Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi! Nagy-nagy gratula! Kép
Andi
andi28
 
 


SzösziKép
Nagyon csinos vagy, ezzel a nagy pocival!Kép Szeretnék én is így kinézni az ikrekkel majdKép

OrsolyKép
Jó nyaralást és pihit kívánok !

LányokKép
Ma voltam dokinál. Minden rendben van, szépen összetart a varrás.KépKép Legközelebb már a 26. héten kell csak mennem cukorlötty ivásra.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!Kép

Marcsiék jól vannak, Levi egész nap szopizik, nagyon jó fiú, Marcsi nagyon kis vidám, tegnap délben már egyedül zuhanyzott, tud ülni, gátvédelemmel szült, csak belül repedt egy picit hüvelyben egy nagyobb nyomástól, azt felszívódóval varták neki, így varratszedése se lesz. A kórházba menet a kocsiban már ötperces fájásai voltak, kért epidurált, nem volt beöntés, nem volt borotválás, a tolófájások kezdetétől kb. 50 percre született meg Levente, a 7. vagy 8. tolásra. Bent volt vele a férje is, meg volt dúlája is (aki időnként a férjét pátyolgatta, mert rosszul lett). Levit rögtön a hasára tették és szopizott. Egyágyas szobában van, ott van vele Levike, hallottam a telefonba az édes kis hangját, ahogy nyöszörgött. Várhatóan csütörtök reggel mehetnek haza.

Puszi, Edi
edi
 
 

 
 

Szöszi!Kép
Nagyon szép formás a pocid.Kép Én a 34. héten szülten, akkor készültek az ominózus fotók, hááát van egy kis különbség.Kép Te azért még tarts ki pár hétig, többször már ne bontsd le tégláig a gyerekszobát!Kép
Soma már jól van, a lázon kívül nem is látszott rajta, hogy beteg, ugyanolyan ördögfióka volt, mint szokott. Most nem is tudtam őket külön választani, de Sárának nem lett semmi baja.

Cat!Kép
Örülök, hogy jól tart a cérnád.Kép A költözést azért csak fotelból irányítsd, semmi dobozolgatás!!! Most még kíméld a kis fütyiseket, pár év múlva aztán befoghatod őket. Merre felé kerestek lakást?

Orsi!Kép
Kíváncsi vagyok mi lesz csütörtökön. Ha két lány, akkor Cat fiai udvarolhatnak majd a lányaidnak és te leszel a közös anyós, Cat meg a lányaidé.

Mennem kell, pusz, Edi
edi
 
 


Hello! végre idetaláltam, nem tudtam lett ilyen topic a megjött-be meg nem mertem irni magunkról! De jó itt sok isnmeröst látni, most nincs idöm de majd átfutom kivel mi van. Mi jól vagyunk.

puszi. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép

Én is megvagyok, csak velünk is eljátszották az AFP tortúrát, így kicsit kimerültem idegileg. Csütörtökön kaptuk meg az eredményt, hogy 0,7 lett. Rögtön el akartak küldeni korion boholy biopsziára. Persze mondtam, hogy előbb gondolkodni szeretnénk. Kiolvastam a netet Kép, és rengeteg egymástól teljesen eltérő infot találtam, úgyhogy már semmit nem értek. Láttam ebben az archívumban is, hogy Szöszinek meg Zsuzsunak is ennyi volt az AFP eredménye.
Vasárnapra bekönyörögtem magam a Praxisba, ahol mégegyszer végignézték a manót alaposan. Nagyon szép, és a doktornő külön dicsérte, hogy milyen ügyes baba, mert integetett is a kezével.Kép (Na jó, kicsi elfogultak vagyunk.)
Ja és a lényeg, hogy itt is megerősítették, amit a kórházi ultrahangon már mondtak csütörtökön: kisfiú van a pocimban.Kép
Gondolkodtunk a Czeizeléknél végzett quartett teszten is, de az is csak egy arányszámot hoz ki, biztos eredményt nem ad. Humi Kép, olvastam az ezzel kapcsolatos élményedről, hogy ez a teszt teljesen más eredményt adott ki, mint az előző nap levett normál AFP.
Úgyhogy most jól össze vagyok zavarodva, és lett pár rossz napom, de nagyon hiszem, hogy nem lesz semmi baj.

Puszi, Alena
alena
 
 


Jaj, de figyelmetlen vagyok! Marcsi Kép nagy gratula Levikéhez. Jó egészséget az egész családnak.

Puszi, Alena
alena
 
 


EdiKép
Elsősorban Zuglót preferáljuk, ott keresünk lakást, de nyitottak vagyunk mindenre.Kép

EdikeKép ne akarj OrsinakKép rosszat, mert én rettentő rossz anyós leszek.Kép Már előre látom a kritikus pofámat, ha beállítanak a fiúk 1-1 csajjal.

AlenaKép
Szerintem ne idegeskedj ezen az AFP-n többet. Ha az UH-n mindent rendben találtak, akkor tuti nincs semmi baja a lurkónak. Elavult vizsgálat, rengeteg téves eredménnyel.

KarmenKép
Gyere mesélj, hogy van Orsi ? A profilodban a kép szerint nem egy szomorú baba! Nagyon édes!!!Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Gyakorló AnyukákKép
Tanács kellene. Mit érdemes venni ahhoz, ha napközben a gyerekeket a nappaliban akarom tartani, amíg én ott teszek-veszek, és nem a szobájukban. Melyik jobb: fa járóka, ezek a hálós járókák, vagy az EdiéknélKép megismert ketreces megoldás, amibe könnyű bejutni hozzájuk, és később is eljátszogathatnak benne?.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


MarcsiKép
Ezúton is szeretnék gratulálni a kisfiadhoz. Nagyon ügyes voltál! Első babát gátvédelemmel szülni, nem semmi! Ügyes csaj vagy!Kép
Várjuk a fotót Leviről.Kép

AlenaKép
Ne aggódj túl sokat az AFP miatt. Nekünk is pont ennyi lett, a béta HCG pedig 2, ami meg egy kicsit magas és ezért a két érték egymást erősítette. Gondolhatod, teljesen kivoltam, sokat sírtam, ráadásul az ismételt AFP és BHCG ugyanazt az eredményt adta. Elmentünk gyorsan 4D UH-ra, ahol mindent rendben találtak. Rengeteg helyen utánaolvastam ennek az AFP dolognak és azt találtam, hogy ez egy nagyon elavult módszer és leginkább a kismamák ijesztgetésére alkalmas. Ha az uh-on minden rendben volt, ne törődj többet a dologgal. (A 0,7 egyébként határeset, nem annyira alacsony.) Az unokatestvéremnek 0,6 volt és neki is van egy gyönyörű, egészséges kisfia, nekem meg itt van Zsófi, aki egy igen jól sikerült bébi.KépKépKép

CsajokKép
Bocs a hosszú hallgatásért, ígérem ezentúl gyakrabban jövök. Zsófi már néhány lépést egyedül is tud menni, de általában a bal kezét még fogom, ő meg a jobbal mutatja az irányt, hogy merre menjünk. Ha azt a kezét is meg akarom fogni, akkor ütögeti az én kezem és nem hagyja. Nagyon akaratos kis boszorkány lett, kicsit be is rezeltem, hogy fogok vele bírni, főleg, hogy én is olyan vagyok. A férjem csak nevet a markába, hogy két dudás egy csárdában ...Kép

Puszi mindenkinek, most sajna csak ennyi fért az időmbe, mert Zsófi már rángat, mennem kell játszani.

Zsuzsu
zsuzsu
 
 


CatKép
Ezt még gyorsan leírom. Szerintem a legjobb az Ediék féle járóka, bár kicsit húzós az ára, de annál jobbat nem találsz, főleg két rosszcsont fiúnakKép, akikhez nagy nagy gratula.Kép
A második helyen a sima fa járóka áll szerintem. A hálóst én nem ajánlanám, szegény gyereknek alig van benne hely, alig lát ki belőle és állítólag a szemet is rontja.

Zsuzsu
zsuzsu
 
 


ZsuzsuKép
Köszi a választ. Nekem is nagyon tetszett az a "kisállatketrec", megkérdezem az illetékest rólaKépKép

EdiKép
Ti hol vettétek a ketrecet ? Annak van alja, vagy csak plédet kell bele teríteni ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat!Kép
A járóka keretet a Kikában vettük. Ennek nincs alja, helytől függően bármennyi elem összeépíthető belőle. Egy dobozban 4 elem van, ez 20 eFt, nálunk két doboznyi van összeépítve és így is stabilan áll, pedig rángatják ám becsülettel. Húzós az ára, szívtam a fogam rendesen mikor megvettük, de nálunk nagyon bejött. Órákig eljátszanak benne önállóan. A héten Dorisék is megvették, bár még fogalmuk sincs hogy viszik ki Svájcba.
De amíg kicsik voltak a gyerekek, amíg nem tudtak kúszni-mászni, addig nekem csak egy nagy játszószőnyeg volt leterítve a nappaliban a földön, azon heverésztek napközben.
Ha már forgolódnak, akkor kettőjüknek kicsi egy fajáróka, különválasztani meg gondolom te se akarod majd őket.

Edi
edi
 
 


Alena! Nekem 0,6 volt mégsem emiatt lett vizsgálat. Amugy én akartam is mert jobb volt végig nyugodtnak lenni hogy egészséges.

Marcsinak drukkolok!

Meglestem a profilokat, Szöszi iszonyú nagy a hasad! Gondolom Cat neked is Kép

Edi,Zsuzsu nagyon szépek a babák.

nekem a weben van több kép cim a profilban.

Cat! Orsi holnap kap megint szurit, agyhártyagyull. ellen. Aztán 2 hétre rá lesz az 5 hónapos szuri. De elötte nyaralunk, Sopronba megyünk meg 1-1 napra Ausztriába is átruccanunk. Már nagyon várom. Jövö hétvégén meg keresztelöje lesz Orsinak. Hason utál feküdni amugy sokat játszik, imádja fogdosni a játékokat (csak 2 van, felesleges egy halom) és valóban sokat nevet.

nekünk hálós járóka van, mert anyuékhoz kellett és ö ragaszkodott hozzá hogy ha nem vagyunk ott össze lehessen csukni. Hallottam én is hogy jobb a fa, de nekünk az most nem volt jó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


KarmenKép
Nagyon édes ez a kiscsaj. Igazi kis hercegnőKépKép

EdiKép
Köszi az infot a ketrecrőlKép. Azt hiszem 2 részletben veszem meg. Veszek 1-t mire megszületnek, aztán ráérek mégegyet venni. Valóban elég drága, de ha ezt tudom használni, akkor inkább ezt veszem. Ráadásul mobil, mert szétszedem és elteszem, ha útban van.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Kép
Ma vizsgáztam, így csak gyors helyzetjelentés.

Mozognak a kismaczkóink Kép Kép vagyis már én is érzem őket, és nem csak hiper-szuper nyugalmi állapotban.

Csütörtökön megyünk a praxisba Kép Próbálom rávenni őket, hogy ne háttal legyenek, mert akkor bizony sokat nem látunk belőlük. Mostanra már én is kíváncsi vagyok a nemükre Kép

Karmen Kép
De jó, hogy idetaláltál. Orsi baba nagyon szép Kép

Edi Kép
Nálunk is nagy sikert aratott a Ti járókátok. Valószínűleg mi is beszerzünk belőlük kettőt. Többet semmiképp, mert nem olyan óriási a nappalink Kép

Na, megyek vissza tanulni.

Orsi + 2 Kismaczkó
15+6
(holnap már a 17. hetet kezdjük Kép Kép Kép )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Én is felbukkanok itt. A jövő héttől remélem fogok már tudni jönni. De az első 2 hétben anyukám volt itt, most meg anyósom. Nekem csak Danával kellett foglalkoznom, meg aludni, de azért utána velük is kell beszélnem, nem vonulhatok csak úgy el netezni...

Marcsi!Kép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!!!
Kép

Alena!Kép
Hallgass az anyai ösztöneidre! Ha úgy érzed minden rendben van, akkor ne foglalkozz vele, mert ez a vizsgálat tényleg sok téves eredményt hoz. (Angliában a húgomnak pl. sose csinálták.)
Ha viszont aggódsz és megnyugtatóbbnak éreznéd a további kivizsgálást, akkor csináltasd meg.
Én nem mennék tovább, azt hiszem, de ezt a döntést csak te hozhatod meg (a férjeddel együtt).

Most nincs időm jobban visszaolvasni,
puszi mindenkinek!
Leone

KépKép
leone
 
 


Tegnap csak átfutottam a hozzászolásokat, most látom Marcsinak is megszületett a babája, nagy gratula nekik! Szép nagy baba.

Orsi drukkolok a vizsgákhoz, mit tanulsz? Ugye milyen jó érzés hogy mozognak?

Cat,Orsi! Köszi.

Ma voltunk reggel megint csipöszürésen most végre már minden rendben van!! Ennek örülök mert nekem bizony van gondom a csipömmel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Nekem is csak olvasni volt időm a héten, de most itt vagyunk.
A kis "ördög" fiam nem hagy írni. Igazi fiú, ma már többször kiidegelt, nem voltam ma jó formában, biztos azért sikerült neki.

Marcsi,
gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Karmen,
nagyon édi a kislányod!


Hol vannak a többiek??

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok Lányok!

Valszeg hosszú leszek, előre is bocs.
Remélem még emlékeztek ránkKép Kicsit hosszabbra nyúlt a múltkori hétvége. Ezen a héten meg a múltheti elmaradt dolgaimat intéztem. Jövő héten meg megint utazunk a barátosnémmal és a kislányával egy hétre. Már nagyon várom!

MarcsiKép
Óriási gratu!!!! Sok sok tejcsit. Majd dobd a szokásos élménybeszámolót, meg a képeketKép

CatKép
Két tökös!!! Hűűűűha! Gratu a lakáseladáshoz és eredményes keresést. Cukorlöttytől én majdnem padlót fogtam. Egy pohár vizzel kell lenyelned vagy fél kg cukrot. Jajjj már rágondolni is szörnyű. Virágot puszilom és add át babát/kat hozó drukkjaimat.
Nektek az Ediéknél látott ketrecet ajánlanám. Ha azonban járókára fáj a fogatok van műanyag is belőle, olyat vegyetek (a Mega Toysban 15e körül van). A fajáróka szvsz azért nem jó, mert abba, ha beleveri a fejét a pici tele lesz kék zöld folttal, a műanyag ezt 1 v 2 fokkal kicsit enyhíti.

AndiKép
Nagyon édes Péter és milyen ügyesen ül már egyedül. Eszter is kezdeget. Egyszer már 2 mp-ig egyedül ült, de azért általában még ide-oda nyeklik.

HurkiKép SzösziKép
Ti már hányadik hetet is tapossátok? Mekkora már a pocitok. Nem tudtok megdobni egy képpel?

BnemethKép
Anyósékat magasrólKép Örömteli vásárlást kívánokKép

KarmenKép
Jó téged is újra "látni"Kép

HóvirágKép
Mivel csibészkedik a Milán?

Asszem most ennyi. Még a héten próbálok jönni. Addig is puszka
Bogár & Eszter

Még dobok két képet a csajosrólKép

Kép
Kép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Átutazó Bogár AnyukaKép

Hihetetlen, hogy mit utaztok Eszterrel. Igazi kis világlátott lány lesz.Kép Hogy tudod ezt a sok cihelődést megoldani mindig ?

Virágnak átadom a drukkokat. Tegnap volt a punkció, és 10 szép petikéje lett. Remélem mára mind a 10 beindul. Egyébként megrendeltem neki a dokinál 2 kislánytKépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hóvirág! köszi.

Cat! mi ez a ketrec amit annyira emlegettek? van róla kép?

Bogár! én kaptam tippet a cukorterhelésre, öntöttem bele 1 egész citrom levét, igy nem volt kellemetlen pedig én elég öklendezös vagyok.
Merre utazgattok?
nagyon szép a kislányotok, gratulálok!

tegnap voltunk szurin, mondta a védönö (nagyon utáljuk egymást, mert folyton közölte többet kellene ennie Orsinak nem értette meg nem kell neki hiába spriccelt a tej) szoval mérni kellene, mondtam 2 hete mérték nem vagyok kiváncsi a sulyára, nem engedtem meg neki. A dokinéni csak nevetett bent amikor kérdezte mennyi a sulyunk és mondtam nem érdekelt, szerinte Orsi is olyan alkat lesz mint én, ne foglalkozzak vele hogy nem eszik sokat. Végre egy normális hozzáállás.

Virágnak drukkolok! nem semmi 10 petesejt!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


HelloKép

KarmenKép
A talis kepeken latszik az Edieke... Leone esetleg elkuldhetne neked a linket.

BogarKép
Nem vagytok piskotak ezzela sok joves-menessel...Nagyon helyes! Egyebkent ma 34+4 vagyunk Hurkival.Es van egy 2 hetes kep a profilomban.

CatKép
Latom tobb oldalrol probalod bebiztositani az "udvarolnivalot" a fiaidnak!Kép En is drukkolok nagyon Viragnak!!!

OrsiKép
Ugye, ma mentek a Praxisba? GYorsan gyere mondani, ha tudsz valamit!

szoszi
szoszi
 
 


Helló mamik Kép Kép
Mi is a babanetes focicsapatot erősítjük Kép Két 12 cmes kisfiúval Kép Kép Kép
Nagyon muogatós kedvükben voltak, így mindkettőnek jól látszott a férfiassága Kép Kép

Méretileg minden OK. Az egyik minimálisan kisebb a másiknál, a papír szerint 3 nap különbség van köztük Kép Kép Szóval szépen fejlődnek Kép Kép

Kétpetéjűek, mostanra egyértelmű lett.

Magzatvíz, lepény rendben. Far és fejfekvésűek. A lepény a hátsó és a melső falon tapad és már nem róg rá a belső méhszájra.

Nagyon boldog kimami vagyok Kép és persze a kispapi is büszke volt magára, hogy 2 fiút sikerült összehozni Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
16+1

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi Kép

Ez szuper! Gratulálok.
Hihetetlen mennyi kis pöcsös lesz most! Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Orsi Kép

Szívből gratulálok a kislegényekhez. De jó, hogy szépen nőnek és minden rendben.
Cat Kép Mi lesz így az anyósságről szőtt álmaiddal? Kép

Bogár Kép
Nagyon édes ez a kiscsaj.

Képzeljétek, tegnap a védőnőhöz menet átadták a helyet a villamoson. Hazafele meg fiatal srác sörrel a kezében ajánlotta, hogy üljek át inkább a helyére, mert ahol én ültem a villamoson, ott süvített be a vihar.
Az egész utat végigvigyorogtam. Kép

A védőnénim különben nagyon aranyos, kedves. Megnyugtatott az AFP-vel kapcsolatban is. Tényleg érdekli, hogy vagyok, nem csak formaságokat intéztünk.

Puszi, Alena
19+1
(El sem hiszem, hogy a 20. hetet kezdtük)
alena
 
 


BogárKép
Jó dolga lesz Eszternek, ennyi pöcsös fog neki udvarolni!!!KépKépKép

AlenaKép
Jobban jár OrsiKép, hogy nem leszek anyós náluk. Borzasztó lennék.Kép

Irigy vagyok, hogy Neked átadják a helyet. Jó érrzés lehetKép

OrsiKép
Itt is nagy gratula ! Akkor rózsaszín cuccokkal ne készüljetek! KépKép

SzösziKép
Udvarlás ide vagy oda, már csak VirágbanKép bízhatunk.

Cat
(21+4)

Cat
Kép
cateye
 
 


Marcsi már otthon babázik!!!KépKépKép

Orsi!Kép
Gratulálok a fütyisekhez!!!KépKépKép Akkor udvarlás helyett bunyózás lesz, ha összejöttök Catékkel.Kép

Virágnak MEGADRUKK!!!KépKépKép

Pusz, Edi
edi
 
 


Hahó!
Képzeljétek tegnap voltunk színházban, és ilyet álmaimban sem gondoltam volna. Párocskám csak a szünet végére ért oda így az első részt egyedül néztem, és képzeljétek az emberek olyan figyelmesek kedvesek mosolygósak voltak, előreengedtek a vécében Kép és belémkötöttek: még mennyi idő és hogy vagyunk és első baba és ilyeneket kérdeztek de többen is. Vadidegenekkel beszélgettem el, annyira jólesett. Teljes meglepetés azok után hogy edig azt tapasztaltam az ember meghalhat az utcán még le is cseszik érte, mert feltartja a forgalmat.
Jaj Szöszi ezt így leírva látni juj de szalad az idő. kicserélték a szg-t oda a túlméretezett fotó, apjok hazagyün újat csinál rólunk és akkor küldöm de ne röhögj hangosan!
Marcsival beszéltem, hallottam Levikét is, tündérke volt így a távolból is, jól vannak és eszik rendesen és van tejecske is bőven és MArcsi nagyon strammul viseli magát. Szöszi biztos engem álmodtál könnyű szüléssel nem Marcsit?
Pusz Hurki
hurki
 
 


Sziasztok!

Bogár,
merre csavarogtok ennyit? Apa is megy veletek vagy nélküle?
Nagyon édi a képeken. Kis tündér!!!
Ne is tudd meg milyen rosszcsont, de főleg az udvaron, ott több olyan dolog van, amihez nem nyúlhat (építkezés). Most épp a fotel tetejéről szedtem le. És főleg jó hisztis, rendkívül mozgékony!!!

Orsi,
gratula a két fiúhoz, de nem irigyellek! Nem tudom mit tennék két Milánnal! : - )

Puszi
Hóvirág
Hovirág
 


Orsi gratula a fiúkhoz!

Hóvirág! Én meg 2 Orsival pedig igen nyugodt baba, de igy is nagyon fáradt vagyok.

Leone megkaptam, köszi.

Tudja valaki hová tünt Csákány doki? Irta átment a "Jahn Ferenc topicba, de már annyit kerestem nem találtam még a "Szülészetek, kórházak" alatt sem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép
Köszönjük a gratulációkat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Bogár! Eszter még mindig nagyon jó husban van. Kép És persze tündéri. Kép Na, akkor Ti jól kicsavarogjátok magatokat. Kép Tessék is!
Ülés: Végre valami, amit mi előbb tudunk, mint Ti. Kép
Karmen! De jó, hogy Te is idetaláltál. Orsi is olyan édes. Kép
Leone! Gyere mesélni amilyen gyakran csak tudsz Kép
Cat! Menekülsz anyóstól? Kép Vagy ikrek=költözés? Kép Virágnak mennek továbbra is a babatapasztó energiák innek Fehérvárról. Kép Nagyon sokat gondolok rá. Neki is már itt lenne a helye réges régen. Kép
Marcsi! Nagyon irigykedem a gátvédelemért. Kép Én is szerettem volna. Dehát nem jött össze. Kép
Szöszi! Nagyon szép a pocakod! Lassan Ti is babáztok Hurkival. Kép
Zsuzsu! Gratula a lépegető lányhoz! Kép Éjszakák? Nálunk megint nem a legjobbak. Kb. egy hónapja voltunk anyóséknál, azóta egyszer aludta át a múlt héten anyukáméknál. Ébreszt 2-3-szor. És nagyon korán is kel. Kivagyok. És még tetézi a dolgokat, hogy párom megint elhúzott 2 napra okosodni, egyedül vagyok a gyerkőccel. Kép Na, de majd csak kibírjuk. Kép
Ja, magunkról még annyit, hogy imád előre nézve utazni a babakocsiban, nagyokat mosolyog mindenkire, igy aztán nagyon lassan haladunk, mert állandóan odajönnek az ismeretlenek hozzánk "babázni".

Szép napokat mindenkinek!
Puszi!
Andi
andi28
 
 


Orsi! Most olvasom. Gratula a két fiúhoz. Kép Ugy látszik most tényleg fiús időszak van.

Andi
andi28
 
 


Sziasztok Lányok!

OrsiKép
Nagy gratula a fiúkhoz!Kép
Virágnak most már muszály, hogy lányai legyenek, de legalább három ennyi fiúhoz!Kép Egyébként én Virágnak valahogy csak lányt tudok elképzelni, ő olyan lányos anyuka.
Nagyon várunk Virág! Én is szorítok ezerrel!

SzösziKép HurkiKép
Most Rajtatok a topic szeme!
Használjátok még ki az időt Lányok! Menjetek el moziba, színházba, nézelődni, sétálgatni, mert utána egy darabig ilyenre tényleg nem lesz idő.

AndiKép
Sajnálom, hogy a kisfiad újra éjszakázik. Pedig épp meg akartalak kérdezni, hogy a múltkor végülis mi hozta meg a sikert?
Nálunk a helyzet változatlan. Általában kétszer ébred Zsófi, de 2 napja, amióta viharok vannak, háromszor.
Nappal meg már csak egyszer akar aludni, így én is elég fáradt vagyok. Szegénykémnek 4 rágófoga jön egyszerre, de csak nem akarják áttörni az ínyét, pedig már hatalmasra van duzzadva. Szerintem mostanában ezért is alszik rosszabbul.

Amúgy egy tündér. Vigyorog sokat és képzeljétek lányok, tegnap elindult!Kép Ma épp 11 hónapos és a játszótéren a labda után ment legalább 15 lépést egyedül. Én olyan büszke vagyok rá és ő is magára, mert ahogy feláll és elindul, vigyorog, mint a tejbetök.Kép

MarcsiKép
Jó babázást! Annyira örülök, hogy ilyen jól alakult minden. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek még egyszer!

BogárKép
Eszter nagyon aranyos és nagyon klasszak a fotók, Te csinálod őket? (igazi profi fotós vagy).

Puszi mindenkinek
Zsuzsu
zsuzsu
 
 


Halihó Csajosok!!!

Asszem ma megint szófosásom leszKép
Ma bent voltunk a városban. Pont az ikres anyukákra gondoltam, miután agyonsajnáltam magamKép Tömegközlekedtünk. Képzelhetitek. Bébitáska teletömve ilyen-olyan játékkal, hamival, váltóruhákkal, kb 5 kg. Eszter feneke majdnem 8 kg, és még a babakocsi, ami egyébként esernyő, tehát elvileg könnyűnek kéne lennie 4-5 kg. A HÉV tömve. Eszter a sok embertől megrémülve 5 percig ordít, anyukája nyugtatgatja. Egy családos pár egyik tagja adta át a helyét, egy középkorú ffi pedig tartotta a babakocsinkat. Hűűűű... A legaranyosabb viszont az volt, hogy egy kb 4 éves fiúcska megkérdezte az Esztert, hogy szereti-e a kinder csokit???KépKépKép
Szóval leendő anyukák felkészülni!!!

CatKép
Hát, ha már Ti mind fiúkkal büszkélkedtek majd, nem ártana most már, ha Virág tényleg lányokat mutathatna be a fiúknakKép Helyátadás?! Ne félj nektek már csak pár hét, és mindenki felpattan, ha utazolKép

KarmenKép
Citrom? Na nekem ez nem jutott volna eszembe, majd a következőnélKép Még jó, hogy ilyen rendes a dokinénitek. Szegény barátosnémnak is a doki (aki egyébként férfi) mondogatja állandóan a tápszert. Mondtam neki, hogy amíg a picin úgy látja, hogy nyugodt két evés közben és mosolygós. Ne hallgasson rá. Egy anyuka szvsz hallgasson az ösztöneireKép Csak határozottan!!! Nagyon vigyori a tökmagodKép

SzösziKép
Húha! Hát most már lassan csak tolatni tudszKép ahogy látom. Gondolom most már minden nehezebben megy.

OrsiKép
Mennyi tökös!!!! Gratu nektek is és nektek is csak annyi, mint Catéknak, hogy hűha!

CatKép OrsiKép
Azért időben előbbre hozhattátok volna a csatárokat a csajomnak. Habár a fiatal fiúk sem rosszak. (Csak apacuka ezt el ne olvassaKép)

HóvirágKép
Apjuk nem jön, ő keresi az elkölthető zsetonokat a csajokraKép Levonulunk vidékre nagyszülőkhöz, család összes nyaralóját kihasználjuk, ilyenek. Eszter is hisztizik pl. már látom a szeme sarkában, ha azt akarja, hogy felvegyem. Mikor azt mondom neki, hogy most anyu nem tud fölvenni, megérti. Édi-bédi csajom vanKép

AndiKép
Eszter is 6 körül ébreszt reggelente. Ha szólok neki, akkor simán úgy kúszik, h lássonKép

Jaj LányokKép
Majdnem elfelejtettem Eszternek jön két foga alul és egyszerreKép

Na jó, most már eldugulok
Pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Meg vagyunk mi is nem vesztünk el. Tegnap voltunk a szülésznőnknél dumcsiztunk egy jót, nagyon aranyos és rendes volt, a saját lakásán fogadott minket pedig eddig 2-szer találkoztunk. Annyira jól összehangolódtunk, hogy tudom, nagyon jó lesz vele szülni.

Utána voltunk a doki bácsinál UH-n, leányzónk szépen fejlődik. Kérdezte is a doki, hogy mennyit híztam, 50kg-ról indultam, most 59kg vagyok. Azt mondta kezdjem el visszafogni magamat, mert a baba már most (29+3) 1.5kg. Elméletileg a 32. héten kellene ennyinek lennie. Ezt nem nagyon értettem, mivel semmi panaszom nincsen, cukros sem vagyok, tehát szerintem abszolut indokolatlan, meg egyáltalán mit fogjak vissza, alig eszem többet, mint kismamaságom kezdete előtt. Na mindegy, ezen nem rágom magam, csak egy kicsit meglepődtem.
Ja, és megfordult már a kis drága és állandóan vagy a kis popsiját vagy a lábait nyomogatja kifele, de van amikor mindkettőt egyszerre. Annyira imádom ezt az érzést, amikor fészkelődik és rugdos.Kép


Orsi!Kép
Gratulálok a két fütyishez. Kép

Folytattuk a bevásárlást is, egy csomó mindent vettünk (vékony takaró, textilpelus, törülköző...stb.), de még mindig annyi minden van, remélem nem fogok semmit elfelejteni.

Pont a nagy viharban jöttünk hazafele Bp-ről, hát valami félelmetes volt, kidőlt fák az úton, egybe majdnem bele is mentünk, mert annyira nem lehetett látni. Senkinek nem kívánom azt az izgalmat, a tíz körmömet lerágtam majdnem, mire hazaértünk. Itthon szerencsére csak szolid kis zivatar volt.

Üdv:
bnemethm
Bnm
 


Sziasztok!

OrsiKép
Gratulalok, ezek szerint Nalatok is apa dolga lesz megtanitani pisilni meg borotvalkozniKép.Esetleg felvilagositani oket...Kép

Koszonom a dicsereteket a pocakomra, nem az en erdemem...Balazska ilyen szep forma, de nekem is tetszik.

AndiKép
Azert en meg Laszlo-napig minimum egyben akarok maradni,juni 27.-e a betoltott 37.-ik het, persze juliusban meg jobb lenne. Nem tudom Hurki hogy van vele...Bar mar olyan,de olyan turelmetlen vagyok, hogy lassam, de nem szeretnem elsietni.Hadd nojon, jo helyen van! Kulonben,hogy lesz olyan huncut, mint a Tied?Kép

ZsuzsuKép
Igyekeznek en, de pont ugy jott ki, hogy Lacinak ilyenkor van a legnagyobb hajtas a cegnel, keson szokott hazaerni...De most hetvegen csak a mienk, megigerte!Kép Egyutt tesszuk fel az uj szunyoghalot meg a baldachin-tartot!
Utol tudod meg erni a lanyodat???

Ja, igen! SuncsiKép most szul ! Ugye, emlekeztek ra?Neki is drukkolok!

VirageknalKép mikor lesz visszaultetes?

szoszi 34+5
szoszi
 
 


Sziasztok!

Marcsi, Kép
Gratulálok Levihez! Sok-sok tejcsit és problémamentes szopizást kívánok nektek.

Orsi, Kép
Nálunk a szűk családban macinak hívjuk a kisfiúkat és nyuszinak a kislányokat. Így aztán nekem egyértelmű volt, hogy a kismaczkók csak kisfiúk lehetnek. Kép Gratula hozzájuk!!! Van már nevük?

Bogár, Kép
Hogy viseli Eszter a fogkibújást? Nagyon nyűgös?

Edi, Kép
Mekkora átmérőjű hely van a játszókeretben így, hogy 2 csomagot vettetek belőle? Itthon nézegettük a férjemmel még tali után a képeket és még akkor teljesen beleszerettünk ebbe a "kerítésbe". Szerinted 1 lurkónak egy vagy két csomagot érdemes megvenni?

Süncsinek DRUKKKK!!!!

Mi jól vagyunk. Kristóf ma 6 hetes és 4,3 kg. Nagyon szépen összeszedte magát. Olyannyira, hogy nem tudom, hogy pucoljam ki neki a tokájánál lévő hurkagyüjteményt Kép Van valami ötletetek?

Most megyek, mert felébredt a kisfiam.

Puszi:
Humi
humi
 
 


Csak röviden még egy kicsi, mert Kristóf úgy érzi éhen fog halni a kezemben Kép

Alena,
Igen, tényleg nekem lett teljesen eltérő a 2 egymás utáni napon vett AFP. Mi is elmentünk a Praxisba. Van ott vasárnaponként egy genetikus dr.nő, aki nagyon profi a kérdében. Mi nála voltunk és Ő megnyugtatott, hogy nincs gond. A nem hivatalos AFP-t én az Istenhegyi úti Genetikai Intézetben csináltattam, mert ők nem Londonba küldik, hanem helyben értékelik, ezért a felébe kerül.

Megyek, mert már nagyon panaszkodik kis manónk.

Puszi:
Humi
humi
 
 


HumiKép
Kristófról tehetnél fel a profilodba képeket, ha meg tudod oldani!

BogárKép
Canon A70-essel fotózol ? A párom azóta minden amatőr fotós babásnak ezt a gépet ajánlgatja gyermek fotózásra, amióta Nálatok megvizslatta. Tényleg nagyon jók a képek Eszterről.Kép A fiatalabb fiúkról meg sem hallottam amit írtál, mert az én párom is fiatgalabbKépKép

AndiKép
Sajnálom ezt az éjszakázást megint. Nem lehet, hogy az időjárás zavarja meg ?

SzösziKép
Én azért bízom benne, hogy ebben a hónapban még nem szültök ! Jegeld még a kíváncsiságodat picit.KépKép

BnemethKép
Nagyon szép súlyú a babád, de szerintem nem kell visszafognod magad. Ez a súlybecslés nem valami pontos, ahogy EdiKép is írta, én nem adnék rá. Főleg, hogy nem is vagy egy elhízott kismami, semmi szükség koplalásra.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


SzösziKép
VirágKép ma kapja vissza a gyerekeket. Közepes minőségűek voltak a petesejtek, így a legjobb helyük az anyaméhban van a picuroknak, ezért 2 naposan visszakapja. Mindenkit puszil, és igyekszik ebbe a topikba, mert tudja, hogy nagyon kellenek a lányok.KépKép BogárKép Eszterje nem fogja győzni ennyi fiúval.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat! Egyetértek, mi is ezt a gépet akartunk megvenni, de végül az A80 mellett döntöttünk, de a 70-es is szuper.

Hát most meg ott van a Jahn Ferenc topic ahol tegnap többször is megnéztem és nem láttam. De valami gond lehetett, mert egy másik topicba nem jött fel az üzenet ablak.Kép

Virgának nagyon szoritok!!

Bnemeth! a sulybecslés annyira pontatlan hogy nekem azért nem halogatták tovább a szülést mert Orsi 3 hete nem nött és max. 2500g-nak josolta minden orvos. Erre 2940g lett. Amugy én 23 kg-ot hiztam (amiböl 20 lementKép)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok Kép
Ma megvolt az AFP vérvétel. Két hét múlva lesz meg az eredménye. Próbálok nem izgulni rajta....

Köszönjük a gratulációkat.

Orsi + 2 Kismaczkó
16+2

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


CatKép
Virágnak hatalmas drukk!Kép

OrsiKép
Gratula a fiúkhoz!KépNevek vannak már?Kép

CatKép
Ha jól olvastam fentebb, neked is mindkét babád kukacos? Szuper! Lassan összehozhatunk egy topikos focicsapatot.Kép

Bocs, hogy a többieknek nem írok, de mindig rohanásban vagyok. Mindenkinek üdv!Kép
Velünk minden rendben, holnap töltjük a 33. hetet. Az UH szerint Bertold 2134g, BPD 86mm. Nem lesz egy vézna alkat.Kép
Igyekszem majd gyakrabban jönni.Kép

Pusszancs:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


SuncsiKép Andriskaja ma hajnali 5-kor bujt ki, 3060 gr-al,48cm-el..Mindketten jol vannak!

Ja! Es gyors szules volt...remelem kitart meg ez a szeria hozzamig, nem hasznaljak el az osszes gyors-szulest.Kép

szoszi
szoszi
 
 


KarmenKép
Azt hiszem a 3 kg plusszod kimondottan jól állhat Neked, mert amúgy is sovány voltál.Kép

Örülök, hogy Orsinak nincs gond a csípőjével. Ha lányom lett volna, ezezn én is izgulhattam volna, mert sajnos nekem is volt csecsemőkoromban gond a csípőmmel, 1 éves koromig szíjban voltam.

EgcsiKép
Bertold nem lesz pöttömke, az már látszik. Elég lesz neked megszülni a sovány testalkatoddal!

Párod sűrűbben tud már jönni ?

SzösziKép
Süncsinek gratula, és sok-sok tejcsit kívánok !

LányokKép
Érdekes most ez a fiúözön. Minden kismami ismerősöm fiút vár. Úgy látszik a Jóisten megsajnálta ezt a sok szingli nőtKépKépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Orsi!

Csak, hogy ne izgulj sokat, az AFP eredmenye megvan 2-3 nap alatt, csak be kell telefonalni, ha tudni szeretned, az AFP laborba.
Ezt egy helyen csinaljak, ha jol tudom a Schopf-Mereiben.
Drukk!

En a 34.hetbe leptem, mutatok kepet Danimanorol,
puszi

Kakukk
Kép
kakukkfu
 
 


Sziasztok Lányok!

mint hallottátok 3 an vagyunk. vasárnap este fél 12-kor elfolyt a magzatvizem és 7-én hétfőn reggel megszületett első kisbabánk Levente(3530g, 55cm). 4.50-kor hasamra rakták a kis meleg csúszos véres levikét (3530g, 55cm), az volt a legjobb érzés. nagyon aranyos, nagyon babás, még nem fius csak cuki kisbaba, kismano. olyan cuki mint ez a fenti 4d-s kép (nagyon profi, kakukk).

mindennel és mindenkivel szerencsém volt az istván kórházban - annak ellenére hogy felújítás folyt légkalapáccsal a fejem felett - és meg voltam elégedve a szülésnél és a terhesgondozásnál (a szülőszoba és az alapítványi szoba tekintetében, a dokim, a bábám a dúlám és egy nagyon kedves aneszteziológus tekintetében). alapvetően nagyon elleneztem de mikor megkezdődtek a FÁJÁSOK rögtön kértem epidurált, és ez gyorsította meg ennyire a szülést, de nagyon jó adagot kaptam, mert kitolás előtt fél órával már kiment a hatása úgyhogy mindent éreztem és én toltam szerencsére és a dokim hozzám sem ért csak kapaszkodtam bele (megbeszéltem vele korábban mit nem szeretnék) és a bába a gátammal foglalkozott. a méhlepényt sem préselték ki belőlem, hanem kis nyomással megszültem idővel. egyébként Edike nagyon pontosan leírta mik történtek, de majd igyekszem én is eljutni ide, és valaki megtanítana vagy felrakna képeket.

Férjem egy hős volt, mert végig bent volt, és ezt annak köszönhetjük, hogy Boksay Ritat (babanetezik) elhívtuk dúlának (akit tulajdonképpen azért hívtam ha férjem kidőlne a sorból ne egyedül vajúdjak), aki nagyon profin sokat segített nekem is és ezek szerint a férjemnek is aki bent maradt és elvágta a köldökzsinórt. igaz a baba fürdetésénél és mázsálásánál mikkor megkérdezték tőle az anyuci lánykori nevét hirtelen nem tudta a választ, egy pillanat türelmet kért had gondolkodjon. úgyhogy mostmár ez az ő egyik aranyköpésévé vált.

tejem már van, reggelente folyik is magától. a hormonok is működnek, itt kattintgatva is képes vagyok elérzékenyülni.
most épp szoptattam (mindig imádkozó pózt vesz fel közben) és már megyek is vissza aludni amíg hagynak a fiúk (férjem bizots hagy).

Puszi mindenkinek: Marcsi
marcsiria
 
 


Marcsi, szijjjja, de jó, hogy hírt adtál magatokról és csupa ilyen vidítósat KépTovábbra is ilyen csupa jót kívánunk! De jó korán keltél!

Szöszi mi még most aludjunk! Küldtem neked vihognivalót.

Virágnak pénteken visszatettek 4 embrikét! Szurkoljunk nekik erősen!

Kakukkfű nagyon profi ez a kép.
Egcsi tényleg nem lesz kicsike a kicsike! Kép
Hurki
ui: lányok, képzeljétek a mi kismanónk tök összevissza mozog. 2 napig szinte semmi jelt nem adott magáról, már majdnem izgulni kezdtem mert csak nagyon kicsi feszítést igen ritkán és még a kaja utáni örömbulit sem csinálta. Majd megtáltosodott és tegnap összerúgta a mindenemet odabent. Meg most sem hagy békén úgyhogy megyek.
hurki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?