Új privát üzeneted érkezett!

Moti: Nem semmi dokid van. Enyém doki nem tud ilyen vagány lenni. Pasi a lelkem. :lol: A Balcsit sajnálom, nem volt jó idő.... :(
Mentek még azért nyaralni?

Benita: Üdv és drukk a tesóhoz!!! Ez a Tickerfactory nagyon szívós, nem hagyta abba a számlálást 40 hét után. :mrgreen:

Rózsa: LH. Én is így csinálom valahogy, minden részlet stimmel. :oops: :oops: :oops: Meddőségis sztorit azért leírhatnád, ha van időd, én kíváncsi lennék rá.

Sztem 10. dpo-n érdemes először tesztelnik, az már kimutathatja. Mikor volt a pé? 26-án? Druuuuukkkk! ++++++

Kri: Köszi a táblit! Szééép! Fogacskákhoz gratula!!

Judy: Görbém alakulgat, alakulgat, holnapra remélem magasba lendül.
Vendég
 


Benita, szia, üdv itt! Babásodj velünk :wink:

Hát a hétvégén tényleg nem egy Balcsis időjárás volt, Moti nem csodálom, hogy inkább haza vágytatok...

Rózsa akkor neked most különösen drukkolok, majd írj mi van veled, veletek. Nekem anno Emmivel már az elmaradt menstruáció másnapján két csíkos lett a teszt, de ez nem jelent semmit. Számít az is, hogy milyen érzékenységű a teszt. Mikor csinálsz újra?

Gitka, ahogy Rózsa is írta az LH teszt a peteérést segít elcsípni. Ez talán azoknak segít igazán, akiknek szabálytalan a ciklusuk (pl. mint neked), de egyébként is lehet. Most én is próbálgatom, bár most így sem jött össze a baba.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Kép

Dobok képet az Egyeskémről. :D
Vendég
 

 
 

Atizka: Nálatok van még szopi? Bocs, ha már írtad. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Nálunk már rég nincs szopi :( . Szinte nem is volt (és nem az akarat hiányzott).

Egyeskéd nagyon cukker :D A Kismamában "Eszik a baba" témában van fotopályázat. Nem akarod benevezni a Leányzót? (Júni 10-ig lehet.)

A dpo. mitjelent? Megtermékenyulés utáni napok száma?

"Én is így csinálom valahogy, minden részlet stimmel." Ezt a tünetekre érted? :shock:

Több kérdésem nincs :lol:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka: Köszi a Kismama tippet, megnézem. :P :P

Dpo=days past ovulation, azaz a pé utáni napok száma, sorszáma.
10-16 kell belőlük kb.

Nem, SAAAAJNOS nem a tünetekre, hanem a gyertyaállásra gondoltam. :D

Csak azért kérdeztem a szopit, mert olykor az is akadályozhatja Ketteske jövetelét...
Vendég
 


ATIZKA:Nem tudom, mikor volt peteérésem, szerintem 20-22-e között.
A teszt 25-ös érzékenységű volt, de mivel nem tudom tartogatni a pisikét, ezért nem gyűlik a hormon.
Tehát nem értem.....Lehet, csak bebeszélem magamnak?
Gyertyaállás azért kellett, hogy minnél előbb a méhszájhoz jussanak a spermiumok, és ne tudjanak kifolyni a gravitáció miatt.
Lehet, hogy holnap, ha megjön a postán a 10-es érzékenységű teszt.
Ha nem, akkor pénteken., ha addig nem jön meg a menszeszem.
:)

Kép
rozsa1979
 
 


Sziasztok!

Gratulálok azoknak akiknek már össze is jött a babuci! És nagyon drukkolok azoknak, akik most próbálkoznak!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e ránk.... De szeretnék valamit leírni. Szóval, ha valakinek tejcsöpögése van, és nem szoptat már, akkor irány doki, mert a megemelkedett prolaktin szint miatt vagy nem jön össze a baba, vagy ha összejön, akkor el is mehet ettől.... Én most kaptam rá gyógyszert, aztán lehet próbálkoznunk. Nem tudom, hogy Angie olvasod-e a fórumot, de azt hiszem nálad is van tejcsöpögés. :?
Nekem június 9 körül kell megjönnie, aztán próbálkozunk. Lh teszteteket megrendeltem. Bár azt mondta a doki, hogy a gyógyszertől az is lehetséges, hogy pár hónapig nem lesz pé. Ezért rendeltem az lh-kat, hogy lássam, hogy egyáltalán van-e esélyünk.

Poppy! Nagyon édes egyeskéd! :wink:


Benita! Nem tudom, hogy emlékszel-e rám... :roll: Egy topikba írogattunk... Nem akarsz oda is beköszönni hozzánk? :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Rózsa, a meddőségi sztori engem is érdekel, ha van kedved leírni.
nekünk is egy évbe telt, mire összejött Boldi, és az is csak azért, mert én 2 hónap után mentem a dokihoz, mivel a ciklusom teljesen összevissza volt, így hamar ki tudtak vizsgálni, és mivel a férjem olyan drága volt, hogy rögtön bevállalta a saját vizsgálatát is, kiderült, hogy egyrészt nekem nincs peteérésem, másrészt neki prosztatagyulladása van, így nincs elég fürge spermiuma.és így, hogy mindkettőnket rögtön kezeltek, sikerült egy év alatt.én szedtem sárgatesthormont, aztán, mikor az rendbejött, akkor clostylbegytet, vagy hogy kell írni.na, most akkor jól leírtam a saját sztorimat. :D
most is 3 hónapot adunk magunknak, aztán megint vizsgálat.de múlt héten, mikor voltam rákszűrésen, megnézte az én drága dokinőm ultrahanggal a peteérést, és volt!éreztem, is mert nagyon tojásfehérjés voltam :D a nyálkahártya is gyönyörű vastag volt, mondta, hogy most szerinte menne így is.még nem, próbáltuk élesben, de nagyon örültem neki.sajna a bal petefészkemben viszont van egy ottragadt, bevérzett petesejt, de egyelőre nem kell vele csinálni semmit, azt mondta, felszívódhat magától, és a terhességet nem akadályozza, illetve a terhesség még jót is tesz neki.úgyhogy, remélem, a kistesó megoldja ezt is. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!
Még nem jött meg! :lol:
Meddőségi sztori:2002-ben férjhez mentem(szűzen), rögtön szerettünk volna babát, de 2 évig nem jött.Elmentem magán nőgyógyászhoz, mert a körzetihez csak rákszűrésre jártam.Apa kivizsgálásával kezdték, ő teljesen rendben volt.Utána velem folytatták, jöttek a bajok sorban:1.)kicsi , fejletlen előrehajló méh, 2.)endometrium vastagsága egész ciklus alatt 2-3 mm közötti,3.)140 cm magasság és 36 kg testsúly.
Elkezdtek hormonnal kezelni, 2 terhességből 2 vetélés lett.Utána petevezeték átfújás történt , ott kiderült, bal petefészekben 5 db 5-12 mm ciszta van.Irány a Budai meddőségi központ, ott nem vállalták a beültetést az endometrium vékonysága és a súlyom miatt.Rábíztuk a természetre, mert közben tudtam, hogy márpedig nekem LESZ KISBABÁM, HITTEM A JÓISTENBEN.És lett Lilike, de ez sem volt könnyű kismamiság, de egészséges a drágám.
Most várakozom, hogy vagy megjön, vagy nem, de vasárnap tesztelek.Már kávét sem iszom.És reménykedem. :lol:
Ennyi az én sztorim dióhéjban, de még lehetne sorolni.Bocsika, ha hosszú voltam :oops:

Kép
rozsa1979
 
 


Hello Mindenki!

Nagyon szakszerűen készültök a babákra...le a kalappal :lol: Legalább én is jól kikupálódom...eddig nem is hallottam erről az LH tesztről :oops:

Mi még "házlázban" égünk, talán lassan meglesz a hitel :shock: és végre teljesen megnyugodhatunk.

Ja....én úgy tudom, hogy a kimaradt menstruáció utáni első napon már kimutatja a teszt a babót...jól emlékszem :?: :?: :?:

Most már jöhetne a meleg, kissé didergős vagyok ilyen időben!
Szép napot!

Danyuci :D
danyuci
 
 


Rózsa! Ezek után még jobban drukkolok nektek! Nagyon tetszik a hozzáállásod, ezek szerint Lilike tényleg a Gondviselő ajándéka! Remélem, hogy most is kaptok egy ilyen gyönyörű ajándékot!!!

Danyuci, én is azóta vagyok ilyen jól tájékozott, mióta Babanetezek. :D Képet majd látunk a házikóról, kilátásról?

Moti, és mikortól próbálkoztok élesben? Ezek szerint most nagyobb ill. jobb esélyekkel indultok, hajrá, nektek is drukkolok.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Képtelen vagyok képet feltenni, mert nem engedi a rendszer, ha lekicsinyítem, akkor sem.
danyuci
 
 


Danyuci!

nekem a kimaradó mensi előtt két nappal halvány pozitív lett a tesztem!!!!
Aznap teszteltem még amikor jönnie kellett volna, akkor már erősebb volt a második csíkom!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Rózsa, minden elismerésem a Tiétek!A Jóisten ajándéka a babád.a baráti körünkben is van egy ilyen kisfiú, ők 8 évet várta rá, már minden orvos azt mondta, hogy nem lehet gyerekük, és egyszercsak spontán megfogant Márton.
Terhességi teszt:nekem Boldival már 2 nappal menzesz előtt jelezte tök vastag csíkkal a teszt, hogy babás vagyok!viszont nem mindegy, hogy melyik!nődokik azt mondják, csak a clearblue teszt megbízható, olyat vegyetek.dmben kb1900ft volt 2 éve.jó drága, de megérte. :D
Atizka,elvileg júliustól próbálkozunk majd élesben, tréningelem magam lelkileg, hogy ne legyek olyan, mint mikor Boldit vártuk.csodálom, hogy akkor a férjem nem kapott idegösszeomlást mellettem.minden menzesznél sírtam, gyűlöltem a 10-ét, mert mindig akkor jött meg.ez sem normális azért, és akkor is tudtam, de annyira vágytam a kisbabámra.mikor állapotos lettem, nagyon vicces volt, mert a dokim épp szabin volt, de mivel egy tünemény, és végig mellettem állt lelkileg, támogatott, mikor felhívtam, azonnal intézett nekem egy kolleganőjét, aki megnézte uhval, hogy minden rendben van.-e.a saját szabadsága alatt miattam telefonálgatott!így a vérvételt is telefonon mondta meg, emlékszem, a balatonfüredi vitorláskikötőben voltunk a barátainkkal, a férjemék versenyeztek, épp végeztek, és kikötöttek.hívott a dokinő, arrébb mentem, hogy ne hallják, mit beszélek, mert nem mondtuk el senkinek.és ott tudtam meg, hogy biztos, hogy Boldi a pociban van.és ezt virágnyelven közöltem is a férjemmel, a többiek előtt. :D sose felejtem el.

KépKépKépKép
moti
 
 


Rózsa, a többiek a terhességi tesztről is többet tudnak, mint én :oops:

Hát...folyton tanul az ember... :shock: :lol:
danyuci
 
 


Sziasztok,

kicsit el voltam veszve mostanában, de most kezdek visszaolvasni.

Kép
Kép
deedee84
 
 


Na visszaolvastam.

Danyuci:
Gratula a házikóhoz. Mi is rohangálunk, mert még júniusban fel akarjuk venni a kamattmogatásos lakáshitelt (amíg van) és építünk belőle két gyerekszobát. Sajnos csak egyre van pénzünk, de ugye már jön is a második :lol:

Ollem, Szintus, Nmarya:
Gratula a pozitív teszthez :D

Moti:
Hát az n dokim sem tud ilyen vagány lenni, mert pasi és öreg. Én inkább mindig attól félek hogy elmegy nyugdíjba.

Kri29:
A táblázatban a poz tesztet elírtad egy hónappal mert máj. 6-án volt :lol: , de mit számít, fő hogy poz.

Múlt héten kaptam kiskönyvet. Elmentem a házidokimhoz, teljesen kiakadt, hogy miért mentem vissza dolgozni, ha egyből terhes lettem. Hát mi köze hozzá :twisted:
Közölte, hogy egy hét alatt meg lehet járni a kötelező kivizsgálásokat, csak azzal nem szmol, hogy 19-ére kaptam időpontot belgyógyászatra, és 11-ére beméréses UHra. Ugyanis nálunk az is kötelező.
Laborban tegnap voltam, persze, hogy a nyugdíjasok dúródtak előre, nekem meg ki kellett venni fél nap szabit, mert 3 órát ültem ott éhgyomra :twisted:
Amúgy tökéletes lett a vérképem :lol:
A védőnő szerint nem kéne Elevitet szednem, mert megint góliát babám lesz, de engem nem izgat. Nem szedtem fel semmit a terhesség alatt, és ha amikor egy hétre abbahagytam, akkor olyan voltam mint a mosott ****. Tehát most szedem.

Kép
Kép
deedee84
 
 


Azért írom több részletben, mert múlt héten teleírtam egy oldalt és nem küldte el.

Tesóm múlthéten bekerült kórházba. Szegény 4évig próbálkozott a második babával és császármetszés hegen tapadt meg a baba :cry: . Tehát szegény már most szígorú pihenésre van itélve, én meg pörgök ezerrel .

Fogzás:
Nekünk most a hátsó fogak bújnak, hát szenvedünk ezerrel. Igaz mi mindegyokkel szenvedtünk. De a Dentinox gél csodákat művel. Már olyan ügyes, hogy rnyomom a újjára és magának dörzsöli (újszopós a kis tündérem).

Kép
Kép
deedee84
 
 


Deedee: Nekem azt mondta a dokim, hogy idejétmúlt vélemény, hogy a terhesvitamintól nagy babák születnek. Úgyhogy szedjed csak, én is szedném.

Tesódnak ++++++++++

Danyuci:
[quote] írta:a többiek a terhességi tesztről is többet tudnak, mint én
:lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy a sok tudás nem előfeltétele a + tesztnek....

Rózsa: ++++++
Vendég
 


deedee, a terhesvitaminnal kapcs. nekem is azt mondta a dokim, hogy ő nem tud összefüggésről azzal kapcs., hogy azoknak lenne nagyobb babájuk, akik szedik.viszont van a baráti körben egy doktornő, aki gyógyszerész is, és ők végeztek valami kutatásokat ezzel kapcsolatban, és ő viszont azt mondta, hogy van összefüggés.akkor ki tudja? :D
egyébként én azt csináltam, hogy az első 5 hónapban szedtem, utána meg már csak vasat meg folsavat.és Boldi 3500-al született.
szerintem mindenki maga döntse el. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit!

Ha nem bánjátok, én is csatlakoznék hozzátok.

2008.08.13-án született kislányom, Lilla. Első próbálkozásra összejött, remélem a tesóval is ilyen szerencsénk lesz!
2 hete kezdtünk próbálkozni... :lol:
Jövő héten kéne megjönnie...

Pici lányom szerencsére szépen fejlődik, általában egész nap elvan, eljátszik egyedül (csak látnia kell, hogy ott vagyok). Van már 6 foga, már régóta integet, tapsol, felismer tárgyakat és dumál egész nap. Viszont még mindig nem négykézlábazik, csak fóka módjára közlekedik. De én nem eröltetem. Védőnéni mondta, v.színű azért nem mászik és áll még fel, mert viszonylag hosszú baba (76 cm), és még nem bírja a gerince. Hát szerintem is.

danyuci: egyidősek a picikéink, és mi is házvásárlásban vagyunk!

Igyekszem sűrűn itt lenni!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!Köszi a válaszokat lehet kipróbálom én is.
Poppy édi egyeske! :D
Vitamin:nekem azt mondta a védőnő h elég a 12-ik hétig szedni.Én 1 dobozt fogyasztottam csak éa Anna 4kg-al született pedig sok gyerek van a családba de ő volt az egyetlen nehézsúlyú :D Pici babát akartam de nem bántam meg már nem tudnék egy minimanóval mit kezdeni :lol: és a kórházban mindenki a csodájára járt.Üdv az újaknak.
Kri valószínű h a következő is a ceglédi kórházban látja meg a neonfényt :D
Vendég
 


sziasztok,

Lillanyuci,
Üdv köztünk, és drukkolok, hogy jövő héten ne jöjjön meg. :lol: :lol:
Gyerkőceim is az első illetve a második hónapban összejöttek. Nekünk ez most a második hónap, hát kiváncsi leszek. :oops: :oops:
Deedee,
Én Bazsival szedtem vitamint végig, 3820g-al született, Danival semmit nem szedtem csak sok zöldséget és gyümit ettem, 3990g-al született. Barbikával csak a 12. hétig szedtem vitamint 3850g-al született. Szóvaé szerintem nincs összefüggés a vitamin és a baba súlya között. :oops: :oops:
Danyuci,
Nekem Barbikát a menzesz előtt 2 nappal mutatta a teszt. :lol: :lol:
Rózsa,
Gratuláko Lililéhez, hát tényleg nem lehetett könnyű menet. :oops: :oops:
Remélem kistesó hamarabb összejön és vasárnap szuper 2 csíkost hozol nekünk. :lol: :lol:
Angyalkrisz,
Hajrá kistesó. LH tényleg nagyon jó, mert szuperul be tudja magát tájolni az ember a pé-t illetően. És arra is jó, hogy figyeljük magukat egyáltalán van-e pé. :oops: :oops:
Nekem még mindig van tejem pedig már 3 hónapja nem szoptatok és a prolaktinom teljesen jó, :lol: :lol: :lol:
Poppy,
Csuda huncut egy kiscsajod van. :oops: :oops: Ketteske fiucska ahogy elnézem Réka babát meg egy kis gazfickó lesz. Kap egy kis csajos nevelést. :lol: :lol: :lol:

Barbika megkapta szedán a 15 hós oltást, jó nagy hisztit rendezett, úgy kellett lefogni. :oops: :oops:
Most figyelgetem, hogy nem lesz-e mellékhatása.
Elküldött minket a doki ortopédiára is mert iszonyat görbe "O" lábaink vannak. Meg vérvételre ios mert kiváncsi a kálcium szintjére. Hát remélem nem lesz semmi gond. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Deedee javítottam, és bocsi :wink: Terhesvitamint én is szedtem, az én dokim szerint sincs összefüggés. Igaz én csak a 12-dik hétig kellett szedjem. Meg most a szoptatás alatt is szedem.

Lillanyuci üdv köztünk. Táblinkba felvettelek.

Mi elutazunk ma kicsit kikapcsolódni, majd hétfőn jövök.

Egy kép addig rólunk:
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Poppy, kérdésedre válaszolva, megyünk még nyaralni, Júliusban 2 hét Balcsi a családi nyaralóban, és ami durva, hogy most júniusban lehet, hogy elmegyünk ketteseben Apával Horvátországba 5 napra.már lefoglaltuk, de minden eszembe jut, hogy hogy bírom ki Boldi nélkül...férjem azt mondta, hogy legfeljebb visszük őt is.
Valamelyikőtök volt már Babó nélkül bárhol akár csak 1 éjszakát?
nem tudom elképzelni, hogy ne legyek ott reggel, mikor felébred...hülye vagyok? :D
Kri, jó utazást, és kikapcsolódást!egész 7végén sz.r idő lesz. :o remélem, jó wellness helyre mentek, ahol ez nem számít. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


SZiasztok!


[/quote]A terhességi teszt hány napos babát mutat ki?

Én Rózsának erre a kérdésére reagáltam...

Poppy- köszi :lol: :lol: :lol:

A vitaminnal hadilábon állok...ezelőtt gravidát szedtem, aztán hánytam annyit :oops: :oops: :oops: mikor abbahagytam, nem volt semmi gond. Utána Hipp Natalt ittam, attól nem volt gond, de nem szedtem végig. Most kicsit majd félek bármit is elkezdeni...talán jobb lenne, ha nem szednék semmit. Vagy egyenlőre még fogalmam sincs...ez a "házdolog" foglalkoztat...az átalakítás, hogy majd mi hogy legyen stb........

Évi tényleg egyidősek a gyermekeink, ez jó és ráadásul nekem megnyugtató volt a beszámolód 8)
Ugyanis két velünk egykorű baba már régóta tipeg a bútorok mellett. Én fiacskám még mindig pörög-forog------így közlekedik, helyben kúszva fordul, olyan "fókásan" és kb. 1 hete négykézláb helyzetben hintáztatja magát. Ma délelőtt szinte végig négykézlábban volt...most ezt gyakorolja folyton, de még nem indul :roll:

Kri jó utat :lol:

Mi is megyünk nyaralni, csak nem tudom, hogy hova és mikor...de az üdülési csekk ősszel lejár...addig majd ki/elhasználjuk!

Az idő délelőtt rémes :evil: volt! Mindig akkor esik, mikor pont kiteregetek :evil: :evil: :evil:
Már jó lenne egy kis napsütés 8) 8) 8)

Danyuci :D
danyuci
 
 


Ezt az idézetes dolgot....nem tudom, hogy kell :oops:
danyuci
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm a bíztatást.
Tegnap volt egy halvány csík a Clear Blue teszten, 15 órakor.
Erre este 22.34-kor görcseim lettek, hánytam, és elkezdtem vérezni.
Most jövök az orvostól, szerinte egy nagyon kicsi, éppen beágyazódott terhesség volt, a teszt a dokinál még halványan pozitív lett.12 mm-es az endometrium, tehát bizti baba volt :cry: .
Magam alatt vagyok. A múlt hét szerdai hormoneredmények tökéletesek, sehol nincs eltérés.A rákszűrés még 10 nap és elkészül, azt is levette a múlt héten.

De szerinte próbálkozzunk,ne várjunk, ha idő kell akkor az orvos szerint úgysem leszek kismami. A Gravidát és a folsavat szedem.
Már ennek is örülni kell, hogy összejött ez a baba.
Lilike , meg apa a vígaszom.TUDOM, HOGY A jÓISTEN ELKÉSZÍTETT EGY TÖKÉLETES, CSODASZÉP KISBABÁT NEKÜNK,NEM ADOM FEL A REMÉNYT!!!!Sajnálom a mostani kicsimet, de hiszem, hogy odafenn láthatom, és oka volt annak, hogy ő nem maradt velem, de küld maga után egy csodálatos kistestvért.Bocsi, ha hosszú voltam....
A tehes vitaminokat szerintem is érdemes szedni.Én most ha tényleg összejön a babó a Gravidát szedem majd végig.

Kép
rozsa1979
 
 


[img]file:///home/rozsa/Desktop/Baloldali_angyalka_galambal.JPG

[/img]

Kép
rozsa1979
 
 


Kép Szeretettel Minedenkinek!

Kép
rozsa1979
 
 


Rózsa sajnálom, de SOHA NE ADD FEL!!!
danyuci
 
 


Rózsa: :( :( :( Sajnálom, ne is add fel!
Vendég
 


Rózsa, sok erőt és kitartást kívánok Nektek!
biztosan így kellett lennie!adjon erőt Neked a kis Családod, biztos hamarosan sikerül a kicsi Babó!


Csajok,most beszéltem az 5 gyerekes barátnőmmel, januárban jön a 6 gyerkőc!!!! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Rózsa, igazán sajnálom. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ennek így kellett lennie. Na de majd a következő!!! ERőt, és csak pozitív gondolkodást kívánok hozzá!

Én kicsi lányom ma tiszta zizi. Biztosan a frontot érzi, de ma igencsak sok türelem kell hozzá!

Vitaminok: én Elevitet szedtem/szedek. Legelejétől kezdve azt szedem és még ma is. Így lassan 2 éve. Lillus 3260 grammal született úgyhogy nem nagyon befolyásolta a súlyát szerintem.

danyuci: Lillus is fóka módjára közlekedik, és kb. 2 hete hintázik négykézláb. Kíváncsi vagyok, mikor kezdenek majd el mászni, járni!

moti: mi még nem voltunk úgy, hogy ne aludtunk volna együtt kistücskömmel.
6 gyerkőc!!!! Az nem semmi! Kosárcsapat hajrá!

Mi június végén megyünk 1 hétre a Balcsira. Ez lesz az első hosszabb kimozdulásunk, remélem rendben lesz minden. Az együttalvástól félek csak, Lillus külön szobában alszik, itt meg egy szobában fogunk...
:shock: :lol:

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Rózsa: sajnálom :(
Kitartás és sok erőt Nektek!

Vagyok én is, csak lekötnek a lányok és a házimunka :roll:
Vendég
 


Rózsa:
Nagyon sajnálom, de látom fő a poz hozzáállás.

6 gyerek :shock: , hát még én lehet hogy bevállalnám, de a férjem tuti nem. Szerinte a három is kicsit sok, de megegyeztünk hogy 3 lesz. Ha több engem nem zavar :lol: , a lányom tiszta apás. Mindig rajta lóg :lol:

Vitamin:
Én Elevitet szedtem/szedek. Etus 4450 grammal és 53 centivel született, de nagyon jó szülés volt :wink: . Remélem most is ilyen lesz :wink:
Anyukám minidg azt mondja, hogy a gyerek csak annyit vesz el, amennyire neki szüksége van, nem többet. Az más kérdés, ha nem viszed be a szervezetbe, akkor miből veszi el :roll: . Én például a terhességem végére 10 kiló minusszal mentem szülni, o.k. volt miből :lol:

Ház:
Mi is felújítunk, nem egyszerű, mert ugye az ember már kész falakkal dolgozik. De türelemmel és átgondolással álmaink otthona lesz :P

Kép
Kép
deedee84
 
 


Sziasztok
most látom,hogy amit utoljára írtam eltűnt :twisted:

jaj de édes ez a kicsi lány!

:lol: és ZSombi is nagy huncut!

Danyuci juj de jó remélem hitel rendeződött

kismamiknak hatalmas gratula

Rózsa sajnálom, és remélem hamarosan küldi maga helyett tesót angyalkád!


Lillanyu szija itt is drukkolok nagyon!
:lol:

bocsánat hogy keveset jövök, de fiam zsivány. de igyekszem :lol:

Ske igazán talizhatnánk! :lol: láttad az új frankó játszóteret?

:lol:
Vendég
 


ja én gravidát szedtem kb 4 hónapig utána csak hébe hóba de inkább hóba :lol: ZSiga 3340g és 59cmvel született

:lol: előtte e vitamint folsavat szedtem..


Jelenleg a fantasztikusan hosszú 57napon tartok (42,46,48) :twisted: legutolsó együttlét 24én volt, ma reggeli teszt -
hasam egy hete mensisen görcsölget főleg szoptatásnál :roll: két lehetőség van nemsokára mensi vagy csodababa én inkább utóbbit szeretném :lol:
Vendég
 


Boni...már keztelek hiányolni, de gondolom, ha én fiam beindul, akkor nekem sem lesz még ennyi időm sem :lol:
Én a csodababára szavazok :shock: :lol: :lol: :lol:

Ja...hitel még folyamatban, nem olyan egyszerű ez :?

Ma olyan kis nyomi vagyok, nincs kedvem semmihez, na meg a férjem is elutazott :cry: az idő sem valami bíztató :cry:

Évi, Boni...a gyermekeitek miket esznek már----ti vagytok egyidősek velünk...nálunk annyira megoszlanak a vélemények, én meg kicsit kezdek bekeveredni :oops:
De tej és tejbedara...stb. még nem szeretnék...majd nézek valami könyvet, esetleg tudtok nekem ajánlani valamit???

Danyuci
danyuci
 
 


Danyuci,
van egy nagyon jó könyv, bár nem engem kérdeztél. :D Dr. Kerekes Judit, babatáplálás szakácskönyve.receptek is vannak benne, szerintem tök jó!
Lillanyuci, ne félj az együttalvástól, mi amikor nyaralunk, mindig egy szobában alszunk Boldival, és számára nincs különbség, ugyanúgy szundizik.jó, persze a nagy lámpát nem kapcsoljuk fel, meg nem nézünk tévét.(igaz, azt itthon sem, mert nincs)

KépKépKépKép
moti
 
 


néhány felvidító kép:
Kép Boldi Kép B Kép szeretem a Csipkét

KépKépKépKép
moti
 
 


Csipke a kutyánk, bár szerintem kitaláltátok. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


tudja esetleg valamelyikőtök, hogy lehet kbyte-ot kicsinyíteni acdcben?
én csak a pixelre jöttem rá. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Rózsa kitartás ha ez összejött biztos sikerül újra.De sajnálom! :(
Vendég
 


Nagyon helyes Boldi!

Rózsa kitartás!+++++++++

Boniko:Csodababa! :D +++++++++

Kép
aniko...
 
 


Poppy édes egyeskéd!

Kri jó utazást!Nagyon helyes a fiad!

Kép
aniko...
 
 


Moti, köszi, a könyvnek majd utánanézek...

Nekünk sincs TV-nk, de kutyánk igen. :lol: :lol: :lol:

A kicsinyítéssel kapcsolatban---a kérdést sem értem :oops: :oops: :oops:
Vagyis igen, de nem tudok segíteni...bocs

A napom végül szuper lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Danyuci :D
danyuci
 
 


Halihó! Újra vagyok. Bocs, de valami gubanc miatt nem tudtam belépni! :evil: :evil: Újra kellett regisztrálnom. De hála ég, sikerült belépnem.
Rózsa: én is sajnálom a veled történteket, együttérzek veled!

Poppy: Hajrá!!! :D :D :D Remélem, a napokban feldobsz valami POZITÍVAT!!!!!
Angyalkrisz:
Hogyne emlékeznék Rád, nagyon megörültem, hogy te is rám ismertél! Hogy vagy? Babuci??? Ha megírod melyik topikban vannak a "régi csajok", szívesen beköszönök hozzájuk/tok! már annyi új topik van, nem emlékszem pontosan, és a nevüket sem látom a tartalomban. Segíts!!! 8)

Moti: Boldi tüneményes! :P

Boniko: Remélem a kis pocaklakó fájdítja a hasad. Bár szoptatás alatt igazán szerencsének könyvelheted, ha baba lesz, mert ez ritka! (Sztem)

Még jövök!
benita76
 
 


Hahó Valaki!
Azt hiszem nem sikerül a vonalzót felrakrom. Pedig ha jól emlékszem a profilba kell bemásolni. De nem látszik! Tényleg új felhasználó vagyok?????? :shock: :shock: :cry:
Benita

Kép
benita76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?