Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Julcsi: a hétfő szuper, jó az nektek, ha a délelőtti alvás után összeszedelőzködünk, és olyan 12-1 között érünk oda.

Zsuzsi: de jó, akkor talizunk hétfőn!!! A kendőkötés engem is érdekelne, mert elől már kezd nagyon nehéz lenni a fiatalúr :lol:

Lénácskának boldog hófordulót!!

Ladmon: hát most próbálom én is kideríteni, hogy ilyenkor mi van, ha nincs szopi. Most reggel és este Sinlac van, de az csak 400 ml, még 100 ml tejecskét kap, amit lefejek, de ugye ez már nem sokáig lesz. Mondjuk tejalapú tápszert meg nem akarnék adni, mivel én ekcémás vagyok, így a tejjel még várnék. :? Próbálom a védőnőt elérni, de ez nála nem olyan egyszerű ... :twisted: :twisted:

Vinci tényleg olyan komoly nagylegényes 8)

Képzeljétek, van egy barátnőm, akinek feb. 3-án született a kisfia, és tegnap mondta, hogy 12 hetes terhes, úgy hogy papírjuk van róla, hogy természetes úton nem lehet :lol: :lol: :roll:

Bogi: tessék wellneszelni meg minden, ahelyett, hogy a fejed fáj 8)

Mist: örülök, hogy végre hoztál képet a tündérkéidről!! Tényleg gyönyörű kis páros!! Én is úgy terveztem, hogy egyéves koráig mindenképp szoptatom Marcikát, de ő ezt nem így gondolta :cry: :cry:

Na meg hoztam én is egy fogacskás képet, mert eddig azt még nem nagyon sikerült :)

Kép 2 fogacska már látszik

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Hoppá Nilabali, lenyúltam a laptetőt :P

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


zsufi:pont néztem,hogy majdnem sikerült,mert az előzőn enyém az uccsó!!!

édesek Marci fogacskái!(Bazsi még mindig nem álldogál az ágyban....csak egyszer tette meg!)

Kép
nilabali
 
 

 
 

Nilabali: itt vagyok, megvagyunk. :) Na én tudom mit érez párod, egyszer ráestem az ágy kiálló díszsarkára mellkassal, és hasonlóban volt részem, zúzódás és szenvedés hetekig, szegény :(, egyszerűen nem hittem el mikor mondták hogy nem tört csont, mert annyira fájt, minden levegővételnél szenvedtem. Úgyhogy sok kitartás és +++++ neki. 2 éjjelünk rettenetes volt, szédelegtem nappal, éjjel azt sem tudtam hol vagyok. DE ma éjjel gyerekecske 22-től reggel 6-ig aludt, akkor szopi és még nyomta 9-ig. Király, király, király. :)
Zsuzsi: most éjjel hozzánk küldted a manótokat? Ha igen, akkor hálás köszönetem. Már nem is emlékszem mikor volt ilyen éjszakánk utoljára.

Gyerekek csodásak, de komolyan: Tamara, Natasa, Vince, Andris, Bazsalikom, mosolygós Marcibogyesz (aki pont olyan gyönyörű mint az unokanővére, sőt), Esztike rövid és hosszú hajjal is, maszatos Hanna, alvós mászós Zolika, Füge. Imádnivalóak egytől egyig.

Mi még mindig csak négykézlábazunk, nem jön össze ez a mászás valahogy, sem az előrefelé kúszás... megrekedtünk... :roll:
Viszont kajafronton jók vagyunk, sütőtökkel is, céklával is kiváltottunk már ebédet, igez nekünk ehhez 100-120 ml is elég. Nem egy zabagép a legény. Ennyivel elvan 3 órát.
Szopi napközben nálunk is rövid, este meg jó hosszú.

Millye: én is örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon édesek a nacik. Jó lenne ha nekem is jutna egy kis időm kreatívkodni. Szánnom kell egy kis időt ilyesmire, mert kezdek megcsömörleni...

Kép
Kép
elif
 
 


Zsufi: húha Marci megint mennyit változott, csak pislogok. Nagyon helyes a kis fogacskáival!

Kép
Kép
elif
 
 


Na, most már nem emelek ki senkit, nehogy megint valaki kimaradjon. Nagyon édes minden babóca! De ami leginkább szembetűnik, hogy milyen nagyok már és milyen sokat változtak! :shock: :D

Beteg mamáknak és babáknak jobbulást kívánunk! +++++++++++++

Hát őszintén szólva én lassan mindent a kezébe adok Hannának, hogy nyalogassa, ismerkedjen vele. Szerencsére nem töm egyből mindent a szájába és még nem tud harapni, így nem kell attól félnem, hogy mindent befal. Majd hozok is egy kiflievős képet. :) Szerintem ennyitől még nem lesz baja és legalább szokja az új ízeket is...

Andrea: nem tudom, hogy a vizes borogatás mennyire hatékony, mert ügye hamar felveszi a testhőmérsékletet, de megpróbálni érdemes.... Egyébként mindenkinél máshogy működik.... Ismerek olyat, aki egyszer tett rá jeges borogatást és attól az egytől teljesen elapadt a teje... én nagyon sokáig csináltam és épp csak valamennyire csökkent...
:roll:
Egyébként most nekünk is piros volt a popsink kb. 1 hétig, pedig nem szokott... attól is lehet, hogy valami olyat evett, ami kicsípte a fenekét.. pl. a paradicsom nagyon könnyen kicsípi... de most már szerencsére múlik... mi kamillás fürdetőt használunk és sudokrémet és ilyenkor többször is kell pelenkázni...

Mosás: elképesztő mennyiségű szennyes termelődik nálunk... lassan kezdek agybajt kapni attól, hogy szinte minden nap megy a mosógép és mégis folyamatosan csurig van a szennyestartó...
:x Nem mintha olyan nehéz dolog lenne, csak éppen utálom kerülgetni a szárítót a lakásban...
És az állandó küzdelem a foltokkal.... még mindig nem találtam meg a legjobb folttisztítót... Ti mit használtok???

Zsufi: hogy adod a Sinlacot? Kanállal? És úgy megeszik alkalmanként 200-at? Mi szója alapú tápszert adunk, otthon is lehet kapni ezt a fajtát....
Gratula a barátnődnek! Azért ez jó kis meglepetés lehetett!
:D
Édes fogacskás Marcika! :D

Panna
pandusika
 
 


Andrea17 úgy látom akkor, hogy gyermekeink fej fej mellett haladnak hízásban... jó súlyban van Hanna is! Popópirosság lehet a fogzástól is!!!

Zsu83 sajnálom a rossz éjszakát! Remélem mihamarabb meggyógyultok! Mézet is esztek?

Nilabali nem a fiam romlott el hanem én.... tegnap is 5 órakor már fent voltam... gondolom az elmúlt hetek stressze miatt.... tegnap 9 órára megfőztem kitakarítottam kimostam kiteregettem... ma is kész vagyok már a házimunkával... Tegnap a fiam fél tízkor kelt fel ma pedig korábban fél nyolckor de fél tízkor már aludt is tovább... Fogacskánk még nincs... ebben mi leszünk az utolsók... SAjnálom az eséseket! gratulálok a mászáshoz. Tegnap este a fiam megkóstolta a citromot és olyan jóízűen szopogatta mintha édes lenne... le is videóztam mert nem hittem a szememnek... Vagy immunerősítőt kéne neki adni vagy több bogyó van náthára az lenne a lényeg, hogy megírd, hogy milyen pontos tünetei vannak pl. vizes orrfolyás, tüsszögés hidegben romlik melegben romlik az állapota stb.

Lkverus konkrétan homeós tanfolyamot nem végeztem, de gyógynövényest tanultam is és családi örökség is dédnagymamám füves asszony volt és innen az érdeklődés. Nagyon édesek a képek Vinciről!!!

Mist jaj szegény te... nem lehetsz valami kipihent ilyen rossz éjszaka után...

Julcsi-79 még nem tudjuk, hogy mi lesz kistesó ügyben... nagy dilemma.... ha nem baj akkor most nem írnék a húgomról... :cry: Remélem nem haragszol csak most nagyon összejött nálunk minden :cry:

Ladmon nagyon keveset eszik csak nyammog... viszont a burgonya ízlik neki... sajnos még mindig ott tartunk, hogy 98%-ban cici... de nem adom fel mert érdeklődő más kaja iránt is annyira, hogy megkóstolja.... a gyümiket is csak úgy eszi ha nem reszelem vagy turmixolom le neki hanem megfoghatja és úgy nyammoghatja. Viszont a HIpp vilmoskörte ízlik neki... 2 nap alatt eszik meg 1 üveggel... tudom ez sem sok mert van olyan baba aki a nagy üvegest eszi meg egy evésre... de nem adom fel...

Zsufi74 de édes Marci a két fogacskával!

Elif köszi! Örülök, hogy jól aludt Efe! Nosza rajta te is kreatívkodj! Varrnál vagy mit csinálnál ha lenne egy is időd?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsufi: jajajj, pont az a baj, hogy Sinlac nem számít tejalapúnak. Én is ezzel zaklattam a védőnőmet, mert, ha annak számítana, akkor legalább egy szopit kiválthatnék, de így nem tudok, mert én kb. pont 500-at termelek... 8)
És sajnálom, de én nem tudok úgy hozzáállni, mint sokan közületek, mert nem akarok olyan anyuka lenni, akihez a játszótéren odamegy a gyereke és lerángatja róla a pólót szopizni. Ezért szerettem volna kevesebb szopira redukálni a dolgot. Persze, ha ezen múlik, hogy ne kelljen tápit kapnia, akkor naná, hogy nem váltunk ki semmit, ha van tej!
Csak azt nem értem, hogy kétéves korig megy ez az 500 mili tejalapú, nem? Akkor addig kéne neki szopit vagy tápit adni? Mert én addig nem terveztem szoptatni. Jajj, nézzétek el nekem kérlek, hogy olyan "okos" vagyok, de tényleg nem értem...

Meg amúgy is, nem vagyok formában, mert délután fogorvoshoz kell mennem, aki nem csak belekukkant a számban, hanem tömést is cserél, és én már most atom-para vagyok!

ladmon
 
 


Ja, Marcifogak halálcukik! :D

ladmon
 
 


millye:Bazsinak nem folyik z orra,estére van egy kis cicakaki beleszáradva,de ennyi,viszont nagyon sokat tüsszög és kicsit köhécsel,nem tudom,hogy komolyan csinálja-e.és nem tetszenek a szemei,olyan kis kómás,vagy bágyadt inkább,adok neki cebion cseppeket és ha valami inmunerősítőt ajánlanál akkor apa beszerezné,most indul a városba vásárolni.

elif:sajnálom a car éjszakákat,de akkor éjjel ügyes volt Efe!ne gondold,hogy megrekedtetek mozgásban,mert aztán egyszer csak rákapcsol a gyerek és mindenféle új dolgot szinte egyszerre produkál!Bazsi napok alatt tanult meg felállni és pár nap alatt magas szintre fejlesztette,már akármibe kapaszkodva feláll és pár lépést tesz is kapaszkodva,és pár nap alatt kezdett mászni is,ezeket egyszerre produkálta!most elég nehéz vele,mert nem akar leállni,egyfolytában feláll,mint a golyó kúszik.mászik és sokat esik,nagyon kell figyelni rá,mégis van,hogy esik nagyot!ma próbálok videózni!

ladmon.fogorvoshoz sok erőt!képem?

Kép
nilabali
 
 


panna:várjuk a képet!én már úgy etetem Bazsit,hogy textilpelus van a nyakában és az ölében,alatta olyan ruci amit nem sajnálok és lehetőleg lehet fehéríteni,a pelusokat cloroxba áztatom és kimosom,így eltűnnek a foltok.egyébként a lkverus ajánlotta Vanish szappan jó,de kicsit állni kell hagyni a bedörgölt ruhát,viszont 40fokon is kijön a folt!

Kép
nilabali
 
 


kistesóproject majd 2 év múlva!!!!!!!!!!!!!!!!! de azért köszi :)
bár nem lehet így programozni....de nem most állunk neki az bizti!!!!!!!!!!

fogacskás Marci nagyon édi!

millye!mos már értem...de ez tök jó, hogy folytadod a "családi vállalkozást" :lol: :lol: :lol: én is gyógynövény mániákus vagyok, és nagyon homeó párti, gondoltam kellne egy tanfolyam, a gyógyszertárhoz jól jönne.....csak olyan drágák!

fogorvos :x húúúúú, de utálom! én azóta az ominózus 8. hónap óta nem voltam...mikor bontották az állam.....:(:( nem irigyellek!
októberben én is megyek, bejelntkeztem már.....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ja, Andrea: A piros popó nálunk egyértelműen a fogzáshoz köthető. Mivel nem fáj neki, én nem nagyon csináltam vele semmit (illetve kipróbáltam a sudocremet és másokat is, de nem váltak be), illetve a góygyszertárival mindig jó vastagon bekenegettem, az jót tett neki kicsit...

Ildi, dehogy haragszom! Bocs, ha túl sokat kérdezek! :roll: Arról írj, amit meg akarsz osztani velünk.

Marci fogacskája tényleg cuki nagyon. :wink: Az úgy szuper, várunk Benneteket hétfő délután!

Szopikiváltás: Tesóm szerint egy-két szopi sinlaccal kiváltható, mert tele van fehérjével. (Én is gondolkodom most rajta, mert a betegség múlt héten nálunk fogyást eredményezett, aminek nem örülök :( , szóval részben én is be fogom iktatni szerintem)
Egyébként azt is mondta, hogy 1 éves kortól babatej vagy tejecske adható. (Szóval két éves korig nem kell szoptatni, én sem szeretnék, Móni... :oops: )
Fogorvoshoz pedig ++++++++!

Efének üzenem, hogy így kell aludni, mint ma éjjel. :wink: (Anyát nem veszik be a triumvirátusba, minden hely elkelt. :lol: )
Mi Marcinknak sem kell egyébként 200 ml egy étkezés kiváltásához, ő sem éppenséggel zabagép. :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nila: már én is olyan ruhában etetek, amit nem sajnálok, de azért jó lenne azokat a foltokat eltávolítani... Én Venisht használok, csak azt a folyékony fajtáját, amit mosógépbe is lehet tenni, de nem viszi ki a foltot, csak halványítja.... :x Régen használtam szappant én is, akkor tényleg bevált, lehet hogy megint kipróbálom...

Mai menü: húsleves és darás tészta a menzás idők emlékére... :)
Mostanában nem írjátok a menüket, én meg kezdek kifogyni az ötletekből...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 07:28-kor.

Panna
pandusika
 
 


pandiuska:Mennyire cuki Hanna :lol: és ahogy látom bejön neki a kifli!!! :lol: a menü ma:apának csirkepöri noklival,nekem:cézár sali :)

Elif:Gratula a jó éccakához :lol: Efe nagyon ügyes és majd elkezd mászni addig jó amíg nem :lol: :lol:

Zsufi:Marcika haláli a fogacskáival :lol:

Ladmon:kitartás a fogorvoshoz!!!háááát....én is paráznék nem kicsit :oops: :) Jaaa és én is úgy tudom,hogy 1éves koráig kell anyatej vagy tápszer a babáknak...vagy is addig kötelező asszem :roll:

Millye:Hát az tuti,hogy jó husban van Hanna,már nem ajándék mikor ölbebabát játszik :lol: Andriska is ennyi?

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jaaa és köszönöm mindenkinek a tanácsokat,pirospopsi ügyben!!!!
Nem evett másfélét,mint szokott,tehát a fogzásra fogom :) ezek a fogak....mindent rájuk lehet fogni :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Huhh, Hanna még a kiflit is milyen komoly arccal eszegeti. :)

Eztr tegnap elfelejtettem csatolni Nektek, pedig ez a kedvencem a hétvégéről:

Kép
Úgy nevetett a virágra, hogy hihetetlen. Annyira édes, amikor nevet! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


panna:édes Hanna ahogyan kiflizik :D !

Kép
nilabali
 
 


Julcsi: lehet, hogy a komoly nézését tőlem örökölte... :) Az egyetemen sokszor előfordult, hogy a vizsgáztató megkérdezte, hogy mindig ilyen szigorúan nézek? :shock: Először nem értettem, hogy miért, aztán végül már kezdett természetes lenni, hogy megkérdezik... :) Úgy tűnik Hanna is örökölte ezt a komoly tekintetet... de azért tud gyönyörűen és kedvesen is mosolyogni... :)
Marcinak tényleg elragadó a mosolya... :D

Panna
pandusika
 
 


julcsi:bizony ám,nagyon édesbogár ahogyan mosolyog!nem csoda,hogy imádod!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!
Csütörtök óta rengeteget írtatok, mostanra sikerült csak elolvasnom. Reagálni csak annyit, hogy a babócák szépségesek, és örülök hogy Zsancy és Millye is visszatért közénk. Nálunk minden rendben, péntektől vasárnapig szüretelni voltunk a Zoli szüleinél. Sajnos Amy megelőztünk benneteket, mert nálunk már négy fog kinn van, és az ötödik is érkezőben. Ennek köszönhetően a vasárnaptól hétfőre virradó éjszaka nálunk is horror volt, volt egy időszak amikor negyed óránként felsírt, na akkor magam mellett hagytam, és cicivel tömtem be a száját 8) . Amúgy egy kicsit mi is megtaknyosodtunk, de Attila a legkevésbé, köszönhetően az anyatejnek. Ma éjjel már jól aludt, szóval szerintem hamarosan előbukkan az ötödik fogacska is :) . Hozzátáplálásban hasonlóan állunk mint Ladmon, a Sinlacot naponta egyszer eszi, akkor négy evőkanálnyit a megfelelő mennyiségű vízzel, és hozzá egy barackot. De a főzelék az nem nagyon megy, legutóbb még a sütőtököt sem akarta megenni, pedig csirkehusi is volt benne (mondjuk lehet, hogy pont azért). Ma megkóstoltatom vele a salátafőzit. Ti hogyan ízesítitek a főzelékeket? Én csak egy kis fokhagymát főzök bele. Milyen más fűszert javasoltok még?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


azért én már inkább kiszállnék ebből a triumkörből......... :lol: :lol: már nem is írok az éjjelekről,ok? MAjd jelzem,ha változott volna....

zsu: :lol: :lol:

végre ma ettünk mi is már céklát, olyan édesen tátog a kanálra, ma csinálta először,h meglátta a kaját + a kanalat és szó nélkül kinyitotta a száját!! Azt hittem megzabálom, bár a felétől már nincs kedve ülve maradni, sietni kell az evéssel........

panna: tök jó ez a kiflis kép! Kipróbálom majd én is, valamelyik nap abszolút a mi krumpli levesünket ette, összetördeltem villával és úgy ette!!! :lol: :lol: ,a 7végén meg a húslevest ette ugyanígy! Ízlett neki, pedig darabos is volt! Ügyes volt!

nagyon aranyosak a fogacskás képek, Bogyesznek meg milyen nagyfiús inge van!! Vagány!

csináltam én is képet a céklás pofiról,majd feltöltöm, le ne maradjunk :lol: :lol:

millye,dehogy tudnál tőlem tanulni.......... :shock: :shock: már szinte semmit sem tudnék varrni, régen pedig még szabásmintát is csináltam, szerkesztve..... :oops: :oops: most meg......

szerintetek láttam a szökést? persze reklámig, sikerült elaludnom, aztán pipa voltam,mert Boti ébresztett úgy 3x éjfél előtt, azt sem tudtam hol vagyok, mondtam neki, h legalább keltett volna hamarabb,h lássam a filmet.......... :roll:

ma megyek a dokimhoz, remélem okosabb leszek (4re), mert voltam UHon és ott a dokinő szerint "csak" gyulladva vannak a mirigyeim......le is írta,hátha elgondolkozik a dokim.....hátha de jó is lenne........bár hozzátette,h nem szakorvos...na majd meglátjuk!

Kép
kaandi
 
 


szóval akkor mindenhol ennyi ideig tart a szopi,?? akkor lehet,h nálunk is normál esetben megeszi az adagját?? akkor miért vág be utána még legalább 100 tápszert?? Lyukas a gyomra? :lol: :lol: és éjfélkor megint tud enni?? meg utána hajnalban is????
á na mindegy nemsokára úgyis abbahagyom a szopizást.

Kép
kaandi
 
 


kaandi:köszi mára már kutya bajom. reggel füge volt kicsit kóki, de csak álmos volt még, és gyümi után,aludt aztán felpörgött. Jobbulást nektek, sajnálom a köhögést.

zetibebi:huurrááá apa randi, hátha jót tesz nektek. Mindig kettőn áll a vásár, én sem vagyok egy huuu de minta anya,feleség,kis tündibündi,dehát ez van. Apának is vannak dilisebb napjai és nekem is.Randira fel!!

millye:köszi!!!!!!!!Sajnálom hogy nem tudtál aludni, de igen szorgalmas vagy, hasznosan töltötted az időt.Andris nem kapta el Szandrától ugye? de gondolom mostmár Szandra is jól van. A citromot hogy ette??????oda adtál a kezébe egy fél citromot? ti bátrak vagytok...én nem merek próbálkozni :cry:

panna:király kép!!!! jó neked, füge mindent a szájába vesz.

crocus:gratula a 4.foghoz. Én babérlevelet, és petrezselyemzöldjét,zellerzöldjét főztem már bele a főzibe.

andrea:igen a két kiscsaj állandóan puszilgatja,simizi,néha tépkedi egymást.Fogtól lehet piros a popsi.

gerendai zsu: boldogságos hófordulót Lénának!!!!!

zsu:jobbulást nektek!!!!!!!!!!! én már jól vagyok köszönöm.

nilababa:jaja több kaja, kicsi hódom. A kiságyat is igy eszi, meg most az étteremben az etetőszéket..Szegény Bazsi, remélem nem kapta el. Az esést sajnálom, nálunk is van mindig, főleg ha már fáradt, de nem bir magával és mászik,áll..stb. Gratula a mászáshoz.

ikverus:köszi!! jobbulást neked. Nálunk sem mindig issza a tápszert de én még mindig adom neki a HA-t is ami meg eleve keserűbb állitolag mint a sima. Hülye felvetés, de pépet nem adhaszt tápszer helyett?

mist:köszi. Élvezzük nagyon, picit persze macerás babával, de jó, Füge is élvezi a pancsit. Az éjszakáidat
sajnálom, nem lehet könnyű, meg a többi éjszakázónak sem.

ladmon: na jól van akkor nem te voltál az átkozó boszi aki rámküldte a kórságot. Irigykedhetsz tovább,éjszaka
hiperjó volt, ma már reggeli,pancsi,alvás...most csendes pihi készülődik, ha kisasszony is úgy dönt végre.

zsufi:milyen fejfájás,milyen rosszullét???remélem nem kiabálom el. Barátnődnek gratula ezek az igazi csodák.
Képek nagoyn jók!!!

julcsi: nagyon helyes kép!!!

elif:hurrá jó éjszaka és alvós Efe!

Kép
budabo
 
 


kaandi:++++++++++++++++++++++++++++neked a dokihoz!!!!

Kép
budabo
 
 


Zsuzsi: A vonalzón lévő idézet Goethe-től van.


Ezt nemrég küldte nekem valaki, megosztom veletek:

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.


Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

Kép
kangu
 
 


Andrea, nekünk van egy szuper krémünk, nem ugrik be de talán a VII. számú gyógyszertári keverék, bőrgyógyi írta fel még Zétinek. Az egy nap alatt helyrehozza a legrondább popót :wink:

Ladmon, 9. hótól lehet joghurt, túró meg tán sajt, az is tejcsis valamennyire. Znek natúr joghurttal indítottam, aztán később egy danonínót is belekevertem, vagy gyümit, vagy valamit.

Zsufi drukkolok a barátnődnek a babához és gratula! Nem semmi :D

Bogi hogy vagy?

Kreiszi gyakszi?

Gjéti még mindig sehol :roll: vagy valaki tud róla?

Éjszaka nem sokkal jobb, fél négykor kelt a művész úr és játszani akart. Küszködés reggelig. Nappal két-három húszperces alvás, szerintem állandóan fáradt, és így gyógyulni is lassabban fog. Takony ezerrel, de már nincs láz senkinek, Z köhög, Oli holnap fog. De a hangulat kiváló, Z szétkapta ma a kertet is és a konyhát is. :twisted:
Olinak három áttört foga van, és pár napja ő is hivatalosan négykézlábazik. Ügyikén riszálja a kis fenekét ahogy nyomul :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


jajj és Lénának BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!

Kép
kaandi
 
 


JOBBULÁST Zétinek és Olinak Zvera!!! Neked tényleg még nehezebb lehet!! a 2.és 3. nap pedig valóban jobb már takonykorban,de csak akkor ha szívja az ember! És akkor ha 1 perc alatt megtelik, szívod neki újra?

Kép
kaandi
 
 


bogi! adhatok helyette pépet, de most épp nincs itthon, helyben nemigen van választék...csak a milupa ha van, ami csak vanilliás, és azt keverem gyümikhez....magába nemigen eszi meg, a kis válogatósom...majd ha lesz zsém, megyek és bevásásrozok sok-sok tejpépet, mindenféle ízben....meg valahogy jó, ha megeszi a tápszert, nekem jó érzés, hogy" megtömtem " :):):) a tejpép olyan, mintha semmit nem evett volna...vagy scak hülye a felfogásom....a védőnéni(új lett, tök szuper, aranyos, normális, kisgyerkőcös),pont ma volt itt, azt mondta, ekkora gyereknél már indulhat a villásreggeli! nem kell neki se táp, se ilysemi, hanem kenyér májkrémmel, vajjal....szóval nagyok lettünk!!!!! hát, asszem ez lesz.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


[quote]n írta:em kell neki se táp, se ilysemi, hanem kenyér májkrémmel, vajjal....

Verus, te aztán tudsz kedélyeket borzolni! :shock:
No, semmit nem mondok, mert el vagyok foglalva a minnyáfogorvossal.... jajajajajjjj....
( ha nem jönnék többet, akkor elhaláloztam a rémülettől....)

ladmon
 
 


Julcsi, örülök, hogy jársz :D

Ti hogy vágtok körmöt a picurnak? Nálunk minden körömvágás olyan vonításba torkollik, mintha legalábbis az ujjacskáit akarnám lenyiszálni :(

Millye, nagyon örülök, hogy jöttél! András változatlanul gyönyörű kisfiú, és nagyon csinos nacikat varrsz neki!

Hehehe Nila, a mi gyerekeink sokszor tanulják egymástól a lükeséget: Adri is mostanában folyton szeretne pucér popóval meglógni pelusozás közben :lol: mondjuk a pelenkázón ez nehéz, de tegnap anyuéknál sikerült neki :lol:
Betegen gyereklátogatás :evil: én még az allergiám miatt is égek néha, szabadkozom, hogy nem vagyok ám fertőző, csak az a dög parlagfű... (bár idén szerencsére nagyon jól átvészeltem, hála Millye tanácsának!!!)

Kaandi, Adri is kb 4-5 perceket szopizik cicinként (ugye neki is annyi de annyi az elintéznivalója...), de reggel ennyi idő alatt a kettőből együtt bever 210-230 grammot :D (délután már csak 80-100-at) és már este se az az egy órás összebújás, csak mondjuk max fél óra.

ZVera, na ezt a napot jól megjegyezzük, és majd mikor genya az anyós, akkor húzd elő a kalapból, hogy tud azért ilyen is lenni :D biztos jót fog tenni nektek egy este kettecskén!

Zsufi, régi főnököméknél ugyanez volt: mindketten meddők papíron, az első gyerek lombikbaba, aztán zsinórban jött még kettő természetes úton :lol:

Kenyér májkrémmel, vajjal nyolc hósan? :shock: nyekk ilyet se hallottam eddig

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na, vagy mégis mondok!
Hanna meg a kifli, szenzációs, ahogy eltökélten eszi!
Marci meg szokásos... annyira bírom! :D

Bogi, jóvan, irigyellek, de csak óvatosan, jó? :wink: Meddig maradtok?

Crocus:
ti aztán belehúztatok!! 5 fog?? Én annyit még nem is láttam egyszerre babaszájban! :D

Kösz a szopikiváltásos infókat! Asszem kezdek nyugodni, hogy majd lesz valami. Persze ma is átverősben etettem, mint Nila, de én is abban próbálok bízni, ha nem szopi után enne, akkor több lecsúszna...

ladmon
 
 


[quote]T írta:i hogy vágtok körmöt a picurnak?

Gyereket leteperve...
Ugye nem látsz utána szmájlit? Mert nincs is... :D
De kérdezd Nilát a babaköröm-vágásról! :wink:

ladmon
 
 


Ladmon, minen oké lesz a fogorvosnál, semmit se érzel, aztán vidáman jössz ki, hogy mostaztán egy ideig megint nem kell menni 8)
Ja amióta nagy lendülettel eszik Adri kanállal (és egyre ügyesebben), áttértünk arra, hogy először főzi, utána szopi. Nos az eredmény az, hogy a lendület még nagyobb (állandóan tátva a szája, állati cuki), de a mennyiség ugyanannyi, 50-60 körül. Tegnap beletoltam 80-at répakrumpliból, de ez extragigahiperűbersoknak számít nálunk, ma pl 40 csúszott le - igaz, újat próbáltunk: krumpli-zeller.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.09.22 13:48-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


ladmon, egyszerre megyünk dokihoz????hahihihi

a fogorvoshoz mesélek majd valamit este! :cry:

Kép
kaandi
 
 


látom a májkrém igen megakasztja a szemeket :):):) gondoltam viccelek egy jót:):) vártam a hatást... :) azér még nem adok májkrémet... :oops:

fogorvos: jajjj, gondolok rád!

körömvágás: nekünk eddig szuper..gyerek ül ölembe, én fogom parcliját, és almaszedős versike mesélése közben levágom a karmait...hát volt hogy ki akarta húzni a kezét, de nem sikerült :) és a sok bohóckodás egyenlőre leköti...csattogtatok az ollóval, minden nyissz előtt, ez bejött....bár gyerekfüggő, Andrisnak csak álmában tudtuk vágni....na Vincibvel ilyet nem lehet!lábkörmök már gázosabbak, mert csikizi...apa szokott segíteni, hogy lekösse közben :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


de most komolyan,el sem hiszitek talán,te a gyereket tényleg érdeklit,hogy mi történik a körmével....én simán levágom neki és kész,de mostanság a fültisztisztítás olyan dolog,hogy Bazsiról szakad a víz mire végzünk és teljesen körbe tudj magát feszíteni,nem lehet valaki ilyen hajlékony....na,az szívás nálunk!

ladmon.az átverés bejön valamennyire?szerintem szopi előtt többet enne Esztike is!fogorvost túléled majd+++++!

kaandi:neked is a dokihoz+++++++++++!

lkverus:gondoltam csak vicc a májkrémes kenyér,vagy mégsem,nálad sose lehet tudni! :lol: :wink: tejpépet a Bazsi sem eszi meg magában,csak gyümivel,de most a rossmann saját márkás banános cuccát vettem,azt megette magában desszertnek ebéd után :shock: vajon mennyit kell ebédre adni főziből?szerintem enyémnek már kevés az egy üveg,mert gyümölcsrizst evett már két napja ebéd után,ma meg tejpépet,mert más nem volt itthon,bár nem sokat!

jövő héten megyek a védőnénihez,nekem is lesz pár kérdésem a kajával kapcsolatban,mert szerintem Bazsalikomnak nem kell 5x kaja,mert minden nap van egy kaja amit nem akar megenni,3körül eszik és akkor nem igazán akar,meg most tényleg hányszor kell tápot adni 2x vagy 3x...stb....meg kell kérdeznem majd!
a Sinlacnak milyen íze van?édes?
na lelövöm magam,ennyi kérdés! :oops:

Kép
nilabali
 
 


stelly:sokszor hagyom is szökni Bazsalikomot,mert olyan édi a popsija,imádom nézegetni!

bogi:örülök hogy jól érzitek magatokat!

fiús anyukák!a legújabb szórakozása Bazsaládénak,hogy mint lekerül a pelus,sőt sokszor már tépi le és azonnal markolja el a férficsomagját és tök erővel tépi-húzza,tiétek is csinál ilyet,vagy az enyém ilyen lüke csak?

Kép
nilabali
 
 


Nila, az enyémnek nincs mit huzigálni, úgyhogy csak szétkaparja a pocakját... csupa karmolásnyom neki :(

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: álmában ollóval, ez az egyetlen módszer még mindig. :roll:

Nilabali: mi nem markolászunk zacsit, nem lehet semmi amit Bazsi művel. Na most akkor azt képzeld el, hogy ami nálatok fültisztításkor megy, az megy nálunk is, plusz akkor is ha a körmét ébren próbálom vágni, plusz ha meg akarom nézni a fogát, plusz szinte minden pelenkázáskor csatát vívunk, de nem egyszerűt!, plusz ha az orrát akarom kitisztítani és még sorolhatnám... Olyan erő van ebben a gyerekben mint 6 bikában :D, simán ellöki a kezeimet ha valami nem tetszik neki.

Kép
Kép
elif
 
 


zetibebi:köszi jól vagyok. Jobbulást nektek!!!

ikverus:te kis humorbomba nem semmi nagy fiad van!!

ladmon:a fogorvos a mumusom,kéne menni de inkább szülök mint oda. Csütörtök reggel megyünk haza. Még egy teljes nap pancsi, meg persze ma este is.

stelly:mi kaja közben. apa eteti üvegből én meg vágom a körmét, nálunk ez jöbb be, de nálatok ugye ez nem működik.

nilababa:
mi három tápot eszünk, egy gyümi és egy főzi.

na vége a csendes pihinek, de belefért egy pancsi is. Fügém már reklamál hogy vegyem ki
az ágyikóból. Apa meg lelépett pinyózni.

Kép
budabo
 
 


Lénának boldogat!!


Köszönjük a biztatást a kutyura de sajna nem merünk reménykedni...az első rémhír az volt,hogy a környékről jönnke menhelyesek akiknél kevés a kutya és azok fogják be :shock: .Még rosszabb hírek ,hogy a szomszéd "városból"Bicsérőljönnek át befogni kutyákat viadalozni...A környékünkről 5 kutya tűnt el így :cry:

Stelly nem okoskodni szeretnék de nem "túl" erős ízekkel próbálkozol Adrinál....(zeller)...

Verus bennem is megállt az ütő amit írtál....

Crocus huuu 5 fogacska :shock:

Holnap horror hosszúúúú napom lesz mind 2 lányommal dokikhoz kell menünk....és csak másfél óra van a két időpont között Heim Pálba 15h-és onnan kiszambázni Bőrsre 16:30h ra :roll: :shock:
jaaa és ezt mind én egyedül elsőre a városban....Gőzöm sincs mikorra érek haza mennyi kaját vifgyek Mukinak nem tudom lesz-e alkalmam szoptatni...talán kénytelen lesz mos teát is inni... :roll:

Naaa megyek mert a Zsó szétszedi a lakást...

Kép
zümis
 
 


elif:na az kemény lehet,akkor mindig van miért harcolni :lol:

bogi:nálunk 3táp egy főzi egy tejpép és többször gyümi,de középső tápadag nagyon kevés és le kell hozzá bírkózni a gyerkőcöt :lol:

stelly:na akkor,ha Adrinak lenne csomija,tutira cibálná :lol:

megyek elteszem a fiam pihizni és hozok videót!

Kép
nilabali
 
 


ladmon:ugye túlélted?

és megtörtént aminek meg kellett történnie,ott ahol sok a könyv,Balázsnak sikerült leszedni: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilabali 2009.09.22 15:48-kor.

Kép
nilabali
 
 


Na, a zeller-krumpliból én még 40-et sem ennék meg....brrrrrr :shock: :shock: :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, Marci békésen nézi, ahogy körmöt vágunk (sőt, alapvetően az orrszívást is békésen nézi (ha éppen nem fáradt). :D És arra sem jött még r, hogy fütyije vna, szóval ezzel még nem kell foglalkoznom....

Most viszont szárítóról lelógó nadrágom zsinorját szopogatja, szóval megyek. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi.én szoktam zelleres krumplikrémlevest csinálni,nagyon fini!

http://www.youtube.com/watch?v=81_s6rasn6Q
ígérem ma már nem hozok több reprezentációs anyagot :lol: :roll: :lol:

Kép
nilabali
 
 


julcsi.én mindig is tudtam,hogy Marcika egy tündérbogár,még akkor is,ha éppen a gatyódat óhajtja megenni! :D

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, jobbulást Apának!++++++++++++++++++++++++++++
Kukitépkedés nálunk is rendszeres, múltkor pont a doktornő előtt csinálta :oops: , azt mondta, hogy hagyjam neki! :shock:

Zsufi, gratulálok a barátnődnek! Sok ilyet hallottam, hogy az első baba nem jön össze természetes úton, és miután megszületett az első baba, a második baba pedig természetes úton megfogan, amikor nem is számítanak rá! :D
Marci fogacskái nagyon cukik! :D

Elif, addig örülj míg nem mászik Efe, mert utána nem lesz nyugtod! :wink:

Panna, nekem eddig a Vanish minden foltra bevált! :roll:
Nagyon édes Hanna a kiflivel! :D

Millye, igen mézezünk is! Remélem mai éjszaka jobb lesz! :roll:

Ladmon, jaj fogorvos! :(

Julcsi, nagyon jó a kép, tényleg látszik Marcin, hogy mennyire bejön neki a virág! :lol:

Crocus, azta 5 fog! :shock: :D

Kaandi, nagyon szorítok, hogy ne kelljen megműteni! +++++++++++++++

Bogi, nagyon örülök, hogy jól vagy! :lol:

Kangu, ez jó!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zétivera, sajnálom a rossz éjszakát! Skacoknak+++++++++++++

Ikverus, kenyér és májkrém!? :shock: :shock: :shock:

Eszter, Bebe simán engedi vágni a körmeit, de csak reggel ébredés után, olyankor jól elnézelődik közbe! :)

Zümis, drukk a holnapi naphoz! +++++++++++++++++++
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?