Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Atizka szia köztünk..

Lillanyunak teljesen igaza van.. hiába is törjük magunkat, nem mi döntünk, hanem a kicsi lélek választ ki minket, mi csak annyit tehetünk, hogy megadjuk a lehetőséget neki minden hónapban...

miket vettél Lillaanyu?

egy kedves ismerősöm F.P. játékokat árul nagyon jó áron

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=11999

Szilvi ugye nem fáztál meg a koncerten?

képzeljétek Zsiga tegnap már egyedül ment a játszótéren is.jaj és eltűntek a gyerekjátékok a szobánkból! jippijé! nincs totálkáosz hangulat!

Ime ZSiga birodalma, hétvégén kapott egy polcos szekrényt barátainktól.



Kép

Kép Kép

és lekváros kenyér majszolása tegnap

Kép Kép Kép

a képek minősége car, mert félhomály volt....

Holnap leutazunk Balatongyörökre az augusztusi babásokkal aztán egy hétig anyukáméknál leszünk!

:lol:
Vendég
 


Halihó!

Danyuci: Mikor mész Uh-ra?

Szilvi: Örülök, hogy minden rendben van veletek! :wink:

a.ibici: Nem raksz képeket a nyaralásról?
Drukkok mennek a családbővüléshez! :wink:

Pruci: Sajnálom a távházasságot, kitartás hozzá! :evil: :twisted:

Boni: Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked! :D

25mia: Üdv itt és drukkolok, hogy most már mielőbb sikeres legyen a tesóproject!

Moti: Le a kalappal előtted: Ennyi gyerekre vigyázni...(Én csak 3-ra szoktam, de le tudnak meríteni rendesen. 3-an mennek 3 felé... :roll: De azért szeretem az összeset :D :wink: )

Benita: Merre vagy? Nagyon el vagy veszve!

Én is elmentem a nődokimhoz, aktuális volt már egy rákszűrés. Minden rendben van, de írt fel clostylbegytet, hogy sietessük egy kicsit a gólyát! Valakinek esetleg vannak tapasztalatai ezzel a gyógyszerrel?
Ma megyünk strandolni, Sz. biztosan nagyon fogja élvezni! Meg én is, mert jön a keresztanyuja is és az majd szórakoztata egész nap! :D

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


De édes ez a Zsiguci! Micsoda gyönyörű birodalma van! Nálunk Sz. mindent ledobál a polcokról, szóval állandósult a káosz hangulat! :oops:
Jó pihenést nektek! :wink:

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 

 
 

igen vannak, nekem kétszer is kellett szednem, 10 után bővebben
Vendég
 


Zsz,

nekem is van tapasztatalom a clostival, Boldi nekünk úgy jött össze.
Csak jót tudok mondani.elvileg 3 hónapos egy kúra, nekem úgy kellett csinálnom, hogy bár már az első hónapban volt tőle peteérésem, nem sikerült a Babó az első 3 hónapban, ezért az volt a deal, hogy 6 hónapig szedem, aztán meglátjuk.és az 5. hónapban sikerült. minden hónapban nézte a dokinő a peteérést, és volt.
Sok sikert kívánok Hozzá!!!!!!csomó barátnőmnek így sikerült!

Ja, és a 6 gyerekes sztorihoz még annyi, hogy az egyiki kisfiút meg megcsípte egy kullancs és lyme kóros lett.úgyhogy most egyszerre 2 gyerek volt kórházban. :cry:


Zsigáról nagyon jók a képek!aranyos a szobája!igazi kis gyerek birodalom, látszik, milyen szeretettel rendeztétek be.

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Jaj, nagyon lemaradtam, nyaraltunk, szervízben volt a laptopom, meg beteg is vagyok.

De már vagyok, igyekszem visszaolvasni :)
Vendég
 


Panndi,

remélem, nem komoly a betegség?és hogy bírod a két lánnyal?
merre voltatok nyaralni? :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Nyíregyházán voltunk, nagyon jó volt, sokat fürödtünk, Zsófi nagyon élvezte :)

Semmi komoly, torokfájás, nátha, fejfájás.

Jól, Zsófival volt pár kemény napunk, kijött a 18. foga, de minden oké velük :)

Lett újabb kismama?
Vendég
 


Vagyok közben, de csak olvasni van sokszor időm s kedvem. (bocs :( ). Sajnos a múlt hétvégén elért a kimerülés teljes megnyilvánulása, nagyon-nagyon-nagyon rosszul voltam (ilyen, hogy rosszullét, remegés, szédülés, félelem, gyomorideg, sőt: enni-inni nem tudtam, sztem ilyen pánikszerű rosszullét) de sajnos több napig eltartott, emiatt sem jelentkeztem. Sajnos Kevin állandó felkelést kíván tőlem minden éjszaka, sőt többször is, emiatt alig alszom 6 órát. Plusz reggel korán kel, este későn fekszik, plusz egész nap vele vagyok. Ez már hetek óta raktározódott bennem, de már kb. 2 hete az ájulás határán voltam, szinte már féltem mikor dőlök ki, tiszta sápadt voltam, mint aki teljesen szétesett. Már féltem a tükörbe nézni is. Semmihez nem volt kedvem, de szó szerint. Tiszta depi voltam emiatt is, pedig imádom a picimet, sőt család is velem van, ha szükségem van rájuk. De ez akkor is elkerülhetetlen volt sajnos. Most már kezdem magam összeszedni, de hosszú lesz úgy érzem.

Lillanyu
Remélem sikeres volt az ominózus hétvége.... :wink:

Atiz
Jó hogy jöttél, kitartás a vegyes közérzethez!!! Örülök h minden oké! :P

Panndy
Jobbulást! Jó lehetett egy kis kikapcsolódás!

Moti
Nem lehetett semmi ennyi gyerkőc!!! :shock: Én tuti nem vállalnék ennyit, bár én ilyen vagyok, legalábbis egyedül. Remélem hamarosan látjuk a vonalzódat! :wink:

Boni
Boldog szülinapot kívánok én is neked -utólag- ! :P Szuper tényleg a gyerekszobátok, Zsiguci tényleg nagyon szép szobát kapott! És milyen édes azzal a lekváros kenyérrel!!! :lol: :lol: Egy tünemény!

Benita

Kép
benita76
 
 


Beni,

kitartás Neked, abszolút megértelek!AKi komolyan veszi a gyereknevelést, annak ez napi 24 órás 100%os koncentráció, felelősség, figyelem és sorolhatnám......és ezt időnként muszáj valahogy kipihenni.nem tudnál egy fél napra elszakadni otthonról és aludni egy nagyot valahol? :D a barátnőm ugyanebben a cipőben jár,éppen tegnap öntöttünk bele lelket Anyukámmal......de mondani könnyű.én ezért nem tudnék 6 gyereket vállalni, mert úgy érzem, meghaladná az erőnket.

Panndi, gyors jobbulást kívánok Neked, jó kis mézes hársfateát fogyassz sokat, hamar segít.

Ha minden jól megy, 9-10 nap múlva teszek vonalzót. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


köszi lányok

zsz nekem a 2.clostys hónapban sikerült Zsiga. miután beszedtem szédülés, hányinger előfordulhat..11.,napon voltam uhun, szervezetem nem nagyon reagált rá, de tény volt PÉ .ja én 5napig szedtem napi egy szemet kellett.

mindkétszer 2 tüszőcske volt. és tüszőrepesztő injekciót kaptam mellé.
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi! Jobbulást!

Boniko! Nagyon klassz a szekrény! KIsfiad meg édes nagyon!

Benita! Vigyázz magadra nagyon! Ez olyan pánikbetegség-szerű a tünetek alapján. Pihenjél amennyit csak tudsz. Próbálj meg kikapcsolni! A cickafarkfű tea jó rá.

A closti-hoz én nem tudok mit mondani. Aztán majd lehet h nekem is az kell :lol: Már előre hoztam novemberre az új projektet :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Vettünk Lillusnak egy telefont, Simba márkájú, tele van gombokkal és mindegyik zenél, csörög, állathangokat ad, stb. Nagggyon tetszik neki. Vettünk még felhúzós fürdős játékokat, az még egyenlőre nem köti le.
Rajztáblát nem találtunk, mert csak a Müllerbe jutottunk el, ott meg nem volt. De holnap megyünk Ringatóra, és utána játékboltozunk megint! Ja, és a boni által másik fórumon ajánlott tanulókártyát szeretném még neki megrendeli. Köszi az teszveszes linket!
Zsigusz szobája szuper! Gondolom nem sokáig marad ilyen rend! A lekváros kenyér nálunk favorit:

Kép Reggeli


Érezzétek jól magatokat Györökön, meg utána is.

zsz: éljen a strand!

moti: 6 gyerek, jaj. Még gombócból is sok! :-) Minden elismerésem akik ennyi prüntyőt be mernek vállalni!

panndi: jobbulást! Gyógyulj meg hamar! Reméljük a csajok nem kapják el!

benita: bárcsak tudnék segíteni! Én is néha be tudok "depizni", nekem akkor nagyon sokat segít, ha otthagyom Lillust mamáéknál, és elmegyek egyet csavarogni. Nincs segítséged? Apa esetleg nem tud néha felkelni Kevinhez?


pruci
: hajrá november!

Megyek, hív az ágy!

Szép estét mindenkinek!

Évi és a csicsikáló Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Benita!

Ha a családod melletted van ahogy írtad akkor tessék csak nekik lepasszintani a fiadat és pihenj,pihenj és pihenj!!!!Vedd ezt komolyan mert tényleg véges egy sokat bíró anyatigris ereje és tűrőképessége is!!!!Így még a kistesó se tud a pocakba költözni ha ennyire kimerült vagy :roll: :roll: Fogadd meg lécccci kérlek hogy valahogy megoldod és lazítasz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Benita!

Tessék megfogadni a tanácsokat, és egy kicsit kikapcsolódni!!!


Évi és a megint alvó Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Évi!
Tegnap láttam a Lidl-be falra, ajtóra ragasztható fekete fóliát. Ban hozzá kréta is, 2 fehér, 3 színes (ha jól emlékszem). Le lehet törölni, 599 Ft-ba került. Én is nézegettem, hogy milyen jó lenne nekünk is egy ilyen a falra, mert Réka szokása, hogy összefirkálja a falat. :D
Nagyon édes Lillus baba.

Panndi!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Boni!
Én se tudok a closti-hoz hozzászólni. Nekem nem kellett, s nem is hallottam róla, csak mióta fórumozok. :lol: :D Jól néz ki a szekrény, s Zsiga is nagyon édes.

Benita!
Ha éjjel Kevin felkel, miért kel fel? Szomjas, melege van, fázik, fél a sötétben???? Ha csak egy kis simogatásra van szüksége, apa tényleg besegíthetne, egyszer ő is vissza tudná altatni, nem?
Anyukádéknál nem próbáltad meg, hogy esetleg ott aludjon? Remélem Kevin hamarosan "jó kisfiú" lesz, s hagy téged is aludni.


Jövő héten nekem is megszűnik a jó világ. :D :D Levente kedden megkezdi újra az ovit. Reggel 7-kor kelés lesz, bármilyen nehezen is fog majd menni. :lol: Este meg korábban lesz takarodó.
Bár most is majd ebéd előtt elhozzuk, így is gyorsan elmegy majd a délelőtt, meg a nap is. :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszi, köszi lányok a segítséget és a jótanácsokat! :P Megfogadom, ígérem! :D :P :P Már több napja du. én is lefekszem Kevinnel, és érzem, segít. Másfél órákat úgy átszundizom, h azt hiszem csak 10 perc volt :shock: (Rám fér :roll: )

Marya
Nem tudom Kevin felébredésének az okát, de úgy érzem, hogy a teljes közelségemre vágyik. Ugyanis csak akkor alszik vissza, ha érzi h ott vagyok és megérinthet. Miután visszaalszik, átmegyek apa mellé, de még be sem takarózok, már kiabál: "ana geje"! Tök szupi a villódzó képek a gyerkőcökről, tetszik nagyon és olyan édesek!

Lillanyu
Nem különben a te kis Lillusod is gyönyörű!!! Hogy majszolja a lekvároskenyeret..... édes! :P :P :P

Benita

Kép
benita76
 
 


sziasztok,
csatlakoznék én is hozzátok,
én tegnap elött teszteltem egy halványat napközben, úgyhogy alig várom a következőt.bár tudjuk a halvány csík is csík!! :wink:
és mindenkinek nagyon drukkolok!!sokasodjukn!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Annamari: köszi a tippet! Hétvégén nem voltunk Lidl felé, ma délután megyünk, megnézem.
Miért hozzátok el ebéd előtt az oviból a gyerkőcöt?
Naggggyon jók a képek!

benita: mi újság? Hogy vagy? Tudtál hétvégén pihizni?

csandi: üdv. itt nálunk! GRATULÁLOK két csíkhoz!
A másik topikban továbbra is zugolvasok...

Hogy van a többi kismamink?

És a próbálkozó-reménykedő társaim?

Mi délután megyünk csavarogni, veszek tesztet, tegnap kellett VOLNA megjönnie... Igaz, görcsölgetek, de hátha nem piri anyó miatt! Juj de örülnék!!!

Évi és Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Lillanyuci, de jó lenne... Nagyon drukkolok, hogy becsíkosodjon az a teszt.

Csandi, gratulálok, ahogy látom nálatok is "egyik kicsi, másik pici" felállás lesz.

Benita, tényleg pihenj, amennyit csak tudsz, és használd ki a családi segítséget. Régen nekem is voltak ilyen pánikbetegségbe hajló tüneteim (remegés, hányinger, gyengeség, stb. amik csak bizonyos helyzetekben jöttek elő). Ha egyébként sem volta kipihent, keveset aludtam, hamarabb elkapott. Mióta az urammal összeházasodtunk szerencsére nem jelentkezett. (Ha meg úgy érzed, a pihenés sem segít, akkor tessék orvoshoz menni!)

Én köszönöm megvagyok, a napi 1-2 hányást leszámítva, lassan már a napi rutin része lesz. Ja, és nem tudom írtam-e, Emmával terhességi cukorbeteg voltam, most szintén nem úszom meg. Itthon méregetem, muszáj diétáznom, mert eléggé felmegy a cukrom, ha nem figyelek oda. Úgy tűnik, elhízni nem fogok...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok Anyucik!

Szeretnék hozzátok, illetve a reménykedők csapatába csatlakozni. Megtörtént nálunk az elhatározás, hogy jöhet A kis tesó. Van egy nagyon édes, nyugodt Panni babánk, aki már színesíti a napjainkat, de azt érezzük, hogy így még nem teljes a család.
Akkor hajrá Tesó! :wink: :D
Igyekszem felzárkózni/visszaolvasni, hogy tájékozódjam rólatok, de már ébredezik a Süsü rajongó! :lol:

Kép
Kép
pepitanna
 
 


Andi
Gratulálok a kétcsíkoshoz! Halvány vagy sötétebb..... akkor is jelez valaKit!!! :P

Lillanyu
Nagyon-nagyon-nagyon szorítok neked!!! :D :D :D :D :D Holnap tesztelsz is?

Atiz
Köszi a tanácsot, egyenlőre ódzkodom a dokitól, de lehet h elkerülhetetlen lesz. Bár nem vok híve a gyógyszeres kezelésnek, bár tudom, segítene. Annál inkább igyekszem ezeket a tüneteket gyógyteákkal, sok-sok kimozdulással, társasággal "orvosolni". Csak az a baj, eddig a pihenés maradt ki a sorból. De ezután ez lesz az első!

Látom milyen gyorsan repülnek a hetek, szinte hihetetlen!!! Nahát, lassan kismamáink túllépnek az első trimeszteren, illetve már túl is vannak rajta..., ez igazán öröm!!! :P :P :P

Pepitanna
Üdv. a kisbabára vágyók táborában! Mielőbbi sikert hozzá!

Benita

Kép
benita76
 
 


Lillanyuci, drukkolok nagyon!

csandi: gratulálok :)

Mi megvagyunk, lányok alszanak, én élvezem a szabadidőt :)
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyunk...hazajöttünk a nyaralásból, ma romeltakarítok és remélem végre rendszeresen tudok jelentkezni.
Bár Gábor folyton tipeg, mindenre felmászik...én meg frászt kapok...azért majd igyekszem...

A hírek miatt néha átfutom a dolgokat, csak nincs időm reagálni-bocs :oops:

Benita, hatalmas puszi neked!

Évi, várom a csíkos híreket :lol:

Ja...voltam uh-on, 12. heti és minden oké. Moti, szerintem én a kórházba megyek genetikai uh-ra, mert a dokim sajnos nem csinál, másikhoz pedig nem vagyok hajlandó betenni a lábam. Már híztam 3 kilót :lol:

Danyuci
danyuci
 
 


Ja...bunkó voltam! :oops:

Üdv Minden Új Topictársnak! Remélem a halvány csík szépen besötétedik,de nem ez a lényeg, hanem, hogy ott van :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


üdv az Újaknak!!!!!
Lillanyuci, nagyon drukkolok!!!!ha még nem vettél tesztet, akkor clearbluet vegyél, mert az tényleg megmutatja már az első kimaradt napon!!!!! :D ezt a barátnőm nőgyógyász apukája ajánlotta egyébként.
holnap megyek a dokinénimhez uhra, meg megbeszélni a genetikai uh időpontját.azt ugyanis azt hiszem, nem ő csinálja.múltkor legalábbis úgy volt.
ma voltam védőnőnél, én még nem híztam kilóra semmit, pedig néha akkora a hasam....de lehet, hogy csak én látom.mások még nem vették észre.és a hányin ger is kínoz rendesen, úgyhogy szerintem hízni csak azután fogok én is, ha elmúlt. :D a vérnyomásom rettentően alacsony, még a szokásosnál is.rendszeresen 104/70 körüli értékeken mozog.így nem csoda, ha állva elalszom.éjjel bezzeg állandóan fönt vagyok.Van még valaki, akinél ezt kihozza a kismamiság? :D pedig én akkor egy mormota vagyok amúgy.
DAnyu,és milyen volt a nyaralás?jó időtök volt, ez mázli ilyenkor!
Panndi, továbbra is fantasztikusan gyönyörűek a lányaid, én sem állnék meg kettőnél, egyszerűen, ezt még fokozni kell.Fruzsi is tiszta csajos már.a hasfájás elmúlt már?

KépKépKépKép
moti
 
 


Most csak pár nyaralós fotó :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is hazajöttünk.

Lillanyu, mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv, az újaknak. Adatokat várom a táblinkba.

Csandi, gratulálok, mennek a drukkok neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Benita, átérzem amit írtál két héttel ezelőtt hasonlóan éreztem én is magam. Nagyon jót tett a pihenés nekem is. Fogad meg a többiek tanácsát.

Jó éjt még jövök majd képekkel.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm a drukkokat, elteszem holnap reggelre. Majd tudósítok.

atizka: kitartás róka komához és a diétához! Nálam is esélyes volt a terhességi cukorbetegség, de szerencsére én megúsztam.

pepitanna: üdv. közöttünk! Mielőbbi pocakosodást!

danyuci: hajrá kilók! Kérhetünk képeket a nyaralásról?

moti: köszi a terhesteszt tippet! Már megvettem, mire olvastam a hsz-edet...
Nálam hasonló volt a helyzet alvás ügyileg. Folyamatosan tudtam volna aludni mikor terhes voltam. Emlékszem - hát hogy is felejthetném el - ki kellett néha mennem a munkahelyemen a mosdóba szundítani pár percet. Már amíg dolgoztam... Az 5. hónap végén elkezdtem vizesedni, utána már táppénzen voltam.

panndi: csatlakozom motihoz! A csajok gyönyörűek!

kri: szia! Üdv itthon! Várjuk a képeket!

Megyek alukálni. holnap jövök!

Évi és a pici Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Jó reggelt!

Kihasználom, míg gyermekem alszik :lol:

Panndi, mindig megerősítesz, hogy jól döntöttünk és nem korai még a kistesó. KÖSZI 8)

Évi, nagyon izgulok érted :roll:

Moti, én mormota vagyok, de nappal teljesen kipurcanok, állandóan résen kell lennem, de szerencsére még az el/leesést elkerültük, remélem így marad :D

Én béna vagyok, nem tudok képeet feltenni, de a pocakom már hatalmas, sokan észrevették...lassan a családban is meg kellene mondani, mert még nem tudja mindenki...na majd idővel :roll:

A nyaralás jó volt, Gabus elég jól viselte, bár néha a zajok zavarták, de teljesen Apás lett és Apa mindig kéznél volt, hogy megnyugtassa. Nem tudom mit szól majd ma reggel, mert Apának letelt a szabi és elment dolgozni...biztosan keresni fogja :?

Viszont amikor hazaértünk...na azt látni kellett volna, annyira boldog volt és megnyugodott a kis lelke...de a szülei is ilyenek, mi mást várhatnánk tőle :lol:

Szép napot! Danyuci :D
danyuci
 
 


Jó reggelt :)

Évi, nagyon izgulok!

danyuci: nem korai :)

Zsófi nagyon nyitott Fruzsi felé, reggelente hiányolja, a nem látja, keresi, a múltkor hason játszott Fruzsi, és Zsófi meg akarta tanítani kúszni :lol: Ha sétálunk. Fruzsi babakocsiját telepakolja tobozzal, dióval, makkal, falevéllel, hogy Fruzsié :)
Vendég
 


Sziasztok!

Egycsíkos... :evil: :evil: :evil:

Később még jövök.

Évi és Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Évi, sajnálom :(
Vendég
 


Évi, a mindenit :twisted:
danyuci
 
 


Csajok!

Mennyi idő próbálkozás után érdemes orvoshoz menni?
Mármint hogyha nem jön össze...
Nekem még idén teherbe kell esnem!!!

Évi és Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Egy évet szoktak mondani.
Te már abszolút nem szoptatsz? Ha nem, mióta nem?
Vendég
 


Július eleje óta nem szopizik Lillus, ő választotta el magát.
Előtte még vitték is a tejet tőlünk...

Szoktam tesztelni, van peteérésem is. Az a "lelkecske" még nem akar jönni, pedig már készen állunk a fogadására!!!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

A gépünk szarakszik :(

Panndi:édesek a csajok nagyon!

Évi!

Sztem még nem kell dokihoz menni...mióta is próbálkoztok?A hődet is méred?

Nekem meg végre úgy néz ki megjött a mensim a műtét óta .Már nagyon vártam,klassz h nem kellett többet várni...ismét mehet a baba project :wink: teszteket már megrendeltem 3 hete :oops: :oops: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lillanyuci,

milyen tesztet vettél?lehet, hogy csak nem működik!!!!!! :D

én nem bírtam egy évet várni, pár hónap után elmentem a dokinőhöz, és zokszó nélkül nézett rögtön hormonokat, stb....egy vérvétel szerintem TÉged is megnyugtathatna, hogy minden ok.

most rohanok, de majd még jövök.

KépKépKépKép
moti
 
 


lillanyuci,
nem aggódni talán még egy két hónap míg teljesen visszarendeződik a szervezeted...

én viszont megintcsak megerősíthetem duplacsíkosak vagyunk!!mondjuk én még szoptatok (napi 4x)ami egy kicsit aggaszt is mert foggalmam sincs, hogy lesz ez késöbb, de mire szülök már nem kéne a nagynak szopizni, nem?
akinek van tapasztalata, hozzászólna esetleg?
köszipuszi és drukk a készülődő babuknak!!
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv az új kétcsíkosoknak!!!

Panndi! Annyira gyönyörűek a lányaid! Őket nézve én is minél hamarabb akarok kistesót!!!

Lillanyuci! Nagyon sajnálom, de nem elkeseredni!!! Hamarosan jön az a pici lelkecske!
Én meg h most elkezdtem dolgozni, azt érzem h hamarosan hozzánk jönni fog, de nem tudom miért érzem így...

Andi! Tesóméknál van 2 év a 2 gyerkőc között, amikor a pici megszületett, néha a nagy is szopizott még. De állítólag ilyenkor más íze lesz a tejnek és sok baba ilyenkor hagyja abba a szopizást.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


k0syi pruci
Vendég
 


CSandi,

a szoptatással kapcsolatban szakemberek és számos kismama is tapasztalatból állítják, hogy nem árt a pocakodban lévő babának, ha szopizik a nagytesója.és a tandem szoptatás sem ritka manapság, ha fizikailag bírod, teljesen ok állítólag.én mondjuk tuti nem bírnám, illetve a cicim, de az más tészta.örülök, ha eggyel sikerül vérző mellbimbó nélkül. :D

Voltunk uh-n.olyan drága volt a kisember, ott pihengetett a pocimban, el sem hiszem.aztán szopta az ujját, meg kalimpált, hogy mostmár hagyjuk békén.pénteken, vagy jövő kedden megyünk a genetikai uhra.sajnos a dokinőm a szülést nem vállalja, még nem tudja otthagyni a kislányát.(2 hónapos)ezt még meg kell emésztenem....ráadásul akit kinéztem és ajánlott is volna, az a dokinő szintén terhes, és ő sem vállal.úgyhogy maradt egy harmadik, akit még nem ismerek.a szülésznőm marad a régi, végülis az számít nagyon.

KépKépKépKép
moti
 
 


[quote="lillanyuci"]S írta:lillanyuciziasztok!

Bocsi, kicsit lemaradtam mint a borravaló... Végre kibujt a várva várt fogacska, úgyhogy fellélegezhetünk a következőig.

Kicsit késve reagálva mindenkinek, aki gondolt ránk: még mindig nem voltunk vérvételen, nincs lelkierőm elvinni Lillust! Oltásoknál is mindíg jobban sírtam mint a gyerek, úgyhogy gyűjtöm az erőt!

atizka:
az Osanit egy homeos bogyesz, fogzásra van kismanóknak. Egyedül Bp-en, a Széna téri patikában lehet kapni meg Németo-ban meg Ausztriában. Drága, de nagyon tuti cucc, nekünk sokat segít. Itt a neten is ódákat zengenek róla és tényleg jó.
Kri: neked ajánlom! Mi szerencsére sosem keltünk fog miatt!

benita:
nem csodálom, hogy várod az éjszakai nyugit! Nálunk szerencsére 2 hónapos kora óta átalussza Lillus az éjszakát!

szilvi17:
Örülök hogy jó volt a Magna. Felénk nem jönnek mostanában sajna.
Madonnára állóhelyünk van, S szektor. Nektek?
Én erős fájdalomcsillapítót nem vennék be. Talán a fogorvos segítene?

Csajok! Én lehet, hogy analfabéta vagyok, de mi az a dpo?

danyuci:
örülök, hogy jobb a helyzet! Remélem tartós marad.

Éjszakai átalvással kapcsolatban akartam még írni, hogy nálunk az elejétől kezdve külön szoba, külön ágy van, és hagytuk néha sirdogálni az elején Lillust, ami nem azt jelenti, hogyha üvölt akkor befogtam a fülemet, hanem ha hallottam hogy nyafiból sír, akkor nem mentem át hozzá. És este is így volt. Sosem fogom elfelejteni, hogy apával gubbasztottunk az ágyban, fogtuk egymás kezét és alig bírtuk elviselni hogy nyafizik. Aztán kb. 2 hónapos volt, mikor nem volt többé felébredés. Szopit nem befolyásolta, 6 hónapig csak szopi, és még most is reggel-este. Hát ennyi.
Barátnőm kisfia most múlt egy éves. Azt mondta, hogy ők nem bírják hallgatni, ha nyafizik éjszaka a bébi. Közben mindketten zombiznak, mert Valesz 4szer-5ször kel éjszaka. Hónapok óta mondom neki, hogy hagyja kicsit sírni. Végre hallgatott rám. Első nap elalváskor 39 percig sírt a gyerek, éjszaka nem kelt. Második nap kevesebb,aztán megint, aztán semmi. Éjjel az x-edik napon kelt egyszer, de csak felsírt és nem mentek be hozzá. És azóta is szépen elalszik egyedül és nagyon ritkán felsír éjszaka, de nem is kell bemenni hozzá.
Mindezeket nem azért írtam le, mert én olyan nagyon okos vagyok,hanem mert nekünk nagyon bevált és sosem késő.

Futok, felébredt a csöppöm! Még jövök.

Évi


Sziasztok! Mi is használtunk Osanitot, de nem csak a Széna Téri Patikában találtam rá. A fiumei úton van egy gyógyszertár, ők külföldi gyógyszereket hoznak be, így szerencsére Osanithoz is hozzájutottam! Puszi
kohidiorsi
 
 


Halihó!

Köszi mindenkinek a clostys válaszokat! Nekem amúgy van peteérésem , csak "ráerősítünk" egy kicsit...

Benita: Sajnálom az éjszakai keléseket, nem csodálom, hogy kivagy tőle! Jobban vagy már?

cs-andi: Szívből gratulálok a két csíkhoz! :D

Lillanyuci: Sajnálom, a nega tesztet, de ne add fel, hátha csak korán teszteltél! Vagy azóta megjött már?
Mi most voltunk a dokimnál, amúgy ez a 6. próbálkozós ciklus. Csak engem vizsgált (Uh), de kérdezte, hogy akarom-e, hogy elkezdjük a kivizsgálásokat (de még nem ajánlotta). Egyenlőre clostyzunk, aztán, ha elfogyott a türelmem, akkor komolyabban kivizsgál, és meglátjuk a továbbiakat.
Lillus gyönyörű kislány! :wink: Édes a lekváros kenyérrel! :lol:

Pepitanna: Üdv köztünk! Hajrá kistesó! :wink:

Danyu: De jó, hogy minden oké volt az UH-on! :lol:

Panndi: Szuperek a képek, nagyon szép kislányaid vannak! Fruzsi is milyen "nagy" már, pedig még csak most született!

Kri: Üdv újra itt! :wink:

Moti: Örülöki, hogy veletek is rendben van minden!

Szép napot mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Hello Lányok!

Kicsit utolértem magam...savanyúság a pincében, szilvalekvár üvegben, ágyneműk a napon...gyermek alszik én meg végre gépközelben :lol:

Évi, ugye tesztelsz újat, remélem még nem jött meg...

Csandi, a korábbiakban volt szó erről a szoptatás témáról, kicsit lapozz vissza...nálam a kezdetekben voltak elég kemény méhösszehúzódások...de szerencsére utána nem volt gond...most a nyaralás óta pedig egyáltalán nem szopik, már 4. napja, de nem is kéri. SOkat gondolkodtam ezen a dolgon, én szerettem volna még szoptatni, de tény, hogy higénikusabb, ha csak a kistesóé a cici, amit majd kifejek, úgyis Gabus issza meg...meg azóta sokkal könnyebb, nem vagyok olyan fáradékony...
Uh-os doki szerint az új protokoll szerint nem kell feltétlenül abbahagyni a szoptatást a következő várandósság miatt, de nekem azt javasolta, ha tehetem és nem követeli, akkor most szoktassam le, mert könnyebb lesz, és a kistesó egy héttel fiatalabbnak tűnik...vagy csak nem jut neki minden...ő ezért javasolta. Egyenlőre nem kéri és én nem adom, ha nem lesz beteg, akkor nem is fog hiányozni neki.
Az esti elalvással nincs is gond de délután azért észreveszem, hogy hiányzik az a megnyugtatás neki, amit a szopi adott. Na...persze cumija sosem volt, mert nem kérte, úgyhogy kicsit tovább tart az elalvás és nekem is szunyókálnom kell, az pedig nem nagy gond, ha pihenek.

Moti, én a helyzetedben biztosan kétségbe esnék, azért remélem, hogy megoldódik ez az orvososdi :oops: :roll:

Benita, adhatnál valami kis életjelet magadról...aggódom érted :roll:

Panny, hajrá nektek!!!

Használjátok ki ezt a pár napot, mert hétvégére már rossz időt mondanak, remélem addig a szilvám szépen megaszalódik, a próbaaszalás nagyon jól sikerült, jövőre rengeteget fogok csinálni.
Na eldugulok végre :oops: Danyu
danyuci
 
 


Boni, Te merre jársz?
danyuci
 
 


Én is itt: Zsófi alszik, Fruzsi játszik :)

Hétvégén lagziba megyünk, alig várom :)

Ma kitakarítottam, mostam ötöt, (komolyan, mintha én mosnék az egész városra...), sütöttem krumplit, és most reménykedem abban, hogy Fruzsi is elalszik...
Vendég
 


Hello csajok!

Ma voltunk 10 hónapos kontrollon 8610 g és 71 cm a csöppöm :lol: :lol: :lol: , és 8 fog boldog tulajdonosa.
Köszi csajok a homeos bogyesz tippet fogzásra lehet majd kipróbáljuk.

Képeket még nem sikerült lekicsinyitenem, de hamarosan azt is teszek.

Mi szombaton voltunk lagziban, fél háromig bírta Zsombi. Én hamarabb lefáradtam :lol: :lol: :lol: Nagyon jól viselte a rokonok nyaggatását.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Fél háromiiiigggg? Aaztaaaaaaaaaaa :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?