Új privát üzeneted érkezett!

még 37 a hőm, de a tesztnek már mutatnia kellett volna.

kolibri! ha mindig szokott fájni a melled csak most nem fáj, az jó jel is lehet. de tudom, h te is megérzed ha nem sikerült! egy szálon pendülünk! :) sajnos!nem h már mind a ketten azt éreznénk, h sikerült!!!

babóka! köszi, h leírtad. nekem szerintem azért kéne valami rásegítés, mert csak az egyik petevezetőm jó,és igy mi van ha csak az az egy petike a bal oldalon fog érni, akkor cseszhetem a hónapot! :cry: tüszőrepesztő szuriról sem beszélt.

KépKép
dike
 
 


Máté tegnap mindig bealudt a cicin kajálás helyett, így sokat cicizett, mert később még kért. Ma egész jól aludtunk, most nyügi volt, de trottyolt 3 nagyot, és már húzza a lóbőrt :P ha felkel kiszedem a kakiből :wink: 1-re viszem hasi és koponya UH-ra
Máté hétfőn már 4750 gramm volt, 30 dekát hízott :D

Bobóka
örülök, hogy helyreállt a béke pároddal, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ügyesek vagytok, hogy a mélyponton túljutottatok

kolibri
bízom benne 2009 a te éved is lesz +++++++++++++++++++++

sleepin
jaj, olvasni is rossz a fogtörténetet :?

Fenci
én használom néha a szopipárnát, igaz fekve ágyban szoptatok többnyire, de előfordult, hogy a nappaliban hasznááltam, meg este jókat alszik rajtam a gyerek vele :lol: volt hogy nyügi volt és úgy sikerült elaludnia

Kata
hát múltkor kevesebb volt a tejcsi, de tegnap meg manócskám aludt el hamizás közben és kevesett evett, később pótolta :P

Kép
gaby25
 
 


Jó reggelt!

Kimondhatatlanul fáradt vagyok. :? :(

Hogy tudtok még az éjszaka közepén is fent lenni? Főleg Te Bobóka? :shock:
A töltöttpaprikát én is szeretem. Még csinálni is. Az egyik legkönnyebb nyári főznivaló. :P Nyami!

Gyugyi!
Lenyűgöző programod van. :D

Kata!
Köszi kérdésedet! Most jól vagyunk párommal. De ez úgy érzem, hogy mindíg változik attól függően, hogy az anyja mit alakít. Bevállalta az urológust is. :lol: én pedig majd megyek a ciklus közepén vizsgálatra a kolléganőm férjéhez. Attól teszi függővé, hogy mi következzen. Szerinte az átjárhatóságin át kéne ugornunk, ha nem lát semmi aggasztót. Csak a lapar valszeg 1-2 hónapot csúszni fog, mert előbb ők, majd mi megyünk szabira. Ha nem nyaralunk, azért még beiktathatjuk, és akkor nem kell a melóhelyen taglalnom az eseményeket sem.
Ádám már tegnaptól két hétre egy napközis táborban van. Számítástechnikai oktatással+ egy csomó érdekes programmal. Azt mondta, hogy egy nap alatt többet tanult mint két év alatt a sulis szakkörön. :evil: :shock: Ma a rendőrségi kutyakiképzőbe viszik őket. Több programon vesz részt, mint az elmult három év alatt a sulival.
Hogy viseled ezt a meleget? Jönnek ám a hideg frontok is! :D :wink:

Dike!
Ne add fel ám Te sem! :wink: Teszteltél is?
Nekem van néha olyan ciklusom amikor csak egy nappal piri elött érzem a cickóimat. De van amikor már napokkal elötte kínoz. De ma már sárkányos vagyok. :? :( A hasaam puffadt. 27. cn-en vagyok. Még van hátra 4-5 nap. Tesztelni nem fogok, mert nem érzem értelmét. :(

Gaby!
10 év mulva elmeséled majd Máténak, hogy milyen jót aludt egy trottyolástól, szakadni fog a nevetéstől! :lol: Ha alszik, akkor jóllakott, Vagy a melegben csak a szomját oltotta.
Köszönöm a drukkokat! :D :wink: Én is ebben bízok. :D

Puszi még : Zsunak! Moflynak! Susynak!(tudom nyaralnak idehaza) Vickynek! Mariettának!
kolibri28
 
 

 
 

Helloka!

Jobb a fogam, vagyis a fog nem fáj, csak a gyulladás picit... Ez előzőekhez képest felemelő.

Kata, a kettesem gyulladt be, azt azé' mégsem huzathatom ki! :lol:

LÁNYOK!!!!!! TALI!!!!!!!

Most beszéltem Fencivel, hogy mi lenne, ha a jó időhöz igazítanánk a talit és pénteken lenne??? Ha jól gondoltuk, Zsu, aki dolgozik, Őnála kérdéses, hogy el tud-e így jönni, illetve Gyugyi, Te fel tudsz jönni pénteken is??? Vagy hogy jönnél, kihez, mert emlékszem írtad, hogy valakivel találkozol. Kolibri, Neked??? Többiek??? Igen utolsó pillanat, de péntekre még olyan gyönyörű időt mond! ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most megyek piacolunk egyet....

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!

Nekem esetleg a koradélutáni időpont lenne jó. Délután 5-kor biziosztás. Délelött meg külföldi partner érkezik a céghez.
kolibri28
 
 


Nekem péntek nem jó, mert délelőtt jön a védőnő. :?
gtünde
 
 


Sziasztok csajok!

Akkor hagyjuk a pénteket szerintem, maradjon az eredeti szombat délelőtt.

Majd a kövi talin reméljük szép idő lesz és mehetünk a szabadba. :wink:

Megnéztem a cuki fotóit, nagyon szuper szerintem, bízzunk benne hogy a miénk lesz az egész játszóház és nem lesz tumultus. :P De azért ha egyetértetek, szerintem szombat reggel döntsünk a helyszínben látván az időjárást. Vélemény? Persze ha akkor mindenki netközelbe tud kerülni, hogy tudja hova kell menni.

Képzeljétek manóm este belázasodott... :( Délután várom a doktornőt, megnézi mi lehetett... kedve jó, nem köhög, nem tüsszög, eszik, röhög, alszik. :roll:

Visszaolvasni még nem volt időm. Várom a védőnőt, majd utána.

Pusszancs
fenci
 
 


dike
tuti lesz uh neked, mert ha rossz oldalon van pé, nem hiszem, h megcsinálja az inszemet, söt, tuti nem.

gaby
azta, micsoda sulya van Máténak! miért kell a vizsgálat neki?

kolibri
jaj, de örülök, h mentek urulogushoz! nagy lépés ám ez a párodtól! neked is kezdödnek a vizsgálatok, csak továbbléptek már a baba felé!!!
Ádámnak tök jo tábort találtatok, biztosan élvezi. Ottalvós? Kutyakiképzö? biztos tetszik neki, föleg ha rednörös, az a fiuknak mindig bejön.
Anyós telebeszéli párod fejét? fuj, tök utálom, h felnött embereket irányitani akar az anyjuk. ismerös a szitu, csak férjuram elég önfejü ahhoz, h ne lehessen irányitani. de anyos minket is szét akart szedni az elején, 65 érvet hozott fel a fiának, miért nem illünk össze

sleepin
ja, a 2.fog? pedig boszis lennél nélküle :)

fenci
láz? jaj, szegénykém. nem oltáson voltatok, azt irtad volna, ugye? csak nem vmi genyó virus??? hütöfürdö, vagy nedves pelust tekerjél köré, sokat igyon, akár szopi, akár forralt hütött viz. drukk, hogy ne legyen komoly!
Vendég
 


Fenci
OK, akkor szombat reggel még benézek. Felraknál egy táblát, persze telefonszámok nélkül, amiből látszik, ki jön el??
Remélem, láz nem jön vissza! Jobbulást Márknak!
gtünde
 
 


szerinem is aznap reggel döntsünk kiszámithatatlan az diőjárás---

kéremszépen megint feltenni a cukilinket léciléci

telcsiszámot dobom fencikének

ugye neked kell? :wink:
Vendég
 


Kata
minden picit külenek vizsgálatra alapból, ami nem baj szerintem :wink:

Kép
gaby25
 
 


Hali!

Gaby!
minket nem küldtek uhura.holnap megyünk viszont csípőszűrésre.

Fenci!
jobbulást Márknak.honnan tudtad h meg kell mérni a lázát? :roll:

Kolibri!
klassz h jól vagytok most.urológusnak is örülök 8) anyós.... :evil:

Dike!
húúúúúúúúúúú...visszakeresem nekem hogy volt.
az tuti, h 2 naponta mentem uhura kb.nekem is csak egyik oldal jöhetett szóba.stimut mindíg kaptam.kb.3.naptól.szuriban.meg volt tüszőrepesztő szuri is asszemm.ha rossz oldalon nőtt pete, leállítottuk a dolgot és nem volt inszem abban a hóban.
volt h nem ért semmit a petikém jó oldalon és azért álltunk le.
de nekem első inszem sikerült a dokinknál! :lol: (csak méhenkívüli lett),de ez nem az ő hibája volt, mert nekem előtte nem volt laparoszkopia, csak másik dokinál uhus átjárhtósági aki azt mondta balo.okés, pedig mint kiderült az is el volt záródva!.. :evil:
megmondják majd mikor lehettek előtte együtt apával(asszem 2-3 nappal) és vinni kell apát is és egy szobában(ahova te is mehecc) leadja a katonákat, feljavitják és megkapod egy vékony katéteren,ami nem fáj! 8) aztán kapsz progi rásegitést, hüvelytabletta formájában(Utrogestan).
kérdezz bátran, ha tudok, válaszolok :wink:

Többieknek is pusssz :lol:

enyém manó is tüsszüg, picit taknyos,kicsit csípás.mindjárt jön a dokinő és megnézi :?
de eszik, élénk, jókedvű. :roll:
Vendég
 


vicuska! de ha 10.napon mondja meg h na lehet utoljára együtt lenni stb.. az már lehet késő, na mindegy nem értem. inszem előtt meddig kell tartogatni a spermát, végül is ezt akartam volna megtudni.azt mondta azért nem kapok gyogyit mert h van peteérésem, és szépen működik a ciklusom.neked nem volt alapból peteérésed, vagy miért kaptál szurikat? na mindegy majd meglátjuk mi lesz!!remélem sikerül.. na meg hát érted mit mondok, h ha kapnék vmi gyógyszert akkor lehet nem csak az egyik oldalon érne pete és akkor nem maradna ki hónap. :(

kolibri! örülök, h rendeződtek a dolgok, és ti is haladtok a vizsgálatokkal!

KépKép
dike
 
 


Ok, akkor szombat marad, ha valaki nem tud feljönni reggel (pl.: gyugyi), Neki küldünk sömöst, hogy hová jöjjön. Ha valaki még smst kér, szóljon! Én Fencivel megyek. :)

Délelőtt voltunk Pandiéknál, bővült nálunk a család egy kis fekete szőrgombolyaggal, naggggyyyon édes!!! :) A 2 gyerek meg haláli amit művel egymással. Úgy incselkednek, hogy ihaj! :D

Nemsokára megyek megint öblítésre (fog). Tegnap érzékeny volt utána, de mostanra úgy érzem eltűnt a csomó és kevésbé fáj nyomásra is a gyökér teteje. Hátha... :)

Kolibri, nem is tudtam, hogy közted meg a Fiad között pont 20 év és 2 nap van. :) Tök jó!!! :D Remélem jó híreket kaptok a vizsgálatokon! :)

Jobbulást a babáknak, bár remélem semmi komolyból nem kell gyógyulni, csak vmi kis átmeneti vacak kapta el Őket!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gyorsan megjártuk az Uh-t, Mátéval minden a legnagyobb rendben agyacskájával és pocijával is: buksiban nézték az agykamrákat, szürke és fehérállományt, fejlődési rendellenesség nem látható, pociban nézték a májat, lépet, epehólyagot, vesét, kismedencét.
Lelet negatív

Vicuska
úgy értettem nálunk minden picit küld a gyerekorvos :) jónak tartom, gondolom te is mint doki :wink: nekünk július 22-re van időpontunk csípőszűrésre

Kép
gaby25
 
 


Vicuska
ja, kérdezték, hogy csináltak e a kórházban UH-t, és mivel a zárójelentésben nem volt, ezért beutalták és kértek is időpontot neki. Nektek a kórházban sem csináltak?

Kép
gaby25
 
 


sziasztok,
mi is jelen, csak amikor tudtam volna jönni, nem engedett be a rendszer :evil:

Hoztam képeket:
Kép Kép

Már nagyon várom a talit, jó lenne, ha az időjárás is kegyes lenne...akkor szombat reggel még egyeztetünk!

Dike, én meg pont stimu nélküli inszemet szerettem volna, mert nálunk pasigond volt, így nem értettem, miért kell stimu. Dokifüggő, ki hogy csinálja...Nekem closty + tüszőrepis stimu volt kétszer, meg egyszer szuris (Merional). Az utóbbinál 5 db érett tüszőm volt, clostyval meg 2-3 (jelzem egyik sem sikerült, szóval nem a tüszők számán múlik ) :wink: Drukkolok!

Kata, várom az sms-t!!!!!!!!!!!! Drukkok nektek! :wink: :lol: Nagyon csini vagy és az autó is szuper!

Kolibri, örülök, h apácska is elmegy kivizsgáltatni magát! Hajrá minden szempontból!!!!!!!!!!!!!

Zsu merre vagy? Tudsz végül jönni a talira?

Fenci, jobbulást Márknak!

Vicuska, Lillának is jobbulást!

Gaby, gratula a szép súlyhoz! Kérünk új képeket!!!

Sleepin, jaj ez a fogdokis dolog, a hideg is kiráz tőle...legalább valami fiatal jóképű a dokibácsi, ha már minden nap mész? :wink: :lol:

Tünde, Dóri milyen kis husibaba! És Réka is nagyon édes!

Kukac híreket köszönjük! Nagyon drukkolok nekik továbbra is, nagyon ügyesek! ZSófinak kitartást és tényleg figyelj magadra is, próbálj pihenni, aludni, enni-inni a körülményekhez képest sokat!

Kép
vickybabe
 
 


Viki!
nagyon jók a képek :lol:

Sleepin!
fogadnak küldöm a + enerdzsiket 8)

Dike!
hát ha stimud lenne, valóban nem a 10.napon kéne visszamenned.. :roll: de az se jó ám, ha mind2 oldalon nő a petike, mert akkor a rossz oldalon is ugyebár nő, és ebből lehet méh.kív.:a spermium feljut, de az egyesült petesejt+spermium már nem tud lejutni, elakad....stimu nélkül meg asszem hol egyik hol másik oldalon nő a petike, havonta felváltva.na, sztem ezért nem lesz stimu, meg gondolom nem akarsz rögtön ikreket.... :roll:
sztem ha pl. hétfőn van inszem, akkor előtte 2 nappal legyetek együtt(péntek este vagy szo.reggel).a túl régi spermiumok se jók..de ha apával minden okés, nem ezen múlik. :wink:
Vendég
 


mi bekaptunk egy kis vírust.... :(
kapott szemcseppet, tengervizes orrsprayt, bioparoxot.
5 napig kell csinálni, azt mondta addig ne sokat menjen levegőre....főleg ha fúj a szél....na még jó h holnap kell mennünk csípőszűrésre. :roll:

Gaby!
klassz h minden okés.,egy uhu engem is megnyugtatna.de nekünk a kórházban se volt :shock: :? nem értem mér nem egységesek ezek a dolgok mindenhol :evil:

Fenci!
veletek mizu? :roll: remélem semmi komoly :)
Vendég
 


Kata
Hát, szülni már én sem fogok. Sajna. :(

Fenci
Jó is a szopispárna. :) Én meg arra szoktam heveredni, ha Dóri mellé fekszem a földre. Akkor raksz majd táblát a "résztvevők" nevével?!

Kolibri
Persze, hogy gyertek a talira!! Nem baj, ha nem lesz hangulatod, majd felvidítanak a gyerkőcök. :)
Sajnálom, hogy párodnál így bekavarhat az anyja. De szupi, hogy vállalta a vizsgálatot! Ez a tábor jól hangzik!

Boboka
Jesszum, megint mennyit írtál! És milyen hajnalban. :shock: Hát, vissza nem megy időben Réka, de soxor utánozza mostanában Dórit. Leginkább a 4kézlábazást. :) De vmelyik nap ő is bekapta Dóri cumiját. Ja, amúgy Dóri nem cumizik, – csak az ujját – csak játszani, rágni adtam neki. Réka viszont cumizott, de szerencsére ügyesen leszokott róla. :)

Gyugyi
Lehet, h meg sem foglak ismerni nádszálkarcsúan. :D

Dike
Ugye nem jött még meg?? Sztem holnap is tesztelj. Még bármi lehet. Drukkolok!!

Gaby
Látom, szépen kerekedik Máté baba. :) Nekünk Dórinak már a kórházban megcsinálták a hasi és koponya UH-t, a csípőre meg időpontot kellett kérni. Rékának meg a zárójában volt az időpont, amikorra menni kellett. Sőt, Dórinak volt hallásvizsgálat is. A klinikán született babákat mind beutalják.

Vicus
Sztem akkor mérj lázat, ha melegnek érzed. Gondolom, Fenci is azt érezte. Vagy lehet, hogy nyűgösebb volt Máté. Mondjuk oltás előtt nem árt megmérni, nehogy betegen vidd. Jobbulást Lillának! Akkor nem jöttök? :(

Sleepin
Én már meglestem Pandiék szőrgombolyagját. Naggyon cuki! :) Remélem, fogad hamar rendbejön!

Vicky
A kispasid egyre helyesebb! Nagyon tecc a szőnyeg! Összerakhatós, ha jól látom. Hol lehet ilyet venni? Beleszerettem. :oops: Hú, Levi is lassan féléves lesz!
gtünde
 
 


Vicuska, Tünde, köszönjük :lol:

Lillának mielőbbi jobbulást!!!!!!!!

Tünde, Brendonos a szőnyeg, összerakhatós. Ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=32

Kép
vickybabe
 
 


Tünde
nekünk hallásvizsgálatra van telefonszám írva a zárójelentésen, csípőre én jelentkeztem be ortopédiára, de megnézettem a gyerekorvossal a kórházban is, mert én anno szíjban voltam :(

Vicky
szép gyerkőc a tied is :D majd még dobok képet.
jaja, szépen gyarapodik a szentem :-)

Vicuska
kérdezd meg a gyerekorvost, hogy kaphat e beutalót uh-ra, mert más babákat néztek :wink: jobbulást nektek

Kép
gaby25
 
 


Kép

Gaby!
hétfőn jön a dokinéni ujra, megkérdem :roll:

Tünde!
hát, asszem így nem megyünk... :(

Viki!
köszi :lol: írhatnál bővebben is 8)
Vendég
 


Vicus
:( Majd legközelebb akkor. Addig is jobbulást! Naggyon csini Lilla béjbi! :)

Fenci
Köszi a linket!

Várható időjárás :( :
http://wetter.rtl.de/redaktion/wetterco ... 6ab17461a4
gtünde
 
 


Sziasztok!

Mától kb egy hónapig keresőképes vagyok az érettségi miatt.
Holnap vizsgáztatok, meg hétfőn, kedden...de sajna a szombati záráson is ot kell lennem...így nem tudunk menni a talira. :(

Pénteken 6-ra megyünk 4d-s uh-ra Ózdra.Tényleg csak 3000 körül van a 15 perc és állítólaag a doki az ország első 5 szakija között van, szóval profi, kedves is...na majd referálok. :D

Most ismét rávettem a párom, hogy boltozhassak kicsit..csak 6-tól vagyok itt vagy 8ig...hagy tanuljon a vizsgájára, mert szívatják őket rendesen az egyetemen. :?

Vicky
Azt a szép kisfiad!!! :D

Dike
Jól körüljárták neked miért is jó meg nem a stimu. Az elzáródás miatt lehet, hogy jobb ha nincs stimu, a méhenkívüli veszélye miatt.:roll:..de amúgy meg tudm, hogy úgy érzed, több esélyed lenne stimuval. :?

Sleepin
Fogaidnak jobbulást!!!+++

Gaby
Máté már szép nagy baba. :D Örülök, hogy minden okés vele. :D

Kolibri
Jó, hogy apa is aktivizálja magát végre! :D Anyós monnyon le! :twisted:

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Bekukk!
Kép

TALI:
Péntek nekem nem jó, délig dolgozom. Meg nem a szomszédból megyek! :D
Szombat délelőtt be tudok nézni, hogy merre induljak. Ott is van ám internet a XIII. kerületben! :D :D :D

KépKép
zapáné
 
 


Ja, ez a cuki a IV. kerületben van? :roll:

KépKép
zapáné
 
 


beteg babáknak jobbulást!!

vicus
a 6. hetes csipöszürésen uh-val is nézik a csipöt, amugy más uh nincs. P-t uh-zták még a korházban a jobb keze miatt, de egészségeseket nem néznek.

gaby
grat az 1 hónaphoz!!

Viki
Leventédnek holnapra:
Kép
Boldog névnapot!
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs időm írni. Csak jobbulást kívános Lillának és Márknak!

Vicuska!
Képzeld! Nem fogod elhinni, de megint találtunk egy ici-pici kiscicát! :shock:
Kertvárosi részben lakunk. Az ablakom alatt hallom tv-nézés közben a nyávogást. Kirohantunk, és megtaláltuk. Dokinál voltunk. Bolhaírtóval befújkodta, és adott neki féreghajtót is. Nem merem megszeretgetni még. Tudod miért!De olyan cuki! N
Nem tudom, hogy miért rendeltetett így, hogy folyton kismacsekokat találunk? Lehet van ennek valami jelentése?

Mindenkinek puszi! Holnap írok melóból.
kolibri28
 
 


Kolibri!
sztem meg kéne tartanod!a leendő kisbabád lesz majd a kiscica kisgazdija :lol:

Krisz!
de izgi, lehet pénteken kiderül, mi van a lába közt :P


Fenci????????????Márk is remélem jobban van :roll:

mi már jobban vagyunk, szörtyögés szűnőben, szeme sokkal szebb :wink:
Vendég
 


vicky! nagyon édi! :)

vicuska! te lillád meg nagyon csinos kislány! :D mennyit nőtt már! :shock:

köszönöm a hozzászólásokat az inszemhez!

még nem jött meg, de a wunschkinder szerint csak holnap kéne.meg mostanába amugy is ráhúz 2 napot.mult hónapban is 17vagy18.dpon jött meg.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Vicky :D

Annyira helyes kiskrapek Levente. Jobb oldali képen igazi huncut. :wink:

Sajnos még mindig nem derült ki,tudok-e menni a talira.De nagyon szeretnék. :D

Vicus :D

Gyönyörű Lilla! Jobbulást neki!
Képzeld, mi is kíbővültünk egy újabb családtaggal. 8) Húsvétután hazahoztunk egy keverék(szánhúzó keveréknek modják) fiú kutyust. :lol: Most lesz 4 hónapos.

Fenci :D

Márk? JObban van?Küldöm a telszámomat. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Csajoook!

Jövök ám én is Lencussal!
Van még egy ötletem a Sugar mellett, megnézem éss jövök!

pussz

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Na képzeljétek mit csinált a gyerkőc, fürdeni készültünk, pont már tenni akartam be a kádba, erre telerottyantotta a kezem, de még a kádba is jutott, ő meg elégedett képpel néz rám :lol: :lol: kezdhette apa új fürcsivizet csinálni, persze miután kinyitotta bnekem a csapot, a mosdónál, hogy tisztába tegyem magunk :lol:

Kép
gaby25
 
 


Lányok! Tali!!!
Megnéztem még egy helyt, szöcskevár a neve III. ker, de el is vetettem. Ez hatalmas, átláthatatlan, más a profil, sztem itt nem tudnánk beszélgetni.

Viszont a Sugarnal meg tudni kell, hogy mi amikor voltunk szombaton, akkor iszonyú sokan voltak!!! Mi zsülinapi zsúron voltunk, tehát lefoglalta a barátunk, így rendben volt. Családias, nem túl nagy, de szép, tiszta, új és belátható. Ki volt írva, hogy zártkörű, de sokan nyomultak volna.
Szóval sztem le kéne foglalnunk és összedobjuk rá a pénzt. Mit szóltok????

Gyors válaszokat sos!!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Bogáncs, szerintem mindenki belemegy a lefoglalásba, főleg a helyzetváltoztatós gyerekesek, mert ha elkeverednek ajjajj... :D

Én benne vagyok, amúgy mennyi az annyi? Ja és nem gáz, hogy utolsó pillanat?

Köszönöm a fogdrukkokat, enyhül a gyulladás!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziazstok!

Köszönöm mindenkinek a sok-sok drukkot, ígérem megpróbálok gyakrabban jönni, és reagálni is, de visszaolvasni sosincs időm.

Jól vagyunk kaja megy szépen, folyamatosan emelik az adgjukat, ha elérjük az aktuális adagot, akkor leveszik őket az infúzióról. Ha minden jól megy, akkor talán jövő hét elején. :lol:

Én jól vagyok, miattam ne aggódjatok, eszem annyit, hogy csak na, tegnap a férjemmel délután kimentünk piknikezni a gébárti tóhoz, hozott pizzát, maffint, alkoholmentes sört, míg ott voltunk, folyamatosan ettem. :lol: Szegény már rosszul volt. :lol: Nagyon jó, hogy délután van egy kis szünet, fél 6-ra nem lehet menni, akkor van műszakváltás,így 4-től fél 8-ig azért van egy kis időm. Úgy randizunk, mint a tinik. :lol: Pénteken valószínű hazaugrom egy órára ebben a szünetben, összeszedni a cuccaimat, a férjem semmit nem talál meg. :lol: :lol: :lol:

Pihenni is tudok, éjjel alszom, mint a bunda. Ha kikerülünk a baba-mama szobába, úgy 1700 gr körül, akkor már úgysem fogok, mert 2 óránként kell ott is szoptatni é hát ha külön fognak, akkor nem sok időm marad. De nem baj, alig várom. :lol:

Na megyek, mindjárt fél 8 és mehetek a babáimhoz! :lol:

Lehet délután még be tudok nézni, ma nem jön látogatóm. Addig is puszi mindenkinek!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


zsofi! de szupeeer h minden a legnagyobb rendben!!nagyon ügyesek vagytok! :D

majdnem minden hó végén ugy látom, h rosszkor probálkoztunk. most is nagyon ugy tünik, h hamar feladtuk.szerintem később volt pé, addigra meg már a mindennapos együttlétek miatt kifáradtak szerintem a ficánkák. a wunsch 16.napra tette a pét,nézzétekmeg mi meg h akcióztunk. :(

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 83200_.png

KépKép
dike
 
 


Bogáncs
Foglalásban én is benne vagyok.

Zsófi
Örülök, hogy rendben mennek a dolgok. Az meg külön jó, hogy kicsit ki is tudsz kapcsolódni. Gébárti tó :D. Ismerős. Akkor Zegerszegen vagy. :) Barátnőm dolgozott ott egy nyáron. A környéken lakik. Továbbra is legyetek ilyen ügyesek!

Dike
Nem teszteltél ma? Sztem jókor voltatok együtt a görbe alapján, és jól is néz ki.
gtünde
 
 


Na itten vok..

Akkor a talis lista, akik eddig visszaigazolták:

GTünde
Gyugyi
Sleepin
Bogáncs
LMami
Cirkuszka
Zsu
Vicky
Gizi
Kolibri
Fenci

Giziről még nincs hír a lagzi óta, de ő is jelezt hogy jön. Meg Cirkuszka sem adott azóta életjelet, halloooo!! :lol: :lol:
Remélem szombat délelőtt még jó idő lesz és csak délután szarik be az idő. Meglátjuk. Én benne vagyok a cuki foglalásban is, ha még lehet ilyen uccsó pillanatban.

Vicus :D Kedd este cicire tettem a kicsit, hogy vacsizzon. Csak nyamnyogott, nem volt hajlandó szívni, pedig volt benne és fél 4-kor evett délután utoljára. Leraktam magam mellé, mert akkor mindig felháborodik hogy hol a kaja, de elaludt kajcsi nélkül. Megfogtam a homlokát és tök meleg volt, láza 38.6 mérve. Fél kúp, utána fél órával már semmi. Volt tegnap a dokinő, piros a torka, de nem komoly, mondjuk 3 napja már alszik a drágám non-stop, azóta nincs láza, de azért még ma estig kap kúpot meg C vitamint, aztán gyógyultnak nyilvánítom. Lillusnak is jobbulást! Gőzöm nincs honnan jönnek ezek a vírusok vazz…

Gaby :D Gratula Máté uh eredményéhez! Olyan jót nevettem ahogy írtad hogy letrottyolt! :lol: :lol: Mindig eszembe jut Vicky ahogy írta a sugárkakit, na nálunk még csak 1x volt mikor beöntést kapott hogy 10 nap után sem kakilt és felkakilt 1 méter távolságból a fürdőszoba csempére. :lol: :lol: Volt ám nagy takarítás. :lol: :lol:

Vicky :D Már alig várom hogy lássam Leventét, boldog névnapot neki!! :wink:

Kolibri :D Nagyon köszönjük, már jobban van a fiatalúr! :wink: Akkor Ti is tutira jöttök, ugye?

Zsu :D Remélem sikerül eljönnöd a talira, mégha rövid időre is!

Zsófikám :D Csak így tovább, nagyon ügyesek vagytok!

Dike :D Nagyon szép görbusz!
fenci
 
 


Ja, nem is írtam, hogy kicsicsávóm 5100 gramm és 60 centi. :D :wink:
fenci
 
 


Hahó! :lol:

Dike!
nekem teccik a görbéd, és sztem is jókor voltatok jó helyen :wink: csak pozitivan!és ez a beállt egyenes vonal is gyanús :lol:
teszt?

Fenci!
remélem gyorsan helyrejöttök. :) és hol mérted, végbélben?nekünk van cumis is.azon 37,8 volt, a popsiban 38,3, állitolag pont fél fok a difi.és h ez jó. :roll: C-vit-t hogy adsz neki? :roll:
enyém 59 cm és 4560 g :D

Kukac!
annyira örülök h alakultok szépen!szuper h kicsit ki is tudsz kapcsolódni!nagyon jó hallani, h pozitív a kisugárzásod! :lol: csak igy tovább Málna-Matyi! :lol:

mi voltunk ma csipöuhun, minden oksika :lol:
azt hittem oda fog trottyolni a doktorbácsi zsebébe, de nem 8)

a szeme már sokkal szebb, nátha is múlik, orrporszívót imádja :wink:
viszont ma elkezdtem vele itatni teát(kamilla+ánizs), jó hasgörcsre állitolag(2 szopi közt ha szomjasnak tűnik), és azóta mintha kevesebbet akarna szopizni :roll: vajon csak azért, mert nem szomjas így? :roll:

Tali miatt irígy vagyok nagyon!de remélem kövi is lesz és mi is mehetünk! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Fárasztó ez a pótmamaság ám! :D

Lilla és Márk nagyon szépen gyarapodnak! :D

Vicus!
Sajnálom ezt a vírust. :(
Nem hiszem, hogy Ádám lemondana a kisgazdiságról. :D Szeretné, hogy maradjon. De most a malacka mellé nem tudom megtartani.

Fenci!
Örülök, hogy már jobban van Márk. :P
Mi tudunk menni Ádámmal, de igazából helyfüggő, mert a sziget lenne a legjobb. Mert már a nagy cula nem kötné le magát a megörzőben. Esetleg még a cuki lenne érdekes neki.
Mi a végleges helyszín, és időpont? :shock:
Pü-t küldöm! :P

Pár nappal ezelött önkéntelenül majdnem oda kaptam egy baba nyakához, mert láttam, hogy egy gyöngyös nyaklánc van a torkán. De annyira szorosan, hogy megijedtem. Szerencsére mielött letéphettem volna, észbe kaptam, hogy az borostyán, és biztosan fájdalomcsillapításra van ott! :lol: :lol: Kaptam is volna az anyukájától aszthiszem. :lol:

Zsófi!
Csak így tovább! Mennek még a drukkok a lurkóknak++++++++++++
kolibri28
 
 


Zsófi!!! nagyon nagyon ügyesek vagytok, le a kalappal, hogy ilyen hihetetlen pörgős. Gondolom lóg a nyelved, mégis úgy írsz, mint aki majd kicsattan... :D További drukk, hogy mielőbb 1700 grosak legyenek a picurikáid! Képet még mindig nem lehet???

Dike, szerintem nem jó helyre tette a pédet wuschk., mert utána egyszer lejebb esett a hőd és elvileg nem mehet alá... Szerintem a második zuhanás volt a pé-d. Lőjééé má mégegy tesztet léccccciiiii. Legalábbis ha még így marad a hőd... Ok? drukk és bízzál magatokban!!!!

Örülök, hogy javulnak a babók, nem betegeskedni ám!!! Sok sok c vitamint egyetek!

Vicus, simán lehet a tea miatt a kevesebb szopi, de ne igyon túl sokat sem, mert elnyomja a pocakját. Inkább töbször keveset! Csak átmegy rajta... ízesítetlenül adod?

Tali: Mi van, ha lefoglaljuk és mégis jó idő lesz??? Nem kell előre befizetni?

Holnap délelőtt lehet strandolunk egyet, ha kinyitott már az itteni, ha nem, akkor megyek egy kis mediért a tescoba és beülök Bende mellé, holnap 32 fok lesz... szétsülünk...

Ja voltam ma AFP-n, előttem (én voltam egyedül) elment a vérvételes néni hsg-ben segédkezni. Azt hittem felakasztom... 3/4 órát vártam 5 percért. :evil: Már nem volt kedvem dokit várni utána, majd felhívom...

Na megyek szőrtelenítek egyet... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Tüncsi!
Igen jó ez a tábor. Nagyon élvezi Ádám. Ma a Budai-Várba mentek a Labirintusba. :D A talira pedig készülök azért, hogy babázhassak. bár már eléggé kijöttem a gyakorlatból és egy kicsit betoji vagyok! :D :oops:

Gaby!
Annyira nem vagyok betoji mint mátéd! :lol: Guszti lehetett a fürcsivíz. De egy jót lehetett legalább rajta nevetni. :lol:

Krisz!
Pihizz azért sokat!
Párodnak drukk, hogy hamar és könnyen túl legyen a sikeres vizsgáin. :wink:
Izgi, hogy mi van a lába közt! :D

Vicus!
Nagyon csini Lilla a képen! :D

Sleepen!
Sajnálom a vérvételnél való várakozást. Dühítő! De legalább a fogad jobban van.
Igen. 20 év van köztünk. Akkoriban nem is foglalkoztam ezzel, csak mostanság gondolkozok el rajta, hogy akár egy napon is tarthatnánk. De én akkor is éreztem, hogy január 1-én fog jönni, pedig a dokim már babázást ígért kari elöttre. :D
Pandiék csak nem cicát, v. kutyit kaptak? Hogy vannak?
Udvarlás akkor beindult! :D Vigyázat csajok, jön Bende szivtipró! :D

Dike!
Mi újság? Én nem értek a görbikhez! De bizti, hogy jókor voltatok együtt. nagyobb az esély a lánykára. :D Drukkolok továbbra is!++++++++++++++++++

Kata!
Ma megint 1 órás nst-d volt? Vagy már ottartottak? :D

Vicky!
Édes Levikének boldog névnapot kívánok! :D Már nagyobb azért mint Mici úr! Lebírkózza! :D

Na én rohanok! Puszi mindenkinek!

Ja! a DM-ben voltam. venni akartam tesztet. De elfelejtettem. Ez mit jelenthet? :?
kolibri28
 
 


Vicus :D Igen, popsiban mértem. C vitamint meg cseppegben kapja az anyatejbe. Lilla is már jó nagy babó! :wink: Márk anno odapisilt a csípősbácsi vizsgálóasztalára. Az uhán meg pukizott folyamatosan az uhás néni orra alá. :lol:

Gaby :D Mikor először adtam a kúpot Márknak, ő is tolta ki, kakilt, pisilt párhuzamosan, nagyon hadakozott ellene. :lol: Aztán megvártam míg elszunnyad és már bent is volt a kúp. :wink:

Csajok, Suzynak mikor telik le a 2 hét kimenője? :roll: Szerintem pár nap és ismét otthon lesz sok szép emlékkel a zsebében. :P

Kolibri :D Végleges tali időpont szombat délelőtt 10:00 óra, helyszín majd szombat reggel dől el ha látjuk milyen az idő.
Aki nem tud reggel már netközelbe kerülni, az jelezze és küldök neki sms-t a választott helyszínről.
fenci
 
 


ticsiműűűű

küldtem privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek msot szaladok ezerfelé
Vendég
 


no ako mi is jövünk szombat reggel az infokért

ma szép idő volt hát kiprobáltuk a medanciét :wink: :lol:

Kép
Kép
Vendég
 


ma 10re mentem, 13.20kor jöttem el :shock: :evil: dokik mind a mütöben végezték, egy doki volt a két ajtóra, néha az is elment, alig haladt a sor. Volt vérvétel is, erröl nem is tudtam, h csinálnak a 38.héten, véralvadás meg vérkép, hogy ha császár lenne, akkor az anesztesnek meglegyen.

Zsófi
szuper hírek, nagyon örülök, h egyre többet esznek a babák, és hogy egymásra is van idötök a férjeddel. Tényleg olyan lehet ez, mint a tinirandi. Ö láthatja a babákat?

fenci
hüha, mekkora lett Márk! popsiban mért höböl le kell vonni fél fokot, akkor mutatja a tényleges lázat

dike
eléggé fent van ez a hö még

vicus
klassz a csipöszürés negativ. van, amikor a negának is örül az ember lyánya :)

sleepin
tegnap én is beretválta, és kicsit megvágtam magam, láttam a törlöközön a vért, már tök örültem, h ez a nyákdugo, aztán rájöttem, h csak magamat vagdaltam

gaby
majd ezt a beletrottyot meséljétek el a 16 éves Máté bnöjének is, hadd utáljon titeket érte :)

mami
megzabálom öket, mennyire élvezik a vizet!! kishusik! léátom, a kutya vigyáz rájuk! még mindig engedi magát nyüstölni? mármint a kutya.

ma az egyetlen dokkerhoz odament egy csaj, hormonképet elemeztek meg högörbét, hát, szegény nagyon az elején járhat a küzdelemnek :?
Vendég
 


vicky! leventének boldog névnapot!

vicuska!
szupi h minden rendben volt uhun!:)

fenci! örülök h jobban van Márk!

sleepin! az a ciklus.hu ami rossz helyre tette a pét! ez a wunsch amit most küldök!szerintem akkor se voltunk jókor együtt!

kolibri! neked is mennek a drukkok! tesztelsz?késik már?

mami! de sokat nőttek már!milyen ügyesek,és h pancsiznak!?nagyon édik!:)

lányok!köszönöm a drukkokat meg mindent, de már nem tesztelek,mert tudom h meg fog jönni. nagyon elől van a méhszájam, már csak húzza az agyam! :) de jobb is h eltolódott mert akkor igy nem hétvégére fog esni a 10.napi uhu!
:shock:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 6/nummer=2

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?