Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Drága Edit! Boldog névnapot!!! És sok puszi -kicsit megkésve- a 7 hónapos Natasának, illetve mára Hajni 7 hónapos Andrew-jának!!

Nilabali: megyek mindjárt kávét főzni, te meg mindenképp küldd el apát dokihoz!!!

Julcsi: Bogyesz továbbra is cukibogár, és örülök, hogy te nem lázasodtál be. Ja, Marcika azért 9-ig nem alszik, olyankor már a délelőtti alvását tölti :lol: :lol: Mióta ennyit mozog, azóta többet alszik, mint csecsemő korában :lol: :lol: Ma is 7-kor kelt, mi már addigra apával megreggeliztünk (na 1-2 hónapja ezt sem gondoltam volna) :lol: És ilyenkor 1,5-2 órát fenn van, és aztán jön ugyanennyi délelőtti alvás. Aztán délután is alszik még egyszer ennyit, és utána néha még a babakocsiban is szunyál egyet (az max. 1 óra). Ezután 8-kor ált. már alszik, és így nyomta ma is 7-ig. 8)

Helga: szupercsajos lett Barbi, de az éjszakákat nem tudom, hogy bírod, nagyon durva :shock:

Panna: a négykézlábazásból nekünk olyan 2-3 hét múlva lett mászás, hajrá Hannácska!!!

Amy: nagyon jók a képek, de miért írtad, hogy jó darabig úgysem jössz?????? Vend olyan helyes, és látom már ő is próbálkozik az üléssel!!! Kajálás visszaállt rendesen?

Kaandi: most néztem a táblázatban, hogy Boti már majdnem 10 kg :shock: :shock: :shock: Már értem, hogy miért fogysz :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


zsufi:Bazsi is így alszik kb.,mint Marci,de ő babakocsiba szinte soha,de estefelé neki is van egy 1órás alvása és simán elalszik ő is fél9-kor....pár lappal előrébb pont ezt írtam én is,hogy mióta ennyit mozog,azóta többet alszik,mint csecsemőnek!ő is most ment vissza aludni egyet!
apa ma viszi pestre a határidős bútort és holnap reggel a sebészeten kezd!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: hát igen, jó dolog ez a rengeteg mozgás, annyira édesek, hogy így ki tudják prunnyasztani magukat :D :D

Na most már tényleg főzök egy kávét, aztán lépek dolgozni.

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 

 
 

Andrew-nak nagyon Boldog Hófordulót kívánunk! :lol:
zsu83
 
 


Zsufi, ma mi is 7-ig aludtunk, este fél 9-től! :D
Bebe is azóta alszik többet mióta mozog!
zsu83
 
 


zsufi:jó kávézást és jó munkát!
én is megyek rendet vágok,vasalok,mosok,ma nem főzök,délután anyóshoz megyünk,apa csak este jön haza...
én most fogok reggelizni és jöhet a második kávé!

zsu:Bebének is jó az alvókája!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!!

Tudom már nagyon rég jelentkeztem és elnézést kérek,de valahogy nem nagyon volt idő ide ülni a gép elé!!!Még olvasni sem nagyon tudtam,tehát eléggé le vagyok maradva :(

Millye Őszinte Részvétünk így utólag is!!!Kitartás nektek!!!

Mindien baba csodaszép és nagyon ügyesek :lol: A beteg babáknak jobbulást kívánok,mi is picit megvagyunk fázva remélem komolyabb nem lesz :roll: :)
Helyzetjelentés rólunk::Nagyon jól vagyunk nem rég értünk haza egy hosszú túráról apával horgászni voltunk Merenyén-az isten háta mögött :lol: :lol: de nagyon jól sikerült,szupi időnk volt :lol: és Hanna nagyon jól érezte magát!!!
Kicsilányom aki nem is olyan kicsi már:8300g és 72cm,nő mint a bolond gomba!!!!
És már sétálunk az ágy mellett és úgy is,ha fogja a kezünket :lol: Nagyon ügyi a drágaságom!!Beszél is ezerrel,mondja,hogy pápá és integet is hozzá :) és azt is,hogy dádá és üt is hozzá :lol: :lol: szóval nagyon jól telnek a napjaink csak már 120%osnak kell lennem úgy érzem,mert ez a picilányka sosem fárad el :)
De most már nem megyünk sehova nyaralgatni,tehát talán több időm lesz jönni!!! :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


pár kép Hannácskáról:
Kép Kép Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea:elveszett bárányka!ti aztán kihasználtátok a nyarat!nagyon ügyes Hanna!Bazsi is int pápát apának reggel amikor elmegy,de nem mondja hozzá,hogy pápá!(el is felejtettem dicsekedni vele a napokban :oops: )

Kép
nilabali
 
 


andrea:Hanna is milyen nagylány lett!tök jó a sapis kép apával!

Kép
nilabali
 
 


Nálunk már volt egy kis rosszalkodás is reggel, felborította az egyik virágoscserepemet Bebe, tiszta virágföld lett minden! :? Most alszik már 20 perce!

Nilabali, nagyon ügyes Bazsi a pápával! :lol:

Andrea, de jó hogy írtál! Nagyon jók a képek, Hanna is nagyon sokat nőtt! :D
zsu83
 
 


zsu:virágcserepeknek már egy szinttel feljebb van a helyük!bár,lehet már ott sincsenek biztonságban,a lelógókat Bazsi megpróbálja elérni...van,hogy sikerül is neki,borult már a fejére!

Kép
nilabali
 
 


Kreiszi, nagyon boldog névnapot neked!!!

Andrea, hűűűha de ügyes Hanna :shock: máris pápázik? csudiügyi :) és helyeshelyes, gyere csak gyakrabban!

Bazsi is de ügyi :D jaj de édi lehet, ahogy pápát int :D Nila, nyomj már légyszi egy puszit a nevemben a kis buksijára :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:máris nyomom,pont most ébredt fel!tényleg imádnivaló,apjával vagy 10 percet pápáznak reggel a lépcsőházban....apa nagyon büszke!
sikerül ma már képeket feltölteni?

Kép
nilabali
 
 


Én is azzal keltem reggel, hogy Natasát elfeljtettem megköszönteni: Szóval, boldog 7-et Natasa és Andrew!
Kreiszi, Neked pedig boldog névnapot!

Mi végre jobban aludtunk... Marcinak éjjel és ma már csak hőemelkedése van szerencsére, és úgy látom, a második fogacska is végre áttört... Szerintem az is fájdogált neki, szóval reménykedem, hogy végre jobb lesz.
Éjjel 11-ig negyedóránként felsírt, az rémes volt, (és bevallom, akkor ki is borultam, kezdett az egész helyzet sok lenni: 3 hete ki sem mozdultam a lakásból, mindenhez segítséget kell kérnem, kiszolgáltatott vagyok és ez a betegség még a tetejébe.. :( :( , úgy éreztem, ha reggelig ez lesz, azt nem bírom ki. :? :( Persze aztán lelkiismeretfurdalásom volt alaposan :( ) Szerencsére utána jobb lett, és csak 3x riasztott reggelig. Mondjuk velünk aludt, szóval sok helyem nem volt. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:jobb napokat kívánok!++++++++++++!borzasztó lehet ilyen kiszolgáltatottan és még a betegség is!

Bazsi felállt tök egyedül!!!!!!!!!! :shock:

Kép
nilabali
 
 


Julcsi, annyi minden összejött most, nem is csoda, hogy kiborultál! Remélem, most azért már jobb a kedved neked is, meg Marcinak is!!!

Na kép - Adri a névnapi ajándékával:
Kép
háááh sikerült :D nemtom, mi lehetett tegnap, de örülök, hogy megoldódott :D

Mondjuk egyelőre nem egészen "szabályosan" használja, de nagyon tetszik neki, kedvence a középső nagy gömb, amit ha forgat, csörög. Hosszasan elbütyköl a többi kis színes vacakkal is, nagyon édes :)

Ügyes Bazsi :D :D :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Babás képek tündériek! :lol:

Kreiszi: nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Andrea: örülök, hogy újra itt! Nagyon ügyes pici Hannád, hogy már ilyeneket tud! :) Mi még csak a mama szót gyakoroljuk, de azt nagyon lelkesen...

És amit nem is újságoltam nektek, Hanibaba új kedvenc játéka a labdázás... nem dobja vissza, de ha sokáig szépen kérem akkor sokszor odanyújtja és ettől nagyon boldog lesz, meg én is... :D olyan ügyes kicsi manóm...

Julcsi: örülök, hogy jobban vagytok és remélem a fogacska kibújása után már rendeződnek az éjszakák is!

Nila: gratula álló Bazsinak! :D

Adribaba is nagyon tündéri a névnapi ajándékával!

Mai menü: cukkinifőzelék és füstölt-sült virsli

Panna
pandusika
 
 


Nicko? Zsancy?? Írjatok egy pár sort, hogy minden ok veletek!

Panna
pandusika
 
 


Julcsi, örülök, hogy jobban telt az éjszaka! Gratulálunk Marcinak az újabb fogacskához! :D

Nilabali, nagyon ügyes Bazsa, gratulálunk! :D

Nagyon jó Adri járássegítő játéka, látszik, hogy Adrinak is bejön! :D

Panna, mi is szoktunk labdázni Bebével, Apa és én gurítjuk oda-vissza egymásnak a labdát, Bebe meg az egyikünk ölébe van, és Ő is segít gurítani! :D
zsu83
 
 


stelly:de jól néz ki az ajándék....Adrika nagyon elmélyülten babrálja!
Bazsinak van kompja,még nem használjuk,de elővettem kipróbálni,ő azzal van el sokáig,hogy kerekeit és felkapaszkodva a kormányát és gombokat birizgálja...

panna:köszi :D

túl vagyunk az ebéden,bazsi halat evett és ízlett neki!megyek teregetni!

Kép
nilabali
 
 


zsu:köszi! :D

Kép
nilabali
 
 


sziasztok!

Hófordulós babáknak nagyon boldogot kívánunk!!!

Nila, olvastam, hogy járókát akarsz.. nagy reményeket ne fűzz hozzá, mert Bazsi megszokta, hogy szabadon jön-megy, szerintem nem fog tetszeni neki, hogy be van korlátozva.
Mióta Zétivel leköltöztünk a földre, azóta alig marad a járókában, 5-10 perceket maxi.
Állandóan a fenekében kell lennem, semmit nem tudok tőle csinálni, mert mindenhez mászik, minden mellett feláll.....

Az éjszakáinkat ha leírom, nem fogtok irigyelni... 3 napja szinte semmit nem alszunk, csóri gyerekem 30 percenként, jobb esetben óránként felébred ordítva, gondolom nem kap levegőt. Ilyenkor rugdos, csapkod, karmol, sír, tök kómában. Fel kell vennem, kicsit sétálni vele, hogy megébredjen, aztán visszafekszünk, cici a szájába, és újabb fél órás- órás alvás.
Ha azt mondom, hogy olyan vagyok, mint egy alvajáró, az enyhe kifejezés. Fejem szétmegy, tele vagyok náthával én is... a jobb oldalam majd beszakad, mivel Zéti csak mellettem hajlandó aludni, így a fal mellé teszem, csak a jobb oldalamon tudok aludni.

Enni semmi nem hajlandó, 2 óránként cicizünk. Egész nap fáradt és nyűgös az éjjeli nem alvás miatt.
Szóval, tök jó nekünk most. Emellett fogzik is piszkosul, nem tudom melyik készülődik, mert nem engedi megnézni, de rág és nyálzik és sír..... Az egyetlen ember, aki fel tudja őt dobni, az Száva, rá mindig mosolyog.

Hogy jó dolgot is írjak, nagyon ügyes, pillanatok alatt feláll, már le is tud szépen ülni állásból, és a a mászás is egyre jobban megy.
Pápát inteni ő is tud, édes, mikor babakocsizunk, és benéz rá valaki a kocsiba, olyankor integet neki.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Kreiszi, boldog névnapot!!!!

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


andus:sajnálom a betegséget és car éjszkákat+++++++++!
járóka pont azért kellene,mert lassan nincs olyan időpont amikor tudok valamit is csinálni,ha ébren van azért nem,ha alszik azért nem,mert felébred minden neszre,konyha közel,porszívótól ordít.....kerekes állókája van a tesóméknak,tőle kapom majd,elfér az előszobában is,így remélem legalább fél órákat ellesz benne a gyerek,hogy tudjak valamit csinálni,és könnyű lesz cibálni a kerekek miatt.remélem bejön neki,ha nem akkor továbbadjuk aztán valahogy csak megoldjuk a dolgot!

Kép
nilabali
 
 


Gyors bekukk amióta elkezdödött a suli alig van időm ....állandóan futva közlekedem :(

Először is boldog 7.iket mindenkinek !!!Boldog Névnapot és szülinapot ....

Gyors gyógyulást a betegeknek!

Julcsi neked ++++ energia és türelem !hidd el 1* vége lesz ennek a rossz szériának....sokat gondolok rátok....


Nálunk Muki feltérdel ,kúszik-mászik,és igen Ő is "sokat "alszik(most is) mert hamar elfárad a nagy seretepertélésben .Már 3*eszik fél adagot 10órai gyümi ,ebéd főzi ééés ma kapott először húsit bejön neki nagyon,és vacsira vagy főzi vagy pép kérdés mikor milyenje van. :wink: DEee mindezek mellé ugyanannyi szopi minden kaját szopival fejez be inni NEM akar...
Aztán hármas pelusról váltottunk 4-re ,igen már minifiúcska :lol:

A biztonsági autóülést rágjátok át mert én megjártam a Zsófinál (mert azt hittem minden korra más kell :oops: )ráadásul nem is jött be a gyereknek mert állandóan rosszul volt benne ....De lecseréltem azóta semmi baja sincs....Szal lehet olyat is venni ami kitart addig amíg gyerek ülésre van szükség.
Mukinak is lassan kicsi a hordozó :wink: rem még 1-hónapot kibír :oops:

naa eddig tartott a pihenőidőm Muki felkelt és mindjárt itt vannak a nagyok a suliból,kaja és Istivel tanulás....jól kezdte az évet 2 karróval...1:mert nem vitte a felszerelését
2:mert nem volt kész a lecke.(amit nem ír be azt nem is tudok ellenőrizni ,hogy készen van-e.)
Háát ez az amikor már felsős és nem az alsós tanárnéni pesztrálgatja őket ...ki is voltam akadva alsóban,hogy nem kell órarend szerint pakolni + csak azt kell hazahozni amiben lecke van mert szegény gyerek nem cipelhet 3 kg többet :shock:
Most itt a böjtje...

Kép
zümis
 
 


Andus: én is sajnálom a betegséget és a ...ar éjszakákat! Jobbulást! +++++++++++++++++++++++++

Túl vagyunk mi is az ebéden... Hanna megevett egy egész üveg sütőtök főzit, megivott hozzá cumisüvegből 60 ml vizet (nem pohárból) és utána még 120 ml tápszert :shock: :lol: Úgy tűnik a sütőtök lesz a nagy kedvenc... Holnap azért próbálunk egy kis paradicsomos főzit is, kíváncsi vagyok ahhoz mit szól... :roll:

Bogiról tud valaki valamit?

Panna
pandusika
 
 


Kérdés: mennyi egy ekkora (konkrétan 8 kg-os) gyereknek a napi folyadékszükséglete? Vagyis mennyi folyadékot kell még neki adni a főziken és gyümiken kívül? Tehát ha majd egyszer sikerül kiváltani az étkezéseket, akkor mennyit kell itatni napközben?

Panna
pandusika
 
 


Andus, nagyon sajnálom a car éjszakákat és a nyügit! ++++++++++++++++++++++++++++++

Nilabali, járókáról én is azt tudom csak írni mint Andus! Utálja Bebe! :cry:

Zümis, örülök, hogy jól vagytok!

Panna, nagyon jó étvágya vagy Hannának! :D

Enyémgyerek már több mint egy órája alszik!
zsu83
 
 


vagy=van :oops: :D
zsu83
 
 


panna:elvileg a folyadékigény kiló/150mili a tápnál,ha már kaját kiváltasz akkor nekem a védőnő azt mondta,hogy nagyon gyerek függő dolog,nekem Bazsi max.5deci tápot eszik 3kajára,ebédre 1üveg bébiétel és fél deci tea,uzsonnára egy aventes pohár tejpép két barack,és fél deci tea,többször kínálom napközben is de nagyon keveset iszik,általában másfél-két kisüveges aventes tea fogy el,ő a vizet nem issza meg,de napközben még egyszer kap gyümölcsöt,általában barackot,almát,banánt,körtét,annak is van folyadék tartalma.a védőnőm szerint,ha van rendesen pisis pelus nem baj,hogy keveset iszik.ez van nálunk,de ha jól emlékszem,akkor lkveus Vinije sokkal többet iszik egy nap,annyit mi mi több nap alatt...próbáltál már gyümilevet adni neki?lehet kapni cukor nélkülit is!

zsu:Bazsi most aludt el egy negyed órája,én most ebédelek,aztán felmosás és megpróbálom befejezni a vasalást!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Megint le vagyok maradva :oops:
Kedden Zéti visszament "dolgozni", egész tűrhetően visszaszokott, azért két hét bölcsi után egy hét megszakítás az még sok. Holnap úúúszááás :D Ma végre megvettem mindent, nagyon vagány lesz :D Az egyik óvónéni lefotózza őket és elküldi az anyukáknak e-mailben :D Kiiirály :D Teljesen be vagyok zsongva ettől, mintha én mennék. :oops: 8) 5-6 gyerek megy, két óvónő és az úszásoktató úgyhogy jó a felnőtt-gyerek arány, az oktatót agyondícsérték.

Tegnap megtörtént életem első Szülői Értekezlete :D Nem fogom fel hogy lehetünk ilyen mázlisták ezzel a bölcsivel...szerintem a kórház miatt kárpótol a sors. Hihetetlen rokonszenves a hozzáállása minden egyes nevelőnek, mindent részletesen elmondanak, alkalmazkodnak, megkérdeznek, a menüt pl a szülőkkel állítják össze közösen... (bocs jövök még)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


(aszittem anyós jött)
Szóval teljesen oda vagyok meg vissza a csapattól. A bölcsivel szemben van az általános iskola és nekik van egy anyanyelvi lektoruk, angol származású, megkérték hogy heti kétszer jöjjön át a bölcsibe :shock: :D Tudjátok azért felmerül a kérdés, hogy pl az én Zétikém aki még nem százas magyarból mit fog kezdeni az angol lektorral, de úgyis csak játszani fognak, nem hinném hogy árt, szerintem érdekes lesz neki. Meg felvettek egy új nevelőt aki úgy fogalmaztak "igazi művészlélek", gitározni fog nekik és zenés foglalkozásokat tartani. Szóval tök szuper. Zéti szépen eszik végre, a kis pocakja úgy néz ki helyreáll, és minden este van barna kód is, úgyhogy ha másért nem már ezért megérte. Nem kapott semmilyen hashajtót már egy hete, még a homeósat sem mert elfogyott :oops:

Olira is nagyon jó hatással van hogy többet vagyunk ketten, látszik rajta a különbség. Édes pofa, még mindig tökéletes evő, és az éjszakák is elviselhetőbbek mint az első fél évben. Julcsi te kérdezted, hogy van-e tej, hát 500 tuti nincs, de még valamennyi van, átlag napi 3 szopi még összejön, meg ha éjjel armageddon van akkor komfortszopi.

Apával mostmár kijövünk a gödörből lassan, nincs vele semmi gáz, csak mikor beteg olyankor huhú...nehéz vele. Amúgyis van egy természete, de ha még fáj neki valahol akkor aztán :D

Help csajok, tömegközlekedik valaki két gyerekkel :?: Nekünk a mei tai-jal lassan leáldozik a napunk, a csípőm ha tudna sikítva tiltakozna :roll: a derekam még csak-csak bírja. Gőzöm nincs hogy fogok vásárolni a mei tai nélkül, márpedig nem bírom már sokáig cipelni. A bölcsibe járásról nem is beszélve.

Most húzok, de igyekszek majd olvasni hogy képben legyek.

Puszilom minden kicsi hófordulós pofiját utólag akiről lemaradtam és köszönjük az Olis köszöntéseket is!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kreiszit is Istenke éltesse!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


HElloka,

BOLDOG NÉVNAPOT Kreiszi!!!! ÉS BOLDOG HÓFORDULÓT A BABÁKNAK!!

hel:nagyon helyes Barbika az új fülbevalójával!! Annyira tetszik!!:lol: :lol:

Andus, sajnállak Téged is a szar éjszakákért, mi is sokat vagyunk fent, kb 4-5x.....borzalom........+ Neked is ott a 2. másik gyerek,+ Te is könyvelsz ugyebár....szóval nem lehet 1x a helyzet.

Julcsi, olyan rossz lehet ilyen kiszolgáltatottnak lenni, de meddig is tart még??? Kitartást!!

Panna, én sajna nem tudom,h mennyit kellene inniuk, de biztos gyerekeke válogatja! Milyen ügyes adagot benyomott Hanna!!! Boti is egyre kevesebbet iszik és sajna a főzi adagja is lecsökkent,pedig nincs is meleg már.....

Szerencsére de aludt másfél órát, most kiváncsi leszek,h meddig nyomja kb fél órája alszik,remélem még vagy 1 órát, olyan jóóóó lenne.....

Tiszta ideg vagyok, fogalmam sincs, h hogyan is lesz, ma beszéltem a pajzsmirigyes dokimmal, nem javult a helyzet a gyógyszertől,sokáig nem lehet szedni. MIndenképp meg kell műteni,ill eltávolítani az egészet (talán), 4-5 nap kh és én szerettem volna kitolni tavaszig, hát ő nem javasolja....Hogy mi lesz itt nélkülem meg velem a kórházban....ŐRÜLET! :cry: :cry:

Kép
kaandi
 
 


ja én sem tudom,h mennyi tej van még, hasonló a szitu,mint Veráéknál, úgy megmérném 1x, csak hát nincs mérleg......lehet,h minimális az egész,aztán akkor már abbahagynám.... :roll:

Kép
kaandi
 
 


zetibebi:ez aztán igen!ilyen jókedvű és pozitív hsz-t már régen írtál!örülök,hogy minden rendben nálatok! :D puszilom a gyerkőceidet!

Kép
nilabali
 
 


kaandi.sajnálom a kórházas dolgot :cry: nem lehet könnyű dolgod!

zümis:neked is csupa rohanás az életed!nővérem dettó ezt csinálja,két gyereket cibál ide-oda egész nap és a nyakában még egy másfél éves is!nem tudom,hogy hogyan csináljátok!le a kalappal!

Kép
nilabali
 
 


szar lett a gép, valszeg a skype-ról beszedett egy vírust, iszonyat nem akar működni, alig akar bárhova is elnavigálni, mindig máshol kötök ki, és meg akar vetetni valamiméregdrága vírusírtót! Apa jön, megoldja majd! Így írni se tok ide igazán, nem is biztos hogy ez elmegy....
meghalok babanet nélkül!!!!!!! :):):)

tegnap este nagyon carul lettem, fejfájás, hasfájás, hidegrázás, torok...láz nélkül, és kis hasmenés is...most már jobb, még reggel se voltam a toppon!lehet babaneten terjednek a vírusok :)
:shock:

Vinci tök jól, alzsik ahogy kell, eszik rengeteget, jön a 3 fogacska, már igen fehéredik, és kezd bökni...éjjel alukált!!!!!!!!!!!!VÉGRE!!!!
ma evett először a csirkelevesemből, nagyon izlett neki, kivettem zöldséget, tésztát is, és összeturmixoltam...fűszer nem volt benne sok, fincsi lett.
na, majd egyszer jövök, ha rendbejön ez a gépezet...olvasni se tok, mer nem tud visszamenni az oldalak közt :(:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


de ez elment! Juhéééé! reggel óta próbálkozok írni, de nem akarja venni az adást :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Kaandi: A pajzsmirigyedet ki kell venni? :shock: Jujj! És miért?
Meddig is tart? Minimum péntekig, utána (ha jó a röntgeneredméy), akkor terhelhetem. (Ha nem, szívok tovább.) Ami nem lenne jó hír, Anyósom lelkesen jön, de lassan és észrevétlenül kezdi átvenni az uralmat. :shock: Nem rosszindulatból, de ezt szokta meg. :x Nekem meg ez nem tetszik... :( :x Csak most nem annyira akarok vitázni vele, nem a megfelelő alkalom. (Most például kijelentette, hogy Ő alszik bent a Gyerekkel. :shock: Nem kérdezte, hogy én mit szeretnék. :? )

Huhh, Zéti, ez a bölcsi nagyon szupernek hangzik. :D Állami, nem fizetős és ilyen szolgáltatások vannak? Huhh, ez azért bíztató, jó hallani ilyenről. :wink:

Zsu, Zsufi: Szundimanókat irigylem, Marci ennél kb 2 órával alszik kevesebbet naponta... :? Most is,hogy beteg. Fogalmam sincs, hogy bírja. Kíváncsi leszek, hogyha már gyorsan, szabályosan fog mászni akkor változik-e ez. (Bár ez a vetődéses technika is elég fárasztó lehet szerintem... :wink:
Zsufi, melót bírod? Ja, meg ulit is egyben? (Sokat nem unatkozhatsz... :roll: )

Andus, ohh, ez rémesen hangzik! :( Akárcsak a tegnapelőtti éjszakám... Jobbulást és gyors regenerálódást kívánok! Pápázik? Andrea Hannája is? :shock: Nagyon ügyik! :D

Adriknak jól áll a járássegítő, olyan kis elmélyülten vizsgálgatja.. :D

Ja, Pandus, Öcsém is Matyi, az nagyon jó név! Hannáról csatolhatnál mamázós videót... :) Örülök, hogy evés javul, nálunk a sütőtök és a paradicsomos krumpli a favoritok. :D

Képen nem tesóm (Ő kicsit jobban hasonlít :lol: ), hanem barátnőm, aki nagyon jól megnevetette Marcikát... :D

Amy, tessék jönni! Ezzel elbúcsúzni, hogy nem jövök egy ideig. Ejnye-bejnye! :(

Gratula álló Bazsihoz! :D Képet!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:oké,majd fényképezek,csak még nem merek messze menni,mert félek,hogy nagyot esik!persze,hogy nem a tesód,szégyellem is magam :oops: ,hisz neked ikertesód van,ugye?
anyósokat muszáj rövid pórázon tartani,nálunk is azóta van béke(és olyan szépen vasal..)és a véleményünket és akaratunkat tűzön-vízen keresztülvinni,mert a legkisebb gyengeséget is megérzik és akkor jaj nekünk :lol:
remélem jó híreket kapsz a röntgen után,sokat gondolok Rátok!

bogi:merre jársz,jól vagytok ugye?vagy most mentetek welness-ezni?

millye:rátok is sokat gondolok++++++!

Kép
nilabali
 
 


Andus, sajnálom a pocsék éjszakát, remélem, hamar kijöttök ebből a fránya betegségből!

ZVera, deeejóóóó öröm olvasni téged :D bárcsakbárcsak errefelé is lenne ilyen szuperbölcsi majd!!!

Kaandi, 4-5 nap kórház??? És neked lesz esetleg olyan lehetőség, mint Julcsinak volt, hogy a babával bent lenni?

Panna, megnéztem Adri kiskönyvének a közepén levő táblázatot, azt írja, hogy 7-9 hós korig 125-145 ml/testsúly kg, utána egy éves korig 110-125 ml/ testsúly kg a kisbaba folyadékigénye. Meg amit itt már korábban is beszéltünk, hogy egy éves korig ebből olyan 5-6 deci tejalapú táplálék legyen.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


zsu:ma írtad,hogy Bebe felborította a virágodat,nálunk már csak ez az egy volt a földön,mert ez el van barikádozva....fogalmam sincs,hogy hogyan sikerült Bazsinak eljutni mégis hozzá,de megoldotta,rögtön eszembe jutottál!



Kép rosszcsontmanó..és tudja is,hogy az! Kép ez pedig,csak úgy!imádom!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok!
Sajna, nem tudok reagálni, mert ez az ördögfióka nem hagy, szétszedi a lakást :D . Annyira élvezi a kúszást és gyakorolja a mászást, h a napközbeni alvások lecsökkentek 20-30 percre. Nagyon édes, de lehetne kicsit fáradtabb is :D .
Képek nagyon jók!
Andrew-nak boldog hófordulót!
kreiszi
 
 


stelly:ezek szerint Bazsi igen kevés folyadékot visz be!de ő sosem csinálta táblázat szerint,még a tápot sem! :roll: de én már ezen nem aggódom,őneki ennyi az igénye és kész!Adrinak tart még a lendülete kajálás ügyben?

panna:a sütőtök Bazsinál is jöhet akármikor!majd ráérez az ízekre Hanna is!

Kép
nilabali
 
 


kreiszi: :lol:

Kép
nilabali
 
 


Megszületett tegnap a kismamás jógaoktatóm kisfia :D Miksa, és otthon született :) most kaptam a mailt :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nila, édes Bazsi :D Adri is tudja már, ha rossz helyen jár: mikor elindulok utána, elkezd marhára nevetni, és dupla tempóra kapcsol :lol: nem lehet rá haragudni :D
Szerencsére igen, tart még a lendület, sőt! Ma nem tudtam elég gyorsan lapátolni a répát, állandóan tátva volt a kis szája :lol: kb 50 ml-t eszik meg így, utána viszont szigorú szájzár, fejrázás, nyöszörgés. De ez az 50 hatalmas teljesítmény a múlt heti egy kanálhoz képest, úgyhogy én nagyon örülök neki!!! :D
Na húztam vacsit főzni :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:nem is szabad erőltetni,csak addig amíg kedve van enni!jó főzést!

lkverus:jobbulást a gépednek!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?