Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Biribon, mi van veletek?

Lillanyuci, mozgalmas egy napotok volt :lol: :lol: :lol:

Nmarya, édesek a gyerekek :lol: :lol: :lol:

Rólunk, mi most egy pár napja nem alszunk rendesen éjszaka, a fránya fogunk miatt. Igazán kibujhatna már. :evil:
Zsombi olyan ügyes, meg kell zabálni kapaszkodva a kanapé mellet végigtotyog :lol: :lol: :lol: Asszem lassan egyedül is megpróbál elindulni, mert sokat próbálgatja, hogy elenged mindent és meg tud e állni.

Kismamiknak kitartás, a többieknek meg pocakosodást, és minden nyaralónak jó nyaralást kívánok.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Vagyunk, de még nem igazán jól, majd jövök...
danyuci
 
 


Hú csajok! Két napig melóztam, nem tudtam jönni. És mennyi minden vár! :shock:

Zita
Én munkanélkülin vagyok januárig, apa kapja a gyes-t, februártól nincs munkaviszonyom, mindez azt jelenti, h onnantól kezdve sem munkahely, sem táppénz. Mégis mostanában szeretnénk kistesót. A gyás, és gyed is a béke feneke alatt lesz majd nekem, de úgy döntöttünk, majd meghúzzuk még jobban a nadrágszíjat. Tudom, ez nem befolyásolja a ti döntéseteket, de ezt csak azért osztottam meg veled, h tudd, nálunk sem egyszerű a helyzet, de ha az állandó anyagi jólétre várnánk, egyedül maradnánk… (mond meg apának )

Jaj, Danyu
Nagyon sajnálom :( :( :( , próbálj vmi kismama vitamint hamar hamar szedni, vagy e-vitamint, jódot, folsavat..... kicsit megerősít, és a babát is. Mikor lesz a legközelebbi uh? Egyébként sztem az nem baj, ha túl kicsi a baba, majd megnő közben. :wink: Ezzel ne ijesztgessenek irgum-burgum!!!! :evil: :evil: :evil: Családnak jobbulást, nem lehet, h a strandon szedtetek össze vmit?

Panny
Igazán sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: Együttérzek veled, ilyet én is átéltem már! Mielőbbi felgyógyulást, és biztos igaza van a férjednek, hamar lesz helyette a pocidban valaki. Addig is keresd szépséges gyermekeidben (és apában) a vigaszt, és lelki erőt adnak, meglátod. Puszillak!

Moti
Erre a h1n1-re én sem gondoltam még…. de sztem is azoknál gáz, akik nagyon gyengék, v. betegek, ahogy Atizka is írta. Mondjuk engem Kevinnel való terhességem alatt is ledöntött egy hétre egy kemény influenza, hát köszönöm: se gyógyszer, semmi….. a végén muszály volt az antibiotikum. Utána meg volt rekeszizom-gyulladás….. hát tudod, innentől kezdve mondjam azt: nem félek! Bár a kisfiamat féltem…..

Ibici
Hajrá "horvátországi" kétcsíkos!!!! :P :P

Boni
Nálad most mi újság??? Ne haragudj, de kissé feledékeny vagyok, és nem látok pregnancy-s vonalzót….. plusz a negyedik vonalzódat nem is értem. Jó lehetett a Balcsin, cukik a gyerkőcök. :wink: Néha kell hűvösebb idő is…

Marya
Ne izgulj a szövettani miatt annyira, biztos minden rendben. Édesek a pancsoló lurkók!

Kri
Zsombi cuki lehet totyogósan…. Figyu, egy ilyen frissített táblát nem dobsz fel? Már lassan nem vagyok képbe, ki hol tart….. Most már több a kismami nem, mint a leendő kismamik? :roll:

Benita

Kép
benita76
 
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttem a kórházból...túl vagyok rajta testileg,lelkileg még kell egy kis idő...de már most próbálok előre nézni...már várom hogy megjöjjön és próbálkozhassunk!!Csak ez éltet :oops:

Kicsit gáz volt hogy volt a szobában kettő abortuszos is akiknek volt szívhang és minden OK lett volna...hát ilyen az élet..amúgy nekik is megvan a maguk történetük és sorsuk..kemény :(

Amúgy semmim nem fáj és már alig vérzem.A dokim totál jó fej volt,ismételten bebizonyította h miért csípem ennyire :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Csak beköszönök, takarítanom, pakolnom kéne. Holnap indulunk, ha megjöttünk majd jelentkezem.

Addig is vigyázzatok magatokra, a pici babákra és a nagyobb gyerkőcökre!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Atizka:Ti is vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!

Reggel az ügyeleten(Sote II.) kötöttünk ki,mert reggel elkezdtem vérezni.
Megvizsgált a doki,mindent rendben talált,azt mondta zárt a méhszáj,pici vérzés van.De hogy mitől azt nem tudja.
Akkor abbahagyta a vérzés,de délután megint véreztem sajnos.Nem görcsölök,nem fáj a hasam.Olyan mintha picit menstruálnék.
Kaptam rá gyógyszert,szednem kell a 12.hétig.Remélem minden rendben lesz a picivel.
A bébivel minden rendben van,szívhangja rendben,korának megfelelő.
Remélem hamar elmúlik ez a fránya vérzés,nem szeretném elveszíteni ezt a babát!!!!
Pihennem kell sokat,feküdnöm.Az van a papírra írva amit a doki adott,"fenyegető vetélés",azt mondta ne csináljak semmit.
A család most a segítségünkre lesz,mert a Levi után bizony szaladni kell.
:D

Szorítsatok nekünk!!!!!

Sziasztok

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
szivbol gratulalok, es kivanom, hogy minden rendben menjen!
Titkon en is ebbe a csapatba szeretnek tartozni, de egyelore meg leirni is felek ezt a vagyat.
Mar a nodokihoz is elmentem, hogy mi a frasz lehet a baj. Vettek vert, meg a ciklus vegefele is vesznek, ui megint megjott par napja. Petesejtek rendben. A hocipom tele van a varakozassal.
Elvileg most kezdem majd az ovulacios tesztet nemsokara, hatha az segit. A homerozes nalunk a ket lany mellett teljesseggel lehetetlen, mert olyan nincs, hogy egy huzamban 5 orat lehuznek az agyban... :?

A tobbieknek szoritok, talan egyutt konyebb lesz varakozni. Neha majd irogatek...amennyire majd idom engedi.

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


KépKép

KépKép

Megcsinaltam a lanyoknak a ket uj "tickert", de a profilban az alairashoz nem tudom beilleszteni, azt mondja a rendszer, hogy tul hosszu a cim. Volt mar valakinek hasonlo problemaja?
A megoldast tudja valaki?
Koszi
G

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Gemini
Szia köztünk! Mielőbbi pocakosodást kívánok neked! Úgy látom mégis sikerült a ticker! :wink:

Panny
Örülök h már otthon is vagy, és amúgy nagyon sajnálom a történteket. De látom, nagyon pozitív a hozzáállásod, ez irigylésre méltó (persze az ember mit is tudna tenni mást...). Sokszor ölellek, és ha néha-néha elgyengülsz és sírni támad kedved, TEDD AZT!!! Hidd el segít, és a "gyászt" nem lehet és nem is szabad "átugrani". Ugyanis volt egy emberke, aki a tiéd volt (még ha csak pár napig/hétig is), akit elvesztettél. Csak akkor tudod lezárni ezt a "fejezetet", és újult erővel továbblépni, ha teljességgel elengeded Őt. De ezt nem lehet felületesen. Hidd el, ezen én is átestem, és csak akkor tudtam megbékélni, miután őszintén és tiszta szívemből "elengedtem" picikémet. Tudom, most ez szomorú, amit írok, mert azt mondod: inkább nem is gondolok rá, előre tekintek, de ha átugrod ezt a szakaszt, később előjöhet a fájdalma.... Három gyerkőc mellett gondolom nem temetkezhetsz bele a bánatba, de egy-egy fél óra (ha rád tör), nagyon is megérthető. Sok erőt hozzá!!!! :P :P :P

Szilvi
Nagyon izgulok érted és a babádért. A gyógyszer biztos segíteni fog, azért is kaptad! Tényleg pihenj sokat, és vigyázz magatokra! Egy jó tanács: kerüld az melegvizes ülőfürdőt, inkább zuhanyozz!!!

Mi tegnap elmentünk Bükfürdőre strandolni, vszínű ma is leruccanunk még! Kevin nagyon jól érzi magát, és persze én is apával. Gondoltam ha meglesz a 2 nap kiruccanás (Moti esete), tán még jó is kisülhet belőle.... :lol: :lol: :lol:

Danyu
Jobban vagytok már?

Atiz
Jó pihenést!

Mindenkinek szép napot! 8)

Benita

Kép
benita76
 
 


Szia Benita
Nem, sajnos a tickereket nem tudom betenni a profil alairasaba, mert a rendszer azt mondja, "tul hosszu a cim". Szoval megcsinalni megcsinaltam oket, csak a profilba nem tudom betenni...
Koszonom a fogadtatast
G
_gemini
 
 


Panny,

nagyon tetszik a hozzáállásod, ez a legjobb, amit tehetsz!nagyon szorítok Nektek a 4. Babóért!!!!!szerintem azonnal sikerülni fog.
danyu,
ez a méret dolog szerintem ilyenkor még abszolút nem gond.egyébként is, alig tudsz enni, vuk, stb, mitől lenne túlméretes a Baba?majd, ha elmúlt a hányás, akkor belehúztok és kész. :D
Ibici, mi Novi vinodolskiban voltunk, szerintem kiváló hely, nagyon közel van, és nagyon szép.5 óra autóval.lehet, hogy ősszel is elmegyünk még egyszer, Boldival együtt.
kicsit izgulok most, mert Anyukám tegnap elutazott a tesómékhoz Németországba 3 hétre, és nem lesz semmi segítségem ez idő alatt, férjemnek meg pont most nagyon sok a munkája.én meg állandóan hányingeres vagyok, és csak vonszolom magam ebben a melegben, Boldi meg pörög ezerrel, és félek, hogy nem tudom eléggé tartani a tempót. :D
férjecském azt javasolta, hogy minden nap dőljek le én is, mikor Boldi alszik, azt hiszem, ezt be fogom tartani. :D
nekem meg még mindig megvan a cisztám a bal petefészkemben, amit a múltkor a dokinő vett észre, úgyhogy azt folyamatosan nézetnem kell majd.de csak pozitívan előre!!!!!


NEKTEK mennyire esznek a Manók ebben a melegben?nálunk szinte éhségsztrájk van.....

:D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti:Nyár óta a gyerek fogyott 50dkg-t.
Nem sokat eszik ő sem,inkább csak csipeget.De rengeteget iszik.
Boldog mennyit iszik naponta?

Ma nem volt semmi vérzés,jól voltam.Remélem ez így is marad.

Jó éjt

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi használtad a canesten hüvelykúpot? mert akkor lehet attól vérzel. nekem is kellett használnom, és nekem is lett vérzésem. a 28.héten egy hetet feküdtem a Sote 2 terhespatológiáján.
többen mondták, hogy a canesten kúp használata után véreztek, mert felmarta a méhszájat

puszi pihenj sokat!

PAnny sajnálom! gondoltam rád.
Vendég
 


Moti:Most láttam,hogy elírtam Boldi nevét,ne haragudj! :D
Fáradt voltam már este.

Boniko:Vettem canesten kúpot de nem tudtam feltenni(szerintem az agyam nem engedte-ne nevessetek ki :D ).De amikor kihúztam akkor egy picit véres volt.lehet akkor ott megsértett valamit?Pedig nem erőltettem a dolgot.

Ma reggel már megint vérezgettem,de nem vészes.

Szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Panny!
Kívánok neked sok-sok energiát és meglátod nemsokára ismét ott lesz a pocidban egy picurka :D :D

Atizka!
Vigyázz magadra,azért pihengess is!!!

Szilvi!
Apa tanácsát megfogadni!!Nagyon okos dolgot mondott!Minden nyugodt percet ki kell használni.Tudom egy 2 éves manó mellett kevés a nyugodt pillanat :? :? Örülök,hogy már nem vérzel és minden rendben van!

gemini!
Ti mióta próbálkoztok?Egyet érzünk a hócipővel kapcsolatosan :( Nem szabad feladni a reményt!!Jönni fog neked is a baba csak még megvárakoztat egy kicsit.Nagyon helyesek a lányok!!Öcsikére hajtotok?

Benita!
Biztos kényelmesebb volt a vizben elviselni ezt a hőséget!Drukk apához :wink:

Moti!
Kitartást a 3 héthez!Mi Rab-szigeten voltunk az is nagyon szuper volt.Homokos strand nagyon ajánlom kisgyerekeseknek.A kopra való feljutás kicsit nehézkes(kanyargó kocsi sorok,3 óra várakozás)Az borzasztó,de megéri!!

Rólunk:
Viki szobája kész van nagyon szupi lett ma még takarítanom kell.Sajnos megfog jönni igaz már késva,de pecsételődök :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Szilvi, sajnálom pihenj sokat. Mennek a pozitív energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panny, sok-sok erőt, és a pozitív energia megy neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi tegnap alig tudtunk elaludni ebben a rekkenő hőségben, szerencsére hajnalban jött egy kisebb szélvihar az segített és csöppöm reggel fél nyolcig aludt :D.
8-as foggal még küzdünk. :roll:

Újakk adatokat várom a tábliba!

Benita, hamarosan felteszem a friss táblit, sajnos sok új mami nincs mert ugye néhány babó angyalka lett így inkább fogyatkoztunk sajnos.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Szilvi amit komolyan kell venni, az a fekvés!amennyit tudsz és magne b6 szedése 3*2 nyugodtan mehet
amikor én kórházban voltam, végig feküdtem.de volt ott két anyuka . mindkettő második babás.

egyfolytában mászkáltak... az egyik be is vérzett elég rendesen és csak zokogott.

később tudtam meg, hogy azért mászkáltak annyit mert cigizni jártak :twisted:

amikor engem hazaengedtek fel voltak háborodva.csak azt nem vették figyelembe hogy én pihentem

örülök,hogy van segítséged! lehet felsértetted és emiatt véreztél. de ha gond van alul vírus, baci bármi azt kezelni kell, mert az is vezethet bajhoz.
én Zsigmonddal dupla adag antibiotikum kúrát csináltam végig sajna mire kinyírtuk a kis szemeteket

vigyázz magatokra!

Danyu jól vagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

kri:
örülök, hogy tudtatok jót aludni! Fogacska pedig már kibújhatna!!!

panny:
sok-sok plusz energiát küldök neked, és mielőbbi sikeres próbálkozást!

szilvi:
naggggyon szorítok! Biztosan nem lesz semmi gond, pihenj sokat!

gemini:
szia! Írj ha van időd!

danyuci:
mizu?

moti:
ciszta nekem is van. Enyém doki azt mondta, ha nem okoz panaszt, nem nő, akkor nem kell bántani.Nálad sem lesz vele baj, tuti. Aludj Boldival!
Lillus is kevesebbet eszik.

a.ibici:
éljen az új szoba! Piri anyót viszont sajnálom...

Rólunk: szombaton kilövettük Lillus fülét, hát a vérvétel jobb volt. Szegénykém nagyon sírt, én pedig magamat hibáztattam... de már kibeszéltük apájával. Aztán voltunk fényképezkedni, első szülinapjára lesznek műtermi fényképek ajándékba rokonságnak. A fényképész egy idiótapcicbabákhozcseppetsemértőboszorkány volt, szerencse hogy férjecském nyugodt természet, nyugtatott mert majdnem nekimentem.
Aztán Balcsiztunk vas.egész nap. A beleülős úszógumiba nem lehet beletenni Lillát mert visít, viszont van olyan csónakunk, aminek hálós az alja, hát abból meg nem lehet kiszedni. Nagyon tetszik neki a pancsi. Jókat vigyorogtunk rajta, mert elkezdett úgy mászni, hogy nem ér le a térde, és elég murisan néz ki. Az egész napos strandolást nagyon jól bírta.
Nemsokára megyünk mamáékhoz.
Kicsit lehűlt a levegő, szerencsére.

Üdv

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Ibici
Sajnálom a pirost!!! :( :( De ne csüggedj, gólya néni mindenkihez odatalál... :D de amint látni, nagyon sok a "megrendelője"... :lol:

Moti
Ügyes leszel meglátod, tudod tartani majd a tempót, de igaza van apának, pihenj te is le, mikor Boldi alszik. Ilyen melegben meg pláne kell a pihenés, segíti a közérzetedet is picit.

Szilvi
Drukkolok, h minden rendben legyen! Ha valami kis "baleset" okozta a vérzést, akkor bizony többször megjelenhet még a napokban, aztán egyszer csak kitisztulsz és elmúlik. :wink:

Lillanyu
Hol vagy? Nagy lehet a munka...... vagy nincs kedved?

Danyu
Meggyógyultatok? Aggódalomra adsz okot, h nem jössz.....

Többi kismami hogy bírja a kánikulát?

rólunk:
hát én a pecheses pechese vagyok, mert ugyebár a hétvége a "miénk volt", de szombaton Kevin úgy felsírt az alvásból, h teljesen összezavart minket :roll: :oops: :oops: , tegnap meg a nagy strandolás után alig vártuk, h elaludjon..... erre mindketten úgy bealudtunk, h hajnalban ébredtem..... :( :lol: :lol: :lol: ma még talán van esély, bár apa este 10 után ér haza, kicsit fáj a pocim (félidő), de nem tudom, h a petécskéim kibírják e késő estig.... Valaki tud ehhez hozzászólni? Kicsit vicces az egész, de ennek ellenére nagyon idegesít :evil: (béna benita)

Benita

Kép
benita76
 
 


Lillanyu
Látod, együtt írtunk kb. :) Jaj, szegény, szörnyű lehetett a fülbelövés... :( nekem ebben ugye nincs tapasztalat, de én is sírnék vele asszem..... Boszinyanya fényképész? :lol: :lol: irtó jó :lol: Ha kész lesznek a képek, egy-kettőt dobjál fel, biztos nagyon cukik lesznek. Beleülős úszógumi már Kevinnek sem jön be, ő is visít :shock: , viszont mélyvízben állandóan fogni kell. Csípi nagyon, de estére fájtak a kezeim...

Evés: Kevin sem nagyon eszik, inkább ő is csipeget..... meg iszik sokat hál'isten!

Kri
Várom a táblát :wink: , biztos hamarosan megint bővül, csak most ez egy hullámvölgy volt.... :?

Benita

Kép
benita76
 
 


Szia benita!

Hát ez tényleg pech. Lehet hogy ez a kislegény még nem akar tesót? :shock:
Azért ma estére mindent bele...én nem tudom, hogy meddig tud megtermékenyülni egy pete Évi is buta.

Nekem szerdán kell(ene) megjönnie. Úgy érzem, hogy meg is fog, már fájdogál a pocim. :evil:

Üdv. Évi és Lilla

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Bocs, csak Évi buta. Más nem.

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Benita nálunk amikor Pé van Zsigmond vagy lázas, vagy sír keservesen, hogy magunk közé vegyük :roll: tuti egyke akar még lenni :lol:

Lillanyuciévi jaj szegényke fényképészt én is kipreparáltam volna...

ja Mauglit játszatok ti is? mi mán csak így hívjuk Csiguszt.. elég vicces, ahogy négykézláb halad előre néha oldalra, és térd a levegőben.. mindenki megneveti ! :lol:
Vendég
 


Boni
Te annyi mindenben profi vagy! Esetleg ahhoz is hozzá tudsz szólni, h akinek fáj a pocija félidőben, annak már megvolt a pé, vagy pont akkor van? Vhogy nem látom át ezt a belső női folyamatot, úgy értem, tudom, h működik, de a legapróbb részletek zavarosak nálam :oops: , mint pl. ha pé. van, (és persze az ember érzi), akkor egész nap "aktívak"? Mert azt tudom, h az apukáké több napig is eléldegélnek, várva a petécskéket, de a miénk meddig "él", ha már megértek, vagy mennyi óra alatt "válnak semmivé"?
Francba! :evil: :evil: :evil: Hogy pont most dolgozik késő estig!!!
Látjátok, ez a sors iróniája. Eddig vonakodtam, most meg nem jön össze!

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok Lánykáim!

Végre kihevertük ezt a valamit...apa is egy hétig táppénzen volt...ennyit nem hányt a család együtt, az tuti...és persze senki nem tudja mitől, kitől, mi ez...engem meg idegesít :twisted:
Mindenesetre nem semmi kis családi "fogyókúra" volt... :roll: hát...nem kívánom senkinek sem... :oops:

Megpróbálok képbe kerülni...aztán akkor majd reagálok mindenre...
Évi és Benita nem buta...szerintem :lol:

A fényképész jó ölet, nagyon jó ajándék ebben a digitális világban úgyis alig van kézzel fogható fotó, pedig a nagyik és dédik imádják, ez tuti ötlet...szerdán megyek haza és Anyuméknál megcsináltatom, így Apának is meglepi lesz-Évi köszi :lol:

Fülbevaló: ha lányom lesz...majd eldönti szeretne vagy sem én nem fogom kínozni :roll:

Szilvi, pihenj sokat!

Moti, nekem muszáj minden délutáni alvásra ledőlnöm, különben nem bírnám...a hányástól annyira legyengül az ember :shock:

De kicsit elmegyünk Anyumékhoz és lógatom egyet a lábamat kedvemre...jövő héttől remélem már tudok jönni naponta... 8)

Addig vigyázzatok magatokra, csöppségekre és babókra! És köszönöm a sok ránkgondolást-biztosan segített :lol:
Danyuci :D
danyuci
 
 


Sziasztok!

panny: kitartást Neked, most olvastam, mi történt :?

Mi még mindig csak az élvezeteknek élünk, ciklusom még sehol. De Apa már kérdezte Zsófitól, szeretne-e még egy kistesót, azt mondta igen, és lány legyen, és Blankának hívják :)
Vendég
 


danyuci, örülök, hogy jobban vagytok :)
Vendég
 


Benita, én úgy tudom 24órán át aktívak, de azért biztos,ami biztos várd meg Dr.Boni válaszát is!

Este pedig gondolj arra, hogy épp most szabadultak ki és csak Apácskára várnak...ne szorongj ennyire...kicsit lazábban!
SZorítok!++++++++++++++++++++++++
danyuci
 
 


Köszi Danyu, és örülök, h jobban vagytok! Pihengessél kedvedre Anyudnál! :wink:

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!!!
Panny: Sok erőt, gyors felépülést és sok-sok pozitív hozzáálást kívánok neked és a párodnak is.A testi-lelki fájdalmadra a családod és a kicsikéd a legjobb gyógyír.A Jóisten nemsokára gyönyörű és egészséges kicsikét ad nektek, csak kapaszkodj ebbe hittel!!!

Atizka:Sok pihenést kívánok én is neked!

Szilvi:A vérzés maradjon abba, mennek a drukkok+++++++

Ibici:Sajnálom pirit, de a következő hónap a miénk is lesz :wink:

Danyuci:Örülök, hogy jelentkeztél, hál Istennek jobban vagytok, maradjon is így...

Benita:Dehogy vagy buta :roll: ,a petécskéid 24 óráig életképesek odabenn, a spermium 48 óráig életképes.Megy a drukk az összebújáshoz, gólyák megrendelve mindenkinek, aki szeretné! :wink:

Millió puszi mindenkinek!!!

Kép
rozsa1979
 
 


SZia Rózsa! Remélem marad...

Nekem kérdésem lenne: Gabus szülinapjára fischer price oroszlános motort szerttem volna, de nem tudom, hogy milyen van valakinek tapasztalata??? nekem praktikusnak tűnt, a brendonos ártól majd elájultam, esetleg valami tipp, hol lehet olcsóbban beszerezni, vater és teszvesz nemtom hogy működik :oops: :oops: :oops:
danyuci
 
 


Én fiam is akkor Maugli :D Egy hete ő is így mászik. Ezen kívül a felállok mindenhol, mindenen és anyára a frászt hozom megy még :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Danyuci én most adtam el a miénket! ne vegyél!

vegyél neki egy sima mezei kismotort!3000ft :lol: vagy egy kis bevásárló kocsit az is 1800ft ,és jó járássegítő, meg lehet bele sok játékot pakolni! Zsiga imádja!

http://www.regiojatek.hu/termek-23470-b ... kocsi.html

teszveszvaterán érdemes körülnézni!

örülök,hogy jobban. augusztus utolsó hétvégéjének hetén megyünk mi is haza remélem össze tudunk futni , mert lennt lesztek.

nem éri meg az oroszlán hidd el. amíg kisebb volt Zsiga tetszett neki a zenéje, aztán már le se ....motornak már nem nagyon lehet használni nem gurulnak kerekei annyira mint egy jó kis motornak!

Évi
ha fáj a poci akkor érik be a pete, akkor kell együtt lenni, mert közel a repedés. 48 óráig életképes de a végén már el van öregedve, kevesebb az esély így az első 24 óra a tuti ...a fiúk meg 72 óráig életképesek átlagosan, de hallottam már olyanról hogy 6 napig várakoztak!
:wink:
Vendég
 


Boni, most megnyugtattál! Kicsit sajnáltam volna rá a pénzt...praktikusnak tűnt, de élőben és használat közben még nem láttam...így most könnyen lemondok róla, kapott már egy tologatható kisautót, amire rá is ülhet, a motort bárhol be tudom szerezni...KÖSZI :lol:
Augusztus utolsó hetében mi nyaralunk :cry: máskor nem lesztek otthon a szülőknél???
danyuci
 
 


Boni!
Petécskékről szóló info-t nekem szántad, ugye? Köszönöm. Hát.... meglátjuk. Apácskát én megvártam ugyan, de h a petécskék is ilyen türelmesek voltak-e :roll: :roll: .....??? Bár nekem fura a 15. nap, mert a 28-as ciklusba nem igazán értem, olyan 13-14 körül szokott lenni pé-m, de hát legyenek kivételek is!!! :P :P

Danyu
Sztem is a legegyszerűbb kismotor, teljesen megfelel a célnak! Bár lehet, h egyévesen még tartózkodik tőle, de meglátod, teljesen szét fogja hajtani. Kevin még most is imádja, 1 éves szülinapjára kapta ő is. Egyébként megy már a kisfiad? Tündér lehet! :P Nincs róla képed, amit láthatnánk???

Szilvi
Mi újság? Jól vagytok?

Benita

Kép
benita76
 
 


DAnyuci majd karácsonykor :lol:

Benita igen Neked :lol: :lol: a lényeg hogy apát mindig várd be :mrgreen:
Vendég
 


Benita:Köszi,jól vagyunk.
Néha még egy picit barnás véres akármi(bocsánat,hogy ilyet írok) jön de nem vészes,hasam egyáltalán nem fáj.
Szorítok,hogy mihamarabb kismami legyél újra.
Sex után szoktál fejen állni?

Lillanyuci:Hallottad a Madonna koncerttel mi lesz?
Vagyis ,hogy most itt kavarnak,nem tudják hol legyen.
Épp tegnap nézegettem a naptárt és épp akkor leszek 12.hetes,nem tudom,hogy elmenjek e vagy sem.Remélem akkor már nem fogok vérezgetni,pecsételgetni.

Panny:Hogy vagy????

Danyuci:Szerintem sem éri meg az az oroszlán.Én is szerettem volna a Levinek tavaly venni,de a barátnőméknél volt,megmutattam a gyereknek és hozzá se nyúlt.
Így nem vettem meg,próbáltam máskor is,hogy hátha játszik vele,de soha nem nyúlt hozzá.
Egyébként a barátnőm állandóan a vaterán vásárolgat.
Nagyon jó játékokat vesz a gyerkőcének,és majdnem mind Fisher Price-os,és jó áron persze.Nézz körül ott. :D

Na megyek felkészülök lelkileg,mert a párom kisfia(7 éves) és az unokaöcsém(szintén 7 éves ördög),jönnek át hozzánk délután. :D

Szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi
Fejen állni??? Gyertyaállásról már hallottam, de a fejenállás "durva"! Még alapból sem tudtam soha, nem hogy szex után!!! :lol: :lol: :lol: Isten őrizz, h a nyakam törjem :shock: :D A tornagyakorlatok messze állnak tőlem, de amúgy szeretek sportolni. De akinek segít, hajrá!!!
A barnás váladék is figyelmeztető jel, úgyhogy csak pihenj, ne vegyél sok feladatot a válladra, ez nem játék!!! Mikor mész uh-ra? Gondolom a doki visszarendelt. (Ilyen esetben ez lenne a normális)

Benita

Kép
benita76
 
 


Köszönöm a tippeket...marad a motor, azt széthajthatja kedvére :lol:

Boni, december még jó messze van :roll:

Ha valaki elmagyarázza, hogy kell képet feltennem, mert mindig azt írja ki, hogy túl nagy, ha előtte lekicsinyítem, akkor is...akkor szívesen teszek fel :shock:

Benita, most tanult meg felülni egyedül...segítséggel feláll...a járástól még fényévekre vagyunk :oops: de igyekszik :lol:

Holnap eltűnök, de hétfőtől már leszek. Mindenki vigyázzon magára és a kis családjára!

Ja a Deichmannban szandál akció van, de én nem néztem meg, mert tápszerért rohantam egész nap...de az egész városban nincs hipoallergén...még jó, hogy ekkora ez a város :twisted: :twisted: :twisted:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Annyira fáradt és nyűgös vagyok,hogy most képtelen vagyok mindenkinek külön írni!1000-bocsika mindenkitől!A festés utáni nagytakarítás+még itt van piri is ááááááááááááá!Azért olvasgatlak benneteket.Jelentkezem ahogy egyben érzem magam :? :?

danyuci!
Írtam privit neked,hogy én hogy kicsinyítek,remélem sikerül!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


DAnyu gróton bizti lesz :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakoznék ha lehet :) Mi is 2010-ben szeretnénk kistesót, ha az orvos jövő héten jóváhagyja, akkor a következő mensitől kezdünk próbálkozni (újra).

Egy kisfiunk van eddig, de szeretnénk mellé majd még 3 testvért (na nem egyszerre) :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Sziasztok!

Ma megint voltam a kórházban, de eredmény még mindig sehol. Pedig holnap már 3 hete... Kiváncsi leszek mikor lesz eredmény. Lehet, hogy nem is lesz, mert ezt is az őssejt kutatáshoz használták.. :roll: Azért remélem NEM!!

Nálatok is van nagy vihar?Itt ép szakad az eső, és jó nagyokat dörög, villámlik.
Most megyek is, nehogy bele csapjon.

Fókamóka!
Akkor csak hajrá!!!! Remélem hamar összejön.

Panni!
Ti az első mensi után már próbálkoztok is? Jobban vagy már? Neked mikor lesz szövettani eredmény?

Ibici!
Talán majd a köv. hónapban sikerül. Drukkolok!!!!

Danyuci!
Én is inkább a kismotorra szavazok. Nekünk is van bevásárlókosár, de szerinte, a motor jobb.

Aranyosak lehetnek a kis Mauglik.

Szilvi!
Próbálj meg minél többet pihizni, ha még barnázol, nehogy újból vérezzél. A lényeg a sok fekvés.

Benita!
Drukkolok, hogy a petécskéid hallgattak Rád, s megvárták apát. :lol: :D
(és nem vagy buta!!)

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Benita!

Tök igazad van...tényleg el kell engednem ezt a picit is akármilyen pici is volt..és kell idő arra hogy kisírhassam magam...mert csak őrőlne belül.Szoktam sírdogálni magamban egyedül...de már ritkábban..apa előtt nem akarok mert nem éreti h miért rágódom a múltotn... ő csak előre néz pozitívan...a férfiak nem is érthetik ezt meg igazán..nem is várom el tőle...nekem ez jó h ő ilyen pozitív...másképp én nagyon összetörnék.

Annamari!

Nekem a dokim azt mondta hétfőhöz 2 hétre lesz szövettani eredmény.
Igen mi már a köv hónapban próbálkozunk(de lehet h addig is).A dokim kifejezetten javasolta ha minél előbb babát akarunk..azt mondta ilyenkor még fogékonyabb a szervezet mert még a hormonok "dolgoznak".Mivel nekem nem volt sárgatest elégtelenség,szal nem horomon gond volt így a dokim azt mondta h semmi akadályát nem látja h ne próbálozhatnánk.
Olika is így készült anno...volt egy vírus miatti terhességmegszakításom a 6.hétben május 10.-én...júliús 14.-én már pozitívat teszteltem.

Szilvi!

Fizikailag már tök OK vok,lelkileg már más tészta....

Nagyon vigyázz magadra!!Pihizz ha tudsz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Végre elmúlt a vihar.

Panni!

Én is így voltam. Apa és a gyerekek előtt soha nem sírtam, de mikor nem láttak, akkor elpityeregtem magam. És azon rágódtam, hogy miért?
És neked miből állapították meg, hogy nem volt sárgatest elégtelenséged?
Nekem kicsit másabb a helyzet, mert nekem volt egy mélyvénás trombózisom, s most, hogy már nincs baba, nem szúrom magamat, vissza álltam gyógyszerre. Ha tervezem az újabb babát, vissza kell állnom szurira, s kb. 6 hétig kell vigyáznom, nehogy vmi baja legyen a babának.

Én is csak azt tanácsolom, hogy minél előbb sírd ki a fájdalmadat, aztán 1 hónap múlva meg hajrá. Biztos sikerül, ha Olika is ilyen "gyors" volt. :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!

A gyógyszer veszélyes a babára a szuri meg nem?Aha értem.

Tul.képp onnan gondolja a dokim h nincs sárgatest elégtelenség a vetélés hátterében mert a miatt kb.a 4-5-6 hétben szoktak elvetélni a nők és spontán..nekem meg a sárgatest annyira "dolgozott"h még az üres petezsákot is tartotta.Meg az előző terhességekből is lehet következtetni h ezzel nincs gond..ezért mondta a dokim.

És ti mikor tervetek megint belevágni?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eljött a nagy nap! belegondolok abba, hogy egy évvel ezelőtt még meg sem fordult a fejemben, hogy ma szülni fogok, mert semmi jelét nem mutatta Zsiga hogy ki szeretne bújni ebbe a világba.

2005 augusztusban nyitottunk kaput a gyermekvállalásnak, nem gondoltuk hogy nehéz menet lesz... amikor egy év múlva sem kopogtatott az ajtónkon a csoda elkezdtem agyalni mi lehet a gond.persze B. nem így látta.. Sikerült rábeszélnem, hogy elmenjünk kivizsgáltatni magunkat aminek az eredménye egy szörnyű szó: ismeretlen eredetű meddőség .Boldog voltam, hogy nincs semmi bajunk, de agyaltam akkor miért nem akar beköltözni pocakba a mi babánk! Aztán sok reménytelen várakozás teli hónap következett és 2007.októberben Zsigmondom megüzente egy éjjel hogy nemsokára beköltözik. Akkor még nem tudtam hogy mekkora jelentősége van az álmomnak.2007.november 19én segítséggel megfogant a mi gyönyörűséges kis Zsiványunk, és az első pozitív teszt november 30-án volt. el sem hittem.. én kislány koromtól fogva kislányra vágytam,így amikor az UH-n közölték hogy fiú , bevallom elkeseredtem mit fogok kezdeni egy fiúval? nem lehet vele babázni, de mindez csak egy -két napig tartott és amikor egy héttel a kiírás előtt 2008.augusztus 5.én 22.30kor a karomba vehettem az én szerelmetes kicsi fiamat már őszintén azt éreztem, én mindig is fiúra vágytam!

Imádom

amikor reggel bemegyek a szobájába és fülig érő mosollyal kacagva nyújtja a kezét felém és bújik..

amikor valami bánata van és keservesen sír elég ha bemegyek a szobájába és megnyugszik

amikor csak apa kell neki és az ő széles, biztonságot nyújtó válla

amikor puszit ad nekem az ő sajátos módján kinyitva a száját a számra teszi

amikor nyakig maszatosan csatatérré változtatja a konyhát mert ő egyedül akar enni kanállal....

amikor a játszótéren Mauglit játszva rohanmászik mindenfelé főleg a kis toronyba a lépcsőn

amikor nyakig homokos lesz és gyűjti a kavicsokat, botokat

amikor az apja hazaér és ő sikongat és megy és visít ha azonnal nem kapja fel

amikor az apján ugrál és győzelmes mosollyal nyugtázza én győztem!

amikor fogócskázunk a lakásban és ő sikongatva menekül előlem mindenbe beleütközve

amikor az ágyon feláll és elkezd futni egyedül, majd kamikáze módjára vetődik hátra kacagva

amikor sikerül neki az építőkockát egymásra illeszteni

amikor ledönti a tornyot amit építettünk

amikor kidobja a játékot az erkélyablakon és huncutul ártatlan arccal nézeget

amikor a kisautóját húzogatja, tologatja és berreg hozzá


amikor azt mondja a és aa ezek vagyunk mi B.vel amikor be nem áll a szája annyira mondja a magáét babanyelven méltatlankodik, mutogat


és sorolhatnám az idők végezetéig!

egyszerűen imádom hogy van nekünk és minden nap hálát adok érte Istennek, és azon vagyok hogy megóvjam őt minden bajtól és segítsek neki az élet nehézségeit leküzdeni! és ahogy B. mondaná: sohasem gondoltam volna, hogy egyszer valakit ennyire fogok szeretni és félteni!

Nagyon Boldog első születésnapot kívánunk Neked kisfiam!
Vendég
 


Sziasztok!

Boni, Nagyon boldog szülinapot kívánok kicsi fiadnak.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Boni: megkönnyeztem az írásodat!
ISTEN ÉLTESSE ELSŐ SZÜLETÉSNAPJÁN ZSIGMONDOT!
Sok szeretettel köszöntjük édesanyját és édesapját is!

Évi és Lilla

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Boni!

Bevallom én is megkönnyeztem az írásod... :oops: :oops: :oops:

Boldog Első Szülinpot a kis zsiványnak!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?