Új privát üzeneted érkezett!

Apával ma vagyunk 1 évesek :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kata :D Tök jó amiket írtál a kocsiról, köszi! Na arra elfelejtettem figyelni hogy elég széles legyen, mégse újszülöttet akarok beletenni. Nekem leginkább az első tetszik, de az a leghúzósabb árú.

Na megyünk a piacra vásárolni mielőtt jön a szar idő.

Gizus :D Mesélj máááá az esküvőről, milyen volt a nagy nap? Meddig vagytok itthon? Vagy most már végleg? Hol fogsz szülni? Írt elég utrot a doki?
fenci
 
 


Fenci: utrot 3 dobozzal kaptam, azt mondta 3 hétig kell napi 3x1. Itthon vagyok most, a 12 heti uh-ig terveztem, hogy maradok, most addig amig a doki el nem enged. szülni itthon tervezek,a SOTE I-en, a tesóm dokijánál, hozzá járok, csak most szabin van :(

Esküvő: kicsit káoszosan indult, ránk szerveztek még 1 szertartást, az énekes csaj lebetegedett, a fodrász nem tudott jönni, mindez az előtte lévő 2 napban derült ki. De szerencsére sikerült elrendezni :) a bevonulózenével is volt 1 kis gond, mert amit letöltöttem nem lehetett cd-re irni, pedig fizetős oldal volt. egész éjjel szenvedtünk vele, végül a páromnak sikerült :) ő maradt Bp-n, én a tesómnál voltam Zeg-en. Szombaton átmentünk Szelestére, persze késve értünk oda :) gyors kaja, öltözés aztán fotózás. Közben jött a vőfély, hogy nem játsza le a cd-t a helyi cd-lejátszó. Apjuk elviharzott és a haverokkal hekkelt, engem fotóztak tovább. :)
utána már minden simán ment, nagyon szép idő volt, jól sikerült minden, a vőfély és a zenekar választása is jónak bizonyult, az anyakönyvvezető pedig majdnem megríkatott minket a fogadalom szövegével :) etteünk, ittunk, m,ulattunk. Minden szuper volt, az a torta egyszerűen isteni volt :)
én hajnali 3kor kidőltem, Apa még birta 1 darabig :)

megpróbálok betenni pár képet is

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 

 
 

Kép

Kép

Kép

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kata!

Valszeg a lányokkal van alapból ennyi nyűg! :P Fiamat is altattam vagy 6 hónapig, oszt levált, se cumi nem kellett neki sem anya! A régi szép idők! 8) Próbálj határozott lenni, tartsd magad a "nem cicizünk állandóanhoz", ennél rosszabb szinte nincs is, mikor óránként rácuppan, oszt eszik egy kicsit, szinte soha nem lakik jól, csak szopizgat és rövid időn belül megéhezik! Ha lesz következő, nem lesz ennyire igényszerinti szopi, ez nem normális! Szerencsére a hozzátáplálás megmentett egy idegösszeomlástól! :lol:

Fenci!

Nálunk sincs cumi. Egyszer próbáltuk, nem jött be. De valahogy alapból cumigyülölő ez a gyerek, mert a cumisüveg sem kell neki! Bár talán jobb is, már azt is emgette volna! :lol: Én nem vagyok jó babakocsiban, nekem az tetszik általában ami jól néz ki, nem nézem soha, hogy mennyire praktikus stb. :oops: Még jó, hogy van egy uram! 8)

Gizi!

Szépek vagytok! :wink: A ruhád is szép, mindkettő! Apjukodnak meg mekkora haja van! :shock: Lesz ám a trónörökösnek mit fésülgetni! :lol: De irigy, mert nálunk Dóra törpehajú! :lol: Boldog évfordulót! :wink:

Dike!

Nem baj, tegnap felment, akkor biztos megrepedt. Az meg mindegy mennyit mutat! Továbbra is++++++++++++++++

Ja igen Fenci, ilyenkor még fent van. Fél kettőkór elaludt, ötkor kelt, 6-kor visszaaludt, nemrég kelt. Nincs rendszer, evvan! :? Viszont tanultam az egy hónapos nem alvásból, akkor alszok mikor Dóra. Elrendezem a nagyot, rá már nem kell vigyázni, éli a kamaszok mindennapjait, így kibírható! :wink:

Közben beugrott, azért van csak hintás kép, mert akkor nincs kézben! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Fenci,
nekünk 5éve a középső kocsink van. Volt 3db is:) Egyet teljesen elhasználtunk, volt pót a távoli nagyszülőkhöz. Most már csak egy van... :lol: Addig mindig tesókocsiztunk míg az aktuális kicsi nem tudott ülni, hogy felálljon mögé a nagyobb testvér.
Mivel tesófellépős ezért kellett kifejezetten ez a fajta, de újszülöttet is bevállalnék vele annyira szerettem.
Kényelmes, viszonylag kicsi, könnyű, strapabíró, alhat is benne a gyerek. Én gyalogos vagyok, minden nap egyedül cipelem a gyerekeket, csak a legjobbakat tudom mondani róla!!!!!!!!!!!!!!

Sleepin,
észre sem veszed és már hancúroznak a szőnyegen :lol:
Ráérsz betojni, nem az eleje a veszélyes. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Amica, na, ez nem vicces! :) :lol:

Fencikém, szerintem mind3 szuper, tényleg legyen szélesebb, cuccal is beférjen Márk, nem is tudom, mi fontos még... esernyőkocsit könnyebb választani... :)

Kata, szegénykém, akkor gondolom volt riadalom, mikor lepottyan a szegélyről D. :( Bendét abszolút nem érdekli a moci. Inkább tologatja, mintsem ráülne és hajtaná. :)
Ma is sokat mentünk gyalog. Hol babakocsban, hol gyalog mentünk. Ügyibaba volt. :) Ha rászóltam jött vissza a járdára. Persze csak a nem forgalmas részeken tudunk gyakorolni, a forgalamsabbakon inkább becsüccsentem, nehogy baj történjen, az ördög sosem alszik...

Gröni, én szívesen jelentkeztem volna, de szerintem jobban jársz, ha nem veszel olyat... Főleg, hogy Dóra is jó súlyban van! :wink: Hinta-duda: Valamin koptatni kell a fogait, na! :)

Gizi, nagyon csinik voltatok! :) Hát, tényleg nem volt egyszerű az esküvő eleje, de a lényeg, hogy ügyesen megoldottátok! :) Boldog 1. évfordulót! :) Megnyugodtál méhszájügyileg?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Haga, ünneplés hogy sikerült???

Kép
Kép
sleepin
 
 


olllllléééé csináltam egy pozitív tesztet! :lol: :lol: :lol: :lol:
végre látok ilyet is. persze tudjátok, csak az inyekció miatt, de tök kiváncsi voltam! :lol:

KépKép
dike
 
 


lányok nagyon drukkoljatok h sikerüljön a 3.inszemre legalább a baba, ugyanis a párom és szülei nagyon azt akarják h legyen esküvő előtte. :( annyit lealkudtam, h 3 inszemet megcsinálunk lés ha addig nem jön össze akkor jövő nyáron megtartanánk az esküvőt.persze ahhoz még el kéne jegyeznie. :twisted: kiváncsi leszek h most mi lesz ebből.csak hirtelen ötlet vagy passz, de ezt az előbb beszéltük meg.azzal inditott h az anyukája nagyon szeretné h... :? bár párom szerint nem befolyásolja az anyja mert ő amugy is igy szerette volna(h addig ne is jöjjön baba még nem házasodunk össze) ja és attól még nem védekeznénk...ha jön jön, nem nem.esküvő után meg folytatnánk inszemmel... :?
én nagyon szeretném a babát, nagyon rossz lesz ha fel kell adnom ennyi idő után.de azért örülnék ha jövőre lenne esküvönk.

KépKép
dike
 
 


dike, egy is elég lesz, én drukkolok ++++++++++++++++++

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Fenci!
Ügyes vagy a szopival! :wink: :wink:
Nekem is 6 kiló maradt rajtam,csak nekem inkább hason. Azóta már 2 lement, még 3-at jó lenne leadni! :? :?

[quote]s írta:uzy
annyira szép szeme van Vininek, és az orra nagggyon cuki

Köszi Kata!!! :lol: 8) Anyja fia... :oops: :oops:

Gizi!
Jók az esküvöi fotók!! :D

Fenci!
Még nincs kocsitok,vagy másikat is akarsz??

Gröni!
Lehet most van Dórinál a szeparációs félelem,hogy állandóan rajtad csüng!! :P

Littikéröl, Babáról nem tudt valaki valamit????
Zsu, Mofly,Ditke???? :roll: :roll: :roll:
susy75
 
 


Szép jó reggelt!

Hát én nem tudok aludni... :roll:

Tegnap nem voltam, mert sok minden volt...
Reggel éhgyomri vv vagy 4 kémcső, aztán cukros lötty, két óra múlva még egy kémcső.Hazajöttem, főztem.Délre itthon volt párom is mert bár bement az egyetemre, más nem volt ott, így eljött egy idő után.Együtt ebédeltünk anyósommal (a héten minden nap vele ettem, mert ő boltozott és mondtam nek, hogy egyszerűbb nálunk tartania az ebédszünetet mint elcsászkálni vhova).

Utána párommal olyat veszekedtünk mert persze megint fáradt volt, kiadkadt, utálta, hogy majd még mennie kell boltoznia, semmi sem tetszett neki, szte mindenhol kupi van, bezzeg ha neki lenne ideje... :roll: Hallgattam egy ideig, próbáltam reagálni a "vádjaira", mondani neki, hogy mi mindent csinálok egész nap és ő meg csak a pár apró hiányosságot látja, de meg nem dicsér semmiért...meg hogy az én napjaim sem semmittevéssel teltek a héten mert majd minden nap nyitottam a boltban mert az anyyja folyton késett (tegnap is vv előtt párommal ott voltunk fél órát mert neki elhúzódott a vásárlás a helyi nagykerben), aztán tanítgattam is a héten, néha 10.30-tól lent voltam a boltban mert anyósom intézkedni volt vagy épp főztem, du mindig aludtam szűk két órát, aztán pattantam a boltba...aztán ha fel is jöttem ahogy a párom váltott, estefelé lementem, hogy azért mi is legyünk együtt, mert zárás után mikor hazajött már csak a tv-re vagy számítógépre volt ereje.Miután nem értett meg szépszóra, jól kiakadtam, elkezdtem üvöltözni, közben eleredtek a könnyeim és püföltem a hintaszéket amiben épp ültem :twisted: :roll: :oops: ...mert épp azzal jött, hogy nem kellett volna boltoznom, minek mentem le balbla én meg üvöltöttem neki, hogy mert kell a pénz, mert ő mindig akar venni vmi szart és nincs és nem is lesz pénzünk!!!...aztán eltartott egy kis ideig míg lehiggadtunk, biztos jól felidegesítettem magam mert amikor kifújtam az orrom , egy picurit véres volt :oops: ...vettem is be 2 magnéziumot és ledőltem.Aztán még bent beszéltünk a hálóban, ő bocsánatot kért...meg mondta, hogy akkor most pakolászik kicsit, aztán majd lemegy boltozni.Én meghallgattam manó szívhangját és elaludtam nagy nehezen.Ő pakolászott, aztán amikor felkeltem 4-kor, ő volt bealudva a nappaliban a kanapén.Végül felkelt, dumcsiztunk még, ettünk dinnyét és lement 5-kor dolgozni.Na utána én takarítottam a lakásban, most minden csilli-villi, csak még sok könyvünk és papírunk van kicsit szanaszét amit szortírozni kéne és elpakolni.Aztán fél 8kor lementem hozzá és végül együtt zártunk.
Este együtt kis vacsi, tv-zés, apát megrúgdostattam Alexandrával és 11 körül szunya.
Szóval nem volt kedvem nagyon írni...
Remélem hamarosan talál másik kedvére való munkát és jobb lesz a helyzet, meg persze most ez az egyetemi gyakorlat sem hiányzott... :)
Annyit sikerült elérnie páromnak, hogy a hétvégén nem dolgozik, beállítják a tesóját...ma sokáig alszik (én tanítok 8tól hisz úgyse tudok aludni), du vagy este talán elmegyünk valahová mert ő is mondta, hogy szerintem neki nem rossz, hogy nem ér rá elvinni sehova, se kirándulne se semmi....Holnap de azt csinál amit akar, de du a tesóm szülinapját ünnepeljük a kertbe anyuéknál.

Haga
Nagyon örülök, hogy picurival minden rendben van. :D

Kisgizi
Nagyon jók az esküvős fotók!Nagyon édi bébijeitek lesznek a fotók alapján. :D

Fenci
A kocsik mind szépek.Én valószínűleg kapok majd használtat mindenből, úgyhogy engem nem fog izgatni, hogy szép-e...(de azért nem lesznek csúnyák :D ), ajándék lónak ne nézd a fogát alapon. :wink:

Gröni
Jók Dóráról azok a hintás képek.A kis éhenkórász. :wink: :lol:

Kata
Felpróbáltam a nacit, hát szerntem kell még vagy 2 hónap, hogy belenőjek...de az még belefér. :wink: Majd csekkolom időnként.
Én is imádok fotózni!Majd mutizzál mindig sok sok képet! :D

Pusszancs mindenkinek és jó hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


dike
na, akkor egy ilyen + tesztet e10 nap mulva is kérünk, most gyakoroltál rá :)
mi az hogy a párod és SZÜLEI akarnak esküvőt? :evil: sztem neked és a párodnak kellene akarni. wazz... azért vagyok mérges, mert nálunk is ez volt, anyós a föld alá süllyedt szégyenében, hogy a fiacskája ÚGY vesz el engem. Aztán mi köze hozzá? a fia felnött, független ember, nem az anyja nyakára viszi az unokáját, minek kellett beleszólni??? Szóval ha te nem akarsz esküvőt, vagy később akarod, nehogy már az anyós szervezzen helyetted!!! akkor legyen esk, amikor te is akarod

gizi
jaj de szépek voltatok. nem émelyegtél a sok fini kaja láttán? meg a virágoktol?

krisz
jaj ez a boltozás kezd nyüg lenni, de hát ebböl gyün a pénz...
Vendég
 


Hali!

tegnap csajos napunk volt, barinőmmel meg Lillával császkáltunk egész nap.tökre élkvezte, détáltunk a friss levegőn(persze jól bebugyoláltam)(a doki nem noooormális, azt mondja ne vigyem ki e levegőre :shock: :twisted: ),plázáztunk, vettém fürdőrucit naralásra+kigyóbőrmintás tatyót+farmer halászgatyát magamnak :D meg ettünk egy jót :wink:

úgyhogy tegnap este csak felületesen olvatsam vissza :oops:

Gizi!
nagyon jók az esküvős képek!szépek voltatok(vagytok) :D
pihizzél, ne nyúlkálj méhszájat nézegetni(rajtam kivül mindenki nézegeti?) :lol: :roll:

Haga!
nagyon örülök h monden okés a babóval!!!!!!B mondjon le :twisted: voltatok Tropicariumban?

Dike!
hát, nem semmi anyós!majd ha te akarod akkor legyen esküvő :shock: 8)
babaragacsok++++++++++++++++ :D

hű, többre nem emléxem :oops:

Gröni!
nagyon aranyos Dóra :lol:

Mami!
a te napjaid is jók lehetnek!kúsznak-szaladgálnak! :lol: klassz lehet az evészet!nem főzelékes a plafon? 8)

Többieknek is pusz :P
Vendég
 


Sziasztok!


Gizi :)

Szépek voltatok a lagzin :wink: és ahogy indult, olyan jól végződött :wink:
Méhszájat nem tapogatni!!! :!:


Fenci :)

Ügyesek vagytok :wink: Szokj hozzá, hogy az evések nem csak evésből állnak, hanem dumálásból és nézelődésből :wink:
Jók a babakocsik, én esernyősből azt szeretem, aminek elől nincs karfája. Emiatt adtam el az előzőt. Alig tudtam Albertet beletenni.
Ha lehajtható a tálca, akkor nincs gondunk. Most olyanunk van, aminek se karfa, se tálca és A. egyedül beleül :P Mostmeg beforgattam az üdülési csekkem egy másikba, lehet hogy azt tartjuk meg...


Gröni :)

Milyen nagylány már Dóra :wink: Hogy marad el a hintában? Valami tanács jó lenne, mert Albert nem szeret hintázni :?
A dudát püföli, harapdálja, de amúgy nem szeret benne ülni.


Sleepin :)

Ünneplés nem igazán volt... Odaadtam a tortát, puszipuszi, felvágtuk, ettünk majd aludtunk.
Bendus nyüszi még?


Dike :)

Mást nem tudok, csak továbbra is ++++++++++++++++++++


Vicuska :)

Jó lehetett a csajos nap, néha kell olyan is :wink:
Miért mondta a doki, hogy ne vidd ki Lillát a levegőre??? Még betegen is ajánlatos a friss levegő :wink:
Igen, voltunk a Tropiban, de A. nagyon nyűgös volt, 50 percet aludt előtte, tökre összekuszálódott a napja.


Krisz :)

Sajnálom a veszekedést. Egy idő után úgy látszik mindenhol borul a bili :? Próbálj nyugodt lenni azért.
Én még a mai napig házsártoskodom néha apával, de nem olyan vészes :oops:
Tegnap nálunk is a pénz miatt borult ki a cucc. Egyheti munkanélküli segélyt kapott, amiből a rezsit nem tudjuk kifizetni. Az én gyedem már sehol, nemtom milesz :? Na, és ebből kerekedett ki a vita :? :twisted:

Milyen volt a cukros lötyi? Megvan már az eredmény?
Olvastam, hogy hallgatod manó szívhangját. Biztos szupi lehet, megnyugtató.



Akik már átmentek ilyenen, várom a tippeket :wink:

Albert napok óta üvölt, ha nem az van, amit az ő kis buksija kitalál. Ha séta közben nem szállhat ki a babakocsiból mint akit nyúznak olyan hangja van. Ha itthon nem mgyünk le a lakásból, üvölt. Vagy bármi nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor iszonyatos :)
Egyszerűen kezelhetetlen. A figyelmét mással nem lehet már elterelni, ha magáa hagyjuk dühöngeni az sem jó :twisted: Semmi nem jó, már néha a plafonon vagyok. Hogy lehet egy ekkorka kis emberke ilyen veszett akaratos :twisted: Anyukám megnyugtatott, hogy ez még csak a kezdet :twisted:


Este apával az előzőleg kiválaszott 25 névből szortíroztunk. Már csak 5 maradt :wink: Hú, nem lesz egyszerű. Aki tudja a vezetéknevünket, sejti, hogy nem könnyű választani :roll:


Most megyek, lassan kelnek a fiúk ebédelni...

Még annyit, képzeljétek, ma lementünk A. homokozójához. A héten először, mert eddig esett az eső. Nagyon rövid ideig volt bent, és miután kiszállt belőle, ment pár métert a kertben, és észrevettem, hogy tele van nagy vörös foltokkal, pöttyökkel. Átnéztem alaposan a homokozót, és tele van apró fekete hangyával, szárnyas hangyával, és vörös hangyával :twisted: Jól összecsípték szegényemet, kapott is fenistil cseppet... Hogy a manóba költöztek be a homokozóba ezek a szörnyek? És hogy a manóba fogjuk őket kilakoltatni???
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :twisted:
Vendég
 


haga
hogyhogy nincsen gxeded? ha mg is szünt a szülés után a melohely, passziv jogon akkor is jár - ha elötte 180 napot dolgoztál
Vendég
 


Fenci!
nekem a felső teccik bbakocsiból
de én szőke vagyok, és színre megyek :lol:
nekünk nagyon gagyi kocsink van, a tesóméktól örököltük. :roll:
lehet veszek majd jobbat, ha már nem kell a mózes, ha apa beleegyezik anyagilag 8) :shock:
nálunk is elterelődik a figyelem szopikor, magyaráz összevissza :D

Haga!
szegéyn kissrác, nem tudom mit tehetnl oda a hangyáknak, h utána ő is belemehessen :shock: sajnálom h ilyen hisztis. :roll:

Krisz!
mi is sokat veszekszünk hülyeségeken(2 kos...)szerinte én nem csinálok semmit itthon(ja, csak főzök-mosok-takaritok,rendezem az ezer állatot, locsolom a gazait+mellékesen nevelem a lányát :shock: )
Vendég
 


nézegeti a fene a méhszáját, csak az utrot dugtam :( bazt irta a papir, hogy mélyre. azóta nem dugom olyan mélyre :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!

Ma már nyugalom van...no para...hisz kibékültünk tegnap. :D
Ma annyit aludtam, visszadőltem még 11-től 1-ig, aztán 4-fél6ig.
Csak a forma 1-en voltam fenn. :)

Haga
Cukros löttyöt fél citrommal nyomtam, de így is full cukor volt...megittam amilyen gyorsan csak tudtam.Vércsoport miatt ellenanyagot is néztek, az eredmény a védőnőnek megy, azt mondták egy hét.
Hangyák? :shock: Kell vmi írtószer, de inkáb homokcsere ha nem nagy a homokozó...és aztán körülötte írtani valahogy. :?

Dike
Sok sikert a további pozitív tesztekhez is!!!+++Én végigteszteltem a lombikokat, ugye először halványodik és aztán majd erősödnie kellene...nekem sajna sosem erősödött..de így jobban rávoltam készülve a végén a nega hírre.De remélem neked pozitív lesz 10 nap múlva is! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Haga!

Hu basszus, szegény kissrác! Van valami hangyacsapda vagy mi, nem tom kültéren működik-e, nekünk idebent egyszer már bejött! A lényegét nem tom, hogy most a meglévőket csalja oda vagy az újakat, rég volt! De ha műkszik szabadtéren az a legbiztosabb, mert így nem lesz szennyezett a homok! Ez a k@va pénz! :evil: Annyira együttérzek veled, hisz szinte ugyanebben a cipőben jártunk! Hinta, a jófene se tudja, így sikerült, lehet holnap már nem fog neki tetszeni, szeszélyes egy nőszemély! 8) Albertnek is most kéne jó fiúnak lennie, ejnye! Nem biztos ám, hogy rosszabb lesz! Szerintem egyszer túl lesznek rajta és kész, befejezték! Fiamnál két évesen volt ami most Dóránál van, sehova nem mehettem, gyakorlatilag azt csináltam, mint Kata, wc-re is vittem, csak a wc-pumpa nem került az alsófertájamba, mint neki! :lol: Azért az jobb volt, lehetett vele beszélni, na de el is mondott pár dolgot ami a mellékhelyiségben történt! :lol:

Vicuska!

Mikor és hova mentek nyaralni? Lilla jobban van már?

Krisz!

Ezek a hormonok, na meg anyós stb. Drukk a jó cukorhoz és a nega ellenanyaghoz! Most olvastam valahol, hogy milyen ritka ha ellenanyagot termel a szervezet, én meg emiatt is a végéig rágtam a körmöm! Na, de szerencsére mindkét gyerek pozitív! Főleg Dóra miatt jó, neki majd nem jár plusz szuri, meg idegeskedni való ha jön az unokám! :shock: 8) Ja, és sz@rd le a házimunkát, csak magatokkal törödj! Párodnak meg irgum-burgum, mert ilyeneket mond!

Vicuska!

A tiednek is egy nesze tasli! :P

Susy!

Én is ezt tartom valószínűnek! Vini nem produkál ilyneket? Jó lenne, ha más is járna hasonló cipőben, ne csak én szenvedjek máááááá'! :P


Dike!

Nem értem "anyósodat"! :? Én annak drukkolok, hogy a mostani sikerüljön! Ne is gondolj harmadikra!

Sleepin!

Köszi, hogy szóltál, aranyos vagy! Gagyi nem kell, ha olcsó akkor sem!

Gizi!

Valamivel megbántottalak? :roll:

Gyugyi :!: :!: :!: :?:

Kép

Kép
gröni
 
 


Kata :)

Van gyedem, azaz kapom. Azt, hogy már sehol a gyedem úgy értettem, hogy elköltöttük :oops: 40ezret nem nehéz... :?
Írtam pü-t, tessék válaszolni :wink:


Krisz :)

Hiába cserélnénk homokot, a hangyák megtalálják... Ott van a kertben, máshova nem tudjuk áttelepíteni. Néztem természetes hangyaelzavarókat, majd kipróbáljuk.
Úgy irigyellek, hogy ennyit tudsz aludni :wink: Én még éjjel sem tudok, hiába vagyok álmos :? Ma is hajnali 5ig csak forogtam, tévéztem, és reggel fél 9kor már Albert kopogott a szobaajtón, és hozta a reggeli túró rudimat :lol: Napközben eleve nem tudok aludni :?
Használd ki a pihire az időt, amíg megteheted :wink:
Holnapra jó szülinapozást :)
Vendég
 


Gröni, dehogy is, miért? bizti én fogalmaztam rosszul, ne haragudj :cry: :cry:
köszi a tanácsokat, infot, sokat jelentett :)

Haga: ha nem akarsz vegyszert akkor ha jól tudom az ecet nagyon hatásos :)

használt már vki betadine hüvelykúpot? a doki azt mondta dugjam 7 napig ezt is ha már nem barnázok, de félek, hogy tőbbet árt mint használ. nekem túl erősnek tűnik, kinyírja még a jó bacikat is :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi!

Nem írtál semmit, nyugi....épp ez az! :P Nos, a Beatdine tök jó, ha valami fetőzésed van (nekem ettől nem repedt most a burok, valszeg) de nem a 12. hét elött! Utána kéne valami kence is (asszem Pimafucort jó rá :roll: ), mert ha kifolyik a kúp és a cucc, kint fertőzödsz, mjad újra visszajut! Ha ezt nem írta fel a doki, vény nélkül kapható és nyugodtan használhatod, nincs ellenjavallat.

Kép

Kép
gröni
 
 


Gizi, jó a vonalzód! :)

Haga, mi sütőporral írtjuk a hangyákat, nem tudom, ha beszórod a homokozóba, hat-e, mi "csak" a lukakat szoktuk agyonszórni vele... Próbáld körbeszórni a homokozót, hátha... Sosem hallottam még ilyet... Szegény Albert, remélem nem viszket Neki nagyon. :(
Hiszti... hehe, jó lenne, ha tudnám. :)
Bende sem szereti a hintát...
Már nem vészes a nyűgösség, de van...

Krisz, sajnálom a veszekedést. :(

Vicus, már miért ne vihetnéd ki Lillát??? :roll: :shock

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja, meg a másik. Nem is tom mi a neve annak a hüvelytablettának, ami visszaállítja a flórát, az kéne még, mert a Betadine nagyon erős és kiírtja azt. Én már nem is tom, hogy egyszerre használtam-e két kúpot vagy a kúpkúra után. Nem akarok hülyeséget írni de asszem Pevaril G, de lehet, hogy Gino Pevaril a tabletta neve! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni köszi :D :D :D :D azért nem irok most nagyon, mert Apa itthon van 7végére :)

ettől félek én is, hogy az most aztán kigyilkol mindent, utána meg győzőm helyreállítani és esetleg tőbbet ártok mint használok, meg hát az utrot is dugom 3x1-et. 3 kúpot már nem is tudnék egyszerre dugni :(

már nagyon kivagyok attól, hogy mit csináljak, mikor ártok kevésbé. féltem a babót, de vakon sem bízok a dokikban :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gröni: volt is vmi tüneted amikor felírták?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok csajszik!

Elolvastam a mai termést, de már el is álmosodtam, holnap reagálok.

Pussz mindenkinek és jóccakát!
fenci
 
 


Gizi!

Folyásom volt, amit én normálisnak gondoltam, de a doki szerint nem az volt. Valszeg a színéből, állagából itélte meg. Semmi más tünetem nem volt! Én a helyedben mindenképp megvárnám a 12. hetet. Biztos volt oka a dokinak, hogy felírja. Egyébként ez az egy kúp van amit babásan lehet használni és ami minden oda-és nem odavaló dolgot kiírt! Ezért kell utána a hüvelytabletta, ami 6 nap alatt visszaállít mindent és olyan leszel, mint új korodbban! :wink:

Jóccakát Fenci! :wink:

Nálunk apás nap van, így új vonalzó után nézek!

Kép

Kép
gröni
 
 


haga válaszoltam a pü-re

fahéj is jo hangyák ellen, ugy tudom

vicus
kedvencem pasiktól: akkor te gyesen vagy, nem csinálsz semmit?
ja, nem igazán :twisted: apa egyszer bezsólt, hogy ha ugyanmár egész nap itthon vagyok, miért nem tudok neki inget vasalni. Na, másnap nem voltam itthon egész nap - pusztán pedagógiai célzattal. Estére hulla volt. Na mondom, vasalnál inget :lol: kárörvendően vigyorogtam, a szenyó mindenemet :lol:
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Na, itthon vagyunk! :D Még mindig sz@r hazajönni a Balcsiról, de a saját ágyam este elfeledtette minden bánatom!!! :wink: :D
Tegnap csak gyorsan átfutottam az irományokat, aztán még este elmentünk kártyázni a haverokhoz. Kókadt vagyok rendesen, kell 2-3 nap, míg helyrerázódunk.... De jó volt........

Minnyá kicsinyítek pár képet!!!

KépKép
zapáné
 
 


Szóval:

A lakosztályunk! :lol:
Kép
Éjszakai pillanatkép
Kép
Három lakótársam :lol: :lol:
Kép
A Balaton és a kiscsapat
Kép
Gábor
Kép
Csajok
Kép
Röpi
Kép
Parton
Kép
Kép
Megéheztünk
Kép
Kép
Húúú, ez meleg!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


zapáné! irigy irigy!nagyon jó képek!

húúú mi nagyon összevesztünk tegnap az esküvő témán...de ma még oké minden, de most megyünk anyósékhoz. :)

én mindig 6 55 kor mérek hőt, detagnap egész nap dorogon voltunk házavató bulin, és éjjel fél 3kor aludtunk el(már itthon) és megmértem a hőm szokásos időben és 36.7 lett csak, vagy 36.6 mert most meg már nem emlékszem.(milyen hüle vok).lehet ez a kevesebb alvástól, vagy akár beágyazódásos leesés is lehet??ma vok ha az inszem napját nem számolom bele akkor a 5.dpon(még csak!!!!! :twisted: )lassan megy az idő. holnapi hőre kivi leszek!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm nagyon jönni!
Hamar átolvastam mit írtatok!

Dike!

drukkok mennek ezerrel. :D

Krisz! Vicus!

Akkor én is beállok a sorba veszekedés terén.Nálunk is mindig ilyen semmiségekből van a vita.

Gizi!

Jók a képek.Nagyon szép menyasszony voltál,csak úgy ragyogsz a képeken. :)


Nekem ma megint megjött,de most nem parázok rajta annyira.
Bizok a teában,és az ágyban.Remélem pár hónapon bellül meg lesz az eredménye. :lol:
Vendég
 


Gröni: rákérdezek majd a helyreállító kúpra, mert ilyet nem mondott de szerintem is kellene. mert ha jól emlékszem 1x már kaptam betadine kúpot és csak rosszabb lett tőle :(

meg sem vizsgált, úgy irta fel.
és az nekem nem logikus, hogy most dugjam 1 hétig, de utána még 2 hétig dugom az utrot, és ha most kigyilkolok mindent, akkor a sok utrodugdosőástól leszek beteg.

Lili: köszi

Gyugyi: üdv itthon, szuper blehetett, jó időtök volt :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


lányok! annyira szurkál a bal oldalam,mind amikor peteérésem van.lehetséges az h most van?már mint h a bal oldalon meg most érett meg a tüsző,és azért fáj??ez lehetséges?

KépKép
dike
 
 


Kata :)

Nem kaptam pü-t :(
Lécci írj a számlával kapcsolatban


Dike :)

Nem tudom miért szúrkálhat, de léccilécci ne görcsölj annyira!!! Ne méregesd a hődet, ne figyeld annyira a tested jelzéseit! Lazíts!!! Tudom könnyű mondani, de a tudatalatti nagyon befolyásolja a teherbeesést!
Én továbbra is csak drukkolni tudok++++++++++++++++++


Zapáné :)

Mielőbbi helyrerázkódást a nyaralásból :wink:
Merre jártatok? Déli part, ugye?
Vendég
 


haga! köszi a drukkot!
hidd el kérlek(meg mindenki,aki úgy érzi) h nem görcsölök,csak lehet úgy tűnik az írásaimból.de hát mit is mást írhatnék a babanetre??mint azt amit érzek,történik velem?!!amugy meg teljesen máson jár az eszem..házvásárlás :)olyan boldog vagyok h húúha..!nem ám megsértődsz,nem rossz hangnemben írtam! :D :D

KépKép
dike
 
 


Gyugyi!

Én is irigy, irigy..... Jók a képek, csak kicsik vagytok és szégyenlősek! :P Ki van a két pasi alatt? :P

Dike!

Tényleg ne mérd, biztos megrepedt, főleg, hogy kaptál tüszőrepit! Vicuska tudna mesélni a magas hőről! Ő volt a mi jégkirálynőnk! :P Hogy miért szúrkál? Hát, mert babás vagy! :wink:

Szia Lili!

Én is beállok a veszekedősök sorába! :twisted: Front van? :shock: Apjukkal nem beszélek röpke 4 órája. Úgy is én bírom tovább! 8)

Gizi!

Hát nem tom.... Így lehet nem kéne használni, hisz nincs semmi alapja! Nem akarsz másik dokihoz menni? Nekem nem tűnik valami alaposnak!

Kép

Kép
gröni
 
 


Asszem nálunk meg van a nem alvás forrása. Reggelre kibújt egy fogunk. A feneke viszont írtó csúnya! :( Nem tom mi lehet, tegnap mégcsak egy pattanásnyi pirosság volt rajt, mára már nagy foltban! Remélem a fogzástól van és nincs semmi baja sem! Holnap felvásárolom a patikát! Tegnap már együtt sírtam vele, annyira sírt! :( Miután elaludt kimentem, lefeküdtem a napozóágyba, néztem a csillagokat és elszívtam egy cigit! Rég éreztem már ilyen jól magam! 8) Márcsak a pezsi hiányzott, de pija meg nincs itthon csak alkoholmentes sör! :twisted: Na, meglátom mi lesz ma, ha sír, kap gyogyit! Basszus, hogy ez eszembe sem jutott tegnap!

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Mosok ezerrel.....

Dike :)
Drukkok mennek! Kép

Haga :)
Olvastam, milyen izgalmakon mentetek keresztül! Örülök, hogy minden oké! :)

Gröni :)
Ejtőztél egyet? :D Az a pezsi kellett volna még... :wink:
A két pasi alatt a harmadik pasi préselődik! :lol:

KépKép
zapáné
 
 


haga megint ment pü
grat a félidőhöz!!!

gyugyi
klassz nyaralás, jó idő, jó társaság, piás dobozok :lol: tiszta uttörőtábor fíling
kölkök rosszak voltak, remélem :lol:

gröni
fogzástól lehet, h kicsipi a kaki a börét, hallottam ilyet. sztem sima patikai popsikrém elég rá, de majd meglátod, mit kapsz. Szegény Dori, igy megviseli a fogacska :(

dike
na dobjad azt a ház- képet!!! mostani városodban lesz?
Vendég
 


good morning csajok!

Gyugyika!

otthon édes otthon :)

jóó pihenést a további szünidőre..meddig tart nektek?

Dike!

a szurkálás lehet a megrepedt tüszitől is, amilyen lüke vagyok nem emlékszem, de ha több tüszid volt mint szokott lenni akko simán feszithet utólag is nyugaaaaallloooommm :lol: szurkolok!

Kata!

na milyen a nunissal? :wink: elöntött már az anyai érzés? bár nemtom sokadik babáénál hogy van, én az elején egyfolytában vártam miko önt el, mig rá nem jöttem hogy ez a hihetlen dolgo amit érzek irántuk ez má az :wink:

Haga!

nagyon örülök a jó eredménynek éljeeeeennnnnnnnnnnnnnnn :wink: :lol:

aki nem erre az oldalra irt az meg magára vessen nem emlékezhetek mindenre :lol: :wink: ...hjA beugrott Krisz nagyon csini mami vagy :wink: :lol:

kis lurkoim holnap nyolchónaposak aztakuvaderohanazidő :shock:

tegnap fent votunk apósék kertjében vot nagy pancsi, majd du teszek képeet de aaz a másik gépen van, hogy a fene ebbe a gépiesitett világba :x nem tudom meséltem e már flórababa részéről tele vagyunk fogacskákkal, ma reggeére megérkezett az ötödik is ( Grönike! nekünk is piros popsival és sok sirással jár, mi a Dentinoxot használjuk, naponta amax kétszer azoonal hat, popira meg sudocream csakis)
Danikámnak kettő van alul de ezzel is többet szenvedett, mint flóra az öttel, hát hiába mégiscsak férfiiiiii :lol: Dani jelentem megtanult leülni állásból, bár ülni még nem tud akko utána megy is hasra, de keveset van a járókában, mert ott egész nap csak állna az meg nem jó szerintem, ugyhogy kint randalirozik a lakásban :shock: üldözi az állatokat azok meg rohannak előle....mármit a cicák....a kutyi nem, az imádja, ahogy dani is őt, és ha egy percre nem figyelek akko nyalják egymást százerrrel :twisted: úgyhogy ha ksifiam szabadon van, akkor "szegény" kutyi általában kényszerpihenőn van a kanapén, bár napok kérdése és ott is rátalál a gyerök 8)
Vendég
 


Hello!

Gyugyi!
de jó lehetett nektek!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mami!
kérünk képeket :D hogy rohan az idő :shock: állatkákkal édesek lehetnek!én is napjában többx bemutatom neki őket :wink: most épp a madarakat nézegette, aztopkat szereti, mert csipognak :D

Gizi!
én használtam betadinet de még lombik előtt,babásan Gyno-Pevarilt. :roll:

Gröni!
tök jók az uj vonalzóid :wink:
mér lesz piros a popsija a fogzástól????? :shock:

Dike!
Gröni jól mondja, én voltam a jégkirálynő(vagyok) :lol: babásan is csak 36,7 volta hőm :lol:
szurkapiszka babásan is volt nekem.még szülés előtt is :D
csinálj már egy tesztet, ha nega, akkor kiürült a tüszőrepi és utána ha poz,az már tuti a babától lesz :lol:

hű, nem emléxem mi volt még :oops:

hát, én levegőztetem Lillát, ott alszik jókat :D főleg a szomszédban a kerti partik alatt(már mondtam, h mindennap áttolom hozzájuk csicsikálni :D )

elmentünk utlevelet csináltatni, erre kiderült, h apa is kell, mert nehogy kicsemopésszem egyedül a gyereket az országból :twisted: :roll:

Gröni!
4 órája?tudod, mi 1 hétig is birtuk :lol:
na de mi hülyék vagyunk 8)

Lilla jókedvű, de még mindig van az orrában takony....... :? hogy a p@csába??????a doki le akarja szivni vmi szondával ha nem gyógyul..de igy sose lesz beoltva???? :shock:
Vendég
 


Ja, Horvátba akarunk menni aug.végén,akkor már 3,5 hónapos lesz, lehet, ugye???
Vendég
 


sziasztok,

mi is vagyunk, nyaraltunk a balcsin, aztán próbáltam az itthoni lemaradást behozni...

Haga, örülök, hogy végül minden rendben, nagyon drukkoltam a háttérből!!!!!!!!

Vicuska, mit kell tudni az útlevélről? Pénzbe kerül? Szerintem nyugodtan viheted nyaralni, feltéve hogy bírja az autóutat, gondolom kajcsit viszel neki, vízbe meg nem teszed, akkor meg mi baja lehet? :wink: 8) Mi szept-ben megyünk nyaralni Görögbe!

Gyugyi, szuper lehetett a nyaralás, üdv "itthon"!

Gröni, Dóra nagyon nagylány már és még mindig gyönyörű! Na meddig bírtátok a nemszólást? :lol:

Lmami, édesek lehetnek a kutyival, bár én is frászt kapnék, ahogy nyalják egymást...Jó sok fogatok van már, nekünk még semmi...

Susy, Vinzentnek van már fogacskája? Miket csinál mostanában?

Fenci, örülök, hogy meggyógyultatok! Márk még mindig csodaszép!

Krisz, nagyon csini a pocid! Szépen növögettek Alexandrával! :lol:

Dike, drukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! Már csak 1 hét!!!!!!!!!! A ház jó projekt, legalább eltereli a figyelmedet!

Kata, gyönyörű Ági baba! Még egyszer gratulálok! És nagyon csini vagy!

L. már hetek óta négykézlábazik, és tegnap ezt produkálta:
Kép

Kép
vickybabe
 
 


viki
hű, de ügyes Levi, ebböl lesz a felülés. sztem nyugodtan lehet vinni a bébit nyaralni, ti mivel mentek? éjjel érdemes menni, nemcsak a forgalom miatt, hanem mert éjjel alszik, nem eszik, egyszerübb igy az út. Már akié alszik és nem kér enni, nálunk nem müködött volna D-dal 8) most meg csak B.világosra megyünk aug közepén

vicus
neked is mondom az éjjeli utazást. Enni tüled kap, majd visztek hat halom ruhát, meg pelenkát, bár lehet azt ott kéne venni, h ne legyen annyi cumó.
Van orrszivód? olyan porszivora szerelhető, azzal jol kijön a cucc a nóziból. Nekünk amugy be szokta a dni a doki a nátha mellett is az oltást, azt mondja, az a lényeg, h ne legyen lázas. Bár lehet, h a 2 honaposnál még ovatosabbak. Nem baj, ha csuszik.

mami
látod, Flóra a fogakra gyúr, Dani meg a mozgásra, majd behozzák egymást! fözés még mindig jol megy? édesek lehetnek együtt, kérünk kutyás-cicás meg kétgyerekes képet is, amin léátszik, menniyre szeretik egymást!! :D
anyai érzés mindig van uj gyereknél, néha nyelem a könnyeimet, de hát evvan :P annyira nem érzem másnak, hogy nem ityeg neki semmi, majd ha ovis lesz gondolom és kéri a lányruhákat. olyan fura, hogy igy kész arccal volt a hasamban, ha érted mit mondok, hmert 4d-n azért nem igy látod, mint most. Hogy egy tök kész, kifejlett baba uszkált bennem. :)

dike
ez a szuri-kiürüklés-teszetlö tesz jo ötlet!! melóhelyen mit mondtál végül, miért mész dokihoz?
mi lett az esküvö vitával?

Zsófiékkal mi lehet?
ditke ide is irgyááá!

ticsi, hogy vagytok?
Vendég
 


Kata :)

Az emaileim közé érkezik a "jelentés", hogy új privát üzenetem érkezett, de itt a babaneten meg nincs semmi :( Nem értem, hova tűnnek el a privijeim??? :shock:
Légyszi írj emailt, vagy iwiwen, mert úgy látszik itt nem kapom meg :twisted:
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?