Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok,

látom a topicban nagyon zajlik az élet. alig győztem végigfutni.

nagoyn közsönöm a sok jókívánságot és gratulációt. milyen jó érzés is olvasni. valaki megtaniít akkor rakok fel ide képet.

Levike nagyon jó baba. sokat alszik, sokat eszik, és ha megvan a betevője (van tejcsi, mostmár fagyasztani készülök) akkor szavát nem lehet hallani. na jó egy kicsit elalváskor nyöszörög. ha cici kell neki nagoyn tátog először jobbra csücsörit, aztán megpróbálja balra hátha arra talál egy cicit aztán ordít mig be nem tömöm a kis pofiját (úgy imádjuk puszilgatni). rendszeresen pelenkázás közben pisil úgyhogy napi több szerkót is elfogyaszt. mostmár felismerem a fütyijét milyen mikor pisil, de még nem sikerül kivédenem hogy meg ne szenteljen. szerencsére alig bukik és büfizni is alig szokott, és van hogy 5 órát alszik éjszaka, amitől megijedek mert azt hiszem hogy az éhségtől bekómált (légzésfigyelőnk van). doki néni szerint mindez jó. van hogy 50-et, van hogy 120-at eszik. de időben mindig kb fél órát, aztán ha jóllakott kiköpi az anyukáját vagyis lecuppan a cicről. apukája nagyon sokat segít, mindent csinál és megtanul ő is a babával.

szülés előtt állóknak azt tudom ajánlani hogy mindent rendezzetek be az utólsó hintőport is készítsétek elő, mert ha hazaértek amúgy is lesz izgalom. autósülést ha álmotokból vernek fel csokott szemmel is fél kézzel tudjátok ki be rakni, mint Forrest Gump szerelte össze seregben a géppisztolyt olyan gyorsan.

cc. 171 cm-es anyukák mondjátok melyik a legkényelmesebb pelenkázó magasság? 95, 98 vagy 100 cm? Túl magasat csináltattam, és most alacsonyabbra vetetem. szombat reggelig várom nagoyn a választ.

megyek mert zombi vagyok, puszi mindenkinek,
marcsiria
 
 


MarcsiKép

Boldog Nevnapot Leventenek!!!Kép Ma tartjatok?

szoszi
szoszi
 
 


Marcsi Kép
De jó felőletek is hallani Kép Angyal babátok van Levi személyében Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
17+2

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

MarcsikámKép
Levike nagyon ügyes babaKépGratulálok!!!És Ti is nagyon-nagyon ügyesek vagytokKépLe a kalappal!Ne izgulj az 5 óra alvás miatt, Ő tudja mikor éhes és szólni fogKép További boldog babázástKép

Puszi:Doris
doris
 
 


LeoneKép
Jó olvasni rólatok, Dana biztosan tündér és tényleg szépen gyarapodik.Kép Remélem hamarosan túljut a hasfájós időszakon és már csak a mosoly marad.Kép Ha tudsz tegyél fel képet, kíváncsi vagyok a kisasszonyra!Kép

OrsiKép
Gratula az utolsó vizsgádhoz és egy kalappal az államvizsgához!Kép

HumiKép
Nagyon aranyos lehet a nagyfiad, biztosan nagyon oltalmazza a kicsit.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Valamiért nem engedett be a rendszer legalább fél órán keresztül, ilyen még nem volt.

Humi,
Mi sem újszülöttkortól fürdetjük nagykádban, talán 4-5 hónapos volt, amikor elkezdtük, de nagyon szereti, sokkal nagyobb biztonságban érzi magát. Néha úgy eljátszik valamivel (szivacs, halacska), hogy észre sem veszi, hogy ott vagyunk.
Engem nagyon le tud venni a lábamról a huncut szemeivel, mosolyával, meg a nagyszülőket is.
Édesek lehetnek a gyermekeid, ahogy a nagy pátyolgatja a kicsit!!

Leone,
Te szegény!!! Csak nehogy úgy járj, mint én, hogy lefogysz csontsovira! Olyan érdekes, mert én azt hallottam, hogy csak a fiúk ilyen hasfájósak. Tornáztasd sokat a kis lábait, hátha az segít.
Nem nagyon mohón szopizik és így sok levegőt nyel???
Légy határozott a nagymamikkal, rokonokkal szemben!!! Ne hagyd magad!

Marcsika,
De örülök, hogy ilyen jól vagytok. Tündér lehet Levike!
Pisilés elkerülése: átpelenkázás előtt csatold ki a pelenkát és hajtsd vissza majd várj egy kicsit.
A kisfiúk már csak ilyenek!!!
A Milcsi nem volt ilyen pisilős, talán 2-3-szor!


Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok!

Leone! De jó, hogy irtál. Kép Dana nagyon szépen fejlődik. Kép Hasfájás hess-hess! Nehéz lehet igy. Szerencsére nálunk csak akkor volt ilyen probléma, ha melegfront jött. Nemsokára sokkal, de sokkal könnyebb lesz. Addig is kitartást. Kaja nálunk is sokszor félkézzel ment. Kép
Marcsi! Aranyos lehet Levi ahogy lecuppan a ciciről. Kép Én sajnos csak 164 cm vagyok. Kép
Humi! Ti már egész jól összeszoktatok a nagyfiúval igaz? Kép Az meg szuper, hogy tinédszer fiad igy áll most már a babához. Nem könnyű a mai kamaszokkal. Kép
Cat! Virággal mizujs? Mikor lesz eredmény? Ird meg légyszi amint tudsz valamit. Kép
Doris! Szóval már ti is "fogasok" vagytok? Nálunk még mindig nem bujt ki egysem. Na, de majdcsak eljön annak is az ideje. Kép
Orsi! Jó pihit a 3 napra. Kép Aztán drukk az államvizsgához! Kép Csudi okos anyuka leszel. Kép

Ritkán irok, mert piszkosul el vagyok havazva. Kép Apával összeirtuk, hogy mit kell elintézni és megvenni a következő 2-3 hétben, hogy minél előbb költözni tudjunk és iszonyú hosszú lett a lista. És nem nagyon akar fogyni, inkább csak gyarapszik. Kép

Szép hétvégét mindenkinek! Kép

Andi
andi28
 
 


Marcsi! én 174cm vagyok és a mosógép tetején pelenkázokk, az 85 cm. Ez kicsit alacsony mint jó lenne nekem. Szerintem 95-re kérd, de ne én legyek a hibás ha rövid lesz a lába jajj!!!

hát minket Orsi eleinte igen gyakran lepisilt Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasaztok, bocánat bocánat nem tűntem el, csak gatyába ráztuk a babaszobát, meg állatfigurákat gyártottunk a falra, nagyon jók lettek, meg készen van végre teljesen a kórházi cuccosom, megismerkedtünk elbeszélgettünk a szülésznővel, jó sokat csinákoltam mindenfélét.
Olyan aranyosak vagytok, hogy aggódtatok értem, igérem amint történik valami esemény sms lesz Kép

Olyna jókat vidulok azon, hogy az emberek pl a piacon is a szemük sarkából vizslatnak, egyenesen nem mernek lesni, nézik vajon megszülök-e az utcán Kép Hát szép nagy gombócom van! És mintha napról napra nőne KépDe vicces ahogy sunyin kukkolnak Kép

Orsi, igen nekem érzékeny volt a pocim, sőt nagyon az elejétől nem tudtam a hátamon aludni feküdni. nem tudtam megmagyarázni miért, olyan diszkomfort érzés nem fájdalom, nagyon kellemetlen. ÉS volt hogy álmomban hátamra fordultam és felébredtem rá. Ne aggódj miatta, ahogy helyezkedik a baba, csinálja magának a helyet.
Vizesdik a bokám rendesen, nem egy szép látvány, Ó bokacsont...foglak még egyszer látni?
Megyek és felpóckolom de többet nem tűnök el ennyi időre Kép
pusszancs Hurki
hurki
 
 


Hurki Kép
Jó, hogy végre bejelentkeztél Kép Már komolyan azt hittük, hogy lebabáztál Kép
Mennyi időd van még hátra?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntést. Ma és még 28-án van Levente nap, nem tudom mikor tartsuk. Így is úgy is közel van a szülinapjához.


Levente: Kép
marcsiria
 
 


Jaj de boldog vagyok, hogy fel tudtam rakni ezt a képet. első ilyen attrakcióm. Levike itt épp keresi a cicit, most jobbra csücsörít, aztán balra az arcomon keres valami anyatejfélét.
még játszok ilyet, jó!


Levente ásít. Felhívnám a figyelmet a 70-es évekre jellemző kozmonauta sapkára:Kép

Hajnalban evés után mosolyog álmában: Kép

Két normális kép:

Kép

Kép (itt a stabil oldalfekvés nem sikerült túl jól, úgyhogy kicsit a hátára fordult)
marcsiria
 
 


Marcsi Kép
GYÖNYÖRŰ Kép Kép Kép Álomszép babátok van....

már én is szeretném, ha november lenne Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Marcsi! igen, GYÖNYÖRÜ!!! gratulálok hozzá!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


MarcsiKép
Nagyon édes fiú Levi. És jó nagy !!!Kép

OrsiKép
Gratulálok a vizsgáidhoz! Az államvizsga már nem lesz húzós, mert a pocid úgyid elbűvöli a vizsgabizottságotKépKépKép

AndiKép
Virág jövő szeerdán megy HCg vérvételre. A tegnapi időközi progi mérése 33ng/ml lett, ami nagyon jó, és a nyh-a is vastag.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


MarcsiKép
Nagyon szép a kisfiatok!Kép

CatKép
Hajrá Virágnak! Sokat gondolok rá és nagyon szorítok!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!!

Marcsi!Kép
Nagyon szép a kisfiatok, büszkék lehettek Rá!Kép

Orsi!Kép
Gratulálok a vizsgákhoz, csak így tovább!Kép Ne félj a november is hipp-hopp itt lesz!Kép

Tegnap nekiálltunk apával tapétázni, de én csak módjával vettem ki a részem. Tegnapelőtt meg végre összeszereltük a polcrendszert a kamrában, így már van helyem bőven pakolni.

Kicsi lányunknak már megvettünk ruciból mindent, amire szükség lehet, még egy két dolog van hátra. A kiságyat még nem nagyon mertem kicsomagolni, és a mosást is halogatom - mondván van még idő -, de néha olyan késztetést érzek, hogy nekiálljak. Kép
De július elején mindenképp elkezdjük, addig mostmár kibírom valahogy.

Ti mikor kezdtétek/kezditek el a mosást/vasalást? Nem akarok túl korai lenni és túl későre sem halasztani.

Képzeljétek a leányzóm nem tudom mit alkotott odabent, de tegnapelőtt kaptam tőle egy kis véraláfutásos foltot. Múltkor is volt már egy a pocimon, mutattam a védőnőnek, azt mondta, hogy ez a terhességi csík. Nem akartam neki mondani, hogy ja, azért múlt el három-négy nap után. Gondolom a ficánkolástól, meg ahogy nyúlik a bőr megpattant egy-két hajszálér, dehát ez legyen a legnagyobb gond!Kép

Hétfőn megyünk vissza doki bácsihoz az ismételt vérvétellel (múltkor túl alacsony volt a trombocitám), most minden ok, kiváncsi vagyok mit mond, elképzelésem sincs, hogy mitől lehetett.

Leone!Kép
Én is úgy hallottam, hogy a kisfiúk a hasfájósabbak, de gondolom babára válogatja. Biztos hamar túljuttok rajta!Kép

Üdv:
bnemethm (30+5)
Bnm
 


Nagyon köszönöm a gratulációkat. Lányok nagyon gyorsan elmúlik a 9 hónap, ne aggódjatok. a vége cammog kicsit lassabban, de akkor meg gyakran kell járni kontrollra, abban az a jó. aztán hirtelen: Úristen, szülök!!!

Bnemeth!
És se tudtam mikor kezdjek hozzá. De ha olvastad az ajánlásom akkor mire szülsz mindent készítsetek elő 100%-osan, mert így is nagyon izgatottak lesztek mikor hazaviszitek a kicsit. a mig kórházban voltunk férjem minden nap bent volt fél napot, másik felet otthon mosással és bevásárlással töltötte (rám). nekünk/neki akkor sem volt időnk/ideje az előszkészületekre. mi csak 90%-ban voltunk kész.

Szöszi!
MIt szólsz a programozott szülésemhez. Mondtam hogy azon a hétvégén szeretnék megszülni. igaz kicsit lehetett volna pontosabb is, de még a vasárnap éjfél előtt elkezdődött.

Elkezdtem fejni tejet a frigóba. Ti a mellszívót mindig sterilizáljátok? Kifőzni nem lehet 3 óránként mert tönkremegy (avent), éjszaka meg nincs erőm megvárni se kifőzést, se folyadékos fertőtlenítést, és mire ébredek már szárazon kell a mellszívóm megint. és éjszaka meg hajnalban van a legtöbb tejem. Mondták hogy nem is kell fertőteleníteni, elég volt az elején egyszer.

Marcsi
marcsiria
 
 


BnemethmKép
Nyugodtan elkezdheted szerintem a mosást meg a vasalástKép
MarcsikámKép
Én minden alkalommal sterilizáltam a fejőgépemet folyadékban de mondjuk nálunk sajnos nem voltak testközelben a babák igy éjszakánként minden fejés elött fél órával felhúztam a vekkert, szépen leöblögettem a gépet és megvártam mig lecsepeg. Persze igy volt rá időm de gondolom Neked nincsKép Gerikének is pont olyan ágyneműje van mint Levikének a fotókonKépNagyon kis drága ez a babaKépKép

Virágnak megy a drukk és rengeteget gondolok RájukKépKépKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!

Marcsi!
Csodaszép kisfiú Levi!!!! Kép Kép Kép Hogy telnek az éjszakák? Mennyi időnként ébred?

Bnemeth,
Szerintem is nyugodtan nekiállhatsz mosni, vasalni. Sőt nekem az a tapasztalatom, hogy az sem baj, ha nem csak a legkisebb méretet mossa, vasalja ki az ember. Kristóf pénteken töltötte be a 7. hetet és már a negyedik ruhaméretet hordja. Nem győzöm átválogatni, mosni, vasalni a soronkövetkező méretű ruhákat.

Hurki,
De jó, hogy itt vagy és minden rendben. Kép Kép Kép A mostaninál jobban már csak akkor fognak megnézni, ha picurival mész valahova. Minket legalábbis rendszeresen megállítanak az emberek mindenhol, hogy hagy nézzék meg Kristófot és fantasztikusan jó érzés. No, de majd nemsokára megtudod milyen..... Kép Kép Kép

Andi,
Hát tényleg nem könnyű a mai kamaszokkal. Volt két éve a nagy fiamnak (olyan 15-16 éves) korban amikor azt mondtam, hogy én ezt mégegyszer végig nem csinálom, csak egyszer legyünk túl rajta. Pedig Ő nem is problémás gyerek, csak amolyan igazi önérzetes, önfejű kamasz. Szerencsére mostmár túl vagyunk a nehezén. Kép No majd 15 év múlva Kristóffal....

Hóvirág,
Tegnap volt az első nap, hogy mosdó helyett újra a kiskádban fürdettünk. Mostmár tetszik neki. Végig mosolyogta az egész fürdést. Kép
Nem csodálom, hogy Milán leveszi a lábáról az egész családot. Tündéri kisfiú!! Kép

Leone,
Lesz ez még jobb is, mármint az éjszakák. Kristóf egyik napról a másikra szokott rá arra, hogy reggel 5-6 között kell csak enni. Bár ehhez az kell, hogy csak este 10 körül tegyük le aludni. De azért ez így már igazán kibírható. Remélem így is marad. KOPP-KOPP-KOPP. Kép Igazán szépen fejlődik Dana és jó, hogy ilyen kiegyensúlyozott baba. Az evéssel nekem is gondjaim vannak. Egyszerűen nincs időm rá, pedig ha nem eszem és iszom rendesen érezhetően kevesebb a tejcsi. Nem tudom más hogy csinálja, de én elég nehezen rázódom bele az új napirendbe.

Cat,
Találtam egy szopipárnás oldalt:
http://www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm

Virágnak sok-sok drukk!

Képzeljétek hogy jártunk. Hatalmas vihar volt nálunk du. Belevágott a villám a villanyvezetékbe és több műszaki cuccunk tönkrement. Most majd rohangálhatok picurkával a biztosítóhoz és a szervízekbe. No, ez igazán nem hiányzott! Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi:
Humi
humi
 
 


Sziasztok!Kép

Mindenki jol van? Mi hetvegen a fele csaladdal mar megunnepeltuka Laszlo-napot, a masik felevel most vasarnap fogjuk.Rengeteget ettunk, ittunk...jol vagyunk!

HurkiKép
Ma megkezdtuk a 37.-ik hetet! MIkor mesz az elso CTG,NST-re? Uh meg lesz neked?
Nekem tegnap ugy dofkodott odalennt a kisfiam valamit, hirtelen es eleseket nyilallt bele. Mar keresi a kijaratot? Vajon milyen kapukat donget?Kép Neked volt mar ilyen?

CatKép
Szerdan megy Virag vervetelre?Vagy valamire rosszul emlekszem?

HumiKép
Ez nem jo hir...de ilyenkor nem szokott szorozni a biztosito, ugye?Gondolom nem az egyetlenek vagytok a kornyeken...

MarcsiKép
Olyan szep ez a fiu...A szulesedrol meg mar irtam:le a kalappal. Programozva, roviden, gyorsan intezve!!! Mar kertem a receptet is, nem lattad?Kép

szoszi 36+1
szoszi
 
 


Na sziasztok!

Vettem a bátorságot és írok!
Már csak azért is mert kell engem sajnálni!

Szóval bár már Szöszi(a bitang) elpletyizte, nekem is vann a pocimba albérő,most csütörtökön töltjük be a 12. hetet(más alig váromKép)
És azért kell sajnálni, mert egész múlt héten kórházban voltam, mert majdnem megúsztam hányás nélkül erre benyaltam egy vírust, ami hányás-fosás(már bocs) ÉS MINDEN KIJÖTT BELőLEM,. a PASIM KARÖLTVE A DOKIMMAL BESZaRTAK ÉS IRÁNY A lÁSZLÓ(jaj véletlenül benyomtam a capsot). Szóval irány a László fertöző bel. De külön szobám volt. És hogy még valami legyen jó lement rólam két kiló, így megvan a havi egy kiló, mert akkor csak három gyönyörű kilóval gyarapodott a kis súlyom.

Aki nem ismer: az eggyel feljebbibe írtam tavaly télen, majd kikészültem és aztán csak olvasgattam. Volt minden kínunk, prolactin, meg PCT meg ilyenek. Clostival sem jött össze, meg sokáig a banyához játam(amit nagyon nem kellett volna) és aztán elmentem a "Babavarázslóhoz"(ugye?KépCat, Alena) és lett baba, spontán. Ugy számolom árpilis 15.-én fogant (beszállásos módszerrel)

Na, eleget írtam
Mindenkinek szép hétfőt, nekem klassz, mert még felmentésem van munka alól.

Sziasztok!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékács! gratulálok a babához!

Marcsi! én mindig sterilizáltam, de hogy ne legyen macerás vettem Avent mikros sterilizálot, ezzel pár perc alatt megvan aztán otthagyom hülni. Amugy jo sokminden belefér egyszerre. Persze nem minen fejöt lehet vele sterilizálni. Avent, Chiccot biztos lehet.

Lányok! biztos láttátok a tv-ben, olvastátok a sajtóban, hogy nagyon kelle anyagi segítség a szegedi gyermekklinikának, hogy az onkoterápiás részleg épitését be is tudják fejezni.
Én most kértem el tölük hova lehet pénzt utalni, hátha ismerösök, barátok is többen akár kis összeggel is akik segitenének nekik.
Jelenleg az anyukák csak egy széken ülve tudnak a gyerekek mellett lenni egy zsufolt szobában, ezért akarnak böviteni.

A "Reménysugár" a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért alapítvány számlaszáma: 10402805-28017662
Elnök: Dr. Bartyik Katalin

Köszi:Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hahó itt vagyunk! Anyóspajtit lenyűgöztem hétvégén milyen kis fitt vagyok! Jól esett a májamnak.

Marcsi, Levike nagyon cukorfalat!

Olyan jól tettem, hogy önkényesen felülbíráltam a védőnő cukrosvizes kínzását, és csak zsömitej variációra mentem. Mindenem tökéletes!

Szöszi, holnap megyünk dokibácsihoz, lesz UH, ő fogja megmondani mikor hányszor megyünk NST-re. Kíváncsi vagyok mit mond mekkora, miket lát, szüléssel kapcsolatban témázunk-e, és régen is voltunk már kukucson. Holnap már okosabb leszek.
Volt kicsit régebben méhösszehúzódásom, de elkezdtem szedni (ez így túlzás) a magneB6-t és azóta nem görcsöl. Dörömböl időnként igen, de nem jobban mint egyébként. Egy-két hete meg olyat csinált jópárszor és azóta is, hogy a medencenemtudommihez nyomhatta a buksiját mert olyan idegfutkározás áramütésszerű (ez sem igaz) szúrós megfogalmazhatatlan érzés, nem túl kellemes volt. Szerencsére csak ritkán csinálja. De egyáltalán nem csuklik. Az ugye nem baj?

BNM: mi baja lehetne a ruciknak ha hamarabb kimosod vasalod? Szerintem semmi. De ha mégis van valami ellenérzésed akkor csomizd be szatyorba zsákba tisztán vasalva.

Megyek feltenni a lábim Kép pusz Hurki
hurki
 
 


Hello Lányok Kép

Megvan az AFP eredményem Kép 2,2 MOM Kép Kép Kép A doki a genetikai szűrést is megcsinálta, és minden OK. Megerősítette, hogy 2 fiú Kép Kép

Szülés: kb. 98%. hogy császár lesz Kép az ok erre, hogy a babák emeletes-ágyban helyezkednek el. Az elválasztó fal éppen vízszintes, így B babának technikailag sincs lehetősége arra, hogy fejvégű legyen, nem beszélve arról, hogy ő most is haránt fekszik Kép
Ami viszont nagyon jó Kép Cat Kép a doki az új módszer szerint csinálja a császárt Kép bikini vonalban, a hasizom átvágása nélkül. Szuper a dokiban, hogy pont azt csinálja mindig, amit én szeretnék, és úgy, hogy nem is beszéltünk előtte erről. Egy gondolatolvasó Kép Kép

Méhszáj teljesen zárt, a méh puha. A doki szerint a tompa fájásaim a méh növekedésétől vannak, nem a méhszáj vagy valami más probléma miatt. Ilyen vagyok és kész Kép

Tehát velünk minden OK. Növünk rendesen Kép

puszi mindenkinek

Orsi + 2 Kismaczkó
17+5

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


OrsiKép
Ez remek!Nagyon jóKépA császárt ne bánd a babák szempontja az elsőKép Nekem sem látszik a császár mert bikini vonalban csinálták és spinális érzéstelenitéssel vagyis végig ébren voltamKépÖrülök, hogy minden rendben vanKépMekkorák a Macikák?

Puszi: Doris
doris
 
 


Doris Kép
BPD 46 és 44 mm volt, az FL pedig 28 és 27 mm, vagyis még mindig olyan nagyok amekkoráknak lenniük kell Kép
A különbség sem túl nagy kettőjük között.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


HumiKép
Köszönöm a szopis párnát, de ma megvettük a Kikában. Ugyanis alvásnál is már kellene mert a hátam kezd fájdogálni. Hiába már nagy görögdinnyém vanKépKép

OrsiKép
Megkaptad a szombati mailem ? A párom op rendszert cserélt, és az a gyanúm, hogy elvesznek a mailek.Kép

Szerintem se bánd a császárt. Szerintem én is ott fogok kikötni, bár a doki azt mondta, hogy megpróbáljuk spontán.Kép Gratulálok az AFP-hez. Ez még 1 babával is jó!

SzösziKép
Szerdán megy Virág vérvételre. Már kezem-lábam X-ben!Kép

RékacsKép
Végre bejelentkeztél! Bár én SzösziKép írásából tudtam, hogy sikerült, de gondoltam, hogy babonából nem jelentkezel. Az Arninál fogsz szülni is ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Rekacs!Kép
Legy udvozolve!!! Vegre!
Juj, nagyon sajnalunk, de kozben jo, hogy mar tul vagy rajta...Ha ilyen jol esik a pihi, akkor miert nem iratod ki magad teljesen?

HurkiKép
Akkor holnap jelentkezz uh utan.(jegyezd meg a mereteket)Mi csak hetfon megyunk, mert doki ba vizsgazik szerdan es elengedtuk par napra tanulniKép. Kis okos lesz a szulesre a dragam!

OrsiKép
Gratula a sikeres uh-hoz! Milyen mas a vilag uh utan,ugye?

CatKép
Szerdan rogton irj, ha megtudsz valamit.Nagyon irigylem a szopis parnadat! Biztos kenyelmes lesz vele aludni, nekem nagyon hianyzott, de ha mar eddig kibirtam, mostmar nekunk kimarad...

szoszi 36+1
szoszi
 
 


Cat Kép
Én is ma reggel jutottam mailhez. Megkaptam. Akartalak is hívni, hogy nekem bármelyik nap megfelel, mert az egyetemre minden nap be kell valami miatt mennem... Hívlak holnap!

Virágnak Kép nagyon szorítok!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Doris!Kép
Csak anyatejet kap Dana, mégis hasfájós.

Nálunk családi vonás a hasfájás, én is, a húgom is és az öcsém is azok voltunk. A húgomnak mindkét gyereke (1 fiú, 1 lány) szintén. Lehet, hogy általában a kisfiúkra jellemző, de ezt a mi családunk úgy látszik nem tudta. Kép

Tegnap egy kistündér volt a lányom, csak evett és aludt. De aztán este 10-re vége lett a szép világnak, éjjel 2x fél, és 1x 2 órát aludtam, és még reggel jött a java. Olyan rosszul volt, hogy éjjel csak 1x tudott enni, máskor 3x is szokott. Mostmár úgy néz ki túl vagyunk rajta, de edig nem tudott elaludni, most kezdett el szundikálni rajtam, enni is csak fél kézzel a feje fölött tudtam. Megyek, alszok vele, remélem le tudom tenni, mert még most is eléggé "repked".

Marcsi!Kép
Levi nagyon aranyos kisfiú!Kép

Orsi!Kép
Gratulálok a jó AFP-hez!

Szöszi!Kép
Mivel a szoptatós párnát szoptatásnál is tudod használni, lehet, hogy még mindig van értelme megvenni. (Nekem nincs, nem azért írom.)

Rékacs!Kép
De jó hogy bejelentkeztél! Betehetlek a táblázatba? Később ha kipihentem magam azt is megpróbálom felrakni.

Millió drukk Virágnak!

Bogár hova lett?!

Puszi, Leone

KépKép
leone
 
 


RékacsKép
Hatalmas gratula a babócádhoz! Meddig akartál titkilózni? Te kis hamis!Kép A kellemetlenségeket sajnálom, de lényeg, hogy már minden rendben.Kép
Mi az a beszállásos módszer? Én is a fenti topikba irogattam, de nem tudom melyik beavatkozást illetted ilyen fedőnévvel. Homályosíts fel légyszi!Kép

OrsiKép
Gratula a fiúcskákhoz, lényeg, hogy minden rendben legyen a szülésnél. Ha császár akkor császár.Kép

CatKép
Nincs képed a görögdinnye pociról? Kíváncs vagyok milyen ikres kismamának lenni, majd legközelebb jobban igyekszünk, hátha nekünk is sikerül. Bár a kispapa így is irtó büszke magára, hogy ilyen szép nagy fia lesz.Kép
Virágnak millió puszi és nagyon szorítok!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok Lányok,
ne haragudjatok, hogy állandóan Titeket zargatlak, ha problémám van,de tudom, hogy Ti igencsak szakavatottak vagytok a témában és biztosan tudtok nekem segíteni.
Elmúltam 12 hetes és abba kellene hagynom fokozatosan persze az Utrot (doki is javasolta), viszont tegnap - amikor az első leszoktató napon lett volna - estére sötét barna folyásom lett (bocsi). Már beszéltem a dokimmal és holnpa megyek hozzá, de szeretném tudni a véleményetket: lehetséges, hogy azért mert szükségem lenne még progira, esetleg a terhesség további részében is. Ha igen, akkor - tudom Utrot nem lehet tovább szedni -, de a Duphostan az szedhető-e végig és szokták-e ezt javasolni?
Még valamai, az is lehet, hogy annyi volt mindössze a gond, hogy sikerült agyon dolgoznom magam hétvégén a ház körül?
Nagyon megköszönöm, ha szántok rám időt és válaszoltok.
Szép napot!
Kíra
kíra
 
 


KíraKép
A 12. héten a placentának kell átvennie a progeszteron termelését, ezért lehet az Utrogestant fokozatosan abbahagyni. A vérzés lehetett attól, hogy még nem alakult ki a méhlepény, vagy nem jól van megtapadva. Ezt az orvos le fogja ellenőrizni holnap. De az is lehet, hogy rátapadt a méhszájra (ez is elég gyakori), és attól vérzel. Akkor viszont kíméletes életmódra kell fognod magad addig, amíg a placenta el nem mászik onnan, ahogy a méh növekszik. Semmi erőlködés, no szex, sok fekvés. Lehetett a vérzés megerőltetéstől is, ha túlhajszoltad magad. Mindenképpen feküdj addig, amíg az orvos nem lát, és szedd rendes számban az Utrogestant. Egy barátnőmnek a 16. hétig kellett szednie!

EgcsiKép
Teszek fel képet majd a hasamról, ha a párom hajlandó lesz áttölteni a fényképezőről, ami hozzá van most nőveKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


KiraKép
Cat mindent leirt nagyon percizen, én is csak ezt javasolhatom. Feküdj és pihenj és ezt érdemes tartanod mig ki nem derül a barnázás okaKép Ird meg majd min mondott az orvosKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Orsi! én is igy szültem, nekem is harátfeküdt Orsi, a terhesség végén néha nagyon fájt is amikor jó nagyokat rugott, dehát ezzel nem tudsz mit tenni hogy mikor merre forduljon. A lényeg hogy egészségesek.

Tudjátok, hogy Edelweissék is fiukat várnak? Aug-ra.

Kira! Pihenj sokat, biztos minden rendben lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Cat, Doris, Karmen,
köszönöm a válaszaitokat és a leki támogatást.
Mindenképpen jelentkezem holnap a doki után.
Egyébként sokatokkal végigszurkoltam a reménykedés időszakát és a babavárást, olyan mintha ismernélek Benneteket.
Hamarosan le akarom majd írni a "megint megjött" topikba is a történetünket, mert a bátorító, kicsit csoda történeteitek nekem is sokat segítettek a küzdelem időszakában és szeretném én is erősíteni a még babáért küzdő lányokat.
Legyetek jók (de csak módjával)Kép
Kíra
kíra
 
 


Hahó hahó itt vagyok!
Ma voltunk dokinál, 38 hetes méretekkel rendelkezik babuci, szép nagy és mindene megvan és a doki mondta, hogy ha ma születne meg akkor sem lenne koraszülött sem kicsi, és készen van a baba mostmár csak hízik. (családi vonás)Kép
A buksija 95mm, combikája 76 mm. Mondta dokibácsi, hogy ha így nő tovább és netán végighúzzuk a 40 hetet 4 kiló fölöttire számíthatunk mert most 3,5 körüli és ez esetben császár lesz mert nem bzitos, hogy a medencém bírni fogja. De akkor fogja meglátni mikor odakerülünk, csak mondta készüljek fel nehogy rosszul érintsen. Én abban bízok, hogy 2 hét múlva szülök, tudjátok jók a megérzéseim Kép, na és akkor még nem lesz 4 kiló és kijöhet simán normál úton. De ha császár hát akkor császár, nem problémázok ezen.
Virággal kapcsolatban is vannak megérzéseim de nem mondom el. Nagyon drukkoljunk neki mert holnap megy vérvételre! Kép
Pusz Hurki
hurki
 
 


HurkiKép
Ezek a meretek meg 38 hetesnel nagyobb babanak is elmennenek...Nem piskota kisfiatok lesz!Kép Jo, hogy minden rendben!

CatKép
Viragrol meg semmi???

szoszi
szoszi
 
 


Haho csajok!

Visszatertunk a nyaralasbolKép Eleg jo volt, bar Lacko egyre hisztisebb, de majdcsak tuleljukKép

Visszaolvastam, nem tudom, gratulaltam-e mar Marcsinak Leventehez, ha nem, akkor most megteszem: oriasi gratula, nagyon szep a kislegenyKép Sterlizilashoz: Marcsikam, miert fejsz ejjel?? Ha jol olvastam, van eleg tejcsi, ejszaka szepen hagyjad azt a fejot, es aludjal, hidd el, a pihenes meg jobb tejcsinaloKép En pl bevallom, lustadiszno voltam, naponta egyszer fejtem az elejen, aztan meg ha ugy ereztem hogy kell, es megis 15 hoig ment a szopi, volt tartalek a hutoben is, nem kell ezt se tulzasba vinni, mert aztan ordogi kor es tul sok lesz.Kép

Orsi: grat a fiukhoz, telleg rengeteg a pocsos mostanaban, nem tom, majd ezutan meg jon egy lanyhullam, vegulis kell ezeknek a pasiknak majd csaj isKép

orsoly
orsoly
 
 


Szöszi és LányokKép
Sajnos Virágnak nem sikerült a lombikKépKépKépKépKépKép

HurkiKép
Húú jó hatalmas fiatok lesz ám!!!!KépKép De hát a papája sem kicsi! Mindennel kész vagytok, és glédában áll ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Úgy sajnálom, hogy Virágnak nem sikerült Kép cserbenhagyott a megérzésem Kép

Igen szép magas sudár daliát nevelünk Balázsból, majd sorszámot osztunk a csajoknak Kép
Már csak az állatkás rajzfigurákat kell feltenni a falra és tényleg minden készen várja az érkezését.

Orsoly, üdv itthon, remélhetőleg hamar visszaáll Lackó hisztimentesre.
Puszmusz Hurki
hurki
 
 


Sziasztok Mindenki!


Cat! Mi van Virággal, mia az, hogy nem sikerült, most milyen szurira ment ma?

Leone!
Szívesen veszem, ha beteszel a táblicskuba, Utolsó mensi árpilis 2, egy baba, nem tudom még a nemét, és a Söfibe szülök és 30 éves vagyok és az 13987459adik ciklusba fogant, de sopontán! Más kell még?

Na, mindenkinek csaó!
Raktam fel képet a lurkóbökiről.

ja, Egcsi! A beszállásos módszer ellenkezője a kiszállásosnak. Mivel azt tudtam meg a PCT-ről, hogy a hüvely fala sérül szertkezés közben és a fehérvérsejtek odarohannak és elkezdenek matyit zabálni, ezért úgy döntöttünk a pasimmal, hogy a minimumra fejlesztjük a surlódást. És ellentétben a kiszállásos módszerrel, ő csak beszáll. Na ezzel a módszerrel sikerült. De szexuálterápiának sem rossz, pláne ennyi hülye gyertya meg egyéb utánKép

na tényleg sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép
Sajnos Virágnak a HCG vérvétele volt ma, amiből kiderült, hogy nem sikerült a lombikja, nincs terhességi hormon a szervezetében. Nagyon reménykedtem pedig, mert ma reggel küldött egy sms-t, hogy halvány második csíkos tesztet csinált, és azt hittem, hogy sikerült.KépKép


Látom Arni még mindig nem cserélte le az ócska UH-ját.KépKép Ti fényképeztétek Beszállásos Lurkóbökit ? Nem akartok a Praxis UH-ra menni a betöltött 12. hét után ? Nagyon megéri, mert lesz róla klassz fotótok, videótok, és a tarkóredő szűrést is megcsinálják.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat!

De tervezzük a Praxist, csak még nem tudom mikor, mert azt gondoltam, hogy kétszer volna jó, mondjuk a 18., meg a 32. héten. de ez csak tipp.
Te az Arnoldnál szülsz?
És tudsz valamit a söfi szólészetéről, meg a gyerekosztályról meg ilyenek. Mert tegnap megszült a barátnőm Eszergomba (tudod Szöszi Dinocs, akivel majdnem egyidősek voltatok, csak kicsit hamarabb jött a baba)és volt a babónak valami szívzöreje és rögtön felhozták pestre. És most szegény Dinocs nem győz utána jönni, csak ő meg császáros volt, mert faros volt a baba ... szóval bonyolult. A lényeg az, hogy jó volna tudni mit csinálnak ilyenkor a söfibe. Majd a dokit is megkérdezem.

Na csaó

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép
Írtam Neked az évszakos topikba, így elkerültük egymástKépKép

Igen én az Arninál szülök. Már jól összecsiszolódtunk.Kép De addig még meg kell neki tanítanom a Misgav-Ladach féle császármetszést.KépKépKép Már nyomtattam ki neki mindenfélét róla.

A 18. héten a Schöriben is csinálnak genetikai UH-t, és azt fel lehet vetetni videóra 1200 Ft-ért. Nekünk a nemét is ott mondták meg. Akkor felesleges a Praxisba menni. Szerintem jobb lenne, ha most mennétek a 12. héten, mert most nem csinálnak a kórházban UH-t.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


CAt!
Az összes válaszodat köszi!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Viragrol nem is tudom mit mondjak.Semmit...

RekacsKép
Mit erzel mid lesz? Mert Veled kapcsolatban valahogy nem tudom, hogy kislanyos anyuka vagy kisfius vagy-e inkabb...
Ez a beszallasos modszer nagyon joKép.Ezt a doki ajanlotta? Nagy fej lehet, tenyleg, mashol meg nem is hallottam ezt.
Dinocs hanyadik heten szult?Mekkora volt a babo? Ird meg lecci,lecci...
A tablazathoz a labmereted is kell,Leone abbol szamolja a szulest.Kép

OrsolyKép
Udv ithhon...Erdekes, Lacko nem nezett ki hisztizni tudo gyereknek.
Most, hogy kipihented magad, talan a kepviselo-fank receptem is osszejon?

szoszi 36+3 (azert irom, hogy Orsoly lassa, hogy mar nagyon kell igyekeznie Kép)
szoszi
 
 


HurkiKép

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html
Ide ird be Balazskad mereteit...dobsz egy hatast, tuti...Kép
szoszi
 
 


Cat/Karmen/Doris,
mivel kérdeztétek ezért elmesélem, mi volt a dokinál - megvizsgált, megnézte kisbabót UH-n és szerencsére mindent rendben talált. Azt mondta, amit Cat említett és úgy néz ki, hogy a 16. hétig szednem kell az Utrot.
Köszönöm Nektek még egyszer.
Szép napot!
Kíra
kíra
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?