Új privát üzeneted érkezett!

Derzsi!

Na jó! Leborulok fő bagolyságod előtt! Kép És Hajrá, Hajrá Hajrá! Munkára fel! Kép

Ha van itt valaki, szánjon meg! Úgy látom néhol elég vékonyka rétegben sikerült kennem a lakkot, máshol meg elég vastagon. Átkenhetem mégegyszer a 2. szín előtt???

Jubi!
Beni édes! Az ovónénik meg el vannak kényeztetve! Kép

Ma jön a kolléganőm netezni, háát remélem azért ide enged majd engem is 5 percre! Kép

HELP! Kenjem-vagy ne kenjem?

Kép
krimo
 
 


KrimoKép

Hát-hát. Ez érdekes!!! Hogy nem reped a Remos hobby festék??? Akkor vamali gáz lehet vele. Én a Hobby festéket használom, amit a Kreatívhobby gyárt. Vagy tubusos akrilt használok (Pannoncolor a gyártó). De nagyon jól reped a sima Aquakolor színezőpaszta, ami a diszperzitet színezi. Ezt festékboltban lehet kapni tubusban. Olcsó és jó nagy isKép Mi leggyakrabban már ezt használjuk és nem a drága hobby és akrill festéket.
Ha a rep. lakkról beszélsz, szerintem átkenheted mégegyszer. Kép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Hááát hobby festék? Na én nagy kavarásokat csinálok ám! Kép Van vagy 6 féle festékem, különböző színek. Oszt keverem, hogy olyan szín legyen ami kell! KépNa jó most megnéztem, amivel a multkori repesztést csináltam az Remo. Csak visszafelé kentem. Lehet hogy az volt a baj, lehet hogy keveset, vagy sokat kentem. Ki kell ezt tapasztalni, úgylátom.
Most már nem is vagyok biztos abban, hogy amit vettem színező az Aquacolor. Mert nem tubus, hanem kis müanyag üveg, olyan színű, mint a szinező ami benne van, és az van rajta A-color beltéri szinező
Itt meg tudjátok nézni:
http://www.schuller-ehklar.com/glob/pages/catalog.php
Bocsánat, de nem vagyok valami nagy GURU úgyhogy csak így bemásolni tudom.
Ezenkívűl van még rendes piciüveges hobby festékem amit készletbe vettem, és van ruhafestékem, amivel figurákat lehet polóra festegetni, állagra pont olyan mint a másik festék, abból van egy okkerszínem amit elég sűrűn bele keverek én ügyesen a hobbifestékbe, meg a diszperzitbe. Nem szarozok! Kép Van még porcelán festékem is, de még odáig nem fajultam, hogy azzal is összekeverjem! Kép Kép
Szóval akkor a lakkot kenhetem mégegyszer?! Végülis mi bajom lehet! Van még keretem, gyártottam egy csomót! Kép
Köszi a megerősítést! Akkor kenek!

Kép
krimo
 
 

 
 

Húúú sikerült úgy csinálni, hogy csak kattintani kell? Nem is tudtam, hogy ilyen ügyi vagyok! Kép
A színezőknél van az a kis üvegcsés cucc. Kép

Kép
krimo
 
 


Koda!
A Remos festékes ügyben én kérdeztem, nem Krimo! Kép Kép De azért köszi a választ! Kép Ezek szerint én csinálok valamit rosszul, de nagyon. Ugye? Próbálkozom.

Diszperzittel is festetek? Azután nem kell lakkozni? Vagy ad valamennyi fényt simán? Ha jó az is, akkor át kell, hogy térjek rá, mert rengeteget költök festékekre. A férjem nem is tudja! Kép Pszt! Kép
Decoupage ragasztó...kiderült, hogy az egyszerű faipari ragasztó egy picike ecettel keverve. Tegnap kipróbáltam tisztán a faiparit és lám...mintha decoupage ragasztót használtam volna. Persze egy picit hígítani kell, mert az nagyon sűrű, de sokat lehet vele spórolni. Ecet azért kell bele(bár én nem raktam), mert hamarabb szárad tőle a ragasztó.
Szóval, szerintem bejött. Legalábbis nekem. Így egy picit!!!tudok spórolni! Kép
Amúgy ti a hobby festéket is le szoktátok lakkozni?
Most befogom egy időre, de azért még jövök ma! Kép
Sok a dolog! Békülés a párommal, meg ilyesmi! Nagyon jól haladunk. Le is passzoltuk a csemetét! Kép Kép
Puszi nektek!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Anyko!
Először is a legfontosabbat: béküljetek csak béküljetek! Ez annyira jó hír!!

Aztán tovább: én már csak diszperzitet használok, 2 kg kerül 650 ft-ba. Ezt színezem aquakolorral. Ennek nincs fénye, ha fényesre szeretnéd, akkor lakkozni kell. Ez ugyanolyan jó, mint a hobbyfesték (repeszteni is lehet), és tizedébe sem kerül!! Ez a ragasztós dolog nagyon felvillanyozott, mert én a dekup.ragasztóra sajnálom nagyon a pénzt, elég sokért vesztegetik. Mi az a faipari ragasztó? Hol lehet ilyet venni? Mi a pontos neve? Ja, és ha még kérdezhetek egyet: körülbelül az ára? Kép Az ecetet ismerem Kép

Képzeljétek, ma meglepett a párom egy doboz pannoncoloros porpasztell krétával, szóval, most sürgős dolgom akadt...Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Anykó! Légyszí gyorsan áruld el nekem, hogy melyik faipari ragasztót használtad, mert itt ücsörgök egy nagykerben, ahol faipari ragasztók garmadával, de melyiket vigyem??? Légyszí gyors választ!!!!
anizs007
 
 


Ánizs!

Nekem a legolcsóbb névtelen faragasztóm van. Próbálj ki egyett! Szerintemnincs nagy különbség köztük. Az ár általában a gyártótól függ!
Remélem gyors voltam!
Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Jubi!

Nem tudom, hogy pontosan mennyibe kerül a faipari ragasztó, mert tavaly vette a párom. De lényegesn olcsóbb, mint a decoupage ragacs.
Ha így kéred, hogy faipari ragasztó, tudni fogják a boltokban. Háztartási boltban is tuti árulják, de a Tesco-ban is bizti van. Majd én is szétnézek, bár még van nekem egy deci körül. Kép
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Anykó köszi a gyors választ, viszek simát, nem vízállót és kipróbálom! Exem faipari mérnök, kérdezi, hogy minek az ecet??? De ha neked bejött, kipróbálom. És decoup. lakkal lakkozod ezután le, vagy erre is találtál valami spórolós ötletet?, Nagyon jó lenne! Én már dolgoztam a vízbázisú parkettalakkal, nekem bevált, de azt akkor kaptam egy parkettástól, a boltban pedig csak nagy kiszerelésben lehet kapni!
anizs007
 
 


Anyko!
A párom szerint a faipari ragasztó enyv. Nekünk van itthon, majd összekeverem ecettel, és kipróbálom, aztán beszámolok. Még csak annyit, hogy szerinted milyen arányban keverjem?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Krimo!
Mobilról "csak" 3125Ft 200MB. Ezzel elég sokáig elvagyokKép

Szia Jubi! Ma voltunk baba úszáson és utána voltam a művészellátóba, vettem term. sziénát. Még nem próbáltam ki. A párom telefonjába vannak a képek de most megy LOKI meccsre és nem tudom feltenni. Már mint a képeketKépKépKép Ma már sajnos nem hiszem,hogy leszek mert biztos későn jön haza a férjecském. Holnap reggel jövök, vagy délután ha Zsófinci elaludt!
Ja még annyit, hogy a corába lehet most kapni kisméretű fa vágódeszkát, 399.- és most arra próbálom ki a szalvétázást. Te olyan szépeket csinálsz, úgy gondolom ebből is kitutsz hozzni valami szépet!

Szia Koda! Marcell is nagyon édi-bédi van még róla valahol képed? Kaptam sziénát!!!KépKép
anibalk
 
 


Ha valaki kíváncsi Zsófira! A babanet fotóalbumában megtaláljátok.Kép Bojti Zsófi néven.Kép
anibalk
 
 


Jubi!

Én nem tettem bele ecetet, mert így is megszáradt elég hamar. De ha teszel, csak nagyon picit tegyél bele! De szerintem el is hagyható.

Anibalk!
A vágódeszka jó árú. Én is fogok venni. Csak a repesztési technikámok kellene javítani! Nem is kicsit! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Most csináltam egy repesztett képet! Képzeljétek...Sikerült!!!!! Van mit csiszolni a technikámon, de ez már jónak mondható! Kép
Holnap le tudom fotózni a műveimet és megláthatjátok, hogy miket bénáztam a repsztéssel! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Képzeljétek ma elkészítettem az első pasztellkrétásomat. Ez egy cserép, aminek két oldalára tettem ugyanazt a napraforgós mintát. Na most ez az oldala az, amin először kísérleteztem, és jól el is rontottam. Úgy csináltam, hogy húztam a krétával egy vonalat, és azt próbáltam szétmaszatolni, de olyan durva lett az eredmény: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/els__pasztellkr_t_s_-_rossz.JPG. Hát ez nekem nem tetszett Kép Még most sem...
Aztán próbálkoztam a másik oldalán a cserépnek, itt már úgy csináltam, hogy végigsimogattam a krétát az ujjammal, és azt maszatoltam a cserépre, ami az ujjbegyemre tapadt a krétáról. Ez már jobban tetszik, bár a színek nem igazán harmonizálnak, de hát ez csak próba: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/els__pasztellkr_t_s_-_jobb.JPG. Van ezen barna, zöld, narancs és sárga is...aztán nem is látszik Kép

Koda!
Ez a pannoncoloros porpasztell 12 színű és 900 ft-ba kerül. Szerintem ez nagyon jó ár, ahhoz képest, amit te mondtál. Biztos árulnak Miskolciában is ilyet valahol...

Ez pedig Jucus nemos szalvétájából készült a fiúknak: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/nemos_tart__1.JPG

JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


HAli!

Zsámbéki fazekas elérhetősége:
Cserepeskert,Fazekasház
2072,Zsámbék,Etyeki u.12.
Varga Zsuzsanna,Zombori László
0623 340279
0620 9161832

Kerámia készítés és szakmai oktatás!

Pusza:

Jucus
20170114224602
 
 


Sziasztok!

Jó sokat termeltetek amíg én a kórházi kényelmet élveztem. De a sok pihenésnek meg lett az eredménye, 2005.05.09-én 12.15-kor megszületett Csóka Dávid László 4000 gr-mal és 60 cm-el.
Küzdelmes szülés volt és hosszú, de a végén normál szülés lett (a saját orvosomat nem érték el ( jó mi?) az ügyeletes meg megpróbálta a normál szülést. ) Bár igaz, hogy a szülés után a kórházban nagy beszéd téma volt a szülésem, mert a baba mérete kicsit nagy volt hozzám képest ( én 152 cm vagyok) De most már itthon vagyunk, és majd elolvasom és megnézem , hogy mi mindent csináltatok.
Én még mielőtt bementem a kórházba csináltam egy bohocós képet.


üdv. Melinda
szokolka
 
 


Melinda!

Had gratuláljak a hatalmas Fiadhoz! Kép Kép Jó nagy babát hoztál a világra! Büszke lehetsz magadra! Pihenj sokat és adj át Dávid Lászlónak millió hatalmas puszit! Kép Kép Remélem hamarosan láthatunk róla képeket is!
Vigyázz magatokra! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Jubi!

Nekem nagyon tetszik a csereped! Egyszer én is ki fogom próbálni, mert nagyon klassz! Kép Csak ugye még a repesztést akarom igazán megtanulni! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 



Kép
krimo
 
 


Sziasztok!

Anibalk!
Üdv köztünk!KépKépKép
Tündéri a kicsi lányod, megnéztem az albumodat.Kép

Jubi!
Gratula a párodnak!!!KépKépKép
Beni pedig nagyon édes a képen. Nem is ovisnak néz ki.Kép
Nekem nagyon tetszik a csereped. Az első oldal is.Kép Olyan mintha direkt ilyet akartál volna. Na, jó a második próbálkozásod tényleg jobb lett.
A Nemos ceruzatartó is nagyon klassz. Mi most vettünk a sógornőmmel közösen egy cs. Nemos szalvit. Egy csomi 700 pénz.Kép Viszont Dodónak erre a kismedencéjére ilyen vizi dolgokat szeretnék dekupálni. Ha a víz még fel is nagyítja őket, biztos szuper lesz.Kép

Szijjja Drezsy!KépKépKépKép


Szokolka!
Hatalmas gratula a kislegényhez!KépKép
Sok boldogságot nektek, a picinek pedig sok-sok tejcsit!KépKépKép
Képet én is szeretnék látni...KépKépKép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok,

Szokolka,
gratulálok a hatalmas fiúhoz, nagyon ügyes voltál!

Jubi,
szépeket csináltál már megint,de Beni, ő is nagyon jól sikerültKépKép
az a kancsó meg zseniális, honnan sikerült beszerezned? Sima horgonyzott volt?
Ja, a telefonszámot nem találom, de folyamatban az ügyKép

Anibalk,
üdv itt,városlakó!

Krimo,
jó a link, ezeket a dolgokat a Praktikerben is kapni?


Mindenkinek szeretnék külön írni, de már nincs erőmKép
Szép álmokat nektek!

Én szárítgatom a kereteimet, de alkothatnékom volt, így ezt csináltam:
http://gportal.hu/picview.php?prt=7644&gid=21632&index=5

manóka

manóka
manóka
 
 


SziasztokKép

Szokola,
gratula a fiadhoz, szép nagy legényKép

Jubi,
olyan klasz cserepeket gyártasz, hogy már pzsvel nézem őket, mert folyton csorog tőle a nyálamKépKép

Anibalk,
üdv a fedélzetenKép

Manóka,
ma én is hasonlót alkottam a haveroknakKép

Anikó,
hatalmas gratula pocaklakóhoz, vigyázz nagyon magatokraKép

Éjjel alkotok mostanában, ezek a tegnap este termései, Kata egyes részleteket ajánlok a figyelmedbe belőleKépKép

Mindenkinek jóéjszakát

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Én is rendbetettem az albumjaimat végre.Kép
A profilban látjátok a linkeket.
A legújabb katicások pedig, amik nem fértek már sehová, itt az utolsó 5 kép:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2472&page=1

Manóka!
Leírnád részletesen, hogy legutóbbi alkotásodat hogyan csináltad?Kép
Egy ilyet én sem hagyhatok ki.Kép

Ági!
Gyönyörűek!KépKépKép
A katisokért külön irigykedem.Kép
Nekem olyan nehezen száradnak a gipszek.Kép
Ma egész nap a napon voltak, és ne tudd meg mennyire vissza kellett fognom magam, hogy ne fogjak hozzá egy ilyen hűtőmágnest én is kifesteni.Kép
Én egyszeri öntésre csináltam olyat is, hogy pici vékony rézdrótot raktam a gipszbe, hogy ne csak mágnes lehessen belőle, hanem bárhová fel lehessen akasztani. Ha mégis mágnes lesz belőle az sem gond, mert hátul a drótot észre sem venni olyan pici kampó látszik és vékonyabb mint a mágnes.

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok.

Itt az alig élő Ádám család. Olyan betegek vagyunk, hogy alig élünk. Torokfájás, orrfolyás (de mint a csap), hidegrázás, gyengeség. Marcit sm bírjuk felemelni, úgyhogy ordít szinte egész nap. Szerencsére ő jól van. Ráadásul Gábornak ma éjjel 2-kor begörcsölt a veséje. Felkeltett, hogy csináljak vele valamit. Közben nekem hánynom kellett... Aztán begyógyszereztem, úgy hogy röpke két óra múlva le tudtunk feküdni (reggel 4-kor). Marci viszont úgy döntött, hogy felkel 5-kor...


Anyko, KrimoKép
Bocs, hogy kissé összekuszáltam a dolgokat, de már akkor is beteg voltam.

JubiKép
Akartam is mondani, hogy a krétát ne közvetlenül vidd fel a megdolgozandó felületre. Én is úgy jártam, mi te. Aztán én azt csináltam, hogy egy kis krétával rárajzoltam egy fehér papírra és onnan szedtem fel az ujjamra a port.

SzokolkaKép
Jaj de örülök a kisbabánakKépKép Ha lesz rá mód, képeket küldjél már magatokrólKépKép
Én is 152 cm vagyok. MIkor megszületett Marci 3300 grammal, nekem is igen gratuláltak, hogy milyen nagy babaKép Úgyhogy gondolom ez nálad még nagyobb dolog voltKép

ÁgiKép
Külön gratuláció a mágnesek kifestéséhez és a türelmedhezKép

ManókaKép
Igen, enegem is érdekelne az a finomság ott a képenKép
Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szokolka!

Nagy-nagy gratulaKépKép:
Kb. sejtem milyen lehetett a szülésed, én 4600 grammal szültem a "kicsikrampuszGergő"-t.
Ha a doki nincs még mindig bent van...
Ja, és én sem vagyok 160 cm Kép
Fényképet, fényképet!

Szandra
krampuszmama
 
 


Kata!
A katicás képsorozatod lenyűgözött!! Kép

Koda! Kép
Mielőbbi gyógyulást az egész családodnak! És tessék sokat pihenni!

Ági!
A hűtőmágneseid nagyon tetszenek! KépNekem is sűrgősen be kell szereznem néhány sablont, mert kedvet kaptam hozzájuk! Kép

Manóka! Kép
Csak csorog a nyálam! Hogy te milyen ügyi vagy! Én kb 1 éve sütöttem valamit. Vagy talán régebben??? Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Szokolka!
Gratulálok a gyönyörű babucidhoz. Nem vagy semmi ekkora babát megszülni!!!!!!!!
Üdv:Ancsa

KATA007 köszi!!

Manóka! Megnéztelek Benneteket és azt hiszem a férjed látásból ismerem. Talán a bratyómmal focizgatott együtt. Kérdezd meg tőle ismeri-e Balk Gabit az újkertból? Üdv:földi

Ágiboszi! Danika nagyon aranyos babuci!

Van itt valaki, vagy megint rosszkor jöttem!!!!!!KépKépKép
anibalk
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek találtam egy pici hobbi boltot, ahol minden sablon le van árazva 450 pénzre.
Van köztük hűtőmágnesnek való, képkeret negyedeshez, mécsestartónak való... Olyan jók. Én nem vettem egyet sem, mert azt mondtam, ha nem lehet mind az enyém inkább egy sem kellKép
Ha gondoljátok bekunyerálom magam lefényképezni őket, amennyiben tudtok megoldást a postázásra.
Félek, hogy ripityára törik, bár mintha közületek küldött volna már valaki.
Pestieknek elárulom ám, hogy hol vanKép

Szandra
krampuszmama
 
 


Koda!
Gyógyuljatok meg!
Kép
krampuszmama
 
 


Jaj a szívem!KépKép

szia Szandra! ilyeneket ne is mondj, hogy csak ennyibe kerül. Már ígyis tele vagyok kerettel, jó, hogy nem vagyok Pesti! De a sógorom az: SEGÍTSÉGKépKép
Képzeld két napja vettem egy új keretet egy játék-nagykerbe, szalvétával együtt kb.750pénz. A keret sötétkék és fehér zacsiba van csomizva, és nem láttam, hogy a szalvéta nem ér a keret széléig. Azt hittem megőrülök. Tegnap azért öntöttem ki eggyet de még nem tudom mit teszek bele.

Jubi! ne vegyél a RÉGIÓBA nagy keretet.Üdv:egy jóakaród!Kép
anibalk
 
 


Hogy kell ilyen békucit csinálni?? Olyan ügyesek vagytok, én meg csak figyelek mint hal a vízzzzzzzzben!!!Kép
anibalk
 
 


Na jó! éhes a család! Majd jövök!
anibalk
 
 


SziasztokKép

Köszönöm a jókívánságokat!!!!Kép

Úgy néz ki, még megvan a reggeli erőmKép
Azt elfelejtettem mondani, hogy vettem 3D-s lakkot. Most próbálgatom, hogy mennyire domborítja ki a mintátKép De szerintem elég ígéretesKép Csak még egyszer át kell húznom a mintát, úgy látomKép

Sajnos szalvétás képpel megint nem tudok szolgálni. De van itt van néhány kép, amin már beteg vagyok, úgyhogy engem ne ne nagyon csodáljatokKép (figyelmetekben ajánlom az első képen látható műanyag békákat és virágot a tó körül, tőlem jobbraKépKép )

http://babanet.hu/album/albumimages/1549/48216.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/48384.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/48401.jpg


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Szandra!
Engem érdekelnének a sablonok! Remélem valahogy a postázás is megoldható. Vagyis dobozban tuti el lehet küldeni! Nekem úgyis több kellene, így nem gond a postaköltség sem.! Légyszi fotózd le nekem őket!Persze, ha tudod! Kép
Képkeret és hűtőmágnes sablon is érdekel! Kép
Millió köszike, ha sikerül az eladóval megegyezni!
Hétfőn küldöm a szalvikat!

Anyko</font>

Kép

KépKép
anyko
 
 


Koda!
Az a ti kertetek? Baromi szép! Kép Kép Én is oda akarok költözni! Kép
A miénk csak most van parkosítás alatt, de mindössze 500m2. Kép Abba alig fér el valami! Kép

Anyko
ja! Délután fel tudom tenni a képeimet! Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


SziasztokKép

Köszönöm a sok sok dicséretet, nagyon jól esettKép
A gyümiket kifesteni nem volt nagy macera, az öntése rosszabb voltKép A katica az egy kicsit megizzasztott, de Kata elismerése után megérte a melótKépKépKép

Szandra hol találtad a boltot? Amúgy a Remoban 400 pénz a keret, a katicásokat onnan vettem, de ha le tudnád fotózni, lehet hogy találnék kedvemrevalótKép

Koda ++++++++++++++++++ energia a gyors gyógyuláshoz az egész családnak. az a kert fantasztikusan szép, mikor lesz nekem végre szép kertem??????KépKép most tiszta roncstemető az öcsém autószerelései miattKépKép

Anibalk,
szerintem a neten talált gif a békuci és csak simán mint melléklet feltöltése menűt használva kerül a hozzászolásbaKép
Dani üzeni a dicséretért neked: eeeeeööööööááááááááKép

Megyek etetni és utána befejezek egy kagylós csigás képsort majd felteszem ha kész.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Hellóka!

Húúú ti már megint mennyit írtatok, és alkottatok!
Úgy vigyázzatok, hogy tegnap kaptunk kölcsön gépet! Szétfotóztam az agyamat, úgyhogy bombatámadás várható! Kép Csak győzzem felpakolni valahogy a gépre (én a fő GURU) Kép Szerintem, úgy két hét, és már sikerül is...

Anyko!
Végre, végre! Nekem is sikerült repeszteni! Kép Persze egy elég kis béna képen kisérleteztem. Mindenesetre az első kisérletemet jól lesikáltam , mert sz@r lett Kép
Belejövünk, csak gyakorolni kell! Főleg ha ilyen jó segítőink vannak! Kép

Manóka!
Sajnos a párom NEM enged be a praktikerbe! Kép Úgyhogy nem tudom, hogy ott van-é ilyen színező, de a tecsóba láttam tegnap! Hú hogy beégettem magam! Keményen reklamáltam a pénztárosnak, hogy a 99 ft-os gipsz, miért 129! Kép Közben már vége az akciónak... Na sebaj, még így is megérte bőven.
Ja és az alkotásod! NYAM-NYAM!!!! Kép

Szandra!

Ki vele, hol az a bolt!? Vagy örök titok fedi????

Koda!

Jobbulást! Gyógyulgassatok!
Ha az a ti kertetek, akkor egy szavad sem lehet az én kis fényképemre, ami ráadásul nem is az én lakosztályom! Kép Gyönyörűséges! Te csináltad azokat a brekkencseket?
Hülye kérdés 0 pont...

Jubi!

Nekem az első variáció tetszik jobban! Kép Látszik, hogy egy kifacsarodott ízlésem van! Kép De a második is szép ám!


Sajna mennem kell, mert terrorizálva vagyok, hogy még nem reggeliztem.

Sziasztok!

Kép
krimo
 
 


Na kész a tonhalkrém vacsira az ebédet az anyós főzi, így hát itt vagyok megint.KépKép

Jubi és Manóka!
Ha hűtőmégneshez szeretnétek sablont, az a RÉGIÓban kb.200-300pénz. Én vettem napocskásat, meg szalvétagyűrűhöz való kiöntőt. (kicsa, kakas, halacska). Szerintem azért ilyen olcsó, mert nem olyan merev a műanyag, de ha nem mozgatod száradásig akkor jó lesz.

Tegnap vettem gipszet a praktikerben 199.-/2kg (Horváth féle)
anibalk
 
 


Anibalk,
drága a praktikerben, a tescoban csak 129/2kg a horváth gipsz, multhéten akciós volt 99 ért.
Nem küldöd át egy kicsit főzni anyósodat, annyira nincs kedvem ma a konyhában punnyadniKép

Szandra,
csak nem fényképezni mentél?Kép


Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ágiboszi!
Hidd el szívesen átküldeném úgy 50-60évre.
Minden áron segíteni akar és tegnap is úgy elsózta a pörit, hogy ehetetlen volt. Még nem tudom ma mit alkot. Lehet inkább én csinálok valamit. Te mit főzől?
anibalk
 
 


Anibalk,
a jóból is megárt azért a sok, elég volna a mai ebéd erejéig csak, 50-60 évre van saját bejáratumKép
Pizza lesz a kaja, majd lefotózomKép saját gyártásu tésztábólKépRádekupálok egy kis sonkát, ananászt és feldobom egy kis sajttal, szinezőnek meg paradicsomszószt fogok használniKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Jaj-jaj LányokKép

Elnézést, hogy mindenkit tévedésben tartottam, de ez sajna nem a mi kertünkKép Jubi tudja, mert ő már volt nálunk, hogy mi egy 2 szobás emeletes házban lakunk. Igaz van egy kis telkünk (vagyis anyáéknak), de abba nincs egy fia tó semKép
Ez a kép Bogácson készült, egy német házaspár kertjéban. De ez csak egy kis részlet volt. Látnátok a többit...... És a sok aranyhalat a kerti tóban.... Meg a kertitörpéket, a műanyag aligátort, a mű hápogó kacsát, a gumi teknősbékákat, a műanyag gólyákat.....KépKép
Szerintem nekeünk sem lesz egyhamar ilyen kertünkKép

Azért nagyon aranyosak vagytok, hogy így megdícsérgettétekKép A család többi tagja, főleg a férfiak teljesen rosszul vannak ettől a gicsparádétólKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Én terhesen voltam utoljára Bogácson! Hegyet másztam és irígykedtem a strandolókra. Én ugyanis terhesen nem mentem bele a vízbe.
A kert azért még gyönyörű, hogy nem a tiétek és bízom benne, hogy egyszer mindannyiunk ilyen kertben fog hétvégente pihenni! KépA miénk már készülőben van. Most akarok egy dekupácsos asztalterítőt a kerti asztalra. Kép Majd ha elkészül szólok! Kép
Szóljatok rám, hogy hagyjam abba! Megyek is, mert sül a rakottkrumpli és az almáspite! Kép Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen midenkinek a jó kívánságokat. Hát elég hosszú,nehéz és kalandos volt a szülés (De barátném szerint mi semmit sem csinálunk normálisan, midnig kell valami extra is a dologba). A dokimat ugyanis nem érték el.

Tudom, hogy nem így kell de mos gyorsan rakok be egy képet amin kb 3 órás volt és még látszik rajta a nehéz szülés és fáradtság. De majd rakok be du vagy este még képeket amin már jóval szebb.


Kép

Krampuszmama!

Hol van az a sablonos üzlet, én még mindig keresek 10 x 15 képhez keretet.
Köszi előre is.


Koda!

Jobbulást kívánok nektek.

üdv. Melinda
szokolka
 
 


Hahó!
Az öntőformákat a Pesti úton a Rákoskeresztúr központi buszpályaudvar melletti első négyemeletes ház első üzletecskéjében lehet beszerezni.
Nem modhatnám, hogy a belváros Kép
Nagy tábla hítdeti, hogy ÁKCÍJJÓ!
A Remo-val persze biztos nem vetekszik az ár, mivel az nagyker.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy van némelyik sablon amit láttam az Üllői úti művészellátóban majdnem egy ezresért.

Koda!
Nagyon aranyosak vagytok a képekenKép

Szandra
krampuszmama
 
 


Szokolka!

Nagyon édiKépKépKépKépKép

Szandra
krampuszmama
 
 


Melinda!

Nagyon aranyos a babád! Kép Nem mondom rá, hogy picurid, mert hatalmas!!! Kép
Minden jót kívánok nektek és persze sok-sok tejcsit is!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!
Bocs, nincs időm most olvasgatni, csak gyorsan felrakom a képeimet. Este jövök bővebben...
Némelyik kép homályos, de azért sztem élvezhető!

Ennek a fakeretes képnek az akasztása az érdekes: átfúrva, vékonyselyemszalag benne, fagyönggyel lezárva:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48491.jpg
almás cserép (Manóka szalvétája Kép )
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48492.jpg
repesztett cserepek:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48493.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48494.jpg
macis doboz :
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48495.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48496.jpg
kulcsos láda:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48497.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48498.jpg
textil zsák (felül összehúzható)
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48499.jpg
textil szatyrok(füle behajtva még, azt ne keressétekKép):
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48500.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48501.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/48502.jpg

És végül Kristóf ma:
http://babanet.hu/album/albumimages/1450/48490.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1450/48503.jpg

Remélem nem voltam, nagyon uncsi, szép délutánt mindenkinek, este jövök...
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?