Új privát üzeneted érkezett!

Továbbra is sok-sok drukk Zsófiéknak!

Gizi, szívhang miatt ne aggódj, nekem 8 mm-es crl-nél találták meg először a kis pulzálást. Nagyon szép képet kaptál a babádról. :)

Én ma nem kaptam apróságról fotót, viszont megkukkoltuk, épp az arcát simogatta, kalimpált nagyokat. :) Gyönyörűen látszottak a kis bordái, a gerince íve.. agyonmelengette a szívemet.
Viszont a méhszájam nem stimmel... c1000 ilyenkor..? Csak pislogtam nagyokat mikor mondta a doki, és nem értem mitől lehet, hiszen sosem keményedtem, kicsit sem görcsölök, nincs semmi kellemetlenségem alhasban és még csak meg sem erőltetem magamat, főként itthon dolgozom, nem cipekedek, satöbbi. Magnéziumot kell szednem, de csak 2x1 magne b6-ot, és külön rákérdeztem a fekvésre, pihire, szexmentességre és egyéb korlátozásokra, de szerinte nem kell semmi, csak magnézium, egyébként nyugodtan csináljak úgy mindent, ahogy szoktam. Ebből kiindulva nagy gond nem lehet - doki szerint kihúzhatom így a 40. -ig - de azért nagyon nem vagyok nyugodt. :(
Vendég
 


Pompom :D Utánanéztem gyorsan mi a C1000, megrövidült méhnyak. A méhnyak általában 3-5 centi. Jobb a békesség, pihenj nagyon sokat és nem lesz semmi baj! Örülök hogy a babócáddal minden rendben! :wink:

Gizus :D Neked is gratula a pöttyödhöz, legközelebb lesz szívhang is nyugi! :P :wink:

Dikekismami :D Szépen megy fel a hőd! :wink:

Megyek folytatom a takarítást.
fenci
 
 


Fenci
köszi Zsófi híreket, az jó, hogy azt mondják, rs babák, kell is most nekik az erő, és szépen növekedjenek.

pompom
hát én sem lennék túl nyugodt :? szerintem az a tuti, ha kíméled magad, és biztos ami biztos, inkább ne legyen szex :oops:

kandi
szépen kerekedik a pocak :P

gizi
nekem 6+6 volt 10mm crl és akkor már volt szívhang, jól látszik a kis manód :D

kolibri
nekem is össze vissza páfrányos volt, nem jött be :?

Manó ma is éjjeli bagoly volt :? 2-kor kel enni, és 5-ig ébren voltunk :( aztán 7-ig aludtunk még.
Az állán vannak kis pati félék, amiknek már sárga a tetejük, ez tejcsitől lenne? nem kell kezelni valamivel? :roll:

Kép
gaby25
 
 

 
 

Gaby :D Márknak is olyan piros pöttyei vannak, amiknek sárga a közepe, mi kaptunk rá gyógyszertárban kikeverhető kenőcsöt, egész jól használ, de még persze nem tökéletes. Na meg ha kihagyom a kenést, reggelre megint ugyanolyan.... :?
fenci
 
 


Fenci, igen, rövidült méhnyak, még én is érzem sajnos, csak az a fura, hogy a doki nem csinál nagy ügyet belőle. Kicsit utánaolvasgattam neten (hergelem magam persze..) és c1000-val kötöttek ki már csajok kórházban ilyen korán is, szóval nem értem. Jó, én persze nem keményedek..
Hát nemtom, nem értem és csak egy hónap múlva kell visszamennem ellenőrzésre, addig tövig rágom mindenemet.

Gaby, tényleg jobb az óvatosság, nem lesz szex.
Vendég
 


Fenci
receptre kaptátok a krémet? szerdán megyünk dokihoz

Kép
gaby25
 
 


Képzeljétek, Máté tegnap a hasáról átfordult a hátára :shock: :P gondolom fordítva a nehezebb :wink: már a kórházban 3 naposan emelgette fel a buksiját, mikor hasra tettem, most már elég szépen tartja is rövid ideig

Kép
gaby25
 
 


Pompom!
neked magán dokid van? :roll: csak 1 hónap múlva? :roll:

Gaby!
hű, ti tényleg éjjeli baglyok vagytok. :shock: én jányom ma éjjel is 11-4 ig aludt :)
és a szemébe ma már nem cseppentettem, anyatejet cseppentek bele 2.napja, és tök szép :D
most is alszik már 3 órája lassan :wink:
és ma 4 hetes, és 4,23 kg volt tegnap este :lol: meztelenül :wink: 1 hét alatt hízott 18 dekát :D :D :D
ügyi Máté a fordulással! :lol:
én még nem tettem hasra sosem :shock: kellene? :roll: :oops:

Fenci!
köszi a Kukac híreket :) hajrá babákok!!!!!!!!!!!! 8)
az agyvérzést honnan lehet tudni? :roll: ez nem maradandó,igaz? :roll:
Vendég
 


vicuska
ezt az anyates csepegtetést ki ajánlott? nem is hallottam még erről :shock: Máténak is csipásodik most a jobb szeme, én forralt hűtőtt vízbe mártom a pelust és azzal törölgetem.
volt olyan, hogy Máté is csak 4 óra múlva ébredt éjjel, de most ilyenje van :? tegnap ő is 4230 volt fürdés előtt, akkor most egy súlycsoportban vannak Lilla babával :P próbáld ki a hasra fekvés nyugodtan :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
hű, asszem itt írta vki a topicon! :roll: tele van a tejci ellenanyaggal :wink:
kipróbálom! :D szép a súlyotok :D
Vendég
 


Gaby, nagyon ügyes Máté. :)

Vicus, azt írják a szakik, hogy legtöbbször nem maradandó az ilyen picurkák agyvérzése, ugyanúgy fejlődnek majd, mint mások. A nagyon súlyos agyvérzésnél lehet számolni később tanulási nehézségekkel, vagy idegrendszeri rendellenességekkel.

Ja és igen, magándokim van. :? Még gondolkozom, hogy mi legyen - saját megnyugtatásra beszéljek-e mással is, csak mert nekem kicsit hiányos így a kép, vagy nyugodjak le, nyomjam el a kételyt és érezzem jól magam. Hát izé..
Vendég
 


Hali!

Zsófiéknak megadrukkok!!!+++

Én ma sokat boltoztam mert apa vizsgázott.És ügyes volt. :D Délben azért aludtam és utána mentem még le, de akkor már párom is ott, én csak üldögéltem.

Pompom
Nekem meg még nem is nézték a méhnyakat. :shock: Uh-n látják vagy hogy? Mert ha uh-n látszott volna vmi gond, csak mondták már volna, voltam már vagy 5x.

Kandi
Szép poci. :D

Kép
vizkriszisback
 
 


gizi
de jó, h kaptál képet! ha doki szerint oké minden, ne izgulj a szivhangon. Nekem is 7 hetesen látták elöször. Itthon már hallani fogod!

kandi
szépen gömbölyödsz :) mi volt az uh-n, mostanság kell menned

krisz
méhnyakat sztem csak kézi vizsgálattal lehet nézni

pompom
hm, én se értem, miért nem szolt vmit erre a rövid méhnyakra a doki. azért csak nem normális ennyi idösen. nekem mult 7en volt 2 cm, azért nem mindegy, mert én a végén járok. sztem kérdezz meg más dokit is.

gaby
jó az anyatej mindenre, még orrdugulásra is. fejjél pár cseppet vattára, és azzal kintröl befelé töröld le a szemét. Fontos, h kintröl befelé, mert igy nem kened szét a bacikat, ha vannak, mert ugye a csipa bentröl jön, az orr felöl.

vicus
látom, dobtad a lovas avatart. A babás avatarok a legszebbek :)

ZSÓFIÉKNAK GIGADRUKK, BABÁK ERŐSÖDJETEK, ZSÓFI TE MEG PIHENJÉL, ELHISZEM, H FÁRASZTÓ EZ A KÉSZENLÉT. NE NETEZZ MIATTUNK, FONOTSABBAK A BABÁK ÉS A TE EGÉSZSÉGED.
Vendég
 


Krisz, uhun is látszik asszem a belső méhszáj, de ezeket a C-s értékeket csak kézi matatás után szokták mondani/írni. Nekem először 8 hetesen nézte, és most.
Ti hogy vagytok? Érzel valami kis mocorgást? Én pár napja érzek valamit, amit egyelőre nem tudtam beazonosítani, vagy bélmocor, vagy babamocor, de úgy rémlik hogy új érzés, tehát valami baba körüli dolognak kéne lennie. Tudom, korai, de hátha. :) Akkor érzem, ha hason fekszem.

Kata, megkérdezek majd mást is, amúgy is be kell mennem a kórházba a 16. hetes vérvételi beutalókért - saját doki persze megint nem tudott adni.

Jó éjt mindenkinek, én mára kidőltem...
Vendég
 


Gyugyi :P

Köszi :lol: Még jó, hogy nem következő hétvégén vártalak Benneteket a gáton.

Szép a lányod nagyon, nem semmi. Ugye vigyáz magára?

Kandi :P

Szép pocak nagyon.
Ezen a páfrányos nyaláson annyit röhögtem.

Igen a jogszabály ápr 30-ig mondja ki egész pontosan.

Fenci :P

Köszönjük a Zsófi híreket!!!
Nagy dolog, hogy van tejecskéje már, számít nAGYON.


ZSÓFI :P
rENGETEG Energiát és erőt kívánok Nektek!!!!++++++++++++

Kata :P

Tényleg mindjárt itt a harmadik gyerekecskéd, de jóóóóó!
Bírod?

Gaby :P

Tejkiütés nekünk is volt, olyan ahogy leírtad, nem kentem semmivel elmúlott egy idő után.

pussz mindenkinek, ha nem is írtam név szerint

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Szép jó reggelt!

Ma is korán keltem pedig aludhattam volna. 8)
Este buli volt nálunk a szomszédokkal:kipróbáltuk az új karaoke lemezt is, hajnali 2kor bírtuk a fiúkat lecsendesíteni (úgy üvöltötték a dalokat mint a fába szorult férgek :lol: ), igaz kellett a party végéhez az is, hogy a felsőszomszéd lejöjjön, hogy kicsit hangosak vagyunk. :oops:
Ma nekünk kellett nyitni a boltot, a párom ment le...de már vissza is bújt az ágyikóba.Csak 2 órát kellett lent lennie míg az anyós áruért ment.
Persze én is ébredtem párommal, bár én ráhúztam még egy szűk óra alvást, felkeltem mert már megint rémeket álmodtam, meg úgy volt, hogy tanítok 9-től...erre a tanítványom nem tudott mégse jönni. :evil: Most várom a 10.30-ast, de aztán húzok én is vissza az ágyba. :)
Tegnap végre leakartam magam mérni, kedd óta nem volt rá időm reggel, erre tegnap kiderült, hogy bekprepált a mérleg:vmi csörög benne és alapból 60 kilót mutat. :roll: Én rá nem állok így. :wink:

Pompom
Én figyelem erősen a hasam, a mozgásokat, de én még nem érzem.
Én kedden megyek a védőnőhöz, ő ad beutalókat, háziorvos aláírja, vagy a nőgyógyi (mikor mit találnak ki), csüt-ön vv.Akkor leszek 16+1.

Zapáné
Valóbaj jó csaj a lánykád! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok CSajok!
Csak egy gyors bekukk :)

Örülök, hogy ennyien újra babások! Gizi Gratula és most nézem, hogy mindjárt lagzi :) De izgi :)

Zsófi!
Veled vagyunk lélekben és sok-sok pozitív energiát küldünk! Babákoknak meg sok-sok erősítőt :)

Rólam csak annyit, hogy:
Történetem dióhélyban :)
Azt hiszem azt már írtam nektek, hogy nagyon szarok lettek az eredményeim, mind a hormonos, mind az IR-es.
Szóval.... hogy ilyen fantasztikus eredményeket produkáltam, el kellett mennem ismételten egy hormonos vérvételre, hogy megnézzék a prolaktin szintemet és mellé a makroprolaktint és persze egy MRI-re is nyertem betekintés, hogy a fejemben nincs-e valami elváltozás, mivel ilyen rohadt magas a prolaktinom.
Hát az eredmény az lett, hogy egy hónap múlva a prolaktin tök normális volt, így nem is csináltak makroprolaktin, és MRI-n sem találtak semmi (ma voltam a leletekért).
Az endokrin dokihoz is besírtam magam még áprilisban, hogy nekem akkor is beszélnem kell vele, mert nem hiszem el, hogy gyógyszer mellett szarabb eredményeket produkálok, mint nélküle.
Persze írt fel egy harmadikat, de e mellett nem szabad teherbe esni. Majd kisilabizáltuk, hogy nagy valószínűséggel azért lett ilyen magas a prolaktinom, mert a nem normális doki, aki a gyomortükrözést csinálta, felírt egy olyan gyógyszert, amit nem lett volna szabad nekem felírnia, mivel amúgy is magas a prolaktin szintem, amivel kezelnek.
Így most már úgy tűnik minden rendben lesz, csak ki kell várnom a Július végét, hogy ítéletet mondojon felettem, mikor vághatunk bele újra a gyerektémába élesben :)

De sajnos most el kell köszönjek :)
És még egyszer a várandós anyukajelölteknek hatalmas ölelés :), az anyukáknak meg jó babázást :)

Még jövök
Puszz.

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre van egy fél órám. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire szorítatok, ránk is fér nagyon. Ahogy Fenci írta, úgy néz ki kezdenek erősödni az én kis drágáim, egyre mozgékonyabbak, Málna ma halálra szívatja a nővérkét, mert kis takaró alá vannak bedugva a kezecskéik, hogy ne tudják leszedni a műszereket vagy kihúzni ezt azt. Na ma Málna állandóan szabadulóművészt játszott, kihúzta a kezeit, és lerúgdosta a vérnyomásmérőt. :lol: Most ő nem kap tejcit, mert kicsit megterhelte a gyomrát, szegénynek jön vissza a szondán. Matyi is jól van, ő jól bírja a tejcit is, és elkezdett nőni a súlyuk, Málna 750 gr, Matyi 915 gr. 730-ra és 890-re estek vissza.
Az első kritikus 3 napot szerencsésen túléltük, remélem most már minden rendben lesz és lassan lekerülhetnek a gépekről is. Persze nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy nagyon hosszú folyamat lesz, a nyarat tuti itt töltjük, de lehet sz ősz egy részét is. Én nagyon optimista vagyok, bízom bennük, hogy erősek lesznek és legyőzünk minden akadályt. Egyszerűen így kell lennie.
Reggel fél 8-tól 2 óránként mehetek hozzájuk estig, fél órát maradhatok. Sok időm nincs, épp most ültem le és már megint fél 4 van. Mindig csak azt veszem észre, hogy megint este van. De legalább megy az idő, különben meg is bolondulnék.
Én jól vagyok, kiszedték a varratokat és a kapcsokat is, egyáltalán nem volt vészes a császár, igaz altattak, de a szülést majd legközelebb mesélem el.

Mindenkit puszilok és megmondom a Babáknak, hogy mennyien szorítatok!

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Kukac!

Nagyon örülök hogy ilyen ügyesek vagytok!

Vicus!

Nincs időm vonalzót szerkeszteni,de igérem nekifekszek aztán összehozok valamit!

Pompom!

Egész kellemes íze van mind a két teának.Bár ez lehet a kamilla miatt,mert az is van benne.

Dike!

Csak így tovább,meglátod hamarosan meg lesz a várt eredmény!
Vendég
 


Zsófi

Nagyon nagyon szurkolok Nektek!
Nagy menet lesz, de ki kell bírni!
Erőt kitartást mindenkinek!

Azért jó, hogy tucc nekünk írni!

Amint lehet tegyél képet róluk!

Kép
ticsimû
 
 


Zsófi!!!!!

dejó látni téged! Nagyon drukkolunk, és ennek muszáj, hogy legyen eredménye. Hízzatok, drágák, erősödjetek, mert nagyon várjuk rólatok a képeket! Zsófi, jól tezsed, hogy bízol bennük, nem is tehetnél mást, ügyesek vagytok nagyon! tejjel is szuper vagy, majd Málna is kaphat kicsit később. Kitartás és türelem, de látom, teljesen megvan mindkettő.
Ejnye-bejnye, így beelőzni engem.

további drukkok mennek, és ha van híred, üzenj kérlek legalább sms-ben vkinek.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Szép hétvégét mindenkinek!
Zsófiaknak sok sok erő-energia és gyors gyarapodást kívánok!


Kata!11.-én(csütörtökön )megyek a genetikai Uh-ra csak....na és 19.-én meg 4d-re!
De majd jövök beszámolok!

Köszönöm a pocak dicsit!
:wink: :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok
a régi felh. nevemet letiltotta a bnet, már napok óta nem tudtam belépni :evil:
Így újra regeltem inkább :lol:

Kukac, drága, nagyon örülök, hogy jól vagytok! Nagyon ügyesek a Bébikék, hogy már elkezdtek hízni!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok, minden nap imátkozom értük és küldöm a + energiákat!!!! Ha bármi másban tudok még segíteni, kérlek szólj!!!
Nagyon sok erőt, kitartást Neked! Nagyon ügyes vagy a tejcsivel és szuper, hogy ott maradhatsz velük a kórházban!!!!
Várjuk a további híreket rólatok! és persze a képeket, remélem hamar ölbe veheted és fotózhatod a kis Drágáidat!

Gaby, Vicuska, nekem is azt mondta a szülésznőm, h anyatej mindenre jó! még a mellbimbó kisebesedésre is! Ügyesek a babáitok nagyon, hihetetlen, hogy Máté már forog és Lilla is szépen növöget! :lol:

Kata, hamarosan már leshetem az sms-edet! :wink: :lol:

Kandi, de jó, várjuk az uhus képeket Tőletek!

Princzike, nem egyszerű a történeted...remélem július után már újra próbálkozhattok és hamar babás leszel!!!!

Szépek a pocik nagyon! Nagyon csinik vagytok csajok!!

Zapáné, a lányod tényleg bombázó! :lol:

Na mennem kell, majd még jövök, ha tudok...
vickybabe1
 
 


Zsófi
de jó, hogy jelentkeztél. Szuper, hogy már híznak a pindurok, biztos minden rendben lesz, és ősszel otthon lehetnek már veletek

vicky
szerintem még csak véletlen sikerült megfordulnia :lol: de akkor is ügyi kis vasgyúró fiacskám van :P :wink:

princzike
hajrá, akkor hamarosan baba lesz :D

Kép
gaby25
 
 


Kukac: de jó hogy írtál :) minden nap gondolunk rátok, és drukkolunk nagyon!! Apa is mindig kérdezi, hogy mi van veled és a Babákokkal!!! sok sok ++++++++++ küldünk, mielőbbi erősödést a babákoknak, neked pedig sok energiát!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Hali!

Kukac
De jó, hogy jelentkeztél. :D Ügyesek vagytok, csak így tovább!!! :D

Én meg ma még aludtam 2x2 órát du-án, csak az időmérőt néztük meg közben.Most meg fürcsiztem, puccbavágtam magam és elvitetem magam vhova apával. :D

Mindenkinek szép estét!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Zsófikám!!! Mi is nagyon nagyon örülünk, hogy tudtál jelentkezni!!! Az hogy híznak nagyon nagyon szuper és ha ilyen kis aktívak is, akkor meg pláne. :) Továbbra is szorítunk és nagyon sok erőt, kitartást, türelmet stb!!! Jelentkezz ha tudsz, de megértjük, hogy hulla vagy... sok puszi!!!! Olyan jó hogy így is ennyit velük lehetsz!

Princzike! Drukkolok, hogy csak az a sz*r gyógyszer kavart be és rendben lesz minden. Akkor végül is nem kezdted el a másik gyógyszert, ami mellett nem lehet babásodni?

Bogáncs, akkor rajta vagytok a Tesóprojekten??? Piri jön rendesen? Szopi van még ugye? (Mondjuk ez nem akadály -tapasztalat-)

Krisz, jó mulatást (nekem se nézett a dokim méhszájat...)!

Nem tudom, mit akartam még, hulla vagyok, megyek alukálni... Jó éjt!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Most látom, 9. hó 11-én regisztráltam. :shock: :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Minek keltem el ilyen korán???? :shock:

Zsófi :)
De jó, hogy jelentkeztél!!! Örülök, hogy erősek a Kicsikék! Kitartás, minden rendben lesz. Képet mikor készíthettek Róluk?

Krisz :)
Na, merre voltatok az este?

Gaby :)
A kis vasgyúró! Ő lesz sóbertnorbi utódja!!! :wink: :lol: :lol:

Vicky :)
Letiltott? Vajon mé'? Nem ütötted félre a jelszót? Vagy nem változott meg az eredeti ímélcímed?
Hú, ha tudnék írni az első niknevemmel, hány hozzászólásom lenne vajon?? :shock: 5000 fölött voltam már! Az már ősrégi felhasználó titulus! :lol:

Dike :)
Naaa, hogy alakul a hőd? Görbét!

Kolibri :)
beszállós próba! :lol: Azóta volt már? :oops: 8)

Kisgizi :)
Ez az!!! Látom, lufija az már van! Nyugi, legközelebb lesz szívhang is4 :)

Kandi :)
Szépen gömbölyödik a pocakod!!!Nati várja már?

Vicuska :)
Iwiw-en olvadozom a Lányodtól!!! kedvencem, mikor mutat a csöpp ujjával! :)
Ja, szertárban ittunk! :lol: Ott van a kisnevelőink, na meg a hűtő! :wink:

Fenci :)
Köszi a híreket!

Pompom :)
Terhességed elején mennyi volt? Nem lehet, hogy alapból rövidebb? Vagy hülyeséget beszélek? :roll: Azé' vigyázz!!!

Bogáncs :)
Hát, nagyon remélem, hogy vigyáz magára! Nem lehetünk mindig a sarkában... sajnos. Már gondoltam rá, hogy bekamerázom! :lol: :lol:

Kata :)
Még egyben???????????

Princzike :)
Na, megvan a bibi! Akkor már fénylik az alagút vége, nem csak pislákol!!!! Hajrá! :D

Lili :)
gyere bővebben! :)

Ticsi :)
Evéssel hogy álltok? Vagy ne emlegessem? 8)


Két hét múlva talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Ez a macska! :shock: :shock: :lol: A dagadék!!! Ha háton alszik, akkor legalább nem horkol! :lol: :lol:
Kép
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Unatkoztam...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok lányok!!!!!

Látom, mióta eltűntem, szépen bebabásodott a topik egyik fele, vagy hamarosan zebrázik, a másik fele meg már jót babázik :D Zapáné meg maradt a régi! :D

Krisz :D

Neked külön gratulálok, már nagyon megérdemelted a kisbabót a pocidba, sajnos lemaradtam a jó hírről :oops:

Zsófi :D

Főleg miattad írok most, mert tudom, milyen érzések kavarognak benned, de hidd el, minden rendben lesz. Nem lesz egyszerű, sőt!!! (Krisit pl. 6 éves koráig kell visszahordani rendszeresen a fejlődésneurológiára, pedig semmi baja), de meg fogod csinálni, és amikor már minden leletük negatív lesz, te leszel a legboldogabb anyuka. Nekem Krisi 910 g-mal született a 30. héten, most meg már kész kislegény. A mégsembe nemrég tettem fel a kisfickókról képet, ott is láthatod, hogy nincs okod az aggodalomra. Bízz az orvosokban (bár nem tudtam végigolvasni az előző bejegyzéseket, így nem tudom hol szültél), de csodákat tudnak tenni! Én a SOTE I-en szültem, és csak délutánonként 2 óra látogatási idő volt, ami érthető (pihizzenek a babák) de egyben maga a pokol is, hogy el vagy szakítva a kisbabádtól, te használd ki, hogy többet mehetsz hozzájuk, és beszélgess nekik sokat, simizd őket!
Ha valami kérdésed van, vagy tudok valamiben segíteni, akkor pü-ben vagy a mégsem jött meg-ben elérsz (itt szerencsére nagy a forgalom, csak nekem nincs időm elolvasni).

Haga!

Kitartás, várlak vissza!!!


Sziasztok, és jó bulizást a talin!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


pompom! remélem nem jelent semmi komoly problémát, a megrövidült méhnyak? h döntöttél megkérdezel mást is? én drukkolok h ne legyen bibi!!!pihenj sokat, és nooo sex!

princzike! juliustól akkor mindent bele...te vagy a soros! :)

zsófi! nagyon szurkolok nektek, ügyesek vagytok, kitartás!

zapáné! itt a görbém, de nem tetszik!!! miért ilyen lassan vánszorog csak felfelé? :evil: nagyon szép képeket dobtál! :) én is unatkozom...



http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 6/nummer=2

KépKép
dike
 
 


fogorvostól :twisted: pénteken letörött a gyökérkezelt fogam külsö része is (belül nincs már vagy egy éve), tegnap este meg kiesett a tömés, mivel ugye már nem tartotta semmi. Még jó, h nem fájt. Na mondom, legjobbkor. Ma magán ügyelet van csak, 8 ezer pénz, de hát nyitva nem maradhat a fogam, ugye a gyökér is tök nyitva volt. Egy IGEN KEDVES :lol: dokibácsi volt, fiatal, lelkes, elmondtam h menthetö a fogam, de kell röntgen, amit majd csak szülés után csináltathatok, és akkor koronázhatóa fog, ha a rtg alapján érdemes. betömte, amennyire lehet, és NEM KÉRT PÉNZT :shock: :shock: :wink: . Pedig magán ügyelet. Aszonta, ez csak kicsi dolog volt. Gyugyikám, gondoltam rád közben (dr House).
Ez a tömés csak ideiglenes, aszonta, egy hónapot kibír, aztán csináltassam meg rendesen. Na, szegény aptyuk akkor 3 kölökkel lesz, amíg engem koronáznak.

kandi
de jó, 4d, kiváűncsi vagyok!! vérképet rendbejött? vasat én is szedek, minen szuper mellékhatásával együtt :roll:

princi
doki :twisted: azért megkérdezhette volna, akartok-e babát, vagy milyen bajod van még amellett, amire a bogyót kaptad. De reméljük, helyreállsz, és a nyár a ti idötök lesz! ez az az eset, amikor a bogyesz többet ártott, mint hazsnált.

viki
a tel-ra lehet fotót küldeni?

gizi
már csak egy hét a nagy napig!!! :lol: izgulsz már? mikor jöttök haza?

gyugyi
macskauralom? hogy felvitte az Isten a kend dolgát!! :D
de édesek a gyerekid! most meg már nagylegény/nagylány! nem mondod, h fiadnak ilyen göndör haja volt? és most már nem az neki, vagy szégyelli? pedig sztem tök bejönne a csajopknak!

dike
jó lesz ez a görbe, ti megtettetek mindent! :D
Vendég
 


Kata :)
csábos dokik...... :wink: :lol:
Fiam haja még mindig ilyen, csak nem akarja növeszteni. Ciki. :? Zapának is ilyen volt((...amíg volt haja..... :wink: )
Kép

Dike :)
Jó az a görbe, nyugi!

Boboka :)
Gyere gyakrabban!!!! Megyek képeket nézni a szomszédba!
Talira jössz?

KépKép
zapáné
 
 


Kukac
Ezek nagyszerű hírek. :lol: Csak így tovább :)

Sleepin
Az új gyógyit el kellett kezdeni. A endo doki azt mondta, hogy július kontroll és utána, ha jók az eredmények, megmondja hogyan legyen tovább, hogy babásodni is tudjunk :) Addig meg csak gyakorolgatunk az aranylövésre :roll: :lol:

Gyugyi
Jók a képek :)

Dike
Jó lesz ez :) hajrá-hajrá

És mindenkinek köszönöm a drukkokat :)

Most mennem kell kajálni :)

Kép

Kép
princzike
 
 


anyatejes vattával egyszer töröltem meg Máté szemét, és azóta nem csipás :D ma valamivel jobban aludt éjjel, szopi után visszaaludt :D ugyan reggel már nem, pedig még aludtam volna kicsit :lol:

Gyugyi
pár év és mi is tudunk ilyen fotókat rakni :wink: :lol:

kata
én is úgy jártam, hogy terhességem közben a gyökérkezelt felépített fogam letört :? most már sajna ki kell húzni, hamarosan időt kell szakítanunk fogdokira

dike
nem a görbe a lényeg, hanem majd a zebra :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby
Micsoda trükk :) Én még nem is hallottam ilyet.
Sajnos nekünk a családban volt ilyen probléma, de ott kamillás víz volt a megoldás :roll:
De ezt a megoldást elrakom tarcsiba :)
Ja... és ha nem mondtam volna még, gratulálok MÁTÉ babához :)

Kép

Kép
princzike
 
 


gaby
annyian szenvedünk itt fogakkal, hogy átirhatnánk a topikot "már megint kijött"re. mármint a tömés, a fogam stb...
alaklul az az alvás, ilyenkor az apro javulásoknak is hogy örül az ember lyánya!

gyugyi
azta, zapa-haj :shock: nem semmi! téged is láttunk ilyesmi hajjal, asszem valami pink susogós melegitőnacis kép volt :lol:
vagy egy méásik, de mintha neked is lett volna göndör
jjaaaj, ugy szeretném, h a babánk aptyuk haját örökölje: fekete göndör, milyen jól állna egy lánynak. Pnek is olyan volt picinek, most már inkább csak hullámos, ha növesztenénk neki
Vendég
 


ezek 19-21 honapos képek Petiröl, csodahajjal

Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.07 13:21-kor.
Vendég
 


Boboka! Nekem is rögötn Krisi jutott eszembe Zsófi hírei után, és hogy erős és ügyes és okos Krisi, úgyhogy Zsófiéknál is így lesz!

Kata, szegénykém, átérzem a problémát, még jó, hogy nem fájt. De amúgy miért nem volt benne tömés? A gyökértömés is kiesett? Az hogy, azt elvileg külön tömik... Nekem is betömték véglegessel a fogam csüt.-ön és lekopogom... Remélem így is marad mostmár... Azt mondja nekem a doki a végén, hogy jó kis menet volt... hát mondom ja, ahhoz képest, hogy a rtg szerint semmi baja... No szerencsére vége, majd megyek hozzá pecsételtetni a kiskönyvembe. Meg mondta, hogy menjek fogkőleszedésre...

Gyugyi, nekem Apa nem így működik, Ő pont akkor horkol, ha
a hátán fekszik. :lol:

Dike, szorítunk!!!! Az a lényeg, hogy megy felfelé a hőd! Szorítok, hogy maradjon is ott 9 hónapig!

Princzike, értem, akkor reméljük minden rendben lesz és nem kell több gyógyszer!

De fasza, gyerek elaludt erre a szomszéd elkezdett dübörögni meg csapkodni a kaput. :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok csajok!

Itt egész nap szakad az eső, úgyhogy ugrott az eperfagyizásom, amire reggel óta csak erős nyáladzással bírok gondolni, helyette itthon gubbasztunk. :?

Krisz, a 16+1-es vérvétel már az afp-s? Asszem nekem ez kimarad, az integrált teszt mellett felesleges lenne, csak hepatititst meg a többi szokásosat néznek, ja és talán ellenanyagot is.
Mérlegedet elfogadnám, csábító az a 60 kiló. :)

Princzike, remélem hamar rendeződnek a dolgok!

Zsófi, én is nagyon örülök hogy írtál, és hogy ilyen erősek, ügyesek a babák. És persze te is!

Gyugyi, nemtom milyen volt régebben a méhszájam, ugyan nézte a doki, de akkor nem volt még kiskönyvem, nem írt semmit és nem is mondott.
Párodnak klassz a haja. :) Mire én megismertem az emberemet, már bőven kopaszodott, szóval esélyem sem volt sajna beletúrni azokba az állítólagos dús tincsekbe. :)

Dike, jó az a hő. :)
Eldöntöttem egyébként, megkérdezek mást is méhszáj-ügyben, mert nem vagyok nyugodt, kell még egy szakitól vélemény, és akkor fellélegzek végre, hogy megtettem mindent.

Kata, micsoda fogorvos.. fiatal, lelkes és nem kér pénzt... nem semmi. :) Nekem az ínyem kezdett el vérezgetni egy picit, nagyjából akkor vettem észre először, amikor az orromnál is feltűnt ugyanez. Nem vérzett igazán, csak pzs-n látszott.

Szép délutánt mindenkinek!
Vendég
 


Hali!

Zapáné
Nagyon jó képek!!! :D (Mst nem a macsekra gondolok de az is jó. :D )
Tescoztunk Miskolcon de úgy kiöltözve mitha dizsibe mentünk volna...sajna azt nem fotóztattam le...de utána itthon még átvedlettem a szintén újonnan szerzett lengébb gönceimbe. :) Arról van fotó...majd rakok...
Ma kint ebédeltünk anyuéknál a kertben, hoztunk haza egy zsák epret...annyit ettem, de annyit. :D Az f1 alatt meg dinnyét, az is jó volt. (Apát lefotóztam ahogy mossa nekem a dinnyét a kádban :lol: a védőnő tanácsára.)

Pompom
Én is mennék 2. véleményért. :)

Fogakról
Nekem van két gyökérkezelt fogam, kettő fent elől.Nekem meg az a tervem, hogy azokkal kellene vmit kezdeni mert idegesít, hogy szürkések. :( De tokot nem akarok, olyan megoldás kéne, hogy vmit ragasztanak az elejére...van vanómi ilyesmi tuti, rá kéne keresni. Nekem nem vérzik az ínyem de már van ellene fogkrémem (amit használok is), meg öblögetőm is ínygyulladásra, de az nem használom.

Kata
Jól jártál ezzel a fogdokival. :D Szimpi. :D
Jók a te képeid is a csodahajról. :D

Dike
Nekem sem ment most fel villámgyorsan a hőm...de miután felment, jól ott is maradt. :wink:

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


fogínyvérzés terhestünet, nekem kb félidöig volt, mostanában nincs

sleepin
kijött az egész tömés, a gyökérböl is, ugyhogy olyan béna érzés volt, h a fogam helyén, ill. benne egy hatalmas lik tátong
örülök, h oké a fogad, jól megszenvedtél vele. komolyan, aki kitalálta a fogakat... olyan érzékeny része az embernek, és tényleg sokan szenvednek vele. pedig ilyen-olyan fogkrém stb, de sztem genetika. szüleim is kézben mossák a fogaukat 5 éve

krisz
muti a dinnyemosást :) a tescoban láttunk dinnye mintáju labdát, klasszul nézett ki
sztem tudnak fogat polirozni, vagy hogy hivják. láttam régen ilyem hirdetéseket, ha a cigi miatti elszinezödést vhogy kifehéritették

pompom
sztem a kombinált teszttöl függetlenül meg kell csináltatni az afp-t, legalábbis nálunk leveszik, mert beletartozik a terhesgondozásba. nálatok lehet véálasztani? és akkor vették le nekem a vércsoprtot-ellenanyagot is, szoval mindenképp van vv
Vendég
 


Kép Kép Kép

Most ahogy feltöltöttem a képeket, láttam, hogy apa mosolyt rajzolt a dinyére. :D :D (Imádom! :D )

Kép
vizkriszisback
 
 


krisz
gömbölyödik az a poci :lol:
apa tényleg figyelmes!!!
Vendég
 


Krisz, jók a képek. :)

Kata, a doki és a védőnő szerint nem kell afp integrált mellé, de úgyis azon fog múlni, akitől a beutalót kapom majd a kórházban. Végül is mindegy, nem számít hogy mire megy el a levett vérem.
Te is rh negatív vagy? Csak abból gondolom, hogy nézték a 16.-on is.

És még meg sem dícsérgettem Peti babafürtjeit. :) Olyan jó babaillatuk lehet a kobakjuknak ilyen picur korban, úgy várom hogy szagolgathassam az én apróságomat. :)
Vendég
 


pompom
rh + vagyok, itt nálunk mindenkinek nézik a 16.héten és a 30.héten, mert változhat az ellenanyag. nem értek hozzá :roll:
Vendég
 


Sziasztok!


Egész jó volt ez a 7vége,a szombati melót leszámítva.De este HOOLIGANS koncerten voltunk. :D :lol: Annyira jó volt.Imádom őket.
Vasárnap meg búcsúba voltunk a szüleimnél.Öcsivel dodzsemoztam,( nem tudom hogy írják)pedig már vagy ezer éve nem ültem benne.


Krisz!

Csini kis mami vagy!

Dike!

Szorítok nagyon!
Vendég
 


jó reggelt! ma elaludtam..fél órával később értem be a mhelyemre. :) 7kor lázmérőztem, és visszaaludtam 40 kor kivettem :D már ki volt kapcsolva...aztán bekapcsoltam és mutatott 36,8at, aztán egy 37 est...na nem is idegesítem magam, majd holnap mérek pontosat. :oops:

olyan pöce szag van itt az irodába fuuuujjj,jön fel a szag. :twisted:

már nagyon várom a pénteket, h mehessek a dokihoz, megbeszélni a köv lépéseket!bármi is az :)

krisz! már gömbölyödsz, csini vagy! :)

kata! h érzed magad?

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?