Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!

Neked is a maszírozást tudom javasolni Lilla szemének gyógyítgatására, v. az átfecskendezést.
Márknak bevált ha jól tudom.
Puszi mindenkinek!

http://www.babanet.hu/faq/szemesz05.php
kolibri28
 
 


Halihó!

Gyugyi :D

Köszi a képeket!

Vicuska :D

Most hétvégén megyünk haza a szüleinkhez, múlt hétvégén vendégeink voltak. Voltunk Eger és környékén, Komáromban.

Júliusra tervezzük: egy pénteki este nyakunkba vesszük a lábunkat és elutazunk Olaszba egy hétvégére és vadkempingezünk. :lol:
Aztán vár ránk az egyik hétvégén egy grillparti is, csak még nem tudjuk mikor.
Úgyhogy ez a nyár nagyon mozgalmas lesz. :lol:
Nagyon szép Lilla és a fülbevalója. Nagyon tecc a legalsó kép.

Suzy :D

Vinzent mekkorát nőtt már! :D Húú, az a céklás kép, mintha ki lenne rúzsozva. :wink: Ízlett neki???

Gröni :D

Micsoda egy mosolygós csajszi Dóri! Én is szeretnék egy ilyen gyönyörűséget.

Ticsi:D

Jelentkezz!!!!MIkor mész dokihoz? Én is bejelentkeztem hozzá, pénteken megyek. Írtam e-mailt.

Mindenkinek puszi, akinek nem írtam arra is gondolok!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


vicuska!jaj de gyönyörűűű! :) olcasgatom az inszemes topikot, most derült ki, h még se voltál terhes az 1. inszemkor.:(

Hétfőn délre kell mennem a meddőségire ott adnak beutalót uh-ra.
már csak az a kérdés h h a francba fogok én elmenni a munkahelyemről fehérvárra, ráadásul főleg ha egy csomót kell ott várni? :shock: mit mondok? szabit nem vehetek ki, minden másnap, meg amugy is tök kevés van. :roll: passz. családom sincs h kamuznék, h családlátogatáson vok. ráadásul a jövőhétem már a főnök is itt lesz.(ezen a héten nincs)max vmi olyasmit kéne kitalálnom, h csúszó..pl tegnap fél 6ig voltam az ugye plussz másfél óra meg mondjuk holnap is bentmaradnék 5ig az 2 és fél meg még akkor alapból elszoktam menni 1 órára kajálni délbe ugy már jó is nem?háát nem tudom ezt el e fogadják.igazat megmondani kizárt!!!meg hát majd szerdán ugyan ezt eljátszani??baszus mi lesz igy velem?segíííítség!!!!!! :( itt baj lesz, milyen dokit mondjak hova kéredszkedje el?

kata! de h fizetik ki, talán lecsúszhatom!
drukkkk!

krisz! olyan jóóó neked!

itt is szakad egyfolytába tegnap óta! :twisted:

kolibri! meg jött már?vagy??lemaradtam.

annyira félek h rossz oldalon fog érni tüsző!!!!!! :( mert most a bal következne.

KépKép
dike
 
 

 
 

Kolibri!
köszi :D masszirozás már volt...
ti hogy álltok? :roll:

Zsu!
szuper!a vadkempingezés tök jó lesz!mi úgy jártuk be egész Európát kamaszkoromban anyuékkal :D
dokihoz mér mész?

Dike!
az első 2 inszemem nem sikerült, de azt egy f@sz csinálta máshol, nem a dokink.....
a dokinkkal a 3.volt, de az rögtön sikerült. :D
hát, nem tom h kéredzkedj el... :roll:
most a baloldal a nem jó?
Vendég
 


Dike!

Próbálj egy kicsit pozitívabb lenni kérlek! Magad miatt!!! NEm egyszerű dolgok jöttek most neked össze de biztos vagyok benne hogy megfogod tudni oldani. Arra meg ne is gondolj hogy rossz oldalon fog érni a tüsző. Agyban dől el minden! Tapasztalat. Én is nagyon sokat voltam negatív. Hidd el nem használ nekünk.
Annyira átérzem a kétségbeesésed a fájdalmad a vágyadat egy bébi után. Hisz ezen én is mind keresztülmentem és még sokan mások. Higy az inszemben. Attól hogy Vicusnak vagy bárki másnak nem sikerült az első attól neked még sikerülhet!!!

Itt vagyok én. 3,5 évig küzdöttünk hogy legyen végre gyermekünk. És első inszemre összejött Flóra. Pedig sok bajom volt.
Drukkolok nagyon hogy minden jól menjen.

Remélem nem haragudtál meg ezekért a sorokért. :wink:

Csajok. Nagyon jók a talis képek. Köszi Gyugyi hogy elküldted.

Kata!

Kitartás. Tudom milyen rossz már ilyenkor mikor mennél szülni. 40+6-on szültem. :lol:

Bébik édesek és csuda helyesek.

Krisz!

Gratula punishoz. Csúcs a virág. :D
csipcsab
 
 


Dike, begyulladt a füled, 2 naponta kell átmosni? Csak egy vattát dugj a füledbe és kész. :) Na?

Krisz! Az bizony a Babókátok! Nekem mindennap van ilyen, Bendegúzzal is volt. Ez nem keményedés, csak olyasmi, de ha az is nem baj. Teljesen természetes, normális. Kidugja valamijét, ami kemény, ahogy Kata is mondta. Nekem kaparászás is van, de az ritkább, mint a dudorka. Jó érzés, mi??? :D

Vicus, nagyon szép fülije van Lillának!

Zsu, most fagyibabák lesznek? Nem emlékeztem. akkor legalább nem terhelik meg a szervezetedet (annyira)! Nem semmi programsorozat! :) De legalább elfoglaljátok magatokat, nemsokára úgysem lesz rá időtök! :)

Mi kimentünk ma piacra, szerencsére nem esett, sőt még a nap is sütött, jó melegünk is lett, olyan fülledt lett a levegő, aztán kerteltünk még, de el is kezdett szemelni... Remélem már elvonulóban van. Kenguruzni akartam ma Bendussal, de nem tudom hova kötni, mindenképp a pocakomon menne keresztül, még ha a hátamra kötöm, akkor is. :( Bendével már nem fogok tudni többet kenguruzni, pedig szeretek! :(

Kép
Kép
sleepin
 
 


Dike!
Sajnálom nálad pirit. :( Nagy ölelés!
Engem már napok óta kínoz, de még nem jött meg. 33. cn-en vagyok. Ma ellőttem egy tesztet( igaz nem reggeli pisivel) , persze nega lett. :(
Melóhelyen előre szóljál szerintem, hogy hivatalos elintéznivalód van. Szfehérváron( pl. útlevélügyintézés), és szeretnéd a túlóráidat lecsúsztatni. :wink: Drukkolok, hogy jó oldalon érjen a petikéd! :wink:

Vicus!
Akkor jobbulást kívánok Lillának!
Ciloxan, Tobrex, Brulamicyn. Stb. A-vitaminos csepp.
Nagyon bájosan néz a kisaszony! :D Szép a fülivalója is.

Zsu!
Szijjja! :D Hajrá Olaszország! :D
Jól vagy?

Puszi mindenkinek!
kolibri28
 
 


Vicus :D

Azért mert már két mensim kimaradt. :roll: :? A teszt negatív, úgyhogy nem tudom mi van.....

Kolibri :D

Igen, jól vagyok köszi. És ti?

Sleepin :D

Sajnálom, hogy nem tudsz kenguruzni Bendével. De majd a pocaklakóval újra próbálkozhatsz. :wink: Csak ki kell várnod.

CSajok! Kérek sok-sok képet a gyerkőcökről, olyan jó nézegetni őket, olyan aranyosak! :lol:

PUsz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


vicuska! igen a bal a rossz jobb a jó! ja én azt hittem azt is a mi dokink, és még néztem is nagyokat, miért került ilyen sokba.

csipcsap! én nagyon pozitívan állok az inszemhez, még talán túlságosan is, és pont ezért lehet h ha nem jön össze h megint nagyon magam alatt leszek. érted?azt se jó ha nagyon nagyon beleélem magam! megpróbálom megtalálni a középutat. :) de tényleg nagyon bízom benne sikerülnie kell!!!!! :wink:
ja és igen jobb oldalon fog nőni a tüsző! :lol:
de h haragszom, jó ha helyre ráznak! :)

kolibri! engem is megkínzott legutobb! :evil: köszi a tippet ez is jó!

sleepin! nagyooon jó lehet megjátszom, de mondjam h fehérváron mosatom vagy?
még kérek kamukat!! :wink:

KépKép
dike
 
 


Vicuska
Cuki képek :) és nagyon csinos Lilla fülbevalója! :)

Dike
Lazíts! Próbálj pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Az sokat fog segíteni :)

Zsu
Olasz :) irigy-irigy :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Köszönöm csajok Dóra bókokat! :wink:

Gyugyi!

Köszi a képeket! Tök jók lettek, mindenkit felismertem, kivéve a szőke lányt, ő biztos Bogáncs! (Bogáncs, hogy neked milyen csodaszép lányod van! :shock: :wink: ) A hely is jónak, nyugisnak tűnik, oda én is elmennék, de ez lehetetlen! :? Max Győr jöhet szóba, de inkább Kisbér, de lehet B. jobb lenne, ide biztos eltudnék menni, bár sokszor a bóóótig sem jutok el! Az iskolát mégegyszer köszönöm! Próbáltam kitalálni valamit köszönet képpen, a Sims3 jutott eszembe(meg a pezsi :P ) apjukot nem is kérdeztem, de elvitte neked? Ha nem, holnap feladom postán, ha küldesz címet! Hehe, én csak egyszer kelek éjjel, de akkor reggelig fent vagyok! :lol: Tieid is ilyen örökmozgók voltak? Mikorra várhatom a futkározást? Mert akkor a nagyot is edzésbe kell hoznom! Jaj nekem, nem lesz egyszerű! :roll:

Kata!

Én idáig nem jutottam, csak 39+1-ig, de nem éreztem, hogy szűlnöm kéne, úgy voltam vele, hogy 40 hétig mindenképp bent a helye, utána már lehet készülődni. Így én nem is kérdezem, hogy még egyben? :P De biztos nehéz már, főleg két gyerekkel! Az ágyat már lejebb tette apjuk, nem volt gond, nem akart kimászni és nem is nagyon volt ágyban csak ha ott voltunk, de így a biztos. Most meg nem tudom letenni aludni, mert olyan nagyot kell hajolni, így mindig felébred! :? Viszont ugyanúgy feláll így is, csak most meg nem tud leülni és nagyon szenved, el nem engedné a rácsot! :lol: Apjuk most itthon van szerencsére, nem is bírnám nélküle!

Fenci!

Gyógyulgass, Márknak nem lesz semmi baja elvileg. Te voltál az első akit felismertem! :P Szinte semmit nem változtál! :wink:

Vicky!

Te meg megfiatalodtál! Komolyan, olyan kisjányos vagy! :wink: Te is hamarosan futkozhatsz! :P

Krisz!

Gratulálok a kislányhoz! Nagyon szépen domborodsz! Amit írsz az keményedés lesz szerintem! De hát ezt érezni kéne, hogy tudja az ember biztosra! :lol: És tényleg ne magneb6-ot szedj, irass fel valami erősebbet, de lehet vény nélkül is(persze drágábban) venni. Nekem a magnesiicitrici jött be, abban 500 mg magnézium van, de a magneb6 extra is jó, ha nem mersz egyből erősebbet szedni!

Vicuska!

Olyan gyönyörű ez a jány! Most mondjam, hogy tiszta anyja? :wink: A fülbevaló is tök jó! Nekünk nincs. Még gondolkodom, apjuk szerint ne kinozzuk, majd ha ő akarja akkor viselje a következményeit!

Dike!

Tisztára, mintha magamat hallanám! :lol: Ha visszaolvasol mikor még Dóra csak tervben volt, basszus, hogy mit agonizáltam itt! :lol: :oops: Mindegy mit gondolsz, ha odabent minden rendben, jók a körülmények, lesz ott hamarosan baba! :wink: Nagyon drukkolok! :wink:

Zsu!

Tudod, jó munkához idő kell! Ti is már több, mint 10 éve vártok a babára, hidd el, ő lesz a legtökélesebb, legszebb! :wink: De mozgalmas nyaratok lesz, irigykedem csöppet! Nekünk a négy fal és max a kert! :lol:


Megyek kávét főzni, ma én leszek az ügyeletes, kialudtam magam délután! Minnyá kel a lady! :lol: Bocsi akit kihagytam! ja igen, Ditke! :shock: Neked majd írok privát!

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Gröni :)
Igggen, megkaptam a S3-at! :wink: Örültek neki a kölkök!
Én benne vagyok egy B. taliban! Nincs olyan messze. Hány km? Megnézem a tervezőben. Lucával megdumcsizom. :wink: Fel kéne hívnom, ezer éve nem beszéltünk.... :oops:
Ja, 10 hónaposan már jártak a gyerekeim. Én meg követtem őket!

Tavi :)
Merre jársz?????? Bekukkanthatnál néha!!!!! :)


Vicuska :)
De édes az a lányka! Fülbevaló csodacsinos!
Ha a nyáron összehozunk egy talit Grönivel, el tudsz jönni? Közelebb van, mint Bp. :)
Hát a leépítés nem a gyerekek miatt van.... Az alsót nem érinti, indul a 3 három első osztály. Sajnos a gimit megszüntették. :(
Macs eszik. Egy napig volt étvágytalan, most minden oké. Hátulról viszont nem az igazi.... Adjak neki smectát vagy várjak, hátha kiürül? :roll:

Kata :)
Ecetet megpróbálom!!! Kolléganőm is ajánlotta vízkőre! Hátha....

Princzike :)
Jó mozgalmas volt a hétvégéd! Lekvár hogy sikerült?
Részvétem a Nagypapa miatt...... :( Nekem már régen nincs..... :( :(

Lili :)
Itt is szakadt.... Kollégámék ma indulnak vándortáborba!:shock:

Zsu :)
Úgy tervezzetek, hogy a tali is beleférjen ám!!!! :)
Két mensi kimaradt? Az nem jó.....

Dike :)
Nem lehet elmondani, hogy babáért küzdötök? Nálunk nagyon megértőek voltak.

Sleepin :)
Most a kicsivel kengurúzol! :wink:

Na, ébresztenem kell a kölköket. Viszem őket gyerek ortopédiára.
Az egyik gágog, a másik meg kattog! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Gröni
Azóta nem volt keményedés vagy akármi..szóval nincs vész egyenlőre. Lehet, hogy tényleg ez volt az első igazi nagy érezhető babamozgás: és tényleg csak kidugta vmilyét. Mindenesetre eddig ennyi volt.

Ma hívom a védőnőt, hogy mizu már az afp-mmel, megyek a házidokihoz egy uh pecsététrt, na meg mert tegnap anyu kikérte a táppénzem papírom és csak nem jól írták, elírták egy nappal. :twisted: .

Tegnap este még beugrottunk hugomékhoz, kaptunk egy csomó babaruhát. :D Hát lehet tényleg nem kellessz vásárolnom eleinte.

Ma vége az érettséginek, már csak egy kör lesz mindkét osztályban...egy körül végzünk. :)

Puszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Nem is tudom, hogy mit írjak. Lehet, hogy nem kellene még elkiabálnom, mert lehet nincs is mit.
Ma a 34. cn-en vagyok. Volt már ugyan ilyen hosszu a ciklusom.
Bocs a gusztustalanságért, de ma kikukáztam a tegnapi tesztemet, mert a melóhelyen csináltam és itt dobtam be a papírtörlős kukába a saját dobozával. :oops: Kiváncsiságból. Halvány a tesztcsík rajta. Tegnap az 5 perc alatt semmit sem láttam rajta. ezért kidobtam. nem tartogattam itt a klotyóban. meg sietnem is kellett mert bent voltak a többiek.
Vélemény? Szerintetek mérvadó ez a teszt így? Vagy nem? Van még egy tesztem. Holnapra tartogatom de azt már az első pisiből otthon.
Ja tünetem nincs Kicsit érzékenyek a cicik, meg puffadok. Valamint savasnak érzem a gyomromat és 10-15 percenként pisilnem kell.
kolibri28
 
 


Sziasztok!

Zapáné!

Vándortábor az tök jó lehet.én imádtam táborozni gyerekkoromba.De nem ilyen időbe.Szegények.De 7végére már jobb időt mond.

Vicus!

Velünk semmi különös.Éljük életünket.Sokat böngészek a neten,hátha sikerül begyűjtenem hasznos infókat.
Most épp ki akarok próbálni egy masszás ágyat.Sokat nem tudok róla írni még,majd a kipróbálás után.De azt hallottam róla hogy különösen jó a babát akaró nőknek.Milyen szerencse hogy nálunk itt óváron van ilyen,és mivel bemutatóterem,ezért ingyenes.Akár minden nap is lehet menni.
Vendég
 


Kolibri
Hú! Izgi! Sztem holnap tesztelj, és akkor megtudod biztosan. De azért bíztató!

Krisz
Biztos a baba volt. A keményedés olyan érzés, mintha kicsire összehúzódna a méhed és feszül. De lassan már kezd is edzeni a méhed a szülésre, úgyhogy lesznek keményedések. Vagy rosszul emlékszem? :)

Lili
Ingyen masszázs! Az jó! :) Csini vagy az avataron.

Gyugyi
Nemár mindenkit Győrbe csábítasz! :) Végül is nekünk sincs messze. Meg jó lenne egy kicsit nosztalgiázni is. Mehetünk?? :oops:

Gröni
Ügyes Dóri baba! Én Dórim még csak tegnap kezdte meg a mászást. De már gyakorolja rendesen. Fel is tud térdelni, ha van mibe kapaszkodnia. Sztem lassan a felállás jön, de mivel nincs járókában, nincs sok lehetősége gyakorolni. Igaz, Réka is a teknős-akváriumba kapaszkodva állt fel, az meg még megvan. :)

Kata
Remélem, már szülsz!! Télleg, ki tudósít??

Zsu
Ez a menzi kimaradás nem hangzik jól. Remélem, semmi komoly. Úgy tudom, Ticsi is pénteken megy dokihoz délután, bár így, hogy a gyerekek betegek, nem tudom. Úgy volt, hogy hozzánk is felugrik, ha tud. Ha te is du. mész, akkor ugorjatok fel együtt. Legalább megnézed Dórit. Réka most nincs itthon. Nyaralás jó ötlet! Babával úgyis macerásabb, nehezebb lesz. :)

Dike
Sajnálom hüle pirit! De látom, jobban viseled már a kudarcot. Rosszra nem ér gondolni!! Amúgy Ticsinek is "rossz" oldalon ért a petike, aztán mégis Ádi lett belőle. :) Tényleg, nem mondhatod el az igazat? Ezt olvasd el, hátha segít: http://www.noilapozo.hu/20090331/az_emb ... aloi_jogai

Vicus
Csini fülbevaló! Lilla szeme hogy van? Voltatok dokinál?

Susy
Nagyon jók ezek a céklás képek! El tudom képzelni, milyen rossz lehet neked ott kint egyedül. Debrecenben nekem sem volt segítségem, ráadásul jó messze is volt Pécstől. Nem várhattam el, hogy csak úgy elugorjanak hozzánk. Mondjuk itt sincs rokonság, de ez a távolság azért már jobb, ráadásul gyakrabban járnak erre a családból. Te sem vagy az a könnyen barátkozó típus?

Nya, ennyire futotta.
gtünde
 
 


Vissza az egész! :( :( :( :(
Megjött. :( :( :( :( :( :( :( :( :(
kolibri28
 
 


Kolibri
Ójaj! :( :( :(
gtünde
 
 


dike
nem hétfön mész a lábaddal kontrollra? :lol: esetleg a dokit elhivják müteni és vissza kell menni szerdán is? :lol:

kolibri
sajnálom. de biztasson az, h jönnek a vizsgálatok, és az mindenképp elörelépés!!

a mai Nök lapjában van a férfi meddöségröl cikk, ill. hogy a pasik hogyan viselik, meg a spermadonorságról

ticsi
kilókkal hogy állsz?

zsu
irigylem a vadkempinget!! olyan romantikus, én is mennék, de férjem már tul kényelmes hozzá :roll: fotokat majd a tengerröl lécccci, az is nagy vágyam, még sose voltam tengernél.
örülök a lombikos vonalzodnak, látszik a remény akkor!!

tünde
ejha, Dóri mászik?? :wink: édes korszak, de nehéz is.
kössél szivacsot a nadrágjára, igy legalább fel is mos :D

gyugyi
megszünt a gimi részetek?? :shock: :shock: ennyire nincs rá igény vagy kevés a pénz? nálunk egyre-másra nőnek a gimik, és simán be lehet jutni 3 átlaggal is. elég gagyi...

képzeljétek, egyik ismerösömnek egy hetet késett a menzi, megnézte a nödoki apja, és aszonta, lehet h volt egy baba, de mivel pont középidö után magas láza volt, valoszinü nem maradt meg, és ettöl késik. én nem tudtam, hogy a láz ennyire befolyásolhatja :shock:

krisz
csupa 5 lett az angol érettségi??

holnap nst és matatás, majd mondom, h csak bátran, hátha beindul :wink:

gröni
elvagyok fizikailag, csak lelkileg avgyok türelmetlen, meg ez a várakozás. olyan, mint a pé utáni két hét, csak vársz-vásrz. P még oviban, vele amugy sincs már gond, csak ha civakodnak :)
még jó, hogy nem fekszem a 28.héttöl, ahogy mondta a doki, mivel ugye felpuhult a méhszáj anno, és sokat kellett volna pihennem, nehogy beinduljon a szülés :roll: meg a 35.héten már nyilott a méhszáj, 2110 volt. na, nem jelentett semmit. annyit cipelem pedig D-t, meg sétálunk is sokat. Hát, remélem szentivánéji baba lesz...
Vendég
 


Gyugyi
Én még nem ettem a lekvárból, de a kis torkos párom otthon megkóstolta. Azt mondta, szerinte jó lett. Egy kicsit savanykás, de ízlik neki. Mondjuk én nem is tudnám full édesen elképzelni a meggylekvárt :roll:

Krisz
Mi lett az eredmény?

Kata
Úr isten! Már csak 1 nap? Hogy érzed? Ráhúztok még egy kicsit, vagy lassan itt az idő?

Kolibir
:(

Kép

Kép
princzike
 
 


Aludtunk éjjel, csajok! :lol: Vagyis majdnem, nekem nem ment! De friss és üde vagyok, Dóra is édi, mostanában nem volt az :oops: morgott, vicsorgott, közben jókat röhögött az orra alatt, olyan Cukorfalatosan! :lol: Jaj, melyik rajzfilm is volt az? :roll:

Kolibri!

Sajnálom! Kár volt belenézni a szemetesbe! :(

Tüncsi!

Réka olyan zabálnivalóan komoly, érdeklödő a talis képeken, kész kis hölgy! :wink: Dóra meg egy húsgombóc! :lol: Mivel eteted? :lol: Nekünk sincs járókánk. Dávidnál nem jött be, most hely sincs, meg valahogy az elveim. Minek ha van ágy, megőrzésre az is jó, bár azt mondják az alvásra való, nálunk nem mindig van így. Akkor nálatok is most jön az izgalom. :lol: Érdekes nálunk Dóra sem az ágyban állt fel először, Dávidnak van egy nagy játékgarázsa, azon volt egy autó és mindenre képes volt érte! :lol: Azóta is az a kedvenc, azon mindig talál valami érdekeset. Aztán felfedezte a játékkosarat meg minden mást is! Az ébredés a csúcs, még nyitva sincs a szeme már ott ácsorog és nyafizik! :lol: Olyan jó, Dávidnál ez kimaradt, tök új minden, mintha első gyerek lenne! Dávidnál lassabb volt minden és nem volt ilyen látványos sem! Olyan ez, mintha kárpótolna minket a sors! :roll:

Kata!

Na jó, holnap már szülhetsz! :lol: Érdekes ez a méhszáj dolog. Ha tudom előre, hogy mivel vagyok összevarrva, biztos nem pánikolok. De soha nem lehet tudni, utólag meg marha okos és bátor az ember! Mikor van szentivánéj? :oops:

Gyugyi!

Azt ugye tudod, hogy itt egy büdös kricsmin kívül semmi sincs? Szerintem még hírből sem ismerik a pezsit, a jómodorról meg ne is beszéljünk! :lol: Most, hogy itthon lesz egy darabig apjuk, lehet bekenguruzok Dórával Győrbe valamikor! Asszem olyan 30 km körül lehet B-Győr!

Krisz!

Pár hét és pontosan fogod tudni mit is éreztél! :wink: Én sokadszorra sem voltam biztos semmiben sem! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Hello Mindenkinek!!! :lol:

Kata!
nagyon szurkolok hogy szépen könnyen hozd világra a kisasszonyt..már nagyon várjuk mond meg neki :lol: :wink:

Gröni!!

de jó hogy jelentkeztél , bár én is ritkán jövök de olvasok lelkesen mindig :lol: :wink: Hát igen Dani is már mászik egy ideje idő nem sok van mellette...teccik Kata felmosós ötlete lehet megcsinálom :lol:

Vicuska!

gyönyörű ez a lány..és ez az okos tekintet..fabntasztikus,,,,kutyik megismerkedtek már vele?

ó Kolibir!

épp gratulálni akartram a fenébe :twisted: nekem is volt ilyen nem tudom mi lehet...midnig arra gonsoltam hogy elindult egy baba de nem sikerült neki megmaradnia....de ha ez igaz akkor a kövihónap még nagyobb esély! :lol:

Suzy!

Vintzent csudaszép még mibndig!! Hunnan szereztetek céklát ilyenkor?????????én is akarok adni de nem kapok :?

hja kérdeztet Vickit és Fencikét a pluszkilókról..ugy yláttam szerényen nem válszolnak (ha átfuottam akko sorry) de nekem elhiheted szép karcsúak már :lol: :wink:

nálunk minden oké fejlődnek ezek a kölkik rohgamosan hálistennek időnk nem sok van de nembaj....

danikám feláll a szentem mindent rakhatunk lejjebb...ugyhgy integet is nektek egyet

pusz

Kép Kép
Vendég
 


Hi! :lol:

Lili!
klassz lehet az ágyban hentergés a boltban 8)

Gröni!
olyan szépen irsz mindenkinek!nekem ehhez nincs érkezésem. :oops: köszi a dicsit, de tiszta apja :lol: :lol:
kricsmi is jó :wink:

Tünde!
te is olyan aranyosan irogatsz sokat 8)
köszi kérdésed, ma voltunk dokinál a szemészeten a kórházban.ingyé :D átmosták neki mind2 könnyacsatornát.jövőhét kontrol.engem kiküldtek jó messzire(na értem én, mi is kiküldjük a gazdikat ha vmi gázosabb macera lesz....),sirt, de 4 perc volt az egész kb és mire visszaértem már nem sirt.ujabb szemcsepp. :roll:
mászkáláshoz gratula :P

Kolibri!
basszus, pedig már úgy örültem nektek... :( na de fel a fejjel :D

Mamika!
olyan szép Danika, pá neki is :wink:

Gyugyi!
sztem ne adj még smectát, 2 napig fossom :oops: , jöjjön ki aminek ki kell jönnie.ha utána is, akkor mehet 8)
tali okés felétek :D :D


Kata!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkk :P
puszi a többieknek is :lol:
Vendég
 


vicus
jaj, szegénykén, nekem mind2nek átmosták, de D-nál már nem bögtem, ott bent voltam fogni a kezét. mármint leofgni... hammar megnyugszanak, igen, de szörnyü hallgatni a sirást. remélem most már szépen rendbejön a szeme.

gröni
ma van Iván, gondolom szentivánéj is

mami
hű, mekkora kiskrapekotok lett!! olyan széééép. Flóra még mindig szemlélődik, vagy ő is elindul??

pompom??

krisz
mikor mész a középidős uh-ra? meg sleepin, haga és pompom? ti nagyon együtt haladtok

sleepin
azta, te még kenguruztad a 40 kilóddal a 10 kilós Bendét?
Vendég
 


kolibri! :D nekem soha nem jött elő rajta még egy csík másnapra soha.szerintem tuti igaz, és sikerült!!!!nagyon szorítok azért még holnapra!!!juhéééééj!
oh kolibri! most olvasok tovább sajnálom!!!!!!!!!!!! :cry: basssszus! :evil:

kata! ez az!!!!!!ez a legjobb!!!!a lábam tényleg, h ez eddig nem jutott eszembe!!kösziiii!drukkkkk

KépKép
dike
 
 


gtünde
 
 


Kata, mostaztánmár nehogy mégegy nst-re menned kelljen! :) Azt hiszem, holnap kell(ene), ugye? Na, addigra szülsz! :) Lehet Nálad is fogadásokat kéne kötni, mint anno nem is tudom, kiknél...
Ja, amúgy már csak ha muzsáj (bkv) volt,a kkor kenguruztunk, de a mei tai az nagyon kényelmes még 10 kg-s gyerekkel is csak jól kell megkötni. De nekem már nincs hova. Amúgy meg 55-6-7 kg vagyok, ne soványíts mégjobban. :D A héten megyek beszélni a dokival, szerintem jövőhéten lesz genetikai UH.

Kolibri, basszus, sajnálom! :( Nálam Bende előtti "hónapban" volt halvány + tesztem. Kövi ciklus lett Bendegúz. :D Irány a kivizsgálás és a baba! :)

Dike, na, akkor térded! Én félnék elmondani, hogy babára vágyok, hiába véd törvény... Amikor megtudtam, hogy babát várok, akkor is aláirattam a főnökömmel, hogy elismeri, mert aztán szó elszál... :roll:

Nagyon ügyesek ezek a babákok!!!

Mami, tök érdekes, hogy Nálatok pont a fiú kezdi előbb a dolgokat, ált. a lányok szokták. :)

Imádom ezt a szót, hogy reprodukció... Katasztrófa. A terhességgel sem értek egyet 100%ig, azt is kerülöm, ha tehetem.

Eddig gyomot irtottam, van egy írthatatlan dög a kertünkben, most egy adagot megcsináltam, ha hat, csak akkor folytatom. Nem dolgozunk feleslegesen. Nyugi, kesztyűben műveltem.
Ja és megettem az idei első főtt csövikukoricát. Nyami volt. :) Odalent is ízlett. :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


sziasztok,

vagyok én is, csak sűrű a program, hétvégén keresztelő, jövő héten meg lecuccolunk pár anyukatársammal a Balcsira :lol: 8) 8) 8) 8)

Úgyhogy szolgálati közlemény:
Kata (és Ági), hétfőtől nem vagyok netközelben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Gröni, hát ja, a gyerkőc fiatalít :wink: :lol: persze én sosem éreztem magam többnek 25-nél :lol:

Mami, Dani nagyon ügyes! Mutattam is Apának, hogy gyorsban szerelje lejjebb a kiságyunkat, ki tudja, mikor produkál Levi hasonlót :lol:

Zsu, de jó, hogy jöttél! Tök jól hangzik a nyári programtervetek!!!!!!!!!!!!! Érezzétek jól magatokat!

Susy, kilókkal jól állok, annyi vagyok, mint terhesség előtt. Csak lóg a hasam.

Kolibri, sajnálom pirit :( hogyan tovább?

Fenci, jobban vagy már? Anyatejjel nem megy át a baci :wink: maximum az a veszélyes, hogy cseppfertőzéssel átmegy...

Vicuska, sajnálom az átmosást. :( Remélem megoldotta a gondot végleg.
Nem alszik velünk Levi, a szobájában az ágyában alszik. De már félálomban odatalálok :wink: :lol: néha magamhoz veszem reggel, de olyankor nem bírok rendesen aludni, még levegőt se merek venni, nehogy baja essen :lol:
Általában amúgy 1x kel olyan 3 körül, 10 percet szopcsizik aztán alszik vissza. :lol:

Gyugyi, jók a képek, köszi!

Lili, én is jót hallottam erről a masszázságyról, ha meg ingyér van akkor hajrá! :wink:

Zsófiékkal mi lehet? :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Gröni!
Annyira szép kis arca van Dórinak! :lol: ès milyen ügyi már. :wink:

Zsu!
Igen, ízlett neki. Szerencsére midenevö, eddig amit kínáltam neki megette!!! :lol: :lol:

Mami!
Anyukám szerezte be a céklát,szerintem az egri piacon. Akkor adtam neki,mikor otthon voltunk. Bár szerintem se nagyon lehet kapni,de ö megoldotta a feladatot!!! :D :D
Köszi a kilós infót. Jól láttad a lányok nem válaszoltak!!!!

Vicuksa!
Biztos nem lehetett jó ez az átmosás,de legalább most már nem lesz gond vele.
Nagyon szépséges a kis hercegnö!!! 8)

Tündi!
Barátkoznék én ha lenne kivel. Meg azért az már nem olyan,mint a régi barátnöim,akikkel évek óta ismerjük egymást.

Sleepin!
Olyan hihetetlen, hogy már lassan félidöben jársz!!! :roll: :shock:
susy75
 
 


vicuska!
sajnálom az átmosást.

neked hol zajlott helyileg az inszem? utána lehet ott pihenni vagy kell?mennyi időt?emlékszel ilyenekre?

KépKép
dike
 
 


Susy, nem direkt nem válaszoltam ám, csak nem jutottam írni azóta :oops:
Sajnálom, ha egyedül érzed ott magad, de most már ott van Neked Vinzent :wink: A régi barátnőkkel nekem az a tapasztalatom, hogy sajna én hiába lakom relatíve közel hozzájuk, mégis megkoptak, ellaposodtak a régi barátságok. Akikkel mostanában összejárunk, szinte mind újak, vagy régi-újak, a valaha volt "nagy" barátnőim a szülés óta 1-2-szer ha felhívtak.

Kép
vickybabe
 
 


Lilla köszöni az együttérzést 8) már most láccik h sokkal szebb a szeme.azt irták a záróra, h a jobb tökéletesen átjárhatóvá lett téve, a bal nem biztos. :shock: lehet azt meg kell ismételni :roll:

Dike!
a 3-on volt az inszem, ahova te is jársz, a meddőségin.a lift felől az első szoba balra. :D a jobboldali szobában meg az anyagleadás 8)
hát, attól függ mikor mész(nekem vasárnap reggel 6-kor kellett :shock: ),sztem 15 percet feküdtem kb az inszemes ágyon utána.ne félj, nem fájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!csak mint egy rákszűrés :wink: 1 perc az egész.aztán 2 hét múlva kell tesztelned egy zebrásat :wink:
asszem előtte megnézte uhun,h megrepedt-e esetlleg már a tüsző(k), meg utána másnap vissza kellett mennem, szintén h megrepedt-e, annyak függvényében ismétlés. :P
Vendég
 


Mami
Gyönyörű Dani :) És milyen édesen integet :)

Vicuska
Szegénykém... biztos szörnyű lehetett neki...

Én ma voltam dokinál, vissza vittem a leleteimet. Egy kicsit most fel vagok dobódva. Úgy tűnik látni a fényt az alagút végén. Már teljesen be volt sózva, hogy inszemezzünk :shock: Mondtam neki, hogy azért az IR-es kontrollt megvárnám július végén. Azért adott receptet egy kis stimura és mondta, hogy majd akkor Július végén hívjam, megbeszélünk mindent. Istenem de jó lenne, ha augusztusban már babás is maradnék. Ráadásul pont akkor leszek szabin. Annyira tuti lenne. Biztos, hogy vigyorogva, minta a vadalma mennék be a melóhelyre. :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Dike

Látom még nem olvastad a vasárnapi privim!!!! :shock:

Gröni

Mi van veletek????? :wink: Várom a privit!!!! :wink: :D
Dóri nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata

Ez a lány jól megvárakoztat!!!!!!!!!!!!! :wink: A lányok már csak ilyenek, mindig váratnak!!!! :lol: :lol: :lol: Drukk a könnyü, problémamentes szüléshez!!!! :wink: :D

Vicuska

Nagyon szép Lilla!!!! :D Biztos most már rendbe jön a szeme!!!!!!!!!

Kolibri

Sajnálom pirit, pedig már kezdtem örülni itt délelőtt!!!!! :( :( :(
Hol csináltatod a lapart!!!!???????? :wink:

Lili

Ne halogassd sokáig a BMC-t!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsu

Kalandra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Susy, Vicky, Fenci, Sleepin

Nagyon helyesek a kis pasik!!!!!!!!!!!!!

Tünde

Milyen Pesten????? :shock:
Dóri egy kis gyurkálni való!!!!! :lol: Réka meg "komoly" nagylány!!!! :wink:

Lami

Tudom hogy te is olvasol!!!! :lol: Mi van veletek???? Srácok, nyaralás, munka?????? :wink:
Vendég
 


Princzike

Ezek jó hírek!!!! :wink:
Akkor neked is hajrá inszem!!!!! :wink:
Úgy látszik most az inszemes széria beindul!!!!!!!!!!! :wink: :D

Mami

Nagyon szépek a gyerkőcök!!!!! Ilyenkor nem bánnám, ha nekem is ikrek lennének!!!!!!!!!!! :wink: :D Pláne hogy ilyen jó gyerekek!!!! Látszik rajtuk a kiegyensúlyozottság!!!! :D

Gyugyi

Hétvégén mit iszunk????? Már engedélyezek magamnak valami kis lightosat!!!! :lol:
Jól vagytok????? :wink:
Vendég
 


Sleepin!
Lehet írtad,csak én lemaradtam róla, de tudjátok már, hogy milyen nemü a pocilakó??? :shock: :shock: :lol:
susy75
 
 


Ditke
Lehet, kicsit le vagyok maradva, de veled mi újság?

Kép

Kép
princzike
 
 


ditke!nekem nem jelzett h jött privi!!!!!! :shock:

vicus! csak annyit kell feküdni??máshol minimum fél, de az átlag 1óra.
nem félek, már nagyooon várom!mi az amiért fizetnem kell??

KépKép
dike
 
 


Princzike

Holnap írok privit!!!
Vendég
 


Nagyon köszönöm mindenkinek az együttérzést . Aranyosak vagytok.
Nagyon magam alá zuhantam. De most már kicsit jobb. És bízok én is a következő hónap sikerében.
Nem akarok azon gondolkodni, hogy mi lehetett az a halvány csík. mert csak rosszabb.

Holnap többet írok majd. Most bocsi, de mosott ..arnak érzem magam.

Puszi mindenkinek! :D
kolibri28
 
 


Suzy, nekem is elég hihetetlen, hogy lassan félidő. :shock: Nem tudjuk a nemét, szerintem jövőhéten lesz UH, Bendegúzzal látták a 18. hetin, de persze a fiút könnyebb észrevenni... :D Pénteken beszélek a dokival.

Kata, ha gondolod, nekem is dobhatod az sms-t, ha (végre :lol: ) akció van. :D Gondolod szólj, és dobom a számom priviben. :)

Kolibri, ne keseredj el, előre nézz csak, hátra ne! Az nem számít már! Aludd ki magad!!!

Princzike! Örülök az eredményeidnek! Az IR is reméljük jó lesz és akkor semmi akadálya a babának!!! :) Hajrá stimu és reméljük ne lesz inszem! :wink:

Céklát szerintem ki lehet fogni piacon. Mintha láttam volna... :roll: De már sokmindent kaphatnak ám. Tök mag nélkül pl. Tuti imádni fogják. Sőt, pici kaprot is tehetsz bele. Én mondjuk nem sóztam 1 éves korig csak nagyon minimálisan amit tényleg megkívánt. Azóta is tök sótlanul főzök, de ez az egészséges! :) Bende sütőtökmániás volt. Ha minden nap azt kellett volna ennie, akkor sem lett volna baj. :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


még mindig semmi :roll: :shock: :evil:

tünde
jó a felmosóruhás videó!

princi
de klassz terveitek vannak aug-ra!!! :D drukk

ditke
akkor nektek most stimus vagy spontán? olvastam a másik topikodban a lapart. Most már nektek is sikerülnie kellll!

mofly? mikor kezdtek?

pocakfotót kérünk ám a 18 hetesektől!!

sleepin
fogad oké? küggyed a számod nyugodtan :) D születése után is fél 3ig sms-t irogattam, nem tudtam elaludni. ez biztos valami ébrentartó ösztön, hogy gondoskodj az ujszülöttről. Persze most már a csecsemősöknél van reggelig, de hát az ösztönök... meg az adrenalin :D

itten ma hideg lesz
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Kolibri
Sajnálom...pedig már azt hittem.De majd legközelebb!!!+++

Kata
Hát nem jött be sajnos a Szentivánéj. :? De előbb-utóbb csak kibújik a babóca. :D

Az érettségi cécónak csak 5 körül lett vége. :? Utána az egyik osztály bankettjén is voltunk.Szerencsére pont a lakásunkkal szemközti étterembe.Jól bekajáltam és 8 körül leléptem. (Na most jó, hogy nem jó a mérlegem. :oops: )Remélem nem híztam sokat...de elég jól tartottak minket az érettségi alatt a szülők. :shock:
A gyerekek átlagosak voltak, szerintem kb 3-as átlaguk lett angolból.
Az AFP-t tegnap kérdeztem, de még nem volt meg...így csúszik az uh-m is pár napot.

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Voltam ezen az ágyon.CERAGEM ágynak nevezik.A koreaiak találták fel.Számos betegségre jó.A gerincoszlopot masszírozza,de mellette van egy úgynevezett kézi kezelője amit oda teszel a testeden ahová akarsz.Ez olyasmi mint a bioptron lámpa.Nekem a hasamra kell tennem.Az ország több pontján megtalálhaóak a bemutatótermek,és tényleg ingyenes.
Itt nálunk született az első Ceragen baba,akire 10 évet vártak a szülők.Fél évig használták az ágyat és össze jött.Azóta sopronban is megszületett egy baba.
Tehát én úgy döntöttem hogy minden nap lesz 45 percem arra hogy maszíroztassam a gerincem.
Aztán augusztusban úgyis két hét szabin leszek,akkor felkeresem az itthoni dokimat,hogy csináljunk egy uh-ut,hogy van e valami változás.Én bizok benne hogy ez az ágy,és a teák jótékony hatással lesznek.

Tünde!

Köszi! :)
Gondoltam ne arctalanul beszélgessek itt fent.

Ditke!

Kicsit félek a Bmc-től.Most mindenképpen előbb ezeknek a dolgoknak adok esélyt.
Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Vendég
 


Kata, igen, a fogam oké, mégegy öblítés és tömik, de SEMMIT sem érzek!!! Számom megy. Én amúgy megírtam 1 sablon sms-t (méretek nélkül persze), meg csináltam egy sms neves listát (már ilyet is lehet :shock: ) és akkor 1 sms-sel le lett tudva mindenki. :D Nem volt sértődés ki kapja meg előbb-később. :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lili
Szuper lehet ez az ágy. Én most ezt talpmasszázzsal ellensúlyozom. A masszőr szerint azért már sokkal jobb a helyzet, mint először volt. De tényleg. Már maszírozásnál sem fáj annyira a talpam. Csak recseg-ropog a problémás helyeken :)

Krisz
És mi finomat kaptatok? Ilyenkor én sem mernék mérlegre állni :lol:

Kata
Remélem be is jön :)
Neked meg küldöm a könnyed szülés enerdzsíket :) Remélem most már megindul :roll:

Sleepin
Köszi! Én már mindenben reménykedek. Bár lehet stimu és inszem együtt jobb, vagy inkább hatásosabb lenne. Ki tudja. A lényeg, hogy nekem legkésőbb a fogantatás pillanatától (úgymond) gyógyszert kell cserélnem minden féle képpen. Ezt ledumáltam a nődokival. Bár én azt hittem, hogy előbb kell. De ők tudják :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


Ditke
várom a privikét :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Nekem is fáj még.Azt mondják kb. a 10-ik alkalomig,aztán utána kellemes érzés lesz.A keresztcsontomnál valami veszettül fáj,de azt mondta a hölgy hogy azért van mert az a rész hat a női részekre,és ugye ott van a probléma.
A talpmasszásról én is hallottam.Az is jó lehet.
Vendég
 


Hello Csajok!

.. ma megint megjött.. :(
Ráadásul úgy fáj a hasam mint tinikoromban.

Tegnap este nagyon le voltam törve, nagyon rossz kedvem volt. Arra gondoltam, jó lenne már feladni az egészet, csak fogalmam sincs hogy lehet beletörődni.

Ma valamivel jobban vagyok. Körülöttem meg mindenki szüli a 2. gyermekét, meg sikerül nekik teherbe esni, csak nekem nem.

Kolibri,
Nagyon sajnálom a csalódást. :(

Tündi,
Köszönöm a köszöntést, aranyos vagy! :) Biztos voltam benne, hogy észre veszed, mert egy kis gondos bocs vagy. :wink:

Kata,
Nem tudom mi legyen, most nincs semmi terv.
Drukk Neked a köv. napokra!!

Jövő héten több időm lesz, igyekszem reagálni.

Kép
mofly
 
 


ma is több mint 2 órát voltam bent. 40 percet nst-n, megint állandoan elmászott, de sikerült egy egész hosszu görbét csinálni. a szülésznö azt mondta, ne nyomjam annyira azt a hallgato izét, mert az elöl mászik el a baba. erre a doki (nem az enyém) aszonta, értékelhetetlen a görbe, meg kell ismételni, és nyomjam kicsit erösebben a hallgatot :shock: :twisted: wazz, olyan mérges lettem, h bőgtem :oops: a szülésznö fogta a hallgatot a hasamon, aztán lett vmilyxen görbém, de addigra megjött a dokim, és ö is hallotta a szivhangot, ugyhogy nem izélt már a görbén. megvizsgált, valami hosszu kukucskáloval megnézte a mgaztavizet, tök fájt, de remélem meglesz a hatása. tiszta a magzatviz, méhszáj 2333. ezek sztem centik, emrt aszonbta, egy ujjnyira van nyitva. holnap megint nst :twisted: szombaton megint megvizgsál

mofly
sajnálom. ne add fel, ha te se hiszel, akkor ki???

sleepin
köszi, megjöttt pü
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?