Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Böbe! Móni! Kép
Gratulálok a kicsikékhez, nagyon jó ilyen kellemes híreket olvasni!Kép
Vigyázzatok magatokra és Móni, csak semmi idegeskedés, maradj otthon és kész!

Én szabin voltam de egyéb más jó hírem sajna nincs. Ma vagyok a 10.napon, voltam UH-n és a nyálkahártya 7 mm és van két 14 mm-es domináns tüszőm. Ez volt a harmadik clostys hónap. Majd meglátjuk mi lesz.

Mindenkinek nagyon drukkolok !

Terka
terka
 
 


Szia Terka!

Nekem a 3. hónap lett eredményes, hajrá!!!!! Kép

Böbe
baba76
 
 


Terka!

Nekem is a 3.hónapban jött össze!!!Kép

Móni
Monik
 

 
 

Lányok!KépKép

Remélem a példátok ragadós lesz!Kép

Azért én csak nagyon csendben merek reménykedni, így az istentudja hanyadik ciklusomban.

Azt tudjátok esetleg, hogy nyálkahártya vastagítás érdekében mit tehet az ember? Aloe Berry nektárt szoktam inni mert az hallottam, hogy az jó.

Köszi a bíztatást!Kép

pusz
Terka
terka
 
 


Terka

pontosan nem emlékszem, de a ma megint megjött topikban Cateye írta egyszer nekem, hogy talán joghurtot, kefírt, búzacsírát, meg ilyeneket kell enni ilyenkor. De még egy csomó dolgot írtak, de nem emlékszem pontosan, hülyeséget meg nem akarok írni. Esetleg kérdezd meg abban a topikban, ott nagyon tapasztaltak a lányok!

Móni
Monik
 


Sziasztok Lanyok!

Jo latni, hogy igy pezsegtek. Pronóbalok en is tobbet jonni most mar. Remelem sikerul.

Terka!
Igen az aloe nektar az jo, de meg az is nagyon jo, ami Zitusnak is bejott, meg szerintem nekem is, bar en csak 1 honapban csinaltam: sok sok feherje, kefir, joghurt, turo, sajt, es sok asvanyviz!!!!!!

Moni!

Csak kemenyen a fonokokkel!
Ennekem ha egyszer vegre sikerul, rogton elmegyek a 6. heten tappenzre! Semmi nem erdekel majd!!!!
Barcsak mar ott tartanek!
Mar ugy terveztem a multkor is, de sajna nem jott ossze!

Bobe!

Klassz hogy jol vagy, es tenyleg eleg hamar osszejott! Szerencsesek vagytok!

Szoval nekem meg mindig nem jott meg, azt mondta a doki, hogy kb 4 het lesz, de mar eltelik mindjart az otodik is. Kicsit fajdogalt a hasam, es azt hittem meg fog jonni, de meg nem. Csak olyan kicsit sotetebb sarga jott. Na, mindegy. Vegulis en nem nagyon sietek, nem szorit a nyar a lombikkal meg sulival, mit nehany lanyt.
Ja, es voltam ennel az aloes dokinal, aki mondta, hogy szinte biztos, hogy a herpeszem miatt ment el a baba, de hogy sajnos valoszinuleg beteg lett volna, ugyhogy igy azert jobban jartam. Ja, es hogy akkor most probaljak meg 4-6 honapig nem teherbe esni, hogy megerosodjek, a mehem is, meg immunrendszerem is, es kezeljuk propolisszal a herpeszemet, ami termeszetes antibiotikum, hogy ha kovetkezoleg babas leszek, akkor ne jojjon ki. Ja, merthogy a herpesz meg azert jott ki, mert teherbe estem, immunrendszerem meggyengult.
Na, marha jo, mondom.
Szoval ez van. Ugyhogy most akkor 4 honap szunet kovetkezik, nem kell aggodnom, tesztelnem, meg ilyenek.

Azert nektek drukkolok!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Terka! Nekem a búzakorpa rémlik (joghurttal is brrr....), de a búzacsíra is jó lehet. Mondjuk szvsz a 7mm nagyon jó a 10. napra... Nekem ennyi volt a 13. napon...

Dodo, az is lehet, hogy ez a négy hónap lesz szerencsés... Mondjuk, azért is drukkolok, hogy mihamarabb megjöjjön, mert már az is egy megnyugvás lenne, nem?

Böbe
baba76
 
 


Dodo

nekem is volt herpeszem (most kerestem vissza itt a topikban, hogy mikor írtam róla) pont a fogamzás körüli időben, a 18.nap körül jött ki. Először örültem, hogy hátha nálam is sikeres lesz a herpesz (az is lett), aztán bepánikoltam, hogy nehogy a te sorsodra jussak. De lekopogom, talán ezt megúsztam, valószínüleg még korán túlestem rajta.Remélem.

Móni
Monik
 


Köszi a tippeket!
Eszem, iszom általatok javasoltakat és aztán majd meglátjuk mi lesz.Kép
Még szerencse, hogy szeretem a kefírt de nagyon. Kép

Dodo!Kép
Nekem a műszeres befejezés után először 55 napra jött meg aztán 44-re majd végül visszaállt a rendes kerékvágásba.Az akkori dokim azt mondta ez nem gond de szörnyen éreztem magam.
Remélem Neked mihamarabb megjön!

Terka
terka
 
 


Sziasztok!
Hogy lehet az lányok,hogy ma vagyok a 14.napon és semmit sem érzek.Se görcsölés se mellfeszülés,pedig mindig szokott lenni!Most miért nincs????????Ma kezdtem el szedni az utrot lehet attól majd beindul?

terka!
Nagyon jók az eredményeid!Ebből még lehet valaki!Fő a pihenés sok sok tejcsi meg tejtermék C-vitamin meg minden ami egészséges!Kép
Sok sikert!Kép

Pá! VikiKép
Vendég
 


Sziasztok csajszik!Kép

Hazaértem a Balcsiról! Nagyon klassz volt, sokat pihiztünk, csak ettünk és aludtunk!Kép

Na, és hogy mi újság? Nem tudok sajnos még jó hírrel szolgálni nektek. Most vagyok a 28. napon, mensinek - hál'istennek - nyoma sincs, de - BöbeKép szidhatsz most Te is - ma reggel teszteltem egy negatívat.Kép
Pár napja úgy mensisen görcsölget a hasam, meg egy picit fáj a cicim, de kb. ennyi, tehát semmi hányinger meg sűrű pisilés...
Majd meglátjuk, ez a mai teszt visszarángatott a földre.
Egyébként nekem is ez a 3. gyogyis ciklus!

Terka!Kép

végre itt vagy te is! A 10. napon szerintem se rossz a 7 mm, nekem a 13-ikon volt 9 mm. Hozzáteszem, nekem a Barry-től lett ennyi, mert előtte nagyon vékonyka volt!

Dodo!Kép

Nagyon szorítok neked, hogy megjöjjön minnél hamarabb, hogy újra próbálkozhassatok! Remélem, sikeres lesz nektek ez a nyár! Na meg mindenkinek!

Vera!Kép

Én is drukkolok neked, hogy a pihenés megtegye jótékony hatását, és nem hogy a 24. napon, hanem ahogy Böbe írta a 44. napon se jöjjön meg!Kép

Terika!Kép

Remélem jól vagytok, és Bobo kipihente a fáradalmakat!Kép
Nagyon klassz volt, hogy kicsit együtt tudtunk nyaralni! Legközelebb hosszabbra szervezzük!Kép

Most befejezem, mert nagyon fáj a fejem, de ígérem alaposabban visszaolvaslak benneteket, mert most csak épphogy átfutottam!

Puszi, Zita

Kép

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!Kép

Mi ez a pangás??

Sajnos nekem úgy néz ki, hogy ma megjött...KépKépKép
Rám eddig nem jellemző módon nagyon magam alatt vagyok.KépKép Mostmár végképp nem látom ennek az egésznek a végét. Sorban történnek azok a dolgok, amikről azt gondoltam, hogy velünk ilyen nem történik...
Nem akarok panaszkodni, tudom, hogy senkinek sem könnyebb, ne haragudjatok!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!
Együtt érzek veled Zitus!Én ma vagyok a 16.napon és semmi jele sincs annak,hogy történne velem valami.Se görcsölés se mellfeszülés olyan nagyon semmi!Ráadásul ebben a hónapban még Uh sem volt így totál a nagy semmi.Még a hőm is 36.4 minden nap eddig.Szedem az utrot szedtem a clostilt reménykedtem/reménykedek.Olyan rossz,hogy a természetnek nem lehet parancsolni.Én most eddig azt gondoltam,hogy velem nem történhet meg az hogy lacoscópiát csinálnak velem,most is hitetelen,de ha így haladok.............Nehéz nőnek lenni.Másnak miért könnyebb????????
Most sekedvem van ilyenkor minden rossz.
Mindenkinek minden jót!
Pá! VikiKép
Vendég
 


Sziasztok!

Vera!
Zitus Kép hsz- éből már kiderült, hogy a Balcsin süttettük együtt a hasunkat. Jó lenne Tunéziába is együtt menni...
Hátha nem kerül sor a HSG- re! (Nem azért írom, mert rossz tapasztalatom van. Én csak az azt megelőző provokáláson vettem részt, a vizsgálat már elmaradt. ) Egyszerűen csak arra gondolok, hogy a napsütés, a pihenés hátha pozitívan befolyásolja a dolgaidat.Kép

Zitus!Kép
Nagyon rossz volt olvasni a soraidat.Kép Teljesen átérzem a problémádat. Remélem, holnap tudunk beszélni!!!

Viki!
Reménykedjél, légyszi!Kép
Azért, mert nem érzed, attól még biztosan elindult a folyamat.

Megy a drukk mindenkinek!

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak benneteket, de mostantól csatlakozni is szeretnék hozzátok. 29 éves vagyok. Tavaly májusban, 12 hetesen elvetéltem és azóta, 3 hónapos kihagyást követően nem sikerült teherbe esnem. Attól félek, hogy pszihés okai lehetnek, de nehezen tudom eltereni a gondolataimat és sokszor elkeseredek. Az utóbbi hónapokban egyre inkább. Peteérésem van, a hormonszinteket mikor ellenőrizték minden normális volt, bár rendszerint pecsételő és minimális a vérzésem, a párommal is minden rendben van. Majd elfelejtettem, ez a 4. clostis ciklusom. Ami engem aggaszt egy kicsit, hogy az UH alapján a stimuláció ellenére, a szép érett tűszők mellett vékony marad a nyálkahártyám. Ezt a gyógyszer okozhatja, (amióta szedem így van) de az orvosok szerint ez nem akadálya a teherbeesésnek. Lehet, hogy felejteni kéne?! Holnap megyek a dokihoz megbeszélni, hogy csináljunk egy HSG vizsgálatot, hátha és aztán ha ez a hónap sem sikerül, megyek meddőségi központba, a BMC-be, mert a dokim is a János kórházban dolgozik. Milyen véleménnyel vagytok róla?
Azért bízom a nyárban, hisz sokaknak sikerült(!) és jövő héten (félidőben) megyünk tengerpartra...
Tudom, hogy nektek még nehezebb, de már most jobb egy kicsit, hogy írhattam nektek.

Szép napsütést!

Judit
naju
 
 


Szia Judit!
Üdv. aköztünk.elöször is sajnálom ami veletek történt.Szerintem(a soraidat olvasva) nem kizárt, hogy valóban pszihés oka lehet a sikertelenségnek,hiszen volt már teherbeesésed.Az is lehet,hogy a clostil okozza,lehet sok tüsződ van egyszerre ami gátolhatja is a rendes működést.remélem azért szépen alakulnak majd a dolgaitok és a nyár valóban meghozza gyümölcsét.Pihenés nyár,nyugi szerelem és minden ami jó!Sok sok sikert.

Lányok!
Az hővisszaesésnek mondható ha több napi 36.4-36.5 értékről mára 36.2 ment le a hőm??????????Ez most peteérést jelentené???Ma vagyok 17.napos!
Mindenkinek jó napot!!!!!
Viki
Kép
Vendég
 


Viki!
Gratula a hővisszaesésedhez! Csak meg ne fázzKép! Indulhat az Akcióóóóóó! Drukkolunk!

Zsu!

Honnan szeditek ezeket a jópofa animációkat meg képeket?

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Viki!Kép

Biztos, hogy ez AZ a hővisszaesés, nekem is a 16-17 napon szokott lenni peteérésem!Kép
Akciózni ezerrel, drukkolok!Kép

Judit!Kép

Üdv közöttünk! Előfordul, hogy a Closty-tól vékonyka marad a mnyh., de egyél sok tejterméket, fehérjét, és igyál legalább 2 liter ásványvizet naponta - ezek mind segítik, hogy szép vastag mnyh-d legyen! Nekem is ez volt a problémám, ezeken kívül én még iszom az aloe Berry nektárt, és most legutóbb nagyon szép vastag mnyh-t produkáltam!
Drukk neked is!Kép

Zsu!Kép

A neten rengeteg olyan oldal van, amiről tudsz menteni ilyen képeket! Keress rá az "animációk" ill. a "mozgó giffek" szavakra!Kép

Köszi lányok az együttérzést, én még mindíg kicsit nagyon magam alatt vagyok...Kép Tegnap volt a párom szülinapja - jól felköszöntöttemKépKépKép

Na puszi! Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Lányok!

Szerdán megyek HSG-re. Mennyire kellemetlen beavatkozás, mire számítson az ember?

Üdv és drukk mindenkinek!

Judit
naju
 
 


Zita!

Köszönöm a tippeket, megfogadom!
Sajnos el tudom képzelni mennyire magad alatt lehetsz most. Nekem is a hét végén jött meg, két nappal később, és persze kezdtem már beleélni magam... Mára kicsit jobb már. Ma beszéltem a dokimmal és szerinte az átlagnál jobban stresszelem magam. De nem tudok tudomást sem venni a dologról... Föl kell ráznom magam.
De nem panaszkodom tovább. Jövő héten nyaralás, tenger, pihenés!!! Úgy tudom a tenger és a sós víz igen jótékony hatású!

Puszi és fel a fejjel!

Judit
naju
 
 


Judit!
Nekem is vékony volt legutóbb a mnyh és erre írta ki a doki az utrogestan most azt szedem remélem sikerül valamit produkálni.Nagyon rossz ez a bizonytalanság hogy nem volt UH.Most azt sem tudom a clostil segített -e illetve van -e értelme szedni az utrot.Az utóbbitól csak a mellem kezdett el feszülni,de máshogyan mint szokott.Ez van.Most megyek főzök valami ebédet várom haza a férjecskémet.

Pá mindenkinek!

VikiKép
Vendég
 


Mindenki ilyen kis ajándékot kívánok!!!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!!!

Zita
sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel és ne várj rögtön tüneteket, nekem ez a 8.hét, (papíron már a 9.), de még most sincs gyakori pisilés, se émelygés, se hányinger, se hányás, kívánós meg főleg nem vagyok, sőt, inkább semmi kaja nem esik jól, legszívesebben, egész nap nem ennék, de babó kedvéért kénytelen vagyok. Egyedül a mérhetetlen fáradtság és álmosság van meg, (ja és egyre cicisebb vagyok, párom nagy öröméreKép ), egyébként szuperul érzem magam.
Csak azért írom, hogy majd hónap vége felé ne keseredj el, ha nincs semmi panaszod, attól még bármi lehet, és előbb vagy utóbb lesz is!Kép
Viki, te se gondold, hogy azért mert nem érzel semmit, nincs peteérésed. Az utolsó hónapban nekem se volt se UH, se semmi, mégcsak nem is hőmérőztem, az oldalam se fájdogált, csak úgy a 20.naptól, biztos is voltam benne, hogy na megint cisztám lett. És tessék, itt a babó a pocimban!Kép
Van egy szintén Zita munkatársam, aki szintén Serophene-t szed, állandóan azt figyeli, mikor fáj a petefészek táján, mikor van akióidő, UH-ra jár folyton és mégsem jön össze.
Hülyén hangzik, mert én is azt hittem, hogy ezek a gyógyszerek mellett, ha a megadott napon akciózunk, akkor jön össze. Hát nálunk biztos nem akkor jött össze. Az UH szerint még csütörtökön is csak a 7.hétben voltam, hollott papírforma szerint, már vasárnap a 9.hetet kezdtük, magyarul min.1 héttel később jött össze, tehát akciózhattunk mi agyba-főbe a 13-17.napig, (pedig az előző havi UH szerint a 19.napra már megrepedt a tüsző), mégis valószínübb, hogy azon a bizonyos 22.napon jött össze, amikor csak úgy, minden hátsó szándék nélkül voltunk együtt, mégcsak nem is gyeryáztam utána, mondván, most már úgyis mindegy.Hát nem volt az. Mert csodák igenis vannak!
Tudom, marha könnyen beszélek én már így utólag, és tudom, én is ilyen voltam, de akkor is csak azt tanácsolom, dugjátok el a hőmérőt, ne rágódjatok állandóan a tüszők méretein és a méhnyálkahártya vastagságán, igenis próbáljatok meg nem gondolni annyira rá, akcózzatok akár a 20.napig, és a természet tudja a dolgát és gyertek utánam babázni!!!Kép
Remélem nem vette senki rossz néven az okoskodásomat, de csak segíteni akarok!Kép

Móni
Monik
 


Sziasztok!

Húúú, mennyi minden történt, amíg csavarogtam! Kép

Judit, üdv. közöttünk. Kép Kitartást kívánok neked. Hidd el, mind egy cipőben járunk, nagyon együttérzek veled. Én is még HSG előtt állok, ezért nem tudok tanácsot adni. Amennyi infóm van, az annyi, hogy muszáj lazítani. Minél jobban ellazulsz, annál inkább fájdalommentesebb.
A BMC-ről a "ma magint megjött" c. topikban éppen az elmúlt hetekben volt szó, szerintem olvass ott vissza, ill. van külön BMC-s topik is a kórházas topikok között.
Méhnyálkahártyára nem tudok mit hozzáfűzni. A lányok már mindent leírtak, amit én is tudok. Kép

Zita, Kép. Mély együttérzésem! Fel a fejjel, és nem faladni. Elmúlnak a piros napok, és máris könnyebb lesz, ez már közös tapasztalat, ezért emlékeztetlek rá. Ne bánkódj a szülinap miatt! A következőt talán már hármasban ünneplitek! Kép Gondolj erre!

Viki, ez tényleg az ovuláció lehet! Kép Mindent bele!!!!! Nekem is a 16-17. napon szokott lenni. Nagyon egyformák vagyunk Zitával, és most már úgy látom, veled is. Hajrá, hajrá!

Terika, igen, most már világos a nyaralásotok! Biztos jó lehetett, ahogy olvasom. Kép Nem félek a HSG-től, inkább kíváncsian állok előtte, bár a legkisebb porcikám sem kívánja. Na, azt hiszem érthetően megfogalmaztam a helyzetet. Kép
"Én csak az azt megelőző provokáláson vettem részt, a vizsgálat már elmaradt." Ezt kifejtenéd nekem bővebben?
Azért egy kicsit én is bízom a nyár varázsában! Kép

Móni, nem vesszük okoskodásnak, amiket írsz, csak eszembe jutott egy 2 hónappal ezelőtti kislány, akinek elege volt mindenből, és alig lehetett rábeszélni, hogy ugyan, térjen már észhez, és ne adja fel néhány hónap után, pláne ne dilizzen be! Kép Szerencsés vagy, hogy jól érzed magad. Kép Bár részemről azt sem bánnám, ha végighánynám az egész nyarat! Kép

Zsu, 1-2 link neked: Kép
http://www.allfreeclipart.com/
http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm
http://www.azfunnypictures.com/
http://www.yatoula.com/gif/pages/aliment.html (ez a kedvencem Kép)
http://www.yatoula.com/gif/pages/aliment.html

Képzeljétek! Nem jött még meg! Még csak a 24. napon vagyok, de nálam mostanában már ez is rekord progi-pótlás nélkül. Kép Talán képes leszek produkálni egy normális ciklust. Jajj, de boldog lennék. Hátha, akkor helyreállna minden. Jah, álmodik a nyomor. Kép

Szép napot!
Kép
V.
vera77
 
 


Vera

pont ezért írtam, hogy tudom, hogy én milyen voltam, engem semmi és senki nem tudott megvigasztalni, a világ legmegkeseredettebb embere voltam, mégis sikerült a baba, akkor amikor szinte semmi nem volt adott, semmi esélyt nem is adtam neki, és utólag már látom, hol hibáztam. Görcsösen akartam akkor amikor a doki, meg a hőmérő, meg az LH teszt akarta, ez töltötte ki az egész hónapomat, csakhogy az én babám maga akarta eldönteni, hogy mikor akar jönni, és marhára nem érdekelte, hogy éppen neki hivatalosan mikor kellene összejönnie. Én nagyon hiszek abban, hogy ennyi gyermektelen ember nem lehet pusztán szervi okok miatt a világon, szerintem nagyon sok esetben pszichés dolog ez a meddőség. Mert hiszen akkor miért van az, hogy aki nem is akar gyereket, annak mindig összejön, aki pedig nagyon akarja, mint mi itt, annak nem?!? Éppen ezért írtam, amit írtam. Tisztában vagyok azzal is, hogy fordított esetben engem se nagyon érdekelne, hogy mások mivel biztatnak, micsoda csoda történt velük, meg hasonlók, én most mégis ezt teszem!!!

Móni
Monik
 


Sziasztok!

Judit!
Üdv itt!

Vera!
Ez már mindenképpen pozitívum, hogy a 24. napon nem történt semmi! Akár hogy is nézzük, ez nagyszerű! Különösen, ha egyéb oka van....
provokálás: Vérvétel éhgyomorra. Majd kb 10 percig álltam egy gépben (ruhástól), ami melegítette a pocakomat. Ezt újabb vérvétel követte. Minderre azért volt szükség, hogy kiderítsék, nincs- e nálam gyulladás. Gyulladás esetén ugyanis nem szabad megcsinálni a HSG- t. Nem volt nálam gyulladás, viszont terhes voltam. Remélem, segítettem! Lehet, hogy nálatok másképp hívják ezt a vizsgálatot vagy másképp derítik ki.

Szép napot nektek!Kép

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!!!

Bemutatom nektek a kisbabámat:
Kép
Ugye milyen szép? KépÉs a múltkor rosszul írtam, nem a babám 3cm-es, hanem a petezsák, benne a babó 6,1mm. Én már simán kiveszem a képen, hogy hol a buksija és hol láthatóak a leendő karocskái és lábacskái. Kép

Móni
Monik
 


Én is akarok ilyen babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Móni gyönyörű a kisbabád!

A hőm tegnap 36,3 ma 36.2 és ma vagyok a 18.napon.Lehet ebből még valami?????????????????????????????????

Viki
Vendég
 


Sziasztok!Kép

Móni!Kép

Gyönyörű a babád!!!KépKépKép Én is látom, hogy mije hol van!Kép
A tegnapi soraidat egyenesen ittam, olyan jó, hogy ilyen jó kedvű vagy!Kép És persze, nagyon jól esnek a bátorító szavaid!Kép Biztos leszek egyszer én is ilyen jó kedvű!

Vera!Kép

Neked is köszi a bátorítást, igen-igen, emlékszem, és igazad van!Kép Mostmár egy fokkal jobb kedvem van, de még azért nem vagyok a régi!
Szuper, hogy túl jutottál az első kritikus ponton, remélem nem jön meg még jó pár hónapig!Kép

Viki!Kép

Hol méred a hődet? Ne stresszeld magad rajta, annyit nem ér az egész! Én is úgy utálom! Ma nem is volt kedvem megmérni, csak beírtam valamit - bár így ciklus elején tök mindegy...

Nem tudom mitől lehet, de most olyan sokáig mensizek magamhoz képest... a Niagara semmi hozzám képest, pedig nekem eddig mindig gyenge volt. A 3. napra ált. el is szokott múlni, hát most nem....
Ma bevettem megint a bogyit... 4. próbálkozás...Kép

Na, puszi mindenkinek!Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zitus!
A hőmet a számban mérem,és persze utána a hónomalján is mérem és mindig megeggyezik.Most én is néha totál lesz...ezt a hőmérést reggel alig van erőm méregetni.Most is akciózni kéne,de mivel a tv a szobánkban van és a sógornőm nézi,mert nem tud aludni,így várunk azaz én várok a férjecském alszik.Ma nagyon fájt a mellem.
A vérzésről annyit,hogy nekem is 3-4 napra már alig szokott lenni,de amióta clostilt szedek elég bőséges.Örülök,hogy túljutottál a nehezén.Megyünk Makóra két hétre pénteken így addig csenben leszek.Pénteken indulunk.

Nekem ez a 3. clostilos hónapom mert 1 hó kimaradt.Miért ilyen nehéz a női lét?????????

Mindenkinek minden jót!
Puszi: VikiKép
Vendég
 


sziasztok!
még ma is 36.2 volt a hőm Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok!
még ma is 36.2 volt a hőm
Vendég
 


Viki!Kép

Sajnos ez már tényleg nem jóKépKépKép
Szerintem beszélj a dokiddal, mert ha nem volt peteérésed, akkor felesleges az Ultrogestan, mert csak kitolja a mensidet!
De nem akarok okoskodni, szerintem beszélj a dokiddal!

Én nem mérem a hőmet most... besokaltam tőle, majd ha az UH-n látunk valami igéreteset, akkor mérem pár napot, utána megint eldobom a hőmérőt...
Szívem szerint dokihoz sem mennék, csak a gyogyi mellé kell az UH, meg rá akarok kérdezni a HSG-re.

Többiek???????

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Szasztok lyanyok, itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

Juj, de jo, megint koztetek!

Jol vagyok, jo is a kedvem, babara nem gondolunk, foleg, hogy oktoberig pihi van. Arik vagytok hogy hianyoltatok.

De megjott nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUHHEJ!!!!!

Zita, kerlek irdd be a 4-cn van ma.

Szep az elet, nyar van, szeret a ferjem, meg ilyenek.

ZitaKép(((((((

pusza

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

Irigylem a jókedvedet! Nálam most feszülnek az idegek! De legalább neked jó hangulatod van és ettől nekem is egy kicsit jobb!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!

Orulok, hogy jobb kedved lett, tudod igy is kell!!!!!! Neked is lesz egyszer babad!!! Nekem is!!!!!!!!!!!!!

Te most hol is tartassz???

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Zitus!
Köszi a tanácsot,de a dokim szabin van mi meg megyünk 2 hétre Makóra.Ma is 36.4 volt.Na mindegy.Legyetek jók!
Pá! Viki
Vendég
 


Volt már valakinek LSC??????????
Vendég
 


Viki!Kép

Sajnálom...Kép
De hátha csak a hőmérő sz@r!Kép Próbálj erre gondolni, és pihenni a két hét alatt!! Igérd ezt meg nekem, jó?Kép

Mi az a LSC??

Szia Dodo!Kép

Jó, hogy itt vagy újra!Kép És klassz, hogy megjött, mostmár lehet újra probálkozni!Kép

Vera!Kép Hol vagy????????
Be lesekedtem az otthoni topikotokba, és döbbentem egy nagyot azon a nőn, aki belétek kötött...Kép
Nem akartam ott belepofázni, de itt mondom, hogy klassz kis csapatotok van ott is!Kép Meg ugye itt is!Kép

Na puszi!
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Kép

Kép
Kép
zituska28
 
 


Dodo!

Én most a következő ciklusom végét váro! Aztán a ciklus tizedik napján jön egy Uh és akkor derül ki hogy mikor lesz az akció. Már Május közepe óta várok és olyan mintha megállt volna az idő! Nekem meg a szívem sajog ahogy látom cseperedni a barátnőim gyermekeit! Hú de le vagyok maradva! Én nagyon türelmetlen vagyok! És én sem leszek már fiatalabb!Na! Ezek eléggé negatív hullámok voltak! Csukjátok be a szemeitek!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


A laparoszkópiaát (hastükrözést)rövidítése a leletemen legalább is ez van.A 2 hétben költöztetjük a családot,pihenésnek nuku.Ma este megmértem 37.2.Reggel majd meglátom.
Sziasztok!Kép Kép
Vendég
 


Viki!Kép

Este ne mérd a hődet, annak semmi értelme!!!!!!!!!
A reggeli a lényeg!

Zsu!Kép

Nagyon megértem, hogy mit érzel!
De nagyon tetszik, hogy - kisebb neg. hullámoktól eltekintve - ilyen optimista vagy! Nagyon drukkolok neked!Kép
Neg. hullámok mindenkinél vannak, azért vagyunk, hogy meghallgassuk (elolvassuk) egymást!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Tegnap megint hiába voltam a kórházban, mert ismét el kellett halasztani a HSG-t. Ma megyek vissza (a már megszokott ágyamhoz) és remélem ma már tényleg meglesz a vizsgálat. Legalább már inkább várom, mint félek tőle(?!).

Dodo!
Jó, hogy végre kezdődhet egy új ciklus. És az, hogy jó a kedved szerintem sokszor mindennél többet ér, és biztosan ránk is ragad át belőle valami (:
Egyébként én is most kászálódok ki a gödörből...

Mindenkinek kitartást!

Puszi, Judit
naju
 
 


Zitus!
Ma feladom a hőmérést hiszen ma is 36,4 volt.Viszont nagyon görcsöl a hasam.
Azt hiszem csak két hét múlva jövök ismét!

Pá mindenkinek!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok,

bocsi, hogy sokáig nem jelentkeztem, de semmi mást nem csináltam, csak számoltam vissza a napokat, hogy találkozzunk a doki bácsival...

Tegnap voltunk és örömmel jelenthetem: most már doki bácsi is azt mondja, baba van a pocakban.

Körülbelül 6 és fél hetes, ugyi a 14 napon még csak szép nagy tüszőm volt, így nem 7 hetes, 6,7 mm hosszú és dobog a szíve!!!!!!!! Kép

A párom is látta, teljesen el voltunk varázsolva, két hét múlva kell menni és ha szépen növöget, akkor megkapjuk a terhesgondozáshoz szükséges leletet!!!! Kép

Megerősítésnek Utrogestant kapok, 2*1-t naponta. Azt mondja a doki bácsi, hogy jó helyen tapadt meg, minden okunk megvan a bizakodásra!!!!! Kép

Hasonló jókat kívánok mindenkinek.... Kép

Dodo, örülök, hogy jó a kedved, októberig próbáljatok kikapcsolódni!!!!!! Kép

Zita, tojj magasról a hőmérőre... nekem anno azt mondta a doki bácsi, hogy ha UH-on kísérjük a ciklust, akkor a hőmérő nem is fontos, mivel az UH alapján a tüszőérés szépen belőhető! Nagyon szurkolok!!!! Kép

Puszi mindenkinek

Böbe
baba76
 
 


Böbe!

Juj, de jo, hogy ilyen jo hirekkel jossz!!!!!

Nagyon orulok, hogy jo helyen van a baboka, es minden rendben, dobog a szive!!!!

Hat persze, probalunk kikapcsolodni, az a legfontosabb, meg hogy ne gorcsljek annyit rajta, tudom en ezt, uyghogy probalom meg is valositani!!!

Viki!!

Nem szabad ennyit homerozni, tenyleg nem jo!!!!
En sem birtam sokaig a homerozest, csinaltam egy ket honapig, aztan eldobtam, es azota sem lattam....

Judit!

Meselj majd ha megjottel, milyen volt a hSG, fajt-e meg ilyenek!

Zsu!

Kitartas, mindjart eljon a belultetes ideje, es akkor mar csak 2 hetet kell varnod, es megvan az eredmeny!!! Nagyon drukkolok, hogy sikeruljon most!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Szia Böbe!

Gratulálok a babóhoz!

Küldtem az előbb egy emilt neked.
Nézd meg légyszi.

Üdv,
BB
bulcsú
 
 


Bulcsú,
mail ment... Kép

Böbe
baba76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?