Új privát üzeneted érkezett!

Zsiga eszméletlen aranyos, én is azt hittem először, hogy fogkefét rágcsál :D

Moti! Gyönyörű menyasszony voltál! Mi is esküvőn voltunk apával szombaton, igaz ez nekünk csak fél napos program volt, mert mi utána csak egy kis kerti fogadáson voltunk. De amiket írtál, azt én is írhattam volna (mármint szépen felöltözés, frizura, smink), az idejét sem tudom mikor voltunk el így kettesben.
Fotók jöhetnek! :wink:
Tényleg, másnak nincs kedbve esküvői képet tenni? Szeretem nézegetni, na meg nosztalgiázni...

Köszönöm az érdeklődést a derekemról, ugyan még nem 100-as, de legalább ki tudok egyenesedni, és nem jajgatok minden mozdulatnál.
Nem tudom, hogy a szél miatt volt-e, szerintem inkább a rossz tartásom miatt van, meg a sok emelgetés, és persze nem ártana tornáznom.
Már tényleg erősen gondolkoztam az orvoson, de talán rendbe jön nélküle is. Természetgyógyásznál még nem jártam, van egy gyógymasszór ismerős, de ő is az ország másik felében...

Danyuci, kösz neked is a tippeket, csináltam, sőt most megfogadtam, hogy tornázok ezután. Régen jártam gyógytornára, fel kéne elevenítenem gondolatban a gyakorlatokat és csinálni. (A nagylabdásnak Emci különösen örült, mert odavan érte :lol: )
(A profilodban láttam, hogy gyógytornász vagy, majd kérdezhetek Emci bokájával kapcsolatban?)

Bonikó, remélem erősődik a teszten a csík!

Lillanyuci, mi a baj? Jobban vagy? (Vagy a "megbetegedtemet" a pirosra értetted :oops: ?)

Poppy, LH-t nem értem, mert most este 7-kor csináltam, előtte már két órával nem ittam (előtte sem sokat), szóval mindent a leírtak szerint csináltam. Arra gondolok, hogy talán ha reggel van LH csúcs, akkor estére már halványodhat...

Benita, a kedvedért majd összehozok egy vonalzót! :wink:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Köszi előre is a vonalzókat. :)
Már keresgéltem az esküvői képeinket, hogy feltegyek belőle, de egyelőre nem találom. Majd felrakom, mert külön cd-n megvannak.
Csajok, lehet egy "naív" kérdésem? Ha nagyon fáj a pocim, mint akinek pé-je van, vagy volt (mert nekem mindig szokott félidőben fájdogálni), akkor még sikerülhet a baba? Vagy arra már a petesejtecskék leszerepeltek? A vonalzó és a számításaim szerint már múlt hét közepén megvolt a pé, de nem lehet hogy még csak most van? (pocifájás, váladék, puffadás.... :shock: ) Istenem, olyan vagyok mint aki még nem szült!!!! :oops: Hát így van ez, mikor minden nap számít, az ember tiszta zavarodott!!!!

Atiz
Én még soha nem csináltam LH-tesztet, de remélem neked sikerül, és beletaláltok a napokba!!!

B.

Kép
benita76
 
 


Sziasztok Anyucik!
Zsigmod gyönyörű kisfiú!!!!
Moti:Csak csatlakozom az előttem szólokhoz, meseszép menyasszony voltál.
Atizka:Derékfájás mondjon le!!!
Boniko:Én azt tapasztaltam, hogy nem minden LH teszt jó.Sokfélét próbáltam már.Az Expect 1500 FT, de annyit is ér, egy nagy szar.(Már bocsánat, de tényleg.)
A legjobb a 3000 Ft-os Corax, és a Vaterás is jó. Én Lipták Zoltántól vettem, 100 Ft /Db. A lényeg, hogy mindig lehetőleg egy időpontban, de ne reggel csináld, és legalább 3 órán át gyűjtsd a pisit a hólyagban.
Benita:Van olyan emberke, akinek egy hónapban 2* is van pé-se, ritka, de van.Meg van ugye a spontán tüszőrepedés aktus előtt :wink: .Lehet te is ilyen vagy, örülj neki, mert így több esélyed van egy hónapban... :wink: .

Kép
rozsa1979
 
 

 
 

Én is csinálom most az LH tesztet.Tegnap volt a 10 nap a ciklusban, tegnap kezdtem, most 7 napig csinálom, akciózunk és meglátjuk. :wink: .Nézem a hőgörbémet is. Van egy honlap, www.ciklus.hu , ott lehet hőgörbét is készíteni, nagyon jó.
Most megyek , mert kicsinyem felkelt, sok puszi meg drukk mindenkinek!

Kép
rozsa1979
 
 


Rózsa
Köszi, ez bíztatóan hangzik. Remélem jól vagy, gyere sűrűbben!
B.

Kép
benita76
 
 


Aranyos vagy Benita, :lol: , köszönöm!Olyan jó olvasgatni benneteket,összeszokott kis csapatnak tűntök.Úgy érzem , kicsit még kilógok a sorból :? , de ez csak idő kérdése.

Kép
rozsa1979
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok,ha nincs ellene kifogásotok! :D
Mi is szeretnénk kistesót 2010-re!
2 hónapja próbálkozunk de eddig semmi.
Nem görcsölök rá mert tudom,hogy befolyásolja a dolgot.

Mindenkinek gratulálok a babákhoz!!!!!

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


üdv köztünk, Szilvi, mielőbbi pozitív tesztet Neked is!

Rózsa, miért lógnál ki a sorból?ne hülyéskedj!gyere, amikor tudsz, szeretettel várunk!!! :D
Beni, a spontán tüszőrepedés tényleg tök gyakori, nekem csomó ismerősöm esett úgy teherbe.úgyhogy, hajrá, remélem, Nálad is erről van szó!!!!!illetve lesz. :D

kész lettem a málnalekvárral, most meg cseresznyét rakok el fagyasztani, reggel óta magozom......de télen úgy szeretjük. :D most már rá sem bírok nézni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Rózsa én a barátnőjétől a teszveszen, de a Zolihoz mentem el érte :lol:

a mai is ugyanolyan...

:roll:
Vendég
 


és asszem holnap 1 cn legalábbis 1 órája jelét adta... :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bekukk.

Üdv köztünk Szilvi, felvettelek a táblázatunkba :lol:

5. fog megmakacsolta magát még mindig nem jött ki. Szegény drágám nagyon kínlódik vele. :cry: :cry: :cry:
Én a sok keléstől meg hulla vagyok.
Most végre alszik, mert a mai nap csak 2x fél órát aludt azt is cicin :roll:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Szia Szilvi, jó, hogy jöttél te is!

Rózsa! Én is LZ-től vettem Vaterán a teszteket, reméljük sikerünk lesz vele. Megnéztem a ciklus.hu oldalt, köszi, már csináltam is magamnak naptárt. Hőmérőzére nem tudok vállalkozni... Miért lógnál ki a sorból? Szerintem legtöbben csak itt ismertük meg egymást, gyere te is, amikor csak tudsz!!!

Moti, ügyi vagy, hogy ilyen sokmindent elteszel. Eperdzsemet csináltam én is, két pici üveggel. De hamar meg kell enni, mert csak hűtőben van, nem tettem bele tartósítószert. Te mivel tartósítasz?

Kri, Milyen volt az éjszaka? Szegény Zsombi, gyorsan bújjon ki az a fogacska!

Ma éjjel elég vacakul aludtam én is, szerintem az időváltozás, de legalább erőt vettem magamon, és hajnalban felkeltem előkészíteni az ébédet.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka, én sem tettem bele tartósítószert, hogy Boldi is ehessen belőle.3 üveg lett, szerintem úgyis hamar elfogy.
akkor tegyem be hűtőbe már felbontás előtt is?
Boni, milyen jelet adott piri?egyértelműt? :(

KépKépKépKép
moti
 
 


Hello Lányok!

Mi már megint bankoztunk....gondolom ez nem újdonság, aztán földhivatal....kipurcantunk :oops:

Holnapra még kitaláljuk, hogy milyen biztosítást választunk, aztán végre kész Remélhetőleg nem felejtettem el semmit :oops: :oops: :oops:

Moti: igazi gyönyörűséges hercegnő voltál, hogymilyen szép vagy :lol:

Lekvárfőzés: én most tartósítottam, mert giga adag volt és egyébként megromlana. De ha rengeteget főzöm, akkor tartósító szer sem kell bele, csak ebben a kánikulában egy kisházban ez felér egy öngyilkossággal, így maradt a tartósítószer. Barackból teszek majd el tartósító nélülit és akkor Gabus is ehet belőle.

Atizka, remélem, hogy jobb a derekad, kérdezz bátran, ha tudok segítek :D

Rózsa gyere csak, mi mindig várunk. Csomót tanulok tőletek. Eddig azt sem tudtam, hogy mi az az LH teszt :oops:

Kri, használtok valamit fogzásra. Nálunk, ha már nagyon szenvedett, a Dentinox átmenetileg jó volt. Viburcol kúpot párszor kapott, de igazából nem tapasztaltunk semmit...talán kicsit nyugodtabb volt, vagy csak bebeszéltük magunknak a kúp miatt. :roll:

Boni, akkor nálad most MI VAN :?:

Szilvi, üdv köztünk :!:

Benita, ne kérj tőlem ilyet :oops: :oops: :oops: az előzővel is megszenvedtem, inkább majd beszámolok, hogy mi újság :roll:

Velünk minden oké, továbbra is pörgés-forgás. Néha egy-egy négykézláb hinta. De duma az van: cica, anya, apa, mama, mamma, nyami, gyere, de-de-de, nem. Elmagyaráz mindent :shock: csak legyen, aki megértse.

Évi merre vagy :?: :?: :?:

Délután megyünk a BAlatonra strandolni, már várom :lol: :lol: :lol:

Danyuci :D
danyuci
 
 


Sziasztok!

hát mé gyártottam vonalzót? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:végre 1cna sok nega teszt után hála az égieknek!
:lol: kíváncsiságból megnézem még az LH mat ma is holnap is, mert nővéremnek mindkét gyereke mensi alatt fogant :lol:

Danyuci jó strandot

reggeli üzim eltünt :twisted:
Vendég
 


kri kitartás!
Vendég
 


Boni, pont múltkor olvastam én is valakiről,. akinek szintén menszi alatt fogant meg a babája, pedig előtte már tök régóta nem sikerült.úgyhogy hajrá!!!! :D

DAnyuci, irigyellek a strand miatt!!!!mi hétvégén készültünk Balcsira, de állítólag rossz idő lesz. :( és melyik strandra mentek?

ja, mindig elfelejtem, köszönöm szépen a bókokat. :D szerintem csak a boldogság sugárzik rólam a képeken.életem egyik legboldogabb napja volt az esküvőnk. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok.
moti:nagyon szép voltál.Sajna rólam nem igazán jó képek készültek.Ilyesmikre vágytam és siralmasak lettek na de már mind1
Epekő műtétem lesz 6-án fekszek be 7-én veszik ki
szoptatást vki kérdezte:már nem szoptatok 10 hónapja csak csöpög a tej,próbáltam nem foglalkozni vele de egy idő után fáj tőle a mellem.
Vendég
 


Sziasztok!

Danyuci: Lekvár és strand miatt én lenni rád nagyon irigy. :lol: :lol:

Szilvi: üdv itt! Görcsölni nem is szabad.

Benita:

[quote]C írta:sajok, lehet egy "naív" kérdésem? Ha nagyon fáj a pocim, mint akinek pé-je van, vagy volt (mert nekem mindig szokott félidőben fájdogálni), akkor még sikerülhet a baba? Vagy arra már a petesejtecskék leszerepeltek? A vonalzó és a számításaim szerint már múlt hét közepén megvolt a pé, de nem lehet hogy még csak most van? (pocifájás, váladék, puffadás.... )


Nem tudom, én a nyákból szoktam leginkább kiindulni. Meg Lh...meg hőgörbe....:roll: :roll: :roll: Remélem, adtatok az ügynek biztos, ami sicher.... :wink: :wink:

Moti: tényleg szépséges voltál!!!! Mi nem vagyunk házasok, fotókat sajna nem tudok feltenni....

Bonikó: Hurrá 1 cn. Tán ez a ciklus most rövidebb lesz. +++

Atizka: Én úgy szoktam az LH-t, hogy a várt pé előtt kb. 5-6 nappal kezdem, ha tök nega, kihagyok egy napot. Ha halvány, másnap megint, egészen az erős +-ig. Így jól nyomon következő az erősödés....Nekem sem mindig atomerős....de attól pé van.

Gitka: Műtéthez drukk! +++

Rólunk: Első ciklust piri zárta, úgyhogy márciusi gyerekünk lesz. :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy "befogadtok". :D
Megpróbálok majd visszaolvasni,ha lesz egy kis időm akkor előlről elolvaslak titeket.
Minden baba tündéri.
Azon megakadt viszont a szemem,hogy bizonyos Lh tesztről írogattok.
Nem vagyok annyira vidéki :) de ezt még nem is hallottam.Mondjuk nem is igazán kellett ezzel foglalkoznom mert a kisfiam 2 hónap után kopogott az ajtón(nem volt tervezve),párommal előtte jöttünk össze 2 hónappal.De imádjuk és nagyon örülünk neki,hogy itt van velünk.
Úgyhogy nekem ez kimaradt.De azért kíváncsi vagyok,hogy ez hogyan működik.Megokosítanátok?:)Köszönöm.

Jó éjt

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Megokosítanátok=kiokosítanátok ,elnézést

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi csak enked csak most csak tőlem az ovulációs teszt LH teszt:



"Az a lényege, hogy kimutatja, hogy mikor van peteérésed, tehát, hogy mikor kell akciózni, ha babát szeretnétek. A használati útmutatón rajta van pontosan, hogy hogyan kell használni, van több különböző fajta is, de lényegében ugyanúgy, mint a terhestesztet (tehát vizeletet cseppentesz rá, vagy vizeletbe mártod), viszont nem a reggeli első vizeletből kell mintát venni. Előtte pár órával már ajánlott kevesebb folyadékot inni, hogy ne legyen túl híg a vizelet. A másik különbség a terhesteszttel az az, hogy ha csak halványan jelenik meg a második csík, akkor negatív (terhestesztnél már az is pozitívnak számít!). Ovulációs tesztnél csak az a pozitív, amikor legalább olyan sötét, vagy sötétebb a 2. csík, mint a kontrolcsík. Szerintem figyeld a ciklusod során a hüvelyváladékodat is, abból is meg lehet állapítani, hogy mikor van peteérés, illetve mérd a reggeli hőt a hüvelyben, utána már ovuteszt nélkül is tudni fogod, hogy mikor akciózzatok mindenképpen! :-) Ja, általában 5db teszt van egy csomagban, természetesen mindegyiket csak 1x lehet használni, tehát 5 napon át tesztelhetsz, a tájékoztatón rajta van, hogy a ciklus mely napján kell elkezdeni.

. Ugyanúgy néz ki mint a terhességi teszt, csak ez az Lh szintet méri, nem a Hcg hormont, mint a terhességnél. Ha mondjuk 28 napos a ciklusod, akkor a 11. napon kell az első tesztet megcsinálni,-vizelet cseppentős teszt-, utána a 12.en, 13.on és így addig amíg el nem fogy az 5 kazetta. Látni fogod, hogy a T-csík ha halványabb a C-nél, akkor még negatív a teszt, ami azt jelenti, hogy nincsen peteérés. Ha viszont erősebb a T a C-nél, vagy egyforma erősségű, akkor 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. És pozitív teszt esetén és utána napon nagyon érdemes együtt lenni, hogy baba legyen.
"

Poppy remélem nekünk is
:lol:

Danyuci milyen volt a strand?

Moti mensi előtt 1 nappal voltunk együtt apával... mensi alatt nem lenne gusztusom... :roll: :lol: vagy kitartottak, vagy nem....
Vendég
 


Szép reggelt!
Gitka, drukkolok a műtéthez!

Moti, hát én betettem a hűtőbe a dzsemeket, gondoltam abból még baj nem lehet. Az egyik el is fogyott, de tegnap néztem, a másik sajna kiszőrösödött :( . Mondjuk, asszem ott rontottam el, hogy nem forrón tettem be az üvegbe, és zártam le, hanem már amikor kihűlt. Hiába, nem vagyok gyakorlott ezen a téren (sem).

Lányok, és főleg Moti (írtad, hogy van "feljebb" ismerősöd)!
Most, hogy Sólyom visszadobta megfontolásra a GYES/GYED törvényt, így lehet, hogy csak később kerül bevezetésre? Vagyis nemcsak a 2010 ápr. végéig születettekre lesz érvényes az eddigi rendszer? (Asszem, az hiú ábránd, hogy nem fogják bevezetni, de remélem, hogy akkor csak később.) Vagy még így is van annyi idejük, hogy júli 1. előtt megjelentetik a Közlönyben?

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Boni: kösz a felvilágosítást a tesztről. Szilvi, legalább már mi is kapizsgáljuk a dolgot. De mit jelent az, amit írtál 1cna :oops: :?: :?: :?:

A strandot ne irigyeljétek, mert elmosta az eső, aztán akkora vihar kerekedett, hogy csak na...

A Helikon kb 2 percre van tőlünk, a városit nem nagyon szeretem, mert rengetegen vannak. Berényben szuper, mert sekély a víz és gyorsan átmelegszik. Gyenesdiáson a Libás strandon csak 1x voltunk, szintén gyerekekkel és nagyon tetszett nekik. Sogornőmnek 4 fia van, volt hol gyakorolnom :oops: :oops: :oops:

Pedig a víz tegnap már 22 fokos volt :( Majd legközelebb :?

Jók legyetek: Danyuci :D
danyuci
 
 


Jaj lányok, annyira írnék már Nektek, de egyelőre itt káosz van, Zsófi két napja lázas, Fruzsival is dokikhoz járkálunk, de megvagyunk, majd jelentkezem, ha egyszer véletlenül mindkettő egyszerre alszik :roll:
Vendég
 


Panndi, sok erőt!!!! Lányok meg gyorsaan gyógyuljanak! Gyere, amikor tudsz!

Danyuci, kár hogy pont tegnap volt vihar :( . De ti közel vagytok a Balcsihoz, lesz még kánikula is, úgyhogy irány majd a strand!
Jó, hogy írtad Berényt, agusztusban oda megyünk nyaralni :D . (Még szingli koromban voltam ott többször, hát egy felnőttnek nem nagy élmény capákolni a vízben, hogy egy kicsit úszhasson, de gyerekkel tényleg tuti hely.)

Elfelejtettm tőled kérdezni :oops: , szóval Emcike bokája befelé dől, látta már gyógytornász is. Supinációs cipője van, azt mondta, betétet nem adnak 6 éves korig, legalábbis nem tesz jót. Addig torna, mezítláb járás egyenetlen talajon (ezt Bp-en elég nehéz kivitelezni..). Szóval tényleg ráérünk még és elég a supi cipő? (Gyerkorvos nagy okosan először azt javasolta, hogy fordítva adjam rá a cipőt. Mondom neki, hogy de supináló a sarka, azt mondja nem baj, akkor is..., úgyhogy tőle nem kérdezek a témával kapcsolatban.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Boniko:Nagyon aranyos vagy köszönöm,hogy felvilágosítottál.

Atizka:Az én fiamnak is befelé dől a bal bokája.1 éves korában kezdett el járni,mi előtte 1 héttel voltunk a Karolina úton dokinál.
Azt mondta a doki,ha már nagyrészt jár itthon akkor vegyek neki Salus szandit.Vettünk neki Salus szandit már kettőt is kinőtt azóta.Nagyon szeretem és őt sem zavarja.
Nem tudom,hogy tudod e de 9 havonta fel lehet íratni a dokival(ortopédussal) receptre szandált,cipőt.
Nekem nem mondta a doki,a barátnőm mondta nekem.Eddig mindig megvettük rendes áron,de ha ezt kinövi előtte íratok fel enki,mert úgy jóval olcsóbb.

Szerintetek mi a jobb "taktika",az ha minden nap együtt vagyunk a párommal ,vagy ha kimarad 2-3 nap?Bocsánat a kérdésért.:)

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi! Minden nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Panndi! Légy erős, nyugodt és kitartó! Aztán talán könnyebb lesz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
danyuci
 
 


Atizka, majd rendezem a gondolataimat és, ha lesz egy kis időm, leírom a dolgokat.

Csak győzd kivárni :oops: :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Szilvi: Minden másnap. Az a legjobb a katonáknak. :wink: :lol: :lol:

Panndi: Kitartás!+++

Kérdésem: Ti mivel fürdetitek a babákat? Rékának nagyon száraz lesz a bőre a bóti holmiktól. Nivea, Johnson, Gaby....bármi. Még mindig gyógyszertári fürdetőzünk.
Vendég
 


POppy mi is gyógyszertárival fürdünk, a GAby esti fürdetőtől kiütésesek lettünk

Szilvi ne minden nap, mert 2-3naponta termelődik újra az állomány, tehát felesleges.. meddőségiben a beavatkozások előtt 4 nap önmegtartóztatás volt főleg ha nem tudod hogy a katonák száma és minősége milyen :lol: egy jó csapatnál mehet minden nap, de gyengébbeknél csak árt és esély se lesz a nagy találkozásra!

Danyuci car idő monnyon le...

cn PÉ előtti napok 1cn a mensi első napja DPO PÉ utáni napok! ebből van átlag 14db :lol:

ja PÉ = peteérés napja :wink: :lol:

én már lassan doktorálhatok is! :twisted: :oops: :lol:

PAnndi jobbulást lánykáknak!
Vendég
 


sziasztok!

régen jelentekzem errefelé... Bonit ismerem már az augusztusiból, személyesen is! ;) Lillanyucit csak virtuálisan! :)

szerettünk volna kistesót, aztán kicsit leálltunk a témáról, amig Benim szopizott, de most újra rajta vagyunk a tesóprojecten!

amúgy hasonló tüneteket produkálok, mint Boni... ma reggel megint teszteltem. ez a 32. nap mensi nélkül, de ez is negatív lett. nem bírtam a véremmel, pedig tudom, hogy még ez is lehet korai! :(

egyébként úgy 2 hónapja hagytuk abba a szopizást teljesen. azóta egyszer jött meg, de az brutál volt, és most 32. napja semmi. ami nem meglepő, csak tényleg vannak olyan tüneteim, mint hasfájdogálás, bővebb váladékozás, cicifájdogálás, émelygés, de egyelőre úgy tűnik csak téves jelek ezek! :(

na mindegy, nem adjuk fel... sajnos viszont én azt sem tudom, hogy mikor van PÉ-em... ebben tudtok valami taktikát mondani, hogyan állapítható meg? stb.stb.

próbálom felvenni a fonalat, mert nem olvastam már jó régen, szóval igyekszem, de azért nézzétek el, hogy egyellőre csak pillázom jobbra, balra! :)

szép napot!

sophie27
 
 


LH:
Vasárnap halvány második csík
Hétfő halványabb második csík
Kedd nem csináltam
ma egyáltalán nincs második csík.. de este még pisilek a csík másik felére(vízszintesen kettévágtam)

legközelebb majd csak kb 2 hét múlva csinálok

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.17 11:56-kor.
Vendég
 


Szia Zsófi :lol:

LH teszt? és hőmérőzés! plussz a nyák! :lol:
Vendég
 


ja és sajnálom pedig úgy drukkolok! :(
Vendég
 


[quote="boniko"]d írta:bonikoe este még pisilek a csík másik felére(vízszintesen kettévágtam)

:shock: :shock: Boni, azt a nagyon vékony csíkot vágtat ketté? Vagy te nem ilyen zöld "nyelűt" használsz? Így is műkszik? Tök jó! :D

KépKép
KépKép
atizka
 
 


persze, spórolni kell, válság van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Írtam ám még az előbb, csak valami oknál fogva elröppent az iromány.

Most akkor csak röviden:
Zsófi, szia. A teszt még tényleg lehet korai. Előző ciklus hány napos volt?

Danyuci! Türelmes ember vagyok :lol:

Szilvi, köszi. Legközelebb próbálkozunk a felíratással. Karolinán van gyerek ortopédia is? Normálisak? (Ugye kell beutaló?)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat.:)

Atizka:Van persze gyerek ortopédia is a Karolián.Ajánlani tudom Dr.Holnapy Gergőt mi nála voltunk és nagyon alapos doki,normális.
Igen,kell beutaló.
Ő azt mondta,hogy nagyon jót tesz ha tornáztatom a lábát,meg csikizni is kell a talpát.Akkor az összes izom mozog és az jót tesz.
Én úgy szoktam,hogy minden pelusozásnál kis torna pár csiki és mehet tovább.
Este fürdés után meg egy alaposabb masszázs testápolójával,akkor a combjától a talpáig megmasszírozom.Ha épp elfelejtem mert nagyon nehéz napunk volt akkor ő hozza a krémet és már fekszik is le és mondja anya masszí:)
Kis kéjencem,nagyon élvezni.:)

Mi Mülleres(Drogéria) fürdetővel fürdetjük.
Meg heti 2x fürdősóba pancsizik.

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Moti
Küldöm a hűtőládánkat, ha nem fér be a tiétekbe a cseri, mert mi is imádjuk. :lol: :lol:

Boni
Sajnálom, h úgy vonalzót kezdtél, de legalább tudod, hogy most eddig tartott a hosszú-hosszú ciklus. Még tényleg korai a teszt. :(

Kri
Szegény kicsi Zsombi, épp elég lehet elviselni neki ezt a viszonylag korai és sorozatos fogzást. Hiszen az 5. fog 7 hónaposan….. hát köszönöm szépen. Az én fiamnak 9 hónaposan jött ki az első!!! Aztán pár hét után a második, hónapok múlva a következő 2, és így tovább nagyon lassan, másfél évesen csak 6 !!! foga volt. Most jön neki a 13. Ez elég ritka, de talán így könnyebb volt neki.

Szilvi
Üdv. a csapatban, aztán csak hajrá a pocaklakóval! Meglátod, „velünk együtt” könnyebben megy minden. Én azért naponta nem tenném, inkább másnaponta! Nem mintha nem volna jó, de „azt mondják”, a férfinak is pihizni kell közbe, mert akkor nem olyan aktívak!!! :P :P

Danyu
Na jó, megelégszem a beszámolóval. De a lilypie oldalon nagyon könnyű tesztes-vonalzót készíteni. Fúúú, de jó neked, hogy ott laksz a Balatonnál! Irigykedek, én is belepoccsannék!!!! 8) 8) Sajna, hogy rossz idő volt, de még ott az egész nyár!!! Édes lehet Gábor baba beszélő-showja. Ezek olyan szép pillanatok, nem? Persze nálunk már mindent mond a kölök, néha túl sokat is, de így is annyira cuki, ahogy „dumcsizik”.

Gitka
Én kérdeztem a műtétet és tejci-dolgot is. Sajnálom, hogy ilyen műtéted lesz, sok-sok erőt kívánok hozzá, és majd mielőbbi jobbulást. (Persze még odébb van) Akkor ehhez a tejcsöpögéshez nem tudok mit mondani én sem, talán, hogy hormonális (szülés utáni) és a nőgyogyi tegyen rendbe emiatt! :!: :!: :!:

Poppy
Köszi, hogy drukkolsz!! Én is drukkolok neked a márciusi babuciért!!! :P :P :P :P Kevinnek is extra száraz a bőre, én már lemondtam mindenről, és azzal a habfürdővel fürdik, amivel én, és fürdés után baba testápoló. Ez nálunk tutira bejött. Elmúltak a száraz pöttyök, én nem vakarja magát vörösre. Inkább csak, ha melegebb a fürdővíz, meg a derekát a pelustól.

Panndi
Mielőbbi gyógyulást nektek, remélem semmi komoly.

Zsófi
Üdv. köztünk! Hajrázok a tesóhoz! :lol:

Nálam semmi különös, ma voltam nődokinál. Azt mondta, minden ok., lehet kezdeni..... Na gondoltam magamban, már elkezdtük! :shock: :) :) Talán nem gond, h most meg megvizsgált?!? Vagy sztetek?
Bocs, ha hosszú voltam, de ti írtatok sokat. :P :P
Beni

Kép
benita76
 
 


Beni,,ha kijöttök Szentendrére cserit szedni, vihetitek! :D még félig van a fa, és mi már nem tudunk többet eltenni. :D
Kiskatonák minőségével kapcs:nekünk is azt mondták a dokik anno, hogy kb. 3 naponta "ideális" a keksz.mert ha túl sűrű, az sem jó, és ha túl ritka, az sem.orvosilag a 3 napot állapították meg jónak. :D
Pével kapcs:nálam a nyák az ami tuti.és azt is megfigyeltem, hogy amikor igazán jó "minőségű" peteérésem van, akkor annyi nyák van, hogy akár betétet is berakhatnék. :D plusz olyankor hogy is mondjam....eléggé odavagyok apáért....valahogy érzi a szervezetem, hogy most action. :D
Panndi, mi van a LÁnyokkal???annyit gondoltam Rád, hogy mostanában magadhoz képest rég jelentkeztél. :D remélem , semmi komoly.most eszembe jutott, mikor Boldi 10 napos volt, éjjel 12-kor szakadó esőben rohantunk vele a Bethesdába, mert vért büfizett...persze csak azért volt, mert kiharapta a mellbimbómat.....de úgy sírtam a kocsiban, annyira féltettem azt a kicsi embert. :D olyan védtelen volt.én egyébként csak bimbóvédőben tudtam szoptatni.még abban is fájt.úgy látszik, az én cickóim nem erre vannak kitalálva.de hála Istennek tejcsi volt bőven, úgyhogy hiába riogattak, hogy ne használjam a bimbóvédőt, mert nem lesz tej, stb.
ma voltunk a nagymamámnál Apukám, Boldi, meg én.olyan jól érezte magát, mamánál mindig olyan jól eszik. :D ebéd után bevágott 4 szelet rétest. :D
száraz bőr:nekünk is most kezd száraz lenni, 1 hete tértem vissza a gyógyszertári fürdetőre, plusz amit nagyon ajánlok, az a 100%os mandulaolaj.elsősorban a Tulasi termékek jók, mert az tuti 100%os, Krisnások csinálják.(én nem tartozom közéjük, de ezt szoktam venni.) :D ha kell valakinek, megmondom a címet, SOlymárhoz közel van a 2. kerületben.
nem merek többet írni, mert még a végén eltűnik.)
képzeljétek, ma van a szülinapom, és a Szerelmemtől kaptam 27 szál rózsát, és Boldival együtt adták oda... :D kicsit sem hatódtam meg. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


MOti nekem leirhatnád a címet! :lol: sajnos eléggé kji van száradva a bőr és a gyógyszertári testápoló csak rontott rajta :twisted:

Boldog Szülinapoot utólag is! :lol:
Vendég
 


Moti!

Akkor füled érjen bokáig!!! :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Moti: Isten éltessen!!!!!!!!!

Kép
Vendég
 


Moti, utólag is boldog szülinapot! ;)

lányok. ne haragudjatok, de nekem fogalmam sincs még ezekről a különböző tesztekről... mi az az LH teszt? a hőmérőzés meg szerintem nálam felesleges, mert, ha halálomon vagyok sincs lázam, szóval nálam ez a hő nem nagyon mérvadó... :(

Atizka. előző ciklus nem volt, vagyis volt, de az még 2007. novemberben volt utoljára! :) szóval még csak most jött meg először a terhesség+szülés után! amúgy olyan 31 napra szokott megjönni kb.

sophie27
 
 


Üdv Szofi!

Elméleti dolgokban Boni a profi mester, szerintem őt kérdezd! Minket kicsit kikupált már, de lassan tényleg diplomázhatna is belőle :lol: :lol: :lol:

Én nem mozgok ilyen tudományos szinten :oops: :roll: De folyton tanulok :shock: :D
danyuci
 
 


DAnyuci sajnos ha az ember 27 hónapig vár okosítja magát :cry: inkább maradtam volna tudatlan e téren :twisted: :lol:

Zsófi kicsit feljebb belinkeltem az LH teszt lényegét :wink: (jún.17 szerda 6.52)
Vendég
 


Sziasztok!

Én picikém tegnap-tegnapelőtt 10, azaz tíz percet aludt napközben, így nem volt időm semmire. Mindenhol felkapaszkodik, ácsorog, viszont ott kell lennem mellette/mögötte, mert a lecsüccs még nem mindig sikerül. Most elaludt...
Tegnap mamáztunk is, így én is el tudtam menni venni ezt-azt a nyaralásra. Már nagyon várjuk. Jövő héten hétfőn megyünk Balcsira, 1 hétre.

szilvi:
üdv. a csapatban! Mielőbbi pocaklakót!
Azt mondják, hogy ajánlatos pár napot kihagyni, és úgy akciózni. Én a spontán dologban hiszek... Amikor kívánjuk, akkor!

gitka:
drukk a műtéthez!

panndi:
jobbulást a csöppöknek! Nincs is annál rosszabb, ha betegek! Mielőbbi gyógyulást nekik!

poppy:
mi mindenből Babe-t használunk. Lillusnak nagyon érzékeny, fehér bőre van. Így tusfürdő, testápoló, sampon: Babe. Drága, de sokáig elég, és ugye ha az ember gyermekéről van szó, akkor semmi sem drága, ráadásul jó cucc.

boni:
nem semmi tényleg, mennyire otthon vagy már ezekben a dolgokban. Eddig én sem foglalkoztam ilyenekkel, igaz nem is kellett. Férjecském csak "rámnézett" és babás lettem.

kri:
Zsombi fogakhoz kitartás! Nekünk is jön a hetedik! Lillust szerencsére annyira nem viseli meg.

benita:
örülök, hogy nincs semmi gond! Így mégis nyugodtabban mehet a dolog!

moti!
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kicsit megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel!

Zsófi:
örülök Neked, itt talán többet tudunk "dumálni". Jobbulást Neked! Egyébként Te vagy az egyik olyan fórumozó a másik topicban, aki naggggyon szimpatikus nekem! Szóval örülök hogy itt (is) vagy!

Most eltűnök, ebédelek valamit. Kicsikém még mindig alszik, hurrá!

Szép napot mindenkinek! Talán még jövök!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


...
jaimee1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?