Új privát üzeneted érkezett!

Dike :D

Szerintem is várd meg a hétfőt!

Kata :D

Látom, nálatok is fújt a szél :lol:
Hát én így nem mondanám a kép alapján, hogy mindjárt szülni fogsz! Te hogy érzed?
Nekem is tecc az új verda. Mi is alig férünk a két gyereküléstől. Amikor megkérdezik tőlünk is, hogy mikor lesz már a két fiú mellé egy kislányunk is, akkor azt szoktuk mondani, hogy azért nem lesz, mert nem férnénk be az autóba a 3 gyereküléssel.

Gizi :D

Hogy telt a nászéjszaka? Mesélsz majd a lagziról?

Vicuska :D

Hasmenéssel hogy álltok?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


guten morgi!

hjaj nekem annyirfa fura hogy a kopaszi gátra megyünk gyerekezni... :shock: Míg nem nyúltak hozzá egy elhanyagolt dunapart volt, odajártunk éjszakánként táncolni...elöször csak zene vót később a kocsma is beszállt aztán kialakult a jó kis alterélet ott is...óbeszép vót...

ezzel kapcsolatban megosztom veletek tegnapi élményemet, elmentünk az ikejába gyerköcökkel osztán hazafelé beugrottunk a városligetbe egy nekem uj helyre meginni egy kávét...és annyira jó vótttt...mindenki harmincas vót, legtöbbje halványan ismerős az elmúlt 20 év pesti écakájából mindenki gyerekkel kutyával vááááá, asszem megtaláltam a helyem :lol: 8)

Gyugyikám szivesen elnavigállak ha akarod találkozhatunk is valamelyik benzinkútnál a budafoki úton onnan már egy köpés...de le is irom szivesen részletesen....egyébként egyszerűűű

amint a budafokiról ráfordulsz a dombóvárira jobbra (vasúti híd előtt), akkor mész egyenesen a külső sávban és amikor a dunaparton kanyarodik az út balra na ott te szépen befordulsz jobbra és ottan van....

persze nemtom mit pofázok jut eszembe mert nem voltam ott mióta megcsinálták nem is tudom hol van ott parkolóóóóó

ma 7 hónaposak a csimpajkók...istenem de rohan az idő
Vendég
 


fúúú reggel hatra jött haza jeszum?

mi is még utolsó buszosok voltunk, de vigasztaljona tudat hogy 11 ig ugyanannyi huncutságot/marhaságot lehet elkövetni mint az utolsó buszig :shock: 8)

Dike!

szurkolok ++++++++

Vicuska!

téleg klassz lenne ha rászánnád magad a talira!!!! :lol:

Gizi!!

Éljeeen az ifjú pár :wink:

Kata!!

de jó a tütü...ha nagyobbak lesznek lehet mi is ilyesmire váltunk :wink: bár ha babakocsi nem kell többb helyünk lesz...csini vagy!!!!!!

Gtündi!!

szuperek a képek :lol: nagyon édesek a casjok!

hja téleg a mobilszámokat valóban be kéne gyűjteni én például csak kiszállni tudok egyedül a kocsiból aztán kellene egy üres kéz aki tolja az egyik babakocsimat :roll:
Vendég
 

 
 

gyugyi!

nem az utolsó buszig na hanem hajnalig...de asszem érted mit akarok mondani 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap ballagás volt,egyedül kellett részt vennem rajta mert apa dolgozott.Nem bírtam sokáig.fájt a fejem,nyűgös voltam,még jó hogy anyukáméktól nem messze volt így oda menekültem még apa értem jött.

Dike!

Te lány én már annyira izgulok miattad.

Mami!

Hogy telik az idő,hisz még csak most születtek.

Tünde!

Aranyosak a lánykáid nagyon!

Krisz!

Én azt hallottam az egyik kismami ismerősömtől,hogy a dokker lecseszte mert epret evett.Nem értettem meg a csaj se,de álitólag az apró magok miatt nem ajánlatos.De ha azt kívánja az ember nem igaz?

Na megyek pakolászni meg főzni!

Puszi és legyen szép napotok!
Vendég
 


Gizi!


Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok!Gyere és mesélj majd! :D
Vendég
 


Lili
Nekem csak azt mondta a védőnőm, hogy ha szeretem az epret meg a dinnyét, nagyon meg kell mosni.Azt olvastam, hogy esetleg valahol nem ajánlják az epret mert ugye allergizáló és akkor is allergiás lehetsz rá terhesen ha eddig nem voltál. Hát én nem lettem, de lassan vége is az eperszezonnak.

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!

Remélem nem vetted okoskodásnak tőlem.nem ez volt a célom vele! :)
Vendég
 


Zsófi hirek a "beültetösböl"

Kukacról hír (az ikresekről): (Nyulasz, csodálkozom, hogy nem te hozod a híreket!)

Zsófiék: Szerdán beszéltem vele telefonon, a kicsik már maguktól is képesek lélegezni, de addig, amíg enni nem képesek (sajna az anyatejtől még szenvednek és 5ml a rekord) addig hagyják őket a gépen. Ha végre picike-pocakjuk megemészti a tejcsit, akkor egy inkubátorba kerülnek, mintha anyuci pocakjában lennének. Zsófi egy igazi HŐS, sok tejcsije van és nagyon sokat van a babákjai mellett, szerintem ezért nem is tud írni. 2 óránként mehet, de előtte fejés, mosdás...aki ezt átélte, az tudja nincs másra idő!

Elküldve: 2009 Június 13 Szombat - 18:21
Zsófi hírek
Jól vannak,Babákat levették a gépről,ügyesen lélegeznek és kapják a tejcit.


SZUPEEEER, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Vendég
 


P.Kata
Jó nagy poci :) és jó az új kocsitok is :)

Gyugyi
most én jelenleg parkoló pályán vagyok. Megjött minden eredményem ebben a hónapban, így talán jövő héten vissza megyek a nődokihoz, hogy odaadjam neki :)
De endo dokihoz csak július végén kell menni, addig meg az Avandamet miatt csak vaktában lövöldözhetünk itthon :)

Zsófi
Csak így tovább :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Haliho csajok!

Tünde :D Nagyon édesek a csajok! :wink:

Mami :D Gratula a 7 hósokhoz! :wink:

Manóm ma annyit alszik mint újszülött korában, holnap biztos minden ruci már kicsi lesz... :lol: (most már 4,5 órája alszik, de csak mert a páromra bíztam míg elmentem vásárolni. Bezzeg hétközben 15 perceket alszik csak ha velem van. :lol: :lol: a mázlista. :lol: )

Kata :D Szép nagy a pocid! Köszi a Zsófi híreket!

Futok, ébredt a kicsim...

Sziasztok!
fenci
 
 


teszteltem reggel - lett.vagy is egy ici pici halvány mint ha lett volna, de lehet csak szellemcsik, párom is néha azt mondta látja, néha azt h nem tudja. na de most délutánra már nem látok rajta semmit.tutko negativ!tegnap megint egyszer voltam wcn és akkor hasmenésem volt, hasam nem javult hatalmas! holnap megyek dokihoz vele, mert ez nem normális!!!!
ma voltunk pesten az aqua parkba ramada v mi... nagyon jó volt, csak kuuuurva dagadt vok,na meg még most a hasam.gondolhatták mit csúszdázik ez itt terhesen? :D

KépKép
dike
 
 


sziasztok, rossz volt az éjjel. Másfél két óránként ébredt, fájt a pocija, pukizott aztán cicizett és alvás újra. Viszont mivel alig aludtam, ma kevesebb a tejcsim :? jobb ciciből eddig megevett 80-100-at, most meg utolsó két evésnél két ciciből evett 50-60 at :( aztán még fejtem egy kicsit a két szopi után, és azt az 50 ml-t is odaadtam most, de következő etetésnél már nem tudok több tejcsit adni mint ami cicben marad.

Jól gondolom, hogy az alvás mennyisége befolyásolja? Mivel azt olvastam éjjel termelődik a legtöbb tej, mert a prolaktin akkor emelkedik.

most is nyügi mennem is kell

Kép
gaby25
 
 


beszéltem a volt párommal az előbb, fél 6kor megszületett a kislánya. miután letettem a telom, elkapott rendesen a sírás.ugye nekem is lehet babám??? :cry: :cry: :cry:

KépKép
dike
 
 


gaby
alvás után nekem mindig több tejem volt, de nekem is volt, h kevesebb termeklödött egyik nap, aztán 2 nap mulva megint sok. Ha nyügös Máté és többször kér enni, nyilván elöször 2 ora alatt nem fog annyi termelödni, mint 3 ora alatt, de majd beáll. Holnapra nagyon meleget mondanak, lehet, h érzi, vagy már most melege volt és szomj miatt szopott. Lehet, h ettél vmi ujat, amitöl fájhat a pocija? Kitartás és türelem, tudom, nehéz és fáradt vagy. Hason vagy babakocsiban nem alszik jobban? Párod eltolhatná valamerre, ameddig pihensz. Perzse éjjel ez nem müxik.
Na, most még okosan adom a tanácsokat, aztán 3 hét mulva én is hulla fáradtan fogok panaszkodni.

mami
grat a szép 7 hónaphoz!

princi
na, akkor hajrá nödoki, kiváncsi vagyok, kit mond majd, remélem, biztatót.

dike
ez tuti nem gyomorrontás, hanem legfeljebb virus. a gy rontás kiürül egy nap alatt, ha kijön belöled minden. neked ez már kb csüt ota megvan, ugye? diétázol még, vagy tudsz enni rendesen? hasaddal ne foglalkozz, lesz az még nagyobb is, ha nem most, majd 2 honap mulva. azért ha halovány csik volt, holnap reggel is lőj egy pisit! elvégre, 12.dpo van ma, nem?

krisz
én nem hallottam semmi rosszat a gyümölcsökröl :roll:

fenci
na, mekkorát alszik Márkod! Kapjátok még a tejet?

bobóka
engem halálra bosszantottak azzal a kérdéssel, h a fiúk után lesz-e kislány. hát wazze, ha nem lesz lány, selejtesek vagyunk, vagy mi??? :evil: nem törvényszerü, h külön nemüek legyenek a gyerekek. különben lányban is láttam olyat, akit inkább 5 fiura cserélnék le.
nem érzek semmit a szüléssel kapcs, csak nagyon fáradékony vagyok, kevés séta is kifáraszt. meg lihegek, mint egy kutya :), iszok mint a gödény :) eszem annyit, mint egy ló :) és állati nagy a pocim

Kép

gizi
egy napos asszonyság, hogy érzed magad??? :D képeket kérünk majd, ha lesz idöd feleségi teendöid mellett!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.14 19:49-kor.
Vendég
 


dike
elhiszem, h megvisel, és meg is értem. mögöttetek van egy év hiába probálkozás, mert zárt petevezetökkel semmi esélyed nem volt. közben sorra lettek babásak a rokonok és ismerösök, te meg hiába vártad a csodát minden honapban. Ügyesen bevállaltad a lapart, sokat küzdesz a babáért, hiszen nem kell mindenkinek mütöágyra feküdnie, aki babát akar. Fiatal korod ellenére sok mindenen vagy tul ezért a bébiért, testileg és lelkileg egyaránt. Néha a kapcsolatotokat is megmérgezi a sikertelenség, a tehetetlen düh. Ez természetes, és ügyesek vagytok, h ennek ellenére nem mentetek szét, mert sokak szerelme felörlödik a babáért folytatott küzdelemben. Szeretitek egymást, fiatalok vagytok, dokihoz jártok, igy kaptok rásegitést. Jobb lenne spontán, ez tiszta ügy, de jó kezekben vagy, emberileg és szakmailag is. Jó loenne, ha a szellemcsikod erösödne, de ha nem, lesz inszem, és az ujabb elörelépés. tarts ki kérlek, hidd el, annál jobban örülsz majd a poz tesztnek , és te igazán fogod értékelni a gyermekáldást, igazán szivböl fogod nevelni a babá(i)tokat.
Kép
Vendég
 


annyira szívhez szólót írtál, nagyon köszönöm, el is pityeregtem rajta!nagyon jól esik!!!persze küzdünk, kitartunk és egyszer ugy is meg lesz a gyümölcse....csak tudnám h mikor.:) és igen az tuti h a kapcsolatunkat nagyon megviselte a sexről nem is beszélve! nagyon bánom, és sajnálom a párom...h már most idáig jutottunk 2,5év után.nagyon ellene van ennek az egész tervezett dolognak és mennyivel nagyobb öröm lett volna csak ugy kívánatból (sex), spontán(nem tudunk róla)összejött volna a baba!:(


11.vagy 12dpo nem tudom pontosan.kedden még meg volt a tüszöm.de szerdán már feljebb ment a hőm, nem tudom h a szerda a pé első napja vagy a csüt.tehát attól függ. ja már többen mondták h a gyomorrontás az max 2nap.hétfő óta vok felfújódva.naponta egyszer eszek..ma már volt, van étvágyam,mondjuk akkor is csak de 10kor ettem ma utoljára, és ma már nem is fogok.de most éhes vok, csak lusta vok elmenni boltba kenyérért.holnap nem tesztelek mert nincs tesztem, majd kedden.

na most már tényleg látni h lent van a pocid!! :) drukkolok!

KépKép
dike
 
 


dike
Szerintem tesztelj holnap reggel is egyet. Az a halvány csík akkor is egy halvány csík :lol:
Teljesen átérzem a hangulatodat a telefon után. Hidd el neked is lesz babád. Amikor én is ilyen híreket kaptam, nem tudtam, hogy sírjak, vagy dühöngjek, hogy nekem miért nem lehet. Az volt az érzésem ilyenkor, hogy mindenki másnak egycsapásra összejön, csak nekem nem. Ami persze nem volt feltétlen igaz.
Viszont, ha összejön nektek, te leszel szerintem a világ legboldogabb mamija. És biztos vagyok benne, hogy összejön :lol:

P.Kata
Mekkora pocid van :shock: Biztos, hogy csak egy baba lesz??? :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most senkinek sem írok, csak panaszkodni jöttem :oops: :cry:

Az élet úgy hozta, hogy egyedül maradtam a 15 hónapos kisfiammal úgy, hogy közben a kistesó itt a pocakban :cry: :cry: :cry:
Totál kikészültem :cry: :cry: :cry:
De azért próbálok erős lenni, csak nagyon nehéz úgy, hogy az az ember hagy itt minket, akinek az életem szenteltem (volna) :cry: :cry: :cry:
Ne haragudjatok, hogy most csak ennyire telik :oops: :cry:
Vendég
 


Haga
:( :( Nagyon sajnálom! Ölelés!!!
gtünde
 
 


Haga :(
Rettenetesen sajnálom............
Kép

KépKép
zapáné
 
 


haga! rettentően sajnálom!!!nagyon ölelés! :(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!
Nagyon jók a képek....Dóri baba,nem semmi hurkás....
Kata...még nőni fogsz!?Kitartás!!!

Dike!Nagyon korai a teszted szerintem...és ha halvány...majd megerősödik...de hányas teszted van....nem hiszem,hogy 10-es....szóval várj még 2-3napot és utána tesztelj....

Haga!Nagyon sajnálom,azt amin most átmész...nem kívánnám senkinek...még az ellenségemnek se....Nagyon nehéz lehet....küldök Neked virtuálisan sok-sok energiát!

Én voltam Uh-on múlt héten....KicsiCsoda akkora ,amekkorának lennie kell könyv szerint...szóval se kisebb,se nagyobb...hosszú a feje-hosszú a lába... 1425g volt...de most pénteken megyek 4d-re,majd hozok képeket is!

Gyugyikám....végre vége a sulinak...Nekünk...ezt vártam már hetek óta...ma már nem kellett hajnalban kelnünk....hurrá!!!

Na pusza Nektek és szép napot!
Küldök egy mai képet!!!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Haga!!!

Óriási ölelést küldök, és rengeteg pozítiv energiát, nem is értem hogy történehetett ez....mi vezetett idáig... :cry:

nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Eltűntem, bocsesz... :? Újabb fog. Másik. Durvábban. 2 napig fetrengtem az ágyban csak úgy bírtam elviselni, már hidegrázástól, láztól kezdve minden bajom volt (szerintem ideg alapon). Ma megyek dokihoz. Tuti gyökérkezelés megint. Hiába sikálom a rohadékokat.

Haga!!! Nagyon nagyon sajnálom én is, ha akarod, beszéld ki magadból, nem örlődj magadban, mert az sokkal rosszabb!!! :( Ölelés!!!!

Zsófi! Ügyes vagy nagyon! Tényleg egy HŐS!!! Hihetetlen az ember lánya el nem tudná képzelni, hogy mennyi erő van benne, amíg nincs rá szükség.

Kata! Aztamindenit, még egyben??? Hány front kell még Nektek, hogy szülj? :) Én már most kóvájgok és semmi erőm, mi lesz később??? Ma is a boltban kerülgetett az ájulás. Nem tudom mi ez...

Gaby, sajnálom a rossz éjszakát. :( Tedd nyugodtan sűrűbben cicire, attól csak több tejed lesz pár nap múlva! :roll:

Mami! Boldog 7. hónapot a babákoknak! Tényleg hihetetlen, nemrég még a pocakodban voltak. :)

Tündi, hát Dorci hurkái tényleg hihetetlenek. :) Réka pedig egyre nőiesebb! :D Olyan mosolya van, hogy levesz mindenkit a lábáról. :)

Dike! Nyugi! Ne idegeskedj, ne keseredj el, van időd bőven. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!!!! Te is bízz magatokban és több nem kell. Szerintem Nektek nem ártott volna 1-2 nem mérős, nem számolós hónap inszem előtt! Én szorítok, hogy minden rendben legyen, és mihamarabb baba csücsüljön a pocakodban (akár most is)!!!

Barátnőmnek szerencsére nem kellett műtét, magától lezárult a "terhesség". Most 1 hónap szünet, kontroll, aztán meglátják, hogyan tovább. Én azért mondtam Neki, hogy hívja fel a dokit, ha megjött Neki, hogy egy hormonsort kérjen. (amúgy már mondtam a barátnőmnek, hogy csatlakozzon már ide, olyan jó fejek vagytok...)

Fenci, Te gyűjtöd a telszámokat, mert akkor nem küldöm el, úgyis tudod! :D Vazze, most szombaton lesz??? Rohan az idő... Hányra menjek elétek? Nálam Apa dolgozik, úgyhogy tuti ketteskén megyünk (na jó, hármaskán)!

Na megyek, majd még jövök...

Kép
Kép
sleepin
 
 


És basszus Afp-re is mennem kell a héten, pedig még az előző eredményéért sem mentem el...

Gaby, Nálad a sor végére nem :roll: fejet akartam, hanem :wink: ilyet. Bocsi :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!


Megint egy sikertelen hónap :( :( :(

Haga!

Sajnálom!Ölelés!

Zsófi!

Ügyesek vagytok! :)

Dike!

Ne add fel még ezt a hónapot!A halvány mégis csak ott van.Szorítok nagyon!


Képzeljétek szombaton történt nálunk egy szörnyű baleset.Elütött egy motoros egy 3 gyermekes 29 éves édesanyát aki a baleset helyszínén meghalt.A motoros volt a hibás ahogy a hírekben mondták,a megengedettnél jóval túllépte a sebességet.Ja a zebrán történt minden.Már majdnem átért.
Vendég
 


Sziasztok!

Dike
Nekem a volt páromnak a csaja is azonnal terhes lett...én azzal vigasztalódtam, hogy csak az anya biztos. :wink: Amúgy nem izgatott annyira...ugyanis én hagytam el őt egy álompasiért :D , a mostani páromért..akivel már több mint 5 éve együtt vagyunk.
Szerencsére engem sosem viselt meg mások sikere, a magam sikertelensége is csak a megjövő menzikkor...de én végig hittem...és meg is lett az eredménye. :D

KAta, Kandi
Szép nagy pocik. :D

Haga
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. :( Remélem vannak akik tudnak neked segíteni.Ide bármikor jöhetsz lelki támaszért!!! Jól emlékszem, hogy ez nem újkeletű ügy...mintha lett volna vmi fennforgás pár hónapja...

Ma voltam afp-n, a suliban is mivel ma kellett leadni a mentori cuccokat. Aztán ebédeltem, szunyáltam, most meg boltozok, párom hagy tanuljon a holnapi vizsgájára.

További szép napot!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Vicus
Itt van Dóri, ahogy rugózik-hintázik 4kézláb és közben "sárkánykodik", azaz sárkányhangokat hallat. :)
http://www.youtube.com/watch?v=5aAQhMC4Jus
gtünde
 
 


Gizi
Gratulálok a nagy naphoz! Sok boldogságot!!

Zsófi
Ügyesek a babákok! Csak így tovább!!

Lili
A francba!! :(

Lassan már kellene táblát raknom, nem? :oops:

Sleepin
Köszi a Réka dicsit! Hát, minket tuti levesz a lábunkról. :) Fogat sajnálom. Nekem is kőne mennem, de a fogorvosom Pécsett van, oda meg nem tudom, mikor jutok el. :? Na, a fodrászról ne is beszéljünk. Nekem jön apa a talira, mert ő visz. De ha más férfiember nem lesz, lehet, hogy elengedem, míg dumálunk.

Kandi
Nagyon helyes a pocid! Szupi, hogy a méretek rendben vannak. Hihetetlen, hogy már alig 10 hét! :shock:
gtünde
 
 


Na, és ha már Dóri rugózik, akkor Réka sem maradhat ki belőle. :D
http://www.youtube.com/watch?v=L6l6YoMJyQw
gtünde
 
 


Zsófi,
ez jó hír :D kis lépésekkel de biztosan haladtok előre :D

Haga
a francba :? nagyon sajnálom :cry: hát marha jól időzített :evil: ez már 100%?

Krisz,
tényleg repül az idő, máris AFP :P

Lili
úúúú, vazz, utámom a motorokat, remélem Máté nem akar majd motorozni :?

Sleepin,
hát éjjel sokat volt cicin akkor :lol: megoldodott aznap, végülis nem maradt éhen :P

Kata
nem eszek puffasztót :? ma már normálisan volt tejcsi napközben :P ma reggel hasra fordítottam, és mg aludt úgy egy órát, de napközben babakocsiban nem jött be, apán aludt még hason este két órát, az tetszett neki :lol:

amúgy ma sem volt jó éjszaka, bealudt apán, ott két órát szunyált, aztán letettük és még 1 órát, utána 3 órát ébren volt fél1-fél4-ig kb :( most délután meg alszik mint a tej, egyszer igaz felkelt 4-kor a poci miatt, de visszaaludt, és 2-kor hamizott, igaz 120 grammot két ciciből :lol: előtte levő etetésnél kb 100 grammot jobb ciciből, szóval ma rendesen volt tejcsi.

Kép
gaby25
 
 


Gtünde!

Annyira helyesek a lányaid!Ez a rugózás...váó :D


Gaby!

Nem minden motoros ilyen.Ez a fiú még nagyon fiatal,szerintem még nem igazán mérlegelte a dolgok súlyát,ráadásul utasa is volt.Gondolom menőzni akart egy kicsit...ami egy anya életébe került. :( szomorú
Vendég
 


Máté most vacsizott jobb ciciből kb 130 grammot :D helyreállt a tejcsi, nem tudom miért volt kevesebb tegnap, ma sem aludtam sokat :lol: fiatalúr be is aludt újra :lol: most kéne aludnom, de még nem vagyok álmos, meg meleg is van :?

Kép
gaby25
 
 


Haga!
szívből sajnálom.... :(

Kukac!
örülök a jó híreknek!csak így tovább :D

Dike!
Kata annyira szépen leírt mindent amit én is mondtam volna...az bíztasson, h sokan átmentünk ugyanezeken a gondokon és mégis lett babánk. 8) és attól h nem egy szerelmes éjszakán fogant a babánk, ugyanúgy lehet szeretni, sőt! :lol:

Gyugyi!
még nem tudom, bevállalom-e :roll:
én is szeretnék talizni veletek, de ha most nem jön össze, remélem lesz még a nyáron tali! :D

Kata!
lent van a pocid :wink:

Lili!
RMPPB! :evil:
Vendég
 


Gaby!
nagyon jól álltok tejügyileg!
a pihizés biztos sokat számít....nekem is mondták h akkor próbáljak aludni mikor ő is alszik napközben..na de akkor ki foog főzni, mosni, takkaritani....? :roll: :shock:

Tünde!
megnéztem a videókat :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Haga :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom... :cry: :cry: Ez már tuti biztos hogy nem fordítható vissza? :oops: :( Nagy ölelést küldök Nektek!!!!

Gaby :D Nagyon ügyik vagytok a tejcsivel! :wink: Most nekem is egy ici-picit több van, úgy örülök. :wink: Persze nálam még sosem lakott jól Márk egy ciciből, mindig kell a kettő. Reggel nem, de utána mindig kell pótlás is.

Kata :D Jóóó nagy poci, várjuk már az Ági híreket! :wink:

Dike :D Kata nagyon szépet írt Neked! :wink: Ez azt hiszem mindenkire igaz itt a topikban, hogy keményen küzd a babáért és nálatok is meg lesz az eredménye! :wink: Pasikat én is sajnálom etéren, de sajnos evvan... ezt osztotta a sors.

Vicus :D Gyűjjetek a talira! :wink:

Krisz, Sleepin :D Már AFP! :shock: :wink: Kivi vagyok már a nemükre! :D :P

Tünde :D Nagyon édesek a csajok a videón! :lol: :lol:

Kandi :D Nagyon szép pocak! :wink:

Krisz :D Ugye nem vizsgáztatsz szombaton? :roll:

TALI
Csajok, záporok várhatók Pesten szombaton.... :( :( Meg 20 fok... :? Akkor lehet ugrik a gát és megyünk a cukiba? :roll: Mingyáá előtúrom még egyszer a linkjét.
Ja, telszámokat ha gondoljátok, küldjétek el nekem, csinálok táblit belőle (ígérem nem élek vissza vele) :lol: :lol: Aztán elküldöm mindenkinek priviben ha az úgy ok.
fenci
 
 


Haga
nem tudom, mit érezhetsz most. Pont ebben a rendkivül sebezhetö és kiszolgáltatott helyzetben maradtál egyedül. Ráadásul ilyen méhszájjal, amivel feküdnöd kéne, nem pedig egyedül ellátnod Albertet. Pedig pont örülhettetek volna a teljesen spontán, küzdelem nélkül létrejött terhességnek. Életetek legboldogabb korszakának kellene lennie a mostaninak, hogy a kistesó utban, és van egy gyönyörű fiatok. Sajnálom, h igy alakult, de bizom benne, hogy helyrejön a kapcsolatotok. Lehet, h csak hirtelen nagy lett a felelösség a párodon, és ezt nem tudja feldolgozni? na, nem akarok ám okoskodni, mert annyira nem ismerlek, és én sem voltam ilyen helyztebn. Így most nehezebb nyugodtnak is maradnod a bébi miatt, hiszen neki se jó a feszültség. Aztért valakivel beszéld ki magadból. nagyon drukkolok neked, hogy viszonylag épen éld át ezt a nehéz korszakot.

ditke
mizujs?

gröni, ticsi, babcsi te is igérted, h jössz!
viki, Leviröl régen kaptunk hirt!

vicus, gaby, fenci
ügyesek vagytok a szopival. megint csak kérdezek: ha keveset szopik a baba, az attol van, mert kevés a tej, vagy csak nem éhes, de lenne még tej?
most jutott eszembe, hogy egy honaposan D is kapott asszem 2x fagyasztott lefejt tejet, mert nekem is kevés volt. aztán másnapra már elég volt.
Vendég
 


lili! nagyon sajnálom!

tünde! nagyon édik!

kandi! szépen nől a poci! :)

ma is negatívat teszteltem! várom pirit, már görcsölget a hasam!

engem amugy nagyon zavar h nem kapok semmit inszemkor..igy lehet h csak egy tüszőm lesz, és az is a bal oldalon.nem értem miért nem kapok gyogyit, h még több esélyem legyen. inyekcióról sem esett szó, honnan tudjuk akkor pontosan h mikor fog repedni? a repedés után van az inszem, vagy előtte? semmi felvilágosítást nem kaptam, csak annyit h a10. napon menjek. tehát még időpontot kell egyeztetnem stb... egyedül menjek vagy már kell a párom semmit sem tudok. azt sem h előtte mennyivel nem lehetünk együtt??? :evil:

KépKép
dike
 
 


Kata
Sztem, ha keveset szopik (szerinted), de utána nem ordít, akkor elég neki. én mindig is egy ciciből szoptattam. De ez is egyénfüggő. Ha éhes, azt tudni fogod. :) Olyan jópofa, hogy 2 gyerek után még vannak kérdéseid. :D Ez nem bántás akart ám lenni!! Csak az ember azt hinné, már mindent tudsz.

Fenci
Sztem jó ötlet a tábli. Nekem jöhet priviben. Idő sztem sem lesz túl jó, látva a mait. Ha hideg nem is lesz, szél tuti. Az meg a pici babáknak nem jó.
Asszem ez a cuki: http://www.sugarshop.hu/index.html
gtünde
 
 


Viszont, ha a cukiba megyünk, akkor asszem nem kell kaját vinni. :)
gtünde
 
 


dike
ne mááár, jó lett volna inszem elöttt egy spontán bébi. nem lehet, h a 10.napon lesz a megbeszélés, és akkor egyeztettek idöpontot, uh után?

tünde
nem tudok ám mindent, azt tudom, hogy P-nél hogy voltak a dolgok, meg D-nál hogy voltak. Most majd lesz egy csendes, türelmes, evő-alvó babám, aki 2 hetesen alszik 10-6ig, nappal elvan, mosolyog, édesen nézelődik. :D
táblát nem vállalta át senki töled, emlékszem. az utso tábla ota szültek-babásodtak többen is!!! én majd 10 év mulva is ezt a pocakomat fotozom, sose fogok mááá szülni :roll:
pedig csüt már nem akartam nst-re menni

gyugyi
6 kitünö, azta, de ügyes tantónéni vagy!!!
Vendég
 


Tünde :D Tényleg, akkor nem vásárolok még sütihozzávalót. :lol: Köszi a cuki linket.

Kata :D Kérdezted, kapunk-e még tejet. Igen, 8 hónapos koráig. :P Hát ha nálunk keveset szopik, akkor az tuti azért van, mert nincs elég. :lol: :lol: :lol: A pótlást még sosem utasította vissza. :wink: Ma reggel pl 110-et evett 2 ciciből, utána csend volt. Második evésnél már csak 10-et 2 ciciből. Az isten se érti a melleimet vazz.... :evil: :evil: :lol: :lol:
Ja, szoptatásról jut eszembe. Kaptam szopis párnát, de eddig még nem is használtam, valahogy nem vettem hasznát. Na de most. A manóm ugye a földön játszik, körülötte a szopis párna, ha odamegyek hozzá, van mire térdelni. Úgy fájnak a térdeim már hogy csak na. Az legalább puha. :lol: :lol:

Sleepin :D Este hííílak. :wink:

Dike :D 10. napon szerintem uh-ra mész, legalábbis akkor nekem így volt. Aztán látják hogy mi a helyzet és lehet a kövi alkalom már inszem apástul vagy katonástul vagy még egy uh ha még nőniük kell, esetleg nem jó helyen nő a tüszőcskéd. Szerintem. :roll:
fenci
 
 


Hát lányok, ha cuki én lehet nem megyek. Még ha kocsival is megyünk, nekem irdatlan messze van + tuti eltévedek. Min. 9 mire elindulunk, keresztül a városon, mindenen és legeslegkésőbb fél 1-kor indulnom kell haza és imádkoznom, hogy Bende ébren maradjon az autóban, kölünben ugrott a délutáni alvása az pedig nem nyerő... :( Jajj jajj, mitévő legyek... :cry:

Amúgy a tegnapi gyökérkezelést az ellenségemnek sem kívánnám, kb mindent éreztem, nem tudom hányszor majdnem kiugrottam a székből, azt hittem este ha kiment az érzéstelenítő csak fetrengeni fogok a fájdalomtól, alvás nuku stb. De meglepően nem így volt. Lenyugodott a fogam, a gyulladás feljebb még ott van, ha az orrom tövénél megnyomom érzek egy csomót és fáj, az még gyulladás, sok sok kezelés lesz, mire lemegy, mivel nem szedhetek szájon át antibiot ugye. Minden nap megyek öblítésre. De ez a magán doki leírhatatlan az SZTK-shoz képes... Ő a régi dokim, akihez jártam, csakhát a pénztárcám nehezen bírta, de most muszáj volt... Na befogom...

Fenci! Ha cuki, akkor is akarod hozni a babakocsit? Csakmert ha nem, akkor mehetünk együtt (ha Neked jók az időpontjaim indulás, hazaindulás terén) és akkor van esélyem nem eltévedni és gyereket ébren tartani... Így van szerintem csak esélyem menni... :(

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja és Fencikém, laptetűűű??? Kistesó???? :D Nekem is így kezdődött.... hehe :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Haga
Nagyon-nagyon sajnálom :cry: Biztos végleges???
Ide bármikor jöhetsz nekünk panaszkodni.

Lili
Ez borzasztó :cry:

Tündi
Nagyon jó fej Dóri :lol:
Édes ahogy Réka is beszállt :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, mert nagyon fáradt vagyok!

Haga! :(
Nagyölelés! Én tudom min mész most keresztül. Legalább is körülbelül. A fiam apja engem/minket egy másik nőért hagyott el.
De én nem adok a te férjednek 3 hetet, és az ajtódban fog állni, és a küszöböt fogja rágni értetek, hogy vissza kapjon titeket.
Te pedig csal nyugisan, és POZITÍVAN! Tudod a Titok! :wink: Vigyáznod kell magatokra és Albertre is! Csak higgadtan fogadd minden jelentkezését. Bízom benne, hogy minden jóra fordul. :wink:

Zsófi!
Mi hír a picurkákról? Továbbra is ++++++++++++++++++++++++

Lili!
Sajnálom ! Nagyölelés! :(

Dike!
Most én sem értem ezt a 10. cn-en kontrollt. Minek is? Gyógyszer nélkül?
Én is érzem már, hogy ez a hónap sem sikerült. Görcsölgetek, de a melleim még nem fájdogálnak. De ez nem jelent nálam semmit.
:(

Fenci! Gaby! Vicuska!
Ügyik vagytok szopi és alvás ügyileg. :P Pihengessetek. A mosás, takarítás megvár.

Kata!
Csütörtökön már nem kell neked az az nst! :D Talán már karodban tarthatod Ágikát! :D

Sleepin!
Jaj de sajnállak ezek miatt a fogas dolgok miatt. Nem is tudom, hogy tudod elviselni. Jobbulást. Azért a vizsgálatokat ne hagyd ki! :P

Pompom! Krisz!
Hogy vagytok?

Gizi!
Utólag is: Sok boldogságot kívánok nektek! :D Remélem szép idő volt ehez a különleges eseményhez. :D Hogy vagy? Mikor mész itthon dokkerhez?

Bocsi, de többre nem emlékszek. Akit kihagytam bocsi. :oops:

Tüncsi!
Édesek a csjszikák! A lavór meg nagyon hasznos. :lol:

Gyugyi!
Táborozol már? Nálunk pénteken van biziosztás. :evil:

Többieknek sok pusz iés drukk! Ditke! Princzike! Gröni! Mami! Babcsi! Lamásza! Ticsi! Tünde! és mindenki!

Jó éjt!
Ja a talira mennénk Ádival. De bocsássátok meg nekem, ha esetleg aznap nem lesz hangulatom. Mert a 7végén kéne nem megjönnie. :?
Annyira irigy vagyok minden kismamira mostanság. :oops: Perzse csak jóindulatuan.
kolibri28
 
 


Dike :D

Leírom, hogy nálunk hogy volt az inszem (F intézet)
Először volt egy megbeszélés, amin átbeszéltük, hogy eddig milyen vizsgálatok voltak, milyenek az eredményeink stb. Mivel előtte clostyt szedtem, és mindig volt 2-3 megfelelő méretű petike, ezért erre kaptam receptet, meg megkaptam a tüszőrepi receptet is, sőt Duphastonra is, amit a 28. naptól kellett szednem, ha pozitívat tesztelek. Utána néztek a 10. nap környékén (nem emlékszem pontosan mikor, de talán a 12.-en) uh-val, akkor volt 3 jó petikém, megmondták, hogy mikor kell beadatnom a tüszőrepit, és a 14. napon volt az inszem. A 28.-on kellett tesztelnem, de mivel nagyon sokára és nagyon halványan jelent meg a 2. csík, így nem sok reményt fűztünk hozzá, és 4 nap múlva kellet megint tesztet csinálni, ami már egyértelmű kétcsíkos volt, és 6 hetesen kellett visszamennem uh-ra, amikor már szívhangot is láttak Krisinél. Nekem apa mindig jött velem, de csak akkor kellett, amikor a megbeszélés volt az elején, meg az inszem reggelén, amikor leadta az anyagot.
De gondolom ennek a menete egyénenként változhat. Nekem előtte volt 2*3 clostys ciklusom tüszőrepivel és "hagyományos módszerrel :oops: ", de ez nem jött be, de így már tudták, hogy az inszemnél mit kell csinálniuk, mire reagálok és hogyan.
A clostyval (vagy az injekciókkal) azért kell vigyázni, mert általában több megfelelő méretű petét eredményez, így megnöveli az ikerterhességek (akár hármas-, négyes terhesség) esélyét.
Tudom, hogy türelmetlen vagy (én is az voltam), de ha van egy petikéd, ami alkalmas a megtermékenyítésre, akkor ne bánd, hogy nem kapsz rásegítést! Tudod, egy is elég, hogy babád lehessen!

Zsófi :D
Látod, minden kezd jóra fordulni! Az már nagy szó, hogy nem kell lélegeztetőgép nekik! Nemsokára a pocijuk is hozzászokik a kinti élethez, csak ügyesen a fejéssel! Az elején még csak 1-2 ml-rel emelik az adagjukat, de utána már rohamosan, hogy minél hamarabb felhízzanak. Az állapotuk előbb fog stabilizálódni, de 2,2-2,5 kiló alatt nem szokták hazaengedni a babákat, és hát a nővérkék nagyon igyekeznek! :wink:
Ha már túl leszel a legnehezebb napokon, azért magadra is figyelj! Egyél, igyál és pihenj, nehogy kipurcanj nekem!
Akkor nemsokára már csak az orrszonda lesz rajtuk! És nemsokára már az sem kell, de akkor majd remélem kapunk végre képeket is!

Kata :D
Azért így oldalról már jobban látni a pocid! Nst-t én is úúúúútáltam, főleg mikor két héttel előbb befektettek miatta (és naponta 2* kellett végigszenvednem), mert az nst-s nőcike a rendelőben azt mondta, hogy helyezkedjek el kényelmesen stb, nekem meg Marci reggelente aludta a legjobbakat és eszébe sem volt mozogni, de a nő egy szóval sem említette (már csak a kórházi szülőszobás nst-s nővérkék mondták), hogy helyezkedhetnék a bal oldalamra is, amitől Marcikám olyan dühös volt mindig, hogy majd kirúgta az oldalam! Szóval csak ügyesen!
Egyébként én úgy szültem két gyereket, hogy egy darab fájásom sem volt, na ezt csinálja utánam valaki! Az nst sem mutatott soha semmit.
Azért 10 évig nagypocakosnak lenni nem lehet egy leányálom! Úgy érzed, hogy túlhordod? Nekem másfél év veszélyeztetett terhesség elég volt egyelőre, most élvezem, hogy újra meg tudok egy csomó dolgot egyedül is csinálni! Tök jó!

Haga :D

Nem tudok mit mondani, nagyon sajnállak, és sajnálom a babákat is, hogy ilyen apjuk van. Remélem, tényleg csak besokallt, és megjön az esze, lehet hogy jót is fog tenni egy kis kényszerszünet, nem? Mi már Ricsivel tini korunk óta együtt vagyunk, nagyon szerettük egymást végig, minden vágyunk volt egy kisbaba, de már Krisi születése is, és Marcié még jobban megzilálta a kapcsolatunkat. Már azon a ponton voltunk, hogy feladjuk, de néhány hete már újból rendben van minden. Ennyi idő kellet, míg feldolgoztuk nagyjából ami velünk történt. Mindketten nagyon fáradtak is voltunk, és nem úgy szóltunk a másikhoz, ahogy kellett volna. Most, hogy Ricsi már gyeden van, én meg még szabin, sok időt töltünk együtt, segítünk egymásnak, így ki tudtuk pihenni magunkat. A férjed már megoldotta a pihenését, te nem tudsz anyukádékhoz lemenni néhány napra (lehet hogy nem jól emlékszem, de nem a Balcsinál laknak?), hogy feltöltődj? Kívánok nektek sok-sok türelmet, hogy rendeződjön a helyzetetek. Albert babával mi újság? Én még lemaradtam annál az epizódnál, hogy anyukád adott neki egy tésztaszűrőt, mert tetszettek neki a lyukak. És te hogy vagy, hogy bírod a strapát terhesen egy kis lurkóval? Albert hiányolja apucit, vagy azért őt meglátogatja a férjed?

Tüncsi :D
Neked Réka nem megy vissza az időben, amióta Dóri is ott van? A videón valami ilyesmit láttunk, nem? Krisi nálunk is előszeretettel utánozza Marcit, olyan zabálnivaló olyankor! Néha még a cumiját is a szájába teszi, pedig soha nem is cumizott!

Mami :D

Hét hónap, atya ég, mindjárt mehetsz vissza dolgozni! Hány fogatok van már? Ha lehet akkor ne a kumulált adatot írd!

Sleepin :D

Ezekkel a fogakkal csak a baj van. A gyerekeknél amikor jönnek, nálunk meg amikor mennek. Ráadásul még állapotos is vagy, hát nem irigyellek, kitartás! Remélem most szépen alukálsz és nem a plafont lesed!

Most már én is megyek hunyni, holnap töltött paprikát akarok főzni, és korán kell kelnem!

Sziasztok!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Akkor szombat délelőtt? :D Oké, pénteken prüttyögök. Az a cuki lesz, amit Tüncsi belinkelt? Meg kell néznem az útvolnaltervezővel.....

Boboka :)
Mé' nem alszol? :D :D :D Hihetetlen, mennyit tudsz írni!
Töltött paprika? Nagyikám csinált réges-régen.....

Kolibri :)
Még nincs tábor, majd 6-án megyünk. Most csak értekezünk minden nap. Meg ki kell dolgoznom a pedagógiai programot és a helyi tantervet a NAT alapján a jövőre induló nyelvi tagozatos osztály számára..... Jól hangzik, mi? :lol:

Fenci :)
Küldöm a számom priviben! :wink:

Kata :)
Naaa? Még egyben? :D

Sleepin :)
Ne má!!!! Irdatlan messze nekem van! :lol:

Tüncsi :)
Megnéztem a videjókat! :)

Na, megint nemtom, mi volt az előző lapon.... Nem baj, majd szombaton megbeszéljük!!!!! :D :D :D :D :D

Kép Kép Kép

KépKép
zapáné
 
 


még itt :roll:

azta, bobóka, mennyit irtál!!! ügyesek vagytok Ricsivel, hogy együtt maradtatok. egy baba különben mindig megtépázza kicsit a kapcsolatot, föleg az elsö, amikor még nem tudjuk, mire számitsunk a bébi érkezésével. Azt hisszük, romantikus lesz a baba szuszogását hallgatni, csodaszépen felöltöztetni, tologatni a parkban stb, de arrol nem szól senki, h hulla fáradt lesz az anyuka, az apuka nem érti, miért nem az a szexis nő a feleségwe, aki volt. Szoval minden ujabb gyerek egy ujabb házastársi krizis is. Megoldható nyilván, de sok türelem, megértés, segitökészség és HUMOR kell hozzá. meg hogy szeressük egymást.

kolibri
párocskáddal hogy vagytok? te hogy haladsz a vizsgálatokkal? Ádi megy vmi táborba?

sleepin
basszus, de megjárod a fogaddal!!! pont most, amikor még fájd csill-t se nagyon mersz szedni. lehet, én inkább kihuzattam volna, bár utána sajnáltam volna tutira, h eggyel kevesebb fogam van. nekem csak azt az egy bölcs fogamat huzták eddig, a többi megvan (2 gyökérkezelt), de sztem már az összes rágó tömött. tök ciki ilyen fiatalon
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?