Új privát üzeneted érkezett!

Lillanyuci! Nálunk a mágneses rajztábla vált be, azzal sokáig el tud bohóckodni. Mondjuk azt másfél évesen kapta. Mi sokat utazunk, és ez volt az egyetlen ami leköti a figyelmét. Addig meg hátul bohóckodtam neki, meg mesét olvastam neki

Fókamóka! Nálunk az vált be, h 7-kor keltünk, 11-fél12kor ebéd, utána alvás, este 7kor fürdés, 8kor alvás. Ez nagyon sokáig ment is. De ne úgy vedd h osztom az észt, m mindenkinél más válik be. Menni fog az!

Na, kezdek visszaolvasni h teljesen képben legyek a dolgokkal :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Jó régen voltam… Elnézést kérek érte, olyan sok jó dolog nem történt velünk, a rosszaktól meg gondoltam megkímélek mindenkit! Olvasni azért mindig olvastam! :wink:

Benita: Sokat gondolkodtunk apával ez elmúlt napokban, átbeszéltünk mindent ezerszer. Innentől akkor jön a kistesó amikor szeretne… (Nálunk az a gáz, hogy én most is passzív jogon vagyok itthon, hála a határozott idejű munkaszerződésemnek és a főnököm jó indulatának, aki persze azért visszavenne… :shock: Szóval én csak gyest fogok kapni, hacsak nem várunk egy évet, amit viszont egyikünk se szeretne….)

Lillanyuci: Nagyon sajnálom a pirit! Most már aztán tényleg a tieteknek (is ) kell lenni a következő hónapnak!
Kérünk fülbevalós képet a pici lányról!

Danyu: Örülök, hogy jobban vagy vagytok! Mikor mész UH-ra?

Boni: Így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Zsiványodnak! Szülinapos képeket nem teszel fel?
A tesóddal a béke helyre állt?

Szilvi: Örülök, hogy minden rendben veletek!

Nmarya: Nagyon szépek a gyerekek!

Pruci: Távházasság?! :? Sajnálom, hogy halasztanotok kell!

Utazás: Sz. szerencsére elég sokat alszik az autóban, amúgy pedig régebbi, eldugott játékokat dobok be. De tavaly a Balatonról haza vezető utunk egy rémálom volt… Órákig ordított, úgyhogy végül kivettem az üléséből és a karomban aztán elaludt.

Szobatisztaság: Na ez most nagy dilemmám… Elkezdtük mi is egy pár napja, úgy érzem, hogy nagyjából érti is miről van szó, de mégse megy a dolog. Szegénykém órákig visszatartja, fogja a kukiját, szenved, de se a bilibe, se a wc-be nem hajlandó pisilni, olyan mintha félne, nem a pelenkába végezni a dolgát. Ha sikerül elkapnom a dolgot, akkor inkább abbahagyja, de a bilibe nem. Aztán egyszer csak nem bírja tovább és jön a sírás… Hát nem tudom… Szerintetek túl korán kedtem el? Nem elég érett rá? Azért kínozni nem szeretném!

Megpróbálok még a nyaralásról egy-két képet feltenni, aztán haladnom kell, ma csajos vásárolós délelőtt lesz, du. pedi g szülői a bölcsiben :( !

Szép napot mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Kép

Kép

Kép

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 

 
 

Sziasztok!

Zita! Szerintem ne erőltesd! De legyen mindig szem előtt a bili, egyszer hátha rákap... Petra sem akart mindig belepisilni, először igen, aztán történhetett valami, és nem volt hajlandó ráülni, mindig engem ültetett rá. Akkor kapott egy wc-szűkítőt, az tökre megtetszett, húsvétra a nyuszi hozott neki egy Bilikönyvet, azt sokat nézegette, tetszett neki h integetünk a pisinek meg a kakinak, és azóta bilizik is rendesen.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Nagyjából sikerült visszaolvasnom, de ne haragudjatok, hogy nem reagálok nagyon, nem vagyok igazán toppon.

Nyaralásunkról: sok naptejet nem fogyasztottunk el. Addig volt kánikula, amíg utaztunk, plussz még egy nap. Balcsiban 1x tudtunk rendesen fürödni, Emmának persze nagyon tetszett a dolog, de aztán már csak a partól tudtuk megnézni a "nagy vizet", mert elromlott az idő. Jobban mondva, olyan jó kis kiránduló idő lett, amit én őszintén nem is bántam. Nagyokat sétáltunk, Emma játszott az udvaron, elmentünk Zalacsányba (ahol nászúton is voltunk, nagyon szeretjük ezt a kis falut, szép kis tavak vannak ott), és megnéztük az Afrika múzeumot Balatonedericsen.
Az első esténk nem volt zökkenőmentes, alig tudott elaludni Emma az új helyen, de aztán oké lett ez a dolog is. (Mi viszont paráztunk, mert rájöttünk, hogy az ottani ágyból simán ki tud esni, egyszer ki is bukfencezett, szerencsére az ágyunkra, egyszer pedig sikerült elkapnom, ha nem, akkor a járólapon landol fejjel előre. Szóval folyamtosan figyelni kellett, amikor alszik.

Más: ma este megyek orvoshoz, remélem minden rendben. Én mindenesetre legszívesebben egész nap feküdnék, hányingerem van, a húsokra rá sem bírok nézni.

Lillanyuci, utazás nálunk is sok játékkal felpakolva, bár igazán nem köti le egyik sem huzamosabb ideig. Inkább 1-1 műanyag pohár, ruhaszárító csipesz, műanyag flakon. Én mindig teszek valami rágcsálni valót (kis ropi, buláta, kölesgolyó), ezekkel is elvan egy darabig. Meg Emmi szereti, ha énekelünk útközben. (Gondoltam valami gyerek cd-t is tarthatnánk már az autóban, hátha az is jó lesz.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak picit lemaradtam :?

Igyekszem képbe kerülni újra, de a két kiscsaj lefoglal :)
Vendég
 


Marya
Kevin nem jár bölcsibe, én nem is akartam, és Szhelyre nem is tudom bevinni. Munkahelyem nincs, vagyis a terhességem alatt szűnt meg, ezért nincs is hová visszamennem. De nem is bánom nagyon, mert imádok itthon a cukimmal. :) Bár néha bánt, hogy a köv. babó után majd mit kapok anyagilag, de nem tudok, mit tenni, ezért nem is érdekel. Félreértetted: Kevin még alváshoz kap pelust, de hamarosan megpróbáljuk anélkül…. Neked ügyes volt Levente, ha sohasem pisilt be…. :wink:

Danyu
Örülök, hogy kipihentebb lettél… :P . Szülinappal kapcs. nálunk ugyanez a „törvény”, de sajna megszegődik mindig….. Édes lehet Gabóca, ahogy ügyeskedik az ágy mellett :D :D :D , ilyenkor olyan tündériek, amikor így toporognak, totyognak…… gondolom „magyaráz” is ezerrel…. :D :D :D :D :D

Moti
Biztos pocaklakó az oka az érzékenységednek, sebaj: ezek örömtől fakadnak, és az anyai szívből. Jó, hogy jöttél te is, már kezdtem azt hinni, nincs kedvetek írni nekünk. :P

Szilvi
Szuper jó híreket írtál, örülök hogy rendben van minden a babácskáddal. :D :D :D És hogy már a 10. hétnél tartasz? :shock: Hát nem semmi. Vigyázz magadra! Uh-képed nincs?

Pruci
Ne félj, hamar visszarázódsz a munkába, az elején biztos fájó lesz különválni Rékától, aztán hidd el, hamar összejön a kistesó, és újból együtt lehettek. :wink: Ha nekem meglenne még a munkahelyem sztem átmenetileg én is visszamentem volna pár hónapra (anyagi okok miatt).

Fókamóka
Alvás: Kevin 15 hónapos koráig kétszer aludt nappal (igaz, fél órákat csak, de így bírta). Aztán mindig eltolódott valamelyik, és átállítottam az egyszerire. Így most ebéd után 1 és fél kettő között fekszik, és max. 3-ig aludhat, mert amúgy is este fél 11 körül alszik el, ja és reggel 7-és fél 8 körül ébred. Ezt majd ti is kitapasztaljátok, hogy milyen alvási szokás válik be nektek, és mikor.

Zita
Hogyhogy csak gyest kapsz? A megszületett gyermek után anyaságit mindenképp kapsz, gyás-t és gyed-et viszont az kap, akinek a szülést megelőző 2 évben (legalább 1 év) tb-jogviszonya volt……, és utána jön csak a gyes. Viszont ha téged elküldtek, és most passzívon vagy, az is tb-jogviszonynak számít. Sőt: EGY TANÁCS ÉS TIPP (én ugyanígy voltam): miután letelik a passzív, vedd igénybe a munkanélküli járadékot, mert az is egy évig jár, és az szintén tb-jogviszonyt jelent. Innentől kezdve –ha ezalatt kihordod a köv. terhességed – mindenképpen jogosult leszel valamennyi járandóságra, mégpedig úgy, hogy a szülést megelőző év (jelen esetben az idei) átlagkeresetével (ebbe a munkanélküli járadék is beleszámít) számolnak majd.
Szabolcskát nem muszály erőltetni még a bilire, wc-re; ámbár először Kevin is visszatartotta. De mindig kitaláltam neki valamit, hogy ez is a bilibe pisil, meg az is, akkor együtt öntjük ki….. meg ilyesmi hülyeségek, és egyszercsak belepisilt, meg hogy az apa is a wc-be pisil…… és így fokozatosan bátrabb lett. :wink:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha a gyermek nem mer belepisilni, v belekakilni bilibe, wc-be, csak a pelusba, az attól van, h „nem merik elengedni” azt. Mert amikor a pelusba megy, akkor még ott érzik, és a magukénak tudják. Aztán ha egyszer mégis sikerül nekik a bilibe, akkor már sikerélménynek veszik, és könnyen áttérnek. Gondolj erre..... :)

Atiz
Nagyon örülök, h újból jelentkeztél. :P Drukkolok a dokihoz, minden oké lesz. Hányinger ellen sok-sok apró nasiféle, vagy kevéske ennivaló, de többször. Sajnálom a rossz időt, de lehet jobb volt neked így, mint a kánikulában. Szegényke Emma baba, nem volt szerencséje az ággyal…. :( :( :( .

Na most már eldugulok…

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

benita: a buli szűk családi körben lesz, összesen kilencen leszünk. Szeretnék lufikat, a lakást feldíszíteni, csákót mindenki fejére, jót enni és utána jót játszani együtt. Lillus sokat van a szüleimmel és a tesómékkal, megszokta és szereti őket, úgyhogy biztosan jól fogja/juk magunkat érezni.

danyuci: gratula Gáborkának a fejlődéshez! Nálunk is "későn" kezdődött, de most már négykézláb teper ezerrel és ha fogom a kezét lépeget.

szilvi: örülök hogy minden okés van veled és a pocaklakóval is!

Mindenkinek köszi a tippeket autós ügyben!

Nálunk is általában egyszer alszik Lillus napközben (de ma pl. második szunyáját nyomja). Mi későn kelünk (fél 8-8 körül) délben szokott aludni egy nagyot, 2 órát és este 9 körül van fekvés.


zsz:
üdv. újra itt!
Kicsi fiad gyönyörű!!!

atizka: nekünk is ilyen időnk volt, és én is nagyon élveztem a sok kirándulást!
Örülök hogy jól telt a nyaralás!

moti: u2 koncert klassz lehetett! Ha tudsz, gyere sűrűbben!
Nekem volt egy időszak a terhességem alatt mikor legalább napi 3x sírtam...érzékeny voltam én is.

Ébredezik életem értelme!
Szép estét mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Szilvi,

nagyon örülök a jó hírnek!ez szuper!!!!!

Pruci, az én dokinőmet Lengyel Máriának hívják, ő nem rendel Szentendrén, csak most szült pár hete, ezért a férjénél voltam (Bínó Brúnó), aki rendel itt Szentendrén a velt med egészségházban.
A Te dokid hogy hívják?és hol rendel?

még nem tudom, vállal-e a dokinőm szülés tekintetében (mármint a saját kisbabája miatt), viszont, ha nem, akkor kell keresnem valakit, aki a nyomába érhet, és mindenképpen nő.réfinál nem tudom elképzelni a szülést :D

KépKépKépKép
moti
 
 


akarom mondani:férfinál. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Meg volt ma a kontroll, és minden rendben következő mensitől megint próbálkozhatunk. Azt mondta a doki, ha most teherbe esnék valószínűleg akkor se lenne semmi gond, de inkább várjuk meg a köv mensit, hogy pihe-puhe babaágy várja a leendő manót :)


Köszönöm az alvásos hozzászólásokat, próbálkozunk, a mai napunk egész jó lett, aztán majd csak beáll :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


VAsárnapi szülinap!
[quote="boniko"]S írta:bonikozülinapi képek!




Kép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Lillanyuci sajnálom prit de kitartás! és hétvégén jó bulizást!

Autó én is vettem ZSigának mágneses táblát... leköti és van mindig kéznél rágcsa

nekem most hogy nem próbálkozunk olyan PÉm van ... lehetetlen nem észrevenni :roll: :lol: én meg csak ülök és nézem a tvt :shock: :lol:

Szilvi örülök hogy okés minden..vigyázz magatokra!

Szabi gyönyörű!

Danyu jó hogy el voltál kényeztetve! holnap lesz a nagy nap!

Pruci ez a távházasság carul hangzik

:cry:

Fókamóka Zsiga 10-14ig alszik illetve 14-15ig este 19kor fürdés 1/2 20kor alszik mostanság csak egyszer kel éjszaka és reggel 7kor kelés .Hajrá próbálkozás!

zsz szerintem se erőltesd a bilit majd rájön.. ez a bilikönyv nagyon jó ötlet...csiga kétszer belekakilt már a bilibe, de azóta se...

barátnőm kislánya amikor meglátta kakit a bilibe elkezdett sírni és nem volt halandó bilizni.. aztán egyszercsak pár hónap múlva ment megint és már szobatiszta.. most 3 éves és csak pár hónapja szobatiszta


hirtlen ennyi

szépségea napot!
Vendég
 


Boniko!

Szupi képek :wink:

Fókamóka!

Akkor hajrá!

Én is várom már a pirit mint a megváltót...aztán mi is hajrá ismét! :wink:
Én amúgy érzem hogy most is volt már pé-m(nyákból meg a hőből is)pont 13 napja volt a műtét.

Benita!

Mi se vagyunk bölcsi pártiak..meg tudlak érteni.Annyira hamar eltelik ez a kis idő...utána úgyis "kikerülnek"a kezeinkből ovi,suli...ki kell használni otthon az időt!Nagyon sokat jelet az otthon töltött idő a gyereknek..csak a javára válik mind a lelkli fejlődése,mind a szellemi fejlődése terén az tuti!!

Természetesen megértem aki muszájból adja bölcsibe a gyereket mert anyagilag csak ez a megoldás létezik...de sajna azt tapasztalom hogy vannak egy páran mostanság (az én környezetemben is)akik nem az anyagiak és nem muszájból adják bölcsibe a gyereket!Ezt nem tudom megérteni :shock: :shock:
:shock:

Pruci!

Miért kell a távházasság??Nagyon rosszul hanzik:(:(:(
Anyósék kavarnak????Szegény..nem lehet könnyű!!Mi se beszélünk anyósommal már 2 éve mart nagyon-nagyon kavarta a szart és mindenképp el akart szakítani a fiától..de hál'istennek a fia bennünket választott!Szomorú ha egy anya nem tudja elfogadni hogy a fia már nem őt Isteníti annyira mint régen és van egy saját szuverén családja,felesége akit Uram atyam még szeret is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jók a képek! Nálunk is mindjárt születésnap :shock:

Fura, én női dokinál nem tudom elképzelni a szülést.
Az én dokim egy nagyon határozott pasi, és nagyon jól kezeli azt, ha elvesztem a fejem :) Nekem ez kell.
Vendég
 


Boni,
a képek nagyon jók!tündéri a fiatok,látom ő is nagy buborék rajongó. :D
valamit elmulaszthattam elolvasni, most miért is nem próbálkozhattok?bocs, ha már ezerszer leírtad, ne válaszolj, ha nincs kedved. :D

Panndi:ez vicces, hogy Neked pont az ellenkezője vált be a szülést tekintve.vessetek meg, de igazság szerint én rájöttem, hogy miért nem szülnék férfinél.sok tekintetben úgy gondolom, hogy a nők sokkal erősebbek, mint a férfiak.pl.betegségek.férjecskélm egy náthával is úgy ágynak esik, mint én szülés után sem.szerintem ők ki sem bírnának egy szülést....max altatásban. :D ezért nem merem megkokáztatni, hogy egy férfi magyarázzon nekem, mert lehet, hogy beszólnék, hogy ő még nem élte át ezt, úgyhogy ne irányítgasson. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Lányok
Jók ezek a nő v. férfi szülész érvek, én szintén férfinél szültem, de Motinak is vhol igaza van. Bár én nem tudnám egy nő keze alatt elképzelni a szülést (kivéve ugye hogy a szülésznő mindig ott van), mert úgy vélem, hogy mivel ő ismeri a női szervezetet és talán már át is élte a szülést, épp emiatt lenne olyan "elfogulatlan", vagy kicsit "könyörtelenebb", vagy nem is tudom, hogy mondjam: szóval, hogy ő is tudja mi zajlik odabent és ha ő kibírta + mindenki ne legyek ilyen "béna" (ha az lennék....) -gondolja, na ez nekem tuti gátlást adna! Tehát kicsit olyan ciki lenne sztem. Viszont a férfi mindezen érzelmektől független, nem ismeri, csak könyvből a női testet, szervezetet, és megpróbál ennek támaszában határozottan cselekedni és lelkileg támogatni. Persze ez csak a tuti jó orvosok esetében válik be.... :wink:

Boni
Édes a kis Zsigacsiga, és a torta is szupi!!! :P :P :P

Lillanyu és Danyu
Jó készülődést a szülinapi bulira!!!

rólam: nekem kb. még egy hetem van, hogy kiderüljön egyes v. többes számban írjak tovább, viszont fájdogál a pocim és valami barnás kezdődött nálam...... :( :( :cry: :cry: :cry: nem tudom mi van, ennyire előbb jön a mensi? Akkor mikor volt pé, vagy legközelebb mikor lesz? :? Idegesít és rossz a kedvem is.... :( :(

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Zsz, Boniko! Gyönyörű kis pasijaitok vannak! Nagyon klasszak a képek!

Moti! Az én dokim dr. Koniorczyk Katalin, ő a sztk-ban rendel. Nagyon meg voltam elégedve vele, és a szülésről is csak jó emlékeim vannak.

Panny! Távházasság pontosan emiatt lesz, m addig mondogatták páromnak a dolgokat amig nem mert váltani. Férjem Békés megyei én meg pesti vagyok. Miután megszületett Petra lejöttem ide, és azt gondoltam h itt is fogok maradni, de anyós tett róla h minél előbb menni akarjak. Ő sajnos nem tudja elfogadni h az az aranyos, kedves édes kis fiacskája engem választott és még gyereket is csinált. Régen nagyon aranyos volt, nagyon szerettem, aztán terhes lettem... Onnan kezdődtek a bajok és ez már visszacsinálhatatlan. Főleg h az utcán ordítva lehazugozott. Majd ezek után úgy jött hozzánk 2 nap múlva mintha a lehető legjobb barátnők lennénk...

Ez a férfi-női doki érdekes dolog. A nőnél meg nálam pont ez az előny, h pontosan tudja h mit érzek. Nekem volt férfi dokim is, de valahogy nem tudnám elképzelni h nála szüljek. Lehet h ebben közrejátszik az is, h 12 hetes terhesen egy doki jól elzavart a francba h már nem vállal, de járjak hozzá a terhesség alatt végig és majd szüljek az ügyeletesnél. Aztán elmentem a sztk-ba és ez a dokinéni volt ott, és nála maradtam.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Moti mert bérletem van az operettszínházba, és jövő júniusban lesz az utsó előadás.. megnézném :lol:

pruci fú az ilyen anyós monnyon le! :twisted: férjednek meg toll a fülibe... de remélem már az első hetekben rájön hogy hova tartozik igazán :wink:
Vendég
 


Atizka:Tegnap voltál dokinál ha jól emlékszem.
Mi újság???????

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Hello Mindenki!

Hát...készülődés helyett tegnap a védőnő jött egyéves státuszt csinálni, egész délelőtt rá vártunk...

Ma délután keltenem kellett Gabust, mert tanácsadásra kellett menni beutalókért...egész délután ott ültünk, mert az ügyeletes doki éppen szülést vezetett és nem bírta aláírni a beutalókat...

Holnap délután-gondolom megint keltenem kell...megyünk doktornénihez egy éves vizsgálatra...

Vonulunk egész héten....GYŰLÖLÖM!

Ezzel a nő-férfi doki témával beindítottátok a kis agytekervényeimet...én nem is tudnék mondani nő dokit...biztos ezért járok férfihez, mert az ismerősök között nincs is nő...de biztosan jobb lenne nála, csak folyton azon drukkolnék, nehogy akkor szüljön, mint én :roll: Akinél szültem bevált és ma is csak jót hallottam róla, szóval másnak is megéri 50 km-t furikázni, hogy Zalaegerszegen szüljön...és sajnos másnak is megvan a véleménye a keszthelyi kórházról...

Zsiga CSiga képek nagyon szupik!

Utazásnál nálunk is bohóckodás és játékbolt az autóban, bár mostanság az új üléséből kilát és nagyon szeret nézelődni...viszont a melegben utálja, ha autózunk, folyik róla a víz...

Képzeljétek, ma vettem észre, hogy 8 foga van, de teljesen véletlenül...vigyorgott...még bele is kaptam a szájába, azt hittem káprázik a szemem...hogy ezek mikor érkeztek??? :oops: na...jó anya vagyok, mi?

Én nem tudom, hogy adnám-e a gyerekemet bölcsibe...ez szintén érdekes téma...főleg azért, mert gyerekkoromban nekem sem kellett volna mennem, de könyörögtem otthon, hogy vigyenek már...nagyon jó volt, az oviba is imádtam járni, annyira kis közösségi guru voltam...de Gabus biztosan megússza-a kistesó miatt :lol:

Távházasság nem hangzik jól...én nem értem a nagyszülőket, ez a fúrás minek kell???

Benita, remélem piri elkerül :roll:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Zsz, Boniko!
Nagyon édes kisfiatok van.

Danyuci!
Nem irigyellek, hogy mindig ébreszteni kell Gabust. Emlékszem, én is utáltam tanácsadásra menni, mert mindig akkor volt az alvásidő. Így kicsit időzavarban volt szegényem.

Benita!
Szerintem, a beágyazódástól is barnázhatsz. Úgyhogy lehet, hogy érdemes volt apát megvárni. :lol: :lol: Drukkolok.

Én ma egy kicsit ideges lettem. Este elmentünk a Tesco-ba, hgy pelenkát vegyünk. Mi Rékánál rákaptunk a tesco-sra, szerintem van olyan jó, mint a Libero.
Volt kuponom, hogy 5000 ft felett, 500 ft kedvezmény. Gondoltam, hogy akkor kihasználjuk.
De miért is ne, abból a pelenkából, csak 1 csomag volt. Vevőszolgálaton kérdem a csajt, hogy nincs-e még. Erre ő, csak annyi ami kint van. A többiből persze volt kb, 10 csomag is, de amit én szerettem volna (9-18 kg), csak ez az 1 volt.
Mondom a csajnak, hogy tesco-s termék, és hiány van belőle? :evil:
Na mindegy.

Én se szívesen járnék nő nődokihoz. Kicsit fura lenne, hogy vizsgál. Lehet, mert férfihez vagyok szokva? :D :shock:
Meg nem is ismerek nő nődokit.

Boni!
Milyen tortája volt Zsigának? ( túrótorta? ) Ízlett neki?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szóval tegnap dokinál voltam:
Még csak peteszákot láttunk, kicsit para is vagyok, mert 6 hét 5 napos elvileg, és én már számítottam szívhangra. Doki nyugtatott, ő ilyen baromi nyugodt természetű, úgyis minden a "természet rendje szerint alakul" - mondogatja. Legközelebb csak egy hónap múlva kell menni, addig izgulhatok. Bár ha marad így a hányinger, mint mostanában, akkor nincs gond.

Nekem volt női és férfi orvosom is. A mostani férfi, és nem a "neme" miatt maradtam nála, hanem mert szakmailag, emberileg benne is tudok megbízni leginkább.

Röviden ennyi, kóma vagyok.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atiz
Ne izgulj, ennyi idősen még normális lehet, h nem volt szívhang, ámbár mindenkinél eltérő ütemben fejlődhet a baba.... (lásd: Danyu), mire legközelebb mész, már biztos látod a picikédet. :wink:

Marya
Köszi a bíztatást, de vhogy ismerem már a szervezetem, és tudom h ebből mensi lesz :( , bár elég fura, h a 24. :!: :!: :!: napon már kezdődik. (Ritkán, de azért volt már ilyen...) Nekem sajna elég furán zajlik le, mert 2 napig szinte semmi, aztán indul. Ezért sztem holnap már tuti... :( :( :( Lelkileg elég taccsra vágott, egyszerűen mint akit leforráztak :cry: :cry:, ugyan mindkét eshetőségre számítottam, de csak a jövő héten. Innentől kezdve nem is értem, mikor volt pé, és legközelebb hány napos lesz a ciklus :? :? :? ....és ez csak az egyik része a dolognak, a másik, ami nagyon a padlóra tett, h most tényleg annyira vágytam rá és szinte már mindenféle tüneteket éreztem, ami persze mára bebizonyosodott: csak beképzeltem. Ja, és sztem a beágyazódáshoz már késő, nem?
Na mindegy, összeszedem magam és hajrá! Most minél előbb jött, annál előbb indulhat majd a projekt. :wink:

GÁBOR BABÁNAK és LILLUSKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Benita

Kép
benita76
 
 


A két ünnepeltnek:

Kép Kép Kép

Sok boldog gyermekévet!!!!
Benita

Kép
benita76
 
 


Lillusnak és Gabusnak!!!


Kép Kép Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Benita!
"A beágyazódás a pé utáni 7. napon kezdődik és 5 napig tart.
A beágyzódáskor lehet úgynevezett beágyazódásos vérzés. Ez csak pecsételő vérzés nem nagy mennyiség és nem mindenkinél van, sőt gyakoribb hogy nincs. A pé után a nyálka még pár napig krémes állagú utána szárazságnak kell következni. A beágyazódás környékén megint lehet krémes nyálkád de a kettő nem függ össze! A mellfeszülés teljesen normális a pé után.A hormonok miatt van. Van esélyed a terhességre, de az még csak később derül ki hogy sikerült-e."

Szerintem ne add fel, hátha sikerült!!!! :lol: Ne légy pesszimista. Még nem jött meg, nem????? Akkor? Fel a fejjel.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Csajok!
Akiknél beköszöntött piri anyó, legközelebb süsse meg ezt a tortát!! :D

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Gabusnak és Lillusnak nagyon boldog első születésnapot kívánok!

Köszi mindenkinek a bilis tanácsokat, még lightosan próbálkozunk, de nem erőltetem!

Benita: Van egy ismerősöm a Tb-nél, Ő azt mondta, hogy azért mert most passzívon vagy se gyás, se gyed nem fog járni... :roll: Na mindegy, ha aktuális lesz a kérdés, bemegyek a tb-hez és rákérdezek! Azért köszi a tanácsot! (Van egy könyvelő barátnőm, majd Őt is ráizzítom a témára... :wink: )
Szorítok, hogy ne látogasson meg piri anyó! (Nekem teljesen összevissza vannak a ciklusaim, 24 és 30 nap között bármi előfordulhat... Igen, a 24 napos nagy előnye, hogy hamarabb lehet próbálkozni! :wink: ) Fel a fejjel, ha ez a hónap nem is de a következő biztos összejön!

Boni: Zsiguci gyönyörű és ti is nagyon szépek vagytok! Olyan jó rátok nézni! :wink:

Atizka: Szabolccsal kb. ennyi idősen voltam én is először és nálunk sem volt még szívhang. Visszahívott egy héttel későbbre és akkor már volt. :wink: Tuti rendben van minden, ne aggódj!

Nmarya: Micsoda receptet találtál!!!! :lol:

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Lillusnak és Gabusnak nagyon boldog születésnapot!!!!

bocsánat, hogy én sem voltam már ezer éve, igyekszem jönni most már újból!

képben sem vagyok... kik teszteltek azóta II-t???

de lennék én is terhes. a mi fórumunkon egy újabb anyuci írta meg, hogy most olyan 8 hetes terhes ;)

sophie27
 
 


Benedeknek is nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Sziasztok!

Lillusnak,Gabusnak és Benedeknek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!Boldog gyermekkort nektek!!!!!!!!!!!! :D :D

Szilvi&Levi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Boldog Szülinapot a szülinaposoknak!!!! :wink: :wink: :wink:

Benita!

Nekem mindegyik terhességem barnázással kezdődött...elég sok barna trutyi(bocs :oops: )jött ilyenkor....először én is azt hittem h meg fog jönni...azóta már tudom h ez lehet terhes tünet!!!

Még nem jött meg rendesen,ugye??drukkk!!!++++++++++++++++3

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a születésnapi köszöntéseket. Ma hármasban ünneplünk, várom haza Apát, csináltam vacsorát, vettem 3 szelet tortát és megköszöntjük életem picinyke értelmét.
Ma már párszor könnybe lábadt a szemem, mert rágondoltam, hogy mennyire szeretem...
Az életemnek semmi értelme nem volt őelőtte.
Megjártam a nagyvilágot, éltem Amerikában, bebarangoltam kis hazánkat, dolgoztam már mindenfélét, élveztem az életet és boldog voltam. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy másképpen szeretnék boldog lenni. Szeretnék felelősséget vállalni valakiért. Szeretnék egy pici, jószagú vagy kaki- és büfiszagú, eleintefolytonbőgő masinát... És akkor betoppant a férjem a képbe, aki ezt a vágyamat elég hamar teljesítette is. Két héttel a kiírt időpont előtt, pontosan egy évvel ezelőtt jelezte, hogy szeretne megismerkedni velünk és a Nagyvilággal. 12 óra vajúdás után (melyet a férjemmel végignevettük viccmesélésekkel tarkítva), császármetszéssel (tágulás hiányában) 3260 grammal és 56 centivel megszületett. Megkaptam. És most már soha nem fogom elengedni. Mindig imádni fogom, mindig gondoskodni fogok róla. Nem lehet leírni, hogy mennyire szeretem...

Most megyek, hamarosan születik. 18.16 perckor. Kettesben leszünk és naggggyon megszeretgetem!

Holnap jövök!.

Évi és az 1 éves Lilla

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Benedeknek is boldog szülinapot!!!

Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jaj lányok, teljesen meghatódtam: nagyon boldog születésnapot kívánok minden kis ünnepeltnek!
Vendég
 


Sziasztok!

Lillusnak, Gabusnak és Benedeknek nagyon boldog 1. szülinapot!!!
Kép

Nmarya! Jó kis recept... :wink: Majd kipróbálom én is, hátha sikerül.

Benita! Ne add fel! Még bármi lehet! Én is nagyon reménmykedtem ebbenm a hónapban h talán most mégiscsak sikerült (bár ugye most nem kéne), de ma én is elkezdtem kicsit barnázgatni. Így nálunk marad már ténylegesen a december...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Benedek, Lillus és Gabus Nagyon Boldog szülinapot!

Lillanyu itt pityizek :cry: :lol:

Danyu sajnálom a futkosást!
húgom is meg volt elégedve Keszthellyel.

mmarya bécsi túrótorta és kétpofira tömte
:lol:
Vendég
 


Jó későn van már, csak annyira jöttem most, hogy Benedeknek (kicsit késve) és Gáborkának Boldog Születésnapot kívánjak!

Többit holnap!
Szép estét!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Szofi!

Tényleg jó rég voltál!

Benedeknek boldog születésnapot!!!
danyuci
 
 


Sziasztok!

Nálunk nem jött be, ez a "kiscsaládi" ünneplés :twisted: már reggel megjelentek a rokonok...én kissé felháborodtam ezen, mert nem így terveztem :roll: aztán délben hazaküldtem mindenkit...betelt a pohár :oops:

Délután orvosi vizsgálatra kellett mennünk, szerencsére minden rendben 11 kiló és 80 cm-a doktornéni is elégedett volt velünk.

2008. augusztus 13. Szerda

Reggel 7 óra: szóltam a férjemnek, hogy azt hiszem készülödik valami...váratlanul ért...kissé megijedetem, messze volt még a szeptember 4! Az első gondolat: csak baj ne legyen! Aztán meggyőztük egymást, hogy elmegyünk egy vizsgálatra...másnem eszünk valami finomat hazafelé...
8 órakor már a kórházban lázlappal a kezemben vártam az ismeretlent...annyiszor átgondoltam hogyan, miként fog történni...nem így képzeltem; infúzió, hátonfekvés órákon át...egy idő után már nem voltak szünetek a fájások között, csak fájt és fájt...aztán 3 órakor túl sokan lettek körülöttünk, de az addigi kicsi szívhang már nem volt sehol...baj volt, de mondták...én csak kapkodtam a fejem és próbáltam követni az utasításokat.
Egész nap nem ettem, nem ittam...kezdett fogyni az erőm...akkor már nem volt más választás vákumot kért az orvosom, nem kérdezett, csak momndta, hogy muszáj...és 15.05 perckor megszületett Gábor Benedek...3290g és 48 cm...
Nem láthattam...azonnal elvitték, a férjem végig mellette volt, nem sírt csak nyöszörgött, türelmesen viselte a sorsát. Én addig nem voltam nyugodt, míg nem hozták vissza, szegényre nem ment rá a sapka, annyira "csúcsfej" lett a vákum miatt...nekem így is ő volt a legszebb...minden nap végigcsinálnám ugyanezt, ugyanígy...igazi édes kín, ami egy nőt anyává tesz, a mellette levő társat apává...
Így lettünk mi egy új család...
danyuci
 
 


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja...köszönjük a köszöntéseket!
danyuci
 
 


Sziasztok!

Olyan megható szüléstörténeteket írtok, h én csak itt pityergek mindegyiken!

Mi meg voltunk dokinál, m Petrán lett néhány fura kiütés. Azt hittük h bárányhimlő, de csak a vadállatok eszegetik. Ezzel szemben kiderült h köldöksérve van amit 5 éves kora körül rendbe kell szedetni. Én úgy betojtam, m ez már a 2. műtét ami rá vár. Az első a homloka közepén levő anyajegy kiszedetése. Az ráér serdülőkoráig, m akkor már nem altatják, de ha elkezdene nőni, akkor azonnal...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Zita és Mindenki, aki drukkol
Köszi a bíztatást, még mindig ugyanott tartok! Barna, barna, barna..... de nekem ez már "fáj"!!! :( Ez már sztem beágyazódáshoz túl sok, viszont ha már így indul a terhesség.... :shock: hát köszönöm, inkább nem! Nekem ebben már volt részem (gondolom akinek szintén, az tudja milyen), és tiszta lappal szeretnék indulni, ezért inkább jöjjön meg most, és aztán kezdjük újra! :) Egyébként most már elég régóta nekem így indul a menzim :( , emiatt is voltam nőgyogyinál, de nem tudott rá mit mondani.

Danyu
:D Megleptek a rokonok? :D Ne mérgelődj, tudod, ember tervez......! Ezen néhányszor már mi is túlestünk, és rájöttem, felesleges idegesítenem + stresszelnem magam, h mikor mi hogy sikerül, hiszen a nagyiknak és az egész családnak ugyanúgy meg kell tartanom az ilyesmi ünnepeket, és ők is már alig várják, akkor inkább egy kalappal az egészet. Szinte ők jobban készülnek a nagy napra, mint mi. :roll: Emellett viszont jut hármunknak is meghitt szép pillanat... :P

Pruci
Köldöksérv? :o Hogyhogy csak most derült ki? Szegény Réka! Mindenesetre ha mindenképp kell a műtét, minél előbb legyetek rajta túl!
Benita

Kép
benita76
 
 


Benita! Akkor hajrá következő hónap!
Most nekem is tök furin jön meg: már 3. napja készülődik, de még ma is csak pár csepp vér volt (bocsi :oops: )

Nem tudom h miért most derült ki. A neten azt olvastam h 4 spontán gyógyulhat és ha nem, akkor 4 éves kor után műtik.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jaj, és azt álmodtam tegnap h szülök. Kislány volt és a Csenge Zorka nevet kapta. Annyira jó volt, de aztán felébredtem :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot minden babának :lol: :lol: :lol:

Benita, sajnálom hogy piri megint meglátogatott.

Képtelenség reagálni olyan sokat írtatok :lol: :lol: :lol:

Én túl vagyok egy mellgyulladáson. Szerencsére hamar rendbejött. Plusz 30. szülinapom is most volt :lol: :lol: :lol:

Mennem kell

Babásodásra fel!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!

BOLDOG SZÜINAPOT!!!

Kép Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Kri! Nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép Kép

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?