Új privát üzeneted érkezett!

A hüle Explorer-ből nem tudtam belépni. :evil:

Bogáncs
Ez az a cuki, ugye?? http://sugarshop.hu/sugar/kepekben.html
Szerintem bkv-val is jól elérhető. Persze biztos függ attól is, hogy ki merről jön. Én pl. 1 busszal oda tudnék menni. Nekem ez is tecc. Nagyon jól néz ki a játszóház rész is. Mondjuk, az árakat nem tudom.

Mami
Politika-egyetértek!
Tényleg, főzöl nekik? Én gyümit üvegeset adok, mivel friss még nincs. De a többit főzöm. Nálunk még nem olyan nagy a repertoár, de lassan bővítem. :) Én is várom már a talit!

Haga
Hú, szegény te! Mindig kifogod a bunkókat! Jó, hogy van kertetek. Én most abban reménykedem, hogy itt a háznál az udvarban is lesz hinta, homokozó. Akkor nem kell talán a túlzsúfolt játszóra menni. De sztem csak jövőre lesz belőle vmi, mert még fű sincs.

Vicus
Sleepin jól mondja, szélben ne sétáltass!
Itt hol fúj, hol nem. Néha pár másodpercig esik, de közben süt a nap.

Nincs erőm visszalapozni. Ma voltunk tanácsadáson. Megismerkedtünk doki bácsival. Szimpi! Réka kicsit meg volt illetődve, ami tök furi, mert eddig egyik dokinál sem volt gond. De majd legközelebb. A vége felé már oldódott, de a doki bá aszonta, majd legközelebb megvizsgálja, most csak barátkoznak. :) Ja, és szerencsére gasztróenterológus is, talán tud megoldást a kaki-kaja gondunkra.
gtünde
 
 


Egyelőre ilyen az udvar a teraszról nézve:
Kép
gtünde
 
 


voltunk sétálni, visszafelé már nem szerette....pedig sapi is volt, meg bebugyoláltam.... :roll:

na, most olvasom csak mit írtatok a szélben sétáról... :oops: :?

Tünde!
klassz lesz ez a kert!szépen befüvesítik stb.új dokibá fontos h szimpi legyen. :wink:

Sleepin!
én nem is mertem nagyon inni a Laktoherb teát, mert az van ráírva h hasfájást okoz a babánál :?

Kép
Kép
Kép
Vendég
 

 
 

Vicuska: Lilla baba nagyon megnőtt :) és csoda csini :) jún. 10-én megyünk, apa nem tud előbb szabira menni :( de lehet, hogy maradunk tovább és akkor tudok menni talira. de még nem bizti :(

lily: drukk+++

tünde: nagyon szép a kert :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok csajok!

Nagyon gyorsan olvastam csak, megyek fürdetem a manót.

Márk tegnap jól bírta az oltást, sírt, de hamar megnyugtattam, aztán aludt 2 órát. Nem lázasodott be egyáltalán hálistennek, ügyes fiú! :wink:

Én is várom már nagyon a talit!

Ja, el is felejtettem mondani, hogy szombaton kimenőt kaptam a fiúktól és bulizni voltam. :D 2-re hazajöttem, gondoltam Márk kábé akkor fog ébredni, aztán várt a kajcsival 3-ig. :wink: Képzeljétek már 7 órát átalszik egyben éjszaka. :wink:

Ma nemtom mi volt a levegőben, de egész nap aludt a kicsi, remélem éjszaka sem lesz hacacáré. :D :wink:

Hú már nemtom hogy Lillának vagy Máténak csipás a szeme... :oops: Nekem Kolibri javasolta hogy masszírozzam a szeme sarkában az orránál, mert valszeg a könnycsatorna van beszűkülve vagy elzáródva, plusz sima forralt/hűtött vízzel mosogassam le a csipát, mert ha rajta marad, azon jól érzik magukat a bacik. Az antibiotikumos csepp 4 hétig nem használt... :roll: Most már másfél hete tökéletes. :wink:
Most a változatosság kedvéért az arcán vannak kiütések, dokinő szerint a kajcsitól (de olyan már kijött neki vagy 3 hete, elmúlt és most nekem ez másnak tűnik, na mindegy).

Képzeljétek, uncsitesóméknál ma valami baromállat belelőtt a macskába, aki az udvaron volt. :shock: :evil: Vitték a dokihoz, röntgen és tényleg van egy golyó a gerince mellett. Hogy a faszba történhet ilyen???? :oops: :roll: Holnap meg már az embereket lövöldözik???? :shock: Rendőrség azt mondta mivel nem látta senki, úgysem csinálnak semmit. Az ikerszomszédban meg a két baba az erkélyen levegőzött éppen... még jó hogy jól célzott a k...va anyja.... na.

Megyek mert a szemem is fáj, kikívánkozik a lencsém.

Csók mindenkinek
fenci
 
 


méhszáj 2110, baba 2,5 kiló. kaptam vastablettát vérszegénységre. Ugyhogy remélem hamarabb szülök, mint jun 26.

mami
jujj, még hallgatni is rossz volt a fogadat, nemhogy átélni. Akkor én szerencsés vagyok, h egyben kijött a bölcs.fogam, és minimális fájdalom volt utána. D-nál nekem is vagy 3 fogamat tömték, de lett volna még mit tömni, csak inkább megszültem :roll:

sleepin
én nem értem, h az a fogad, amiben elvileg nincs ideg, mert gyökérkezelt, hogyan fájhat. Nem maradt benne mégis az ideg kis darabja? Azon már én is gondolkodtam, minek ideg a fogba, csak szenved az ember, ha fáj. Az ösembernek meg hiába fájt, nem tömte be a fogdoki. Elvileg azért kell ugye a fájdalom, mert a szervezet jelzi, h valami nem oké. De az állatok meg az ösemner se tud vele mit csinálni :roll:

lili
10 kilot akarsz fogyni? a képeken nem tünsz ennyire ducinak. de a méregtelenités nem árthat, most nyáron jo is a gyümölcsszezonhoz.

gaby
ha tályogot vettek ki a melledböl, sérülhettek a tejcsatornák, igy lehet, h abban kevesebb a tej. De abbol is szoptass, söt, lehet, h minden 2.szopinál abbol kéne kezdened, h azt is érje elég inger, nehogy elapadjon a nem-használattol.

tünde
de szép lesz az udvarotok! dokibá de jó fej, h nem eröltet semmit, és elöbb a gyerekek bizalmába férközik. ritka ám az ilyen! lakás belsejét is fotozod nekünk? lécci!

vicus
nem mondod, h a tejserkentö tea hasfájást okoz a babának? :shock: ezt nem hallottam.
olyan szép Lilla! megszoktad már, h veletek van? teendök mennek körülötte?
Vendég
 


fenci
wazz, ökör szomszéd!! a mi macskánkat is a szomszéd lövöldözte, anyáméknak egy halom pénz volt müttetni utána. marha jo szorakozás lehet neki, nincs jobb dolga? na és a két baba, fuu, én beszolnék rendesen. bár lehet, félteném ujra a macskát a beszolás után.
kiütés elöjöhet többször is az arcán, Dnak tök piros pöttyei voltak 6 hetesen is, pedig elötte javult. minnyá keresek képet rola
bár ez a kép 4 naposan volt
Kép
Vendég
 


Nemcsak a mi kertünk/udvarunk ám, mert társasházban lakunk. 20 lakás. :) De azért remélem, tényleg szép lesz.

Kata
Hú, lakás belső. Még inkább nem raknék fel képet, mert tök kupi van. Még nem vagyunk teljesen készen. De ígérem, később lesz majd kép. Ja, és előre szólok, hogy közel az Ikea. :D Meg is látszik.

Fenci
Pöttyök miatt ne aggódj. Dórinak is volt. Sőt, az egész arca pöttyös volt sokáig. Hormonok meg tej is okozhatja. Majd elmúlik. Nagyon nem tudsz vele micsináni.

Gizi
Remélem, sikerül eljönnöd a talira!

Vicus
Tündéri Lilla! És az a séró!! Haláli! :)

Dorcikám meg már pár napja 2 fogú. Sőt, doki bácsi aszonta, 2 plusz 2 fél, uis már nagyon készülődnek ki a felsők is. Most a hízása lassult (végre!), két hónap alatt hízott 840 grammot. Viszont nőtt 6 cm-t. 9750 gramm és 71 cm. Lekopogom, de eddig az összes védőnő és doki szupi volt.
gtünde
 
 


Kata! Tényleg nincs benne ideg, csak még gyulladásban volt a gyökér és rátömött (a gyökér -haha-) és nem bírta még a fogam. Aztán visszamentem (a nem fájó nem betömött fogammal) megszúrkodta a gyökereket, az egyik fájt, adott érzéstelenítőt és szépen betömte (én azt hittem gyökérkezeli csak). No betömte a gyökeret és rátömött ideiglenessel. 2 napig no para (hatott a gyökértömés gyógyszere), majd 2 nap után (szombaton oh je) bedurrant. Az agyam is és fogtam és félig kikapartam az ideiglenes tömést. szó szó jobb lett, de ugyebár lejebb nem merem kaparni, meg nem is igazán fértem hozzá. Hétfőn vissza, nem tud mit csinálni, várjuk. Most lenyugodott, napok óta nem érzem, pedig be van tömve (félig), pénteken kellett volna végleges tömésre mennem de önkényesen kihagytam, had nyugodjon még az a gyökérke... No összefoglalva, ilyenkor nem az idegek fájnak, hanem a fog+gyökér nem bírja a tömést. BOCSÁNAT AZ OFFÉRT!!!!

Amúgy nem hasfájást okoz a tejserk. tea, hanem puffaszt. Téged és ezáltal picúrt is. :(

Vicus, nagyon nagyon édes Lilla baba!!! :)))

Fencikém, aztaaaa máris kimenő??? És jól bírták? Bár ilyen jóalvó gyerök mellett... :) Na majd kidumcsizzuk, remélem eljutunk holnap hozzátok, eddig 99%, de tudod, bármikor, bármi...

Tüncsi! Nekünk 2-3 hete még ilyen volt a kert, mostmár mint a focipálya (domoldalon...). Ha locsoljá(to)k, akkor szépen nőni fog a fű!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Halihó!
Ezer éve nem voltam, már nem is tudom mit írtatok!

Èn is sok Laktoherb teát ittam,meg most is iszok hasonló németet, de én nem vettem észre ,hogy puffasztana vagy ilyesmi!

Vicky, Fenci!
Örülök, hogy segíthettem a könyvvel!

Vicuska!
Ari nagyon Lilla baba. Ès tényleg szépen növöget.

Fenci!
Márkot is meg kell zabálni, olyan kis cukorfalat!!! :P
Milyen jó, hogy buliztál kicsit. Èn ilyenkor szerintem még minimum 3 óránként szoptattam. Milyen ügyi Márk, hogy ilyen sokat aludt, de lehet csak az oltástól!

Sleepin!
Sajnálom, hogy ennyit kínlódtál a fogaddal! :cry:
Azért jól bírod a terhességet Bende mellett?


Mi is jól vagyunk. Nem tudom írtam e, hogy répapüréztünk egy hetet, most répa-krumpli van soron. Szereti szerencsére! :wink:

Ja és már egyfolytában hasra fordul, kicst idegesítö már ugyanis nem nagyon tud visszafele, és ha kényelmetlen neki a hasalás, akkor üvölt. Persze én visszafordítom,de két mp múlva már megint hason van!!! :? :shock:
este is olyan szépen elaludt eddig, most kész cirkusz ,mert ugyanezt csinálja én meg rohangálok, hogy visszaforgassam,mert különben sír. AZtán egyszer csak kifárad és elelszik,de addigra én már a plafonon vagyok! :lol: De azért imádom!!!!
Azért néha élvezi is, hogy hason van és játszik is! :lol: :lol:
susy75
 
 


Mindig elfelejtek valamit!

Zsófinak mega drukk!!!!++++++

Haga!
Jobbulást a cukrodnak, remélem kiderül mitöl van!!! :roll:

Majd dobok fotókat is!!

Jó éjt!!! :P 8)
susy75
 
 


Szép jó reggelt!

Gyors bekukk...olvastam de időm, kedvem nem volt írni...sokat lótottam futottam, tanultam stb.

Ma megyünk uh-ra, remélem minden ok-s lesz. :D
Amúgy semmi extra nem történik errefelé.

Babákok nagyon arik továbbra is! :D
Drukkok mennek mindenkinek...kinek mire! :D
Majd jövök este bővebben.
Pusz

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok!

mofli mi újság?remélem jó hírrel jössz! :D

krisz! druukk h minden okés legyen, kérjél ám képet, és mutizd meg! :wink:

kata! nemsokára születés!!! :D

vicuska! nagyon tüneményes a kis lilla, és tényleg sokat nőtt!

velem semmi kül még mindig meg van már 8 vagy 9.napja! :twisted:

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Jó sok minden történt veletek.

Most látom, elfogadták, hogy két év lesz a Gyes. :(

Nagy nehezen, de megjött. Ebben a hónapban remélem lesz normális peteérésem.

Pénteken megyek unokahúgom ovódás ballagására. :) Szalad az idő.

Kép
mofly
 
 


Jó reggelt!

Várjuk Bendusékat... jó szar idő van, így játszóra nem megyünk... :?

Susy :D Én is megvettem a könyvet és már 3 napja gyakorolunk is rendületlenül, persze Márk hamar elfárad aztán mindig elalszik. :lol: :lol: Köszi a tippet még egyszer én pont ilyet szerettem volna amikor a fizikai fejlesztésére gondoltam. :P :wink:

Vicus :D Nem félted Lillát bevásárlóközpontba vinni? :roll: Én csak levegőre viszem, oda mondjuk sokat, de emberek közé még nem. Mármint barátok, rokonok oké, csak tömeghelyre nem viszem.

Na megjöttek Bendusék, lecsukom a gépet mert Bendus ráveti magát külöben. :lol: :lol:

pusz
fenci
 
 


Sziasztok! :lol:

Sleepin, Mami!
kitartás a fogakhoz :? :D

Fenci!
Lilla csípás kicsit.megpróbálom a masszírozást.kamillával mosogatom.az nem jó?ma rajta is lett 1-2 piros pötty :roll:
na és hol voltál kimenőn? :wink: apjuk nélkül? :lol:
hát, ez vidék ám, délben nincs teltház a L-ben, alig lézeng 1-2 ember :roll:

Dike!
mér tart neked ilyen sokáig?
:roll:

Mofly!
RMPPB :evil:
drukk a pé-hez :wink:

Krisz!
gyere doki után 8)

Kata!
vasat én is szedtem.már most ennyi a méhszájad? :shock: nekem ekkor még 3000 volt. :roll: szupi h minden okés. :D

Suzy!
jó játék lehet ez a fordulgatás.képek? :P

ma jön a dokinéni.a cickói meg vannak eléggé duzzadva.ez normális még? :roll:
Vendég
 


HEllo drágák

na gyorsan pár szót most acanak kedveskéim...

hát főzők is meg nem is...óvatos vagyok a bevezetéssel, és mivel az első zöldségek közül a sütőtök meg a cékla nincsen a répát meg kiröhögik ezért sok minden megy üvegből egyenlőre, de azért nem adom fel, ha jönnek az ízesebb zöcségek ne adj isten husika akkor biztosan azt is enni fogják ha én főzőm....

Dani válogatós lesz már most látszik csak az édeset szereti ami a tejallergiája mellé ugye külön tréfás lesz :shock: de reméljük kinővi szépen...

amit esznek: gyümikék (alma, banán, körte) ezeket hol frissen hol párolva kapják, hol igazit hol üvegest,....

zöcségek közül kumpi répa ami valódiból van :wink: és sütőtök, zöldborsó eddig ami üvegsből.-..

lelkesedésük még nem az igazi bár flóra szépen eszik, danika nyammog na de csak lesz ez jobb is....

tejpépeket ksotolgatják (mármint flóra) dani tönkölykását kapott gondolhatjátok lelkesedését :lol: ugy rámköpte mint a huzat 8) de gyümölccsel elfogadta később :)

mi sokat járunk emberek közé velük, néha a délutáni sétáink is a presszóba vezetnek :oops: (nanemúúúggyyyy) ahol ölünkbe ülnek nézelődnek mig mi kávézgatunk dumálunk.

Kimentünk nagyszülők elé a reptérrre meglepiből nagyon örültek nekünk ott is nézelődtek vidáman. nézték a gépeket ahogy repültek felettünk nem is féltek.

miért is írok én msot ennyit???? :shock: asszem be vagyok egy kicist lőve a napi négy cataflamtól, de már csak hétfőig kell véárnom akkor ha minden igaz megszabaditanak ettől a kis szemétládától a számban :evil:

Mindenkinek pusz
Vendég
 


Kirándultunk!
Kép Kép

Répáztunk!

Kép Kép
susy75
 
 


sziasztok,

ma jó rosszul ébredtem.

Apa megitn Brüsszelbe ment és korán kelt,emiatt én is korábban ébredtem a szokásosnál, és mikor felébredtem úgy fájt a hasam és a derekam, mintha meg akarna jönni :cry: :cry: :cry:
teljesen bepatráztam, már a bőgés határán voltam, de aztán elmúlt. de azért néha érzem. lehet, hoigy mégis elmegyek itt is dokkerhoz.csak találnék vkit, aki tud fogadni :(

Ti is éreztetek ilyet?

asszem ma sokat fogok feküdni, és nem csinálok semmit :twisted:

na megyek, visszolvasok :wink:

Zsófiank drukk továbbra is +++++++++++++

Krisz: majd mesélj mi volt! fotót is várok :wink:

Susy: Vinzent nagyon édes, az első képen milyen elvetemült arcot vág :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi!
Teljesen normális. Nyugi!!Èn is éreztem apró görcsöket, húzódást, szurkálást. Még késöbb is!!!

Mikor költöztök át??
susy75
 
 


Susy: köszi amegnyugtastást, de nagyon megijedtem. még csak az 5. hét, bármi lehet :( de igyeksezm +-an gondolkodni. ma úgyis fordítanom kell Anyósnak egy cikekt angolra, majd ölbekapom a laptopot és fekszem sokat :)

végül nem költözünk, mert azt a házat kiadták másnak, mait kinéztünk. a többi meg nem sokkal olcsóbb. kutyával, és most már gyerekkel nagyon nehéz új albérletet találni.
igy, hogy jön a babó, meg praktikusabb ez a lakás,mert központi, van kertje, közel a doki, ha vmi van. apa is 10 percre dolgozik. ha meg hazaköltözöm a végére, akkor apa könnyebben tud hazarepülni innen.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok csajok! :)

Nagyon édesek a babócák. :)

Krisz, mi volt uhun?

Dike, szóval te is Szalai bácsihoz jársz. :) Imádom az öreget, a stílusát, a berendezését, profizmusát, csak sajna ő már nem az az aktív terhesgondozó típus. Szóval muszáj lesz keresnem valakit Győrben.

Haga, remélem rendeződik a cukrod! Nagyon alacsony értékeket írsz.. én 3.1-nél kapaszkodtam már a falakba..

Gizi, teljesen normális az, amit pocaktájon érzel. Ha van lehetőséged, pihenj ilyenkor, de tényleg ne aggódj, csak lakberendez odabenn a picur. :) Én főleg akkor éreztem érzékenynek a méhemet, amikor olyan napokon voltam, mikor meg kellett volna jönnie.

Nálam annyi a helyzet, hogy boldogan gömbölyödöm az új terhesnacijaimban. :) Pocakfotó még nem készült, mert reggel állandóan elfelejtem, este meg olyan puffadt a hasam a kajálástól, hogy az már csalás lenne. :) Jól vagyunk, hason aludni már nem kényelmes, szigorúan csak egyik oldalon felhúzott lábbal megy, viszont a mellfájás búcsúzni látszik, ja és a falásrohamok is elkerülnek. Utroval ráhúztam egy hetet, doki már a 12. héten abbahagyatta volna, de én parásként csak most kezdtem csökkenteni, két napja, napi egyre a napi kettőről, de azért még így is aggódom egy kicsit... remélem már tényleg nincs szükségem rá.

Zsófiról van valami új hír? Sokszor eszembe jutnak.
Vendég
 


Nyah, közben a nagy bambulásom közepette észrevettem, hogy ajánlottatok már dokit. :) Hiába, nekem már késő van...
Vendég
 


Hali!

Na megjöttem a hírekkel:
BDP 2,97
HC 10.15
FL 1.19
AC 7.43
Na ezeknek majd utánanézek. :roll:
Amúgy jó volt a látni a picurt, hogy vígan ficánkol odabent.Mivel még picike sok elmosódott folt van a dvd-n, de azért lehetett látni egy-két érdekes mozdulatát.Egy képet kaptunk, íme:

Kép

És egy pocifotó...esti...szóval puffadt is lehet. 8)
Kép

Kisgizi
Nyugi és pihi! :D

Pompom
Már én is csak napi 2 utrot tolok a napi 2-2-2 heylett, de pár nap és elfogy.

Susy
Jó képek. :D
Szép jó éjt mindenkinek!

Kép
vizkriszisback
 
 


Most lapoztam vissza, nem értettem mé' kell drukkolni Zsófiéknak! Jaj, szegények! :( Én is drukkolok nekik! Nem lesz semmi baj, jó helyen vannak!

Mami!

Fiúk válogatósak! Dóra zabál, fiam finnyás volt és nem akart kanálból enni! Imádtam! :twisted: Sajnálom a fogadat! :(

Sleepin!

Tiedet is! :(

Kata!

Nem értem. Nekem 16 évesen gyökérkezeltek, de időnként fájdogál! Jó a méhszájad, reméljük ez azt jelenti, hogy hamar meglesz a leányzó! :wink:

Vicuska!

Nagyon gyönyörűséges Lilla! :wink: Lactoherbbel kapcsolatban én is ezt tapasztaltam. Ha ittam volt üvöltés, ha nem ittam nem volt. De asszem pont az van ráírva, hogy jó a babának pocakfájásra! :roll:

Gizi!

Tök normális amit érzel! Tudom ijesztő, főleg első babásan, de hidd el, így jó minden! :wink:

Tüncsi!

Hatalmas Dóra! :shock: Mi még mindig 8 kiló körül vagyunk. Szerintem amit megeszik lemozogja! :roll:

Susy!

Írtó édes Vini! :wink: Hogy megy a hozzátápi?

Krisz!

Fiatok lesz? Szépen gömbölyödsz! :wink:

Kezdek félni, hogy Dóra kiesz minket a vagyonunkból azokután amit írtatok. Ő egy evésre, egy, másfél üveg bébikaját eszik meg! Délutánonként 3 almát reszelek, abból néha hagy egy keveset(nem kisméretű almák :twisted: ) 4 normál méretű krumplit főzök neki, ahhoz teszek valamit, hol babánt, hol almát, hol husit. Kicsit sem válogatós, amit eléteszek megeszi, ha nem ízlik neki, akkor csak annyit eszik, hogy éhen ne haljon. Tejpép pl nem tetszik neki! A többit, hogy még mi mindent eszik inkább nem részletezném! :oops: 8)

Gyugyi, Pompom!

Láttam, hogy írtatok, majd elolvasom később, most megyek dőlni!



Akit kihagytam bocsi. Csak Zsófit kerestem vissza, szinte semmit sem olvastam, csak gyönyörködtem a bébikben megint! :wink:

Jaj, hát ezt még elszeretném dicsekedni, Dóra pohárból iszik! :D Olyan nagy kő esett le a szívemről, ugyanis örök para volt, hogy mi lesz, ha nem lesz már tejci, de ez is meoldódni látszik. Úgy örülök! Elrakhatom hármaskának a soha nem használt cumisüvegeket! :lol:

Jóccakát!

Kép

Kép
gröni
 
 


Most lapoztam vissza, nem értettem mé' kell drukkolni Zsófiéknak! Jaj, szegények! :( Én is drukkolok nekik! Nem lesz semmi baj, jó helyen vannak!

Mami!

Fiúk válogatósak! Dóra zabál, fiam finnyás volt és nem akart kanálból enni! Imádtam! :twisted: Sajnálom a fogadat! :(

Sleepin!

Tiedet is! :(

Kata!

Nem értem. Nekem 16 évesen gyökérkezeltek, de időnként fájdogál! Jó a méhszájad, reméljük ez azt jelenti, hogy hamar meglesz a leányzó! :wink:

Vicuska!

Nagyon gyönyörűséges Lilla! :wink: Lactoherbbel kapcsolatban én is ezt tapasztaltam. Ha ittam volt üvöltés, ha nem ittam nem volt. De asszem pont az van ráírva, hogy jó a babának pocakfájásra! :roll:

Gizi!

Tök normális amit érzel! Tudom ijesztő, főleg első babásan, de hidd el, így jó minden! :wink:

Tüncsi!

Hatalmas Dóra! :shock: Mi még mindig 8 kiló körül vagyunk. Szerintem amit megeszik lemozogja! :roll:

Susy!

Írtó édes Vini! :wink: Hogy megy a hozzátápi?

Krisz!

Fiatok lesz? Szépen gömbölyödsz! :wink:

Kezdek félni, hogy Dóra kiesz minket a vagyonunkból azokután amit írtatok. Ő egy evésre, egy, másfél üveg bébikaját eszik meg! Délutánonként 3 almát reszelek, abból néha hagy egy keveset(nem kisméretű almák :twisted: ) 4 normál méretű krumplit főzök neki, ahhoz teszek valamit, hol babánt, hol almát, hol husit. Kicsit sem válogatós, amit eléteszek megeszi, ha nem ízlik neki, akkor csak annyit eszik, hogy éhen ne haljon. Tejpép pl nem tetszik neki! A többit, hogy még mi mindent eszik inkább nem részletezném! :oops: 8)

Gyugyi, Pompom!

Láttam, hogy írtatok, majd elolvasom később, most megyek dőlni!



Akit kihagytam bocsi. Csak Zsófit kerestem vissza, szinte semmit sem olvastam, csak gyönyörködtem a bébikben megint! :wink:

Jaj, hát ezt még elszeretném dicsekedni, Dóra pohárból iszik! :D Olyan nagy kő esett le a szívemről, ugyanis örök para volt, hogy mi lesz, ha nem lesz már tejci, de ez is meoldódni látszik. Úgy örülök! Elrakhatom hármaskának a soha nem használt cumisüvegeket! :lol:

Jóccakát!

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni
Nem tudjuk a nemét:Alex...-Alexander vagy Alexandra. :D

Dóri nagyon ügyes!!!

Zsófi
Kitartás!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Buszozok, rohanok.....

Gröni :)
Beszéltem a főnökasszonnyal. Fogadjuk!!!!!! :D :D :D :D

Krisz :)
:D :D :D :D :D :D

Mennem kell.....
Kép

KépKép
zapáné
 
 


krisz! nagyon cuki az Alex....baba. :D

10. nap és még halványan meg van. :twisted: ja és vicus nem tudom miért tart eddig de amióta mensrtuálok azóta minig ilyen hosszu de általában a 8. napra elmúlik.most meg....ki érti? nem mondta egyik doki sem h baj lenne. ha bár de a móri egyszer mondta,de azt nem h miért, mivel nem magánban voltam. mondta, ha többet szeretnék tudni, akkor itt és itt ekkor rendel.pfffffff

KépKép
dike
 
 


ja és a munkahelyemrő annyit: h utáááálom, nagyon rossz, unalmas, és 2 csoport harcol egymás ellen, rengeteg kibeszélés, másik hátbaszúrása katasztrófa! :twisted: :twisted: :twisted: és a fizetésem 30 000rel kevesebb( jó ezt tudtam) :twisted:

KépKép
dike
 
 


Jó reggelt csajok!

Na mingyáá hívom Zsófit. Beszéltem vele. Minden oké, már betöltötték a 27. hetet. Mivel elég sokszor keményedett a pocija, gyógyszert kapott, de sajna amellett is tovább keményedett. Most kapott egy másik gyogyit ami eddig állítólag hiány volt, és az tökre segít, már nincs nagyon keményedés. Jól vannak, babákok mozognak rendesen, pihen sokat és pár nap és lesz netttyye. :P :wink: Puszil mindenkit! Málna fejjel lefelé, ő lesz a nővérke, Matyi faros, ő lesz a kisöcsi, ő van hátrébb. Hogy császár lesz vagy hüvelyi, még nem tudni, majd később eldől. Drukk nekik továbbra is! :D :wink:

Futok vásárolni. Puszi mindenkinek! Később még jövök.
fenci
 
 


Zsófinak drukk+++++++++++++++++++

Dike: ebben a ciklusban nekem is tovább volt meg mint általában, és mi lett belőle??? :lol: :lol: :wink: remélem Te is igy jársz :wink: :D :D

Krisz: csini poci! :) Alex.... pedig már nagyon nagyra nőtt :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Napot.

Csak felületes voltam... bocsi

Zsófi drukkk

Gröni

K***a ijigy vok...ennyit enni és ennyi mindent...én egy fél üveggel alig tok beletömni...és csak édeset hajlandó. Ződség semmi.

Nem tok talira menni. Ballagunk ált suliban. Máshol máskor van?
pedig annyira vártam. Amúgy 18-19re nagy esőket mondott... :roll: :roll:
:( :( :( :( :( :(

Kata
Mingyá babázol... :d

Krisz
Én kislánynak látom... :wink:

Giz
Nyugi tök normális...nekem a doki mindig azt mondta, mikor paráztam, hogy semmin nem aggódunk, csak, ha nagy mennyiségben sötét vér jön!

Pompom
Hogy megy az idő.... húúúúúúúúúú

Mi kapaszkodva közlekedünk, gágogunk, együtt jáccunk nagytesóval...ez kész élvezet! De nem eszik, nem alszik, és nem kakál...szal várom a csodát.
Fogunk 2, súlyunk 7500gr, hosszunk kb 70cm...hajunk 2* nyíródott már, mert nő mint a gomba.

Mingyá dobok képet...

Most alszanak..ritka pillanat...együtt

Kép
ticsimû
 
 


Kép

Végre itthon, végre péntek.......
Kipurcint az év vége.
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Kép
enyém...nem adom...
Kép
hajvágás utáni pancsi
Kép
keresztanyu hozta...
Kép
Zsuékkal medvelesen...további képek Zsu engedélyével...
Kép
fogtam menyasszonyt... :D
Kép
lógva
Kép
becseresznyéztem a mamánál..
Kép
csíííííz
Kép
anya kihúzta megkóstolom!
Kép
szerelőhöz vittem a járgányt

Kép
ticsimû
 
 


sleepinnek keresek még 1et....csak nekijjje :D


cijja gyugyi!

nálatok mikor van a ballagás?

Kép
ticsimû
 
 


Kép
a mérges Árpi
Kép
a szomorú Árpi
Kép
a jókedvű Árpi

kicsit homály, de folyton mozog...nézzétek el... :D

Kép
ticsimû
 
 


Szupcsi képek! Minnyá jobb kedvem lett! :D :D

Ticsi :)
Gimis ballagás már megvolt. A 8. osztályosok meg az évzárón búcsúznak. Június 15.

KépKép
zapáné
 
 


háromszor olvastam el ezt a gyes gyed cikket,mire vmi dereng...

ha vki nem dolgozott és úgy lett terhes akkor csak gyest kapott?
ő nem kaphatott ezek szerint se tgyást, se gyedet...

ha most azt mondják, hogy a gyes 2 évre rövidül, akkor mi akik gyedet kaptunk 2 évig már nem is kell, hogy gyest igényeljünk?

oké látom, hogy 2010 ápr 30 után születettekre vonatkozik, de majd esetleg valaha ha lesz 3. akkor már így lesz?

jól értelmezem, vagy totál félre?

Árpi figyel a tetün ez vicc...bocsi

Kép
ticsimû
 
 


aha

köszi Gyugyi

akkor az a bibi, hogy ez csak ált isk... itt van ballagás....

SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOK

Kép
ticsimû
 
 


Már megint csak egy rövidre van időm! :?

Gyugyi!

Örök hálám! Igyekszem meghálálni! Én csak utólag tudok ám meg mindent, azt sem tudtam, hogy apjuk zaklat téged! 8)

Ticsi!

Aztaaa Árpi első képe... jaj de nagyon jó! :lol: A többi is ám! :wink:

Jaj, mi vót még..... :roll: Vissza kell lapoznom.....


Amíg tölti.... A múltkoriért bocsi mindenkitől vagyis majdnem, a címzettől nem, de ez mégis egy babás oldal, nem illik rondán beszélni! :P

Csajok!

Nektek alusznak a bébik nappal? Mennyit?

Vicuska!

Közben beugrott, hogy akartam neked írni múltkor.... Ha Lilla keze szopi közben már nem ökölben van, akkor jól lakott! :wink:

Ticsi!

Ne hari, hogy nem írtam privit..... Majd írok ide privit, sms-ben nekem sok lenne válaszolni, nem elég egy üzi! Nem semmi Ádám, nagyon ügyi, ahogy térdel! :wink: Ő is nagyon jóképű kölök! :wink: Haj.... nálunk még mindig hullik, igaz már nem foltokban, csak itt-ott és nem is nagyon nő! :roll: Nem jó ám ez a nagy zabálás sem! Olyan érzésem van, mintha az etetések egybe folynának és mást sem csinálnék, csak reszelek, pucolok, mosogatok, etetek, ezért jó a bébikaja, az csak egy katt. :P Én sem értem ezt a gyeses dolgot, szerintem egy év gyed, egy év gyes! :roll: Minket egyik sem érint!

Még a tegnapihoz annyit, hogy természetesen csak azt eszik Dóra ami már megengedett. Néha persze kieszi a szánkból a kaját, így időnként bűnőzünk is!

Tüncsinek akartam még.... Mi is így jártunk a rózsaszínes cuccal.... :?

Szeretett háziorvosunk meghalt, a hülye helyettese meg aszongya Dórának, "Látom te eredetileg kislánynak készültél, mert rózsaszínbe vagy!" :evil: Erre a védőnő, talán azért, mert kislány! :lol:

Két hete padlón vagyok a dokink miatt. :cry:

Most megint nincs időm a privikre, majd talán este!

Puszi!

Kép

Kép
gröni
 
 


Ticsi, klassz laptetű. :) Nálam nemhogy nem repül az idő, hanem még vánszorog is... lassan telt az első trimeszter.

Fenci, köszi a Zsófi-híreket! Akkor most úgy néz ki, hogy benn marad egészen a végéig..?

Dike, szerintem ez az elhúzódó vérzés csak akkor okozna igazán gondot, ha vérszegénnyé tenne. De ha mindig is így volt, és vérképileg is okés vagy, tényleg nem kavarja fel a dokikat.

Krisz, formás picurka. :) Dvd-t azóta hányszor néztétek meg? Nálunk a párom már "kívülről" tudja, sokat elemezte, vizsgálgatta, és mutogatta másoknak. :)

Én kényeztettem ma magunkat... magamat egy terhességi csíkok elleni krémmel "leptem meg", apróságomat meg egy magzatvédő övvel a kocsiba. :) Utóbbinak ideje volt, mert már kényelmetlen volt alhasnál a biztonsági öv, és nyugodt sem voltam. A bőrömnek meg egyébként tökmindegy szerintem, már most is csíkos, de azért a rend kedvéért kenegetem majd. :)
Vendég
 


Ticsi!!! Vissza vissza vissza Árpi haját!!!! Így olyan nagyfiús! :DDD Amúgy köszönöm! Továbbra is a kisördögöm! :D Akkor nem jöttök????? Ádám pedig nagyon kis ügyes!!!!

Krisz! Örülök, hogy minden rendben odabent! :)

Dike! Mostmár húzzon piri el tőled és repkedjen arra egy gólya! :) Most jó oldalon lesz pé? Nem követitek UHval? És mikor kezditek az inszemet?

Gröni! Nincs is jobb egy jó evő babánál! Remélem megtartja jó szokását! :D

Most tudtam megnézni a kombinált teszt eredményét, minden ok, Down-ra esély: 1 : 9 500, Edwardsra 1: 50 000. Ezt fejből írtam, remélem jól emlékszem.

Barátnőméknél viszont nem sok jó van. :( Hétfőn 7700 volt a hcgje, ma már petezsák sem látszott UH-n, de vastag a mnyálkahártya, most megint vérvétel, csökkent-e hcg... Szegénykém nagyon el van keseredve, nem is amiatt h beleélte magát, azon már túlvan, hanem, hogy nem tudja, mi lesz. Remélem csökken a hcg és kiürül teljesen. Úgy sajnálom, bárcsak tudnék neki segíteni! Most jönnek majd, itatok vele egy zsák cickafarkfűteát. Hátha... Bár rásegítettek ők is, ahogy tudtak...

Na mi volt még odaát??? Fogalmam sincs... :(

Annyi kajánk van/lesz hétvégére, hogy szerintem végigzabáljuk gyakorlatilag. Ma csináltam ebédre rakott kelt, már pácolódik estére husi (vagy grillen, vagy bent sütjük, 1,8 kg), holnap vendégségbe megyünk, vasárnap gombás csirkepöri (2 kg húsból) + Anyósom is küld kajcsit... Hétfőn szerintem nem főzök. :D Bocs, de mivel nem tudom, mi volt még az előző oldalon, kénytelen vagyok valamit írni. :D

Nem szeretem a szelet... :( Fáj a fejem tőle! :( Na befogom... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Én értelmezésem: GYED és GYES is két év, azaz aki GYED-en lesz két évig, annak nem jár GYES a harmadikra, mert ugye nincs is 3. évre semmi. Ha meg kevesebbet dolgoztál előtte, mint két év, akkor annyi időre jár a GYED/GYES, amennyit dolgoztál. Mondjuk azt nem értem, ha vki dolgozott, miért kérne GYES-t. Sokkal kevesebb, mint a GYED. Mivel 2010. április 30. után született babákra vonatkozik, gondolom én még kérhetem 3. évre a GYES-t. Azért "szupi"! Majd az anyukák viszik a melóba a 2 éves kölköket, mert bölcsihely meg nincs. :? Itt még oviban sincs hely. Nem nómálisak ezek. Amúgy én akkor sem adnám be bölcsibe. Vhogy megoldanám.

Gröni
Szerencsére azért a hízás most lassul. Látom is, hogy a hurkák már kisebbek. Mozgás még szegényes, vizsont tök stabilan ül. Néha szokott eldőlni hátra, de nem azért mert instabil, hanem direkt dől. Úgyhogy mindig rakok mögé puhát, nehogy koppanjon. :) Én Dórim még nem eszik ilyen ügyesen. Fő táplálék még mindig a szopi. Ő is inkább a gyümiket szereti, mint Ticsi Ádija. A krumplis, rizses cuccokra öklendezik. :? Pedig már reménykedtem.
Alvás napközben: Anno Réka szinte semmit nem aludt, max. 1-2szer 30 percet. Dóri viszont általában 2szer alszik, és kb. 2-3 órát alkalmanként. A legjobb, hogy délelőtt kb. 10 körül, így meg is tudok főzni, ha kell.
Kép???

Zsófi
Drukkok továbbra is! Jó, hogy az új gyógyszer bevált.

Sleepin
Na, ti sem éheztek akkor. :) Ma én is kivoltam délután. Szédültem, mint a fene. Aztán elkezdett fájni a fejem. :? De elmentünk sétálni (anyukám is itt volt), és megjavultam. Játszón alig voltak. Tök jó volt! :) Te írtad a füvet? Hát, az a baj, hogy még nem volt füvesítve. De állítólag jövő héten már az is meglesz. Öntözni nem kell, mert automata öntözőrendszer van.

Ticsi
Jók a képek! Ügyik, hogy így eljátszottak! Réka is adogatja Dórinak a játékokat, de ennyi. Meg mesél a maciknak. Múltkor nézem, guggol a gyerekszobában, "olvas" egy könyvet. Aztán meséli, hogy mesélt a macinak, és elaludt. Be is fektette szépen az ágyba. :)
Ha 18-19-én mentek, 20-ára nem tudsz hazajönni???

Ma volt lakógyűlés, apa ment. Megint jól felhúzta magát (én is). Sajnos, sok az olyan lakó a házban, akinek leesik a karikagyűrű az ujjáról, ha vmit csinálni kell. Szintenként 5 lakás van, és simán meg lehetne spórolni egy takarítócég megbízását a lépcsőház takarítással, ha mindenki 5 hetenként hajlandó lenn kézbe venni egy seprűt, meg egy felmosórongyot. Csak hát.... Ja, a legjobb kifogás az egyik földszinti lakótól: dehát a földszintet mindenki használja. Ja, kb. 1 négyzetmétert a lift előtt. Ja, meg ugye heti kétszer ki kellene tolni, meg vissza a kukákat. Jaj, piszkos lesz a kezem! Áááááá!!! Ugyanez a kerttel. Havi 40e azért, hogy lenyírják a füvet (más tennivaló nincs). A fűnyírót meg amúgy is nekünk kell biztosítani. Durva! Mondtam, majd én lenyírom ennyiért. :) Á, nem értem az embereket. Lusták, mint a föld! Meg még a végén koszos lesz a kezük. Na, jól kidühöngtem magam! De így is jó magas a közös ktg., hát még ezután.

Nem lehetne a tali 1 héttel később, hogy Ticsi is tudjon jönni?? Kőne egy tábli a két időponttal, és akkor látnánk, kinek melyik időpont jó. És nyerjen az, amelyik többeknek jó. Na???? És az esőhelyszín hol lesz???
gtünde
 
 


Gröni
Vazze! Én nem értem az embereket! Miért gondolják, hogy egy fiúra rózsaszínt ad vki. Mert még egy lány kékben az OK, na de... Áááá! Nem is hergelem magam. Talán fülbevalót kellene rakatnom?? Mert csak akkor lány egy lány?! Hát nem.
Régi dokidat sajnálom. :(

Még eszembe jutott, hogy sokan paráztok a hasrafektetés miatt. Hát nekem is mondták mindkét gyereknél, mert háton alvók voltak. Na, én próbáltam őket hasra rakni, de utálták. Őszintén, nem is erőltettem, aztán mégsincs semmi bajuk. Dórinál meg még azt is mondta a védőnő, hogy egy takaróban gurítsuk ide-oda, hogy ráérezzen a fordulásra. Hát azt sem csináltuk. :oops: Talán ha 3-4szer meggurigattam az ágyon, aztán mégis hasra tud fordulni. Lehet, hogy így nem 3 hónaposan fordul hasra, de ki nem sz@rja le. Dóri még mindig csak gurulva közlekedik, mászás még sehol-hátrafelé tolja magát, meg el is tud hason fordulni, de ennyi. De nem izgatom magam. Ráérek még rohangálni utána. :)
gtünde
 
 


sleepin! mára talán már elhúzott piri.nem nézzük uhuval és nem tudom melyik oldalon lesz pé, még nem nagyon érzem.junius 12.én beszéljük meg az inszemet.

ticsimű! nagyon nagyon édi! :) és milyen szép szemei vannak. :)

KépKép
dike
 
 


Jó reggelt csajok!

Na megint jó éjszakánk volt, Márk 1x kelt, az esti kajcsi után 6,5 órával.

Krisz :D Nagyon édi a manód az uh képen. 4D-re mikor mentek? 2-3 hét és már látnák a nemét szerintem. Pocid is szépen kerekedik.

Pompom :D Várjuk tőled is az első pocifotót! Igen, valszeg Zsófi már a végéig bent marad.

Vicus :D Eleinte én is kamillával mostam Márk szemét aztán áttértem a sima forralt/hűtött vízre. A buli a barátaimmal volt, kb 60 fős volt, zártkörű. Párom itthon volt, valakinek Márkra is kellett vigyázni. :lol: :lol: Éjszakáitok milyenek?

Susy :D Nagyon édes a kép a fiaddal!

Dike :D Régen nekem is 6-7 napig volt mensim, szerintem az nagyon sok, a 10 meg főleg. Aztán reflexológiai kezelés óta csak 3 nap. Na most meg szülés óta 2-3 óra.... gondolom még csak bejelentkezik piri, nehogy elfelejtsem.

Gizi :D Hol lesz az esküvő? Idehaza? Akkor tudsz Te is jönni a talira?

Tünde :D Június 27 is felmerült a talira, az Vickynek nem volt jó, azért lett belőle 20-a.

Ticsi :D Nagyon édes Ádi!!!

Megyek, kész az ebéd. Puszi
fenci
 
 


Hali,

FEnci: otthon lesz, a Szelestei kastély kertjében :) drukkoljatok, hogy jó idő legyen! A talira 20-án valszeg tudok menni, mert apa kivett még 1 hét szabit :)

éjjel nem nagyon tudtam aludni. aztán miután elaludtam nem sokkal később mensi szerű görcsökre éberedtem. mivel úgysem tudtam aludni elkezdett járni az agyam és rájöttem, hogy akkor kezd el görcsölni a méhem, ha bal oldalon alszom. átfordultam jobbra és aludtam reggelig. tegnap du is aludtam kicsit bal oldalon, fájdogált is este a hasam.

remélem az elméletem beválik, és nem lesz több görcs :)
csak az a baj, hogy igy nem tudok apával kiskiflizni :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!
Ha jól tudom Zsófikukac itt is lakik...sajnos nincsenek jó híreim Zsófiról,reggel kaptam tőle egy smst:

"Infúzión vagyok,fejjel lefelé fektetnek.Görcsöltem és a nyákdugó is elment.Szorítsatok értünk!"

Jajj lányok,nekem már akkor olyan rossz érzésem volt,amikor reggel csipogott a telefon,hogy sms jött.Nagyon aggódom értük,még benn kell maradniuk a pociban.
Vendég
 


Zsófi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ teljes szívemből szurkolok!++++++++++++++++++++++++++

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?