Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Altatás, mi még este cicin alszunk el. Néha nem sikerül, ilyenkor leteszem az ágyába és max. 9 perc sírás után már alszunk is. Lekopogom eddig nincs gondunk az alvással. Igaz mi még nem alusszuk át az éjszakákat kétszer még biztos felkelünk hamizni egy kicsit :lol: :lol: :lol:
Egyébként én se vagyok híve a sírni hagyásnak. Próbáltuk mikor kisebb volt, de nem jött be. Ugyan az volt, mint Biribonéknál.
Ha nem vagyunk otthon, akkor nehezebben megy.

Suli, másoddiplomámat szeretném megszerezni építészként. van már egy főiskolai, remélem az egyetemi végzettség is összejön :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Biribon
Kitartás!!!! :P Kevin ennyi idősen, mint a tiéd, ugyanilyen volt.... alvás és hiszti-sírás terén. Úgyhogy eljön az ideje, mikor már mindkettőtöknek könnyű lesz! Ha egyszer ezt igényli, ezt "érdemes" tenni.

Hogy mire kaptam ennyi bogyót? Az összes problémámat elmondtam a dokinak: 10-12. napig tartó vérzés, hosszabb-rövidebb ciklus, köztes vérzések, emlőváladék, hajhullás, sápadtság, túlzott fáradékonyság, levertség...... - úgyhogy valami a hormonjaimmal nincs rendben, ami okozza ezeket a tüneteket és a vérzési zavaraimat. Egy hónapig kell szednem, különböző módon, és október elején kell visszamennem.

Pruci
Jó tanévet!!! És a gyerkőc bölcsibe jár? :P

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Bocsi,h.így bepofátlankodok közétek, csak tudatni szeretném veletek,h.megnyitottuk a bababoltunkat, ahol minden direkt a gyártótól származik, ezért mi vagyunk a legolcsóbbak.Utána is tudtok nézni...ha valaki szeretne bármit is rendelni tőlünk, a rendelkezésetekre állunk!Nézzetek be hozzánk! :wink:

http://atibababoltpelenkadiskont.hupont.hu/

Üdv.Timci

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

 
 

Jó estét :wink:

Mindenkinek köszönöm a kedves köszöntést!!! Nézzétek el, ha nem tudok elsőre mindenkihez szólni (kicsit puskázom egy másik ablakból), de agyam enyhén szólva is szita :oops:

Panni :D
Drukk Nektek! Én is csináltam az ovus teszteket, de azok alapján nekünk most csodababánk van, vagy én nem tudtam őket használni :roll: Volt egy nagyon jó barátom (barát barát, ha érted), s egy nagyon jó barátnőm, akihez, s akivel jöttem, így mégsem egyedül...de persze nem volt ám egyszerű az első - mondjuk - négy év 8)

Benita :D
HIpp-hipp Hurrá!!! Örülök neked, s reméljük, hogy most már kifelé döcögsz ebből a depiből :wink:

Pruci :D
szia :wink: Ha nem titok, mennyire vagy vén??? A babákok sosem akkor jönnek (illetve sokszor nem akkor), amikor számítunk rájuk :wink: Így ha esetleg mégsem sikerül lezárnod a tanévet, akkor ne keseredj el nagyon :!:

Milyen érdekes ebben a topikban azt olvasni, hogy mindenki kistesót akar, s közben meg szinte mindenki "hezitál"..... szerintem ez az amikor a szív s az ész két különböző dolgot diktál :roll: + mindig azt akarjuk, amit éppen nincs 8)

Biribon (ha van időd olvasni :wink: )
Az én Marcim sem magától alszik el, s vele is végig ott kell lenni, sőt én is jókat tentikézek a szőnyegen, az ágya mellett. Sokszor nagyon nyűgös vagyok ettől, de már a ringtatáson legalább túlvagyunk...tyúkképésenként haladunk...Nekem már volt egy-két szabad estém, de nagy szerencsém, hogy van a Kristóf, a bátyus, mert ő tud altatni, s ő jó volt már éjszaka, amikor vissza kellett altatni...s tök furi, de benne bízom a legjobban, persze csak, s kizárólag felnött felügyelet mellett vannak itthon, de egyik nagyi sem olyan "ügyes" még!!!,mint a Kristóf :lol: :lol:
Szurkolok akkor a puncihoz,hogy biztos legyen!! Rezgések érdkesek lehetnek :roll:

Annamari :D
Vicc jó, s egyben tanulságos :wink:

Danyuci :D
Kicsit irigyellek a határozottságodért :)

Zita :)
Kitartás :) Hamar babás leszel!! Szabi mennyi idő után kopogtatott???

Kri :D
Miért ne jönne össze az a diploma???? Te is ügyi vagy, hogy baba mellett tanulsz!!

Mi ma voltunk dokinál, s hááát sokkal nem lettem okosabb, bár doki szerint minden ok...elvileg ma vagyok 5+2, s láttunk egy petezsákot, mely 0,54cm, s még nem látszott benne semmi....Marcival majdnem ennyi idősen már látszott egy 2mm-es embrió :roll: két hét múlva kell menni legközelebb....most próbálom még nem nagyon beleélni magam, de már elmondtuk a Kristófnak, s a nagyszülőknek (fogadtatás egészen jó volt, bár anyukám, s Kiki arckifejezésében volt egy kis kétség :roll: )
Tünet továbbra sincs, illetve pici mellfeszülés, s hááát nem tudom, hogy a pocakbabának, alias "Pötyinek", vagy a rácsos ágyban szundikáló Tesónak köszönhető, de délutánonként jön az álomkor rendensen :lol:

Jó éjt, megyek is aludni,mert ki tudja, hogy hányszor kelünk éjjel :roll:

:arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Benita! Októbertől kezdjük a bölcsit, addig anyuékkal van. Reggelente nagyon rossz, m annyira sír, h "anya, deje vissza!", majd megszakad a szívem.

Szilvi! 36 leszek, de nem is ezzel van a baj, hanem a távházasság és h nem tudom h mi lesz belőle. Jövőre mer-e váltani a férjem és utánunk jönni Pestre vagy sem... Meg hát sokunk kedvence: az anyós. Szóval, valszeg "csak" egy félsz van bennem és azért érzem azt amit. De jó neked h a nagyfiadra így lehet számítani! Ez annyira ritka manapság! A babával meg minden rendben lesz!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Zsófi már 21 hónapos volt, mikor elkezdtük az egyedül alvást erőltetni, korábban nekem sem ment volna ám :)
Vendég
 


Szilvia!

Határozott??? Mire gondolsz???

Nekem is jól jönne majd jövőre egy Kristóf :wink: fiúban ritka a jó pesztra :lol:
danyuci
 
 


halihó Mindenkinek,

kicsit eltűntünk, mert péntek óta beteg Boldi.lázas, folyik taknya nyála, köhög...éjjelente nem alszunk, bár nappal sem nagyon tud szegény, végig nyöszörög közben.ma nézi meg a doki.
képzeljétek, vasárnap reggel arra keltem, hogy megnőtt a hasam!!!ez most nem vicc.szombaton még nem volt semmi, vasárnap reggel meg éreztem, megsimiztem, és ott volt!!!!jó nagy dudor!plusz éjszaka annyira fájt a cicim, mint mikor szoptattam, és tele volt tejjel és félálomban megtapogattam, és hirtelen nem tudtam, hogy akkor most szoptatok-e vagy sem...azóta is úgy feszül, nő folyamatosan, már aludni is csak melltartóban bírok.

látom, sokaknál nem egyszerű az altatás.de addig jó, amíg ilyen problémák vannak "csak". :D

Helen Doronra mi is járunk, 1 éves kora óta.én nagyon szkeptikus voltam, a férjem unszolt, hogy legalább próbáljuk ki. jó kis csapat rázódott össze, a gyerekek abszolút egy korosztály, csak a csaj nem túl szimpi, aki tartja.....ezért most a többiek ki akarnak válni a csoportból, és keresni egy magántanárt.ennek lesz az a vége, hogy aztán senki nem fog járni.de akkor sem dől össze a világ.a kistesó miatt amúgyis max.márciusig vittem volna.

mjost megyek főzök egy húslevest, hátha eszik belőle a Drágám.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti, jobbulást Boldonak, remélem hamar kilábaltok belőle...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma megyek UH-ra nem tudom miért, hiszen még nem töltöttem be a 16 hetet az AFP-hez, de máskorra nincsidőpont, szerintem lesz majd még egy köröm, de akkor potyázom egyet...kicsit itgulok, mintha az elsőre mennék...nem tudom miért :oops:
danyuci
 
 


Danyuci:Minden rendben lesz az uh-n. :D :D

Moti:Kisfiadnak jobbulást kívánunk!
Nekem a sógornőm mondta tegnap,hogy "úristen mekkora a hasam".
Nekem nem nagyon tűnik fel.
:D

Én holnap megyek a védőnőhöz.

Csajok hova mentek a 18.heti uh-ra?????

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


DAnyu,

irigyellek az uh miatt, olyan jó látni mindig a kicsi Embert. :D én 2 hét múlva megyek, én sem leszek még 16 hetes.illetve a gép szerint igen, de én tudom, hogy nem.
A hasam egyébként csak azért tűnik nagynak, mert előtte totál lapos volt, úgyhogy ahhoz képest most olyan, mint a "normál".de ez magamhoz képest már nagy.nem mintha zavarna.sőt.olyan jó simizni.
a 18.heti uhval kapcsolatban mi gondolkodunk.....ugyanis a kórházban a 12 hetessel is annyit vártunk, hiába volt időpont, másfél órát váratott az orvos, majd letolatta velem a bugyit, holott csak hasi uht csinált...és úgy belenyomta a gépet a hasamba, hogy még másnapis fájt a helye!mondanom sem kell, férfi volt.....
szóval, a férjem kiakadt, és azt mondta, menjünk el inkább magánrendelőbe a 18.hetesre, és legfeljebb fizetünk, na bumm.úgyhogy ha valakinek van tippe, örömmel fogadom.

KépKépKépKép
moti
 
 


Biribon Szia!

Sokat gondoltam rátok,nagyon örülök h minden rendben veletek!!!

Hát megpróbáljuk azért most is a Czeizel módszert :wink: Szépen erősödik az LH-m..sztem kedd vagy szerda lesz tuti pozi.Az biztos h beleadunk apait-anyait :oops: :wink: nagyíon jó lenne ha hamar sikerülne.

Alvás:emlékszem h Lucánál soha nem volt egyszerű az alvás.Sajna vannak gyerkőcök akiknke egyik séma vagy módszer sem válik be mert egyszerűen rossz alvók,vagy kevés az alvásigényük.nekem szerencsém van mert Olika simán elalszik...tul.képp belealszik a tápivásba..úgy alszik el hogy a szájában a táp..tudom van aki ettől szörnyűlködik de nekem mindhárom srácomnál ez vált be...aztán a nagyok kb.2 éves korukban elhagyták a cumisüveget és onnantól maguktól elaludtak a mese után.Olika még simán a cumisüveggel-táppal alszik el délben és este is.Nálunk az is fontos h nagyon le kell kinnt az udvaron fárasztani Olikát...nem is tudom mi lesz télen??!!

Nagyon igazad van hogy nekem nagyon sokat jelent hogy anyu ennyit tud vigyázni a srácokra és mindhárom tud pl.aludni is nála.Pénteken is ott aludt mindhárom és olyankor van egy kis szusszanásnyi időnk apával is egymásra ami tényleg nagyon kell.Bízom benne h ahogy Luca nagyobb lesz majd te is rá bírod bízni a nagyszülőkre..és a picit tessék odaszoktatni egész pici korától a nagymamákhoz-nagypapákhoz :wink: Én vallom h szoktatás kérdése is...Én mivel egytemre jártam már a Márk születése után 4 hónappal direkt úgy szoktattam anyuhoz mert tudtam hogy sokat kell rá bízni a suli,vizsgák miat...Jó persze nem volt neház szoktatni mert anyu is nagyon akarta és partner volt benne :wink: Szal mindhármat úgy szoktattunk hogy simán ellegyenek anyuval és ott is aludtak fél éves koruktól h azt is megszokják.
Amúgy meg tündéri a te Lucád és kivánni se lehetne aranyosabb és szebb kislányt!!!!!!!!!

Annamari!

A vicc szuper!!!

Köszi a bíztatást,bezsebelem...és ha majd eljön az idő tízszeresen adom vissza :wink:

Benita!

Akkor mostmár jó kezekben vagy a gyogyikkal.

Pruci!

Értem...remélem apa utánatok megy hamarosan!!!!!!

Szilvi 72!

Eddig nekem mindig bejött az LH amiket mutatott..én mellette hőmérözöm is és mindig igazolta a kettő egymást....remélem most is :wink:

Akkor is belevaló csajszi vagy hogy kimentél a kisfiaddal!!! :wink:
Anyukád is kinnt él veletek?Csak mert úgy írsz róla.

Danyu!

Kiderült ma Maszatka neme?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak pénteken megkaptuk a kulcsokat és hétvégén a házban voltunk, plusz vasárnap anyuéknál szüret volt, aznap itt is-ott is... Egyszóval időm volt nulla.
Ma nyugisabb nap van. Holnap férjecském szabin lesz, megint egész nap ott leszünk. Szerelik a riasztót, azután festenek, barkácsolnak. Jövő hét végén remélem költözünk! Juj de várom már!!!
Lillusnak hatalmas szobája lesz, kert, homokozó...
Most a belvárosban lakunk, mindenhova gyalog járunk. Házunk pedig a város szélén van. Mindkettőnknek van kocsija, nem kell buszozni, de mégsem tudunk "csak úgy" leugrani a boltba pl., ez furcsa lesz. Viszont csend van, béke és nyugalom, zöldövezet, fák, bokrok, nem messze parkerdő, szuper lesz!

Kismamiknak gratula a kerekedő pocikhoz! Én is, én is!!!

moti: jobbulást Boldinak!

pruci: elismerésem Neked! Én nem bírnám ezt a távházasságot! Így én is hezitálnék...

Panni: mennek a drukkok négyeskéhez!

Zita: kitartás! Izguljunk tovább együtt!!!

Alváshoz: én sosem eröltetem. Lillus csak alváshoz cumizik. Ha látom rajta, hogy álmosodik, akkor odaadom neki a cumiját és az alvós nyusziját, kb. 10-15 perc múlva vagy bekéreckedik az ágyába, vagy éppen a földön, a mi ágyunkon, vagy ahol van elalszik. Van úgy, hogy csak egyszer egy nap, de néha kétszer is alszik. Van amikor 1 órát, van amikor hármat.
Este jó éjt tápot kap cumisüvegből, utána berakjuk az ágyába, apa énekel neki altatódalt és pár perc alatt bealszik. Van úgy, hogy már a cumisüvegen alszik.(Pl. ha csak délelőtt aludt).
Engem nem zavar, hogy nem azonos időben alszik napközben. Ettől függetlenül tudok tervezni, mert bárhol elalszik.

Mennem kell főzöcskézni.

Szép napot mindenkinek!

Évi és a szundizó Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Moti, kisfiadnak jobbulást.

Uh-ra váróknak, ha magánba mentek akkor é a bolgárkerék utcai magánrendelőt ajánlom.
Nagyon szuper gépeik vannak, tapasztalat.

A mi hónapunk se zárult sikerrel, sajnos. De ne feledjétek
babásodásra fel

Szilvi, örülök hogy minden rendben. Várjuk a további fejleményeket.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri,

köszi az ajánlást, utánanézek.Te is ott jártál ezek szerint?
és elfogadják a kórházban a magán leletet is?
Lillanyuci, gratula a költözéshez!!!!!ez tök izgi.mi ugyanígy költözünk Szentendrére 3,5 éve.város, minden 2 percre, most meg semmi sincs 10 percen belül.de megéri!!!!!én imádom!mióta Boldi van, azóta meg főleg!néha mikor Pesten játok, és tiszta húgy és sz.r az utca (és nem elsősorban állati eredetű!!!!), akkor mindig arra gondolok, hogy de jó, hogy nem szagoljuk ezt.....
ja, és a költözéssel kapcs. egy csomó ismerősömnek költözéskor, vagy után fogant a babája!!!!!hátha!!!!egyik barátnőmnek az első új lakásban töltött éjszakán.
Panni,
szerintem Ti hamar sikerrel jártok, lehet, hogy 2 hét múlva már teszttel jössz. :D :D :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Nálunk az altatás azért vált fontossá, mert Zsófi 15 hónapos korában ült utoljára babakocsiban, szóval babakocsiban nem tud aludni. Így viszont tudnom kell, mikor alszik. Most tök jó, hogy fél kettőtől alszik fél négy-négyig, tudok tervezni :) Fruzsinak még mindegy lenne, viszont ő nagyon fix rendben csinál mindent, szereti a rendet :)
Vendég
 


moti, Szentendre nagyon szép, jó lehet ott lakni :)
Vendég
 


Panndi,
Fruzsi egy "álomkislány"!. :D komplett napirenddel, 4 hónaposan!!!ezt nevezem.ismerek olyat, akinek még 1 évesen sincs.

Szentendre tényleg nagyon szép, szeretek itt lakni. az egészségügy csapnivaló, de az máshol is az.úgyis nagyrészt ismerős orvosokhoz, vagy magánrendelőbe járunk.a gyerekorvosunk viszont egy főnyeremény, és az a lényeg.igaz, ő nem helyi, hanem fogadott, de az nem érdekes.mindjárt jön megnézni Boldit.
Kincsem 11 óta alszik a kanapén a nappaliban.ilyen még sosem volt, látszik, hogy nincs jól.a kanapén még sosem aludt el.

KépKépKépKép
moti
 
 


Fruzsi tényleg hihetetlen, én nem gondoltam volna, hogy ilyen is van. Zsófit altatni kellett nagyon sokáig, Fruzsinál egyszerű: délután kettőkor beteszem az ágyába ébren, és ő elalszik :shock: Zsófit nagyon sokáig hurcolásztam esténként :lol:

Jobbulást Boldinak!
Vendég
 


Moti:Én épp ma jelentkeztem be az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba,ez is magán.Mindkét barátnőm pocakos ők már voltak,nagyon megvoltak elégedve.

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Masztaka marad továbbra is Maszatka...az AFP-t viszont megcsinálták, nem gond, ha nincs 16 hetes...ki érti ezt, aztán lehet izgulni az eredmény miatt...bár a doki szerint szart sem ér...na köszi...

De olyan jó volt látni..már olyan nagy és mozog és táncol és és és olyan BOLDOG VAGYOK :lol:

Évi, a költözés után szuper kis helyetek lesz...mi talán 2-3 év múlva költözünk :cry:

Panndi, büszke lehetsz a lánykáidra :lol:

Panni és Kri, hajrá :wink:
danyuci
 
 


Pruci :D
Távházasság - :cry: , én sem nagyon tudom elképzelni,hogy egy ilyen helyzetbe babót vállalnék :roll: Most már emlékszem, hogy olvastam róla, hogy milyen .... anyósod van :cry: Petra hogy viseli Apa nélkül??

Danyuci :D
Pl. az altatásra, s ahogy írod, hogy nem engedsz az elveidből :wink:
Kristóf most éppen Marcit altat, mert Marci kiküldött a szobájából 8) , hogy neki Kikike kell!!
Az, hogy nem látnak semmit az UH-n, még akár jelenthet csajszit is :roll: Biztos, hogy jók lesznek az eredmények, de azért drukk Nektek!! Képet kaptál??

Moti :D
Jobbulást Boldinak!! Reméljük, hogy gyorsan túl lesz rajta!
Én csirkepörit főzök....kíváncsi vagyok, hogy eszik-e belőle Marci :roll:
Szentendrére én is mennék :wink: Még megvan az a jó kis lángosos, ahova macskaköves úton kellett felbandukolni a sétáló utcából???

Panndi :D
Azt mondják, hogy a második babák sokkal nyugisabbak, mert vhogy eredendően "tudják", hogy nincs már rájuk annyi idő :roll:

Szilvi :D
Én Marcussal a Baross utcában voltam anno kétszer is, s nagyon meg voltuk velük elégedve! Bár nem tudom, hogy ők foglalkoznak-e genetikai UH-val is, vagy csak "szórakoztatóval" :roll:

Lillanyuci :D
Én nem szeretem a mi teraszunkat, de a te leírásod alapján még kedvet is éreznék, hogy én is költözzek :wink: Én sosem ragaszkodtam a kerthez, teraszhoz...nekem csak plussz nyűg :oops:

Panni :D
Visszaolvastam, hogy mit írtam 8) Anyuval Skype-on beszéltünk (a másik nagyikkal is), ezért láttam az arcát. Nem lakik velünk, de most, hogy Apu már nincs közünk, sokat lesz itt kint....hááát nem mondom, hogy nem félek a helyzettől....vagy nagyon jól elvagyunk, vagy nagyon nem :roll:
Hamar újra lesz babó a pocidban!! +++++++++++ mennek a drukkok honap-holnaputánra!!
LH tesz - akkor én voltam béna....viszont most azt "használom" ellenőrző tesztként, ugyanis olyan szép erős a tesz csík rajta, mint amikor előjelezte a pozítiv tesztet, s így egy kicsit mindig megnyugszom...

Arról tudtok valamit, hogy ha baj lenne, konkrétan nem lakna senki a petezsákban, akkor is magas marad a hcg szint a szervezetemben?? :roll:

Na megyek a dolgomra..Kritóf elaltatta Marcit :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi,
kösz a tippet, mikor mész?csak azért kérdezem, mert hátha még van idő, hogy elmeséld, tényleg jó-e....én ezt az egyet nem terveztem eddig, mármint az istenhegyit, mert több ismerősömet össze-vissza ijesztgették, hogy beteg lesz a gyerek, és közben egészségesen születtek.....ez nem hiányozna azért.de hátha csak hülye dokit fogtak ki.
DAnyuci, olyan jók ezek az uh-k.én is vágom már a centit. :D
Szilvia, a lángosos megvan még, továbbra is nagyon népszerű!sokan járnak ki szinte csak ezért. :D a csirkepörit én is szeretem!nokedlivel. :D ubisalival.hm....
hcgs infom sajnos nincs...én arra tippelek, hogy egy darabig marad magas.de ez úgysem fog érinteni senkit, úgyhogy mindegy is!!! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Moti! Boldinak jobbulást!!! Én annó a 4dgenesis-ben voltam. Szerintem teljesen korrekt volt.

Szilvi! hcg-hez nem értek, de tuti h minden rendben van! Főleg ha szép, erős csíkok vannak!
Petra egész jól elvan apa nélkül, biztos nagyon hiányzik neki, néha emlegeti, de nem nagyon sír utána...

Lilla! Izgi ez a költözés!

Panni, Kri és mindenki! Hajrá!!!

Én is szeretnék kerekedő pocakot! (bár most is kerek, de nem baba miatt :oops: )
Most épp a nagyon akarok babát napjaimat élem... Néha úgy érzem h ha egyedül is kell nevelni, akkor is akarok még egyet. :oops: :oops: :oops: Tudom, hülye vagyok

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Szép estét mindenkinek!

kri: éljen az optimizmus! Babásodjunk!

moti: köszi a biztatást! Remélem a költözés utáni babásodás minket is érinteni fog!
Szentendre szerintem is szép. Pár évvel ezelőtt voltam ott esküvőn, meg tavaly is voltunk ott a skanzenben. (vagy ban :-) )

panndi: tényleg szuper, hogy kialakult napirendetek van! Nálunk csak evés terén van napirend. De mivel Lillus bárhol elalszik, nem bánkódom miatta.

szilvi17: én fehérvári vagyok, de arról a központról én is csak jót hallottam. Még itt is.

danyuci: nem úgy volt, hogy most vettetek Ti is másik otthont?
Örülök a boldogságodnak!

szilvia72: hcg szinttel kapcsolatban nem tudok hozzászólni. Magyarul: fogalmam sincs. Boni biztosan tudná...

pruci: nem vagy h.lye. A vágyad a tesó után nem változott. Ez nem baj. Apa meg úgyis visszatalál hozzátok!

Ma Lillus előbb lefeküdt. Mivel délután nem aludt semmit, 8 körül már csetlett-botlott, így hamar fürdés, alvás.
Képzeljétek, még mindig a kis kádjában fürdik. A nagyban egyszerűen nem marad meg, sír és ki akar jönni. Mindent megpróbáltunk, együtt fürdést is, de nem tetszik neki. Ennek csak az a hátulütője, hogy ha nem alszunk itthon, akkor vinni kell a kádat is :o . Ez van.
Van esetleg ötletetek? Hogyan szoktassuk a nagy kádba a gyermeket?

Mentem, vár az ágy, meg a Szökésben Michael és Lincoln.
:lol:

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


ZSiga egyedül megy

http://www.youtube.com/watch?v=JXItZAwwePo

Tiszta őrület Zsiga módra

http://www.youtube.com/watch?v=KS7k5Jdp8Pk



reggel jövök bővebben

:oops:
Vendég
 


Sziasztok!

DAnyuci kitartás, hamar eljön a beköltözés hidd el!

:lol:

Lillanyu juj de jó is lesz akkor! nagyon sok ismimnél a tesó az új házba beköltözésre várt :wink:

Szilvi a Hcg lassan ürül a szervezetből..de te ilyenenl ne foglalkozz! lazits! :twisted: :wink:

Pruci nehéz helyzet a tiétek. :roll:

Alvás: nálunk a délutáni délelőtti alvás kizárólag bbakocsiban megy ringatás tologatás nélkül. tehát be a kocsiba és mán alszik is

próbáltam mán kiságyba, de vesztettem. azt a hisztit!

este ha leteszem pikkpakk elalszik magától és mostanában csak hajnalbna kel egyszer

:lol:

vidám percek

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
Vendég
 


Boni
Szupcsi ez a recept!!! :mrgreen:
És Zsigacsiga nagyon ügyi baba!!! :D :D

Danyu
Nagyon örülök a boldogságodnak! :P Hihetetlen, h repülnek a hetek!!! Kapunk egy pocifotót???

Lillanyu
Tudod, h én most is szurkolok neked!
.....és minden hajrázónak!!! :P :P :P :P
Fürdetés: én először a kiskádat beletettem a nagykádba :roll: és úgy fürdettem. Aztán együtt fürödtem a nagykádban Kevinnel..... így nem félt. Azóta is együtt fürdünk, már alig férünk el, sokszor ki is küld :lol:

Pruci
Meglátod, hamarosan megnől a pocakod neked is!!! :wink:

Benita

Kép
benita76
 
 


Boni
"Tiszta őrület" ez a gyermek! Annyira édes, már 3x is megnéztem a videót. Édes szíve..... - gondolom most hajszolja a köröket ezerrel. :lol: :lol: :lol: Ilyen esések nálunk is vannak még mindig. :D

YouTube-ra hogyan lehet feltenni?

Benita

Kép
benita76
 
 


Szilvi72!

Ha netán baj van akkor csökken a hcg fokozatosan(ezt azért is tudom mert nekem sajna ez volt a nemrégi vetélésnél)DE te ne gondolj ilyenre,nem lesz semmi baj!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szilvia72

Mi ez a felesleges para?????? :shock: :shock: :shock: Miket gondolsz? Miért lenne üres a petezsák? Honnan jön ez a butus gondolat? TEssék elhessegetni!!!!! (irgum-burgum :evil: ) Ott van az a babuci, ne félj!!!

Benita

Kép
benita76
 
 


Kevint ma viszem dokihoz, mivel nem múltak el a kiütései, sőt egyre csúnyább! Eddig a dokink szabin volt, nem akartam mással is megnézetni. Remélem nem vmiféle allergia!!! Szegénykém úgy néz ki, mint aki bárányhimlős, azzal a különbséggel, h nem mindenhol van a testén. Vakarózik ezerrel, és már néhol kisebesedett neki. :(

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita, kiütése??? Ez nem hangzik valami jól...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem Kevin hamar meggyógyul :roll:
danyuci
 
 


SZilvia, a határozottság muszáj...a kistesó miatt meg pláne, saját magamnak könnyítem meg a dolgot. :wink:

Évi, persze nemrég vettünk házat, de kb 2 év, mire felújítjuk :cry:

Boni...Zsiga jaj...nagyon kis édes :lol:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Boni, nagyon jók a videók. Nagyon ügyes Zsiga :lol: :lol: :lol:

Szilvi72, nem lesz semmi gond. Próbálj pozitívan gondolkodni +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Benita, szegény Kevin. Remélem hamar meggyógyul. Zsombin is volt már kiütés, de szerencsére 3 nap alatt el is múlt. Nem is tudjuk mitől lehetett.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Boni! Nagyon klasszak a videók! Látom nálatok is megy a virágok piszkálása... Nagyon kis ügyes Zsiga!!! Köszi a receptet! Nagyon tetszik, lehet h majd kipróbálom:wink:

Benita! Milyen kiütések??? :shock: :shock: :shock: Szegénykém, hogy viszkethet neki ha már sebesre vakarta... Mit mondott a doki?

Fürdetés nálunk úgy ment h kb 10 hómapos korától nem volt hajlandó belemenni a kis kádba, hanem velem fürdik a nagyban. Szerencsére Petránál könnyen ment.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Köszi lányok az altatásos hozzászólásokat. Örülök, hogy nem vagyunk teljesen egyedi eset. :)

Benita! Úgy legyen, hogy eljön a könnyebb időszak. :)

Szilvia! Persze, hogy olvasom. :wink: Olyankor mindig visszaolvasok, ha esély van rá, hogy még reagálnak nekem, hogy nehogy kimaradjon. hát, igen. Legalább a ringatást mi is elhagytuk. De így meg elég sokáig tart az elalvás. Bár néha volt egy-egy reménykeltő rövid altatás is. :)
Nekem mindkét baba ovutesztes hónapban jött össze, szinte rögtön. De persze lehet egyébként is összejött volna, mert ovuteszt nélkül még nem is próbálkoztunk - valahogy kíváncsi voltam rá. Minden esetre azért nekem hasznosnak bizonyult a teszt.
És ne izgulj, elég korán voltál dokinál, ilyenkor még természetes, hogy csak petezsák látszik. Én direkt csak a 7. hét után mentem, hogy már legyen baba és szívhang.

Pruci! Átérzem a távházasság problémáját. Férjemmel mi is majdne abban élünk, csak ő hazajár aludni. És heti 1 nap van itthon (hullafáradtan). Hétközben naponta minimum 16 órát van mindig távol... :( Néha kicsit betelik a pohár.
Lucával mi is kb. úgy kezdenénk majd jövőre a bölcsit,mint ahogy Petra. Reméltem pedig, hogy akkor már könnyebb lesz az elválás...

Moti! Vicces lehet ahog yegyik napról a másikra megnő a hasad... :lol:
Boldinak jobbulást!

Danyuczi! Örülök, hogy mindsen rendben volt az UH-on. :) AFP-re én csak jövő héten megyek.

Szilvi! Én is az Istenhegyire megyek genetikaira. Én Lucával is ott voltam kombinálton, genetikain és most tesóval is. nagyon elégedett voltam velük.

Panni! örülök, hogy ilyen hosszasan írtál! Hajrá! Gondolok rád! Gondolom, most kellemes napokat töltötök apával. 8) :wink:
Nálunk nem is a szoktatással van baj. Sokat van a nagyszülőknél Luca, csak egyszerűen sem szusszal nem bírta édesanyám az örökmozgó Lucát, sem altatni nem tudta...
De te nagyon ügyesen hangolod össze a családot és egyéb dolgokat!

Lillaanyuci! Nem lesz könnyű kicsivel költözni, de szerintem megéri! Ég és föld különbség lesz! Mi nem tudnánk belvárosi lakásban élni. Nekem nagyon fontos a kert, az önálló ház, hogy ne függjek a szomszédoktól, stb.

Panndi! Remélem, nálunk is könnyebb eset lesz a kistesó. :)

Boniko! Zsiga nagyon ügyes! Aranyos ahogy felfedez a kertben. :)

Fürdetés. Nálunk simán megy a nagykádban. Nem is volt szoktatgatás. de mostanában sokszor zuhanyzás megy. Ma pl. 3-an zuhanyoztunk egyszerre... :D Szerencsére jó nagy, épített zuhanyzónk van, 2 csappal és zuhanyrózsával. Luca is beáll az egyik alá és én is. Nagyon élvezi, alig akar kijönni a zuhany, vagy a csap alól. :) Nekem egyszerűbb, gyorsabb és az én mosakodásom is le van tudva. :) A közös kádban fürdőzés nekem annyira nem jön be. Egyrészt előtte nekem mindig le kellene zuhanyozni, az plusz bonyodalom, de még úgy sem esik annyira jól, hogy az én vizemben ázzon...

Benita! Kiütések mondjanak le! Nálunk most Luca puncija lett most iszonyú piros. Soha ne volt még ilyen. :S Már dokin gondokozom...

Ma (illetve már tegnap) volt a házassági évfordulónk, így a szüleimet ide hívtam, hogy este ők legyenek Lucával. Mondjuk nem volt túl sok időnk, mert férjem 1/4 9 körül ért haza a munkából és 4-re megy, hajnali 1/2 3-kor kel... Szóval képzelhetitek milyen nagy kedve lehetett évfordulózni... :roll:
Minden esetre 11 után amikor hazaértünk még nagyban ébren dumált fent a hálóban Luca édesanyámmal. Végül 11.35-kor átvettem az altatást, aztán 10 perc múlva aludt. Persze a 2 órás altatás alatt már eléggé kifáradhatott, elálmosodhatott. Igaz közben volt peluscsere, meg még motorozás a nappaliban 10 után...
Szóval nem volt olyan nagyon sikeres ez a nagyszülői altatás. De legalább pillanatra sem hiányolt minket Luca. Amikor a hálóban hagytam édesanyámmal és elköszöntem tőle, jó éjszakát kívántam neki, akkor integetéssel elbúcsúzott tőlem. :) Szóval már ez is jó.

Na, jó éjt! Elnézést, ha vkire nem reagáltam.

Ja, most már annyira jól vagyok az első trimeszterhez képest, hogy tegnap füvet is vágtam, úgy, hogy közben Lucát is felügyeltem és ki sem fáradtam. :) Első trimeszterben össze akartam esni a fáradtságtól és iszonyúan fájt a keresztcsontom.

Itt van két kép a kert feléről, még csak ott van szépen füvesítve, a másik felében még átalakítások vannak. (Bár még ebben a felében is lesz jócskán átalakítás.) Jó dolog a kert!
:D
Kép

Kép

biribon
 
 


Jó reggelt!

Hát igen a kertes ház! az nekem is az álmom, de másfelől amilyen fostinger vagyok össze csinálnám magam éjjelente ha egyedül maradnék a gyerekkel. még emeletes kecóban is ilyen esetben nagykéssel alszom el hét lakattal zárva az ajtót :oops:

borobon de ez a kert gyönyörűséges!örülök,hogy jobban vagy

benita szegény Kevin :cry: remélem találnak olyan kencét ami hamar elmulasztja

ja fürcsi nálunk babakádban megy mert a fürdőkád kész korcsolyapálya. viszont eddig ami volt forma öntött(OK BABY) abba simán leült) most amit elhoztunk anyuéktól mert a másikba már nem fért el, abba nem hajlandó leülni :roll:
Vendég
 


Jó reggelt :)

Fürdetés: szoktatás nálunk sem volt, 3 hónapos korukban mentek a nagykádba, most együtt fürdenek a lányok :)

Házassági évfordulóhoz gratila :)
Nekünk most lesz a harmadik, a Trófeába megyünk, de gyerekestül :)
Vendég
 


Sziasztok!

Biribon, Panndi házassági évfordulóhoz gratulálok. :D :D :D

Fürdetés kb. 3 hónapos kora óta a nagykádban fürdik Zsombi igaz csak hétvégén, mert nagyon nagy a kád. Egyébként meg a kiskádja van belerakva a nagyba és mivel szépen űl így el is fér benn no meg a játékok is :lol: :lol: :lol: Amíg csak feküdni tudott akkor csak a nagykádban fürödtünk, mert a másikban nem fért el és állandóan beverte a lábát. Ugyan is én fiam állandóan lábtempózik, meg fröcsköl a kezével. Nagyon cuki. Azt hiszem az úszással nem lesz majd problémánk.
Kád csúszása ellen használjatok csúszásgátlót.
Mi megtanítottuk Zsombinak, hogy nem szabad felállni a kádban. Most viszont, hogy már kapaszkodás nélkűl is megy néhány lépést a kádban is magabiztosabban megáll és nem csúszik el.
Hú kicsit hosszú lettem. :oops:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Nekünk volt egy időszak, hogy Zsófi csak állni volt hajlandó a nagykádban. Kb két hónapig úgy fürdött, olyan hét hónapos korától. Aztán ennek is vége lett :)
Vendég
 


Hahóóó!

Most mentek el a rendőrök...betörtek a hátunk mögötti házba, persze mi semmit nem hallottunk, még a kutya sem...
Pont Boninak akartam mondani, hogy nem kell ennyire parázni...erre tessék, jobb félni, mint megijedni :?

Egyébként én októbertől áprilisig teljesen egyedül vagyok itt az üdülőövezetben, azért is hozzám jönnek folyton a zsaruk, meg amúgy is mi jelentünk be minden betörtést...szóval a kutya nem hülyeség, de én még sosem féltem...mindig tudom hogy ugat, ismerős vagy ismeretlen jön, csak sétál valaki...szóval azért én szeretek itt lakni, de mostantól jegyzetfüzettel megyek sétálni, aztán írom a rendszámokat...erre kértek, ez van, csak az a ciki, hogy nagyon sok szerelmi légyott helye az övezet őszi-téli időben mert ugyebár senki nem jár erre...papíron....és ezt mindenki tudja. Mindenesetre meg lehetne zsarolni már pár embert jó kis pikáns képekkel...de ehhez sem gyomrunk, sem energiánk sem metalitásunk nincs...azért lakunk itt, mert nyugalomra vágyunk, és nem akarunk senki emberfiával foglalkozni...

A fakabátok aranyosak voltak, nem félek itt egyedül, mondom nem vagyok egyedül a kisfiam alszik, a pocakomban is lakik valaki, na meg kutya, macska...népes tábor...
Azért legyek óvatos, ilyen fiatalon...vigyázzak magamra...mondtam van pánikgomb a riasztónkon, ha majd unatkozom megnyomom, hogy jöjjenek beszélgetni...csak mosolyogtak :roll: Na jó...annyira nem vicces a dolog, megígértem, hogy jobban figyelek, és ők is gyakrabban jönnek, főleg, most hogy tudják én mindig itt vagyok...vigyáznak rám :oops:
danyuci
 
 


Á...kicsit elkalandoztam az előbb...

SZóval nálunk is fürdés a kiskád a nagykádban, mert a nagykádban esik-kel, annyira csúszik, de nem reklamált még ellene...meg az a lényeg, hogy egyedül legyen és tudjon játszani...Apa néhányszor próbálkozott, de kiküldte, mert nem fértek el a kacatok.
danyuci
 
 


Ja, és voltam doktor bácsinál...amióta nem szopizik Gabus, Maszatka nagyot nőtt, szerinte végre utolérte a korát és végre nem kisebb...HURRRÁ!

Boni, esetleg, ha küldök át pár képet Neked emailben lekicsinyíted, vagy felteszed mert nekem nem engedi...béna vagyok :oops:
danyuci
 
 


Ma ebéd közben a fiam elaludt az etetőszékben... :lol:
danyuci
 
 


Panni!
Hajrá, hajrá... !!! :lol:
És a többieknek is BABÁSODÁSRA FEL!!!


Benita!
Jobbulást Kevinnek!

Biribon!
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!!! Nagyon szép a kertetek. Mi 3 éve költöztünk emeletes házba, én akkor hallani sem akartam családi házról. Most, ha újra költöznék, biztos családi házba mennék. Itt szinte lehet hallani az összes szomszédot. (ég, ha vmelyik pukizik, azt is áthallani :lol: )
Bár biztos félnék először, de a szomszédokat nem kéne hallgatni.

Nálunk már nem emlékszem, hogy Levente mióta fürdik nagykádban, de először apával fürdött, majd mi is beletettük a kiskádat a nagykádba, s ha már biztonságosan ült, akkor fürdettük a nagyban. Réka 7 hónapos korától fürdik a nagykádban, persze Leventével együtt.

Kép Kép Kép Kép

Bár most már sokat vitatkoznak, összevesznek a játékokon, egymást leborítják vízzel, de jól elvannak. :lol: :lol:

Ma mérges lettem az óvónőkre, mert egy másik anyukától kellett megtudnom, hogy a fiúkat el lehet vinni az iskolába focizni. Azt mondta, hogy 2 hete osztották ki a papírokat.
Amúgy is beszélni akartam velük, mert Levente még mindig nem hajlandó megszólalni az oviban. A gyerek orvos javasolta, hogy beszéljem a dolgot az óvónőkkel, hogy egy kicsit foglalkozzanak vele többet. Ez már a 3. év, hogy oviba jár. 2-szer járta a kiscsoportot, s most meg középsős.
De akárhova megyünk, be nem áll a szája, mondja reggeltől estig. Ezért is furcsa, hogy az oviban meg nem szólal meg. Jártam vele 1 évig nevelési tanácsadóba, mert ráfogták azért ilyen, mert kistesója született. A nevelési tanácsadóban azt mondták, hogy semmi baja ennek a gyereknek, csak én fújom fel a dolgot. Persze ott is beszélt.
Szóval ezek az óvónők nem is foglalkoznak vele. Szívesen átvinném másik csoportba, de ezek az óvónők összegyűlnek az udvaron, s kibeszélik a problémás gyerekeket.
Ha nem változik a helyzet, gyerek pszihológushoz kell vinnünk januárban.
Annyi mindent ígértünk már neki, ha megszólal. Ő meg is ígéri, de vhogy mégse sikerül megszólalnia. Szerintünk vmi lelki oka van neki, megbánthatták, s ezért hallgat.

Bocs, nem akarlak ezzel titeket fárasztani. :roll: :roll: :o

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Biribon, Panndi! Boldog házassági évfordulót!!!

Biribon! Petrának is szokott piros lenni a puncija. Mi ilyenkor melegvizes vattával finoman kitöröljük és bekenjük egy kevés tetrannal vagy canestennel. De jó rá a gyógyszertári popsikrém is. Legalábbis nálunk ezek elmulasztották.
Azért neked se könnyű a férjeddel. De legalább hozzátok megy haza. A kertetek nagyon szép!

Boniko! Megértem a parádat! Én is majd besz...ok ha egyedül kell lennem éjszaka. Szeghalmon ráadásul a suliban laktunk és sehol sem volt szomszéd...

Én is vágyom egy kertes házba, de hol van az még! Bár most is abban lakunk, csak hát anyuékkal együtt. Amíg Zoli nem jön utánunk, addig minek keressek bármit is...

Danyu! AZért ez nem semmi! Bátor nő vagy te! Én nem mernék a "kihalt" utcán mászkálni... Nagyon vigyázz magadra és ha bármi rendellenes van, akkor rögtön hívd a rendőröket! Azért nem lenne rossz keresetkiegészítés :wink:

Lehet kapni csúszásgátló szőnyeget fürdőkádba. Petra is azon fürdik.

Annamari! Nem fárasztasz ilyenekkel! Nem lehet h egyszerűen csak nincs mondanivalója? Az óvónénik nem vele foglalkoznak, nem figyelnek rá... Akkor ő minek erőlködjön? Vagy esetleg nem bízik meg bennük... Nálunk a suliban volt egy lány aki egyik tanárnál sem volt hajlandó megszólalni. Mindegyik piszkálta folyamatosan h milyen... Én is tanítottam, nem piszkáltam, amikor a gyerekek elkezdték piszkálni akkor megvédtem. Egyszer csak az egyik szünetben odajött hozzám h rajzolt valamit és mi róla a véleményem és beszélt. De a többiek előtt meg nem szólalt semmi pénzért.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Annamari: másik oviba nem akarod vinni Leventét?
Én is úgy gondolnám, hogy esetleg megbántották és azért nem beszél. A társaival sem, vagy csak az óvónénikkel nem?
Nem mellesleg hallottam már hasonlót, csak kisebb gyerkőcnél. Az óvónénik nagyon jók tudnak lenni, de nagyon rosszak is. (Ha van közöttünk óvónéni, ne vegye magára).
Arra ne is gondolj, hogy ezzel fárasztasz bennünket! Nyugodtan írd le, írd ki magadból amit szeretnél. Ha tudunk, segítünk egymásnak ötletekkel, tanácsokkal, vagy hallgatással, együttérzéssel.

Csajok, én köszönöm a fürdős hozzászólásokat! Nagykádban a kiskád - ez a megoldás! Ma már így fürdött Tücsköm, és tetszett neki!

boni: Zsiga nagyon édes!

Szilvia72: minden rendben, ugye???

benita: köccci a drukkot! Igyekszünk!
Kevin kiütéseivel mi újság?

biribon: gratula a házassági évfordulóhoz! Azért vigyázz, nehogy megeröltesd magad. Nagyon szép a kertetek!

panndi: éljen az évforduló!

danyuci
: Maszatkához gratulálok hogy szépen gyarapodik! Betörők mongggyanak le, Te pedig nagggyon vigyázz magadra! Lillus is el szokott aludni az etetőszékben...


Rohanok az ágyba! További szép estét!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Basztilkular danyu én már megőszültem volna ott :roll: fasza csaj vagy!mentek haza búcsúra? küldtem privit
de drága lehetett! remélem megörökítetted!Maszatkához is grt.

Annamari szegény fiad! biztos valami lelki csapás érte ott! mert máshol beszél. másik ovi? vagy nincs? akkor másik csoport! kérdezd meg előtte hogy szeretné e? nagyon szépek a gyerekeid!

Lillanyuci
örülök,hogy bevált.

azt hiszem akkor várok türelmesen, hogy leüljön a fiam.
:roll:

TÖbbiek?

Szép NAPot!
Vendég
 


Sziasztok!

Danyu, nem semmi én fiam még sose aludt el evés közben :lol: :lol: :lol:

Nmarya, csodaszépek a gyerekeid. Leventét nem tudjátok kikérdezni mi is történt az oviban? Lehet egy próbát megérne a gyerekek nagyon őszinték szoktak lenni. Az is lehet egy oviváltás is jót tenne neki, de én szerintem is kérdezzétek erről meg őt is. Mit szeretne, mi lenne neki a legjobb.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?