Új privát üzeneted érkezett!

ladmon:a karácsonyt várod?mér?örülök,hogy Esztikével minden ok!negyed tizenkettő az azért durva...én már a másik oldalamra fordultam akkor :lol: fel is ébredt Bazsi,felmosni azért már nem tudtam,de majd a következő alvás alatt...tényleg nem lehet elmenni mellőle,tegnap is olyat borult...pedig ott voltam!

Kép
nilabali
 
 


mostanság elég sűrűn enyém a laptető!

lkverus:mi van a gépeddel,működik még?

Kép
nilabali
 
 


helga:szívesen, remélem ízleni fog :wink:

nilababa:nekem nem is mondott a védőnő májat,meg halat..ki fogom próbálni. Köszi a köszöntést :D jól esik :oops:

Elif:füge is szokta a habot enni, mert csacsi anya túl sok fürdetőt rak a vízbe :oops:

zsu:kösz tőled is jól esik nagyon:wink: :lol: :D 8)

Kép
budabo
 
 

 
 

Ladmon - negyed tizenkettő? :shock: hagytad volna apára, had epilálja teljesen a lábát, Te meg mentél volna aludni :wink:

Zsu - lábad? Nektek is mielőbbi jobbulást!

Hel - nektek mielőbbi nyugisabb éjszakákat kívánok.

Kreiszi - ma nálunk is alma-krumpli-répa lesz a menü :)

Elif- donvöri :) múltkor Ladmon Esztije meg az én Marcim is újságot evett. Sose tudod mitől fog felállni :wink: Érdekes, h nálunk 1 fog már kijött, aztán most nagyon leállt ez a dolog. Kíváncsi vok mikor lesz a második és h melyik lesz. De már nem is nézem inkább, úgyis csak találgatok.

Nila - jobbulást apukádnak és BazsaApának is ++++++

Bogi - bizony, bizony, most jönnek a legérdekesebb dolgok! Az állatok leesik az tutkó :)

Mindenkinek köszönöm a Marci dícsérő szavakat :oops: én ilyenkor mindig zavarba jövök, főleg mert látom, h milyen kis pufika... mikor Vend itt volt még jobban kiütközött. Amy kishapsija olyan kis formás én meg jól megszeppentem, h hová lett az én kis 2,5 kilos véknya kisfiam :roll: emlékeztek, h ő volt a topik legkisebb súllyal született babája? lehet hülyeség, de aggódom, h mi lesz így, de hát a ház körül nem kergethetem... még :lol:

Öööööö fél kilenc óta alszik, remélem nem lázas. Már mindent kivasaltam, de nem merek elkezdeni dolgozni, mert tutti akkor azonnal felébred és megint nem fogom tudni h hol tartottam.

Lázmérővel kapcsolatban lenne kérdésem, nem tudja véletlenül vki, h hol lehet kapni homlokra tapasztható lázmérőt? Azt a szalagosat. Egyszerűen nem tudom Marci hőjét normálisan megmérni. Cumisat utálja (sztem el is ajándékozom) mivel nem cumizik, a popós változat meg ugye nem annyira gyere be. Fülhőmérő lenne még jó, de az nem egy olcsó darab, majd vmi kariaji ötletnek jó lesz.
Tegnap folyamatos hőemelkedése volt, de mint tudjuk ezt ugye nem szükséges csillapítani. Nincs rossz kedve, de visszatérhetnénk már a normális kerékvágásba, mert éjszaka is többször ébredt. A gáz az, h nem emlékszem, h hánykor vettem magamhoz. Ilyen még nem volt. Annyi maradt meg az éjszakából, h fél kettőkor eszméltem, h mellettem a gyerek, de hogy mikor került oda és hogy az totál kiesett. 5-kor meg már állva vigyorgott és sikoltozott, hogy minek is örült azt nem tudom, de boldog volt nagyon :)

Na jó sok lettem, bocs :oops: inkább nem jövök ma már többet :oops:

KépKép
hugic
 
 


A névnaposoknak Boldog Névnapot (visszamenőleg is) a szüliseknek mamiknak és babáknak egyaránt jó sok boldogságosat még!
Kép

KépKép
hugic
 
 


hugic:komolyan,szerinted túl sok vagy,mi egész nap irogatunk itten...
homloklázmérőt a patikában lehet venni,pár száz forint,de nekem a doki azt mondta,hogy az nem ad pontos értéket,mérjük popsiba az tuti...kétszer mértem így Bazsinak,nagyon féltem és sajnáltam,de egyáltalán nem érdekelte a dolog,simán hagyat és nem tiltakozott.én is a homlokmérőt használom és ha magasnak találom akkor popiba,hogy pontosan tudjuk,hogy mi van!
Marcika egyébként nem kövér,ez csak babháj,hamar leadja majd...olyan különbözőek a gyerekek,enyém inkább sovánka,de mégsem az,csak apja alkatát örökölte,teszem hozzá szerencsére...

apa most telefonált,nincsen törés csak zúzódás,ami a doki szerint szarabb,mert lassabban gyógyul,két hét pihenést javasolt....de hogyan kérdem én,amikor apa nincs bejelentve,táppénz nuku...na majd csak lesz valahogy,ja és még GYED-et sem kaptam,talán jövő hét végén a összeset egyszerre!

bogi:igazán nincs mit!már 7hónapos..szalad az idő,mi pedig öregszünk...gyermek rájött,hogy hajtani kell a kompot!beletettem amíg teregettem és nem találtam amikor megfordultam...szépen arrébb kotort és nagyon örült neki!

megyünk ebédelni,ma a halas kaja másik felét kapja Bazsi és még mellé krumplifőzit husikával!nektek is csinálja a gyerkőc,hogy kinézi a kaját a szátokból és rendesen rárabol,ha valami van a kezemben és eszek...csurgatja a nyálát!van valami amit már a kezébe lehet adni,hogy eszegesse?

Kép
nilabali
 
 


Én is ideérek lassan... :wink:

Füge tornászbajnoknőnek és Petrának boldog 7-et!

Hugic: Szerintem is gyönyörűséges Marci, édes kis Húsgolyó! :) Láthatólag a szép gyarapodás nem zavarja a mozgásban. :wink:

Na, fel is ébredt, folytköv.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


A szomszéd ki@&#>đĐ][Łł&#& macskáját b+ kinyírom. Bocs, ezt ki kellett bosszankodjam. pedig van kiszórva zöld zselé is, van kitéve ecetes tálka is, és a tálka mellet tíz centire. Klassz.

Vicces, hogy múlt kedden azt mondta a gyerekorvos, hogy még messze van, mire kibújnak Adri fogai, ehhez képest múlt pénteken már szúrt a bal alsó egyes, ma meg már a jobb alsó egyes is :D

Voltunk tegnap öthós kisbarátot látogatni, nagyon helyesek voltak a kismókusok :) Adrika szétpakolta az egész lakását barátnőméknek :lol:

Apaisten azám, nálunk is így :)

"nem szabad" - na ez nálunk a lépcső. Néha még működik is, az ujjammal is dorgálom hozzá, eljön a lépcsőtől, és odabújik a lábamhoz, mintha csak mondaná, hogy "anya, ne haragudj ám,nézd milyen édes vagyok" :D néha meg hátranéz, és mászik tovább... most azon filózok, hogyan tudnám lentről eltorlaszolni valamivel, mikor lent vagyunk, mert azért elég veszélyes...

Bazsinak hogy világosodik a haja :shock:
Füge cukorpofi :)
Fotós Andrew cukor :)
Hajrá tipegő Boti!!! :D
Lépcsőmászó Marci tünemény :)

Örülök, hogy Esztike jobban van már!

Beteg babácskák és anyukák, ti hogy???????

Tojáspörköltet én is megpróbálom majd, szeretem a pikkpakk-kész kajákat 8)

Julcsi, deeejóóó, hogy javulsz!!! Jövő héten jöhetünk is? :lol: vagy azért várjak még egy hetet? :)

Zsancy, Zolinak üzenek egy jó nagy fenékenbillentést a nagyseggűzésért!

Elif, nyuginyugi, nálunk volt már száraz falevél, meg fű is a kakában, és még virul (meg magyarázza a nadrágom kötőjének, hogy hágúgá, mindjárt megzabálom :lol:) :D

(Hugic, na ki is a sok? :lol: :wink:)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Én is itt.... durmol az egész család. Apa ügyelt az éjszaka és semmit, de semmit nem aludt, Manó meg a szokásos délelőtti alvását gyakorolja...

Tegnap über-hiper-hiszti nap volt, remélem a mai nap jobb lesz...
Szinte nem eszik semmit, ma sem délelőtt, néha már kezdem azt gondolni, hogy kezdünk visszafejlődni és nemhogy többet eszik, hanem kevesebbet. Pedig a héten már volt olyan nap, amikor egy egész üveg sütőtököt benyomott, most meg megint semmit. De most már elhatároztam, hogy nem stresszelem magam rajta, mert belehülyülök, majd csak elkezd egyszer enni... :roll:

Nila: én őszintén szólva már nem csinálok belőle ügyet annyira, hogy mit adok a kezébe. Ma a reggelinél kapott egy szelet almát, egy szelet paprikát és a sajtos zsemlémet is elvette. Nyalogatta őket nagy élvezettel, aztán nyúlt a másikért... Amíg csak nyalogatja, addig szerintem semmi baja nem lesz tőle... Nagyon élvezi... :) Végülis ez az igény szerinti hozzátáplálásnak a lényege, szóval lehet, hogy nálunk is ez fog bejönni.... :roll:
Ja, és még te kérdezted múltkor a császáros heget... az enyém nagyon szép vékony, de még mindig barnáspirosas, bár már néhol kezd halványulni és főként időjárásváltozáskor viszket...

Boldog hófordulót Fügének és Petrának!

Panna
pandusika
 
 


Hugic: fülhőmérőt nem ajánlom... mi megvettük anno, ha jól emlékszem 6 ezer Ft-ért, még otthon... nem jó a gyerek fülébe, szerintem ezt nagyobbaknak találták ki... de nem is ez volt a baj, hanem hogy összevissza mutatja a hőmérsékletet. Egymás után háromszor három különböző értéket mutatott. És amikor én keményen lázas voltam, akkor is csak hőemelkedést mért. Akkor lecseréltük fenékhőmérősre, az sokkal megbízhatóbb..
Persze ha már nagyobb lesz Hanna, akkor már nem lehet majd fenékhőmérőzni, de ha nem mutat jó értékeket a fülhőmérő, akkor felesleges is használni...
Mondjuk biztos csak a miénk egy nagy car.... :?

Panna
pandusika
 
 


Nila: mert a karácsony az jóóóó! :D
Kevés kompozást javaslok....(ja, mert én mindig beleokoskodok mindenbe, tudod...)

Cccc, macskagyilkos Adrianyu.... :lol:

Panna: de jó, hogy mondod ezt a fülhőmérőt! Apa is ezzel rágja a fülemet, hogy vegyünk egyet, mert én sem szeretem annyira popóba dugdosni a másikat... De akkor nem fogunk.

Hugic
: Marci nem dagibaba... Persze pinduri volt valaha, de még jó, hogy megnőtt... És nemsokára futja majd azokat a köröket! :D

Ja, éljen a 7hós Petra és Füge (áá, én ezt mindig kifelejtem a mondókámból :oops: )

Eszterem jobb formában van, mint valaha! Csudacuki, jóvanakkor!
Remélem kitart estig, mert délután én is rákszűretek, és addig apa tartja a frontot!

ladmon
 
 


Bazsi most hányt ki az ebéded...szerintem túl gyorsan evett én hülye meg lapátoltam,aztán már el is fogyott ő meg köszörülte a torkát és szépen kirakta az egészet.....tettem a csapba fürdeni,még a fülében is paradicsomos cucc volt,orrából ki kellett szívni a főzeléket!de utána azért evett még egy kicsit és ivott is,jó kedve van!

stelly:macskák :evil:
eszik szépen Adri?

panna:köszi az infót a sebbel kapcsolatban!akkor nincs gáz az enyémmel sem!én is kipróbálom,hogy kap valamit kezébe Bazsi,nagoyn szeretné mindig a miénket!

most lépek,jászunk egyet aztán ebéd apával és majd még jövök!

Kép
nilabali
 
 


ladmon.én nem bánom a beledumát és én is kevés kompozást javaslok magunknak,tudom és beszéltem dokival is,napi pár perc lehetséges! :)
juj,de szeretném látni cuki Esztikét jókedvében....!

Kép
nilabali
 
 


Boldog hófordulót Petrának és Füginek!!!

Marcit imááádom :D

Kreiszi apa hajthatatlan pedig anyósomat is bevetettem. Nem érdekel, nem lesz nyugta amíg el nem megy orvoshoz, minden reggel úgy köhög hogy azt hiszem megfullad :roll: Köszi neked is az apnoés tanácsot, reméljük meggondolja apa...

Zsuzsi tudnál segíteni ügyesen kötni meg a mei tai-t? Olyan kell amiből nem lóg ki a keze mert ha a buszon megkapaszkodik én meg nem veszem észre és elindulok akkor elrántom szegényt :oops:

Zsancy, majdnem úgy szólítottalak meg hogy Petra :lol: szóval hogy csinálod a rakott tésztát? Apának tuti nincs igaza, hogy lenne már nagy a feneked! Egyél nyugodtan!!!

Nila drukkolok az apukáknak hogy javulgassanak!

Bogi már akartam én is mondani hogy tök jó az avatarod, vagány anyuka vagány bébivel :wink:

Alvás: Olivér nappal kétszer vagy háromszor kb fél órát alszik, egyszerűen nem bír többet hiába ringatom vissza, hiába van tele a pocak, akármi. Éjjel, hááát...jobb mint volt, de ma éjjel pl felkelt és játszani akart, kipattant a szeme. Nem is lett volna baj, de társaságot is akart hozzá :?

Heg: szebb, mint az első, sötét rózsaszín, nem viszket, az első egy-két hétben viszketett csak. Viszont nagyon kellemetlen ha valami hozzáér, nagyon ugrok olyankor :roll: biztos az a gyenge pontom vagy mi.

Jön védőnéni, megyek rámolok kicsit a tiszteletére 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jaj Ladmon, végül megcsináltam tegnap a tojáspörit, szerintem marhajó lett :D (csak apának túl kevés kalória :? egy elég méretes adag után még bevágott másfél pizzát)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Úszásról nincs fotó, nem vittek gépet :evil:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Apának azért mondd meg Zéti, hogy az esti mértéktelen kajcsizás nem annyira tesz jót az apnoénak... :? :( Bár gondolom, mondtad Te... Huhh, elég kevés alvás Olinak. :shock: Estére nincs kibukva?

Ja, Elif, Neked akartam, hogy régebben -kevésbé jól alvó időszakában Marcinak-, nekünk volt egy kb 2 hét, amikor pont ugyanezt csinálta. 2-3 körül felkelt és 2 órát szórakoztatott. :? Aztán elmúlt, ahogy jött, szóval ne aggódj, nem fog így maradni. :wink:

Ezen a Zsancynak nagy a seggén én is kiakadtam... :( :shock: Üzenem Zolinak, hogy nem látta az enyémet.

Jelentem, kopi Esztikéről még mindig nem kaptunk képet. Negyed 12? :shock: És meddig aludt ehhez képest?

Kitartást, Pandus, nekem az a kb 1 hónap is gyötrelem volt, amíg kinlídtunk Marci evésével... Gondolok Rátok, de biztosan lassan javulni fog. Hol tart a hízása?

Stelly és Adri Drágáim, ha csütörtökön, Adrika délelőtti alvása után tudnátok jönni, akkor nagyon örülnék Nektek. Felváltanátok Anyukámat, és együtt is lehetnénk délután. Lehet, hogy akár sétálni is el tudunk majd menni, de ez sajnos azért nem biztos... Azon múlik, hogy javulok. (Az orvos szerint jövő hét végére elég jól fogok tudni mozogni, neki legyen igaza.) Az alvást meg majd megoldjuk valaohgy, nem? :wink: Hétfő-kedd-szerda még Anyósom-Sógornőm, akkor nem szívesen hívok senkit, mert Anyósom nem az a finoman elvonuló típus, szóval tőle nem lehet beszélgetni... :x Péntek sem annyira jó, de csütörtök mindenképpen, ez így segítség is lenne. Ha nem jó, akkor az azutáni héten minden nap szabad. (Zsuzsi és Zsufi, ez Nektek is üzenem, meg még akárkinek, aki szeretne. Mindenkinek nagyon örülök! :))

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi rátapintottál a lényegre, az esti nagy kaják okozzák apa legtöbb nyűgjét, sőt, az összeset...túlsúly, derékfájás, fejfájás, horkolás, de olyan mint egy nagy ovis...és ez az én saram, nekem kéne helyreállítani az étkezési szokásait, de olyan finnyás :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsancy, még hogy neked nagy segged van :shock: , irgum-burgum a párodnak! :?

Nilabali, drukkolok Apukádnak hogy használjon a kezelés! +++++++++++++++++
Homeogene-t szedem meg teázom!
Nagyon ügyes Bazsi, jól belehúzott! :lol:
Zúzódás, nem hangzik túl jól, jobbulást Apának+++++++++++++

Hugic, lábam úgy néz ki okés (kopp, kopp...) :D
Köszi, úgy néz ki mi mindig összeszedünk valami kórságot! :?
Csak Bebe ne kapja el, inkább akkor mi!
Nem tudom hol lehet homloklázmérőt kapni, mi cumisat használunk, amit szerencsére elfogad Bebe, mert ő se cumizik!
Popsiba én nem tudom megmérni neki, izeg-mozog, képtelenség! :?

Eszter, macska! :twisted:

Panna, Bebének is nagyon változó az étvágya, gyerekdokinak megemlítettem, szerinte minden okés, csak ebbe a korba minden százszorta jobban érdekli a gyerekeket mint az evés, meg a fogzás is bekavarhat! :roll:

Zétivera, estére nem lesz nagyon nyüszi Oli, hogy ilyen keveset alszik? :shock: :(
zsu83
 
 


Nila, igen, szépen eszik Adrika, ügyesen tátog :D de az 50 ml az 50 ml, ha kicsit nem figyel oda, akkor 60, mert beletöltögetek még egy picit :lol: neki ennyi elég. Most úgy csinálom, hogy a délelőtti alvás után szopi, várok egy kicsit, és utána kap főzit, délutáni alvás után meg gyümölcs (akkor lefekvés előtt szopizik), szóval így gyakorlatilag hét étkezés lett nekünk az ötből. de most gondolkozom rajta, hogy ha ilyen kis ügyesen eszik már, akkor az ebédnél megfordítom, és mikor ébred, adok neki főzit, utána kínálom cicivel, hátha éhesen többet eszik. Végülis már hét és fél hónapos, úgyhogy szépen lassan akár gondolkozhatok a kiváltáson is majd. Na azért nem kapkodok.

Julcsi, csütörtök booked 8) majd csörgök persze, hogy pontosan mikor, de kb ahogy szoktuk. Hozzak neked ebédet? Magamnak úgyis főzök valamit, szóval szívesen hozok egy adagot. Sőt, ha adsz bevásárlólistát, akár azt is intézem :)

Sűrű lesz a jövő hét, pénteken lehet, hogy megyek bulizni :D szombaton meg jönnek barátnőmék Bálint babával, aki nemrég elkezdett kúszni :)

Vera, de kár :( pedig szívesen néztem volna pancsi-Zétit :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ezt most kaptam mailben. Bocsi de muszály betennem. :)

Miért imádom az Anyákat...


Anya és Apa Tv-t néztek mikor Anyu mondta : későre jár fáradt vagyok,megyek, lefekszem.

Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a popcornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez,leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.

Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba.

Megöntözte a növényeket,kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni.
Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.

Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette.

Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.

Apa kikiáltott: "Azt hittem, hogy lefekszel!"
"Már megyek!" - felelte.

Vizet öntött a kutya táljába, kiengedte a macskát, majd meggyőződött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.

Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t, felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba, majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel,aki még mindig a háziját csinálta.

A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t, kihirdette hogy nincs semmi különös tennivaló. "Megyek aludni." És ment... minden egyéb gondolat nélkül.

Van itt bármi különleges?

Tudod már a nők miért élnek tovább?


MERT HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTEK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok, amiért nem halnak meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalójuk van!!!

Kép
Kép
elif
 
 


hugic: nekem a képekről aranyos tűnik pufinak Marci, édes kis dundi angyalnak, de nem olyan kis hájas félének...most keltem remélem érthető vagyok. :oops:

nilababa:sajnálom apát, a gyedet is. Nálam azért jobban működik a dolog, ahhoz képest hogy késve lett a papírom beadva egy hét múlva már kaptam is. Kaja kinézés nálunk is megy, szegény Bazsa az ebéddel. :cry:

julcsi:köszönjük!!kitartás neked, nem könnyű szitu, de meggyógyulsz hamar.

stelly:köszi. Hurrá fogacska, dokinő benézte,macskát kinyírni.
Finomat főzni,vinni Julcsinak.

panna:köszi. Ne izgulj szerintem, pár nap rosszabb evés talán még nem gáz.

ladmon:köszi. Hurrá neked jó fej Esztike.

zetibebi:köszi.Rendes anyuka vagy, hogy elpakolsz védőnéninek, én be sem engedemlegközelebb. Gépet meg máskor vigyenek, hogy lássuk Z-t úszni.

elif: :D :D

Kép
budabo
 
 


Eszter, mi gyümivel már kiváltottunk egy délutáni étkezést!
Milyen buliba mész? :D

Elif, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:
zsu83
 
 


Sziasztok!
Bogi: Fügének boldog hófordulót!
Helga: aranyos vagy, köszi.
Hajni: de cuki Andrew.
Nilabali: minduntalan a vezetékek felé mászik, meg a router és egyéb finomságok felé, persze a barikádokon simán átjut, de hát ez neked ismerős :lol: . Ha szólok, h nem szabad, konkrétan kiröhög :D . Ja tényleg, a császáros seb kérdésedre akartam válaszolni, csak elfelejtettem, szal halványabb lila, mint volt és nekem is szokott néha viszketni. Apukádnak, Balázsnak ++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Lehet fürdetővel kellene etetnem a fiam és akkor hízna?
Hugic: Marci mennyit evett belőle? Lázmérés: igazából 1 éves kor alatt a popsiban mért a legmegbízhatóbb. Nagyon édes Marci, nem kövér, és valóban nem lenne ilyen mozgékony, ha zavarná.
Stelly: macska: :twisted: mi vettünk ultrahangos kutya-macska riasztót, hatásos. Egy baj van vele, mi is halljuk azt a zavaró sípolást, de ha előtte kell mászkálni, akkor kikapcsoljuk. A lépcsőkorláthoz nem tudtok rácsot tenni?
Zsancy: párod meg vegye ki a nagyítót a szeméből :D
Panna: nyomjál csirkecombot a kezébe, arra Alex is rábukott a múltkor :D .
Zvera: fenyegesd meg, ha nem megy orvoshoz, akkor szigorú diéta vacsira, hátha ez segít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.09.18 19:35-kor.
kreiszi
 
 


Az én hsz-om sem lett éppen rövid :D
kreiszi
 
 


kreiszi:kösz :lol:

Kép
budabo
 
 


Irtam előbb tök sokat erre banyek elszállt a semmibe..
Csajok apának kicsit igaza van,a terhesség útáni gatyámat is kihiztam :oops: de nem tudom miért mióta megszültem állandóan édesség ehetnékem van.Nektek nem?

Mi napunk olyan "jó"
2x1órát aludt a gyerek,még a sétából is vissza jöttünk úgy hisztizett,inkább a házat adja el mint végig az útat..Annyira tanácstalan vagyok..mi lett vele...???
És azt is megkaptam ma,hogy EZ A TE HIBÁD HOGY HISZTIS A GYEREK.
azért mert nem hagyom sirni és ha hisztis is inkább ölbe veszem,apja szerint rakjam a kiságyba azt hadjam had bőgjön...jól össze is balhéztunk...
Most ezért is szar a kedvem,bármit teszek nem jó...

Hugic,a te kisfiad nem kövér..húsis,mint Petra..de igy is sokkalta "soványabb "Petra mint volt,amióta kuszik,szerintem majd ti is alakultok..

Nekünk Fülmérőnk van..és bevált

Akutya mindenit..mi Füge után kezdtük 3hétel a ht,és már Zsuék is kiváltottak egy délutáni evést...lehet én oviba is cumisüveggel fogok járni????
na megyek...indul az esti meló

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:türelem,lesz jobb is a kaja. Apától nyugi én is mindig megkapom, hogy Füge el van rontva, én vagyok a hibás, mert anyja majma. Nem is érdekel már. Édesség ehetnék...naná hogy van :oops: nem is mennek a kilók lefele :cry:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Nagyjából átolvastam, azt hiszem méltán pályázunk a legsz@rabb éjszaka címre. Kincsecském éjféltől óránként kelt, 20 percbe telt mire visszaaludt... Egész nap 2x fél óra alvás telt tőle.... Viszont már nagyon-nagyon látszik a két felső egyese, szerintem a hétvégén kinn lesznek. Megint egyszerre jönnek, nem csoda, hogy megviseli....
Lehet, hogy ő lesz a első 4 fogas baba??? :)

Közben nagyon lelkesen gyakorolja a kúszást, és a négykézláb hintát. Sőt, ma teljesen egyedül felült a kiságyban, úgyhogy le is kellett engedni... Olyan furcsa így... nagyfiú lett... szomorú, és mégis annyira boldog vagyok.........

Hugic: Nahát Marcika aztán minden, csak nem kövér!!! Ezt bizton állíthatom!! Gyönyörű mosolygós kisfiú! Már alig várom, hogy lássam megint...

Julcsi: nagyon örülök, hogy jobban vagy!!!!

Gerendai Zsu: hol lehet olcsóbban lábmelegítőt venni??? nagyon tetszik, szeretnék még beszerezni egy párat!

na, most ennyi, nagy vonalakban... ahogy tudok, jövök a hétvégén...
Holnap reggel megyek lovazni... Jejejeje (Ladmon után szabadon... :lol: )
Már egy jó pár hete járok, annyira hiányzott már, olllllyan nagyon jó mozogni végre....

Megyek, megfőzöm a holnapi ebédet, mert holnap délelőtt nem lesz időm...

Na, szép álmokat mindenkinek, és örüljetek, ha csak 1-2 ébredés van éjszaka!!! 8) :wink: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Zsancy, Bogi: nem hiszem, hogy egy ekkora gyereket el lehet rontani... Teljesen normális, ha hozzátok ragaszkodik, veletek van egész nap.... Nekem is mondta már apum finoman, hogy nagyon anyás a gyerek, de én megmondtam neki, hogy majd kinövi, most ilyen korban van... Nem hiszem, hogy azzal elkényezteted, ha biztonságot adsz neki... Ha apa lenne otthon vele egész nap, akkor hozzá ragaszkodna jobban... ezt nekik is meg kéne érteniük....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Kreiszi, na akkor már neked sincs egy pillanat nyugtod se! Bebe is átgázol minden barikádon! :?

Zsancy, én is megkaptam már Apától hogy én rontottam el a gyereket :? , úgy mint Bogiéknál!

Amy, sajnálom a rossz éjszakát! Bújjanak ki gyorsan azok a fogacskák, ne kínozzák sokat Vendit!
zsu83
 
 


Ohohoh, gratula a fognövesztős nemalvós, de kúszó-ülő Vendihez! :) Ha fizettél volna a dévényért, azt mondanám, hogy pénzkidobás volt... :lol: Persze sok kelést nagyon sajnálom, az olyan rémes. :( Jöjjetek ki, fogak! :wink:

Zsunak és Zsoltnak jobbulást, Bebének meg, hogy kerülje el a betgség Őt!

Jaj Zsancy, Apának dádá, ma olyan butákat mond... :( :? :x Nem feszült valamiért?

Stelly:
Jujdejó! :D Nagyon édes vagy, köszi, de vásárlást Isti intézi, szerintem kajcsim is lesz, de azt még megírom. KÖSZÖNÖM!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁ, Enyémgyerek is őrültke kicsit mostanság... :( :? Napközbeni alvást ma is másfél órára redukálta, az éjjeli 10 mellett. Nekem ez kevésnek tűnik, neki nem. :shock: Egy cicizést ma is ki kellett hagyni, és egyébként sem tart tovább 5 percnél, mert mindig rohan. Amúgy továbbra is boldoggyerek, szóval semmi gond! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Stelly: Ja, gratula otthonszülő jógatanárnak!!! (Geréb Ágival tette? Csak mert hallom, hogy új eljárás van ellene :shock: )

Zsuzsi
, apropó, merre kolbászolsz?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hééééé!! Csapnék is énapára, ha ilyeneket mondana! Valakinek szeretgetnie is kell a kismajmocskát, nem? Úgy igazán! Na!

Ja, Amy, és még te tetted szóvá, hogy nem csinál semmet ez az édiVend... Hát most aztán beelőzött! :D
Drukkolok egy jó éjszakának (legalább egynek, aztán jöhet a többi!)

Julcsi: Szerintem nem kevés éjjel 10 meg nappal másfél óra. Nekünk sokszor ennyi és teljesen okés! Amúgy az éjszakai fekvés után reggel 9-kor felvertem, mert különben nagyon elcsúszott volna a napirend és ma sem feküdt volna le, csak kb. ugyanakkor!

Zsancy: elfelejtettem mondani, hogy apa elbizniszelte az ő gépét egy másikra, és a másikat a srác Dániában vette. Azért dán a billentyűzet.

Ma elmentem rákszűrésre... Dokim szerint szép vagyok belülről, jöhet a következő gyerek.... Mondtam neki, hogy hahahaha! :D
Aztán bevásároltam és tök fura volt egyedül (ohne Eszter) lenni. Még mozgólépcsőztem is!!! 8) (Öööö, két kört is mentem... :oops: , ki tudja mikor lesz rá újra lehetőségem... :lol: )

ladmon
 
 


Jaaaa.. Most utánaszámoltam, azért egy picit tényleg kevés... De csak nagyon picit!

Ja és Mist : Natasa nagy gourmet már most! Szilvát szeretni! Ilyet még nem is hallottam... :D

Jóicc!

ladmon
 
 


Okés lenne (bár tudtommal olyan másfél-két órával többet kellene aludnia), ha nem lenne fáradt rohadtul... (Mondjuk ma hagyján, de tegnap :shock: :x ) No de mindegy, majd alakul.

Na ja, nekem is fura, ha nincs velem egy babakocsi és egy sikongató Bogyó :D . Olyan, mintha levágták volna egy kezemet.

Miért? A szilva az finom! :D

Jóéjtjóéjt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jó reggelt!

Remélem Nektek az volt.........

Nálunk újabb katasztrófa.... :? Nem tudom megmondani hányszor kelt, mert vele aludtam (minden elvemmel ellentétben...), és ha csak megnyekkent kapta a cicit a szájába... így legalább én is tudtam aludni........ valamennyit.......
Teljesen kivagyok... komolyan olyan érzés, mint akit kínoznak... mármint, hogy nem tudok aludni... Tiszta Qantanamo.... 8) :lol:

Még nincs fogacska..... :cry:

Pont tegnap volt a híradóban, hogy egy otthon szülő anyukát kórházba kellett vinni, mert nem állt el a vérzése...

Julcsi: én hogy örülnék már 10 óra éjjeli egybenalvásnak.... 8) :oops:

Ladmon: most mééér nem jön a kistesó????

Na megyek, lassan vár a pacim... drukkoljatok, hogy ne szédüljek le róla.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy:sajnálom a rossz éjszakákat :cry: Napközben nem tudna vki egy kicsit leváltani hogy aludj egy jót? Viszont annak hurrá hogy majdnem fogak, meg kúszik,meg ül! azt fogod észrevenni hogy hirtelen mindent egyszerre csinál :lol: Apák csacsik, naná hogy hozzánk ragaszkodnak, mi vagyunk velük

ladmon: mozgólépcső :D :D

julcsi:egyetértek veled hogy azért még a napi 3-4óra alvás kéne nekik, és hihetetlen hogy nincs meg akkor sem fáradnak el estére :shock:

Kép
budabo
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT BOLDOG SZÜLINAPOT LADMON BOLDOG SZÜLI NAPOT....nagyon nagyon énekelve) :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


jó reggelt!

ladmon:Móni,istenke éltessen sokáig és a füled érjen bokáig!szülinapi puszit küldünk neked!

amy:remélem nem pottyantál le a lóról!sajnálom a car éjszakákat!valami okának azért kéne lennie,hogy Vend ennyiszer ébred?!
gratulálunk az üléshez és kúszáshoz!

kreiszi:Bazsi kettesbe kapcsol,ha rászólok,hogy ne!rám néz,küld egy vigyort és rákapcsol!olyan édesek,nem?

bogi:ma mi is hét előtt keltünk...gyereket rendesen sajnálom,dől róla a víz,mert csak gyakorol és gyakorol......de a kiságyban mégnem állt fel!

zsu.hogy vagytok,Bebe nem lett beteg,ugye?

stelly:egyszer majd csak azt veszed észre,hogy Adrika belapátol egy egész adag kaját!örülök,hogy haladtok az evéssel!

julcsi:hogy van a lábad?remélem hamarosan véget ér a bezártságod!

ma almás pitét kell sütnöm..az a baj,hogy nem akarok....
mit főztök ma?nincs ötletem!

Kép
nilabali
 
 


ááááááááá,zsancyállandóan leelőz,nem ér!
jól aludtatok?

Kép
nilabali
 
 


Szerinted hogy aludtunk Nila?Sehogy,4kor kellt és azóta bugi.Most rombol a szobájába és röhög mindenen..Tök jól érzi magát csak már én nem,olyan jó lenne ha megint :30ig vagy 7:30ig aludna...mostmeg :? szerintem van benne egy kakukkós óra.Már a fürdető időn is változtattam,de semmi..úgyan úgy riaszt.

Gyerekem szólt hogy "hé anyú ladmonak irjá má szülinapja van :wink: "Biztos ezért kellt ilyen korán...

Julcsi:Apa tuti feszült,de én vagyok akin letölti..ami nem jó mert carul esik.Próbálok szivel lélekkel csinálni mindent,de ha ennyire lehúz az gáz

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:az nagyon korán van!reméljük,csak átmenetileg romlott el Petra?már mielőtt elköltöztetek is rosszul aludt?

Kép
nilabali
 
 


LADMON: Boldog születésnapot!

Amy: éjszaka igaz nem ennyire horror, de azért hasonlóan :? Jó lovaglást, engem még mindig nem tudtak felrakni a ló hátára, asszem ez már így is marad :shock:

Zsancy: sajnálom a korán kelést (és azt is, hogy apa néha beszól :shock: )

Nila: ebéd, leginkább én sem tudom, Bogi-sajtleves és a második passz.

Kép

Kép
hel29
 
 


Persze, elsők nem lettünk, de azért nagyon nagy szeretettel kívánunk boldog szülinapot, Móni!!!! :D Marci és Anyukája

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Mi Anyukámnál eszünk, bibibi! :P Persze nekem most főzni elég nagy attrakció lenne... :oops:

Köszi Nóri, javulok-javulok. Persze egyszerű nem lesz hétfőtől, de azért már látom az alagút végét. MArci egyre nagyobb rosszcsont (mi lesz az én nyugodt Gyerekemből, ajaj :lol: ), szóval már jó lesz, ha tudok utána szaladgálni. :wink:

4,30, Zsancy? :shock: No az, durva! És délelőtt mikor alszik be ezek után? Mondjuk lehet ám, hogy tényleg a költözéstől van kicsit megbolondulva, nem?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Ladmon, nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Bebével! :lol:
Tojáspöri isteni lett! :D 8)

Julcsi, köszönjük! Remélem Bebe tényleg megússza! :roll:
Bebe is hamar elintézi mostanság a cicizést, doktornő szerint ne csodálkozzak ezen, mostanság minden jobban érdekli az evésnél! :?

Amy, jaj nagyon sajnálom az éjszakát! :cry: Apa hétvégén nem tud besegíteni, hogy tudjál pihizni? :roll:

Nilabali, én jobban, Apa carul, Bebe még szerencsére okés, csak így is maradjon! :roll: Légyszi drukkoljatok lányok!
nálunk meggyleves és Ladmon féle tojáspöri rizzsel! :wink: :D

Zsancy, 4:30-as kelés? :shock: Tényleg lehet a költözés a ludas a dologba! :?
zsu83
 
 


zsancy:az ténleg jó korán van :oops: Ügyes vagy, ne hagyd hogy apa lehúzzon.

ladmon: Isten Éltessen!!!!!

nilababa:szegény Bazsa, dehát ez az élet :D Fügének meg olyan édesen világít felül a foga, csak olyan fura hogy nem az első kettő,dehát mindegy. Legalább megint alszunk akövetkező fogig :oops:

julcsi:Marci megunta a nyugodt létet és rájött hogy fel kell fedeznie avilágot!!!! :D

Abenczének boldog hórodulót!

Kép
budabo
 
 


Ladmon: Boldog Szülinapot! :)

Amy: nem semmi ahogy Vendi belehúzott, csak pislákolok itten. :D

Nilaballi: Bazsi jól van? Csak egyszeri volt a hányás? Remélem tényleg csak a mohó evés okozta, ahogy írtad.

Sajnálom a car éjszakákat!
Borzasztó, hogy miket álmodtam az éjjel, de legalább Efe most csak egyszer ébredt, igaz akkor (2-kor) cicizni is kellett, de ez belefér. :)
Tegnap óta próbálkozik fiacskám a felüléssel, de jó kis bukásokkal fejezi be mindig a mozdulatsort, ez másoknál is így ment? :roll:
És éljen ma először elkúszott (szigorúan csak hátrafelé) a pelenkázó polcáig és lerámolta. :lol:

Kép
Kép
elif
 
 


Hoztam képeket is. :) Ma cékláztunk, kb. 60 ml-t sikerült megenni belőle... hát a tegnapi szájzárhoz képest ez már valami...
Kép
Kép

Kép
Kép
elif
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?