Új privát üzeneted érkezett!

Judy, nem tesztelek, mert meg fog jönni. Tuti. Azért köszi a drukkolást, átcsoportosírjuk a következő hónapra :wink:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Danyuci:Örülök nektek!!!!!!!!!
De még nem gratulálok.:)
Én egy picit babonás vagyok.:)

Én már minden nap arra gondolok,hogy de jó lenne megint babázni.Imádtam várandósnak lenni.
Ja,főleg,hogy a 3 barátnőmből 3 várandós!!!!!!!:)

További szép napot nektek

Kép

Kép
szilvi17
 
 


....És az leszel te is hamarosan, Szilvi!!!!!!!!!!!:wink: :wink: :wink:

Nálunk a házban a szomszéd lány várandós, első babás, 38+5-nél tart. Igyekeznem kell, hogy ne irigykedjek. :oops: :oops: :oops: :oops:

Jaj, Danyuci, nem akartam ám számonkérő lenni. :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsánat, ha úgy hangzott. Azaz íródott. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

 
 

Judy: jaja, lassan lehet lőni az lh-kat....Nem tom, most olyan mindenmindegy hangulatban vagyok. Hogy nem mérem a hőmet...azzal máris megleptem magam. :shock: :shock: :shock: Összebújunk, amikor tudunk, aztán lesz, ahogy lesz....
Vendég
 


Sziasztok!

danyuci, gratulálok! :lol:

Én ma voltam a hathetes kontrollon, mindne oké, kistesó zöld utat kapott :wink: Persze nekem még odébb van, mert azért a szoptatás ugye befolyásolja a dolgokat, de örülök :)
Vendég
 


sziasztok!

Danyuci, de jó hír! :) gratulálok nektek! és persze mi is követünk majd szép sorjában! :)

Beni, én sem a kötelezőről beszélek! :) 2 hónapos kortól adják ezt a prevenárt, és életkortól függ, hogy 1-4 oltásig mennyit kap a babó. mi kaptuk a 2., 3., 4. havi kötelezőkkel együtt! és lesz még 1, majd gondolom a 15. havi kötelezővel!

és egy videó kisfiamról és a reggeli ébresztéről :) sajnos ma keltenem kellett, mert mentünk 8:10-re a dokinénihez! :)

http://www.youtube.com/watch?v=m3yQovFxuIU

ha van kedvetek, lessétek meg!

Boni merre vagy!?

sophie27
 
 


DAnyuci,

gratula!!!!!!végre!!!!!!akkor megnyithatod a 2010márciusi topikot. :D vagy még február?lehet, hogy örömömben nem jól számolok.

én most vívok magammal, hogy mi legyen az utazással....menjünk, ne menjünk (ki van fizetve).Boldi olyan Anyás, egész nap a kezemben van, mindenhova követ, a szívem szakad meg...nem tudom...ááá......

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok

Danyuci jessss :lol: vigyázz magatokra!

láttad hugim? irigy irigy :oops: jén csak telón láttam múlt héten pocit..

kiváncsi vagyok kicsi lány mikor bújik elő :lol:
ű
vagyok csak ismi kislány nálunk 1 hétig, kétgyerekes anya vagyok addig :lol:

MIndenkinek puszi!
Vendég
 


Lányok, nem szólok egy szót sem.....leveleztem ma egy lánnyal,bemásolok ide egy kis részt, olvassátok el.
ilyenek történnek a 21.században!egy 2,5 napos kisbaba, aki egészségesen születik, elmegy az Angyalok közé????bocs a szomorú témáért, nem is illik egy ilyen topikba, de annyira felkavaró, és felhívja a figyelmet arra, hogy szülés után is nagyon nagyon figyelnünk kell a kicsi emberkékre, mert hiába vagyunk kórházban, az sem 100%os biztonság.


Szia TImi!

Elnézést, hogy tegnap nem jelentkeztem, de vasárnap késő du. kapta meg akislányunk a védőoltásokat, és nagyon nyűgös és fájt a hasa.
...ma már nem nyűgös, de a hasfájás intenzívebb lett, mint az előzőekben.

Ő Nagy Tessa Hanka hercegnő, a titulust apától kapta. 2009.04.16.-án született, alig múlt 2 hónapos.

Nővérkéje 2008.01.04.-én született, 17 hónapos és 19 napos, lenne. Majdnem mint a te kisfiad....de 2.5 naposan az Angyalokhoz költözött.
A kórházban megfázították, tüdőgyulladást kapott amit későn kezdtek el kezelni. 41.5 fokos lázgörcsben költözött az Anygalkák közé. Még ma is álmodom, hogy mind ez nem történt meg. Felébredek, keresem, de nem találom... Szavakba nem lehet önteni a fájdalmat amit érzek. AZt hittem Tessa mellett törpülni fog a fájdalom, de nem így történt. Sőt... Azt látom nap mint nap, minden percben, hogy ezeket nem tudta megélni Hannánk... Pokoli fájdalom... Ahúgom, aki 4.5 éves, Aleksandra tartotta bennem a lelket...

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Danyuci gratulálok :lol: :lol: :lol: boldog babavárást.


Moti, ez elég szomorú volt :cry:

Kintvan 6. fogunk :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Danyuci!
Gratula! :D :D :D

Remélem a beteg gyerkőcök jobban vannak már!

vagyunk ám mi is, de csak olvasgatni van időnk. Ádám egy bébifóka, több kilométert tesz meg kúszva naponta. Mi még nem próbálkozunk élesben kistesóval, majd ősszel, egyelőre élvezzük Ádámot. Az utóbbi egy hónapban rengeteget fejlődött, minden nap hoz valami újat. Fogunk viszont még mindig nincs!:) nyugtassatok meg, hogy nem marad fogacskák nélkül!

Kép

Kép

Kép
ske
 
 


sziasztok!

csak gyorsban jövök, mert lassan kel a fiacskám... :)

tegnap voltam az endokrinológusomnál, mert már 2 hete vették le a vért hormonokra... sajnos nem jó híreket kaptam. az inzulinommal és a pajzsmirigyemmel is van valami, így gyógyszert kell szednem rá, meg diétáznom, tornáznom, szóval 5 kilót fogyni min. 3 hónap alatt, addig semmi babaproject nem megengedett, mert akár sérült is lehet a babó, de iszonyat nagy a vetélés kockázata így! :( szóval most kicsit mi kiszállunk a dologból és emiatt el is vagyok kenődve, bár, mint Ske, mi is inkább Benivel kellene, hogy elteljünk, csak olyan jó volt babásnak lenni, hogy hiányzik már egy kicsit az az érzés is! Ádám manód nagyon édi!

Moti, ez a szönyű dolog, amit bemásoltál. annyira hihetetlen, hogy ilyen a mai világban ténylegesen megtörténhet! :( nagyon szomorú :(

én közben lassan gőzerővel a gyerkőc 1 éves szülinapi partijára készülök! sok meghívott lesz, és nagy bulit csapunk, szóval lesz mit intézni :) annyira izgulok, hogy minden flottul menjen, és az is igaz, hogy bő 1,5 hónap van még, de azért a szervezést már most elkezdem :)

Danyuci, mindenképpen dobj majd uh képet, ha tudsz! :) hagy nosztalgiázzunk picit! :)

mi még mindig picit betegen, de azért már jobb a helyzet sokkal, mint 1 hete! ;) ja. és az éjjelt az én drágám végigszundizta! :) jót pihentünk mi is végre apával! :)

sophie27
 
 


Ske
Ne aggódj a fogak miatt, Kevinnek 9 hónaposan jött ki az első, és utána is csak egyesével jöttek, nagyon lassú tempóban. Sok örömet Ádámhoz. :wink:

Zsófi
Borzasztó lehet ilyen eredménnyel hazamenni. De ez talán nem akadály a következő babához, picit rendeződik és meglátod, nem lesz gond. (Egy barátnőm is pajzsmirigyre szed gyógyszert, és mégis született babája, egészségesen. Pedig mondták neki, ha nem rendeződik a baja, nem vállalhat!) És inzulinos kismamát is ismerek..... Ez a kb.3 hónap pedig meglátod, hamar elmegy, addig is babázd ki magad.

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhtanék én is hozzátok?! :wink:

Ahogy átfutottam a neveket egyedül Judyt ismerem :wink:
Ahogy látszik a vonalzómon 3 fiam van és nagyon szeretnénk egy kiscsajszit is,de persze ha megint fiúcska akkor se történik baj :wink:
Ez a második próbálkozós hónapunk.Nekem eddig a hőmérőzésről jó tapasztalataim vannak,most is ezt alkalmazom és LH tesztezek is.A srácaim elsőre fogantak de most valahogy azt érzem hogy nehezebb menet lesz :?

Hát röviden ennyi..nem akarlak titeket elsőre letámadni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hello Panny!

Népes család :lol:
danyuci
 
 


Boni!

A kisleánynak mikor kellene kibújni? A pocak óriási volt, gondolom, már nem sok lehet hátra...szorítok nekik :D
danyuci
 
 


Minden részletekben jut eszembe :oops:

Remélem a betegeskedők jobban vannak, Moti-végül utaztok? Hát....nem irigyellek a döntéshozatal miatt :roll:

Talán Lillanyuciék is kipihenték magukat, biztosan beszámol majd róla.

SZofi, mi nem tervezünk ekkora szülinapot, csak szép csendecskén :oops: Nem semmi, ahogy ébredezik a törpéd :lol: Az eredményt sajnálom :( :( :( itt az ideje nekikezdeni a tornának :?

Kri, hajrá a fogakkal :shock: :lol:

Ske, biztosan kinő majd szép sorjában :lol: nem marad fog nélkül :lol:

Velünk minden oké, a pocaknövesztés és szoptatás elég kemény meló, lassan a 60 kilóért is küzdenem kell :oops: Még sosem voltam ilyen karcsú, leesnek rólam a ruháim :oops: Azért remélem, most nem fogok 10 kilót fogyni, mint Gabussal. A hányás elkerül, de egész nap rosszúl vagyok, a falatokért meg kell kínlódnom, hogy leküzdjem őket. Zavarnak a szagok és undorodom mindentől :oops: :oops: :oops:

De ma kicsit talán jobb lesz, elterelem a figyelmemet, elmegyünk az Őriszentpéteri vásárba. Nagyon szeretjük, évek óta ellátogatunk és mindig veszünk valami kis ajándékot. Most elsősorban fajátékot keresünk.

Ja...tegnap kiakadtam, a papítoknál valami gond van :twisted: :twisted: :twisted: hétfőtől megint ügyintézés, már utálllllllllllllllllom :evil: :evil: :evil:

Szép hétvégét mindenkinek! Danyuci :D
danyuci
 
 


Sziasztok!

Panny:Üdv köztünk.bár én is még új vagyok. :D

Moti:Akkor egy cipőben járunk.Mi is azon morfondírozunk,hogy kettesben kéne elmenni egy hétvégére valahova de nem tudom,hogy jó döntés lenne ha itthon hagynánk a Levit.
Tavaly többször voltunk nyaralni belföldön,nagyon jó volt.A gyerek is velünk volt.
De mostanában úgy érzem kezdek fáradt lenni.Ne értsetek félre imádom a kisfiam.Párom szokta mondani,hogy menjek bulizni mert még fiatal vagyok(én 24 éves vagyok a párom 41 éves),ő vigyáz a Levire.De nem erre vágyok már.De amióta ő megvan 3 havonta elmegyek kozmetikushoz és kész.A fodrász is házhoz jön mert anyukám fodrász. :D
Nem panaszkodni akarok,nem szokásom.
Engem is meglep,hogy 19 hónap után lemerültem.Nem vagyok egy sírós,de ma már bőgtem.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen.Vagy igen??????

Levi reggelre betaknyosodott szegénykém.

Mentek a Kapcsolat koncertre????

További szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Kép

Bemutatom nektek a kisfiam :D

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi!

Sztem nagyon jó ötlet kettesben elmenni a valahova mert nagyon fel tudsz töltődni és újra bírod a strapát.Mi épp 2 hónapja voltunk a férjemmel Hajdúszoboszlón 4 napot és komolyan mondom hogy nagyon jót tett mindkettőnknek és azóta is "abból élünk" :wink:
Mi minden évben megyünk ketten is ha megtehetjük mert kell a kapcsolatnak,meg kell hogy kiegyensúlyozott mama és papa álljon helyt utána a srácokkal szemben :wink:

Ha van ki vigyázzon Levire és szívesen is hagyod ott akkor hajrá :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ők a srácaim :wink:


Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
Szia köztünk! Tüneményesek a srácok! :) Nem semmi, ennyi férfi között....... Szorítok neked, hogy egy lányka is mielőbb beköszönjök hozzátok! :P

Szilvi
Nem vagy egyedül a "sírással". Volt időszak, hogy én is kimerültem, pedig élek-halok úgymond a kisfiamért, és tényleg mindig mindent én tettem meg vele kapcsolatban, nem hagytam másnak teret. Ekkor Kevin 7-8 hónapos volt. Ebből az lett, hogy úgy kimerültem, hogy egyfajta szorongásos, "depis", pánisszerű rosszulléteim lettek. Nehezen múlt el, de talán ma már ura vagyok a helyzetnek. És megparancsolom magamnak, hogy magamra is fordítsak időt! Mondjuk már könnyebb, mert Kevin 2 múlt, így önállóbb is, és szeret ott lenni minden rokonnál.

Danyu
Küldök erőt a rosszullétekhez. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ De gondolj arra, hogy mire nálad elmúlnak ezek a tünetek, nálunk akkor kezdődnek (legalábbis nagyon remélem)! :roll: :shock:

Benita

Kép
benita76
 
 


danyuci, kitartás, én most Fruzsival az elején voltam nagyon vékony, kevesebb kg voltam mint 18 évesen (akkor 60 voltam :) ) Kitartás!

panny, szépk a fiúk!
Vendég
 


Panndi vagy bárki!

Ti szoptathattatok a várandósság alatt????
danyuci
 
 


Nálunk a tejpép nem jött be, lett hányás és hasmenés.

Ma voltunk dokinéninél és tápszert javasolt, szerinte a szoptatást felejtsem el, nehogy baja legyen a babónak. A tejes dolgokkal pedig még várjak :shock: Bár ezt nem is szeretném elkapkodni :?

Milyen tápszer? Kettest mondott, de melyik legyen, ezt hogy válasszam ki? :roll: :roll: :roll:

Kicsit tanácstalan vagyok, mert nem ismerem őket...és a helyzet is fura, Gabus még sosem volt beteg :roll:
danyuci
 
 


Próbálok kitartani, csak néha nehéz... :oops:
danyuci
 
 


Danyuci!

Ez a terhesen szoptatás is egy olyan téma ami megosztja az orvostársadalmat is..van aki simán engedi és minden további nélkül lehet várandósan szoptatni,van aki ellenzi...az ember lánya meg legyen okos és döntse el :? :shock: :?

Nekem egy barinőm a kettes és hármas babáját is úgy hordta ki hogy javában szoptatott és semmi baja nem lett soha a babáknak..annyi hogy jobban odafigyelt hogy mindig elegendő,minőségi táplálékhoz jusson mindig.-Szal jusson a babának és a magzatnak ,na meg a mamának is belőle :wink:

Ha meg úgy döntesz hogy abbahagyod a szoptatást sztem semmiképp ne adj még tejet a fiadnak(ahogy a doki is ajánlotta).A korai tejtermék és tej adagolás fokozottan allregizáló.Sajnos a mai tejüzemi tejek nagyon "károsak"tudnak lenni.

Sztem is mindenképp tászert adj neki és abból is a HA-t(Hypoallergen),a doki felírja és úgy talán aegy kicsit olcsóbb.Én Humana HA2-t adtam a srácaimnak szopi után és nagyon bevált.Nem csomósódik az üvegbe,egyszerűen készíthető.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Én már nem szoptattam, mikor terhes lettem Fruzsival. De szerintem abbahagytam volna, így is minden kijött belőlem...
Vendég
 


Sziasztok!
Én is vagyok, ha emlékeztek még rám. ;) Néha bekukkantok, de nem volt időm írni. De azért még leszek hébe-hóba. :roll: :wink: De sajna nem nagyon vagyok képben az utóbbi napokat (heteket :oops:) illetően.

Panni! Üdv itt is! :wink: És persze más újaknak is, csak Pannival egy topikból jöttünk. :) A 2008-as márciusiból.

Danyuci! Gratula a babácskához! Kitartást! Szerintem amennyiben úgy érzed, hogy nagyon megterheli a szervezetedet a várandósan való szoptatás, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha lassan elválasztod a kicsit. Majdnem 1 éves. A legfontosabb időben megkapta ami kell neki. Én csak 9,5 hónapig tudtam a kislányomnak anyatejet adni. Akkor kórházba kerültünk és rohamosan leapadt a tejem. (Addig is csak fejtem sajnos.) De örülök, hogy legalább addig sikerült anyatejjel nevelni, pótlás nélkül.

Tej és táp ügyben Panni véleményét osztom. Bár, mi szeretjük és isszuk a tejet. De a lányom rendes tejet még ételbe főzve sem kap. Csak egyéb tejtermék formájában. Luca is HA tápot kap még mindig.

Danyuci! Nem raksz várandós vonalzót? Hol tartotok? Vagyis látom, hogy 5-6 hétnél. Mikorra vagy kiírva?

Nekem 1-én jött meg utoljára és 28-30 naposak szoktak lenni a ciklusaim mostanában. Szóval 29. napon vagyok. Ha minden jól megy, márciusi babónk lenne újra, nem egészen 2 év különbséggel. :) Drukkoljatok! :wink:

biribon
 
 


Sziasztok!

Tegnap vége lett a nyaralásnak! Bár még férjurammal megyünk kettesben majd egy hétvégére... de ez már más téma.

Köszi, hogy gondoltatok ránk! Az első 2 nap valóban esős volt, de igazából nekünk az volt a fontos, hogy együtt voltunk, ugyanis férjem 2 nagyfia is velünk volt, és évente 2-3 alkalommal találkozunk csak velük (mármint a Lilla meg én, az apjuk 2 hetente látogatja őket). Egyszóval: a két kamasz srác odavan kistücskömért, és öröm volt nézni, ahogy egész nap "tutujgatják", babusgatják a kiscsajt. El mertünk menni este sétálni kettesben, persze nem messze és forró drótban voltunk a srácokkal. Lillus hatalmasakat aludt, estére már olyan fáradt volt, hogy nem nagyon kellett ringatni.
Viszont egy szobában voltunk, és naggggggyon nyikorgott az ágyunk... úgyhogy nem tudtunk a tesóprojekten dolgozni. Egyszer sikerült, aztán hogy mire lesz elég?????? hihihi.
Lillust megismertettük a Balatonnal, először kapdosta kifelé a lábát, aztán pár perc múlva alig lehetett elhozni a víztől! Nem fürdettük meg benne, csak engedtük hogy a kezével és a lábával pancsizzon. Még nem mertem beletenni.
Összefoglalva: nagyon jól éreztük magunkat. :D

És milyen remek hírekre jövök! :D Gratula danyuci!!!!! Örülök Nektek!
Bíztasson a tudat, hogy a rosszullétek - általában - az első három hónapban vannak csak!

panny:
üdv! remélem mielőbb beköltözik kishugi a pocakodba! Három (négy) pasi mellé tényleg kell egy csaj még melléd! :lol:

szilvi:
milyen helyes a kisfiad! Az, hogy 19 hónap után lemerültél, az nem egyedi. Nálam is elő szokott fordulni néha. Én akkor beiktatok egy barátnőzést, egy mozit apával vagy bármit, ami egy kicsit kizökkent. És ettől nem leszel rossz/rosszabb anyuka. Én 36 éves vagyok, és hát igazán megértem az anyaságra, de elő szokott bizony fordulni amit fentebb írtam. Szerencsére a szüleimre bármikor számíthatok, bármikor ott tudom hagyni Lillust. Imád náluk lenni ráadásul. Szóval szerintem próbálj valami programot keresni... hátha segít.
A tesó pedig úgyis hamarosan jönni fog, reméljük!

sophie:
remélem Beni baba már gyógyulgat! Megnéztem én is a videót, hát tüneményes ahogy ébredezik! És: ami késik, nem múlik! Ha nem most, akkor majd nyár után! Akkor is 2010-ben jön a tesó!

kri:
gratula a fogacskához! Nálunk most ömlik a gyermekem nyála, ugyhogy lehet hogy nemsokára megérkezik a hetedik!

panndi:
hajrá Nektek is! Ha zöld az út, az már jóóóóó :D :o

moti:
jobbulást picikédnek, talán már meg is gyógyult! Elmentetek végül?

poppy:
egy picit én is így vagyok már! Akciózunk apával amikor kívánjuk, aztán ha jönni akar, úgyis jönni fog a tesó!

Ébredezik picikém, mennem kell. Remélem nem hagytam ki semmit. Ha igen, bocsássátok meg nekem... Még nem nagyon vagyok itthon lélekben... :D
Ja, később rakok képeket is.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
danyuci
 
 


Kisbetegek remélem már mind meggyógyultak!

Danyuci:
[quote]E írta:z a terhesen szoptatás is egy olyan téma ami megosztja az orvostársadalmat is..van aki simán engedi és minden további nélkül lehet várandósan szoptatni,van aki ellenzi...az ember lánya meg legyen okos és döntse el


Akartam is kérdezni, hogy hogy tervezed a szoptatást folytatni.
Panny pontosan írta le, amit én is gondolok ill. olvastam a témában. A mamami.hu-n vannak fórumok pont erről.

Biribon: Drukk! ++++++++++++++++

ZSófi: Sajnálom a rossz híreket. Mikor próbálkozhattok kb. újra? 3 hónap? Alul vagy túlműködsz?

Panny: Üdv közöttünk! Gyönyörűek a srácok!!! Ha ilyen képeket látok, mindig 4 gyerekek akarok. Egyelőre beérem kettővel, na....

Szilvi: Nekem még ilyen "lemerülésem" nem volt, de bentebb vagyok nálad egy tizessel. Vén rókamama vagyok. :wink: Oké, tudom, ez nem feltétlenül korkérdés. Levi nagyon tündéri!

Panndi: Szuper, hogy zöld utat kaptatok. Vigyázz, csak meg ne lepődj, hogy szopi mellett is hamar összejön a kistesó. :lol:

Atizka: Neked megjött végül? Tök jók a vonalzóid.

Lillanyuci: Örülök, hogy jól telt a nyaralás!!!

Kri: Újabb fogacskához gratula, nekünk 10,5 hónaposan jött az első. shock: :shock:

Ske: Lásd az előbbi mondatom. Azt mondják, a később jött fogak erősebbek.

Rólunk: Nekem délelőtt lett nagyon erősen poz. az lh teszt, erősebben, mint a kontrollcsík, úgyhogy nagyon bele kellene húznunk este....

Megyek is, fő a töltött paprikám a tavalyi elrakott paradicsomból. :P :P :P :P

:
Vendég
 


Sziasztok!

A képek:


Kép Próbálkozik a mászással...

Kép Megnézem a szélirányt

Kép Ismerkedés a Balatonnal

Kép (Fél)Tesókkal


Kép Megérkeztem, kipakolok.

Kép Vigyori

Kép Pancsi

Kép Még pancsi

Kép Egy esős esti vacsora

Kicsit sok lett, bocsi

Jó éjt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Lillanyuci: Dehogy lett sok! :D
Nagyon édes Lillád! Rékámnak is ilyen imádnivaló "hatásszünet" van a fogacskái között. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Panny, üdv közöttünk :lol: :lol: :lol:

Lillanyuci nagyon jók a képek. Édes a kicsi lánykád :lol: :lol: :lol:

Rólunk, Zsombi felállt. Azóta minden nap többször is gyakorolja, én meg néha szívbajt kapok mikor esik. :shock: Egyúttal minden időmet leköti, pakol ezerrel mindenhonnan. Mindent kinyit. Mindenhova bekukucskál, és mindenhova ahova nem kéne bemászik. Nagyon kis édes. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! Egy kicsi fiam van, aki most múlt húsz hónapos és iszonyat eleven. Lételeme a pakolás, egy helyben játszani még véletlen sem szokott. :lol:
Négy hónapja próbálkozunk a kistesóval, aki sajnos még nem jelentkezett! :cry: Iszom a teákat és lh tesztelek rendületlenül... :wink:

Szoptatás: Szabolcsot három hónappal ezelőtt választottam el, pont a kistesó miatt. Reméltem, hogy így hamarabb jön...

Kétcsíkosoknak gratulálok és boldog babavárást kívánok!
A teszt előtt állóknak pedig mennek a drukkok!++++


Látom ebben a topicban csak gyönyörű gyerekek vannak! Csodaszép mindenki! :lol:

Most így elsőre ennyi, próbálkozok rendesen bekapcsolódni, bár elég hanyag fórumozó vagyok! :oops:

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Lemaradtam, mint a borravaló...

Zita, Panni üdv itt, reméljük hamarosan velem/velünk együtt ti is örülhettek a kistesónak!

Gyerkőcök nagyon édesek!

Lillanyuci örülök, hogy az idő ellenére is jól telt a anyaralás, nagyon jók a képek Lilláról.

Hú, pakolás nálunk is nagyon megy. Mióta jár, azóta még inkább, mert mindenhova úgy közlekedik, hogy valami vana kezében, aztán leteszi majd visz mást. Össze vissza van minden, a szekrényrámolásról meg ne is beszéljek.

Kri, Zsombinak gratulálok a felálláshoz!

Többiek, ne haragudjatok, hogy név szerint nem reagálok! Mindig olvasok, de írni vagy időm nincs, vagy kedvem, de nagyjából tudom kivel mi van...

Ja, Poppy persze megjött. És köszi a vonalzós bókot. Sajnos az ovulációsat nem engedi már betenni az aláírásba, mert úgy már hosszú lenne. Nem is értem, másoknak van több is, nekem meg a 3 minit sem engedte feltölteni :?:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Zita!

Üdv itt közöttünk!!!!! :D :D :D
Milyen teát iszol?

Mindenkinek szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Kri: Gratula Zsombinak az álláshoz!

Szilvi: Málnalevél és cickafarkfű teát, ovuláció után pedig palástfű teát fogok inni. Aztán majd kiderül, hogy használnak-e valamit! :wink:

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Ezeket a teákat én is ki fogom próbálni, hátha biztosabb lesz a pé. Az eddigi lh tesztjeim ugyanis nem valami meggyőzőek pé ügyben, igazi erős pozítívat nem mutattak.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka: Ne parázz sokat ezen az lh-n, mert erős pozitiv csak pár órán át lehet az lh is. SZóval hacsak nem tesztelsz reggel este, nehéz elkapni. Nekem pl. most sikerült először, ebben a ciklusban. :wink:

Zita: Üdv! :P :P :P :P Ezek jó kis teák, cickafarkot én is ittam valamikor.

Kri: Gratula az álláshoz! :P
Vendég
 


sziasztok,

utaztunk végül!!!!fantasztikus volt!mindenkinek ajánlom!ekkora feltöltődés!és Boldi nagyon jól viselte, meg sem kottyant neki!Szilvi, hajrá, menjetek kettesben!egy 1 éves gyerek mellett tényleg nem lehet pihenni, ezt vagy bevallja valaki, vagy nem.én megértem a problémádat, és az utazás szerintem segítene!
Zsófi, sajnálom az eredményt, de ugyanakkor nagyon jó, hogy kiderült, még mielőtt baj lett volna!szépen ledobod azt az ötöst, és kész!megoldódik minden és lesz egy szép egészséges Babóca.
most nem tudtam többet visszaolvasni, de majd még fogok!

KépKépKépKép
moti
 
 


Atizka:az előző ciklusban nekem se volt meggyőző az LH teszt..de ebben a ciklusabn meg annyira elkaptam, hogy a tesztcsík erősebb volt mint a kontroll csík :shock: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Utánanéztem a teáknak.
Ha gondoljátok és van időtök nézzétek meg ezt az oldalt,ha még nem ismernétek.
Az előbb bukkantam rá,nekem tetszik. :D

Jó éjt

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Így elég nehéz lesz ha nem írom le a címet.
Bocsánat.
www.fogamzas.mlap.hu

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Jó reggelt!

Úgy néz ki követem Danyucit :wink: (bár még halvány,remélem fog erősödni)

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni! !!! Ez nem is olyan halvány! Azért drukkolok a további erősödéshez :D és persze nagyon örülök és gartulálok is! Mikor kellett volna megjönnie?

Moti, örülök, hogy jól sikerült az utazás Apával kettesben. Ezek szerint Boldi is teljesen meggyógyult. Szuper.

Poppy nem parázom rajta, (na jó egy kicsit). Tök nagy lelkesedéssel fogtam bele a tesztelgetésbe, aztán egymás után két ciklusban sem láttam azt, amit akartam. De elkeseredve azért egyáltalán nem vagyok!

Szilvi, én is pont a belinkelt oldalon néztem meg a teákat.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Panny: Nagy-nagy gratula! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D Meg azért is, hogy a gyönyörű családotok egy egészséges pici lánnyal bővüljön! :D

Moti: Merre voltatok? Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Nagyon sokszor érzem én is úgy, hogy kettesben kellene menni apával valamerre, de sose jön össze (leginkább miattam).

Atizka: Lh teszt ügyben hasonlóan érzek én is. Hatalmas lelkesedés az elején, ami egyre csökkenő tendenciát mutat. :roll:
Az előző ciklusban egy pozitív közelében járó tesztet sem produkáltam. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz. Bízom benne, hogy az előző havi kudarcért a vacak Gábriel teszt volt a felelős. Ha nem akkor irány a doki!

Szilvi: Jó ez az oldal, majd még megnézem alaposabban is.

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


panny: hát ez nem is halvány! Gratulálok :)
Vendég
 


sziasztok!

panny, nagy-nagy gratula a teszthez! kicsit nosztalgiázom. Benimmel is kb. ilyen halvány/sötét volt a teszt csík, és lám! :) szóval biztosan minden okés. kívánom, hogy kislány legyen, nehogy már olyan egyedül legyél abban a családban nőnemű! :)

amúgy gyönyörűek a fiaid! :)

hányadik napon csináltad a tesztet???

Lillanyuci, nagyon édes Lillád! olyan szép! és egyáldalán nem volt sok a fotó! sőőőt. többet is tehettél volna. szerintem mindenki imádja nézegetni a csöppöket!

Moti, örülök, hogy végül rászántad magad, és elmentetek apával kettesben! mi majd akkor tervezünk hasonlót, ha a törpi már átalussza az éjjelt. addig nem bízzuk másra! ;)

ja, és képzeljétek, kijött Benim felső középső bal fogacskája! nagyon brutál módon meg volt már duzzadva napok, sőt hetek óta. most törte át végre! mondjuk ennek örömére iszonyat gáz éjjelünk is volt! hiába vettünk magunk közé, csak tekergett, nyekergett. szóval nem volt egy nyugalmas éjjelünk! :( de remélem, hogy most már lassan lesz egy kis nyugi! :)

köszi lányok a bíztatást. igyekszem betartani a doki utasításait! remélem, hogy az őszi kontrollon már zöld utat kapunk! ;) csak pozitívan! mondjuk nem tudom, hogy mennyire jó ez a vérvételes dolog. mert 100%-ig tuti voltam benne, hogy volt PÉ-em. de a vérvétel alapján (21. napon veszik) a doki azt mondta, hogy nem volt... szóval nagy kérdőjel az egész! :(

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?