó és megkapják ketten a mi szobánkat, ami 14 nm. Mi meg megyünk majd szorongani a kicsibe KépKép

Balázs ma 5:58-kor ébredt és délben köszönte, de nem aludt, végül este 9-kor úgy kellett betuszkolni az ágyba. Szerintetek mennyire vagyok friss? KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari! A Ford Mondeó nem csak szép, hanem jó kis járgány is ám. Vigyázzatok nagyon rá! Hihetetlen, de egy autót is, hogy lehet szeretni..., főleg azt, amelyikkel semmi gond sincs. Kép
Képzelem mennyire vagy friss. KépKép

Benő
beno
 
 


Sziasztok mamik Kép
Bár remélem még min. 14 hetünk van a manók kibújásáig, de érdeklődnék, hogy a SOTE II klinikára kell-e valamit bevinni a kicsiknek (pelus, ruha...stb.), vagy adnak mindent?

A másik, amiről infót szeretnék, hogy van-e fizetős szoba a sotén ill. hogyan lehet hozzájutni.

Nagyon köszönöm előre is a segítséget.

Orsi + 2 Kismaczkó
21+4

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Csajok!

A tali tényleg szuper volt, a helyválasztás pont remek volt, a gyerkőcök lefoglalták szépen magukat, amíg mi jókat dumcsiztunk! Végre láttuk Benő Nándiját is, aki csudaszép kiskölök! Tényleg, lányok, ilyet máskor is szervezhetnénk!Kép

Annamari, nagyon sajnálom a kocsit. Annak viszont örülök, hogy ennyire jól érzitek magatokat az új lakásban! Balázs nagyon tündéri a dumájával, igazi nagyfiú már! Képeket raktál fel valahova?

Terika, küldtem mélt az új címemmel, de lehet, hogy nem kaptad meg, mert éppen akkor váltott készenléti állapotba a gép, nem baj, átküldöm még1x.

Hogy bírjátok ezt a meleget???

Orsi, anno másfél éve még mindent adtak, nem kellett semmit bevinni, bár a Libero pelus, ami jár, Zsombinak elég nagy volt, így én hozattam be newborn Pampers-t. Ruhát én vittem be, de ott adnak, végül én is csak a fénykép erejéig adtam fel rá a sajátját.
Úgy tudom van fizetős szoba, de nem a gyerekágy szinten, ami nem valami szerencsés. De pontosat gondolom azok tudnak mondani, akik mostanában szültek.
Nagy drukk, hogy a kismaczkók még bírják ki az a min. 14 hetet a pocakban!

Lányok, Kakukkfűvel mi lehet? Ha jól emlékszem júli közepére van kiírva! Lehet, hogy már babázik?KépKépKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Oh, és a legfontosabbat le is hagytam!

Shine és Gabi, a babák tündériek, nagyon nagyon édesek!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Terika, sajna nem megy át a mél, a frímél valamiért visszadobjaKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Benike tündéri kisfiú! Kép))))

Mi is köszönjük a dicséreteket! Kép átadtam az illetékesnek! Kép

Orsi: én 6 hete szültem, és nem kell semmit vinni a babának, csak,a mikor hozod el. Pelenkát, ruhát adnak, törlőkendő lesz a csomagban, amit kapsz, az épp elég arra a pár napra. Popsikrém, köldökápoláshoz dolgok, ezek mind vannak. Esetleg akkor érdemes vinni valamit, ha nem jó a picinek a pelus,a mit kapsz, vagy ne adj isten, allergiás a popsitörlőkendőre. (Libero)
Sajnos a fizetős szobáról nem tudok semmit, mert nem voltam érintve.

AnnamariKépKép Kocsi miatt részvétem! Remélem, sikerül megjavíttatni!

Én ma megyek vissza a dokihoz, de ez már annyira megvisel, hogy két napja róla álmodok!KépKép Egyszer a kórházból nem akart kiengedni, mert 60%-os lett valami eredményem. Én meg mondtam neki, hogy nekem gyerkeem van, nem fogok itt letáborozni.Kép Máskor meg valami vizsgálatot akartam, de nem volt nálam pénz, vagy valami ilyesmi! KépKép Nem vagyok komplett tudom! De nagyon utálom a kórházakat, rendelőket, és mindent, ami a betegségekkel összefügghet. Kép

Egyébként jól vagyunk, csak nagyon sírósan. Kép Hasfájás + esti műsor 6-10. Brr......... Már alig várom, hogy 3 hónapos legyen. Állítólag akkor nagy esély van rá, hogy elmúljon. De ha nem sír Ádám, akkor nagyokat mosolyog, beszélget a macival, és nagyon édes. KépKép

Holnap viszem kontrollra a Klinikára. 1/2 12-re. Kép((( Már előre félek! Egy rokonom kislánya épp tegnap kapott egy kisebb hőgutát a kocsiban. Kisebb? 39,4 volt a hője!!!!! KépKépKép Még jó, hogy anyukám lenn volt a szomszédban (Balcsi), mert ő ment át priznicelni, meg ápolni a picit, mert az anuka annyira kivolt 8mondjuk nem csodálom), hogy teljesen leblokkolt, és nem tudta, mit csináljon. Szerencsére lement a pici hője. Mondjuk, nagy felelőtlenség volt épp a legnagyobb melegben elindulni (14:00-re értek le.)

Szerintetk adjak ádámnak vizet? Mibe öltöztessem holnap? (itthon csak egy bodyban van)
pusz, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Pirus: kakukk nemreg jelentkezett egy masik topikban, meg egyben vannak, de 39 hetes, szal kozel az idoKép

Agiboszi: eccer irtal nekem egy turos nokedlireceptet, nem talalom, beirnad ide? a mailem sem nagyon akar mukodniKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Pirus!
Próbáltad a másik címemre is küldeni? Az biztosan működik.

Shine!
Ha holnap is ilyen meleg lesz, akkor a body épp elég szerintem.

Terika
terika
 
 


Sziasztok,
Már rég jártam erre, és szeretném megkérdezni, hogy milyenek az új szülőszobák? (Én ugyanis még a régiben a szültem, és azóta nincs infóm.)
Győzik a szülésznők meg az orvosok a rohangálást?

Üdv:
Para Zita
parazita
 
 


Pirus! Köszi Nándiról a kedves szavakat! Kép

Shine! Én napozó párti vagyok, de a bady is elég lesz szerintem is.

Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Tündérek a babák! Még mindíg! Én meg csak sóvárgok... még mindíg.
Nagyon jók a taliképek is, kár, hogy nem tudtam menni Kép.

Lenne egy kérdésem, már írtátok, de nem találom. A kolleganőm szombaton szült, kellene annak a homeós szernek a neve, adagolása, ami segíti a tejtermelést.

Annamari!
Még jó, hogy nem lett semmi bajotok!

Szabin vagyok, remélem erőt veszek már magamon és többet fogok írni, nem csak olvasni.

ÚÚÚtálom ezt a nagyon meleget!
Na én sem vagyok semmi... Télen a hideg a baj, nyáron a meleg. Na mindegy, majd kinövöm Kép.

Puszi Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!
Tudtok esetleg segíteni, hogy ha inzulint kapnék, maradhatnék a SOTÉ-n? Jelenleg ide való a dokim, és nem szeretnék semmiképpen váltani, viszont nagyon úgy tűnik, hogy inzulint fogok kapni.
Köszi előre is a választ!
Andi
andi70
 
 


Sziasztok!

Zita: nagyon klasszak az új szülőszobák, bár én nem tudtam sokáig kiélvezni, mert ripsz-ropsz megszültem. De nagyon jó a szülőágy, össze-vissza lehet állítani, van egy vajúdó fotel is, amit szintén lehet állítani. CD-t lehet hallgatni vajúdás közben.
Ezenkívül minden szülőszobához van Wc és zuhanyzó (ahol szintén lehet vajúdni).
A szobában van a mérleg és a mosdó is, ahol szülés utána Picit ellátják, így még arra az időre sem viszik ki.
A legmoderenbb műszerek is be vannak szerelve, pl. a CTG-t nemcsak bent lehet ellenőrizni, hanem egy központi monitoron is az orvosi szobában, így nem kell az orvosnak állandóan ott lennie, lehettek kettesben is a férjeddel, ugyanakkor biztonságban vagytok. Kép
Én csak a legjobbakakt tudom mondani a szülőszobáról, pedig látványosan kórház-utáló vagyok. Kép
Nekem fogadott orvosom és szülésznőm volt, de mindenkitől azt hallottam, hogy nem hagyták magára. Volt egy lány a szobában, akinek nem volt orvosa és szülésznője sem, még ő is mesélte, hogy milyen jól érezte benn magát, mert milyen kedvesek voltak vele. Kép
shine
shine
 
 


Orsoly, köszi az infót, hát akkor már tényleg a finishben van Kakukk, hú nagyon sok drukk Nekik!
És TI, hogy vagytok? Csak nem gondolod, hogy megúszod anélkül, hogy valamit mesélnél Nekünk!Kép

Terika, én nem ismerem a másik emilcímedetKép akkor inkább Te küldjél egy mélt a címeddel a kolupi@hotmail.com címre, azt még szoktam nézni.


Bocsánat, de most ennyire futotta, még nem reggelizett a fiatalember...mennem kell!

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Shine,

Köszi a beszámolót! Nekem a régi szülőszobával sem volt bajom, de ez nagyon klasszul hangzik Kép.

Üdv:
Zita
parazita
 
 


Szia Andi!Én is a SOTE-n (II.)szültem a Valentnél a 32.héttől inzulinos lettem a szülésig benn tartott én sajnos nem nagyon tartottam be az utasításait ebből adodoan most is inzulinos vagyok napi 6 szurással és ismét terhesen...bár kizárt hogy ujra nála szüljek.Szóval ne aggódj maradhatsz ott csak TARTSD BE A DIÉTÁT!!!
Szia Barci
barci
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát a tali nekünk nemjött össze, amit nagyon sajnálok, de most meló volt mindkettőnknek.
Képeket én is kérnék!!!!

Van egy aprócska problémám: mennénk nyargalni Horvátországba, de kempingezni és státorral.
Szerintetek mi mindent vigyek magammal a szokásos (ruha, pelus, kaja)kívül?

Más!
Hétfőn voltam V dokinál! (Shine, Te mikor voltál?)
Még mindig jó fej, én nagyon szeretem. :-) ))
A második babát is nála szeretném szülni. (ez most nem a reklám helye)

Annyira jóízűen írtok az új szülőszobáról és nekem az első baba is olyan könnyen született, hogy nagyon lenne kedvem már újra babázni.

Terika!
Áll a csúszda!!! :-)
Látnod kéne a kis piros csodát! Azóta Pannát nem lehet leszedni róla...

Pirus!
Gondolkodom ezen a jövő heti aquarénán... Lehet, hogy találkozunk???

Annamari!
Remélem tényleg nem lett az ijedségen kívül semmi bajotok! Melyik biztosítónál van a kötelezős partnered? (én biztosítós vagyok, hátha tudok segíteni)

K_Gabi, Shine!
Még mindig helyesek a manókák!

Ágiboszi, Picus, Mohácska, meg a többeik, akiket most nem szólítotam meg!

Puszi Mindenkinek.
Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Szia Barci!

"bár kizárt, hogy újra nála szüljek"
Ha nem vagyok túl kíváncsi, miért nem szülsz újra nála?

Benő
beno
 
 


Szia Benő!
Először is kezdem azzal nem akarom szidni mert lehet,hogy van olyan /és miért ne lenne?/akinek bevált és semmi pénzért nem szülne másnál de Én két honapot feküdtem a korházban ez idő alatt szinte Rám se nézett miközben elég szép összeget zsebre vágott.A szülésre sem ért oda időben mert nem akarta otthagyni a magánrendelését...a köldökzsinórvér levétele után pedig nem intézte a dolgát pedig megállapodtunk,hogy telefonál de helyette ezt egy másik orvos tette meg.Igaz a szülés másnapján meglátogatott de csak azért,hogy fizessek a varratokat sem Ő szedte ki.És mielött elfelejteném meg se kérdezett,hogy tanulok jelen lehetnek-e a levétel miatt a beleegyezésem nélkül volt 20 ember a mütőben-nem tulzok-hát ezért.
Neked biztos jobb tapasztalataid vannak...kivánom,hogy másnak is legyenek Én csupán egy vagyok a sok közül.
Szia Barci
barci
 
 


Barci!
Köszi az infót! Megnyugodtam egy kissé.
Mást sem csinálok, mint betartom a diétát, elég idegörlő tud lenni. A SOTE I. belgyogyón a prof azt mondta, ha inzulinos leszek, nem szülhetek máshol, csak a szabolcs utcaiban.
Örülök, hogy ez nem így van.
andi70
 
 


Valent dokirol nekem sincsen jo emlekem. Engem csak vizsgalt a terhessegem elejen(h.UH), de nem epp kimeletesen. Kerdeseimre sem valaszolt, kedves sem volt. (Persze lehet, hogy csak rosssz napja volt) Drukkoltam, hogy legkozelebb ne o legyen.

Megvan mar a kisagy, komod, babakocsi meg egy-ket aprobb dolog, egy par ruhacska... Kezdenek a dolgok korvonalazodni vegre nalunk is :-))

Kép
Kép
panzej
 
 


Valent dokihoz jár két ismerősöm is. Az egyiknek már van egy gyereke, most várja a másodikat. Az elsővel több mint 25 kilót hízott, a doki hagyta ezt az utolsó pillanatokig, aztán diétáztatta a kismamát, de már késő volt, a gyerek több mint 4 és fél kilóval született, császár lett belőle.Kép

Barci, írok neked e-mailt. És köszi!
andi70
 
 


Sziasztok!

Krizsi!
Allianz Hungária. Szemetek voltak nagyon. Nem szerettem volna mást, csak azt, hogy az autó úgy nézzen ki, mint baleset előtt, de erre esélyem sem lesz, pedig augusztusban vizsgázik és törött autót nem engednek át... KépKép Mindegy, pénteken kell telcsiznem, hogy mennyit fizetnek, ha normális összeget mondanak, akkor hagyom a dolgot.

Köszi mindenesetre!
Annamari
muter
 
 


Ja, a képek szuperek ám!
Benő! Az a szőke kék szemű herceg lenne a kis ici-pici Nándi, akit 3 naposan a kezembe adtál?? Milyen jó-rossz emlékek!
muter
 
 


Sziasztok!
Tudnátok valamit írni dr. Gimes Gáborról? Igazából az érdekelne, hogy ő is ugyanúgy foglalkozik a progeszteron-szint beállításával mint Ács Nándor? Jár valaki hozzá? Előre is nagyon köszönöm!
hildegard
 
 


Sziasztok csajok!

Krizsi, mi biztosan kint leszünk! Apa is szabit vett ki arra a napra!Kép
Mi is megyünk Horvátországba, igaz nem kempingezni, hanem apartmanba, de szerintem majdnem pont ugyanazokat a dolgokat kell vinni mindkét helyre, ha gondolod, majd priviben összeszedjük együtt!

Szerintem is lehet az, hogy valakinek bejön egy doki és valakinek nem, vagy tényleg rossz napja van. Én szerencsés voltam a dokimmal, minden alkalommal elégedett voltam vele, akárcsak a szülésemkor ügyeletben lévő dokival és azokkal is, akik a gyerekágyon viziteltek. Sokkal inkább zavartak a csecsemős nővérek, egy nagyon szimpatikus nővért leszámítva, kritikán aluli volt a hozzáállásuk és a segítőkészségükKép De lehet, hogy ebben meg én fogtam ki rossz napokat, és más meg elégedett volt. Mondjuk nem vettem a szívemre, mert akkor és ott én is teljesen más idegi és hangulati állapotban voltam, mint a szülés előttKép

Csajok, tegnap fejeztem be az utcsó tablettát, 2 hét múlva megyek Mericlihez, drukkoljatok, hogy minden rendbe legyen! Ha igen, beindítjuk a kistesó projektetKép

Terika, írtam tegnap válaszmélt, megkaptad???

Picuskám, merre bújkálsz? És a többiek?

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Terika, közben megnéztem a mélboxomatKép

P.

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Valent doki engem is uh-ozott, és én is angyon ki voltam rá akadva. Bár a dokim szerint nagyon profi (és biztos az), azért egy-egy mosolyt néha elereszthetne. Elég undi-bundi, szerintem is.

Krizsi: én 4-re mentem, és elég pontosan be is jutottam. Csak két lány volt előttem. Én is imádom még mindig, mondtam is neki, hogy hiányozni fog most, hogy már nem megyek havonta. Kép

Panzej: ez olyan jó időszak! KépKép (ez is) Kép

Annamari: a biztosítók mind ilyenek! KépKép Csak a pénzt szedik el, de ők nem adnak érte szinte semmit! Kép

Hildegard: én cak látásból "ismerem" Gimes doktor úrat, de abban ezer százalékig biztos vagyok, hogy a progi szintedet ő is be fogja állítani. Ez, szerintem, nem dokifüggő a Klinikán. Az enyém is megtette, pedig máshoz járok. Kép

Pirus, Krizsi: irigy-irigy a nyaralás miatt! Kép De jó nektek! istenem, annyira imádom Horvátországot! De jó lenne jövőre menni! Vagy akkor még Ádám nagyon pici lesz?

A csecsemősnővérekre én sem szívesen emlékszem. Volt egy alacsony, barna hajú, teltebb hölgy. Na, ő nagyon aranyos volt, éna végén csak vele beszéltem, mert ő mindig segítőkész volt, a többiek elég kis mufurcok voltak, és volt egy-kettő, akit kifejezetten utáltam. Kép Nem is értem, hogy lehet valaki iylen undok, aki picikkel foglalkozik. (Eddig nem mertem ezt leírni, mert azt hittem, egyéni érzékenységem váltotta ki csak ezt az ellenérzést. + a még nem szült lányokat is kímélni akartam, de most már kikivánkozott.)

Pirus: kistesó projecthez nagy drukk! KépKépKép

Ja, és hadd dicsekedjek! Kép Tegnap voltunk 6 hetes babakontrollon, és Ádám volt az egyetlen, aki nem sírt! KépKépKép Nagyon megdicsértem, és a doktor bácsi is! Kép
shine
 
 


Shine, akkor én is megdícsérem Ádámot!Kép Nagyon ügyes kislegényKép
Szerintem jövőre egyáltalán nem lesz kicsi Horvátországhoz. Max. jobban meg kell választani, hogy melyik napszakban utaztok, de ennyi.
A leírásod pont illik arra az egyetlen kivétel nővérkére, szerintem ugyanarról beszélünk.Kép A többi, hát, hogyan is mondjamKép Ja, meg a tejes Zsuzsika is normális volt. Mindegy legközelebb már nem lesznek illúzióim, amikor megyek hozzájuk vendégségbeKép
Amúgy Nekem is Mericli állította be a progimat, nem kellett ezért máshoz mennem.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Mint ahogy korábban már írtam is, az én orvosom Valent. Teljes döbbenettel olvastam a soraitokat.Kép Mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó. Én ugyanis egészen mást tapasztaltam nála.Kép Ő kezelt, nála szültem, aztán ő műtötte a méhszájsebemet - soha nem volt nála negatív tapasztalatom. Sőt! Lehet, hogy nem mosolyog annyit, mint amennyit mosolyoghatna, de ennél fontosabb az nekem, hogy nagyon profi.
De, ahogy Pirus is írta: "valakinek bejön egy doki és valakinek nem". Mindannyian mások vagyunk.

Shine!
Nagyon ügyes kicsi fiad van!Kép
Új képek Ádámról?

Pirus!
Megy a drukk!Kép

Panzej!
Mikor érkezik a baba ( a papírforma szerint)?
Már itthon vagy?

Terika
terika
 
 


Szia Terika!
Örülök neki,hogy Nálad bevált a Valent bár csak Én is ezt mondhatnám és nem kellene másik orvost keresnem.Egyébként amig csak a magánrendelőjébe jártam hétfőnként minden a legnagyobb rendben volt és az is az igazsághoz tartozik bármikor megláttam mérhetetlen nyugalom fogott el...és még is így jártam de lehet,hogy Én rontottam el valamit.Végül is már mindegy kár ezen rágodi ennek már két éve.
szia:Barci
barci
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak szenvedünk mindketten a hőségtől. Apa légkondin gondolkodik, de mondtam, hogy szerintem az szörnyű lenne, hogy itt a lakásban lenne 23 fok, aztán elindulunk sétálni a 30-ban (mert ötkor, amikor végre kimerészkedünk, még sajna annyi van - mennyi lehet napközben????) Nem beszélve a villanyszámláról... Szóval nem találtam egészségesnek, Szabolcs megszokta úgy-ahogy a meleget, de mivel nagyon-nagyon mozgékony, rengeteget izzad. Nem nagyon fogad el más folyadékot az anyatejen kívűl, ami azért vacak, mert eddig elfogadta a vizet, gyümölcslevet csőröspohárból, varázsitatóból. Most jönnek a felső fogai is, szerintem az a gond. A cici legalább puhaKép. De nincs igazán más jele a fogacskáknak, nagyon derűs, jön-megy a szobában, felfedezőt játszik, nagyon helyes. Néha nyűgösködik csak szerencsére. Bár igyekeztünk bababarát módon átpakolni a szobát, azért van egy-két dolog, amire csak akkor jövök rá, hogy veszélyes, vagy rossz helyen van, amikor már odaér hozzáKép. Szerencsére még nem nagyon gyors, komótosan négykézlábal le-fel, és sok időt tölt a kanapénál, gyakorolja a felállást ezerrel.

Én is hozzászólnék a Valent-témához, bár kicsit déjá vu érzésem van, mintha már egyszer elővettétek volna szegényt nemrég. Szóval nekem semmilyen rossz tapasztalatom nem volt vele, ő is ügyeletes volt, amikor Szabolcs született és nagyon kedves volt. Több ismerősömnek is ő volt az orvosa, ketten csupa jót mondtak róla, naponta feljött hozzájuk, amíg a pathológián feküdtek, mindig mosolygott, kedves, türelmes, alapos volt. A harmadik lány viszont nagyon sokszor volt rosszkedvű, mert sosem látogatta meg, nem mondott el semmit, a kérdéseire alig válaszolt. És ez egyáltalán nem pénztől függött, ahogy észrevettem. Fura, mindenesetre nekem semmi bajom vele.

Pirus, Krizsi! Jövőre mi is Horváthországba készülünk - Apa Spanyolországot akart, de nekem az olyan messze van... Leírnátok, akár priviben is, hogy hová mentek pontosan? Olyan tanácstalan vagyok, csak böngészgetem az ajánlatokat, de olyan egyformának tűnnek...

Annamari! Szegény autó... Most kaptátok nemrég.... Írok egy mélt még ma, mert lenne egy kérdésem hozzád altatás ügyben.
Fulescsacsi
 


Hú, azért kíváncsi vagyok már a Valent dokira!

Én sem szeretem, ha szídják a dokimat (Újvári). Elég sok rosszat hallottam már róla, de nagyon sok jót is. Én eddig maxira meg vagyok vele elégedve (főleg, hogy vállal úgy is, hogy talán inzulinos leszek).
andi70
 
 


Ja, nem írok neked, Barci, mert nem tudom az e-mailedet.Kép A lányokat meg nem akarom untatni az cukorproblémáimmal.
andi70
 
 


Mohácska!


Homeopátiás tejserkentő: Urtica ch5

üdv. Melinda
szokolka
 
 


Mamik Kép
Köszönöm a hozzászólásokat gyerekcucc ügyben. Akkor a páromnak majd csak a hazajövetelhez kell behoznia cuccokat.

Andi Kép
Ti is Ujvári dokihoz jártok? Mi is.
Én is olvastam már mindenfélét róla, de mi nagyon jól kijövünk szerencsére Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
22+0

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Ági!
Boldog névnapot a kétfogú Daninak!Kép

Barci!
Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid.Kép
Mi akkor kb egyidőben szülhettünk nála.
Maradsz azért a klinikán vagy másik kórházat is keresel?

Fcs!
Szabolcs a felfedező Kép

Pirus!
Nagyon jó volt a tali!KépKépKép

Terika
terika
 
 


Szia Andi!
Az e-mail címem:kota.1@freemail.hu
Várom leveled.Tudom,hogy nem ugy gondoltad de Én nem más dokiját "szidtam" hanem a sajátomét remélem nem bántottam meg vele senkit
Szia Barci
barci
 
 


SziasztokKép

Gyors bejelentkezés...
Megszakitottuk a nyaralásunkatKép Dani tiszta kiütés lett és lepedékes lett a nyelve. A doki akihez lent elvittem azt mondta virusfertőzést kapott, hát nem tom mi igaz vagy nem belőle, de holnap talán okosabb leszek a saját dokinknál. Amugy semmi nem látszik a hangulatán a dologból csak a felsőteste tiszta pötty szegénynek, meg csunya a nyelve és torka. Ugyanolyan kisgézenguz guszti mint elötte....

TerikaKép
köszönjük szépen a köszöntéstKép

Andi70Kép
Nyugi, maradhatsz a klinikán, nem kell váltanod, de ezt irtam is neked mailban annak idején. Szépen megismerkedsz belgyogyival, megkapod a kis felszerelést, és hetente meglátogatod cukorprofilra a pathologiát, nem fogsz unatkozni az tutiKép Inzulint is a korháztól fogod kapni, meg a belövöt is.

Most megyek alukálni mert hulla vagyok ettől a melegtől...

Jajj turos nokedli: NEgyed kilo turo, negyed kilo liszt, tojás viz... simán csinálsz belőle egy nokedli tésztát és kifözöd forró sós vizben, ahogy a rendeset és máris ehetitekKép Ez kb négy felnött adag, az egész CHja: kb 190 gramm, igy ahány tányérra osztod szét annyival oszd el.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ági! Először is boldog névnapot Daninak! És gyógyulást! Majd számolj be a fejleményekről!
Fulescsacsi
 


Ági!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Daninak! Gyógyuljon meg mihamarabb!

Terika! Igen, mi is nagyon jól éreztük magunkat!Kép Majd válaszolok a mélre, csak még Zsombi alszik, gondoltam gyorsan írok ide!Kép

Csacsi! Gratula a négykézlábazó Szabolcsnak!
Priviben megírom, hova megyünk és hogyan szereztük a szállást stb. Mi is repülős nyaralásban gondolkodtunk először, de letettünk róla, miután egy másfél hetes balatoni nyaralás után rájöttünk mi mindenre van szükségünk, hogy jól érezzük magunkat!Kép Ennyi cuccal nincs az a járat, ahova felengednénekKép Így marad az autó és Horvátország, de örülök is neki, mert így kényelmesen a saját tempónkban utazhatunk, és ott is lesz autónk, hogy kirándulhassunk.

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Lanyok, nektek is volt a terhesseg alatt reggelente enyhe (nagyon-nagyon enyhe)menstruacios fajdalom szerusegetek? Nekem mar egy-ket hete neha elojon, ha fulledt a hajnal, arra ebredek.
Terika, a baba aug. 27-re es szept. 10-re van kiirva. Ne nezzetek hulyenek, itt is, otthon is mas datumhoz ragaszkodnak. Sajnos az en menstruaciom kozel sem volt rendszeres..
Jovo heten megyek haza, tudom, hogy last minute, ne is szidjatok..

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

Pirus! Hát ez az, nagy dilemma... nekünk nincs autónk, bár szeretnénk a közeljövőben, mert a vonatozás is röhej a rokonokhoz: két nagy hátizsák, babakocsi, utazóágy, és még kisebb csomagok, amik "utolsó pillanatban jutott eszembe"- holmikkal vannak tele... Szóval mi is valószínűleg autózunk majd - legalábbis remélem! De Spanyolország olyan szép! És szerintem nem is annyira drága, még a repüléssel együtt sem. De hát talán valóban kényelmesebb autóval. Még azért van egy kis időm eldönteni....

Panzej! Naná, szinte mindenkinek van ilyen, ne izgulj! Bár talán nem ártana már itthon lenned... Ez még semmit nem jelent, de azért mégiscsak a baba jelez. (nekem több, mint egy hónappal a kiírás előtt kezdődött, aztán még túl is hordtam nyitott méhszájjal).
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Terika! Nem akartam megbántani senkit, valakinek ez az orvos jön be, valakinek az. Mellékesen megjegyzem (ennek igazolásául), hogy egy kolléganőm is járt az én dokimnál, és teljesen ki volt rá akadva, mert nem foglalkozott vele. Azóta máshová jár. Pedig én ezer százalékig meg vagyok vele elégedve, és soha nem tapasztaltam, hogy nem foglalkozott volna velem. Lehet, hogy a dokik is másként viselkednek minden egyes pácienssel? Vagy egyszerűen ez is olyan, mint minden más emberi viszony,. vagy működik vagy nem? Fene se tudja. Szóval, ha megbántottalak, akkor bocsi! Kép

Panzej: nekem is volt ilyen.Hajaj! És innentől csak egyre többször lesz! Pihenj sokat, és élvezz ki minden percet! Olyan jó babát várni! (Annál már csak babázni jobb! ) Kép

Ági: Danikának jobbulást kívánok! Remélem, semmi komoly, és hamar kigyógyul! Kép

Fcs: nagyon ügyes ez a kislegény! Ejha! Kép

Raktam új képet a prifilba, és az albumba is. A mosolygós képet szerettem volna felrakni ide is, de nem sikerült. Pedig nagyon büszke vagyok rá! Egy hétig vadásztam rá! Nem ment egyszerűen, mert Ádám nem adja ingyen. Most is tapsi-tapsi-t kellett játszani. Kép

shine
shine
 
 


Sziasztok!

Shine és mindenki, aki azt gondolja, megbántódtam!Kép

Szó sincs erről!!! Ti is leírtátok a tapasztalataitokat, és én is leírtam az enyémeket. Egyszerűen arról van szó, hogy ez nem egyezett. De ez nem gond.Kép

Gyönyörű baba Ádám!Kép Mi okozta ezt a meglepett arcot? ( profil képen)

Terika
terika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?