Új privát üzeneted érkezett!

JucusKép
Miért fájdítod a szívemet?????????Kép
Nagyon szépekk lettek!! A szúnyogháló nem semmi ötlet!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jucus!
Kimondhatatlanul tetszenek a könyveid! És nem csak Koda szívét fájdítod velük! Kép

Amúgy mindenki munkája nagyon dícséretes! Kép
Én mostanában nem alkottam, mert nincs rá időm, de már ezer ötletem van. Ma délután megpróbálok hozzáfogni!Kép
És még valami!
Lakik valaki közületek Kaposváron vagy környékén? Van egy nyereménykuponom és én semmit nem tudok vele kezdeni! Messze lakom Kaposvártól! Kép Szívesen odaadom valakinek, aki hasznát tudja venni. Postitörlőről van szó!

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Szia csajok!

Olyan profik vagytok, hogy a topik címe nem is igaz! Kép
Sajna mostanában nulla időm van, de figyelek ám! Kép
Jó munkát a hétvégére.

Kép
krimo
 
 

 
 

Mindenkinek köszönöm a dícséreteket!Annyira jó dolog ez a könyv+dekopács mert így legalább újabb,ötletesebb ajándékokat tudok csinálni.Képekkel már elárasztottam mindenkit.

Zsu!
Folyamatban!

Jucus
20170114224602
 
 


Jucus!
Ezek a könyvek nagyszerűek! TE hol szerezted be a "hozzávalókat"?

Zsu!
Én már sajnos nem járok msn-re, mert a nagy vírusinvázió idején a férjem letakarította a programot a gépről Kép Szóval, ha valaki priviben kíván velem beszélgetni, azt csak emilben tudja megtenni Kép
Egyébként én is csak azért tudtam, hogy az a virág magnólia, mert rá volt írva a szalvétára Kép

Egy újabb krétázott cserép: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/kr_t_zott_f_szern_v_nyes_cser_p.J PG

Pussz: Jubi

off: Apa és nagyfia: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/apa__s_fia.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


JubiKép

Cserép: nagyszerű, mint mindíg, apa+fiaKép még nagyszerűbb!


SOS! SOS! SOS!
Egy kérdés felédKép Holnap vehetek Plextolt??Kép és teljes egészében helyettesíteni fogja a dec. ragacsot??? Vízálló?? És átlátszó lesz, ha megszárad? És fényes?? Szóval ugyan olyan, mint a dec.ragasztó???? Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jubi!

Panton boltban veszem a kartont és a bellapokat.Bp.-en több üzlete is van decsak egy helyen vágják méretre a papírt:Vihar u.Szóval oda járnak a könyvkötős csajok illetve egy cipészkellékeshez,akinél lyukasztót meg riglit(nem létszűkség)meg még nem tudom miket vesznek.Nekem hozzá nem kell mennem mert van klassz lyuggatóm.

Mire lenne szűkséged első körben?

Jucus
20170114224602
 
 


KOda!

Köszi a dicséreteket a cserép és a fiúk nevében is!Kép

Igen, a plextoll vízálló, és igen átlátszó lesz száradás után, és igen, fényes is lesz. Szerintem ugyanolyan mint a dec.rag, csak egy picit talán hígabb. Nekem azt mondta a Művészellátóban a pasi, hogy ebből készítik a dec.rag.-ot, úgy, hogy valamivel egy kicsit besűrítik.

Jucus!
Háááááááát...nem is tudom, mivel lehet nekifogni...most még csak barátkozom a gondolattal...és gyűjtöm az infokat. Mielőtt cserepezni kezdtem, kb 3 hétig csak készültem rá, hogy nekikezdjek. Szóval nem vagyok az a kapkodós típus Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

Szerintem ha fakönyvvel kezdenéd az lenne a legkönnyebb és a legkevesebb cucc kell hozzá!

Ha érdekel a téma akkor írj emilt!

Jucus
20170114224602
 
 


Sziasztok!

Jubi!
Csak, hogy ne unatkozz itt nekünk, van egy tippem, hogy mégis legyen msn-ed, de mégsem legyen.Kép Ezt jól megasszontam, mi???Kép Ha érdekel a részlet szólj és emilben részletezem. Ezt még apa is engedi nekem, pedig biztos emlékszel, hogy ő nagyon msn ellenes.Kép

Képekkel kapcsolatban csatlakozom Kodához. Cserép nagyszerű, apa még nagyszerűbb, de a fia az felülmúlhatatlan. Már csak a kicsi hiányzik erről a képről.Kép
Még valami: mivel pakkomat nem kaptad meg annoKép (szerintem már a postások is dekupálnakKép), én még mindig lógok neked.Kép Ma kaptam pár új szalvit, frissítem az oldalam és neked szólok először, hogy nézz szét, jó?Kép

Koda!
Tessen szíves lenni majd referálni, hogy hol vette a plextolt, és milyen kiszerelés és mennyiért jó????Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Jubi!
Kép
A csereped, és a családod is nagyszerű!!

Jucus!
Köszi a tippet!

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


JucusKép

Igaz Jubinak ajánlottad fel, de esetleg én is zavarhatlak papír ügyben? Nekem a faborító már megvan, úgyhogy napok kérdése hogy hozzákezdjek..Nem írok mélt, mert csak annyir szeretnék megtudni, hogy milyen minőségű papír kell és hogy tudod úgy kilyukasztani a papírt, hogy pont ott legyenek a lyukak, ahol az Anita féle borítón vanbak..Erre sehol nem találtam utalástKép
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Miskolcon van -e egyáltalán papírbolt, ahol méretre vágnak....Kata! valami ötlet?????

KataKép
Ez csak természerets! Deén már láttam a "srácnál" at udvarban..De utánanézek újbólKép


JubiKép
nagyon köszi az infótKép Minden világos!!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok !
Először is válasz Kodának: Az alap az nagylyukú vászon, kicsit hasonló a kongréhoz, de mégsem az.Egyébként gyönyörű nyers színe van, sajnáltam is eldugni a kép alá.Már hetek óta félre van téve, először mindenképpen keretnek gondoltam, de ez csak húzodott, nem igazából találtam ki, hogy metszésnél szép is legyen. Na nem baj, van még belőle, ami késik nem múlik. Ezért szuper ötlet Jucusé, a szúnyoghálóval. Az is olyasmi felületet adhat, mégsem sajnálja az ember. Nagy-nagy dicséret mindkét könyvre !!! Én is jelentkeznék a szívesen könyveznének csoportba. Napok óta keresem az egyetlen görbe tűmet, egyenlőre eredménytelenül.
Jubi ! Cserépkrétázásba a profi szintet viszed. Na ezt is szeretném, szintén zenész.
Koda ! Ami a keretet illeti, az fakeret, egy asztalos ismerősöm marta ki, sajnos ebből a típusból, nem sok van így spórolok vele. Felületkezelés: a dió vizes pác kapott egy kis zöld tust, ezzel kentem. Egyébként ez működik, úgy jöttem rá, hogy egyszer az ecsetben maradt egy kis piros. Akkor nagyon szép mahagóni lett a dióból. Ez a mostani színt a kép nem adja vissza, mivel a vaku sárgít, így a zöld árnyalat barnássá válik.
Koda ! A falapocskáid miből vannak ?

Ditti
aynadit
 
 


Koda!

Kaskad illetve Natron papírt veszek.Kaskad színes fénymásolópapír,Natron pedig egy barna csomagoló papír féle,ami nagy ívben kapható.
Fakönyvnél egyszerű a dolgod a lyukasztással,mert a borítót ráteszed egy lapra és ceruzával bejelőlöd a lyukak helyétKép.nem tudom,hogy mekkora könyvet csinálsz,de:ha A5 méretet(nagyobbik)ott nem vágtam semmit az A4 lapból csak egyszerűen félbehajtottam.Az A6-nál pedig ezt is félbe és már meg is van a megfelelő méretű lapod.

Jucus
20170114224602
 
 


Hát mit mondjak? Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy megint miket műveltetek! Ditti képe mint egy olajfestmény, Jucus könyvei elképesztően jók, Jubi már megint csúcs a kaspód, srácokról ne is beszéljünk!!!
A héten már tényleg nekiállok dolgozni, van megrendelésem is kép ügyileg, de holnap Barna érettségizik, és leszek az ügyeletes kajakészítő egész nap a suliban kenem a szendvicseket, szombaton Katinka ballagását kell megszerveznem. Már most fáj a gyomrom az idegtől.
anizs007
 
 


DittiKép

Gondoltam, hogy valami jó kis anyg lehet a szalvéta alatt! Szuper lett! A keret akkor nem házilga gyártott..Pontosabban nem csak...Úgyhogy nekem nem lesz ilyen sajnosKép

JucusKép
Nagyon köszi a lapméretet!!!! Tökéletes válasz, nagyon köszönöm. Így már értem!! Talán meg is tudom csinálni!Kép

ÁnizsKép
Gondoltam is rád, mert tudtam, hogy Barna most fog szóbelezni!! majd mondd, hogy milyen lett!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


DittiKép

Azt elfelejtettem megkédezni, hogy milyen falapocskákra gonoltál??? nem tudtam rájönni, pedig válszolnék szívesen!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


SziasztokKép

Most mondjam azt hogy szóhoz sem jutok, annyi szépet csináltok, hogy az már csuda. Milyen jó veletek azt elmondani se tom, ennyi ötletből már talán két évre való megvalósitási dolgot is be tudok spejzolni. Melesleg vagy egy hónapja azon törtem a fejem, hgoy csináljak szakácskönyvet a barátnőmnek, erre itt a válasz, szuperek vagytok!!!!!!!!

Koda,
szerintem, de nem biztos a poháralátétekre gondolt Detti, ha tévedtem akkor bocsiKép

Lányok valaki probálta már az olajpasztel krétát?

Ánizs,
hatalmas drukk a szóbelihez a fiadnak, kina összestermése mellé felajánlom a fiamét isKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági! Köszönöm, nem jövök rá, hogy csak velem van-e baj, de a gyereken nem veszem észre hogy izgulna, nekem meg görcsben van már ma a gyomrom.

Kodának is köszi hogy gondolsz ránk!
Katinkának nagyon jó lesz a bizije, énekből és angolból kapott négyest, a többi ötös!!!!! Csak az a visszabeszélős nagy szája ne lenne!!!!!
anizs007
 
 


Sziasztok,

Mindenkinek üdvözlet, és puszi, isKépKép
Mindig elolvaslak benneteket, és a munkákat is megnézem, de én most nem csinálok semmit, így nem is tudok miről írni.
Amiket csináltok, azok nagyon tetszenek, külön nem is bírok senkit megdícsérni, csak így együtt.
NAGYON SZÉPEKET ALKOTTOK, ÜGYESEK VAGYTOKKépKépKépKép

A könyv készítésével kapcsolatosan szeretnék érdeklődni, hogy van valahol részletes leírás, ahonnan el lehet síjátítani a dolgokat?
Az én uram nyomdában dolgozik, biztosan tudna nekem ebben segíteni.
Ja, és ha valakinek speciális nagyságú papír kell, csak szóljon nyugodtan, majd én levágatom vele, óriási vágógépük van.

Ánizs,
Mintha csak anyukámat hallanám, ő is mindig ezt duruzsolja a húgomnak, hogy a szájából, csak onnan vegyen visszaKép
Barnának drukkolok!!!

manóka

manóka
manóka
 
 


Manóka!

Vágatás nagyon jó lenne de kicsit messze vagytok tőlemKép!
Összeszedem a tudnivalókat és átküldöm majd.

Jucus
20170114224602
 
 


SziasztokKép

KataKép
Vettem Plextolt. 570 ft és 2 dl a művészellátóban..De baromi nehéz dolgozni vele! Mármint nekekm..nagyon gyűrődik a szalvéta..Kép
Meg vettem pasztelkrétát, ami össze volt egy picit törve..és 171 ft helyett 80 forintért el tudtam hozni...Így már megérteKép

Meg vettem deku papírt, meg 100 gr-os papírt is. Ezt persze a könyvkötéshez. A lényeg: 3700 ft-ot hagytam ott....Kép

Ditti, ÁgiKép

Ha egyre gondoltok, akkor az parafából van, méghozzá a 4 mmmm-ből. Nagyon könnyű volt vágni még ollóval isKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


SziasztokKép

Jucus,
én is kérhetném a könyves tudnivalókat?
Nagyon szépen köszönöm előre isKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Jucus!
Küldenél nekem is mélt a könyves alapokról? Előre is köszi!

ÁNizs!
Hajrá Barna! Kép

Manóka!
De jó, hogy újra itt vagy! Mi újság veled? Elszállt az ihlet? Segítünk visszahozni!! KépKépKép

Szép napot mindenkinek!!Kép
Koránkelő Jubi

Off: ha valakit érdekel a lakberendezés, nyitottam neki egy topikot: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/91995.html?1087242184

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi,Ágiboszi,Manóka!

Mindenkinek átküldtem.Tegyétek meg,hogy ha megkapjátok akkor jelzitek.

Jucus
20170114224602
 
 


Jubi!

Látom,ott gubbasztasz a gép előtt!

Jucus
20170114224602
 
 


Sziasztok!

Koda!
Köszi!Kép Akkor még gondolkodom a dolgon ha nehéz vele dolgozni.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok,

Jucus,
magkaptam, köszönöm, majd megmutitom a zuramnak, miket szeretnék.

Mostanság sokat sétáunk, túrázgatok a gyerekkel, de egy etetőszék beszerzésében is látom szabadságomat, akkor majd ketten fogunk alkotgatniKépKépKép

Jó éjt mindenkinek,

manóka

manóka
manóka
 
 


SziasztokKép

Jucus,
köszönöm szépen megkaptamKép
A gondolatok már kavarognak, az ihlet is megvan, már csak két dolog hiányzik, idő és egy kis plusz maniKép
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Halihó! Barna sikeresen vette az akadályt, angol eredményt tudom 5-ös, de magyarból kihúzta Bánk bán-t, töriből Mária Teréziát és a holocaustot az oszifőnöke azt mondta, hogy nagyon szépen felelt! Köszönöm mindenkinek aki szurkolt nekünk!!!!!
anizs007
 
 


Ánizs!
Gratulálok Barna eddigi eredményéhez! Büszke lehetsz rá! Kép

Lányok!
Békés nem túl nagy város, de megint felfedeztem egy jó kis "lelőhelyet". Be is vásároltam magamnak! Vettem egy klassz lakkot! Lehet, hogy már ismeritek, de azért dicsekszem!
Maestro Akril lakk! Kimondottan festényekhez és akrillfestékek tartósságának állóságára van! Na ezt jól leírtam. 400 ml-s és szórófejes! Végre vége a kenceficés korszaknak. Az ára: 880.- szerintem nagyon jó, mert sokáig elég! Ki is próbáltam...nagyon tetszik! Kép Vizálló!!! Ez is fontos, mert a cserepeimet fújtam be vele és ugye annak nem mindegy! Kép
Csak ennyit akartam mondani! Kép
Puszi!

Anyko Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Ánizs!
Gratula a gyerkőcöknek Kép

Jucus!
Én is kérhetném a könyvekről a leírást?? A barátnőn okt. elején szül, és készítenék neki egy egyedi babanaplót. Tudom, addig még elég idő van, de most lenne hozzá kedvem Kép

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziaszutok!!

ÁnizsKép
Barnának egy NAGY GRATULA!!!!!!! Így tovább!

AnykoKép
Nagyon jót vásároltál!! Ez nekem is elkelne itthonKép

Alkottam tegnap. Jubi mindjárt megéerted, hogy miéer kerestem macis papírzsepitKép

Tehát macis pzs egy macibolond barátnőmnek:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55008.jpg

Hozzátartozó macis könyv első fázisban + a belső lapok, amik majd benne lesznek:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55007.jpg

És még egy romantikus könyv szintén félig készen + a hozzá tartozó belső lapok:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55006.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok! Köszönet mindenkinek Barna nevében is! Nagyon büszke vagyok rá, 19 éves korára megvan az érettségije, ECDL vizsgabizonyítványa, jogosítványa. És egyedül nevelem őket. 8 éve hogy elváltam az apjuktól, azóta még telefonon sem kereste a gyerekeit.
anizs007
 
 


Sziasztok!! (Ide is beírom)

GINY, ZSÓKA, ZSUZSIMANO ÁNIZS ...írtatok nekem hogy mit kértek..Zsókától ma meg is kaptam köcccciiii...
Viszont tegnap lett újra gépem, teljesen összeomlott az előző..mindent ki kellett dobni belőle és minden levelezésem, mail címeim elvesztek...
Viszont, a portálomon meg véletlenül kitöröltem a cserés szalvétákat az előbb, most ujra fotózom a sz-ket, és pakolom is fel...ma már hála semmi dolgom nincs ujjjééé
Azóta szereztem be més pár sz-t, így több lesz fent
Addig is írjatok egy sort mélben ha van időtök jó?
Amint végzek, írok ide.
Hajni
hajnii
 
 


Sziasztok !
Hát ránk jár a rúd! Ugyanis kábelszakadás miatt három napig nem volt netünk. De most már hál Istennek itt vagyok, de megint vissza kell olvasnom.
Koda ! Én a könyv falapjaira gondoltam, mert engem is nagyon foglalkoztat a téma. Ezek talán farostlemezek méretrevágva ? Lehet, hogy nem jól gondolom ? Én mindenesetre óvatosabb duhaj, vagyok egy fűzős dosszié kemény lapját vágtam sniccerrel ketté. Nekem is van felkész (még nagyon is az ) állapotban könyv a fűzéshez. A fűzésnél egy kicsit zavar engem a sokféle technika, legalábbis nekem nem kristálytiszta. De egy kicsit úgy vagyok, mint Jubi, nehezen kezdek hozzá és szeretem tudni részletesen és pontosan minden fázis lehetséges következményét. Azért néha nekiugrok, mint most is. Az eredmény egyenlőre kérdőjeles.
Anizs! Én is gratulálok a sikeres érettségihez, és sok szerencsét és kitartást kívánok a továbbiakban.
Ditti
aynadit
 
 


Koda!
Hát, hogy te ezt is tudod??? El vagyok ájulva!!

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


DittiKép

Úgy látom rétegelt lemezből vannak a falapok. Sőt, biztosan. A férjem mondtaKép Még nekem sem kristálytiszata fűzés, de MAJD CSAK KITALÁLOMKép

ZsuKép

Aranyos vagy, de ez túlzás, hogy tudomKép csak úgy csinálokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


KOda!
Most már értem, miért vadászol egyszerre annyi medvére Kép
Azok a könyvek!!! Annyira jók! Csak bele kéne vágnom nekem is...nagyon nagy fantázia van benne

Jucus után szabadon elkészült a kínálóm, természetesen krétázva:http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/oliv_s_k_n_l_.JPG

Anyko!
Van már valami krétázott mutogatnivalód?Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Koda!

Guszták a borítoid.A fakönyvet a legegyszerűbb fűzni,csak a rúdat ne hagyd ki!Én hajlamos vagyok rá.Ha alulról kezded a fűzést akkor felülre kerül a könyvjelző.(a madzagot hosszabbra kell hagyni és a végére egy fagyöngyöt fűzni).

Jubi!

Tecc!

Jucus
20170114224602
 
 


Jubi!

Már készülnek. A keret megvan. Ma este fogok alkotni ezerrel. Remélem semmi és senki nem akadályoz meg ebben. Van gépem is, így le tudom fotózni! De van már néhány hűtőmágnesem, amiket krétáztam! Ezeken próbáltam. Nem is lett rossz! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Ánizs!

Egy picit megkésve, de én is gratulálok a gyermekedhez. BÜSZKE lehetsz magatokra!!KépKépKép

Ancsa
anibalk
 
 


SziasztokKép

ÁnizsKép
Én is csatlakozok a dícsérők hadához!!!! Ügyesek vagytok!

JubiKép
nagyon-nagyon tetszik a tálad! Olyan, mintha gyári lenne. Szuperül sikerült!!! Mik a színeid??????

Én is dolgoztam ám:

Ez ajándék:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55340.jpg

kicsit közelebbről:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55339.jpg

Ezek pedig a saját konyhámba mennek.Kis egyszerű képekKép
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55382.jpg

http://babanet.hu/album/albumimages/1752/55383.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda és Ancsa! Köszönöm Barna és Katinka nevében!

Koda! Hát ez nem semmi!!! Miket tudsz Te kitalálni!!! Nagyon szépek az ajándéknak szántak is, meg a "kis egyszerű képek" is. Fa keretet használtál?? Pusz! Edit
anizs007
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépeket csináltok. Gratulálok.

SEGÍTSÉG, SEGÍTSÉG!
Nem kapok sehol olyan szalvétát vagy selyem csomagolópapírt, amin repülőgépek vannak. Az egyik nagyon kedves barátomnak szeretnék csinálni egy kaspót, imád repülni.

Ha valamelyikőtöknek van repülős szalvétája, vagy selyempapírja vagy bármilyen olyan más papír, amit docupagelni lehet, akor írjatok légyszi. SOS a dolog a hét végén meg kellene csinálnom. Kifizetem, vagy cserélek is ha kell.
Előre is köszi.
e-mail: makrancos@tar.hu
Tel:70/547-0603

Üdvi.

Évi
makrancos
 
 


Sziasztok!
Végre volt időm alkotni! Vagyis gyakorolni a krétával. Még elég gyengén megy, de jó úton haladok! Kép
Kép
Ez pl. egy hűtőmágnes. Kissé rusztikus! De csak ezen volt szivem próbálkozni! Kép
De nézzétek meg a többit is!
http://g-portal.hu/anyko

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Anyko!
Jók lettek a hűtőmágnesek! Elég pepecs munka lehetett a méret miatt! Megnéztem az oldaladat is, nagyon belehúztál!Kép

Ánizs!
Én is beállok a gratulálók sorába!!Kép

Koda!
Megint csak gratula!!! Már én is szemezek egy ideje a kopott vágódeszkámmal Kép...

Én tegnap előtt éjszaka letámadtam a nemrég átalakított kenyértartómat. Ilyen volt a támadás előtt: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/citromos_keny_rtart_2.JPG, a támadás óta pedig így fest: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/_sszekr_t_zott_keny_rtart_.JPG

Szép napot!!!! Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Koda, Jucus...és akit még érdekel!
Most láttam a Veronix honlapján, hogy könyvkötéshez belső lapnak lehet használni mintás levélpapírt is.

JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


SziasztokKép

Köszi minedenkinek a vágódeszka értékelésétKép

ÁnizsKép
Igen, fakeretet haszáltam a képekhez, kivételesenKép Sokkal jobb dolgozni vele, mint a gipszre. És nem kell várni, hogy kiszáradjonKép

JubiKép
Én csak azt tudom mondani a kenyértartódra, amit te mondtál anno a tolltartómra: sokkal karakteresebb lett! Nagyon tetszik így, gondolom te szerinted is feldobta ez a szín a tartódat! Ügyiii vagyKép
Amúgy én már ki is nyomtattam egy belső lapomra amit Veronixnál találtamKép Az a padon ülő nőt nyomtattam ki a romantikus könyvhözKép

AnykoKép
A hűtőmágnesek nagyon aranyosak lettek! nekem nagyon tetszik, hogy ilyen rusztikusak lettek, ahogy mondodKépKép Csak így tovább és szerintem most már valami nagyobbal is próbálkozhatszKépKép Hidd el!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


SziasztokKép

Koda,
help me! légysziKép
Kedvet kaptam a konyhaszekrényem megreformálásához, segitenél nekem, hogy te mivel festetted le és mivel kezelted hogy lemosható legyen?? Nagyon hálás lennék érte, mert talán igy olcsobban jönnék ki, ha nem újat vennénk hanem kicsit felfrissiteném. Akár magánban is megirhatod ha gondolod.

Előre is nagyon szépen köszönömKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?