Új privát üzeneted érkezett!

kaandi:jaja,Füge is próbálkozik.

helga:hova költöztök?

millye:sajnálom Andrist, remélem ténleg nem lesz gond, dokinő sem fog semmit találni. Képzeld tegnap apa hozott ragasztót a tükörhöz, mikor kezdi el ragasztani este 20-kor :evil: előre mondta hogy nem sima a fal, de azért elkezdte, de alul kiállt,csúnya volt, tükör le, a fal meg tiszta ragacs és akkora hisztit levágott :shock: :oops: :cry: mondtam hogy fessük le a falat, de nem, veszünk tapétát és azzal eltűntetjük. Jó kis este,szegény Füge csak lesett, érezte hogy vmi nem okés, de képzeld egy hangos szó nem volt, nem morogtam lacival,ő sem velem, Füge mégis érezte hogy apa dühös.

ikverus: kép !!! két képen a golyók a többi ráadás :wink:

Kép

Kép
budabo
 
 


Jajj nagyon szépek és ügyesek a gyerkőcök!
Erika, Kaandi nagyon jó hogy jelentkeztetek!

Millye: Andrisnak megy a sok ++++++++++++++++! Szegényke. Mi is nyűglődtünk ma este ismét, nem tudom mi van, lehet nem akarunk tőletek lemaradni és egyedül fogatlanok maradni... :roll:

Rengeteg dolog van most itthon, de próbálkozok olvasni is, meg összehoztam én is egy féléves fényképes videót így utólag, annyira felbuzdultam Bogi Fügés videóján (aki nem mellesleg egy bűbáj minden videón). Bogi a nyaralós sarazós videó szuper, Törökországból sajna nem tudtam megnézni a videókat valamiért. És a fényképes is nagyon tetszett, a zene is király alatta! :D

Kép
Kép
elif
 
 


millye:nagyon sajnálom a fiadat!rossz lehet neked,mert a beteg gyerek látványa nagyon rémisztő!jobbulást neki,remélem hamar meggyógyul!a búvár túrós kakaós kevert tészta és aa túrókrémet úgy kell beleszórni és elmerül,innen a neve-most találtam a neten-ma kipróbálom,ha fini,akkor hozom a receptet!

kaandi:azért már én is szedtem magamra... torna kikapcsolódásnak és kondinak kellene,de majd eljön a ideje!salsázni is járnék,de apa sose ér haza 6-a,hogy el tudjak menni!sokat melózik!anyósra meg nem szívesen hagyom a Bazsit.de ez az én hülyeségem!

bogi:Füge irtó cuki és még segít is neked!

én most megyek sütni,és vasalni,ha még Bazsi alszik egy kicsit!kicsit elcsúszott az alvás,mert a tesómék nemrég mentek el!

Kép
nilabali
 
 

 
 

jajj már, most dícsértem Fügét, de ezt megint nem lehet szó nélkül hagyni, hát ez a csajszi gyönyörűséges, és hogy megnőtt a haja! :)

Julcsi: azthiszem tán régesrégen írtam párom nevét... neki van sok... :D hivatalosan Ömer Lütfi a keresztnevei, de gyakorlatilag emellett van még kettő :D... én és a család Arif-nak hívjuk. Képzeld a lábbal mászómozdulatok már nekünk is megvannak és íg ynéha az orraesés is. :D szólj ha új dolgot tapasztalsz, mert úgy látom követünk titeket. :D

6 hós videónk: http://www.youtube.com/watch?v=EdoyQOY1XvQ

Kép
Kép
elif
 
 


Sziasztok!

Mi is élünk még, hátha valaki emlékszik még ránk. :lol:

Andushoz hasonlóan nálunk is beindult a suli, tegnap szülői, megkezdődött a folyamatos időre rohanás...

Bocsánat, olvasni csak keveset tudtam, így nem mindenkiről vagyok képben.

Julcsi, mindenekelőtt neked jobbulást, remélem, mielőbb alakul a lábad!

Babák tündériek, és iszonyú ügyesek! Natasa mozgása kép alapján Vinciéhez hasonlít, de ő igen hatékonyan halad vele előre, és próbálkozik a felüléssel is. Az állás csak a távlati terveinkben szerepel. :lol:

Evés tekintetében, úgy látom, abszolút sereghajtók vagyunk, leragadtunk a kóstolgatás fázisánál, igazából semmi sem ízlik neki, talán csak a banán, de attól volt egy horror székrekedése, így inkább mellőzzük. Az elfogyasztott mennyiséghez valamilyen laboratóriumi mérleg kellene, az talán mutatná. :D Szopizunk éjjel-nappal, úgy tűnik, ez egyelőre elég a kisasszonynak.

Éjszakáinkkkal inkább nem fárasztok senkit, legyen elég annyi, hogy az alvás kevésbé jellemző rájuk.

Egyébként Natasám egy tündérbogyó, minden érdekli, folyton mosolyog.

Kép
mist
 
 


Millye: Andrisodnak küldök gyógypusszancsokat, remélem, tényleg nemsokára foggal eszi a tejet....

kaandi: hoppáhoppá ki került elő!! Hát tőlem aztán nem kapsz felmentést! :twisted:
Amúgy Boti tényleg egy kis vasgyúró! Nagyon édes!

Bogi: Nekem a teregetős Füge a kedvencem... :D

No meg Lili annyira ügyes! Akkor ő is nekilódult a fejlődésnek!

Helga: nagyon aggódom, hogy mi is affelé tendálunk iccaka ügyileg, ahol ti vagytok... Van is rá egy sajátos elméletem (adja az ég, hogy az is dugába dőljön, mint az avataros jobbkéz/balkéz elmélet! :) )
Szóval, ha kitaláltál valamit, értesíts....
Hova költöztök? Én azt hittem kafi kis házatok van! (Nem tudom, honnan vettem, csak azt hittem... :) )

Izémizé, ne tudom mi van még... MÁK-ot megúsztam kb. fél perc alatt, azóta aludtam is majdnem egy fél órát. 8)

ladmon
 
 


Jaj, Elif, ez az Efe olyan gyönyörű.....

Kép
mist
 
 


Elif, most néztem meg a videót. Olyan jól sikerült képeitek vannak Eféről, hogy csak na! Na, jó, mert jópofi kissrác, de akkor is a beállások, a grimaszok, rucik.... Kafffaaa!!! :D

Julcsi: ja, most jut eszembe a kérdésed... Hát nem sok tippem van, miért kell az éjjelente nyavajga... De Lacinak van igaza: majd felnő... :D

ladmon
 
 


Nem költözünk ám messzire, csak a másik utcába :D
Most egy sorházban lakunk, és majd ezután fogunk kafa kis házban lakni :D

Ladmon: ide az elméleteddel!!!! :lol:

Most voltam viburcol-t venni...........hátha :?

Kép

Kép
hel29
 
 


elif:köszönjük szépen! Te Törökországban nem csináltál videót? Efe képet kérünk , na tessék közben tovább olvasva látom az összefoglalót. Nagyon állat, ezzel a török zenével meg pláne csúcs. Jaja Fügének lassan copfja lesz fenn :wink:

nilababa.ugye milyen helyes, ezzel próbáltam leszerelni...ha sikerül a süti receptet :D

ladmon:köszi. Mi az a MÁK? :oops: és minek jársz oda? én még nem kaptam gyes-gyedet -akkor sem tudom melyik - kellett volna már ugye? :cry:

Kép
budabo
 
 


Na, gondoltam, hogy kelleni fog... :D

Szóval szerintem a cicinalvás lehet a hunyó... Olyan szintre fejleszthette, hogy éjszaka, amikor megébred, nem alszik vissza, hanem várja, hogy jöjjön a cicis vissza-altatónéni... Na? Szerinted gáz?
:?

Azért gyanús, mert lefekvés után kb. az alvási ciklusainak megfelelően 35 percenként kel... Aztán hajnalban ugyanez....

Kérlekkérlek cáfolj!!!
Megoldási javaslatom 0, azaz nulla.

ladmon
 
 


helga:hurrá házikó!! ja nálunk van éjszakai fény,egyben szunyogriasztó is.

Kép
budabo
 
 


Voltunk szemészeten, nagyon kedves doktornéni volt, megnézte simán kézi lámpás bigyusszal, meg géppel is Adri szemét, és megállapította, hogy nem bandzsi :D biztos ami biztos menjünk egy évesen is megnézetni, de minden OK, nem kell aggódjak. :D

Lili babának jobbulást! Erika, hasonló a helyzet nálunk is, apósomnak se anyós, se Tomi nem mondanak ellent. SOHA! Ha meg én kinyitoma szám, Tomi kiakad, hogy miért csinálom a fesztivált. Ezért sok békát lenyeltem már, de a gyerekkel kapcsolatban kemény leszek, ha úgy látom, hogy gáz van.
Lili tündéri :D a rózsaszín szoknyás kép a kedvencem :) ő is nagyon nagyot nőtt, mióta nem láttuk! Gyere ám gyakrabban :wink:

Csajok, én csak ámulok, hogy mi mindenre van erőtök a gyerek(ek) mellett, nekem még a mosogatnivaló is néha hegyekben áll, nemhogy még tanuljak is........ :roll: (lehet, én szervezem vacakul az időmet :oops:)

Kaandi, de jó, hogy jöttél!!! Többször hiányoltunk ám! Boti édes :D A medencéből kihajolós kép :lol: egy ilyen tekintet összepuszilgatást kíván :lol: (Adri is így állt fel, pár nappal mielőtt hat hónapos lett volna :))

Hel, Adri éjjeli fénynél alszik, tudod, az a konnektorba dughatós fajta, de az ágyába nem világít be közvetlenül.

Millye, a lázgörccsel kapcsolatban nem akarlak ijesztgetni, de az nem remegéssel kezdődik, hanem minden bevezetés nélkül jön, viszont tudomásom szerint ahhoz legalább 39 fokos láz társul. (Öcsémnek volt kiskorában, ráadásul épp az én kezemben, senkinek nem kívánom végignézni egy ilyet - én 12 voltam, azóta is látom sajnos magam előtt.)
Remélem, a dokinéni tud mondani valami okosat, és hamar meggyógyul András!!!

Andus, az 50-el már királyok vagytok hozzánk képest :wink:

Mist, na mi se jutottunk még sokkal előbbre, de a dokinéni szerint is rendben van ez így, mivel a súlyunk azért gyarapszik szépen :) Natasa sonkácskái se arról tanúskodnak, hogy éhezne :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Bogi: Magyar Államkincstár. A családi pótlékról kellett Lacinak bentre egy igazolás. Azért battyogtam el.

Amúgy nekem sem jött GYED, mert képzeld, elfelejtették elutalni. Állítólag tegnap pótolták, de azért jópofa! :)
A te GYED-ed MONDOM GYED!! :lol: várható volt, hogy késik, de azért utánakérdezhetsz!

ladmon
 
 


Stelly: Dejódejó, hogy Adrika nem kancsika! :lol:

ladmon
 
 


Ladmon, Esztike az ujjcumizásról leszokott?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nagyjából. Akkor kapja csak be, ha ciciről alvó állapotában teszem az ágyba. Ugye akkor megébred egy picit...
De, hogy úgy elaludjon, áááá... az luxus! Kb. azóta, amióta elkezdett aktívan forogni.

ladmon
 
 


ladmon.akkor már csak egy dolog van hátra,ha az elméletet igaznak bizonyul,hogy Esztikének meg kell tanulnia egyedül el és visszaaludni.azt,hogy hogyan,azt ne kérdezd....talán adhatnál neki valami izécskét amihez hozzábújik,vagy nemtom...

stelly:szóval,akkor Adri szemecskeivel semmi gond!allergiád jól viselkedik?

mist:még jó,hogy emlékszünk rátok!képet is hozhatnál!

hel:költözni bizony fáradságos de boldog feladat!sajnálom az éjszakákat!

valahogy nehéz szülés ez a süti,már a tesómék hoztak túrót,mert azt elfelejtettem,gondoltam akkor nekiugrok,azt észrevettem,hogy kefír is kell,tehát most még egy menet a boltba....nagyon ott vagyok fejben,igaz?

Kép
nilabali
 
 


nilababa:tepsid van? :lol:

ladmon:jó, mára megjegyzem és holnap kezdem előröl :oops: Annyira nem tud érdekelni hogy nem bírom agyilag felfogni és megjegyezni az ilyen dolgokat. Már szóltunk,aszonták tegnap v ma, aztán jól vonnák mindjárt a hitelt és nemlesz miből. :twisted:

Kép
budabo
 
 


Ladmon,
hmmm :( nemnyó :( mármint attól függ, honnan nézzük, nekem többen mondják, hogy mennyi bajom lesz vele, hogy leszoktassam az ujjszopásról, de a könnyű elalvás miatt egyelőre örülök, hogy csinálja. Mondjuk éjszakai alvásnál gondolom, nincs humorod annyira kísérletezgetni, de esetleg napközbeninél próbálkozhatnál valami bújós cuccal. Adri pl néha "elfelejti", hogy hol az ujjacskája, ha túlságosan fáradt, és csak úgy jut eszébe, ha az arcához simizek egy pelust, azt megfogja, megölelgeti, és automatikusan elkezd cumizni, úgy, hogy közben azt szorongatja. Gondolom, a morzsolgatókendőknek is ez a lényege, de szerintem akármilyen rongyocska megteszi. Adri mondjuk az IKEás pelust szereti legjobban, mert annak még megnézegeti a mintáját, mielőtt becsukná a szemét. (Mondjuk múltkor Bálint baba kutyusos morzsolgatókendőjére is szemet, illetve ujjcumit vetett, úgyhogy barátnőm fog hozni neki egy bocikásat, úgy tudom :lol:)

Nila, allergia szerencsére egész jól viselkedik, pedig ma sokat voltam kint is, és mégis :)

éééééééés Adri játszik egyedül a szobájában :!: :D ez nagy szó, mert eddig ott kellett legyek kétméteres körzeten belül, most meg ő a szobájában, én a másik szobában a gépnél, és hallom, hogy motoszkál, meg néha mondja, hogy "ó" (most állandóan ózik) :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly, úgy tűnik, mi nagyon hasonló csónakban evezünk, a gyerekkel kapcsolatos kérdésekben bizony a sarkunkra kell állnunk, mert különben a fejünkre nőnek...

Füge baba nagyon aranyos! És hihetetlen, hogy ezek a Tökmagok hogy megérzik a feszültséget!

Millye, Andriskának sok gyógypuszit küldök, sajnálom a rossz éjszakát...

Nálunk nincs éjszakai fény, teljesen sötét van, illetve annyi fény, ami az árnyékolón keresztül beszűrődik.

Mostanában Lili is rosszabbul alszik, de megvan a bűnös: az alsó ínyén érzem már az első foga recéit... Úgyhogy lassan mi sem leszünk fogatlanok...

Elif, Efe is nagyon zabálnivaló... Hú, 3 hét anyósékkal... Ja, és gratulálok a fogyáshoz... Én még mindig dagi vagyok. :D

Kép
cserkészkolbász
 
 


bogi:haha!!!!tepsim van!agyam,mint a szit,de van ennél durvább sztorim is,mi bevásárláshoz kapcsolódik,de nem mesélem el...megjöttünk a boltból is..komolyan nagyon soká tart az 5perces út,lépten-nyomon megállítanak a a kendő miatt,vannak mindenféle hajmeresztő kérdések!

zsuzsi:te nem hallottál a hordozós hétről?nálunk lesz előadás és kerekítő foglalkozás ennek keretében az egyik tóparti étteremben!el is megyünk Bazsival!

megyek is sütni.......

Kép
nilabali
 
 


Tádááááám! :D Elif különleges figyelmébe: Az elmúlt fél órában láttam az első szabályos mászómozdulatokat!!!! :D :D :D
Jaj, de boldog és büszke vagyok! Marci nem annyira, közben folyamatosan nyüszít, olyan nehéz, de csak csinálja csinálja, csinálja... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi, gratulálok a mászáshoz!!!

Kép
cserkészkolbász
 
 


Hajrá, Marci!!! :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ezek szerint az "éjszakanemalvás" egy hullám, vagy vírus vagy mifene, mert 3-4 napja Marci is ébredezik. Hol fél egykor, hol kettőkor :? bármit teszek nem jó, cicire teszem: jó :)

Viszont Ladmon, nálunk asszem bejött a nappali alvás. Tudom, hogy nem értesz egyet a módszerrel, de nekem most erről legalább le van a gondom, aztán olyan nagyon nem is tűnik megviseltnek Marcusom, mert a reggeli mosolyok, és minden egyes nappali alvás utáni mosolyok elmaradhatatlanok :) jókedvű, sikongat, szal asszem h neki és magamnak is szívességet tettem :)
Pelust egyébként próbáltál már az arcára dobni? Vagy ha nem akarod közvetlen a pofijára, akkor csak, hogy picit érintse az állát és lehet akkor a csücskét a szájába venné, nálunk ez is nagyon bevált (ha nincs meg a cumi, mert hogy az ujjacskáját teljesen "elveszítette" és azóta sem találja :)

Nila, jó sütögetést, vmi má csak kisül belőle :lol:

Na lécelek, lassan felébred és megyünk sétálni :)

KépKép
hugic
 
 


Éljen Marcibogyesz (tapsolós szmájli) :)

KépKép
hugic
 
 


Ez az Marcibogyesz!!!!!!!!

éééééééés,sül a süti!!!!!!!!!!

hugic:nagyon izgulok,remélem ehető lesz,ha már ennyi macera volt a beszerzéssel!

bogi:egyébként még én sem kaptam GYED-et!én magánnyugdíjpénztárt váltottam és pont akkor amikor megjött a nyomtatvány,ahhoz pedig kell a szerződés,több,mint egy hónap alatt sikerült kiküldeniük a szerződést,úgy,hogy vagy10x telefonáltam nekik!múlt héten adtam fel az igénylést,de holnap megérdeklődöm,hogy mi van?!

az illata az fincsi..........

Kép
nilabali
 
 


millye:mi volt a dokinál?

Kép
nilabali
 
 


cserkészkolbász:gratula az első foghoz!!

nilababa:miért nem meséled el? nekem is vannak bambáskodos storyk. Nekem csak az a baj a pénzel, hogy a hitelt nem tudják levonni :cry:

julcsi:gratula!!!

millye???

zsu???

Kép
budabo
 
 


kész lett ám a süti és ráadásul még ehető is!fini lett!majd hozom a receptet!

bogi:túl hosszú lenne leírni..de tényleg néha nagyon nincs ott az eszem ahol kéne....!nekem is onnan mennek a befizetések ide-od,de a hitel pont nem!

millye:mi a helyzet?

Kép
nilabali
 
 


Kaandi, Mist: de jó, hogy jelentkeztetek!!! Mist: képek!!!!!!!!!

Andus: rólatok is mindig olyan jó hallani, látod nincs Zétivel semmi gond, ha kb. egy 9 hónaposnak felel meg!!

Julcsi: éljen az ügyeske Marcibogyesz!! Annyira cukik amikor látod, hogy majd belegebed, annyira küzd, de nem hagyná abba még véletlenül sem!! Marcika is ezt csinálta ma egész nap a felállással :lol: Meg is lett az eredménye, ma 7-kor már aludt. olyan fáradt volt, hogy majdnem már az etetőszékben elaludt :lol: :lol:

Bogi: nekem is kiküldtek egy papírt még a GYED-hez, hogy azt is küldjem vissza, de azóta se kaptam semmit. Szóval nekem utoljára a júl. 17-et fizették ki, az volt a tgyás utolsó napja. Majdnem két hónapja semmi :?

És éljen a jószemű Adrika!!!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


zsufi:én meg idáig táppénzen voltam, a cégtől kaptam a fizupapírt, aztán aláiratták velem a parancsot hogy rendelkezési állományba kerülök vagy mi a frász...szép kilátások

nilababa:hmm én is tudnék mesélni :lol:

Kép
budabo
 
 


délután séta
Kép

Kép
budabo
 
 


zsufi:nekem is pont ez a nap volt az utsó TGYÁS4én se kaptam azóta semmit sem,de én egy hete adtam fel az igénylést..szép kilátások a jövőre nézve...ha ennyi ideig tart a feldolgozás!

bogi:tök jó kép!

millye:mi újság veletek?remélem Andis jobban van!+++++++++++!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Bogi, nagyon aranyos vagy, hogy így hiányoltál, jólesik nagyon! :D
Balatonfüreden voltunk ma, annyira szuper időt fogtunk ki, nem is volt az a nagy meleg, de nem is fáztunk! Hatalmasat sétáltunk, ebédeltünk, fagyikelyheztünk! Bebe nagyon jól viselkedett, végig magyarázott, kisebb idegenforgalmi látványosság volt a parton! :lol: Oda-vissza utat végigaludta, és még gyümizett is a Balcsin! :D Képeket is hozok, ha feltöltöttük! Eredeti tervek szerint holnap mentünk volna az állatkertbe, de átraktuk péntekre, mert ma nagyon lefáradtunk, holnap egy light-osabb napot tervezünk inkább! :)
Nagyon jó a Füge képösszeállítás :D , Füge is napról napra nagyon sokat változik! Nagyon helyes csajszi! :lol:
Nagyon jó a sétálós kép is! :D

Végre látunk Lili babáról is képeket, nagyot nőtt mióta nem láttuk, és nagyon ügyes az állással! :D

Erről jut eszembe, asszem Bebe is elkezdte a próbálkozást az állással, ha az annak számít, hogy a kanapénál felhúzta magát állásba, ma egész este ezt gyakorolta! :shock: :D Komolyan mondom hihetetlen, múlthéten elkezdett ülni, most meg állni! :shock:

Verus, örülök, hogy Ági jól van! :D

Nilabali, köszönöm a lábam már tényleg elég jól viselkedik, holnap még azért rápillant egyszer a doktorbácsi! :roll:
Apukád hogy van?

Ladmon, sajnálom a car éjszakát, remélem ma jobb lesz! :roll:

Zsufi, Marcikának gratulálunk az álláshoz, nagyon ügyes! :D

Andus, sajnálom a rossz éjszakákat, de majd csak túllesztek ezen az időszakon is!

Julcsi, örülök, hogy jobban vagy, ügyesen átvészelted Anyóst! :D
Marcikának gratulálunk a mászáshoz! :D

Kaandi, annyira örülök, hogy végre írtál, már nagyon hiányoztál! :lol: Remélem most már lesz több időd írni!
Sajnálom hogy Botit ennyire megviseli a fogzás! :cry:
Nagyon jók a képek, nagyon sokat nőtt Boti, nagyon édes a medis kép! :D

Helga, mi éjjeli fényt használunk Bebe születése óta! Kis zöld béka, diszkrét fénye van!

Millye, nagyon sajnálom hogy Andris lázas volt éjszaka! :cry: Mit mondott a doki délután? :roll:

Elif, nagyon szép a 6 hós videó! :D

Mist, sajnálom, hogy nem javultak az éjszakák! :(

Eszter, nagyon örülök, hogy minden rendben van Adri szemével! :D
zsu83
 
 


nilababa: :wink:

zsu:de jó napotok volt :D ügyes Bebe, hogy szépen hagyta anyáékat kirándulni. Hozd a képeket!!

Kép
budabo
 
 


köszönjük,köszönjük a kedves fogadtatást!!!! :lol: :lol: :lol: puszi puszi puszi

Millye, nagyon rossz lehetett az éjszaka nálatok is, jobbulást a kis Andrisnak! Tényleg dokinéni megvizsgálta?

Nálunk is biztos a 3.fogacska játszik be, már a fentit is érzem és már látni is, hinta közben vettem észre, + szopi közben is éreztem valami nem túl kellemeset... :cry: :cry: lassan itt lesz a vége azt hiszem....

ladmon: nahát akkor kaptam egy fekete pontot??? :cry: Látszik,h lemaradtam, Esztike nem a nagyon jó alvók közé tartozott korábban???? Vagy csak átmeneti állapotok vannak nálatok ???? HMMM??

Zsu, mizújs a Te lábiddal?mármint a visszérrel???

igyekszem megnézni a videókat is, a képek amik vannak a babákról, nagyon aranyosak, tényleg nagyon sokat változtak. Apropó baba, unokahugomnak tegnapelőtt született meg Boglárka kislánya, pár hét múlva már remélem megnézhettem majd,biztos nosztalgiázom majd,h bakker nemrég volt ekkora Boti is, sőőőőt Dani is.....hogy megy az idő... :cry: :cry:

gratula a mászó Bogyesznak is!!! Csak így tovább!!!

Stelly, tök jó a vonalzós képetek!!! de jó,h nincs bandzsításotok!!

Kép
kaandi
 
 


Bogi, ok, hozom! Ja és a hattyúkat is nagyon érdekesnek találta Bebe, nyomta nekik a szöveget! :lol:
zsu83
 
 


Bizonybizony, én is örülök, hog Adrika szemével semmi gond. :D Annak nem annyaira, hogy nem tudtunk talizni, de majd legközelebb. :wink: Szupi az új kép!

Huhh, Zsufi, ezt lefényképeztétek? Az eteőszékben alvó Marcit? Kíváncsi lennék! :wink:

Erika, akkor kitartást a sulihoz! Lili után mész vissza dolgozni, vagy terveztek Tesót?
Máskor is annyit kell jönni, mint ma! :wink:

A magas lázat nagyon sajnálom, Ildi!!! Mit mondott az orvos? Remélem ma már sokkal mélyebben tutok durmolni mindannyian...

Bogi, amikor elolvasom 10-kor, hogy Te már megfőztél, kitakarítottál meg ilyenek, akkor ilyen vagyok: :shock: (és elismerően Bogi vállat veregető smiley :lol: ) Mai teljesítményem kb 4 pisijárat, kétszer nagyszobából kisszobába, kétszer kisszobából nagyszobába... :lol: (No de aki béna??? :oops: )

Remélem Pandussal minden ok! PANDUS????

Kaandi, elveszett bárányka!!! Kérünk képet a -20 kilóról!!! Gratula!!! Botika nagyon szép egészséges kis Husika, cuppanóst neki! :D

Mist, azt pedig tudnod kellene, hogy Natasa-Tamara kép nélkül nem jöhetsz. :lol:
Jobb éjjeleket, nagoyn drukkolok!

Nálunk nagyon pörögnek mostanság az események, ominózus mászás után megláttam a bal alsó egyes tetejét, még nem tört át, de közel. Aztán volt egy félórás fájdalmas sírás (szegény Kicsikém :( ) és fogínyvérzés is. Kiváncsi vagyok, milyen lesz az éjjelünk... :roll:

Ladmon: Lehet ám, hogy helyes a következtetés, más is mondta már... :? Hugic, Te is így altatsz? Persze ötletem, az nem nagyon van. (Illetve a tesómék fórumán volt valami megoldásféle, azt megosszam???)

AMY????

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Kaandi, 2 hete kaptam szurit a lábamba, ami összehúzza az eret, úgy néz ki, hogy használ, de még mindig nem merem elkiabálni, mert annyit szenvedtem már vele! :? Hétfőn voltam dokinál, ő is megvolt elégedve az eredménnyel, de még holnap is vet rá egy pillantást! :roll:
Unokahúgodnak gratulálok a babához! :D
zsu83
 
 


Julcsi, sajnálom, hogy Marcit is ennyire megviseli a fogzás! :(

Kaandi, és kérünk Rólad tényleg képet, amikor Kreiszivel taliztam pénteken, azt mondta, hogy nagyon csinos vagy! :D
zsu83
 
 


Zsu, Bebe fantasztikus!!! :shock: :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


kaandi:gratula Boglárkához :wink:

julcsi: én meg így most :oops: viccet félretéve, kénytelen voltam, úgyis korán kel Füge, ha meg alszik én is pihenek. De én nem főzök mindennap, nem vagyok annyira tündér :D Remélem hamar túllesztek ezen a nehéz időszakon. Nyugodt éjszakát kívánok!!!na persze magamnak is.

Kép
budabo
 
 


Julcsi, nem tudom pontosan mire gondolsz, de én így altatok: hogy ne forogjon, másszon el és álljon fel (mert ugyebár ki bír így elaludni: :shock: :lol: ) ott vagyok mellette, fogom finoman a pocakját és hagyom hogy sírdogáljon, de nem engedem megfordulni. Már nem igazi sírás, hanem csak nyüszögés. Van hogy semmi, leteszem, cumi be, vagy pelus rá és eldől. Van hogy ülve hagyom ott és 2 óra múlva megyek be megnézni és alszik.
Nyűgösebb napon 20 percig képes sírni, de ez a legrosszabb és igazi hiszti, mert ha felveszem azonnal csönd van. És persze meg is ismerem a hisztit. Azt szeretem a legjobban, mikor elkezd köhögni - hisztiből - és közben nagy levegővétellel próbálja gyűjteni az erőt a torkaszakdtából ordításhoz. Biza szemébe nevetek, megsimizem könnynélküli orcáját, buksipuszi és a szobát elhagyva megyek intézni a dolgaimat :) Persze figyelek, kagylózok ezerrel, de ez van. Így már nekem is jut normális időben ebéd (12-13 között), tiszta a lakás és nem éjszaka vasalok! Kialakult egy szupi kis napirend +/- 1 óra különbséggel. Ő pedig alszik és ébredéskor jókedvű :)
Na most akkor, megérte vagy sem? :)

KépKép
hugic
 
 


hu Zsu, már tényleg javulhatna a lábad!!! Na hátha most!!!
Persze, KReiszi annyira kedves, h kicsit túlzott Nektek!!! ezért aztán a valóság kicsit más ám sajnos!!! :cry: :cry:
A -20 kg,meg folyamatosan jött össze kb februártól kezdve, nagyjából havi 3-4 kg, tehát kb június elején volt -10, ,amikor is az MC-be kávéztunk eliffel,babanyúllal,meg amikor nálam volt a tali, na lehet látni a képen,h van még mit a tejbe aprítani bőségesen Na ezt jól megaszondtam.... :lol: :lol:.....júl.közepén amikor a szigeten voltunk, na ahhoz képest mostanáig kb 4-5 kg ment le.....azért írom így,mert akkor láttál Julcsi... és még mindig duci vagyok egyébként.....csak nagyon sokat híztam Botival+a terhesség előtt rámjött hirtelen a bunyevác pajzsm.gyógyszer miatt legalább 8 kb.....

Tehát mindent összevetve csak jól hangzik az a -20kg...... :cry: :cry:
nincs is nagyon kép rólam,talán 1-2....

Kép
kaandi
 
 


azta Hugic,de ügyes vagy!! Gratulálok és pesze,h megérte!!! Sajna én ha ott hagyom, azonnal átvált torkaszakadtából történő üvöltésbe, igaz,h már rég próbáltam ki! Nálunk a legtöbbször még mindig együtt fekvés az ágyunkba, aztán mikor bealudt becsempészem az ágyába, többnyire sikerül és alszik tovább. DE: éjjel szinte már állandósulni látszik az ágytársam kb éjféltől, szóval katasztrófa.....és milyen éjszakák vannak, borzalmasak.....ááááááááá

Kép
kaandi
 
 


Julcsi, köszi! :D De engem meg közbe a szívbaj kerülget, mindig résen állok, ha dől, akkor elkapjam! :roll:

Kaandi, na azért -20 kg, az csak -20 kg! :wink: Nagyon ügyes vagy! :D

Millye????????????????????????????????????????????????
zsu83
 
 


Na lassam megyek alukálni!

Millye, remélem minden ok Andrissal, nagyon várom, hogy írj! :roll:
zsu83
 
 


Hugic, bocs Drága, félreértettem valamit, Ladmon hsz-éből azt gondoltam, hogy Te is cicin altatsz. De ez így, nagyon bíztatóan hangzik, gratula!!!! :D Főleg a korábbi szenvedésk után. Férjecske munkája hogy alakul?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?