Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, elment a mail! Kép
muter
 
 


Sziasztok!

FCS, köszi a válaszokat, sokat segítettek ebben a mostani döntésképtelen állapotomban!

Kriszta, örülök, hogy szerinted ügyi a szülésznő! És amúgy emberileg milyen? A doki csak annyit mondott róla, hogy nem egy abajgatós típus, ami önmagában engem nem zavar, sőt. De azért ugye kedves?

köszi, sziasztok!
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy kezelnek-e terhességi diabéteszes kismamákat a SOTE II-n. Hogy ha véletlenül a terheléses cukormérésnél kiderül, hogy határérték feletti a cukrom, maradhatok a SOTE II-n, a dokimnál? (Sajnos, megvan minden esélyem rá, már terhesség előtt magas volt a terheléses cukrom.)
Köszi előre is a választ!
andi70
 
 

 
 

Szia PP!

Tényleg nem egy abajgatós típus. De nagyon kedves! Volt egy könnyűnek induló, de aztán elég nehéz végkifejletű cisztaműtétem. Laparral indult, de vágással fejeződött be, ugyanis mindenem össze volt nőve. Több időt voltam bent a műtőbe, mint akinek daganata volt...
Na szóval, eléggé nehezen bírom az altatást. Nehezen regenerálódok sajnos. Nem a fájdalommal van a baj, mert azt bírom, hanem a közérzetemmel.
Két napig nem tudtam kijönni az örzőből. De ott volt Gyöngyi... Aztán mennem kellett pisilni. De amíg nem tudtam kimenni a WC-re, nem vehették ki a katétert. De jött, látott és győzött Gyöngyi...
Ő is szabadított meg csövecskémtől. Nagyon ügyi!!! Aztán hála neki utánna már minden rendben ment!
Szóval én is nála szeretnék szülni.
Még annyit, hogy eredetileg ő lett volna Ács doki mellett, amikor forgatták a szülőszobát. Csak éjszakás műszakban volt, elég sűrű programmal, és nem tudta bevállalni a nappalt is...
Kielégítő voltam? Remélem. Várjuk ám a híreket és a véleményt is!

Pusz - Kriszta

mohácska
 
 


SziasztokKép

Andi70,
nyugiKép nem kell korházat váltanod, én is terhességi cukros voltam, végig a II nőin leledztemKép
Igy te is megismerkedhetsz kedvenc belgyógyinkkalKép Viszont egy nagyon jó tanács, Rozikát, a dietetikus nővért feltétlen keresd meg, sok sok tuti receptje vanKép

Most csak ennyi időm voltKép
pusziiii
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Kedves Ágiboszi!

Te vagy az én emberem! Biztos lesz majd egy halom kérdésem hozzád. Mennyi volt a terheléses cukrod, és mikor vették le? És milyen sűrűn kellett menned kontrollra? Milyen diétát kaptál? Ki a belgyógyász a SOTE II-n?
Hú, nagyon örülök, hogy Rád találtam. Gyuri, a terhesség és cukorbetegség c. topikban már "lecseszett", amiért nem tartottam a diétát, de a nőgyogyim szerint indokolatlan volt a 160 gr-os diéta 7,9-es terh. cukorral. Igaz, ezt még a terhesség előtt mérték.
Még valami: egy terhesnek a 18. hétre már (!) megemelkedik a cukra? Mert azt tudom, hogy a 20. héttől igen, de a 18. heti és a teherbe esés előtti értékek ugyanolyan táplálkozással közel azonosak?
Puszi
Andi
andi70
 
 


Sziasztok Lányok!

A hétvégén vidéken voltunk, tegnap este jöttünk haza.
A tali szerintem is nagyon szuper volt és örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Benneteket! Mindannyian nagyon arik vagytok és gyerkőcök pedig egytől egyig tündériek!
Ági muffinjai és Csilla anyukája által készített sütik pedig isteniek voltak!
Igen-igen, talizzunk még!!!
Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok,

Már alig vártam, hogy nethez jussak és elmondhassam, hogy nagyon jól éreztük magunkat és nagyon klassz volt veletek lenni. 10-én már otthonról jelentkezek, addig csak néha néha belesek.
Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!
Nagyons ajnálom, h nem tudtunk menni, de szervezésbeli gondok voltak, meg esőben nehéz lett volna két kölökkel 2 villamossal 1 évvel,a babakocsi meg megadta magát. A netre meg nem tudtam felmenni, nem engedett be a rendszer, és naná hogy a telszámok a múltkori gépelszállással elvesztek.

Maszat!
A szemölcsről én írtam régebben, Dorkának is volt, a vérehulló jó, de neki nem volt elég.
Vidd el bőrgyógyhoz, mindenképpen, irtóra el tud szaporodni. Nekünk a bárányhimlő volt a csúcs, arra a szemölcs is begyulladt, frenetikus volt.
A szaliciles (ha jól emlékszem, nem biztos) szemölcsirtót tényleg csak ép bőrre lehet, mert nagyon mar.
Nálunk az volt a menet, hogy csak zuhanyozás, fürdetőkrémmel, pillanatok alatt, mert a víz is viszi a szemölcsöt tovább oda, ahol nem egészséges a bőr. Utána hidratálás, gyógyszertári kencével, utána fülpucolóval a szalicil a száraz szemölcsre de csak épp a hegyére, hogy a bőrt ne marja. A gyulladt szemölcsre egy piros ecsetelő, ami napokig nem kopik le, ha már nem gyulladt, mehet a másik. Szóval elég nagy macera, de szerencsére ezeket betartva pár hét alatt elmúlt és azóta nem is jött vissza. Meg multivitamint kellett adni (Vitacolant).Ha nem múlik el, akkor a rendelőben ambulánsan lefagyasztják és vmivel lekaparják, ami nem fáj, csak kellemetlen, pláne több tucatnál. Ezt kellene megelőzni, remélem sikerül. És nem szabad Annácskával együtt fürdetni, Andris kb. akkora volt, őt is kellett hidratálni, nehogy kiszáradjon a bőre és elkapja esetleg.

Puszi mindenkinek, próbálok majd jönni, de nagyon megbízhatatlan a net. Csak hát ajándék lónak...
angi
angi
 
 


Sziasztok!

Annyira jó volt megismerni titeket, hogy remélem hamar lesz a következő tali!!!
Meséltem apájának, hogy nagyon kicseszett velem, hogy Pankát nem hozta fel, de hát dóóógozotttt...
Képeket please minél előbb!!!

Maszat!
Keresztfiamnak is van futószemölcse, ma megyünk bőrgyogyihoz, majd meglátjuk mit mond.

PP! Mérleget ajánlom, hogy bérelj, mellszívót próbáld ki a kórházban. Ott kipróbálhatód (amit máshol sehol, ha megvette, had vigye)ki is sterilizálják és aránylag jó áron (olcsóbban, mint az üzletekben) megveheted. Szerintem ezek abszolút érvek, mellette.

Annamari! Kár, hogy nem jöttél... Lehet tdni, hogy miért?

Most menek dógozni...

Puszi Mindenkinek!

Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok!

Kriszta, köszi a kimerítő választ, megnyugtattál! Most már nem marad más hátra, mint rászánni magam és felhívni őt. Kép Természetesen be fogok számolni. Kép

Krizsi, neked is köszi a választ. Most már többen ezt javasoltátok, úgyhogy mérleget tényleg csak bérelni fogok, a mellszívókat meg kipróbálgatom a kórházban (bár pont ma kaptam kölcsön egy Aventet egy barátnőmtől, de azért a többit is ki akarom próbálni majd odabent.)

puszi, sziasztok
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Irigykedem a tali miatt nagyon! Képek lesznek?

Krizsi!
Szalmonella-gyanúval kórházban voltam egész héten és csütörtökön engedtek ki, de tegnap még vissza kellett mennem, hogy ma elvégezzenek egy rendkívül kellemes vizsgálatot, mely a kolonoszkópia névre hallgat. Mostmár nagy a szám, mert túl vagyok rajta, de az a pohár keserűsó, meg a 3 liter "Bélmosó folyadék"-nak elkeresztelt ital, amit előtte meg kellett innom, az valami brutál volt. Legalább olyan kellemes volt az íze, amilyen a neve. A hatásáról most inkább nem beszélek. És persze azzal hitegettek, hogy majd jól benyugtatóznak a tükrözés előtt... Hát nem nyugtatóztak be, lidokainos kenőcsöt kaptam, de azt is minek... Viszont pont szemben volt a monitor, így mostmár tisztában vagyok belső értékeimmel is Kép

Na megyek, mert egész éjjel slozira rohangáltam, és azóta sem aludtam egy hunyást se.

Annamari
muter
 
 


SziasztokKép

Előre is elnézést kérek a képek miatt, de a lakásfelújítás teljesen leköttKép reggeltől estig melozom, miközben a gyerek ezerrel rajtam lóg és rögtön üvölt ha karnyujtásnyi távolságba kerülök tőleKép Igérem a héten teszek fel, csak elöbb felbérelem valamelyik igazi mesterdetektivet, hogy találjon nekem egy kis időt ráKép

PPKép
Nah csatlakozom a jótanács osztogatók közéKép
Mérleg a legolcsóbban pontosan a korházban bérelhető, a tavaly decemberi árfolyam szerint 2500 Ft/ három hó volt a díj érte. Három hónaptnál tovább ugy se kell, vagyis venni szerintem tök fölösleges, ha csak nem zöldségesnek készülsz titokban és nagymennyiségben akarsz rajta méregetniKép jójó ez csak hüle poén volt, de nézd el nekem mert ez a sok melót már csak ilyen aggyal lehet kibirniKép

Mellszívó, ez nagyon jó kérdés... Én kiprobáltam egy jó párat bent a végén egy hónapra béreltem egy elektromosat, amihez meg kellett vennem a Madellának az alapját, az elektromossal elég kényelmes volt a dolog, de mivel mazsolám elég habzsolháp volt a vége felé már nem volt szükség a fejegetésre, mindent befaltKép Persze mondanom se kell mikor visszavittem, rá két napra durrant be a cicim elég rendesen, de jó is lett volna ha még maradt volna mert igy kézzel fejegetni elég szenvedés volt. Amugy mostmár nem csak az Aventnak van ez a pumpás változata, hanem a madellának is, amire szerintem nagyon figyelni kell, hogy mekkora a vákuum teljesitménye. Mikor bentleszel már a gyerekágyon beszélj majd a tejkonyhás nővérkével, ő nagyon rendes és segiteni fog a legjobbat kiválasztani.

A sterilizálást én ugy csináltam, hogy a legelején mindent egyszer kifőztem (forró vízben kb 5-6 percig), többet nem főzöcskéztem. Kaptam a barátnőmtől egy cicco mikros sterilizálót azt használtam, főleg a mellszívó és tartozékai fertőtlenítéséhez. A nagyon nagyon sterilizálgatásnak is vannak hátulütői, mert a sok sok főzőcskézéssel olyan bacikat is megölünk amikre pedig szükség lenne, és előfordulhat hogy a gyerek szájpenészt kap, mert nem elég strapabíró az immunrendszere a folytonos sterilizálásból adódóan.

Andi70,
Dr.Ambrus Csabának hívják a belgyógyászt a klinikán. Nekem a 14 héten csináltak terhelést a saját kérésemre, mert van a családban diabéteszes.
A terhelésnél az éhgyomrim 4,9 volt a terhelés után két órával 9,3. Ezek után 160 grammos diétára lettem fogva, és kb egy hét múlva csináltunk egy cukor profilt, ami abból állt, hogy minden étkezés után egy órával vért vettek és megnézték a cukorszintet. Mivel nekem azok elég jó értékek lettek ezért, maradt a diéta, ha azok is pocsékak lettek volna akkor rögtön inzulint kaptam volna. Magam részéről elég komolyan betartottam a terhesség végéig a diétát és nem is lettem hála inzulinos. A cukorszint sajnos hirtelen emelkedhet egyik hétről a másikra, vannak kritikus hetek, amikor nagyon meglódulhat, ezért minden héten nézték az értékeket. Aki inzulinos annál nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiséget kapjon az adott étkezésekhez, ezért heti két nap a klinikán kell bent lenni, első nap profil, második napra meg vannak az eredmények, konzultáció a belgyógyásszal majd lehet hazamenni, következő héten ismétlés, és ez igy megy a szülésig...
Bővebben szerintem majd emailban irok, hogy ne terheljük itt ilyennekkel a lányokat, ird le a kérdéseidet és majd válaszolok rájuk, a profilomban a cimemKép

Nah dugulok, mert rajtam fogtok még a végén elaludniKép

egy csoportképet azért feldobok ide isKép
(remélem nem baj...)

Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Kedves Ágiboszi!

Kértem én is cukorterhelést, csütörtökön meglesz. ERedmény gondolom másnap. Én már most sem merek édeset enni. Írok magánban majd, és köszi!
andi70
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek vagytok a képen. Kár, hogy mi nem lehetünk rajta. Kép Sajnos aznap Nándi olyan későn ébredt, hogy csak fél4 körül tudtunk elindulni itthonról, Csepelről. A pénteki forgalom miatt tudtam, hogy 4-re tuti nem tudunk ott lenni a megbeszélt helyen és mire a talira értünk volna, már nyargalhattunk volna tovább babaúszásra. Így mi nem voltunk talizni, na de majd a legközelebbin jelen leszünk. Kár, hogy akkor már Csilláék nem lesznek itt Magyarországon. Kép
Terika! Nagyon köszönöm, hogy felhívtál! Jól esett. Kép

Annamari! Akkor ugye végül nem volt szalmonella fertőzésed? El tudom képzelni, hogy min estél át és nagyon sajnálom a történteket!

Ágiboszi, Fülescsacsi és Andi70! A Ti cukros történetek is horror számomra. Nem lehet könnyű ilyen háttérrel kismaminak lenni. Le a kalappal előttetek!

PP! Nekünk saját digitális mérlegünk van. Nándit már nagyon régen nem mérem, ezért ha gondolod, nagyon szívesen kölcsönadom neked arra az időre, amíg a Manód étkezését és gyarapodását rendszeresen nyomon szeretnéd követni.
Ági! Egy ilyen "csinos" mérlegeket nem csak zöldségek méregetésére lehet ám használni, hanem nagyon tutin ki lehet velük mérni a sütemények adalékanyagait is. Kép

Maszat! Nem Solyáéknál volt ez a futószemölcs probléma. Egyébként Ők jól vannak és nagyon várják már, hogy a Matáv tegyen végre valamit a nethez jutás ügyben.

Képzeljétek! 1,5 hete Nándi csalán kiütésben szenvedett. Nagyon érdekes volt az egész. Piros foltok jelentek meg az arcán, meg néha a térd és könyök vonalában (sehol máshol). Egyik percről a másikra keletkeztek, de 5 perc múlva meg már sehol semmi. Új dolgot nem kapott aznap, ill. előző nap. Lehet, hogy a krémtúró a ludas, ebből fogyasztott néhány kanálkával 3-4 nappal azelőtt. Esetleg az egy falatnyi vajas pogácsa???

Üdv: Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Látom a képen, a fiam alakított, de sebaj...

Benő!
Ha ételre jött volna ki az allergia, az nem múlik el ilyen hamar. 3-4 nappal azelőtti étel sem üti már ki, sem egy falatnyi pogi. Az ételre kb. másfél- 2 óra múlva jelentkezik kiütés, amikor a táplálék bomlani kezd. Valószínű melegfolt, vagy napfolt. Hogy érte akkor a nap?
Ezt figyeld meg!

Babák! Hogy vagytok?
Anyucik? Hogy bírjátok?

Mit szóltok ehhez az időhöz?

PP!
Felhívtad a szülésznőt?

Pusz-Krisz

mohácska
 
 


Sziasztok!

Fényképek szuperek.

Maszat: Nekem volt ilyen szemölcsöm és tényleg kinőtem. Ja én is mindenfélét kentem rá meg leragasztottam, de ugyanugy visszajött igaz nekem csak 3db volt, de egyik évről a másikra nem tudom pontossan mennyi idős voltam, de leesett és azóta se volt rajtam egyse.
Remélem ti is kinővitek.

Pöttön Panna: Ha rám hallgatsz akkor veszel mellszívót és ellekrtomosat. A kórházba nem engedik, hogy többet kiprobáljál, egyet adnak és azt meg is vettetik veled, vagyis amikor én szültem akkor ez volt, nem is probálhattam ki csak az aventet és meg is vetteték egyből. Az Avent az nagyon jó, de én megbánta, hogy nem az ellektromosat vettem meg. Én nagyon szerettem volna szoptani visszont a fiam bnem foagdta el a cicit egyáltalán és sajna nekem fejnem kellett végig amig volt tejem. De remélem neked nem lesz ilyen problémád.


Na most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Na, most mellszívó ügyben kicsit összezavartatok! Kép Azt hiszem, az lesz, hogy az Aventet, amit kaptam a barátnőmtől, azt beviszem, és bent kipróbálok még egy elektromosat. Aztán már csak el fogom addigra tudni dönteni, hogy mit akarok. Mert most még elég bizonytalan vagyok. (Vagy mégsem? Kép)

Ági,
attól nem félek, hogy a gyerek immunrendszere nem lesz nálunk elég erős a sok sterilizálástól... Kép Khm, hogy úgy mondjam, nem vagyunk kimondottan rend- és tisztaságmániások (jaj, ez így biztos elég szörnyen hangzik Kép) Szóval találkozik azért majd szerintem így is elég bacival... Kép

Benő,
köszi a mérleg-felajánlást! Szívesen elfogadom, ha nektek tényleg nem kell. De hogy fogsz akkor így sütemény-összetevőket mérni??? Kép Írok a hotmail-es címedre, jó?

Kriszta,
igen, felhívtam a szülésznőt, kedvesnek hangzott. Pénteken fogok vele találkozni, és akkor mindent megbeszélünk. Úgy izgulok, ez valahogy már nagyon kézzelfoghatóvá és közelivé teszi a szülést... Kép

Elkezdtem összerakni a kórházi csomagomat, de azért remélem, még egy hónapig nem lesz rá szükség...

Mindenkinek puszi,
Pöttöm Panna
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Ize, pp, akkor meg kavarok en is. Erdekes, mert en Andy utan 3 nappal szultem, de elvileg barmelyik mellszivot kiprobalhattam volna, vegul az Avent mellett dontottem, azzal fejtem benn, de nem kellett megvennem, es szerintem siman kiprobalhattam volna a tobbit is. En egyebkent Avent hivo vagyok, en ezt ajanlanamKép

orsoly
orsoly
 
 


PP! Jó. Kép

Krisz! Itt arról van szó, hogy Nándi a csalánkiütés előtt néhány órával háztartási kekszet kapott. Már korábban is (1-2 hónapja) eszik ilyesmit, de ez Tesco termék volt. Ilyen "gyártmányt" még soha nem kapott. A Tescoban való vásárlás alatt folyamatosan rágcsálta a kérdéses árut, ami akárhogy is, 10-15 db-nál biztosan nem volt kevesebb. Ennyit még soha nem kapott egyszerre.
Szóval aznap este alvás előtt szopizott, ezalatt jelentek meg a pici piros foltok az arcán, a szoptatás végére megnőttek, de 5 perc múlva el is tűntek. Másnap reggel újból szopi, újból kiütés, újból 5 perc után el. Délutánig megint szünet, de akkor hirtelen spontán megjelent megint 2 óriási nagy folt a jobb térdhajlatában és a vállán. Na ekkor pöccentem be totál és hiába egyeztettem előző este telefonon a Heim Pál Ügyelettel, majd azt követően másnap reggel a gyermekorvosunkkal, fogtam Nándit, és azonnal bevittem a rendelőbe. Persze mire beértünk megint sehol semmi. Ajánlották a Fenistil cseppet és a Calcium-Sandoz pezsgőtablettát. Alkalmazásuk eredményeképp harmadnapon még mindig foltodzott egy picit, de ennyi. Kész.
Aznap nem volt tűző napon.

Kinek milyen tapasztalatai vannak csalánkiütéssel kapcsolatban? Kép

Üdv: Benő
beno
 
 


Ja még annyit PP, hogy én is Avent párti vagyok. Nándi születése után 3 hónappal kipróbáltam az elektromos medelát is, de az nálam nem jött be. Az igazat megvallva az Avent-tel feleannyi idő alatt végeztem, mint az elektromossal. Állítólag ha megtanulsz egy mellszívóval tejet kisajtolni, utána már nem szívesen váltasz, mert azzal nem leszel olyan termékeny. Így hát még az elején ügyesen válassz! KépKépKép
beno
 
 


Sziasztok4

Én is Avent párti vagyok és én ugy tudom az Aventnek is van elektromos mellszívója már.
Egyébbként az avent nekem is bevállt csak az volt ugye rossz, hogy nekem 3 óránként fejnem kellett.
Pusz
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Benő!
Teljesen mindegy, milyen fajta a keksz, Tesco, Spar, stb. A gyártót nézd meg! A Spar kekszet pl az a gyártó készíti, amelyik a Detki kekszet is, én azt szeretem. Csak a cég megvesz egy bizonyos mennyiséget és futtatja a nevével. A minőség meg egyforma.
Nem tudtam, hogy szoptatsz még. Az is lehet, hogy Te ettél valami olyan ételt, ami az anyatejbe bedolgozódva (juj!) allergiás reakciót válthatott ki. Bár az ételallergiás bőrkiütés nem múlik el 5 perc alatt. Én nem gyanakodnék a kekszre. Tapasztalat beszél belőlem.
Minden esetre, figyeld az ételeket.

Puszi - Kriszti

mohácska
 
 


Kriszti! Köszi az infót, persze, hogy ezerrel figyelem az ételeket továbbra is. Ebben a témában nagyon óvatos vagyok.
Igen, szoptatok még napi 4-szer minimum. (Még mindig adok is le belőle. Pont ma járok a leadott 60 literemnél Kép) Nándi soha nem fog leszokni a ciciről, amit most még egyáltalán nem bánok, de a szakközép sulijában ez már kellemetlen ügy lesz. Kép
Mi is vagy a Győrit, vagy a Spar háztartási kekszet vesszük. Tescosat most kapott először és az is biztos, hogy utoljára. Kép Na lehet, hogy nem szegény Tescos a hibás, de tény, hogy nagyon megijesztett.
Még egyszer nagyon köszi!

Üdv: Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Kicsit jol eltuntem, mert vizsgaidoszakom volt. Most viszont megint "raerek" a babaelokeszuletre :-)

Tudna segiteni valaki abban, hogy mit erdemes majd a korhazi csomagomba belerakni a "kotelezokon" kivul? Kotelezokon tenyleg az alapot ertem: haloing, kontos, papucs, szappan etc. Pl betetet gondolom adnak majd?
Babacskanak csak "hazameno" ruha kell?

A masik, hogy szamithatok-e az eldobhato pelenkakra az elso perctol, vagy keszuljek fel komolyan a textilpelenkazasra? Ti mit hasznaltok amugy?

Koszi minden segiseget!

Panzej

Kép
Kép
panzej
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek vagytok a képen! Kép))) Biztos nagyon tuti volt a tali! Kép

Szia Panzej!Örülök, hogy sikeresen túlvagy a vizsgaidőszakon! Kép
Vigyél sok hálóinget! Tudod, sok csere kell, mert folyik a tejci meg a vér, meg miegymás. (Bocs) Betétet én vittem, de adnak is. Nekem csak annyival volt jobb, amit vittem, hogy az ragadt, a kórházi meg nem, és nekem folyton félrecsúszott. (Mondjuk én speckó eset vagyok, mert senki nem vérzett úgy, mint én a szobatársak közül.) Ha van mellszívód, azt is vigyél, de ott adnak is, ha kell. És melltartóbetétet és szoptatós melltartót is vihetsz.
Babának adnak mindennap 5 pelust, ami nagyjából elég is, de azért én vittem magamtól is, ha sokat kell cserélni.(Eldobhatót adnak.) Mondjuk Ádám az elején semmit nem kakilt, így elég volt. Törlőkendő lesz a csomagban, amit kapsz, az pont elég volt bentre. Ruhát adnak rá, egyedül hazamenős cucc kellett az utsó nap. Kép
Ja! És ne felejtsd el a te hazamenős cuccodat se! Kép

Mi egyébként jól vagyunk, nagyjából kezdek belerázódni a dolgokba. Ádám 8x eszik, és nagyon-nagyon nő! Első héten 370 grammot, 2. héten pedig 410 grammot hízott mióta itthon vagyunk. Holnap lesz 1 hónapos, és szerintem, már hízott egy kilót. Kép))Kikerekedett a pofija is, ezért én Sajtnak hívom, amit egyelőre nem vesz zokon. Kép
Sajnos még mindig vannak hasfájós napjaink, de már egy kicsit könnyebben veszem. Igaz, akkor egy percet sem tudok tőle semmit csinálni, mert nem tudom lerakni annyira üvölt szegénykém. Kép Az éjszakáink változóak, mert valamikor 3 óránként kel, de van olyan is, hogy csak 9-kor, 2.kor és 5-kor eszik. Ezeket az éjszakákat nagyon szeretem! Kép))
Nagyokat sétálunk, amit Ádám általában végigalszik. Kép
Van egy bikája a férjemnek, és azt kiszemlte magának a gyermek (pedig fekete az egész) és azt szugizza álló nap. Kép Nagyon édi! Kép

Szóval jól vagyunk. Kép

Képzeljétek uh-ra szeptemberre kaptunk csak időpontot!

Gabi?????????? Veletek mi újság?

puszi, shineKép
shine
 
 


Sziasztok!

gépemen vannak a képek majd küldöm remélem a holapi nap folyamán sikerül ha nem akkor hétvégén mikor van segítségemKépKép
Shine: csömör gyönyör KépKép Nagyon édes!!
Andika egyre jobban akar kimenni mindig a cipőjét veszi, hogy menjünk...hát szinte egész nap kint vagyunk..
Nem sok időm marad olvasgatni, bár Ti sem írtok valami sokatKépKép

Picus
picus
 
 


Sziasztok Lányok!

Shine,
gyönyörű Ádámka, nagyon szépen fejlődik. Néztem a képeket, nagyon aranyos. Látom ti is átestetek az Infacol-on. Kép Én a múlt héten jelentkeztem be UH-ra, de még júliusra kaptam időpontot.

Mi is megvagyunk, csak az utóbbi hétben szopizási problémánk adódott, melyben szeretném véleményeteket kérni.
Tehát, eleinte minden rendben volt, állandóan feszült a mellem, és annyi tejem volt, hogy fejni kellett. Aztán egy másfél hete felpuhult, a védőnő szerint azért, mert beállt a "keresletre". Majd egy hete úgy érzékeltem, hogy napközben egyre kevesebb mennyiségű tej termelődik, éjszaka viszont bedurrannak a melleim. A nappali mérsékelt termelésből adódóan Beni 1 óránként, de előfordult, hogy fél óránként kért enni. Mivel elvileg a gyakori szoptatásnak növelnie kellene a mennyiséget, így óránként adtam is neki, sőt fejni is próbálkoztam, de a mennyiség nem növekedett, sőt, addig fajult, hogy két nappal ezelőtt estére a lefejt tartalékhoz kellett folyamodni.
Tehát a gyakori szoptatás nem vált be. Kép Már mindennel próbálkoztam: Laktoherb tea, eszem zöldséget is gyümölcsöt is, 2 és fél liter folyadék naponta, napközben is pihenek, de semmi eredmény. Nem értem, hogy nappal miért kevés, éjszaka pedig miért van sok tejem. Ha valakinek van valami tapasztalata, vagy ötlete,hogy mit lenne még érdemes kipróbálni, szívesen venném.

De hogy ne csak panaszkodjak, Beni nagyon jó fiú, csak akkor sír ha éhes, vagy a pocak rosszalkodik. 960 grammot híztunk mióta hazajöttünk, a doktor néni nem akart hinni a szemének. A friss levegőt nagyon szeretjük, minden nap megyünk sétálni. Képeket legközelebb mellékelek, mert a múlt héten elmentem előhívatni, csak épp a filmeket felejtettem itthon. Kép

Pusza mindenkinek,
Gabi
Kosza_gabriella
 


SziasztokKép

GabiKép

Éjszakára azért durran be a cicko, mert jobban pihensz és így nyugiban termelődik, ha gondolod átküldöm neked a tejcsi szaporitásos docot, amit innen a babanetről a lányoktól kaptam.
Valahogy hasonlóan jártam én is az a nappali tejezéssel, de szép lassan tényleg beállt a kereslet kinálatra és Daninak mindig van elég a ciciben. A szopis topicot szerintem érdemes végigböngészni, sok sok jó ötlet van benne, a legfőbb gondolat is onnan van, a legtöbb tej amugy a szopizás alatt termelődik, mivel a babóca stimulálja a szopomozgással.
Próbáld ki az urtica urrens 5 Ch homeos bogyot, fokozza a tejtermelést, valamint a lucerna csírát, nekem nagyon bejött, és még jó hatásu a top joy nak az birs-alma duett gyümölcsleve, az is nőveli a tejcsit.
Jah és ne felejtsd el, hogy most van egy mennyiségi ugrásnál Beni, vagyis azért kér sürübben cicit.
Nagyon szépen hizik a kisfiad, igy tuti elég tejcsihez jutKép

Shine,
csoda szép Ádi, gratula a szép sulygyarapodáshozKép



Nah osztottam az észt Kép ugy hogy most menek és megettetem Mr DöbrögitKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,

köszi a gyors választ. Kép A szopis topikot átnéztem. A homeos bogyót, és a lucerna csírát hol lehet beszerezni, drogériában? A lucerna csírát milyen formában kell fogyasztani? A doc-ot ha átküldenéd megköszönném. Az LLL-től is letöltöttem egyet, de hátha találok valami új dolgot benne.
Most, ahogy így írod, beugrott, hogy tegnap 3 óránként evett, így elég volt a tejcsi. Akkor lehet, hogy nem az én tejem csappant meg, hanem az ő igényei nőttek meg, amire nem td azonnal reagálni a cici?

Pusza,
Gabi
Kosza_gabriella
 


Shine!
Gyönyörűek vagytok!! Nagyon szépen gyarapodtok! Csak így tovább!

Gabi!
Várjuk ám a képeket! Ti is szépen növögettek!
Sajnos én nem tudok a szopihoz hozzászólni, mert Dani csak 2 hónapig szopott, most már, sajnos. Legközelebb biztos másképp fogom csinálni, mert akkor valamit nagyon elronthattam. Csak nem tudom mit. Feltéve, ha lesz legközelebb...

Picus!
Engem is vigyetek! Sajna, én már nem vagyok társaság a fiamnak... De sebaj, nemsokára jön a szünet, és is csavizok majd Kép.

Na menek.

Puszi - Kriszti

mohácska
 
 


GabiKép

Irtam neked életregénytKép Győzd olvasni, remélem mindenre válaszoltam, ha valamit kihagytam légyszi sikitsKép

KrisztiKép
érezd magad leszurva, mi az hogy feltéve ha lesz legközelebb, igenis lesz legközelebb, kitartás és lesz tesója Daninak, és mivel egy stram csajszi vagy tuti sokáig fogod majd szopiztatniKép

Lányok ezt a hüle időt, ma egész nap csak aludtam volna, amit Dani hála az égnek meg is tett elég nagy mennyiségben, majd lesz estére böjtjeKép

Angi, Maszat és többiek mi van veletek?Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Vagy egy hete nem jártam erre, mennyit írtok, csajok!

Panna! Na, jól megkeveredhettél a mellszívókkal... Remélem, azért sikerül majd dönteniKépKépKép

Benő! Én a cukor-horrorból szerencsére kimaradtam, nekem csak a vérnyomásom volt magas. De szedtem a bogyót, méregettem napi háromszor, majd ötször, ezt leszámítva jó kis terhesség volt. A kórházi tartózkodásokat is hellyel-közzel jól viseltem, csak vizeletgyűjtésre kellett befeküdnöm, de aztán már az is ambulánsan ment, hiszen közel lakunk a Klinikához. Persze jó lenne, ha ezt másodszorra megúsznám...

Panzej! Shine jól leírt mindent, bár a benti pelus Szabolcsra nagy volt... A szobában egyedül egy kislányra volt pont jó, rá kicsi volt az újszülött méret, így a nagycsomag newborn pelust, amit otthonra előre megvettek, anyája elcserélgette velünk. Amikor hazament - én egy hétig voltam bent - akkor behozattam az otthonit, a kórházit meg elraktuk későbbre. Hamar belenőtt/hízott, ami azt illetiKép. Ez a pelus-dolog szerintem max. elvi kérdés lehet, ha nagy környezetvédő vagy, akkor textilezhetsz, bár van már környezetvédő eldobhatós is, meg textil nadrágpelus, szóval, ahogy te gondolod. Mindenki arra esküszik, amit használ, állítólag nem igazán van különbség havi ráfordításban. http://babyfun.hq.hu/ Itt találtam pár szót a kukoricás biopelusról, mi nem használjuk, csak érdekességképpen jegyeztem meg... Ja, és én vittem be egy csomó melltartóbetétet, mert nekem iszonyúan szivárgott a tejem - már szülés előtt is, de utána méginkább - a szobában senki másnak persze, én meg minden reggel lucskos hálóingben ébredtem, de nappal is folyton eláztam... Most ennyi jutott eszembe.

Picus, Ági, Csilla! Várjuk a képeket!

Shine! Gyönyörő Ádámod van, és elképesztően nő! Csak így tovább! A bika is aranyos.

Gabi! Asszem Ági mindent leírt, én is csak azt írnám, amit ő is, így csak annyit - egy pillanatra se bizonytalanodj el, és sose hallgass azokra, akik azt mondják kevés, vagy "alacsony tápértékű" a tejed. Szabolcs máig is két-háromóránként szopik, pedig háromszor eszik már gyümit/főzeléket is. Eleinte meg sokkal gyakrabban is evett olykor. Kicsit talán fárasztó ha fél óránként eszik, de elmúlik....

Végre kibújtak azok a fránya fogacskák. Elég nehezen viseli a csöppem, bár Chamomillázunk, meg Dentinoxozunk lelkesen. Nappal még el is van, de estére, amikor elfárad, már rettentően nyűgös, sehogy sem lehet megnyugtatni, mindenen elsírja magát, könnyebben megijed, és főleg nem engedi, hogy a szájához nyúljunk, akár kajáskanál, akár a masszírozó ujjam a Dentinoxszal közelít... A cici kivétel persze, még szerencse! Azért eszik, bár tejen kívül voltaképpen csak őszibarackot, mert azt nem muszáj kanállal ( a gyümidarabokat a kezemmel teszem a szájába, a levét meg pohárból megissza), de a kedvenc főzelékek mind nekem maradnak. Végre van normális ízű, érett barack! Az egész lakás barackillatú, én is folyton azt eszem.
Fulescsacsi
 


Vagyok vagyokKép szioasztokKép

Shine, nagyon szép a kölökKépa gripe water gyógyvíz nayon nagyon bejött nekünkKép

Panzrej: ismétlem magam: Tenna hálós bugyi (végig azt használtam, tenna betéttel (kórházban nagyot, itthon elég volt a nornál) jó pamutos, nem fülled be, szellőzik, idomul a testhez...nekem ez jött be. Igen hálóinget sokat, sokat....de dög meleg lesz úgy készülj. lifeboy tusfürdőt (biztos ami biztos), kispárnát, a mellszóvók közül nekem is az avent viszi a pálmát. Tejgyülytő zacsit, mert ha bedurr a cici, és fejni kell, a tejes hűtő felső mélyhűtőjébe beteszed, hazaviheted, jó lesz az...én is öntöztem ki petinél, mert nem ette meg 24 óra alatt.

Benő: Anna pár szem földimogyorótól (én ettem) lett tele csalánkiütéssel....Kép

Annamari: és kiderült, ez a szalmonella dolog? Hogy kezdődött, stb...stb....???


Ági!!!! nekem is nekeem is a docot!

Én már nem tudom elképzelni, hogy elég a tejcim ekkora lovacskánakKép Jaa a birsalmalétől...hát hoogy is fogalmazzak finoman....egy borz elmenekült mellőlem szégyenében...de asszem jó volt ténylegKép de eddig a stella artoans (nem buckler, se egyébb alkoholmentes) napi két üvegje vitte a pálmát tejgyártásban - persze alkoholmentes -

Már betöltötte a 4 hót, nem tudom, nem kéne elkezdeni a főzeléket szopik után a "biztonság kedvéért" ha éhes, had egye...vagy ne???
Na meg attól is parázom, kiszárad...néha olyan süppednek látom a kutacsát...
Ő még mindig két óránként eszik, néha ha bealszik, csak akkor nem. az éjszakát több kevesebb kihagyással átalusstza.
Bár múlt éjjel kiakasztott:
velem aludt mert oltást kapott, és néztem, nem lázas-e.
1.) duplalábbal rugdosódott az égbe, hogy sikerüljön kitakarózni....én vártam, hogy visszaaludjon, betakartam. 5 perc, észrevette, kezdte előről.
2.) pár napja azzal szórakoztatja magát és minket, hogy beszívja, kicuppantja az also ajkát, és ez jó hangos. Na reggel 5-től 7-ig ezt gyakorolta....Kép
szóval elvileg minden oké továbbra is, csak én nem hiszem, hogy tényleg tudom szoptatni??? És víz se kell??? Próbáltam, üveget élből nem fogadja el, pohárból tudna, de kiköpi, már kanállal is próbáltam: nem és nemKép Segít ez a lány, hogy tartsam magam az elhatározáshozKép De apa már nyaggat, etessem mással isKép

egy kényes kérdés: nektek mennyi idővel a szülés után jött meg?? Nekem még mindig nem....és nem fogyok tovább a 60 kg-ról sőőt.... lehet, hogy terhes vagyok??? Na, ha dokim ezt olvassa, tuti, kiveri a vízKép (vicc volt, nem komolyan venni - mármint a vízkiverést)

íme egy kép az éhező etiópomról:


Kép


pusz: maszat
maszat
 
 


SziasztokKép

Maszat küldtem a docot neked.
A hozzáetetéssel szerintem igen csak bőven ráérsz még, majd hat hó után, most maradjon a kis etiópnak a tejcsi. UGy megpuszilgatnám azokat a hurkákatKép
Ebben a melegben ne csodáld hogy többször kér enni, ha nem fogadja ela vizet szerintem ne erőltesd, inkább tedd cicire ha kéri, ugy is többször keveset fog szopni, mivel a tejcsi elejét használják, ami kevésbé zsiros szomjoltásra. Dani is ezt csinálja, kb két óránkét szopik de abból csak minden másodiki az igazi szopi, a másik csak kb 5 perc szomjoltás.

Szerintem ha attól félted hogy megfázik, mert kitakarodzik, akkor adj rá könnyű hálózsákot azt tuti nem rugja le magárólKép, nekünk is van egy jó vékony kifejezetten nyárra, amugy manó egy szál badyban alszik ebben a forróságban.
Nagyon nagyon hozzáakarsz etetni, amivel szerintem bőségesen ráérsz még, akkor talán az almalét probáld meg, vagy az őszibarck levét, de én várnék, mint ahogy vártam is hat hóig vele.

Itatni meg probáld nyugodtan a pohárból nem baj ha kiköpi, majd csak megtanulja, Dani is azt csinálta a pohárnál, behapzsolta, majd kifolyt a szájábólKép Mostmár az aventos itatocsörrel iszik, mikor kedve van hozzá.

PanzejKép
Betétet adnak bent bőven, hosszabbat, rövidebbet kinek mi az igénye, a hálós bugyi tényleg szuper jó, és pillanatok alatt szárad, és baromi könnyű kimosni. Pelust kapsz napi 5 dbot, általában elég a babócáknak, de szerintem jól jön a newborn méret bevitele, és amit kapsz annak az eltétele, mint ahogy Fcsacsi is irta. Kapsz majd csomiban törlőkendőt, meg popsi krémet is. A törlőkendő elég lett volna, ha Danit nem üti ki már az első nap, nálunk a Jhonson and Jhonson nem jött be.. inkább hozattam be pampers törlöt, mondjuk azóta is azt használjuk, bevált.
Sok sok hálóing, meg kispárna, az nagyon jól jön a szopihoz, meg sok folyadékot hozassál be magadnak majd a látogatókkal.

Dugultam máraKép

Irok köremailt vannak fent tali képek, csak nem publikusra csináltamKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Milyen termékenyek voltatok ismét!Kép Nem győztem olvasni.

Ági!
Elkészültetek- e a lakásfelújítással? Sikerült- e eltüntetni a piros szemeket?

Kriszta!
Olyan aranyos volt Dani is! Igazi gyerek!Kép Csak nem állhat vigyázzban!

Benő!
Ne köszönd a telefont! Jó lett volna veletek is találkozni!Kép
Kiderült- e mi okozza Nándi kiütéseit?

Shine!
Gyönyörű baba Ádám!Kép Nagyon szépen fejlődik.

Gabi!
Engem is érdekelnek a Beniről készült képek.

Fcs!
De jó, hogy kibújtak azok a fogacskák! Olyan rossz, mikor így szenvednek, és nem tudunk érdemben segíteni rajtuk!
barack Kép

Mit szóltok, ehhez a változékony időjáráshoz? Bobó ma - hozzám hasonlóan - olyan kis bambulinó volt. Olyan keveset tudtunk levegőzni (két zápor között). De az viszont nagyon szuper volt: a barátnőjével KÉZENFOGVA sétált.Kép Még szerencse, hogy ott voltunk, így más nem történt.Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Holnap küldöm a képeket, mert sajnos ma nem volt sok időmKép
Andi orra folyik szinte egyfolytában azt kukkoltam mikor törölhetem.... most 11 -kor aludt el este, s az a baj, hogy hányós ilyen orrfolyáskor.. vagy nem baj nem tudom, de ha lefekszik este ilyenkor hát addig szenved szegény amig a slájm meg egyebek nem távoznak belőle.
Orrszívó porszívót is próbáltam de azt hiszem azt elfelejthetem, mert utána még jobban üvölt és kezdhetem előről..alig tudtam megnyugtatni..
a ruhám bánta utána...
Már egyszer voltam vele ilyenkor a Heim Pálban füll orr gégésznél Ő azt mondta, az a jó ha ilyenkor kijön aminek jönnie kell, az se baj, ha hányás formában.. ne ijedjek meg, könnyű azt mondtaniKépKép
Most éjszakára bekentem ilyen baby "mentolos" szerű krémmel 3 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott most alszik végre. Apa meg sehol..vásárol meg diplomamunkát ír. Mért van az, hogy az élet mindig úgy hozza, ha "baj" van a gyerekkel tuti csak ketten vagyunk itthonKép

Puszi Picus
picus
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira édesek ezek a kisbabák, hogy már tényleg alig várom, hogy pocakosodjak újra! De ami késik, nem múlik, már csak 1-2 hónap az éles akcióigKép

Picus, nagyon sajnálom, hogy Andika beteg lettKép Nem is tudom mit mondhatnék, de ha az orvos azt mondja, hogy így jó, ha minden kijön belőle... nekem mindenki azt mondja, hogy mennyire jó a porszívós orrszívó, mi még ugyan nem használtuk, mert Zsombi még nem volt beteg, de már egyszer kipróbáltam rajta, csak úgy kiváncsiságból, hogy mennyire szív, meg ilyesmi, de csak bohóckodott veleKép imádja a pórszívót, mondtam is neki már párszor, hogy igazán megszánhatná az anyját, és végig mehetne a lakáson vele helyettem.
Küldjük a sok gyógypuszit és mielőbbi jobbulást kívánunk! Egyébként én gyerekkoromban (és felnőtten is, pocakosan is) rendszeresen nyáron voltam betegKép tüszös mandula meg miegyebek, fogalmam sincs, hogy miért.

Kukoricás biopelus: mi is használtuk régebben, amikor még 3 óránként pelusoztam Zsombit. Egyébként nagyon jó és természetkímélő, az a baj vele, hogy nem akkora a kapacitása, mint a normál pelusé, és 2-3 óránként cserélni kell. A másik hátránya, hogy kevés helyen kapható.

mellszívó: én a korházi madelára esküszöm, itthon is ezt béreltünk, bár én csak az 1-2. hónapban fejtem, akkora beállt a kereslet-kínálat. De az volt az egyetlen gép, amivel 200-200 ml-t fejtem le a kórházban, amikor bedurrant a cicimKép Utána is tele volt a folyosó hűtője Kócsi Zsombor sárga tejcsijével. Aventtal akkor 1 cseppet sem tudtam kipréselni. Otthon pedig 5 perc alatt megvoltam a fejéssel. Ezért nem is kell előre bevásárolni mindenféle fejőket, hanem ott kell kipróbálni. A klinikán, ha jól láttam, van mindenféle és tényleg oda adják kipróbálásra.

Áginak teljesen igaza van a folyadék tekintetében, én ott bent napi 4 liter folyadékot ittam. Életemben nem voltam még olyan szomjas, mint szülés után!

Maszat, nekem a szülés utáni 6. hónapban jött meg először.

Ági, köszi a képeket, nagyon szuperek lettekKép Úgy nézem Zsombi jó sokat fotóztatta magátKép Ha lesz egy kis időd átküldenéd nekem priviben is??? Eltenném a többi kép közéKép

Rólunk annyit, hogy nagyon jól vagyunk, a héten kint voltunk a mogyoródi viziparkban, mondanom sem kell, hogy mennyire élvezte Zsombi és mi isKép Csak ajánlani tudom mindenkinek! Mondjuk tőlünk csak 10 perc kocsivalKép

Na megyek, mert még nyakamon a bevásárlásKép

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Képeket küldtem bár sok emberkéét visszadobta, de azért légyszives jelezzen aki nem kapott!!!

Andi már jobban van már szinte alig folyik a nozi meg semmi baj nincsKép, hát csak a fárszt hozza rámKép
Apával ma rengeteget bringáztak addig anyának volt ideje sokminden jóra pl. vasalni, főzniKépKép

szülés utáni folyadék fogyasztás: hát én is annyit ittam mint a homokKépKép, pedig én nem vagyok egy nagy ívós ami szerintem baj is én ha napi 3-4 pohár valamit megiszom akkor az már rekord. Szülés után viszont kétnaponta hozták kartonnal az ásávnyvizet...bár én be is vizesedtem nem is kicsit alig fért a lábam a papucsba...borzalmas volt sose láttam olyan dagadt lábakatKépKép, aztán egyszer csak eltünt egyik napról a másikra...

Puszi Picus
picus
 
 


Köszi, Picus, én kaptam, nagyon jók! (Maszatos Szabolcs különösen.)
Fulescsacsi
 


PicusKép

Köszi én is megkaptamKép Nagyon klaszzak lettek, és milyen csudi jó ez az állatkertes is, már alig várom, hogy Dani kicsit nagyobb legyen , hogy igazán ő is élvezze majdKép
Hála az égnek, hogy már jól van AndikaKép sok sok gyógypuszi nekiKép

Lányok, remélem mindenki megkapta az én levelemet is és megtudtátok nézni az albumotKép

PirusKép
lekicsinyitem őket egy kicsit és elküldöm neked majdKép

MaszatKép
kis etiópod remélem nem éhezik márKép Átböngészted a leírásokat??

GabiKép
Hatás?? észlelhető nővekedés a tejcsitermelésben??

Nah még gyorsan visszabujok egy kicsit aludni.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Tényleg, azt meg nem is írtam: voltunk ám mi is az állatkerti játszóban! Nagyon klassz tényleg, és mindenféle korú manók - beleértve Kriszti nagy Daniját - is klasszul el tudnak ott tölteni pár órát. Nekünk még ingyenes - egy év alatt - éppen azon morfondíroztunk a lánnyal, akivel mentünk, hogy bizony pár hónap múlva már ki kell nyitni a pénztárcát, mert hogy mondhatod egy kicsit több, mint egy évesnek, hogy lejárt az idő, megyünk! De azt hiszem, így is megéri.
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés.

Kriszti,
beszéltem a szülésznővel, nagyon kedves és szimpatikus volt!!! Tökre örülök, olyan aranyos volt, biztos be fog válni! Mondta, hogy most már azért csomagoljam be a kórházi cuccomat, na attól azért kicsit megijedtem. Kép

Benő,
írtam neked a hotmail-re, megkaptad?

Pirus,
jó, hogy mondod a mogyoródi víziparkot, én a páromnak ígértem meg, hogy elmegyünk - na nem mintha én most sokmindent tudnék ott csinálni. Majd ülök az árnyékban és mindenkire irigykedem. Kép

Mindenki,
nagyon jók a fényképek, egyszer most már csak én is eljutok egy talira!

puszi, sziasztok
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Kint voltunk a MATÁV gyerekszigeten. Andi nagyon élvezte a tranbulinon ugrált 100 folk celsius koncertet hallgatott ültünk kisvonaton és körbe körbe ment KépKép
Az volt a baj, hogy minden leszállás után nagy bömbi volt mert annyira élvezteKépKép

Most éppen a szerzett lufit eresztik fel a plafonra állandóan és nagy kacagás mire apa leszediKépKépKép
picus
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyönyörűségesek a babák!!!Gratula minden fogacskához, ügyesedéshez, szopizáshoz, tej-gyarapításhoz!!!

Mi tegnap kiruccantunk Bécsbe, kifosztottunk minden baba- és konyhafelszerelés-boltot, ma pedig - Balázs születése óta elször - 11:15-ig aludtunk!!! Merthogy Balázs Nagyinál van Balatonon. KépKépKép

Na rohanok felmosni!
Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Ági, Picus!
Köszi a képeket.Kép Nagyon jók!!!

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a képeket, nagyon jók! Kép Aranyosak a gyerkőcök.

Ági,
a végén még megint fejhetek! Kép Nem tudom melyik, a bogyó-e, vagy a lucerna csíra-e ilyen hatásos, de nem kísérletezgetem, eszem mindkettőt. Nagyon bevált, mégegyszer köszi a segítséget! Kép Kép

Na, ha hagynak, visszaalaszom egy kicsit.

Pusz,
Gabi
Kosza_gabriella
 


Sziasztok!
Mostanában nem tudtam jönni, mert Ádám két napja egész álló nap sírt. Megmondom őszintén, mindannyiunkat kikészített. Én (mivel éjjel is szoptatok) 2 órát aludtam összesen, és napközben sem lehetett tőle aludni, mivel egyszer aludt fél órát, egyszer háromnegyed órát + a séta.(és ezt csinálja péntek délután óta.) Kép És ha fenn volt, folyamatosan ordított. Non-stop. Én két napja nem láttam a kisfiam gyönyörű szemeit, mert folyton eltorzult arcal bőgött. nem nézegetett, nem csinált semmit, csk szenvedettKép((( Én nagyon meg voltam ijedve, mert ilyen még soha nem volt, hogy két napig végig ordítson a gyerek, és már jól bebeszéltem magamnak a legszörnyűbb betegségeket is. A férjem szintén nagyon kikészült semmit nem tudtunk mellette csinálni, felváltva hordoztuk, ringattuk, és vigasztaltuk a gyereket meg egymást is. Senkinek nem kívánom, hogy ezt megélje!!Kép((((( Végül tegnap este felhívtam a doki nénit, aki ügyeletben volt, és ma ki is jön megnézni Ádámot. Megnyugtatott, hogy ez simán lehet a pocakja miatt. És , bár nem akartam eleinte, adtunk neki Papaverint. Az első adag semmit nem használt, a következő etetés után viszont úgy bealudt, hogy sírtam örömömben. Szegény kis maszatom is teljesen kikészülhetett, szerintem olyan fáradt lehetett, hogy ,már azért is sírt és nem bírt aludni. Úgyhogy nekünk most mindannyiunknak megváltás volt ez a gyógyszer. A doki néni mondta, hogy adjunk neki egy fél kúpot is, de erre már nem volt szükség. 9-től aludt 1-ig, és csak hajnali 3-kor kapott enni, mert addig csak nyöszörgött, és mire beértem a szobába, már aludt (vagy eleve álmában nyöszizett). Most hatkor ébredt, és megint kapott egy adagot, de nem akarok neki mindig adni, csak reggel egyet meg este egyet. Vagy muszáj minden etetés előtt?

Megkaptam a képeket, és nagyon szupik! Kép

Muti: én is akarok aludni! KépKépKép

Szia Gabi, ti hogy vagytok? Egyébként a két nap alatt én is végig azon izgultam, hogy a kialvatlanság miatt , nem lesz tejem. Kép De majd én is kipróbálom a varázsszereket! Kép

puszi, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Úgy hiányoztatok!
Nem nyargaltam, csak dolgoztam, aztán rohanás haza... Annyira jó volt a talis képeket mézni és így mostmár a nick-nevekhez arcokat is tudok társítani :-) :-)

Terika! Sűrűn emlegetlek csúszda témában. Meg tudnád küldeni annak a cégnek a telefonszámát? (Szerdán megyek Veresre a főnökömhöz... :-)

Pirus! Csúszdapark... jó ötlet, de mibe kerülnek a belépők, mit tartalamz az ár? Tudnál ilyen infókat küldeni?

Delike! Kössz a telefont. (Budai GyK) Már megtettük a 0. lépést. (bejelentkeztünk)

Ágiboszi! Te mindig ilyen inzézkedem - teszem - veszem voltál? Honnan ez a hihetetéen mennyiségű energia? (én egy kissé amortizáltan érzem magam, nemhogy így pörögni látni... - 'rossz' nézni :-)

Picus! Nekem csak a taliképek jöttek meg, az állatkertiek nem.

Shine, Gabi, Maszat!
Gyarapodtok szépen. Szegény éhző etióp olyan hurkincás, hogy legszívesebben megpuszilgatnám, Ádám is kerek rendesen... (az éjszakákat azért nem irigylem)

Mutti! Mi volt ez a szalmonella? Emiatt nem tudtál jönni a talira? Bosszantó.
Balázs élvezi a vizet és a nagyiékat?


Most megyek dolgozom, aztán délután jövök.

Puszi Mindenkinek.

Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok! Koszike a sok reakciot! Nagyon arik vagytok! Maszat, mi az a Tenna halos bugyi, es hol lehet olyat venni? (Neccbugyi?) Kozben kovetem a mellszivos temat is. Szoval azt ajanljatok, hogy elore ne vegyek? Nem dragabb ott a klinikan?

Kicsit mas, Ti adtatok penzt a szulesznonek, novereknek? Ha igen mennyit?

Aztan: lehetnek-e "extra" kivansagaim a szulest illetoen? Pl.: a baba felhomalyban szulethessen, ne vagjak el azonnal a koldokzsinort, hanem varjak meg mig megszunik pulzalni.. stb?

Normalisan meddig kell bent lennem?

Es megint mas: hasznal-e valamelyikotok babahordozo kendot? Tapasztalat?

Kezdek izgulni, meg felni meg minden..
Panzej

Kép
Kép
panzej
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?