Új privát üzeneted érkezett!

[quote]a írta: hőmérőzés meg szerintem nálam felesleges, mert, ha halálomon vagyok sincs lázam, szóval nálam ez a hő nem nagyon mérvadó...


Zsófi: ez azért egészen más tészta, én sem vagyok egy lázas típus, még influenzával is nagy nehezen van lázam. Itt belső hőt (ébredési) mérünk, tehát hüvelyben, végbélben, nyelv alatt (persze vagyvagy).
:wink: :wink: :wink: amit a hormonok mozgatnak, nem valami nyavalya.

Évi: Köszi a tippet!!! Ez patikában beszerezhető? :oops:

Boni: Hát ja, nekem ölég vót 8 is.... :roll: :roll: Viszont felejtek! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


VÁROSI MEDENCE :lol:
Kép

ZSÓFI A HŐMÉRŐZÉS LÉNYEGE, HOGY MINDEN NAP MÉG MIELŐTT KIKELNÉL AZ ÁGYBÓL NYELV ALATT MEGMÉRED A HŐDET. UTÁNA LEHET BELŐLE GÖRBÉT KÉSZITENI A CIKLUS .HU-N VAGY A FERTILITYFRIEND-EN AMIKOR A HŐD LEESIK VAN NYÁKOD AKKOR VAN pé A TÜSZŐ AKKOR REPEDT MEG, HA A HŐ 5 NAPON BELÜL FELKÚSZIK 3-4 TIZEDET!HA MENSI JÖN VAGY AZNAP VISSZAESIK A HŐD HA NEM ESIK LE ÉS TOVÁBBRA IS FENNTMARAD AZ JÓ, MERT BABÁS LEHETSZ! MIN.3 HÓNAP KELL AHHOZ HOGY MEGISMERD A GÖRBÉDET ÉS MEG LEHESSEN ÁLLÍPÍTANI,HOGY VOLT E PÉ
Vendég
 


Hellobello!

poppy: igen, patikában. A három együtt 10.000.- körül van.

Hajrá hőmérőzés! Szerintem is jó lehet!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 

 
 

boni: praktikus strandolás! Látszik, hogy mennyire tetszik Zsigusznak!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Moti Boldog Szülinapot! :)
Panndi jobbulást a gyerkőknek!
Vendég
 


köszi mindenkinek a szülinapi jókívánságot, aranyosak vagytok! :D

Boni, tényleg a mandulaolaj lesz a megoldás, leírjam a címet?csodaszer!ha lenne itthon bontatlan üvegem, még el is küldeném.bár sanszos, hogy a postán eltörne.....
Lillanyuci,kemény lehetett a 10 perces alvós nap...szegény barátnőmnek már 1 éve minden napja ilyen. :D rejtély, hogy miért nem alszik a kisfia.ma is náluk voltam, kemény 30 percet aludt Olivér, míg Boldi 3 és fél órát. :D közben megnéztem dvdn a Benjamin Button-t.. :D
Boni, a strandod szerintem még tutibb mint egy medence.én legalábbis kevesebb veszélyt látok benne, a lurkó meg tökre élvezi, az látszik. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti igen kérném! köszi :lol:

Évi 10 perc? ááá én is most akarom megnézni a Benjamin BUttont.. :lol: múltkor az Elcserélt életeket néztem..nagyon durva film :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatást fog ügyben mindenkitől :lol:

Tegnap végre kijött az 5. fogunk. Viszont ma hajnalban beindult a 6. remélem ez is kint lesz egy másfél hét alatt mint a többi és végre fellélegezhetünk kicsit. :roll:

Fürdető: mi is gyógyszertárit használunk. Zsombinak iszonyú száraz volt a bőre két hetesen a fürdéstől. Ekkor változtattam a fürdetésen. Én a fürdővizébe cseppentek pár csepp olajat (jó a gyógyszertári napraforgó, de a főzéshez használható olívaolaj is jó). Ez bevált. Kaptunk mi is gyógyszertári testápolót annak idején elég brutál mert előbb rosszabb lett, majd gyönyörűen megjavult a bőre (lehámlasztotta a száraz részt). Azóta nem jött elő ez a problémánk.

Én most beteg lettem elkaptam a férjem megfázását. :oops: Utálok beteg lenni.

Voltunk a hétvégén a Balcsin, dobok egy képet:
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


bocs a tudatlanságomért :oops:

na, akkor kipróbálom majd ezt a hőmérőzést, aztán meglátjuk ;) köszi a részletes leírást Boni, Poppy!

Lillanyuci, köszi! aranyos vagy! :)

Kri, édes Zsomborod! nagyon élvezhette a csónakázást! és már felül is van fogatok? :shock: aztaaa. nálunk még csak 2 van kint alul. bár gondolom, hogy most a felsők egyszerre jönnek, mert nagyon fehér mind a négy helyen az ínye. néhol már olyan, mintha mindjárt áttörné... mi amúgy már 3 hónapos korunk óta fogzunk. de lehet ludas a csökkentett D vitamin szedés is, amit a kutacsa miatt korlátozott dokinéni eleinte. de mindegy is. egyszer úgyis kijön mind nekik! :)

sophie27
 
 


Boni. de az augusztusiban azt mondták többen is, hogy PÉ előtt voltak együtt úgy 3 nappal és akkor is megfogant a baba, ráadásul minden esetben kislány! szóval nem csak pozitív LH tesztelésnél van értelme együtt lenni. vagy Te nem így látod? már az élvezeten kívül... :P

sophie27
 
 


Sophie, nekünk most a felső négyből kint van már 3 most jön a negyedik. Szerintem nincs összefüggés a D vitaminnal én elég sokszor elfelejtettem adni neki :roll: Aztán mindjárt 6 fogunk lesz.
igen nagyon tetszett neki a csónakázás, aztán kicsit a lábacskáit megmártottuk a Balcsiban az is bejött neki. igazi kis vizikacsa :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


dobok egy képet én is Benedekről. hátha nem láttátok még :)

nekem említették a d vitamint, mivel ugye az is a csontra hat, de, ha nem, hát nem! :) mindegy is! remélhetőleg egészségesek lesznek a fogai, ez a lényeg!

kis csirkefogóm! :) (4120g-mal született, most olyan 11 kg körül mocoroghat.. :P)

Kép

sophie27
 
 


Kri a te fiad aztán tud élni :lol: :lol: :lol:
Mivel itt a várandósságra várunk légyszi drukkoljatok h most sikerüljön.Egy netes oldalon kiszámoltam a ciklusomat (több helyen is)és kihasználtuk a kedvező napokat.Most reménykedem h sikerült.
Vendég
 


Moti
Boldog szülinapot kívánok utólag én is!!! :P

Lillanyu
Csupa irigy vagyok a nyaralásotokra!!! De szupi lesz nektek. Érezzétek jól magatok! Hova mentek?

Boni
Csúcs a „medencétek”! 8) :) Gondolom élvezi a pancsit Zsiguci! Kevinnek mi is most fújjuk fel hétvégén a medencéjét, csak most meg rossz időt mond, és még nincs takaróponyvánk. Pedig már várja, mert most kapta szülinapjára. Tényleg édes, egy ilyen csúszdás, szökőkutas medence. Majd ha kész lesz, dobok róla képet nektek.

Kri
Zsombi irtó cuki abban a csónakban, mint egy kiskirály! Micsoda kis édes baba!!! :D :) :) :D

Sophie
Beni baba nagyon drága. Csábító, gyönyörű szép szemek, huncut mosoly...... Ez igen! :D

Gitka
Megy a drukk :!: :!: :!: :!: ++++++++++++++++++++ :P :P :P

Kevint tegnap vittem 2 éves státusz vizsgálatra, minden oké volt, de úgy sírt, mielőtt bementünk volna az ajtón, mint akit el akarnak venni az anyjától. Kis kukacára is ránézett a doki, de még egy kicsit le van tapadva neki. Azt mondja, 3 éves koráig nem bántják, elvileg arra simán feljöhet, mert úgy látja, szépen fokozatosan egyre jobb neki. Nálatok is ennyire macerás ez a kukac-téma?

Benita

Kép
benita76
 
 


Gitka
Te hol is tartasz a napokkal?

Ja, és gyógyulj meg mihamarabb Kri!

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan :)

Lányok jól vannak, Zsófi a foga miatt volt lázas napokig, kinn van a 17. foga :lol:

Fruzsi is alakul, vele az volt a gond, hogy nem hízott, de mióta diétázom, nem megy a hasa, és hízik :)

Csütörtökön vérvételen voltunk Zsófival, allergiavizsgálat, eredmény jövőhéten.

Kispasik nagyon szépek :)
Majd egyszer nekünk is lesz :wink:

Fogamzás: Zsófi a ciklus 20. napján fogant, Fruzsi pedig a 10-16. napok között :wink: Bármi lehet :)
Vendég
 


Nincs erőm írni! Biztos a front :twisted: :twisted: :twisted:

BOCS!
danyuci
 
 


Sziasztok!

Kri:
jobbulást! Remélem hamar kikeveredsz a náthából!
Zsombi édes a csónakban! Milyen naptejet/napkrémet használtok?

Zsófi:
Beni baba huncut mosolya zabálnivaló!
Lilla a 15-19 nap között fogant. Nekem nem a 14. napon van peteérésem, hanem általában a 18-20 napon. Erre is jó volt a hőmérőzés hogy ezt megtudjam. Mondjuk nekem nem is 28 napos a ciklusom, hanem több.

gitka:
mennek a drukkok! ++++++

benita:
tök jó, hogy Kevinnel minden okés. Kukac témához nem tudok hozzászólni...Puncisom van.
Balatonlellére megyünk, 1 hétre. Közvetlen vízpartra, de közvetlen a strand is mellettünk lesz, ahol fűtött medencék vannak (rossz idő esetére). Várjuk már! Talán már babásan jövök haza!!!

panndi:
miért kellett allergiavizsgálat Zsófidnak? Voltak tünetei? Lillus állandóan vakarja a szemét, szerintem nála probléma lesz.

Nálunk minden okés. Szépen alakul a "járásunk", kapaszkodva lépeget, egyedül felül, feláll. És egész nap dumál meg énekel. Annyira tündér!
Én minden reggel a kislányom éneklésére ébredek... Imádom.

Mostmár befejezem, irány az ágy!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Egy gyors kép az ücsörgésről
Kép

Mostmár tényleg alszok!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Jó reggelt!

Gyerekek alszanak, Fruzsi megint az este 10 órás etetés óta nyomja :lol:

Zsófi a tejivás után vörös föltös és kiütéses lesz, én is tejallergiás voltam, most mindkettőnket megnézettünk, hogy mi újság.
Vendég
 


Lilla is nagyon szép :)
Vendég
 


Elküldve: 2009 Június 20 Szombat - 8:10
Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tücsköm nyomja a délelőtti szunyát...

panndi:
jó alvók a gyerkőceid? Az szuper. Szerencsére Lillus is 2 hóanpos kora óta átalussza az éjszakát.
Köszi a dícséretet!

Mindjárt indulunk bevásárolni, már készülünk a hétfőre!
Hurrá nyaralunk!

Most leléptem!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Gonosz egy idő van!!! :evil: :evil: :evil: Nálunk legalábbis (Vas megye). Egyfolytában esik, emiatt elmarad a medence-program, sőt most készült volna a teraszra a korlát, de mivel nyitott, esőben mégsem lehet tenni semmit. Fenébe! Utálom! :cry: Bár ennek is van előnye, legalább a lakást rendbe vágtam, sütöttem pizzát apának, Kevin szobáját felforgattam, átrendeztem. Persze mindezt csak azért tudtam, mert édesemet elvitte egy barátnőm magához. Ott ebédelt, el is aludt ebéd után. Hála isten, ő bárhol elalszik, csak feküdjön mellé valaki. :)

Lillácska aranyos nagyon, kívánom, hogy a Balcsiról legalább 1 fővel többen térjetek haza!!!!! Lellét imádom, többször nyaraltunk már mi is ott. Gondolok rátok!
Jó neked, hogy ilyen hamar átalusszátok az éjszakát. Nálunk még a mai napig sem zavartalanok az éjjelek. Kevin születése óta többször is fent van, igaz hamar visszaalszik, de fárasztó nagyon! 15 hónapig szopott, és mindig arra vártam, mikor eszik/iszik kevesebbet éjjel, és hogy egyszercsak elhagyja a felébredést. Pedig 10 előtt soha nem alszik el este, és bőven vacsorázik is, mégis valami miatt még éjjel is inni kér számtalanszor. Mindegy, már hozzászoktam.

Panndi
Örülök, hogy minden oké veletek. Sajna a hasmenést. Az mit jelent, hogy mióta diétázom, nem megy a hasa? Zavarta, amit ettél?

Beni

Kép
benita76
 
 


Néhány képet én is feldobok Kevinről, ha sikerül. Bár nem igazán engedi, hogy fényképezzék, ő most abban a korban van, de kerestem a régebbiből is.

Kép kedvenc házőrzőm

Kép nyami-nyami.....

Kép vagány vagyok

Kép sokat melózok

Kép
benita76
 
 


Kevin nagyon huncutnak néz ki :lol:

Balaton.. én siófoki vagyok, ott éltem 18 éves koromig, rettenetesen hiányzik...

Semmi tejterméket nem fogyasztok, olyat sem, amiben tejpor, vagy hasonló van, azta kezdett hízni.
Vendég
 


benita milyen napokra gondolsz?A termékeny napokat mindenhol máskorra írták(jún.8. 10-13. 11-én stb.)de voltunk együtt 8-án is meg 11-én is.De mivel a ciklusom elég változó így nem lehet biztos.Viszont már több helyen hallottam különböző jeleket amik a pé-re utalhatnak.Így mikor észrevettem néhányat akkor is próbálkoztunk.Ki tudja????? :)
Vendég
 


sziasztok!

nagyon csúnya idő van :( nincs is sok kedvem semmihez!

a fotók édesek!

Benim beteg :( de talán már lábalunk kifelé ebből a szörnyűségből! mandulagyuszi...

mi július 20-tól megyün nyaralni, Balatonfüredre! már nagyon várom. akkor a párom is itthon lesz 2 hetet. jó lesz együtt! :)

nekem még mindig nem jött meg... ez a 36. nap. persze próbálom nem beképzelni a dolgot, de a cicim sokszor fájdogál, meg a hasam is. azelőtt mensi sem okozott cicifájásos tüneteket... Benimmel a 37. napon teszteltem. majd meglátjuk! jövő héten tesztelek, csak még nem döntöttem el, hogy melyik nap. ha nem jönne meg, július 1-jére kaptam időpontot a nődokihoz...

szép délutánt!

sophie27
 
 


Sophie
Sajnálom a kis Benit a betegség miatt. Kevinnek is volt szombaton hőemelkedése, de tegnap már nem. Fogalmam sincs, mitől.... Remélem ennyi volt. És remélem már jobban vagytok. :)
Nagyon drukkolok neked, hogy legyen alkalmad tesztelni, és persze +++++++-at!!!! :P :P :P
Többiek hol vannak? Vagy már olyan kánikula van felétek, hogy nincs idő bekukkantani? Nálunk zuhog és nagyon fúj, pocsék egy nyári nap! :evil: :evil:

Benita

Kép
benita76
 
 


Szegény Lillanyuciék kifogták a nyár legpocsékabb hetét :( . Viszont így esténkét csavargás helyett többet össze lehet bújni. :wink:

Kevin és Beni kis csibészek, Zsombi meg tudja, mi a jó :lol: Reméljuk Zsiga is pancsizhat nemsokára megint a városi medencéjében, sőt máshol is!

Gitka, a próbálkozással nem várjátok meg a műtétet?

Zsófi kibírod jövő hétig teszt nélkül? (Én tuti nem bírnám...)

Tegnap a sétával éppen sikerült kifogni egy órát, amikor nem , ill. alig esett. Remélem ma is tudunk menni, mert akkor balhé lesz bent.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sophie,

csatlakozunk sajnos!
Boldi péntek óta 39 fokos lázas.ma reggel volt először, hogy láz nélkül ébredt.vírusos mandulagyuszi......szörnyű!!!!Minden éjjel hűtőfürdő, lázcsillapító hatása nulla, láz standard 39 fok...és még sosem volt beteg....együtt sírtam vele.remélem, Nálatok nem volt ilyen durva.senkinek sem kívánom!!!!!
ráadásul holnap után mennénk nyaralni nélküle, de ha nem lesz jobban, én nem tudom így itthagyni......a betegség meg pont hétvégén, a Balcsin ért minket természetesen.mi mindig rossz időben megyünk le.)idén már nincs is kedve lemenni ezek után.....tegnap aztán végre elmentünk a dokbácsinkhoz, vett vért, stb, így derült ki a vírus....
most nincs tbbre időm, de mindenkinek továbbra is eredményes próbálkozást!!!!!.-)

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük a dicséreteket :lol: :lol: :lol:

Beninek, és Boldinak mihamarabbi gyógyulást az anyuknak meg kitartást kívánunk.

Beni, Kevin kis huncutok :lol: :lol: , Lilla a kis királylány :lol: :lol:.Nagyon édesek.

Végre én meggyógyultam Zsombinak meg kibújt a hatodik foga. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kicsit fellélegezhetünk. Nagyon szar idő van :twisted: :twisted: :twisted:
Estére mostanában annyira hulla vagyok nincs is kedvem semmihez. Nem tudom mitől lehet, lehet a vacak időtől. :evil:
A drukkok mennek mindenkinek ++++++++++++++++++. :lol: :lol:

Az én kis huncutom :lol:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Jobbulást a kismanóknak.:)

Kri:Most látom csak,hogy Érden laktok,közel vagyunk egymáshoz.
Mi Törökbálinton lakunk.:)
Nagyon jó a kép,édes a kisfiad.

Nekem jövő héten kéne megjönni,de tegnap óta iszonyúan fáj a cicim.Nem szokott fájni mielőtt megjön.
Amikor a fiammal voltam várandós nem fájt.
Nálatok mi volt a tapasztalat?

Állítólag marad a rossz idő csütörtökig.
Szegény Lillaanyuciék jó kis nyaralásuk van.
De ahogy Atizka írta több idő jut összebújásra.:)

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


sziasztok lányok!

én is vagyok, kicsit csak olvasóra vettem a figurát!

Beni még mindig beteg. holnap megyünk a kontrollra. szerencsére nálunk a lázas rész kimaradt az életünkből! Moti, sajnálom, hogy Boldit ennyire ledöntötte a lábáról. mondjuk annak ellenére, hogy nem lázas, ugyanúgy nyüszizik egész nap. sokat van kézben. és sokszor kell szívnom az orrát is :( üvölt ilyenkor persze... az augmentin duo-t szedjük, de nem tudom, hogy javult-e az állapota. néha jobbnak ítélem, néha megint rosszabb :( Boldinak is jobbulást, na és a Te lelkednek is!!!

Benita, örülök, hogy nálatok csak egy kósza hőemelkedés volt!

Lillanyuciéknak lehetett volna egy kicsit jobb idejük is! :( sajnálom, hogy pont ezen a héten szakad szinte egyfolytában! :(

Kri, nagyon szép baba Zsombid!!! Igazi kis csibészke! :)

Atizka, tegnap megcsináltam amúgy a tesztet... :oops: 37. napra, természetesen negatív... Kicsit költséges móka volt, de legközelebb már tényleg csak egy tesztet csinálok, ha már tuti érzem! :) Beninél is megéreztem, hogy tesztelnem kell, szóval csak van ebben is valami! Nem? :)

Szilvi, sajnos nekem is ilyen tüneteim voltak... Cicifájás, néha émelygés, és ma, a 38. napon megjött... :( Mindegy, legalább tuti, hogy volt tüszőrepedés, nem!? Nem akarlak elkeseríteni, csak leírtam, hogy nálam hogyan alakult a dolog! Attól nálad még lehet II csíkos a teszt! ;)

Most nálunk épp elállt a szinte szűntelen esőzés! Remélem, hogy kicsit ki tudunk menni a levegőre délután, mert már megőrülök itt bent!

Az én torkom változatlan... Olyan, mintha valami le lenne tapadva. Köhögök. Szóval valami van velem is.

Minden rajtunk kívül betegeskedőnek mihamarabbi jobbulást!

sophie27
 
 


Sophie,és augmentint hogy írta fel az orvos?csinált vérvételt?mert ha vírus Nektek is, akkor nem kéne szednie.csak, ha baktérium.engem azzal tettek tönkre, aztán egy idő után már csak a műtét használt. (mondjuk egy irtó jó pasi volt a sebész, úgyhogy részben megérte.) :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Jaj, Moti, de sajnálom pici Boldit, istenem, szegény! :( És téged is persze, megértem, hogy együtt sírsz vele, én is ilyen vagyok. :cry: Sok-sok energiát küldök ++++++++++++++++++++++++++++, hogy mielőbb jobban legyetek.

Zsófi
Ez nem jó hír, hogy negatív lett a teszt, pedig már olyan bíztatóak voltak a tüneteid! Sajnálom. :( Általában mindig ilyen hosszúak a ciklusaid? Vagy csak egyszer-egyszer? Mert akkor gondolom, ennyi nap után már jobban bizakodsz, és így nagyobb a csalódás, ha mégsem pozitív a teszt….
Nekem többnyire 28 napos, de sokszor már azt is alig tudom kivárni! De most már tudom, hogy ez a hónap nem a miénk volt, mert már elkezdtem pirizni, bár nagyon gyengén, és a hasam is fáj!!!! Részben számítottam erre, hiszen túlhaladtam a pé-t, de titkon reménykedtem. Na akkor gyerünk Július!!!!
Torkotoknak jobbulást!

Kri
Zsombi cuki nagyon :wink: , szeret mászni? Jól nézhet ki a konyhabútorod!!!!

Szilvi
Kitartás jövő hétig!!!! Valaki már feldobhatna egy kétcsíkos képet!!!! Nagyon feldobna minket ebben a szar időben. Szegény Lillanyuék tényleg kifogták!!!

Atiz
Akkor te most nem tesztelsz, ugye, ha jól gondolom….. de ha mégis, hajrá!!!! :P

Holnap cserélek vonalzót, ma még nincs kedvem. Ilyenkor nem szeretem a piros színt!!!!! :cry: :evil:

Danyu???????

Benita

Kép
benita76
 
 


Moti, nem vettek vért tőle :( tudod, 2 hónapja volt gond a fülével. középfülgyulladás. most is látta, hogy bajos a fül, el is akart küldeni a fülészetre, de miután meglátta a torkát, hogy milyen csúnya (mondta a nevét a betegségnek), meg, hogy hétfőre már lehet, hogy tüszös is lett volna, akkor egyből adta az antibiot és mondta, hogy szerdán ránéz. sajnos szerintem a fülével is van gond megint, mert nagyon sokat piszkálja :( holnap reggel minden kiderül... lehet, hogy irány lesz a fülészetre!

Benita, általában, mármint szülés előtt olyan 31 nap körül jött meg, de mivel most jött meg 2x a szülés óta, így passz, hogy most milyenek lesznek a ciklusaim!?

sophie27
 
 


Zsófi
Így már értem a ciklust..... remélem így is tudod majd követni, mindegy hány napos, csak egyforma legyen!
Te nem adattad be Beni babának a Pneomococcus védőoltást? Ez a felsőlégúti, és főleg a középfülgyulladás ellen van!!!!
Benita

Kép
benita76
 
 


Zsófi,,még a füle is???szegény Beni baba.....az még ennél is rosszabb, mint ami nekünk van....Boldi is nagyon ölbe baba, mióta beteg, és csak nálam hajlandó lenni, mindenhova követ, még wcre is.ma reggelre ki is akadt a derekam az állandó plusz 12 kilós cipekedéstől.dehát ha neki ettől jobb, nem érdekel. :D
Beni, köszi a bíztatást, remélem, hamar meggyógyul mostmár.reggelre tele lett a drágám pici piros pöttyökkel is...rémülten hívtam a dokit, hogy akkor ez most mi, de megnyugtatott, hogy a vírus velejárója, ha elmúlik a láz, akkor jön elő, és pár napig tart.

tényleg, valaki dobjon már pozitív tesztet! :D úgy örülnék neki. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Zsófi: ++++++++ Hogy vagytok? Jobbulást!!!
Nekem mielőtt megjön, gyakran vannak tök jó terhes tüneteim. Még émelygek is. :roll: Az egyetlen, ami megbízható tünet, ha nem jön meg. Mármint nálam. Még a fotóra reagálva: Micsoda kék szeme van Benedeknek! : :P

Moti: Boldinak is gyors gyógyulást! +++++++ Ez a magas láz nagyon ijesztő lehet, nekünk még ilyen nem is volt. Mi lesz végül a nyaralással?

Lillanyu: Javulgat az idő, remélem felétek is!!!! Lilla nagyon édes a képen!

Judy: ???

Kri: Nagyon jó a kép Zsombiról. És tényleg klassz az a konyhabútor.
:P Hatodik fogacskához gratula. Nekünk most egyszerre jön nagyjából 4 rágófog, de egész jól bírja Réka. Csak Dentinox ne kerüljön elé, mert hozza oda nekem és tátja a száját, hogy kér. Ha fáj neki, ha nem... :lol:

Gitka: ezzel a tejcsorgással nem mész dokihoz mielőtt próbálkoztok? Nehogy akadály legyen.....

Szilvi: Drukk! +++++++++++++

Benita: Nagy huncut Kevin! :lol: :lol: Hajrá neked is július!!!
Bár nekem lányom van, én is azt hallottam a kukac témáról, amit a dokid mondott. wink:

Danyuci: Erő? Van?

Mi még mindig ott tartunk, hogy kellene nyaralni, kellene, de hová menjünk? És mikor? :roll: :roll: Én vízpart mellé mennék, mondjuk Balaton déli part, szálloda saját stranddal....Apa inkább fotózna a hegyekben. Hááát....meglátjuk, mi lesz ebből. Lehet, maradunk itthon. :shock: :shock:
Vendég
 


Erő, nincs nagyon, de olvasgatok. Lemerültek a készletek.

Majd összeszedem magam, aztán jövök. :oops:
danyuci
 
 


sziasztok!

ja, igen, kuki témához szerettem volna hozzászólni. nekünk elég jól működik, heti 2x fürdés közben fel is húzom neki a bőrt, már amennyire engedi, de tényleg nagyon klasszul feljön! a védőnéni javasolta, hogy esetleg fürdés előtt olajjal kenjem be, ha nem menne annyira, illetve, ha piros, gyulladt, akkor körömvirág balzsam. de 2 éves korig nem nagyon csinálnak vele semmit, max van egy krém, ami ilyen lazító, azt szokták esetleg javasolni. ha később is gond van, akkor urológia, vagy sebészet foglalkozik vele... és sajnos sebészeti úton megoldják a problémát! :(

köszi lányok a bíztatást, jókívánságokat!

ma voltunk kontrollon. torka lényegesen jobb, de a fülére is ráment, szóval mehet neki most meg a nasivin + antibio továbbra is... :( kész küzdelem az orrszívás, csöpögetés. a sóoldatot már egészen hagyja, mert utána a palackkal játszik... :)

Beni, de, kapott. már 3-at... talán 15 hósan kap ismétlőt még, egy utolsót! szóval nem is értem!? :(

sophie27
 
 


Kedves Lánykák!

Most jöttem UH-ról. Az energiakészletemet a szoptatás és egy minimanó szívja ennyire. Szóval a depis időben egy kis jó hír nektek :roll: :lol: :lol: :lol:
Velem most madarat lehetne fogatni :lol: :lol: :lol:

Remélem SZofi hamar becsíkosodsz :D

Boni, a hugicádnak mekkkkkkora pocakja van :shock: :shock: :shock:

Muszáj ennem, ez a hányinger :oops: édes teher. Még szerencse, hogy a hányás eddig elkerült, de egész nap odavagyok! :oops:
Igaz, most az örömtől :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Bocs, hogy csak így magamnak örülök, de még annyi mindenre reagálnék....csak idő, de ennem kell.

Nem feljetettem el a bokát sem....
danyuci
 
 


Danyuci: nagynagy gratula!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P gyanús is voltál nekem....Azé' megírhattad volna, hogy késik vagy ilyesmi. Boldog pocakosodást!!!!
Vendég
 


Poppy, Gabussal annyi gond volt, hogy nem mertem, míg nincs a kezemben egy uh kép. :oops:
danyuci
 
 


Danyu
Na végre!!!! Jajjjjj, de szuper!!!! :lol: :lol: :) :) :P :P :P Nagyon örülök a hírnek! Ebben a pocsék időben ez feldob engem, és sztem mindenkit! És mi volt az uh-n? Hány hetes vagy? Óriási gratula!

Zsófi
3-at kaptatok? Az hogy lehet, mi csak egyet. Vagy 1 éves kor alatt többet adnak? én nem ám a kötelezőre gondoltam.....

Poppy
Nálatok hamarosan idő lesz, ugyi? ne hagyd ki!!! nyaralás: sztem menjetek Badacsonyra. Ott hegy is van + víz is!!! :wink: :roll:

Benita

Kép
benita76
 
 


Köszi Beni! Nagyon pici 4-5 hetes, csak biztosra akartam menni, azért mentem el. Szerencsére jó helyen van. Sokminden még nem látszott, de ott van, az a lényeg :oops: :lol:
danyuci
 
 


Boldinak és Beninek gyors gyógyulást, anyukáiknak pedig sok-sok erőt kívánok!

Danyuci! Szívből gartulálok! De jó, végre valakinek összejött a babó!

Benita, nem tesztelek én sem, helyzet ugyanaz, mint nálad. (Kicsit furi ez az előre pirizgetés, mert régen ilyen nem volt, most produkálom csak egy pár ciklus óta. Dokihoz csak agusztusra kaptam időpontot. Egyébként is mentem volna, de erre feltétlenül rálérdezek majd, mitől lehet.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Bocsi lányok,

Kicsit eltűntem, de nyári szünet van, itthon van mind a két fiú, és így 3 mellett már nem olyan egyszerű írni. :lol: :lol:

Nagyon nem tudtam visszaolvasni, mert lemaradtam mint a borravaló. :lol: :lol:

Danyuci,
NAGY-NAGY GRATULA A KIS 4-5 HETESHEZ. :lol: :lol: :lol:
Remélem hamarosan mi is követünk. :lol: :lol:
Atizka,
Neked pedig mennek a drukkok, hogy ne jöjjön meg piri.Mikor tervezed a tesztelést??? :lol: :lol:
Poppy,
Köszi a hiányolást. :lol: :lol: Úgy látom mindjárt érünk mindketten. :lol: :lol:
Remélem ez a hónap sikeres lesz. :lol: :lol:

Betegeskedőknek jobbulást kívánok. :oops: :oops: :oops:
És persze mindenkinek hamarosan egy szép két csíkos tesztet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?