Új privát üzeneted érkezett!

Oké, sikerült!!! :wink: :wink: :D :D :D
By, holnap jövök!
B.

Kép
benita76
 
 


Danyuci, milyen kutyusotok van?
én nagyon szeretem az állatokat, kutya nélkül el sem tudom képzelni.)persze ha nem lenne kert, nem lenne kutyánk, az biztos.mert a lakásban nem szeretem, mert szőrös és büdös.)
Csipke erdélyi kopó, a legmakacsabb fajtából.-)de imádja Boldit, és Boldi is őt.

utálom ezt az időt!!!
állatkertbe mentünk volna, de elmosott minket az eső....holnap megpróbáljuk újra.ráadásul Boldi nem érti, hogy miért nem lehet kimenni, őt nem zavarja az eső. :D

van esetleg valami könnyű gyümölcsös túró vagy sajtotrta receptetek?
péntekre kéne sütnöm valamit, és unom már a saját receptjeimet. :D ez vonatkozik a főzésre is, ha van könnyű, gyors recept, az is jöhet. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Micsoda egy idő van! Én spec. alig kapok levegőt olyan párás idő van!
Egész nap itthon punnyadunk...

Danyuci: nálunk reggel/este még szopi van. Aztán tízórai: gyümölcs. Vagy natúr, vagy rizzsel, keksszel. Ebéd: főzelék. Uzsi: Sinlac pép gyümivel meg keksszel.
Tejterméket még nem mertem adni, de elvileg már lehetne. Uzsira túrót gyümivel, vagy natúr joghurtot gyümivel.
Szerencsére Lillus mindent megeszik, nem hasfájós, úgyhogy a főzelékeket jól tudom variálni. Néha eszik bébikaját is.

boni: reméljük csodababa!

moti: Boldi csuda édes! Hamar "összeszoktak" Csipkével?
Kicsinyítéssel kapcsolatban: nekünk 3.0-ás acdc-nk van. A mienk sem írja ki a bytokat...
Nekem van nagyon finom joghurtos tortareceptem, holnap fel tudom tölteni. Igaz nem túrós v. sajtos, de nyami!
Holnap éljen az állatkert!

Megyek, lehet hogy le tudunk ugrani egy picikét, elállt az eső!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 

 
 

Lillanyuci, várom a receptet, köszi szépen!

mi végül kimentünk az esőben, esőkabátban. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hahóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Végre süt a nap - ez óriási 8) 8) 8) Már nagyon vártam!

Moti: Boldi nagyon édes. Nekünk magyar vizslánk van, de nem a jámborabbik fajtából. Imádja Gabust. Korábban bizalmatlan voltam a kutyákkal, de mára már el sem tudom képzelni a napjaimat nélküle. Bár állat mindig volt, talán túl sok is, ezért nem kötődtem igazán semmihez. Remélhetőleg az új kert tökéletes lesz neki is , mert ebben a kis udvarban néha azt látom, hogy nem tud mit kezdeni magával. :shock:

Boni: csodababa??? :?: :?: :?: :?:

Évi: a mi étkezésünk ugyanez, csak közben még kb 5x szopik, pedig mindent rendesen eszik, tejet még én sem adtam neki. Szóval ő kis haspók...lassan 11 kiló lesz :oops:

A hétre már visszatér a nyár...előrejelzés szerint, úgyhogy hétvégén irány a strand :lol: 8)

Szép napot!
danyuci
 
 


moti



Kép

9 tojás, 9 kanál cukor, 9 tojássárga, 9 kanál liszt ebből piskóta

krém
75 dkg túró+40 ml tejszín oké habtejszin felverve+ 25 dkg cukor+ 2 csomag vaniliás cukor
tejszint felvered jó keményre , beleforgatod a túrót, cukrot és a van cukrot.
végül 1 zacskó zselatint is hozzákeversz a leirtak szerint
tetejére bármit rakhatsz eperrel isteni, zseéatin nélkül is naggyon tuti
1 éjszakára de legalább 3 órára hütibe kell rakni hogy szeletelni lehessen
Vendég
 


mensi sehol egyenlőre tesztet nem vettem azóta múlt pénteken - volt
Vendég
 


Moti
Íme egy gyors, egyszerű tejfölös. Fincsi ám!
Tejfölös desszert sütés nélkül
2 csomag babapiskótát tejben (lehet rumos is) picit átforgatunk. Egy nagy tál aljára sorban kirakjuk, rákerül a krém, amely a következő: 2 pohár 450 g-os tejföl, 2 cs vaníliás cukor, 4 evőkanál porcukor, 1 cs. Aranka főzés nélküli vaníliás pudingpor. A pudingot a leírtak szerint készítjük el. A hozzávalókat összekeverjük, és úgy használjuk fel. Ezután teszünk rá összedarabolt gyümölcsöt vagy kompótot, és a rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére keserűkakaó-port szórunk. Pár órára hűtőbe tesszük, azután fogyasztható.

Más: Csajok nálam a napokban pé. van/lesz, de sajna lehet hogy át kell ugranom, mert nőgyogyihoz kell mennem. Asszem valami bacit összeszedtem :( :( . Így viszont nem merek belevágni. Nálam az első is hasonló okok miatt ment el...... Holnap el is megyek, hátha nincs gond, és még beleférünk az időbe!!!!!!

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita! A régi topic: fogamzásba belépsz, és ott 2006. aug. babaproject indul. :wink: :D

Szorítok mindenkinek, hogy minél előbb babásodjon! :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Sziasztok!

Nagy boldogság ért ma: kislányom kapaszkodva felállt!!!
Nekünk ez nagy szó, mert ugye nem mászik, nem ül magától és ma odakúszott reggel hozzám a földön, és belém kapaszkodva felhúzta magát állásba! Azóta ezt gyakorolja és olyan ügyes!
Juj, én most naggggggyon örülök!

Annak már kevésbé örülök, hogy úgy érzem, holnap meg fog jönni! Picit fájdogál a hasam, és holnap lenne a napja.... majd meglátjuk!

moti: nagyon egyszerű joghurtos:
3 joghurt,1 zacskó zselatin, 2dl tejszín, 8-10 ek. cukor, gyümölcsök.
Joghurtot, zselatint, cukrot melegítem, forrás előtt leveszem a tűzről, bele a tejszín és a gyümölcsök. Őzgerincbe, vagy bármilyen kisebb formába öntöm és hűtés után nyami-nyami.

Más: 3 tojásból piskótát sütünk. 1 natúr joghurt, 1 kefír, 1 gyümölcsjoghurt. Összeöntöm, 10 kanál cukrot és 1 cs. zselatint még beleteszek és felmelegítem. Ezt sem forralom fel! Ha kihűlt, 2 dl keményre vert tejszínt keverek hozzá és ráöntöm a piskótára. Tetejére gyümölcsöt és/vagy zselatint teszek.

Mindkettő nagyon finom.

benita: remélem semmi baj nincs és még "rágyúrhattok" a tesóra!
Megkérdezhetem, hogy miért ment el az első, amiről írtál?

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok? Nekünk is van már egy kislányunk aki ma 23 hónapos szeretnénk mellé egy kistesót!

Kép
bibis23
 
 


Hű, micsoda jó recepteket írtok! És ez a torta Bonikó, nagyon szupi!
(Nekem is van egy, amihez tejföl és teszínhab pótló por kell, tetejére gyümi + zselatin, ha valakit érdekel előkaparom a receptet...)

Lillának gratulálok a felálláshoz!

Bibis, üdv itt!

Hú, Benita, akkor ez most nagyon rosszkor jött (bár az ilyen fránya fertőzés mindig utálatos), de reméljük semmi komoly.

Volt szó a vitaminról. Szerintetek érdemes már a baba előtt szedni? Mert én valahol azt hallottam, hogy akkor van igazán értelme, ha már a fogantatás előtt szedi valaki.
Emmi előtt én szedtem kb. 1,5 hónapig, aztán ő meg is fogant.
Most is elkezdtem már márciusban, bízva abban, hogy megint gyors lesz a baba, de úgy látszik, most többet kell rá várnunk. Most akkor szedjem végig a Gravidát??? Szóval most elbizonytalanodtam...

Egyébként mi jól vagyunk, Emmi már többet közlekedik két lábon, mint négykézláb. Kezdjük felfedezni a közeli játszóteret, neki nagyon tetszik, nekem az kevésbé, hogy szedné össze a csikkeket, merthogy sajnos van belőlük bőven...
Az éjszakáink változatosak, én baromi rosszul alszom, minden neszre felébredek, és nem tudok visszaaludni. Rosszabb, mint amikor 3 óránként kellett etetni.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziazstok!

jelenleg a 62!napnál tartok.. a tesztjeim negatívak,a szervezetem olyan jeleket küldött ami akár terhességre is utalhat már több mint egy hete minden nap fájogat a pocim mintha meg akarna jönni reggeli hőm fennt van fáradékony vagyok így azt hiszem ha apának lesz egy szabad perce akkor elmegyek nőgyógyászhoz :cry:ez ismételten nehéz menet lesz! :roll: és nem a negatív teszt ami elkeserít hanem a rendszertelen ciklus és a szervezetem szívatása ami megnehezíti majd a tesó dolgot! :twisted:

Atizuka nagyon ügyi Emmi!

Zsigmond is rengeteget fejlődik amit imádok, hogy fürdés előtt mondom neki hogy elpakoljuk a játékaidat és akkor jön és a dobozba egyesével dobálja bele a kis kacatjait :lol:

a másik fél a porszívótól amióta beteg volt és sokat szívtuk nózit eddig ha meglátta visítva anya ölébe kéretőzés.. de csak a miénktől..

szombat reggel lenéztem a szőnyegre és mondtam neki, hogy fiam anyának ma porszívóznia kell na fiam a szó hallatán elkezdett visítani.. a porszívó a közelben sem volt..

:roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nagyon jó kis recepteket írtatok...Boni a kép is szuper :D Lehet, hogy majd én is próbálgatok belőle.

Évi: örülök, hogy Lilla kezd "beindulni". Én szerentém, ha a mászás sem maradna ki, mert az nagyon fontos lenne. Néha látok rá valami halvány próbálkozást, aztán megúnja és inkább hasravágja magát és pörög tovább...egyszer talán eljön az idő, hogy ráérez az ízére. Az éjszaka tökéletes volt, és még most is alszik...azt hiszem a fogak rendetlenkednek... :shock:

Atizka: Emmi nagyon kis ügyes :D én azt olvastam a vitaminokról, hogy érdemes már korábban elkezdeni. De ezzel a dologgal én is hadilábon állok, a Gravidától meg egyenesen rettegek :oops: Ezelőtt alig bírtam letuszkolni, a napi 8 hányás simán belefért a napirendembe :oops: :oops: :oops:

Boni: én fiam és kutyám is fél a prszívótól, pedig még sosem volt beteg és nem szívtuk az orrát...gondolhatjátok, hogy néznek rám mindketten, ha meglátják, hogy takarítás következik :roll:
Én meg már reménykedtem a CSODABABÁBAN :oops: :lol:

Benita: szorítunk érted :!:

Szép napot! Danyuci :D
danyuci
 
 


Egy időben Zsófi is félt a porszívótól,de már ő porszívózik :)
Vendég
 


Lányok, köszönöm szépen a recepteket!!!!!
azt hiszem, sorban kipróbálom mindegyiket.
Panndi olyan édes Fruzsi a kis képen!látom, már mosolyog!tünemény!!!!én is úgy vágyom már egy ilyen kis törpikére!! :D

Boni, ez a ciklus dolog elég rosszul hangzik.én laikusként arra gondolok, hogy sárgatesthormon elégtelenség áll a háttérben.nekem is az volt, és összevissza jött meg, mondjuk azért a leghosszabb ciklusom is 40 napon belül maradt.de ezt rendbe kell tenni, mert egy:nehezen esel teherbe, kettő:nagyon nagyon magas a vetélés kockázata!nekem is csak azután sikerült Boldi, miuátn a dokinőm rendezte a hormonjaimat, és miután megfogant, az első 12 hétben utrogestant használtam.ha hamar szeretnél kistesót, és van jó dokid, szerintem szánd rá magad egy vérvételre.

DAnyuci, a vizsla a másik kedvencem!!!azt akartunk volna egyébként, csak közben beleszerettünk a kopóba.illetve a férjem :D de az a deal, hogy egyszer azért még lehet egy vizslám. :D

tegnap kijutottunk az Állatkertbe!nagyokat nevettünk Anyukámmal, mert sorolom, hogy Boldinak mi tetszett legjobban:
1: a levegőben elhaladó repülőgépek zaja és látványa
2. a járdán kapirgáló galambok és verebek
3. az útszéli kukák az állatkerti ösvény mellett

KépKépKépKép
moti
 
 


Tessék, képek :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


moti: tipikus :) Zsófinál a kuka még ma is menő dolog :lol:
Vendég
 


Panndi,

gyönyörűek a Lányok!!!!

kuka:vettem Boldinak egy kis békás kukát, de az nem érdekli.csak a nagy, a mienk...dehát az olyan büdös, koszos, stb. :D gondoltam, veszek majd neki egy 50l-es hagyományosat, de tuti az sem fogja érdekelni, mert a mostani 120literes. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti: Állatkerttel mi is hasonlóképpen jártunk májusban, plusz még a soksok gyerek, akikkel tele volt az állatkert. Réka meg sem látta az állatokat. Na jó, a kecskesimogató bejött neki. :lol:

Panndi: SZépségesek a csajok!

Porszívó nálunk sem nagy favorit, Rékát az zavarja, hogy hangosabb tud lenni, mint ő. Pedig nem. :lol: :lol:

Danyuci: Barátnőm Gravidától hányt, Elevittől nem. Vagy azt is próbáltad? Én spontán hánytam, terhesvitamin sem kellett hozzá. :roll: :roll: De hánynék már megint olyan nagyon.... :shock: :lol:

Boni: Sajnálom a megahosszú ciklust. Én is megkérdezném a dokimat a helyzetről.

Lillanyuci: Felálláshoz gratula! Mi akkor engedtük le a kiságyat. Nagy nap volt. :-)

Bibis: Üdv itt!!!

Atizka: Szerintem érdemes korábban is szedni a terhesvitamint, az a lényeg, hogy a fogantatáskor és az első trimeszterben legyen a kismamában elég vitamin, egyéb hasznos cucc.

Nyamnyam, micsoda receptek! :P :P
Vendég
 


poppy,
a kecskesimogatóban annyira erőszakosak a kecskék, hogy ki kellett menekülnünk!kivették a kezemből a zoocsemegét zacskóval együtt (azt is megették), aztán mikor elfogyott, Boldi nadrágját kezdték el rágni!komolyan, szinte megijedtem, és némelyik akkora volt, majd fellökött.megyünk inkább a Skanzenba, az közel van, és ott nem ilyen szemtelenek az állatok.ráadásul ingyen belépőnk van. :D

nekünk egyébként menő a porszívó, Boldi nagyon szereti, porszívózni lehet vele együtt, mert jön utána, és fogja a csövet, segít. :D szerencsére nem fél az orrporszívótól sem, sőt, volt, hogy magától tartotta az orrát, hogy szívjam ki. :D

na, megyek főzni, el vagyok csúszva, mert 9kor keltünk.már második napja.meg tudnám szokni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Elevitet nem próbáltam, mert a Hipp Natal bejött, de lehet, hogy most majd azt fogom. A Gravidát látni sem bírom...még most sem :oops:
danyuci
 
 


Panndi! Ezek a csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Rózsa,

hol vagy?hogy vagy(tok)? :o

KépKépKépKép
moti
 
 


Poppy: 5 nap és teszt????? :shock: :shock: Kivárod???? Hajrá-hajrá!!!! :P :P

Lillanyuci:
Remélem mikor ezt olvasod, még mindig csak a poci fáj, és nincs piros!!!! Gratu a felkapaszkodó csajszihoz! Röviden a válaszom a kérdésedre: férjemtől –műtétből kifolyólag- kaptam egy csúnya bacit, ami miatt elhalt a magzat. :( És persze előtte nem voltam kenet- és baktervizsgálaton, mert különben kezelték volna, és megmarad a baba. Szörnyű bűntudatom volt, emiatt nem merek kockáztatni. Lásson a doki, és ha azt mondja, minden tuti, akkor hajrá.

Panndi: Zsófi, Fruzsi nagyon édesek!!!! :lol:

Bibis: üdv. köztünk. Mielőbbi pocakosodást! Szuper az elmo kép! Kevin imádja.

Atizka: vitaminhoz hozzászólva én csak az első trimeszterben szedtem, „365 kismama vitamin”-t (azt hiszem ez volt a neve). Gravidát pedig a végén, mert rossz volt a vasam. De egyetértek azzal, hogy már előtte is érdemes szedni. Akkor én miért nem szedem?!?!?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Boni: sajnálom a hosszú ciklust, de szorítok, hogy ne legyen gond ebből. Valamit nem értek, lehet, hogy alul-informált vagyok, kérlek pontosíts: 10 hónapos kisfiadat még szoptatod? Illetve szülés után mikor jött meg először? Nem lehet, hogy még nem állt vissza rendesen a ciklus, és nincs is probléma? Sokaknál hallom így, és azért nem is tudják, hogy mikor van pé. , vagy hogy egyáltalán terhesek-e, vagy teherbe tudnak-e esni. Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Angyal: benézek majd a fórumra!Köszi.

Benita

Kép
benita76
 
 


A receptek nagyon guszták. Szerintem én is fogok belőle csemegézni, amíg lehet.
Etussal nem oltam kívánós, most meg előre kívánom az édeset, szerintem tudat alatt tudom,hogy megint cukros leszek és fél évre el leszek tiltva. És persze karácsony megint bele esik :twisted:

Pandi: Nagyon édesek a lányaid :lol: , most úgy érzem, hogy megint lányom lesz, de az sem baj ha kisfiú :lol:

Kecskesimogató:
Az én lányom nagyon szereti a kecskéket, de csak mamánál, a vadasparkban megijett tőlük :roll:

Porszívó: az én lányom jól tűri, de csak végső esetben szoktam orrszívózni, mert ha egyszer megszívom, akkor szívhatom egy hétig :cry:

Kép
Kép
deedee84
 
 


Sziasztok, vagyok ám, csak olvassgattam eddig.Összeszedtem magam hamvaimból, még mindig vérzek, de nem is kicsit.
ELŐSZÖR IS, GRATULA A PICI LÁNY FELÁLLÁSÁHOZ!
Panndi: Gyönyörűek az állatkertes képek, naa, meg a gyerekek meseszépek.
Enyém Lilike most alszik. :lol:
Voltam tegnap UH-n, endometrium 4mm-es lett.
Vezetem a hőgörbét, jövő héttől próbálkozunk, a többi a Jóisten dolga :wink: .
Atizka:Nkem ajánlotta a doki, már teherbeesés előtt is, mert vékony vagyok 36 kilós.
A gravidát én is szedem most is, meg kaptam Ferrofolgammát, mert vérképem a béka seneka alatti.
A doki bácsi "asszondta", próbálkozzunk, a szeretet úgyis kell, minden érték rendben, és ha pozitív a teszt, rögtön menjek, mert kapok gyógyszert(Utrogestant) megint :lol: , csak már ott tartanék.
Porszívó:Kicsi Lilikém nem ijed meg tőle, inkább elveszi anyájától :wink:
Boni:Szerintem menj el nőgyógyászhoz, vizsgáljon ki, és utána már nyugodtabban foghattok bele a tesó-projektbe, szerintem....
Millió puszi mindenkinek, szép napotok legyen.

Kép
rozsa1979
 
 


Rózsa,

örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy!nagyon ügyik vagytok!őszintén kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön a kisbabó!

KépKépKépKép
moti
 
 


Siasztok!

Szopi és ciklus : tudom ám, hogy a szopi bekavar. először jauárban jött meg feljebb irtam hoyg 42, 46,. 49 és most ez .

Zsga regegl és este cici illetve éjszaka

igazából akkor kezdtem el feleslegesen reménykedni, amikor már múlt hét vasárnap óta mensiszerű hasfájásaim lettek,mint amikor babás voltam Zsigivel azóta is tart a reggeli hőm fennt van és a hüvelyváladék is bővebb lett . de a szervezetem tréfát űz velem erre is csak a női test képes

de tudom,hogy majd ha kicsi fiam elhagyja az éjszakai szopikat akkor nagyobb eséllyel indulhatunk addig marad az édes próbálkozás :mrgreen:

Moti édes lehetett Boldi az állatkertben

Rózsa drukkolok

Danyuci köszi hogy reménykedtél :wink: :lol:

evés ezzel még tartozom

ZSigi reggel cici vagy tápszer 7kor 10kor gyümi túróval, joghurttal vagy a 7gabona péppel, 13kor ebéd főzelék 16kor gyümi 18 kor tejpép vagy főzi de ilyenkor csak kevés megy le 19.30kor cici


Devics Józsefné : Csecsemők szakácskönyve alapján haladok...nekünk bevállt és pár hasznos link hol a hozzátápival kapcsolatban sok mindent találsz.persze vannak eltérések egy két oldalon már 8 hósan tejfölt adnak, de ha megnézed a táblázatot tudsz szanálni

a nagy babaszakácskönyv2 is hasznos!


http://www.andrea78.eoldal.hu/cikkek/ba ... zataplalas
http://www.babaszoba.hu/services/recipe/list?age=2
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr7.htm
http://picibaba.hu/picibabaval/bebietel ... el-hazilag
http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kateg=21
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=267994
http://babataplalas.lapozz.hu/

nagy babaszakácskönyv 2 innen letölthtő

http://www.kismamablog.hu/szakacskonyv2.pdf


hozzátáplálás táblázat

http://babafalva.hu/download/szilard.htm


Lillanyuci gratulálok másik fórumra miért nem jössz már?
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is csak eszméletlen fogzásban vagyunk épp. 4 fogunk már van most az 5-dikkel küzdünk. Igen fárasztó, mert Zsombi nem viseli túl jól. :?

Pórszívót mi se szeretjük.

Boniko, nekem 45 napos ciklus mellet az első próbálkozásra összejött Zsombi. A dokim azt mondta annó ha engem nem zavar, hogy 45 napos a ciklusom akkor nem állítjuk be 28 naposra.
Nállunk is még csak reménykedés van csodababában, mert mi még igen csak szopizunk.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Nekem szoptatás alatt Zsófival meg sem jött :roll: Kíváncsi vagyok, most hogy lesz, reménykedem, mert most minden annyira más volt...
Vendég
 


PAnndi elfeledtem megdicsérni tündéreidet!

Kri szerencsések vagytok nekem 32-33 napos ciklusaim voltak...és Zsiga csak segítséggel jött ...így nem fűzök reményeket csak ez a mézesmadzag :lol:
Vendég
 


Hahóóóóóó!

Kri: kitartás :!:

Évi: mi a helyzet :?:

Boni: Ti nagyon jók vagytok :shock:
Nálunk éjjel max 1x szopi, de néha nem is kell. Reggel szopi, majd reggeli, délelőtt gyümi, elalvásnál szopi, délben főzelék, délután elalvásnál szopi uzsira gyümölcs, este főzelék, és fürdés után kb. 1 óra szopi, aztán CSEND! :roll: :oops:
Ezért is kérdeztem, de annyira megoszlanak a vélemények. Az jó, ha van irányvonal, amit betartasz :D

Sokat olvasok erről, a pépekkel olyan kis bizalmatlan vagyok, ne kérdezzétek miért :?: :!: Talán mert ismeretlen, azért. De jó lenne kicsit kevesebb szopi :oops:

Tegnap voltunk védőnőnél, 10,5 kiló és 76 cm.

Ezt a meleget is egész jól viseljük, lehet, hogy délután kipróbáljuk a strandot, ha már itt van a szomszédban.

Szép napot! Danyuci :D
danyuci
 
 


Moti:
Kép
Az állatkertben ez volt a legnagyobb kecske, a többi a térdemig sem ért és szemmel láthatóan is jól voltak lakatva szerencsére. :lol:

Benita: Igen, még 4 nap és lehet tesztelni. Ha meg nem jön. Sztem bírni fogom, mert a hőgörbémet figyelem nagyon.

Egyébként más ez a ciklus, mint amikor még szoptattam (ez az első szopi nélküli). Én mindig is éreztem pé után, hogy "melegebb vagyok",fenn van a hőm, érzékenyebb a cickóm és ez szopi alatt nem jelentkezett. Persze tünetek produlákásában, legyen az bármii, nagyon profi vagyok. :roll: :lol:

Danyuci: TEjpépből ezer féle van, sztem ha valamivel, először érdemes a cukormentes, gluténmentes fajtákkal próbálkozni. Egyébként én is idegenkedtem tőlük...de 1 éves koráig Réka nem kapott gluténtartalmú kaját, valamit meg csak kellett neki reggelire adnom. :roll: Legalábbis nekem nem volt jobb ötletem. :lol:
Nagyon szép méreteitek vannak!

Rózsa: ++++++

Judy: Hát telibetaláltuk a pét (LH szerint és nem a hőgörbe szerint)....de fogalmam sincs, hogy ez most mit jelent, mert előtte is volt akció, szóval várakozhatott éppen szívós lánysperma is. De egyébként teljesen mindegy, hogy fiú lesz vagy lány.
Vendég
 


poppy: jó a kép :) Tündéri :)
Én is tünetgyártó vagyok :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat! Lillus azóta mindenhol kapaszkodna felfelé. Egyfolytában ott kell lennem mellette-mögötte, mert különben akkorákat esik hogy csak na. Majd szépen lassan megtanul esni is!

Tegnap nagyszűlős nap volt, egész nap ott voltunk. Szeretünk a szüleimnél lenni, nekik is jó - meg nekem is. Ők unokáznak, nekem addig van egy kis szabadidőm erre-arra. Így tegnap vásárolgattam ezt-azt. Jó volt!
Ma délelőtt voltunk méreckedni: 9300 gr, 76 cm.

bibis: üdv! gyere sűrűn, izguljunk együtt!

atzika: én lassan 2 éve egyfolytában szedem az Elevitet. Már teherbeesés előtt elkezdtem szedni. Szerintem érdemes.
Kíváncsi leszek, nálunk hogy fog majd alakulni a játszótér dolog. Én egy kicsit antiszociális vagyok, nem nagyon barátkozom... Viszont Lillusnak kell majd a társaság, hát majd meglátjuk. Még ráérünk.
Csikkek - pfúúúúj.

boni: elég car lehet ez a kiszámíthatatlanság! azért reménykedjünk!
a másik fórumról: azóta is olvasom folyamatosan, képben vagyok mindenben. Kicsit idegennek érzem ott magam. Tényleg ahogy Barbi írta, már megvannak a klikkek, sokan csak azért jönnek, hogy leírják hogy mikor-hol taliznak, stb. Multkor kérdeztem valamit, egyedül Julcsi válaszolt, pedig tudom, hogy majdnem mindenkinek volt már náthás a pincurija. No mindegy, kicsit ugye antiszoci vagyok...
Azért remélem nem hal ki a topic, sokat tanultam az ottaniaktól.

panndi: szépek a csajaid! ez az alvópóz!!! cukkancs.

danyuci: úgy olvasom, hogy a szopi az alváshoz kell? Máshogy nem megy az alvás?

benita: SEMMI PIROSKA! Picit fájdogál a pocim, holnap veszek tesztet! Juj, már várom!
Szörnyű lehetett amin keresztülmentél/tetek, megértelek hogy előbb doki, aztán mehet a dolog.

rózsa: mindent bele!

kri: használtok valamit fogzásra? kitartás! nekünk elég könnyen jöttek-jönnek, viszont használunk homeos bogyeszt.

poppy: de édesen "pusziszkodnak"!

Nekem terhesség előtt sem volt sosem rendszeres a ciklusom, Lilla augusztusban született, novemberben már megjött úgy, hogy szoptattam ezerrel, azóta is jelentkezik minden hónapban, remélem eddig csak!

Mostmár eldugulok,jó hosszú lett. Gyerkem bontja a falat.

Szép estét mindenkinek!

Évi

:lol: :lol: :evil:

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Poppy,

nagyon jó kép, ez a kecske igazán illedelmes jószág :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Lillanyuci,

melyik fórumon voltak Veled ilyen undokok? :o

egyébként velem is nagyon undik voltak tavaly, mikor próbáltam írni az áprilisi babák topikba, sosem válaszoltak semmire....ott is hagytam őket, bár gondolom, nem sirattak meg. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!
Sikerült elintézni a műtétet.De az orvos eltörte a lábát 24-én veszik le a gipszet aztán megműt.Azt mondta péntek felé hív v ha nem hívjam én és előjegyez.Aztán jöhet a kistesó! Very Happy
Nekem meg egyre jobban szúrt a mellem.+ hónapig és egy hétig szoptattam bármit csináltam fogyott a tej.De azóta is néha kijött egy-egy csepp.Ha nem nyomtam ki fájt a mellem.Most szúrt kinyomtam és alig állt el a tej.Csak néhány csepp nem sugárba jön de sehogy se tudom elapasztani.Eddig ennyi nem jött.Csináltam tesztet de negatív,igaz 5-én múlt el a mensi. Shocked Nem tom mi van.Ja és nem tom mondtam -e már de az eddigi ciklusok így alakultak:24,46,24,16 és most mikor elmúlt és együtt voltunk másnap úgy fájt a hasam mintha tele lenne levegővel pedig az nem lehet.
Vendég
 


Először is: Fruzsi egy tünemény, Zsófi nagyon édes, és a kecskével ismerkedő Réka is nagyon tündéri! :D

Rózsa, sajnálom, sovány vigasz, de véletlenek ugye nincsenek. Ami most történt veletek, az sem volt az. De látom nem veszítetted el a hitedet! Nagyon szorítok nektek, hogy hamarosan egy pici élet feljődhessen a pocakodban.

Gitka, majd írd meg mit sikerült egyeztetni ma az orvossal. Reméljük hamar, és simán túl leszel rajta. Tejcsöpögésről és okokról már írtak a lányok, sajnos nem emlékszem ki, igazából átfutottam csak, mert engem nem érint.

Lillanyuci, eleinte én is tartottam a játszótéri ismerkedéstől, de egyenlőre nem gond, Emmi megoldja nekem, mert egy pillanatra sem állhatok meg senkivel trécselni, álandóan jön-megy.
Az viszont igaz, úgy veszem észre, hogy egy összeszokott csapat verbuválódott össze itt nálunk a téren, én is úgy érzem, nem egyszerű ismerkedni (én sem vagyok az a rögtön haverkodós alkat...)

Rólam annyi, hogy a derekam elég rendesen beállt, tegnap még lépni is nehéz volt, nemhogy Emcit emelgetni. Ma sem sokkal jobb, de bízom benne, hogy a hétvégén majd helyrerázódik, ha itthon lesz Apa, és "tehermentesít".
Csinálom az LH teszteket, de nekem valahogy soha nem egyértelmű pozitív :shock: . Még amikor legerősebb volt a csík, akkor is halványabban látszott, mint a kontroll. (A leírás szerint az nem pozitív...) Na, mindegy, amúgy is a rokkantságom idejére eshetett a pé, így nem voltunk elég aktívak (csak egy kicsit)
Emmit meg sem lehet állítani, úgy belejött a járásba. Közben hurcolja szét a lakásban a dolgokat, hol itt találok egy cipőt, hol ott. Valamelyik nap egy konyharuha a wc-ben landolt :D

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Apa nélkül vagyunk, millió a dolog...

Atizka, feküdj a hátadra és polcold fel a lábadat úgy, hogy csípőben és térdben is 90 fok legyen a hajlítás=pihentető fekvésnek hívják. Így a hát-és hasizmaidat is tudod egy kicsit lazítani. Ha úgy érzed jobb és van nagy labdád, ugyanezt csinálhatod azzal is és közben óvatosan jobbra majd balra hintáztatod a lábaidat a labdán háton fekve. Ez egy kicsit kimozgatja a derekadat. Remélem jobb lesz :D

Üdv: Danyuci :lol:
danyuci
 
 


Lillanyuci: Teszt???

Játszótér: én kifejezetten antiszociális vagyok, csak írásban jár a kezem :roll: de játszótéren szociálissá fejlődöm többnyire. Illetve fejlődnék, mert általában társaságba cseppentek, akik úgy tesznek, mintha ott sem lennénk. Persze Réka tesz róla, hogy észrevegyék....És elég sok az unott, fásult anyuka is, akit kiráz a hideg, ha Réka elveszi a gyereke lapátját vagy bármilyen módon kommunikálna vele és gyerekével. :roll: :roll: De azért vannak kedves anyukák, nagymamik is.

Atizka: Jobbulást!!! Lehet, az a baj azzal az LH val, hogy nem elég koncentrált a pisi, nem? Nekem is sokszor volt "nemelégerős", aztán uhun követtük ahogy nőtt a tüsző, majd eltűnt. Csak megrepedt tán....

Gitka:Na még jó, hogy nem a kezét törte el a doki.....:roll: TEjcsöpögésről - én gyógyszert kérnék, hogy apassza el...De gőzöm sincs, ez mivel jár. Mindenesetre, ha csak lehet, ne nyomogasd.

Szép hétvégét!
Vendég
 


Lillanyuci remélem neked pozitív lett a teszted?

DAnyuci ma mi is apa nélkül, hazament szülőkhöz holnap jön


GItka Ricinus communis vagy Urtika Urens 30ch segít elapasztani a tejet a magasabb CH pont ellenkezőt vált ki, mint az alacsony!


Homokozó hasonló tapasztalataim vannak mint Neked poppy de szerencsére tegnap már egy anyuka leült hozzánk és együtt játszottunka gyerekekkel!

asszem kipakolok Kép

homokozni nem is olyan rossz... Kép Kép

csirkecsontot ropogtatok... Kép Kép
Vendég
 


Boni! Zsiga Csiga nem semmi a csirkecsontokkal :lol: :lol: :lol: Hatalmas kópé ez a gyerek 8) 8) 8)

Nekünk Apa végre hazaért, és persze hulla fáradt :shock:

Többiek :?: :?: :?:

Ranita hova tűntél :?: :?: :?:

Évi kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság :!: :!: :!:

Rózsa remélem néha azért bekukkantasz hozzánk :!:

Atizka derekad :?: :?: :?:

Poppy szerencsére nekünk nem kell játszótérre járni, de én kiakadnék némely anyukától :oops: így ez csak a tanácsadáson fordul elő :oops:

Gitka remélem a dokid hamar összeszedi magát :?

Moti, itt mindenki figyel rád :D csak ritkán jössz :roll:

Panndi hogy bírod a lányokat :?:

Kri fogak :?:

Ma kicsit lazázok :oops: tegnap meggyet magoztam, kb 8 kilót. Ma már készül belőle a fini szörp és lekvár - naggggggyon szeretjük. de ez már ripsz-ropsz meglesz a tegnapi melóhoz képest, csak meg kell várnom, míg szépen lecsepeg a szűrőn.

Jó hétvégét mindenkinek! Danyuci :D
danyuci
 
 


Csajok, csak bepillantottam a fórumra. Vendégeim vannak péntek-szombat-vasárnapra :shock: ezért majd hétfőn pótolok mindent. Jól vagyok köszike, remélem ti. Babucik aranyosak a képeken! Pozitív teszt előtt állókknak drukkolok!!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem...Ballagtak az unokaöcséim pénteken, jó későn értünk haza. Tücsköm jól bírta az egész napos kézről-kézre járást, és mi is kellemesen éreztük magunkat.
Ma háznézőben voltunk, meg segítettünk összepakolni anyuéknak.

Csajok! Megbetegedtem. Utálom.

boni: Zsiga bébi zabálnivaló!

benita: jó vendégezést!

danyuci: éljen a meggylekvár! Én csütörtökön voltam kicsit elhavazva, sütiket sütöttem, salátákat gyártottam.

Holnap nem lesz itthon én férjecském. Megyek a szüleimhez, hétfőn jövök.

Szép további hétvégét mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Lillanyuci,,
csatlakozom, én férjem sincs itthon ma, elment próbálni.(énekel egy zenekarban, hobbiból)
Danyuci,lekvár receptet el szabad kérni?imádom, most ettem egy kis üveg málnalekvárt, tegnap kaptuk.
Boni, tündéri a kisfiad!ő is szereti szembe szórni a homokot? :D mármint a tiédbe? :D csibecsont is csúcs, először azt hittem, fogat mos.

köszi még egyszer a tortarecepteket, megsütöttem péntekre az egyiket, pazae volt!felfaltuk az egészet, és olyan könnyű volt és szép is!!!! :D
képzeljétek, tegnap voltunk esküvőn, és olyan jó volt!!!nosztalgiáztam kicsit, a miénkről, és Boldi először aludt nagyszüleinél.és egyáltalán nem volt gond!sőt..nekem már úgy hiányzott, alig vártam reggel, hogy menjünk érte, ő meg kb. nem is állt velem szóba, éppen hintázott, és nem is akart hozzám jönni. :D de inkább így legyen, most bemelegítettünk a nyaraláshoz, ami 2 hét múlva esedékes nélküle.
olyan jó volt végre szép ruhába öltözni, voltam fodrásznál, elvileg egyenesre akartam száríttatni, de annyira jófej volt a csaj, hogy végül 10 perc alatt feltűzte nekem, és szegény menyasszony sopánkodott, hogy nekem jobb hajam lett, mint neki. :D
készült pár kép rólunk, majd küldök, ha küldenek belőle.már ha érdekel valakit. :D
szóval lényeg a lényeg, jó volt megint nőnek lenni. :D
de aztán szuper volt ma reggel is,sortban, pólóban Boldival homokozni.már alig vártam.

addig is, hogy Ti is nosztalgiázzatok egy jót, két kép rólam, 2006ból.
Kép T Kép T

KépKépKépKép
moti
 
 


Évi
Fránya piros!!! :evil: :evil: Ne csüggedj, nem te leszel az egyetlen tesztelő a jövő hónapban!!! Nem akarsz egy dpo-s vonalzót feldobni? Jobban tudnánk követni és szorítani neked!

És ezt mindenkinek üzenem, aki babaprojektes!!! Dobjatok fel dpo-s vonalzót, persze akinek már van, ne nézzen butusnak. :wink: :oops: :oops: :wink:

Gitka
Milyen műtétre mész???? Remélem nem komoly. Szopiról már régen leszokva nekem is jött még tejci, nem is kevés. Talán nálad is ez van, nem? Vagy mióta nem szoptatsz? Bocs, de kissé új vagyok köztetek, lemaradhattam valamiről…..

Atizka
Hú, az a derékfájás ciki lehet pont pé. napjaiban. :x Na de vigyi magadra, hogy hamar elmúljon. Természetgyógyászhoz mit szólsz? Vagy már „rutinos” vagy az orvoslásában? Sajnálom, ami veled történt, de figyusz, ha most nem, jövő hónapban együtt izgulhatunk!

Boniko
Ricinus Communistól nekem annyit tejem volt, mint tehénnek!!! Igaz ch5-ös volt asszem…. Tuti a kisfiad a csirkecsonttal. :D :D :D Érdekes az én fiam is folyton azt rágja, a husika nem kell neki, de a csont, azért megőrül. Akkor nekünk nem is kell kutya?!?
:shock: :shock: :lol:

Danyuci
Nyam-nyam meggyszörp!!!! Én cseresznyével melóztam, kompótnak, na meg fagyóba is kéne még szedni. Jaj, de ebben a kánikulában nincs kedvem!

Moti
Tényleg szép voltál. Egyből elő is vettem én is az esküvői albumot. Tényleg lehet nosztalgiázni. Szupi lehetett nektek lagziban mulatni. Szeptemberben mi is megyünk, de sztem mi sem visszük magunkkal Kevint. Biztos furi lesz, és rohanok hozzá majd haza. Nyaralni hogy-hogy nem megy Boldi? Ez is olyan nosztalgia-szerű lesz, mint a nászút??? Mert akkor értem.

Nálam a következő: elmentek a vendégek, írtó jó volt, de fárasztó is. Férjem uncsitesói voltak, fiatal házaspár, tündéri másfél éves kislányukkal. Kevinnel szépen megvoltak, már olyan „kistesó” érzetem is volt! Más: szerdán megyek nőgyógyihoz, mert mint kiderült az én dokim hosszú szabin van, ezért elmegyek egy másikhoz, ingyen!!! Ez is sokat számít. Szerencsére ezt a dokit is ismerem, és jó híre van felénk, úgyhogy emiatt sem aggódok. Na, de mindenesetre apával mégiscsak kacérkodtunk picit, aztán vagy lesz belőle valaKI, vagy nem. Bár már túl vagyok a pé-n, de ki tudja….. Bízom benne, hogy doki nem talál semmit, és kész. Ha meg nem sikerül, akkor majd legközelebb.
Na lépek, mert még sok a dolog, + este szalonnasütésre megyünk!!!! Fini, fini!! :P :P

Benita

Kép
benita76
 
 


Atizka,

derékfájás tuti a szél miatt volt, nekem is menetrendszerűen jelentkezik.a flrjem mindig mondja is, hogy szóljak, ha fáj, mert akkor tuti jó szél lesz másnap vitorlázáshoz. :D
én épp most főztem málnalekvárt, először életemben.remélem, jó lesz, tuti bio, itthon szedtem hozzá a gyümölcsöt a kertben.
Beni, most azért nem jön Boldi, mert megegyeztünk anno a párommal, hogy gyerekek számától függetlenül minden évben elmegyünk csak ketten valahova legalább pár napra.ez lesz az első, tavaly még nem mentünk, mert ugye szoptattam.5 napig leszünk Horvátországban, közel, 4 óra az út, ha bármi lenne, hipp hopp itthon tudunk lenni.

nekem is most volt piri, szombaton jött meg, el tudnám viselni ebben a hőségben, ha már elhagyna legalább 9 hónapra. :D
szalonnasütést irígylem, szupiii!!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Jó reggelt!

Moti juj de szép voltál menyasszonynak ! :lol:

képzeljétek vettem LH tesztet, hogy megnézzem van e egyáltalán PÉ és tegnap du van egy halvány második csík kiváncsi vagyok maira!

benita csináltam miattad vonalzót de az enyimet követni? :lol: :lol: :lol: :twisted:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?