Új privát üzeneted érkezett!

És akkor a képek,18 lesz,akinek sok,pörgessen!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

 
 

mindjárt magyarázom...
Vendég
 


Nem kell ezen magyarázni!!!Gyönyörűek vagytok!!!!
Lili is nagyon helyes,és Lotti meg már akkora!!!!Pedig nemrég született....Nagyon édesek!!!!

annus11
 
 


Vagyok,csak néhány gondolat:
A Lili siklót fogott Sopronban csütörtökön,azt tartja a boton.És van az első mozizásáról is 2 kép,az egyiken látható egy fiú is,ő az Öcsém.A medencések a teraszon születtek.
Köszi Annus! :D
Vendég
 


Gabi!

Az a kép, a cumisüveggel és a fejővel hol készült? Autóban? (az hiszem, hátulról a 3.)

Nem semmi, hogy Lili így megfogja a siklót!!! A barátnőm 10 éves lánya a macskámat sem meri megsimogatni.

És tök jó a medencétek! Nálatok van a teraszon? Sajnos nálunk csak a múanyag kád fér el az erkélyen, pedig úgy szeretnék majd a gyerkőcöknek egy nagyobb medencét nyárra. De ehhez el kell költöznünk, ahhoz meg pénz kell. :(

Hogy tetszett Lilinek a mozi? Ez volt az első alkalom?

Na eleget kíváncsiskodtam, megyek mosogatni.

Képzeljétek! Tegnap léptem a 12. hétbe és ma először van hányingerem. Nem vészes, de azt hittem, már megúsztam. Viszont 5. napja fáj a fejem, igaz, tegnap napközben nem volt olyan durva, de előtte napokig sírtam miatta.

Kép
Kép
detty74
 
 


Majd beszámolok a mai napról,oda voltam szülinapozni!Nagyon jó volt,soksok képet most töltöm fel....
Addig is Izusról képek:
Így alszik az oldalán!És egy fürcsis :wink:
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!
Detty:Nekem is 5 napja fáj a fejem,és most nem tudok bevenni gyógyszert. :( És nekem is tegnap jobb volt.A teraszon van a medence.A mozi nagyon tetszett neki,legközelebb karácsonykor megyünk,már megbeszéltük.A sikló döglött volt. :shock: Hányingerhez kitartás,nekem a 16.hétig végig volt,még hányás is.Nem szerettem. :roll: De lehet a hányinger a fejfájástól is.
Annus:Nagyon édsen kucorodik Izus! :D Én,ha oldalra fordítom a Lottit,elgurul a hátára. :lol:
Vendég
 


Jaj,elfelejtettem a fejős sztorit:Elindultunk a kocsoval a tűzijátékra,előtte szopizott a pici,a kocsiban fejtem,de nem volt elemem a gépi részbe,ezért a kézi részét vittem.Nehezebb volt vele,szórakoztam,mire rájöttem,hogy a pirosnál a belső sávban állunk,és a külsőből egy egész család néz,hogy mi a francot csinálok? :shock: Nem volt ciki... :oops: :lol: :lol: :lol: Lényeg,hogy a Lotti végigaludta a műsort,az az utolsó kép,az utolsó előttin a Lili rózsaszínben apa nyakában,mellettük a kis barátnője az apukája nyakában.
Vendég
 


Sziasztok!

Lilisgabi! Detty! Édesek a csajaitok! :lol:

Újra itthon vagyunk mi is.... Jó volt ez a 3 nap, bár nagyon strapás :shock: Ráadásul tejválság volt tegnap :cry: Délutánra egy csepp tejem sem maradt, mondjuk állva el tudtam volna aludni, annyira fáradt voltam... 2 nap éjszakáztam én is a havarokkal, reggel meg kelni kellett a gyerekekkel :roll:
Adtam Hellának egy kis almalevet, így elaludt. Reggelre volt tejem, lemértem, 14O-et evett, majd 1 óra múlva megint evett. Megnőtt az étvágya az is közrejátszhat...

Hogy telt a hosszú 7vége mindenkinél?

chanel_28
 
 


Sziasztok!

Kivagyok!!! NEm bírok Alexával, egyszerűen kicsinál a hisztijével. Napok óta nem tudjuk pelenkázni, mert nem hajlandó lefeküdni, azonnal felül, elfordul. Az előbb olyan bénán tudtam csak rátenni a tiszta pelust, hogy a következő kaka a háta közepéig kijött. És eközben ordít ezerrel, és rúg, mint egy ló. Komolyan aggódom a tesó miatt, mert akármilyen messzire is állok, eltalál, vagy a karom nem elég hosszú, hogy még elérjem. Pokoli.
És mindezek tetejébe ma már nem hagyja, hogy betegyem az etetőszékbe, szétterpeszti és kitámasztja a lábát. Esélytelen, hogy betegyem. Utána nem akart enni, pedig alig reggelizett, és tudom, hogy éhes volt, de három kanál szenvedés után rájött, hogy tényleg éhes, és akkor meg alig győztem lapátolni a szájába a kaját.
A lefektetés is harc volt, mert ugye nem hajlandó lefeküdni, letenni a fejét. Betettem a hálózsákba (az ágyban legalább a hasamat nem tudja rúgni), és otthagytam. Tudom, hogy felállt, mert hallottam, ahogy piszkálja a bébiőrt, de nem érdekel. Csak remélni tudom, hogy nem esik hanyatt (még nem áll stabilan, de mindenhol felhúzza magát), vagy nem bukik ki az ágyból.
Most talán elaludt, mert csönd van.
Már én is bőgve jöttem ki tőle, mert akármit csinálok, semmi nem jó neki. Csak a hiszti megy, meg a harapás. Nem tudom, mit tegyek, de erről valahogy le kellene szoktatni!

Elnézést a kiakadásért, de legalább kiírtam magamból a dühöt és nem fogom agyoncsapni a kiscsajt, ha felébred. Ja! Tegnap már a férjem is kiabált vele a pelenkázás miatt, pedig a férjemnél nagyobb birkatürelmű ember még nem született.

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Detty! Együttérzek veled.... :lol: Bár, hozzáteszem nekem azért nincs nagy türelmem, Olivér a mai napig nyomja az oltári hisztiket... Rosszabb, mint egy szőke p....a :shock: Nálunk már mondjuk dackorszak tombol, de sokszor én is kiakadok.... Napok óta nem evett rendes kaját, üvölt a kekszért és a túró rudiért :cry: Nem hajlandó elfogadni, hogy amennyiben ebédel lesz rudi is, keksz is... én meg nem engedek! És ez még csak 1 ok a sok közül, ami miatt megy a harc....

Tegnap voltunk Tasnádi profnál. Olivérhez nem nyúlt, azt mondta szép a haem.-ája, fél év múlva mutassuk meg újra. Hellát is megnézte, sajna nem fagyasztható, és félő, hogy a felső fogakkal majd harapdálni fogja, így okt. 8-án lézeres kezellést kap :cry:
Kicsit parázok, de remélem ez nem valami ultra brutál fájdalmas beavatkozás :shock:

chanel_28
 
 


Chanel!

Köszi az együttérzést, és megértem, hogy Oli ki tud borítani. A cirkusz a kajával az egyik legrosszabb dolog. Most olvasok egy könyvet, amiben tippek vannak a gyerekneveléshez (A "Segítség, gyerekeim vannak" - a Viasaton ment régebben - dadái írták a könyvet és Amerikából rendeltem). Találtam benne jó pár hasznos dolgot, pl. hogy a hiszi már 7 hónapos korban is elfogadhatatlan és már nagyon korán rá lehet szoktatni a gyereket, hogy ne hisztizzen. De nem csak a hisztiről van benne szó, ez csak egy egész pici rész, hanem általában a gyereknevelésről. Ha befejeztem, és valakit érdekel, leírhatok pár taktikát.

Ma délelőtt megyek a genetikai UH-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Detti!

Remélem minden rendben lesz az UH-n, drukkolok. A harapással kapcsolatban van 1 jó + 1 rossz hírem: Marcinál is volt ilyen, hogy harapott, de szerencsére elmúlt (ez a jó hír), de sajna legalább 1 hónapig tartott! (ez a rossz hír :( ) A peluscsere nálunk is néha nehézségekbe ütközik, csak kergetem a tiszta pelussal Marcit, persze ő ezt jó játéknak tartja. Talán attól lehet az ellenkezésük, hogy úgy érzik, a peluscsere alatt korlátozod őket a szabad mozgásban, amit végre-valahára megtapasztaltak.

ambrob
ambrob
 
 


Nem tudom én vagyok-e rosszindulatú, de megint kiakadtam a szomszédunkon....
Én tudatosan nem adok Olinak édességet, kólát, stb... Nassolhat kekszet, müzlit, almalevet, túrórudit. A szomszéd csaj bezzeg csak azért is alapon, folyton traktálja a fiamat különféle szarségokkal, mint jeges tea, mamba cukor, pufi, stb... már sportot űz belőle, mert tudja, hogy én nem engedem...(tegnap is papirostól ette fiam a mambát)
Nem akarok összeveszni vele, de már határon mozgok, mert Oli így sem eszik napok óta meleg ételt, nem hiányzik nekem, hogy ilyenekért hisztizzen....
Azt mondta egyébként, hogy ha nem adok nasit a gyereknek, mások táskájából fogja kitúrni a játszótéren....ááááááááááááááááááááá, nemááááááár.....szerintetek? Az is baj, ha nem akarom mérgezni a gyereket? Elég lesz ovis korától, amikor úgy sem tudom megakadályozni... (egyébként én is kóla és chips nélkül nőttem fel)

chanel_28
 
 


Sziasztok!

Minden rendben volt az UH-n, leszámítva, hogy iszonyat sokat kellett várni, és Alexa persze hozta a formáját. Szerintem a nagy pocakos kismamák legalább fele gondolta azt, hogy "ugye az enyém nem ilyen lesz?", a várakozó apukák 100% pedig, hogy "hogy lehetne visszacsinálni". Az elején még mindenki mosolygott, aztán már sajnálkozva néztek engem is, Csabit is (elszökött a munkahelyéről, mert tudtuk, hogy nehéz menet lesz).
A tesó jól van, 1,6 lett a tarkóredője, ami 2 mm-vel kisebb, mint az átlag, vagyis nagyon jó, majd ez is csökkenti a kombinált teszt által kiadott kockázatot. Szegény, mozgott rendesen, úgy tűnik, ő sem szereti az Uh-t (Alexa is utálta).

Chanel! Szerintem teljesen igazad van, hogy nem adsz Olinak ilyen "kajákat", főleg úgy, hogy "normális" ételt nem akar enni. Ezek csak az étvágyát veszik el, de semmi tápanyag nincs benne. Az tény, hogy Alexa is mindent meg akar kóstolni, amit más gyerek eszik a játszótéren. Én vettem neki bio extrudált kukoricát (olyan mint a pufi), azt próbálok adni neki, mert abban nincs só, de persze nem tudom megakadályozni, hogy meg ne kóstolja a többiekét. Csak próbálom a mennyiséget minimalizálni. Ráadásul a szomszédodnak igazán nincs beleszólása a dologba. Én a nagyszülőkkel küzdök emiatt, meg hogy ne adjanak veszélyes tárgyakat Alexa kezébe.
Tegnap apósom egy 1,5 kg-s csavarkulcsot adott Alexának, aki persze meg akarta emelni, de nem bírta el, és ahogy megbillent a kezében, fél cm-re ment el a fejétől. Azt hittem, megölöm az apósom a játszótéren, és szerintem lett volna segítségem. Hiába mondom, hogy ne adja Alexának, mintha süket lenne! Ráadásul közben azt mondja a gyereknek, hogy ezt nem szabad kisbabának a kezébe venni. Teljesen nem normális, nagyon kivagyok tőle. Ő minden alkalommal, ha megyünk, sörrel kínálja a gyereket, aki a múltkor csuklóig merült el a pohárban, mert Csabi nem figyelt és nem tudta időben elrántani. Szerintetek normális?

Na, jól kidühöngtem magam!

Ambrob! Köszi a bíztatást és a drukkot! Sajna az 1 hónap nálunk már majdnem megvan, úgyhogy remélem, nem döntünk rekordot. Pár napja a hasamba is úgy beleharapott, hogy tiszára bepirosodott a bőr.

Na megyek, eszem valamit, tesó éhes!

Kép
Kép
detty74
 
 


Ja! Emlékeztek arra a néhány hónappal ezelőtti "vitára" a szülésznők elbocsátásáról? Sajna igaz a dolog, ma találkoztam a volt szülésznőmmel, aki már csak hétfőig dolgozik, utána átkerül a terhes patológiára, de leginkább azért, hogy ő mondjon fel. Szegény, eléggé kivolt, 30 év tapasztalattal és egy diplomával! És a válság miatt most máshol sem kapkodnak a szülésznőkért.
Így viszont szinte biztos, hogy jövőre nem fogadok szülésznőt, mert mindegyik fiatal lesz és tapasztalatlan (tényleg nagyon fialatok!!!, legalább 10-12 évvel fiatalabbak nálam), mindegy melyiket kapom. Margit mondta, hogy a telefonszáma élni fog, hívjam fel, ha aktuális, és ha megengedik neki, hogy levezesse a szülésemet, akkor szívesen megteszi.
Ennyit a témáról!

Kép
Kép
detty74
 
 


Többiek hova tűntek??? Maszatmama, Francestz, Dóra, Bea, Ske!!!! Mi van Veletek? Ezen az oldalon még nem is írtatok!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Jaj ez a lézeres dolog érdekes...én se tudom elképzelni!Remélem nem fog fájni Hellának...

Evés:jaj de jó lenne elkerülni ezt a nem evés dolgot...

Chanel!
Nem is értem mi köze van ahhoz h mit adsz a gyereknek....én még tesómtól is meg szoktam kérdezni h adhatok e a gyerekeknek ezt v azt.Sose adnék úgy kaját(mindegy mit) h nem kérdem meg az anyját!És ha mondjuk allergiás rá stb???

Rlunk:na Iza ugye átfordul a hasára...és ahogy sejtettem csak a gond van vele.Bissza még nem fordul,hason aludni nem igen tud....és ilyenkor felkel és nyüszög..de h minek akar folytonátfordulni!!!!Tegnapéjszakánk borzalma svolt...nem igen aludt és evett vagy 3szor...ahhoz képest h kb 2 hós kora ótaátalussza az éjszakát...elég nagy "visszalépés"Nem tudo mi van vele...egész nap is alig aludt...délután egy picit....össze vissza eszik...tejem is össze vissza van emiatt...amúgy nem sír meg nincs baja,csak ez így fárasztó,főleg h apa megint nincs...hazaért vasárnpa fél1kor jjel,ma meg holnap készenlét...csüt délután jön....most már 5 hete h alig látom...nagyon rossz :( Lehet ez is kihatással van a tejemre is...bár eddig mindig tudtam pótolni a lefejtből vagy fagyóból....De olyan mintha nem is lkana már jóla tejjel...furi,na majd köv héten a doki megmondja a tutit,lehet h adnom kell neki vmi mást is...

annus11
 
 


Detty!
Örülök h tesóka jól van!!!Alexához pedig továbbra is sok türelmet kívánok!!!

annus11
 
 


Annus! Neked is kitartás! :) Nagyon rossz lehet, hogy a párod olyan sokat van távol! Nagyon remélem, hogy legalább jól megfizetik érte!!! Mivel foglalkozik (bocs, ha már írtad, de nem emlékszem)?

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Sajnálom a kis Hellát,hogy lézerezni kell a száját,remélem nem lesz fájdalmas neki.Én keresnék neki homeós bogyót,amit előtte is és utána is lehet adni,hogy kevésbé fájjon.

Detty:Alexához kitartás,Lili is rugdosott egy ideig...pelusozás közben.Após fura,de a mienk is.Ő keménycukorral tömi a Lilit,már szóltam,hogy nem kéne,kicsi még hozzá,mindig rohangál,mi van,ha félre nyeli?Erre flegmán szokott válaszolni,hogy miért nyelné félre? :twisted: :twisted: :twisted:
Jó hír.hogy a pici jól van! :D Csak ne idegeskedj!

Annus:Lehet a fogak miatt is már a nyűgi.Nem?

Lotti 3 napja végigalussza az éjszakát.Lili nem lelkesedik az oviért,nem egyszerű,ráadásul a picit is viszem magunkkal,ő is ordít.Mikor lesz már péntek? :roll:
Vendég
 


Reggelt!

Annus! Nálam dettó a helyzet. Reggel 14O-16O-at eszik Hella, aztán napközben mindig egyre fogy a tejem....estére néha teljesen leürülök :cry: Megint szedem a homeost, és ma reggel elkezdtem újra fejni is, mert eddig semmi változás. Tegnap felhívtam a gy.dokit, írt tápszeres receptet, hogy ne adjak még gyümit a leányzónak :?: (pedig azt hittem jöhet az alma) Mindegy, még fel sem bontottam a dobozt, de megnyugvást jelent, hogy van mihez nyúlnom, ha nagy a gáz....
Egyébként én is azt gondolom, hogy a tej tápértéke nem elég már az én kis 'gumi-husimnak' :lol:
Ma megyünk a gy.dokihoz hivatalosan, majd meglátjuk mit mond....

Lilisgabi! Köszi, hirtelen erre nem is gondoltam, de kérek vmi homeost Hellának....
Szépek vagytok nagyon!!!!

chanel_28
 
 


Sziasztok!
Annus:
Már én is előre tartok az átfordulós éjszakáktól.
Iza azért fordul át, mert "kényszert" érez erre. Az idegrendszer, az agy "ad parancsot", hogy gyakoroljon, és még alváskor sem kapcsol ki ez a funkció. Ha már teljesen berögződik, vagy jön egy következő fokozat,akkor ez majd alábbhagy.
A mozgásfejlődés szakaszai előtt, a szakirodalom mondja nem én :oops: , mindig van akár 1-2 hét nyugtalanság, ami után egy újabb "produkció" következik.
És persze ott van a fogzás is, ami Nálatok már szépen beindult szintén.
Fárasztó lehet, főként, hogy Iza eddig átaludta az éjszakákat.
És persze nagyon-nagyon rossz lehet, ha a férjed nincs Veletek.
Miből gondolod, hogy Iza nem lakik jól?

Ádám is gyűgösebb néhanap, azután jön 2-3 nap nyugi. Ilyenkor jött az átfordulás igazán, majd most már a popsiját tolja fel négykézlábra, és kúszik is egy rövidet, de a foga is jön persze ezzel egyidőben.
Nálunk most megtorpant a hízás, de nem látom Ádámon, hogy éhes lenne.
Talán nővés következik... :? Bár, ha meggondolom, nem hízhat minden héten 200 körül, igencsak pufi lenne.
Ma azért már nagyobb adagot adok tápiból is, és dara is be lesz vetve. Bár a Hipp barackot imádja. Tegnap ette 2. nap, és már fél üveget bevágott, és kért volna, de nem mertem adni.
Imádja az ízeket. A Chamomilla a kedvence :D

Chanel:
LÉzeres kezelés. Nem kis dolog.
Remélem én is, hogy nem fog fájni Hellának!!!
A szomszéd pedig mondjon le!!!!!!!!!!!!!!
TÉnyleg, mi van, ha allergiás valamire Oli, és ő nem tudja...?!

Detti!
Már nem tudok mit mondani, kitartás!!!!!!
VIgyázz Magadra, bár ez sablonnak hat, de tényleg!!!
És nyugodtan panaszkodj, itt a helye!!!!!!!!!

KépKép
francestz
 
 


Átfordulás:
Hella folyamatosan hason alsyik éjjel és ébred reggel, mert forog alvás közben is. Most pl. fejjel lefelé, ellenkező irányban, hason....hihi

Növekedés nálunk is jöhetne, mert még mindig csak 65cm, de már 6800g :shock: :shock:

Ami a szomszédot illeti, elég sok mindent megbeszélünk, sztem fel sem merül benne, hogy ne tudna bármilyen allergiájáról Olinak.... Egyébként jóindulatú csaj, csak ezzel nagyon felhúz.... :twisted:

chanel_28
 
 


Na itt!

Hát igen,az a baj h most minden egyszerre van...növekedési ugrás,átfordulás,fogzás...És voltaképp nem tudom megállapítani h mitől van ez az össze vissza evés...mitől alszik el nehezebben...valószínű ez így öszességében sok neki,nekem meg sokk 8) :lol:
Na majd a doki mond rá vmit köv héten.
Ma éjszaka amúgy jól telt,igaz 5kor evett,mert kakilt és nem aludt már vissza,de ez még belefér,főleg h 7 körül már aludt!
Tej van bőven a fagyóban,fejek is.Szóval amíg van miből pótolni addig nem gond,csak így tökre kiszámíthatatlan az egész napunkmost is bealudt 9kor,de legközelebb ha kel már meleg lesz,nem tudok kimenni vele...este meg mire hűvösebb van,akkor már fürdés,vacsi és alvás...azért megpróbálok vmikor kora délután lemenni...boltba is kéne mennem...na majd meglátjuk mi lesz% :wink:

Látom másnál is vannak ilyen nyügis napok,Iza is mintha a kúszással próbálkozna...ő felemeli a testét úgy hogy alábujjain tartja magát,próbálja ellökni magát...annyira cuki!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is! A hétvégén mindenfelé mentünk nem voltunk itthon, azért nem írtam, mostanság meg Kata nem hagy!
Szóval voltunk kerti sütögetésen, aztán bográcsozáson mind2* rokonoknál. És néztük a tüzijátékot is, a barátaink ablakából, ahonnan mindent lehetett látni, viszont nem volt hangos! Katát teljesen lenyűgözte, tátott szájjal nézte apukája kezéből! Amúgy nagyon jól bírta a tömeget (15 -20 ember), és az egésznapos nem alvást, így legalább már 1/2 10-kor aludt!
Volt nálunk a védőnő és megállapította, hogy Kata mozgásfejlődése egy 7-8 hónapos gyereknek megfelelő :shock: :shock:
Kb. 10 másodpercenként lemászik a játszószőnyegeiről (már kettő van neki :D )én meg pakolgatom vissza! Még nem kúszik, és nem mászik, hanem mint egy kis hernyó kitolja a popóját és úgy araszolgat! Ezt a lábujjhegyen dolgot ő is csinálja! Ja és olyan édesen tud kacagni, ha jókedve van!
Tegnap be kellett mennem a munkahelyemre, villamos, két metró, busz. Kenguruval mentünk, és azt is nagyon jól viselte, sőt a kb. 30 kolléganőmet is! :D
Gabi: nagyon édesek a lányok!
Iza úgyszintén!
Chanel: nem semmi szomszéd!
Detti: remélem találsz hasznos tanácsot a könyvben a hisztiről, éljen kistesó!
Majd még jövök reagálgatni, csak Kata felébredt!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Húú Lányok, kicsit aggódom Kata ma már 8-kor alukált (és még mindig alszik) , remélem nem beteg! A fogzástól lehet aluszékony, vagy most oltári nagy baromságot kérdeztem!?

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama!

Mi van Katával? Ugye nem lett beteg? Elméletileg a fogzástól nem lehet aluszékony, sőt, attól inkább nem tud aludni. De érezheti a frontot (nekem tegnap rettenetesen fájt a fejem), vagy a több mozgás jobban kifárasztja. Alexa is elfárad 3, max. 4 óránként, ami nem csoda, mert egész nap a felállást és elesést gyakorolja, meg a rajtam csimpaszkodást. Ez utóbbi engem is teljesen lefáraszt, főleg hogy közben próbálom megóvni a tesót.

Írj, hogy hogy van Kata!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Köszi Detti az aggódást! Elkiabáltam, mert ahogy megírtam a hozzászólást felébredt és éjjel kettőig partyzott! :D :D
Kiabálgatott, nevetgélt stb... és 8-kor már fenn is volt (2* szopizni is felkelt)...
Kombinált teszt megvolt? Mikor lesz eredmény?

Maszatmama
maszatmama
 
 


Igen, tegnap megvolt, szét is ment a vénám. :( Szept. 7-8-án küldik az eredményt a dokimnak, nekem meg egy sms-t, hogy hogy tudom megnézni a sejtbank honlapján.
Ma megyek egy ingyenes 4D UH-ra, ami kicsit többet mutat, mint a SOTE-n, meg így a férjem is láthatja a kistesót. Remélhetőleg Alexa jobban fogja bírni (itt legalább nem kell várakozni)!

Örülök, hogy Kata nem lett beteg! Látod, így jár, aki aggódik, ha alszik a gyerek! :) De azért inkább legyen buli, mint hogy beteg legyen!

Kép
Kép
detty74
 
 


Na én is itt!
Nekünk változó..néha tök jó éjszakánk van,de pl tegnap is 3kor szopizott...ki érti ezt.Lehet megint a meleg miatt!

A férjem a MÁVnál pályamester...ésnem fizetik meg :( de most 3 hétig a nagymamájánál volt felújításon,befejezte amit elkezdtünk tavaly!Majd dobok képet is róla.Na megyek,mert nem akar elaludni...aztán lassan meg kelnie kell fürcsire :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Maszatmama:
MIkor olvastam a hsz-t, hogy Kata MÁR alszik, rögtön az jutott eszembe, el ne kiabáld!!! :) BÁr ez csak így utólag vicces.
És éjjel 2-ig, amíg kiabálgat, nevetgél...Ti is az ágyánál vagytok?
Én már biztosan pánikba esnék, hogy sosem alszik majd el...
Persze ez hülyeség, de ez az egyik rémálmunk, hogy éjjel nem alszik el, ahogyan eddig igen.
Azért az a legfontosabb, hogy Kata jól legyen!!!

Detti!
4D-n voltatok tegnap? MIlyen volt?
A vérvételeid számomra horror-kategóriába esnek.
Én már a szúrástól rosszul leszek, és azon rettegek, nehogy újra kelljen próbálkozni... :cry:

KépKép
francestz
 
 


Sok leszek,lehet vkinek sokk is :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Voltunk "4D"-n, ami nem volt 4 csak 2D, így semmivel nem láttunk többet, mint kedden, illetve Csabi igen, mert ő kedden kint maradt Alexával. Továbbra is minden rendben, még a vérvétel eredményére kell várni, aztán megvárjuk.

Francestz! Igen, újabban nem jól sikerülnek a szúrások, ezért sem szeretném, ha meg kellene csináltatni az amniocentézist. Az azért egy elég durva szúrás lenne.

Rohanok, van egy halom dolgom mára és szalad a lakás (Csabi 4 napig itthon volt és ilyenkor háborús övezetet csinál a kégliből).

Kép
Kép
detty74
 
 


Detti!


Igazad van, az amniocentézis elég durva dolog, bár tapasztalatom alapján maga a látvány sokkal inkább sokkoló, mint amennyire fáj az egész beavatkozás. Legalábbis számomra tűnik így, mert amikor nekem csinálták, akkor a látványtól igencsak megijedtem. Viszont a doki, aki csinálta, ő nagyon kedves volt (kellemes mély hangja volt) és megpróbált annyira megnyugtatni, amennyire ez lehetséges.


Annus!

Iza igazán helyes kis hölgy!


Maszatmama!

Mi újság veletek? Hogy van Kata bőre?

ambrob
ambrob
 
 


Iza nagyon cuki :D
Vendég
 


Sziasztok!

Régesrégen 2006-tól 1,5 évig én is nagyon aktív babanetes topiklakó voltam :)

Nagyon hamar elröppent az idő, kislányom már 3 lesz lassan...

Újszülött-Baba-mama-pocakfotózással foglalkozom, ha szeretnétek egyedi stílusú képet pocakotokról/babáitokról, keressetek bátran.
Házhoz is megyek. No vaku! Szigorúan csak természetes fénnyel. :)

Ha kérdésetek van ribizlifoto@gmail.com
illetve képeim http://www.ribizlifoto.blogspot.com

Szép napokat!
Kata
Kép
Kép
Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!

Újra itt, visszatértünk a nagy kalandról!! :-) Nagyon szuper volt, Vilmos is élvezte..(jókat aludt az árnyékban)

Minden kiscsaj csodaszép!!!

Szép napot mindenkinek..megyek mert szalad minden..:-)
beatrix161
 
 


Sziasztok!
Voltam már egypárszor nálatok, jelentem, megérkezett a kisfiam!
Augusztus 19-én hajnali 4:08-kor (4 óra vajúdás után), 4110 grammal, 59 cm-el, természetes úton, és a gátmetszésen kívül (ami azóta sem fáj) semmi bajom nincs.
1,5 hete már itthon vagyunk, tanulgatjuk egymást.

Kép

Kép
bububébi
 
 


Bububébi!
Nagyon gratulálok a kis tüneményhez! Édes ahogy alszik!
Szép nagy baba lett! Nagyon jó, hogy Te is jól vagy!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Annus:
Nagyon édesek a képek! :)

Bububébi:

Gyönyörűséges Dávid, gratulálok!
A fénykép is nagyon szép, nem csak a Baba!
Nagyon sok boldogságot, egészséget, és sok-sok tejecskét kívánok!
Ügyesek vagytok, és szuper, hogy már ilyen jól érzed Magad!
És néha nézz be ide, jó lenne tudni Rólatok!

KépKép
francestz
 
 


Bububébi!

Nagy gratula a kis emberhez, jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem reagálgattam mostanság, de megint horror éjszakákat élünk (kelés másfél óránként), és kicsit kivagyok!
Nem hiszem, hogy voltam valaha ennyire fáradt!

Ambrob köszi az érdeklődést!, Kata bőre szépen meggyógyult, remélem nem jön vissza ez a borzalom!

Annus:Iza tüneményes!

Bea: jó, hogy itthon vagytok! Vili élvezte a tengört? :D

Francestz: mikor múltkor Kata nem aludt, csak nevetgélt, meg sikongatott, akkor a kezünkben, ölünkben, ágyunkban tette ezt :lol: , mivel a kiságyában sirdogált! Szóval jó buli volt!

Kata a héten 6740 gramm volt, csak egy kicsit van jó súlyban (halkan jegyzem meg, én meg 45 kg vagyok :( )

Maszatmama
maszatmama
 
 


Bububébi:Nagyon gartulálok Dávidhoz,aki tényleg gyönyörű! :D És hatalmas nagy,te pedig ügyes voltál,hogy simán meg tudtad szülni.Csal tanulgassátok egymást,kérdezz,ha van mit,hátha tudunk segíteni. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát Maszatmama, nem irigyellek. Nagyon nehéz lehet neked. Az orvosnak mondtad már hogy Kata ilyen rosszul alszik? Az enyémnek az első kérdései között volt, hogy mi van az éjszakákkal. És napközben próbálsz azért aludni? Szedsz vitamint? Próbálj meg azért vigyázni magadra...

Bububébi: Gratulálok a tünemény fiatalemberhez!!! Nagyon helyes!! És csodállak, hogy ilyen rövid idő alatt..ilyen könnyen sikerült világra hozni a nagyfiút!!!

Vilmos annyiban élvezte a tengert, hogy jókat aludt az árnyékban a tengerparton. Vili eddigi életében minden izgalmas dolgot átaludt. Nálunk az van, hogy mostanában már este 7-kor alszik egészen reggel 6-ig, és utána még visszaalszik..néha. Szóval az alvókájával hál istennek nincs gond. Viszont a rossz hir, hogy a tejem az szörnyen fogy.
Adtam Vilmosnak már gyümölcsleveket...mindent szeretett...de képzeljétek, a sárgabaracknál apró piros foltok jelentek meg a halántékánál..elmúltak egy pár perc múlva..de azért eléggé megijedtem. Fel is hivtam a dokit..aki azt mondta, hogy adjam tovább nyugodtan neki, ha más tünet nincs. Én azért nem adom..majd jövőre megpróbálom megint.
Tegnap már kapott áfonyás almát, ami már pép..hát meg kellett zabálni úgy nyelte....azóta tátogatja a száját, mint egy kis madárfióka..:-)
beatrix161
 
 


Kép

Kép Kép

Néhány kép a nagyfiúról
beatrix161
 
 


Bea:
Jó hallani, hogy Vili is élvezte a nyaralást, és így Ti is kikapcsolódtatok.
Szuperjó Vili alvókája, kicsit irigy vagyok azért. :D
Bár azért én sem panaszkodom.
Most, hogy Ádám napról napra többet tud mozgásban is, hamarabb elfárad az erőlködésben...
Nagyon édesek a képek! Főként a hasalós tetszik! :D
Te hogyan és mikortól adtad pontosan a gyümölcsöket?
Mi még az alma /nem kedvenc/, őszibarack, vilmoskörte + H.A. pépnél tartunk. Mennyit eszik Vili egyszerre?
Bocs, ha sokat kérdezek. :oops:

Maszatmama:
Szerintem azért alszik Kata elég hosszút, de el van csúszva a bioritmusa talán. HIszen úgy emlékszem, elalszik éjjel 1-2 körül, és alszik délelőtt 11-ig.
Nekünk anno a lányomnál azt mondta a neurológus, hogy erre figyelni kell, mert teljesen beidegződik, és nagyon nehéz lesz beállítani, amit pedig be kell majd.
És azért a szülőknek is szüksége van pihentető alvásra, és főként éjszaka.
Nem okoskodom, csak a nagyobbik lányomnál voltak gondok az alvással, míg végül 10 hónaposan más okból kifolyólag mentünk dokihoz, ahol mellesleg kérdeztem, mit lehet tenni és kell-e tenni valamit alvásügyben?

KépKép
francestz
 
 


Francestz: én először kb 3 hete, tehát úgy kb. 4,5 hónaposan adtam neki először gyümilevet kanállal, ahogy irtátok :-). CSak Hippest, de abból már mindent megkostóltunk (alma-szőlő, alma-csipkebogyó, alma-málna) és minden izlett...aztán gondoltam..mehet egy kicsit sűrűbb, úgyhogy megpróbáltam a barikat, de az nem jött be a pöttyök miatt.
És 3 napja adtam neki áfonyás almát ami már püré...mindig egyre többet eszik, a maximum tegnap volt, 1/3 üveg volt. Plusz cumisüvegből adtam még neki higitott gyümilevet, mert kb 2 óránként enne. A tejem az úgy néz ki, hogy reggelre még elég, aztán mindig szoptatom és pótolom vagy tápival, vagy gyümivel. Vilmos több mint 7,5 kiló...nem kövér, nagyon hosszú..
Mi az a H.A. pép? Próbáld ki az áfonyás almát..imádni fogja!!! A ruhák is..apropó..ti mivel szeditek ki a foltokat a ruhákból...nekem áztatással..sem jön ki..

Jaa meg vettem 7000 Ft-ért csodabogyót..More Milket..hát sz--rt sem ér...nekem. Nekem a homeos bogyó sem ér semmit..a legjobb a tea..
beatrix161
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?